Lediga jobb som Ekonomiassistent i Huddinge

Se lediga jobb som Ekonomiassistent i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Avgiftshandläggare

Ansök    Mar 28    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Tjänsten är placerad på ekonomienheten som är en av tre stabsfunktioner inom socialförvaltningen. Ekonomienheten ger stöd i frågor till chefer på samtliga nivåer i förvaltningen samt utarbetar underlag till vård-... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Tjänsten är placerad på ekonomienheten som är en av tre stabsfunktioner inom socialförvaltningen. Ekonomienheten ger stöd i frågor till chefer på samtliga nivåer i förvaltningen samt utarbetar underlag till vård- och omsorgsnämnden och socialnämnden.

Ekonomienheten är uppdelad i en strategisk del och en redovisningsdel. Tjänsten som avgiftshandläggare ingår i redovisningsdelen som består av tre ekonomiassistenter, tre avgiftshandläggare och en hyresadministratör. Närmsta chef är ekonomienhetens biträdande ekonomichef.

Socialförvaltningen ansvarar för individ-och familjeomsorg, äldreomsorg och omsorg för personer med funktionsnedsättningar. Förvaltningen erbjuder service, råd, stöd och omsorg med målet att alla invånare ska kunna leva självständiga och trygga liv och är en av kommunens största förvaltningar med närmare 1 800 medarbetare.-

Arbetsuppgifter
Som avgiftshandläggare har du ett mångsidigt uppdrag och du arbetar i en spännande och utvecklande miljö. I rollen kommer du i huvudsak att ansvara för beräkning av avgifter utifrån gällande regler med utgångspunkt i socialtjänstlagen.
Arbetsuppgifterna innebär att du främst beräknar avgifterna utifrån uppgifter om inkomst och utgifter som lämnats av kund/brukare samt på information från Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Därefter fattas beslut om avgiftens storlek.

Du ingår i vårt arbetsteam för avgifter med två kollegor som arbetar tillsammans. I arbetsuppgifterna ingår att ha telefonsamtal med kunder/brukare. Du kommer att möta människor som befinner sig i olika livssituationer, och därför ser vi att du har en god serviceförmåga samt ett professionellt förhållningssätt i dina samtal. I rollen kommer du samverka med olika professioner både inom vår organisation och utanför organisationen. I övrigt ingår förekommande administrativa uppgifter inom ramen för verksamhetsområdet.

Även andra administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå som du bedöms vara lämplig för utifrån din kompetens och personliga egenskaper som exempelvis vist systemansvar.


Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med ekonomisk och administrativ inriktning. Även annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdiga kan vara aktuell.

Erfarenhet från verksamhetssystemet Lifecare samt av arbetsuppgifter inom ekonomi och administration är meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet från offentlig verksamhet samt av myndighetsutövning och avgiftshandläggning inom äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning.

Du har en god social förmåga, ett professionellt bemötande och har lätt att samarbeta med andra men även har förmåga att självständigt klar av att prioritera i stressiga situationer och arbetstoppar. Du präglas av ekonomiskt tänkande och har god förmåga att planera, strukturera och prioritera i ditt arbete samt har ett bra siffersinne. Du är uthållig i ditt arbete och ser och tar egna initiativ till lösningar på utmaningar som uppstår. Du vill utveckla och vågar prova nytt och lär dig av nya erfarenheter. Du har en hög grad av kvalitetsmedvetenhet och är serviceinriktad.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner
Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Junior rådgivare ekonomi, Stadshagen eller Huddinge

Ansök    Jul 5    Netjobs Group AB    Ekonomiassistent
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/junior-radgivare-ekonomi-stadshagen-eller-huddinge. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mer
För dig som läser detta vill vi på Netjobs Group AB informera om att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida, inte via e-post eller telefon. För att ansöka till tjänsten, vänligen besök https://karriarguiden.se/sv/jobb/junior-radgivare-ekonomi-stadshagen-eller-huddinge. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent till EA Gruppen

Ekonomiassistent till EA-gruppen Vi söker nu en ekonom som kan hantera kund- och leverantörsreskontra och vara en viktig del av vårt ekonomiteam. Om EA-gruppen: EA-gruppen är moderbolag för koncernen som delvis fungerar som holdingbolag, dels som servicebolag åt ägarna respektive åt dotterbolagen i koncernen. Moderbolaget har som affärsidé att äga, förvalta och utveckla EA Gruppen. Koncernen består av flera bolag som verkar inom olika branscher, inklusive ... Visa mer
Ekonomiassistent till EA-gruppen
Vi söker nu en ekonom som kan hantera kund- och leverantörsreskontra och vara en viktig del av vårt ekonomiteam.
Om EA-gruppen:
EA-gruppen är moderbolag för koncernen som delvis fungerar som holdingbolag, dels som servicebolag åt ägarna respektive åt dotterbolagen i koncernen. Moderbolaget har som affärsidé att äga, förvalta och utveckla EA Gruppen. Koncernen består av flera bolag som verkar inom olika branscher, inklusive Westins Kraft, Broby Spår och Frijo.
Ansvarsområden:
I rollen som ekonom hos oss kommer du att ha en central roll inom vår ekonomiavdelning. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
Ansvara för fakturering för Westins Kraft och Broby Spår. Detta inkluderar att säkerställa att fakturorna är korrekt utformade avseende belopp, momsbelopp, innehållna medel, rätt referens samt att de bokförs korrekt.
Stödja och utbilda projektingenjörer i faktureringsprocessen för Westins Kraft och Broby Spår.
Boka kundinbetalningar för Westins Kraft och Broby Spår.
Hantera leverantörsfakturaprocessen för Frijo och Broby Spår.
Sköta manuella- och utlandsbetalningar samt sända bg-filer för leverantörsutbetalning.
Ta emot och kontrollera påminnelser från leverantörer samt hantera inkassoärenden.
Leverantörsadministration: Lägga upp nya leverantörer och hantera återskicken från CGI för Frijo och Broby Spår.
Räntefakturor: Kontrollera och reklamera räntefakturor från leverantörer för Frijo och Broby Spår.
Representationsfakturor och utlägg: Hantera representationsfakturor och utlägg för Frijo och Broby Spår.
Reskontraavstämningar: Stämma av kundreskontran för Westins Kraft och Broby Spår samt levreskontran i bokslutet för Frijo och Broby Spår.
Administrera Agresso för Frijo och Broby Spår, inklusive attestflöden, konteringsförslag, flödesförslag, referenser, behörigheter etc.
Stöd till redovisningsavdelningen: Vara stöd till redovisningsavdelningen och arbeta med övriga, på en ekonomiavdelning, förekommande arbetsuppgifter.
Vara backup för medarbetare inom redovisningsavdelningen när behov finns.

Kvalifikationer:
Relevant utbildning inom ekonomi eller liknande.
Flerårig erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra.
Goda kunskaper i bokföring och fakturahantering.
Erfarenhet av att arbeta med olika ekonomisystem.

Meriterande:
Förmåga att arbeta självständigt samt i team.
Utpräglad noggrannhet och förmåga att hantera många arbetsuppgifter samtidigt.
God kommunikativ förmåga och hög nivå av stresshantering.

Vi erbjuder:
En stimulerande och varierande arbetsmiljö.
Möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Ansökan:
Är du intresserad av att bli en del av vårt team? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till ansö[email protected].
Vi ser fram emot att höra från dig!
Sista ansökningsdatum:?
2024-08-25
Tjänsten kan komma tillsättas innan 25 augusti.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent till Huddinge kommun

Ansök    Jan 10    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Ekonomiavdelningen inom kommunstyrelsens förvaltning består av fyra sektioner: redovisning, budget- och verksamhetsstyrning, upphandling samt strategisk fastighets- och lokalsektion. Redovisningssektionen ansvar... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Ekonomiavdelningen inom kommunstyrelsens förvaltning består av fyra sektioner: redovisning, budget- och verksamhetsstyrning, upphandling samt strategisk fastighets- och lokalsektion.

Redovisningssektionen ansvarar för kommunens redovisning, kund- och leverantörsreskontror samt förvaltar och utvecklar kommunens ekonomisystem. Sektionen driver ett antal digitaliserings- och förändringsprocesser och bidrar aktivt till att kommunens effektiviseringsmål uppnås. Vi söker en ny kollega som vill vara med och bidra till fortsatt utveckling. På sektionen arbetar idag 14 personer, varav sex ekonomiassistenter.

-

Tjänsten som ekonomiassistent innebär att arbeta med kommunens kund- och leverantörsreskontra i ERP samt bokföring av manuella in- och utbetalningar. Det innebär vidare att ta aktivt ansvar för de egna och gruppens arbetsuppgifter och att bidra till sektionens arbete med att effektivisera och digitalisera verksamheten.

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har arbetat i ekonomisystemet Agresso/UBW/ERP samt med kund- och leverantörsreskontra.
Det är meriterande om du arbetat med ekonomi inom kommunal verksamhet.

Du har en bra kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska, både skriftligt och muntligt. Som person är du noggrann, ansvarsfull och självgående och bidrar till en bra arbetsmiljö. Du har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete och utför dina arbetsuppgifter noggrant och med bra kvalitet. Rollen innebär kontakter både internt och externt och förutsätter att du har ett engagemang, är delaktig och skapar goda relationer.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen. Vi lägger stor vikt vid att säkerställa hållbarhet i vårt arbetssätt, bland annat genom att erbjuda flexibilitet i vardagen och hybridarbete när möjlighet finns.

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Ekonomitjänst - Teddington AB

Ansök    Nov 19    Teddington AB    Ekonomiassistent
Teddington har, sedan starten 1965, försett den nordiska marknaden med tekniska industriprodukter. Vårt kontor ligger i Länna, ca. 2 mil söder om Stockholm, där vi även har?lager, serviceverkstad samt mät- och kalibreringslaboratorium. Vi söker dig som vill arbeta med ekonomi och administration på ett mindre företag. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat reskontrahantering, löneadministration och bokföring. Växelarbete och övriga förekommande administr... Visa mer
Teddington har, sedan starten 1965, försett den nordiska marknaden med tekniska industriprodukter. Vårt kontor ligger i Länna, ca. 2 mil söder om Stockholm, där vi även har?lager, serviceverkstad samt mät- och kalibreringslaboratorium.
Vi söker dig som vill arbeta med ekonomi och administration på ett mindre företag. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat reskontrahantering, löneadministration och bokföring. Växelarbete och övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter kommer även att vara en del av din tjänst.
Som person är du självgående och organiserad. Du är flexibel och har ett gott sinne för ordning och reda. Du har relevant utbildning (erfarenhet från liknande tjänst är meriterande) med åtminstone grundläggande bokföringskunskaper. Du talar och skriver engelska väl samt är van vid att arbeta i Microsoft 365. Om du har erfarenhet av Visma.Net eller liknande affärssystem så är det meriterande. Du trivs med att arbeta i ett team och är inte rädd för att rycka ut och hjälpa till när det behövs.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ekonomiadministratör till Södertörns tingsrätt

Ansök    Feb 1    Sveriges Domstolar    Ekonomiassistent
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led. För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges Domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Vi undanber oss vänligen men bestämt di... Visa mer
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige. Vår organisation består av medarbetare med olika kompetenser, där var och en är betydelsefull i att upprätthålla rättssäkerhet och hög kvalitet i alla led.

För att säkerställa en inkluderande och rättvis rekryteringsprocess tillämpar Sveriges Domstolar kompetensbaserad rekrytering. Vårt urval bygger på kandidaternas kompetenser och meriter. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Södertörns tingsrätt är en av landets största tingsrätter med drygt 270 anställda. Tingsrätten är en öppen, modern och utvecklingsinriktad domstol med engagerade medarbetare, som deltar aktivt i utformningen av tingsrättens mål och visioner samt i kvalitetsarbetet. Alla på domstolen bemöts vänligt och med respekt och tingsrätten verkar aktivt för att det ska finnas goda möjligheter att förena arbete med privatliv.

Domstolen leds av lagmannen och är indelad i sex dömande avdelningar som var och en leds av en chefsrådman, en stab samt en administrativ avdelning som leds av den administrativa direktören. Den administrativa avdelningen har cirka 40 medarbetare. Inom avdelningen hanteras ekonomi, HR, kommunikation, säkerhet och service, IT, registrering och arkiv.


Dina arbetsuppgifter
Som ekonomihandläggare kommer du att arbeta med löpande ekonomiadministration och vara delaktig i förbättringsarbete. Det löpande arbetet består av granskning och registrering av utbetalningar, hantering av leverantörsfakturor och övrig ekonomiadministration.

Du ska även vara ett bra stöd för den dömande verksamheten. Arbetet innebär ofta kontakter med tingsrättens olika avdelningar men även frågor från allmänheten.

Utöver den löpande ekonomiadministrationen kommer du vara en del i budget- och uppföljningsarbetet. Du kommer att ta fram underlag för månadsprognoser och stämma av ekonomin.

Du kommer även att bistå lagmannen och den administrativa direktören i andra administrativa uppgifter som till exempel administration kring mötesbokningar, diarieföring av handlingar, arrangera konferenser och andra såväl externa som interna arrangemang. Hantering av lagmannens kalender, resebeställningar och vissa HR uppgifter som utbildningsadministration, hantering och granskning av medarbetares utlägg t.ex. inom sjukvård och friskvård är också en del av arbetsuppgifterna. Nya eller förändrade arbetsuppgifter kan tillkomma alltefter verksamhetens behov.


Kvalifikationer
För att vara aktuell för anställning hos oss behöver du

• ha fullgjort din utbildning på gymnasienivå eller har annan utbildning med examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• ha några års erfarenhet som ekonomiadministratör
• är en mycket van datoranvändare och är mycket väl förtrogen med hela Office-paketet och särskilt Outlook, Word, Excel och PowerPoint. Ekonomisystemet vi arbetar i är Unit4 ERP.
• uttrycka du dig väl i tal och skrift på svenska.
Erfarenhet från roller som koordinator, samordnare eller motsvarande serviceinriktad administrativ roll är meriterande om arbetslivserfarenheten enligt ovan är tidsmässigt närliggande.

Det är även meriterande med erfarenhet från offentlig verksamhet, gärna statlig myndighet samt erfarenhet av administrativt arbete i domstol.


Personliga egenskaper
För att passa för den här tjänsten behöver du ha en mycket god administrativ förmåga samt förmåga att organisera och strukturera ditt arbete effektivt, något som är extra viktigt under perioder med högre arbetsbelastning. Arbetet är självständigt men att samarbeta är en självklarhet för dig., Du har en god kommunikativ förmåga och en social fallenhet. Du behöver även kunna prioritera bland dina arbetsuppgifter och ta egna initiativ.

Som person har du god självinsikt och är utvecklingsorienterad, lyhörd och har en känsla för service och kvalitet. För att trivas i rollen behöver du vara flexibel, ha en konstruktiv problemlösningsförmåga och lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att vara aktuell för anställning hos Södertörns tingsrätt behöver du bedömas lämplig. Det innebär att du står upp för demokratiska värderingar och agerar i enlighet med den statliga värdegrunden som styr Sveriges domstolars verksamhet. Vi ställer också krav på att du följer Sveriges lagar.
För att vi ska kunna bedöma din ansökan så ber vi dig att göra följande:

1. Motivera varför du söker anställningen och beskriv på vilket sätt du kan bidra till domstolens verksamhet. Detta skriver du i ditt personliga brev.
2. Du ska även specificera din arbetslivserfarenhet i ditt CV. Specificera anställningstidens längd; År-Månad-Dag (exempel från: 2020-01-01 till: 2021-12-31).
3. Du ska bifoga underlag som styrker att du fullgjort gymnasiet med fullständiga betyg (slutbetyg eller examensbevis) eller annan dokumentation som styrker examen.
Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering och använder tester som en del i urvalsprocessen. Visa mindre

Ekonomiassistent/redovisningsassistent (Praktikant)

Vi söker en driven ekonomiassistent till vårt kontor i Stockholm. Om verksamheten Vi är en redovisningsbyrå som grundades 2019. Sedan starten har vi år för år vuxit och söker nu en ekonomiassistent. Idag har vi cirka 120 kunder och tanken är att ekonomiassistenten skall avlasta redovisningsekonomerna med diverse uppgifter. Mer om tjänsten Tjänsten som tillsätts just nu är en praktiktjänst som vara i 3 månader (deltid). Tanken är att praktiktjänsten skall ö... Visa mer
Vi söker en driven ekonomiassistent till vårt kontor i Stockholm.
Om verksamheten
Vi är en redovisningsbyrå som grundades 2019. Sedan starten har vi år för år vuxit och söker nu en ekonomiassistent. Idag har vi cirka 120 kunder och tanken är att ekonomiassistenten skall avlasta redovisningsekonomerna med diverse uppgifter.
Mer om tjänsten
Tjänsten som tillsätts just nu är en praktiktjänst som vara i 3 månader (deltid). Tanken är att praktiktjänsten skall övergå till en tillsvidare anställning efter avslutad praktikperiod.
Är du inte intresserad av praktiken och tror att du har de kunskaper som krävs för en anställning så skicka in ditt CV!
Du har ekonomiutbildning eller minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent.
I arbetsuppgifterna ingår:
* Löpande redovisning
* Sortering av material
*Avstämningar
*Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsbyrå
Din profil
Som person är du noggrann och strukturerad. Du är också ordningsam och har lätt för att samarbeta. För att trivas i rollen som ekonomiassistent måste du vara driven och vilja utvecklas.
Ansökan
Skicka ditt CV till
[email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Avdelningssamordnare med inriktning ekonomi

Ansök    Okt 20    Karolinska Inst    Ekonomiassistent
Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 520 anställda och en omsättning på 518 miljoner år 2022, b... Visa mer
Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 520 anställda och en omsättning på 518 miljoner år 2022, består av sju avdelningar och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Avdelningen för klinisk geriatrik, med över 100 anställda och anknutna forskare är lokaliserad både i Neo Campus Flemingsberg samt i Q-huset i Solna. Vi bedriver både forskning med fokus på kognitiv nedsättning, demens och andra åldersrelaterade sjukdomar samt geriatrisk utbildning. Vår forskning är mångfacetterad i nära samarbete med ledande universitet och kliniker över hela världen. Forskningen är kliniskt inriktad med tonvikt på diagnos, prevention och behandling. Avdelningen har ett nära samarbete med Medicinsk Enhet Åldrande inom Tema Inflammation och Åldrande på Karolinska universitetssjukhuset.Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Avdelningen för klinisk geriatrik söker en avdelningssamordnare med en god förmåga till helhetsperspektiv och intresse för kvalificerat ledningsstöd.

Din roll

Som avdelningssamordnare kommer du att tillhöra avdelningens administrativa stödfunktion som består av en ekonomisamordnare och en personalsamordnare och som sitter i moderna lokaler i NEO Campus i centrala Flemingsberg.

Avdelningssamordnaren stödjer avdelningens ledning, anställda lärare och forskare i personal- och ekonomiadministrativa frågor, med särskilt fokus på ekonomiadministrativa uppgifter.

Arbetsuppgifterna bedrivs såväl självständigt som i nära samarbete med övriga medarbetare vid avdelningens administrativa stödfunktion samt ledningsadministrationens controllers, vid institutionen. 

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:

- ekonomiadministration och stöd till avdelningens forskare gällande ekonomi för forskningsprojekt, uppföljning och ekonomisk rapportering till forskningsprojektens externa finansiärer.
- att vara behjälplig i arbetet med avdelningens budget och prognos.
- deltagande vid månatliga ekonomimöten med samtliga inom ekonomifunktionen, för support och nyheter inom ekonomiområdet
- delaktighet i framtagandet av effektivare arbetsprocesser, rutinbeskrivningar och ekonomiska beslutsunderlag till avdelningen. 
- hantering av omföringar, avtal, fakturor (kund- och leverantörsreskontra) samt anläggningsregistrering och inköpsfrågor.
- att medverka i månads-, delårs- och årsbokslut.
- uppföljning av avdelningens avtalsreskontra och projektstruktur.
- samordning av avdelningsdagar, ledningsgrupp och disputationer.
- att stödja med registrering av arvoden, resor och utlägg vid behov.
- att stödja vid introduktion av nya medarbetare.
- hantering av passerkort och accesser.

Anställningen är tidsbegränsad på upp till tolv månader med omfattning på 100% .
Tjänsten är placerad vid NEO, Karolinska Institutet, Campus Flemingsberg.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av arbete med budget och uppföljningar och som trivs med att samordna en bredd av uppgifter. Ekonomiutbildning är meriterande, men inget krav.  

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska och har goda kunskaper i Microsoft Office. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba i system som Agresso/UBW och Primula.

Erfarenhet av statlig verksamhet är meriterande och erfarenhet från högskola/universitet är särskilt meriterande.

Som person behöver du vara strukturerad, kvalitetsmedveten och självständig, samtidigt som du tycker om att arbeta i team där du bidrar till ett gott samarbete. Vidare ser vi gärna att du är lyhörd, lösningsorienterad och att du har ett flexibelt förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

https://ki.se/nvs

https://ki.se/nvs/avdelningen-for-klinisk-geriatrik

https://ki.se/om-ki/tio-skal-att-valja-karolinska-institutetAnsökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 12 november 2023.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Sep 5    Delta Group AB    Ekonomiassistent
Delta Group AB söker nu en ekonomiassistent som vill bli en del av vårt team . Vi söker dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt du tycker om att ta ansvar och arbeta självständigt. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är: Fakturering, underlag till faktureringen Löneadministration In - och utbetalningar Leverantörsbetalningar Support till verksamheten internt och externt Stött... Visa mer
Delta Group AB söker nu en ekonomiassistent som vill bli en del av vårt team .
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt du tycker om att ta ansvar och arbeta självständigt. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder stor variation.
Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är:
Fakturering, underlag till faktureringen
Löneadministration
In - och utbetalningar
Leverantörsbetalningar
Support till verksamheten internt och externt
Stötta upp med uppgifter för övriga delar av ekonomiavdelningen
KontorsadministrationOm företaget
Delta är ett Elinstallation och Bygg/Markarbete företag som erbjuder tjänster runt i Sverige med fokus i Stockholmsområdet. Delta Group grundades början av år 2017 och idag är vi ett team på 26 anställda. Visa mindre

Ekonomiassistent på deltid till kommunal verksamhet

Ansök    Aug 24    Adecco Sweden AB    Ekonomiassistent
Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent eller en utbildning inom ekonomi och vill arbeta i kommunal eller statlig verksamhet? Tycker du om att arbeta administrativt och att arbeta i en samhällsnyttig organisation? Är du strukturerad och värderar ett gott samarbete? Vi på Adecco söker nu en ekonomiassistent på deltid till kommunal verksamhet! Om tjänsten Som ekonomiassistent ansvarar du över att assistera ekonomer i det dagliga ekonomiarb... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av arbete som ekonomiassistent eller en utbildning inom ekonomi och vill arbeta i kommunal eller statlig verksamhet? Tycker du om att arbeta administrativt och att arbeta i en samhällsnyttig organisation? Är du strukturerad och värderar ett gott samarbete? Vi på Adecco söker nu en ekonomiassistent på deltid till kommunal verksamhet!

Om tjänsten
Som ekonomiassistent ansvarar du över att assistera ekonomer i det dagliga ekonomiarbetet. Vår kund är en stor aktör med ett betydande fastighetsbestånd och flertalet hyresgäster. Du kommer att arbeta med inkommande fakturor, framför allt kontroll, kontering och fördelning. Rollen är inriktad på frågor inom fastighet och bygg och innebär både intern service och kontakt med hyresgäster.

I din roll som Ekonomiassistent är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att
- kontrollera och registrera fakturor
- kontera
- fakturera kunder
- delta i bokslutsarbete
- kontakta hyresgäster, kunder och leverantörer
- handlägga krav och försenade betalningar
- vara behjälplig i övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning

Uppdraget är ett konsultuppdrag via Adecco med start den 25e september. Uppdraget pågår initialt i 8 månader med möjlighet till förlängning. Arbetet sker huvudsakligen på plats i Huddinge kommuns lokaler, men det finns möjlighet att jobba hemifrån enligt överenskommelse med kund.

Om dig
Vi söker dig som är gymnasieekonom och har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet från statlig eller kommunal verksamhet är det meriterande och vi ser gärna att du har god datorvana. Erfarenhet i W3D3 är ett krav och likaså goda kunskaper i MS Office. Viss förståelse för bygg och fastighet är önskvärt.

Vidare tror vi att du som person är noggrann, tålmodig och har ett gott siffersinne. Ditt sinne för detaljer i kombination med god samarbetsförmåga gör att du kommer att trivas bra i denna roll. Är du även serviceinriktad, prestigelös och tycker om att skapa goda relationer bör du inte tveka på att ansöka!

Viktigt för tjänsten
- Treårigt gymnasium med ekonomisk inriktning, alternativt gymnasieutbildning och påbyggnadsutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande.
- Goda kunskaper i MS Office, särskilt Excel.
- Kunskaper i W3D3.
- Att du är flytande i tal och skrift i såväl svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Emma Berglund via [email protected]
Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport:
[email protected]

Välkommen med din ansökan!

Ekonomiassistent | Financial Assistant | Ekonomiadministratör | Kommun | Kommunal Verksamhet | Statlig verksamhet | Offentlig verksamhet | Stockholm | Adecco | Huddinge | Bygg | Fastighet | Hyresgäst | Administration | Service Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Aug 25    Bake My Day AB    Ekonomiassistent
Bake My Day är Sveriges snabbast växande bageriföretag! Vi tillverkar allt från bröd, surdegsbröd, kaffebröd, tårtor, bakelser, konditoribitar, kallskänk samt maträtter. Då vi nu har vuxit ur våra nuvarande lokaler och för att fortsätta växa så bygger Bake My Day ny produktionslokal på 10 000 m2 i Arlandastad. Bake My Day kommer våren/sommaren 2024 flytta till Arlandastad men fram tills dess är arbetsplatsen belagd i Huddinge. Vid intresse så skall man var... Visa mer
Bake My Day är Sveriges snabbast växande bageriföretag! Vi tillverkar allt från bröd, surdegsbröd, kaffebröd, tårtor, bakelser, konditoribitar, kallskänk samt maträtter. Då vi nu har vuxit ur våra nuvarande lokaler och för att fortsätta växa så bygger Bake My Day ny produktionslokal på 10 000 m2 i Arlandastad. Bake My Day kommer våren/sommaren 2024 flytta till Arlandastad men fram tills dess är arbetsplatsen belagd i Huddinge. Vid intresse så skall man vara intresserad av att följa med på flytten.


Vill du vara med på en resan?
I rollen som Ekonomiassistent arbetar du främst med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, betalningar och övriga ad hoc uppgifter som tillkommer på en ekonomiavdelning. Du kommer rapportera till Ekonomichef.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:
- Fakturering
- In-och utbetalningar
- Leverantörshantering
- Löpande bokföring
- Tillkommande administrativa arbetsuppgifter

Kvalifikationer: Vi söker dig som har erfarenhet av löpande bokföring samt kund- och leverantörsreskontra.
Som person är du driven och ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt. Du är nyfiken och utvecklingsorienterad på ett sätt som gör att du initierar och fullföljer idéer utan att tappa kvalité. Du är en prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra och hjälper dina kollegor. Har du erfarenhet från arbete i Visma Business, Visma Admin 1000 är det meriterande.

Tjänsten är en heltidstjänst som är placerad i vårt bageri beläget i Huddinge.
Lön
Lön enligt överenskommelse

Anställningsvillkor
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
Vad erbjuder du oss?
Ett glatt humör och en positiv inställning
Du är en engagerad medarbetare
Du gillar att ta initiativ och ansvar
Du vill lära dig mer för att kunna utvecklas
Du är en stolt representant för vårat varumärke


Vad erbjuder vi dig?
En rolig och social arbetsplats där du får träffa olika människor i arbetet dagligen
Chansen att arbeta inom ett växande företag där du kan följa med oss på resan
Möjligheten att utvecklas ihop med dina kollegor. Visa mindre

Administratör med östasiatiskt språk

Do you have experience working as administrative assistant? Do you speak any of following languages: Chinese, Thai or Vietnamese? Are you interested in Asian food? Search no more, you have come to the right place! You should be accurate, reliable and enjoy a fast-paced environment. The job consists of: managing outgoing orders, printing invoices, checking inventory and registering incoming goods. We are a fast growing and family owned company that speciali... Visa mer
Do you have experience working as administrative assistant? Do you speak any of following languages: Chinese, Thai or Vietnamese? Are you interested in Asian food? Search no more, you have come to the right place!
You should be accurate, reliable and enjoy a fast-paced environment.
The job consists of: managing outgoing orders, printing invoices, checking inventory and registering incoming goods.
We are a fast growing and family owned company that specialises in import and distribution of Asian food. We value more a good attitude than formal educational background.
Its important you have experience in working as team player.
Brinner du för asiatisk mat? Då får du möjlighet att jobba som ekonomi assistent på ett företag som säljer östasiatiska varor.
Vi söker nu efter en driven, energisk och självständig person. Du ska ha erfarenhet inom administration och kunna ett östasiatiskt språk. En stor del av våra kunder är vietnamesiska/thailändska matbutiker och restauranger.
Vi är ett familjeägt grossist företag inom asiatisk livsmedel med inriktning på högkvalitativa och autentiska produkter.
Vi värderar om du har erfarenhet som teamarbetare. Visa mindre

Ekonomiassistent/redovisningsassistent (Praktikant)

Vi söker en driven ekonomiassistent till vårt kontor i Stockholm. Om verksamheten Vi är en redovisningsbyrå som grundades 2019. Sedan starten har vi år för år vuxit och söker nu en ekonomiassistent. Idag har cirka 120 kunder och tanken är att ekonomiassistenten skall avlasta redovisningsekonomerna med diverse uppgifter. Mer om tjänsten Tjänsten som tillsätts just nu är en praktiktjänst som vara i 3 månader (deltid). Tanken är att praktiktjänsten skall över... Visa mer
Vi söker en driven ekonomiassistent till vårt kontor i Stockholm.
Om verksamheten
Vi är en redovisningsbyrå som grundades 2019. Sedan starten har vi år för år vuxit och söker nu en ekonomiassistent. Idag har cirka 120 kunder och tanken är att ekonomiassistenten skall avlasta redovisningsekonomerna med diverse uppgifter.
Mer om tjänsten
Tjänsten som tillsätts just nu är en praktiktjänst som vara i 3 månader (deltid). Tanken är att praktiktjänsten skall övergå till en tillsvidare anställning efter avslutad praktikperiod.
Är du inte intresserad av praktiken och tror att du har de kunskaper som krävs för en anställning så skicka in ditt CV!
Du har ekonomiutbildning eller minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent.
I arbetsuppgifterna ingår:
* Löpande redovisning
* Sortering av material
*Avstämningar
*Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsbyrå
Din profil
Som person är du noggrann och strukturerad. Du är också ordningsam och har lätt för att samarbeta. För att trivas i rollen som ekonomiassistent måste du vara driven och vilja utvecklas.
Ansökan
Skicka ditt CV till
[email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

School Economist

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Skolekonom/Skoladministratör

Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i snart 30 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerad personal och närvarande skolledare som våra skolor har lyckats. En miljö där alla arbetar mot gemensamma mål och där eleverna står i centrum för allt vi gör, alla elever är dina elever.

IES Länna är en skola för årskurserna 3-9 med ca 630 elever och 70 medarbetare. Vi är en tvåspråkig skola som följer den svenska läroplanen. Skolan ligger i Skogås, strax utanför Stockholm, en kort promenad från vackra Drevviken och Skogås pendeltågsstation.

Att jobba i vår skola är att vara del av en professionell gemenskap och samarbete. Hos oss får du möjlighet att arbeta internationellt fast på hemmaplan. 

Vi söker nu en skolekonom i som skall ansvara för följande arbetsuppgifter. 

Ekonomi

- Löpande bokföring
- Bistå rektorn i budgetarbetet inför kommande verksamhetsår
- Månadsvis kostnadsuppföljning och kommentarer på utfallet till huvudkontoret
- Månadsvis avstämningar av samtliga balanskonton
- Kontera och kontrollera inkommande leverantörsfakturor i Palette
- Fakturering i Hogia
- Avstämning av skolpeng månadsvis
- Kontakter med kommuner, genomgång av beslut mm
- Ansvara för skolans elektroniska handkassa
- Inköp och beställningar av material och utrustning
- Forse ämnesansvariga med löpande budget information under året
- Statistikinsamling och sammanställning skolkostnader för SCB och skolans huvudkontor

Payroll Admin

- Överse avvikelserapportering i Hogia
- Kontrollerar prelim payroll run
- Huvudkontakt för skolan till payroll på HQ

Administration

- Stödja admin teamet i deras vardagliga arbeten

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant akademisk examen och ett antal års erfarenhet av arbete inom administration. Har du erfarenhet från skolvärlden så är det ett plus men inte en nödvändighet. Vidare är du strukturerad, flexibel och har en god organisatorisk förmåga. Då du kommer ha många processer igång samtidigt krävs att du är van att arbeta självständigt, prioritera inom dina olika arbetsuppgifter samt kommunicera med olika uppdragsgivare. Självklart så behärskar du engelska i både tal och skrift.

Tjänsten är placerad lokalt på vår skola i Skogås men samverkan med andra IES-skolor och huvudkontoret förekommer regelbundet i form av digitala träffar eller fysiska möten när det behövs. Du kommer även att ingå i admin-teamet som träffas en gång per vecka.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansöka idag. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt via vårt ansökningssystem. Visa mindre

Ekonomiassistent/redovisningsassistent (Praktikant)

Vi söker en driven ekonomiassistent till vårt kontor i Stockholm. Om verksamheten Vi är en redovisningsbyrå som grundades 2019. Sedan starten har vi år för år vuxit och söker nu en ekonomiassistent. Idag har vi cirka 120 kunder och tanken är att ekonomiassistenten skall avlasta redovisningsekonomerna med diverse uppgifter. Mer om tjänsten Tjänsten som tillsätts just nu är en praktiktjänst som vara i 3 månader (deltid). Tanken är att praktiktjänsten skall ö... Visa mer
Vi söker en driven ekonomiassistent till vårt kontor i Stockholm.
Om verksamheten
Vi är en redovisningsbyrå som grundades 2019. Sedan starten har vi år för år vuxit och söker nu en ekonomiassistent. Idag har vi cirka 120 kunder och tanken är att ekonomiassistenten skall avlasta redovisningsekonomerna med diverse uppgifter.
Mer om tjänsten
Tjänsten som tillsätts just nu är en praktiktjänst som vara i 3 månader (deltid). Tanken är att praktiktjänsten skall övergå till en tillsvidare anställning efter avslutad praktikperiod.
Är du inte intresserad av praktiken och tror att du har de kunskaper som krävs för en anställning så skicka in ditt CV!
Du har ekonomiutbildning eller minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent.
I arbetsuppgifterna ingår:
* Löpande redovisning
* Sortering av material
*Avstämningar
*Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsbyrå
Din profil
Som person är du noggrann och strukturerad. Du är också ordningsam och har lätt för att samarbeta. För att trivas i rollen som ekonomiassistent måste du vara driven och vilja utvecklas.
Ansökan
Skicka ditt CV till
[email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Administratör med östasiatiskt språk

Do you have experience as administrative assistant? Do you speak any of following languages: Chinese, Thai or Vietnamese? Are you interested in Asian food? Look no more, you have come to the right place! You should be accurate, reliable and enjoy a fast-paced environment. It is good if you have experience working with computer. The job consists of: managing outgoing orders, printing invoices, checking inventory and registering incoming goods. We are a fast... Visa mer
Do you have experience as administrative assistant? Do you speak any of following languages: Chinese, Thai or Vietnamese? Are you interested in Asian food? Look no more, you have come to the right place!
You should be accurate, reliable and enjoy a fast-paced environment. It is good if you have experience working with computer.
The job consists of: managing outgoing orders, printing invoices, checking inventory and registering incoming goods.
We are a fast growing and family owned company that specialises in import and distribution of Asian food. We value more a good attitude than formal educational background.
Its important you have experience in working as team player.
We appreciate if you have been using pc in previous jobs.
Brinner du för asiatisk mat? Då får du möjlighet att jobba som ekonomi assistent på ett företag som säljer östasiatiska varor.
Vi söker nu efter en driven, energisk och självständig person. Du ska ha erfarenhet inom administration och kunna ett östasiatiskt språk. En stor del av våra kunder är vietnamesiska/thailändska matbutiker och restauranger.
Vi är ett familjeägt grossist företag inom asiatisk livsmedel med inriktning på högkvalitativa och autentiska produkter.
Vi värderar om du har erfarenhet som teamarbetare.
Vi uppskattar om du har använt dator i tidigare anställning. Visa mindre

Ekonomiadministratör inom kundfakturagruppen

Ansök    Mar 13    REGION STOCKHOLM    Ekonomiassistent
Är du erfaren ekonomiadministratör? Vill du ha ett spännande arbete med möjlighet till personlig utveckling? Då är det kanske dig vi söker som ekonomiadministratör till kundfakturagruppen! Vi erbjuder  - En individuellt anpassad introduktion. - En spännande tjänst i en serviceinriktad miljö med goda möjligheter till personlig utveckling. - 5000kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme samt 3500kr i friskvårdsbidrag. Självklart får du också ... Visa mer
Är du erfaren ekonomiadministratör? Vill du ha ett spännande arbete med möjlighet till personlig utveckling? Då är det kanske dig vi söker som ekonomiadministratör till kundfakturagruppen!

Vi erbjuder 
- En individuellt anpassad introduktion.

- En spännande tjänst i en serviceinriktad miljö med goda möjligheter till personlig utveckling.
- 5000kr i friskvårdsbidrag, alternativt friskvårdstimme samt 3500kr i friskvårdsbidrag.

Självklart får du också ta del av de generella https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/ som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten
Financial Operations är en del av ekonomiavdelningen och är geografiskt belägen i Huddinge. Vi hanterar redovisningsuppdraget både för Karolinska Universitetssjukhuset och för Södertälje Sjukhuset AB. Rollen som ekonomiadministratör innebär varierande arbetsuppgifter i en serviceinriktad miljö med stundvis högt tempo.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Attestering av kundfakturor.
- Inkassohantering.
- Hjälpa verksamheten med fakturaärenden.

Vi söker
För att du ska trivas hos oss och vi med dig så tror vi att du är en ansvarstagande, självgående och driven person som trivs i en miljö med höga krav och tidvis mycket högt tempo. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, se till helheten, är kommunikativ och serviceinriktad.

Vidare ser vi att du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du är stresstålig, duktig på att prioritera och har lätt att fatta beslut.

Kvalifikationer
Krav:

- Gymnasial utbildning i ekonomi.
- Minst 3 års erfarenhet av brett och kvalificerat ekonomiadministratörsarbete.
- Hög IT-mognad.
- God kunskap i Microsoft Office-paketet.
- Behärska svenska språket i tal och skrift

Meriterande:

- Arbetat i en transaktionsintensiv verksamhet, gärna i större organisationer.

 

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Stab Ekonomi och inköp

För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! På https://www.karolinska.se/om-oss/om/organisation/Administrativa-verksamheter/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Ekonomiassistent - hyrrekrytering till bolag i Huddinge

Vi söker nu en ekonomiassistent ett växande bolag inom bygg/entreprenad med placering i Huddinge! Uppdragsperiod: Start omgående, dock senast i juni/juli Längd: 6 månader. Möjlighet till överrekrytering för rätt person Omfattning: 100%, Arbetsort: Huddinge Bransch: Bygg/entreprenad Om rollen Vår kund är ett växande bolag inom sin bransch med stora projekt inom entreprenad och bygg. Tillsammans med ytterligare en ekonomiassistent ansvarar ni för kun... Visa mer
Vi söker nu en ekonomiassistent ett växande bolag inom bygg/entreprenad med placering i Huddinge!

Uppdragsperiod: Start omgående, dock senast i juni/juli

Längd: 6 månader. Möjlighet till överrekrytering för rätt person

Omfattning: 100%,

Arbetsort: Huddinge

Bransch: Bygg/entreprenad

Om rollen
Vår kund är ett växande bolag inom sin bransch med stora projekt inom entreprenad och bygg.

Tillsammans med ytterligare en ekonomiassistent ansvarar ni för kund- och leverantörsreskontra, löpande redovisning, delaktighet i bokslutsarbetet tillsammans med VD, viss rapportering, likviditetsrapporter och avstämningar.

I rollen ingår även kontorsadministration med uppgifter såsom posthantering, beställning av kontorsmaterial, telefonväxel, mailhantering samt att kontoret är bemannat under kontorstider. Du kommer att ha mycket kontakt ut i organisationen och därför är det viktigt att du är social och tycker om att vara ”spindeln i nätet” (vi vet – en riktigt klyscha men i detta fall faktiskt en bra beskrivning!). 

System: Visma Admin och Excel

Är detta du?
För att trivas i denna roll tror vi att du som person är jordnära och trivs i en familjär miljö där du får jobba nära verksamheten och dina kollegor. Vi tror att du har arbetat inom ekonom i ett par år och har du har tidigare erfarenhet av ekonomiadministration från liknande bransch ses detta som mycket meriterande!

Det allra viktigaste är att du är en flexibel och noggrann person som trivs i en bred och serviceinriktad roll där du tar dig an uppgifter både högt och lågt. Då arbetet utförs på plats är det också av yttersta vikt att du vill utgå från kontoret!

Talents of Sweden
Vi är rekryterings- och konsultföretaget för marknadens mest eftertraktade ekonomer och företag. Att söka detta uppdrag genom oss ger rätt person goda möjligheter till en spännande karriärutveckling – både nu och i framtiden. Vi sitter med fler spännande interimsuppdrag och rekryteringar och genom att söka en roll genom oss kan också fler intressanta möjligheter dyka upp utöver detta specifika konsultuppdrag.

Vi svarar gärna på frågor
För frågor om tjänsten kontakta rekryterare Rebecca Jonas på 073-670 88 50 eller [email protected]. Vi intervjuar löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast.

Sökord: Interimskonsult, Interim, konsult, ekonomikonsult, ekonomi, jobb, ekonomiassistent, redovisningsassistent, redovisningsekonom, rekrytering, hyrrekrytering, Talents of Sweden Visa mindre

Rörjouren söker ekonomiadministratör (Kundreskontra)

Vi på Rörjouren expanderar nu och söker dig som har erfarenhet inom administration och fakturahantering. Särskilt kommer du få arbeta med kundreskontra. Det som kan ingå är kundupplägg med nya kunder, handlägga fakturering, samt övriga uppgifter som gäller underhåll av kundreskontra, kundregister samt betalningar. Det är fördelaktigt om du har erfarenheter i att hantera och jobba med ROT-avdrag och tillhörande kommunikation med Skatteverket. Arbetet sker p... Visa mer
Vi på Rörjouren expanderar nu och söker dig som har erfarenhet inom administration och fakturahantering. Särskilt kommer du få arbeta med kundreskontra. Det som kan ingå är kundupplägg med nya kunder, handlägga fakturering, samt övriga uppgifter som gäller underhåll av kundreskontra, kundregister samt betalningar.
Det är fördelaktigt om du har erfarenheter i att hantera och jobba med ROT-avdrag och tillhörande kommunikation med Skatteverket. Arbetet sker på vårt kontor i Länna och innebär både självständigt arbete samt arbete i grupp och i samspel med montörer, övriga anställda och ledningsgrupp. Har du erfarenheter inom Fortnox eller Hantverksappen så är det meriterande. Som administratör på Rörjouren så är du i kontinuerlig kontakt med kunder och montörer.
Kort om RörjourenRörjouren är en etablerad aktör inom VVS, mark och el. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster under ett och samma tak. Rörmokartjänster, avloppsspolning, markarbeten och elarbeten är exempel på några av de tjänster som vi på Rörjouren erbjuder kunder. Vidare är våra kunder både privatpersoner och företag och vår service är tillgänglig i hela Stor-Stockholm dygnet runt. Visa mindre

Hyresadministratör

Ansök    Feb 1    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Tjänsten är placerad på ekonomienheten som är en av tre stabsfunktioner inom socialförvaltningen. Ekonomienheten ger stöd i frågor till chefer på samtliga nivåer i förvaltningen samt utarbetar underlag till vård-... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Tjänsten är placerad på ekonomienheten som är en av tre stabsfunktioner inom socialförvaltningen. Ekonomienheten ger stöd i frågor till chefer på samtliga nivåer i förvaltningen samt utarbetar underlag till vård- och omsorgsnämnden och socialnämnden.

Ekonomienheten är uppdelad i en strategisk del och en redovisningsdel. Tjänsten som hyresadministratör ingår i redovisningsdelen som består av två ekonomiassistenter, tre avgiftshandläggare och en hyresadministratör. Närmsta chef är ekonomienhetens biträdande ekonomichef.

Socialförvaltningen ansvarar för individ-och familjeomsorg, äldreomsorg och omsorg för personer med funktionsnedsättningar. Förvaltningen erbjuder service, råd, stöd och omsorg med målet att alla invånare ska kunna leva självständiga och trygga liv och är en av kommunens största förvaltningar med närmare 1 800 medarbetare.


-

Arbetsuppgifter
Du kommer att sköta hanteringen av hyreskontrakt, aviseringar, hyresjusteringar, kravhantering mm. Du ska även se till att rutiner samt riktlinjer följs och uppdateras vid behov. Som hyresadministratör kommer du att ha nära samarbete med ekonomiassistenter och avgiftshandläggare samt även vist samarbete med våra lokalsamordnare.

I övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter på ekonomienheten kan även komma att ingå.Din profil
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Meriterande är erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från kommunal verksamhet men även inom kravhantering eller fastighetsbranschen. Ytterligare merit är om du tidigare har arbetar bland annat i fastighetssystemet LEB samt i ekonomisystemet ERP (tidigare UBW, Agresso).

Du bör ha god förmåga att arbeta självständigt, skapa goda relationer samt att ta egna initiativ. Vidare bör du vara stresstålig och ha god samarbetsförmåga, hög serviceanda samt att ha lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du är inte rädd för att anta nya utmaningar, är nyfiken och vill utveckla, du vågar även prova nytt och lär dig av nya erfarenheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Huddinge kommun söker ekonomiassistent till kommunstyrelsens förvaltning

Ansök    Jan 19    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare, oavsett om du är lärare, ingenjör eller ekonomiassistent. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Ekonomiavdelningen inom kommunstyrelsens förvaltning består av fyra sektioner: redovisning, budget- och verksamhetsstyrning, upphandling samt strategisk l... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare, oavsett om du är lärare, ingenjör eller ekonomiassistent. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Ekonomiavdelningen inom kommunstyrelsens förvaltning består av fyra sektioner: redovisning, budget- och verksamhetsstyrning, upphandling samt strategisk lokalsektion.

Redovisningssektionen ansvarar för kommunens redovisning, kund- och leverantörsreskontror samt förvaltar och utvecklar kommunens ekonomisystem. Sektionen driver ett antal digitaliserings- och förändringsprocesser och bidrar aktivt till att kommunens effektiviseringsmål uppnås.

Vi söker en ny kollega som vill vara med och bidra till fortsatt utveckling. På sektionen arbetar idag 14 personer, varav sex ekonomiassistenter.

-

Tjänsten som ekonomiassistent innebär att arbeta med kommunens kund- och leverantörsreskontra i ERP samt bokföring av manuella in- och utbetalningar.
Rollen innebär vidare att ta aktivt ansvar för de egna och gruppens arbetsuppgifter och att bidra till sektionens arbete med att effektivisera och digitalisera verksamheten.

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du arbetat med ekonomi inom kommunal verksamhet.
Du har en bra kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska, både skriftligt och muntligt.
Du har goda kunskaper i Officepaketet och har arbetat i ekonomisystemet Agresso/UBW/ERP samt med kund- och leverantörsreskontra.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och självgående och bidrar till en bra arbetsmiljö. Du har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete och utför dina arbetsuppgifter noggrant och med bra kvalitet. Rollen innebär kontakter både internt och externt och förutsätter att du har ett engagemang, är delaktig och skapar goda relationer.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen. När vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag, är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Kontorist eller ekonomiassistent till Jordbro Skadecenter AB

Bolaget bedriver plåt- och karossverksamhet i Jordbros kommun. På grund av utökat verksamhet önskar bolaget anställa helst en kvinnlig kontorist/ekonomiassistent som behärskar svenska språket såväl i tal- som skrift. Arbetsuppgifterna kommer att bestå i att ta hand kund- och leverantörsfakturor samt ta hand om kundbokningar och kontakter med försäkringsbolag. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för ... Visa mer
Bolaget bedriver plåt- och karossverksamhet i Jordbros kommun. På grund av utökat verksamhet önskar bolaget anställa helst en kvinnlig kontorist/ekonomiassistent som behärskar svenska språket såväl i tal- som skrift.
Arbetsuppgifterna kommer att bestå i att ta hand kund- och leverantörsfakturor samt ta hand om kundbokningar och kontakter med försäkringsbolag.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ekonomiassistent till Huddinge kommun

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor har vi en gemensam syn på pedagogiskt ledarskap och lärande som definieras i vår pedagogiska plattform. Denna beskriver vad som förväntas av oss som arbetar här, och vad varje barn och elev sk... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.
I Huddinge kommuns förskolor och skolor har vi en gemensam syn på pedagogiskt ledarskap och lärande som definieras i vår pedagogiska plattform. Denna beskriver vad som förväntas av oss som arbetar här, och vad varje barn och elev ska få möta i våra verksamheter, varje dag.
Läs mer om Huddinge pedagogiska plattform http://www.pedagoghuddinge.se/projekt-och-utveckling/pedagogisk-plattform/
Ekonomiassistent till Huddinge kommun
Vi söker en ekonomiassistent som brinner för ekonomi och som vill ha en central och viktig roll på Barn- och utbildningsförvaltningen i Huddinge!
Barn- och utbildningsförvaltningen
Avdelningen ekonomi och lokaler är en del av barn-och utbildningsförvaltningen och en stöd- och specialistfunktion till alla våra verksamheter inom förskola och grundskola. Förvaltningen är kommunens största förvaltning och har ca 3 200 medarbetare och omsätter ca 2,8 mdr kronor. På avdelningen finns 15 medarbetare som arbetar med ekonomi, verksamhets- och lokalfrågor samt kost och måltider. Vi är ett bra team som arbetar tillsammans och hjälps åt, välkommen till oss!
Om tjänsten
Som ekonomiassistent kommer du arbeta med löpande bokföring och redovisning, ansvara för kontoavstämning samt vara ett stöd till redovisningsekonomen. Vidare ingår i tjänsten att ta fram ekonomiska underlag till kommunstyrelse- och barn- och utbildningsförvaltningen samt för allmän begäran enligt offentlighetsprincipen. Du kommer även vara med och ansvara för delar av arbetet med att upprätta månads-, delårs- och helårsbokslut. Vi erbjuder dig ett omväxlande, utmanade och roligt arbete i en bred roll där du har möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper inom din yrkesroll. Tillsammans i teamet finns möjligheter att vara med och utveckla och effektivisera avdelningens arbete.
Din profil
Rollen är bred och för rätt kandidat finns det möjlighet att utveckla sina kunskaper inom ekonomiområdet.
Du är engagerad och tar ansvar för ditt arbete, är noggrann när det gäller detaljer samtidigt som du har förmåga att se sammanhang. Det är viktigt att du är flexibel och har en förmåga att tempoväxla och anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du har en god förmåga att prioritera även i perioder när tempot kan var högt.
Som person är du en engagerad problemlösare som gärna delar med dig av dina kunskaper till andra. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är prestigelös och ser till verksamhetens gemensamma mål snarare än individuella prestationer.
Du har en naturlig förmåga att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Därtill arbetar du även bra självständigt och tar egna initiativ inom ramen för uppdraget.
Du har minst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning samt att du har två till tre års erfarenhet från liknande arbete på en ekonomiavdelning inom kommunal eller offentlig verksamhet.
Då tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt, måste du vara bra på att kommunicera och skapa goda relationer samt ha en god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt.
Du kommer få goda möjligheter att själv planera ditt arbete och dina dagar och därför ser vi gärna att du är självgående, ansvarstagande, noggrann och bra på att strukturera ditt arbete.
Därtill tror vi att du är engagerad, delaktig och bidrar till ett gott arbetsklimat i gruppen
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
IT/System
Arbetet kräver goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel och vi ser det som meriterande att ha tidigare erfarenhet av Proceedo.
Mycket goda kunskaper i ekonomisystem, meriterande med tidigare erfarenhet av Agresso/UBW/ERP, vidare är du engagerad och har ett genuint intresse för ekonomi- och systemfrågor samt vill utvecklas inom området.
Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner
Tjänsten avser tillsvidare, heltid med start enligt överenskommelse.
Vid frågor om tjänsten:
I denna rekrytering samarbetar vi med Human Capital.
För en inledande konfidentiell dialog kring tjänsten, skriv till; Tove EkMail: [email protected]
I andra hand är ni välkomna att kontakta:
Maria Rindefors Dufva avdelningschef
08-535 360 10
Sista ansökningsdag
2023-02-06
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ekonomiassistent/redovisningsassistent (Praktikant)

Vi söker en driven ekonomiassistent till vårt kontor i Stockholm. Om verksamheten Vi är en redovisningsbyrå som grundades 2019. Sedan starten har vi år för år vuxit och söker nu en ekonomiassistent. Idag har cirka 120 kunder och tanken är att ekonomiassistenten skall avlasta redovisningsekonomerna med diverse uppgifter. Mer om tjänsten Tjänsten som tillsätts just nu är en praktiktjänst som vara i 3 månader (deltid). Tanken är att praktiktjänsten skall över... Visa mer
Vi söker en driven ekonomiassistent till vårt kontor i Stockholm.
Om verksamheten
Vi är en redovisningsbyrå som grundades 2019. Sedan starten har vi år för år vuxit och söker nu en ekonomiassistent. Idag har cirka 120 kunder och tanken är att ekonomiassistenten skall avlasta redovisningsekonomerna med diverse uppgifter.
Mer om tjänsten
Tjänsten som tillsätts just nu är en praktiktjänst som vara i 3 månader (deltid). Tanken är att praktiktjänsten skall övergå till en tillsvidare anställning efter avslutad praktperiod.
Är du inte intresserad av praktiken och tror att du har de kunskaper som krävs för en anställning så skicka in ditt CV!
Du har ekonomiutbildning eller minst 2 års erfarenhet av att ha arbetat som ekonomiassistent.
I arbetsuppgifterna ingår:
* Löpande redovisning
* Sortering av material
*Avstämningar
*Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsbyrå
Din profil
Som person är du noggrann och strukturerad. Du är också ordningsam och har lätt för att samarbeta. För att trivas i rollen som ekonomiassistent måste du vara driven och vilja utvecklas.
Ansökan
Skicka ditt CV till
[email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent till Mandometerkliniken

Ansök    Nov 1    AB Mando    Ekonomiassistent
Mandometerklinikerna ingår i en privatägd vårdkoncern med en årsomsättning om 150 MSEK och cirka 170 heltidsanställda medarbetare. Vi behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. Närståendestöd, brukarstöd och motiverande samtal är viktiga inslag i behandlingen. För närvarande finns verksamheten vid fem kliniker i Sverige... Visa mer
Mandometerklinikerna ingår i en privatägd vårdkoncern med en årsomsättning om 150 MSEK och cirka 170 heltidsanställda medarbetare.
Vi behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. Närståendestöd, brukarstöd och motiverande samtal är viktiga inslag i behandlingen.
För närvarande finns verksamheten vid fem kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns på Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge. Forskningen i samarbete med Karolinska Institutet är integrerad med den kliniska verksamheten. Läs gärna mer om oss och vår metod på https://mando.se/mandometermetoden/.
Som ekonomiassistent hos Mando Group AB kommer du att bli en del i vårt härliga Finance-team. Vi stärker nu vår grupp med en till ekonomiassistent.
För närvarande består gruppen av tre medarbetare där övriga tjänster är ekonomiassistent, ekonom och ekonomichef.
Beskrivning
Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat:
· Löpande bokföring i koncernens fyra bolag
· Arbeta med leverantörs- och kundreskontra
· Fakturahantering
· Upplägg av nya kunder / leverantörer samt registervård i affärssystemen.
· Påminnelsehantering i både kund- och leverantörsreskontran.
· Bokföra transaktioner som sker på företagets bankkonton
· Utläggs-/ Kvittoredovisning och manuella utbetalningar
· Kassaredovisning och bokföra utlägg från klinikerna
· Bokning och avstämning av korttransaktioner
· Avstämningar och kontroller i samband med månadsbokslut, kvartals-/årsbokslut
· Utredningsarbete och uppföljning av poster
· Projektredovisning
· Arkivering och upprätta rutinbeskrivningar
· Daglig kontakt med våra kliniker, avdelningar samt externa kontakter
· Hantering av gemensam mail
· Driva utveckling av effektiva flöden och förbättra interna rutiner
· Övriga ekonomirelaterade arbetsuppgifter
Kompetens
Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom, har YH-utbildning eller liknande och har minst tre års erfarenhet av redovisning.
Du ska ha goda kunskaper i Excel, Officepaketet och meriterande är om du har arbetat i Visma Administration 2000 och Centsoft fakturahanteringsprogram.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.


Personliga egenskaper
Vi tror att du som person;
· Har en god ekonomisk förståelse, god systemvana och lätt att lära dig nya.
· Är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt där du kan hantera att arbeta med flera uppgifter parallellt.
· Är serviceinriktad, prestigelös och trivs med att ha flera kontaktytor.
· Är ansvarstagande och lösningsorienterad i ditt arbete.
· Är stresstålig
· Förstår vikten av gott samarbete, delaktighet och arbetsklimat. Du bidrar aktivt till en god arbetsmiljö.
· Gärna delar med dig av kunskap och kompetens till gruppen.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper!


Om tjänsten
Omfattning: Deltid 75 % - 80 %
Anställning: Anställning på projekt med stora möjligheter till fast tjänst
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Huddinge
Ansökan och CV till: [email protected]
Sista ansökningsdag 2022-12-01 tjänsten kan tillsättas dessförinnan så tveka inte att ansöka redan idag.
Rubricera din ansökan med ”ekonomiassistent”.
Övrigt
Vi gör registerkontroller i samband med anställning.
När du ansöker om arbete samtycker du till att dina personuppgifter registreras och behandlas för att fullgöra de uppgifter som är nödvändiga i samband med rekrytering. Uppgifterna sparas så länge de behövs under ansökningstiden.
Varmt välkommen med Din ansökan! Visa mindre

Administratör (kontor, ekonomi, marknad och försäljning mm)

Allgranth Fastighet AB med de helägda dotterbolagen Svensk Utemiljö AB och Svensk Arboristtjänst AB förstärker nu sin ekonomi, administration och marknadsavdelning Vi söker en person till våra kontor i Liljeholmen och Vårby för att tillsammans med befintlig personal arbeta inom administration, ekonomi, marknad och försäljning för samtliga bolag i koncernen. Arbetsuppgifter: Att besvara telefon, mail och kund-förfrågningar via hemsida. Uppdatera kundregist... Visa mer
Allgranth Fastighet AB med de helägda dotterbolagen Svensk Utemiljö AB och Svensk Arboristtjänst AB förstärker nu sin ekonomi, administration och marknadsavdelning
Vi söker en person till våra kontor i Liljeholmen och Vårby för att tillsammans med befintlig personal arbeta inom administration, ekonomi, marknad och försäljning för samtliga bolag i koncernen.
Arbetsuppgifter:
Att besvara telefon, mail och kund-förfrågningar via hemsida.
Uppdatera kundregister, fakturera kunder, kontera fakturor, sammanställa statistik, bevaka kundbetalningar och sända påminnelser vid behov. Granska leverantörsfakturor, administrera prisförändringar till avtalskunder, mm.
Att utifrån kundunderlag göra mindre/enklare offerter och sända till kund. Större eller mer komplicerade förfrågningar läggs in i vårt affärssystem och överlämnas till affärsområdeschef eller försäljningschef.


Företagen är alla certifierade i enlighet med ISO 9001 för kvalitet och ISO 14001 för miljö.
Personlighet:
Vi lägger stor vikt vi de personliga egenskaperna där prestigelös, serviceinriktad, god administrativ förmåga och viljan att lära sig nya saker är viktiga egenskaper.


Krav:
Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.


Meriterande erfarenheter och kunskaper:
Vana att hantera kunder/ Kundmottagning.
Servicearbete
Ekonomiarbete
”Gröna arbeten” t.ex. arborist, trädgårdsarbetare
Programvaror: Excel, Word, Fort Knox, Bygglet och Pondus
HR frågor.
ISO 9001 & 14001
Försäljning


Sista ansökningsdag: 2022-12-08. Utvärdering sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.
Ansökan mailas till: [email protected] och märks med ”Administratör”
Frågor om tjänsten kan besvaras av Försäljningschef Ronnie Hermansson.
Hemsidor:
www.svenskutemiljo.se
www.allgranth.se
www.svenskarboristtjanst.se Visa mindre

Ekonomiassistent sökes till kund

Ansök    Okt 28    Prowork Bemanning AB    Ekonomiassistent
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Skogås verksamma inom tillverkningsindustrin. I rollen som ekonomiassistent kommer du att bland annat arbeta med * Lön * Bokföringar och avstämningar * Leverantörsfakturor * Skatt och momsbetalningar Om dig Vi söker dig som har arbetat med liknande nämnda uppgifter och har relevant utbildning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har tidigare erfarenhet av att arbete i Jeeves. Som person är du ans... Visa mer
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Skogås verksamma inom tillverkningsindustrin.
I rollen som ekonomiassistent kommer du att bland annat arbeta med
* Lön
* Bokföringar och avstämningar
* Leverantörsfakturor
* Skatt och momsbetalningar
Om dig
Vi söker dig som har arbetat med liknande nämnda uppgifter och har relevant utbildning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har tidigare erfarenhet av att arbete i Jeeves.
Som person är du ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa kunder och kollegor. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Att arbeta i högt tempo och mot tydliga deadlines är något du trivs med. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är nyfiken och tycker om förändringar som en del av utvecklingen framåt. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.


Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Ekonomiassistent sökes till kund

Ansök    Okt 14    Prowork Bemanning AB    Ekonomiassistent
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Skogås verksamma inom tillverkningsindustrin. Arbetet är på ca 50%, halvdagar eller 2-3 dagar i veckan, och är förlagt dagtid. I rollen som ekonomiassistent kommer du att bland annat arbeta med * Lön * Bokföringar och avstämningar * Leverantörsfakturor * Skatt och momsbetalningar Om dig Vi söker dig som har arbetat med liknande nämnda uppgifter och har relevant utbildning. Du har goda kunskaper i Offic... Visa mer
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Skogås verksamma inom tillverkningsindustrin. Arbetet är på ca 50%, halvdagar eller 2-3 dagar i veckan, och är förlagt dagtid.
I rollen som ekonomiassistent kommer du att bland annat arbeta med
* Lön
* Bokföringar och avstämningar
* Leverantörsfakturor
* Skatt och momsbetalningar
Om dig
Vi söker dig som har arbetat med liknande nämnda uppgifter och har relevant utbildning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har tidigare erfarenhet av att arbete i Jeeves.
Som person är du ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa kunder och kollegor. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Att arbeta i högt tempo och mot tydliga deadlines är något du trivs med. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är nyfiken och tycker om förändringar som en del av utvecklingen framåt. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.


Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Ekonomiassistent sökes till kund

Ansök    Okt 21    Prowork Bemanning AB    Ekonomiassistent
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Skogås verksamma inom tillverkningsindustrin. I rollen som ekonomiassistent kommer du att bland annat arbeta med * Lön * Bokföringar och avstämningar * Leverantörsfakturor * Skatt och momsbetalningar Om dig Vi söker dig som har arbetat med liknande nämnda uppgifter och har relevant utbildning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har tidigare erfarenhet av att arbete i Jeeves. Som person är du ans... Visa mer
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Skogås verksamma inom tillverkningsindustrin.
I rollen som ekonomiassistent kommer du att bland annat arbeta med
* Lön
* Bokföringar och avstämningar
* Leverantörsfakturor
* Skatt och momsbetalningar
Om dig
Vi söker dig som har arbetat med liknande nämnda uppgifter och har relevant utbildning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har tidigare erfarenhet av att arbete i Jeeves.
Som person är du ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa kunder och kollegor. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Att arbeta i högt tempo och mot tydliga deadlines är något du trivs med. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är nyfiken och tycker om förändringar som en del av utvecklingen framåt. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.


Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Ekonomiassistent sökes till kund

Ansök    Okt 10    Prowork Bemanning AB    Ekonomiassistent
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Skogås verksamma inom tillverkningsindustrin. Arbetet är på ca 50%, halvdagar eller 2-3 dagar i veckan, och är förlagt dagtid. I rollen som ekonomiassistent kommer du att bland annat arbeta med * Lön * Bokföringar och avstämningar * Leverantörsfakturor * Skatt och momsbetalningar Om dig Vi söker dig som har arbetat med liknande nämnda uppgifter och har relevant utbildning. Du har goda kunskaper i Offic... Visa mer
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Skogås verksamma inom tillverkningsindustrin. Arbetet är på ca 50%, halvdagar eller 2-3 dagar i veckan, och är förlagt dagtid.
I rollen som ekonomiassistent kommer du att bland annat arbeta med
* Lön
* Bokföringar och avstämningar
* Leverantörsfakturor
* Skatt och momsbetalningar
Om dig
Vi söker dig som har arbetat med liknande nämnda uppgifter och har relevant utbildning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har tidigare erfarenhet av att arbete i Jeeves.
Som person är du ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa kunder och kollegor. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Att arbeta i högt tempo och mot tydliga deadlines är något du trivs med. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är nyfiken och tycker om förändringar som en del av utvecklingen framåt. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.


Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Ekonomiassistent

Vi är en liten koncern med totalt sex företag och omkring 200 anställda fördelat på sju länder. Vi bildade koncernens moderbolag 2021 men vår huvudverksamheten har pågått sedan 2004. Vi är ett familjeföretag där föräldrarna är grundare och två vuxna barn finns på beslutsfattande nivåer i koncernen. Vi driver företag verksamma inom bemanning, YouTube och videoproduktion (sportfiske) samt tillverkning av fiskedrag i egen regi på Sri lanka, vi bedriver även ... Visa mer
Vi är en liten koncern med totalt sex företag och omkring 200 anställda fördelat på sju länder. Vi bildade koncernens moderbolag 2021 men vår huvudverksamheten har pågått sedan 2004. Vi är ett familjeföretag där föräldrarna är grundare och två vuxna barn finns på beslutsfattande nivåer i koncernen.
Vi driver företag verksamma inom bemanning, YouTube och videoproduktion (sportfiske) samt tillverkning av fiskedrag i egen regi på Sri lanka, vi bedriver även e-handel med grossistverksamhet.
Tillväxten är hög och vi växer, därför behövs nu en till person som kan assistera nuvarande ekonomiansvarig i första hand med fakturering, kan du även löneberedning är det kraftigt meriterade. Om du inte kan löner ser vi gärna att det är något du vill lära dig på sikt.
Har du även erfarenhet av export och import, arbeta i flera valutor eller bokföring, ja då är detta kraftigt meriterande men inte ett krav.
Kontoret/arbetsplatsen är stationerad i Farsta/Vidja. Arbetet är heltid tillsvidare, tiderna är flexibla för dig som är organiserad. Du kommer även kunna arbeta hemifrån med vissa delar om du önskar det.
Du kommer ha löpande kontakt med våra fyra chefer som är ansvariga för de olika bolagen, koncernchefen samt din närmaste kollega med motsvarande tjänst.
Vid intresse kommer du vid något tillfälle i processen att behöva genomgå ett personlighetstest för att vi på bästa sätt ska kunna anpassa tjänsten efter din profil och våra behov, samt se att du passar in bra i arbetsgruppen.


All ansökan via e-mail på [email protected]


Märk gärna ämnet i mailet med: Ekonomiassistent


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Avgiftshandläggare

Ansök    Okt 6    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Tjänsten är placerad på ekonomienheten som är en av tre stabsfunktioner inom socialförvaltningen. Ekonomienheten ger stöd i frågor till chefer på samtliga nivåer i förvaltningen samt utarbetar underlag till vård-... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Tjänsten är placerad på ekonomienheten som är en av tre stabsfunktioner inom socialförvaltningen. Ekonomienheten ger stöd i frågor till chefer på samtliga nivåer i förvaltningen samt utarbetar underlag till vård- och omsorgsnämnden och socialnämnden.
Ekonomienheten är uppdelad i en strategisk del och en redovisningsdel. Tjänsten som avgiftshandläggare ingår i redovisningsdelen som består av två ekonomiassistenter, tre avgiftshandläggare och en hyresadministratör. Närmsta chef är ekonomienhetens biträdande ekonomichef.
Socialförvaltningen ansvarar för individ-och familjeomsorg, äldreomsorg och omsorg för personer med funktionsnedsättningar. Förvaltningen erbjuder service, råd, stöd och omsorg med målet att alla invånare ska kunna leva självständiga och trygga liv och är en av kommunens största förvaltningar med närmare 1 800 medarbetare.-

Arbetsuppgifter
Som avgiftshandläggare har du ett mångsidigt uppdrag och du arbetar i en spännande och utvecklande miljö. I rollen kommer du i huvudsak att ansvara för beräkning av avgifter utifrån gällande regler med utgångspunkt i socialtjänstlagen. Denna uppgift är en myndighetsutövning och innebär att du främst beräknar avgifterna utifrån uppgifter om inkomst och utgifter från kund/brukare samt information från Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan samt fattar beslut om avgiftens storlek.
Du ingår i vårt arbetsteam för avgifter med två kollegor som arbetar tillsammans. I arbetsuppgifterna ingår att ha telefonsamtal med kunder/brukare. Du kommer att möta människor som befinner sig i olika livssituationer, och därför ser vi att du har en god serviceförmåga samt ett professionellt förhållningssätt i dina samtal. I rollen kommer du samverka med olika professioner både inom vår organisation samt utanför organisationen.

I övrigt ingår förekommande administrativa uppgifter inom ramen för verksamhetsområdet.


Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med ekonomisk och administrativ inriktning. Erfarenhet från verksamhetssystemen Procapita eller Lifecare är meriterande. Du har erfarenhet av arbetsuppgifter inom ekonomi och administration. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom offentlig verksamhet samt erfarenhet av myndighetsutövning och avgiftshandläggning inom äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning specifikt.
Du har en god social förmåga, ett professionellt bemötande och har lätt att samarbeta med andra. Du präglas av ekonomiskt tänkande och är strukturerad. Du har god samarbetsförmåga, men kan också arbeta självständigt samt är stresstålig. Du är uthållig i ditt arbete och ser och tar egna initiativ till lösningar på utmaningar som uppstår. Du har en hög grad av kvalitetsmedvetenhet och är serviceinriktad. Du har ett gott bemötande till alla våra kunder.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ekonomiassistent sökes till kund

Ansök    Okt 6    Prowork Bemanning AB    Ekonomiassistent
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Skogås verksamma inom tillverkningsindustrin. Arbetet är på ca 70%, halvdagar eller 2-3 dagar i veckan, och är förlagt dagtid. I rollen som ekonomiassistent kommer du att bland annat arbeta med * Lön * Bokföringar och avstämningar * Leverantörsfakturor * Skatt och momsbetalningar Om dig Vi söker dig som har arbetat med liknande nämnda uppgifter och har relevant utbildning. Du har goda kunskaper i Offic... Visa mer
Just nu söker vi en ekonomiassistent till vår kund i Skogås verksamma inom tillverkningsindustrin. Arbetet är på ca 70%, halvdagar eller 2-3 dagar i veckan, och är förlagt dagtid.
I rollen som ekonomiassistent kommer du att bland annat arbeta med
* Lön
* Bokföringar och avstämningar
* Leverantörsfakturor
* Skatt och momsbetalningar
Om dig
Vi söker dig som har arbetat med liknande nämnda uppgifter och har relevant utbildning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har tidigare erfarenhet av att arbete i Jeeves.
Som person är du ansvarstagande och tar gärna egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad och tycker om att hjälpa kunder och kollegor. Du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Att arbeta i högt tempo och mot tydliga deadlines är något du trivs med. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är nyfiken och tycker om förändringar som en del av utvecklingen framåt. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.


Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Ekonomiassistent på deltid till bolag i Farsta

Arbetsbeskrivning: Vi söker för kundsräkning en ekonomiassistent för ett deltidsuppdrag i Farsta. I din roll kommer du ansvara för förfallna fakturor och följa upp mot kunder samt skicka ut påminnelser. Vidare kommer du ha löpande kontakt med inkassobolagen samt stämma av eventuella förändringar. Övrigt förekommande uppgifter är att stötta övriga ekonomifunktion samt hjälpa till med faktureringen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar: • Kontakt... Visa mer
Arbetsbeskrivning:

Vi söker för kundsräkning en ekonomiassistent för ett deltidsuppdrag i Farsta. I din roll kommer du ansvara för förfallna fakturor och följa upp mot kunder samt skicka ut påminnelser. Vidare kommer du ha löpande kontakt med inkassobolagen samt stämma av eventuella förändringar. Övrigt förekommande uppgifter är att stötta övriga ekonomifunktion samt hjälpa till med faktureringen.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Kontakt med inkassobolaget
• Påminnelsehantering
• Kontakt med kunder gällande förfallna fakturor
• Fakturering

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din yrkeskarriär och söker erfarenhet av ekonomiyrket. Du kommer självständigt ansvara för kontakt med inkassobolag samt ha löpande kontakt med kunder, där av är det viktigt att du är kommunikativ och noggrann. Vidare är du social, nyfiken och lösningsorienterad. Vi ser det som fördel om du tidigare jobbat i tex kundtjänst rörande inkasso eller fakturafrågor. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 50-70% med omgående start och som förväntas fortlöpa till årsskiftet. Kunder sitter idag i lokaler i Farsta och du kommer utgå från deras kontor. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på [email protected]

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Ekonomiassistent , Kundreskontra, inkassohantering Visa mindre

Folkpool söker ekonomiassistent

Ansök    Sep 7    Folkpool AB    Ekonomiassistent
Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare. Folkpool inklusive lager, produktion och butiker har cirka 140 anställda och vårt huvudkontor är beläget i Järna uta... Visa mer
Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare.
Folkpool inklusive lager, produktion och butiker har cirka 140 anställda och vårt huvudkontor är beläget i Järna utanför Södertälje.


Ekonomiavdelningen utökar med en ekonomiassistent. Vi är placerade i nyrenoverade lokaler i Kungens kurva.


Din profil
Vi ser att du kanske har gått en KY-utbildning med inriktning redovisning eller motsvarande, alternativt har liknande erfarenhet av redovisning och bokslut från en ekonomiavdelning/redovisningsbyrå i 5 års tid. Utöver utbildningen vill vi att du har arbetat några år på ekonomiavdelning/redovisningsbyrå med bl.a bokföring och månadsbokslut. Du är van att hantera ekonomisystem och har goda kunskaper inom Officepaketet.
Det är framför allt meriterande om du tidigare har arbetat i systemet Fortnox men även Visma Business samt arbete på redovisningsbyrå är ett plus. Det är även meriterande om du har kunskap i att upprätta årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration.
Som person är du noggrann och strukturerad och kan prestera mot uppsatta deadlines, har ett gott siffersinne samt kan jobba i ett högt tempo. Ditt sinne för detaljer i kombination med god samarbetsförmåga gör att du kommer att trivas bra i denna roll. Är du även serviceinriktad, prestigelös och tycker om att skapa goda relationer bör du inte tveka att med att ansöka. Du har en förmåga att utöver det löpande arbetet göra sidoprojekt som kan uppkomma. Du kommunicerar obehindrat i svenska muntligen och skriftligen.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos oss på Folkpool erbjuds du en bred roll med stor utvecklingsmöjlighet. Tjänsten innefattar bland annat – Löpande bokföring och avstämningar - Kundreskontra – Leverantörsreskontra – Moms och skatterapportering – Månadsbokslut – Behjälplig vid årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration. På ekonomiavdelningen så kan det även tillkomma andra arbetsuppgifter under arbetets gång. Du kommer att ha kontaktmanskap mot butiker och sköta deras ekonomi.
Om du tycker att du har rätt kvalifikationer och känner att detta skulle vara en spännande utmaning så tveka inte utan ansök nu.
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Tjänstgöringsort: Kungens Kurva
Kollektivavtal finns.
Anställning: Heltid och tillsvidare, visstidsanställning kan komma att tillämpas. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan skickar du till [email protected] bestående av CV och personligt brev.
Skriv ”Ekonomiassistent” i ämnesraden i mailet.
För mer information om tjänsten kontaktar du Marie Brodin, Ekonomichef 08-554 810 008, [email protected] Visa mindre

Ekonomiadministratör inom leverantörsfakturagruppen

Ansök    Sep 1    REGION STOCKHOLM    Ekonomiassistent
Är du erfaren ekonomiadministratör? Vill du ha ett spännande arbete med möjlighet till personlig utveckling? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu en ekonomiadministratör till leverantörsfakturagruppen. Vi erbjuder Financial Operations är en del av ekonomiavdelningen och är geografiskt belägen i Huddinge. Financial Operations hanterar redovisningsuppdraget både för Karolinska Universitetssjukhuset och för Södertälje Sjukhuset AB.    Vi erbjuder dig en spän... Visa mer
Är du erfaren ekonomiadministratör? Vill du ha ett spännande arbete med möjlighet till personlig utveckling? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu en ekonomiadministratör till leverantörsfakturagruppen.

Vi erbjuder
Financial Operations är en del av ekonomiavdelningen och är geografiskt belägen i Huddinge. Financial Operations hanterar redovisningsuppdraget både för Karolinska Universitetssjukhuset och för Södertälje Sjukhuset AB. 
 
Vi erbjuder dig en spännande tjänst med goda möjligheter till personlig utveckling! Självklart får du som anställd ta del av våra generella https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/.

Om tjänsten
Rollen som ekonomiadministratör innebär varierande arbetsuppgifter i en serviceinriktad miljö med stundvis högt tempo.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Påminnelsehantering.
- Inkassohantering.
- Manuella utbetalningar.
- Support åt verksamheten.
- Utredning av felaktiga fakturor.

Annonsen avser ett heltidsvikariat under perioden 2022-10-01 till och med 2024-08-31.

Vi söker
För att du ska trivas hos oss och vi med dig så tror vi att du är en ansvarstagande, självgående och driven person som trivs i en miljö med höga krav och tidvis mycket högt tempo. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, se till helheten, är kommunikativ och serviceinriktad.

Vidare arbetar du noggrant, strukturerat och lösningsorienterat. Du är stresstålig, duktig på att prioritera och har lätt att fatta beslut.

Kvalifikationer
Krav:

- Gymnasial utbildning i ekonomi.
- Minst 3 års erfarenhet av brett och kvalificerat ekonomiadministratörsarbete. 
- Hög IT-mognad.
- God kunskap i Microsoft Office-paketet.
- Behärska svenska språket i tal och skrift. 

Meriterande:

- Arbetat i en transaktionsintensiv verksamhet, gärna i större organisationer.

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Stab Ekonomi och inköp

För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! På https://www.karolinska.se/om-oss/om/organisation/Administrativa-verksamheter/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Ekonomiassistent till Ahlins Plåt

Om tjänsten Arbetsuppgifter och ansvarsområdenVi är ett företag som erbjuder våra kunder trygghet genom hela affären. Du kommer att vara en av dessa kuggar för att få hela vårt maskineri att fungera så optimalt som möjligt.I dina arbetsuppgifter ingår det att: - Kund- och leverantörsreskontran - Löpande redovisning - Momsavstämningar - Skattedeklarationer - Vara behjälplig vid månadsbokslut och koncernrapportering. - Stötta vid budgetarbete och bud... Visa mer
Om tjänsten

Arbetsuppgifter och ansvarsområdenVi är ett företag som erbjuder våra kunder trygghet genom hela affären. Du kommer att vara en av dessa kuggar för att få hela vårt maskineri att fungera så optimalt som möjligt.I dina arbetsuppgifter ingår det att:

- Kund- och leverantörsreskontran
- Löpande redovisning
- Momsavstämningar
- Skattedeklarationer
- Vara behjälplig vid månadsbokslut och koncernrapportering.
- Stötta vid budgetarbete och budgetuppföljning.
- Du kommer även att göra diverse administrativa arbetsuppgifter gällande personal t.ex. tidsrapportering, löneunderlag, bilar m.m.
- Övriga administrativa uppgifter
Du ska gilla att ha koll och vara vår stjärna på kontoret. Ahlins Plåt är ett företag som under ett helt sekel arbetat bland takåsarna i Stockholm, och ingår numera i den börsnoterade koncernen Fasadgruppen. Vi växer och har som mål att växa ytterligare. Det finns stora möjligheter till att utvecklas och få större ansvar - om du vill. Kontoret ligger 3 minuter gångväg från T-bana Aspudden.

Kvalifikationer

Din profilSom ekonomiassistent på Ahlins Plåt är det viktigt att du är noggrann och strukturerad eftersom det är du som har koll och följer upp fakturor, tidsredovisning och löneutbetalningar.Vi önskar att du har relevant utbildning för tjänsten, antingen via studier eller yrkeserfarenhet. Du känner dig bekväm i att hantera dator, digitala lösningar som rapportering i olika webbaserade system. Du har goda kunskaper i Excel.Vi ser även att du gärna har följande egenskaper:

- Ansvarstagande
- Självgående
- Lösningsorienterad
- Flexibel
- Skinn på näsan
Mer om Ahlins Plåt och Fasadgruppen:Fasadgruppen Group AB är Nordens största helhetsleverantör för fastighetens yttre skal. Vi erbjuder energieffektiva och hållbara tjänster, såsom fasader, fönster, balkonger och tak, till den nordiska marknaden. Ahlins Plåt har sitt kontor i söderort, Stockholm närmare bestämt i Hägersten.

Om Best bemanning & rekrytering

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag! Visa mindre

Ekonomiadministratör inom kundfakturagruppen

Ansök    Sep 1    REGION STOCKHOLM    Ekonomiassistent
Är du erfaren ekonomiadministratör? Vill du ha ett spännande arbete med möjlighet till personlig utveckling? Då är det kanske dig vi söker som ekonomiadministratör till kundfakturagruppen! Vi erbjuder Financial Operations är en del av ekonomiavdelningen och är geografiskt belägen i Huddinge. Financial Operations hanterar redovisningsuppdraget både för Karolinska Universitetssjukhuset och för Södertälje Sjukhuset AB.    Vi erbjuder dig en spännande tjän... Visa mer
Är du erfaren ekonomiadministratör? Vill du ha ett spännande arbete med möjlighet till personlig utveckling? Då är det kanske dig vi söker som ekonomiadministratör till kundfakturagruppen!

Vi erbjuder
Financial Operations är en del av ekonomiavdelningen och är geografiskt belägen i Huddinge.

Financial Operations hanterar redovisningsuppdraget både för Karolinska Universitetssjukhuset och för Södertälje Sjukhuset AB. 
 
Vi erbjuder dig en spännande tjänst med goda möjligheter till personlig utveckling! Självklart får du som anställd ta del av våra generella https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/.

Om tjänsten
Rollen som ekonomiadministratör innebär varierande arbetsuppgifter i en serviceinriktad miljö med stundvis högt tempo.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

- Attestering av kundfakturor.
- Inkassohantering.
- Hjälpa verksamheten med fakturaärenden. 

Annonsen avser ett heltidsvikariat under perioden 2022-09-01 till och med 2023-04-30.

Vi söker
För att du ska trivas hos oss och vi med dig så tror vi att du är en ansvarstagande, självgående och driven person som trivs i en miljö med höga krav och tidvis mycket högt tempo. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, se till helheten, är kommunikativ och serviceinriktad.

Vidare arbetar du noggrant, strukturerat och lösningsorienterat. Du är stresstålig, duktig på att prioritera och har lätt att fatta beslut.

Kvalifikationer
Krav:

- Gymnasial utbildning i ekonomi.
- Minst 3 års erfarenhet av brett och kvalificerat ekonomiadministratörsarbete. 
- Hög IT-mognad.
- God kunskap i Microsoft Office-paketet.
- Behärska svenska språket i tal och skrift. 

Meriterande:

- Arbetat i en transaktionsintensiv verksamhet, gärna i större organisationer.

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Stab Ekonomi och inköp

För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! På https://www.karolinska.se/om-oss/om/organisation/Administrativa-verksamheter/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Fåddman AB söker ekonomiassistent

Ansök    Aug 3    Fåddman AB    Ekonomiassistent
Företagspresentation Bakgrund Fåddman AB är ett genuint familjeföretag med 50 års erfarenhet av rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm. Sedan 1968 när Otto Schempp och Inga-Lill Schempp startade Foodman HB har tillverkning av chark med hög kvalitet varit företagets målsättning. Under denna resa genom 50 år har mycket förändrats. Företaget bytte bolagsform till aktiebolag 1971 och samtidigt namn till Fåddman... Visa mer
Företagspresentation
Bakgrund
Fåddman AB är ett genuint familjeföretag med 50 års erfarenhet av rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm.
Sedan 1968 när Otto Schempp och Inga-Lill Schempp startade Foodman HB har tillverkning av chark med hög kvalitet varit företagets målsättning. Under denna resa genom 50 år har mycket förändrats. Företaget bytte bolagsform till aktiebolag 1971 och samtidigt namn till Fåddman AB. I slutet av 1990-talet tar nästa generation, Ottos och Inga-Lills söner, Peter och Marcus över men målsättningen behålls. Företaget har idag ca 120 st anställda och omsätter ca 500 miljoner kronor och har även en nystartad filial i Danmark. Fåddman AB ingår tillsammans med Fåddman Fastighets AB och MP Meat AB i Fåddman-koncernen.
Ekonomiavdelningen
Ekonomiavdelningen består i dagsläget utav en ekonomichef, en businesscontroller, en löneadministratör, en på leverantörsreskontra och en ekonomiassistent på deltid. Vi arbetar i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. Leverantörsfakturor verifierar vi i Readsoft och de behandlas i Exflow som är integrerat i Microsoft Dynamics NAV. Lönerna gör vi i Kontek. Kontoret är beläget i Segeltorp.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande och under en längre tid arbetat med Kund/Leverantörsreskontra och löpande bokföring.
Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska och vi ser gärna att du har ett systemintresse. Som person är du förändringsbenägen och ansvarstagande. Du har ett problemlösande förhållningssätt till ditt arbete med förmåga att höja blicken och se helheten. Du är positiv‚ prestigelös och ambitiös. Erfarenhet utav lönekörning är meriterande.
Arbetsuppgifter
Största delen består utav kundreskontra men även vissa delar utav leverantörsreskontran samt övriga uppgifter på ekonomiavdelningen.
· Hantera post och scanna in fakturor.
· In/Utbetalningar.
· Fakturering.
· Påminnelsehantering.
· Avstämning av balanskonton vid bokslut.
· Avstämningar balanskonton
· Externa rapporter
· Bokföring Visa mindre

Ekonomiassistent till Nockeby Parkett

Vi består av 4 bolag , med olika inriktningar inom byggsektorn, totalt är vi ca 20 anställda. Vi söker nu en duktig och engagerad ekonomiassistent som har erfarenhet av att arbeta i ekonomisystemet Fortnox el liknande , och vana av HR-administration. Som person är du serviceinriktad och har lätt att ta egna initiativ, har stor drivkraft och är noggrann, målinriktad och ansvarstagande. Som ekonomiadministratör hos oss rapporterar du direkt till företagets ä... Visa mer
Vi består av 4 bolag , med olika inriktningar inom byggsektorn, totalt är vi ca 20 anställda.
Vi söker nu en duktig och engagerad ekonomiassistent som har erfarenhet av att arbeta i ekonomisystemet Fortnox el liknande , och vana av HR-administration. Som person är du serviceinriktad och har lätt att ta egna initiativ, har stor drivkraft och är noggrann, målinriktad och ansvarstagande. Som ekonomiadministratör hos oss rapporterar du direkt till företagets ägare.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Leverantörsreskontra - hela flödet från underlag till betalning
* Kundreskontra - fakturering, krav- och påminnelsehantering
* Kontoavstämningar
Tjänsten är placerad på Nockeby Parkett´s huvudkontor i Länna. Du sitter i moderna lokaler.


Vem söker vi?
Vi söker dig som har god förståelse för det ekonomiska flödet.
Grundläggande kvalifikationer:
* Ekonomiutbildning
* Erfarenhet av reskontraarbete
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
I denna rekrytering lägger vid stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är positiv med eget driv och som har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete och värdesätter att leverera kvalitativt arbete på utsatt tid. Visa mindre

Ekonomiadministratör till Rättspsykiatriska undersökningsenheten, Sthlm

Vill du bli en av oss som tillsammans bidrar med svar i rättskedjan och till att skapa ett rättssäkert samhälle? Rättsmedicinalverket är den medicinska länken i rättskedjan. Här jobbar sjuksköterskor, psykologer, rättspsykiater, socionomer, skötare, administratörer och många fler för att bidra med svar i rättskedjan på uppdrag av polis, åklagare och domstol. Rättsmedicinalverkets avdelning för rättspsykiatri undersöker på uppdrag av domstol om en person ... Visa mer
Vill du bli en av oss som tillsammans bidrar med svar i rättskedjan och till att skapa ett rättssäkert samhälle?

Rättsmedicinalverket är den medicinska länken i rättskedjan. Här jobbar sjuksköterskor, psykologer, rättspsykiater, socionomer, skötare, administratörer och många fler för att bidra med svar i rättskedjan på uppdrag av polis, åklagare och domstol.

Rättsmedicinalverkets avdelning för rättspsykiatri undersöker på uppdrag av domstol om en person som är misstänkt för brott begått detta under påverkan av en allvarlig psykisk störning. Vi gör också riskbedömningar när livstidsdömda ansöker om tidsbegränsat straff.

Vi har två rättspsykiatriska undersökningsenheter, placerade i Stockholm respektive Göteborg. Enheten i Stockholm finns i moderna lokaler på Helix som är beläget i närheten av Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge.

Ditt uppdrag

Som ekonomiadministratör kommer du att arbeta med varierande uppgifter och ha en viktig roll i enhetens ekonomistyrning. Du kommer stötta enhetens och avdelningens ledning med beslutsunderlag vad gäller budgetering, prognostisering och uppföljning. Du ansvarar för enhetens leverantörsfakturahantering och arbetar också med viss övrig ekonomisk redovisning. Du kommer även att vara inköpsansvarig och lämna stöd till verksamheten i inköps- och upphandlingsfrågor. Andra administrativa arbetsuppgifter kan tillkomma.

Kvalifikationer


• Utbildning i ekonomi, motsvarande gymnasienivå eller högre
• Flerårig erfarenhet av ekonomiarbete/ekonomiadministration
• Goda kunskaper i Officepaketet

Meriterande


• Goda kunskaper i ekonomisystemen Unit4 ERP/Agresso och Visma Proceedo.
• Erfarenhet av statlig verksamhet.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som har sinne för siffor och en god förmåga att organisera, prioritera och strukturera ditt arbete. Du behöver vara serviceinriktad, prestigelös och ha god samarbetsförmåga för att kunna hantera många kontaktytor både internt och externt. Som ekonomiadministratör kommer du att ingå i en grupp administratörer lokalt men också samarbeta med ekonomiadministratörer runt om i landet och utgöra en länk mellan enheten i Stockholm och ekonomienheten på huvudkontoret. Vi söker därför dig med god samarbetsförmåga och som snabbt kan sätta dig in i ekonomiadministrativa uppgifter och leverera med kvalitet. Anställningen förutsätter stor datorvana.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningen
Vikariat på 6 månader. RMV tillämpar individuell lönesättning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.


Kontaktuppgifter

För mer information är du välkommen att kontakta enhetschef Patrik Backgård 010-483 45 25 eller bitr enhetschef Stefan Fohlheim 010-4834550.

Fackliga företrädare för Saco är Kristina Sygel 010 483 45 30, för Seko Kamo Poghosyan 010 483 45 03 och för ST/OFR Nina Ringquist 010 483 41 31.

Välkommen med din ansökan märkt med refnr  X22-90360 senast den 24 juli via rmv.se

Rättsmedicinalverket värnar om en rekrytering fri från diskriminering och strävar efter att ge lika möjligheter för alla.

Övrigt
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i denna rekrytering. Visa mindre

School Economist

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Är du driven och strukturerad och en god administratör? Om du dessutom är redo för nya utmaningar, sök en utvecklande och bred roll som Skolekonom till en av våra största IES skolor i Huddinge. 

Du kommer att stötta Ekonomiavdelningen och Rektorn med löpande ekonomisk hantering och till viss del personalrelaterad administration.  Du kommer att arbeta självständigt och proaktivt med hantering, uppföljning och rapportering som rör skolans ekonomi. Tillsammans med kollegor, kontinuerligt förbättra arbetsmetoder och processer. 

Vi erbjuder dig en möjlighet att ansluta dig till ett företag som driver den fjärde största grundskoleverksamheten i Sverige och som karaktäriseras av en internationell miljö med högt engagemang där engelska språket är en gemensam nämnare.

 Vi söker dig som är redo att anta utmaningen att utvecklas tillsammans med oss.

Dina framtida arbetsuppgifter:

    - månadsvisa avstämningar av skolpeng och kontakt med kommuner, samt årlig granskning 

    - iordningställa bokföringsunderlag som bokförs av Ekonomiavdelningen på huvudkontoret 

    - bistå rektor i budgetarbetet för kommande verksamhetsår

    - månadsrapportering samt kostnadsuppföljning med kommentarer

    - balansavstämning av ett antal konton för skolan

    - FTE rapportering

    - kontrollera och kontera leverantörsfakturor i Palette samt kundfakturering i Hogia

    - hantering av arbetstillstånd för medarbetare utanför Sverige

    - ansvara för skolans elektroniska handkassa

    - bistå vid tidrapporteringsfrågor och andra personalrelaterade frågor

    - hantera generella HR förfrågningar från övriga medarbetare

    - ansvara för att skolans löneunderlag kommer till ekonomiavdelningen

    - Viss kontakt med Försäkringskassan  

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:

Vi tror att du som söker till rollen har en gymnasial- eller eftergymnasial utbildning i ekonomi eller har förvärvat motsvarande kompetens i arbete.  

Du kommunicerar väl, både på svenska och engelska, har hög social förmåga och trivs med många kontaktytor. Du känner dig bekväm med Excel.

Som person är du driven, strukturerad och kvalitetsmedveten, du är också van vid att hålla deadlines.  Har du erfarenhet från skolvärlden så är det ett plus men inte en nödvändighet.

Vad kan vi på IES erbjuda dig?

Som skolekonom arbetar du tätt med skolans Rektor och nätverkar med de andra skolekonomerna på landets drygt 40 skolor.  Du får också stöd av ekonomiavdelningen på huvudkontoret. Tillsammans är du med och påverkar och bidrar till att de ekonomiska processerna fungerar väl och ständigt förbättras.

Mer information om våra förmåner:

- Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 2 000 kr.
- Pedagogisk lunch
- Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
- Trygg anställning: Våra anställda anställs med kollektivavtal och försäkringar.

Vill du veta mer?

Vi ser fram emot att höra från dig! Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Rektor [email protected], han finns tillgänflig för att svara på frågor från den 13e juli på tel: 073 239 01 88.

Skicka in din ansökan!

Ansök på IES Careers, senast den 31 juli. Urval och intervjuer sker från mitten av juli, så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Tveka därför inte, välkommen att söka nu! Visa mindre

Administratör med östasiatiskt språk

Do you have experience as administrative assistant? Do you speak any of following languages: Chinese, Thai, Vietnamese or Filipino? Are you interested in Asian food? Look no more, you have come to the right place! You should be accurate, reliable and enjoy a fast-paced environment. It is good if you have experience working with computer. We are a fast growing and family owned company that specialises in import and distribution of Asian food. We value more ... Visa mer
Do you have experience as administrative assistant? Do you speak any of following languages: Chinese, Thai, Vietnamese or Filipino? Are you interested in Asian food? Look no more, you have come to the right place!
You should be accurate, reliable and enjoy a fast-paced environment. It is good if you have experience working with computer.
We are a fast growing and family owned company that specialises in import and distribution of Asian food. We value more a good attitude than formal educational background.
Its important you have experience in working as team player.
We appreciate if you have been using pc in previous jobs.
Brinner du för asiatisk mat? Då får du möjlighet att jobba som ekonomi assistent på ett företag som säljer östasiatiska varor.
Vi söker nu efter en driven, energisk och självständig person. Du ska ha erfarenhet inom administration och kunna ett östasiatiskt språk. En stor del av våra kunder är vietnamesiska/thailändska matbutiker och restauranger.
Vi är ett familjeägt grossist företag inom asiatisk livsmedel med inriktning på högkvalitativa och autentiska produkter.
Vi värderar om du har erfarenhet som teamarbetare.
Vi uppskattar om du har använt dator i tidigare anställning. Visa mindre

AKUT behov av ekonomiassistent.

Ansök    Jun 23    Prowork Bemanning AB    Ekonomiassistent
För akut behov av ekonomiassistent till kund söker vi nu en person som med start omgående kan börja hos företaget i Länna. Ni kommer överens om tidsaspekten då den idag är på obestämd tid. Är du arbetssökande men suktar efter att börja jobba direkt? Du kanske är pensionär men vill jobba en stund till? eller studerar du och vill ha ett sommarjobb - med direkt anställningsstart. Vi är öppna för förslag! Jobbet innebär fakturering och kund/leverantörsrekontra... Visa mer
För akut behov av ekonomiassistent till kund söker vi nu en person som med start omgående kan börja hos företaget i Länna.
Ni kommer överens om tidsaspekten då den idag är på obestämd tid.
Är du arbetssökande men suktar efter att börja jobba direkt? Du kanske är pensionär men vill jobba en stund till? eller studerar du och vill ha ett sommarjobb - med direkt anställningsstart.
Vi är öppna för förslag! Jobbet innebär fakturering och kund/leverantörsrekontra.
Ring 0709838465 eller skicka din ansökan till [email protected]. Visa mindre

Ekonomiassistent/Administratör

Ansök    Jun 7    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertyg... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.
I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen

Avdelningen ekonomi och lokaler är en del av Barn-och utbildningsförvaltningen och en stöd- och specialistfunktion till alla våra verksamheter inom förskola och grundskola. Förvaltningen är kommunens största förvaltning och har ca 3 500 medarbetare och omsätter ca 2,8 mdr kronor. På avdelningen finns 14 medarbetare som arbetar med ekonomi, lokalfrågor och kost. Vi är ett bra team som arbetar tillsammans och hjälps åt, välkommen till oss!


-

Om arbetet

Som ekonomiassistent kommer du arbeta med löpande bokföring och redovisning, ansvara för kontoavstämning samt vara ett stöd till redovisningsekonomen. Du kommer att ta ett stort ansvar i arbetet med att upprätta månads-, delårs- och helårsbokslut, balanskontoavstämningar m.m.
Rollen som administratör innebär bland annat att ta fram underlag för allmän begäran, ta hand om administrationen kring statsbidrag och granska fakturor.
Vi erbjuder dig ett omväxlande, utmanade och roligt arbete i en bred roll där du har möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper inom din yrkesroll. Tillsammans i teamet finns möjligheter att vara med och utveckla och effektivisera avdelningens arbete.

Din profil

Du har minst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning samt två till tre års erfarenhet från liknande arbete på en ekonomiavdelning inom kommunal eller offentlig verksamhet. Då tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt, måste du vara bra på att kommunicera och skapa goda relationer samt ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du kommer att få goda möjligheter att själv planera ditt arbete och dina dagar och därför ser vi gärna att du självgående, ansvarstagande, noggrann och bra på att strukturera ditt arbete. Därtill tror vi att du är engagerad, delaktig och bidrar till ett gott arbetsklimat i gruppen.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du är engagerad och tar ansvar för ditt arbete, noggrann när det gäller detaljer samtidigt som du har förmåga att se sammanhang. Det är viktigt att du är flexibel och har en förmåga att tempoväxla och anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du har en god förmåga att prioritera även i perioder när tempot kan vara högt.

Som person är du en engagerad problemlösare som gärna delar med dig av dina kunskaper till andra. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är prestigelös och ser till verksamhetens gemensamma mål snarare än individuella prestationer. Du har en naturlig förmåga att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Därtill arbetar du även bra självständigt och tar egna initiativ inom ramen för uppdraget.

Arbetet kräver goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel och vi ser det som meriterande att ha tidigare erfarenhet av Proceedo.
Mycket goda kunskaper i ekonomisystem, meriterande med tidigare erfarenhet av Agresso/UBW/ERP, vidare är du engagerad och har ett genuint intresse för ekonomi- och systemfrågor samt vill utvecklas inom området.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ekonomiassistent till socialförvaltningen

Ansök    Maj 24    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Tjänsten är placerad på ekonomienheten som är en av tre stabsfunktioner inom socialförvaltningen. Ekonomienheten ger stöd i frågor till chefer på samtliga nivåer i förvaltningen samt utarbetar underlag till vård... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen

Tjänsten är placerad på ekonomienheten som är en av tre stabsfunktioner inom socialförvaltningen. Ekonomienheten ger stöd i frågor till chefer på samtliga nivåer i förvaltningen samt utarbetar underlag till vård- och omsorgsnämnden och socialnämnden.
Ekonomienheten är uppdelad i en strategisk del och en redovisningsdel. Tjänsten som ekonomiassistent ingår i redovisningsdelen som består av två ekonomiassistenter, tre avgiftshandläggare och en hyresadministratör. Närmsta chef är ekonomienhetens biträdande ekonomichef.
Socialförvaltningen ansvarar för individ-och familjeomsorg, äldreomsorg och omsorg för personer med funktionsnedsättningar. Förvaltningen erbjuder service, råd, stöd och omsorg med målet att alla invånare ska kunna leva självständiga och trygga liv och är en av kommunens största förvaltningar med närmare 1 800 medarbetare.


-

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent ingår främst följande arbetsuppgifter:

- Kundfakturering
- Underlag till utbetalningar
- Leverantörsfakturahantering
- Löpande bokföring
- Kontoavstämningar
- Stödja verksamheten kring ekonomihantering
- Internkontroll vilket inkluderar momskontroll
- Attesthantering
- InkassohanteringDin profil

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För att lyckas väl i denna roll ser vi att du har ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Vidare är det önskvärt att du tidigare har arbetet inom kommunal verksamhet vilket innebär att du är väl förtrogen med kommunala redovisningsprinciper. Det är även meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemet UBW/Agresso eller ERP/Agresso, Proceedo samt goda kunskaper i Officepaketet.
Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot gemensamma mål och det är därför en förutsättning att du är bra på att både samarbeta och kommunicera med andra. Vi tror att du som kan lyckas i tjänsten är strukturerad, noggrann, och lösningsfokuserad samt kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt vilket ställer krav på flexibilitet och förmåga att prioritera. Vidare bör du ha en god känsla och fallenhet för att ge trevlig och lättillgänglig service och kan på ett förtroendeingivande sätt bemöta olika typer av personer i organisationen men även utanför. Du är inte rädd för att anta nya utmaningar, är nyfiken och vill utveckla, du vågar även prova nytt och lär dig av nya erfarenheter.


Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Folkpool söker ekonomiassistent

Ansök    Maj 16    Folkpool AB    Ekonomiassistent
Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare. Folkpool inklusive lager, produktion och butiker har cirka 140 anställda och vårt huvudkontor är beläget i Järna uta... Visa mer
Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare.
Folkpool inklusive lager, produktion och butiker har cirka 140 anställda och vårt huvudkontor är beläget i Järna utanför Södertälje.

Ekonomiavdelningen utökar med två ekonomiassistenter och ska nu bestå av fyra ekonomiassistenter och en ekonomichef. Vi är placerade i Kungens kurva.


Din profil
Vi ser att du kanske har gått en KY-utbildning med inriktning redovisning eller motsvarande, alternativt har liknande erfarenhet av redovisning och bokslut från en ekonomiavdelning/redovisningsbyrå i 5 års tid. Utöver utbildningen vill vi att du har arbetat några år på ekonomiavdelning/redovisningsbyrå med bl.a bokföring och månadsbokslut. Du är van att hantera ekonomisystem och har goda kunskaper inom Officepaketet.
Det är framför allt meriterande om du tidigare har arbetat i systemet Fortnox men även Visma Business samt arbete på redovisningsbyrå är ett plus. Det är även meriterande om du har kunskap i att upprätta årsredovisning och inkomstdeklaration.
Som person är du noggrann och strukturerad och kan prestera mot uppsatta deadlines, har ett gott siffersinne samt kan jobba i ett högt tempo. Ditt sinne för detaljer i kombination med god samarbetsförmåga gör att du kommer att trivas bra i denna roll. Är du även serviceinriktad, prestigelös och tycker om att skapa goda relationer bör du inte tveka att med att ansöka. Du har en förmåga att utöver det löpande arbetet göra sidoprojekt som kan uppkomma. Du kommunicerar obehindrat i svenska muntligen och skriftligen.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent hos oss på Folkpool erbjuds du en bred roll med stor utvecklingsmöjlighet. Tjänsten innefattar bland annat – Löpande bokföring och avstämningar - Kundreskontra – Leverantörsreskontra – Moms och skatterapportering – Månadsbokslut – Behjälplig vid årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration. På ekonomiavdelningen så kan det även tillkomma andra arbetsuppgifter under arbetets gång. Du kommer att ha kontaktmanskap mot butiker och sköta deras ekonomi.
Om du tycker att du har rätt kvalifikationer och känner att detta skulle vara en spännande utmaning så tveka inte utan ansök nu.
Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Tjänstgöringsort: Kungens Kurva
Kollektivavtal finns.
Anställning: Heltid och tillsvidare, visstidsanställning kan komma att tillämpas. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan skickar du till [email protected] bestående av CV och personligt brev.
Skriv ”Ekonomiassistent” i ämnesraden i mailet.
För mer information om tjänsten kontaktar du Marie Brodin, Ekonomichef 08-554 810 008, [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent på deltid till bolag i Farsta

Arbetsbeskrivning: Vi söker för kundsräkning en ekonomiassistent för ett deltidsuppdrag i Farsta. I din roll kommer du ansvara för förfallna fakturor och följa upp mot kunder samt skicka ut påminnelser. Vidare kommer du ha löpande kontakt med inkassobolagen samt stämma av eventuella förändringar. Övrigt förekommande uppgifter är att stötta övriga ekonomifunktion samt hjälpa till med faktureringen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar: • Kontakt... Visa mer
Arbetsbeskrivning:

Vi söker för kundsräkning en ekonomiassistent för ett deltidsuppdrag i Farsta. I din roll kommer du ansvara för förfallna fakturor och följa upp mot kunder samt skicka ut påminnelser. Vidare kommer du ha löpande kontakt med inkassobolagen samt stämma av eventuella förändringar. Övrigt förekommande uppgifter är att stötta övriga ekonomifunktion samt hjälpa till med faktureringen.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

• Kontakt med inkassobolaget
• Påminnelsehantering
• Kontakt med kunder gällande förfallna fakturor
• Fakturering

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din yrkeskarriär och söker erfarenhet av ekonomiyrket. Du kommer självständigt ansvara för kontakt med inkassobolag samt ha löpande kontakt med kunder, där av är det viktigt att du är kommunikativ och noggrann. Vidare är du social, nyfiken och lösningsorienterad. Vi ser det som fördel om du tidigare jobbat i tex kundtjänst rörande inkasso eller fakturafrågor. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 50-70% med omgående start och som förväntas fortlöpa under 6 månader. Kunder sitter idag i lokaler i Farsta och du kommer utgå från deras kontor. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på [email protected]

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Ekonomiassistent , Kundreskontra, inkassohantering Visa mindre

Ekonomiassistent 50%

Ansök    Apr 7    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Har du ett intresse för ekonomi och samarbete? Vill du vara en del av en liten grupp där vi stöttar och hjälper varandra och resten av förvaltningen? Då vill vi gärna se dig som sökande till denna tjänst! Om arbetsplatsen Miljö... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Har du ett intresse för ekonomi och samarbete? Vill du vara en del av en liten grupp där vi stöttar och hjälper varandra och resten av förvaltningen? Då vill vi gärna se dig som sökande till denna tjänst!


Om arbetsplatsen
Miljö- och bygglovsförvaltningen i Huddinge kommun är organiserad i sex avdelningar: bygglov, lantmäteri, miljötillsyn, natur- och klimat, stadsmiljö samt administrativa avdelningen, vilken denna tjänst tillhör. Administrativa avdelningen består av 14 specialister inom områdena HR, verksamhetsplanering- och uppföljning, ekonomi och upphandling, registratur, IT och intern service. Vi bidrar till en förvaltning i framkant genom att arbeta effektivt, professionellt och serviceinriktat i alla våra kontakter.
Hos oss blir du en del av en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande. Vi tror på omtanke, mångfald, driv och mod i vårt arbete, där vi tar ansvar för helheten. Nu är vårt härliga gäng redo att utökas med en medarbetare som delar vår vision.


-

Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du vara en del av ekonomienheten, som består av fem medarbetare. Du arbetar självständigt, men får stöd av och samarbetar med dina kollegor. Som ekonomiassistent har du bland annat följande arbetsuppgifter:
- Kundfakturahantering såsom fakturering, kreditering, kvittning
- Leverantörsfakturahantering
- Ha kontakt, möten och samarbete med andra förvaltningar, myndigheter och kommuninvånare
- Stötta kollegor i de arbetsuppgifter som är relaterat till dina ansvarsområden
- Kvalitetssäkring och uppföljning inom dina ansvarsområden
- Övriga arbetsuppgifter som förekommer på en ekonomienhet

Du kommer även få stora möjligheter att vara med och effektivisera rutiner och arbetssätt för att kunna stötta förvaltningens verksamheter på bästa sätt.Din profil
Vi söker dig som arbetat som ekonomiassistent tidigare, alternativt har du ekonomiutbildning på lägst gymnasienivå. Vi ser gärna att du har arbetat i UBW/Agresso tidigare. Även goda kunskaper i Officepaketet är meriterande.
Du utför dina arbetsuppgifter effektivt inom givna ramar, men är samtidigt noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarsfull. För att lyckas i den här rollen ser vi att du är hjälpsam, tar egna initiativ samt har ett driv att hitta förbättringar och uppnå goda resultat.
I den här rollen kommer du samarbeta nära med kollegorna i ekonomienheten och även med andra inom förvaltningen. Även viss kundkontakt förekommer. Det förutsätter att du i såväl tal som skrift är tydlig, saklig och att du uttrycker dig väl. Internt kommer du att ha bred kontaktyta, vilket innebär att du bör vara driven, alert och vågar ta för dig. Du har lätt för att skapa goda relationer, du bidrar till ett gott arbetsklimat och bemöter varje människa med respekt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet från liknande uppdrag är meriterande.


Bifoga ditt CV när du ansöker. Vi använder inte personligt brev i denna rekrytering så du behöver därför inte bifoga det i din ansökan.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Visa mindre

School Economist & HR admin IES Länna

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


IES Länna öppnade i Augusti 2018 med 410 elever i årskurs 4-8. Vi har sedan dess gradvis utökat antal elever och personal och har just nu 630 elever i åk 3-9 och ca 70 anställda. På IES Länna fokuserar vi på gemenskap och på en skolmiljö uppbyggd på våra fyra grundläggande värderingar: respekt, ärlighet, hårt arbete och trygghet. Alla på skolan-- elever, personal och föräldrar--förväntas arbeta med dessa värderingar dagligen. 

Vi söker nu en Skolekonom/HR admin som skall ansvara för följande arbetsuppgifter:

·         Löpande bokföring

·         Bistå rektorn i budgetarbetet inför kommande verksamhetsår

·         Månadsvis kostnadsuppföljning och kommentarer på utfallet till huvudkontoret

·         Månadsvis avstämningar av samtliga balanskonton

·         Kontera och kontrollera inkommande leverantörsfakturor i Palette

·         Fakturering i Hogia

·         Avstämning av skolpeng månadsvis

·         Kontakter med kommuner, genomgång av beslut mm

·         Ansvara för skolans elektroniska handkassa

·         Inköp av material och inventarier

·         Anställnings- och rekryteringsadministration

·         Ansvara för att skolans löneunderlag kommer till ekonomiavdelningen samt att attestera avvikelserapportering i Hogia PBM

·         Bistå vid personalrelaterade samt generella HR frågor från medarbetare

·         Hantering av arbetstillstånd för medarbetare utanför Sverige

·         Onboarding av ny personal

·         Viss kontakt med Försäkringskassan

Vem är du?

Vi söker dig med en relevant akademisk examen eller eftergymnasial utbildning och ett antal års erfarenhet av arbete inom administration/ekonomi. Har du erfarenhet från skolvärlden så är det ett plus men inte en nödvändighet. Vidare är du strukturerad, flexibel och har en god organisatorisk förmåga. Då du kommer att ha många processer i gång samtidigt krävs att du är van att arbeta självständigt, prioritera inom dina olika arbetsuppgifter samt kommunicera med olika uppdragsgivare. Självklart så behärskar du engelska i både tal och skrift.

Du söker tjänsten via vår rekryteringsplattform www.engelska.se/careers. Vi går igenom ansökningarna löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Ekonomi och Administration

Allgranth Fastighet AB med de helägda dotterbolagen Svensk Utemiljö AB och Svensk Arboristtjänst AB förstärker nu sin ekonomi, administration och marknadsavdelning Vi söker en person till våra kontor i Liljeholmen och Vårby för att tillsammans med befintlig personal arbeta inom administration, ekonomi och marknad för samtliga bolag i koncernen. Arbetsuppgifter: Att besvara telefon, mail och kund-förfrågningar via hemsida och telefon. Uppdatera kundregiste... Visa mer
Allgranth Fastighet AB med de helägda dotterbolagen Svensk Utemiljö AB och Svensk Arboristtjänst AB förstärker nu sin ekonomi, administration och marknadsavdelning
Vi söker en person till våra kontor i Liljeholmen och Vårby för att tillsammans med befintlig personal arbeta inom administration, ekonomi och marknad för samtliga bolag i koncernen.
Arbetsuppgifter:
Att besvara telefon, mail och kund-förfrågningar via hemsida och telefon.
Uppdatera kundregister, fakturera kunder, kontera fakturor, sammanställa statistik, bevaka kundbetalningar och sända påminnelser vid behov. Granska leverantörsfakturor, administrera prisförändringar till avtalskunder, mm.
Att utifrån kundunderlag göra mindre/enklare offerter och sända till kund. Större eller mer komplicerade förfrågningar läggs in i vårt affärssystem och överlämnas till affärsområdeschef eller försäljningschef.
Företagen är alla certifierade i enlighet med ISO 9001 för kvalitet och ISO 14001 för miljö.


Personlighet:
Prestigelös, serviceinriktad, god administrativ förmåga


Krav:
Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.


Meriterande erfarenheter och kunskaper:
Ekonomiarbete
”Gröna arbeten” t.ex. arborist, trädgårdsarbetare
Programvaror: Excel, Word, Fort Knox, Bygglet och Pondus
HR frågor.
ISO 9001 & 14001
Försäljning


Sista ansökningsdag: 2022-05-08. Utvärdering sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.
Ansökan mailas till: [email protected] och märks med ”Administration”
Frågor om tjänsten kan besvaras av Försäljningschef Ronnie Hermansson.
Hemsidor:
www.svenskutemiljo.se
www.allgranth.se
www.svenskarboristtjanst.se Visa mindre

Ekonomiassistent till Kundfakturagruppen i Huddinge

Ansök    Feb 28    REGION STOCKHOLM    Ekonomiassistent
Vi erbjuder Nu söker vi en Ekonomiassistent till Kundfakturagruppen inom Financial Operations på Karolinska Universitetssjukhuset. Här kommer du att tillhöra en grupp om 15 medarbetare som ansvarar för all kundfakturering inom sjukhuset. Självklart får du som anställd ta del av våra https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/! Om tjänsten Som Ekonomiassistent på Kundreskontran kommer du dagligen arbeta i vårt ärendehanteringssystemet NAVET ... Visa mer
Vi erbjuder
Nu söker vi en Ekonomiassistent till Kundfakturagruppen inom Financial Operations på Karolinska Universitetssjukhuset.

Här kommer du att tillhöra en grupp om 15 medarbetare som ansvarar för all kundfakturering inom sjukhuset.

Självklart får du som anställd ta del av våra https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/!

Om tjänsten
Som Ekonomiassistent på Kundreskontran kommer du dagligen arbeta i vårt ärendehanteringssystemet NAVET med att hantera inkommande ärenden rörande kundfakturor, avtal, kombikor (kundkoder) och pris. I arbetet har du dessutom kontakt med externa och interna kunder via telefon.

I denna roll kommer fokus att vara på hantering av Karolinska Universitetslaboratoriets ärenden. Utöver ovan nämnda arbetsuppgifter ingår manuell kundfakturering, attestering av kundfakturor, inkassohantering, bankinläsning, delta i ekonomi- och systemrelaterade projekt. Du kommer även fungera som backup för andra inom Kundreskontran.

Annonsen avser en tillsvidareanställning med placering i Huddinge.

Vi söker
Vi söker dig som:

- Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
- Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
- Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

Du är en personmed positivt förhållningssätt som trivs i en miljö med höga krav och tidvis högt tempo. Det är viktigt att du tycker om teamarbete samt har lätt för att se helheten och är kommunikativ. Du bör även vara stresstålig, duktig på att prioritera och ha lätt för att fatta beslut. 

Kvalifikationer
Krav:

- Eftergymnasial ekonomisk utbildning eller liknande.
- Minst två års erfarenhet från arbete inom ekonomiområdet.
- Tidigare erfarenhet av kundfakturering och ärendehantering.
- Goda redovisningskunskaper och IT-kunskaper.
- Goda kunskaper i Office-paketet, framför allt Excel.
- Behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Meriterande:

- Tidigare arbetat inom kundreskontra
- Erfarenhet från arbete inom sjukvårdssektorn och från stora organisationer
- Arbetat i faktureringssystemet Bill, Raindance och ärendehanteringssystemet Navet

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. UtbildningsbevisLäs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Stab Ekonomi och inköp

För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare!Vår vision är vara ett professionellt stöd som gör det möjligt för Karolinska att uppnå sin vision att bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag. Vårt arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

School Economist

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Vi söker en admin/skolekonom till vårt adminteam på Internationella Engelska skolan i Huddinge! 

Internationella Engelska Skolan Huddinge är en grundskola med 630 elever i åk 6-9. Skolan ligger mellan Visättra och Solgård i Huddinge, ett växande område som genomgår en spännande utveckling.

Är du driven och strukturerad och en god administratör? Om du dessutom är redo för nya utmaningar, sök en utvecklande och bred roll som Skolekonom till en av våra största IES skolor i Solna!

Du kommer att stötta Ekonomiavdelningen och Rektorn med löpande ekonomisk hantering och till viss del personalrelaterad administration.  Du kommer att arbeta självständigt och proaktivt med hantering, uppföljning och rapportering som rör skolans ekonomi. Tillsammans med kollegor, kontinuerligt förbättra arbetsmetoder och processer. 

Vi erbjuder dig en möjlighet att ansluta dig till ett företag som driver den fjärde största grundskoleverksamheten i Sverige och som karaktäriseras av en internationell miljö med högt engagemang där engelska språket är en gemensam nämnare.

 Vi söker dig som är redo att anta utmaningen att utvecklas tillsammans med oss.

Dina framtida arbetsuppgifter:

    - månadsvisa avstämningar av skolpeng och kontakt med kommuner, samt årlig granskning 

    - iordningställa bokföringsunderlag som bokförs av Ekonomiavdelningen på huvudkontoret 

    - bistå rektor i budgetarbetet för kommande verksamhetsår

    - månadsrapportering samt kostnadsuppföljning med kommentarer

    - balansavstämning av ett antal konton för skolan

    - FTE rapportering

    - kontrollera och kontera leverantörsfakturor i Palette samt kundfakturering i Hogia

    - hantering av arbetstillstånd för medarbetare utanför Sverige

    - ansvara för skolans elektroniska handkassa

    - bistå vid tidrapporteringsfrågor och andra personalrelaterade frågor

    - hantera generella HR förfrågningar från övriga medarbetare

    - ansvara för att skolans löneunderlag kommer till ekonomiavdelningen

    - Viss kontakt med Försäkringskassan  

Kvalifikationer för att bli framgångsrik i denna roll:

Vi tror att du som söker till rollen har en gymnasial- eller eftergymnasial utbildning i ekonomi eller har förvärvat motsvarande kompetens i arbete.  

Du kommunicerar väl, både på svenska och engelska, har hög social förmåga och trivs med många kontaktytor. Du känner dig bekväm med Excel.

Som person är du driven, strukturerad och kvalitetsmedveten, du är också van vid att hålla deadlines.  Har du erfarenhet från skolvärlden så är det ett plus men inte en nödvändighet.

Vad kan vi på IES erbjuda dig?

Som skolekonom arbetar du tätt med skolans Rektor och nätverkar med de andra skolekonomerna på landets drygt 40 skolor.  Du får också stöd av ekonomiavdelningen på huvudkontoret. Tillsammans är du med och påverkar och bidrar till att de ekonomiska processerna fungerar väl och ständigt förbättras.

Mer information om våra förmåner:

- Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 2 000 kr.
- Pedagogisk lunch
- Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
- Trygg anställning: Våra anställda anställs med kollektivavtal och försäkringar.

Vill du veta mer?

Vi ser fram emot att höra från dig! Om det finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till Rektor [email protected], tel: 073 239 01 88.

Skicka in din ansökan!

Ansök på IES Careers, senast den 13 maj. Urval och intervjuer sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Tveka därför inte, välkommen att söka nu! Visa mindre

Ekonomiassistent

Astomed Klinikutrustning Sverige AB - ledande inom försäljning av estetiska produkter och maskiner i Norden. Vi söker nu en ekonomiassistent med goda kunskaper av datorer och dataprogram. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa och support vår ekonomiavdelning. Meriterande är om du kan Visma eekonomi - Visma Net Tillträde 1 april Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetspla... Visa mer
Astomed Klinikutrustning Sverige AB - ledande inom försäljning av estetiska produkter och maskiner i Norden.
Vi söker nu en ekonomiassistent med goda kunskaper av datorer och dataprogram. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa och support vår ekonomiavdelning. Meriterande är om du kan Visma eekonomi - Visma Net
Tillträde 1 april
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Avgiftshandläggare

Ansök    Dec 20    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Socialförvaltningen i Huddinge kommun söker en driven avgiftshandläggare till ekonomienheten. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med avgiftshandläggare, hyresadministratörer, ekonomiassistenter och en redovisnin... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Socialförvaltningen i Huddinge kommun söker en driven avgiftshandläggare till ekonomienheten. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med avgiftshandläggare, hyresadministratörer, ekonomiassistenter och en redovisningsekonom och ha ett nära samarbete med flera olika yrkeskategorier inom förvaltningen.
Socialförvaltningen ansvarar för äldreomsorg och personer med funktionsnedsättningar samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen erbjuder service, råd, stöd och omsorg med målet att alla invånare ska kunna leva självständiga och trygga liv och är en av kommunens största förvaltningar med närmare 2 000 medarbetare. Tjänsten är placerad på ekonomienheten som är en stabsfunktion inom socialförvaltningen.-

Om arbetet
Som avgiftshandläggare har du ett mångsidigt uppdrag och du arbetar i en spännande och utvecklande miljö. I rollen kommer du i huvudsak att ansvara för beräkning av avgifter utifrån gällande regler med utgångspunkt i socialtjänstlagen. Denna uppgift är en myndighetsutövning och innebär att du främst beräknar avgifterna utifrån uppgifter om inkomst och utgifter från kund/brukare samt information från pensionsmyndigheten och Försäkringskassan samt fattar beslut om avgiftens storlek.
Du ingår i vårt arbetsteam för avgifter med två kollegor som arbetar tillsammans. I arbetsuppgifterna ingår att ha samtal med kunder/brukare. Du kommer att möta människor som befinner sig i olika livssituationer, och därför ser vi att du har en god serviceförmåga samt ett professionellt förhållningssätt i dina samtal. I rollen kommer du samverka med olika professioner både inom vår organisation samt utanför organisationen.
I övrigt ingår förekommande administrativa uppgifter inom ramen för verksamhetsområdet.

-

Din profil
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med ekonomisk och administrativ inriktning. Erfarenhet från verksamhetssystemet "Procapita avgifter" är meriterande. Du har erfarenhet av arbetsuppgifter inom ekonomi och administration. Det är också meriterande om du har erfarenhet inom offentlig verksamhet samt erfarenhet av myndighetsutövning och avgiftshandläggning inom äldreomsorg och omsorg om personer med funktionsnedsättning specifikt.
Du har en god social förmåga, ett professionellt bemötande och har lätt att samarbeta med andra. Du präglas av ekonomiskt tänkande och är strukturerad. Du har god samarbetsförmåga, men kan också arbeta självständigt. Du är uthållig i ditt arbete och ser, och tar egna initiativ till, lösningar på utmaningar som uppstår. Du har en hög grad av kvalitetsmedvetenhet och är serviceinriktad. Du har ett gott bemötande till alla våra kunder.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna Visa mindre

Ekonomiadministratör till Kundreskontran på redovisningssektionen

Ansök    Feb 28    REGION STOCKHOLM    Ekonomiassistent
Vi söker en Ekonomiadministratör till Kundreskontran på redovisningssektionen! Vi erbjuder   Kundreskontran på Karolinska Universitetssjukhuset är organiserat utifrån olika typer av debitering inom vården. Gruppen ansvarar för debitering av vårdavgifter, utreda betalningsansvar, kravhantering, ge telefonservice till patienter och regioner angående fakturor samt utbilda och informera om patientavgifter och avgiftsregler. Gruppen hanterar även patientavg... Visa mer
Vi söker en Ekonomiadministratör till Kundreskontran på redovisningssektionen!

Vi erbjuder  
Kundreskontran på Karolinska Universitetssjukhuset är organiserat utifrån olika typer av debitering inom vården.

Gruppen ansvarar för debitering av vårdavgifter, utreda betalningsansvar, kravhantering, ge telefonservice till patienter och regioner angående fakturor samt utbilda och informera om patientavgifter och avgiftsregler. Gruppen hanterar även patientavgifter för Södertälje Sjukhus.

Självklart får du som anställd även ta del av våra https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/!

Om tjänsten
Som Ekonomiadministratör inom gruppen för patientavgifter kommer du ha varierande arbetsuppgifter. En stor del av arbetet kretsar kring fakturering av vårdavgifter till patienter såväl som mot andra regioner. Arbetet innefattar kontakt och service till patienter främst via telefonsupport men även via mail. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är kundfakturering, inkasso/kravhantering och utredningar.

Exempel på arbetsuppgifter är:

- Att besvara patienttelefon.
- Utomlänsfakturering.
- Ansvar för att besvara inkommande mail till ärendehanteringssystem.
- Utredningar gällande patient- och vårdfakturor.
- Delaktighet i månads-, delårs- och årsbokslut.
- Krav- och inkassohantering.
- Deltagande i ekonomi- och systemrelaterade projekt.
- Att vara backup för andra inom Kundreskontran.

Vi söker 
Vi söker dig som:

- Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
- Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
- Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Ser möjligheter i förändringar.

Som person har du ett positivt förhållningssätt och trivs i en miljö med höga krav och tidvis högt tempo. Därtill är det viktigt att du tycker om teamarbete och har lätt för att se helheten samt är kommunikativ. Du bör även vara stresstålig, duktig på att prioritera och ha lätt för att fatta beslut. 

Kvalifikationer 
Krav:

- Eftergymnasial ekonomisk utbildning eller liknande.
- Minst 2 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete inom kundreskontran av ovan nämnda arbetsuppgifter.
- Goda redovisnings och IT-kunskaper.
- Goda kunskaper i Office-paketet, framförallt Excel.
- Behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande:

- Tidigare erfarenhet av arbete inom sjukvården, framförallt från vårddebitering och patientavgifter.
- Kunskaper inom RES som är vårt system för vårdavgifter, vårt ekonomisystem Raindance och/eller ärendehanteringssystemet Navet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. UtbildningsbevisLäs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Stab Ekonomi och inköp

För att stödja sjukhusets alla kliniska verksamheter arbetar jurister, ekonomer, kommunikatörer, HR, Inköpare och IT för att vi tillsammans ska generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare!Vår vision är vara ett professionellt stöd som gör det möjligt för Karolinska att uppnå sin vision att bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag. Vårt arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Fåddman AB söker ekonomiassistent

Ansök    Nov 2    Fåddman AB    Ekonomiassistent
Företagspresentation Bakgrund Fåddman AB är ett genuint familjeföretag med 50 års erfarenhet av rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm. Sedan 1968 när Otto Schempp och Inga-Lill Schempp startade Foodman HB har tillverkning av chark med hög kvalitet varit företagets målsättning. Under denna resa genom 50 år har mycket förändrats. Företaget bytte bolagsform till aktiebolag 1971 och samtidigt namn till Fåddman... Visa mer
Företagspresentation
Bakgrund
Fåddman AB är ett genuint familjeföretag med 50 års erfarenhet av rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm.
Sedan 1968 när Otto Schempp och Inga-Lill Schempp startade Foodman HB har tillverkning av chark med hög kvalitet varit företagets målsättning. Under denna resa genom 50 år har mycket förändrats. Företaget bytte bolagsform till aktiebolag 1971 och samtidigt namn till Fåddman AB. I slutet av 1990-talet tar nästa generation, Ottos och Inga-Lills söner, Peter och Marcus över men målsättningen behålls. Företaget har idag ca 120 st anställda och omsätter ca 500 miljoner kronor och har även en nystartad filial i Danmark. Fåddman AB ingår tillsammans med Fåddman Fastighets AB och MP Meat AB i Fåddman-koncernen.
Ekonomiavdelningen
Ekonomiavdelningen består i dagsläget utav en ekonomichef, en businesscontroller, en löneadministratör och en ekonomiassistent på deltid. Vi arbetar i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. Leverantörsfakturor verifierar vi i Readsoft och de behandlas i Exflow som är integrerat i Microsoft Dynamics NAV. Lönerna gör vi i Kontek. Kontoret är beläget i Segeltorp.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande och under en längre tid arbetat med Kund/Leverantörsreskontra och löpande bokföring.
Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska och vi ser gärna att du har ett systemintresse. Som person är du förändringsbenägen och ansvarstagande. Du har ett problemlösande förhållningssätt till ditt arbete med förmåga att höja blicken och se helheten. Du är positiv‚ prestigelös och ambitiös. Erfarenhet utav lönekörning är meriterande.
Arbetsuppgifter
· Registrering och hantering utav leverantörsfakturor.
· Hantera post och scanna in fakturor.
· Support mot användare som attesterar fakturor.
· In/Utbetalningar.
· Fakturering.
· Påminnelsehantering.
· Avstämning av balanskonton vid bokslut.
· First line support mot verksamheten och kontakt med leverantörer.
· Vara behjälplig vid lönekörning. Visa mindre

Fåddman AB söker ekonomiassistent

Ansök    Sep 22    Fåddman AB    Ekonomiassistent
Företagspresentation Bakgrund Fåddman AB är ett genuint familjeföretag med 50 års erfarenhet av rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm. Sedan 1968 när Otto Schempp och Inga-Lill Schempp startade Foodman HB har tillverkning av chark med hög kvalitet varit företagets målsättning. Under denna resa genom 50 år har mycket förändrats. Företaget bytte bolagsform till aktiebolag 1971 och samtidigt namn till Fåddman... Visa mer
Företagspresentation
Bakgrund
Fåddman AB är ett genuint familjeföretag med 50 års erfarenhet av rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm.
Sedan 1968 när Otto Schempp och Inga-Lill Schempp startade Foodman HB har tillverkning av chark med hög kvalitet varit företagets målsättning. Under denna resa genom 50 år har mycket förändrats. Företaget bytte bolagsform till aktiebolag 1971 och samtidigt namn till Fåddman AB. I slutet av 1990-talet tar nästa generation, Ottos och Inga-Lills söner, Peter och Marcus över men målsättningen behålls. Företaget har idag ca 120 st anställda och omsätter ca 500 miljoner kronor och har även en nystartad filial i Danmark. Fåddman AB ingår tillsammans med Fåddman Fastighets AB och MP Meat AB i Fåddman-koncernen.
Ekonomiavdelningen
Ekonomiavdelningen består i dagsläget utav en ekonomichef, en businesscontroller, en löneadministratör och en ekonomiassistent på deltid. Vi arbetar i affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. Leverantörsfakturor verifierar vi i Readsoft och de behandlas i Exflow som är integrerat i Microsoft Dynamics NAV. Lönerna gör vi i Kontek. Kontoret är beläget i Segeltorp.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande och under en längre tid arbetat med Kund/Leverantörsreskontra och löpande bokföring.
Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska och vi ser gärna att du har ett systemintresse. Som person är du förändringsbenägen och ansvarstagande. Du har ett problemlösande förhållningssätt till ditt arbete med förmåga att höja blicken och se helheten. Du är positiv‚ prestigelös och ambitiös. Erfarenhet utav lönekörning är meriterande.
Arbetsuppgifter
· Registrering och hantering utav leverantörsfakturor.
· Hantera post och scanna in fakturor.
· Support mot användare som attesterar fakturor.
· In/Utbetalningar.
· Fakturering.
· Påminnelsehantering.
· Avstämning av balanskonton vid bokslut.
· First line support mot verksamheten och kontakt med leverantörer.
· Vara behjälplig vid lönekörning. Visa mindre

Driven administratör till enheten för obstetrik och gynekologi

Ansök    Sep 15    Karolinska Inst    Ekonomiassistent
Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet? Trivs du i miljöer där du har många kontaktytor och du kan bidra med administration och service? Vi söker dig som gillar att ta initiativ och att ge administrativ support till våra forskare, lärare och doktorander i olika och varierande uppgifter. Din roll Inom vår enhet ryms forskarutbildning, forskning och utbildning inom ämnesområdet obstetrik och gynekologi. Du kommer arbeta relativt självständ... Visa mer
Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?
Trivs du i miljöer där du har många kontaktytor och du kan bidra med administration och service? Vi söker dig som gillar att ta initiativ och att ge administrativ support till våra forskare, lärare och doktorander i olika och varierande uppgifter.

Din roll
Inom vår enhet ryms forskarutbildning, forskning och utbildning inom ämnesområdet obstetrik och gynekologi. Du kommer arbeta relativt självständigt, men i nära samarbete med enhetschefen, administratör inom utbildning samt ofta interagera med enhetens forskargruppsledare, doktorander och administrativa stödfunktioner inom vår institution CLINTEC.

Du kommer bland annat att:

- ansvara för fakturahantering, forskningsadministration samt samordna inköp och beställningar
- hantera anställningar, stipendier, tim- och arvodesersättningar och annan HR-administration
- hantera och följa upp avtal, diarieföring och arkivering, huvudsakligen inom KI men även gentemot våra externa samarbetspartners, till exempel Karolinska Universitetssjukhuset.
- ge administrativt stöd till enhetschef, forskare och doktorander bland annat avseende anknytning av externa forskare/lärare, etikprövning, doktorandanmälan och disputation
- tillsammans med enhetschefen förbereda arbetsplatsträffar
- aktivt delta vid enhetens ekonomiuppföljningar och hantera enklare löpande ekonomiska sysslor
- ansvara för uppdateringar till enhetens hemsida

Vem är du?
Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbete inom universitet/högskola/vårdsektor och har lämplig utbildning, gärna med ekonomisk och/eller vårdadministrativ bakgrund. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt ha goda IT-kunskaper i Officepaketet. Intresse och erfarenhet av arbete med forskning och undervisning inom områden som berör kvinnohälsa, liksom systemadministration inom t.ex. UBW, Raindance, Primula och LADOK är meriterande. Även tidigare erfarenhet av statligt arbete är meriterande.

Som person ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du är självgående, tar egna initiativ och löser uppgifter på ett noggrant sätt. Vid bedömningen av kandidater lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

https://ki.se/clintec/enheten-for-obstetrik-och-gynekologi

  Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 oktober 2021.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker med du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Okt 21    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare, oavsett om du är lärare, ingenjör eller ekonom. Tillsammans skapar vi ett håll... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare, oavsett om du är lärare, ingenjör eller ekonom. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Ekonomiavdelningen inom kommunstyrelsens förvaltning består av fyra sektioner: redovisning, budget- och kvalitet, upphandling samt strategisk fastighet och lokalsektion.

Redovisningssektionen ansvarar för kommunens redovisning och reskontror, kommunkoncernens övergripande redovisning samt förvaltar och utvecklar kommunens ekonomisystem. Sektionen driver ett antal digitaliserings- och förändringsprocesser och bidrar aktivt till att kommunens mål uppnås. Vi söker en ny kollega som vill vara med och bidra till fortsatt utveckling. På sektionen arbetar idag 14 personer.

-

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att sköta ekonomiadministrativa uppgifter för kommunstyrelsens förvaltning, där bokföring, fakturering, inkassohantering, utredning och bokföring av kommunens markinnehav ingår. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra internkontroll både för den egna förvaltningen men även gentemot de andra förvaltningarna.

Din profil
Vi söker dig som är lägst gymnasieekonom samt har några års erfarenhet inom ekonomiadministration. Det är meriterande om du har kommunal erfarenhet samt arbetat i ekonomisystemet Agresso/UBW/ERP. Du tycker om att arbeta både självständigt och i nära samarbete med exempelvis controller på kommunstyrelsens förvaltning. Du löser problem och arbetar utvecklingsinriktat. För att passa i rollen är det viktigt att du är strukturerad, noggrann, driven och har lätt för att samarbeta. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Visa mindre

Ekonomiassistent med goda redovisningskunskaper

Nu expanderar vårt unga företag och vi söker nu Dig med mycket energi som söker ett varierande ekonomiarbete med stor frihet under ansvar. Vi söker både Dig som vill vara anställd eller Dig som driver egen redovisningsbyrå och söker nya kunder. Du kommer att ha en nyckelroll för Business control för att utveckla och driva våra administrativa processer gällande leverantörs- och kundreskontra, löner och redovisning/bokföring. Vidare ett samordningsansvar för... Visa mer
Nu expanderar vårt unga företag och vi söker nu Dig med mycket energi som söker ett varierande ekonomiarbete med stor frihet under ansvar.
Vi söker både Dig som vill vara anställd eller Dig som driver egen redovisningsbyrå och söker nya kunder.
Du kommer att ha en nyckelroll för Business control för att utveckla och driva våra administrativa processer gällande leverantörs- och kundreskontra, löner och redovisning/bokföring. Vidare ett samordningsansvar för tidsrapportering av projekt och arbeten utförda för våra kunder.
Det är därför viktigt att du trivs med att jobba självständigt, är lättlärd och har den erfarenhet som krävs för att nå högkvalitativt resultat inom ekonomi.
Erfarenheter av att jobba i redovisningsprogram och Officepaketet är ett krav.
Ekonomiassistenten rapporterar direkt till företagets VD.


Våra kunder är såväl privatpersoner (för ROT- och RUT-tjänster) som företag samtidigt som vi förvaltar och hyr ut våra egna fastigheter.
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV via email! Nämn gärna om företaget har möjlighet till att få någon form av anställningsstöd om vi skulle anställa dig.
#jobbjustnu Visa mindre

Kundtjänst/ekonomiassistent sökes till Huddinge

Skoogs Teknikservice AB bedriver installation av ljud- och bildsystem, antennanläggningar, kameraövervakning samt datanätverk. Företaget startades 1988 och är väletablerat med ett gott renommé. Vi söker en person som ska sköta löpande ekonomisysslor samt svara i telefon och ta emot kunders beställningar. Goda kunskaper i svenska språket krävs då du kommer att ha mycket kundkontakter, även engelska förekommer. Arbetet blir enklare om du har god lokalkänne... Visa mer
Skoogs Teknikservice AB bedriver installation av ljud- och bildsystem, antennanläggningar, kameraövervakning samt datanätverk.
Företaget startades 1988 och är väletablerat med ett gott renommé.

Vi söker en person som ska sköta löpande ekonomisysslor samt svara i telefon och ta emot kunders beställningar. Goda kunskaper i svenska språket krävs då du kommer att ha mycket kundkontakter, även engelska förekommer.
Arbetet blir enklare om du har god lokalkännedom inom Storstockholm.
Viss erfarenhet av enklare bokföring (kontering) är en fördel men inget krav,

Arbetet är självständigt och omväxlande, det består av:
Kundtjänst (telefon/mejl) samt bokning av kundbesök
Personaladministration (rapportering av arbetstid/frånvaro)
Fakturering, betalning, avstämning och kravhantering
Leverantörs- och kundreskontra
Enklare löpande kontering Visa mindre

Ekonomiassistent till Cleanhouse AB, Kungens Kurva

Ekonomiassistent till Cleanhouse AB i Kungens Kurva Cleanhouse Scandinavia AB är en rikstäckande fullsortimentleverantör av städ- och golvvårdsprodukter, städmaskiner och yrkeskläder. Vi har också försäljning, uthyrning och service av städmaskiner. Vi erbjuder produkter i alla prisklasser och med vår kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi lösningar till våra kunder. Vi har huvudkontor i Sundbyberg och på kontoret i Kungens Kurva finns vår ekonomiavdelning. ... Visa mer
Ekonomiassistent till Cleanhouse AB i Kungens Kurva
Cleanhouse Scandinavia AB är en rikstäckande fullsortimentleverantör av städ- och golvvårdsprodukter, städmaskiner och yrkeskläder. Vi har också försäljning, uthyrning och service av städmaskiner.
Vi erbjuder produkter i alla prisklasser och med vår kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi lösningar till våra kunder. Vi har huvudkontor i Sundbyberg och på kontoret i Kungens Kurva finns vår ekonomiavdelning. Vi har också butiker i Sundbyberg, Kungens Kurva, Linköping samt Göteborg. Vårt lager ligger i Veddesta och därifrån har vi en snabb och väl fungerande distribution med egna lastbilar.
----------------------------
Vi söker nu en ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning i Kungens Kurva. Vi är ett litet men tight gäng, som försöker få ihop siffrorna och hjälper och stöttar varann.
Att du har erfarenhet av redovisning och administration ser vi som ett krav. Har du även lite kunskaper i lönehantering och kanske även lite koll på ISO- och kvalitets arbete så är det ett stort plus.
Har du dessutom jobbat i Pyramid ser vi det som ett extra plus, men inget krav.
Vi söker en positiv, glad, pålitlig och noggrann medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss.
Du kommer att arbeta med sedvanligt arbete på en ekonomiavdelning
Kundreskontra - fakturering, påminnelser
Lev reskontra
Löpande redovisning
Övriga arbetsuppgifter som förekommer på ekonomiavdelningen

För att lyckas i rollen, ser vi att du är driven, gillar ordning och reda och helst minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
START: omg eller enl ök
Är detta du (eller någon du känner) tveka inte utan skicka in din ansökan snarast till
[email protected] dock senast den 23 mars 2021.
Vi har ingen möjlighet att ta emot frågor per telefon, utan maila gärna din fråga till ovan mailadress. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Nov 12    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår överty... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Läs mer om Huddinge pedagogiska plattform https://www.huddinge.se/arbete-och-karriar/arbeta-i-huddinge-kommun/arbeta-i-skola-och-forskola/

Om arbetsplatsen
Ekonomiavdelningen är en del av Barn- och utbildningsförvaltningen och består av enheterna ekonomi och kost. Vi är en viktig stöd- och specialistfunktion till alla våra verksamheter inom förskola, grundskola och grundsärskola. Barn- och utbildningsförvaltningen är kommunens största förvaltning med ca 3 500 medarbetare och omsätter ca 2,7 miljarder kronor samt betjänar två politiska nämnder. På ekonomiavdelningen finns 10 fantastiska medarbetare bestående av controllers, redovisningsekonom, ekonomiassistent och kostkonsulenter. Förvaltningen sitter i lokaler i anslutning till Huddinge gymnasium med goda kollektivförbindelser.
Vi söker en driven ekonomiassistent som tycker om att ta egna initiativ, som brinner för ekonomi och som vill ha en central och viktig roll på Barn och utbildningsförvaltningen i Huddinge!

-

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer du arbeta med löpande bokföring och redovisning, ansvara för kontoavstämning samt vara ett stöd till redovisningsekonomen. Vidare ingår i tjänsten att ta fram ekonomiska underlag till kommunstyrelse- och barn- och utbildningsförvaltningen samt för allmän begäran enligt offentlighetsprincipen. Du kommer även vara med och ta ett stort ansvar i arbetet med att upprätta månads-, delårs- och helårsbokslut. Vi erbjuder dig ett omväxlande, utmanade och roligt arbete i en bred roll där du har möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper inom din yrkesroll. Tillsammans i teamet finns möjligheter att vara med och utveckla och effektivisera avdelningens arbete.

Din profil
Rollen är bred och för rätt kandidat finns det möjlighet att utveckla sina kunskaper inom ekonomiområdet.
Du är engagerad och tar ansvar för ditt arbete, är noggrann när det gäller detaljer samtidigt som du har förmåga att se sammanhang.
Du har en förmåga att tempoväxla och anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du har god förmåga att prioritera, även i perioder när tempot kan vara högt.

Som person är du en engagerad problemlösare med sinne för logik som gärna delar med dig av dina kunskaper till andra. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är prestigelös och ser till verksamhetens gemensamma mål snarare än individuella prestationer. Du har en naturlig förmåga att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Därtill arbetar du bra självständigt och tar egna initiativ inom ramen för uppdraget.

Du har minst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning samt två till tre års erfarenhet från liknande arbete på en ekonomiavdelning inom kommunal eller offentlig verksamhet.
Arbetet kräver goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel och vi ser det som meriterande att ha tidigare erfarenhet av Proceedo.
Mycket goda kunskaper i ekonomisystem, meriterande att ha tidigare erfarenhet av Agresso/UBW, och har ett genuint intresse för ekonomi- och systemfrågor samt vill utvecklas inom området.
Då tjänsten innebär många kontaktytor måste du vara bra på att kommunicera och skapa goda relationer samt ha en god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt.
Du kommer få goda möjligheter att planera ditt arbete och dagar och därför ser vi gärna att du är självgående, ansvarstagande, noggrann och bra på att strukturera ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ekonomiassistent vikariat

Ansök    Nov 30    DM TAK AB    Ekonomiassistent
DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med mer än 60 medarbetare. DM TAK satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DM TAK: ”Jag lär mig nya saker... Visa mer
DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med mer än 60 medarbetare. DM TAK satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DM TAK: ”Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor.”

Tjänsten

Som assistent för Ekonomi kommer du att hjälpa till med vår ekonomi och detta innebär allt från löpande skatter, löner, fakturera kunder samt betalningar av leverantörsfakturor, förbereder bokföring och redovisning.


  
Erfarenhet/ Utbildning 
  
Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter och som tidigare har arbetat i en ekonomibefattning med stort eget ansvar. Du behöver inte nödvändigtvis ha erfarenhet inom takläggningen eller byggbranschen. 

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och som visat prov på att förmågan att nå mycket bra resultat i dina tidigare jobb är professionell och effektiv. 
  
  
Din person/ Övrigt

Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och kan ta egna initiativ när det gäller att se till företagets bästa. Du är noggrann och strukturerad. Vi är ett mindre företag och ibland behöver man rycka in och göra lite andra administrativa arbetsuppgifter som kanske inte direkt tillhör ekonomitjänsten. 
  
Vår nuvarande ekonom kommer att gå i längre föräldraledighet, varav vi nu söker hennes vikarie. Tjänsten är heltid. 
   

Ansökan

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Ekonomiassistent

Om tjänsten För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent för ett tidsbegränsat uppdrag på ca sex månader. Uppdraget startar omgående eller enligt överenskommelse. Du blir anställd som konsult hos oss på Arena personal, men arbetar hos vår kund. Tjänsten är på heltid. Tjänsten som ekonomiassistent innebär att arbeta med kund- och leverantörsreskontra i UBW (Unit4 Business World) samt med in- och utbetalningar. Det innebär vidare att ta aktivt ansvar f... Visa mer
Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent för ett tidsbegränsat uppdrag på ca sex månader. Uppdraget startar omgående eller enligt överenskommelse. Du blir anställd som konsult hos oss på Arena personal, men arbetar hos vår kund. Tjänsten är på heltid.

Tjänsten som ekonomiassistent innebär att arbeta med kund- och leverantörsreskontra i UBW (Unit4 Business World) samt med in- och utbetalningar. Det innebär vidare att ta aktivt ansvar för dina egna och gruppens arbetsuppgifter och att bidra till sektionens arbete med att effektivisera och digitalisera verksamheten.

Ekonomiavdelningen hos vår kund består av fyra sektioner: redovisning, budget- och kvalitet, upphandling samt lokalplanering. Redovisningssektionen ansvarar för redovisning, kund- och leverantörsreskontror samt förvaltar och utvecklar ekonomisystem. Sektionen driver ett antal digitaliserings- och förändringsprocesser och bidrar aktivt till uppsatta digitaliseringsmål. Vi söker en ny kollega som vill vara med och bidra till fortsatt utveckling. På sektionen arbetar idag 14 personer, varav åtta ekonomiassistenter.Din profil
Lägst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom kommunal verksamhet. Du har en bra kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska, både skriftligt och muntligt. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har arbetat i ekonomisystemet UBW, Unit4 Business World, samt med kund- och leverantörsreskontra. Som person är du noggrann, ansvarsfull och självgående och bidrar till en bra arbetsmiljö. Du har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete och utför dina arbetsuppgifter noggrant och med bra kvalitet. Rollen innebär kontakter både internt och externt och förutsätter att du har ett engagemang, är delaktig och skapar goda relationer.

Vi erbjuder
Arena Personal erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Som konsult har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du kan knyta viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp i din fortsatta karriär.

Ansökan
Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten
Vi på Arena Personal har ett personligt engagemang och anstränger oss för att hitta uppdrag som passar dig.
Vi vill att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb!
Vi agerar professionellt och har gedigen kompetens inom arbetsrätt, vilket ger dig trygghet på dina uppdrag. Våra konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är aktuellt för just dig. Visa mindre

Ekonomiassistent vikariat

Ansök    Sep 29    DM TAK AB    Ekonomiassistent
DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med mer än 60 medarbetare. DM TAK satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DM TAK: ”Jag lär mig nya saker... Visa mer
DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med mer än 60 medarbetare. DM TAK satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DM TAK: ”Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor.”

.

Tjänsten

Som assistent för Ekonomi kommer du att hjälpa till med vår ekonomi och detta innebär allt från löpande skatter, löner, fakturera kunder samt betalningar av leverantörsfakturor, förbereder bokföring och redovisning.


 
Erfarenhet/ Utbildning
 
Vi söker i första hand dig som har tidigare erfarenhet av dessa arbetsuppgifter och som tidigare har arbetat i en ekonomibefattning med stort eget ansvar. Du behöver inte nödvändigtvis ha erfarenhet inom takläggningen eller byggbranschen. 

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och som visat prov på att förmågan att nå mycket bra resultat i dina tidigare jobb är professionell och effektiv.
 
 
Din person/ Övrigt

Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och kan ta egna initiativ när det gäller att se till företagets bästa. Du är noggrann och strukturerad. Vi är ett mindre företag och ibland behöver man rycka in och göra lite andra administrativa arbetsuppgifter som kanske inte direkt tillhör ekonomitjänsten.
 
Vår nuvarande ekonom kommer att gå i längre föräldraledighet, varav vi nu söker hennes vikarie. Tjänsten är heltid.
  

Ansökan

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Ekonomiassistent med goda redovisningskunskaper

Nu expanderar vårt unga företag och vi söker nu Dig med mycket energi som söker ett varierande ekonomiarbete med stor frihet under ansvar. Du kommer att ha en nyckelroll för Business control för att utveckla och driva våra administrativa processer gällande leverantörs- och kundreskontra, löner och redovisning/bokföring. Vidare ett samordningsansvar för tidsrapportering av projekt och arbeten utförda för våra kunder. Det är därför viktigt att du trivs med a... Visa mer
Nu expanderar vårt unga företag och vi söker nu Dig med mycket energi som söker ett varierande ekonomiarbete med stor frihet under ansvar.
Du kommer att ha en nyckelroll för Business control för att utveckla och driva våra administrativa processer gällande leverantörs- och kundreskontra, löner och redovisning/bokföring. Vidare ett samordningsansvar för tidsrapportering av projekt och arbeten utförda för våra kunder.
Det är därför viktigt att du trivs med att jobba självständigt, är lättlärd och har den erfarenhet som krävs för att nå högkvalitativt resultat inom ekonomi.
Erfarenheter av att jobba i redovisningsprogram och Officepaketet är ett krav.
Ekonomiassistenten rapporterar direkt till företagets VD.


Våra kunder är såväl privatpersoner (för ROT- och RUT-tjänster) som företag samtidigt som vi förvaltar och hyr ut våra egna fastigheter.
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV via email! Nämn gärna om företaget har möjlighet till att få någon form av anställningsstöd om vi skulle anställa dig.
#jobbjustnu Visa mindre

Koordinator med fokus på ekonomi till Kontraktsgruppen Scania Sverige

Ansök    Nov 12    Scania CV AB    Ekonomiassistent
Till gruppen AEC, Business och Credit Control söker vi nu en koordinator till O2D avdelningen - Kontraktsgruppen Dina arbetsuppgifter Du blir en central del av Order till Leveransflöde och funktionen Kontraktsgruppen vars uppgift är att kontrollera, monitorera och slutligen fakturera lastbilar till kund. Vidare kommer du att agera som en centralt koordinerande funktion för lastbilssäljarna ute i våra regioner samt hantera deras inflöde av leveransfakturo... Visa mer
Till gruppen AEC, Business och Credit Control söker vi nu en koordinator till O2D avdelningen - Kontraktsgruppen

Dina arbetsuppgifter
Du blir en central del av Order till Leveransflöde och funktionen Kontraktsgruppen vars uppgift är att kontrollera, monitorera och slutligen fakturera lastbilar till kund. Vidare kommer du att agera som en centralt koordinerande funktion för lastbilssäljarna ute i våra regioner samt hantera deras inflöde av leveransfakturor för att säkerställa korrekt hantering av kostnader. Du kommer ha daglig kontakt med diverse aktörer inom bolaget och externa parter gällande säkerställande av försäljningskontrakt, leverantörsfakturor, finansiering, och betalning. Målet med organisationen är att effektivisera order till leverans samt att säkerställa den finansiella processen i form av riskhantering från orderläggning till betalning.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Kontrollera att köpeavtal och tillhörande dokumentation är korrekt i samband med orderläggning
• Säkerställa att det finns godkänd finansiering (Intern och Extern)
• Uppbokning av diverse leverantörsfakturor från påbyggare eller andra externa aktörer
• Säkerställa att kunden är förberedd inför leverans
• Fakturera nya fordon och säkerställa att betalning är genomförd innan leveransgodkännande, samt hantera ev inbytesfordon i samband med nybilsaffärer
• Fakturering av begagnade fordon samt assistera vid refinansieringsaffärer
• Säkerställa efterlevnad av såväl interna policys som externa krav i samband med orderläggning och leverans av nya och begagnade lastbilar

Din profil
Vi söker dig med ett stort intresse och erfarenhet kring finansiella frågor relaterade till orderläggning och fakturering av lastbilar. Du har en positiv attityd och har lätt att bygga relationer i en snabbrörlig företagskultur. För att lyckas i rollen så behöver du vara noggrann, strukturerad och ansvarsfull samt ha en god kommunikativ förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Tempot är stundtals högt och vi lägger stor vikt att du är en lagspelare som hjälper dina arbetskamrater när det behövs samt inte är rädd för att flagga när du själv behöver hjälp.

Meriterande är erfarenhet från fakturering och Automaster samt Microsoft Dynamics 365. Vi arbetar i en standardiserad O2D process, där pulsmöten, hantering av avvikelser och ständiga förbättringar är en viktig del av arbetet. En fördel är därför om du även har erfarenhet av SPS/SRS eller liknande. 

Du har några års arbetslivserfarenhet och en utbildning på högskola eller universitet med inriktning ekonomi eller annan liknande eftergymnasial utbildning. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter samt trevliga kollegor hos ett av Scanias främsta kommersiella bolag.

För mer information
Kontakta gärna Åsa Näselius, Head of Business and Credit Control, tel 010- 708 64 50 

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betygskopior. Sista ansökningsdag är 2020-11-30, men urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav drygt 600 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2019 registrerade Scania Sverige 6 652 tunga fordon samt 146 Scaniabussar och blev med det marknadsledare på den svenska marknaden med 44,2%. Visa mindre

Erfaren ekonomiassistent till bolag i söderort

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Arbetsbeskrivning I rollen som ekonomiassistent kommer du jobba självständigt och i en stöttande roll gentemot ekonomichefen och övriga ekonomiteam... Visa mer
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du jobba självständigt och i en stöttande roll gentemot ekonomichefen och övriga ekonomiteamet. 

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi och minst några års erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Du har gjort det mesta på en ekonomiavdelning förutom lön och årsredovisning/inkomstdeklaration. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från producerade bolag (förståelse för lagerhantering). Då kunden är en internationell koncern har du även bra kunskaper i engelska. Erfarenhet av affärssystemet SAP är meriterande. 

Som person är du flexibel, självständig och prestigelös. Det är viktigt att du trivs i en organisation med högt tempo och att du kan och trivs med att arbeta självständigt men samtidigt vara en viktig medarbetare i ett team. 

Du erbjuds

Du erbjuds en roll som ekonomiassistent på ett uppdrag hos en av våra kunder. Uppdrag är start omgående och förväntas fortlöpa i 6 månader med chans till förlängning. Kunden ingår i en större internationell koncern och har tighta deadlines och där av kan det förekomma arbete under julen och mellandagarna. Kontoret är beläget vid Kungens kurva i södra Stockholm. Arbetstiden är beläget till 8:00-17:00 men med möjlighet till flex.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall via mail: [email protected]

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management. Visa mindre

Ekonomiadministratör till kund i Huddinge

Ansök    Jul 31    Lernia Bemanning AB    Ekonomiassistent
Vi söker en ekonomiadministratör till kund i Huddinge, uppdraget startar omgående och pågår tom 31 januari 2021 OM TJÄNSTEN Som Ekonomiadministratör inom gruppen för patientavgifter kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. En stor del av arbetet kommer kretsa kring fakturering av vårdavgifter till patienter men även mot andra landsting (Regioner). Arbetet innebär även kontakt och service till patienter främst via telefonsupport men även via mail. And... Visa mer
Vi söker en ekonomiadministratör till kund i Huddinge, uppdraget startar omgående och pågår tom 31 januari 2021

OM TJÄNSTEN

Som Ekonomiadministratör inom gruppen för patientavgifter kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. En stor del av arbetet kommer kretsa kring fakturering av vårdavgifter till patienter men även mot andra landsting (Regioner). Arbetet innebär även kontakt och service till patienter främst via telefonsupport men även via mail. Andra arbetsuppgifter som kommer att ingå är kundfakturering, inkasso/kravhantering & utredningar

I dina arbetsuppgifter kommer ingå:

• Besvara patienttelefon
• Utomlänsfakturering
• Ansvara för att besvara inkommande mail till funktionsbrevlåda
• Utredningar gällande patient och vårdfakturor
• Att vara delaktig i månads-, delårs, årsbokslut
• Krav och inkassohantering
• Delta i ekonomi- och systemrelaterade projekt
• Vara backup för andra inom Kundreskontran
• Ha huvudansvar gällande faktureringen mot försäkringskassan

OM DIG

Det är viktigt att du har förståelse för ekonomiskt flöde. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat inom sjukvård och inom patientdebitering. Du har goda datorkunskaper, vilja att lära samt förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Huddinge
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, kontorstider
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid, 5 månader

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Aug 6    Hh:S Ventilation AB    Ekonomiassistent
HH:s Ventilation AB är ett ventilationsföretag som funnits sedan 1986. Vi arbetar med total- och generalentreprenader samt har ramavtal med flera kommuner och kommunala fastighetsbolag. Vi sitter i moderna lokaler i Länna Industriområde. Vi är idag två på ekonomiavdelningen och vi söker dig som vill bli vår nya medarbetare. Arbetsuppgifter · Reception/växel · Leverantörsreskontra · Kundreskontra (inklusive fakturering, påminnelse... Visa mer
HH:s Ventilation AB är ett ventilationsföretag som funnits sedan 1986. Vi arbetar med total- och generalentreprenader samt har ramavtal med flera kommuner och kommunala fastighetsbolag.
Vi sitter i moderna lokaler i Länna Industriområde.
Vi är idag två på ekonomiavdelningen och vi söker dig som vill bli vår nya medarbetare.


Arbetsuppgifter
· Reception/växel
· Leverantörsreskontra
· Kundreskontra (inklusive fakturering, påminnelser mm)
· HR-support (reseräkningar, tidrapportering)
· Löpande bokföring (enklare månadsjournaler, kontoavstämning mm)
· Assistera med delårs och årsrapporter
Utöver detta kommer även andra Ad hoc uppgifter samt övrig administration att tillkomma.


Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har…
· erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra
· mycket goda kunskap i Microsoft Office, framförallt Excel
· goda kunskaper i Visma Administration
· erfarenhet av Byggsamverkan (BSO), men ej ett krav


För att trivas i rollen är du positiv, nyfiken och har en vilja att lära dig nya saker. Du är engagerad, vill ta eget ansvar och bidra till det goda, prestigelösa samarbetsklimatet.
Övrig information
· Start: enligt överenskommelse
· Omfattning: Heltid
· Arbetstider: 8.00 – 16.30
· Placering: Länna industriområde


Vi går igenom urvalet löpande.
Skicka ansökan till [email protected]
Vid frågor kontakta Karin Eriksson, 070 – 954 15 33,
08 – 448 32 51 Visa mindre

Ekonomiassistent/ekonomihandläggare till Huddinge Kommun

Om tjänsten Till vår kund Huddinge Kommun söker vi en ekonomiassistent/ekonomihandläggare. Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos Arena Personal men arbetar din tid hos Huddinge kommun. Uppdraget beräknas starta omgående/enligt överenskommelse och pågå tom juni med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är under kontorstid, måndag – fredag. I ditt dagliga arbete kommer du arbeta med löpande bokföring, göra balans och kontoavstämninga... Visa mer
Om tjänsten
Till vår kund Huddinge Kommun söker vi en ekonomiassistent/ekonomihandläggare.

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd hos Arena Personal men arbetar din tid hos Huddinge kommun.
Uppdraget beräknas starta omgående/enligt överenskommelse och pågå tom juni med möjlighet till förlängning.

Arbetstiderna är under kontorstid, måndag – fredag.

I ditt dagliga arbete kommer du arbeta med löpande bokföring, göra balans och kontoavstämningar, ha ansvar för handkassor mm.
Du kommer även ha support mot övriga verksamheten gällande redovisningsfrågor, fakturafrågor, ekonomiska nyckeltal mm.
Du arbetar självständigt och har ett nära samarbete med ekonomiansvarig för kultur och fritidsförvaltningen.

Tjänsten är placerad på Stabs- och utvecklingsenheten inom förvaltningens centrala stödorganisation.
Enheten består av områdena personal, ekonomi, kvalitet, utredning, lokal- och säkerhetssamordning, föreningsbidrag, nämndadministration, registratur, arkiv, intern service, kommunikation, IT.


Din profil
Du har en utbildning inom ekonomi, gärna gymnasieekonom eller högskoleutbildning.
Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning.
Det är positivt om du har erfarenhet från offentlig sektor och gärna kommunal verksamhet.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god datavana.
Goda kunskaper i Excel krävs och det är meriterande om du har kunskaper i UBW (tidigare Agresso) samt Visma Proceedo.

Som person är du flexibel och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.
Du har förmåga att samordna och tar egna initiativ.
Du drivs av att jobba med förbättringar och delar med dig av dina idéer.
Du har god erfarenhet av att arbeta analytiskt och strukturerat med uppföljning samt trivs med att hjälpa och supportera andra avdelningar och kollegor.Vi erbjuder
Arena Personal erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chansen att utvecklas genom varierande uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som konsult har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du kan knyta viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp i din fortsatta karriär.

Ansökan
Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. För mer frågor kontakta ansvarig rekryterare Andreas Rudberg, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent till Cleanhouse AB i Kungens Kurva

Cleanhouse Scandinavia AB är en rikstäckande fullsortimentleverantör av städ- och golvvårds-produkter, städmaskiner och yrkeskläder. Vi har också försäljning, uthyrning och service av städmaskiner. Vi erbjuder produkter i alla prisklasser och med vår kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi lösningar till våra kunder. Vi har huvudkontor i Sundbyberg och på kontoret i Kungens Kurva finns vår ekonomiavdelning. Vi har också butiker i Sundbyberg, Kungens Kurva, L... Visa mer
Cleanhouse Scandinavia AB är en rikstäckande fullsortimentleverantör av städ- och golvvårds-produkter, städmaskiner och yrkeskläder. Vi har också försäljning, uthyrning och service av städmaskiner.
Vi erbjuder produkter i alla prisklasser och med vår kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi lösningar till våra kunder. Vi har huvudkontor i Sundbyberg och på kontoret i Kungens Kurva finns vår ekonomiavdelning. Vi har också butiker i Sundbyberg, Kungens Kurva, Linköping samt Göteborg. Vårt lager ligger i Veddesta och därifrån har vi en snabb och väl fungerande distribution med egna lastbilar.
----------------------------


Vi söker nu en ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning i Kungens Kurva
Vi ser gärna att du har lite erfarenhet av redovisning och administration. Har du dessutom jobbat i Pyramid ser vi det som ett extra plus, men inget krav. Vi söker en positiv, glad och pålitlig medarbetare som vill vara med och utvecklas med oss.
Du kommer att arbeta med sedvanligt arbete inom kund- och leverantörsreskontra, men främst fokusera på :
· Leverantörsreskontra – inköps- samt orderpåföra
· Kundreskontrahantering
· Fakturering
· Övriga arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning
För att lyckas i rollen, ser vi att du är driven, gillar ordning och reda och gärna minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
START: omg eller enl ök OMFATTNING: heltid
LÖN: enl ök


Är detta du (eller någon du känner) tveka inte utan skicka in din ansökan snarast till
[email protected] dock senast den 16 april.
Vi har ingen möjlighet att ta emot frågor per telefon, utan maila gärna din fråga till ovan mailadress. Visa mindre

Ekonomiassistent till en ekonomifunktion i ett tillväxtföretag

Ansök    Jul 16    AB Mando    Ekonomiassistent
Beskrivning Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. Närståendestöd, brukarstöd och motiverande samtal är viktiga inslag i behandlingen https://mando.se/mandometermetoden/. För närvarande finns verksamhet i fyra kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvår... Visa mer
Beskrivning
Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. Närståendestöd, brukarstöd och motiverande samtal är viktiga inslag i behandlingen https://mando.se/mandometermetoden/.
För närvarande finns verksamhet i fyra kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vid Karolinska Institutet bedrivs integrerat med den kliniska verksamheten.
Företaget växer varför vår nuvarande ekonomiavdelning behöver förstärkning.
Vem söker vi? Vi söker dig med utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet som anses likvärdig. För att passa i rollen som ekonomiassistent bör du vara ansvarsfull och van vid att arbeta självständigt. Men det är också viktigt att du är en lagspelare som trivs ihop med andra människor.
Huvudsakliga arbetsuppgifter är
· löpande redovisning
· leverantörsreskontrahantering
· kundreskontrahantering
· löneförberedelser
· diverse förekommande projekt inklusive
projektredovisning
· att delta i övriga på en ekonomiavdelning
förekommande uppgifter.
Vi söker dig som har
· tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
· tidigare erfarenhet av bokföring
· erfarenhet av ekonomisystem
· erfarenhet av förberedande lönehantering.
Som person ser vi att du är
· noggrann
· anpassningsbar
· prestigelös
· hjälpsam
· lösningsorienterad.
Om jobbet
Omfattning: Heltid 100 %
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde efter överenskommelse.
Ansökan och CV skickas till: [email protected]
Rubricera ansökan med ekonomiassistent.
Varmt välkommen med Din ansökan!
Övrigt
Vi gör registerkontroller i samband med anställning.
När du ansöker om arbete samtycker Du till att Dina personuppgifter registreras och behandlas för att fullgöra de uppgifter som är nödvändiga i samband med rekrytering. Uppgifterna sparas så länge de behövs under ansökningstiden. Visa mindre

Ekonomihandläggare

Ansök    Feb 20    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för Kultur- och fritidsfrågorna i kommunen och är indelad i tre verksamhetsområden; Konst och bibliotek, Ungdom samt Idrott och anläggning med ca 180 medarbetare. Befatt... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för Kultur- och fritidsfrågorna i kommunen och är indelad i tre verksamhetsområden; Konst och bibliotek, Ungdom samt Idrott och anläggning med ca 180 medarbetare.

Befattningen är placerad på Stabs- och utvecklingsenheten. Stabs- och utvecklingsenhetens uppdrag är att utveckla och stötta förvaltningens avdelningar genom att planera, driva och utveckla förvaltningens övergripande processer. Målet är att bidra till en förvaltning i framkant genom att arbeta effektivt, professionellt och serviceinriktat.

Kontoret är belägget i Huddinge centrum 3 minuters promenad från pendeltågsstationen.

-

Arbetsuppgifter
Du ingår tillsammans med ekonomiansvarig i förvaltningens ekonomifunktion. Du arbetar under ledning av ekonomiansvarig. Som ekonomihandläggare är du en viktig part i förvaltningens ekonomiprocesser. Det är en bred roll där du kommer att ansvara för; löpande bokföring, handkassor, kontoavstämningar, balansavstämningar, support mot verksamheten gällande redovisningsfrågor, fakturafrågor, kundfakturering samt inkassohantering. Du kommer även arbeta med förvaltningens nyckeltal där du kommer ha ansvar för de ekonomiska nyckeltalen. Vidare kommer du vara delaktig i arbetet med budget, uppföljning och prognos. Du kommer också löpande jobba med förbättring av rutiner och processer för ditt ansvarsområde.

Din profil
Du har gymnasieexamen inom ekonomi eller motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har flerårig erfarenhet av arbete med motsvarande arbetsuppgifter och har goda kunskaper i Excel.

Det är meriterande om du har erfarenhet från politiskt styrd verksamhet, helst från kommunal verksamhet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Unit4 Business World (Tidigare Agresso) och Visma Proceedo.

Som person är du serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, är prestigelös och hjälper till där det behövs. Det viktigt att du visar intresse och förståelse för andra, lyssnar in, rådfrågar och kommunicerar proaktivt så att alla förstår. Du måste vara ekonomiskt sinnad och ha en god analytiskt förmåga och lätt för att se mönster och samband.

Arbetet kräver att du är ansvarfull, noggrann och har förmågan att strukturera och planera ditt arbete utifrån deadlines. Du har god initiativförmåga är självständig och gillar föränderlig miljö. Din förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift är mycket goda.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Visa mindre

Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra och kundreskontra till k

Ansök    Feb 25    Lernia    Ekonomiassistent
Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra och kundreskontra till kund i Huddinge OM FÖRETAGET SRV återvinning AB är ett expansivt processorienterat tjänsteföretag som erbjuder kundanpassad, konkurrenskraftig och miljöriktig avfallshantering. De söker nu en ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra och kundreskontra till sin ekonomigrupp i Huddinge. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till kunden under 6 månader. ... Visa mer
Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra och kundreskontra till kund i Huddinge

OM FÖRETAGET

SRV återvinning AB är ett expansivt processorienterat tjänsteföretag som erbjuder kundanpassad, konkurrenskraftig och miljöriktig avfallshantering. De söker nu en ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra och kundreskontra till sin ekonomigrupp i Huddinge. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till kunden under 6 månader.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta med löpande reskontraarbete och fokusera på att få ett så automatiserat och enkelt flöde som möjligt.

• Leverantörsreskontra – scanna fakturor, tolka, kontera, betalförslag, betalningsjournal
• Kundreskontra – Inbetalningsjournal, fakturering, order, kvittningar, krediteringar, påminnelse, inkasso, konkurser, kundförluster, uppföljning
• Avstämning moms och andra balanskonton
• Anläggningsreskontran – avskrivningar, nyupplägg och utrangeringar
• Löpande kundfrågor gällande fakturor och betalningar etc.

OM DIG

• Minst 5 års erfarenhet av att jobba med reskontrorna.
• Förståelse för alla steg i flödet från order till inbetalning
• Arbetat med påminnelser, inkasso samt kreditförluster
• Stor kunskap gällande momsavstämning
• Behärskar Excel väl
• Erfarenhet av Navision är meriterande

Som person är du öppen och glad med en positiv inställning. Du drivs av förändringsarbete och utveckling. Vidare gillar du och kommer snabbt in i nya system, du kan arbeta självständigt

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Huddinge
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, 38 timmar och 45 minuter/vecka räknat på årsbasis
• Tillträde: omgående
• Anställningsform: Visstid vid behov, 6 månader

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Ekonomiassistent/Administratör

Ansök    Feb 25    Fks Transport AB    Ekonomiassistent
Ekonomiassistent/Administratör  Om jobbet  Älskar du siffror och vill vara en del av ett bolag med familjär stämning? Då är detta ditt nya jobb!  OM OSS  FKS är en leverantör av transport & entreprenad tjänster. Utbudet sträcker sig från lastbilar till maskiner.  FKS är ett företag som idag har ca 40 anställda och kontoret beläget i Länna Industri Område. Vi är ISO certifierade i både 9001 samt 14 001 och vi jobbar aktivt med hållbarhet och miljöfrågor. De... Visa mer
Ekonomiassistent/Administratör 
Om jobbet 
Älskar du siffror och vill vara en del av ett bolag med familjär stämning? Då är detta ditt nya jobb! 
OM OSS 
FKS är en leverantör av transport & entreprenad tjänster. Utbudet sträcker sig från lastbilar till maskiner. 
FKS är ett företag som idag har ca 40 anställda och kontoret beläget i Länna Industri Område. Vi är ISO certifierade i både 9001 samt 14 001 och vi jobbar aktivt med hållbarhet och miljöfrågor. Det för att vara framgångsrika både idag och imorgon.  
OM TJÄNSTEN 
I rollen som Ekonomiassistent på FKS är du kontaktperson för våra kunder, framförallt via telefon och mejl. I din roll hanterar du allt från kreditbedömningar, uppföljning och analys av kundreskontran. Vid behov kan också leverantörsreskontran blir ett ansvar med registrering av leverantörsfakturor. 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 
• Kontaktperson gentemot våra kunder på företagsservice • Kreditbedömning av nya och gamla kunder samt registrering av dessa • Underhåll och registervård av kundregistret • Avstämning av kundkonton • Bokföring av inbetalningar när behov finns • Hantera betalningspåminnelser samt administrera inkassouppdrag till kund • Statistikrapportering i Excel 
• Förberedelse av löneunderlag 
Det tillkommer också en del andra vanligt förekommande ekonomiuppgifter 
Start: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid Lön: Fast månadslön Arbetstid: Vardagar 7:00-16:00 Plats: Lyftkransvägen, Länna  
 
 
 


 
OM DIG 
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande, samt några års erfarenhet av liknande arbete. Ett generellt högt systemkunnande är meriterande och om du dessutom har arbetat i något av de större bokföringssystem som exempelvis BL är det till din fördel. 
Krav för tjänsten är följande: 
• Goda kunskaper i Excel • Kunskaper i bokföringsprogram (meriterande BL) 
ANSÖKAN 
Hos oss får du chansen att vara del av ett härligt gäng med högt i tak. Här får du möjlighet att utvecklas och vi uppmuntrar egna idéer och initiativ. 
Vi rekryterar löpande så ansök redan idag! Har du frågor om tjänsten kan du kontakta: 
Avi Yom-Tov (Driftchef): 070-797 75 09 / [email protected] Visa mindre

Studerande ekonomiassistent sökes till vår kund Samglas AB!

Ansök    Feb 17    StudentConsulting    Ekonomiassistent
Är du en noggrann samt prestigelös person? Studerar du i dagsläget inom ekonomi och söker ett extrajobb parallellt med dina studier? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Samglas AB består idag av 20-talet glasmästerier runt om i Sverige. Deras koncept sprider sig ute i landet och styrkan är att alla kan erbjuda samma erfarenhet och kunskap inom olika delar av glasarbetet. De jobbar med allt inom bygg- och inredningsglas samt bilglas. När det krävs verklig... Visa mer
Är du en noggrann samt prestigelös person? Studerar du i dagsläget inom ekonomi och söker ett extrajobb parallellt med dina studier? Då har vi tjänsten för dig!

Vår kund Samglas AB består idag av 20-talet glasmästerier runt om i Sverige. Deras koncept sprider sig ute i landet och styrkan är att alla kan erbjuda samma erfarenhet och kunskap inom olika delar av glasarbetet. De jobbar med allt inom bygg- och inredningsglas samt bilglas. När det krävs verklig specialistkompetens har de fördelen att kunna hänvisa jobb inom gruppen – inget uppdrag är för komplext för att lösas inom Samglas!

Just nu söker vår kund Samglas en ekonomiassistent. I denna roll kommer du att stötta upp ekonomiavdelningen vilket bland annat innefattar följande arbetsuppgifter:

• Registrera fakturor
• Bevakning och uppföljning av fakturering
• Kontakt med externa parter
• Under sommaren även behjälpligt med övriga uppgifter på ekonomiavdelningen

Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Arbetstiderna är kontorstider och du förväntas vara tillgänglig 2-3 dagar i veckan samt heltid under sommaren, juni-augusti. Tjänsten beräknas starta omgående och tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. Har du några ytterligare funderingar gällande tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: [email protected].

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har förståelse för grundläggande ekonomi samt ett intresse för administration och har en grundläggande kunskap inom Excel. Som person är du noggrann, strukturerad och är följsam i ditt arbete samtidigt som du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra. Du formulerar dig väl i svenska i tal och skrift. Passar denna rollbeskrivning in på dig? Ansök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Ekonomiassistent / Löneassistent

Ansök    Jan 27    Solidux AB    Ekonomiassistent
Inom redovisning anpassar och skräddarsyr vi uppdraget efter kundens förutsättningar och önskemål. Det innebär att vi kan ta hand om all ett företag behöver inom ekonomi eller bara delar av den. Vi har en bred kunskap och erfarenhet för alla typer av situationer som företagare hamnar i. Vi strävar efter god kvalitet och service till våra kunder därmed har vi höga krav när vi anställer nya personal. Du ska vara stresstålig, trevlig och har minst 2 års erfa... Visa mer
Inom redovisning anpassar och skräddarsyr vi uppdraget efter kundens förutsättningar och önskemål. Det innebär att vi kan ta hand om all ett företag behöver inom ekonomi eller bara delar av den. Vi har en bred kunskap och erfarenhet för alla typer av situationer som företagare hamnar i. Vi strävar efter god kvalitet och service till våra kunder därmed har vi höga krav när vi anställer nya personal.
Du ska vara stresstålig, trevlig och har minst 2 års erfarenhet inom branschen.
För att klara jobbet som ekonomiassistent/löneadministratör måste du ha arbetat med Visma byråpaket i något år. Att behärska visma löner är ett plus. Svenska språket är ett måste. Kan du mera språk såsom engelska och arabiska då är det meritande eftersom många av våra kunder kommer från mellanöstern. Att arbeta i team är det bästa egenskap man kan ha för att trivas på jobbet hos oss.
Är du en person som har en positiv inställning och ett stort driv och engagemang. Har du en stor vilja att ta tag i saker oavsett om de ryms inom din arbetsbeskrivning eller inte. Här kommer ett utmärkt jobb för dig! Visa mindre

Ekonomiassistent till Indumetric AB

Ansök    Jan 17    PerformIQ Work AB    Ekonomiassistent
Tjänstebeskrivning För oss är vår värdegrund A och O – vi strävar alltid efter att ha roligt tillsammans och varje medarbetare går en extra meter för kollegan! Att du mår bra på jobbet tycker vi är superviktigt och det kommer få dig att prestera bättre! Som Ekonomiassistent på Indumetric AB kommer du att ha en varierad tjänst med fokus på arbetsuppgifter inom ekonomi, men du kommer även att få arbeta med andra administrativa uppgifter. Du kommer ansvar... Visa mer
Tjänstebeskrivning
För oss är vår värdegrund A och O – vi strävar alltid efter att ha roligt tillsammans och varje medarbetare går en extra meter för kollegan! Att du mår bra på jobbet tycker vi är superviktigt och det kommer få dig att prestera bättre!

Som Ekonomiassistent på Indumetric AB kommer du att ha en varierad tjänst med fokus på arbetsuppgifter inom ekonomi, men du kommer även att få arbeta med andra administrativa uppgifter.

Du kommer ansvara för:

- Kund- och Leverantörsreskontra i Visma och Pyramid
- Löpande bokföring och månadsbokslut i Pyramid
- Avstämningar av kvitton mot fakturor samt registrering/kontering av fakturor
- Svara i telefon, ta emot besök, köpa in kontorsmaterial och annan administration

Du är anställd i moderbolaget Indumetric AB och arbeta mot våra tre dotterbolag Amtele Communication, Amtele Engineering KIMO.

Du kommer arbeta tillsammans med ekonomichef som du även rapporterar till. Andra kollegor du arbetar tätt med är en säljkoordinator och en säljassistent.

Krav på person
Vi söker dig som är genuint glad, positiv och som vill komma till en organisation där vi uppmuntrar till att skapa teamkänsla. Bland annat så tränar vi tillsammans ett pass i veckan och det tror vi att du tycker är roligt!

För att passa i rollen krävs att du har arbetat med kund- och leverantörsreskontra i något affärssystem, helst i Visma. Utöver den erfarenheten har du vilja och driv som smittar av sig till kollegorna!

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Ekonomiassistent.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Jägerhorns väg 10, Kungens Kurva, Huddinge

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Företagspresentation
Amtele-gruppen ägs av Indumetric AB och består idag av tre bolag,
Amtele Communication AB, Amtele Engineering AB och KIMO Instrument Sverige AB.

Amtele är ett agenturföretag som verkar inom fyra affärsområden. RF & Mikrovåg, Vatten & Miljö, Givare & Instrument samt Kalibreringstjänster. Våra leverantörer utmärker sig genom att vara teknikledare inom sitt område och finns representerade världen över. Vi är stolt leverantör till de främsta företagen inom industrin. Främst inom tillverknings-, läkemedels- och fordonsindustrin samt till flyg-, försvar- och telekombranschen.

Kimo säljer, distribuerar och kalibrerar mätinstrument för professionell användning inom industri och VVS. KIMO Instrument Sverige AB arbetar enbart med premiumprodukter från ledande tillverkare.

Vi är idag 18 anställda och omsätter drygt 100 miljoner kronor.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent redovisningsassistent Visma Pyramid Huddinge Stockholm Kundreskontra Leverantörsreskontra Visa mindre

Ekonomiassisten till en ekonomifunktion i ett tillväxtföretag

Ansök    Dec 4    Mando Group AB    Ekonomiassistent
Beskrivning Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. Närståendestöd, brukarstöd och motiverande samtal är viktiga inslag i behandlingen https://mando.se/mandometermetoden/. För närvarande finns verksamhet i fyra kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygn... Visa mer
Beskrivning

Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. Närståendestöd, brukarstöd och motiverande samtal är viktiga inslag i behandlingen https://mando.se/mandometermetoden/.

För närvarande finns verksamhet i fyra kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vid Karolinska Institutet bedrivs integrerat med den kliniska verksamheten.

Företaget växer varför vår nuvarande ekonomiavdelning behöver förstärkning.

UPPGIFTER

Löpande redovisning
Leverantörsreskontrahantering
Kundreskontrahantering
Diverse förekommande projekt inklusive projektredovisning
Delaktig i övriga på en ekonomiavdelning förekommande uppgifter


 

EGENSKAPER

Bokföringskunnig
Kunskap om ekonomisystem
Noggrann
Anpassningsbar
Prestigelös
Hjälpsam
Lösningsorienterad


Om jobbet

Omfattning: Deltid 75-80%

Varaktighet: Tillsvidare

Tillträde efter överenskommelse.

 

Ansökan och CV skickas till: [email protected]

Rubricera ansökan med ekonomiassisten.

Varmt välkommen med Din ansökan!

 

Övrigt

Vi gör registerkontroller i samband med anställning.

När du ansöker om arbete samtycker Du till att Dina personuppgifter registreras och behandlas för att fullgöra de uppgifter som är nödvändiga i samband med rekrytering. Uppgifterna sparas så länge de behövs under ansökningstiden. Visa mindre

Sikama AB söker ekonom till ett vikariat

Ansök    Jan 15    SIKAMA AKTIEBOLAG    Ekonomiassistent
Tjänsten innebär 50% ekonomiassistent och 50% orderadministration. Vi söker dig som har en ekonomisk gymnasieutbildning eller motsvarande och minst ett par års erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontrahantering och bokföring. Gärna med erfarenhet av orderadministration. I dina arbetsuppgifter ingår att: Självständigt sköta kund och Leverantörsreskontra. (fakturering, registrering, avbokning och kravhantering). Post och mailhantering för ... Visa mer
Tjänsten innebär 50% ekonomiassistent och 50% orderadministration.


Vi söker dig som har en ekonomisk gymnasieutbildning eller motsvarande och minst ett par års erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontrahantering och bokföring. Gärna med erfarenhet av orderadministration.


I dina arbetsuppgifter ingår att:
Självständigt sköta kund och Leverantörsreskontra.
(fakturering, registrering, avbokning och kravhantering).
Post och mailhantering för kontor och ekonomifunktion.
Enklare bokföring och avstämning.
Orderadministration i form av kund- och orderregistrering, beställning, beställningsbevakning och inleveranser.


Vi söker dig som är positiv och noggrann och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp. Du har god vana att arbeta i MS Office och du har goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.


Vikariatet är på heltid från och med 16 mars 2020 till 31 augusti 2021.
Senaste ansökningsdag är 31 januari 2020.


Välkommen att skicka in din CV, tillsammans med ett personligt brev till [email protected]
Märk mailet med ”ekonomiassistent”.


Sikama är en komplett leverantör av produkter och system för vätske- och gashantering, såsom pumpar, flödesmätare, filter, slang och armatur.
Vi har egen serviceavdelning med provutrustning. Vi utför service, kalibreringar och provtryckningar både ute hos kund och på plats hos oss i Stockholm.
Vi har funnits på marknaden sedan 1968 och arbetar främst med svensk industri, där vi är verksamma i flera branscher.
Vårt kontor, lager och service ligger i Länna industriområde söder om Stockholm. Visa mindre

Ekonomiadministratör till kund i Huddinge

Ansök    Dec 19    Lernia    Ekonomiassistent
Vi söker en ekonomiadministratör till kund i Huddinge, uppdraget startar omgående och pågår i 4:a månader, chans till förlängning finns. OM TJÄNSTEN Som Ekonomiadministratör inom gruppen för patientavgifter kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. En stor del av arbetet kommer kretsa kring fakturering av vårdavgifter till patienter men även mot andra landsting (Regioner). Arbetet innebär även kontakt och service till patienter främst via telefonsupp... Visa mer
Vi söker en ekonomiadministratör till kund i Huddinge, uppdraget startar omgående och pågår i 4:a månader, chans till förlängning finns.

OM TJÄNSTEN

Som Ekonomiadministratör inom gruppen för patientavgifter kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. En stor del av arbetet kommer kretsa kring fakturering av vårdavgifter till patienter men även mot andra landsting (Regioner). Arbetet innebär även kontakt och service till patienter främst via telefonsupport men även via mail. Andra arbetsuppgifter som kommer att ingå är kundfakturering, inkasso/kravhantering & utredningar

I dina arbetsuppgifter kommer ingå:

• Besvara patienttelefon
• Utomlänsfakturering
• Ansvara för att besvara inkommande mail till funktionsbrevlåda
• Utredningar gällande patient och vårdfakturor
• Att vara delaktig i månads-, delårs, årsbokslut
• Krav och inkassohantering
• Delta i ekonomi- och systemrelaterade projekt
• Vara backup för andra inom Kundreskontran

OM DIG

Det är viktigt att du har förståelse för ekonomiskt flöde. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat inom sjukvård och inom patientdebitering. Du har goda datorkunskaper, vilja att lära samt förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Huddinge
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, kontorstider
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid, 4 månader med chans till förlängning

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Alert ekonomiassistent sökes omgående till Huddinge

Ansök    Nov 13    Veterankraft AB    Ekonomiassistent
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker en alert ekonomiassistent som kan börja omgående till ett företag i Huddinge. Tjänsten är ett vikariat som ska tillsättas omgående och pågå till september 2020.
Arbetstiderna är på heltid måndag - fredag,

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära att du arbetar med kundreskontra. Du kommer även att utreda felaktiga betalningar, kontakta kunder dvs banker och övrig personal. Du kommer arbeta i affärssystemet Palett samt Kobra.


Vem är du?
Vi ser gärna att du är högskoleekonom. Du har minst 5 -10 års erfarenhet som ekonomiassistent. Som person är du noggrann, självgående, glad och positiv. Du kommer att ingå i ett arbetslag, varför det är viktigt att kunna samarbeta och vara lyhörd. Du behärskar svenska i tal och skrift, Vi ser till personlig lämplighet.

Ansökan
Låter detta intressant, tveka inte att omgående skicka in din ansökan, då det är snabb tillsättning i detta uppdrag. Visa mindre

Junior ekonomiassistent sökes omgående till vår kund i Hammarbysjöstad!

Ansök    Okt 28    StudentConsulting    Ekonomiassistent
Är du en lättlärd samt prestigelös person? Har du tidigare erfarenhet inom kundreskontra och är tillgänglig för ett heltidsuppdrag omgående? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund består idag av 20-talet glasmästerier runt om i Sverige. Deras koncept sprider sig ute i landet och styrkan är att alla kan erbjuda samma erfarenhet och kunskap inom olika delar av glasarbetet. De jobbar med allt inom bygg- och inredningsglas samt bilglas. För vår kunds räkning ... Visa mer
Är du en lättlärd samt prestigelös person? Har du tidigare erfarenhet inom kundreskontra och är tillgänglig för ett heltidsuppdrag omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Vår kund består idag av 20-talet glasmästerier runt om i Sverige. Deras koncept sprider sig ute i landet och styrkan är att alla kan erbjuda samma erfarenhet och kunskap inom olika delar av glasarbetet. De jobbar med allt inom bygg- och inredningsglas samt bilglas.

För vår kunds räkning söker vi just nu en Junior Ekonomiassistent. I denna roll kommer du att stötta upp ekonomiavdelningen genom att kontrollera att samtliga fakturor från privatpersoner som försäkringsbolag är betalda då de precis genomgått ett byte av deras system. Du kommer att få arbeta med stora flöden vilket ställer krav på god struktur och noggrannhet. Vidare kommer du att ha daglig kontakt med deras kunder per telefon för att säkerställa att rätt information har tilldelats. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av följande;

- Kontrollering samt utredning av fakturor
- Hantera inkassoärenden
- Daglig telefonkontakt med privatpersoner samt försäkringsbolag
- Övriga administrativa uppgifter

Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor i Hammarbysjöstad, söder om Stockholm. Uppdraget är på heltid och förväntas starta omgående, så snart vi har hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är kontorstider och uppdraget förväntas pågå fram till mitten av december.

Din profil
Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning, gärna med inriktningen ekonomi. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är tillgänglig omgående och har tidigare erfarenhet av arbete inom kundreskontra. Du besitter god erfarenhet inom Excel. Det är mycket meriterande om du har arbetat med stora flöden sedan tidigare. Som person ser vi gärna att du är lättlärd, strukturerad samt kommunikativ. Vidare är du noggrann samt prestigelös i ditt arbetssätt. Passar denna rollbeskrivning in på dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Vi söker en junior ekonomiassistent/administratör till kund i Huddinge

Ansök    Nov 28    Lernia    Ekonomiassistent
Vi söker nu en junior ekonomiassitent eller adminsitratör som kommer sitta med kundens leverantörsreskontragrupp. Uppdraget är med start omgående fram till sista januari 2020 med chans till förlängning. OM DIG Vi söker dig som är en trygg och van datoranvändare, har grundläggande kunskaper inom redovisning. Ett stort plus är om du han arbetat med leverantörsreskontra, ordermatchning, inkasso-/påminnelsehantering. Ett krav är att man kan uttrycka sig f... Visa mer
Vi söker nu en junior ekonomiassitent eller adminsitratör som kommer sitta med kundens leverantörsreskontragrupp.
Uppdraget är med start omgående fram till sista januari 2020 med chans till förlängning.

OM DIG

Vi söker dig som är en trygg och van datoranvändare, har grundläggande kunskaper inom redovisning. Ett stort plus är om du han arbetat med leverantörsreskontra, ordermatchning, inkasso-/påminnelsehantering.

Ett krav är att man kan uttrycka sig flytande i svenska både i tal och skrift då du har mycket kontakt med övrig verksamhet samt leverantörer.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Huddinge
• Tjänstgöringsgrad: Heltid, kontorstider
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Kommunikativ ekonomiassistent

Nu expanderar vårt unga företag och vi söker nu Dig med mycket energi som söker ett varierande ekonomiarbete med stor frihet under ansvar. Du kommer att ha en nyckelroll för att utveckla och driva våra administrativa processer gällande kundreskontra, löner och redovisning/bokföring. Vidare ett samordningsansvar för offerter, tidsrapportering av projekt och arbeten utförda för våra kunder. Det är därför viktigt att du trivs med att jobba självständigt, är l... Visa mer
Nu expanderar vårt unga företag och vi söker nu Dig med mycket energi som söker ett varierande ekonomiarbete med stor frihet under ansvar.
Du kommer att ha en nyckelroll för att utveckla och driva våra administrativa processer gällande kundreskontra, löner och redovisning/bokföring. Vidare ett samordningsansvar för offerter, tidsrapportering av projekt och arbeten utförda för våra kunder.
Det är därför viktigt att du trivs med att jobba självständigt, är lättlärd, dynamisk och flexibel gällande arbetsuppgufte samt stort intresse för ekonomi.
Erfarenheter av att jobba i redovisningsprogram och Officepaketet är ett krav.
Ekonomiassistenten rapporterar direkt till företagets VD.
Våra kunder är såväl privatpersoner (för ROT- och RUT-tjänster) som företag samtidigt som vi förvaltar och hyr ut våra egna fastigheter.
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV via email! Nämn gärna om företaget har möjlighet till att få någon form av anställningsstöd om vi skulle anställa dig. Visa mindre

Ekonomiassistent sökes till Huddinge med start omgående

Ansök    Okt 7    Lernia    Ekonomiassistent
Vi söker nu en erfaren ekonomiassistent till vår kund i Huddinge med start omgående fram till årskiftet. OM TJÄNSTEN Som ekonomiassistent hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av leverantörsfakturor, kundfakturor, anläggningstillgångar. Leverantörsfakturor • Sköta leverantörsfakturaportal, registrera nya leverantörer, cirkulera fakturor, fördela fakturor på kostnadsställe • Attestregister, upplägg och ändringar av användare i LFP... Visa mer
Vi söker nu en erfaren ekonomiassistent till vår kund i Huddinge med start omgående fram till årskiftet.

OM TJÄNSTEN

Som ekonomiassistent hos vår kund kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av leverantörsfakturor, kundfakturor, anläggningstillgångar.

Leverantörsfakturor

• Sköta leverantörsfakturaportal, registrera nya leverantörer, cirkulera fakturor, fördela fakturor på kostnadsställe
• Attestregister, upplägg och ändringar av användare i LFP
• Påminnelser och inkassoutredningar
• Löpande Periodiseringar av levfakturor och fånga utländska fakturor för att boka upp omvänd moms
• Användarsupport till godkännare/attestanter i portalen
• Registervård
• Utbetalningar 2-3 ggr i veckan för leverantörer samt betalningar av moms och arbetsgivaravgifter
• Direktbetalningar registrera manuella utbetalningsordrar ex: inställda operationer, fondutbetalningar, moms, AGI
• Registrera utbetalningar (betalningsmärka kundfakturor) boka valutadiffar
• Valutatabeller, uppdatera valutakurser

Kundfakturor

• Fakturering och påminnelsehantering
• Läsa in filer från försystem
• Registrera inbetalningar (betalningsmärka kundfakturor) boka valutadiffar

Anläggningstillgångar

• Registrera nya anläggningar
• Kontrollera representationskostnader

Månadsbokslut

• Avstämning interna mellanhavanden
• Ad Hoc - ta fram allmänna handlingar
• Attestera bokföringsorder, kontrollera korrekthet - fånga upp sådant som ska upp på B3:or
• Avstämningar av vissa konton

OM DIG
Vi söker dig som tidigare erfarenhet som ekonomiassistent och känner dig bekväm med arbetsuppgifterna som beskrivs. Vi ser även att du har en ekonomiutbildning från gymnasiet eller liknande och är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta i ett större ekonomisystem ser vi det som meriterande.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Huddinge
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Start omgående fram till årsskiftet
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Handläggare Kundreskontran - Vikariat

Ansök    Okt 4    Spendrups    Ekonomiassistent
SpendrupsKreditavdelning ansvarar för att bevaka betalning för löpande kundleveranser, hantera och registrera inbetalningar, kreditbedömning, avtalshantering samt utlåning och inkasso av alla Spendrups kunder inom samtliga divisioner och dotterbolag. Avdelningen består av totalt elva personer; kreditchef, kredithandläggare, avtalshandläggare, Gruppchef, kreditjurister, inkassohandläggare och kundreskontra. Vi söker nu enHandläggare till Kundreskontran i V... Visa mer
SpendrupsKreditavdelning ansvarar för att bevaka betalning för löpande kundleveranser, hantera och registrera inbetalningar, kreditbedömning, avtalshantering samt utlåning och inkasso av alla Spendrups kunder inom samtliga divisioner och dotterbolag. Avdelningen består av totalt elva personer; kreditchef, kredithandläggare, avtalshandläggare, Gruppchef, kreditjurister, inkassohandläggare och kundreskontra.

Vi söker nu enHandläggare till Kundreskontran i Vårby. Du kommer att rapportera till Gruppchefen.

Huvudsakliga Ansvarsområden

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är löpande hantering av vår kundreskontra såsom filinläsning av bankfiler, påminnelsehantering, besvara telefonsamtal och förfrågningar från våra kunder, såväl interna som externa, löpande bokföring, avstämningar och utredningar samt inkassohantering. Därutöver ingår andra för avdelningen förekommande arbetsuppgifter.

Kravprofil

- Utbildning inom Ekonomi alt. erfarenhet av Ekonomiadministration är ett krav
- God datorvana och i officpaketetär ett krav
- Erfarenhet i systemet M3 är meriterande
- Tidigare erfarenhet av att arbeta med kundreskontra, bokföring, avstämningar mm är meriterande

Personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har ett sinne för siffror och analys. Du är stresstålig, noggrann och har förmågan att strukturera ditt arbete samt kan hantera att prioritera inkomna ärenden löpande.Du är naturligt serviceinriktad och har lätt för att lära. Det är enkelt för dig att ta till dig och delge information.Du kan både arbeta i grupp men även självständigt med dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att följadokumenterade rutiner och processer

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande.Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 20 Oktober 2019
Tillträdesdag: Enl. överenskommelse
Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Vikariat t.o.m 31 december 2020med möjlighet till förlängning
Placeringsort: Vårby, Stockholm
För mer information om tjänsten: Victoria Blomquist HR-specialist, rekrytering, tel:08 128 91 702

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!

Nyckelord: Handläggare, kredit, kundreskontra, Visa mindre

Vi söker en ekonomiassistent till kund i Huddinge!

Ansök    Okt 1    Lernia    Ekonomiassistent
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent med start omgående fram till årskiftet. Som ekonomiassistent hos vår kund kommer ha fokus på levreskontra, kundreskontra, anläggningsregister och en del av bokslut. OM TJÄNSTEN Huvudsakliga arbetsuppgifter består av: Leverantörsfakturor • Sköta leverantörsfakturaportal, registrera nya leverantörer, cirkulera fakturor, fördela fakturor på kostnadsställe • Attestregister, upplägg och ändringar av använ... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent med start omgående fram till årskiftet. Som ekonomiassistent hos vår kund kommer ha fokus på levreskontra, kundreskontra, anläggningsregister och en del av bokslut.

OM TJÄNSTEN

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

Leverantörsfakturor

• Sköta leverantörsfakturaportal, registrera nya leverantörer, cirkulera fakturor, fördela fakturor på kostnadsställe
• Attestregister, upplägg och ändringar av användare i LFP
• Påminnelser och inkassoutredningar
• Löpande Periodiseringar av levfakturor och fånga utländska fakturor för att boka upp omvänd moms
• Användarsupport till godkännare/attestanter i portalen
• Registervård
• Utbetalningar 2-3 ggr i veckan för leverantörer samt betalningar av moms och arbetsgivaravgifter
• Direktbetalningar registrera manuella utbetalningsordrar ex: inställda operationer, fondutbetalningar, moms, AGI
• Registrera utbetalningar (betalningsmärka kundfakturor) boka valutadiffar
• Valutatabeller, uppdatera valutakurser

Kundfakturor

• Fakturering och påminnelsehantering
• Läsa in filer från försystem
• Registrera inbetalningar (betalningsmärka kundfakturor) boka valutadiffar

Anläggningstillgångar

• Registrera nya anläggningar
• Kontrollera representationskostnader

Månadsbokslut

• Avstämning interna mellanhavanden
• Ad Hoc - ta fram allmänna handlingar
• Attestera bokföringsorder, kontrollera korrekthet - fånga upp sådant som ska upp på B3:or
• Avstämningar av vissa konton

OM DIG
Vi söker dig som tidigare erfarenhet som ekonomiassitent och känner dig bevkäm med arbetsuppgifterna som beskrivs. Vi ser även att du har en ekonomiutbildning från gymnasie eller liknande och är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta i ett större ekonomisystem ser vi det som meriterande.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Huddinge
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Start omgående fram till årskiftet
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Administrativ samordnare

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 450 anställda och en omsättning på 490 miljoner år 2018, b... Visa mer
Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 450 anställda och en omsättning på 490 miljoner år 2018, består av sju sektioner och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.Avdelning
Sektionen för arbetsterapi har idag ca 30 lärare/forskare/adjungerade medarbetare och 20 doktorander samt ett stort internationellt kontaktnät.

Vid sektionen bedrivs utbildning, forskning och forskarutbildning i arbetsterapi. Forskningen och forskarutbildningen är nationellt och internationellt ledande inom området arbetsterapi. https://ki.se/nvs/sektionen-for-arbetsterapi Sektionen söker nu en administrativ samordnare för ett vikariat på ett år.

Arbetsuppgifter
Som samordnare vid NVS arbetar du brett med såväl kvalificerade som mer rutinartade uppgifter inom ekonomi och HR. Du stödjer sektionsledningen och anställd personal på sektionen i administrativa frågor och deltar i nätverk på institutionen som helhet. Arbetsklimatet är positivt och framåtsträvande. Exempel på uppgifter som ingår är:

- Löpande ekonomiadministration, avtal och fakturahantering.
- Budgetarbete, strategisk planering och uppföljning.
- Registrering av arvoden, resor och utlägg.
- Redovisning till externa finansiärer.
- Stöd till forskare gällande projektens ekonomi.
- Ge stöd till chefer i personalplanering med tillhörande administration
- Samordning av sektionsdagar, ledningsgrupp, disputationer och liknande.
- Att var kontaktperson gentemot institutionsledningen.
- Samordning av introduktion för nya medarbetare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ekonomiutbildning och erfarenhet av arbete med budget och uppföljningar samt trivs med att samordna en bredd av uppgifter. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Datorvana krävs med goda kunskaper i Microsoft Office. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba i system som Agresso/UBW och Primula. Det är meriterande om du har högskoleutbildning inom ekonomi och/eller arbete inom högskola. En förutsättning för arbetet är att du har god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och har ett flexibelt förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Visa mindre

Accounting clerk with Asian language skills

Ansök    Aug 29    Lager/Butik    Ekonomiassistent
Do you have experience as accounting clerk? Do you know thai, mandarin or vietnamese? Are you interested in Asian food? Look no more, you have come to the right place!We are looking for a candidate that has experience in administration for purchasing, invoicing and order/sales. This is first-hand an administrative role but with time you will be also taking sales orders from customers.You should be accurate, reliable and enjoy a fast-paced environment. It i... Visa mer
Do you have experience as accounting clerk? Do you know thai, mandarin or vietnamese? Are you interested in Asian food? Look no more, you have come to the right place!We are looking for a candidate that has experience in administration for purchasing, invoicing and order/sales. This is first-hand an administrative role but with time you will be also taking sales orders from customers.You should be accurate, reliable and enjoy a fast-paced environment. It is good if you have experience in an ERP system. We are using PYRAMID- what is more important than experience in this software, is that you are a fast learner.We are a fast growing and family owned company that specialises in import and distribution of Asian food. We value more a good attitude than formal educational background.   Visa mindre

Vi söker två ekonomiassistenter till kund i Huddinge!

Ansök    Jul 11    Lernia    Ekonomiassistent
Vi söker nu för kunds räkning två ekonomiassistenter med start omgående eller i augusti fram till årskiftet. Den ena ekonomiassistenten kommer främst arbeta med kundreskontra och den andra kommer ha fokus på levreskontra, kundreskontra, anläggningsregister och en del av bokslut. OM TJÄNSTEN Huvudsakliga arbetsuppgifter består av: Leverantörsfakturor • Sköta leverantörsfakturaportal, registrera nya leverantörer, cirkulera fakturor, fördela fakturor på... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning två ekonomiassistenter med start omgående eller i augusti fram till årskiftet. Den ena ekonomiassistenten kommer främst arbeta med kundreskontra och den andra kommer ha fokus på levreskontra, kundreskontra, anläggningsregister och en del av bokslut.

OM TJÄNSTEN

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

Leverantörsfakturor

• Sköta leverantörsfakturaportal, registrera nya leverantörer, cirkulera fakturor, fördela fakturor på kostnadsställe
• Attestregister, upplägg och ändringar av användare i LFP
• Påminnelser och inkassoutredningar
• Löpande Periodiseringar av levfakturor och fånga utländska fakturor för att boka upp omvänd moms
• Användarsupport till godkännare/attestanter i portalen
• Registervård
• Utbetalningar 2-3 ggr i veckan för leverantörer samt betalningar av moms och arbetsgivaravgifter
• Direktbetalningar registrera manuella utbetalningsordrar ex: inställda operationer, fondutbetalningar, moms, AGI
• Registrera utbetalningar (betalningsmärka kundfakturor) boka valutadiffar
• Valutatabeller, uppdatera valutakurser

Kundfakturor

• Fakturering och påminnelsehantering
• Läsa in filer från försystem
• Registrera inbetalningar (betalningsmärka kundfakturor) boka valutadiffar

Anläggningstillgångar

• Registrera nya anläggningar
• Kontrollera representationskostnader

Månadsbokslut

• Avstämning interna mellanhavanden
• Ad Hoc - ta fram allmänna handlingar
• Attestera bokföringsorder, kontrollera korrekthet - fånga upp sådant som ska upp på B3:or
• Avstämningar av vissa konton

OM DIG
Vi söker dig som tidigare erfarenhet som ekonomiassitent och känner dig bevkäm med arbetsuppgifterna som beskrivs. Vi ser även att du har en ekonomiutbildning från gymnasie eller liknande och är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta i ett större ekonomisystem ser vi det som meriterande.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Huddinge
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: En start omgående och en med start i början av augusti fram till årskiftet
• Anställningsform: Visstid

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se. Visa mindre

SCC söker en Ekonomiassistent till vår anläggning i Smista

Sports Car Center söker en Ekonomiassistent till vår anläggning i Smista AlléVi söker nu en social, strukturera och flexibel person där bakgrund från bilbranschen är ett plus men absolut inget krav. Du har gott sinne för affärer och ekonomi då du kommer sköta ekonomiprocessen mellan oss och bokföringsbyrån.Då vi är ett litet företag fortfarande så kommer arbetsuppgifterna att vara varierande och möjligheterna för utveckling goda. Arbetsuppgifterna kan vari... Visa mer
Sports Car Center söker en Ekonomiassistent till vår anläggning i Smista AlléVi söker nu en social, strukturera och flexibel person där bakgrund från bilbranschen är ett plus men absolut inget krav. Du har gott sinne för affärer och ekonomi då du kommer sköta ekonomiprocessen mellan oss och bokföringsbyrån.Då vi är ett litet företag fortfarande så kommer arbetsuppgifterna att vara varierande och möjligheterna för utveckling goda. Arbetsuppgifterna kan variera men innefattar bland annat:- Betalningar- Avstämning bankkonto- Kundreskontra- Löneunderlag- Registrering bilar- UtredningsarbeteDu kommer att ingå i ett sammansvetsat team med säljare, försäljningschef samt inköpare.Krav: Gymnasieutbildning i ekonomi minst, goda datorkunskaper. Grundläggande kunskaper inom Excel. Uttrycker dig väl i både tal och skrift i svenska och engelska. Yrkeserfarenhet från ekonomiassistent tjänst är ett krav.Lönen är månadslön och tjänsten heltid.Vi erbjuder dig ett ungt, sammansvetsat team som strävar mot samma mål.Du har goda möjligheter att utvecklas i ett expansivt företag med högt uppsatta mål.SCC öppnade sin första showroom i Sverige 2016 och kommer inom kort öppna en till i Smista, Stockholm. Vi ligger i en expansiv fas då vi kommer att utöka befintliga samt starta nya showrooms.Skicka din ansökan till: [email protected] företaget:Sports Car Center, SCC grundades 1984 i Helsingfors, Finland. Företaget ingår i Catamount -koncernen som omsätter 2 miljarder SEK per år med sina ca 160st anställda. Koncernen säljer 4000 nya bilar per år samt 10000 begagnade bilar. Vår serviceverksamhet tar hand om ca 30 000 fordon per år i koncernens anläggningar. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Aug 20    Huddinge kommun    Ekonomiassistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor har vi en gemensam syn på pedagogiskt ledarskap och lärande som definieras i vår pedagogiska plattform. Denna beskriver vad som förväntas av oss som arbetar här, och vad varje barn och elev s... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor har vi en gemensam syn på pedagogiskt ledarskap och lärande som definieras i vår pedagogiska plattform. Denna beskriver vad som förväntas av oss som arbetar här, och vad varje barn och elev ska få möta i våra verksamheter, varje dag.

Läs mer om Huddinge pedagogiska plattform http://www.pedagoghuddinge.se/projekt-och-utveckling/pedagogisk-plattform/

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Enhetsbeskrivning
Ekonomiavdelningen ansvara för att upprätta budget, månadsuppföljningar, delårsrapporter och bokslut för grundskolenämnd , förskolennämnd förvaltningskontor. Ekonomiavdelningen ansvara även för att ta fram Grundskolans och Förskolans resursfördelningsmodeller som ligger till grunds för ersättningar till egen regi och fristående anordnare. Ekonomiavdelningen på barn- och utbildningsförvaltningen har även ett viktigt uppdrag i att ge stöd i ekonomifrågor till alla verksamheter inom förskola och grundskola.
Vi är ett engagerat och erfaret team bestående av en ekonomichef, fyra controllers, två redovisningsekonomer och två ekonomiassistenter. Stämningen på avdelningen präglas av god sammanhållning och ett öppet klimat, och att stötta varandra i både stora och små frågor är en självklarhet. Vi sitter på Gymnasietorget i Huddinge och hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik.

Vi söker en ekonomiassisten som vill ha en central och viktig roll på Barn och utbildningsförvaltningen i Huddinge!

-

Om arbetet
Som ekonomiassistent kommer du arbeta med löpande redovisning, ansvara för kontoavstämning samt vara behjälplig i, eller självständigt göra, utredningar. Du kommer även vara med och ta ett stort ansvar i arbetet med att upprätta månads-, delårs- och helårsbokslut.
I dina arbetsuppgifter ingår även hantering av avgifter inom förskola och fritidshem, hantering av inkassoärenden, upplägg av autogiro, bevakning av utestående fakturor, fakturering och göra interna bokföringsorders samt bevakning av leasingavtal. Du ansvara även för den gemensamma e-postlåda.
Utbildningsförvaltningen ansvara för att betala ut skolpeng och övrig ersättning gällande alla elever i Huddinge oavsett anordnare.
Vi arbetar i ett administrativt system som heter beräkna betala (Procapita). Du kommer ha ett viktigt ansvar i att genomföra och vara med och förbättra och utveckla denna process.
Ytterligare administrativa uppgifter kan förekomma, som till exempel schemaläggning av arbetsuppgifter, konferensplanering med mera.
Tillsammans med din chef och dina kollegor kommer du få stora möjligheter att vara med och utveckla och effektivisera avdelningens arbete.

Din profil
Du har gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning och minst två års eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom kommunal verksamhet. Arbetet kräver goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Word och Excel. Du har erfarenhet av att ha arbetat i ett ekonomisystem, gärna i Agresso, Proceedo och/eller Procapita, och har förmågan att snabbt lära dig olika system.
Då tjänsten innebär många kontaktytor, både internt och externt, bör du vara bra på att kommunicera och skapa goda relationer samt ha en god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt.
Du kommer få goda möjligheter att själv planera ditt arbete och dina dagar och därför ser vi gärna att du är självgående, ansvarstagande, noggrann och bra på att strukturera ditt arbete.
Därtill tror vi att du är engagerad, delaktig och bidrar till ett gott arbetsklimat i gruppen
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Studerande ekonomiassistent sökes till vår kund Samglas AB!

Ansök    Maj 10    StudentConsulting    Ekonomiassistent
Är du en noggrann samt prestigelös person? Studerar du i dagsläget inom ekonomi och söker ett extrajobb parallellt med dina studier? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Samglas AB består idag av 20-talet glasmästerier runt om i Sverige. Deras koncept sprider sig ute i landet och styrkan är att alla kan erbjuda samma erfarenhet och kunskap inom olika delar av glasarbetet. De jobbar med allt inom bygg- och inredningsglas samt bilglas. När det krävs verklig... Visa mer
Är du en noggrann samt prestigelös person? Studerar du i dagsläget inom ekonomi och söker ett extrajobb parallellt med dina studier? Då har vi tjänsten för dig!

Vår kund Samglas AB består idag av 20-talet glasmästerier runt om i Sverige. Deras koncept sprider sig ute i landet och styrkan är att alla kan erbjuda samma erfarenhet och kunskap inom olika delar av glasarbetet. De jobbar med allt inom bygg- och inredningsglas samt bilglas. När det krävs verklig specialistkompetens har de fördelen att kunna hänvisa jobb inom gruppen – inget uppdrag är för komplext för att lösas inom Samglas!

Just nu söker vår kund Samglas en ekonomiassistent. I denna roll kommer du att stötta upp ekonomiavdelningen vilket bland annat innefattar följande arbetsuppgifter:

• Registrera fakturor
• Bevakning och uppföljning av fakturering
• Kontakt med externa parter
• Under sommaren även behjälpligt med övriga uppgifter på ekonomiavdelningen

Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund med kontor i Huddinge, Stockholm. Arbetstiderna är kontorstider och du förväntas vara tillgänglig 2-3 dagar i veckan samt heltid under sommaren, juni-augusti. Tjänsten beräknas starta omgående och löper augusti ut, uppdraget tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat. För rätt person finns även chans till förlängning efter augusti. Har du några ytterligare funderingar gällande tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: [email protected].

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har förståelse för grundläggande ekonomi samt ett intresse för administration och har en grundläggande kunskap inom Excel. Som person är du noggrann, strukturerad och är följsam i ditt arbete samtidigt som du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med andra. Du formulerar dig väl i svenska i tal och skrift. Passar denna rollbeskrivning in på dig? Ansök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Ekonomiassistent med goda redovisningskunskaper

Nu expanderar vårt unga företag och vi söker nu Dig med mycket energi som söker ett varierande ekonomiarbete med stor frihet under ansvar. Du kommer att ha en nyckelroll för att utveckla och driva våra administrativa processer gällande leverantörs- och kundreskontra, löner och redovisning/bokföring. Vidare ett samordningsansvar för tidsrapportering av projekt och arbeten utförda för våra kunder.Det är därför viktigt att du trivs med att jobba självständigt... Visa mer
Nu expanderar vårt unga företag och vi söker nu Dig med mycket energi som söker ett varierande ekonomiarbete med stor frihet under ansvar. Du kommer att ha en nyckelroll för att utveckla och driva våra administrativa processer gällande leverantörs- och kundreskontra, löner och redovisning/bokföring. Vidare ett samordningsansvar för tidsrapportering av projekt och arbeten utförda för våra kunder.Det är därför viktigt att du trivs med att jobba självständigt, är lättlärd och har den erfarenhet som krävs för att nå högkvalitativt resultat inom ekonomi.Erfarenheter av att jobba i redovisningsprogram och Officepaketet är ett krav.Ekonomiassistenten rapporterar direkt till företagets VD.Våra kunder är såväl privatpersoner (för ROT- och RUT-tjänster) som företag samtidigt som vi förvaltar och hyr ut våra egna fastigheter.Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV via email! Nämn gärna om företaget har möjlighet till att få någon form av anställningsstöd om vi skulle anställa dig. Visa mindre

Ekonomihandläggare

Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 11 000 studenter, cirka 70 program och 270 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På... Visa mer
Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 11 000 studenter, cirka 70 program och 270 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På Södertörns högskola blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande. De som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar.

 

Ekonomiavdelningen består av ca 30 medarbetare och ansvarar för följande verksamhetsområden: strategisk ekonomisk styrning, redovisning, fakturahantering, ekonomstöd, inköp och upphandling, samt ekonomisystemförvaltning. Avdelningens uppdrag omfattar att säkerställa att den interna och externa redovisningen följer lagar, förordningar och god redovisningssed.

Nu söker vi dig som har stort intresse för ekonomifrågor och som stimuleras av att vara en del av en verksamhet som utvecklas och förändras.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består främst av att arbeta med ekonomifrågor mot högskolans institutioner och förvaltningsavdelningar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat bokföring, avstämningar, rapporter, kalkyler, budgetering och stöd och rådgivning till chefer och medarbetare inom ekonomiområdet. Du förutsätts aktivt medverka i avdelningens och högskolans utvecklingsarbete.

Även andra på avdelningen förekommande arbetsuppgifter kan ingå i ditt arbete.

Kvalifikationer:


• Relevant högskoleutbildning inom ekonomiområdet, eller motsvarande kompetens
• Erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete från statlig myndighet, erfarenhet från högskolesektorn är meriterande.
• Dokumenterad erfarenhet av arbete i ekonomisystem, erfarenhet av arbete i Agresso är meriterande.
• God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Arbetet kommer att utföras i nära samarbete med andra medarbetare, både inom och utom avdelningen. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga samt hög service- och ansvarskänsla. Vidare krävs att du har god analytisk förmåga, är bra på problemlösning och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Södertörns högskola arbetar med att utveckla digitala arbetssätt och som anställd förväntas du bidra till denna utveckling.

Anställningen:
Anställningen avser tillsvidare på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Högskolan tillämpar 6 månaders provanställning

Ansökan:
Vi vill ha din ansökan senast den 2018-06-09

Ytterligare upplysningar:
Mari Gerdin, tf ekonomichef, 08-608 42 51
Magdalena Löndahl, HR-specialist, 08-608 51 31

 


För att få mer information om anställningen och för ansökan via högskolans webbplats var vänlig klicka nedan på länken 'Ansök på arbetsgivarens webbplats'

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
SACO: Antonia Ribbing, tel: 070 -602 87 61, [email protected]
ST: Karin Magnusson tel: 08 -608 41 75, [email protected]
SEKO: Henry Wölling tel: 08 -524 840 80, [email protected]

Södertörns högskola har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Ekonomiassistent till Indumetric AB

Ansök    Apr 30    PerformIQ Work AB    Ekonomiassistent
Tjänstebeskrivning För oss är vår värdegrund A och O – vi strävar alltid efter att ha roligt tillsammans och varje medarbetare går en extra meter för kollegan! Att du mår bra på jobbet tycker vi är superviktigt och det kommer få dig att prestera bättre! Som Ekonomiassistent på Indumetric AB kommer du att ha en varierad tjänst med fokus på arbetsuppgifter inom ekonomi, men du kommer även att få arbeta med andra administrativa uppgifter. Du kommer ansvar... Visa mer
Tjänstebeskrivning
För oss är vår värdegrund A och O – vi strävar alltid efter att ha roligt tillsammans och varje medarbetare går en extra meter för kollegan! Att du mår bra på jobbet tycker vi är superviktigt och det kommer få dig att prestera bättre!

Som Ekonomiassistent på Indumetric AB kommer du att ha en varierad tjänst med fokus på arbetsuppgifter inom ekonomi, men du kommer även att få arbeta med andra administrativa uppgifter.

Du kommer ansvara för:

- Kund- och Leverantörsreskontra i Visma och Pyramid
- Löpande bokföring och månadsbokslut i Pyramid
- Avstämningar av kvitton mot fakturor samt registrering/kontering av fakturor
- Svara i telefon, ta emot besök, köpa in kontorsmaterial och annan administration

Du är anställd i moderbolaget Indumetric AB och arbeta mot våra tre dotterbolag Amtele Communication, Amtele Engineering KIMO.

Du kommer arbeta tillsammans med ekonomichef som du även rapporterar till. Andra kollegor du arbetar tätt med är en säljkoordinator och en säljassistent.

Krav på person
Vi söker dig som är genuint glad, positiv och som vill komma till en organisation där vi uppmuntrar till att skapa teamkänsla. Bland annat så tränar vi tillsammans ett pass i veckan och det tror vi att du tycker är roligt!

För att passa i rollen krävs att du har arbetat med kund- och leverantörsreskontra i något affärssystem, helst i Visma. Utöver den erfarenheten har du vilja och driv som smittar av sig till kollegorna!

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Ekonomiassistent.


Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Jägerhorns väg 10, Kungens Kurva, Huddinge

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Företagspresentation
Amtele-gruppen ägs av Indumetric AB och består idag av tre bolag,
Amtele Communication AB, Amtele Engineering AB och KIMO Instrument Sverige AB.

Amtele är ett agenturföretag som verkar inom fyra affärsområden. RF & Mikrovåg, Vatten & Miljö, Givare & Instrument samt Kalibreringstjänster. Våra leverantörer utmärker sig genom att vara teknikledare inom sitt område och finns representerade världen över. Vi är stolt leverantör till de främsta företagen inom industrin. Främst inom tillverknings-, läkemedels- och fordonsindustrin samt till flyg-, försvar- och telekombranschen.

Kimo säljer, distribuerar och kalibrerar mätinstrument för professionell användning inom industri och VVS. KIMO Instrument Sverige AB arbetar enbart med premiumprodukter från ledande tillverkare.

Vi är idag 18 anställda och omsätter drygt 100 miljoner kronor.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent redovisningsassistent Visma Pyramid Huddinge Stockholm Kundreskontra Leverantörsreskontra Visa mindre