Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Huddinge

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Kommunikatör med fokus på studentkommunikation

Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 13 500 studenter, cirka 80 program och 340 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På... Visa mer
Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan
finns drygt 13 500 studenter, cirka 80 program och 340 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap,
teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av
forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På Södertörns högskola blandas ämnen, perspektiv, människor
och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande, de som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar.


Har du ett stort samhällsintresse och vill bidra till kommunikationen vid Södertörns högskola? Vi söker en kommunikatör.

Arbetsuppgifter
Övergripande ska ditt arbete bidra till att högskolans mål och framtidssatsningar nås. Mer konkret handlar dina arbetsuppgifter främst om kommunikationsinsatser för att nå våra befintliga studenter, men det kan också handla om presumtiva studenter liksom medarbetare. Dina arbetsuppgifter är främst operativa. Du behöver behärska att anpassa kommunikationsinsatserna till behov och mål, kunna använda flera olika system och verktyg som stöd i arbetet samt ta fram och jobba utifrån en kommunikationsplan.

Du ingår i vår redaktionella grupp och deltar i gruppens planering. I det arbetet ingår att kunna skriva olika typer av texter, framför allt nyhetstext, och ibland i kombination med enklare fotografering. Det kan också handla om att skapa korta filmer i vårt filmverktyg samt att kunna redigera film och bild. Du kommer även att få uppdatera våra digitala skärmar och jobba med olika studentrelaterade event.

Du jobbar utifrån våra styrdokument inom kommunikationsavdelningen och du behärskar hela kommunikationskedjan, från analys, via planering och genomförande till utvärdering av kommunikationsinsatserna.

Kvalifikationer
Du har en högre utbildning inom kommunikationsområdet och några års erfarenhet av kommunikationsarbete vid en kommunikationsavdelning där du har fått arbeta med kommunikationsinsatser mot olika målgrupper och i flera kanaler.

Det är naturligt för dig att ta fram och arbeta efter en kommunikationsplan. Du har erfarenhet av webbarbete och kommunikation via webb. Det är en fördel om du har erfarenhet av Sitevision för webbhantering och -publicering.

Du har en hög stilistisk förmåga och skriver enkla och tydliga både målgrupps- och kanalanpassade texter. Din svenska håller en mycket hög nivå och du kan enkelt göra andras texter enklare att läsa. Det innebär att du behärskar klarspråk, text med SEO-krav och tillgänglighetsarbete inom kommunikationsområdet. Du är van att intervjua och kan tekniker för foto- och filmhantering, inklusive redigering. Du har viss erfarenhet av att jobba med kommunikationsevent.

I den här rollen ingår visst strategiskt arbete, men fokus är det operativa kommunikationsarbetet. Du är noggrann, systematisk och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt men samtidigt medveten om att det ibland också krävs snabbhet. Du har en omvittnad god samarbetsförmåga, är prestigelös och trygg i din roll som kommunikatör. Det är meriterande om du har arbetat inom offentlig verksamhet, gärna med högre utbildningsfrågor.

Du är en samhällsengagerad person och intresserad av utbildningsfrågor. Södertörns högskola arbetar med att utveckla digitala arbetssätt och som medarbetare förväntas du bidra till denna utveckling. Du behärskar Office-paketets olika program och använder utan svårigheter Word-programmets olika funktioner.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och på gedigna referenser. Om du blir kallad till intervju kan du komma att få lösa en uppgift som påminner om en faktisk arbetsuppgift hos oss.

Anställningen
Anställningen är en tidsbegränsad heltidsanställning från mitten av augusti 2024 till sista maj 2025. Du rapporterar till biträdande kommunikationschef. Sista dag för ansökan är 10 maj 2024.

Frågor och ansökan
Frågor besvaras av biträdande kommunikationschef Carina Lönnebring, e-post: [email protected] eller kommunikationschef Kenneth Wall, e-post: [email protected].


Den aktuella anställningen gäller under förutsättning att anställningsbeslutet vinner laga kraft.

En ansökan som inte är komplett eller inkommer till Södertörns högskola efter sista ansökningsdag kan komma att avvisas.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
SACO: [email protected]
ST: [email protected]
SEKO: Henry Wölling tel: 08 -524 840 80, [email protected]

Södertörns högskola har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Kommunikatör

Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. 2027 flyttar kommunkoncernens administrativa funktioner in i ett nytt kommunhus - en demokratisk och öppen mötesplats för både medarbetare, förtroendevalda och invånare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Är du en engagerad och driven kommunikatör med ett stort engagemang för värdeskapande kommunikation och hjärtat i demokratin? Vill du arbe... Visa mer
Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. 2027 flyttar kommunkoncernens administrativa funktioner in i ett nytt kommunhus - en demokratisk och öppen mötesplats för både medarbetare, förtroendevalda och invånare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Är du en engagerad och driven kommunikatör med ett stort engagemang för värdeskapande kommunikation och hjärtat i demokratin? Vill du arbeta i en organisation som gör skillnad i människors vardag? Välkommen till Huddinge!

Om arbetsplatsen
I Huddinge bor människor med många olika kulturella bakgrunder. Vi strävar efter att ha en sammansättning i vår arbetsgrupp som speglar detta.

Tjänsten är placerad på kommunstyrelseförvaltningen inom avdelningen för service och administration på service- och kommunikationssektionen. Sektionen består tillsammans av nära 60 medarbetare och fyra enhetschefer leder det dagliga operativa arbetet. Här finns också en stab bestående av andra strategiska nyckelfunktioner inom bland annat kriskommunikation och verksamhetsutveckling. Du kommer rapportera till en av våra enhetschefer inom kommunikation.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

-

Vi söker dig som behärskar hela kommunikatörens verktygslåda och som på ett obehindrat sätt rör dig mellan intern och extern kommunikation i olika kommunikationskanaler. Du bidrar med din förmåga att göra komplex information lättillgänglig, att hantera uppdrag från en bred palett av verksamheter med olika målgrupper och behov samt att formulera budskap utifrån visioner och mål. Som kommunikatör stöttar du kommunledningen, kommunens verksamheter, chefer och andra kommunikatörer. Du agerar sömlöst mellan våra olika förvaltningar och bidrar med stöd och kompetens i övergripande strategiska, taktiska och operativa kommunikationsfrågor.

Du är van vid att navigera och sortera i dina uppdrag och förstår vikten av att skapa relationer och bygga partnerskap. Arbetet ställer stora krav på att du har driv i frågorna som du ansvarar för då det är mycket självständigt. Det är också viktigt att ha ett prestigelöst förhållningssätt och att kunna skapa förtroende i olika situationer. Du analyserar utmaningar, hittar lämpliga strategier och utformar argumentation samtidigt som du också tycker om att se möjligheterna kring kommunorganisationens breda flora av verksamheter och leveranser. Oavsett om det gäller snöröjning, skolval, nytagen detaljplan eller en samhällspåverkande händelse så har du god förmåga att snabbt sätta dig in i en fråga och formulera budskap.

Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation och/eller offentlig sektor är meriterande.

Vi ser att du som söker har en personlig mognad, är lyhörd och visar omdöme. Du är noggrann, proaktiv och har en hög servicegrad. Att tänka i nya banor och bidra till en kreativ miljö är en självklarhet för dig. Du tar också initiativ och ansvar för att slutföra det du påbörjat. Som person bidrar du till en positiv och kreativ arbetsmiljö. I de uppdrag du tar dig an är du handlingskraftig, drivande och målinriktad. Med ett kritiskt tänkande vågar du vända och vrida på det du får till dig och du förstår vikten av god samarbetsförmåga - oavsett om det är med tjänstepersoner, politiker, nätverk eller föreningar. Du är självständig, lyhörd, ansvarstagande och du har en hög grad av integritet. Hos oss är flexibilitet och prestigelöshet viktigt, liksom att du tar ansvar för ditt område och är en god lagkamrat. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Vidare har du vana vid Adobe-sviten med fokus på Photoshop, InDesign, Illustrator och Premiere. Du har också erfarenhet av att arbeta i webbpubliceringsverktyg, så som Sitevision eller Episerver, och kan producera innehåll till sociala medier. Du har god förmåga att målgruppsanpassa information och uttrycka dig i klarspråk. Du har också god kännedom om GDPR och tillgänglighetdirektivet. Visa mindre

Politisk sekreterare med ansvar för kommunikation

Vänsterpartiet Huddinge är i konstruktiv opposition till Huddinges Mittenstyre. Vi är cirka 300 medlemmar och möts i vårt gemensamma engagemang för ett bättre samhälle. För att förstärka vår organisation anställer vi nu en politisk sekreterare med fokus på kommunikation och sociala medier. Arbetet som politisk sekreterare går ut på att i nära samarbete med de övriga på vårt kansli, styrelse och medlemmar arbeta för att stärka våra positioner i sociala medi... Visa mer
Vänsterpartiet Huddinge är i konstruktiv opposition till Huddinges Mittenstyre. Vi är cirka 300 medlemmar och möts i vårt gemensamma engagemang för ett bättre samhälle. För att förstärka vår organisation anställer vi nu en politisk sekreterare med fokus på kommunikation och sociala medier.
Arbetet som politisk sekreterare går ut på att i nära samarbete med de övriga på vårt kansli, styrelse och medlemmar arbeta för att stärka våra positioner i sociala medier och sköta den utåtriktade kommunikationen.
För att trivas i rollen behöver du vara prestigelös, samarbetsinriktad och självgående. Vi har en politisk sekreterare som arbetar med den parlamentariska politiken och ett oppositionsråd som ansvarar för politiken det övergripande arbetsledande ansvaret. Du är en god kommunikatör, har stor initiativförmåga, ser vad som behöver göras och hugger i där det behövs. Självklart delar du Vänsterpartiets värderingar.
Utgångspunkten för ditt arbete kommer vara Vänsterpartiets kansli på kommunhuset i Huddinge.


Arbetsuppgifter:
Ansvar för press och kommunikation, strategiskt och operativt.
Ta initiativ till och ta fram inlägg till sociala medier och hemsida.
Ta initiativ till och ta fram debattartiklar, uttalanden och pressmeddelanden
Utforma kampanjmaterial, flygblad och affischer
Stöd och rådgivning i kommunikationsfrågor till oppositionsråd, kommungrupp och styrelse.
Relationsbyggande arbete i förhållande till media.
Bidra till det kommunpolitiska arbetet.
Assistera i arbetet med framtagande av budgetmotion.
Delta i planering och genomförande av valrörelser.

Önskvärda kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta i en ideell och idéburen organisation.
Erfarenhet av professionellt arbete med kommunikation.
Erfarenhet av att utforma och leda kampanjarbete.
God datorvana, eftersom du kommer att arbeta med olika digitala verktyg.
Erfarenhet av Meta Business Suite och att ta fram bilder i Canva
Engagemang i eller god kännedom om Vänsterpartiets politik.

Meriterande:
God kännedom om partiets målgrupper.
För tjänsten relevant utbildning.
B-körkort.
Erfarenhet av videoproduktion.Upplysningar
Omfattning: 40-50 procent av heltid. Oreglerad arbetstid tillämpas, vilket innebär att kvälls- och helgarbete förekommer.
Varaktighet: Tillträde enligt överenskommelse, till och med 31/12 2026.
Lön: I enlighet med Huddinge kommuns riktlinjer för politiska sekreterare.
Ansökan
Vill du jobba med oss? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]. Eventuella frågor om arbetet eller fackliga frågor kan besvaras av politisk sekreterare: [email protected]. Frågor om partiföreningen kan ställas till [email protected] Visa mindre

Pressansvarig till Huddinge kommun

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Medierna har en viktig uppgift i att granska och rapportera om det offentliga samhället. Därför måste vi vara öppna, tillgängliga och snabba. Nu söker vi en engagerad och rutinerad samhällsintresserad kollega med hjärtat i demokrat... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Medierna har en viktig uppgift i att granska och rapportera om det offentliga samhället. Därför måste vi vara öppna, tillgängliga och snabba. Nu söker vi en engagerad och rutinerad samhällsintresserad kollega med hjärtat i demokratin och fötterna stadigt i press- och medielandskapet. Är det du?

Om arbetsplatsen
Tjänsten som pressansvarig är placerad på kommunstyrelseförvaltningen inom avdelningen för service och administration. Du kommer rapportera till kommunikationschefen som leder en av avdelningens sex sektioner, service- och kommunikationssektionen.

Sektionen består av nära 60 medarbetare och fyra enhetschefer leder det dagliga operativa arbetet. Du kommer att ingå i en stab bestående av andra strategiska nyckelfunktioner inom bland annat kriskommunikation och verksamhetsutveckling.

-

Du ansvarar för det övergripande press-och mediearbetet, både i det proaktiva agerandet och i den långsiktiga planeringen. Som pressansvarig planerar och agerar du i samspel med organisationen, både utifrån verksamhetsplaner och nämndbeslut men även samhällspåverkande händelser.
Du är en nyckelperson i arbetet med stöd till chefer vid olika förtroendepåverkande händelser eller mediekontakter, och du kan vid behov även hantera interna medieutbildningar. Vi utgår från att du är van vid att navigera och sortera i mediaflödet och att du förstår vikten av att skapa långsiktig kontakt med media.

Arbetet ställer stora krav på att du har driv i frågorna som du ansvarar för då arbetet är mycket självständigt. Det är också viktigt att ha ett prestigelöst förhållningssätt och att kunna skapa förtroende i olika situationer. Du analyserar utmaningar, hittar lämpliga strategier och utformar argumentation samtidigt som du också tycker om att se möjligheterna kring kommunorganisationens breda flora av verksamheter och leveranser.


Vi söker dig som är van vid att arbeta i en händelsestyrd organisation där informations- och mediahantering är vardag. Du har gedigen journalistisk bakgrund och ett pedagogiskt förhållningssätt till de du ska samverka med och stötta. Därför förstår du vikten av ett transparent, proaktivt och relationsstärkande arbete - oavsett om det är dina interna kontakter, lokala kanaler eller Sveriges största mediahus. Du har mycket god förmåga att snabbt sätta dig in i en fråga och formulera budskap, oavsett om det gäller snöröjning, skolval, nytagen detaljplan eller en samhällspåverkande händelse.

Du rör dig sömlöst mellan teamarbete och självständigt agerande och hanterar även en bred palett av operativa verktyg, framför allt att tolka tjänsteskrivelser och beslut och att fotografera och redigera bilder. Som person bidrar du till en positiv och kreativ arbetsmiljö. I de uppdrag du tar dig an är du handlingskraftig, drivande och målinriktad. Med ett kritiskt tänkande vågar du vända och vrida på det du får till dig och du förstår vikten av god samarbetsförmåga - oavsett om det är med tjänstepersoner, politiker, nätverk och föreningar. Du är självständig, lyhörd, ansvarstagande och du har en hög grad av integritet.

Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet och egenskaper.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Kommunikatör

Huddinge pastorat söker en vikarierande kommunikatör till Trångsunds Skogås församling. Vikariat KOMMUNIKATÖR med möjlighet till en tillsvidare anställning. Trångsund Skogsås församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor ca 26 000 människor, vi har två kyrkor - Mariakyrkan som ligger mitt i Skogås centrum och Tacksägelsekyrkan som ligger vackert omgiven av en begravningsplats. Med pendeltåg tar det 20 minuter från city til... Visa mer
Huddinge pastorat söker en vikarierande kommunikatör till Trångsunds Skogås församling.
Vikariat KOMMUNIKATÖR
med möjlighet till en tillsvidare anställning.
Trångsund Skogsås församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor ca 26 000 människor, vi har två kyrkor - Mariakyrkan som ligger mitt i Skogås centrum och Tacksägelsekyrkan som ligger vackert omgiven av en begravningsplats. Med pendeltåg tar det 20 minuter från city till Skogås. Vi strävar efter att vårt arbete ska präglas av ett nära samspel med vårt mångfacetterade närsamhälle.
Vi söker dig som vill vara med och driva församlingens och pastoratets kommunikationsarbete.
Du kommer vara del av arbetslaget som du arbetar nära men också vara en viktig del i pastoratets gemensamma kommunikationsteam. Kommunikatören är en nätverksbyggare som förankrar och profilerar församlingarna både internt och externt.
I ditt arbete kommer du att kommunicera externt utifrån Svenska kyrkans värdegrund och dess grafiska profil, strategiskt arbeta tillsammans med församlingsherdar och arbetslag, både internt och externt. Du kommer också att arbeta med formgivning och textredigering för produktion av trycksaker, affischer, flyers, annonser, foldrar och speciella inbjudningar till medlemmar. Du ansvarar för församlingens sidor på pastoratets hemsida, samt kanaler i sociala medier. Du ingår i pastoratets kommunikationsteam. Där du har ansvar för särskilda områden. Teamet arbetar med att ta fram kampanjer och event i samråd med ledningsgruppen.
Som person har du en stark förmåga till att bygga nätverk. Att både arbeta i team och ha drivet att arbeta självständigt faller sig naturligt för dig. Du har en förmåga att engagera andra människor i din omgivning och se vilken typ av kommunikationskanaler som behövs för olika typer av människor, du vågar gå utanför givna mönster. Du tycker det är kul med ojämn arbetsbelastning och kan hantera stress samt ta vara på lugnare perioder för strategi och utveckling.
För att lyckas i den här rollen kan du planera, hålla deadlines, utforma, sprida, utvärdera, förvalta och utveckla kommunikationsinsatser.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Att målgruppsanpassa form och innehåll är en självklarhet för dig. Du har kunskap om viktiga lagar och regelverk, till exempel Tryckfrihetsförordningen, Yttrandefrihetsgrundlagen och Marknadsföringslagen. Du kan hantera sociala medier men också annan typ av media. Du har dessutom dokumenterad erfarenhet av Officepaketet, erfarenhet av Adobe Creative Cloud-sviten, där InDesign och Photoshop är dina dagliga verktyg som du hanterar med självklarhet.
Du har lämplig utbildning inom information/kommunikation/media.
Tjänsten är ett vikariat 100%, ca 1/10 – 31/3, med möjlighet till en tillsvidareanställning.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected], senast 17 augusti 2023. Intervjuer sker löpande. Märk din ansökan KOMMUNIKATÖR.
Vid frågor hör av dig till församlingsherde Jerker Ekvall på tel. 08-588 699 00 eller mail: [email protected] eller Kristina Wallenberg, HR, tel 08-588 697 09 eller mail: [email protected] Visa mindre

Senior kommunikatör

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Är du en engagerad och rutinerad kommunikatör med ett stort engagemang för värdeskapande kommunikation och hjärtat i demokratin? Vill du arbeta i en organisation som gör skillnad i människors vardag? Välkommen till Huddinge! Om... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Är du en engagerad och rutinerad kommunikatör med ett stort engagemang för värdeskapande kommunikation och hjärtat i demokratin? Vill du arbeta i en organisation som gör skillnad i människors vardag? Välkommen till Huddinge!

Om arbetsplatsen
Tjänsten är placerad på kommunstyrelseförvaltningen inom avdelningen för service och administration på service- och kommunikationssektionen. Sektionen består tillsammans av nära 60 medarbetare och fyra enhetschefer leder det dagliga operativa arbetet. Här finns också en stab bestående av andra strategiska nyckelfunktioner inom bland annat kriskommunikation och verksamhetsutveckling. Du kommer rapportera till en av våra enhetschefer inom kommunikation.-

Vi söker dig som behärskar hela kommunikatörens verktygslåda och som på ett obehindrat sätt rör dig mellan intern och extern kommunikation i olika kommunikationskanaler. Du bidrar med din förmåga att göra komplex information lättillgänglig, att hantera uppdrag från en bred palett av verksamheter med olika målgrupper och behov samt att formulera budskap utifrån visioner och mål.

Som senior kommunikatör stöttar du både kommunledningen, chefer och andra kommunikatörer. Du agerar sömlöst mellan våra olika förvaltningar och bidrar med stöd och kompetens i övergripande strategiska, taktiska och operativa kommunikationsfrågor.

Du är van vid att navigera och sortera i dina uppdrag och förstår vikten av att skapa relationer och bygga partnerskap. Arbetet ställer stora krav på att du har driv i frågorna som du ansvarar för då det är mycket självständigt. Det är också viktigt att ha ett prestigelöst förhållningssätt och att kunna skapa förtroende i olika situationer. Du analyserar utmaningar, hittar lämpliga strategier och utformar argumentation samtidigt som du också tycker om att se möjligheterna kring kommunorganisationens breda flora av verksamheter och leveranser. Oavsett om det gäller snöröjning, skolval, nytagen detaljplan eller en samhällspåverkande händelse så har du god förmåga att snabbt sätta dig in i en fråga och formulera budskap.


Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Erfarenhet av arbete inom en politiskt styrd organisation och/eller offentlig sektor är meriterande. Du har vana vid Adobe-sviten med fokus på Photoshop, InDesign, Illustrator och Premiere. Du har också erfarenhet av att arbeta i webbpubliceringsverktyg, så som Sitevision eller Episerver. Du kan producera film och innehåll till sociala medier, och har god förmåga att målgruppsanpassa och uttrycka dig i klarspråk. Du har också god kännedom om GDPR och tillgänglighetdirektivet.

Vi ser att du som söker har en personlig mognad, är lyhörd och visar omdöme. Du är noggrann, proaktiv och har en hög servicegrad. Att tänka i nya banor och bidra till en kreativ miljö är en självklarhet för dig. Du tar också initiativ och ansvar för att slutföra det du påbörjat.

Som person bidrar du till en positiv och kreativ arbetsmiljö. I de uppdrag du tar dig an är du handlingskraftig, drivande och målinriktad. Med ett kritiskt tänkande vågar du vända och vrida på det du får till dig och du förstår vikten av god samarbetsförmåga - oavsett om det är med tjänstepersoner, politiker, nätverk och föreningar. Du är självständig, lyhörd, ansvarstagande och du har en hög grad av integritet. Hos oss är flexibilitet och prestigelöshet viktigt, liksom att du tar ansvar för ditt område och är en god lagkamrat. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Kommunikatör

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Vi letar efter dig som har ett stort engagemang för värdeskapande kommunikation och som brinner lite extra för de demokratiska processer som styr vårt arbete och gör skillnad i människors vardag. Är du den vi söker? Om arbetspla... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Vi letar efter dig som har ett stort engagemang för värdeskapande kommunikation och som brinner lite extra för de demokratiska processer som styr vårt arbete och gör skillnad i människors vardag. Är du den vi söker?

Om arbetsplatsen
Kommunikationssektionen ansvarar för att förvalta och utveckla kommunens externa och interna kommunikationskanaler. Vi består idag av 25 drivna och engagerade medarbetare som tillsammans är ett operativt, taktiskt och strategiskt stöd för chefer och medarbetare i det kommunikativa arbetet. Vi utvecklar oss ständigt för att kunna arbeta flexibelt och för att kunna möta verksamheternas olika behov.


-

Om arbetet
Du skapar värde och bidrar till livskvalitet för våra invånare, företag, organisationer och besökare genom att synliggöra och tillgängliggöra komplex information på ett enkelt och attraktivt sätt. Dina uppdrag utgår från en bred palett av verksamheter med olika målgrupper och olika kommunikationsbehov, och du formulerar budskap utifrån visioner och mål samt skapar innehåll och material för våra primära kanaler.


Din profil
Vi söker dig som behärskar hela kommunikatörens verktygslåda och som brinner lite extra för de demokratiska processer som styr vårt arbete - val och folkomröstningar, politiska ärenden och vägen till beslut. Du rör dig på ett obehindrat sätt mellan intern och extern kommunikation i olika kanaler och du gillar att vara där det händer - nära demokratins hjärta.

Du är noggrann, proaktiv och har en hög servicegrad. Du tar också initiativ och ansvar för att slutföra det du påbörjat och har en personlig mognad samt visar omdöme.

Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom offentlig sektor. Det är meriterande om du har erfarenhet av tidningsproduktion såsom artikelförfattande, textredigering, formgivning och bildredigering.

Du har vana vid Adobe-sviten och har erfarenhet av att arbeta i webbpubliceringsverktyg. Du är van att producera innehåll till sociala medier, och har god förmåga att målgruppsanpassa och uttrycka dig i klarspråk. Du har också god kännedom om GDPR och tillgänglighetdirektivet.

Hos oss är flexibilitet och prestigelöshet viktigt, liksom att du tar ansvar för ditt område och är en god lagkamrat. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun
det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och
för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Visa mindre

Innehållsansvarig för webb och intranät

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Vi letar efter nästa stjärna som vill ansvara för ett målgruppsanpassat, effektivt och engagerande innehåll som stärker vår verksamhet och Huddinges varumärke. Är du den vi söker? Om arbetsplatsen Vi består idag av 25 personer... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.


Vi letar efter nästa stjärna som vill ansvara för ett målgruppsanpassat, effektivt och engagerande innehåll som stärker vår verksamhet och Huddinges varumärke. Är du den vi söker?


Om arbetsplatsen
Vi består idag av 25 personer som tillsammans är ett operativt, taktiskt och strategiskt stöd för chefer och medarbetare i det kommunikativa arbetet. Vi ansvarar också för att förvalta och utveckla kommunens externa och interna kommunikationskanaler. Vi utvecklar oss ständigt för att kunna arbeta flexibelt och för att kunna möta verksamheternas olika behov. Du kommer in i en relativt nybildad sektion och får gärna bidra med nya idéer och synsätt.

-

Arbetsuppgifter
Som innehållsansvarig för våra webbplatser skriver du professionella och målgruppsanpassade texter. Du ansvarar för planering, utveckling och produktion av innehåll samt har en del i att utvärdera och följa upp aktiviteter i våra digitala kanaler. Du för fortlöpande dialog och inhämtar information från olika delar av organisationen - därigenom säkerställer du att vi har ett uppdaterat och kvalitetssäkrat informations- och serviceinnehåll, samt att vi hittar synergier mellan olika kanaler och målgrupper.

En stor del av tjänsten handlar om att på ett strukturerat och målmedvetet sätt optimera vårt webbinnehåll ur perspektivet struktur och tillgänglighet, samt skapa förutsättningar för effektiv administration av innehållet över tid. Det förutsätter en god insikt och en förmåga till att vara lyhörd för både de interna verksamheternas och de slutliga mottagarnas behov. Du bör därför ha en stor trygghet både i dig själv och i redaktörshantverket, samtidigt som du är nyfiken, öppen och empatisk.

Genom ditt arbete bidrar du till en ökad kännedom hos våra olika målgrupper om kommunens arbete och om det stöd och den service som kommunen kan ge. På så sätt har du en mycket viktig roll i att stärka kommunens varumärke. God samarbetsförmåga är något vi värdesätter högt. Vi gillar att involvera och utveckla tillsammans - det hoppas vi att du också gör!


Din profil
Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt, samt flera års erfarenhet av produktion och förvaltning av webbinnehåll - gärna i en större organisation eller inom offentlig sektor. Du är bekväm med att använda webbpubliceringsverktyg som Sitevision eller Episerver, samt har stor förmåga att målgruppsanpassa, uttrycka dig i klarspråk och arbeta med innehållstrukturer.

Verktyg och metodik för löpande analys och optimering av SEO ser du som en självklar del i ditt arbete, och du har kännedom om GDPR och om tillgänglighetsanpassning av redaktionellt innehåll med utgångspunkt från WCAG 2.0.
Du är van att jobba både i team och självständigt, och som person bidrar du till en positiv och kreativ arbetsmiljö. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet och egenskaper.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Visa mindre

Kommunikatör, PR

Kreate Sverige AB är i en växande fas och behöver någon som kan hjälpa oss att nå ut och uppdatera nyheter på sociala media samt vår hemsida. Vi söker en person som kan lägga ca 5-8 timmar i veckan på att uppdatera vår Linkedin, facebook, instagram och hemsida. Tjänsten kan utökas i takt med att vi växer och om du är rätt person. Vi ger dig texter och stödord, fotografier och nyhetsinnehåll - och du förvandlar och förädlar det till snygga och intressanta p... Visa mer
Kreate Sverige AB är i en växande fas och behöver någon som kan hjälpa oss att nå ut och uppdatera nyheter på sociala media samt vår hemsida.
Vi söker en person som kan lägga ca 5-8 timmar i veckan på att uppdatera vår Linkedin, facebook, instagram och hemsida. Tjänsten kan utökas i takt med att vi växer och om du är rätt person.
Vi ger dig texter och stödord, fotografier och nyhetsinnehåll - och du förvandlar och förädlar det till snygga och intressanta presentationer.
Kreate är ett stort gäng bestående av ingenjörer och yrkesarbetare som jobbar med anläggningsprojekt, mestadels under jord i berg. Vi är duktiga på det arbetet, men kämpar med att visa det på våra plattformar.
Är du den som kan hjälpa oss?
Arbetet kommer att delvis utföras från vårt huvudkontor som för tillfället ligger i Jordbro industriområde. Mot sommaren kommer vårt kontor att flytta närmare Stockholm.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Eventpersonal till köpcentrum i Kungens kurva 30 maj

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu eventpersonal till ett köpcentrum-event i Kungens kurva (Orangeriet), måndag 30 maj. På plats i Kungens kurva kommer eventteamet att dela ut gratis bullar till förbipasserande i samarbete med ett kaffe i närheten. Vi söker glad och trevlig personal som älskar att ska... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu eventpersonal till ett köpcentrum-event i Kungens kurva (Orangeriet), måndag 30 maj.
På plats i Kungens kurva kommer eventteamet att dela ut gratis bullar till förbipasserande i samarbete med ett kaffe i närheten. Vi söker glad och trevlig personal som älskar att skapa god stämning.


Dag och tid:
30 maj
Kl: ca 10.30 - 17.30
Lön: 140kr/h (ink sem.ers och ob)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "FJ-22" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc
3. Bifoga ett nytaget foto
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer


Viktigt!!!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal. Som referens anger du "Fj-22". Då kommer vi att kontakta dig gällande detta uppdrag samt så får du våra framtida jobbförfrågningar direkt via mail.
Ansök snarast då vi tillsätter tjänsterna löpande.
#jobbjustnu Visa mindre

Mångsidig kommunikatör

Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Vi söker nu en driven och engagerad kommunikatör till en mångkulturell och internationell miljö med statlig värdegrund. Karolinska Institutet, Institutionen för odontologi Vid institutionen för odontologi och universitetstandvården skapar vi framtidens tandvård. Här utbildar vi tandläkare, tandhygienister samt forskare inom ämnet odontologi. Våra utbildningar är internationellt topprankade och vi lockar till ... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Vi söker nu en driven och engagerad kommunikatör till en mångkulturell och internationell miljö med statlig värdegrund.

Karolinska Institutet, Institutionen för odontologi
Vid institutionen för odontologi och universitetstandvården skapar vi framtidens tandvård. Här utbildar vi tandläkare, tandhygienister samt forskare inom ämnet odontologi. Våra utbildningar är internationellt topprankade och vi lockar till oss studenter, forskarstudenter och forskare från världens alla hörn. Vi bedriver även högkvalificerad forskning, specialistutbildning och behandlar patienter vid våra egna tandvårdskliniker. Totalt är vi 270 medarbetare och största delen av vår verksamhet finns vid campus Flemingsberg.

Kommunikatören är placerad vid HR-enheten, en av enheterna inom den administrativa avdelningen. Administrativa avdelningen samlar förutom HR även IT, ekonomi samt service och underhåll. Avdelningen har en samordnande och stödjande roll gentemot kärnverksamheten.

Din roll
I rollen som kommunikatör ingår arbetsuppgifter som till exempel webbkommunikation och -publicering, kommunikationsplanering och att producera innehåll i flera format för distribution i interna och externa kommunikationskanaler. Du arbetar i nära dialog och har en rådgivande roll gentemot våra chefer och medarbetare samt är van att röra dig mellan en strategisk och operativ kommunikationsnivå. Övriga arbetsuppgifter som förekommer är marknadsföring, projektledning samt att utveckla och upprätthålla en ändamålsenlig internkommunikation. Du kan också komma att stödja verksamhetsutveckling och lednings-/projektgrupper med kommunikation.

Du är funktionsansvarig och en del av HR-teamet som består av HR-chef, HR-partners och administratör. Som kommunikatör på vår institution är du också en del av KI:s kommunikatörsnätverk och kan få stöd från specialister vid KI:s centrala kommunikationsavdelning

Vem är du?
Vi söker en driven kommunikatör som är duktig på att initiera, underhålla samt utveckla relationer och arbetssätt. Du vill ha ett varierande arbete som generalist med en blandning av arbetsuppgifter. Du är bra på att lyssna in verksamhetens behov och förstå hur du bäst ger kommunikativt stöd utifrån varierande förutsättningar och mål. I ditt arbete behöver du till stor del vara självgående och ta egna initiativ utifrån behov och förväntningar.

Du som söker denna roll har:

- examen från universitet/högskola med journalistik, information eller kommunikation som huvudämne eller annan utbildning vi bedömer som likvärdig
- minst fem års erfarenhet av strategiskt och operativt kommunikationsarbete erfarenhet av att stötta medarbetare och chefer i kommunikationsfrågor
- erfarenhet och vana av att producera och målgruppsanpassa texter
- goda kunskaper inom webbkommunikation och webbpublicering
- goda färdigheter i Microsoft 365

Det är meriterande om du även:

- haft en tidigare kommunikatörsroll inom offentlig sektor/vid myndighet, gärna universitet/högskola
- har goda kunskaper i minst ett av CMS:en Wordpress och Drupal har grundläggande färdigheter i InDesign och Photoshop
- har kunskap om att sätta upp marknadsplaner och jobba med målgruppsegmentering
- har tidigare erfarenhet av projektledning 
- har erfarenhet av statlig upphandling (LOU)

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

https://ki.se/dentmed/jobba-pa-institutionen-for-odontologi

https://ki.se/om-ki/tio-skal-att-valja-karolinska-institutet

 Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 7 augusti 2022.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Webbkommunikatör

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Är du en kommunikatör med ett stort engagemang för värdeskapande kommunikation och vill arbeta i en organisation som gör skillnad i människors vardag? Vi söker nu dig med spets på att optimera, anpassa och utveckla innehållet på ... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Är du en kommunikatör med ett stort engagemang för värdeskapande kommunikation och vill arbeta i en organisation som gör skillnad i människors vardag? Vi söker nu dig med spets på att optimera, anpassa och utveckla innehållet på våra webbplatser och digitala kanaler.

Om arbetsplatsen
Vi består idag av 25 personer som tillsammans är ett operativt, taktiskt och strategiskt stöd för chefer och medarbetare i det kommunikativa arbetet. Vi ansvarar också för att förvalta och utveckla kommunens externa och interna kommunikationskanaler.
Vi utvecklar oss ständigt för att kunna arbeta flexibelt och för att kunna möta verksamheternas olika behov.

-

Som webbkommunikatör hos oss spelar du en central roll för Huddinge kommuns kommunikation gentemot våra invånare, medarbetare och verksamma inom kommunen. Du kommer in i en relativt nybildad sektion och får gärna bidra med nya idéer och synsätt.
Tjänsten består främst av operativt arbete. Du kommer bevaka inkommande webbuppdrag från kommunens olika verksamheter. Du kommer att formulera och uppdatera innehållet, främst text och bild, på Huddinge kommuns externa och interna webbsidor.
Som webbkommunikatör hos oss bearbetar du ibland komplexa textunderlag, för att lyfta fram det viktigaste. Innehållet på Huddinge kommuns webbar ska vara attraktivt och tillgängligt för en väldigt bred målgrupp. Därför krävs det att du har en mycket god känsla för struktur och innehåll, att du är en vass skribent och har koll på klarspråk och tillgänglighet för webb.
Du kommer att bli involverad i omstrukturering av webbsidor, under ledning av webbansvarig. Du kan också bjudas in i olika projektgrupper.
På den här arbetsplatsen blir det periodvis ett högre tempo och behov av att hålla flera bollar i luften. Vårt arbete påverkas av vad som händer i kommunens verksamheter, i hela Huddinge kommun samt i samhället i stort.

Din profil
Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt, samt mångårig erfarenhet av arbete med webb eller intranät i en större organisation, gärna inom offentlig sektor.

Du har stor vana av att arbeta i webbpubliceringsverktyg, så som Sitevision eller Episerver, samt har stor förmåga att målgruppsanpassa, uttrycka dig i klarspråk och arbeta med innehållstrukturer. Du har även erfarenhet av att följa upp och utvärdera innehåll utifrån webbstatistik och användarbeteenden, samt har vana av att arbeta med statistikverktyg. Du har god kännedom om GDPR och om tillgänglighetsanpassning av redaktionellt innehåll med utgångspunkt från WCAG 2.0.
Vana vid Adobe-sviten med fokus på Photoshop, InDesign, Illustrator och Premiere är meriterande.
Vi ser att du som söker har en personlig mognad, är lyhörd och visar omdöme. Du är professionell, noggrann och proaktiv samt har en hög servicegrad, samt tar initiativ och ansvar för att slutföra det du påbörjat.
Som person bidrar du till en positiv och kreativ arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor på sektionen. Du har god känsla för service, struktur och tonalitet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Marknadsförare/Informatör till Östra gymnasiet, vik

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Enhetsbeskrivning Östra gymnasiet är en rätt så ny skola i fantastiska lokaler med en hel del nya idéer som skall vidareutvecklas. Skolan består av totalt ca 870 elever. Vi erbjuder dig fin arbetsmiljö, trevliga elever, engagerad... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Enhetsbeskrivning
Östra gymnasiet är en rätt så ny skola i fantastiska lokaler med en hel del nya idéer som skall vidareutvecklas. Skolan består av totalt ca 870 elever. Vi erbjuder dig fin arbetsmiljö, trevliga elever, engagerade arbetskamrater och goda friskvårdsmöjligheter.


-

Arbetsuppgifter
Ett spännande och omväxlande uppdrag med helhetsansvar för intern och extern kommunikation och marknadsföring utifrån valda strategier. Du är med och marknadsför Östra - en hållbar skola i världsklass. Du blir Webbredaktör som också jobbar med sociala medier, grafisk produktion, bildhantering, projektledning mässor och informationsmöten mm. Även varumärkesarbete och kommunikationsplaner. Leder ca 50 elevambassadörer.Din profil
Du har relevant högskoleutbildning inom området och vana av publicering på nätet. Du uttrycker dig rakt, snyggt och felfritt på svenska. Du har målgruppstänkande och kan bryta ner information till begripliga budskap, kommunikativ förmåga helt enkelt. Meriterande är erfarenhet av grafiska designprogram, bild- och videohantering. Du behöver vara kreativ, engagerad, stresstålig och noggrann som självständigt kan föra uppdrag i hamn. Samtidigt jobbar du i ett stort nätverk av kontakter externt och internt. Att tala inför grupp ser du som inspirerande. Nyexaminerad kan komma ifråga.

Tjänsten är ett vikariat på heltid, längst tom 31 jan 2023. Omgående intervjuer då snabb tillsättning behövs.

Personligt brev och CV skall bifogas ansökan (absolut krav).

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Norsktalande Content Producer till Länna Möbler

Vi söker nu en norsktalande medarbetare till vårt content-team. Som Content Producer ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att skapa, publicera, uppdatera och översätta innehåll. Både för den svenska och den norska versionen av nätbutiken. I arbetet ingår även att översätta marknadsmaterial avsett för den norska marknaden. Du är en kreativ och prestigelös person som trivs med att arbeta självgående och i ett högt tempo. Viktigt att du är bekväm me... Visa mer
Vi söker nu en norsktalande medarbetare till vårt content-team. Som Content Producer ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att skapa, publicera, uppdatera och översätta innehåll. Både för den svenska och den norska versionen av nätbutiken. I arbetet ingår även att översätta marknadsmaterial avsett för den norska marknaden.

Du är en kreativ och prestigelös person som trivs med att arbeta självgående och i ett högt tempo. Viktigt att du är bekväm med att hålla en dialog mellan interna avdelningar och med externa leverantörer. Som person är du mycket noggrann, detaljorienterad och strukturerad. Du är en skicklig skribent och har ett intresse för webb och grafisk formgivning.

Arbetsuppgifter
• Översättning och korrektur av texter.
• Översättning av marknadsmaterial riktat mot den norska marknaden.
• Bildredigering och produktion av texter, både på norska och svenska.
• Ansvara för prisuppdateringar och kampanjer.
• Underhålla våra produkter på hemsidan samt ansvara för att alla nyheter, erbjudanden och produkter är uppdaterade samt följer vår grafiska profil.

Kvalifikationer
• Behärskar norska språket mycket väl, både i tal och skrift.
• Krav på dokumenterad erfarenhet av arbete med bildhantering eller arbete som webbredaktör eller liknande.
• Goda kunskaper i Photoshop samt ett gott öga för bildhantering.
• Mycket god förmåga och professionell erfarenhet av att skriva texter i både säljande samt informativt syfte.
• God svenska och engelska i tal och skrift.
• En fördel om du tidigare arbetat i e-handel.
• Det är givetvis ett plus om du har ett genuint intresse för design och heminredning.

Personliga egenskaper
• Mycket noggrann.
• Kreativ men även analytisk förmåga.
• Trivs med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.
• Kan arbeta självständigt, ta egna initiativ och tycker om att samarbeta

Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Lotta Köhler [email protected] eller Researcher Martina Alexandersson, [email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Kommunikatörer

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Är du en kommunikatör med ett stort engagemang för värdeskapande kommunikation och vill arbeta i en organisation som gör skillnad i människors vardag? Vi söker dig som behärskar hela kommunikatörens verktygslåda och som på ett ... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Är du en kommunikatör med ett stort engagemang för värdeskapande kommunikation och vill arbeta i en organisation som gör skillnad i människors vardag?

Vi söker dig som behärskar hela kommunikatörens verktygslåda och som på ett obehindrat sätt rör sig mellan intern och extern kommunikation i olika kommunikationskanaler.
Huddinge kommun arbetar ständigt med att effektivisera verksamheten och att utnyttja digitaliseringens möjligheter för att kunna förbättra vår service till våra invånare, verksamma och besökare.

Nu söker vi 2 kommunikatörer som kan förstärka vår kommunikationssektion.

Om arbetsplatsen
Kommunikationssektionen består idag av 25 personer som tillsammans är ett operativt, taktiskt och strategiskt stöd för chefer och medarbetare i det kommunikativa arbetet. Vi ansvarar också för att förvalta och utveckla kommunens externa och interna kommunikationskanaler.
Vi utvecklar oss ständigt för att kunna arbeta flexibelt och för att kunna möta verksamheternas olika behov.

-

Om arbetet
Du som kommunikatör har en viktig roll i att synliggöra och tillgängliggöra våra digitala satsningar. Du bidrar med din förmåga att formulera komplex information lättillgängligt, att hantera uppdrag från en bred palett av verksamheter med olika målgrupper och olika kommunikationsbehov, att formulera budskap utifrån visioner och mål samt att skapa innehåll och material för våra primära kanaler.

Din profil
Du har högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Erfarenhet av arbete inom offentlig sektor är meriterande.
Du har stor vana vid Adobe-sviten med fokus på Photoshop, InDesign, Illustrator och Premiere. Du har också stor erfarenhet av att arbeta i webbpubliceringsverktyg, så som Sitevision eller Episerver. Du är van att producera film och innehåll till sociala medier, och har god förmåga att målgruppsanpassa och uttrycka dig i klarspråk. Du har också god kännedom om GDPR och tillgänglighetdirektivet.
Vi ser att du som söker har en personlig mognad, är lyhörd och visar omdöme. Du är noggrann, proaktiv och har en hög servicegrad. Att tänka i nya banor och bidra till en kreativ miljö är en självklarhet för dig. Du tar också initiativ och ansvar för att slutföra det du påbörjat.
Hos oss är flexibilitet och prestigelöshet viktigt, liksom att du tar ansvar för ditt område och är en god lagkamrat. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Webbkommunikatör

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Välkommen att söka ett vikariat som webbkommunikatör på Huddinge kommuns kommunikationssektion. Sektionen ingår i avdelningen för service och administration, inom kommunstyrelsens förvaltning. Kommunikationssekt... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Välkommen att söka ett vikariat som webbkommunikatör på Huddinge kommuns kommunikationssektion. Sektionen ingår i avdelningen för service och administration, inom kommunstyrelsens förvaltning.
Kommunikationssektionen arbetar brett. Bland annat planerar och producerar vi innehåll för Huddinge kommuns olika kanaler samt stöttar medarbetare i sin kommunikation. Vi är en ganska stor grupp kommunikatörer med många olika kompetenser och vi behöver förstärkning i webbarbetet under ett år.
Kontoret är beläget i kommunhuset, en liten promenad eller bussfärd från Huddinge station. I nuläget arbetar vi på distans på grund av coronapandemin. Kommunens framtida ambition är ett flexibelt förhållningssätt mellan kontors- och distansarbete.


-

Arbetsuppgifter
Som webbkommunikatör hos oss, spelar du en central roll för Huddinge kommuns kommunikation gentemot våra invånare, medarbetare och verksamma inom kommunen. Du kommer in i en relativt nybildad sektion och får gärna bidra med nya idéer och synsätt.
Tjänsten består främst av operativt arbete. Du kommer bevaka inkommande webbuppdrag från kommunens olika verksamheter. Du kommer att formulera och uppdatera innehållet, främst text och bild, på Huddinge kommuns externa och interna webbsidor.
Som webbkommunikatör hos oss bearbetar du ibland komplexa textunderlag, för att lyfta fram det viktigaste. Innehållet på Huddinge kommuns webbar ska vara attraktivt och tillgängligt för en väldigt bred målgrupp. Därför krävs det att du har en mycket god känsla för struktur och innehåll, att du är en vass skribent och har koll på klarspråk och tillgänglighet för webb.
Du kommer att bli involverad i omstrukturering av webbsidor, under ledning av webbansvarig. Du kan också bjudas in i olika projektgrupper.
På den här arbetsplatsen blir det periodvis ett högre tempo och behov av att hålla flera bollar i luften. Vårt arbete påverkas av vad som händer i kommunens verksamheter, i hela Huddinge kommun samt i samhället i stort.


Din profil
Vi vill välkomna en vass webbkommunikatör och skribent, som är van vid och uppskattar både att arbeta självständigt och att ingå i olika arbetsgrupper. Du tar plats som en viktig nyckelperson i kommunikationssektionen.
På jobbet är du prestigelös och har en fallenhet för ordning och reda. Du kan se både helheten och detaljerna. Du är lösningsfokuserad, har ett positivt förhållningssätt och är van att ta stort eget ansvar.

Du ska ha:
. minst två års erfarenhet av att arbeta som webbredaktör eller kommunikatör med ansvar för webbpublicering
. erfarenhet av att publicera i minst ett av följande system: Episerver, Sitevision, Escenic och Polopoly
. en för tjänsten relevant, eftergymnasial utbildning
. goda kunskaper i det svenska språket
. god kännedom om klarspråk
. god kännedom om aktuella tillgänglighetskrav för webb (WCAG)
. god kunskap i bildbearbetning i Photoshop eller liknande program.
Meriterande är:
. erfarenhet av liknande arbete inom offentlig sektor
. god språkkänsla
. fler språkkunskaper än svenska och engelska.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se Facklig kontaktinformation

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Norsktalande Content Producer till Länna Möbler

Vi söker nu en norsktalande medarbetare till vårt content-team. Som Content Producer ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att skapa, publicera, uppdatera och översätta innehåll. Både för den svenska och den norska versionen av nätbutiken. I arbetet ingår även att översätta marknadsmaterial avsett för den norska marknaden. Du är en kreativ och prestigelös person som trivs med att arbeta självgående och i ett högt tempo. Viktigt att du är bekväm me... Visa mer
Vi söker nu en norsktalande medarbetare till vårt content-team. Som Content Producer ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att skapa, publicera, uppdatera och översätta innehåll. Både för den svenska och den norska versionen av nätbutiken. I arbetet ingår även att översätta marknadsmaterial avsett för den norska marknaden.

Du är en kreativ och prestigelös person som trivs med att arbeta självgående och i ett högt tempo. Viktigt att du är bekväm med att hålla en dialog mellan interna avdelningar och med externa leverantörer. Som person är du mycket noggrann, detaljorienterad och strukturerad. Du är en skicklig skribent och har ett intresse för webb och grafisk formgivning.

Arbetsuppgifter
• Översättning och korrektur av texter.
• Översättning av marknadsmaterial riktat mot den norska marknaden.
• Bildredigering och produktion av texter, både på norska och svenska.
• Ansvara för prisuppdateringar och kampanjer.
• Underhålla våra produkter på hemsidan samt ansvara för att alla nyheter, erbjudanden och produkter är uppdaterade samt följer vår grafiska profil.

Kvalifikationer
• Behärskar norska språket mycket väl, både i tal och skrift.
• Krav på dokumenterad erfarenhet av arbete med bildhantering eller arbete som webbredaktör eller liknande.
• Goda kunskaper i Photoshop samt ett gott öga för bildhantering.
• Mycket god förmåga och professionell erfarenhet av att skriva texter i både säljande samt informativt syfte.
• God svenska och engelska i tal och skrift.
• En fördel om du tidigare arbetat i e-handel.
• Det är givetvis ett plus om du har ett genuint intresse för design och heminredning.

Personliga egenskaper
• Mycket noggrann.
• Kreativ men även analytisk förmåga.
• Trivs med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.
• Kan arbeta självständigt, ta egna initiativ och tycker om att samarbeta

Ansökan
Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan idag på www.jurek.se. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Lotta Köhler [email protected] eller Researcher Martina Alexandersson, [email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Visa mindre

Vi söker en kommunikatör, vikariat

Huddinge pastorat söker en vikarierande kommunikatör till Trångsunds Skogås församling. Vikariat KOMMUNIKATÖR med möjlighet till en tillsvidare anställning. Trångsund Skogsås församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor drygt 22 000 människor, vi har två kyrkor - Mariakyrkan som ligger mitt i Skogås centrum och Tacksägelsekyrkan som ligger vackert omgiven av en begravningsplats. Med pendeltåg tar det 20 minuter från city ... Visa mer
Huddinge pastorat söker en vikarierande kommunikatör till Trångsunds Skogås församling.
Vikariat KOMMUNIKATÖR
med möjlighet till en tillsvidare anställning.
Trångsund Skogsås församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor drygt 22 000 människor, vi har två kyrkor - Mariakyrkan som ligger mitt i Skogås centrum och Tacksägelsekyrkan som ligger vackert omgiven av en begravningsplats. Med pendeltåg tar det 20 minuter från city till Skogås. Vi strävar efter att vårt arbete ska präglas av ett nära samspel med vårt mångfacetterade närsamhälle.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla församlingens och pastoratets kommunikationsarbete.
Du kommer vara del av arbetslaget som du arbetar nära men också vara en viktig del i pastoratets gemensamma kommunikationsteam. Kommunikatören är en nätverksbyggare som förankrar och profilerar församlingarna både internt och externt.

I ditt arbete kommer du att kommunicera externt utifrån Svenska kyrkans värdegrund och dess grafiska profil, strategiskt arbeta tillsammans med församlingsherdar och arbetslag, både internt och externt. Du kommer också att arbeta med formgivning och textredigering för produktion av trycksaker, affischer, flyers, annonser, foldrar och speciella inbjudningar till medlemmar. Du ansvarar för församlingens sidor på pastoratets hemsida, fotografering och bildredigering. Du ingår i pastoratets kommunikationsteam. Där du har ansvar för särskilda områden. Teamet arbetar med att ta fram kampanjer och event i samråd med ledningsgruppen.

Som person har du en stark förmåga till att bygga nätverk. Att både arbeta i team och ha drivet att arbeta självständigt faller sig naturligt för dig. Du har en förmåga att engagera andra människor i din omgivning och se vilken typ av kommunikationskanaler som behövs för olika typer av människor, du vågar gå utanför givna mönster. Du tycker det är kul med ojämn arbetsbelastning och kan hantera stress samt ta vara på lugnare perioder för strategi och utveckling.

För att lyckas i den här rollen kan du planera, hålla deadlines, utforma, sprida, utvärdera, förvalta och utveckla kommunikationsinsatser.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Att målgruppsanpassa form och innehåll är en självklarhet för dig. Du har kunskap om viktiga lagar och regelverk, till exempel Tryckfrihetsförordningen, Yttrandefrihetsgrundlagen och Marknadsföringslagen. Du kan både hantera sociala medier men också annan typ av media. Du har dessutom dokumenterad erfarenhet av Officepaketet, erfarenhet av Adobe Creative Cloud-sviten, där InDesign och Photoshop är dina dagliga verktyg som du hanterar med självklarhet. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av Premiere Pro eller något annat videoredigeringsprogram. Erfarenhet av att filma och klippa video är ett plus
Adobe CS6, samt något webbpubliceringsprogram och är villig lära dig Content Studio om du inte redan kan det.

Du har lämplig utbildning inom information/kommunikation/media.
Tjänsten är ett vikariat 100%, 1/1 2022 – 30/6 2022, med möjlighet till en tillsvidareanställning.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected], senast 25 november 2021. Intervjuer sker löpande. Märk din ansökan KOMMUNIKATÖR.

Vid frågor hör av dig till församlingsherde Jerker Ekvall på tel. 08-588 699 00 eller mail: [email protected] eller Kristina Wallenberg, HR, tel 08-588 697 09 eller mail: [email protected] Visa mindre

Senior Kommunikatör

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Arbetsplatsbeskrivning Kommunikationssektionen består idag av 25 personer och vårt arbete styrs av de behov verksamheterna har samt de långsiktiga mål som vi satt upp. Tillsammans förvaltar och utvecklar vi de kanaler enheten ans... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Arbetsplatsbeskrivning
Kommunikationssektionen består idag av 25 personer och vårt arbete styrs av de behov verksamheterna har samt de långsiktiga mål som vi satt upp. Tillsammans förvaltar och utvecklar vi de kanaler enheten ansvarar för samt är ett operativt och strategiskt stöd för våra chefer och medarbetare i det dagliga arbetet.
Sektionen ansvarar för kommunens externa och interna kanaler och genom ett flexibelt förhållningssätt och förståelse för de olika förutsättningar våra verksamheter har, så erbjuds vi en ständig möjlighet till utveckling. Vi bygger kontinuerligt vårt nätverk inom organisationen och skapar arenor och kommunikationsprocesser som bidrar till att tydliggöra och utveckla verksamheten med önskad effekt.


-

Om arbetet
Som senior kommunikatör kommer du att vara en nyckelspelare i organisationens arbete med att utveckla nya arbetssätt, nya lösningar och nya sätt att samarbeta tvärfunktionellt. Du kommer att vara ett strategiskt bollplank till chefer och nyckelpersoner och bidra till att säkerställa att vårt fokus är på de som bor, verkar i och besöker kommunen.

För att klara de kommande årens utmaningar behöver Huddinge kommun bli bättre på att utnyttja digitaliseringens möjligheter, effektivisera verksamheten och utveckla vår service. I syfte att få ut största nytta av vår ambition kring digitalisering etablerar vi nu en ny integrerad styr- och samverkansmodell. Det kommer att påverka vår övergripande prioritering, vår resurstilldelning, vårt utvecklingsarbete samt innehållet i digitaliseringsplanerna inom kommunens verksamheter. Här är du en nyckelspelare och i det arbetet kommer du att ha nära dialog med chefer och medarbetare på andra avdelningar i syfte att hitta synergier och nya lösningar för effektiv kommunikation och service. Du kommer även att fokusera på att synliggöra och tillgängliggöra kommunens digitala satsningar på ett pedagogiskt sätt för interna och externa målgrupper.


Din profil
Du har högskoleutbildning inom kommunikation, HR/förändringsledning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har erfarenhet av förändrings- och projektledning samt arbete med en bred variation av kanaler och forum.
Du har stor vana vid Adobe-sviten med fokus på Photoshop, Indesign, Illustrator och Premiere. Bred erfarenhet av webbaserade system som Sitevision och Episerver.

Du har god kännedom om digital tillgänglighet enligt WCAG 2.0 och du har erfarenhet av UX-design.
Vidare har du god kännedom om och förståelse för GDPR och informationssäkerhet.
Du har erfarenhet av utvärdering, statistikmätning och datadriven utveckling. Vi vill även att du har erfarenhet av filmproduktion.

Extra meriterande är erfarenhet av arbete med storgruppsmetoder och dialogprojekt i nära samarbete med interna samarbetspartners, både chefer och medarbetare. Vi ser det som mycket värdefullt om du kan producera och leda utbildningar/workshops för chefer
och medarbetare, samt att du kan producera tillgängligt och pedagogiskt utbildningsmaterial.
Webbutveckling eller utveckling av motsvarande digitala kanaler är ytterligare en merit vi sätter värde på.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du som söker har en personlig mognad, är lyhörd och visar omdöme. Du har ett strategiskt perspektiv och prioriterar helheten före delarna. Du är noggrann, proaktiv och har en hög servicegrad. Hos oss är flexibilitet och prestigelöshet viktigt, liksom att du tar ansvar för ditt område och är en god lagkamrat.
Du rapporterar till kommunikationschef men levererar och svarar för uppdrag gentemot verksamheten. Dina personliga kvaliteter och din målmedvetenhet är avgörande för uppdragets framgång. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Förmåner
Vi erbjuder en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Välkommen med din ansökan senast
2021-09-26 Visa mindre

Erfaren kommunikatör

Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 11 000 studenter, cirka 70 program och 270 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På... Visa mer
Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 11 000 studenter, cirka 70 program och 270 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På Södertörns högskola blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande, de som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar.

Har du ett stort samhällsintresse och vill bidra till att stärka kommunikationen vid Södertörns högskola? Nu söker vi en skicklig kommunikatör med bred erfarenhet.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter utgår ifrån att du med kommunikationsinsatser ska bidra till att högskolans mål och framtidssatsningar nås, där varumärket stärks, vårdas och skyddas. Huvudfokus för dig är att ge kommunikationsstöd till olika högskoleinitiativ samt att arbeta med internkommunikation på olika sätt.

För högskolans olika interna initiativ och projekt ska du med enkelhet kunna ta fram en kommunikationsplan och anpassa kommunikationsinsatserna till initiativets eller projektets behov och mål.

Du kommer också att få ett särskilt ansvar för vår nya medarbetarwebb och tillsammans med vår webbansvariga, vårda och utveckla den så att den stödjer högskolans verksamhet på bästa sätt.

Du ingår i vår redaktionella grupp och deltar i vår redaktionella planering. I det arbetet ingår att kunna skriva, fotografera, filma och redigera för interna texter och nyheter. Du kommer också att få korrekturläsa och hjälpa till att få andras texter att bli bättre rent språkligt. Därtill kommer du att få arbeta med interna digitala möten och webinars samt att ta fram tydliga och snygga presentationer i PowerPoint.

Du jobbar utifrån våra styrdokument inom kommunikationsavdelningen och du behärskar hela kommunikationskedjan, från analys, via planering och genomförande till utvärdering av kommunikationsinsatserna.

Kvalifikationer
Du har en högre utbildning inom kommunikation och minst fem års erfarenhet av kommunikationsarbete vid en kommunikationsavdelning. Det är naturligt för dig att ta fram och arbeta efter kommunikationsplaner och projektplaner.

Du har också stor erfarenhet av webbarbete, webbutveckling och kommunikation via webb. Det är en fördel om du har erfarenhet av SiteVision för webbhantering och -publicering.

Du har en hög stilistisk förmåga och skriver enkla och tydliga både målgrupps- och kanalanpassade texter. Din svenska håller en mycket hög nivå och du kan enkelt göra andras texter enklare att läsa. Du är van att intervjua och kan tekniker för foto- och filmhantering, inklusive redigering. Du har också stor vana vid att arbeta i PowerPoint och vet vad som krävs för en bra presentation.

För att klara av rollen ser vi att du behöver ha stor erfarenhet att jobba både strategiskt och operativt med kommunikationsfrågor och det är meriterande om du har gjort det inom statlig eller offentlig verksamhet. Du är noggrann, systematisk och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du har också en omvittnad god samarbetsförmåga, är prestigelös och trygg i din roll som kommunikatör.

Du är en samhällsengagerad person och intresserad av utbildningsfrågor. Södertörns högskola arbetar med att utveckla digitala arbetssätt och som medarbetare förväntas du bidra till denna utveckling. Du behärskar Office-paketets olika program och använder utan svårigheter Word-programmets olika funktioner.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och på gedigna referenser. Om du blir kallad till intervju kommer du att få lösa en uppgift som påminner om en faktisk arbetsuppgift hos oss. Det innebär att din intervju kommer att delas på två tillfällen, dagarna efter varandra.

Anställningen
Det är ett vikariat om två år med tillträde 1 september. Du rapporterar till kommunikationschefen. Sista dag för ansökan är 25 maj 2021.

Frågor och ansökan
Frågor besvaras av kommunikationschef Kenneth Wall, e-post: [email protected]


Den aktuella anställningen gäller under förutsättning att anställningsbeslutet vinner laga kraft.

En ansökan som inte är komplett eller inkommer till Södertörns högskola efter sista ansökningsdag kan komma att avvisas.

Södertörns högskola kan komma att tillämpa CV-revision.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
SACO: [email protected]
ST: Björn Åkerblom tel: 08 - 608 41 29, [email protected]
SEKO: Henry Wölling tel: 08 -524 840 80, [email protected]

Södertörns högskola har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Administrator

Skapa innehåll för hemsidan och annonsering Paketera och skicka beställningar. Hantera beställningar Svara på kundtjänst Kvalifikationer: Goda kunskaper i svenska och engelska i skrift, stavning och grammatik är dina styrkor. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Skapa innehåll för hemsidan och annonsering
Paketera och skicka beställningar. Hantera beställningar
Svara på kundtjänst

Kvalifikationer:
Goda kunskaper i svenska och engelska i skrift, stavning och grammatik är dina styrkor.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kommunikatör till Delegationen mot segregation

Delegationen mot segregation är en statlig myndighet med uppdraget att bidra till att minska och motverka social och ekonomisk segregation på nationell, regional och lokal nivå. Myndigheten ska främja ökad samverkan mellan myndigheter, regioner, kommuner, organisationer inom civila samhället, näringsliv, forskare och andra relevanta aktörer. Myndigheten ska även bidra till kunskaps- och erfarenhetsutbyte och sprida forskning och annan kunskap i frågor som ... Visa mer
Delegationen mot segregation är en statlig myndighet med uppdraget att bidra till att minska och motverka social och ekonomisk segregation på nationell, regional och lokal nivå. Myndigheten ska främja ökad samverkan mellan myndigheter, regioner, kommuner, organisationer inom civila samhället, näringsliv, forskare och andra relevanta aktörer. Myndigheten ska även bidra till kunskaps- och erfarenhetsutbyte och sprida forskning och annan kunskap i frågor som rör segregation. Myndigheten fördelar statsbidrag i syfte att bidra till att minska och motverka segregation.

Delegationen mot segregation är en liten myndighet vilket innebär att vi jobbar nära varandra och tar gemensamt ansvar för att myndigheten utför sitt uppdrag på bästa sätt.

Ansvarsområde

Du kommer att ingå i myndighetens kommunikationsfunktion och tillsammans med en kommunikationsansvarig och en kommunikatör arbeta med att förvalta, utveckla och driva myndighetens externa och interna kommunikation.

Du kommer att arbeta med en stor bredd av kommunikatörsuppgifter. Det kan bland annat handla om utveckling och förvaltning av myndighetens digitala kanaler, exempelvis webbplats, sociala medier och nyhetsbrev.  Det kan också handla om att stötta övrig verksamhet med kommunikationsperspektiv, att arbeta med layout och bildbehandling, språkgranskning eller upphandling av kommunikationstjänster. Du kommer också arbeta med att på andra sätt ta fram budskap och innehåll för myndighetens målgrupper – kommuner och regioner, civilsamhälle, myndigheter, näringsliv, akademin och media.

Vi söker dig som har:


• akademisk examen inom journalistik, medie- och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning,
• erfarenhet av arbete som kommunikatör eller motsvarande,
• erfarenhet av arbete med webb och sociala medier,
• mycket god förmåga att uttrycka dig målgruppsanpassat på svenska i tal och skrift.

Meriterande är om du har:


• kunskap om segregation eller liknande samhällsutmaningar,
• kunskap/erfarenhet av layout och grafisk profil,
• kunskap/erfarenhet av olika typer av medier (rörlig bild, ljud osv).

Vem är du som person?

Vi söker dig som:


• är lyhörd och prestigelös,
• är innovativ och kreativ i ditt sätt att nå nya målgrupper,
• är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade och nya omständigheter,
• är effektiv och prestationsorienterad
• har god samarbetsförmåga
• är kvalitetsmedveten och har förmåga att strukturera upp ditt arbete systematiskt.

Information

Tjänsten är en anställning på visstid, dock längst till och med den 31 januari 2022. Tillträde enligt överenskommelse. Geografiskt läge: Södertörns högskola, Huddinge, Stockholms län. Myndigheten följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi arbetar därför just nu till stor del hemifrån.

Delegationen mot segregation är en arbetsplats som strävar efter att ge lika möjligheter till alla och att vara fri från diskriminering. Vi är angelägna om att arbetsplatsen i så hög grad som möjligt speglar samhället i övrigt.

Är du intresserad?

För mer information om tjänsten – kontakta kommunikationsansvarig Anneli Tillberg 010-140 77 10.


• Katarina Ramanius för SACO, [email protected] (010-140 77 14)
• Andreas Linden för OFR/ST, [email protected] (08-790 51 04)

Sista ansökningsdag är den 4 april. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen att skicka in din ansökan bestående av cv och personligt brev genom att använda rekryteringsverktyget på vår webbplats. Visa mindre

Kommunikatör med inriktning webb och digitala kanaler

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår överty... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Läs mer om Huddinge pedagogiska plattform https://www.huddinge.se/arbete-och-karriar/arbeta-i-huddinge-kommun/arbeta-i-skola-och-forskola/

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningens kommunikationsenhet består av tre kommunikatörer och en chef, och ansvarar för förvaltningens interna och externa kommunikation. Vi arbetar både strategiskt och operativt, och ger stöd åt förvaltningens verksamheter samt driver egna utvecklingsprojekt.

Nu söker vi en kommunikatör som vill driva arbetet med att utveckla förvaltningens digitala kommunikation. Du kommer att ingå i ett kreativt och engagerat team som jobbar tätt tillsammans och stöttar varandra där behov finns för att alltid uppnå önskat resultat.-

Arbetsuppgifter
I rollen som digital kommunikatör kommer du att arbeta med att säkerställa hög kvalitet på, ta fram strategier för och utveckla förvaltningens information på vår externa webbplats huddinge.se och på vårt intranät. Det inkluderar löpande arbete med uppdatering, kvalitetssäkring samt identifiering av utvecklingsbehov av funktioner, innehåll och struktur. Förutom huvudkanalerna har förvaltningen ansvar för egna kampanj- och verksamhetswebbar, och du kommer att ha huvudansvaret för att underhålla och utveckla dessa, ofta i samarbete med redaktörer och/eller andra medarbetare.

Du är förvaltningens representant i den kommunövergripande webbgruppen som arbetar med utveckling av kommunens digitala kanaler, och du kommer att ha det övergripande ansvaret för framtagande och implementering av e-utbildningar och andra webbaserade verktyg. Det innebär att du håller utbildningar och workshops när behov finns. I din roll ingår även att stötta de andra kommunikatörerna på enheten i olika projekt där du bidrar med webb-/digitaliseringsperspektivet.

Tjänsten innebär ett delat ansvar för andra vanligt förekommande arbetsuppgifter och inkommande uppdrag, som till exempel ge kommunikationsstöd till medarbetare och chefer, kriskommunikation, samt på olika sätt medverka till att stärka bilden av skolverksamheten i Huddinge.


Din profil
Vi söker en erfaren kommunikatör som vill, och har erfarenhet av att, jobba både strategiskt och operativt.
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot kommunikation eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, och har arbetat minst tre år med kommunikation med fokus på webb och digitalisering.

Erfarenheterna från dina tidigare uppdrag har gett dig god förståelse för hur den digitala tekniken ska användas för framgångsrik kommunikation. Du vet hur digital kommunikation fungerar bäst utifrån syfte, mål, målgrupp och kanal. Du är en god skribent som har kunskap om klarspråk och tillgänglighet på webben.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med att skapa nya kontakter. Du är säker i din yrkesroll som kommunikatör, lösningsfokuserad och lyhörd samt trivs med att ge råd och stöd.

Du har en god förmåga att arbeta med flera olika uppdrag samtidigt, och kan på egen hand prioritera och lägga upp ditt arbete för att kunna hålla uppsatta tidplaner.
Det är önskvärt att du har erfarenhet av leda eller delta i projekt, då våra kommunikationsinsatser ofta planeras och genomförs i projektform.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med Sitevison och Episerver samt om du har erfarenhet av kommunikationsarbete i offentlig verksamhet, gärna inom förskola och skola.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kommunikatör med inriktning webb och digitala kanaler

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår överty... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Läs mer om Huddinge pedagogiska plattform https://www.huddinge.se/arbete-och-karriar/arbeta-i-huddinge-kommun/arbeta-i-skola-och-forskola/

Om arbetsplatsen
Barn- och utbildningsförvaltningens kommunikationsenhet består av tre kommunikatörer och en chef, och ansvarar för förvaltningens interna och externa kommunikation. Vi arbetar både strategiskt och operativt, och ger stöd åt förvaltningens verksamheter samt driver egna utvecklingsprojekt.

Nu söker vi en kommunikatör som vill driva arbetet med att utveckla förvaltningens digitala kommunikation. Du kommer att ingå i ett kreativt och engagerat team som jobbar tätt tillsammans och stöttar varandra där behov finns för att alltid uppnå önskat resultat.-

Arbetsuppgifter
I rollen som digital kommunikatör kommer du att arbeta med att säkerställa hög kvalitet på, ta fram strategier för och utveckla förvaltningens information på vår externa webbplats huddinge.se och på vårt intranät. Det inkluderar löpande arbete med uppdatering, kvalitetssäkring samt identifiering av utvecklingsbehov av funktioner, innehåll och struktur. Förutom huvudkanalerna har förvaltningen ansvar för egna kampanj- och verksamhetswebbar, och du kommer att ha huvudansvaret för att underhålla och utveckla dessa, ofta i samarbete med redaktörer och/eller andra medarbetare.

Du är förvaltningens representant i den kommunövergripande webbgruppen som arbetar med utveckling av kommunens digitala kanaler, och du kommer att ha det övergripande ansvaret för framtagande och implementering av e-utbildningar och andra webbaserade verktyg. Det innebär att du håller utbildningar och workshops när behov finns. I din roll ingår även att stötta de andra kommunikatörerna på enheten i olika projekt där du bidrar med webb-/digitaliseringsperspektivet.

Tjänsten innebär ett delat ansvar för andra vanligt förekommande arbetsuppgifter och inkommande uppdrag, som till exempel ge kommunikationsstöd till medarbetare och chefer, kriskommunikation, samt på olika sätt medverka till att stärka bilden av skolverksamheten i Huddinge.


Din profil
Vi söker en erfaren kommunikatör som vill, och har erfarenhet av att, jobba både strategiskt och operativt.
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot kommunikation eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, och har arbetat minst tre år med kommunikation med fokus på webb och digitalisering.

Erfarenheterna från dina tidigare uppdrag har gett dig god förståelse för hur den digitala tekniken ska användas för framgångsrik kommunikation. Du vet hur digital kommunikation fungerar bäst utifrån syfte, mål, målgrupp och kanal. Du är en god skribent som har kunskap om klarspråk och tillgänglighet på webben.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och trivs med att skapa nya kontakter. Du är säker i din yrkesroll som kommunikatör, lösningsfokuserad och lyhörd samt trivs med att ge råd och stöd.

Du har en god förmåga att arbeta med flera olika uppdrag samtidigt, och kan på egen hand prioritera och lägga upp ditt arbete för att kunna hålla uppsatta tidplaner.
Det är önskvärt att du har erfarenhet av leda eller delta i projekt, då våra kommunikationsinsatser ofta planeras och genomförs i projektform.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med Sitevison och Episerver samt om du har erfarenhet av kommunikationsarbete i offentlig verksamhet, gärna inom förskola och skola.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kommunikationsassistent

Har du nyligen påbörjat din karriär inom kommunikation och vill arbeta i en operativ arbetsroll med stor bredd? Då kan tjänsten som kommunikationsassistent hos oss på Huddinge Samhällsfastigheter vara något för dig! Tjänsten är placerad i Huddinge och du kommer att arbeta tillsammans med kommunikationsansvarig och HR. Rollen är junior och passar dig som nyligen påbörjat din karriär. Inom ramen för tjänsten kommer du att arbeta med en mängd olika kommunikat... Visa mer
Har du nyligen påbörjat din karriär inom kommunikation och vill arbeta i en operativ arbetsroll med stor bredd? Då kan tjänsten som kommunikationsassistent hos oss på Huddinge Samhällsfastigheter vara något för dig!
Tjänsten är placerad i Huddinge och du kommer att arbeta tillsammans med kommunikationsansvarig och HR. Rollen är junior och passar dig som nyligen påbörjat din karriär. Inom ramen för tjänsten kommer du att arbeta med en mängd olika kommunikationskanaler och kommunikativa enheter, exempelvis webb, trycksaker, evenemang, sociala medier och presentationer. Tjänsten innefattar även administrativa delar. I arbetsrollen kommer du att få många kontaktytor både internt och externt.
Dina arbetsuppgifter
Skriva och bearbeta texter
Uppdatera och producera innehåll till våra digitala kanaler
Planera publicering i sociala medier
Skapa layout till skyltar, broschyrer, annonser och övrigt kommunikationsmaterial
Delta i planering och genomförande av event såsom spadtag, invigningar och konferenser
Administrera och delta i utveckling av webb, intranät, LMS och en humanoid robot
Agera beställare av reklamprodukter
Skapa filmer med mobilkamera

Kvalifikationer
Du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, grafisk design eller motsvarande. För tjänsten krävs både språklig kompetens och stilistisk förmåga samt att du känner dig bekväm i det digitala landskapet. Vi ser gärna att du har färdigheter inom enklare videoproduktion med mobilen. Det är meriterande om du arbetat med evenemang. Vi tror att personliga egenskaper som du kan ha nytta av i den här rollen är kreativ, noggrann, initiativtagande och att du tycker om att utvecklas.
Du har goda kunskaper i Officepaketet och har färdigheter i program som InDesign, Photoshop och Illustrator. Vi använder webbpubliceringsverktyget Umbraco och intranätplattformen Spintr och det är därför meriterande om du arbetat med dem eller liknande webbpubliceringsverktyg.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Om oss
Huddinge Samhällsfastigheter är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar merparten av Huddinges skolor och förskolor, men också äldreboenden, idrottshallar och friluftsanläggningar. Huddinge Samhällsfastigheter har cirka 130 anställda. Vi är en stabil, långsiktig och värderingsstyrd fastighetsägare. Hos oss är du en representant för våra värderingar: Framåtanda, Omtanke och Ansvar.
Ansökan
Vi ser gärna att du söker tjänsten snarast möjligt, dock senast den 3 september. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Digital kommunikationsspecialist till Scania Sverige AB

Ansök    Sep 29    Scania CV AB    Informatör/Kommunikatör
Är du en skicklig kommunikatör som vet hur man skapar innehåll som når ut digitalt? Har du koll på sociala medier och den digitala utvecklingen? Vet du hur man skapar nyfiken­het och engagemang i såväl egna som andras kanaler? Om du känner igen dig så kanske du är den vi söker?  Som Digital Kommunikationsspecialist kommer du att ansvara för alla Scania Sveriges digitala kanaler. Denna roll är av största betydelse för oss eftersom den digitala mark­nadsför... Visa mer
Är du en skicklig kommunikatör som vet hur man skapar innehåll som når ut digitalt? Har du koll på sociala medier och den digitala utvecklingen? Vet du hur man skapar nyfiken­het och engagemang i såväl egna som andras kanaler? Om du känner igen dig så kanske du är den vi söker? 

Som Digital Kommunikationsspecialist kommer du att ansvara för alla Scania Sveriges digitala kanaler. Denna roll är av största betydelse för oss eftersom den digitala mark­nadsföringen spelar en avgörande roll för bolaget. Tanken är att vi ska utveckla den digi­tal delen i snabb takt eftersom våra fordon idag är uppkopplade och vi har påbörjat den digitala kundresan. Du blir en del av Scania Sveriges kommunikationsavdelning som är ett team bestående av fem medarbetare. 

Du kommer att ta ansvar för att införa och förbättra nya samt befintliga processer och aktiviteter i digitala kanaler. Vidare kommer du utveckla och implementera strategier och genomförande inom sökmotoroptimering. Du kommer även att ansvara och rappor­tera KPI:er för digital marknadsföring, identifiera områden för förbättring och proaktivt komma med lösningar. Du kommer att arbeta med att granska trafiken och statistik samt rapportera trender och problem. Mätning och analys är en självklar del av uppdraget och du kommer ha stor nytta av ditt intresse och erfarenhet av olika digitala kanaler och ut­tryckssätt. 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Ta hand om, publicera innehåll och vidareutveckla vår hemsida scania.se
• Skapa planer för våra sociala media och genomföra dessa
• Skapa inlägg och annonser på sociala media
• Skapa, hantera och optimera olika kampanjer för plattformar som Google, youtube, Facebook, Instagram, LinkedIn m.fl
• Skapa & analysera kampanjer och ge förslag till förbättring av prestanda och avkastning
• Ansvara för digital kommunikation på våra event
• Spåra trender inom digital kommunikation och sociala medier samt samordna insat­ser och optimera räckvidd 

Kvalifikationer


• För att lyckas i rollen som digital kommunikatör på Scania Sverige har du:
• En utbredd fallenhet för marknadsföring, reklam och digital utveckling.
• Relevant utbildning inom digital marknadsföring, och/eller minst 5 års erfarenhet av liknande arbete med proven track record.
• Du är kreativ och självgående samt förstår psykologin bakom kundbeteende och köpbeteende.
• Vidare är du mycket bekväm med att genomföra kampanjer i olika kanaler såsom email, social medier, SEM m.fl.
• Van att arbeta i projektgrupper nära andra team som försäljning, service och produkt med syf­te att behålla och förbättra processer.
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.
• Identifierar framtida trender och kan inspirera andra 

Följande kunskaper är meriterande:
Enklare HTML kodning, Adobe experience manager CMS är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av annonsering på sociala media, Facebook business, Google Adwords, Indesign, Photoshop, Adobe analytics, Google analytics samt mycket goda kunskaper om sökmotoroptimering.

För mer information kontakta:
Jennifer Erdtman, Chef Marknadsföring & Kommunikation, Tel: 010-706 60 02  
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. 

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav drygt 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2019 registrerade Scania Sverige 6 652 tunga fordon samt 146 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 44,2%. Visa mindre

Digital kommunikationsspecialist till Scania Sverige AB

Är du en skicklig kommunikatör som vet hur man skapar innehåll som når ut digitalt? Har du koll på sociala medier och den digitala utvecklingen? Vet du hur man skapar nyfiken­het och engagemang i såväl egna som andras kanaler? Om du känner igen dig så kanske du är den vi söker?  Som Digital Kommunikationsspecialist kommer du att ansvara för alla Scania Sveriges digitala kanaler. Denna roll är av största betydelse för oss eftersom den digitala mark­nadsför... Visa mer
Är du en skicklig kommunikatör som vet hur man skapar innehåll som når ut digitalt? Har du koll på sociala medier och den digitala utvecklingen? Vet du hur man skapar nyfiken­het och engagemang i såväl egna som andras kanaler? Om du känner igen dig så kanske du är den vi söker? 

Som Digital Kommunikationsspecialist kommer du att ansvara för alla Scania Sveriges digitala kanaler. Denna roll är av största betydelse för oss eftersom den digitala mark­nadsföringen spelar en avgörande roll för bolaget. Tanken är att vi ska utveckla den digi­tal delen i snabb takt eftersom våra fordon idag är uppkopplade och vi har påbörjat den digitala kundresan. Du blir en del av Scania Sveriges kommunikationsavdelning som är ett team bestående av fem medarbetare. 

Du kommer att ta ansvar för att införa och förbättra nya samt befintliga processer och aktiviteter i digitala kanaler. Vidare kommer du utveckla och implementera strategier och genomförande inom sökmotoroptimering. Du kommer även att ansvara och rappor­tera KPI:er för digital marknadsföring, identifiera områden för förbättring och proaktivt komma med lösningar. Du kommer att arbeta med att granska trafiken och statistik samt rapportera trender och problem. Mätning och analys är en självklar del av uppdraget och du kommer ha stor nytta av ditt intresse och erfarenhet av olika digitala kanaler och ut­tryckssätt. 

Exempel på arbetsuppgifter:


• Ta hand om, publicera innehåll och vidareutveckla vår hemsida scania.se
• Skapa planer för våra sociala media och genomföra dessa
• Skapa inlägg och annonser på sociala media
• Skapa, hantera och optimera olika kampanjer för plattformar som Google, youtube, Facebook, Instagram, LinkedIn m.fl
• Skapa & analysera kampanjer och ge förslag till förbättring av prestanda och avkastning
• Ansvara för digital kommunikation på våra event
• Spåra trender inom digital kommunikation och sociala medier samt samordna insat­ser och optimera räckvidd 

Kvalifikationer


• För att lyckas i rollen som digital kommunikatör på Scania Sverige har du:
• En utbredd fallenhet för marknadsföring, reklam och digital utveckling.
• Relevant utbildning inom digital marknadsföring, och/eller minst 5 års erfarenhet av liknande arbete med proven track record.
• Du är kreativ och självgående samt förstår psykologin bakom kundbeteende och köpbeteende.
• Vidare är du mycket bekväm med att genomföra kampanjer i olika kanaler såsom email, social medier, SEM m.fl.
• Van att arbeta i projektgrupper nära andra team som försäljning, service och produkt med syf­te att behålla och förbättra processer.
• Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska.
• Identifierar framtida trender och kan inspirera andra 

Följande kunskaper är meriterande:
Enklare HTML kodning, Adobe experience manager CMS är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av annonsering på sociala media, Facebook business, Google Adwords, Indesign, Photoshop, Adobe analytics, Google analytics samt mycket goda kunskaper om sökmotoroptimering.

För mer information kontakta:
Janna Björneskog, Chef Marknadsföring & Kommunikation, Tel: 08- 553 817 07  
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. 

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav drygt 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2019 registrerade Scania Sverige 6 652 tunga fordon samt 146 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 44,2%. Visa mindre

Kreativ kommunikatör

Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek söker en kommunikatör ? Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek är en fristående stiftelse som dokumenterar, bevarar och tillgängliggör material från arbetarrörelsen och andra sociala rörelser. Våra samlingar består av arkivhandlingar och ett omfattande vetenskapligt specialbibliotek. Här finns en stor foto- och affischsamling samt ljud- och bildsamling. Vi bedriver forskningsfrämjande verksamhet, ger ut publikat... Visa mer
Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek söker en kommunikatör ? Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek är en fristående stiftelse som dokumenterar, bevarar och tillgängliggör material från arbetarrörelsen och andra sociala rörelser. Våra samlingar består av arkivhandlingar och ett omfattande vetenskapligt specialbibliotek. Här finns en stor foto- och affischsamling samt ljud- och bildsamling. Vi bedriver forskningsfrämjande verksamhet, ger ut publikationer och samarbetar med flera forsknings- och kulturarvsinstitutioner.  Institutionen söker nu en kommunikatör för 1 års föräldravikariat.  Läs mer på: www.arbark.se Du kommer att arbeta med Planera, genomföra och följa upp kommunikationsarbetet  Driva kommunikationsfrågor i olika projekt samt verksamhetsövergripande för institutionen  Leda samt delta i redaktionellt arbete för olika kanaler Agera beställare för externa leverantörer inom kommunikationsområdet En del av arbetet med kommunikation kommer även inkludera att arbeta med andra/övriga förekommande arbetsuppgifter för institutionen (medverkan vid kongresser, institutionsvisningar etc)  Din bakgrund Vi söker dig som har utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap eller motsvarande, och har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete på en kommunikationsavdelning, eller motsvarande.  Du har god språklig kompetens och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.  Erfarenhet  Strategiskt och operativt kommunikationsarbete  Uppföljning av kommunikationsinsatser i olika analysverktyg  Att anpassa budskap till olika kanaler och målgrupper Att arbeta med kommunikation i större projekt, gärna inom idélla organisationer, offentlig verksamhet och i internationella sammanhang   Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning och arbete med sociala kanaler.  Du ska ha arbetat med Adobe CS-paketet (framförallt Indesign, Photoshop och Illustrator). Du har också erfarenhet av Wordpress, eller motsvarande annan CMS. Meriterande är om du även behärskar HTML. Har du tidigare erfarenhet av att producera film och podd, är även det likaså meriterande.   Personliga egenskaper  Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och för att trivas i rollen så är det viktigt att du är drivande och har lätt för att ta egna initiativ. Du är positiv, nyfiken, engagerad och prestigelös medarbetare med god samarbetsförmåga. Verksamhetens mål är ytterst styrande för arbetet men du är lyhördhet för verksamhetens behov.   Som kommunikatör är du analytisk och har god förmåga att sätta dig in i komplex information och snabbt sätta dig in i dess sammanhang. Du är likaså van att göra dem begripliga i tal och skrift.  Det är av stor vikt att du kan arbeta självständigt, tar egna initiativ och har ett positivt tillvägagångssätt i kontakt med övriga medarbetare och utomstående aktörer.  ARAB betonar vikten av långsiktiga relationer, vi vill därför se en tydlighet i både struktur, initiativförmåga, förmåga att sätta igång aktiviteter samt uppföljning efter uppnådda mål.  Vi ser även att du delar arbetarrörelsens värderingar och aktivt verkar för goda samarbetsklimat i den andan. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Du sänder din ansökan, CV och löneanspråk till [email protected] senast den 23 september. Vi kommer köra löpande rekrytering vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.  Visa mindre

Delegationen mot segregation söker en kommunikatör

Delegationen mot segregation är en statlig myndighet som ska bidra till att öka de långsiktiga effekterna av insatser för att minska och motverka social och ekonomisk segregation. Det omfattar insatser såväl för att förbättra situationen i socioekonomiskt utsatta områden som för att motverka strukturella orsaker till segregation. Myndigheten ska arbeta sektorsövergripande. Myndigheten ska bidra till kunskapsutveckling och följa och sprida forskning och an... Visa mer
Delegationen mot segregation är en statlig myndighet som ska bidra till att öka de långsiktiga effekterna av insatser för att minska och motverka social och ekonomisk segregation. Det omfattar insatser såväl för att förbättra situationen i socioekonomiskt utsatta områden som för att motverka strukturella orsaker till segregation. Myndigheten ska arbeta sektorsövergripande.

Myndigheten ska bidra till kunskapsutveckling och följa och sprida forskning och annan kunskap om segregation. Kunskap som tas fram ska göras tillgänglig och spridas till relevanta aktörer. Myndigheten ska även främja utvecklingsarbete och samverkan mellan myndigheter, landsting, kommuner, organisationer inom det civila samhället, näringsliv, forskare och andra relevanta aktörer. Myndigheten fördelar också statsbidrag.

Delegationen mot segregation är en liten myndighet vilket innebär att vi jobbar nära varandra och tar gemensamt ansvar för att myndigheten utför sitt uppdrag på bästa sätt.

Läs mer om myndigheten här

Ansvarsområde
Din uppgift är att i nära samarbete med kommunikationsansvarig förvalta, utveckla och driva myndighetens externa och interna kommunikation.

Du kommer att arbeta självständigt, både strategiskt och operativt, med en stor bredd av kommunikatörsuppgifter. Det kan bland annat handla om att förvalta och utveckla myndighetens webbplats och sociala medier och ta fram material, verktyg och budskap för myndighetens målgrupper – kommun, civilsamhälle, myndigheter, näringsliv och forskning. Det kan också handla om att stötta med kommunikationsperspektiv på övrig verksamhet, att bidra till myndighetens kommunikation och praktiska förberedelser vid genomförande av externa evenemang och att ta fram kommunikationsplaner. Pressjour kan förekomma.

Vi söker dig som har:

• Akademisk examen inom journalistik, medie- och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning
• Flerårig erfarenhet av kommunikationsarbete
• Flerårig erfarenhet och vana av arbete i webb och sociala medier
• Mycket god stilistisk förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

Meriterande är om du har:

• Erfarenhet av att ha arbetat med liknande samhällsutmaningar som segregation
• Erfarenhet av kommunikationsarbete inom statlig verksamhet
• Erfarenhet av forskningskommunikation
• Erfarenhet av layout och grafisk profil, kunskap i CS-programmen
• Erfarenhet av upphandling
• Kunskap/erfarenhet av redigering av film eller podd

Vem är du som person?
I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som:


• Arbetar självständigt och är initiativtagande.
• Är innovativ och kan hitta nya sätt att nå målgrupperna och förmedla komplexa frågor på ett enkelt sätt.
• Är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan arbeta med flera olika arbetsuppgifter parallellt.
• Samarbetsförmåga – arbetar smidigt med andra människor, är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.
• Är tydlig – säkerställer att budskap når fram, påminner och följer upp.
• Effektiv och resultatfokuserad. Håller deadlines och prioriterar på ett för verksamheten ändamålsenligt sätt.

Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Delegationen mot segregation tillämpar sex månaders provanställning. Geografiskt läge: Huddinge, Stockholms län.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten – kontakta Kommunikationsansvarig Anneli Tillberg 010-140 77 10. 

Nure Aksal för SACO [email protected]

Andreas Linden för ST [email protected]

Patrik Öhrnell för Seko [email protected]

 

Sista ansökningsdag är den 19 januari. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen att skicka in din ansökan bestående av cv samt personligt brev. Visa mindre

Delegationen mot segregation söker en kommunikatör

Delegationen mot segregation är en statlig myndighet som ska bidra till att öka de långsiktiga effekterna av insatser för att minska och motverka social och ekonomisk segregation. Det omfattar insatser såväl för att förbättra situationen i socioekonomiskt utsatta områden som för att motverka strukturella orsaker till segregation. Myndigheten ska arbeta sektorsövergripande.Myndigheten ska bidra till kunskapsutveckling och följa och sprida forskning och anna... Visa mer
Delegationen mot segregation är en statlig myndighet som ska bidra till att öka de långsiktiga effekterna av insatser för att minska och motverka social och ekonomisk segregation. Det omfattar insatser såväl för att förbättra situationen i socioekonomiskt utsatta områden som för att motverka strukturella orsaker till segregation. Myndigheten ska arbeta sektorsövergripande.Myndigheten ska bidra till kunskapsutveckling och följa och sprida forskning och annan kunskap om segregation. Kunskap som tas fram ska göras tillgänglig och spridas till relevanta aktörer. Myndigheten ska även främja utvecklingsarbete och samverkan mellan myndigheter, landsting, kommuner, organisationer inom det civila samhället, näringsliv, forskare och andra relevanta aktörer.Delegationen mot segregation är en liten myndighet vilket innebär att vi jobbar nära varandra och tar gemensamt ansvar för att myndigheten utför sitt uppdrag på bästa sätt.AnsvarsområdeDin uppgift är att i nära samarbete med kommunikationsansvarig förvalta, utveckla och driva myndighetens externa och interna kommunikation.Du kommer att arbeta självständigt, både strategiskt och operativt, med en stor bredd av kommunikatörsuppgifter. Det kan bland annat handla om att förvalta och utveckla myndighetens webbplats och sociala medier och ta fram material, verktyg och budskap för myndighetens målgrupper – kommun, civilsamhälle, myndigheter, näringsliv och forskning. Det kan också handla om stötta med kommunikationsperspektiv på övrig verksamhet, att bidra till myndighetens kommunikation och praktiska förberedelser vid genomförande av externa evenemang och att ta fram kommunikationsplaner. Pressjour kan förekomma.Vi söker dig som har:Akademisk examen inom journalistik, medie- och kommunikationsvetenskap eller annan likvärdig utbildningFlerårig erfarenhet av kommunikationsarbeteFlerårig erfarenhet och vana av arbete i webb och sociala medierMycket god stilistisk förmåga och förmåga att uttryck dig i tal och skrift på svenskaMeriterande är om du har:Erfarenhet av att ha arbetat med liknande samhällsutmaningar som segregationErfarenhet av kommunikationsarbete inom statlig verksamhetErfarenhet av forskningskommunikationErfarenhet av layout och grafisk profil, kunskap i CS-programmenErfarenhet av upphandlingKunskap/erfarenhet av redigering av film eller podd Vem är du som person?I den här rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som:Arbetar självständigt och är initiativtagande.Är innovativ och kan hitta nya sätt att nå målgrupperna och förmedla komplexa frågor på ett enkelt sätt.Är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan arbeta med flera olika arbetsuppgifter parallellt.Samarbetsförmåga – arbetar smidigt med andra människor, är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.Är tydlig – säkerställer att budskap når fram, påminner och följer upp.Effektiv och resultatfokuserad. Håller deadlines och prioriterar på ett för verksamheten ändamålsenligt sätt.InformationTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Delegationen mot segregation tillämpar sex månaders provanställning. Geografiskt läge: Huddinge, Stockholms län.Är du intresserad?För mer information om tjänsten – kontakta Kommunikationsansvarig Anneli Tillberg 010-140 77 10.  Emma Ehnmark Olséni för SACO [email protected] Linden för ST [email protected] Öhrnell för Seko [email protected] ansökningsdag är den 20 juni. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen att skicka in din ansökan bestående av cv och personligt brev till [email protected]. Märk din ansökan med 2019-2.4.1-259. Visa mindre