Lediga jobb Montessoriförskolan Pärltrappan Ek. För. i Huddinge

Se alla lediga jobb från Montessoriförskolan Pärltrappan Ek. För. i Huddinge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Huddinge som finns inom det yrket.

Kock sökes till Montessoriförskolan Pärltrappan

Om tjänsten Vi söker någon som vill arbeta nära verksamheten vid vår Montessoriförskola som har ett eget tillagningskök. Här tillagas lunch och mellanmål förbereds dagligen med huvudsakligen ekologiska och kravmärkta råvaror. Arbetsuppgifter: Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa. Förutom ditt viktiga uppdrag att laga god och näringsriktig mat, ansvarar du fö... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker någon som vill arbeta nära verksamheten vid vår Montessoriförskola som har ett eget tillagningskök. Här tillagas lunch och mellanmål förbereds dagligen med huvudsakligen ekologiska och kravmärkta råvaror.
Arbetsuppgifter:
Måltiderna är en viktig del av dagen på förskolan och ditt arbete bidrar till livslånga positiva värderingar kring mat, miljö och hälsa.
Förutom ditt viktiga uppdrag att laga god och näringsriktig mat, ansvarar du för menyplanering, beställningar, budget, egenkontroll och städning.
Vi följer Huddinge kommuns policy om hållbar utveckling och ekologisk mat, vilket speglar måltidernas innehåll. Matsedelsplaneringen görs efter Livsmedelsverkets rekommendationer om bra mat i förskolan och ska anpassas utifrån alla barns behov..
Förskolan är belägen mellan Skogås och Trångsund I Huddinge kommun straxt söder om Stockholm. Vi består av flera arbetslag med 16 till 18 anställda och runt 60 till 70 barn.
En gång i månaden möts pedagoger och kökspersonal i ett gemensamt måltidsmöte för gemensam genomgång.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har avslutad 3-årig (alt. 2-årig äldre) gymnasieutbildning på Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Eftergymnasial utbildning till kock som bedöms som likvärdig.
Du bör ha några års erfarenhet av matlagning i restaurang och/eller storkök och behöver ha kunskaper om näringslära, specialkost och egenkontroll.
Som kock har du daglig kontakt med barn och personal. Det är därför viktigt att du har ett intresse, inte bara för mat, miljö och hälsa, utan även för barn och den pedagogiska verksamheten som bedrivs.
Som person är du idérik, ansvarsfull och har lätt för att skapa goda relationer. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt kunna hantera IT-verktyg för att till exempel kunna beställa varor.
Varmt välkommen med din ansökan!
Information om tjänsten
Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: 75% till 100% %

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• förbereda, tillaga, servera samt presentera all typ av mat på ett smakfullt och hygieniskt sätt
• ansvara för att maten håller god kvalitet och är anpassad för alla
• ansvara för köket och tillhörande utrymmen håller god ordning och kvalitet
• beställa varor enligt gällande upphandling samt utför ekonomiadministrativa uppgifter kopplade till varubeställning
• ansvarar för kökets egenkontrollprogram och för myndigheters tillsyner
• arbetar och dokumenterar i de verksamhetssystem som finns
• ansvara för att köket har en budget i balans
• delta i kökets kvalitetsutveckling Visa mindre

Engagerad rektor till Montessoriförskolan Pärltrappan

Är du en strukturerad, ödmjuk och driven ledare med passion för barns lärande? Gillar du utmaningen med att arbeta på ett föräldrakooperativ där tjänsten delas mellan rektorsarbete och arbete i barngrupp? Välkommen att söka rektorstjänsten på Montessoriförskolan Pärltrappan! Om oss: Montessoriförskolan Pärltrappan är en förskola vilken drivs som ett föräldrakooperativ, centralt beläget i Skogås. Våra lokaler är stora och ljusa och vi har en stor fin gård m... Visa mer
Är du en strukturerad, ödmjuk och driven ledare med passion för barns lärande? Gillar du utmaningen med att arbeta på ett föräldrakooperativ där tjänsten delas mellan rektorsarbete och arbete i barngrupp?
Välkommen att söka rektorstjänsten på Montessoriförskolan Pärltrappan!
Om oss: Montessoriförskolan Pärltrappan är en förskola vilken drivs som ett föräldrakooperativ, centralt beläget i Skogås. Våra lokaler är stora och ljusa och vi har en stor fin gård med skogen och lekparker i närheten. Vår verksamhet har en utbildad kock som i ett nära samarbete med pedagogerna och barnen gärna väljer ekologiska och KRAV-märkta varor och har fokus på ett klimatsmart arbetssätt. Vi har hög personaltäthet och vår personal är engagerade pedagoger som är utbildade till förskollärare, montessoripedagoger och barnskötare. Våra fantastiska pedagoger ansvarar för den dagliga verksamheten och det pedagogiska innehållet och vi har fasta vikarier som arbetar vid behov. Som förälder deltar du endast i det praktiska arbetet runt förskolan, som underhåll av lokalerna. Tack vare föräldrarnas insatser i kooperativet möjliggörs extra hög personaltäthet och god kvalitet i verksamheten.
Om anställningen: Tjänsten är uppdelad mellan administration (ca 75%) och arbete i barngrupp (ca 25 %) och du trivs lika bra i båda rollerna. Det är du som i rektorsrollen leder det dagliga arbetet på förskolan (läroplan, verksamhetsplan, personal, schemaläggning, köhantering, mm.) och tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för att den pedagogiska verksamheten håller god kvalitet. Du har även ett övergripande ansvar för kontakter med vårdnadshavare, leverantörer, myndigheter mm. Då förskolan är ett föräldrakooperativ ingår också kontakt och regelbundna möten med styrelsen. I nuläget ansvarar styrelsen för ekonomi, löneadministration och lokaler. Styrelsen är också arbetsgivare till rektorn och är därför en del av rekryteringsprocessen. Vi erbjuder bra arbetstider och marknadsmässig lön.
Kvalifikationer: Vi söker en legitimerad förskollärare. Det är ett krav att du har en rektorsutbildning och ytterst meriterande om du har utbildning eller erfarenhet av montessoripedagogiken. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och du har kunskap om rektorsarbetet och vilket ansvar och befogenheter det innebär. Som person är du en problemlösare med positiv attityd. Du har ett uttalat ledarskap som smittar av sig. Vi ser att du har ett genuint intresse för ditt yrke, barns utbildning, utveckling och välbefinnande. Du ska också vara en förebild för de övriga pedagogerna och kunna entusiasmera och inspirera dem och bidra till deras utveckling. Då du kommer att ha mycket kontakt med både kollegor, vårdnadshavare och barn är det viktigt att du har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga samt god kommunikativ förmåga. Du har förmåga att prioritera ditt arbete och arbetssätt efter verksamhetens behov. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Varaktighet: Tillsvidareanställning 100% med sedvanlig provanställning i 6 månader. Tillträde efter överenskommelse.
Ansökan: Varmt välkommen med din ansökan som ska skickas med e-post till [email protected] och innehålla personligt brev, CV, betyg och relevanta intyg. Märk e-posten med ‘Ansökan Rektor’
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, men senast 22 december 2022.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Montessoriförskolan Pärltrappan

Om jobbet: Montessoriförskolan Pärltrappan erbjuder extra hög personaltäthet, ljusa, rymliga lokaler, stor gård, naturskönt närområde och fantastiska kollegor! Känns det intressant? Välkommen att söka förskollärartjänsten på Montessoriförskolan Pärltrappan! Om oss: Montessoriförskolan Pärltrappan är en förskola vilken drivs som ett föräldrakooperativ, centralt beläget i Skogås. Våra lokaler är stora och ljusa och vi har en stor fin gård med skogen och lekp... Visa mer
Om jobbet: Montessoriförskolan Pärltrappan erbjuder extra hög personaltäthet, ljusa, rymliga lokaler, stor gård, naturskönt närområde och fantastiska kollegor! Känns det intressant?
Välkommen att söka förskollärartjänsten på Montessoriförskolan Pärltrappan!
Om oss: Montessoriförskolan Pärltrappan är en förskola vilken drivs som ett föräldrakooperativ, centralt beläget i Skogås. Våra lokaler är stora och ljusa och vi har en stor fin gård med skogen och lekparker i närheten. Vår verksamhet har en utbildad kock som i ett nära samarbete med pedagogerna och barnen gärna väljer ekologiska och KRAV-märkta varor och har fokus på ett klimatsmart arbetssätt. Vi har hög personaltäthet och vår personal är engagerade pedagoger som är utbildade till förskollärare, montessoripedagoger och barnskötare. Våra fantastiska pedagoger ansvarar för den dagliga verksamheten och det pedagogiska innehållet och vi har fasta vikarier som arbetar vid behov. Tack vare vårdnadshavarnas insatser i kooperativet möjliggörs extra hög personaltäthet och god kvalitet i verksamheten.
Arbetsuppgifter: Du ska tillsammans med dina kompetenta kollegor på förskolan driva, leda och utveckla utbildningen enligt läroplanen. Du arbetar med barnets bästa i fokus och är lyhörd för barnens intressen och behov. Du har ett varmt och mjukt förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor som också präglas av tron på allas lika värde, att alla vill och kan, i enighet med montessoripedagogiken.
Kvalifikationer: Vi söker en legitimerad förskollärare och vi vill att du ska ha god kännedom om montessoripedagogiken. Vi vill att du har ett genuint intresse för ditt yrke, barns utbildning, utveckling och välbefinnande. Du har goda pedagogiska kunskaper och är förtrogen med förskolans läroplan samt att du har förmågan att omsätta den i den dagliga verksamheten. Du är en lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje. Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Vi hoppas att du, liksom vi, gillar att vara utomhus. Vi undervisar nämligen gärna utomhus och varje vecka går vi på skogsutflykt och till parker i olika mindre grupper. Vi ser också att du har också god förmåga att skapa trygga föräldrar och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande.
Vi erbjuder:
-Hög personaltäthet
- Kontinuerlig kompetensutveckling
- Korta beslutsvägar
- Närvarande rektor
- Kollektivavtal
- Arbetskläder
- Pedagogiska måltider
- Friskvårdsbidrag
Ansökan: Varmt välkommen med din ansökan som ska skickas med e-post till [email protected] och innehålla personligt brev, CV, betyg och relevanta intyg. Märk e-posten med ”Ansökan Förskollärare”
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, men senast 14 januari 2023. Visa mindre