Lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Huddinge

Se lediga jobb som Bussförare/Busschaufför i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Bussförare till tågersättningsuppdrag

Traveller Buss söker nu efter flera serviceinriktade bussförare till nytt kommande uppdrag inom tågersättning! Traveller Buss är idag en av de största aktörerna inom beställningstrafik i Stockholmsområdet. Bolaget har vunnit ett nytt uppdrag inom tågersättning under perioden 29e juni t.o.m. 11e augusti och söker nu efter flera drivna och erfarna förare som vill köra tågersättning. Som förare är du ansiktet utåt för vårt bolag och det är viktigt att du dela... Visa mer
Traveller Buss söker nu efter flera serviceinriktade bussförare till nytt kommande uppdrag inom tågersättning!
Traveller Buss är idag en av de största aktörerna inom beställningstrafik i Stockholmsområdet. Bolaget har vunnit ett nytt uppdrag inom tågersättning under perioden 29e juni t.o.m. 11e augusti och söker nu efter flera drivna och erfarna förare som vill köra tågersättning. Som förare är du ansiktet utåt för vårt bolag och det är viktigt att du delar våra värdeirngar - Personligt engagera, Proaktiva samt Professionella. I din roll som bussförare möter du en mängd olika grupper som har olika ändamål med sin resa. Hos oss är uppdragen högst varierande och den ena turen är inte den andra lik, både med anledning av de olika destinationerna och uppdragen, men också eftersom det är olika grupper av människor. I varje möte med resenärerna är det viktigt med hög servicenivå - din insats är avgörande för resenärernas upplevelse! Självklart är säkerhet allra viktigast och att du framför fordonet tryggt och säkert. 
För att passa i rollen tror vi att du brinner för kundrelationer och service samt att du är en van bussförare. Du har självklart formell utbildning inom buss (D-kort och YKB). God svenska är också en förutsättning för att klara av jobbet.
Tjänsterna avser behovsanställningar med goda chanser till förlängning. Varierande arbetstider. Stationeringsort är Länna eller Märsta. Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bussförare till skol- och beställningstrafik

Traveller Buss söker efter serviceinriktade behovsanställda bussförare till skol- och beställningstrafik!  Vi har flera skolavtal med olika kommuner i Stockholms län och dessutom har vi en stor andel beställningsuppdrag som vänder sig till alla sorts kunder, allt från myndigheter, företag, resebyråer och privatpersoner. Att arbeta med skoltrafik är givande både i mötet med barnen och känslan av att man gör samhällsnytta. Som bussförare säkerställer man a... Visa mer
Traveller Buss söker efter serviceinriktade behovsanställda bussförare till skol- och beställningstrafik! 


Vi har flera skolavtal med olika kommuner i Stockholms län och dessutom har vi en stor andel beställningsuppdrag som vänder sig till alla sorts kunder, allt från myndigheter, företag, resebyråer och privatpersoner. Att arbeta med skoltrafik är givande både i mötet med barnen och känslan av att man gör samhällsnytta. Som bussförare säkerställer man att barnen kommer till och från skolan på ett tryggt sätt. I beställningstrafiken möter man en mängd olika grupper som ofta är på väg till en spännande utflykt. Här är uppdragen högst varierande och den ena turen är inte den andra lik, både med anledning av de olika destinationerna och uppdragen men också eftersom det är olika grupper av människor. I varje möte med resenärerna är det viktigt med hög servicenivå - din insats är avgörande för resenärernas upplevelse. Självklart är säkerhet allra viktigast och att du framför fordonet tryggt och säkert. 


För att passa i rollen tror vi att du brinner för service och att du är van bussförare. Du har självklart formell utbildning inom buss (D-kort och YKB). God svenska är också en förutsättning för att klara av jobbet.


Du som tycker det skulle vara spännande att vara en del av vårt gäng är välkommen att söka!


Anställningen avser en behovsanställning 


Lön enligt kollektivavtal.

Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vi söker erfaren bussförare

Om företaget Viva veteran är ett bemannings- och rekryteringsföretag och leverantör av hushållsnära och företagstjänster. Vi är verksamma i Stockholm, Sundsvall, Enköping och Borås. Om oss Vårt fokus är på vår personal, vi vill vara Sveriges bästa arbetsgivare. Som rekryterings- och bemanningsföretag hyr vi ut veteraner till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi utför även uppdrag inom hushållsnära tjänster till privatpersoner Vi tror på att mår v... Visa mer
Om företaget
Viva veteran är ett bemannings- och rekryteringsföretag och leverantör av hushållsnära och företagstjänster. Vi är verksamma i Stockholm, Sundsvall, Enköping och Borås.
Om oss
Vårt fokus är på vår personal, vi vill vara Sveriges bästa arbetsgivare. Som rekryterings- och bemanningsföretag hyr vi ut veteraner till företag, föreningar och offentlig sektor. Vi utför även uppdrag inom hushållsnära tjänster till privatpersoner
Vi tror på att mår vår personal bra gör vi skillnad för våra kunder. Det ska vara roligt att gå till jobbet och hos Viva veteran bestämmer du själv hur mycket du vill jobba.
Om tjänsten
Vi söker busschaufförer som har möjlighet att arbeta extra, visstidsanställning/ timanställning.
Vem är du?
Du är pensionerad som gillar att hålla igång. Du tycker om mötet med resenärer och kollegor och tar dig an uppdrag med ett piggt och glatt humör. Du bemöter människor med respekt, är ansvarfull och sätter alltid säkerheten först. Du skapar trygghet i trafiken, du är punktlig och är en bra representant för företaget utåt.
Krav för tjänsten:
D – körkort
YKB
Svenska i tal och skrift

Ansökan
Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök idag. Visa mindre

Bussförare skolskjuts

Vill du kombinera annat jobb, studier, osv med att köra skolbuss så har vi tjänsten för dig. Traveller Buss är en stor aktör inom skolskjuts och till hösten söker vi nu flera duktiga och engagerade chaufförer som är intresserade av att köra skolbuss vid behov i Åkersberga.  Bussarna utgår från Åkersberga, därför ser vi helst att du bor i närheten.  Förutom de formella krav som finns såsom D-körkort samt YKB vill vi att du har empati och förståelse för barn... Visa mer
Vill du kombinera annat jobb, studier, osv med att köra skolbuss så har vi tjänsten för dig. Traveller Buss är en stor aktör inom skolskjuts och till hösten söker vi nu flera duktiga och engagerade chaufförer som är intresserade av att köra skolbuss vid behov i Åkersberga. 
Bussarna utgår från Åkersberga, därför ser vi helst att du bor i närheten. 
Förutom de formella krav som finns såsom D-körkort samt YKB vill vi att du har empati och förståelse för barn från förskoleålder till tonåringar, tycker om att köra buss på slingrande vägar och har god kommunikativ förmåga samt behärskar svenska språket. Då du arbetar med barn krävs ett utdrag ur belastningsregistret. För att kunna utföra ditt uppdrag på allra bästa sätt kommer du att få intern utbildning i evakuering, i vissa fall lift, trygg skolresa och andra viktiga kunskaper.
Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.

Skolorna börjar under vecka 33 så introduktion och utbildning beräknas senast ske från vecka 31-32. Tillsättning sker löpande så tveka inte att söka redan nu.Tjänsterna avser behovsanställningar. 

Varmt välkommen med din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Trafikförman

Traveller Buss AB arbetar flera olika typer av trafikslag, såsom offentligt finansierad Närtrafik, skoltrafik och kommersiell beställningstrafik. Våra kunder är både kommuner, företag, föreningar och privatpersoner och resorna vi utför är anpassat utifrån kundens behov och uppdragen blir därmed av väldigt stor variation. Vi söker nu en trafikförman som vill kombinera en bussföraryrket med att jobba i trafikledning. Är du en driven och lösningsorienterad pe... Visa mer
Traveller Buss AB arbetar flera olika typer av trafikslag, såsom offentligt finansierad Närtrafik, skoltrafik och kommersiell beställningstrafik. Våra kunder är både kommuner, företag, föreningar och privatpersoner och resorna vi utför är anpassat utifrån kundens behov och uppdragen blir därmed av väldigt stor variation. Vi söker nu en trafikförman som vill kombinera en bussföraryrket med att jobba i trafikledning. Är du en driven och lösningsorienterad person som trivs i att arbeta i ett högt tempo? Då kan detta vara nästa utmaning för dig!  
Som trafikförman är du i första hand busschaufför men hjälper trafikledningen på kontoret vissa dagar. Du  har en god och affärsmässig dialog med chaufförer och beställare och du samverkar även med andra trafikförmän och trafikledare i verksamheten. I rollen som trafikförman är det viktigast uppdraget är att se till att den dagliga driften flyter på obehindrat. För att möta kundernas behov och för att kunna stötta chaufförerna i deras uppdrag kan telefonberedskap förekomma. 
Vi söker dig som har arbetat som busschaufför under några år och har goda datakunskaper. Vi ser helst att du tidigare har arbetat med beställningstrafik och ser hög sesrvice som en självklarhet. Arbetet innebär till en stor del att lösa de problem som uppstår bland våra trafikslag, därför är det viktigt att du som person är lösningsorienterad. Kunskaper i Microsoft Office är ett krav, liksom en god administrativ förmåga. 
Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande Visa mindre

Expressbuss Chaufför

Vi söker expressbuss chaufförer för linje Stockholm - Oslo med övernattning i Oslo Stationering Stockholm Behov eller schema erbjuds Du måste ha giltigt pass eller nationellt id-kort Endast sökningar via mail INGA rekryteringsbolag Visa mer
Vi söker expressbuss chaufförer för linje
Stockholm - Oslo med övernattning i Oslo
Stationering Stockholm
Behov eller schema erbjuds
Du måste ha giltigt pass eller nationellt id-kort
Endast sökningar via mail
INGA rekryteringsbolag Visa mindre

Busschaufför med YKB till ett fantastiskt & flexibelt uppdrag!

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Veterankraft AB skall genomföra bemanning av Busschaufför med YKB på uppdrag av kunden. Körningen kan vara i Stockholm och/eller till hela landet.
Behovet är på avrop, minimum 3 timmar/tillfälle, upp till ett heldags uppdrag.
Utformningen av tjänsten ska preciseras i en kravprofil som kund och Veterankraft tar fram gemensamt.


Dina arbetsuppgifter
Du ska köra turister till olika delar av Stockholm och även lång körning till hela landet. Uppdraget börjar snart, efter en introduktionsdag med kunden.

Vem är du?
Formell kompetens: YKB & Busskort
Erfarenhet: Lång erfarenhet som Busschaufför.
Personliga egenskaper: Lugn och försiktig i trafiken, god lokalkännedom, Noggrann och tillmötesgående mot resenärer/passagerare. Visa mindre

Bussförare, 100%

Traveller Buss utför olika typer av uppdrag inom persontransporter, såsom beställningstrafik, skoltrafik och serviceresor. Då vi ser en ökande efterfrågan på uppdrag är vi i behov av bussförare som med stolthet och engagemang vill anta sig uppdraget att köra i våra uniformer.  Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB). Till s... Visa mer
Traveller Buss utför olika typer av uppdrag inom persontransporter, såsom beställningstrafik, skoltrafik och serviceresor. Då vi ser en ökande efterfrågan på uppdrag är vi i behov av bussförare som med stolthet och engagemang vill anta sig uppdraget att köra i våra uniformer. 
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB). Till stor del kommer tjänsten att bestå av olika beställningsuppdrag som är av stor variation. Kunderna kan vara allt från enskilda privatpersoner till stora företag eller myndigheter. Skoltrafik och Serviceresor kan också bli en del av tjänsten. Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
Vi kan erbjuda en 100 procentig tjänst med start snarast eller efter överenskommelse. 
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Bussförare, 100%

Traveller Buss utför olika typer av uppdrag inom persontransporter, såsom beställningstrafik, skoltrafik och serviceresor. Då vi ser en ökande efterfrågan på uppdrag är vi i behov av bussförare som med stolthet och engagemang vill anta sig uppdraget att köra i våra uniformer.  Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB). Till s... Visa mer
Traveller Buss utför olika typer av uppdrag inom persontransporter, såsom beställningstrafik, skoltrafik och serviceresor. Då vi ser en ökande efterfrågan på uppdrag är vi i behov av bussförare som med stolthet och engagemang vill anta sig uppdraget att köra i våra uniformer. 
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB). Till stor del kommer tjänsten att bestå av olika beställningsuppdrag som är av stor variation. Kunderna kan vara allt från enskilda privatpersoner till stora företag eller myndigheter. Skoltrafik och Serviceresor kan också bli en del av tjänsten. Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
Vi kan erbjuda en 100 procentig tjänst med start snarast eller efter överenskommelse. 
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Skolbussförare Ekerö

Traveller Buss söker efter fler skickliga och serviceinriktade behovsanställda skolbussförare!  Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB). Som skolbussförare möter du barn och ungdomar där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Du brinner för branschen och förmedlar en positiv känsla av att åka b... Visa mer
Traveller Buss söker efter fler skickliga och serviceinriktade behovsanställda skolbussförare! 
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB). Som skolbussförare möter du barn och ungdomar där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Du brinner för branschen och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skoltrafik är välkommen att söka.
Vi söker efter behovsanställda, arbetet är måndag till fredag.
Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Skolbussförare till Sigtuna

TRAVELLER BUSS  söker skolbussförare till Sigtuna Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig bussförare med formell utbildning( D-kort och YKB) . Som skolbusschaufför möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen, utan även för f... Visa mer
TRAVELLER BUSS  söker skolbussförare till Sigtuna
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig bussförare med formell utbildning( D-kort och YKB) . Som skolbusschaufför möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen, utan även för föräldrar och skola. Du brinner för branschen och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skoltrafik är välkommen att söka.
Anställningsform: Behovsanställning
Arbetet är måndag till och med fredag.
Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Bussförare till skol- och beställningstrafik

Traveller Buss söker efter serviceinriktade behovsanställda bussförare till skola- och vår beställningstrafik!  Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och s... Visa mer
Traveller Buss söker efter serviceinriktade behovsanställda bussförare till skola- och vår beställningstrafik! 
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
Vi söker efter behovsanställda bussförare till vår skola- samt beställningstrafik. 
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skoltrafik är välkommen att söka!
Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Skolbussförare

Traveller Buss söker efter serviceinriktade behovsanställda skolbussförare till Ekerö!  Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte ... Visa mer
Traveller Buss söker efter serviceinriktade behovsanställda skolbussförare till Ekerö! 
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
Vi söker efter behovsanställda bussförare. 
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skoltrafik är välkommen att söka!
Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Skolbussförare

Traveller Buss söker efter serviceinriktade behovsanställda bussförare till skola- och vår beställningstrafik!  Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och s... Visa mer
Traveller Buss söker efter serviceinriktade behovsanställda bussförare till skola- och vår beställningstrafik! 
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
Vi söker efter behovsanställda bussförare till vår skola- samt beställningstrafik. 
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skoltrafik är välkommen att söka!
Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Skolbussförare

Traveller Buss söker efter serviceinriktade behovsanställda skolbussförare!  Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för ba... Visa mer
Traveller Buss söker efter serviceinriktade behovsanställda skolbussförare! 
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
Vi söker efter behovsanställda bussförare. 
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skoltrafik är välkommen att söka!
Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Skolbusschaufför-Huddinge

Molkom Buss kör skolbussar åt Huddinge kommun. Vi söker timanställda gärna pensionärer. Möjlighet till fasta tider finns . Då företaget eftersträvar jämlikhet så ser vi gärna kvinliga sökande. YKB KRÄVS Visa mer
Molkom Buss kör skolbussar åt Huddinge kommun.
Vi söker timanställda gärna pensionärer.
Möjlighet till fasta tider finns .
Då företaget eftersträvar jämlikhet så ser vi gärna kvinliga sökande.
YKB KRÄVS Visa mindre

Skolbussförare

Traveller Buss söker efter serviceinriktade behovsanställda skolbussförare!  Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för ba... Visa mer
Traveller Buss söker efter serviceinriktade behovsanställda skolbussförare! 
Vi ser föraryrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig förare med formell utbildning (D-kort och YKB) . Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola. Du brinner för yrket och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
Vi söker efter behovsanställda bussförare. Vi tillämpar provanställning. 
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skoltrafik är välkommen att söka!
Lön enligt kollektivavtal.
Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsterna kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Serviceinriktade bussförare

Vi söker serviceinriktade bussförare!  Traveller Buss expanderar i Stockholm och behöver fler professionella och serviceinriktade bussförare.  Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen.  Vi sitter i en toppmodern fullservice-anläggning i Länna, bli en del av vårt grymma team!  Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, så tveka inte. Vi ser fram emot din ansökan.... Visa mer
Vi söker serviceinriktade bussförare! 
Traveller Buss expanderar i Stockholm och behöver fler professionella och serviceinriktade bussförare. 
Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen. 
Vi sitter i en toppmodern fullservice-anläggning i Länna, bli en del av vårt grymma team! 
Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, så tveka inte. Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Bussförare somaren 2020

Bussförare – sommaren 2020 Till vår depå i Skogås söker vi bussförare inför sommaren 2020. Som busschaufför är du vårt ansikte utåt, vår ambassadör. Det är du som dagligen möter kunden och ingen dag är den andra lik. Under sommaren kör Du mycket sightseeing med turister från olika delar av världen. Du tycker om att möta människor och ge service – se till att dom får en trygg och fin upplevelse. Vi söker dig med dessa egenskaper:  - du ska vara serviceinrik... Visa mer
Bussförare – sommaren 2020
Till vår depå i Skogås söker vi bussförare inför sommaren 2020.
Som busschaufför är du vårt ansikte utåt, vår ambassadör. Det är du som dagligen möter kunden och ingen dag är den andra lik. Under sommaren kör Du mycket sightseeing med turister från olika delar av världen. Du tycker om att möta människor och ge service – se till att dom får en trygg och fin upplevelse.
Vi söker dig med dessa egenskaper: 
- du ska vara serviceinriktad och tycka om att träffa olika människor 
- vara skötsam och gilla ordning o reda 
- vara målmedveten 
- ha kunskap och erfarenhet inom transport branschen 
- ha god lokalkännedom i Stockholmsområdet
- ha B och D körkort och giltigt Y.K.B kort 
- behärska svenska i tal & skrift (engelska och andra språkkunskaper är meriterande). 
Vi kan erbjuda timanställning vid behov. Efter sommaren finns det viss möjlighet till tillsvidareanställning.
Framåt våren flyttar vi in i en helt nybyggd fullservice- anläggning i Länna. 
Hos Traveller Buss är vi ca 160 medarbetare och vi har mer än 90 moderna fordon.
Vår arbetsplats präglas av öppenhet, etnisk och kulturell mångfald och vi respekterar varandras likheter och olikheter. Vi välkomnar både manliga och kvinnliga sökande
Välkommen ombord! Visa mindre

Skolbusschaufförer till Vallentuna och Åkersberga

TRAVELLER BUSS  söker skolbusschaufförer till Vallentuna och Åkersberga Höstterminen 2020 börjar Traveller Buss köra skolbussar i Vallentuna och Åkersberga och vi söker nu chaufförer. Vi ser chaufförsyrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig chaufför med formell utbildning( D-kort och YKB) . Som skolbusschaufför möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga trans... Visa mer
TRAVELLER BUSS  söker skolbusschaufförer till Vallentuna och Åkersberga

Höstterminen 2020 börjar Traveller Buss köra skolbussar i Vallentuna och Åkersberga och vi söker nu chaufförer.
Vi ser chaufförsyrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig chaufför med formell utbildning( D-kort och YKB) . Som skolbusschaufför möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet.Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen, utan även för föräldrar och skola.Du brinner för branschen och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skoltrafik är välkommen att söka.
Vi har behov av tillsvidareanställningar med olika tjänstgöringsgrad samt behovsanställningar.
Arbetet är måndag till och med fredag.
Lön enligt kollektivavtal.
Anställningen kan börja 1:a juni alternativt i augusti. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdagen 30:e juni. Visa mindre

Skolbusschaufförer till Vallentuna och Åkersberga

TRAVELLER BUSS  söker skolbusschaufförer till Vallentuna och Åkersberga Höstterminen 2020 börjar Traveller Buss köra skolbussar i Vallentuna och Åkersberga och vi söker nu chaufförer. Vi ser chaufförsyrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig chaufför med formell utbildning( D-kort och YKB) . Som skolbusschaufför möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga trans... Visa mer
TRAVELLER BUSS  söker skolbusschaufförer till Vallentuna och Åkersberga

Höstterminen 2020 börjar Traveller Buss köra skolbussar i Vallentuna och Åkersberga och vi söker nu chaufförer.
Vi ser chaufförsyrket i första hand som ett serviceyrke där ett socialt vinnande sätt är mycket viktigt. Självklart är du en duktig chaufför med formell utbildning( D-kort och YKB) . Som skolbusschaufför möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet.Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen, utan även för föräldrar och skola.Du brinner för branschen och förmedlar en positiv känsla av att åka buss.
God svenska är en förutsättning för att klara av jobbet.
Du som tycker det skulle vara spännande att ingå i vårt gäng och köra skoltrafik är välkommen att söka.
Vi har behov av tillsvidareanställningar med olika tjänstgöringsgrad samt behovsanställningar.
Arbetet är måndag till och med fredag.
Lön enligt kollektivavtal.
Anställningen kan börja 1:a juni alternativt i augusti. Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan vara tillsatta innan sista ansökningsdagen 30:e juni. Visa mindre

Serviceinriktade busschaufförer

Vi söker serviceinriktade busschaufförer!    Traveller Buss expanderar kraftigt i Stockholm och behöver fler professionella och serviceinriktade busschaufförer.  Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen.  Vi har ett 80-tal fordon i Stockholm och är ett av regionens största bolag inom sektorn beställningstrafik.  Vill du läsa mer om företaget så är du välkommen att kl... Visa mer
Vi söker serviceinriktade busschaufförer! 
 
Traveller Buss expanderar kraftigt i Stockholm och behöver fler professionella och serviceinriktade busschaufförer. 
Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen. 
Vi har ett 80-tal fordon i Stockholm och är ett av regionens största bolag inom sektorn beställningstrafik. 
Vill du läsa mer om företaget så är du välkommen att klicka dig vidare här på vår hemsida.  
  
Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, så tveka inte. Vi ser fram emot din ansökan - kanske blir du nästa medlem i Traveller Buss-familjen? 
 
Om företaget  
Traveller Buss grundades 1967 i Stockholm. Företaget bedriver beställningstrafik, linjetrafik och skoltrafik och ägs sedan 2003 av Bergkvarabuss.
 
Om tjänsten 
Som busschaufför på Traveller Buss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver det vanliga. Intervjuer sker fortlöpande.  Vi hoppas att du vill vara en del av vårt Traveller-team! Visa mindre

Helg extra Beställning/Expressbuss

Vi expanderar i Stockholm och söker helg extra för vår beställning och expressbuss verksamhet.ENDAST ansökan/frågor via mailVi utbildar inte i YKB eller körkortVill inte bli kontaktad av rekyteringsföretagSjälvklart har vi kollektivavtal Visa mer
Vi expanderar i Stockholm och söker helg extra för vår beställning och expressbuss verksamhet.ENDAST ansökan/frågor via mailVi utbildar inte i YKB eller körkortVill inte bli kontaktad av rekyteringsföretagSjälvklart har vi kollektivavtal Visa mindre

Driven C - kort chaufför med YKB sökes omgående till Huddinge

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi omgående chaufförer med C körkort och YKB till körningar i södra Stockholm. Vi behöver främst dig som kan arbeta heltid. Turerna utgår från Flemingsberg / Huddinge. Arbetstiderna är mån-fre 05:30-14:15, men arbetstiderna kan variera. Uppdraget påbörjar omgående och pågår till 13 augusti.

Dina arbetsuppgifter
Du utgår varje dag vid terminalen i Flemingsberg, och kör sedan olika turer runt om i södra Stockholm för att plocka upp kontorsmaterial. Då arbetsuppgifter handlar om att ta sig ifrån punkt A till B, så tror vi på att du har en lugn och trafiksäker medvetenhet, och att du ser till säkerheten i trafiken i första hand.

Vem är du?
Vi söker dig som är van yrkeschaufför med C körkort och YKB. I första hand söker vi dig som har C körkort och har minst 5 års yrkeserfarenhet ifrån yrket. Du tycker om att ge service till kunderna, och är noggrann, punktlig och stresstålig. Du är en skicklig förare, som håller en lugn och säkert trafikrytm ute i trafiken. Vi ser gärna att du har god lokal kännedom samt behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har kört kontorspapper tidigare. För att vara aktuell för detta uppdrag måste du ha giltigt C körkort samt YKB!

Ansökan
Är du den chauffören vi söker, välkommen in med din ansökan till oss. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Visa mindre

Serviceinriktade busschaufförer

Vi söker serviceinriktade busschaufförer!    Traveller Buss expanderar kraftigt i Stockholm och behöver fler professionella och serviceinriktade busschaufförer.  Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen.  Vi har ett 80-tal fordon i Stockholm och är ett av regionens största bolag inom sektorn beställningstrafik.  Vill du läsa mer om företaget så är du välkommen att klicka ... Visa mer
Vi söker serviceinriktade busschaufförer! 
 
Traveller Buss expanderar kraftigt i Stockholm och behöver fler professionella och serviceinriktade busschaufförer. 
Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen. 
Vi har ett 80-tal fordon i Stockholm och är ett av regionens största bolag inom sektorn beställningstrafik. 
Vill du läsa mer om företaget så är du välkommen att klicka dig vidare här på vår hemsida.  
  
Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, så tveka inte. Vi ser fram emot din ansökan - kanske blir du nästa medlem i Traveller Buss-familjen? 
 
Om företaget  
Traveller Buss grundades 1967 i Stockholm. Företaget bedriver beställningstrafik, linjetrafik och skoltrafik och ägs sedan 2003 av Bergkvarabuss.
 
Om tjänsten 
Som busschaufför på Traveller Buss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver det vanliga. Intervjuer sker fortlöpande.  Vi hoppas att du vill vara en del av vårt Traveller-team! Visa mindre

Semestervikarier till Närtrafiken

Traveller Buss kör Närtrafik bussar i flera områden i Stockholm med utgångspunkt från Veddesta, Åkersberga, Gustavsberg och Skogås Närtrafiken trafikerar ofta områden där många äldre bor. Bussen är ett bekvämt sätt att ta sig till exempelvis servicehuset, köpcentret, vårdcentralen eller till den övriga kollektivtrafiken.     Förarna är handplockade för att ta extra hänsyn till resenärernas särskilda behov. Närtrafiken körs med lättillgängliga bussar med... Visa mer
Traveller Buss kör Närtrafik bussar i flera områden i Stockholm med utgångspunkt från Veddesta, Åkersberga, Gustavsberg och Skogås
Närtrafiken trafikerar ofta områden där många äldre bor. Bussen är ett bekvämt sätt att ta sig till exempelvis servicehuset, köpcentret, vårdcentralen eller till den övriga kollektivtrafiken. 
  
Förarna är handplockade för att ta extra hänsyn till resenärernas särskilda behov. Närtrafiken körs med lättillgängliga bussar med låga golv. 
  
Ingen brådska! Gemensamt för alla typer av Närtrafik är att det ges gott om tid för av- och påstigning och föraren hjälper gärna till.
Som förare möter du ofta samma resenärer och du är en viktig del av deras vardag. 
  
Närtrafiken erbjuder några olika fordonsvarianter med  15-20 sittplatser och utrymme för en rullstol eller barnvagn. 
 
Nu söker vi semestervikarier för perioden juni till och med augusti 2019.
Det är ett heltidsarbete på dagtid måndag till och med fredag. Helgarbete kan förekomma.
giltigt YKB
digitalt förarkort
flytande i svenska språket Visa mindre

Serviceinriktade busschaufförer

Vi söker serviceinriktade busschaufförer!    Traveller Buss expanderar kraftigt i Stockholm och behöver fler professionella och serviceinriktade busschaufförer.  Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen.  Vi har ett 80-tal fordon i Stockholm och är ett av regionens största bolag inom sektorn beställningstrafik.  Vill du läsa mer om företaget så är du välkommen att klicka ... Visa mer
Vi söker serviceinriktade busschaufförer! 
 
Traveller Buss expanderar kraftigt i Stockholm och behöver fler professionella och serviceinriktade busschaufförer. 
Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande jobb i en spännande bransch, där service och kundkontakter är en del av vardagen. 
Vi har ett 80-tal fordon i Stockholm och är ett av regionens största bolag inom sektorn beställningstrafik. 
Vill du läsa mer om företaget så är du välkommen att klicka dig vidare här på vår hemsida.  
  
Tjänsterna kommer att tillsättas löpande, så tveka inte. Vi ser fram emot din ansökan - kanske blir du nästa medlem i Traveller Buss-familjen? 
 
Om företaget  
Traveller Buss grundades 1967 i Stockholm. Företaget bedriver beställningstrafik, linjetrafik och skoltrafik och ägs sedan 2003 av Bergkvarabuss.
 
Om tjänsten 
Som busschaufför på Traveller Buss är din huvudsakliga uppgift att på ett säkert och angenämt sätt ta våra resenärer dit de önskar och ge dem service utöver det vanliga. Intervjuer sker fortlöpande.  Vi hoppas att du vill vara en del av vårt Traveller-team! Visa mindre