Lediga jobb som Bygg och anläggning i Huddinge

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Duktiga allmän händiga/snickare sökes

Om tjänsten Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda. Plats Huddinge Kommun Dina arbetsuppgifter Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag. Omfattning och start Olika uppdrag från 10 timmar till 3 veckor. Start omgående Vem är du? En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri. Ansökan Låter det spännande? Anmäl ditt intresse t... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Plats
Huddinge Kommun

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag.

Omfattning och start
Olika uppdrag från 10 timmar till 3 veckor. Start omgående

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Låter det spännande? Anmäl ditt intresse till oss redan idag så kontaktar vi dig och berättar mer om villkor, lön och hur det fungerar att jobba genom Veterankraft.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fördelar med att arbeta som pensionär
Det blir allt vanligare att människor ser fördelarna med att fortsätta arbeta även efter pensionen. Förutom att det kan ge en extra inkomst är det främsta skälet att fortsätta vara en del av ett sammanhang, uppleva gemenskap och fortsätta bidra med sin kompetens och yrkeserfarenhet. När du blir en del av Veterankraft-familjen kommer du att bli anställd av oss och ha full frihet att bestämma hur mycket och när du vill arbeta. Vi erbjuder en mycket flexibel arbetsmodell som uppskattas av våra erfarna veteraner. Som anställd hos oss omfattas du av kollektivavtal och ansvarsförsäkring, och du har möjlighet att välja bland alla uppdrag vi får från både privatpersoner och företag.

Om Veterankraft
Veterankraft är ett av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och den främsta leverantören av hushållsnära och företagstjänster. Vi fokuserar på trygghet, kvalitet och personlighet för att underlätta vardagen för tusentals hushåll och företag varje år.
Vi är en jobbplattform för personer från 55 år och uppåt och är representerade på över 40 orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Veterankraft har stolt utsetts till Gasell och Mästargasell av Dagens Industri sju år i rad, mellan 2014 och 2020. Visa mindre

Värmepumpsmontör, installatör

Ansök    Jun 13    Rörande Rör AB    Värmepumpsmontör
Vi är specialiserade på installation och service av värmepumpar för privatkunder. Nu letar vi efter en ny kollega för att komplettera vårt team till hösten eller tidigare. Vi är öppna för hel- eller deltidsarbete eller andra lösningar, exempelvis samarbete med dig som har eget företag. Du kommer att främst utföra installationer av värmepumpar (frånluft, luft-vatten, bergvärme) hos privatkunder, men även service och reparationer. Det krävs en god fysik fö... Visa mer
Vi är specialiserade på installation och service av värmepumpar för privatkunder. Nu letar vi efter en ny kollega för att komplettera vårt team till hösten eller tidigare.
Vi är öppna för hel- eller deltidsarbete eller andra lösningar, exempelvis samarbete med dig som har eget företag.
Du kommer att främst utföra installationer av värmepumpar (frånluft, luft-vatten, bergvärme) hos privatkunder, men även service och reparationer.
Det krävs en god fysik för att kunna utföra jobbet (tunga lyft). Du har B-körkort, lätt för att samarbeta, tar ansvar, talar svenska och brinner för våra kunder. Du är en pålitlig och trygg medarbetare som gör det lilla extra för att kunden ska känna sig nöjd. Du är en lagspelare, men även självgående och tar initiativ.
Arbetet sker mestadels inom Stockholmsområdet, med utgångspunkt från Skogås/hemifrån.
Vi går igenom ansökningarna löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden gått när rätt person hör av sig. - Ansök direkt! Visa mindre

Avfallstekniker inom maskin till SRV återvinning i Huddinge

Ansök    Jun 13    2Complete AB    Grävmaskinförare
Just nu söker vi dig som vill bli en del av SRV och jobba som Avfallstekniker Maskin på avfallshantering och skapa nöjdhet för våra kunder och göra skillnad för miljön! Som Avfallstekniker är du ansiktet utåt. Att ha ett trevligt bemötande och positiv inställning krävs för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Vad erbjuder vi? SRV återvinning AB är ett expansivt processorienterat tjänsteföretag som erbjuder kundanpassad, konkurrenskraftig och ... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av SRV och jobba som Avfallstekniker Maskin på avfallshantering och skapa nöjdhet för våra kunder och göra skillnad för miljön! Som Avfallstekniker är du ansiktet utåt. Att ha ett trevligt bemötande och positiv inställning krävs för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder.

Vad erbjuder vi?
SRV återvinning AB är ett expansivt processorienterat tjänsteföretag som erbjuder kundanpassad, konkurrenskraftig och miljöriktig avfallshantering. Vi på SRV genomför just nu vårt största förändringsarbete någonsin, där målet är att skapa ett modernt företag inom återvinningsbranschen. Den här tjänsten är en fantastisk möjlighet för dig som vill medverka i SRVs utvecklingsresa. Vi jobbar på ett professionellt sätt, förenklar för varandra och uppnår gemensamma mål tillsammans därav värdegrunden Professionell – Enkel – Tillsammans för miljön som genomsyrar hela organisationen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Placeringsort är på Gladö, Sofielund i Huddinge och man arbetar vardagar under dagtid. I arbetet ingår vissa resor vilket kräver B-körkort och egen bil. SRV tillämpar stadigvarande beredskap och ledigt på röda dagar. Vi kommer i denna rekrytering att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.


Vem söker vi?
För att lyckas i denna roll behöver du vara noggrann och omsorgsfull, kunna planera och organisera och vara flexibel. Du är målinriktad och uthållig med en lösningsinriktad inställning. Du är vidare bekväm med bitvis hårt fysiskt arbete. Flexibel och samarbetarvillig och en teamspelare. Du kan arbeta i högt tempo och hantera pressade situationer. Du agerar professionellt i alla situationer.

Kvalifikationer:
• Gymnasieexamen
• Språkfärdigheter i svenska och engelska
• Maskinbehörighet
• B-körkort
• Med fördel C-körkort
• Med fördel vana av miljö- och återvinningsanläggningar


Vad innebär rollen?
• Att dagligt säkerställa driften på anläggningen
• Att ha ett professionellt bemötande gentemot både kunder och kollegor
• Att hålla ordning och reda på anläggningen och jobba för en säker miljö
• Att hantera maskinen

”Som ledare är jag tydlig, organiserad och driven. Jag inspireras av människor som är engagerade, inkluderande och vill vara med i arbetet mot en hållbar miljö. Jag tror på teamwork och att tillsammans kommer vi längst. Min roll är att skapa förutsättningar, stötta dig och din utveckling."
Hälsningar Atefeh Julaei, kanske din blivande chef

Denna rekrytering hanteras av 2Complete. SRV återvinning undanber sig direktkontakt och önskar att all initial kontakt går genom 2Complete. Har du frågor om rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag. Visa mindre

Elektriker sökes till bygge i Huddinge!

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: Elektrikerarbete, inklusive installation och underhåll av elsystem. Reparationer och felsökning av el... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:
Elektrikerarbete, inklusive installation och underhåll av elsystem. Reparationer och felsökning av elektriska anläggningar. Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer. Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:
Minst 3 års erfarenhet som elektriker. Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team. Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:
Noggrannhet och engagemang i arbetet. Självgående med hög arbetsmoral. Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:
Attraktiv lön

Möjlighet att utveckla dina färdigheter

Stödjande arbetsmiljö Visa mindre

Väg & Anläggningsarbetare sökes till kund i Huddinge!

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: -Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning.  -Reparationer och förbättringar av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

-Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning. 
-Reparationer och förbättringar av befintliga anläggningar.
-Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
-Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

-Minst 5 års erfarenhet som anläggningsarbetare.
-Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
-Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

-Noggrannhet och engagemang i arbetet.
-Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
-Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

-Spännande och varierande projekt.
-Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
-Stödjande arbetsmiljö.

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Målare sökes till projekt i Huddinge!

Ansök    Jun 12    Aura Personal AB    Träarbetare/Snickare
Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: Målning, utföra grundarbeten, finspackling, slipning och efterbehandling.  Läsning av ritningar och ... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

Målning, utföra grundarbeten, finspackling, slipning och efterbehandling. 
Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

Minst 3 års erfarenhet som målare.
Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

Noggrannhet och engagemang i arbetet.
Självgående med hög arbetsmoral och punktlig.
Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

Attraktiv lön
Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
Stödjande arbetsmiljö.

Ansök genom att skicka ditt CV. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Rörläggare sökes till projekt i Stockholm!

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: -Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning.  -Reparationer och förbättringar av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

-Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning. 
-Reparationer och förbättringar av befintliga anläggningar.
-Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
-Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

-Minst 5 års erfarenhet som anläggningsarbetare.
-Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
-Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

-Noggrannhet och engagemang i arbetet.
-Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
-Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

-Spännande och varierande projekt.
-Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
-Stödjande arbetsmiljö.

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

ställningsbyggare

Ansök    Jun 4    Dinamo AB    Ställningsbyggare
-Söker ställningsbyggare som är jobbat inom branschen. Meriterande: Ska kunna tala svenska, kroatiska och engleska och serbiska Visa mer
-Söker ställningsbyggare som är jobbat inom branschen.
Meriterande:
Ska kunna tala svenska, kroatiska och engleska och serbiska Visa mindre

Monterbyggare/Snickare

LM Inredning designar samt bygger mässmontrar på mässanläggningar runt om i Sverige men även ute i Europa. Vi söker nu dig som är intresserad av att bli en del av vårt familjära team på företaget. Du ska vara beredd på ett stundom stressigt arbete med snabba beslut och finurliga problemlösningar. Du ska vara allmänt händig och inte rädd för att testa nya saker. Du får inte vara rädd för att det ibland blir långa arbetsdagar med mässans öppningsdag som dead... Visa mer
LM Inredning designar samt bygger mässmontrar på mässanläggningar runt om i Sverige men även ute i Europa.
Vi söker nu dig som är intresserad av att bli en del av vårt familjära team på företaget. Du ska vara beredd på ett stundom stressigt arbete med snabba beslut och finurliga problemlösningar.
Du ska vara allmänt händig och inte rädd för att testa nya saker.
Du får inte vara rädd för att det ibland blir långa arbetsdagar med mässans öppningsdag som deadline.
B-körkort är ett krav.
Flytande svenska i tal och skrift.
LM Inredning bygger mässmontrar runtom i Sverige och även en del utomlands och har produktion i Huddinge & Nässjö.
Vi är totalt ca 10 anställda varav 6 personer på kontoret och 4 personer i produktionen, men vi växer snabbt.
Till vår ateljé/snickeri i Huddinge söker vi nu ytterligare två anställda som ska vara med och förbereda och montera dessa montrar ute på mässanläggningarna.
Tjänsten innebär en del jobb med perioder av obekväma arbetstider (helger och kvällar) med övernattningar såväl i Sverige som utomlands.
Tidigare erfarenhet är meriterande, men inget krav. Utbildning sker av oss och löpande.
Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

STÄLLNINGSBYGGARE SÖKES

Vi söker flera erfarna Ställningsbyggare till Söderorts Ställningsservice AB Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller arbetande förman. Ditt uppdrag Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra bygg/industrikunder, på fasader, hus, broar etc. Vi vil... Visa mer
Vi söker flera erfarna Ställningsbyggare till Söderorts Ställningsservice AB
Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller arbetande förman.


Ditt uppdrag
Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra bygg/industrikunder, på fasader, hus, broar etc.


Vi vill att du behärskar följande moment...
Bottna, bygga, riva, bygga väderskydd och mängda material.


Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.


Din Profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor och kunder. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. Visa mindre

Teknikförvaltare till förvaltningsområde Huddinge

Ansök    Maj 30    REGION STOCKHOLM    Fastighetsingenjör
Locum förvaltar, bygger och utvecklar ca två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare. Nu förstärker vi organisationen till Huddinge Sjukhusområde med ytterligar... Visa mer
Locum förvaltar, bygger och utvecklar ca två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm.

Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Nu förstärker vi organisationen till Huddinge Sjukhusområde med ytterligare en Teknikförvaltare. Här får du möjlighet att påverka ett förvaltningsområde långsiktigt med fokus på teknisk upprustning, robusthet och hållbarhet. Vi söker dig som vill vara en del i ett samhällsviktigt uppdrag samt att arbeta med tekniska frågor och projekt i fastigheter.

Ditt uppdrag:

Som Teknikförvaltare för Huddinge Sjukhusområde har du ett övergripande långsiktigt tekniskt ansvar för fastigheten. Huddinge sjukhus invigdes 1972 och står inför stora tekniska upprustningar där du kommer att ha en viktig roll i denna utveckling.

Du blir en del av en förvaltningsenhet med 13 medarbetare och rapporterar till förvaltningsområdeschefen. Dina närmaste kollegor blir två ytterligare Teknikförvaltare, Förvaltare samt Driftcontroller. Rollen innebär många externa kontaktytor och samarbeten med bl.a. Projektavdelningen och våra hyresgäster. Du utgår från vårt lokalkontor inne på Huddinge Sjukhusområde. 

I rollen ingår ansvar för att bevara, utveckla och förädla förvaltningsobjekten ur ett tekniskt perspektiv samt att genomföra behovsanalyser för fastighetsägarinvesteringar. Teknikförvaltare sköter långsiktig planering av fastighetsägarinvesteringar och samordnar det planerade underhållsbehovet för förvaltningsobjektet.

Här är några av de viktigaste ansvarsområdena:

- Ansvar som projektägare för kravställning, uppföljning och mottagande av byggprojekt avseende fastighetsägarinvesteringar och planerat underhåll.
- Övergripande ansvar för att bevara, utveckla och förädla förvaltningsobjekt ur ett byggnadstekniskt perspektiv.
- Ansvar för att underhållsplaner tas fram för tilldelade förvaltningsobjekt.
- Ansvar för att ta fram förslag till prioriterad underhållsplan för tilldelade förvaltningsobjekt.
- Ansvar för att ta fram underlag till investeringsplan för fastighetsägarinitierade investeringar på tilldelade förvaltningsobjekt.
- Ansvar för delegerade arbetsuppgifter inom arbetsmiljö och brandskydd.
- Ansvar för myndighetsbesiktningar och åtgärdande av anmärkningar med stöd av specialister inom teknik.

Kvalifikationer:

För att trivas och lyckas i rollen som Teknikförvaltare hos Locum bör du mångårig relevant arbetslivserfarenhet inom kvalificerad teknisk förvaltning. Du ska ha erfarenhet från att ha jobbat med större fastighetstekniska projekt, gärna som beställare. Vi ser även att du har en Universitets- eller högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande utbildning.

Rollen kräver en bred teknisk kompetens och kunskap med helhetsperspektiv för tekniska system samt livscykelkostnader.

Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roll inom offentlig verksamhet och vi ser gärna att du har viss kunskap om LOU och AFF.

Rollen kräver en mycket god skriftlig och administrativ kompetens tillsammans med en förmåga av att kommunicera pedagogisk, du är följaktligen flytande i svenska i tal och skrift.    
Som person är du strukturerad, analytisk och noggrann. Eftersom rollen innebär många interna och externa kontakter är det avgörande att du trivs med att samverka, är relationsskapande och prestigelös.     

Vad Locum erbjuder dig

Locum erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med samhällsnytta i fokus. Du välkomnas i ett positivt och erfaret team som präglas av samarbete och omtanke. Här finns kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Om du delar Locums värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas här!

Locums fackliga representanter är:

Mickael Andersson, Vision, 08-123 170 00.

Christina Lorenzen, Akademikerföreningen, 08-123 170 00.

Karin Sjöndin, Ledarna, 08-123 170 00.

Välkommen med din ansökan!

Vill du vara med och göra skillnad i ett samhällsviktigt uppdrag? Skicka ditt CV och ett personligt brev till och berätta varför du är den rätta personen för denna spännande position hos Locum. Du söker rollen via Locums hemsida och rekryteringssystemet Varbi. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar Locum med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på [email protected] 

Välkommen med din ansökan senast 2024-06-23

Registerkontroll och säkerhetsprövning tillämpas i slutskede av denna rekryteringsprocess.
För att läsa mer om vad detta innebär: https://sakerhetspolisen.se/verksamheten/sakerhetsskydd/sakerhetsskyddsatgarder/personalsakerhet.html

Vi ser fram emot att höra från dig!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Vi söker arbetsledare till Sterco ventilation!

Är du redo för en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter och i ett team där man arbetar tillsammans? Då har vi tjänsten till dig! Om rollen: I rollen som arbetsledare på Sterco kommer du arbetsleda och planera för att säkerställa att de projekt som Sterco är involverade i flyter på och att arbetet går enligt budget och satt tidsplan. Med fördel är ett intresse att utveckla både arbetsflöden och effektivitet. Dina dagar består bland annat av att vara ute... Visa mer
Är du redo för en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter och i ett team där man arbetar tillsammans?
Då har vi tjänsten till dig!


Om rollen:
I rollen som arbetsledare på Sterco kommer du arbetsleda och planera för att säkerställa att de projekt som Sterco är involverade i flyter på och att arbetet går enligt budget och satt tidsplan. Med fördel är ett intresse att utveckla både arbetsflöden och effektivitet.
Dina dagar består bland annat av att vara ute och kolla på jobb, hålla kundkontakt samt inköp och fakturering vid behov. Arbetet sker i nära samarbete både med verksamhetens VD och projektledare.
Den geografiska placeringen för tjänsten är södra Stockholm på huvudkontoret.


Kvalifikationer:
Du som söker bör ha ett par års erfarenhet från liknande tjänster inom ventilationsbranschen och för tjänsten relevant utbildning eller likvärdigt samt besitta en god ekonomisk förståelse.
Som person tror vi att du:
Har god social kompetens,
Är tålmodig,
Är kommunikativ med goda ledaregenskaper.Arbetet sker till viss del i Rekyl och erfarenhet av detta ses som meriterande.
Krav för tjänsten är körkort och att du är flytande svenska i både tal och skrift.
Om Sterco:
Sterco som funnits sedan 2010 arbetar efter mottot ”100% kvalité” i alla jobb de utför. Idag är vi 21st medarbetare i företaget fördelat på ett brett åldersspann och bra fördelning mellan kvinnor och män.
Vi utför alla typer av ventilationsarbeten och hjälper till både med konsultation kring ny eller befintligt ventilationssystem, OVK-besiktningar, service, underhåll samt reparationer av ventilationsanläggningar.
Huvudverksamheten ligger i Jordbro men vi har även en nystartad filial i Umeå där vi har två medarbetare stationerade.
Sterco är måna om att bibehålla den familjära känslan som blivit verksamhetens signum och hittar årligen på olika aktiviteter som julbord, kick-offer och utlandsresor för att främja detta.
Sterco är anslutna till Plåt & Ventföretagen och har kollektivavtal.
Hur du ansöker:
I denna rekrytering samarbetar vi med HR-Byrån i Mälardalen AB.
För att söka tjänsten bifogar du CV och personligt brev via länken nedan. Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pernilla Aronsson på [email protected] Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Maj 17    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss:Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.
Vi söker dig som:
Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
Talar svenska eller engelska.
Kan hantera administrativa uppgifter.

Ansökan:
Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Maj 17    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.Det är bra om du har körkort men det är inget krav.

Om företaget
Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.
DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.
DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.
Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Erfaren Produktionsledare - Parkdrift och underhåll

Välkommen till Huddinge kommun, en dynamisk arbetsplats där vi brinner för att skapa vackra och välskötta parker! Vi söker nu en engagerad Produktionsledare som kommer att vara nyckelpersonen i vår parkförvaltning. Tillsammans med enhetschefen kommer du att ansvara för planering och ledning av drift och underhåll av våra park- och grönområden. Huddinge kommun är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du... Visa mer
Välkommen till Huddinge kommun, en dynamisk arbetsplats där vi brinner för att skapa vackra och välskötta parker! Vi söker nu en engagerad Produktionsledare som kommer att vara nyckelpersonen i vår parkförvaltning. Tillsammans med enhetschefen kommer du att ansvara för planering och ledning av drift och underhåll av våra park- och grönområden.

Huddinge kommun är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare och får möjligheten att vara del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare trivs och får möjlighet att utvecklas i sin roll.

Stadsmiljöavdelningen, där du kommer att arbeta, har ett brett uppdrag som inkluderar drift och underhåll av infrastrukturobjekt samt parkeringsbevakning och trafikanordningar. Vi är en avdelning med 24 engagerade medarbetare och är en del av miljö- och bygglovsförvaltningen.

Ditt mål som Produktionsledare är att säkerställa att alla förvaltningsobjekt uppfyller högt ställda mål och kvalitetsstandarder. Du kommer att få en central roll i att bidra till att skapa en trivsam och hållbar miljö för invånarna i Huddinge.
Om tjänsten
Som Produktionsledare inom Parkenheten kommer du att vara en viktig nyckelperson i vårt arbete med att skapa attraktiva och trygga offentliga rum för invånarna i kommunen. Du kommer att leda det operativa driftarbetet och ansvara för att våra förvaltningsobjekt uppfyller högt satta kvalitetskrav enligt våra styrdokument, såsom Grönstrukturprogram och Parkprogram.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta att initiera och sammanställa förslag för kvalitetsnivåer, ansvara för ekonomisk hushållning inom driftåtgärderna, upprätta och följa upp årliga produktionsplaner samt leda drift- och underhållsåtgärder för att nå våra uppsatta kvalitetsmål. Du kommer även att säkerställa en klar uppfattning om förvaltningsobjektens status genom rapporter och egna fältbesök, stödja parkingenjören i samhällsbyggnadsprojekt, leda arbetet med externa leverantörer och driva verksamhetsutveckling genom processkartläggning, policyframtagning och strategiarbete.

Vi tillämpar kommunens ledarmodell för tillitsbaserat ledarskap, vilket innebär att du har ett stort delegerat ledaransvar utan personalansvar. Du kommer att arbeta i nära samarbete med enhetschefen, controller och arbetsledare för att säkerställa en effektiv och kvalitativ drift av våra park- och grönområden.

Vi ser fram emot att välkomna en kunnig och engagerad Produktionsledare som kan bidra till att utveckla och förvalta våra park- och grönområden på bästa sätt.
Din profil
För att vara lämplig för rollen som Produktionsledare inom Parkenheten ser vi framför oss att du har följande erfarenheter och egenskaper:

- Akademisk utbildning inom landskapsingenjör, trädgårdsingenjör, landskapsarkitekt eller annan relevant utbildning. Alternativt kan du ha dokumenterad arbetslivserfarenhet inom området som arbetsgivaren bedömer som     lämplig. Vi värdesätter både akademisk kompetens och praktisk erfarenhet inom park- och grönyteskötsel.
- Erfarenhet av att följa upp entreprenadkontrakt och hantera leverantörer inom grönyteskötsel eller anläggningsområdet.
- Förståelse för affärsmässigt tänkande och förmågan att hantera kontrakt och förändringar i avtal.
- Erfarenhet av arbetsledande positioner och planering av drift och underhåll inom park- och grönyteförvaltning.
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt vana vid att arbeta i Office-miljö.
- Erfarenheter av LOU, upphandlingsarbete, ekonomi, arbetsmiljö och miljöarbete är meriterande.
- Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och ser gärna att du är ansvarsfull, självgående och levererar resultat inom utsatta tidsramar. Du har en trygg och stabil personlighet med god självinsikt. Din förmåga att planera och prioritera uppgifter på både lång och kort sikt är välutvecklad. Du har även en bra kommunikationsförmåga och löser utmaningar på ett konstruktivt sätt, både i relationer med leverantörer och invånare. Du samarbetar väl och har förmågan att se andras perspektiv och vara empatisk.

Om du har erfarenheter och egenskaper som motsvarar ovanstående beskrivning ser vi fram emot att ta del av din ansökan.
Vi erbjuder
Som anställd hos oss får du inte bara en meningsfull och utvecklande arbetsmiljö, utan också förmåner som främjar en balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder flexibla arbetstider, en friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag samt möjlighet att arbeta på distans några dagar i veckan. Dessutom har du möjlighet att växla in semesterdagstillägg till extra lediga dagar för att få ännu mer tid för återhämtning och egna intressen.

Vår arbetsplats vid Campus Flemingsberg är modern och inbjudande, och vi tillämpar ett aktivitetsbaserat arbetssätt som ger dig frihet att arbeta på sättet som passar dig bäst. Du kan enkelt ta dig hit med pendeltåg, buss, bil eller regionaltåg, vilket ger dig en smidig och bekväm arbetspendling.

Om du brinner för att utveckla parkförvaltningen och samtidigt vill vara en del av en växande kommun med en hållbar vision, så ser vi fram emot att ta del av din ansökan! Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att påverka och utveckla kommunens park- och grönområden. Rollen är varierad och ger dig chansen att arbeta både strategiskt och operativt. Du kommer att samarbeta med engagerade kollegor och externa partners och få möjlighet att bidra till en hållbar och grön framtid för vår kommun.
Ansökan
Sista ansökningsdag: 16 juni 2024.

I denna rekrytering samarbetar Huddinge kommun med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria von Sterneck på telefon: 0737 077 170 eller via mail: [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Maj 17    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den öns... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:
Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.
Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.
De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.
På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:
Är villig att lära dig mer inom takomläggning.
Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.
Är professionell och effektiv.
Kan vägleda människor från start till mål.
Är inte höjdrädd.
Har normal till god datavana.
Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.
Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.
Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.

Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Projektledare Inom Byggsmide Sökes

Om oss: Vi är ett ledande rekryteringsföretag som specialiserar sig på att matcha kompetenta individer med spännande karriärmöjligheter inom bygg- och konstruktionsbranschen. Vårt mål är att skapa långsiktiga och framgångsrika arbetsrelationer genom att hitta rätt person för rätt position. Position: Projektledare inom Byggsmide Plats: Vi söker en erfaren och drivande projektledare inom byggsmide för uppdrag på olika platser inom [Plats]. Ansvarsområden: Pl... Visa mer
Om oss:
Vi är ett ledande rekryteringsföretag som specialiserar sig på att matcha kompetenta individer med spännande karriärmöjligheter inom bygg- och konstruktionsbranschen. Vårt mål är att skapa långsiktiga och framgångsrika arbetsrelationer genom att hitta rätt person för rätt position.
Position: Projektledare inom Byggsmide
Plats: Vi söker en erfaren och drivande projektledare inom byggsmide för uppdrag på olika platser inom [Plats].
Ansvarsområden:
Planera, organisera och leda byggsmidesprojekt från start till slut.
Ansvara för budgetering och resurshantering för att säkerställa projektens lönsamhet.
Kommunicera regelbundet med klienter, entreprenörer och teammedlemmar för att säkerställa tydlighet och effektivitet.
Övervaka arbetsplatsens säkerhet och se till att alla arbetar enligt föreskrifter och riktlinjer.
Identifiera och hantera eventuella risker eller utmaningar som kan uppstå under projektets gång.Kvalifikationer:
Erfarenhet av projektledning inom byggsmide eller relaterad bransch.
Stark förmåga att leda och motivera ett team för att uppnå gemensamma mål.
Utmärkta kommunikationsfärdigheter och förmåga att bygga och upprätthålla relationer.
Förmåga att hantera flera projekt samtidigt och hålla tidplaner och budgetar.
Kunskap om byggsmidesprocessen och tekniker.Personliga egenskaper:
Ledarskap och organisationsförmåga.
Problemlösningsförmåga och beslutsfattande förmåga.
Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till olika situationer och miljöer.
Starkt fokus på att leverera högkvalitativt arbete och kundnöjdhet.Ansökan:
Om du är en driven och erfaren projektledare inom byggsmide som är redo för nästa steg i din karriär, skicka din ansökan via e-post till [E-postadress]. Vänligen bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du är lämplig för denna roll. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera hur vi tillsammans kan skapa framgångsrika projekt!
Skicka din ansökan nu via e-post Visa mindre

Elektriker sökes till bygge i Huddinge!

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: Elektrikerarbete, inklusive installation och underhåll av elsystem. Reparationer och felsökning av el... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:
Elektrikerarbete, inklusive installation och underhåll av elsystem. Reparationer och felsökning av elektriska anläggningar. Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer. Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:
Minst 3 års erfarenhet som elektriker. Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team. Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:
Noggrannhet och engagemang i arbetet. Självgående med hög arbetsmoral. Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:
Attraktiv lön

Möjlighet att utveckla dina färdigheter

Stödjande arbetsmiljö Visa mindre

Rörläggare sökes till projekt i Stockholm!

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: -Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning.  -Reparationer och förbättringar av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

-Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning. 
-Reparationer och förbättringar av befintliga anläggningar.
-Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
-Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

-Minst 5 års erfarenhet som anläggningsarbetare.
-Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
-Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

-Noggrannhet och engagemang i arbetet.
-Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
-Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

-Spännande och varierande projekt.
-Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
-Stödjande arbetsmiljö.

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Vägarbetare inom Trafik-Anordningar sökes!

Nu söker vi på Aura personal AB, vägarbetare inom TA till en av våra kunder! Om oss: Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter. Arbetsuppgifter: I rollen som vägarbetare inom trafik-anordningar kommer du att vara ansvarig för: ... Visa mer
Nu söker vi på Aura personal AB, vägarbetare inom TA till en av våra kunder!

Om oss:
Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Arbetsuppgifter:
I rollen som vägarbetare inom trafik-anordningar kommer du att vara ansvarig för:

Vägdriftsarbetare kommer du inte bara att leverera och installera trafikavspärrningsmaterial och säkerhetsanordningar, utan också agera som en värdefull rådgivare för våra kunder när det gäller val av material. Arbetsdagarna kommer att vara varierande och kräva flexibilitet, med möjlighet till kvälls- och helgarbete.

Vi söker kandidater med följande kompetenser och erfarenheter:

Erfarenhet från arbete på väg 2.2
Tidigare branscherfarenhet
BE-körkort
YKB (Yrkeskompetensbevis)
C-körkort
God lokalkännedom
Truckkort 

Certifieringar och utbildningar inom trafik-anordningar och säkerhet är meriterande.

 

Vi erbjuder:

• Utmanande och meningsfulla projekt i en stimulerande arbetsmiljö.
• Möjlighet till personlig och professionell utveckling genom utbildningar och erfarenhetsutbyte.
• Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor.

Om du känner känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte på att ansöka med ditt CV nedan! Visa mindre

Träarbetare sökes till projekt i Huddinge!

Ansök    Maj 10    Aura Personal AB    Träarbetare/Snickare
Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: Snickeri, inklusive byggnation och montering av träkonstruktioner. Reparationer och underhåll av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

Snickeri, inklusive byggnation och montering av träkonstruktioner.
Reparationer och underhåll av befintliga trästrukturer.
Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

Minst 3 års erfarenhet som träarbetare.
Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

Noggrannhet och engagemang i arbetet.
Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

Attraktiv lön 
Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
Stödjande arbetsmiljö.

 

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering till [email protected]. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Projektledare inriktning ombyggnation

Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 13 500 studenter, cirka 80 program och 340 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På... Visa mer
Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan
finns drygt 13 500 studenter, cirka 80 program och 340 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap,
teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av
forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På Södertörns högskola blandas ämnen, perspektiv, människor
och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande, de som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar.


Södertörns högskola har sedan 2015 bedrivit polisutbildning på uppdrag av Polismyndigheten, och har idag cirka 800 studenter som läser polisprogrammet. Polisprogrammet ges i dagsläget i två former, en på plats på campus och en funktionsinriktad polisutbildning (FPU) som ges i huvudsak på distans, och från och med hösten 2024 kommer vi även ge möjlighet att läsa det ordinarie programmet på distans. Institutionen för polisiärt arbete (IPA) har idag ca 120 medarbetare, varav merparten är lärare med polisiär kompetens som är utlånade från Polismyndigheten. Utbildningen växer och i takt med detta ökar behovet att fler lokaler. Vi ska därför bygga ut och bygga nytt och söker nu en projektledare med inriktning ombyggnation för att leda ombyggnationsprojektet.

För fullständig information se nedanstående länk: 

https://www.sh.se/ledigajobb?rmpage=job&rmjob=7833&rmlang=SE

Anställningen

Anställningen är en tidsbegränsad anställning med en omfattning på 50% på 12 månader med tillträde så snart som möjligt.

Säkerhetsprövning kan komma att bli aktuell för att kunna godkännas för anställning eftersom tjänsten kräver tillträde till lokaler där det finns skyddsvärd utrustning.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 2024-05-20.

Ytterligare upplysningar

Carin Bohlin, administrativ chef, [email protected]

Jonna Lappalainen, proprefekt, [email protected] 

Anna Lindvall, HR-generalist, [email protected] Visa mindre

Takläggare med erfarenhet

Hej. Stockholms TakEntreprenad AB söker nu personal inom tegel- service- och papptak. Vi har verkstad och kontor i Länna industriområde där lokalen just nu helrenoveras och står klar inom ett par veckor vilket då kommer att bli en arbetsmiljö som blir mkt trevlig! Vi utför både mindre och större entreprenader inom hela Stockholm. Vi har all kunskap ”in house” dvs vi har egen personal inom allt vi utför på takprojekten Visa mer
Hej.
Stockholms TakEntreprenad AB söker nu personal inom tegel- service- och papptak.
Vi har verkstad och kontor i Länna industriområde där lokalen just nu helrenoveras och står klar inom ett par veckor vilket då kommer att bli en arbetsmiljö som blir mkt trevlig!


Vi utför både mindre och större entreprenader inom hela Stockholm. Vi har all kunskap ”in house” dvs vi har egen personal inom allt vi utför på takprojekten Visa mindre

Betongarbetare sökes till långt projekt i Stockholm

Ansök    Maj 10    Aura Personal AB    Betongarbetare
Om oss: Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter. Aura Personal AB samarbetar med kunder som söker en erfaren betongarbetare för långsiktiga projekt. Vi erbjuder möjligheten att ansluta dig till ett pålitligt och engagerat team... Visa mer
Om oss:

Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Aura Personal AB samarbetar med kunder som söker en erfaren betongarbetare för långsiktiga projekt. Vi erbjuder möjligheten att ansluta dig till ett pålitligt och engagerat team inom byggbranschen.

Arbetsuppgifter:

Gjutning, armering och byggande av formar för betongkonstruktioner.
Lapp- och lagarbete för reparationer och justeringar.
Ritningsläsning och följa tekniska specifikationer.
Säkerställa säkerhet och kvalitet inom projekten.

Krav:

Minst 5 års erfarenhet som betongarbetare.
Punktlig, självgående och utmärkt teamarbete.
Förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar noggrant.

Personliga egenskaper: 

Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete.

Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och sköta tider.

Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.

Erbjudande:

Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Spännande och varierande projekt.
Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
Stödjande arbetsmiljö.

 

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering till [email protected]. Visa mindre

Målare sökes till projekt i Huddinge!

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: Målning, utföra grundarbeten, finspackling, slipning och efterbehandling.  Läsning av ritningar och ... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

Målning, utföra grundarbeten, finspackling, slipning och efterbehandling. 
Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

Minst 3 års erfarenhet som målare.
Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

Noggrannhet och engagemang i arbetet.
Självgående med hög arbetsmoral och punktlig.
Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

Attraktiv lön
Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
Stödjande arbetsmiljö.

Ansök genom att skicka ditt CV. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Vägarbetare inom Trafik-Anordningar sökes!

Nu söker vi på Aura personal AB, vägarbetare inom TA till en av våra kunder! Om oss: Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter. Arbetsuppgifter: I rollen som vägarbetare inom trafik-anordningar kommer du att vara ansvarig för: ... Visa mer
Nu söker vi på Aura personal AB, vägarbetare inom TA till en av våra kunder!

Om oss:
Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Arbetsuppgifter:
I rollen som vägarbetare inom trafik-anordningar kommer du att vara ansvarig för:

Vägdriftsarbetare kommer du inte bara att leverera och installera trafikavspärrningsmaterial och säkerhetsanordningar, utan också agera som en värdefull rådgivare för våra kunder när det gäller val av material. Arbetsdagarna kommer att vara varierande och kräva flexibilitet, med möjlighet till kvälls- och helgarbete.

Vi söker kandidater med följande kompetenser och erfarenheter:

Erfarenhet från arbete på väg 2.2
Tidigare branscherfarenhet
BE-körkort
YKB (Yrkeskompetensbevis)
C-körkort
God lokalkännedom
Truckkort 

Certifieringar och utbildningar inom trafik-anordningar och säkerhet är meriterande.

 

Vi erbjuder:

• Utmanande och meningsfulla projekt i en stimulerande arbetsmiljö.
• Möjlighet till personlig och professionell utveckling genom utbildningar och erfarenhetsutbyte.
• Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor.

Om du känner känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte på att ansöka med ditt CV nedan! Visa mindre

Väg & Anläggningsarbetare sökes till kund i Haninge

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: -Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning.  -Reparationer och förbättringar av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

-Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning. 
-Reparationer och förbättringar av befintliga anläggningar.
-Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
-Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

-Minst 5 års erfarenhet som anläggningsarbetare.
-Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
-Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

-Noggrannhet och engagemang i arbetet.
-Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
-Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

-Spännande och varierande projekt.
-Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
-Stödjande arbetsmiljö.

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

kyltekniker

Som kyltekniker på Sashas storköksutrustning EF arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av: • Service, underhåll samt mindre entreprenader inom kyla • Daglig kontakt med våra kunder • Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag • Återkommande avtalsbesök Du kommer även att ... Visa mer
Som kyltekniker på Sashas storköksutrustning EF arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
• Service, underhåll samt mindre entreprenader inom kyla
• Daglig kontakt med våra kunder
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
• Återkommande avtalsbesök


Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.
Vi söker dig som


• Tidigare arbetat som kyltekniker( 2-4 år erfarenhet)
Att du har tidigare erfarenhet inom yrket ses som krav.


Oavsett hur länge du har jobbat lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du öppen och engagerad, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Din sociala kompetens, förmåga att upprätthålla goda relationer med såväl kollegor som kunder och ditt gedigna intresse för service och teknisk problemlösning tror vi är de viktigaste framgångsfaktorerna för den här tjänsten. Visa mindre

Träarbetare/ Snickare

Nystartat företeg söker just nu efter en snickare som kan komplettera vårt team. Om du är driven person med framåtanda som har erfarenhet inom byggbranschen kontakta oss gärna. Vi behöver person som är serviceinriktad, noggrann och strukturerad. Vi söker dig som arbetat som snickare i minst två år. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom snickare . Visa mer
Nystartat företeg söker just nu efter en snickare som kan komplettera vårt team. Om du är driven person med framåtanda som har erfarenhet inom byggbranschen kontakta oss gärna.
Vi behöver person som är serviceinriktad, noggrann och strukturerad.
Vi söker dig som arbetat som snickare i minst två år. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom snickare . Visa mindre

Lediga jobb inom mark och anläggning

Om tjänsten Vi söker anläggare till aktuella och kommande anläggningsprojekt hos vår kund i södra Stockholm. Som anläggningsarbetare på Helpman kommer dina arbetsuppgifter variera. Vi ser därför gärna att du har relevant yrkesutbildning samt flera års erfarenhet inom mark och anläggning. Du känner dig trygg i din yrkesroll och har arbetat med de flesta typerna av anläggningsarbeten. Starkt meriterande om du har körkort och bil tillgänglig för arbetsresor. ... Visa mer
Om tjänsten Vi söker anläggare till aktuella och kommande anläggningsprojekt hos vår kund i södra Stockholm. Som anläggningsarbetare på Helpman kommer dina arbetsuppgifter variera. Vi ser därför gärna att du har relevant yrkesutbildning samt flera års erfarenhet inom mark och anläggning. Du känner dig trygg i din yrkesroll och har arbetat med de flesta typerna av anläggningsarbeten. Starkt meriterande om du har körkort och bil tillgänglig för arbetsresor. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska.

Om oss Helpman är idag ett av Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har sedan år 2000 arbetat med att hjälpa yrkesmän som vill jobba inom bygg att hitta bra uppdrag. Att jobba hos Helpman innebär att du är uthyrd till projekt hos kund. Projekten kan variera i längd och storlek. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads vilket säkrar korrekta avtal, lön, samt trygga villkor. Vi har ett kontor i Stockholm och det är här anställningsintervjun kommer att ske om du går vidare i rekryteringsprocessen.

Ansök! Registrera dig på www.helpman.se och ladda upp ditt CV (gärna i PDF).Det måste tydligt anges i ditt CV vilken erfarenhet du har av denna typ av arbete, dina tidigare anställningar samt referenser.
Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.Vi kontaktar kandidater som matchar kravprofilen. Är du inte en av personer som gått vidare får du återkoppling via e-post. Visa mindre

BLP AB söker Skyddsrumstekniker

Ansök    Apr 24    BLP AB    Träarbetare/Snickare
Bolagets kärnverksamhet består av service och entreprenader för skyddsrum. BLP ingår i en familjeägd koncern och är en av de största aktörerna på marknaden med ett gott renommé. Företaget har en god erfarenhetsbas inom skyddsrumstjänster. Vår arbetsmiljö präglas av en stark teamkänsla. Vi tillämpar ett tillitsbaserat ledarskap och uppmuntrar till delaktighet i företagets utveckling. Huvudsakliga arbetsuppgifter Montera och reparera skyddsrum efter ritninga... Visa mer
Bolagets kärnverksamhet består av service och entreprenader för skyddsrum. BLP ingår i en familjeägd koncern och är en av de största aktörerna på marknaden med ett gott renommé. Företaget har en god erfarenhetsbas inom skyddsrumstjänster. Vår arbetsmiljö präglas av en stark teamkänsla. Vi tillämpar ett tillitsbaserat ledarskap och uppmuntrar till delaktighet i företagets utveckling.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Montera och reparera skyddsrum efter ritningar och instruktioner vid nyproduktion, ROT-projekt och reparation av äldre skyddsrum
Planera det dagliga arbetet och samverka med underentreprenörer, konsulter och arbetskollegor
Administrera dina arbeten; rapportera tid, materialåtgång, dokumentation och göra materialbeställningarVi erbjuder
Du kommer att arbeta i ett företag som sätter sina medarbetare i fokus. Du har möjlighet att påverka ditt arbete och vi värdesätter ditt engagemang och initiativförmåga. Hos oss är det snabba beslut när så krävs. Vi har kollektivavtal och arbetar med god affärsetik och uppträder alltid professionellt. Eftersom vi är ett företag som växer finns goda möjligheter till vidareutveckling.
Ditt hem alternativt vårt kontor i Kungens Kurva är din utgångsort. Anställningen är på heltid och är tillsvidare. Arbetstiderna är vardagar kl. 07-16. Planerad start så snart som möjligt.


Vem är du?
Som person är du en målinriktad "doer" som gillar ordning och reda. Du är självgående och vill arbeta i ett tillväxtföretag, du är trygg i dig själv och van att prestera. Du är seriös och ansvarsfull. Vidare har du god fysik och är mycket pålitlig. Du förstår vad som driver kostnader och intäkter och gillar att arbeta mot mål. Du talar och skriver svenska helt obehindrat (enbart engelska är otillräckligt). Du tar ansvar och ett ägandeskap för dina arbetsuppgifter och kan självständigt ta fram lösningar på problem i dina dagliga arbetsuppgifter ute hos kund. För oss är rätt person det absolut viktigaste. Du är också våra "ögon" för att se nya affärsmöjligheter och kan skapa merförsäljning i våra affärer och uppdrag.
För att lyckas så krävs
5-10 års relevant erfarenhet inom till exempel fastighet, bygg eller som montör
God vana att hantera verktyg och el-verktyg
Förmåga arbeta självständigt och ta fram lösningar
Arbeta med datorstöd och mobilapplikationer
God kommunikativ förmåga internt och till kund
B-körkort är ett krav.Du behöver ingen tidigare erfarenhet av arbete med skyddsrum. Det är däremot meritererande om du har tidigare erfarenhet av montage/läsa ritningar, betongarbeten/betong klass 1, heta arbeten/svetsning och el-arbeten/behörighet.
Vi går igenom ansökningar löpande och vill därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras vid en intervju. Din ansökan skickar du till [email protected] alla ansökningar hanteras enligt GDPR. Vid anställning begär vi utdrag från belastningsregistret och tillämpar provanställning.
Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag. Visa mindre

IKEA SÖKER SNICKARE/MÅLARE, IKEA STOCKHOLM KUNGENS KURVA

VEM ÄR DU Älskar du nya utmaningar och nya möjligheter? Då kan det här vara rätt tjänst för just dig och vi tycker att du ska fortsätta att läsa annonsen. Kanske är det dig som vi letar efter? Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för snickeri och heminredning. Du en praktisk och händig problemlösare som gillar att fixa, konstruera, bygga, måla och underhålla. Och du skulle göra det bra, med finess och med ditt goda öga för detaljer. Du har en ... Visa mer
VEM ÄR DU
Älskar du nya utmaningar och nya möjligheter? Då kan det här vara rätt tjänst för just dig och vi tycker att du ska fortsätta att läsa annonsen. Kanske är det dig som vi letar efter?
Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för snickeri och heminredning. Du en praktisk och händig problemlösare som gillar att fixa, konstruera, bygga, måla och underhålla. Och du skulle göra det bra, med finess och med ditt goda öga för detaljer. Du har en stark passion för kvalitet, hantverk och heminredning. Du motiveras av att kontinuerligt utveckla och hitta förbättringar i arbetssätt, med strävan att arbeta mer hållbart och kostnadsmedvetet.
För denna roll krävs det att du har en gymnasieutbildning eller en eftergymnasial utbildning inom snickeri. Har du erfarenhet av att bygga montrar på utställningar och mässor eller att arbeta med scenografi så är det meriterande. Du bör vara bekväm med att arbeta med olika verktyg och tekniska maskiner förekommande inom snickeri samt måleriyrket.
Förutom ditt genuina intresse för och kompetens av hantverkssysslor i alla dess former är det viktigt att du är en person som kan och är van att leda dig själv, då du ofta kommer att styra och ta ansvar för din egen agenda utifrån inkommande beställningar. Du är bra på att jobba strukturerat och att hålla deadlines. Du är lyhörd och trivs med att jobba tillsammans med andra. Har du dessutom erfarenhet av att coacha och supportera kollegor, kanske i en roll som teamleader, projektledare eller som lärare är det ett plus.
Du kan förstå och kommunicera på svenska och/eller engelska. Körkort samt god datorvana är krav.


EN DAG I DITT LIV MED OSS
Där andra ser heminredningsprodukter ser vi på funktionen Communication & Interior Design smarta lösningar för att skapa en bättre vardag. Med passion och kreativitet omvandlar vi färger, textilier och möbler till inspirerande miljöer som fängslar, engagerar och övertygar våra besökare till att de också kan göra det!
Som Hantverkare på IKEA kommer du att bidra till att lyfta fram IKEA varuhuset som det bästa alternativet för heminredning på den lokala marknaden.
Det gör du genom bland annat genom att:
-Måla, bygga väggar och podier, sätta kök och lägga golv och kakla i vår utställning
-Följa arbetsstrategier utarbetade tillsammans med kollegor för att implementera alla varuhusets butiker och inspirationsytor.
-Arbeta efter klara deadlines.
-Planera och beställa material och ta ansvar för budgeten och att arbeta kostnadsmedvetet.
-Arbeta i team med dina kollegor i hela varuhuset för att se till att IKEA Kungens Kurva alltid är i utmärkt skick med kunden som första fokus.
-Arbeta fysiskt där även tunga lyft ingår.


Och allt du gör handlar om att bidra till att lyfta fram alla våra fantastiska produkter så att de verkligen får stå i rampljuset i en inspirerande och välkomnande varuhusmiljö.
Eftersom du arbetar på våra kundytor, även under varuhusets öppettider, är det viktigt att du jobbar med säkerhet samt ordning och reda som ledord. Även Kundservice är ett ledord då du kommer möta kunder i varuhuset.


TILLSAMMANS SOM ETT TEAM
Där andra ser heminredningsprodukter ser vi smarta lösningar för att skapa en bättre vardag. Med en hel del passion & fantasi så omvandlar vi färger, textilier och möbler till inspirerande miljöer som fängslar, engagerar och övertygar IKEAs besökare att de också kan göra det!
Du kommer att tillhöra ett fantastiskt team av Visual Merchandisers, Interior Designers, Graphic Communication Co-workers, hantverkare samt Managers på funktionen Communication & Interior Design IKEA Kungens Kurva. Ett team som samarbetar, inte bara med varandra, utan även med andra kollegor på varuhuset. Detta gör vi med våra olika kompetenser och erfarenheter som vi delar med oss av till varandra. Vi jobbar tillsammans och hjälps åt när och där det behövs som bäst för att nå högt uppsatta mål och leverera, underhålla och inspirera till ett varuhus i världsklass. Ett varuhus där våra kunder kan känna sig inspirerade och motiverade att skapa sina egna drömhem. Självklart har vi roligt på vägen!


Frågor och support? Låt oss knyta kontakt!
Tjänsten är heltid tillsvidare, med tillsättning enligt överenskommelse.
Är du redo för en ny utmaning och motiverad att göra det i rollen som Hantverkare på IKEA Kungens Kurva? Då tycker vi att du ska ta chansen att söka denna tjänst med CV och personligt brev bifogat, där vi vill veta varför just den här tjänsten lockar och skulle vara ditt nästa utvecklande steg!
Sista ansökningsdag är söndagen den 5 maj, men urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan - ansök redan idag!


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

STÄLLNINGSBYGGARE SÖKES

Vi söker flera erfarna Ställningsbyggare till Söderorts Ställningsservice AB Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller arbetande förman. Ditt uppdrag Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra bygg/industrikunder, på fasader, hus, broar etc. Vi erb... Visa mer
Vi söker flera erfarna Ställningsbyggare till Söderorts Ställningsservice AB
Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller arbetande förman.


Ditt uppdrag
Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra bygg/industrikunder, på fasader, hus, broar etc.


Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.


Din Profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor och kunder. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Apr 19    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss:Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.
Vi söker dig som:
Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
Talar svenska eller engelska.
Kan hantera administrativa uppgifter.

Ansökan:
Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Delprojektledare ekonomi och kontraktsuppföljning

Vill du vara med och driva ett av Sveriges största infrastrukturprojekt där innovationer och moderna tekniska lösningar står i fokus? Då har vi en spännande tjänst för dig inom Tvärförbindelse Södertörn! Som delprojektledare i Tvärförbindelse Södertörn är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Delprojektledare ekonomi och kontraktsuppföljning Arbetsuppgifter Tvärförbindelse Södertörn är en av Trafikverkets störs... Visa mer
Vill du vara med och driva ett av Sveriges största infrastrukturprojekt där innovationer och moderna tekniska lösningar står i fokus? Då har vi en spännande tjänst för dig inom Tvärförbindelse Södertörn! Som delprojektledare i Tvärförbindelse Södertörn är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige.


Delprojektledare ekonomi och kontraktsuppföljning

Arbetsuppgifter

Tvärförbindelse Södertörn är en av Trafikverkets största investeringar i infrastruktur och en viktig pusselbit för att skapa ett mer tillgängligt Södertörn. Vi bygger en helt ny trafiklösning för bättre säkerhet, tillgänglighet och framkomlighet för både människor och gods genom en 2 mil mötesfri motortrafikled med separat gång- och cykelväg från Kungens Kurva, via Flemingsberg, till Jordbro. Vägen binder ihop norra, västra och södra Stockholm och gör det möjligt för människor, varor och tjänster att ta nya, smidigare vägar.
Som delprojektledare inom program Tvärförbindelsen Södertörn är du en nyckelperson i projektets organisation. Hos oss får du möjlighet att leda ett team med projekt- och ekonomiingenjörer som genomför ekonomisk och kontraktuell uppföljning av kontrakterad entreprenör. Du ansvarar för att ta fram och upprätthålla arbetssätt för ekonomisk och kontraktuell styrning samt uppföljning av leverantör i komplexa entreprenadkontrakt. Du stödjer projektledare och delprojektledare i ekonomiska och kontraktuella frågor. Du bidrar med motivation och inspiration till ditt team för att skapa en bra arbetsmiljö.
Vi söker en delprojektledare som ingår i projektgruppen i projekt E4/E20 - Duvberget. Projektets uppdrag är att ansluta Tvärförbindelse Södertörn med en trafikplats längs E4/E20 som också breddas med ytterligare körfält. Nu färdigställer vi våra förfrågningsunderlag samtidigt som vi driver förberedande entreprenader. Vi bygger upp organisationen och förbereder oss för upphandlings- och byggskedet som vi snart går in i. Jag som blir din chef heter Mattias Beiron. Jag driver verksamheten framåt med fokus på vårt mål att leverera ett program i världsklass. Jag sätter stor tillit till mina medarbetare, där ett stort engagemang och viljan att prova nya idéer är en nyckelfaktor för att vi ska lyckas. I vårt team hjälps vi åt och lyfter varandra. Hoppas att du vill vara med oss och bygga framtidens infrastruktur!

Övrig information

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Mattias Beiron på telefon 010-124 44 86.
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer hålls via Skype och är planerade att ske den 23 och 24 maj.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid. #LI-Hybrid
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss! För att undvika att information gällande din ansökan klassas som SPAM kan du med fördel lägga till vår e-postadress: [email protected] i dina e-postkontakter.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen är du en trygg ledare som på ett tydligt sätt klargör riktning och arbetsleder ditt team framåt. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda dialoger med både interna och externa parter. Du förmedlar budskap på ett enkelt sätt, är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Som ledare är du också strukturerad och skapar förutsättningar för teamet att använda effektiva arbetssätt och följa styrande processer. Du har vidare en hög problemlösningsförmåga och är van att hantera och leda team vid förändrade förutsättningar.
Vi söker dig som
har högskoleutbildning om minst 180 hp (120p) med byggteknisk inriktning eller annan relevant utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdigt
har flerårig aktuell och relevant erfarenhet av kontraktuell och ekonomisk uppföljning av komplexa infrastrukturprojekt i genomförandeskedet, i rollen som projektledare eller likvärdig ledande roll
har erfarenhet av ekonomisk rapportering av framdrift och slutkostnad
har goda kunskaper inom entreprenadjuridik AB och/eller ABT samt AMA
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
har körkort för personbil

Det är meriterande om du
har god affärsförståelse i AB och/eller ABT-kontrakt


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.
Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Apr 19    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den öns... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:
Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.
Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.
De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.
På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:
Är villig att lära dig mer inom takomläggning.
Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.
Är professionell och effektiv.
Kan vägleda människor från start till mål.
Är inte höjdrädd.
Har normal till god datavana.
Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.
Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.
Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.

Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Takmontör/ Takläggare på heltid

Södertörn konsult & takarbete AB är ett litet familjeföretag med stor erfarenhet av tak. Vi utför mestadels större tätskiktsarbeten i egenskap av underentreprenörer. Vi arbetar på olika projekt i hela Storstockholm men har vårt kontor och lager i centrala Huddinge. Nu behöver vi utöka personalen med två takläggare för att utföra ett större projekt i Stockholmsområdet (Bromma). Arbetet är fysiskt tungt så du behöver vara fullt friskt och stark samt ha en po... Visa mer
Södertörn konsult & takarbete AB är ett litet familjeföretag med stor erfarenhet av tak.
Vi utför mestadels större tätskiktsarbeten i egenskap av underentreprenörer. Vi arbetar på olika projekt i hela Storstockholm men har vårt kontor och lager i centrala Huddinge.
Nu behöver vi utöka personalen med två takläggare för att utföra ett större projekt i Stockholmsområdet (Bromma).
Arbetet är fysiskt tungt så du behöver vara fullt friskt och stark samt ha en positiv inställning.
Erfarenhet av takläggning/takmontering, särskilt papptak, är ett krav. Minst 1-2 års erfarenhet, gärna längre. Vi har inte möjlighet att lära upp någon från grunden.
Av säkerhetsskäl behöver du kunna tillräckligt bra svenska för att förstå instruktioner och kommunicera på byggarbetsplatsen. Engelska kan också fungera.
Det är meriterande om du har kunskaper i spanska, om du h ar det krävs inte svenska eller engelska.
Meriterande att ha arbetat som takläggare på större byggprojekt.
Körkort B är önskvärt men inget absolut krav.
Certifikat i Heta arbeten är ett plus men inget krav.
Timlön i enlighet med Byggnads kollektivavtal.
Personer med längre erfarenhet kan diskutera lönenivån.
Start omgående.
Om vi är nöjda och trivs med varandra kan vi erbjuda tillsvidareanställning efter 3-4 månader.
Minst en referens (som avser arbete inom takläggning) ska lämnas med ansökan.
Ansökan tas emot via e-post till: [email protected] Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Apr 19    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.Det är bra om du har körkort men det är inget krav.

Om företaget
Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.
DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.
DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.
Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Rörläggare sökes till projekt i Stockholm!

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: -Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning.  -Reparationer och förbättringar av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

-Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning. 
-Reparationer och förbättringar av befintliga anläggningar.
-Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
-Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

-Minst 5 års erfarenhet som anläggningsarbetare.
-Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
-Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

-Noggrannhet och engagemang i arbetet.
-Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
-Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

-Spännande och varierande projekt.
-Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
-Stödjande arbetsmiljö.

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Vi söker en senior projektledare till OneCo i Kungens Kurva

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande resa där vi tar vårt miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Vill du arbeta med projektledning inom energilagring, solenergisystem och ladd infrastruktur som är våra växande teknikområden? Då är detta rätt tjänst för dig. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde och samtidigt bidra till den gröna omställnin... Visa mer
Vill du vara med på vår tillväxtresa?
Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande resa där vi tar vårt miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Vill du arbeta med projektledning inom energilagring, solenergisystem och ladd infrastruktur som är våra växande teknikområden? Då är detta rätt tjänst för dig. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde och samtidigt bidra till den gröna omställningen.Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig att utforma och sätta din prägel på rollen.
Ditt nästa uppdrag
I rollen som projektledare kommer du inneha en bred roll som projektledare inom våra teknikområden energilagring, solenergi och ladd infrastruktur. I rollen ingår att projektera och att vara behjälplig med framtagande av anbud mot kund. Kundkontakter och resor är en naturlig del av arbetet.I rollen som projektledare ansvarar du för att framgångsrikt driva våra projekt i mål med god ekonomi och nöjda kunder. Du kommer att tillhöra ett av företagets affärsområden och rapporterar direkt till ansvarig områdeschef på Green Energy.
I ditt arbete ingår bland annat:
Samordna och leda projekt inom våra olika teknikområden
Projektera och kalkylera projekt
Noga läsa in dig på avtal och se att de efterföljs
Upprätta budget, tidplan och prognoser för projektet
Beställa material och koordinera materielleveranser
Kontakt med ledande montör och tekniker i fält
Granska och kommentera ritningsunderlag
Leverera projektdokumentation som exempelvis arbetsmiljöplaner
Styra och leda tillgängliga projektresurser
Delta i möten med kunder, underentreprenörer och leverantörer samt skapa goda relationer
Delta i internt utvecklingsarbete
Vara drivande i framtagandet av nya arbetsmetoder och arbetssätt

 
Erfarenhet / Bakgrund
Vi söker dig som tidigare har arbetat som projektledare inom en eller flera av våra teknikområden, alternativt inom elkraftbranschen. Din branscherfarenhet har lett till god kunskap inom entreprenadarbete, montagemetoder och material. Du bör ha god teknisk förståelse för projekt inom det eltekniska området. Ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och att driva dina projekt självständigt är naturligt för dig.
Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut. Du kan hantera stressiga situationer och söker lösningar på frågor och problem som dyker upp. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag. Vidare så har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket och en god kommunikativ förmåga.
Vad erbjuder OneCo dig?
På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta på distans är självklart.På OneCo har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna.
Är tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta. 
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstid: Heltid dagtid
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Körkort: B-körkort
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Kontaktperson: Områdeschef Sebastian Fejbäck [email protected]
Placeringsort:  Kungens Kurva, Huddinge Visa mindre

Golvslipare för parkett & trägolv

Vi söker dig som behärskar slipning av trägolv och ytbehandling. Du kommer få tillgång till egen bil och utrustning. Mejla in er ansökan. Visa mer
Vi söker dig som behärskar slipning av trägolv och ytbehandling.
Du kommer få tillgång till egen bil och utrustning.
Mejla in er ansökan. Visa mindre

Brunnsborrare

Söker någon som är utbildad eller har arbetat med brunnsborrning . B körkort är ett krav , har man C kort är detta ett plus. Arbetet är tungt och det kan i bland bli långa dagar. lägenhet för övernattning finns att hyra om man pendlar vi utgår från Huddinge i Stockholm Ring vid eventuella frågor, 070-7553682 Visa mer
Söker någon som är utbildad eller har arbetat med brunnsborrning .
B körkort är ett krav , har man C kort är detta ett plus.
Arbetet är tungt och det kan i bland bli långa dagar. lägenhet för övernattning finns att hyra om man pendlar
vi utgår från Huddinge i Stockholm
Ring vid eventuella frågor, 070-7553682 Visa mindre

Väg & Anläggningsarbetare sökes till kund i Huddinge!

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: -Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning.  -Reparationer och förbättringar av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

-Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning. 
-Reparationer och förbättringar av befintliga anläggningar.
-Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
-Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

-Minst 5 års erfarenhet som anläggningsarbetare.
-Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
-Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

-Noggrannhet och engagemang i arbetet.
-Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
-Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

-Spännande och varierande projekt.
-Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
-Stödjande arbetsmiljö.

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Målare sökes

Ansök    Apr 17    SHABA Bygg AB    Målare
Hos Shaba Bygg AB söker vi alltid efter duktiga medarbetare som kan bli en del av vårt team. Just nu söker vi efter en utbildad och serviceinriktad målare (heltidstjänst) samt en målare för timanställning. Våra kundgrupper är privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättföreningar och byggföretag. Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag. Shaba Bygg AB är ett entreprenörsdrivet företag. En god initiativförmåga och noggrannhet passar väl in i vår företagskult... Visa mer
Hos Shaba Bygg AB söker vi alltid efter duktiga medarbetare som kan bli en del av vårt team. Just nu söker vi efter en utbildad och serviceinriktad målare (heltidstjänst) samt en målare för timanställning. Våra kundgrupper är privatpersoner, fastighetsbolag, bostadsrättföreningar och byggföretag. Vi åtar oss såväl små som stora uppdrag.
Shaba Bygg AB är ett entreprenörsdrivet företag. En god initiativförmåga och noggrannhet passar väl in i vår företagskultur. Du ska kunna planera ditt arbete på ett effektivt sätt genom alla förekommande moment inom måleriyrket och utföra arbetet med hög kvalitet.
Vi söker dig som är bosatt i Stockholm med omnejd. Vidare söker vi dig med en god social kompetens som kan ha en bra kommunikation med våra kunder. Vi värdesätter att man sätter kunden i första rum och visar respekt för både kunder och medarbetare. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är viktig för oss.
Arbetsuppgifterna innefattar huvudsakligen fasad och fönsterrenovering, men andra branschrelaterade arbeten både?inom- och utomhus förekommer. Du kommer i första hand att vara del av ett arbetsteam, så att kunna samarbeta och kommunicera tydligt är av stor vikt.
Inom vissa projekt kommer du även att behöva arbeta ensam, så att du är självgående, ansvarsfull och noggrann är ett krav.
Tveka inte att ta kontakt med oss. Anställning sker omgående.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

medhjälpare / hantlangare

Du ska hjälpa och assistera den som borrar ute på fältet med diverse arbetsuppgifter runt brunnsborrning. Möjlighet att lära sig yrket från grunden . vi söker dig som tycker om att jobba ute och inte är rädd att ta i, Arbetstiderna kan variera då borrning kan ske utanför Stockholm. Du måste kunna tala Svenska eller engelska flytande. Hör av dig. Visa mer
Du ska hjälpa och assistera den som borrar ute på fältet med diverse arbetsuppgifter runt brunnsborrning. Möjlighet att lära sig yrket från grunden . vi söker dig som tycker om att jobba ute och inte är rädd att ta i, Arbetstiderna kan variera då borrning kan ske utanför Stockholm. Du måste kunna tala Svenska eller engelska flytande. Hör av dig. Visa mindre

Trä-arbetare sökes till projekt i Stockholm!

Ansök    Apr 12    Aura Personal AB    Träarbetare/Snickare
Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: Snickeri, inklusive byggnation och montering av träkonstruktioner. Reparationer och underhåll av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

Snickeri, inklusive byggnation och montering av träkonstruktioner.
Reparationer och underhåll av befintliga trästrukturer.
Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

Minst 3 års erfarenhet som träarbetare.
Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

Noggrannhet och engagemang i arbetet.
Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

Attraktiv lön 
Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
Stödjande arbetsmiljö.

 

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering till [email protected]. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Köksmontör , snickare

Hej. Söker en duktig köksmontör med erfarenhet. Vem vi söker Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och proaktiv. Du gillar att arbeta metodiskt och organiserat, har ett gediget intresse för snickeri och strävar alltid efter bästa möjliga leverans. I alla lägen ser du till arbetsgivarens intressen och är en stolt representant för företaget. Ditt driv inspirerar dina kollegor och du värdesätter kvalité. Mer information på telefonen 0707369179... Visa mer
Hej. Söker en duktig köksmontör med erfarenhet.
Vem vi söker
Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och proaktiv. Du gillar att arbeta metodiskt och organiserat, har ett gediget intresse för snickeri och strävar alltid efter bästa möjliga leverans. I alla lägen ser du till arbetsgivarens intressen och är en stolt representant för företaget. Ditt driv inspirerar dina kollegor och du värdesätter kvalité.
Mer information på telefonen
0707369179 Visa mindre

Betongarbetare sökes till långt projekt i Stockholm

Ansök    Apr 12    Aura Personal AB    Betongarbetare
Om oss: Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter. Aura Personal AB samarbetar med kunder som söker en erfaren betongarbetare för långsiktiga projekt. Vi erbjuder möjligheten att ansluta dig till ett pålitligt och engagerat team... Visa mer
Om oss:

Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Aura Personal AB samarbetar med kunder som söker en erfaren betongarbetare för långsiktiga projekt. Vi erbjuder möjligheten att ansluta dig till ett pålitligt och engagerat team inom byggbranschen.

Arbetsuppgifter:

Gjutning, armering och byggande av formar för betongkonstruktioner.
Lapp- och lagarbete för reparationer och justeringar.
Ritningsläsning och följa tekniska specifikationer.
Säkerställa säkerhet och kvalitet inom projekten.

Krav:

Minst 5 års erfarenhet som betongarbetare.
Punktlig, självgående och utmärkt teamarbete.
Förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar noggrant.

Personliga egenskaper: 

Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete.

Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och sköta tider.

Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.

Erbjudande:

Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Spännande och varierande projekt.
Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
Stödjande arbetsmiljö.

 

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering till [email protected]. Visa mindre

Anläggare till litet team sökes!

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom anläggning och tar stort eget ansvar? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet. Vi är ISO-certifierade... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom anläggning och tar stort eget ansvar?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Du utgår från vårt kontor i Vårby och arbetet utförs hos våra kunder över Stockholmsområdet.
Din profil:
Du är driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom anläggning. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av anläggningsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom anläggning
Meriterande:
Utbildning inom anläggning
Maskinvana av lastmaskin och grävmaskin
Mångsidig erfarenhet av anläggningsarbeten så som bland annat stensättning och dränering
Heta arbeten, Bas U och Bas P
Vi tillämpar Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ANLÄGGARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 2024-05-31 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Grävmaskinist till TKBM Entreprenad AB

TKBM Entreprenad AB är ett modernt infrastrukturbolag med ca 30 anställda och har arbeten runt om i Storstockholm och Mälardalen, med ett huvudkontor i Länna, Södra Stockholm. Företaget har bred kompetens inom infrastrukturprojekt, kanalisationsarbeten och mindre anläggningsentreprenader. Företaget har mycket goda kompetenser inom både maskiner, betong och markentreprenader och har arbeten av varierad karaktär. Vi söker dig som är van maskinförare med mins... Visa mer
TKBM Entreprenad AB är ett modernt infrastrukturbolag med ca 30 anställda och har arbeten runt om i Storstockholm och Mälardalen, med ett huvudkontor i Länna, Södra Stockholm.
Företaget har bred kompetens inom infrastrukturprojekt, kanalisationsarbeten och mindre anläggningsentreprenader.
Företaget har mycket goda kompetenser inom både maskiner, betong och markentreprenader och har arbeten av varierad karaktär. Vi söker dig som är van maskinförare med minst några års yrkeserfarenhet. Du skall behärska yrket väl och lägga stor vikt vid att det blir rätt gjort från början. Vi tror att du tycker att maskiner är roligt och drivs av att se resultatet av ditt arbete.
Som person skall du trivas med att arbete självständigt men inte ha några problem att samarbeta tillsammans med en yrkesarbetare, vi söker en lagspelare som vill vara med och bygga företaget tillsammans med oss.
Du skall även behärska det svenska språket flytande i tal och skrift.
Vidare tror vi att du har en del utbildningar inom mark och anläggning, dessa är meriterande:
Maskinförarintyg
Arbete på väg motsvarande tidigare 1.1-1.3, 2.2
HLR
ESA
Heta arbeten
EBR Kabelförläggning KJ41


Arbetsplatsen kan variera inom Storstockholm.
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av schaktning, finplanering, kabelförläggning och återställning av mark samt övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter inom kanalisationsarbeten.
Du kommer att få ett stort eget ansvar och se till att uppgiften blir korrekt utfört, därför lägger vi stor vikt vid din kompetens och vilja.
Vi har en god maskinpark med både bandgrävare och hjulgrävare, mellan ca 2-16 ton.
Vi har kollektivavtal med Maskinentreprenörerna och följer Maskinföraravtalet.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum, så välkommen in med din ansökan redan nu! Visa mindre

Anläggare till TKBM Entreprenad AB

TKBM Entreprenad AB är ett modernt infrastrukturbolag med ca 30 anställda och har arbeten runt om i Storstockholm och Mälardalen, med ett huvudkontor i Länna, Södra Stockholm. Företaget har bred kompetens inom infrastrukturprojekt, kanalisationsarbeten och mindre anläggningsentreprenader. Företaget har mycket goda kompetenser inom både maskiner, betong och markentreprenader och har arbeten av varierad karaktär. Vi söker dig som är van anläggare med minst n... Visa mer
TKBM Entreprenad AB är ett modernt infrastrukturbolag med ca 30 anställda och har arbeten runt om i Storstockholm och Mälardalen, med ett huvudkontor i Länna, Södra Stockholm.
Företaget har bred kompetens inom infrastrukturprojekt, kanalisationsarbeten och mindre anläggningsentreprenader.
Företaget har mycket goda kompetenser inom både maskiner, betong och markentreprenader och har arbeten av varierad karaktär. Vi söker dig som är van anläggare med minst några års yrkeserfarenhet. Du skall behärska yrket väl och lägga stor vikt vid att det blir rätt gjort från början. Vi tror att du tycker att anläggningsarbete är roligt och drivs av att se resultatet av ditt väl utförda arbete.
Som person skall du trivas med att arbete självständigt men inte ha några problem att samarbeta tillsammans med en maskinförare, vi söker en lagspelare som vill vara med och bygga företaget tillsammans med oss.
Du skall även behärska det svenska språket flytande i tal och skrift.
Arbetsplatsen kan variera inom Storstockholm.
Under vintersäsong kommer vinterunderhåll av arbetsplatser förekomma.
Vidare tror vi att du har en del utbildningar inom mark och anläggning, dessa är meriterande:
Arbete på väg 1.1-1.3 och 2.2
HLR
ESA
Heta arbeten
Ritningsläsning
EBR-Kabelförläggning


Dina arbetsuppgifter kommer bestå av stensättning, ritningsläsning, TA-hantering och återställning av mark samt övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter.
Du kommer att få ett stort eget ansvar och se till att uppgiften blir korrekt utfört, därför lägger vi stor vikt vid din kompetens och personliga egenskaper.


Tillträde enligt överenskommelse.


Vi har kollektivavtal med Maskinentreprenörerna och följer Maskinföraravtalet.


Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan har gått ut, så välkommen in med din ansökan redan nu! Visa mindre

Vägarbetare inom Trafik-Anordningar sökes!

Nu söker vi på Aura personal AB, vägarbetare inom TA till en av våra kunder! Om oss: Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter. Arbetsuppgifter: I rollen som vägarbetare inom trafik-anordningar kommer du att vara ansvarig för: ... Visa mer
Nu söker vi på Aura personal AB, vägarbetare inom TA till en av våra kunder!

Om oss:
Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Arbetsuppgifter:
I rollen som vägarbetare inom trafik-anordningar kommer du att vara ansvarig för:

Vägdriftsarbetare kommer du inte bara att leverera och installera trafikavspärrningsmaterial och säkerhetsanordningar, utan också agera som en värdefull rådgivare för våra kunder när det gäller val av material. Arbetsdagarna kommer att vara varierande och kräva flexibilitet, med möjlighet till kvälls- och helgarbete.

Vi söker kandidater med följande kompetenser och erfarenheter:

Erfarenhet från arbete på väg 2.2
Tidigare branscherfarenhet
BE-körkort
YKB (Yrkeskompetensbevis)
C-körkort
God lokalkännedom
Truckkort 

Certifieringar och utbildningar inom trafik-anordningar och säkerhet är meriterande.

 

Vi erbjuder:

• Utmanande och meningsfulla projekt i en stimulerande arbetsmiljö.
• Möjlighet till personlig och professionell utveckling genom utbildningar och erfarenhetsutbyte.
• Konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor.

Om du känner känner att du skulle passa för denna roll, tveka inte på att ansöka med ditt CV nedan! Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Apr 5    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja... Visa mer
Om jobbet
Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.Det är bra om du har körkort men det är inget krav.

Om företaget
Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.
DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.
DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.
Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Apr 5    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss:Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.
Vi söker dig som:
Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
Talar svenska eller engelska.
Kan hantera administrativa uppgifter.

Ansökan:
Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Jobb inom mark och anläggning Västerås

Om tjänsten Till denna tjänst söker vi dig med stor kunskap inom mark och anläggning. Vi ser att du är självgående och förstår hur man planerar arbetet och har framförhållning. Vi söker dessa kompetenser: - Stensättning (ex. olika typer av gatusten) - Markberedning - Grunder - Finplanering - Rörläggning - Schakt - Hantering av laser Svenska språket gäller på arbetsplatsen. Yrkesbevis (eller motsvarande) är mycket meriterande. Körkort är även ett ... Visa mer
Om tjänsten Till denna tjänst söker vi dig med stor kunskap inom mark och anläggning. Vi ser att du är självgående och förstår hur man planerar arbetet och har framförhållning.
Vi söker dessa kompetenser:
- Stensättning (ex. olika typer av gatusten)
- Markberedning
- Grunder
- Finplanering
- Rörläggning
- Schakt
- Hantering av laser

Svenska språket gäller på arbetsplatsen. Yrkesbevis (eller motsvarande) är mycket meriterande. Körkort är även ett plus.

Vi efterfrågar dessa kurser:
- Arbete på väg
- Stockholms stads trafikanordningar
- Heta arbeten

Bli en del av oss på Helpman! Vi går igenom alla ansökningar och kommer kontakta de kandidater som matchar kravprofilen. Passar du inte för just denna tjänst kommer du få återkoppling via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka dock inte att ansöka då flera personer söks till tjänsten och kanske är du precis rät kandidat! Som ett av de första bemanningsföretagen inom bygg har vi på Helpman stor erfarenhet av branschen. Vi kan erbjuda dig trygga villkor, en bra lön och ett flertal förmåner ihop med jobbet. Vi är både medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads för att våra medarbetare ska känna sig trygga. Vi tillhandahåller även:
- Reseersättning, oavsett resesätt
- Varselkläder
- ID06 vilket garanterar trygga och seriösa arbetsplatser
- Boende för de som vill jobba på traktamente
Det är viktigt att du laddar upp ett aktuellt CV där dina tidigare anställningar finns med samt beskrivning av de arbetsuppgifter du utfört. Ladda även upp certifikat och intyg på eventuella kurser och utbildningar. Visa mindre

Väg & Anläggningsarbetare sökes till kund i Huddinge!

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: -Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning.  -Reparationer och förbättringar av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

-Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning. 
-Reparationer och förbättringar av befintliga anläggningar.
-Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
-Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

-Minst 5 års erfarenhet som anläggningsarbetare.
-Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
-Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

-Noggrannhet och engagemang i arbetet.
-Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
-Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

-Spännande och varierande projekt.
-Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
-Stödjande arbetsmiljö.

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Apr 5    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den öns... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:
Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.
Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.
De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.
På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:
Är villig att lära dig mer inom takomläggning.
Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.
Är professionell och effektiv.
Kan vägleda människor från start till mål.
Är inte höjdrädd.
Har normal till god datavana.
Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.
Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.
Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.

Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Mark och anläggningsjobb i Huddinge

Om tjänsten Till denna tjänst söker vi dig med stor kunskap inom mark och anläggning. Vi ser att du är självgående och förstår hur man planerar arbetet och har framförhållning. Vi söker dessa kompetenser: - Stensättning (ex. olika typer av gatusten) - Markberedning - Grunder - Finplanering - Rörläggning - Schakt - Hantering av laser Svenska språket gäller på arbetsplatsen. Yrkesbevis (eller motsvarande) är mycket meriterande. Körkort är även ett ... Visa mer
Om tjänsten Till denna tjänst söker vi dig med stor kunskap inom mark och anläggning. Vi ser att du är självgående och förstår hur man planerar arbetet och har framförhållning.
Vi söker dessa kompetenser:
- Stensättning (ex. olika typer av gatusten)
- Markberedning
- Grunder
- Finplanering
- Rörläggning
- Schakt
- Hantering av laser

Svenska språket gäller på arbetsplatsen. Yrkesbevis (eller motsvarande) är mycket meriterande. Körkort är även ett plus.

Vi efterfrågar dessa kurser:
- Arbete på väg
- Stockholms stads trafikanordningar
- Heta arbeten

Bli en del av oss på Helpman! Vi går igenom alla ansökningar och kommer kontakta de kandidater som matchar kravprofilen. Passar du inte för just denna tjänst kommer du få återkoppling via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka dock inte att ansöka då flera personer söks till tjänsten och kanske är du precis rät kandidat! Som ett av de första bemanningsföretagen inom bygg har vi på Helpman stor erfarenhet av branschen. Vi kan erbjuda dig trygga villkor, en bra lön och ett flertal förmåner ihop med jobbet. Vi är både medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads för att våra medarbetare ska känna sig trygga. Vi tillhandahåller även:
- Reseersättning, oavsett resesätt
- Varselkläder
- ID06 vilket garanterar trygga och seriösa arbetsplatser
- Boende för de som vill jobba på traktamente
Det är viktigt att du laddar upp ett aktuellt CV där dina tidigare anställningar finns med samt beskrivning av de arbetsuppgifter du utfört. Ladda även upp certifikat och intyg på eventuella kurser och utbildningar. Visa mindre

Snickare sökes

Vi på Nordic entreprenad tror på planering, engagemang och inte minst oss själva! Sedan 2016 har Nordic Entreprenad levererat tak och byggprojekt till företag och privatpersoner i Stockholm. Nordic Entreprenad är ett expansivt företag. Vi söker dig som tidigare har arbetat inom snickeri där du kan vara händig och tycka om att arbeta med kroppen och vara utomhus i alla väder. Vi utför arbeten såsom renoveringar, hus grundbyggen mm, vi vill att du skall kunn... Visa mer
Vi på Nordic entreprenad tror på planering, engagemang och inte minst oss själva!
Sedan 2016 har Nordic Entreprenad levererat tak och byggprojekt till företag och privatpersoner i Stockholm.
Nordic Entreprenad är ett expansivt företag.
Vi söker dig som tidigare har arbetat inom snickeri där du kan vara händig och tycka om att arbeta med kroppen och vara utomhus i alla väder.
Vi utför arbeten såsom renoveringar, hus grundbyggen mm, vi vill att du skall kunna bemästra alla dessa moment.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och vi kommer att anpassa dessa efter dina tidigare erfarenheter, till en början så kommer du att få gå bredvid en av våra anställda för att du ska få alla möjligheter att komma in i din roll så tidigt som möjligt.
Känner du att du är rätt person så vill vi att du hör av dig på mail!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker plattsättare

Vi söker dig som har jobbat i bygg branschen i minst 3 år Vi accepterar om du kan prata Svenska, Ryska, eller Engelska. Vi är redo att ge dig provanställning omgående. Du kommer förmodligen inte bara jobba med plattsättning även göra lite rivning också. Visa mer
Vi söker dig som har jobbat i bygg branschen i minst 3 år
Vi accepterar om du kan prata Svenska, Ryska, eller Engelska.
Vi är redo att ge dig provanställning omgående.
Du kommer förmodligen inte bara jobba med plattsättning även göra lite rivning också. Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Mar 22    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat. Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare. De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en star... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.

Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.Om företaget

Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.

DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.

DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.

Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Anläggare till litet team sökes!

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom anläggning och tar stort eget ansvar? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet. Vi är ISO-certifierade... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom anläggning och tar stort eget ansvar?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Du utgår från vårt kontor i Vårby och arbetet utförs hos våra kunder över Stockholmsområdet.
Din profil:
Du är driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom anläggning. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av anläggningsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom anläggning
Meriterande:
Utbildning inom anläggning
Maskinvana av lastmaskin och grävmaskin
Mångsidig erfarenhet av anläggningsarbeten så som bland annat stensättning och dränering
Heta arbeten, Bas U och Bas P
Vi tillämpar Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ANLÄGGARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 2024-04-30 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Självgående håltagare sökes med b-körkort

Vi söker dig som är en självgående håltagare till vårat team. Du ska kunna både borra, golv- & väggsåga. Vi söker dig som är trevlig, sköter tider och kan sköta kundkontakt ute på plats direkt med beställare. Visa mer
Vi söker dig som är en självgående håltagare till vårat team.
Du ska kunna både borra, golv- & väggsåga.
Vi söker dig som är trevlig, sköter tider och kan sköta kundkontakt ute på plats direkt med beställare. Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Mar 22    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: - Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den ö... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB!

Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:

- Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.

- Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.

- De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.

- På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:

- Är villig att lära dig mer inom takomläggning.

- Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.

- Är professionell och effektiv.

- Kan vägleda människor från start till mål.

- Är inte höjdrädd.

- Har normal till god datavana.

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

- Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.

Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.

Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Arbetare för renovering av balkonger

Ansök    Mar 21    Lännbacka AB    Betongarbetare
Söker arbetare för renovering av balkonger. I din ansökan ser vi att du har med CV Personligt brev BALKONG 908 som rubrik Visa mer
Söker arbetare för renovering av balkonger.
I din ansökan ser vi att du har med
CV
Personligt brev
BALKONG 908 som rubrik Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Mar 22    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss: Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket. Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt. Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:

Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.

Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.

Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.


Vi söker dig som:

- Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
- Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
- Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
- Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
- Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
- Talar svenska eller engelska.
- Kan hantera administrativa uppgifter.Ansökan:

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Projektledare inom kanalisationsarbeten

TKBM Entreprenad AB är ett modernt infrastrukturbolag med ca 30 anställda och har arbeten runt om i Storstockholm och Mälardalen, med ett huvudkontor i Länna, Södra Stockholm. Företaget har bred kompetens inom infrastrukturprojekt, kanalisationsarbeten och mindre anläggningsentreprenader. Vi söker dig som är en självgående projektledare med minst några års yrkeserfarenhet och vet hur man tar ett projekt från start till slutförande med alla moment där emel... Visa mer
TKBM Entreprenad AB är ett modernt infrastrukturbolag med ca 30 anställda och har arbeten runt om i Storstockholm och Mälardalen, med ett huvudkontor i Länna, Södra Stockholm.
Företaget har bred kompetens inom infrastrukturprojekt, kanalisationsarbeten och mindre anläggningsentreprenader.
Vi söker dig som är en självgående projektledare med minst några års yrkeserfarenhet och vet hur man tar ett projekt från start till slutförande med alla moment där emellan.
Vi tror att du har god teknisk kompetens om hur schakt och anläggningsarbete ska utföras, du är van att titta på tekniska ritningar, genomförandebeskrivningar och vet vad som ingår i en slutdokumentation av projekt.
Som person ska du trivas med att ha många bollar i luften, breda kontaktytor och van vid att leda och fördela arbete till olika yrkesgrupper. Du har god teknisk kompetens och behärskar Officepaket mycket väl.
Du skall även behärska det svenska språket flytande i tal och skrift.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
Planering av arbete inför utförande samt daglig uppföljning
Uppföljning och resurssättning i projektsystem
Attestera tidrapporter och granska dagboken
Platsbesök på projekten
Rita TA-planer och kontroll av verkligt utförande
Leda och fördela arbete i fält
Kontera inkommande leverantörsfakturor för beställda varor/tjänster
Ekonomiskt ansvar och uppföljning av projekten
Kunna göra enklare kostnadskalkyleringar ( EBR/AMA)
Ansvara för inkommande förfrågningar
Fakturering av utförda projekt
Daglig kontakt med beställare och kunderDu kommer att få ett stort eget ansvar och se till att uppgiften blir korrekt utfört, därför lägger vi stor vikt vid din kompetens och personliga egenskaper i denna rekrytering.
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal, Tjänstemannaavtalet med Unionen som avtalspart.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan har gått ut, så välkommen in med din ansökan redan nu! Visa mindre

Projektledare Ventilation

Ansök    Mar 20    Exelect AB    Ventilationstekniker
Stockholm Luftkompetens AB är ett väletablerat ventilationsföretag med bred kompetens över alla områden i ventilationsbranschen. Vi vänder oss till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och i viss mån även privatpersoner. Vi är en del av Instalco som är ett av Nordens ledande installationsföretag inom vs, sprinkler, el, ventilation, kyla och industri. Instalco omsätter 14 miljarder och har 6000 medarbetare i ett 130-tal bolag i Norden. Nu söker ... Visa mer
Stockholm Luftkompetens AB är ett väletablerat ventilationsföretag med bred kompetens över alla områden i ventilationsbranschen. Vi vänder oss till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och i viss mån även privatpersoner. Vi är en del av Instalco som är ett av Nordens ledande installationsföretag inom vs, sprinkler, el, ventilation, kyla och industri. Instalco omsätter 14 miljarder och har 6000 medarbetare i ett 130-tal bolag i Norden. Nu söker vi ytterligare en kompetent medarbetare till vårt kontor i Huddinge.
Söker du en familjär, stabil och framåtlutad arbetsgivare?
Uppskattar du kompetenta kollegor samt hög trivselfaktor?
Är det intressant om din kommande arbetsgivare har en stor koncern i ryggen med mycket goda utvecklingsmöjligheter?

Som Projektledare hos Stockholm Luftkompetens handlar det om att självständigt planera och driva diverse ventilationsprojekt från start till mål. Oftast handlar det om egna entreprenadjobb i befintliga hyresbostäder, bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter där ventilationssystem ska bytas ut, renoveras och/eller energioptimeras. Vi är ett glatt och sammansvetsat gäng (20-talet anställda) med kontor i centrala Huddinge. Våra kunder finns främst i Storstockholmsområdet.
Vi söker dig som redan visat prov på framgångsrik projektledning i ventilationsbranschen. Du kan ventilation och trivs i rollen som projektledare men behöver av någon anledning en ny utmaning. Som person är du en driven och ansvarstagande ledargestalt med hög arbetsmoral. Vi utgår ifrån att du är en van datoranvändare, har körkort och att du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.
Verkar det intressant? Du är varmt välkommen med din ansökan via vår rekryteringskonsult Exelect AB. Ansökningar behandlas löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Kontaktperson hos Exelect är Anders Hanberg, 070-413 99 03. Visa mindre

Arbetsledare inom kanalisationsarbete

TKBM Entreprenad AB är ett modernt infrastrukturbolag med ca 30 anställda och har arbeten runt om i Storstockholm och Mälardalen, med ett huvudkontor i Länna, Södra Stockholm. Företaget har bred kompetens inom infrastrukturprojekt, kanalisationsarbeten och mindre anläggningsentreprenader. Vi söker dig som är självgående arbetsledare med minst några års yrkeserfarenhet och lägger stor vikt vid att att det blir rätt gjort från början. Vi tror att du har god ... Visa mer
TKBM Entreprenad AB är ett modernt infrastrukturbolag med ca 30 anställda och har arbeten runt om i Storstockholm och Mälardalen, med ett huvudkontor i Länna, Södra Stockholm.
Företaget har bred kompetens inom infrastrukturprojekt, kanalisationsarbeten och mindre anläggningsentreprenader.
Vi söker dig som är självgående arbetsledare med minst några års yrkeserfarenhet och lägger stor vikt vid att att det blir rätt gjort från början.
Vi tror att du har god teknisk kompetens om hur schakt och anläggningsarbete ska utföras, du är van att läsa tekniska handböcker från kommunerna och har ett öga för hur arbetsplatsen ska se ut när den är klar.
Som person ska du trivas med att ha många bollar i luften, breda kontaktytor och van vid att leda och fördela arbete till olika yrkesgrupper. Du har god teknisk kompetens och behärskar Officepaket väl.
Du skall även behärska det svenska språket flytande i tal och skrift.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
Planering av arbete inför utförande samt daglig uppföljning
Uppföljning och resurssättning i projektsystem
Platsbesök och kontroll av TA-planer
Leda och fördela arbete i fält
Kontera inkommande leverantörsfakturor för beställda varor/tjänster
Ansvara för inkommande förfrågningar
Fakturering av utförda projekt
Daglig kontakt med beställare och kunderDu kommer att få ett stort eget ansvar och se till att uppgiften blir korrekt utfört, därför lägger vi stor vikt vid din kompetens och personliga egenskaper i denna rekrytering.
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal, Tjänstemannaavtalet med Unionen som avtalspart.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan har gått ut, så välkommen in med din ansökan redan nu! Visa mindre

Anläggare till litet team sökes!

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom anläggning och tar stort eget ansvar? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet. Vi är ISO-certifierade... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom anläggning och tar stort eget ansvar?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Du utgår från vårt kontor i Vårby och arbetet utförs hos våra kunder över Stockholmsområdet.
Din profil:
Du är driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom anläggning. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av anläggningsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom anläggning
Meriterande:
Utbildning inom anläggning
Maskinvana av lastmaskin och grävmaskin
Mångsidig erfarenhet av anläggningsarbeten så som bland annat stensättning och dränering
Heta arbeten, Bas U och Bas P
Vi tillämpar Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ANLÄGGARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 2024-04-30 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

STÄLLNINGSBYGGARE SÖKES

Vi söker flera erfarna Ställningsbyggare till Söderorts Ställningsservice AB Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller arbetande förman. Ditt uppdrag Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra bygg/industrikunder, på fasader, hus, broar etc. Vi erb... Visa mer
Vi söker flera erfarna Ställningsbyggare till Söderorts Ställningsservice AB
Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller arbetande förman.


Ditt uppdrag
Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra bygg/industrikunder, på fasader, hus, broar etc.


Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.


Din Profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor och kunder. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. Visa mindre

Ställningsbyggare

Ansök    Mar 19    Swedag AB    Ställningsbyggare
Vi söker flera ställningsbyggare som kan jobba med ställning i stor Stockholm , har ni yrkesbevis är fördel ,om ni har inte och ni kunniga att jobba vinter och sommar med ställningar då vi kan vi ordna ställningskurs för er , Visa mer
Vi söker flera ställningsbyggare som kan jobba med ställning i stor Stockholm , har ni yrkesbevis är fördel ,om ni har inte och ni kunniga att jobba vinter och sommar med ställningar då vi kan vi ordna ställningskurs för er , Visa mindre

Betongarbetare sökes till långt projekt i Stockholm

Ansök    Mar 12    Aura Personal AB    Betongarbetare
Om oss: Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter. Aura Personal AB samarbetar med kunder som söker en erfaren betongarbetare för långsiktiga projekt. Vi erbjuder möjligheten att ansluta dig till ett pålitligt och engagerat team... Visa mer
Om oss:

Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Aura Personal AB samarbetar med kunder som söker en erfaren betongarbetare för långsiktiga projekt. Vi erbjuder möjligheten att ansluta dig till ett pålitligt och engagerat team inom byggbranschen.

Arbetsuppgifter:

Gjutning, armering och byggande av formar för betongkonstruktioner.
Lapp- och lagarbete för reparationer och justeringar.
Ritningsläsning och följa tekniska specifikationer.
Säkerställa säkerhet och kvalitet inom projekten.

Krav:

Minst 5 års erfarenhet som betongarbetare.
Punktlig, självgående och utmärkt teamarbete.
Förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar noggrant.

Personliga egenskaper: 

Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete.

Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och sköta tider.

Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.

Erbjudande:

Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Spännande och varierande projekt.
Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
Stödjande arbetsmiljö.

 

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering till [email protected]. Visa mindre

Trä-arbetare sökes till projekt i Stockholm!

Ansök    Mar 12    Aura Personal AB    Träarbetare/Snickare
Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: Snickeri, inklusive byggnation och montering av träkonstruktioner. Reparationer och underhåll av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

Snickeri, inklusive byggnation och montering av träkonstruktioner.
Reparationer och underhåll av befintliga trästrukturer.
Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

Minst 3 års erfarenhet som träarbetare.
Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

Noggrannhet och engagemang i arbetet.
Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

Attraktiv lön 
Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
Stödjande arbetsmiljö.

 

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering till [email protected]. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Väg & Anläggningsarbetare sökes till kund i Huddinge!

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: -Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning.  -Reparationer och förbättringar av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

-Anläggningsarbete. Finplanering, rörläggning, stensättning. 
-Reparationer och förbättringar av befintliga anläggningar.
-Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
-Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

-Minst 5 års erfarenhet som anläggningsarbetare.
-Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
-Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

-Noggrannhet och engagemang i arbetet.
-Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
-Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

-Spännande och varierande projekt.
-Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
-Stödjande arbetsmiljö.

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Arbetare för renovering av balkonger

Ansök    Mar 6    Lännbacka AB    Betongarbetare
Söker arbetare för renovering av balkonger. I din ansökan ser vi att du har med CV Personligt brev BALKONG 908 som rubrik Visa mer
Söker arbetare för renovering av balkonger.
I din ansökan ser vi att du har med
CV
Personligt brev
BALKONG 908 som rubrik Visa mindre

Driven Plattsättare sökes

Vi söker erfaren driven plattsättare för anställning. Du behöver vara villig att lära dig nytt om yrket, flexibel med arbetskollegor och arbetsplatser. Vi ser gärna att du är noggrann och verkligen gillar det du gör, känner stolthet för ditt resultat och tar fullt ansvar på arbetsplatsen. Vi kan erbjuda en stabil arbetsplats på ett gediget Plattsättningsföretag. Välkommen med din ansökan Visa mer
Vi söker erfaren driven plattsättare för anställning. Du behöver vara villig att lära dig nytt om yrket, flexibel med arbetskollegor och arbetsplatser.
Vi ser gärna att du är noggrann och verkligen gillar det du gör, känner stolthet för ditt resultat och tar fullt ansvar på arbetsplatsen.
Vi kan erbjuda en stabil arbetsplats på ett gediget Plattsättningsföretag.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Serviceledare Sprinkler

Ansök    Mar 11    Bravida Sverige AB    Arbetsledare, VVS
Är du serviceinriktad, resultatorienterad och redo för nya utmaningar? Vill du dessutom arbeta på ett branschledande företag med teknik i framkant? Bravida Sprinkler befinner sig i en utvecklingsfas och söker nu en Serviceledare till vårt team i Stockholm! Välkommen med din ansökan! Om jobbet Rollen som Serviceledare på Bravida Sprinkler innebär att du ansvarar för serviceuppdrag samt mindre installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina ... Visa mer
Är du serviceinriktad, resultatorienterad och redo för nya utmaningar? Vill du dessutom arbeta på ett branschledande företag med teknik i framkant? Bravida Sprinkler befinner sig i en utvecklingsfas och söker nu en Serviceledare till vårt team i Stockholm! Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Rollen som Serviceledare på Bravida Sprinkler innebär att du ansvarar för serviceuppdrag samt mindre installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:


• Ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• Utveckla och bevara kundrelationer
• Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Leda och engagera medarbetare
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar och du med ditt team planerar ert arbete tillsammans.

Bravida hjälper till med allt inom sprinkleranläggningar – hela vägen från underlag inför investeringsbeslut till installation och efterföljande service. Våra erfarna konstruktörer tar fram sprinklerlösningar som både är kostnadseffektiva och anpassade till förutsättningarna i kundens verksamhet.

Ditt nya team

Sprinkler Stockholm utgår ifrån fräscha lokaler i Hägersten och här delar du kontor med våra övriga ledare, konstruktörer och administratör liksom alla andra teknikgrenar och stödfunktioner i Bravida. Hos oss är det högt i tak och vi tar vårt uppdrag på stort allvar men glömmer inte bort att samtidigt ha kul på jobbet.

Läs mer om sprinkler på Bravida här

Vi söker dig som


• Har en flerårig erfarenhet från sprinklerbranschen exempelvis som Serviceledare, Projektledare eller ledande montör
• Har en gedigen erfarenhet av och stort intresse för service
• Innehar B-körkort

Vi söker dig som gillar service och har lätt för struktur och ordning och reda. Du tycker om att ta ansvar och att leda andra med fokus på samarbete, tydlighet och god kommunikation. Du har förståelse för projektekonomi med ett affärsinriktat förhållningssätt. En hög digital mognadsgrad är viktigt då vi arbetar i flera olika affärssystem och du gillar att lära dig nytt och utveckla så väl dig själv som dina medarbetare och verksamheten. Du är nyfiken, energifull, flexibel och bidrar till en positiv atmosfär. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bravida som arbetsgivare

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi! 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 7 april 2024. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess Visa mindre

Arbetsledare - Mark och Anläggning

Nu rekryterar vi på Prowork en driven Arbetsledare som vill bli en del av gänget hos en av de mest spännande aktören inom mark- och anläggningsbranschen i Storstockholm! Företaget är etablerat i Stockholm - Södra sidan och driver mark och anläggningsentreprenader i egen regi samt i utförande- och totalentreprenader mot kommuner, föreningar och andra företag. Projekt finns på norra och södra sidan och anpassas efter vart du bor, i den mån det funkar. Arbet... Visa mer
Nu rekryterar vi på Prowork en driven Arbetsledare som vill bli en del av gänget hos en av de mest spännande aktören inom mark- och anläggningsbranschen i Storstockholm!
Företaget är etablerat i Stockholm - Södra sidan och driver mark och anläggningsentreprenader i egen regi samt i utförande- och totalentreprenader mot kommuner, föreningar och andra företag. Projekt finns på norra och södra sidan och anpassas efter vart du bor, i den mån det funkar.
Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter är att ansvara den dagliga driften – hålla tidplan, budget, finns material, ätor m.m. Du deltar även på byggmöten. De flesta projekten omfattar parker, vägarbeten, löpande underhåll, grundläggning och finplanering.


Krav:
Minst två års erfarenhet i motsvarande roll inom mark- och anläggningsprojekt.
Baskunskaper och kännedom om entreprenadjuridik, AMA och MER.
God datorvana.
B-körkort.Vi vill ha dig som är redo att sätta fart på de planerade projekt som finns i pipen! Du är en riktig lagspelare, kan ta egna initiativ och är alltid redo att ta tag i saker. Du får med dig andra i din ledarroll och trivs med att ta ansvar. Dessutom har du förmågan att få människor att lita på dig – både kunder, leverantörer och kollegor.
Om kunden:
Du kommer ansluta till ett piggt och glatt gäng med höga ambitioner och tydliga mål. Här ser och hör ledningen alla medarbetare, och nya tankar och idéer tas gärna emot. Medarbetarnöjdheten är hög vilket avspeglar sig i en hög kundnöjdhet och en ständig utveckling framåt. Kanske är det den goda sammanhållningen och de många roliga aktiviteterna som gör hela skillnaden i farten framåt?!
Låter det här som din roll? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin 073-506 68 39 vid frågor. Du blir direkt anställd av vår kund.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Projekteringsledare som vill bidra till framtidens infrastruktur!

Vill du vara med och driva ett av Sveriges största infrastrukturprojekt där innovationer och moderna tekniska lösningar står i fokus? Då har vi en spännande tjänst för dig inom Tvärförbindelse Södertörn! Projekteringsledare som vill bidra till framtidens infrastruktur! Arbetsuppgifter Som projekteringsledare i Tvärförbindelse Södertörn är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Tvärförbindelse Södertörn är en av ... Visa mer
Vill du vara med och driva ett av Sveriges största infrastrukturprojekt där innovationer och moderna tekniska lösningar står i fokus? Då har vi en spännande tjänst för dig inom Tvärförbindelse Södertörn!


Projekteringsledare som vill bidra till framtidens infrastruktur!

Arbetsuppgifter

Som projekteringsledare i Tvärförbindelse Södertörn är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige.
Tvärförbindelse Södertörn är en av Trafikverkets största investeringar i infrastruktur, och en viktig pusselbit för att skapa ett mer tillgängligt Södertörn. Vi bygger en helt ny trafiklösning för bättre säkerhet, tillgänglighet och framkomlighet för både människor och gods genom en 2 mil mötesfri motortrafikled med separat gång- och cykelväg från Kungens Kurva, via Flemingsberg, till Jordbro. Vägen binder ihop norra, västra och södra Stockholm och gör det möjligt för människor, varor och tjänster att ta nya, smidigare vägar. Vi söker projekteringsledare som har det övergripande ansvaret för projektering inom projekt E4/E20 - Duvberget. Projektets uppdrag är att ansluta Tvärförbindelse Södertörn med en trafikplats längs E4/E20 som också breddas med ytterligare körfält och nya Vårbybroar. Nu färdigställer vi våra förfrågningsunderlag samtidigt som vi driver förberedande entreprenader. Vi bygger upp organisationen och förbereder oss för upphandlings- och byggskedet som vi väldigt snart går in i. I rollen som projekteringsledare blir du en nyckelperson inom projektets organisation.
Hos oss får du möjlighet att leda projektets projekterande organisation, tekniska specialister och kontrakterade konsulter. Du ansvarar för helheten när det gäller att leda, styra och följa upp framtagandet av förfrågningsunderlag samt stödja och granska entreprenörens projektering under byggskedet. Du bidrar med motivation och inspiration till ditt team för att skapa en bra arbetsmiljö.
Jag som blir din chef heter Mattias Beiron. Jag driver verksamheten framåt med fokus på vårt mål att leverera ett program i världsklass. Jag sätter stor tillit till mina medarbetare, där ett stort engagemang och viljan att prova nya idéer är en nyckelfaktor för att vi ska lyckas. I vårt team hjälps vi åt och lyfter varandra. Hoppas att du vill vara med oss och leda ett härligt gäng in i byggskedet!
Din utveckling
Du kommer att tillhöra en av Sveriges största beställarorganisationer, och den samlade projektledarkompetensen hos våra cirka 1 000 projektledare är unik. Som projektledare har du tillgång till olika forum för erfarenhetsutbyten, nätverk, utbildningar samt talang- och utvecklingsprogram.
Trafikverket kan erbjuda dig en modern arbetsplats där vi möter varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur. Hos oss lönar sig alltid goda prestationer, men vi är samtidigt noggranna med att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare. 

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer hålls via skype och är planerade att ske under v. 15-16.
Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Mattias Beiron på telefon 010-124 44 86.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid. #LI-Hybrid
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du en mycket god ledarförmåga där du bygger förtroende, klargör riktning och levererar resultat som bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta. Du samarbetar och har en god kommunikationsförmåga, vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt, är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Vidare har du lätt för att strukturera i ditt arbete och trivs när du får använda din analytiska problemlösningsförmåga.
Vi söker dig som
har högskoleutbildning om minst 180 hp (120p) med byggteknisk inriktning eller annan relevant utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdigt
har flerårig aktuell och relevant erfarenhet som projekteringsledare eller arbete med projekteringsledning inom infrastrukturprojekt
har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
har goda kunskaper i engelska i tal och skrift
har körkort för personbil

Det är meriterande om du
har flerårig erfarenhet av projekteringsledning i stora väg- eller infrastrukturprojekt i produktionsskede
har erfarenhet av arbete med BIM och projektering med 3D-modeller
har erfarenhet av att styra projekteringsuppdrag mot uppsatta tid- och kostnadsmål


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.
Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Erfaren anläggningsarbetare sökes

S H V Maskin & Bygg AB letar nu efter en kvalificerad markanläggare för vårt växande team hos kund. Vi söker dig med erfarenhet och som trivs med varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter: - Lägga sten och plattor - Schaktning - Rörinstallation och ledningsarbete - Planering och markförberedelse - Användning av laser Om dig: Vi söker dig som har erfarenhet inom anläggningsbranschen sedan tidigare. Du ska vara flexibel och trivas ... Visa mer
S H V Maskin & Bygg AB letar nu efter en kvalificerad markanläggare för vårt växande team hos kund. Vi söker dig med erfarenhet och som trivs med varierande arbetsuppgifter.
Arbetsuppgifter:
- Lägga sten och plattor
- Schaktning
- Rörinstallation och ledningsarbete
- Planering och markförberedelse
- Användning av laser
Om dig:
Vi söker dig som har erfarenhet inom anläggningsbranschen sedan tidigare. Du ska vara flexibel och trivas med att samarbeta på arbetsplatsen. Som person ska du vara ansvarstagande och noggrann i ditt arbete.
Du som söker ska ha B-Körkort.
Meriterande:
- Yrkesbevis anläggare
- Kört grävmaskin
- BE-körkort
- Tidigare kört traktor
Vi erbjuder:
- Bra lön
- Möjlighet att vara en del av ett engagerat och dynamiskt team.
- Utmanande och varierande arbetsuppgifter.
- Möjligheter till vidareutveckling och kompetensutveckling.


Om du känner att du är rätt person för denna position och vill vara med och bidra till vårt framgångsrika team, skicka in ditt CV och personligt brev Visa mindre

Erfaren projektledare till Tvärförbindelse Södertörn

Programmet Tvärförbindelse Södertörn närmar sig den mycket spännande byggfasen. Är du den erfarna projektledare som ska vara med och driva ett av Sveriges största infrastrukturprojekt till nästa fas? Erfaren projektledare till Tvärförbindelse Södertörn Arbetsuppgifter Tvärförbindelse Södertörn är en viktig pusselbit för att skapa ett mer tillgängligt Södertörn. Vi bygger en helt ny trafiklösning för bättre säkerhet och smidigare transportmöjlighete... Visa mer
Programmet Tvärförbindelse Södertörn närmar sig den mycket spännande byggfasen. Är du den erfarna projektledare som ska vara med och driva ett av Sveriges största infrastrukturprojekt till nästa fas?


Erfaren projektledare till Tvärförbindelse Södertörn

Arbetsuppgifter

Tvärförbindelse Södertörn är en viktig pusselbit för att skapa ett mer tillgängligt Södertörn. Vi bygger en helt ny trafiklösning för bättre säkerhet och smidigare transportmöjligheter genom en 2 mil mötesfri motortrafikled med separat gång- och cykelväg från Kungens Kurva, via Flemingsberg, till Jordbro.
Vi söker nu en projektledare till det största av de tre tunnelprojekten inom programmet, Flemingsbergstunneln, en 3 km lång bergtunnel för biltrafik med två separata tunnelrör. Projektets budget ligger i storleksordningen 3 miljarder vilket innebär att du bär ansvar för ett tungt projekt med stor påverkan på omgivningen.
Här finns möjligheten att ta ett helhetsansvar för bland annat projektering, upphandling och genomförande av entreprenaderna som ingår i projektet. I projekt av den här storleksordningen har du en övergripande roll som ställer höga krav på ledarskap, kommunikation och samordning såväl som en god administrativ ådra. Du är en nyckelperson i programmets organisation och har som uppgift att bygga upp, leda och utveckla ditt projektteam på ca 20 - 25 personer, som kommer bestå av olika kompetenser som bland annat andra projektledare, projektingenjörer och specialister. Du ansvarar för att styra och följa upp projektet och är en företrädare för projektet både externt och internt.
Jag som blir din chef heter Mar Rojo Bermudez. Jag är närvarande i mitt ledarskap och drivs av att åstadkomma resultat tillsammans, att inspirera människor framåt och att kunna bidra till att andra kan växa och utvecklas. Engagemang, tydlig kommunikation och tillit till varandra är oerhört viktigt i vår arbetskultur. Hoppas att du vill vara med oss och leda ett härligt gäng in i byggskedet!

Övrig information

Placeringsort för den här tjänsten är nya projektkontoret i Flemingsberg.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer hålls via Skype och är planerade att ske under vecka 16.
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du en mycket god ledarförmåga där du bygger förtroende, levererar resultat och driver utveckling som bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta. Du samarbetar och har en god kommunikationsförmåga, vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt, är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Vidare har du lätt för att strukturera i ditt arbete och trivs när du får använda din analytiska problemlösningsförmåga.
Vi söker dig som har
universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 HP (120p) inom samhällsbyggnad eller byggteknik, alternativt annan liknande utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdigt
flerårig aktuell erfarenhet som projektledare inom stora infrastrukturprojekt, eller likvärdig ledande funktion
erfarenhet av att leda andra ledare
kunskap inom entreprenadjuridik (standardavtal AB, ABT)
körkort för personbil
goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har
erfarenhet av tunnelprojekt
erfarenhet av samordning med externa intressenter, som kommuner eller angränsande projekt.
god kontrakts- och förhandlingsvana
erfarenhet av upphandling.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med de som del av urvalsunderlaget.
Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.
#LI-Hybrid
#LI-BS1

Läs mer här

Mer om programmet

https://www.trafikverket.se/vara-projekt/projekt-i-stockholms-lan/vag-259-tvarforbindelse-sodertorn/ Visa mindre

Brunnsborrare

Söker någon som är utbildad eller har arbetat med brunnsborrning . B körkort är ett krav , har man C kort är detta ett plus. Arbetet är tungt och det kan i bland bli långa dagar. lägenhet för övernattning finns att hyra om man pendlar vi utgår från Huddinge i Stockholm Ring vid eventuella frågor, 070-7553682 Visa mer
Söker någon som är utbildad eller har arbetat med brunnsborrning .
B körkort är ett krav , har man C kort är detta ett plus.
Arbetet är tungt och det kan i bland bli långa dagar. lägenhet för övernattning finns att hyra om man pendlar
vi utgår från Huddinge i Stockholm
Ring vid eventuella frågor, 070-7553682 Visa mindre

medhjälpare / hantlangare

Du ska hjälpa och assistera den som borrar ute på fältet med diverse arbetsuppgifter runt brunnsborrning. Möjlighet att lära sig yrket från grunden . vi söker dig som tycker om att jobba ute och inte är rädd att ta i, Arbetstiderna kan variera då borrning kan ske utanför Stockholm. Du måste kunna tala Svenska eller engelska flytande. Hör av dig. Visa mer
Du ska hjälpa och assistera den som borrar ute på fältet med diverse arbetsuppgifter runt brunnsborrning. Möjlighet att lära sig yrket från grunden . vi söker dig som tycker om att jobba ute och inte är rädd att ta i, Arbetstiderna kan variera då borrning kan ske utanför Stockholm. Du måste kunna tala Svenska eller engelska flytande. Hör av dig. Visa mindre

Miljöarbetare sökes

Vi söker en duktig C-chaufför med giltigt YKB för ett uppdrag hos vår kund under perioden april-november. Kunden är verksamma inom avfallsbranschen och jobbar i de södra delarna av Stockholm. Arbetsbeskrivning I rollen som miljöarbetare är dina arbetsuppgifter att åka ut tillfastigheter, både privata och kommersiella, och tömma sopor och återvinningskärl. Utöver detta tillkommer även spolning av befintliga avfallskärl. Krav - C-kort - Giltigt YKB - Erfa... Visa mer
Vi söker en duktig C-chaufför med giltigt YKB för ett uppdrag hos vår kund under perioden april-november. Kunden är verksamma inom avfallsbranschen och jobbar i de södra delarna av Stockholm.
Arbetsbeskrivning
I rollen som miljöarbetare är dina arbetsuppgifter att åka ut tillfastigheter, både privata och kommersiella, och tömma sopor och återvinningskärl. Utöver detta tillkommer även spolning av befintliga avfallskärl.
Krav
- C-kort
- Giltigt YKB
- Erfarenhet av kranbil är starkt meriterande
Om dig
Förutom ställda krav är du öppen, social och har lätt för att ta kontakt med människor. Du har även ett säkerhetstänk i trafiken då du är ute och kör hela dagarna. Du uppskattar vara utomhus och har inga problem med att arbeta i alla väder. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt.
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Uppfyller du kraven av profilen? Tveka då inte med att skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

On Site Claims Engineer

On Site Claims Engineer På HOCHTIEF Infrastructure är vi involverade i byggandet av några av Sveriges största infrastrukturprojekt. Vi söker nu en Claims Engineer till ett av våra infrastrukturprojekt i Stockholmsområdet. Som Claims Engineer kommer du att ansvara för att förbereda framgångsrika krav som täcker ett brett spektrum av tekniska ämnen. Du kommer att ha möjlighet att direkt bidra till projektets framgång. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta... Visa mer
On Site Claims Engineer
På HOCHTIEF Infrastructure är vi involverade i byggandet av några av Sveriges största infrastrukturprojekt.
Vi söker nu en Claims Engineer till ett av våra infrastrukturprojekt i Stockholmsområdet. Som Claims Engineer kommer du att ansvara för att förbereda framgångsrika krav som täcker ett brett spektrum av tekniska ämnen. Du kommer att ha möjlighet att direkt bidra till projektets framgång.
Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta följande:
Förberedelse av strukturerade, robusta och väl genomtänkta anspråk i nära samarbete med kontraktschefen och byggcheferna
Noggrann forskning och analys av befintliga dokument (dagliga byggrapporter, fakturor, ritningar etc.) för att ge en tillförlitlig grund för kraven
Förberedelse av kostnadsberäkningen för anspråken (beräkning)
Sammanställning av alla dokument som är relevanta för anspråket för att säkerställa att anspråket blir framgångsrikt
Identifiering av nya potentiella krav baserat på kunskap om kontraktet och aktiviteter på plats

Några utav de förmåner vi har hos oss är:
Förse dig med ett bra ersättningspaket
Ta hand om din kompetensutveckling
Tillhandahålla en öppen och professionell arbetsmiljö
Tillhandahålla stabiliteten i ett stort internationellt företag

Om du
talar, läser och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska
har minst 3 års erfarenhet av byggarbetsplatser,
har erfarenhet av kostnadsberäkning och prissättning,
har erfarenhet av AMA och ABT06,
trivs med att arbeta i en internationell miljö,
har goda kunskaper i MS Windows och Office-paketet

kan du vara den person vi letar efter.

Om du är intresserad eller om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta Charlotte Almlund (HR) [email protected], + 46 (0) 72 27001114 eller ansök direkt på: https://hochtief.se/karriar/ Visa mindre

Ventilationsinjusterare och Styr- och Regler tekniker - Stockholm

Ansök    Feb 19    J B-Profiler AB    Ventilationstekniker
Vi söker en pålitlig, erfaren och kunnig: Ventilationsinjusterare och / eller Styr- och Reglertekniker Krav: Körkort och kunna svenska i tal och skrift. Tjänsten avser: Heltid, vardagar måndag till fredag Maila Uffe Renner: [email protected] J B-Profiler AB i Huddinge Stockholm Visa mer
Vi söker en pålitlig, erfaren och kunnig:
Ventilationsinjusterare
och / eller
Styr- och Reglertekniker
Krav: Körkort och kunna svenska i tal och skrift.
Tjänsten avser: Heltid, vardagar måndag till fredag
Maila Uffe Renner: [email protected]
J B-Profiler AB i Huddinge Stockholm Visa mindre

Trä-arbetare sökes till projekt i Stockholm!

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: Snickeri, inklusive byggnation och montering av träkonstruktioner. Reparationer och underhåll av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

Snickeri, inklusive byggnation och montering av träkonstruktioner.
Reparationer och underhåll av befintliga trästrukturer.
Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

Minst 3 års erfarenhet som träarbetare.
Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

Noggrannhet och engagemang i arbetet.
Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

Attraktiv lön 
Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
Stödjande arbetsmiljö.

 

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering till [email protected]. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Plåtslagare / Servicetekniker / Tätskiktsmontör

Våran service avdelning växer och vi söker nu nya medarbetare. Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb som plåtslagare / servicetekniker inom våran serviceavdelning. Jonaeson Bleck & Plåtslageri AB har flyttat delar av sin verksamhet till nybyggda lokaler i Länna, söder om Stockholm som kommer vara din huvudpunkt. Tjänsten innefattar arbete i Stockholm med omnejd. Arbetsbeskrivning -Takkontroller -Montering Taksäkerhetsanordningar -Montering Vatten... Visa mer
Våran service avdelning växer och vi söker nu nya medarbetare.
Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb som plåtslagare / servicetekniker inom våran serviceavdelning.
Jonaeson Bleck & Plåtslageri AB har flyttat delar av sin verksamhet till nybyggda lokaler i Länna, söder om Stockholm som kommer vara din huvudpunkt. Tjänsten innefattar arbete i Stockholm med omnejd.


Arbetsbeskrivning
-Takkontroller
-Montering Taksäkerhetsanordningar
-Montering Vattenavrinning
-Service relaterade plåtarbeten
-Läckagesökningar
-Snöskottning


Kvalifikationer
-God arbetsmoral med ett stort engagemang
-Driftig, strukturerad, kommunikativ, stresstålig
-Lyhörd, lösningsorienterad och gillar höjder
-Ha social förmåga med kreativt tänkande och vilja ta sig an alla utmaningar
-Kunna se lösningar i stället för problem
-Kunna motivera sina medarbetare och skapa ett positivt arbetsklimat
-God kommunikation i både tal och skrift på engelska


Jobba hos oss
Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till företagets breda och djupa kunskap med möjligheter att utvecklas.
Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang.
Efter 100 år kan vi säga att vi är en ledande aktör inom plåtslageribranschen.
Inom bolaget erbjuder vi bland annat ledarskapsutveckling för våra medarbetare.
Vi har en stor stolthet för våra gemensamt drivna projekt och slutförda uppdrag där vi strävar efter en långsiktig relation med våra kunder.


Är du intresserad?
Välkommen in med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Betongarbetare sökes till långt projekt i Stockholm

Ansök    Feb 9    Aura Personal AB    Betongarbetare
Om oss: Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter. Aura Personal AB samarbetar med kunder som söker en erfaren betongarbetare för långsiktiga projekt. Vi erbjuder möjligheten att ansluta dig till ett pålitligt och engagerat team... Visa mer
Om oss:

Aura Personal tror på människor och möjligheter. Vår övertygelse är att alla som vill kan skapa sin egen framgång, bara någon ser dem och ger dem chansen. Med flera år i branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som vill utvecklas och upptäcka möjligheter.

Aura Personal AB samarbetar med kunder som söker en erfaren betongarbetare för långsiktiga projekt. Vi erbjuder möjligheten att ansluta dig till ett pålitligt och engagerat team inom byggbranschen.

Arbetsuppgifter:

Gjutning, armering och byggande av formar för betongkonstruktioner.
Lapp- och lagarbete för reparationer och justeringar.
Ritningsläsning och följa tekniska specifikationer.
Säkerställa säkerhet och kvalitet inom projekten.

Krav:

Minst 5 års erfarenhet som betongarbetare.
Punktlig, självgående och utmärkt teamarbete.
Förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar noggrant.

Personliga egenskaper: 

Vi värdesätter noggrannhet och engagemang i vårt arbete.

Du bör vara självgående, ha hög arbetsmoral och sköta tider.

Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter är viktiga egenskaper.

Erbjudande:

Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Spännande och varierande projekt.
Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
Stödjande arbetsmiljö.

 

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering till [email protected]. Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Feb 9    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss: Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket. Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt. Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:

Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.

Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.

Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.


Vi söker dig som:

- Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
- Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
- Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
- Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
- Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
- Talar svenska eller engelska.
- Kan hantera administrativa uppgifter.Ansökan:

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Feb 9    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat. Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare. De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en star... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.

Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.Om företaget

Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.

DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.

DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.

Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Feb 9    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: - Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den ö... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB!

Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:

- Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.

- Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.

- De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.

- På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:

- Är villig att lära dig mer inom takomläggning.

- Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.

- Är professionell och effektiv.

- Kan vägleda människor från start till mål.

- Är inte höjdrädd.

- Har normal till god datavana.

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

- Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.

Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.

Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Anläggare till litet team sökes!

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom anläggning och tar stort eget ansvar? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet. Vi är ISO-certifierade... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom anläggning och tar stort eget ansvar?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Du utgår från vårt kontor i Vårby och arbetet utförs hos våra kunder över Stockholmsområdet.
Din profil:
Du är driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom anläggning. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av anläggningsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom anläggning
Meriterande:
Utbildning inom anläggning
Maskinvana av lastmaskin och grävmaskin
Mångsidig erfarenhet av anläggningsarbeten så som bland annat stensättning och dränering
Heta arbeten, Bas U och Bas P
Vi tillämpar Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ANLÄGGARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 2024-04-30 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Projektledare

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi en engagerad projektledare som ska bidra till en smidig och effektiv leverans av en ny vagnpark.I rollen är du spindeln i nätet och håller ihop projektet från ax till limpa. Detta projekt löper från och med nu till januari 2025.
Område: Huddinge
Tjänsten är heltid med möjlighet till hybridarbete.

Dina arbetsuppgifter
Övergripnade ansvar för samordning av leveranserna, kommunikation i arbetsgruppen internt samt mellan kunder och leverantörer. Ta fram rutiner för leveranssäkring av vagnparken till slutkund. Arbetsleda och schemalägga montörer.

Vem är du?
Stark engagerad ledare med lösningsorienterat sinne. Förmåga att planera och hantera snabba förändringar. Utåtriktad med ett affärsmässigt förhållningssätt. Du besitter en teknisk förståelse och har erfarenhet från projektledning.

Meriterande om du har erfarenhet av verkstadsledning.

Krav språk: Svenska & engelska

B körkort och datavana i word/excel.Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Miljöarbetare sökes

Vi söker en duktig C-chaufför med giltigt YKB för ett uppdrag hos vår kund under perioden april-november. Kunden är verksamma inom avfallsbranschen och jobbar i de södra delarna av Stockholm. Arbetsbeskrivning I rollen som miljöarbetare är dina arbetsuppgifter att åka ut tillfastigheter, både privata och kommersiella, och tömma sopor och återvinningskärl. Utöver detta tillkommer även spolning av befintliga avfallskärl. Krav - C-kort - Giltigt YKB - Erfa... Visa mer
Vi söker en duktig C-chaufför med giltigt YKB för ett uppdrag hos vår kund under perioden april-november. Kunden är verksamma inom avfallsbranschen och jobbar i de södra delarna av Stockholm.
Arbetsbeskrivning
I rollen som miljöarbetare är dina arbetsuppgifter att åka ut tillfastigheter, både privata och kommersiella, och tömma sopor och återvinningskärl. Utöver detta tillkommer även spolning av befintliga avfallskärl.
Krav
- C-kort
- Giltigt YKB
- Erfarenhet av kranbil är starkt meriterande
Om dig
Förutom ställda krav är du öppen, social och har lätt för att ta kontakt med människor. Du har även ett säkerhetstänk i trafiken då du är ute och kör hela dagarna. Du uppskattar vara utomhus och har inga problem med att arbeta i alla väder. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt.
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Uppfyller du kraven av profilen? Tveka då inte med att skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

UTBILDARE INOM BYGG

Ansök    Jan 29    Skyhill AB    Byggnadskonsult
Vi vill inte ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Vänligen respektera detta! Skyhill är ett konsultföretag inom bygg och arkitektur med 22 medarbetare. Sedan starten 1999 har vi hjälpt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, offentliga beställare, entreprenörer och privatpersoner att komma i mål med ombyggnationer, nyproduktioner, hyresgästanpassningar och tillbyggnader. Utöver traditionell byggkonsultverksamhet (dvs. hjälp... Visa mer
Vi vill inte ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Vänligen respektera detta!
Skyhill är ett konsultföretag inom bygg och arkitektur med 22 medarbetare. Sedan starten 1999 har vi hjälpt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, offentliga beställare, entreprenörer och privatpersoner att komma i mål med ombyggnationer, nyproduktioner, hyresgästanpassningar och tillbyggnader. Utöver traditionell byggkonsultverksamhet (dvs. hjälpa våra kunder i diverse byggprojekt i olika specialistroller) är vi också verksamma som utbildare och föreläsare på YH-skolor och andra utbildningsinstitut. Vi är väldigt stolta över att vi har förtroendet att medverka till att utbilda våra framtida branschkollegor och därmed bidra till byggbranschens återväxt av kompetenta medarbetare.
Nu söker vi efter ytterligare en utbildare som kan stärka upp vårt glada gäng. För att trivas som medarbetare på Skyhill behöver du (utöver att vara kunnig och kompetent inom ditt yrke) vara snäll, ansvarstagande, kundorienterad och lösningsinriktad.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Föreläsningar på YH-skolor och andra utbildningsinstitut (föreläsningarna sker både digitalt och på plats).
Byggkonsultation.

TJÄNSTEN KRÄVER
Arbetslivserfarenhet från byggbranschen.
Ingenjörsexamen från teknisk högskola / universitet / YH – utbildning (eller lång arbetslivserfarenhet inom byggbranschen).
Personlig lämplighet.
Mycket god kommunikationsförmåga
Vana av att arbeta både självständigt och i grupp.
Hög problemlösningsförmåga.
Stort intresse för att ta till sig ny kunskap.
Mycket goda kunskaper i det svenska språket.
Hög samarbetsvilja.

PLUS I KANTEN
Erfarenhet av att hålla i föreläsningar.
Arbetslivserfarenhet som lärare.
Arbetslivserfarenhet som bygglovshandläggare eller byggnadsinspektör

__________________________________________________________________________________
SKYHILL AB
Vi är det mindre företaget, som bryr oss extra mycket om våra kunder och om varandra. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Vi är mycket stolta över att flera av våra kunder har anlitat oss i mer än 10 år. På Skyhill får man som medarbetare väldigt stora möjligheter till personlig utveckling och fortsatt lärande.
Om du är ute efter en varm arbetsplats som jobbar med hjärta, så har du hittat hem!
OBS
Vi vill hitta medarbetare som passar hos oss och vi är därför väldigt noggranna i vår rekryteringsprocess. Vi försöker alltid vara så tydliga och ärliga som möjligt, så att du som kandidat får en tydlig bild om vilka vi på Skyhill är. En lika tydlig bild som vi förmedlar till dig, vill vi att du förmedlar till oss. Vi är intresserade av att veta vem du är på riktigt. Vi är inte intresserade av konstgjorda standardsvar. Är du lika ärlig mot oss som vi är mot dig så är det mycket enklare att se om vi passar ihop.
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Plattsättare

Ansök    Jan 31    Trexab Bygg-Sanering AB    Plattsättare
Vi på Trexab Bygg-Sanering AB strävar efter excellens inom plattsättning och söker nu en skicklig service man med inriktning sten och sanering. Om du delar vår passion för precision och kvalitet, erbjuder vi en spännande möjlighet att vara en del av vår framgångsrika resa. Visa mer
Vi på Trexab Bygg-Sanering AB strävar efter excellens inom plattsättning och söker nu en skicklig service man med inriktning sten och sanering. Om du delar vår passion för precision och kvalitet, erbjuder vi en spännande möjlighet att vara en del av vår framgångsrika resa. Visa mindre

Servicetekniker Sprinkler

Ansök    Jan 29    Bravida Sverige AB    Sprinklermontör
Servicetekniker sprinkler Är du en erfaren sprinklertekniker eller en sprinklermontör som vill ha en ny utmaning? Vill du jobba i en organisation som satsar på din utveckling och som dessutom leder den tekniska utvecklingen inom sprinklerbranschen? Bravida sprinkler växer och söker dig som vill växa med oss! Ditt nya jobb Som Servicetekniker arbetar du med självständiga serviceuppdrag, bland annat med våra senaste tekniska lösningar remote och dimma. ... Visa mer
Servicetekniker sprinkler

Är du en erfaren sprinklertekniker eller en sprinklermontör som vill ha en ny utmaning? Vill du jobba i en organisation som satsar på din utveckling och som dessutom leder den tekniska utvecklingen inom sprinklerbranschen? Bravida sprinkler växer och söker dig som vill växa med oss!

Ditt nya jobb

Som Servicetekniker arbetar du med självständiga serviceuppdrag, bland annat med våra senaste tekniska lösningar remote och dimma. Vi strävar alltid efter att göra saker lite smidigare och bättre och använder exempelvis drönarteknik för att göra tankbesiktningar på ett säkert och effektivt sätt. Du arbetar näraa våra kunder och är proaktiv i kunddialogen där du föreslår funktionella lösningar för att överträffa kundens förväntningar. Du har eget ansvar för dina objekt och ansvarar för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Du planerar din arbetstid i dialog med Serviceledaren.

Ditt nya team

På Sprinkler service i Stockholm är vi 20 kollegor som med utgångspunkt i våra olika roller strävar efter att leverera högsta kvalité till våra kunder. För oss är det viktigt att ha balans i livet och vi försöker alltid att planera våra uppdrag för att skapa en så hållbar vardag som möjligt. Även om vi oftast jobbar själva i våra uppdrag är en kollega aldrig långt borta när du behöver hjälp.

Din bakgrund

Du är en erfaren sprinklermontör och har några års erfarenhet av servicearbete med god kännedom om regelverket. Du är genuint intresserad av kundservice och några ord som beskriver dig är social, lyhörd och driftig. Då rollen kräver självständighet har du även en naturlig känsla för kvalité och ordning och reda. Du lockas av en roll där du hela tiden får lära dig nya områden. B-körkort krävs i rollen. 

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2024-02-29

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande så sök redan idag! Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan eller slå oss en signal direkt så pratar vi om hur din resa på Bravida kan se ut!

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster. Visa mindre

Modeling Operation Manager

Ansök    Jan 26    Kompass Mätteknik AB    Markingenjör
Experienced structure and photogrammetric modeling operation manager needed for different projects in the Stockholm area. Visa mer
Experienced structure and photogrammetric modeling operation manager needed for different projects in the Stockholm area. Visa mindre