Lediga jobb som Data/IT i Huddinge

Se lediga jobb som Data/IT i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Barnledare för Knatteskutt 1-3 år HT24 - Huddinge

Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.Vi söker dig som: Älskar att arbeta med barn Har takten och rytmen given i kroppen Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: Du får gärna st... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 1-4 år.Vi söker dig som:
Älskar att arbeta med barn
Har takten och rytmen given i kroppen
Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)

Som person är du trygg och säker i dig själv!
MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:
Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Huddinge. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar ochövningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.
Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:
Boll
Rytmik
Dans

Det här får du som ledare hos oss
Ett färdigt passupplägg att följa.
Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
Coachning under terminen.
Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.
Info om anställningen:
Timanställning
Arbetet pågår under hösten 2024 med start vecka 35.
Under läsåret har vi totalt 4 kurser. Två på hösten som är 8 respektive 6 veckor och två kurser på våren som också är 8 respektive 6 veckor.
Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.
ca 1-4h/veckan.

Mer info får du via eventuell telefonintervju
Som huvudledareär duansvarig för alla dinabarngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalitédessutom ansvarför material,nyckel till hallen, närvarolistoroch det är även du somsköter den största delen av kontakten med din arbetsledare påhuvudkontoret.
Föräldrar deltar på alla pass
Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!
Ansök nu!
Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från vårt kontor i Stockholm och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tills... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från vårt kontor i Stockholm och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
PS. Är du student så finns motsvarande tjänst även att söka som sommarjobb, extrajobb, exjobb eller på deltid. För rätt person hittar vi en lösning som passar. Hör av dig!
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se.
Välkommen! Visa mindre

Javautvecklare Nivå-3 Sökes för Uppdrag, Förmåntliga Villkor Ebjuds!

Nu söker vi 3 konsulter som löpande ska bistå Digg med kvalificerat konsultstöd som javautvecklare. För att passa in på den här rollen krävs erfarenhet av lösningar med stort fokus på säkerhet. Det är i första hand inom Digg:s uppdrag med att ta fram en statlig e-legitimation som konsulterna ska verka. Uppdraget kommer bedrivas i nära dialog med kravställare, UX:are, testare och andra utvecklare som designar och utvecklar programvara. Konsulterna ska säker... Visa mer
Nu söker vi 3 konsulter som löpande ska bistå Digg med kvalificerat konsultstöd som javautvecklare. För att passa in på den här rollen krävs erfarenhet av lösningar med stort fokus på säkerhet. Det är i första hand inom Digg:s uppdrag med att ta fram en statlig e-legitimation som konsulterna ska verka. Uppdraget kommer bedrivas i nära dialog med kravställare, UX:are, testare och andra utvecklare som designar och utvecklar programvara. Konsulterna ska säkerhetsskyddklassas i klass 2. Tjänsten är 90% på distans och en dag veckan på Diggs kontorslokaler i Stockholm/Sundsvall.


Vad erbjuder vi dig?
Månadslön: 65,000+ SEK, beroende på din expertis och erfarenhet.
Tjänstepension och privat sjukvård tillgänglig dygnet runt.
Balans mellan arbete och privatliv: Möjlighet att arbeta med ett dynamiskt team.
Professionell utveckling: Möjlighet att arbeta med moderna tekniker och ständig professionell utveckling i en stödjande miljö samt nya utbildningar som vi erbjuder för uppdatering och förnyelse av nya certyfikat.
Trygga anställningar
Boende och resor erbjuds till resande konsulterKvalifikationer:
1. Detta uppdrag kräver säkerhetsskyddsavtal nivå tre (3), säkerhetsklass två (2). Digg har med anledning av detta följande krav på konsulten:
- Säkerhetsklass 2 innebär att såväl konsult kontrolleras av SÄPO.
- Leverans av konsulttjänster ska ske inom Sveriges gränser, om inte annat överenskommits.
- Utrustning från Digg ska användas, annan utrustning medges inte, om inte annat överenskommits.
- Konsult ska vara svensk medborgare och anbudsgivare ansvar för att offererad konsult klarar en säkerhetsprövning.
2. Kompetensnivå 3
Kunskap – hög kompetens inom aktuell roll
Erfarenhet – arbetat 4–8 år inom aktuell roll, är förebild för andra Konsulter på lägre nivå Ledning – tar ansvar för delområde, kan leda en mindre grupp
Självständighet – kan arbeta självständigt
3. a) erfarenhet av javautveckling, minst 5 år
4. b) erfarenhet av microservicearkitektur, minst 1 år
5. c) erfarenhet av utveckling av säkerhetsfunktioner
6. d) erfarenhet av kubernetes
7. e) erfarenhet av Quarkus, Springboot eller liknande
8. f) erfarenhet av teambaserad utveckling enligt agila principer
9. g) flytande i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska i tal och skrift.


Meriterande Kvalifikationer:
1. h) stationeringsort Sundsvall
2. i) erfarenhet av utveckling av identitetsfederationer
3. j) erfarenhet av certifikatshantering
4. k) erfarenhet av testautomatisering för backend
5. l) erfarenhet av automatisering av bygg-, test- och leveransflöden i containerbaserade miljöer


Javautvecklare sökes hos DIGG: Stockholm/Sundsvall Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning


Språk Krav: Svenska och engelska i tal och skrift.


Klar att ansluta dig till vårt team?
Om du drivs av teknik och är motiverad av att ha en central roll i stödet som Javautvecklare, vill vi höra från dig! Ansök redan idag och ta nästa steg i din karriär tillsammans med oss!


Kontaktuppgifter:
E-post: [email protected]
Telefon: 0760143613 Visa mindre

Verksamhetsutvecklare med fokus på automation

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Huddinge kommun befinner sig i en utvecklingsfas och vi är redo att ta ett rejält kliv mot en ökad digitalisering. Vill du vara med och driva digitaliseringsprocessen och skapa ett hållbart samhälle? Vi söker nu en verksamhetsutve... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Huddinge kommun befinner sig i en utvecklingsfas och vi är redo att ta ett rejält kliv mot en ökad digitalisering. Vill du vara med och driva digitaliseringsprocessen och skapa ett hållbart samhälle?

Vi söker nu en verksamhetsutvecklare med fokus på automation som med drivkraft och engagemang vill vara med i det fortsatta utvecklingsarbetet inom digitalisering.

Trivs du med att utveckla och förbättra en verksamhet har du goda möjligheter att kunna påverka. Vi erbjuder ett meningsfullt arbete och många kunniga kollegor som vill bidra till ett viktigt samhällsuppdrag.


Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt.

Digitaliseringsavdelningen bildades under 2020, består idag av ca 70 medarbetare och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun. En styr- och samverkansmodell för digitalisering infördes 2022 med syfte att genom gemensamma arbetssätt skapa bättre förutsättningar för all form av verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering. Vi förstärker nu vår förmåga att arbeta med processutveckling och automation.

-

I rollen som verksamhetsutvecklare stöttar du verksamheterna i deras utveckling med din kunskap inom processer, förmågor och digitalisering. I denna roll har du huvudansvaret för att guida verksamheten i genomförande av automationer (exempel genom RPA teknik) och strategiskt ansvarig för hur vi utvecklar våra e-tjänster.

Rollen är på såväl taktisk som operativ nivå. Där en stor del av arbetet innebär att stötta verksamheten med i första hand i processkartläggning och rådgivning för att lotsa dem för att använda de plattformar som finns. Idag främst att nyttja teknik för RPA och utveckla konceptet för att bygga e-tjänster. Ambitionen är att längre fram inkludera alla former av automatisering t.ex. genom nyttjande av AI. Vi ser även framåt ett öka arbete med med förmågor och förmågekartläggningar som behöver byggas upp. En nyckel för att lyckas blir din förmåga att använda din kunskap om och nätverk kring teknologier och digitalisering för att hitta rätt stöd till processen och eventuellt automatisera den samma. Du agerar ambassadör för möjligheterna som finns samtidigt som du ska kunna guida verksamheterna för att kunna nyttja tekniken.

I tjänsten ingår att löpande omvärldsbevaka för att hålla dig uppdaterad för att kunna bidra med ny kunskap och nya insikter in i verksamhetsutvecklingen.

Exempel på arbetsuppgifter
- Genomförande av processkartläggning
- Ansvarig för Huddinges ramverk för automationer och e-tjänster
- Operativt stöd till verksamheter i genomförande av automationer och e-tjänster
- Bidra till arkitekturteamet i arbete med verksamhetsarkitektur


Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande samt flera års erfarenhet av att arbeta med processkartläggningar. Du har tidigare erfarenhet av att jobba med verksamhetsutveckling eller verksamhetsarkitektur samt att arbeta med flera olika tekniker för automatisering

Du är van att arbeta nära verksamheten, fånga upp de behov som verksamheten översätta dem till relevanta tekniska lösningar. Du har antingen jobbat med processutveckling eller tidigare erfarenheter av att arbeta med automation och e-tjänster.

Som person är du resultatfokuserad och förändrar snabbt ditt beteende för att uppnå mål, hantera svårigheter och lösa problem. Du är drivande och har erfarenhet av förändringsledning och att vara länken mellan teknik och verksamhet. I tidigare tjänster har du visat på god förmåga att skapa relationer och tar aktivt kontakt med andra för att bygga nya relationer eller stärka befintliga. Du har förmåga att agera som problemlösare där du ser till helheten och prioriterar utifrån övergripande strategier. Du är även en god kommunikatör och kan kommunicera med hos så väl verksamheten som inom teknikorganisationen.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Junior Software Engineer

Ansök    Maj 20    Atomus AB    Mjukvaruutvecklare
Junior Software Engineer STOCKHOLM, SWEDEN ENGINEERING Who we are Atomus business is growing. We are specialists who love using technology to solve problems, and we help our clients with innovative solutions every day. Building a passionate working culture along the way and we are proud of this culture. Over the next few years, we will create many job opportunities. Atomus strives to become one of leading consultancy firms in Sweden. We are looking to hire... Visa mer
Junior Software Engineer
STOCKHOLM, SWEDEN
ENGINEERING
Who we are
Atomus business is growing. We are specialists who love using technology to solve problems, and we help our clients with innovative solutions every day. Building a passionate working culture along the way and we are proud of this culture. Over the next few years, we will create many job opportunities.
Atomus strives to become one of leading consultancy firms in Sweden. We are looking to hire great people, who are passionate about using their talents to generate success. Software Development is no exception!


What you will do
Atomus software engineers develop the next-generation products. We need our employees to understand our customers, display leadership qualities and be enthusiastic to take on new problems across the full-stack as we continue to push technology forward.
• Bring fresh ideas from all areas, including information retrieval, large-scale system design, data storage/processing, security, artificial intelligence, UI design and mobile development
• Develop as a professional in an entrepreneurial organisation that provides opportunity to work with your areas of interest
• Use state of the art technology to solve real problems for our customers at a massive scale ,design, develop, test, deploy, maintain and improve, you own the full life-cycle of your code - you write it, you own it!
• Share your knowledge and help the team evolve best practices
• Work in small autonomous teams with short release cycles.


Who you are
• Atomus is looking for ambitious people with significant drive! You should be passionate about your job and enjoy a fast paced international working environment. You will play an important role in taking Atomus to the next level thus, you should desire to go above and beyond to produce best work results! At Atomus we embrace change, you should dare to challenge the status quo and be persistent.
You should have
• Software development experience one or more general purpose programming languages
• Strong problem solving ability
• Working proficiency and communication skills in verbal and written English or Portuguese
• Interest and ability to learn other coding languages as needed


You might also have
• Experience with one or more general purpose programming languages including but not limited to: Java, JavaScript/NodeJS


How to apply


Send over a CV in English or Swedish.


We can offer you an international working environment filled with smart and ambitious colleagues. We know that diverse teams are strong teams, so we welcome those from different backgrounds and experiences. You'll help play an important role in taking Atomus to the next level. Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från vårt kontor i Stockholm och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tills... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från vårt kontor i Stockholm och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
PS. Är du student så finns motsvarande tjänst även att söka som sommarjobb, extrajobb, exjobb eller på deltid. För rätt person hittar vi en lösning som passar. Hör av dig!
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se.
Välkommen! Visa mindre

Objektledare IT, inriktning mot vård och omsorg

Ansök    Maj 3    Huddinge kommun    IT-samordnare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig? Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen. Vi är en hybridar... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen. Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag, är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Om arbetsplatsen
Huddinge Kommun utvecklas för att möta morgondagens utmaningar och hos oss får du möjligheten att arbeta med digitalisering som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med på vår resa med att skapa värde för en av Sveriges största kommuner!

Digitaliseringsavdelningen bildades under 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom kommunen. Huddinge arbetar sedan två år efter en ny styr- och samverkansmodell med syfte att genom gemensamma arbetssätt skapa bättre förutsättningar för verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering.

-

Till Digitaliseringsavdelningen på Kommunstyrelsens förvaltning söker vi en objektledare IT till objektet Socialtjänst, vård och omsorg.

Rollen innebär att driva utvecklingsaktiviteter och förvaltar de digitala verktyg och arbetsmetoderna som används inom funktionsstöd, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, ekonomiskt bistånd och arbetsmarknadsinsatser. Aktiviteterna kan exempelvis vara införande av nya verksamhetssystem, automatisering av processer i befintliga system eller upphandling av trygghetslarmsystem med ansvar för den tekniska kravställningen.

Vår styr- och samverkansmodell är baserat på ramverket pm3 för att planera och skapa utveckla tillsammans med verksamheten. Objektledare IT leder tillsammans med objektledare på verksamhetssidan arbetet inom objektet. Ni genomför utvecklingsaktiviteter i nära samarbete med objektproduktledare och objektspecialister. Du är länken mellan verksamhet och kommunens Digitaliseringsavdelning. På Digitaliseringsavdelningen ingår du i ett team med stor teknisk kompetens och vi tror att du har övergripande teknisk förståelse.

Urval av arbetsuppgifter
- Leda och bedriva arbete inom objektet på både strategisk och operativ nivå.
- Inspirera och stötta verksamheterna för att skapa utveckling och effektiviseringar genom att nyttja möjliggörande digitala lösningar
- Vara länken mellan verksamhet och kommunens centrala funktion för IT/digitalisering
- Säkerställa processer för effektivt samarbete med kommunens Helpdesk, driftorganisation, arkitekturkontor, upphandlingssektion samt externa leverantörer.


Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom relevant område eller motsvarande kompetens i form av arbetslivserfarenhet, samt flera års erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling genom digitalisering.

Du har kunskap och god förståelse för verksamhetsområdena socialtjänst, vård och omsorg. Du har tidigare jobbat i roller som projekt-, förändrings- eller förvaltningsledare och har en mycket god förmåga att förstå och omsätta verksamhetsbehov till reell digitalisering.

Som person är du strukturerad, proaktiv, trivs med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter. Du motiveras av att leverera goda resultat tillsammans med andra och utvecklar genom att inspirera och engagera. Du har en förmåga att utmana etablerade sätt genom att hitta nya lösningar. Genom ditt ledarskap skapar du en positiv arbetsmiljö med ett gott samarbetsklimat.

För att trivas i den här rollen tror vi att du tycker om att bygga upp och underhålla många olika relationer och nätverk, din goda samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas i rollen.
Erfarenhet av pm3 specifikt är meriterande. Även erfarenheter av LOU är meriterande. Visa mindre

SAP FICO Consultant

Job Description & Summary A career within SAP Consulting services, will provide you with the opportunity to help our clients maximise the value of their SAP investment with offerings that address sales, finance, supply chain, engineering, and human capital. We provide comprehensive consulting, system integration and implementation services across multiple SAP applications, products and technologies. Simply put, we focus on delivering business led, technolo... Visa mer
Job Description & Summary
A career within SAP Consulting services, will provide you with the opportunity to help our clients maximise the value of their SAP investment with offerings that address sales, finance, supply chain, engineering, and human capital. We provide comprehensive consulting, system integration and implementation services across multiple SAP applications, products and technologies. Simply put, we focus on delivering business led, technology enabled change for our clients including industry specific enterprise resource planning and the latest in mobile, analytics and cloud solutions.
Job Description:
? Experience in a full cycle implementation of General Ledger, Accounts Payable,
Accounts Receivable, Bank Accounting, Fixed Asset Accounting.
? Experience in FI integration points with other SAP modules (ex- SD, MM, PP, PM
etc.)
? Perform detailed analysis of business processes and drive client workshops
? Provide appropriate solutions to client requirements not restricted to system only
but also covering people, operations and process aspects
? Efficient in MS Office suite and Google suite - Word, Visio, Presentations, Excel etc.
? Hands-on with the system - comfortable in envisioning a solution as well as
implementing the same
? Please answer the following questions for better screening
? Rate yourself on a scale of 1-10 (1 - the lowest,. 10 - the highest) in the following areas
? Your understanding of accounting flows in any business process
? Your proficiency in SAP FI
? Your proficiency in SAP CO
? Your proficiency with MS Office products (PPT, Excel, Visio etc.)
? Have you worked on the following?
? S/4 implementation
? CFIN implementation
? Product Costing
? Actual Costing
? Material Ledger
? COPA


Mandatory Skill-SAP FICO
Preferred Skill-S4 Hana
Qualification- Btech/MBA/MCA
Years of Experience- 8-12 Yrs
Required Skills
End to End Implementation, SAP FICO, SAP HANA Visa mindre

IAM-specialist till Digitaliseringsavdelningen i Huddinge kommun

Ansök    Apr 30    Huddinge kommun    Säkerhetsansvarig, IT
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Vårt uppdrag på digitaliseringsavdelningen är att ta fram de bästa lösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi stävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov. Huddinge Kommun utvecklas för att möta morgondagens utmaningar kopplat till digitalisering. Våra ambi... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Vårt uppdrag på digitaliseringsavdelningen är att ta fram de bästa lösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi stävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

Huddinge Kommun utvecklas för att möta morgondagens utmaningar kopplat till digitalisering. Våra ambitioner är höga och nu söker vi en kollega som har erfarenhet inom IAM som vill vara med på vår resa med att skapa värde för en av Sveriges största kommuner! Hos oss får du den unika möjligheten att arbeta med digitalisering som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att alltid vilja ligga i framkant.

Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt. Digitaliseringsavdelningen bildades under år 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun.
Organisatoriskt kommer du tillhöra ett härligt gäng med teknisk skickliga personer inom digital arbetsplats, nät, fiber och server. Du rapporterar till chefen för IT Drift och förvaltning.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

-

Vi befinner oss i framkanten av nästa generations drift där vi ser en hybridmiljö som den bästa lösningen. Tillsammans med dina kollegor inom digitaliseringsavdelningen kommer ni arbeta med att modernisera vår identitetshantering för driftsmiljön. Vilket innefattar allt från lokal drift, molntjänster i Azure och färdiga SaaS-tjänster.

Du kommer jobba med att ta fram nya sätt att hantera identiteter med flera olika typer av spännande effektmål, där vi ser att identitet är en väldigt viktig del i vårt ekosystem. Det arbete som du gör kommer ha både hårda och mjuka effekter på vår verksamhet.

Vi söker dig som har eller vill ta klivet in i en specialistroll och har en flerårig erfarenhet av Identity & Access Management. Du har tidigare arbetat med integration, standarder och hur man sätter upp en bra arkitektur för IAM, samt kravställning och upphandling av systemstöd. Du har även tidigare arbetat i större organisationer där skalfördelning är viktigt.

Som person är du passionerad, driven och tillför en positiv och prestigelös attityd i ett team. Du är flexibel och gillar att ha flera pågående aktiviteter samtidigt. Att lära sig ny kunskap kommer naturligt för dig och du har förmågan att engagera och inspirera dina kollegor i detta.
Med din expertis kommer du hjälpa oss att arbeta smartare, mer integrerat och framförallt säkrare.

Vi ser gärna att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och förstår vikten av dokumentation och att sprida kunskaper.

Ansökan
Vi strävar alltid efter en transparent, inkluderade och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential.
Har du det vi söker och vill tillhöra ett kompetent team? Sök redan idag! Visa mindre

IAM-specialist till Digitaliseringsavdelningen i Huddinge kommun

Ansök    Mar 22    Huddinge kommun    Säkerhetsansvarig, IT
Huddinge Kommun utvecklas för att möta morgondagens utmaningar kopplat till digitalisering. Våra ambitioner är höga och vi söker dig som vill vara med på vår resa med att skapa värde för en av Sveriges största kommuner! Nu söker vi en IAM specialist som vill vända våra utmaningar till möjligheter! Hos oss får du möjligheten att arbeta med digitalisering som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja li... Visa mer
Huddinge Kommun utvecklas för att möta morgondagens utmaningar kopplat till digitalisering. Våra ambitioner är höga och vi söker dig som vill vara med på vår resa med att skapa värde för en av Sveriges största kommuner! Nu söker vi en IAM specialist som vill vända våra utmaningar till möjligheter!

Hos oss får du möjligheten att arbeta med digitalisering som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant.

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Vårt uppdrag är att ta fram de bästa lösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi stävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt. Digitaliseringsavdelningen bildades under år 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun.
Organisatoriskt kommer du tillhöra ett härligt gäng med teknisk skickliga personer inom digital arbetsplats, nät, fiber och server. Du rapporterar till chefen för IT Drift och förvaltning.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

-

Vi bygger på nästa generations drift där vi ser en hybridmiljö som vår lösning. Tillsammans med dina kollegor inom digitaliseringsavdelningen kommer ni arbeta med att modernisera vår identitetshantering för driftsmiljön. Det kommer innefattar allt från lokal drift, molntjänster i Azure och färdiga SaaS-tjänster.

Du kommer att jobba med att ta fram nya sätt att hantera dentiteter med flera olika typer av spännande effektmål, där vi ser att identitet är en väldigt viktig del i vårt ekosystem. Det arbete som du gör kommer ha både hårda och mjuka effekter på vår verksamhet.

Vi söker dig som har eller vill ta klivet in i en specialistroll och har en flerårig erfarenhet av Identity & Access Management. Du har tidigare arbetat med integration, standarder och hur man sätter upp en bra arkitektur för IAM, samt kravställning och upphandling av systemstöd. Du har även tidigare arbetat i större organisationer där skalfördelning är viktigt.

Som person är du strukturerad, proaktiv och trivs med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter. Du har förmågan att utmana och hitta nya vägar och lösningar, du inspirerar till ett gott samarbetsklimat, är van att driva förändring och leda arbetet framåt.
Med din expertis kommer du hjälpa oss att arbeta smartare, mer integrerat och framförallt säkrare.

Vi ser gärna att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och förstår vikten av dokumentation och att sprida kunskaper.

Förmåner:
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Verksamhetsutvecklare med fokus på innovation och processutveckling

Ansök    Mar 27    Huddinge kommun    Verksamhetskonsult, IT
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Vill du jobba med innovation och processutveckling i en samhällsviktig verksamhet? Är du en erfaren verksamhetsutvecklare som motiveras av att göra skillnad? Vill du vara delaktig i resan mot att fram de bästa digitaliseringslösn... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Vill du jobba med innovation och processutveckling i en samhällsviktig verksamhet?
Är du en erfaren verksamhetsutvecklare som motiveras av att göra skillnad? Vill du vara delaktig i resan mot att fram de bästa digitaliseringslösningarna till Huddinge kommun?

Nu söker vi dig som vill stärka digitaliseringsarbetet i en viktig och utvecklande roll.

Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt.

Digitaliseringsavdelningen bildades under 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun. En styr- och samverkansmodell för digitalisering infördes 2022 med syfte att genom gemensamma arbetssätt skapa bättre förutsättningar för all form av verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering.

Vi förstärker nu vår förmåga att arbeta med innovation och processutveckling.

-

I rollen som verksamhetsutvecklare med fokus på innovation har du huvudansvaret för att guida verksamheten i genomförande av innovationsinitiativ och ett strategiskt ansvar för hur vi utvecklar vår innovationsmodell.

I din roll är du bekväm med att kliva in som innovationsledare och guida verksamheten i deras utveckling mot nya tjänster och nya sätt att arbeta. Du bidrar i arbetet med din kunskap om innovation, processer, och verksamhetsförmågor. I jobbet nyttjar du verktyg som tjänstedesign, design thinking och prototyping för att hjälpa verksamheten att förstå sina målgrupper, definiera sina utmaningar, samt ta fram, utveckla och testa lösningsidéer enligt en fastställd modell. I denna roll ingår också att vara utvecklingsledare för Huddinges modell för processarbete och du kommer ingå i förvaltningsgrupperingen för vårt processmodelleringsverktyg.

Rollen rör sig över strategisk, taktisk och operativ nivå. En stor del av arbetet innebär att stötta verksamheten med process- och/eller förmågekartläggningar som en ingång till innovationsarbetet, och rådgivning för att lotsa verksamheter från behov till lösning. En nyckel för att lyckas blir din förmåga att använda din kunskap om och nätverk kring teknologier och digitalisering för att hjälpa kommunen att skapa lösningar som ger samhällsnytta och utveckling i våra arbetssätt.

I tjänsten ingår att löpande omvärldsbevaka för att hålla dig uppdaterad för att kunna bidra med ny kunskap och nya insikter in i verksamhetsutvecklingen.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Genomförande av processkartläggningar
- Facilitering av tjänstedesignarbete
- Vägledning av innovationsinitiativ från utmaning till verklighet
- Innovationsledarskap som stimulerar innovation i organisationen
- Bidra till arkitekturteamet i arbete med verksamhetsarkitektur

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller motsvarande samt erfarenhet av att arbeta med innovation, tjänstedesign och/eller processkartläggningar.
Du har tidigare erfarenhet av att jobba med verksamhetsutveckling eller verksamhetsarkitektur. Erfarenhet av processmodelleringsverktyget 2c8 är meriterande.

Du brinner för arbete med innovationer och har ett nyfiket och möjlighetsorienterat förhållningssätt till verksamhetens behov. Du är van att arbeta nära verksamheten, fånga upp de behov som verksamheten har samt där det finns sådana behov översätta dem till innovativa möjligheter och relevanta tekniska lösningar.

Som person jobbar du kundfokuserat och visar förståelse för nuvarande och framtida kundbehov. Du har erfarenhet av förändringsledning och initierar, anpassar och styr upp förändrings- och utvecklingsinsatser. I tidigare tjänster har du visat på god förmåga att skapa gott samarbetsklimat, bidrar gärna när det gäller att testa nya vägar och tvekar inte att anta utmaningar och förmedlar energi och optimism i kommunikation med andra. Du är strukturerad, tar ansvar för dina åtaganden och driver dem i mål.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

IT-Tekniker till Huddinge kommuns digitaliseringsavdelning

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Brinner du för IT och Teknik? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en Servicedesk/Backoffice? Då kan det vara dig vi söker! Nu söker vi en helpdeskmedarbetare som vill vara med och utveckla vår helpdesk. ... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Brinner du för IT och Teknik? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en Servicedesk/Backoffice? Då kan det vara dig vi söker! Nu söker vi en helpdeskmedarbetare som vill vara med och utveckla vår helpdesk.

Hos oss får du möjligheten att arbeta med digitalisering som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant.
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Vårt uppdrag är att ta fram de bästa lösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi stävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt.
Huddinge har senaste året infört en ny styr- och samverkansmodell med syfte att genom gemensamma arbetssätt skapa bättre förutsättningar för verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag, är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.

-

Vår helpdesk består av 13 medarbetare som supporterar kommunens alla verksamheter med IT-relaterade frågor. Vårt arbete genomsyras av kvalitet, där vår strävan är att lösa så många ärenden som möjligt själva. Det innebär att vi ger oss själva mer tid till varje ärende och att vi jobbar med ständiga förbättringar för att skapa rätt förutsättningar. Du kommer primärt att arbeta med att erbjuda våra interna kunder support via telefon och ärendehanteringssystem.

Du kommer ingå i ett kompetent och drivet team där utveckling och eget ansvar är vår vardag. Vi är ett solidariskt team som hjälper och stöttar varandra och på sektionen har vi en god stämning med högt till tak. Vi har kul när vi jobbar.

Urval av arbetsuppgifter:
- Ärendehantering
- Felsökning och support
- Arbete med ständiga förbättringar
- Projektdeltagande där du representerar helpdesk

Vi söker dig som har bra IT-kunskaper, erfarenhet av liknande roll, och relevant IT-utbildning. Du behöver ha en bred teknisk kompetens, då kommunens systempark är stor behöver du ofta falla tillbaka på "it-vett". Vi jobbar såklart med många standardprodukter som borde vara vardag för dig, så som Microsoft 365, Active Directory och MECM. Du behöver behärska det svenska språket väl i både tal och skrift, övriga språk kan vara meriterande.

För oss är det viktigt att du trivs på jobbet och för att trivas på det här jobbet så är du antagligen en person som gillar att lösa kluriga problem, drivs av att hjälpa andra och ständigt tänker på hur du kan göra något bättre. Vi vill gärna att du är en person att lita på, som är en lagspelare som är lyhörd och gärna ger och tar feedback.

Förmåner:
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Utvecklingsingenjör inom inbyggda system

Ansök    Mar 8    Xamera AB    Mjukvaruutvecklare
Om tjänsten: Som utvecklingsingenjör får du möjlighet att arbeta i en bred roll på ett familjärt företag. Arbetsuppgifterna består bland annat av att programmera inbäddad mjukvara och hårdvara, skriva manualer och testanvisningar, genomföra test samt åka ut på kundbesök. Du blir en del av ett mindre företag på 20 anställda med låg personalomsättning och stort intresse för ny teknik. Vi söker dig som: Vi söker dig med relevant teknisk utbildning samt kun... Visa mer
Om tjänsten:

Som utvecklingsingenjör får du möjlighet att arbeta i en bred roll på ett familjärt företag. Arbetsuppgifterna består bland annat av att programmera inbäddad mjukvara och hårdvara, skriva manualer och testanvisningar, genomföra test samt åka ut på kundbesök. Du blir en del av ett mindre företag på 20 anställda med låg personalomsättning och stort intresse för ny teknik.

Vi söker dig som:

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning samt kunskaper inom C/C++ och elektronik. Det är meriterande med kunskaper inom 3D-CAD, mekanik och matematik. Som person är du mycket teknikintresserad och kommunikativ, då arbetet innebär viss kundkontakt.

Om företaget:

Företaget arbetar med avancerad mätteknik och tillverkar sensorer till industrimiljöer. De har hög kompetens inom data, elektronik och mekanik med patent på flera av sina innovationer. Anställda erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och uppmuntras till hobbyprojekt. Företaget är placerade i Kungens Kurva.

Praktisk information:

Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Kontaktperson: [email protected] Visa mindre

Utvecklingsingenjör inom inbyggda system

Ansök    Mar 11    Xamera AB    Mjukvaruutvecklare
Om tjänsten: Som utvecklingsingenjör får du möjlighet att arbeta i en bred roll på ett familjärt företag. Arbetsuppgifterna består bland annat av att programmera inbäddad mjukvara och hårdvara, skriva manualer och testanvisningar, genomföra test samt åka ut på kundbesök. Du blir en del av ett mindre företag på 20 anställda med låg personalomsättning och stort intresse för ny teknik. Vi söker dig som: Vi söker dig med relevant teknisk utbildning samt kun... Visa mer
Om tjänsten:

Som utvecklingsingenjör får du möjlighet att arbeta i en bred roll på ett familjärt företag. Arbetsuppgifterna består bland annat av att programmera inbäddad mjukvara och hårdvara, skriva manualer och testanvisningar, genomföra test samt åka ut på kundbesök. Du blir en del av ett mindre företag på 20 anställda med låg personalomsättning och stort intresse för ny teknik.

Vi söker dig som:

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning samt kunskaper inom C/C++ och elektronik. Det är meriterande med kunskaper inom 3D-CAD, mekanik och matematik. Som person är du mycket teknikintresserad och kommunikativ, då arbetet innebär viss kundkontakt.

Om företaget:

Företaget arbetar med avancerad mätteknik och tillverkar sensorer till industrimiljöer. De har hög kompetens inom data, elektronik och mekanik med patent på flera av sina innovationer. Anställda erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och uppmuntras till hobbyprojekt. Företaget är placerade i Kungens Kurva.

Praktisk information:

Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig lön och startdatum enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Kontaktperson: [email protected] Visa mindre

IT-pedagog

Ansök    Mar 15    Huddinge kommun    IT-samordnare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår över... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen
Vårby rektorsområde består av tre skolor, Vårbacka-, Grindstu- och Vårbyskolan. Sammanlagt går här ca 600 elever. De allra flesta eleverna i våra skolor har ett annat modersmål än svenska. Skolorna ligger i Vårby Gård, ett grönt och vackert område längs röda tunnelbanelinjen. Sedan några år tillbaka har vi satsat på 1:1lösning från åk 4, chromebooks. I de yngre årskurserna har vi också 1:1, iPads.
Vi arbetar för att alla våra elever ska lyckas! Vill du arbeta i en skolkultur där det finns en stark tro på att alla kan och där det råder höga förväntningar på varje elev, välkommen till oss!

-

Arbetsuppgifter
Du ska kunna administrera VPP konton. Kommunen använder sig av GAFE, erfarenhet av att jobba med det är meriterande.
- Du kommer i rollen som IT-pedagog vara med och utveckla skolans undervisning genom att integrera digitalisering, aktuell forskning och beprövad metodik och didaktik för att ge elever och personal ett varierat arbetssätt med olika verktyg.
- Du kommer stötta elever och personal i användandet av digitala verktyg och arbeta för att öka personalens och elevernas kunskap om och förståelse för hur digitala verktyg kan användas i lärandet.
- Du ansvarar och ombesörjer, inventerar och uppdaterar skolans hårdvaror såsom datorer, Chromebooks, Ipads, telefoner, skrivare, projektorer etc.
- Du samverkar med skolans speciallärare för att ta fram individanpassade digitala verktyg och arbetsmetoder och du bistår skolledningen med att utveckla skolans verksamhet med stöd av digitala verktyg.
- Du är uppdaterad när det gäller programvaror, appar, webbtjänster och digitala hjälpmedel och arbetar med att introducera dessa utifrån skolans pedagogiska behov.
I uppdraget ingår även; omvärldsbevakning, inspirationsarbete, fortbildning och inläsning av litteratur inom områdena digitalisering, pedagogik, undervisningsmetodik och ämnesdidaktik samt deltagande i IT-nätverksmöten.


Din profil
Erfarenhet som IT-pedagog och IT-tekniker inom utbildningssektorn är ett krav. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete i ett mångkulturellt område samt om du är utbildad lärare.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad och flexibel. Du är lösningsfokuserad och har förmåga att tänka nytt och förmedla hur digitala verktyg kan integreras i undervisningen.

Du behöver ha aktuell kunskap när det gäller informationssäkerhet, avtal, regelverk, policys och riktlinjer samt goda kunskaper om hur digitaliseringen i nationella styrdokument och läroplaner kan omsättas i konkret undervisning.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av vardaglig teknisk support från att ha arbetat i liknande befattning och/ eller är väl insatt i Huddinge kommuns digitala miljö.

Anställning sker utifrån att erforderliga beslut fattas.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun
det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och
för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Visa mindre

IT-tekniker / IT-drifttekniker

Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Karolinska Institutet är världskänt för sin forskning och utbildning inom odontologi och tandvård. På Campus Flemingsberg finns den senaste tekniken. Vid institutionen för Odontologi utbildar vi tandhygienister, tandläkare och forskare.  IT-enheten som är en enhet inom administrativa avdelningen behöver förstärka med en IT-tekniker med fokus på drift. IT-enheten jobbar nära verksamheten för att stötta organis... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Karolinska Institutet är världskänt för sin forskning och utbildning inom odontologi och tandvård.

På Campus Flemingsberg finns den senaste tekniken. Vid institutionen för Odontologi utbildar vi tandhygienister, tandläkare och forskare.  IT-enheten som är en enhet inom administrativa avdelningen behöver förstärka med en IT-tekniker med fokus på drift. IT-enheten jobbar nära verksamheten för att stötta organisationen i utveckling, drift och support. IT-enheten består i dag av 5 personer. Vi är en liten enhet som arbetar tätt tillsammans. Du har ett stort ansvar och goda möjligheter att styra din egen vardag och utveckling. Välkommen till oss på institutionen för Odontologi, vi är cirka 270 medarbetar som gör skillnad!

Din roll
Som IT-tekniker är du en viktig del i drift och underhåll av servrar och nätverk. Du ger support kring våra IT-system och stöttar kring verksamhetskritiska röntgen- och patientjournalsystem. Arbetet utförs verksamhetsnära och du och dina kollegor sköter drift och support, samverkar med den centrala IT-avdelningen på KI och har även viss leverantörskontakt. Arbetsuppgifter på medellång sikt inkluderar förvaltning och drift av journal och röntgensystem, databasunderhåll, övervakning, ärendehantering och backup. På längre sikt kommer fokus att läggas på journalsystem och röntgensystem med stora inslag av applikationer och tekniska lösningar som kan stötta Universitetstandvården i vardagen.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll inom IT-drift och support.

Krav:

- Har minst 5 års erfarenhet i en roll som IT-drifttekniker eller annan roll som kan bedömas likvärdig.
- Goda kunskaper kring Windows Server och tillhörande tjänster i Microsoft infrastruktur.
- Grundläggande MS-administration ur ett driftperspektiv.
- Goda kunskaper kring scripting i Powershell.
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

- Goda kunskaper inom it- och informationssäkerhet.
- Kunskap kring VMware-administration.
- Goda MS kunskaper.


För att lyckas i den här rollen har du ett prestigelöst och lösningsfokuserat sätt och känner stort engagemang för ditt arbete. Du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder dig en bred teknikroll i en kreativ och dynamisk miljö på ett av världens ledande medicinska universitet.

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

https://ki.se/dentmed/jobba-pa-institutionen-for-odontologi

 https://ki.se/om-ki/tio-skal-att-valja-karolinska-institutetAnsökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2024-03-24. Intervjuer kan komma att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

IT-tekniker / IT-drifttekniker

Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Karolinska Institutet är världskänt för sin forskning och utbildning inom odontologi och tandvård. På Campus Flemingsberg finns den senaste tekniken. Vid institutionen för Odontologi utbildar vi tandhygienister, tandläkare och forskare.  IT-enheten som är en enhet inom administrativa avdelningen behöver förstärka med en IT-tekniker med fokus på drift. IT-enheten jobbar nära verksamheten för att stötta organis... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Karolinska Institutet är världskänt för sin forskning och utbildning inom odontologi och tandvård.

På Campus Flemingsberg finns den senaste tekniken. Vid institutionen för Odontologi utbildar vi tandhygienister, tandläkare och forskare.  IT-enheten som är en enhet inom administrativa avdelningen behöver förstärka med en IT-tekniker med fokus på drift. IT-enheten jobbar nära verksamheten för att stötta organisationen i utveckling, drift och support. IT-enheten består i dag av 5 personer. Vi är en liten enhet som arbetar tätt tillsammans. Du har ett stort ansvar och goda möjligheter att styra din egen vardag och utveckling. Välkommen till oss på institutionen för Odontologi, vi är cirka 270 medarbetar som gör skillnad!

Din roll
Som IT-tekniker är du en viktig del i drift och underhåll av servrar och nätverk. Du ger support kring våra IT-system och stöttar kring verksamhetskritiska röntgen- och patientjournalsystem. Arbetet utförs verksamhetsnära och du och dina kollegor sköter drift och support, samverkar med den centrala IT-avdelningen på KI och har även viss leverantörskontakt. Arbetsuppgifter på medellång sikt inkluderar förvaltning och drift av journal och röntgensystem, databasunderhåll, övervakning, ärendehantering och backup. På längre sikt kommer fokus att läggas på journalsystem och röntgensystem med stora inslag av applikationer och tekniska lösningar som kan stötta Universitetstandvården i vardagen.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet från en liknande roll inom IT-drift och support.

Krav:

- Har minst 5 års erfarenhet i en roll som IT-drifttekniker eller annan roll som kan bedömas likvärdig.
- Goda kunskaper kring Windows Server och tillhörande tjänster i Microsoft infrastruktur.
- Grundläggande MS-administration ur ett driftperspektiv.
- Goda kunskaper kring scripting i Powershell.
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

- Goda kunskaper inom it- och informationssäkerhet.
- Kunskap kring VMware-administration.
- Goda MS kunskaper.


För att lyckas i den här rollen har du ett prestigelöst och lösningsfokuserat sätt och känner stort engagemang för ditt arbete. Du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder dig en bred teknikroll i en kreativ och dynamisk miljö på ett av världens ledande medicinska universitet.

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

https://ki.se/dentmed/jobba-pa-institutionen-for-odontologi

 https://ki.se/om-ki/tio-skal-att-valja-karolinska-institutetAnsökan
Varmt välkommen med din ansökan senast 2024-03-24. Intervjuer kan komma att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Extrajobb på distans utanför kontorstid: Jour av Linuxsystem (SRE/DevOps)

Ansök    Mar 4    Scalability AB    Systemadministratör
Älskar du Linux? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig som önskar ett extrajobb som utförs på distans utanför ordinarie kontorstid. Din uppgift kommer att vara att delta i ett rullande jourschema tillsammans med andra mycket Linuxkunniga kollegor. Jouren avser drift av ett antal Linuxmiljöer med servermjukvara som i princip uteslutande består av öppen mjukvara (open source). Djupgående Linuxkunskap, erfarenhet av uppsäkring av Linuxmiljöer samt gr... Visa mer
Älskar du Linux? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig som önskar ett extrajobb som utförs på distans utanför ordinarie kontorstid.
Din uppgift kommer att vara att delta i ett rullande jourschema tillsammans med andra mycket Linuxkunniga kollegor.
Jouren avser drift av ett antal Linuxmiljöer med servermjukvara som i princip uteslutande består av öppen mjukvara (open source).
Djupgående Linuxkunskap, erfarenhet av uppsäkring av Linuxmiljöer samt grundmurat intresse för öppen mjukvara är starkt meriterande för rollen.
Har du erfarenhet av någon eller några av nedanstående mjukvaror är även det meriterande:
Ansible
Docker
Elasticsearch
Grafana
Grafana Loki
Grafana Tempo
Kubernetes (K3s)
MongoDB
My
Nginx
Postgre
Prometheus
RabbitMQ
Traefik
Uvicorn
uWSGI
XCP-ng

För att ansöka, skicka ett kort mail till [email protected] och inkludera referensen "jour" i ämnesraden så tar vi det därifrån.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba med automation och IT-säkerhet på Vattenfall Värme?

Företagsbeskrivning Det här är vi, dina nya kollegor Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare... Visa mer
Företagsbeskrivning
Det här är vi, dina nya kollegor
Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.

I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.


Jobbeskrivning
Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker vi på Vattenfall Värme en IT/OT-ingenjör som vill jobba med automation och IT-säkerhet för att driva utveckling och digitalisering framåt.

Som IT/OT-ingenjör kommer du ha följande huvudsakliga arbetsuppgifter:
Övervaka och hantera säkerhetsrisker
Uppdatera programvaror och firmware
Säkerställa att backup och disaster recovery-procedurer fungerar
Hantera licenser
Planera långsiktiga uppgraderingar och utbyten av system

Du kommer också att medverka i systematiskt cybersäkerhetsarbete, agera kravställande och uppföljande mot projekt samt fungera som en viktig kontaktyta mellan anläggningen och centrala IT- och OT-resurser.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Du kommer tillhöra underhållsavdelningen som består av 10 personer. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett modernt ledarskap och många kontaktytor. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle.


Kravspecifikation
Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller en automationsingenjörsutbildning med bred kunskap inom processnära IT- och cybersäkerhet. Alternativt är du en IT/OT- ingenjör med förståelse och framförallt intresse inom automationsområdet.

Du kommer att ha en viktig roll i att säkra vår verksamhet genom att hantera och underhålla våra OT-system. För att lyckas i rollen ser vi därför att du har erfarenhet av arbete både inom OT- och IT-miljöer och är van att hantera backup och återställningsprocesser, licenshantering och mjukvaruuppdateringar. Du bör också ha goda kunskaper i nätverk, säkerhetsåtgärder och tekniker som används inom OT-miljön.

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika styrsystem såsom Siemens PCS7, T3000 och ABB 800xA, men detta är inte ett krav.

Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs att arbeta både självständigt och i team, har en analytisk förmåga att identifiera och lösa tekniska problem och föreslår förbättringar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.


Ytterligare information
Mångfald och inkludering
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Placering är Jordbro, Haninge.

Välkommen med din ansökan senast den 10 mars 2024. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte till sista dagen med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Joel Blomberg, telefon 072 205 56 28.


Fackliga representanter är Stefan Andersson, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Robert Lönnqvist SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Carolina Bölander, 073 431 12 60.


Att arbeta inom Vattenfall Värme innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Flexibelt studentjobb - databasadministratör

Ansök    Feb 29    Pauser Media AB    Systemadministratör
Pauser Media söker dig som vill arbeta deltid med databasadministrering. Vår deltidstjänst på 20 timmar per vecka erbjuder flexibilitet samtidigt som du balanserar studier och arbete. I din roll som databasadministratör med fokus på leadsgenerering och adresshantering kommer du att vara den som håller vårt CRM-system levande genom att identifiera och vårda potentiella partners. Ditt arbete kommer att hålla säljteamet engagerat och föra in en konstant str... Visa mer
Pauser Media söker dig som vill arbeta deltid med databasadministrering. Vår deltidstjänst på 20 timmar per vecka erbjuder flexibilitet samtidigt som du balanserar studier och arbete.
I din roll som databasadministratör med fokus på leadsgenerering och adresshantering kommer du att vara den som håller vårt CRM-system levande genom att identifiera och vårda potentiella partners. Ditt arbete kommer att hålla säljteamet engagerat och föra in en konstant ström av möjligheter.
Vi söker dig som:
Har en godkänd gymnasieutbildning
Är IT-intresserad med en stark känsla för administration
Kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska
Är meriterande med eftergymnasial utbildning inom IT
Tidigare erfarenhet av research och leadsgenerering premieras
Kan arbeta på plats mellan 8-17 vardagar
Har möjlighet att arbeta 20 timmar per vecka

Vem är du?
Du är en engagerad student på jakt efter en meningsfull deltidsroll under kontorstider 8-17. Din erfarenhet inom leadsskapande och CRM-system är en fördel, och om du har hanterat plattformar som LinkedIn eller liknande är det ännu bättre.
Låter det intressant?
Skicka din ansökan och CV till Gina Wallin som också svarar på eventuella frågor om tjänsten. Mejla till [email protected] eller ring 08-517 955 17. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätts innan sista ansökningsdatum.
Om oss
Välkommen till Pauser Media – ett växande och lönsamt medieföretag som levererar strategisk kunskap till våra kunder. Vi ger ut tidningar, arrangerar konferenser och skapar nyhetsbrev. Pauser Media sysselsätter idag ett 40-tal personer och har kontor i Stockholm, Lund och Umeå.
Kontoret ligger i Globenområdet, ett stenkast från Globen Shopping med några minuters promenad till tunnelbana och tvärban, Rökerigatan 19 Johannesvov.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Objektledare till Huddinge kommun

Ansök    Feb 16    Huddinge kommun    Projektledare, IT
Huddinge Kommun utvecklas för att möta morgondagens utmaningar kopplat till digitalisering. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med på vår resa med att skapa värde för en av Sveriges största kommuner! Hos oss får du möjligheten att arbeta med digitalisering som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant. Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både... Visa mer
Huddinge Kommun utvecklas för att möta morgondagens utmaningar kopplat till digitalisering. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med på vår resa med att skapa värde för en av Sveriges största kommuner!

Hos oss får du möjligheten att arbeta med digitalisering som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant.

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Vårt uppdrag är att ta fram de bästa lösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi stävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt.

Huddinge har senaste året infört en ny styr- och samverkansmodell med syfte att genom gemensamma arbetssätt skapa bättre förutsättningar för verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering.

Till digitaliseringsavdelningen inom kommunstyrelsens förvaltning söker vi en verksamhetsnära objektledare för IKT-objekten.

-

På Digitaliseringsavdelningen har vi behov av att förstärka med en objektledare för vårt IKT Objekt. IKT Objektet består av tjänster inom datacenter, IAM och IT-arbetsplats. Som objektledare leder du objektet tillsammans med objektledare IT. Vi använder oss av modell/ramverket pm3 för att planera och hantera våra objekt tillsammans med verksamheten.

Som objektledare i IKT-objektet är du länken mellan verksamhet och kommunens Digitaliseringsavdelning. Du kommer att arbeta nära och tillsammans med kommunens verksamheter för att fånga behov och stötta oss i vårt digitaliseringsarbete. Du kommer att ingå i ett team med stor teknisk kompetens och vi tror att du har övergripande teknisk förståelse.

I rollen kommer du att vara länken mellan verksamhet och kommunens centrala funktion för IT och digitalisering. Du uppfattar verksamhetens behov och kan tillsammans med ditt team översätta dem till tekniska krav.
Du samordnar och leder samverkansforum för att säkerställa kunskap om verksamhetens behov, krav, förutsättningar och effekter samt leder arbetet inom objektet tillsammans med objektledare IT. Andra arbetsuppgifter är att säkerställa planering av objektplan och genomförande av aktiviteter.
Du bidrar aktivt till god samverkan med närliggande objekt, verksamheter, resursägare, leverantörer med flera och säkerställer effektiva arbetssätt, rutiner och kontaktvägar.
Som Objektledare är du också föredragande i objektstyrgruppen.

Du har en högskoleutbildning inom relevant område (eller annan utbildning eller erfarenhetsnivå som arbetsgivaren bedömer likvärdig) samt övergripande teknisk kunskap och erfarenhet av förvaltning av IT.
Du kommunicerar på god svenska i tal och skrift.

Vi tror du har mycket goda erfarenheter av att bidra till verksamhetsutveckling genom att nyttja digitaliseringens möjligheter. Du kan driva komplexa frågor där du är länken mellan IT och verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förändringsledning och projektledning.

Som person är du strukturerad, proaktiv och trivs med många kontaktytor och varierande arbetsuppgifter. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att bygga upp och underhålla många olika relationer och nätverk. Din goda samarbetsförmåga är avgörande för att lyckas i rollen. Du har förmåga att utmana och hitta nya vägar och lösningar, du inspirerar till ett gott samarbetsklimat, är van att driva förändring och leda arbetet framåt. Du har en mycket god förmåga att förstå och omsätta verksamhetsbehov till reell digitalisering.

Meriterande om du även har erfarenhet av:
- Samverkan med externa IT-leverantörer
- IT-projekt - som ledare, delprojektledare eller deltagare
- Outsourcad IT-drift.
- Supportprocesser, ITIL och pm3
- IT-arbete inom offentlig sektor, gärna kommunal verksamhet
- Informationssäkerhetsarbete

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Vaktmästare

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertyg... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.
I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen
Källbrinks ro består av Källbrinksskolan, Skogskällan och Stenmoskolan, tre kommunala grundskolor med årskurserna f-9 som ligger i Sjödalen-Fullersta, alldeles intill ett naturskönt område med skog och Källbrinks idrottsplats.

På Källbrinksskolan finns cirka 500 elever och 45 medarbetare. Verksamheten är indelad i arbetslag - Safir, Smaragd, Rubin, Diamant, Briljant, Juvel - som leds av två biträdande rektorer och en pedagogisk utvecklingsledare. Skolan präglas av positiv elevsyn, relationellt arbete och höga förväntningar på såväl elever som medarbetare. På skolan arbetar vi med fyra prioriterade områden: NPF-säkring, lärande, IKT och miljö.
Som It-tekniker och vaktmästare ingår du i arbetslag Opal tillsammans med övrig administrativ personal.
Som vaktmästare arbetar du i huvudsak på Källbrinksskolan men stöttar vid behov vaktmästeriet på övriga enheter. I rektorsområdet arbetar vi både med iPads, Chromebooks och datorer.

-

Arbetsuppgifter
Du har som It-tekniker ansvar för utbyggnad, drift och underhåll av IT-system och ger stöd och support till användarna.
Del av tiden arbetar du med att hantera de felanmälningar som inkommer till vaktmästeriet. Det kan handla om att genomför enklare reparationer av utrustning och möbler, målning, flytt och uppackning av varor. Du deltar i verksamhetsmöten med fastighetsvärden och rapporterar de felanmälningar som ska hanteras externt. Du har även visst ansvar för brandskydd och larm.

Kravprofil
Utbildning
Skall-krav
Gymnasial utbildning enligt nedan eller dokumenterad förvärvad arbetslivserfarenhet av nedan

Önskvärt
Gymnasiekompetens med relevant inriktning t.ex bygg, fastighetsskötsel, vaktmästeri eller teknik.
Anläggningsskötarutbildning inom systematiskt brandskyddsarbete.

Färdigheter att ha
Säkerhetstänk i yttre miljö. Kunna göra riskbedömning av arbeten och miljöer samt arbeta förebyggande för en säker miljö för alla.

Erfarenheter/Kunskaper
-Utrycka sig väl i skrift på svenska
Van att använda telefon som arbetsverktyg
Goda IT-kunskaper
Giltigt B-körkort
Grundläggande kunskaper kring bygg/reparation
Vara en lugn och trygg vuxenförebild
Vara organiserad och ordningsam
Ha ett gott praktiskt kunnande
Ha arbetet med eller ha kännedom om arbete med iPads och Chrome books samt de system som används
Erfarenhet av brandskyddsarbete

Önskvärt
Erfarenhet av
Lås och larm
Underhåll av inventarier och utrustning
Uppföljning och skyddsrondarbete
Samverkan med fastighetsbolag och andra aktörer
Vana att beställa tjänster och varor
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter/roll i skolmiljö

Egenskaper och personliga erfarenheter
Ansvarsfull och lösningsfokuserad
Självgående med förmåga att agera utifrån de behov som uppstår
Serviceinriktad, flexibel och ett praktiskt handlag
Förtroendeingivande och pålitlig
Noggrann


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och kommer att genomföra intervjuer löpande under ansökningsperioden.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Extrajobb på distans utanför kontorstid: Jour av Linuxsystem (SRE/DevOps)

Ansök    Feb 10    Scalability AB    Systemadministratör
Älskar du Linux? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig som önskar ett extrajobb som utförs på distans utanför ordinarie kontorstid. Din uppgift kommer att vara att delta i ett rullande jourschema tillsammans med andra mycket Linuxkunniga kollegor. Jouren avser drift av ett antal Linuxmiljöer med servermjukvara som i princip uteslutande består av öppen mjukvara (open source). Djupgående Linuxkunskap, erfarenhet av uppsäkring av Linuxmiljöer samt gr... Visa mer
Älskar du Linux? Då kan vi ha det perfekta extrajobbet för dig som önskar ett extrajobb som utförs på distans utanför ordinarie kontorstid.
Din uppgift kommer att vara att delta i ett rullande jourschema tillsammans med andra mycket Linuxkunniga kollegor.
Jouren avser drift av ett antal Linuxmiljöer med servermjukvara som i princip uteslutande består av öppen mjukvara (open source).
Djupgående Linuxkunskap, erfarenhet av uppsäkring av Linuxmiljöer samt grundmurat intresse för öppen mjukvara är starkt meriterande för rollen.
Har du erfarenhet av någon eller några av nedanstående mjukvaror är även det meriterande:
Ansible
Docker
Elasticsearch
Grafana
Grafana Loki
Grafana Tempo
Kubernetes (K3s)
MongoDB
My
Nginx
Postgre
Prometheus
RabbitMQ
Traefik
Uvicorn
uWSGI
XCP-ng

För att ansöka, skicka ett kort mail till [email protected] och inkludera referensen "jour" i ämnesraden så tar vi det därifrån.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Interaction Designer

On behalf of the client, we are looking for you who have the right qualifications, experience and personality for this assignment.We are seeking an Interaction Designer to join the client's design team Assignment Description  The client, a leading company in the transport sector is currently undergoing a significant transformation. They are evolving from a traditional supplier to a provider of innovative, sustainable transport solutions. As an Interaction... Visa mer
On behalf of the client, we are looking for you who have the right qualifications, experience and personality for this assignment.We are seeking an Interaction Designer to join the client's design team

Assignment Description 
The client, a leading company in the transport sector is currently undergoing a significant transformation. They are evolving from a traditional supplier to a provider of innovative, sustainable transport solutions. As an Interaction Designer, you will play a crucial role in the  Driver Vehicle Interaction team, located in Södetälje. Your collaboration with experts in Industrial Design, Surface and Design Quality, Prototyping/Models, and Ergonomics will be vital in shaping their mission to revolutionize the transport experience, ensuring both productivity and enjoyment for our drivers.


Your main tasks are:
- Lead the design process for user interfaces, ensuring optimal user experience for transport solutions.
- Conduct user research to gather insights on user needs and expectations, translating them into practical design solutions.
- Develop and test prototypes, refining designs based on feedback and usability testing.
- Work closely with cross-functional teams, including engineers, product managers, and other designers, to ensure cohesive and innovative design solutions.
- Manage design projects from concept to completion, ensuring adherence to timelines and quality standards.
- Maintain comprehensive documentation of design processes, decisions, and user research findings.

Qualifications
We are looking for you who have/are:
- University degree in Interaction Design, Technical Design, Industrial Design, or a related field.
- At least 3 years of work experience in the classified area. Experience in interaction design with the automotive or transport industry is a merit.
- Experience in FIGMA software and HW/SW product development. 
- Fluent in Swedish and English, both spoken and written
- User-centric approach in design, aiming to deliver exceptional product experiences.
- Committed to developing sustainable products for the betterment of humanity.

Personality
- Analytical and creative thinking with the ability to explore various solutions, iterate ideas rapidly, and maintain focus to adhere to project timelines.
- Communicative and collaborative
- Strong capability in organizing relevant information and data, with emphasis on thorough documentation.
- Strong work ethics
- Ability to work independently and take initiative

Formalities 
- Assignment period: 08 Jan 2024  - 30 Dec 2025
- Extent: 100%
- Location: Södertjälje
- Remote work: 0%
- Competence level: 2

Read more about competence level at: https://www.addilon.se/konsult/kompetensnivaer/

Application process
Addilon is our partner in this recruitment. Please apply (CV and personal letter in English) via the link. We will fill the position immediately after finding the right candidate. Questions about the position will be answered for you who proceed to an interview.

About Addilon
Recruitment and hiring of the right managers and specialists in mainly Enginnering, Sales, Purchasing and Logistics in Stockholm, Gothenburg, Mälardalen, Helsinki, Copenhagen, Oslo and Chicago.

Follow us:
LinkedIn | Facebook | Instagram

We kindly but directly declinbe contact for direct sales of additional job advertisements, candidates etc. Visa mindre

Objektledare till Huddinge kommun

Ansök    Nov 24    Huddinge kommun    Projektledare, IT
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Huddinge Kommun utvecklas för att möta morgondagens utmaningar kopplat till digitalisering. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med på vår resa med att skapa värde för en av Sveriges största kommuner! Vi sök... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Huddinge Kommun utvecklas för att möta morgondagens utmaningar kopplat till digitalisering. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med på vår resa med att skapa värde för en av Sveriges största kommuner!

Vi söker nu en objektledare till PM3-objektet Offentlighet och demokrati på kommunstyrelsens förvaltning.

Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt.
Huddinge har senaste året infört en ny styr- och samverkansmodell med syfte att genom gemensamma arbetssätt skapa bättre förutsättningar för verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering.

Tjänsten som Objektledare för Offentlighet och demokrati är placerad på den administrativa sektionen vid kommunstyrelsens förvaltning.

Kommunstyrelsens förvaltning ansvarar för styrning av och centralt stöd till hela kommunorganisationen. Den administrativa sektionen innefattar kommunens nämndsekretariat, arkiv, registratur, utredningsfunktion samt kommunjurister. Sektionen ansvarar för hela ärendeprocessen och administrationen för kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och ett antal av facknämnderna.

-

I din roll som verksamhetsnära objektledare befinner du dig i en komplex verksamhet med många intressenter, beställare och kravställare. Objektledaren leder objektets arbete och är den drivande länken mellan verksamhetens processer och det IT-stöd som finns. Tillsamman med övriga resurser inom objektet hanteras det övergripande ansvaret för exempelvis följande verksamhetssystem:

- W3D3,
- Meetings Plus
- Troman
- kommunens framtida e-arkiv

I det dagliga arbetet samverkar du med övriga resurser inom objektet samt utvecklar och förvaltar relationer med funktioner och nyckelpersoner inom linjeorganisationen. Tillsammana med objektledaren på IT-sidan utgör ni tillsammans en objektledning som leder objektarbetet samt rapporterar till en styrgrupp. I ansvaret ingår bl a framtagning av underlag för planering och beslut, behovsfångst samt avtal och samverkan med nya och befintliga IT-leverantörer.

Även om arbetet till naturen är på taktisk nivå bör du vid behov kunna kliva in i en operativ roll, i till exempel införanden, avvecklingar och ändringshantering.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning eller motsvarande samt erfarenhet av att arbeta med strategi- och verksamhetsutveckling genom digitalisering. Du har goda ledaregenskaper och har genomfört projekt med lyckade resultat, och du har erfarenhet av att omhänderta IT-tjänsters hela livscykel för att erhålla effektiva och verksamhetsstödjande system. Tidigare erfarenhet som objektledare PM3 är en fördel, liksom erfarenhet av förändringsledning.

Som person är du flexibel, strukturerad och har lätt för att samarbeta och hantera relationer. Du arbetar proaktivt och systematiskt. Du trivs med att ha varierande arbetsuppgifter och du driver dina åtaganden i mål. Ditt förhållningssätt är möjlighetsorienterat och du har en vilja att bidra till förändring samt utveckling. Du är en god kommunikatör som har förmåga att skapa engagemang och förståelse hos såväl verksamhetsföreträdare som kollegor inom andra delar av organisationen.

Meriterande om du även har tidigare erfarenheter av:

- modeller/ramverk för objektstyrning såsom PM3
- att utarbeta, verkställa och följa upp objektplaner
- offentlig förvaltning och arbete i en politiskt styrd organisation
- projektledning och upphandling
- robotisering (RPA) och automatisering av IT-tjänster

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

IT Tekniker

Vi har kontor i Kungens Kurva där vi också har en konfig/verkstad. Arbetet sköts till stor del via olika "remote" verktyg samt på plats hos kund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som med ett starkt kund fokus, är kommunikativ och som gillar att ge professionell service. Du behöver kunna anpassa dig efter olika kunders behov för att lösa deras problem. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Du är... Visa mer
Vi har kontor i Kungens Kurva där vi också har en konfig/verkstad.
Arbetet sköts till stor del via olika "remote" verktyg samt på plats hos kund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som med ett starkt kund fokus, är kommunikativ och som gillar att ge professionell service. Du behöver kunna anpassa dig efter olika kunders behov för att lösa deras problem.
Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Du är effektiv vid felavhjälpning och kontakt med kund. Som person är du lyhörd, lugn, metodisk och en lagspelare.


Ett bra team i Kungens Kurva söker ny medarbetare


Vi söker tekniker till flera olika uppdrag, kraven på tidigare erfarenhet varierar .
Dock ska du ha:


• Minst gymnasial utbildning, helst inom IT/teknik
• Goda kunskaper om Windowsplattformen.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Körkort B.
Det är meriterande om du har:


• Erfarenhet av att arbeta med teknisk support
• Erfarenhet av felsökning av mjuk/hårdvara och komponent byte
• Goda kunskaper av exempelvis Windows Server, Office365, Exchange, Active directory,
• Microsoft Office, Brandväggar, Nätverk och hårdvara.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som med ett starkt kund fokus, är kommunikativ och som gillar att ge professionell service. Du behöver kunna anpassa dig efter olika kunders behov för att lösa deras problem.
Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Du är effektiv vid felavhjälpning och kontakt med kund. Som person är du lyhörd, lugn, metodisk och en lagspelare.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Systemtekniker

Vill du arbeta med IT-säkerhet och bli en viktig kugge i Huddinges digitaliseringsresa? Vårt team inom IT Drift och Förvaltning söker en till kollega! Huddinges digitaliseringsavdelning är inte som andra IT-bolag. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant. Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Vårt uppdrag... Visa mer
Vill du arbeta med IT-säkerhet och bli en viktig kugge i Huddinges digitaliseringsresa? Vårt team inom IT Drift och Förvaltning söker en till kollega!

Huddinges digitaliseringsavdelning är inte som andra IT-bolag. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant.
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Vårt uppdrag är att ta fram de bästa IT-lösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi strävar alltid efter att ge de mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

Om abetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt. Digitaliseringsavdelningen bildades under år 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun.

Organisatoriskt kommer du tillhöra ett härligt gäng med teknisk duktiga personer inom digital arbetsplats, nät, fiber och server. Du rapporterar till chefen för IT Drift och förvaltning.

-

Som systemtekniker kommer du ha en viktig roll i det operativa arbetet när vi bygger nästa generations drift.
Tillsammans med dina kollegor inom serverdrift, nät, digital arbetsplats och arkitektur kommer ni bygga nästa generations identitetshantering för vår driftsmiljö, vilket innefattar allt från lokal drift, molntjänster i Azure och färdiga SaaS-tjänster.
Du kommer vara en del i arbetet med att modernisera vår hantering av identiteter med flera olika typer av spännande effektmål, allt från att hjälpa oss hur vi hanterar licenser till hur vi hanterar informationsägare.

Vidare kommer du arbeta med teknik-frågor inom AD, federering och provisionering, men också mjukare frågor som hur man bygger en funktionell behörighetsstruktur och hur man använder sig av IAM inom On-/Off-boarding.


Vi söker dig som vill vara en del av ett skickligt team på 15 kollegor. Tillsammans delar vi ett stort teknikintresse med kombination av att leverera viktig samhällsnytta.
Du har arbetat i ett par år som systemtekniker och vill nu utvecklas och få mer ansvar inom det området. Som person är du nyfiken, driven, lösningsfokuserad och har lätt att sammarbeta med andra.

I vårt arbete behöver vi ofta samverka och vägleda, så du behöver ha god förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt. Du har därför god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

Har du tidigare arbetat inom följande områden är det mycket meriterande:
- Microsoft identity manager
- Identity and access mangement
- Generell IT-infrastruktur och IT-säkerhet
- Windows server
- Kommunikation med externa datakällor via LDAP och
- Powershell (eller andra scripting språk)
- SAML och OpenID Connect

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

IAM-specialist till digitaliseringsavdelningen

Vill du arbeta strategiskt med IT-säkerhet och ha en betydande roll inom Huddinges digitaliseringsresa? Vårt team inom IT Drift och Förvaltning söker nu en till kollega! Huddinges digitaliseringsavdelning är inte som andra It-bolag. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant. Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och... Visa mer
Vill du arbeta strategiskt med IT-säkerhet och ha en betydande roll inom Huddinges digitaliseringsresa?
Vårt team inom IT Drift och Förvaltning söker nu en till kollega!

Huddinges digitaliseringsavdelning är inte som andra It-bolag. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant. Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Vårt uppdrag är att ta fram de bästa IT-lösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi strävar efter att ge de mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.


Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt. Digitaliseringsavdelningen bildades under år 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun.
Organisatoriskt kommer du tillhöra ett härligt gäng med teknisk skickliga personer inom digital arbetsplats, nät, fiber och server. Du rapporterar till chefen för IT Drift och förvaltning.


-

Just nu bygger vi på nästa generations drift där vi ser en hybridmiljö som vår lösning. Denna roll kommer därför vara central och viktig för oss under en lång tid framöver.
Vi söker dig som har en flerårig erfarenhet av Identity & Access Management. Du har tidigare arbetat med integration, standarder och hur man sätter upp en bra arkitektur för IAM, samt kravställning och upphandling av systemstöd.

Tillsammans med dina kollegor inom serverdrift, nät, digital arbetsplats och arkitektur samt med andra inom objektet bygga nästa generations identitetshantering för vår driftsmiljö. Det innefattar allt från lokal drift, molntjänster i Azure och färdiga SaaS-tjänster. Du kommer också jobba med att modernisera vår hantering av identiteter med flera olika typer av spännande effektmål, allt från att hjälpa oss hur vi hanterar licenser till hur vi hanterar informationsägare.

Du kommer även hantera teknik-frågor inom AD, federering och provisionering. Men också mjukare frågor som hur man bygger en funktionell behörighetsstruktur och hur man använder sig av IAM inom On-/Off-boarding.

Vi söker en person som har ett möjlighetsorienterat förhållningssätt, som vill bidra till förändring och utveckling. Du är trygg i din roll som IAM specialist och är van att driva ditt egna dagliga arbete men trivs som bäst när du tillsammans med ditt team levererar. Du har tidigare arbetat i större organisationer där skalfördelning är viktigt. Med din expertis kommer du hjälpa oss att arbeta smartare, mer integrerat och framförallt säkrare.

Då vi vill utvecklas, ser vi att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och förstår vikten av dokumentation och att sprida kunskaper.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Projektledare för underhåll och services

Ansök    Nov 9    Vattenfall AB    Projektledare, IT
Företagsbeskrivning Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt funge... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
#Vattenfall
Jobbeskrivning
Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Projektledare som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället!
Som Projektledare kommer du arbeta i våra stora serviceavtal inom distributionsnät med underhåll av frilednings- och jordkabelnät inom olika spänningsnivåer. Du kommer få arbeta med många olika typer av projekt som också varierar i storlek. De enklare projekten sträcker sig ofta bara över en dag kräver mer administration och koordinering. De större projekten innefattar mer arbetsledning samt kundkontakt och sträcker sig över några månader.
Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services och tillsammans skapar vi Sverige säkraste arbetsplats! För rollen som Projektledare söker vi dig som motiveras av att skapa de bästa förutsättningarna för teknikerna ute i fält och för organisationen. Arbetet är självständigt men kräver samtidigt stort fokus på samarbete och kommunikation mot såväl interna som externa aktörer. Sammanfattningsvis innebär rollen stort fokus på säkerhet, framdrift, engagemang och kvalitet.
Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvar för affärsmässig planering samt genomförandet av projekten genom arbetsledning och koordinering.
Informera och rapportera om projektets status till beställare
Ansvara för det ekonomiska utfallet i projekten/uppdragen samt hantera avslut och uppföljning på ekonomin
Vara med på byggmöten och i förhandlingar med kund
Aktivt bidra till att vi tillsammans skapar Sveriges säkraste arbetsplats

I rollen som Projektledare kommer du främst arbeta från ditt kontor men du kommer även vara ute på site. Resor är därför en naturlig del av arbetet som Projektledare. Projekt inom serviceavtalen kräver kortare dagsresor inom den närmsta geografin.
Kravspecifikation
Som Projektledare hos oss kommer du vara teknikernas främsta kontakt för arbetet som utförs i fält. Arbetsledning en stor del av vardagen och därför söker vi dig som har ett problemlösande och coachande angreppsätt.
Utöver ledarskap är en stor del av arbetet att självständigt kunna driva projekten framåt. Vi söker därför dig som vill ta ansvar och som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet gentemot dina kollegor och kunder, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du skulle aldrig låta lönsamhet gå före säkerhet. Hos oss på Vattenfall Services kommer säkerheten alltid först!
Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:
En avklarad gymnasial utbildning eller högre, gärna inom el, elkraft, teknik, ekonomi eller annat relevant område.
Arbetslivserfarenhet av projektledning, koordinering eller ärendehantering
Arbetslivserfarenhet inom el- eller elkraftsområdet alternativt övergripande elkännedom är meriterande
Erfarenhet från entreprenadbranschen är meriterande
Datorvana (Office-paketet) samt vana av processtyrt arbete i ärendehanteringssystem
B-körkort, då resor förekommer i tjänsten
God kunskap i svenska språket, både i tal och skrift. Engelska är meriterande

Ytterligare information
Vi erbjuder
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!
Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett fossilfritt liv.
Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Läs mer här:?Dina kollegor - Vattenfall SE?
Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Placeringsort
Jordbro
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chef Robert Sundberg, 073-526 36 99. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00
Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 3 december 2023!
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata. Visa mindre

First Line Support och Ärendehantering, deltid

Ansök    Nov 7    Karolinska Inst    Systemadministratör
Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet Vi på Enheten för Undervisning och Lärande faciliterar högskolepedagogisk utveckling för att möta dagens och morgondagens utmaningar inom universitet och vårdverksamhet. Vi är drivande i att skapa moderna verktyg och innovativa akademiska lärandemiljöer för en utbildning av högsta kvalitet. Inom området Digitalt lärande är vår roll att ge stöd till lärare som använder digitala verktyg i undervisningen. ... Visa mer
Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet
Vi på Enheten för Undervisning och Lärande faciliterar högskolepedagogisk utveckling för att möta dagens och morgondagens utmaningar inom universitet och vårdverksamhet.

Vi är drivande i att skapa moderna verktyg och innovativa akademiska lärandemiljöer för en utbildning av högsta kvalitet. Inom området Digitalt lärande är vår roll att ge stöd till lärare som använder digitala verktyg i undervisningen.

Vi söker nu en (1) medarbetare till vår First Line Support för en visstidsanställning under vårterminen 2024 på 50%. Tjänsten syftar till att besvara frågor från lärare och kursadministratörer i vårt ärendehanteringssystem. Vi ser gärna att du kan börja snarast.

Din roll
I arbetsuppgifterna ingår att:

- Besvara ärenden i vårt ärendehanteringssystem.
- Eskalera mer komplexa ärenden till våra systemspecialister.
- Uppdatera manualer och guider.
- Samla in data för statistiskt underlag

Arbetet kan till stor del utföras på distans och tiderna kan delvis anpassas. Dock, för en smidig start, behöver du initialt kunna besöka vårt kontor i Flemingsberg under kontorstid. Detta är viktigt eftersom vår ordinarie personal främst arbetar förmiddagar med support och kommer att finnas tillgänglig för att stötta dig i din nya roll.

Vem är du?
I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du är en driven person som tar ansvar för ditt arbete. Du är serviceinriktad, strukturerad och har en utmärkt planeringsförmåga. Du följer upp och ser till att arbetet slutförs inom utsatt tid. Utöver det identifierar du saker som kan bidra till att supportens kunskapsbank utvecklas

Du har:

- Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska.
- Utmärkt datorvana.

Meriterande

- Erfarenhet av lärplattformen Canvas.
- Grundläggande kunskap om mediaproduktion.
- Grundläggande kunskap om responsverktyg, t.ex. Mentimeter.
- Tidigare arbete inom helpdesk och support till kunder.

Om du tror att detta är rätt roll för dig och vill vara en del av vårt team, tveka inte att söka!

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

 https://ki.se/om-ki/tio-skal-att-valja-karolinska-institutet 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 19 november 2023

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

IKT-pedagog med ansvar för att utveckla det digitala lärandet

Ansök    Okt 27    Karolinska Inst    Systemadministratör
Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet Enheten för Undervisning och Lärande (UoL) faciliterar pedagogisk utveckling vid Karolinska Institutets utbildning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå. I UoLs uppdrag ingår högskolepedagogisk utbildning, pedagogiskt stöd för utveckling av undervisning och kurser, forum för pedagogisk dialog, produktion av multimediamaterial för lärande samt utveckling av den pedagogiska infrastrukturen. UoLs ve... Visa mer
Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet
Enheten för Undervisning och Lärande (UoL) faciliterar pedagogisk utveckling vid Karolinska Institutets utbildning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå.

I UoLs uppdrag ingår högskolepedagogisk utbildning, pedagogiskt stöd för utveckling av undervisning och kurser, forum för pedagogisk dialog, produktion av multimediamaterial för lärande samt utveckling av den pedagogiska infrastrukturen. UoLs verksamhet riktar sig till personal involverad i KIs utbildning såväl på lärosätet som inom hälso- och sjukvården i Stockholms län. Vi på UoL arbetar tillsammans fram kreativa lösningar på dagens och morgondagens utmaningar inom lärande utifrån våra olika kompetenser och bakgrunder. Tillsammans tar vi ansvar för att skapa förutsättningar för en utbildning av högsta kvalitet. Utbildning som bygger kompetens för framtidens hälso- och sjukvård. Området Digitalt lärande ansvarar för utveckling och förvaltning av den digitala lärandemiljön, samt att stötta användarna i utvecklingen av sin undervisning. Steg för steg bygger vi framtidens digitala lärande i nära samarbete med såväl ledning som användare och IT-avdelningen. Nu söker vi en IKT-pedagog som vill driva utvecklingen av stödet för användarna att nyttja digitaliseringens möjligheter. Är det du?

Din roll
I din roll som IKT-pedagog och objektspecialist kommer du att fungera som kontaktyta mellan pedagoger, förvaltning och it-leverantörer där du formulerar pedagogiska behov i relation till digital teknik.

I arbetet ingår:

- Utveckling av det digitala stödet till användarna (lärare och administratörer inom utbildning)
- Samordna och leda det dagliga arbetet med digitalt stöd (ex supportfunktion, produktion av digitala resurser, lärandetillfällen, nätverk mm) 
- Du kommer att leda arbetet tillsammans med dina kollegor kring e-portfolio på KI. 
- Aktivt delta i det dagliga arbetet samt utveckling inom området 
- Driva utvecklingen av nätverk inom utbildningsorganisationen 
- Etablera goda relationer till användarna och skapa förutsättningar för samarbete genom att se deras och verksamhetens behov. 
- Leda och delta i utvecklingsprojekt 
- Bedriva en aktiv och systematisk omvärldsbevakning
- Utveckla samarbetet med andra lärosäten 

Vem är du?
Du ser de pedagogiska möjligheterna i de digitala förutsättningarna och har ett stort intresse att utifrån användarnas behov stödja utvecklingen av utbildningens digitalisering. Genom att skapa stöd, inspiration/motivation och nätverk skapar du förutsättningar för användarna att nyttja digitaliseringens pedagogiska och praktiska möjligheter i undervisningen. Du har förmåga att förstå användarnas behov och med ett helhetsperspektiv utveckla stöd anpassade till rådande förutsättningar. Du är van att leda och driva utveckling och samverkan samt samordna det dagliga arbetet. Som person är du nyfiken, utvecklingsorienterad, strukturerad och kommunikativ. Du har lätt för att sätta dig in i andras perspektiv, samarbeta och skapa goda relationer med olika grupper i olika sammanhang.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

- Stort intresse för digitaliseringens möjligheter
- Erfarenhet av undervisning på gymnasium, vuxenutbildning eller högskola.
- Pedagogisk utbildningskompetens
- God förståelse för digitala möjligheter inom pedagogiken
- God förmåga att driva förändrings-/utvecklingsarbete
- God förmåga att sätta upp mål, samordna och leda det dagliga arbetet
- Mycket god förmåga att sätta dig in i och utgå från användarnas behov
- Mycket god förmåga att kommunicera, samverka och samarbeta
- Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Meriterande

- Erfarenhet av drift av LMS, digitala examinationer eller andra IKT-verktyg i pedagogiskt arbete
- Högskolepedagogisk kompetens
- Erfarenhet av att jobba i projekt
- Erfarenhet och grundförståelse av e-portfoliometodik

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

 https://ki.se/om-ki/tio-skal-att-valja-karolinska-institutetAnsökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 24 november 2023

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

IT/OT-ingenjör till Vattenfall Värme

Företagsbeskrivning Det här är vi, dina nya kollegor Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare o... Visa mer
Företagsbeskrivning
Det här är vi, dina nya kollegor
Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.
I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.


Jobbeskrivning
Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker vi på Vattenfall Värme en IT/OT-ingenjör som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt.
Som IT/OT-ingenjör kommer du ha följande huvudsakliga arbetsuppgifter:
Övervaka och hantera säkerhetsrisker
Uppdatera programvaror och firmware
Säkerställa att backup och disaster recovery-procedurer fungerar
Hantera licenser
Planera långsiktiga uppgraderingar och utbyten av system

Du kommer också att medverka i systematiskt cybersäkerhetsarbete, agera kravställande och uppföljande mot projekt, samt fungera som en viktig kontaktyta mellan anläggningen och centrala IT- och OT-resurser.
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Du kommer tillhöra underhållsavdelningen som består av 10 personer. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett modernt ledarskap och många kontaktytor. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle.


Kravspecifikation
Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller en automationsingenjörsutbildning med bred kunskap inom processnära IT och cybersäkerhet. Alternativt är du en IT/OT- ingenjör med förståelse och intresse inom automationsområdet.
Du kommer att ha en viktig roll i att säkra vår verksamhet genom att hantera och underhålla våra OT-system. För att lyckas i rollen ser vi därför att du har erfarenhet av arbete både inom OT- och IT-miljöer och är van att hantera backup och återställningsprocesser, licenshantering och mjukvaruuppdateringar. Du bör också ha goda kunskaper i nätverk, säkerhetsåtgärder och tekniker som används inom OT-miljön.
Det är meriterande om du har erfarenhet av olika styrsystem såsom Siemens PCS7, T3000 och ABB 800xA, men detta är inte ett krav.
Dina personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs att arbeta både självständigt och i team, har en analytisk förmåga att identifiera och lösa tekniska problem och föreslår förbättringar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.


Ytterligare information
Mångfald och inkludering
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.

Placering är Jordbro, Haninge.

Välkommen med din ansökan senast den 12 november 2023. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte till sista dagen med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.


För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Liselott Nilsson, telefon 0730 96 37 52


Fackliga representanter är Stefan Andersson, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Robert Lönnqvist SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Carolina Bölander, 073 431 12 60.


Att arbeta inom Vattenfall Värme innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Förvaltningsledare kortare uppdrag

Interim förvaltningsledare IT till kund i Huddinge i avvaktan på en permanent ersättningsrekrytering. I rollen ingår att ansvara för förvaltningsledning och utveckling av förvaltningsledning för vissa IT-objekt samt ansvar för säkerhet och dataskydd. Tyngdpunkten ligger på förändring av rutiner och att driva utvecklingsaktiviteter. I uppdraget ingår att säkerställa att IT-stöd är tillgängligt för verksamheten enligt överenskommen nivå och att tekniska i... Visa mer
Interim förvaltningsledare IT till kund i Huddinge i avvaktan på en permanent ersättningsrekrytering.

I rollen ingår att ansvara för förvaltningsledning och utveckling av förvaltningsledning för vissa IT-objekt samt ansvar för säkerhet och dataskydd. Tyngdpunkten ligger på förändring av rutiner och att driva utvecklingsaktiviteter.

I uppdraget ingår att säkerställa att IT-stöd är tillgängligt för verksamheten enligt överenskommen nivå och att tekniska integrationer fungerar tillfredsställande. I arbetet ingår att styra och leda resurser, leveranser och aktiviteter om förvaltningsobjektet. I uppdraget ingår även att ansvara för kontakter med externa IT-leverantörer inom eget ansvarsområde och att styra leverantörer med hjälp av gällande avtal. I rollen ingår också utvecklingsarbete kring arbetsmetoder och samarbetsformer kring IT-förvaltning.

Vi söker dig med följande erfarenhet:

7+ års erfarenhet
Erfarenhet av arbete som förvaltningsledare IT
Erfarenhet av arbete i rollen som beställare gentemot externa IT leverantörer/outsourcingpartner
Praktisk erfarenhet av dataskydd och IT-säkerhetsfrågor
Erfarenhet av personuppgiftsbehandling och GDPR- frågor


Visstid ca 6 månader under pågående rekrytering.

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella. Visa mindre

E-commerce Manager till Thernlunds

E-commerce Manager till Thernlunds Är du en person som drivs och motiveras av uppgiften att skala upp en e-handelsbutik fylld av attraktiva varumärken? Som klarar av både den operativa hetluften och det strategiska arbetet? Trivs du i en resultatinriktad och entreprenörer miljö? Då är det kanske dig vi letar efter till tjänsten som Thernlunds E-commerce Manager. Här får du chansen att arbeta i ett team tillsammans med marknads- och inköps där ditt ansvar b... Visa mer
E-commerce Manager till Thernlunds
Är du en person som drivs och motiveras av uppgiften att skala upp en e-handelsbutik fylld av attraktiva varumärken? Som klarar av både den operativa hetluften och det strategiska arbetet? Trivs du i en resultatinriktad och entreprenörer miljö?
Då är det kanske dig vi letar efter till tjänsten som Thernlunds E-commerce Manager. Här får du chansen att arbeta i ett team tillsammans med marknads- och inköps där ditt ansvar blir att ta den digitala affären till nästa nivå.Vi gör nu en storsatsning på vår e-handel och letar därför aktivt efter personer som kan komma in och leverera värde från dag ett. Vi står just nu inför en riktigt spännande expansionsresa där E-commerce Manager är en central roll.
Thernlunds är en multibrandbutik för både honom och henne. Hos oss hittar du ett handplockat sortiment av mode och accessoarer för vardag och fest. Vi erbjuder dig personlig service, trendinspiration och styling tips. Vår personal ser till att du får den perfekta passformen vid ditt köp och ger dig tips och råd kring val av kläder som tar din garderob till nya höjder.

Om rollen Som E-commerce Manager på Thernlunds
Är du en del av ett e-handelsteam (f.n. 2 medarbetare) och har ett kommersiellt och funktionellt/operativt ansvar över den digitala affären vilket inkluderar: tillväxt och digital affärsutveckling, marknadsföring, konverteringsoptimering, kundtjänst och logistik/frakt.

E-commerce Manager är en nyckelroll för bolagets fortsatta tillväxt och du rapporterar till Vice VD. I övrigt kommer din roll bland annat innefatta att;
? Bidra till och utveckla e-handelsaffären
? Driva bolagets expansion samt utforska nya affärsmöjligheter
? Utveckling och optimering av Thernlunds e-handel
? Äga strategi, planering och koordinering av digitala kommunikationen, till exempel nyhetsbrev, on-site, sociala medier m.m
? Övergripande ansvar för digital marknadsföring och kundanskaffning
? Löpande analys, rapportutveckling och framtagande av nyckeltal
? Leda och delta i krossfunktionella samarbeten med resten av bolaget

Erfarenhet & kompetens
? Mycket god erfarenhet av att leda och skala e-handel
? God analytisk förmåga och kunskaper inom verktyg som t.ex. Google Analytics
? Förmåga att leda och utveckla ditt team
? Erfarenhet av on-site optimering, CRO, UX, SEO, webbanalys m.m.
? Mycket god erfarenhet av digital marknadsföring
? Resultatdriven, analytisk samt vill arbeta mot tydliga mål och vet hur du ska uppnå dem med konkreta nyckeltal
? Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Om dig
Vi tror att du är en driven och initiativrik entreprenörssjäl som inte är rädd att prova nya idéer. Du är en relationsbyggare med en inneboende förmåga att inspirera och få med dig teamet. Utöver det tror vi du är prestigelös person som gillar att varva strategiskt arbete med de operativa arbete som krävs för att nå de övergripande målen.
Tillträde omgående.
Välkommen till oss på Thernlunds! Visa mindre

Seniora systemutvecklare till välbetalda och samhällsviktiga uppdrag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som systemutvecklare med oss på PersonalExpressen! Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - Sveriges snabbast växande företag specialiserat på bemanning mot statliga myndigheter och offentlig sektor! Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet av systemutveckling och som trivs med att ha en ledande roll i digitala utvecklingsprojekt samtidigt som du motiveras av att driva samhällsutvecklingen framåt! Välbeta... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som systemutvecklare med oss på PersonalExpressen!
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - Sveriges snabbast växande företag specialiserat på bemanning mot statliga myndigheter och offentlig sektor! Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet av systemutveckling och som trivs med att ha en ledande roll i digitala utvecklingsprojekt samtidigt som du motiveras av att driva samhällsutvecklingen framåt!
Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen såväl upphandlar vi som säljer vi löpande gentemot ett brett spektrum av kunder inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med många av landets största myndigheter vilket ger dig som söker ett konsultuppdrag tillsammans med oss en stor frihet att själv få vara med och välja din framtida arbetsplats. Detta samtidigt som vi tillgodoser att du får en högre lön och bättre arbetsvillkor än om du t.ex. hade varit anställd direkt på en myndighet. Vi är framtidens arbetsgivare och förstår att du värdesätter en arbetsgivare högt som också värdesätter dig högt tillbaka. Med oss vid din sida kan du som vår konsult känna dig trygg med att våra upphandlare och säljare alltid kommer att tillgodose att du blir mer än nöjd med den lön och de villkor vi förhandlar fram åt dig. Vi tror på en effektiv arbetsfördelning där du som vår konsult leder samhällets digitala utveckling framåt samtidigt som vi leder utvecklingen framåt avseende den lön och de villkor som det offentliga är berett att erbjuda för att få tillgång till den bästa kompetensen. Tillsammans med dig möjliggör vi för de mest ambitiösa myndigheterna i Sverige att uppnå de digitaliserings- och datasäkerhetsmål som kommit att bli en allt viktigare faktor inte bara för en välfungerande offentlig sektor specifikt utan för ett välfungerande samhälle i stort. Vår målsättning på PersonalExpressen är kort och gott att fler av landets bästa systemutvecklare ska vilja välja att dela med sig av sin spetskompetens just gentemot det offentliga. Vi hoppas att det är en målsättning vi får glädjen att dela med dig framöver - skillnad gör vi bäst tillsammans!
Sök in för att bli en del av PersonalExpressen redan idag!
Sök in till oss som systemutvecklare redan idag och var med oss på vår resa att kompetensförsörja Sverige med de bästa systemutvecklarna där de behövs som mest!
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

IAM-specialist till digitaliseringsavdelningen

Ansök    Sep 22    Huddinge kommun    IT-säkerhetschef
Motiveras du av att ha en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinge VI söker nu en IAM- specialist som ska arbeta inom området Identitetshantering till sektionen IT Drift och Förvaltning. Huddinge IT är inte som andra IT-bolag. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i fr... Visa mer
Motiveras du av att ha en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen?
Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt?
Då kan Huddinge VI söker nu en IAM- specialist som ska arbeta inom området Identitetshantering till sektionen IT Drift och Förvaltning.

Huddinge IT är inte som andra IT-bolag. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant.
Vårt uppdrag är att ta fram de bästa IT-lösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi på IT stävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt. Digitaliseringsavdelningen bildades under år 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun.

Organisatoriskt kommer du tillhöra ett härligt gäng med teknisk skickliga personer inom digital arbetsplats, nät, fiber och server. Du rapporterar till chefen för IT Drift och förvaltning.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

-

Just nu bygger vi på nästa generations drift där vi ser en hybridmiljö som vår lösning. Denna roll kommer därför vara central och viktig för oss under en lång tid framöver.

Tillsammans med dina kollegor inom serverdrift, nät, digital arbetsplats och arkitektur samt med andra inom objektet ska vi bygga nästa generations identitetshantering för vår driftsmiljö. Det innefattar allt från lokal drift, molntjänster i Azure och färdiga SaaS-tjänster.

Du kommer också att få jobba med att modernisera vår hantering av identiteter med flera olika typer av spännande effektmål, allt från att hjälpa oss hur vi hanterar licenser till hur vi hanerar informationsägare.
Du kommer även hantera teknik-frågor inom AD, federering och provisionering. Men också mjukare frågor som hur man bygger en funktionell behörighetsstruktur och hur man använder sig av IAM inom On-/Off-boarding.

Vi söker dig som har en flerårig erfarenhet av Identity & Access Management. Du har tidigare arbetat med integration, standarder och hur man sätter upp en bra arkitektur för IAM, samt kravställning och upphandling av systemstöd.

Du har ett möjlighetsorienterat förhållningssätt som vill bidra till förändring och utveckling.
Du är trygg i din roll som IAM specialist och är van att driva ditt egna dagliga arbete men trivs som bäst där du tillsammans med ditt team levererar. Du har tidigare arbetat i större organisationer där skalfördelning är viktigt. Med din expertis kommer du hjälpa oss att arbeta smartare, mer integrerat och framförallt säkrare.
Då vi vill utvecklas, ser vi att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och förstår vikten av dokumentation och att sprida kunskaper.

Vi strävar alltid efter en transparent, inkluderade och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Har du det vi söker och vill tillhöra ett grymt team? Sök redan idag! Visa mindre

Systemutvecklare .NET till Sveriges vassaste team

Jobba på Sveriges bästa arbetsplats istället! Det finns 1.5 miljoner företag i Sverige, och enligt Great Place to Work som har 100 miljoner medarbetarundersökningar i bagaget, så är vi den bästa arbetsplatsen på listan över stora organisationer 2023. Och vi vill bli fler. Det är klart du ska ansluta till oss! Som medarbetare på Sopra Steria blir du en del av kulturen ”Tillsammans når vi längre” och får arbeta tillsammans med ett genuint, nyfiket och dri... Visa mer
Jobba på Sveriges bästa arbetsplats istället!

Det finns 1.5 miljoner företag i Sverige, och enligt Great Place to Work som har 100 miljoner medarbetarundersökningar i bagaget, så är vi den bästa arbetsplatsen på listan över stora organisationer 2023. Och vi vill bli fler. Det är klart du ska ansluta till oss!

Som medarbetare på Sopra Steria blir du en del av kulturen ”Tillsammans når vi längre” och får arbeta tillsammans med ett genuint, nyfiket och drivet team. Vi tror på Power of Sharing och arbetar ständigt med att dela med oss av våra kunskaper mellan varandra och till samhället i stort. Vi står nu inför en spännande tillväxtresa som genomsyrar hela verksamheten där det finns stora möjligheter att växa tillsammans med bolaget. I Sverige är vi ca 550 kollegor, i Norge närmre 2500 - här har du möjlighet att skapa verklig förändring genom digital utveckling.

Vi söker nu fler .NET-utvecklare till våra agila utvecklingsteam, till våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Östersund. Vi hoppas hitta dig som vill hjälpa våra kunder med sin digitala resa. I gengäld erbjuds du ett jobb hos Sveriges bästa arbetsgivare i en roll där trygghet och flexibilitet förenas. Hos oss på Sopra Steria sitter kunskapsdelning i väggarna och är en av ingredienserna till att vi har kul på jobbet - vi kallar det Power of Sharing!

Om tjänsten

Vi vill gärna hitta dig som vill utvecklas som .NET-utvecklare tillsammans med oss. Du kommer att arbeta i tät samverkan med andra duktiga utvecklare från Sopra Steria och kunder som vill vara i teknikens framkant. Vi har intressanta kunder inom många branscher – just nu har vi flera kunder inom Telecom och offentlig sektor där vi behöver tillsätta agila teamleveranser.

Som konsult på Sopra Steria kommer du att få arbeta med spännande och varierade uppdrag som bidrar till nytta i samhället. Vårt .NET-team har en stark sammanhållning och ett stort fokus på kunskapsspridning. Här tar du ansvar för dina uppgifter tillsammans med kunniga och hjälpsamma kollegor. Vi söker dig som vill vara en del av en agil teamleverans. Som nyanställd kommer du direkt att kliva in i ett team tillsammans med andra kollegor från Sopra Steria.

Läs gärna mer om oss och hur vi tänker:
Utvecklas inom .NET hos oss (soprasteria.se)

Vem är du?

Till den här rollen söker vi dig som har flera års erfarenhet av .NET och vill fortsätta att lära dig mer. Har du även erfarenhet av JavaScript, Azure och Microtjänster är det toppen! I övrigt söker vi dig som:

• Gillar att jobba med ny teknik och lära dig ny teknik
• Delar med dig av kunskap till dina kollegor
• Tycker om att jobba som konsult
• Behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift

Ansökan

Nu vill vi gärna höra lite om dig! Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka direkt till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida! Om det fortfarande finns något du funderar över är du välkommen att kontakta Kalle Forsell, [email protected]. Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att få höra ifrån dig!

Om oss

Att arbeta på Sopra Steria innebär att tillhöra ”A place to Grow”. Vi är nämligen övertygade om att när vi kan växa som individer växer vi också som företag. Som konsult hos oss kommer du att ställas inför nya problem, tekniker, processer, roller och perspektiv som ger dig nya erfarenheter och värdefulla insikter. Genom vår starka delningskultur ”Power of Sharing” utvecklar vi sedan varandra, våra kunder och samhället i stort. En kultur att vara stolt över!

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar. I världen är vi mer än 55 000 medarbetare och rankas av Gartner som ett topp 5 bolag i Europa inom Digital Transformation, 600 av oss finns här i Sverige. Visa mindre

BI-utvecklare

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Söker du en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinges digitaliseringsavdelning vara rätt utmaning för dig! Digitaliseringsavdeln... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Söker du en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinges digitaliseringsavdelning vara rätt utmaning för dig!
Digitaliseringsavdelningen är inte som andra IT-avdelningar. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant.
Vårt uppdrag är att ta fram de bästa IT-lösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi på IT strävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

Digitaliseringsavdelningen på Huddinge kommun satsar på att bli en av de främsta digitaliseringskommunerna i Sverige. Avdelningen består av sektionerna Arkitektur och Innovation, Sammanhållen verksamhetsutveckling, Drift och Förvaltning samt Kundstöd och Helpdesk.
Digitaliseringsavdelningen har runt 70 medarbetare och leds av framtidsdirektören som rapporterar till kommundirektören och ingår i Huddinge kommuns ledningsgrupp. Digitaliseringsavdelningen ska leverera IT- och digitaliseringstjänster som är anpassade till verksamheternas mål och behov. Till detta ska avdelningen även proaktivt leda verksamheterna in i och igenom den digitala transformationen.

Sektionen Arkitektur och Innovations uppdrag är att omsätta verksamheternas behov till relevanta tjänster ur ett strategiskt och holistiskt perspektiv. Att se till att vi framtidssäkrar en så effektiv och säker leverans av våra tjänster som möjligt. Samt att bygga upp och driva arbetet med en framtidssäkrad sammanhållen datadriven organisation, som möjliggör datadrivet beslutsfattande och är öppen för ny teknik.

-

Som vår nästa BI-utvecklare med inriktning på backend blir du ett viktigt tillskott till vår fortsatta utveckling. För oss är det viktigt att hitta rätt person som dagligen är med och levererar innovativa och samhällsnyttiga lösningar samtidigt som du matchar våra värderingar och kultur.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla och förvalta vårt datalager samt införandet av ett nytt rapportverktyg för kommunens verksamheter.

Vad har vi för teknik?
Datalagret är utvecklat i Microsoft Server (on-prem) och bygger på Data vault-arkitektur med datamarts enligt Kimball-arkitektur. ETL görs i SSIS och T.

Urval av arbetsuppgifter:
- Att utveckla och förvalta kommunens beslutsstödsystem, bestående av datalager samt system inom rapportering, budget och prognos.
- Komplettera befintligt rapportverktyg med Power BI.
- Implementera nya datakällor till befintligt datalager.


Vi söker dig som vill vara med på resan med att utveckla och förvalta vårt datalager samt införa Power BI i kommunens verksamheter. Som utvecklare i BI-teamet kommer du delta i att säkerställa drift och utveckling av kommunens BI-lösning. Särskilt fokus kommer att ligga på utvecklingen av kommunens datalager. Du kommer dessutom att medverka i olika spännande projekt och utredningar som teamet involveras i.

Du har en bakgrund inom Data Warehouse och Business Intelligence. Du drivs av utmaningen att bygga nytt men förstår även vikten med att underhålla det befintliga. Du har en förmåga att sätta dig in i verksamhetsbehovet och sedan översätta detta till en lösning som skapar stor nytta för beställaren.
Vårt BI-team kommer ha en viktig och betydande roll i kommunens digitaliseringsresa.

Vi tror att du har erfarenhet av
- Data Warehouse i
- T-
- Något rapport verktyg (Diver Solution / Power BI / Qlick)
- Data Vault
- SSAS
- SSIS

Du har en relevant akademisk examen eller motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeserfarenhet eller fristående kurser. Det är starkt meriterande med kunskap om och erfarenhet av den kommunala sektorn.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen. Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Ansökan
Vi strävar alltid efter en transparent, inkluderade och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Har du det vi söker och vill tillhöra ett grymt team? Sök redan idag! Visa mindre

Systemtekniker till Huddinge IT

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Söker du en roll där du kan få vara med och bidra med samhällsnytta? Då kan Huddinges digitaliseringsavdelning vara rätt utmaning för dig! Vårt team inom IT Drift och Förvaltning söker en till kollega! Hudding... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Söker du en roll där du kan få vara med och bidra med samhällsnytta? Då kan Huddinges digitaliseringsavdelning vara rätt utmaning för dig!
Vårt team inom IT Drift och Förvaltning söker en till kollega!

Huddinge IT är inte som andra IT-bolag. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant.
Vårt uppdrag är att ta fram de bästa IT-lösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi på IT stävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt. Digitaliseringsavdelningen bildades under år 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun.
Organisatoriskt kommer du tillhöra ett härligt gäng med teknisk duktiga personer inom digital arbetsplats, nät, fiber och server. Du rapporterar till chefen för IT Drift och förvaltning.


Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

-

Som systemtekniker kommer du ha en viktig roll i det operativa arbetet när vi bygger nästa generations drift.
Tillsammans med dina kollegor inom serverdrift, nät, digital arbetsplats och arkitektur kommer ni bygga nästa generations identitetshantering för vår driftsmiljö. Vilken innefattar allt från lokal drift, molntjänster i Azure och färdiga SaaS-tjänster. Du kommer vara en del i arbetet med att modernisera vår hantering av identiteter med flera olika typer av spännande effektmål, allt från att hjälpa oss hur vi hanterar licenser till hur vi hanterar informationsägare.
Vidare kommer du arbeta med teknik-frågor inom AD, federering och provisionering, men också mjukare frågor som hur man bygger en funktionell behörighetsstruktur och hur man använder sig av IAM inom On-/Off-boarding

Vi söker dig som vill vara en del av ett skickligt team på 15 kollegor. Tillsammans delar vi ett stort teknikintresse med kombination av att leverera viktigt samhällsnytta. Du är nyfiken, har eget driv och vill utvecklas. Du har lätt att bli inspirerad och gillar även att inpirera andra. Du är en doer och blir motiverad av att skapa det som inte finns.

Du har arbetet i ett par år som systemtekniker och vill utvecklas mera inom det området.
Har du tidigare arbetat inom området Microsoft identity manager eller Identity and access mangement är det mycket meriterande.
Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och förstår vikten av dokumentation och att sprida kunskaper.
Ansökan
Vi strävar alltid efter en transparent, inkluderade och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential!
Har du det vi söker och vill tillhöra ett grymt team? Sök redan idag! Visa mindre

Senior projektledare

Q Professonals AB är ett företag nicschat mot techsektorn. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Almega TechSverige. Beskrivning Vi söker nu en senior projektledare efterimplementeringsfasen av ett projekt. Fokus kommer att vara IT-leveranser till en ny enhet där huvuduppgifterna kommer att vara samordning av IT-insatser.  Arbetsuppgifter I rollen som projektledare kommer du att: skapa eller uppdatera SLA och DTA; slutföra nödvändiga IRAM fö... Visa mer
Q Professonals AB är ett företag nicschat mot techsektorn. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i Almega TechSverige.Beskrivning
Vi söker nu en senior projektledare efterimplementeringsfasen av ett projekt.

Fokus kommer att vara IT-leveranser till en ny enhet där huvuduppgifterna kommer att vara samordning av IT-insatser. 

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare kommer du att:

skapa eller uppdatera SLA och DTA;
slutföra nödvändiga IRAM för alla IT-tjänster;
slutföra licens-, plattforms- och supportavtal;
övervaka och stödja implementeringen av en ny domän och e-postuppsättning.

Det mesta av analys- och uppdateringsområdet kommer att vara kopplat till infrastruktur och slutanvändartjänster, varför agilt mindset och erfarenhet inom dessa tekniska domäner krävs. Tidigare erfarenhet av leverantörshantering krävs också. 

Kvalifikationer
Vi söker sig som har en examen inriktade på IT eller liknande.

Goda kunskaper i engelska är ett krav, både i skrift och tal. Kunskaper i svenska är inte nödvändigt men en merit. 

Villkor
Tjänsten är ett uppdrag hos kund på heltid med snabb tillsättning och vi ser fram emot att få ta del av din ansökan snarast. Q har kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen Almega samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Objekt- och utvecklingsledare IT

Ansök    Aug 31    Huddinge kommun    Systemförvaltare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Söker du en roll där du får vara med och påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinge Kommuns digitaliseringsavdelning vara rätt utmaning för dig! Till avde... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Söker du en roll där du får vara med och påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinge Kommuns digitaliseringsavdelning vara rätt utmaning för dig!

Till avdelningen för digitalisering inom kommunstyrelsens förvaltning, har vi nu en unik roll där du både får jobba som objektledare IT med operativt med ansvar för digital utveckling, kopplat till redovisning, upphandling och inköp, samtidigt som du jobbar på taktisk nivå och utvecklar Huddinges styr- och samverkansmodell.

Inom Huddinge kommun får du möjligheten att arbeta med digitalisering som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant. Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Vårt uppdrag är att ta fram de bästa digitaliseringslösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi stävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt. Digitaliseringsavdelningen bildades under 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun.

Huddinge har senaste året infört en ny styr- och samverkansmodell med syfte att genom gemensamma arbetssätt skapa bättre förutsättningar för verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering. Vi förstärker därför nu med vår genomförande kraft både genom att utöka med en objektledare IT samt stärka upp stödet till de som jobbar i modellen.

-

Som objektledare för redovisning, upphandling och inköp har du det operativa helhetsansvaret för den tekniska plattformen. Plattformen stödjer området för redovisning, upphandling, inköp och utvecklas löpande utifrån verksamhetens olika behov och prioriteringar.
I den andra delen av rollen som utvecklingsledare kommer du ha ett mer taktiskt ansvar med utvecklingen av Huddinges styr- och samverkansmodell. Det innebär att baserat på behov identifiera områden där vi behöver bli starkare och vara aktiv i att driva förändring.

Urval av arbetsuppgifter
- Vara länken mellan verksamhet och kommunens centrala funktion för IT/digitalisering
- Leda arbetet inom objektet tillsammans med objektledare hos verksamheten
- Säkerställa planering av objektplan och genomförande av aktiviteter
- Säkerställa avtal och samarbeten med leverantörer
- Se över arbetssätt och effektiviseringsmöjligheter
- Ge praktiskt stöd och ansvara för dokumentering av gemensamma arbetssätt


Vi söker dig som arbetar som objekt eller utvecklingsledare. Eller har du kanske en liknande roll som t.ex. projektledare, förvaltningsledare så är det också mycket intressant för oss.

Du har en akademisk utbildning eller motsvarande. Du har mycket god erfarenhet av att hålla ihop och driva ett område samt att arbeta med verksamhetsutveckling genom digitalisering.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har ett möjlighetsorienterat förhållningssätt och en vilja att bidra till förändring och utveckling. Du har förmåga att skapa engagemang, är strukturerad, tar ansvar för dina åtaganden och driver dem i mål. Vidare är du en är en god kommunikatör och kan skapa förståelse hos såväl verksamhet som inom teknikorganisationen. Du inspirerar till ett gott samarbetsklimat, är trygg att leda möten, workshops och facilitera diskussioner i komplexa frågor för större grupper.

Vi tror du har mycket goda erfarenheter av
- Bidra till verksamhetsutveckling genom att nyttja digitaliseringens möjligheter
- Förändringsledning
- Förvaltningsmodeller, meriterande om specifikt PM3
- Projektledning eller liknande roller
- Att leda andra och bidra till gott samarbetsklimat
- Lagen om offentligupphandling (LoU)
Vad kan Huddinge IT kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Ansökan
Vi strävar alltid efter en transparent, inkluderade och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Har du det vi söker och vill tillhöra ett grymt team? Sök redan idag! Visa mindre

Teknisk Helpdeskingenjör - Scania Sverige AB

Avdelningen Teknisk Support på Scania Sverige AB stöttar våra återförsäljare rörande de fordon och tjänster som Scania levererar på den svenska marknaden. Gruppen består idag av 14 personer. Dina arbetsuppgifter Huvudansvaret för den tekniska helpdeskingenjören är att ge återförsäljare, verkstäder och kunder en hög nivå av teknisk support för att säkerställa en snabb lösning på eventuella problem och därmed maximal drifttid för Scania-produkter. Detta up... Visa mer
Avdelningen Teknisk Support på Scania Sverige AB stöttar våra återförsäljare rörande de fordon och tjänster som Scania levererar på den svenska marknaden. Gruppen består idag av 14 personer.

Dina arbetsuppgifter
Huvudansvaret för den tekniska helpdeskingenjören är att ge återförsäljare, verkstäder och kunder en hög nivå av teknisk support för att säkerställa en snabb lösning på eventuella problem och därmed maximal drifttid för Scania-produkter.

Detta uppnås genom att lösa tekniska frågor med en kort ledtid inklusive eskalering av kvalitetsavvikelser inom övriga Scanias funktioner. Arbetet medför ett nära samarbete med de globala tekniksupport- och fältkvalitetsorganisationerna på Scania Corporate. Du rapporterar till Chef Teknisk Support.

Din profil
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en gedigen produktteknisk erfarenhet samt att du trivs med ett högt tempo. Du har erfarenhet av Scania systemen FRAS, SDP3, BCI och bör vara bekant med verkstadsprocesser. Egenskaper som är viktiga för rollen är social kompetens, lyhördhet och engagemang.

Du är analytisk, strukturerad och drivande. Självklart är du en god lagspelare då vi dagligen arbetar med kompetensutbyte inom gruppen. B-körkort är ett krav och har du även C- och E-körkort är det meriterande men inget krav. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi kan ge dig en trivsam arbetsmiljö med engagerade kunniga kollegor inom servicemarknaden. Intressanta och utmanande arbetsuppgifter i marknadsmiljö med ett nära samarbete med både Scanianätverk och bussoperatörer.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Alessandro Pontecorvi, Chef Teknisk Support på tel 010-706 67 41 alt  [email protected] eller Peter Asplund, Teamledare Teknisk Support på tel 010-706 62 51 alt [email protected].

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Urval kommer att ske löpnade under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan.

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt inom Gävleborg, Dalarna, Södermanland och Västmanland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2022 registrerade Scania Sverige 2 462 tunga fordon till en marknadsandel på 40,6%, därtill registrerade Scania Sverige 239 Scaniabussar. Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

IT-konsult som är specialist inom Windows/Mac!

Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS.... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS. Det är en varierande roll med många möjligheter! Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av administration av modern Microsoftinfrastruktur och Windows/Mac klienthantering.
Har erfarenhet av scriptning och automatisering i PowerShell samt konfigurationshantering.
Har goda kunskaper av Microsoft Endpoint Configuration Manager och/eller Jamf Pro.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som IT-konsult redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Huddinge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Huddinge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

IT-systemtekniker till Huddinge Kommun

Söker du en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinge IT vara rätt utmaning för dig! Vårt team inom Identitetshantering (IAM) till sektionen IT Drift och Förvaltning söker en till kollega! Om arbetsplatsen Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, teknis... Visa mer
Söker du en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinge IT vara rätt utmaning för dig!
Vårt team inom Identitetshantering (IAM) till sektionen IT Drift och Förvaltning söker en till kollega!

Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt. Digitaliseringsavdelningen bildades under år 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun.
Organisatoriskt kommer du tillhöra ett härligt gäng med teknisk duktiga personer inom digital arbetsplats, nät, fiber och server. Du rapporterar till chefen för IT Drift och förvaltning.

Huddinge IT är inte som andra IT-bolag. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag, är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.
Läs mer om våra förmåner; https://www.huddinge.se/arbete-och-karriar/arbeta-i-huddinge-kommun/formaner-/

-

Som systemtekniker med inriktning IAM kommer du ha en viktig roll i det operativa arbetet när vi bygger nästa generations drift. Idag har vi en objektledare/förvaltningsledare för IAM, men vi behöver förstärkning när vi sätter identitet i fokus.

Tillsammans med dina kollegor inom serverdrift, nät, IT-arbetsplats och arkitektur kommer ni bygga nästa generations identitetshantering för vår driftsmiljö. Vilken innefattar allt från lokal drift, molntjänster i Azure och färdiga SaaS-tjänster. Du kommer också jobba med att modernisera vår hantering av identiteter med flera olika typer av spännande effektmål, allt från att hjälpa oss hur vi hanterar licenser till hur vi hanerar informationsägare.
Vidare kommer du arbeta med teknik-frågor inom AD, federering och provisionering, men också mjukare frågor som hur man bygger en funktionell behörighetsstruktur och hur man använder sig av IAM inom On-/Off-boarding

Vi söker dig som vill vara en del av ett grymt team på 15 kollegor. Tillsammans delar vi ett stort teknikintresse med kombination av att leverera viktigt samhällsnytta. Du är nyfiken, har eget driv och vill utvecklas. Du har lätt att bli inspirerad och gillar även att inpirera andra. Du är en doer och blir motiverad av att skapa det som inte finns.

Du har arbetet i ett par år som systemtekniker och har har arbetat med Microsoft identity manager eller andra managementverktyg.
Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och förstår vikten av dokumentation och att sprida kunskaper.

Vi strävar alltid efter en transparent, inkluderade och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential!
Har du det vi söker och vill tillhöra ett grymt team? Sök redan idag! Visa mindre

Data Warehouseutvecklare till ett välbetalt uppdrag i Stockholm!

Hjärtligt välkommen att arbeta som Data Warehouseutvecklare hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Är du en självständig Data Warehouseutvecklare som trivs med att ta ansvar och ha en ledarroll i ett mindre team? Här får du en unik möjlighet till detta! Arbetet i denna roll innebär b.la. att genomföra nyutveckling och förvaltning av s... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som Data Warehouseutvecklare hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Är du en självständig Data Warehouseutvecklare som trivs med att ta ansvar och ha en ledarroll i ett mindre team? Här får du en unik möjlighet till detta! Arbetet i denna roll innebär b.la. att genomföra nyutveckling och förvaltning av system och applikationer samt att utveckla och förvalta agil systemutvecklingsmetodik. Du har möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av datalager, ETL/Data Warehouseutveckling samt dataintegrationer.
Har kunskap inom informations- och datamodellering, databasutveckling, Microsoft och Power BI.
Har erfarenhet av att ta fram arkitektlösningar och visualisera data.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som Data Warehouseutvecklare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Producent

Ansök    Jul 17    Byeware AB    Projektledare, IT
We are looking for a Game producer with at least 15 years experince. Knows Unreal 4 and 5 as well as being fluent in Jira. English as a native languge and Russian is desiable. Visa mer
We are looking for a Game producer with at least 15 years experince.
Knows Unreal 4 and 5 as well as being fluent in Jira.
English as a native languge and Russian is desiable. Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

IAM-specialist till digitaliseringsavdelningen

Ansök    Jul 12    Huddinge kommun    Systemförvaltare
Motiveras du av att ha en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinge IT vara rätt utmaning för dig! Vi söker vår nya objektledare/förvaltningsledare för IAM som ska arbeta inom området Identitetshantering till sektionen IT Drift och Förvaltning. Huddinge IT är inte som andra IT-bolag. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och f... Visa mer
Motiveras du av att ha en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinge IT vara rätt utmaning för dig!
Vi söker vår nya objektledare/förvaltningsledare för IAM som ska arbeta inom området Identitetshantering till sektionen IT Drift och Förvaltning.

Huddinge IT är inte som andra IT-bolag. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant.
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Vårt uppdrag är att ta fram de bästa IT-lösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi på IT stävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt. Digitaliseringsavdelningen bildades under år 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun.
Organisatoriskt kommer du tillhöra ett härligt gäng med teknisk skickliga personer inom digital arbetsplats, nät, fiber och server. Du rapporterar till chefen för IT Drift och förvaltning.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hydridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag, är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.
Läs mer om våra förmåner; Förmåner Huddinge kommun

-

Just nu bygger vi på nästa generations drift där vi ser en hybridmiljö som vår lösning. Denna roll kommer därför vara central och viktig för oss under en lång tid framöver.

Tillsammans med dina kollegor inom serverdrift, nät, digital arbetsplats och arkitektur samt med andra inom objektet ska vi bygga nästa generations identitetshantering för vår driftsmiljö. Det innefattar alt från lokal drift, molntjänster i Azure och färdiga SaaS-tjänster. Du kommer också jobba med att modernisera vår hantering av identiteter med flera olika typer av spännande effektmål, allt från att hjälpa oss hur vi hanterar licenser till hur vi hanerar informationsägare.
Du kommer även hantera teknik-frågor inom AD, federering och provisionering. Men också mjukare frågor som hur man bygger en funktionell behörighetsstruktur och hur man använder sig av IAM inom On-/Off-boarding.

Vi söker dig som har en flerårig erfarenhet av Identity & Access Management. Du har tidigare arbetat med integration, standarder och hur man sätter upp en bra arkitektur för IAM, samt kravställning och upphandling av systemstöd.

Du har ett möjlighetsorienterat förhållningssätt som vill bidra till förändring och utveckling. Du är trygg i din roll som IAM specialist och är van att driva ditt egna dagliga arbete men trivs som bäst där du tillsammans med ditt team levererar. Du har tidigare arbetat i större organisationer där skalfördelning är viktigt. Med din expertis kommer du hjälpa oss att arbeta smartare, mer integrerat och framförallt säkrare.
Då vi vill utvecklas, ser vi att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och förstår vikten av dokumentation och att sprida kunskaper.
Vi strävar alltid efter en transparent, inkluderade och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential!
Har du det vi söker och vill tillhöra ett grymt team? Sök redan idag! Visa mindre

Teknisk Helpdeskingenjör - Scania Sverige AB

Avdelningen Teknisk Support på Scania Sverige AB stöttar våra återförsäljare rörande de fordon och tjänster som Scania levererar på den svenska marknaden. Gruppen består idag av 14 personer. Dina arbetsuppgifter Huvudansvaret för den tekniska helpdeskingenjören är att ge återförsäljare, verkstäder och kunder en hög nivå av teknisk support för att säkerställa en snabb lösning på eventuella problem och därmed maximal drifttid för Scania-produkter. Detta up... Visa mer
Avdelningen Teknisk Support på Scania Sverige AB stöttar våra återförsäljare rörande de fordon och tjänster som Scania levererar på den svenska marknaden. Gruppen består idag av 14 personer.

Dina arbetsuppgifter
Huvudansvaret för den tekniska helpdeskingenjören är att ge återförsäljare, verkstäder och kunder en hög nivå av teknisk support för att säkerställa en snabb lösning på eventuella problem och därmed maximal drifttid för Scania-produkter.

Detta uppnås genom att lösa tekniska frågor med en kort ledtid inklusive eskalering av kvalitetsavvikelser inom övriga Scanias funktioner. Arbetet medför ett nära samarbete med de globala tekniksupport- och fältkvalitetsorganisationerna på Scania Corporate. Du rapporterar till Chef Teknisk Support.

Din profil
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en gedigen produktteknisk erfarenhet samt att du trivs med ett högt tempo. Du har erfarenhet av Scania systemen FRAS, SDP3, BCI och bör vara bekant med verkstadsprocesser. Egenskaper som är viktiga för rollen är social kompetens, lyhördhet och engagemang.

Du är analytisk, strukturerad och drivande. Självklart är du en god lagspelare då vi dagligen arbetar med kompetensutbyte inom gruppen. B-körkort är ett krav och har du även C- och E-körkort är det meriterande men inget krav. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi kan ge dig en trivsam arbetsmiljö med engagerade kunniga kollegor inom servicemarknaden. Intressanta och utmanande arbetsuppgifter i marknadsmiljö med ett nära samarbete med både Scanianätverk och bussoperatörer.

Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Alessandro Pontecorvi, Chef Teknisk Support på tel 010-706 67 41 alt  [email protected] eller Peter Asplund, Teamledare Teknisk Support på tel 010-706 62 51 alt [email protected].

Ansökan
Din ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Urval kommer att ske löpnade under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan.

Scania Sverige AB är ett bolag inom Scaniakoncernen, och distributör för Scanias produkter och tjänster på den svenska marknaden. Scania Sverige ansvarar för ett brett produkt- och tjänsteutbud inklusive försäljning och service via ett återförsäljarnät med 90-talet Scaniaanläggningar och 2 000 medarbetare, varav knappt 1 000 personer i den egna återförsäljarverksamheten i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö samt inom Gävleborg, Dalarna, Södermanland och Västmanland. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Kungens Kurva. 2022 registrerade Scania Sverige 2 462 tunga fordon till en marknadsandel på 40,6%, därtill registrerade Scania Sverige 239 Scaniabussar. Visa mindre

Data Warehouseutvecklare till ett välbetalt uppdrag i Stockholm!

Hjärtligt välkommen att arbeta som Data Warehouseutvecklare hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Är du en självständig Data Warehouseutvecklare som trivs med att ta ansvar och ha en ledarroll i ett mindre team? Här får du nämligen en unik möjlighet till detta! Arbetet i denna roll innebär b.la. att genomföra nyutveckling och förvalt... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som Data Warehouseutvecklare hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Är du en självständig Data Warehouseutvecklare som trivs med att ta ansvar och ha en ledarroll i ett mindre team? Här får du nämligen en unik möjlighet till detta! Arbetet i denna roll innebär b.la. att genomföra nyutveckling och förvaltning av system och applikationer samt att utveckla och förvalta agil systemutvecklingsmetodik. Du har möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av datalager, ETL/Data Warehouseutveckling samt dataintegrationer.
Har kunskap inom informations- och datamodellering, databasutveckling, Microsoft och Power BI.
Har erfarenhet av att ta fram arkitektlösningar och visualisera data.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som Data Warehouseutvecklare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

IT-konsult som är specialist inom Windows/Mac!

Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS.... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS. Det är en varierande roll med många möjligheter! Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av administration av modern Microsoftinfrastruktur och Windows/Mac klienthantering.
Har erfarenhet av scriptning och automatisering i PowerShell samt konfigurationshantering.
Har goda kunskaper av Microsoft Endpoint Configuration Manager och/eller Jamf Pro.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som IT-konsult redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

IT-konsult som är specialist inom Windows/Mac!

Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS.... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Just nu söker vi en IT-konsult som har kunskap inom Windows/Mac. I denna roll kommer du b.la. få paketera applikationer för distribution/deployment, skapa och underhålla script och automatiseringar i PowerShell samt skapa images för Windows klient OS. Det är en varierande roll med många möjligheter! Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats i Stockholm och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av administration av modern Microsoftinfrastruktur och Windows/Mac klienthantering.
Har erfarenhet av scriptning och automatisering i PowerShell samt konfigurationshantering.
Har goda kunskaper av Microsoft Endpoint Configuration Manager och/eller Jamf Pro.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet.
Vi tror på ett långsiktigt samarbete tillsammans med dig!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som IT-konsult redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Seniora IT-arkitekter till välbetalda och spännande statliga uppdrag!

Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-arkitekt hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Vi söker dig som har några års erfarenhet som IT-arkitekt eller motsvarande och som trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva dina egna projekt. Arbetet i denna typ av roll innebär b.la. arbete med att hitta lösningar kopplat till IT-st... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som IT-arkitekt hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Vi söker dig som har några års erfarenhet som IT-arkitekt eller motsvarande och som trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva dina egna projekt. Arbetet i denna typ av roll innebär b.la. arbete med att hitta lösningar kopplat till IT-struktur, systemintegrationer, informationssäkerhet m.m. Det kan även innebära ansvar för den övergripande arkitekturen, definiera arkitekturmönster och modelleringsregler för analys och design samt utveckla riktlinjer för design och konstruktion. Det finns många möjligheter för dig som IT-arkitekt! Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats och på distans.
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av rollen som IT-arkitekt.
Har arbetat med komplexa it-system.
Har kunskap inom systemintegrationer.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet. Här får du med andra ord en unik möjlighet att bli erbjuden toppenuppdrag inom ditt kompetensområde!
Vårt långsiktiga perspektiv!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som IT-arkitekt redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Backend-utvecklare inom BI till Huddinge Kommun

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Skulle du motiveras av att ha en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinges digitaliseringsavdelning vara rätt utmaning för dig! Digitaliseringsav... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Skulle du motiveras av att ha en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen?
Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt?
Då kan Huddinges digitaliseringsavdelning vara rätt utmaning för dig!
Digitaliseringsavdelningen är inte som andra IT-avdelningar. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant.

Om arbetsplatsen
Digitaliseringsavdelningen på Huddinge kommun satsar på att bli en av de främsta digitaliseringskommunerna i Sverige. Avdelningen består av sektionerna Arkitektur och Innovation, Sammanhållen verksamhetsutveckling, Drift och Förvaltning samt Kundstöd och Helpdesk.

Digitaliseringsavdelningen har runt 70 medarbetare och leds av framtidsdirektören som rapporterar till kommundirektören och ingår i Huddinge kommuns ledningsgrupp. Digitaliseringsavdelningen ska leverera IT- och digitaliseringstjänster som är anpassade till verksamheternas mål och behov. Till detta ska avdelningen även proaktivt leda verksamheterna in i och igenom den digitala transformationen.

Sektionen Arkitektur och Innovations uppdrag är att omsätta verksamheternas behov till relevanta tjänster ur ett strategiskt och holistiskt perspektiv. Att se till att vi framtids säkrar en så effektiv och säker leverans av våra tjänster som möjligt. Samt att bygga upp och driva arbetet med en framtidssäkrad sammanhållen datadriven organisation, som möjliggör datadrivet beslutsfattande och är öppen för ny teknik.

-

Vårt uppdrag är att ta fram de bästa IT-lösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi på IT strävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

Som vår nästa BI-utvecklare med inriktning på backend blir du ett viktigt tillskott till vår fortsatta utveckling. För oss är det viktigt att hitta rätt person som dagligen är med och levererar innovativa och samhällsnyttiga lösningar samtidigt som du matchar våra värderingar och kultur.

Datalagret är utvecklat i Microsoft Server (on-prem) och bygger på Data vault-arkitektur med datamarts enligt Kimball-arkitektur. ETL görs i SSIS och T.

Urval av arbetsuppgifter:
- Att utveckla och förvalta kommunens beslutsstödsystem, bestående av datalager samt system inom rapportering, budget och prognos.
- Komplettera befintligt rapportverktyg med Power BI.
- Implementera nya datakällor till befintligt datalager.

Vi söker dig som vill vara med på resan med att utveckla och förvalta vårt datalager samt införa Power BI i kommunens verksamheter. Som utvecklare i BI-teamet kommer du delta i att säkerställa drift och utveckling av kommunens BI-lösning. Särskilt fokus kommer att ligga på utvecklingen av kommunens datalager. Du kommer dessutom att medverka i olika spännande projekt och utredningar som teamet involveras i.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla och förvalta vårt datalager samt införandet av ett nytt rapportverktyg för kommunens verksamheter.

Du har en bakgrund inom Data Warehouse och Business Intelligence. Du drivs av utmaningen att bygga nytt, men förstår även vikten med att underhålla det befintliga. Du har en förmåga att sätta dig in i verksamhetsbehovet och sedan översätta detta till en lösning som skapar stor nytta för beställaren.

Vårt BI-team kommer att ha en viktig och betydande roll i kommunens digitaliseringsresa. Vi tror att du har erfarenhet av:
- Data Warehouse i
-
- Något rapportverktyg (Diver Solution / Power BI / Qlick)
- Data Vault
- SSAS
- SSIS

Du har en relevant akademisk examen eller motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeserfarenhet eller fristående kurser. Det är starkt meriterande med kunskap om och erfarenhet av den kommunal sektor.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen. Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag, är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. Läs mer om våra förmåner; https://www.huddinge.se/arbete-och-karriar/arbeta-i-huddinge-kommun/formaner-/

Ansökan
Ansökan Vi strävar alltid efter en transparent, inkluderade och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Har du det vi söker och vill tillhöra ett grymt team? Sök redan idag! Visa mindre

Ett spännande uppdrag väntar för dig som är specialist inom BizTalk!

Hjärtligt välkommen att arbeta som specialist inom BizTalk hos oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare! Just nu söker vi dig som är specialist inom BizTalk. Här får du möjlighet att arbeta självständigt i ett team och ansvara över dina egna delområden. Rollen innebär b.la. arbete med verksamhetskritiska system där du designar och utvecklar ... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som specialist inom BizTalk hos oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat, genuint och personligt bemötande samt en stor nyfikenhet kopplat till dig som person och yrkesutövare!
Just nu söker vi dig som är specialist inom BizTalk. Här får du möjlighet att arbeta självständigt i ett team och ansvara över dina egna delområden. Rollen innebär b.la. arbete med verksamhetskritiska system där du designar och utvecklar nya lösningar, men även vidareutvecklar och underhåller befintliga lösningar. Som specialist inom BizTalk får du vara med och utveckla effektiva, smarta och hållbara lösningar för det svenska samhället!
I denna roll söker vi dig som:
Har några års erfarenhet av utveckling i plattformen BizTalk.
Har erfarenhet av systemutveckling i C#.
Har arbetat i projekt eller förvaltning med fokus på integrationer.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet. Här får du en unik möjlighet att bli erbjuden toppenuppdrag inom ditt kompetensområde!
Vårt långsiktiga perspektiv!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också kommer göra. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som systemutvecklare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Huddinge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Huddinge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Erfarna mjukvarutestare till välbetalda och spännande statliga uppdrag!

Ansök    Jun 26    PersonalExpressen AB    Systemtestare
Hjärtligt välkommen att arbeta som mjukvarutestare tillsammans med oss på PersonalExpressen! Hos oss får du ett engagerat och personligt bemötande. Vi är genuint nyfikna på dig som person och yrkesutövare! Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll och som trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva dina egna projekt. Arbetet i denna typ av roll innebär b.la. att strukturera och designa mjukvaror samt analysera, utvärdera och... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som mjukvarutestare tillsammans med oss på PersonalExpressen!
Hos oss får du ett engagerat och personligt bemötande. Vi är genuint nyfikna på dig som person och yrkesutövare!
Vi söker dig som har några års erfarenhet av en liknande roll och som trivs med att ta ansvar, arbeta självständigt och driva dina egna projekt. Arbetet i denna typ av roll innebär b.la. att strukturera och designa mjukvaror samt analysera, utvärdera och rapportera testresultat. Det finns många möjligheter för dig som mjukvarutestare. Du har även möjlighet att kombinera att arbeta på plats och på distans!
I denna roll söker vi dig som:
Har erfarenhet av testledning inom stora och komplexa organisationer, t.ex. offentlig förvaltning.
Har mycket goda kunskaper inom testdesign, kontextdriven testmetodik och riskbaserad testning.
Har arbetar med och systemanalys.
Har erfarenhet av agila arbetssätt.

Välbetalda och spännande uppdrag i hela landet!
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Vi arbetar primärt gentemot offentliga kunder och har flertalet ramavtal med statliga myndigheter, övriga centrala myndigheter samt inom det privata näringslivet. Här får du en unik möjlighet att bli erbjuden toppenuppdrag inom ditt kompetensområde!
Vårt långsiktiga perspektiv!
Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Vi har alltid ambitionen att kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag och att utvecklas tillsammans över tid. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också kommer göra. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Sök in till oss som mjukvarutestare redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Stort tack och återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Visa mindre

Systemansvarig för budget och prognos till kommunstyrelsens förvaltning

Ansök    Jun 14    Huddinge kommun    Systemansvarig
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Sektionen för budget- och verksamhetsstyrning på kommunstyrelsens förvaltning i Huddinge kommun ansvarar för att driva och utveckla planerings- och uppföljningsprocessen på kommunövergripande nivå samt för kommun... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Sektionen för budget- och verksamhetsstyrning på kommunstyrelsens förvaltning i Huddinge kommun ansvarar för att driva och utveckla planerings- och uppföljningsprocessen på kommunövergripande nivå samt för kommunstyrelsen. Planerings- och uppföljningsprocessen ska bidra till en effektiv och ändamålsenlig styrning av kommunens verksamheter. Särskilt fokus ligger på organisationens resultat- och analyskultur.
Sektionen för budget- och verksamhetsstyrning består i dagsläget av tio medarbetare och är en av fyra sektioner inom kommunstyrelseförvaltningens ekonomiavdelning (redovisningssektion, upphandlingssektion, strategisk fastighets och lokalsektion, budget- och verksamhetsstyrning).

-

Rollen som systemansvarig för budget och prognos är en ny roll på sektionen. I dagsläget använder kommunernas verksamheter verktyget Infotool (IBP) för att lägga budget och prognos och arbetet med utveckling och stöd sköts med hjälp av konsult. Att ersätta konsultstödet med en ny roll förväntas öka kvaliteten på servicen till förvaltningarna och därmed leda till ökad kvalitet i budget och prognosarbetet generellt.
I rollen ingår att göra en analys av verksamheternas egentliga behov för att kunna landa i åtgärder som är väl avvägda och kommer alla till nytta. All utvecklings om behöver ske med hjälp av konsult ska samordnas av systemansvarig. I rollen ingår att driva utvecklingen av nämndernas budget- och prognosarbete och att leda de uppstartsmöten som behövs inför varje budget- och prognosomgång.
En annan del i arbetet som systemansvarig för budget och prognos skulle de två första åren vara att delta i behovsanalys och upphandling av nytt ekonomisystem där ett verktyg för budget och prognos ska ingå i kravet. Det skulle även ingå att ansvara för att säkerställa en väl fungerade implementeringen samt drift av det nya verktyget för budget och prognos när upphandlingen är gjord.

Då arbetet med budget och prognos inte förväntas utgöra en heltidstjänst ingår även ansvaret för uppföljningen av några av kommunens nämnder utifrån uppsiktsplikten. Du medverkar även i delar av arbetet med att ta fram kommunens Mål och budget, vilket är kommunens styrande dokument.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och erfarenhet av offentlig sektor. Du ska ha erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och goda kunskaper om budget och redovisning.
Eftersom arbetet förutsätter dialog och samverkan är det viktigt att du har förmåga att bygga och upprätthålla goda professionella relationer och att du på ett enkelt sätt kan förklara komplexa sammanhang. Du är kommunikativ och mån om att mottagaren förstår. Att samarbeta och hjälpa dina kollegor är självklart.

Du har ett proaktivt förhållningssätt och har förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du utvecklar arbetssätt för att nå bästa resultat. Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Huddinge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Huddinge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Projektledare

Ansök    Jun 15    BergzArk Group    Projektledare, IT
Vill du leda innovativa projekt och vara en del av en snabbväxande start-up? Vi söker nu en erfaren och självgående projektledare som vill ta sin karriär till nästa nivå! Vi är ett nystartat bolag som arbetar med att leverera högkvalitativa management-lösningar till våra kunder och behöver din expertis för att leda våra spännande projekt framåt. Som projektledare hos oss kommer du att ha möjlighet att arbeta med utmanande projekt och utveckla din kompetens... Visa mer
Vill du leda innovativa projekt och vara en del av en snabbväxande start-up?
Vi söker nu en erfaren och självgående projektledare som vill ta sin karriär till nästa nivå!
Vi är ett nystartat bolag som arbetar med att leverera högkvalitativa management-lösningar till våra kunder och behöver din expertis för att leda våra spännande projekt framåt. Som projektledare hos oss kommer du att ha möjlighet att arbeta med utmanande projekt och utveckla din kompetens och erfarenhet. Vi söker efter en kandidat med en stark arbetsmoral och en passion för att leverera högkvalitativt arbete.
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha flera års erfarenhet av att leda projekt och en gedigen förståelse för projektlednings metodik. Du ska ha beprövade erfarenheter av att leverera projekt inom tids- och budgetramar och en förmåga att hantera och lösa projekt relaterade utmaningar.
Du är troligtvis civil- eller högskoleingenjör, men det är inte ett krav
Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, flexibla arbetstider och möjligheter till utveckling och karriärutveckling. Vi tror på att skapa en stöttande och samarbetsvillig arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas tillsammans med oss.
Om du vill ta nästa steg i din karriär och leda innovativa projekt med ett engagerat team som strävar efter att leverera högkvalitativt arbete och skapa positiva resultat, så uppmanar vi dig att skicka in din ansökan idag och bli en del av vår spännande resa!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Huddinge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Huddinge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 8    Getdet AB    Drifttekniker, data
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Huddinge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Huddinge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Jun 7    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 31    Getdet AB    Drifttekniker, data
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 30    Getdet AB    Drifttekniker, data
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 30    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Remote: Älskar du Python/Django? Ansök via SSH!

Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycke... Visa mer
Vill du jobba med Python och Django? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största Python/Django-baserade digitala tjänster. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker enklast direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 29    Getdet AB    Drifttekniker, data
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Objektspecialist IT - kommungemensamma tjänster

Ansök    Maj 29    Huddinge kommun    Systemförvaltare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Vill du arbeta i en organisation där din insats har en stor betydelse för många? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinge Kommun vara rätt utmaning för dig! Till avdelningen för digitalisering inom komm... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Vill du arbeta i en organisation där din insats har en stor betydelse för många? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt?
Då kan Huddinge Kommun vara rätt utmaning för dig!
Till avdelningen för digitalisering inom kommunstyrelsens förvaltning, söker vi en objektspecialist IT för området kommungemensamma tjänster och plattformar.

Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt. Digitaliseringsavdelningen bildades under 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun.
Huddinge har senaste året infört en ny styr- och samverkansmodell med syfte att genom gemensamma arbetssätt skapa bättre förutsättningar för verksamhetsutveckling med stöd av digitalisering. Vi förstärker därför nu genom att utöka med en objektspecialist IT för tjänster och plattformar som är kommungemensamma.

I Huddinge kommun får du möjligheten att arbeta med digitalisering som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant. Vårt uppdrag är att ta fram de bästa digitaliseringslösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering.
Vi stävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

-

Som objektspecialist IT för kommungemensamma tjänster och plattformar ansvarar du för applikationsförvaltning av applikationer som används av flera av kommunens verksamheter. Du kommer ha ansvar för ett brett spann av applikationer och området kommer variera över tid. Utgångsläge är ansvar för applikationer inom området för ledning och styrning vilket inkluderar projekt-, objekt- och portföljstyrning.

Du kommer jobba nära de lösningar som finns och arbetar operativt med ansvar för helheten kring de verktyg som används, detta inkluderar leverantörsansvar, avtalsuppföljning, licenshantering, behörighetshantering, införanden, avvecklingar, ändringshantering och incidenter. Inom ramen för styrningen av objektet deltar du även i prioriteringsarbetet samt i arbetet med att genomföra förändringar. Förutom att ansvar för de tekniska lösningarna ingår det även som en stor del i rollen att guida verksamheten i att landa nya arbetssätt kopplat till de nya möjligheter som ges.

Urval av arbetsuppgifter
- Säkerställa och följa upp IT-stöd så att de är användbara och tillgängliga.
- Vara en del i processen att ta fram nya arbetssätt och effektivisering
- Säkerställa användarstöd och vid behov genomföra utbildningar
- Operativt ansvar för applikationer t.ex. hantering av behörigheter, uppgraderingar och incidenter

Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande samt flera års erfarenhet av att arbeta operativt med applikationsförvaltning och verksamhetsutveckling genom digitalisering.
Du är trygg med att ansvara för applikationer och har tidigare arbetat med att förvalta digitalt verktygstöd och har vana att hantera hela kedjan från användarinstruktioner till leverantörskontakter och incidenter. Du är drivande och har erfarenhet av förändringsledning, och att vara länken mellan teknik och verksamhet.

Du har i tidigare tjänster visat på god förmåga att skapa gott samarbetsklimat och driver ditt arbete självständigt. Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta. Du har ett möjlighetsorienterat förhållningssätt och en vilja att bidra till förändring och utveckling. Du är strukturerad och tar ansvar för dina åtaganden och driver dem i mål. Du är även en god kommunikatör och kan skapa förståelse hos så väl verksamheten som inom teknikorganisationen.

Vad kan Huddinge IT kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag, är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.
Läs mer om våra förmåner; https://www.huddinge.se/arbete-och-karriar/arbeta-i-huddinge-kommun/formaner-/

Ansökan
Vi strävar alltid efter en transparent, inkluderade och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential!
Har du det vi söker och vill tillhöra ett grymt team? Sök redan idag! Visa mindre

Gymnastikledare för barn 1-6 år HT23- Huddinge

Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som leda... Visa mer
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 1-6 år.

Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att:

- Arbeta som barngymnastiksledare.

- Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet.

Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet.

Dina arbetsuppgifter

Som ledare för Djungelgympa i Huddinge består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Einar Sports idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer:

- Hoppa

- Rulla/Kullerbytta

- Balansera

- Klättra

Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen.

Det här får du som är ledare hos oss

Inför terminen får du gå vår ledarutbildning. Du får även löpande coachning och stöttning från personalen på Einar Sports kontor.

Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Anställningsvillkor

- Timanställning med start vecka 35, 2023

- Vi erbjuder 4 kurser per år. Under våren är det totalt 14 veckor och på hösten är det ytterligare 14 veckor.

- Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna.

Mer info kommer vid en eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupper. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL EINAR SPORTS LEDARTEAM!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Remote: Älskar du TypeScript & React? Ansök via SSH!

Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig. Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se! Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder. Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling ... Visa mer
Vill du jobba med TypeScript och React? Älskar du open source? Då vill vi gärna jobba med dig.
Ansök direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se!
Från våra kontor i Stockholm, Göteborg och från våra distanskontor (remote!) tar vi fram storskaliga digitala tjänster åt våra kunder.
Vi har utvecklat några av Sveriges allra största digitala tjänster med Python/Django-baserad backend och TypeScript/React-baserad frontend. Genom att all utveckling sker tillsammans i team kan vi upprätthålla en mycket hög gemensam kunskaps- och kvalitetsnivå där vi lär oss av varandra.
Vi gillar modern testdriven utveckling med byggstenar såsom Docker, CI-verktyg och hög coverage.
Vi bidrar aktivt till flera open source-projekt. Du hittar några av våra projekt på GitHub: https://github.com/5monkeys
Du ansöker direkt i terminalen genom att SSH:a till join.5monkeys.se. Välkommen! Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 26    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

IT-tekniker med vaktmästaruppdrag på Huddingegymnasiet

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Huddingegymnasiet är en medelstor gymnasieskola söder om Stockholm. Vi är högskoleförberedande med NA-, SA-, EK- och TE- programmen. Vi har vidare NIU-elever (fotboll och ishockey) liksom elever inom språkintrodu... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Huddingegymnasiet är en medelstor gymnasieskola söder om Stockholm. Vi är högskoleförberedande med NA-, SA-, EK- och TE- programmen. Vi har vidare NIU-elever (fotboll och ishockey) liksom elever inom språkintroduktion och en grupp elever med autismspektradiagnos (f d Aspergers syndrom).
För mer information se vår hemsida: www.huddingegymnasiet.se-

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för skolans datasalar, LAN och servrar, är kontaktperson till kommunen kring driften av våra datasystem, hanterar beställning, märkning, utdelning och insamling samt reparation och service av elevernas och skolans Chromebooks och datorer (ca 700 enheter), har kontroll över vårt larm- och internkamerasystem i samarbete med kommunen, har serviceansvar för ljud- och bildsystem i klassrummen samt hjälper elever och lärare med IT-tekniska frågor.

I vaktmästeriet ansvarar du tillsammans med en kollega för skolans skalskydd i samarbete med kommunen, service till elever och lärare samt andra vanliga vaktmästarsysslor på en skola. Tjänsten ligger idag direkt under rektor.

Din profil
Då en stor del av arbetet handlar om att vara ett av skolans ansikten ut mot elever, lärare och besökare, liksom mot andra nyttjare av skolans lokaler, är det viktigt att kunna kommunicera bra i tal och skrift. Du ska vara bra på att ge service, vara lösningsorienterad och stresstålig. En del av arbetet handlar om beställningar via data till andra aktörer, varför god vana vid datahantering liksom ordning och uppföljning av lagda arbeten, är av stor vikt.

Du behöver vara kunnig inom Google Workspace-miljö, då skolans lärare och elever finns där, liksom en stor del av vår interna kommunikation. Tidigare erfarenheter av fastighetsskötsel och dokumenterade kunskaper inom IT enligt ovan är värdefulla.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 25    Getdet AB    Drifttekniker, data
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Jobba Som Linuxtekniker

Ansök    Maj 24    Getdet AB    IT-tekniker/Datatekniker
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker! Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Grundlön ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska & engelska ? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS) ? Erfarenhet av Bash &... Visa mer
Sök jobbet som Linuxtekniker på XLNT Search för att jobba som Linuxtekniker!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som Linuxtekniker? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som Linuxtekniker. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Grundlön
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska & engelska
? Erfarenhet av Linux (RHEL & CentOS)
? Erfarenhet av Bash & Python Visa mindre

IT-systemtekniker till Huddinge Kmmun

Söker du en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinge IT vara rätt utmaning för dig! Vårt team inom Identitetshantering (IAM) till sektionen IT Drift och Förvaltning söker en till kollega! Om arbetsplatsen Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, teknis... Visa mer
Söker du en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinge IT vara rätt utmaning för dig!
Vårt team inom Identitetshantering (IAM) till sektionen IT Drift och Förvaltning söker en till kollega!

Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne på en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt. Digitaliseringsavdelningen bildades under år 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun.
Organisatoriskt kommer du tillhöra ett härligt gäng med teknisk duktiga personer inom digital arbetsplats, nät, fiber och server. Du rapporterar till chefen för IT Drift och förvaltning.

Huddinge IT är inte som andra IT-bolag. Vi har förmånen att få arbeta med IT som bidrar till att förändra samhället, klimatet och framtiden. Det är vad som driver oss att vilja ligga i framkant.

Vad kan Huddinge kommun erbjuda dig?
Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag, är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.
Läs mer om våra förmåner; https://www.huddinge.se/arbete-och-karriar/arbeta-i-huddinge-kommun/formaner-/

-

Som systemtekniker med inriktning IAM kommer du ha en viktig roll i det operativa arbetet när vi bygger nästa generations drift. Idag har vi en objektledare/förvaltningsledare för IAM, men vi behöver förstärkning när vi sätter identitet i fokus.

Tillsammans med dina kollegor inom serverdrift, nät, IT-arbetsplats och arkitektur kommer ni bygga nästa generations identitetshantering för vår driftsmiljö. Vilken innefattar allt från lokal drift, molntjänster i Azure och färdiga SaaS-tjänster. Du kommer också jobba med att modernisera vår hantering av identiteter med flera olika typer av spännande effektmål, allt från att hjälpa oss hur vi hanterar licenser till hur vi hanerar informationsägare.
Vidare kommer du arbeta med teknik-frågor inom AD, federering och provisionering, men också mjukare frågor som hur man bygger en funktionell behörighetsstruktur och hur man använder sig av IAM inom On-/Off-boarding

Vi söker dig som vill vara en del av ett grymt team på 15 kollegor. Tillsammans delar vi ett stort teknikintresse med kombination av att leverera viktigt samhällsnytta. Du är nyfiken, har eget driv och vill utvecklas. Du har lätt att bli inspirerad och gillar även att inpirera andra. Du är en doer och blir motiverad av att skapa det som inte finns.

Du har arbetet i ett par år som systemtekniker och har har arbetat med Microsoft identity manager eller andra managementverktyg.
Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och förstår vikten av dokumentation och att sprida kunskaper.

Vi strävar alltid efter en transparent, inkluderade och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential!
Har du det vi söker och vill tillhöra ett grymt team? Sök redan idag! Visa mindre

Jobba Som IT-Arkitekt

Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt! Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ???? Erbjuds: ? Fast grundlön ? Friskvård, försäkring & pension ? Support & utveckling Krav: ? Flytande svenska i tal & skrift ? Körkort ? Erfarenhet av... Visa mer
Sök jobbet som IT-arkitekt på XLNT Search för att jobba som IT-arkitekt!
Pratar du flytande svenska & vill jobba som IT-arkitekt? Sök jobbet nu! När du har sökt jobbet ringer XLNT Search dig dagen efter för en snabb telefonintervju. Svara när de ringer dig för att få jobbet & jobba som IT-arkitekt. Sök Nu! ????
Erbjuds:
? Fast grundlön
? Friskvård, försäkring & pension
? Support & utveckling
Krav:
? Flytande svenska i tal & skrift
? Körkort
? Erfarenhet av IT-arkitektur Visa mindre

Nätverkstekniker till Huddinge Kommun

Söker du en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinge Kommuns digitaliseringsavdelning vara rätt utmaning för dig! Vi söker nu vår nya nätverkstekniker som ska arbeta inom sektionen IT Drift och Förvaltning. Om arbetsplatsen Huddinge kommun är inne i en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organis... Visa mer
Söker du en roll där ditt bidrag kan påverka samhällsutvecklingen? Trivs du som bäst när du får skapa nytta på riktigt? Då kan Huddinge Kommuns digitaliseringsavdelning vara rätt utmaning för dig! Vi söker nu vår nya nätverkstekniker som ska arbeta inom sektionen IT Drift och Förvaltning.

Om arbetsplatsen
Huddinge kommun är inne i en spännande förändringsresa gällande arbete med utveckling och digitalisering. Transformationen bedrivs kulturellt, organisatoriskt, tekniskt och strukturellt.

Digitaliseringsavdelningen bildades under 2020 och har det yttersta ansvaret för digitaliseringsfrågorna inom Huddinge kommun.

Vårt uppdrag är att ta fram de bästa digitaliseringslösningarna till kommunen som genomgår en spännande omställning inom digitalisering. Vi stävar efter att ge de absolut bästa och mest effektiva och tillförlitliga tjänsterna, anpassade efter kommunens unika behov.

Förutom ett arbete där du har meningsfulla och viktiga arbetsuppgifter som gör skillnad, erbjuder vi en god arbetsmiljö och möjlighet att vara delaktig i samhällsutvecklingen.
Vi är en hybridarbetsplats och när vi inte arbetar på distans sitter vi centralt i Huddinge med närhet till kommunikation.

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag, är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.
Läs mer om våra förmåner; https://www.huddinge.se/arbete-och-karriar/arbeta-i-huddinge-kommun/formaner-/

-

Huddinge kommun har egen drift av en komplex IT-miljö med cirka 8 500 anställda och 20 000 elever. IT-miljön består av ca 600 switchar och 2800 accesspunkter spridda på ca 250 platser runt om i kommunen. Kommunikationen till dessa platser går stor del över egen fiber och kompletteras med ett 15-tal hyrda förbindelser. Kommunen har två redundanta serverhallar med lite drygt 230 servrar, både virtuella och fysiska. Klientmiljön består av cirka 6000 PCs med Windows 10 och 11 samt 7000 Ipads och 15000 chromebooks. Driftavdelningen på IT-sektionen är indelad i tre grupper klient, server och nät, som samarbetar tätt med varandra.

Som nätverkstekniker inom IT-drift kommer du ingå i ett team med 5 kollegor.
Tillsammans kommer ni ansvara för att säkerställa att kommunens verksamheter får en högkvalitativ tillgång till de IT-tjänster som enheten levererar.

Urval av arbetsuppgifter
- Installation, drift, support av switchar, routrar och komponenter för trådlösa nätverk
- Planering & design
- Implementering av nätverk och säkerhetslösningar

Vi tror du har minst 10 års dokumenterad erfarenhet av nätverksarbete (design, administration och drift).
Du har erfarenhet kring routing, switching, wifi, säkerhet, brandväggar, lastbalansering och mailfilter. Kunskap om andra produkter inom nätverk är meriterande.

För att trivas i rollen tycker du om och drivs av att ge bra service, är kontaktsökande och tar ansvar för det arbete du gör. Du gillar samarbeten och att arbeta mot gemensamma mål.
Du är analytisk och tycker om att jobba proaktivt, dvs. att försöka förutse problemen innan de inträffar. Du tillför ny energi och är en god lagspelare. Vidare har du ett stort tekniskt intresse och vill fortsätta att utvecklas inom det.
Du talar det svenska språket flytande i både tal och skrift samt goda har kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt på dig som person, din sociala kompetens och förmågan till självständigt arbete samt kunna fatta beslut om lösningar. Visa mindre