Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Huddinge

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Pizzabagare

Ansök    Jun 5    Sköndals Restaurang AB    Pizzabagare
Vi söker en pizzabagare för heltidsjobb. Arbetsuppgifterna består av att baka pizza, förbereda och städning. Visa mer
Vi söker en pizzabagare för heltidsjobb. Arbetsuppgifterna består av att baka pizza, förbereda och städning. Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Jun 13    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!   Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs... Visa mer
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.?? 

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Cateringkoordinator

Ansök    Jun 17    NR drift AB    Cateringarbetare
Nytt
Allé Elva ligger på Södertörns högskolas campusområde i Flemingsberg. Restaurangen är tillsammans med Café Prego och fest-& cateringverksamhet på området en del av Campus by Nordrest. Vi serverar dagligen ca 250 lunchgäster och ca 1000 cafégäster. Vi levererar catering till såväl Södertörns högskola, KTH och KI som till privatpersoner och Karolinska Universitetssjukhuset. Våra ledord är kvalité och hållbarhet och vi strävar hela tiden på att förbättra vårt... Visa mer
Allé Elva ligger på Södertörns högskolas campusområde i Flemingsberg. Restaurangen är tillsammans med Café Prego och fest-& cateringverksamhet på området en del av Campus by Nordrest. Vi serverar dagligen ca 250 lunchgäster och ca 1000 cafégäster. Vi levererar catering till såväl Södertörns högskola, KTH och KI som till privatpersoner och Karolinska Universitetssjukhuset. Våra ledord är kvalité och hållbarhet och vi strävar hela tiden på att förbättra vårt miljöarbete.
Fest- & cateringverksamheten innebär allt ifrån leveranser av kaffe och smörgås till det lilla sällskapet till stora mingel eller middagar på över 300 personer antingen på plats i restaurangen eller i annan lokal. Vi strävar alltid att leverera det där lilla extra som gör att gästen blir glatt överraskad och gärna återkommer till oss.
Vi söker en flexibel, ansvarsfull, snabbfotad, glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta med vår fest och catering. Tjänsten innebär att du kommer svara på mail, lägga in beställningar i vårt bokningssystem, ha tät dialog med köket, gå ut med/hämta tillbaka leveranser samt fakturering av dessa. En del av tjänsten innebär också att vara arbetsledare vid ev kvällsevenemang. Du ska ha en stark servicekänsla och gärna vara drivande i hur vi kan utveckla vår cateringverksamhet. Du ser helheten i verksamheten då du även kommer att få jobba i andra delar av verksamheten såsom i restaurangen, produktionen och cafét och har därmed inga problem med att hoppa in där det behövs. Även om alla har sina ansvarsområden så jobbar vi alltid över gränserna och ser till gästens bästa.
Vi vill att du har:
Intresse för mat och dryck samt presentation av dessa
Tidigare erfarenheter från servicebranschen
Kassa- och datavana
Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska
Gärna erfarenhet från bokningssystem

Det är meriterande om du har:
Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001. Då cateringverksamheten fortfarande växer ser vi på sikt behovet av leveranser med bil därmed är körkort meriterande.
Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
Möjlighet att delta i motionslopp
Stor kick-off för alla varje år
Möjlighet till kompetensutveckling
Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Du sätter gästen i fokus med högsta service. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet!
Tillträde: Enligt överenskommelse men i mitten av/ slutet av augusti 2024
Anställningsform: Säsongsbunden anställning
Omfattning: Deltid 95 %
Lön: Enligt avtal
Kollektivavtal: HRF
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi vill ha din ansökan senast den 5/8.
Nästa steg i rekryteringsprocessenNär du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Jun 4    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!   Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs... Visa mer
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.?? 

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Vi söker kockar i Huddinge med omnejd

Vill du jobba som kock i skolor, förskolor och vårdboenden där du själv bestämmer vilka dagar du ska jobba. Då är jobbet hos oss på BILDA perfekt för dig. BILDA personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet av uthyrning och förmedling av personal. Genom ett stort yrkeskunnande med hög kvalitet erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. BILDA är en upphandlad leverantör i de flesta kommuner i Stockholmsregionen... Visa mer
Vill du jobba som kock i skolor, förskolor och vårdboenden där du själv bestämmer vilka dagar du ska jobba. Då är jobbet hos oss på BILDA perfekt för dig.
BILDA personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med över 20 års erfarenhet av uthyrning och förmedling av personal. Genom ett stort yrkeskunnande med hög kvalitet erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. BILDA är en upphandlad leverantör i de flesta kommuner i Stockholmsregionen och vi har dagligen väldig många kockuppdrag.
Att arbeta som vikarie på BILDA innebär att du får ett utvecklande, kul och flexibelt arbete. Du bestämmer själv hur mycket eller lite du vill jobba. Genom BILDAs app kan du se och ansöka om alla uppdrag som matchar din profil.
Vi har just nu ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdboende. Vi erbjuder arbete vardagar (måndag-fredag) under dagtid (ca 6:30-16:00) och även vissa kvällar samt helger kan förekomma.
Som kockvikarie på BILDA arbetar du i kök på en förskola, skola, storkök eller vårdboende. I skola, äldreomsorg och vårdboende är det oftast ett större kök och flera personer tillsammans i köket. I förskolekök arbetar man oftast ensam. Du som kock ansvarar då för att självständigt eller med övrig personal förbereda och servera lunch till eleverna. Ibland ingår även andra måltider som till exempel frukost och mellanmål.
I vissa kök ska maten tillagas från grunden och i andra kök är det endast uppvärmning av mat. Du ansvarar även för att köket hålls rent, att regler gällande egenkontroll och hygien efterlevs samt vid behov uppackning och beställning av matvaror.
BILDA har kollektivavtal, erbjuder en introduktionsutbildning samt löpande coachande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson hos BILDA.
För att arbeta som vikarierande kock behöver du:
· Kockutbildning (intyg måste uppvisas)
· Intresse för mat och matlagning
· Flexibel och lyhörd
· Tala och skriva svenska
· Ska kunna tänka sig resa ca. 1 timme till sitt uppdrag
För att passa in i rollen som vikarie tror vi även att du har hög social kompetens och bra på att ta egna initiativ. Du bör även trivas i en energisk miljö samt vara engagerad och ansvarstagande i ditt arbete.
Tycker du att detta passar in på dig? Sök då tjänsten via vår hemsida eller klicka på “sök jobbet” här i annonsen. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post eller telefon. Urval och intervjuer sker löpande.
För att arbeta inom skola behöver du enligt lag ha ett utdrag ur Polisen belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn inom skola & förskola” https://bildapersonal.se/konsult/blanketter/
Beställ gärna belastningsregistret redan idag så går processen snabbare om du går vidare i rekryteringen.
Vi ser fram emot din ansökan.
Hälsningar
Rekryteringsteamet på BILDA personal Visa mindre

Sprudlande glad cateringkoordinator med oslagbart kundfokus och data van...

Ansök    Maj 30    NR drift AB    Cateringarbetare
Kort om tjänsten Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen och avlasta cateringverksamhetenmed löpande leveranser och svara på bokningar. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest! Vad säger kollegorna om Nordrest? ”På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och... Visa mer
Kort om tjänsten
Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen och avlasta cateringverksamhetenmed löpande leveranser och svara på bokningar. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!
Vad säger kollegorna om Nordrest?
”På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då och ibland mer uppstyrda.”
Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
Möjlighet att delta i motionslopp
Stor kick-off för alla varje år
Möjlighet till kompetensutveckling
Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vår nya drömkollega?
Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.
Vi vill att du har:
Intresse för mat och dryck
Tidigare erfarenheter från restaurang
Kassa- och datavana
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska
Tidigare erfarenhet med bokningssystem är önskligt

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:
Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är/kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001

Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.
Anställningsform: Säsongsbunden anställning
Omfattning: Deltid 95%
Tillträde: slutet av augusti
Lön: Enligt avtal
Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Kock till anstalt och häkte Beateberg

Ansök    Maj 30    Kriminalvården    Kock, storhushåll
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu fler medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter. Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/ ... Visa mer
Kriminalvården växer – vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu fler medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Kriminalvården växer vi bygger nytt, bygger om och bygger till och söker nu nya medarbetare. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott att bryta den onda cirkeln. Lyckas vi med det blir samhället tryggare och säkrare för alla. Vi är den myndighet som ansvarar för anstalter, frivård, häkten och klienttransporter.

Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/

Läs mer om anstalten Beatebergs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/beateberg/#om

Verksamhetsområde Stockholm Syd är en del av Kriminalvården, Region Stockholm och består av öppna anstalten Asptuna (Norsborg) och slutna anstalten Beateberg samt gemensamhetshäktet Beateberg (Trångsund).

Anstalten Asptuna är en öppen anstalt med 134 platser i säkerhetsklass 3, som ligger i Norsborg, ca två mil söder om Stockholm. Anstalten Beateberg ligger i Trångsund och är en sluten anstalt i säkerhetsklass 2 med 62 platser, plus 12 beredskapsplatser och 6 platser i den öppna anstaltsmodulen Grindstugan. I nära anslutning till anstalten ligger häktet Beateberg med 52 platser.

Tjänsten som kock är tillsvidare och innebär en placering på anstalten och häktet Beateberg i Trångsund.

ARBETSUPPGIFTER
Som kock kommer du att arbeta i anstalten Beatebergs storkök och ingå i ett arbetslag om 5 personer. Det är ett traditionellt storkök som svarar för mathållningen för klienterna på anstalten och häktet samt personalmatsalen. Som kock på anstalten och häktet Beateberg tillagar du dagligen ca 350-400 portioner från grunden fördelat på frukost, lunch och middag.

Arbetsuppgifterna är alla i storkök förekommande arbetsuppgifter som planering, beredning, tillagning av frukost, lunch, middag samt eventuell specialkost. Det ingår även städning av kökets lokaler, diskning, uppackning av varor samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg och stabil. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter. Då klienter som har sysselsättning delvis arbetar i köket är det även viktigt att du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och att du kan anpassa sättet att förmedla budskap.

För att trivas och lyckas med ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdig bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Kunskap och erfarenhet av livsmedelshygien och egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost.
• Relevanta språkkunskaper.
• Eftergymnasial utbildning inom restaurang- eller storhushåll.

ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund. Läs mer om säkerhetsprövningen på: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/rekryteringsprocessen/sakerhetsprovning-vid-rekrytering/

Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Provanställning kan komma att tillämpas.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal. Visa mindre

Köksmedarbetare Foodtruck/Restaurang

Ansök    Maj 15    Bramsburgers AB    Köksbiträde
Bramsburgers AB är en foodtruck/restaurang verksamhet som driver foodtrucks/restaurang i Stockholm. Vi är i dagsläget i behov av ambitiösa medarbetare som skulle vilja växa med oss. Tjänsten är på 100%. Tillsvidare anställning. Erfarenhet inom kök, passion för matlagning är krav. Lön i enlighet med kollektivavtal. Visa mer
Bramsburgers AB är en foodtruck/restaurang verksamhet som driver foodtrucks/restaurang i Stockholm. Vi är i dagsläget i behov av ambitiösa medarbetare som skulle vilja växa med oss.
Tjänsten är på 100%. Tillsvidare anställning.
Erfarenhet inom kök, passion för matlagning är krav.
Lön i enlighet med kollektivavtal. Visa mindre

Skolmåltidsbiträde till Solfagra RO

Ansök    Maj 23    Huddinge kommun    Måltidsbiträde
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertyg... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen
Solfagra rektorsområde ligger i centrala Huddinge i ett grönt villa- och radhusområde dit det är lätt att ta sig, oavsett hur man reser. Rektorsområdet består av Solfagraskolan och Stensängsskolan. Skolorna har tillsammans ca 680 elever och 100 personal. Verksamheterna omfattar grundskola F-6, anpassad grundskola 1-6, SU-grupp och fritidshem.
Under en fyraårsperiod kommer Solfagraskolan att vara evakuerad till en Paviljong vid Källbrinks IP, då Solfagraskolan ska byggas om. I första hand är Solfagraskolan din arbetsplats, men det kan förekomma arbete på båda skolorna.
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad? Maten för våra elever är en god grund för bra matvanor och underlättar för dem att prestera goda resultat. Våra elever ska lämna matsalen "mätta, goda och glada".
Vi söker dig som har höga ambitioner och som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla verksamheten. Med professionellt förhållningssätt verkar du för en god stämning och skapar tillitsfulla relationer med elever, vårdnadshavare, medarbetare och kollegor.-

Arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som köksbiträde arbeta tillsammans med övrig kökspersonal för att erbjuda eleverna den bästa tänkbara matupplevelsen. Dina arbetsuppgifter består i att biträda vid matlagning, tillreda salladsbuffé, förbereda skolans restaurang samt iordningsställande före före- under- och efter lunch, mellanmål och ev frukost. I arbete ingår även diskning, lokalvård i kök och matsal, göra egenkontroller med dokumentation, beställningar samt ta emot varuleveranser. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden.

Din profil
Krav är att du har erfarenhet som skolmåltidsbiträde från skolkök/skolmatsal och datorvana. Meriterande att ha erfarenhet och kunskaper i näringslära, specialkost, livsmedelshygien och egenkontroll.
Som person har du lätt för att samarbeta med andra, god organisationsförmåga och kan samtidigt ta stort eget ansvar. Du är även kvalitetsmedveten, serviceinriktad och har en vilja och förmåga att hitta nya lösningar när det behövs.
Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående, stresstålig och villig att både lära och tänka nytt. Du är flexibel och vet att alla uppgifter, stora som små är minst lika viktiga. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och vill vara delaktig i kökets dagliga och långsiktiga arbete. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt sätt.
Du har goda kunskaper i svenska och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Du är en del av verksamheten och kommer ofta i kontakt med skolbarn, pedagoger och andra anställda inom skolorna. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Serveringspersonal

Café Classico ligger i Heron City som är ett stort shopping- och nöjescentrum beläget i Kungens Kurva. Vi söker nu en person för renhållning av cafeet, samt servera mat och plocka disk. Arbetstid vardagar kl 09:00 till 17:00 Visa mer
Café Classico ligger i Heron City som är ett stort shopping- och nöjescentrum beläget i Kungens Kurva.
Vi söker nu en person för renhållning av cafeet, samt servera mat och plocka disk.
Arbetstid
vardagar kl 09:00 till 17:00 Visa mindre

behöver sushi kock och thai köket mästare

Ansök    Maj 14    Ye's Fastfood Norr AB    Specialkock
behöver anställda till restaurang . sushi kock 2 personalen, thai special kock 2persnonalen. Vill har 3-7 år erfarenhet jobbat på en asiatisk restaurang innan. Visa mer
behöver anställda till restaurang . sushi kock 2 personalen, thai special kock 2persnonalen.
Vill har 3-7 år erfarenhet jobbat på en asiatisk restaurang innan. Visa mindre

Skolmåltidsbiträde Utsäljeskolan

Ansök    Maj 15    Huddinge kommun    Måltidsbiträde
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertyg... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen
Utsäljeskolan är en kommunal skola i Huddinge innefattande grundskola och anpassad grundskola, belägen i ett lugnt villaområde på gränsen mellan Stuvsta och Segeltorp. Skolan är en treparallellig F-6-skola som successivt kommer att växa och omfatta årskurs F-9. Sedan 2,5 år tillbaka befinner vi oss i tillfälliga paviljonger vid Källbrinks IP under tiden vår nya skola är under uppbyggnad. Från och med höstterminen 2024 kommer verksamheten att bedrivas i helt nybyggda lokaler med en helt ny skolgård. Vi är idag 525 elever och kommer från och med höstterminen vara drygt 600 elever då våra nuvarande åk 6:or blir våra första åk 7:or. När skolan är helt utbyggd höstterminen 2026 beräknas den rymma ca 850 elever.

-

Arbetsuppgifter
Som måltidsbiträde arbetar du i köket tillsammans med fyra medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter i skolans tillagningskök och matsal såsom Förbereda, frukost, lunch, specialkost och mellanmål tillsammans med vår kock, matsedelsplanering, Ta emot leveranser och packa upp varorfylla på mat under lunchen. Förbereda och servera mellanmål. Diska och städa kök och matsal.

Kvalifikationskrav
Erfarenhet av arbete i tillagningskök på skola och kunskaper i specialkost eller minst 4 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete. Du har dokumenterad kunskap inom livsmedelshygien, HACCP, egenkontroll samt allergikost.

Din profil
Vi söker en lagspelare med känsla för service och du samarbetar såväl med kollegor som elever på ett bra sätt, som också ser det som en utmaning att vara med och starta upp en ny skola. Du har god förmåga att ställa om i arbetet när så krävs, och du kan vara behjälplig med matsedelplanering Tycker du dessutom om att bidra till att utveckla verksamheten samt trivs med att jobba nära barn och ungdomar så är du välkommen med din ansökan.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Maj 13    Tuv AB    Köksbiträde
Hej där! Vi söker ett köksbiträde till vår restaurang. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Restaurangen med inriktning på asiatiska rätter på menyn, sushi och pokébowl i huvudsak.Du kommer att ha koll på att allt är fräscht i restaurangen, avplockning, städning och se till så att våra gäster trivs. Du kommer även ta hand om diskning samt viss sophantering. Du är noggrann och arbetar bra i ett lag och förstår att alla ska vara varandra till ... Visa mer
Hej där!
Vi söker ett köksbiträde till vår restaurang. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid. Restaurangen
med inriktning på asiatiska rätter på menyn, sushi och pokébowl i huvudsak.Du kommer att ha koll på att
allt är fräscht i restaurangen, avplockning, städning och se till så att våra gäster trivs. Du kommer även ta
hand om diskning samt viss sophantering.
Du är noggrann och arbetar bra i ett lag och förstår att alla ska vara varandra till hjälp. En del av arbetet
kommer att ske kvällstid och helger.
Det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Tidigare erfarenhet inom arbete är meriterande. Välkommen
med din ansökan genom e-post!
Språkkunskap i mongoliska är meriterande
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Måltidsbiträde Vistaskolan

Ansök    Maj 13    Huddinge kommun    Måltidsbiträde
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertyg... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen
Vistaskolan är en F-9 skola där ca 850 elever och 110 anställda möts varje dag. Skolan ligger med ca 15 minuters promenad till Huddinge centrum, eller ca 5 minuter med buss.
En engagerad personalgrupp arbetar dagligen med att ge elever de absolut bästa förutsättningarna för en inspirerande och lärorik skoltid.
I trivsamma lokaler, omgärdat av härlig natur, strävar vi efter att ge barnen en trygg, skapande, utvecklande och fantastisk start i livet. Ett lustfyllt och meningsfullt lärande för alla.

I köket tillagas dagligen ca 1500 portioner. Vi serverar frukost, lunch samt mellanmål på eftermiddagen.
Skolan har ett eget tillagningskök med tillhörande matsal. Personalen på skolan är indelad i arbetslag där skolkökets personal är en del av serviceorganisationen på skolan.
-

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som måltidsbiträde i restaurang, skolkök eller storkök. I rollen som måltidsbiträde kommer du tillsammans med kocken, som har det övergripande ansvaret, arbeta för att den mat som serveras håller hög kvalitet.

Du kommer att ha ett stort ansvar för salladen, frukosten, mellanmålet och specialkosten som serveras i skolans matsal. Det är därför av stor vikt att du kan arbeta självständigt med eget ansvar.

Du kommer att biträda kocken vid matlagning och beställning av varor.
Du förbereder matsalen för servering, sköter driften under dagen och iordningställer efter måltiderna. Du tar emot varuleveranser och bemannar i perioder vårt tillhörande café.
I tjänsten ingår även diskning och renhållning av kök och matsal.
Du medverkar i arbetet med egenkontroll.

Kvalifikationer
Som måltidsbiträde vill vi att du har gymnasial utbildning inom livsmedelsprogrammet och/eller erfarenhet av liknande arbete.
Du bör ha minst 3 års erfarenhet av liknande arbete.
Erfarenhet av arbete i tillagningskök på skola och kunskaper i specialkost är meriterande.
Du behöver ha datorvana och meriterande om du behärskar programvara som Proccedo, Outlook och Heroma.
Arbetet är bitvis fysiskt krävande med bland annat både tunga lyft och stående arbete.
Vi söker en medarbetare som är van att arbeta i ett storkök och kan ansvara för enklare matlagning.

Din profil
I skolans kök är vi ett litet gäng som jobbar tätt ihop och vi lägger därför stor vikt vid personlighet. Du behöver vara lösningsorienterad och ha ett gott bemötande mot både vuxna och barn.
Du är strukturerad med stor förmåga att planera ditt arbete och trivs i ett högt tempo som det tidvis kan vara i ett tillagningskök.
Du bör ha kunskap i livsmedelshygien, HACCP, egenkontroll samt allergikost.

Du har en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift eftersom arbetet hela tiden sker i nära samarbete med elever, pedagoger och kollegor.
Personliga egenskaper som du bör ha är en positiv inställning, god samarbetsförmåga, flexibilitet och servicekänsla.
Som kollega i serviceorganisationen är service en självklarhet för dig!

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning, detta då tjänsten är placerad på en skola.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonseringstiden löper ut.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Produktionskök ansvarig

Ansök    Maj 12    Hometown Food Nordic AB    Köksmästare
Hometown Food är en livsmedeltillverkning firma som hunvnd verksam med färska nudlartillverkning.Frima öppnar en ny produktionskök där laga halv fabrikat Gyoza(japasnka dumplings) och andra asiatiskt mat från grunden. Vi söker en avdelnings ansvarig för den nya köksdel.Du ska ha kunskapen och erfarhet inom den områder.behärska olika kösmaskin. För arbetsuppgifer kommer att hantera maskiner.Råvaor förberdning, lagning även andra arbetsuppgfiter som berör kr... Visa mer
Hometown Food är en livsmedeltillverkning firma som hunvnd verksam med färska nudlartillverkning.Frima öppnar en ny produktionskök där laga halv fabrikat Gyoza(japasnka dumplings) och andra asiatiskt mat från grunden.
Vi söker en avdelnings ansvarig för den nya köksdel.Du ska ha kunskapen och erfarhet inom den områder.behärska olika kösmaskin.
För arbetsuppgifer kommer att hantera maskiner.Råvaor förberdning, lagning även andra arbetsuppgfiter som berör kring produktion.Du kommer se över prudutionsprocess,kvalitetskontroll och eventuell avvikelser.
HACCP:Kunskap om HACCP är en merit. Visa mindre

Café arbete lunchtider

Populärt lunchcafe på söder söker personal. Vi behöver förstärkning omedelbart med på ungefär halvtid eller något mer upp till ca 75%. Arbetstiderna är vardagar under lunchtimmarna. Vi söker Dig som kan jobba i ett högt tempo och i en stressig miljö. En positiv attityd och serviceanda värdesätter vi också. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta det mesta som behöver göras för driften tex hantering av kassa, förberedning av sallader , servering mm. Arbet... Visa mer
Populärt lunchcafe på söder söker personal.
Vi behöver förstärkning omedelbart med på ungefär halvtid eller något mer upp till ca 75%. Arbetstiderna är vardagar under lunchtimmarna.
Vi söker Dig som kan jobba i ett högt tempo och i en stressig miljö. En positiv attityd och serviceanda värdesätter vi också.
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta det mesta som behöver göras för driften tex hantering av kassa, förberedning av sallader , servering mm.
Arbetet behöver som sagt starta på en gång ! Visa mindre

Specialkock

Ansök    Maj 9    Hua Thai Restaurang AB    Specialkock
Vi söker en specialkock som klarar av Asiatiska maträtter såsom Kinesiska Traditionella maträtter samt sushi, även kan göra meny planering, mat förrberedding. Visa mer
Vi söker en specialkock som klarar av Asiatiska maträtter såsom Kinesiska Traditionella maträtter samt sushi, även kan göra meny planering, mat förrberedding. Visa mindre

Diskare med körkort B

Söker kvinna med erfarenhet av disk och städning. Körkort B är ett krav. Arbetstid mellan klockan 10:00 - 15:00. Nystartsjobb eller introduktionsjobb är ett krav. Svar endast på mail. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker kvinna med erfarenhet av disk och städning.
Körkort B är ett krav.
Arbetstid mellan klockan 10:00 - 15:00.
Nystartsjobb eller introduktionsjobb är ett krav.
Svar endast på mail.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Entitans förskola, deltid 68,75%

Ansök    Apr 20    Huddinge kommun    Kock, storhushåll
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår över... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa. Entitans förskola ligger i ett bostadsrättsområde i Fullersta med ca 10 minuters promenadavstånd till Huddinge station. Förskolan ingår i Fullersta Stuvsta Högmora förskoleområde tillsammans med tretton andra förskolor.

Alla kockar/köksbiträden på förskolorna möts en gång per månad för att ett ökat kollegialt lärande och diskutera angelägna frågor. Under sommarens sammanslagning av Fullersta Stuvsta Högmora förskolor samarbetar köken på de förskolor som har öppet.


-

Arbetsuppgifter
Laga frukost, lunch och mellanmål som serveras till ca 38 barn och 7 vuxna.
Att tillaga näringsriktiga, säkra och goda måltider med hög kvalité enligt Livsmedelsverkets riktlinjer för förskola. Beställning av livsmedel från de grossister som kommunen har avtal med. Upprätta och ansvara för det dagliga arbetet med egenkontrollprogram enligt livsmedelslagens bestämmelser. Ha kunskap om kökets utrustning. Diska och hålla kökets lokaler rena och i god ordning. Ha kunskap om mat till barn med livsmedelsallergier och kunna tillaga måltider till dessa barn på förskolan. Kunna söka behövlig information på Insidan och webben och hantera e-post. Arbeta enligt kommunens och enhetens fastställda mål, styrdokument och policys. Upprätta kunskap inom yrkesområdet genom att delta i de utbildningar och repetitionsutbildningar i livsmedelshygien som kostenheten erbjuder efter överenskommelse med närmaste chef.

Kvalifikationskrav
Vi söker dig som har kockutbildning och eller och minst 3 års dokumenterad erfarenhet.
Kunskaper om egenkontroll och livsmedelshygien. Mycket goda kunskaper om vegetarisk matlagning samt specialkost.

Du har datakunskaper för beställningar via proceedo samt för e-post och övriga system som krävs. Du behöver ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du är kreativ med ett intresse för att utveckla måltidspedagogik och att arbeta klimatsmart. Du har ett brinnande matintresse. Positiv och har lätt för att samarbeta och möta dina matgäster och kollegor på ett trevligt sätt. Tjänsten kan tillsättas av intern övertalig personal.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.
http://www.huddinge.se/formaner

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Facklig kontaktperson För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Visa mindre

Kockar till Ballingsnäs och Sagoskogens förskola

Ansök    Apr 22    Huddinge kommun    Kock, storhushåll
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertyg... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.
I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen
Förskolan Ballingsnäs är nybyggd och slog upp dörrarna i augusti 2022. Den finns i det natursköna Balingsnäsområdet med nära till sjö och djurhagar.
Förskolan Sagoskogen ligger i Västra Balingsnäs.
Sagoskogen och Ballingsnäs ingår i Sjödalens förskoleområde tillsammans med förskolorna Albatrossen, Draken, Elden, Guldfisken, Sörskogen och Ängen.

-

Arbetsuppgifter
Laga frukost, lunch och mellanmål som serveras till ca 90-100 barn och 25 vuxna.
Att tillaga näringsriktiga, säkra och goda måltider med hög kvalité enligt Livsmedelsverkets riktlinjer för förskola.
Beställning av livsmedel från de grossister som kommunen har avtal med.
Upprätta och ansvara för det dagliga arbetet med egenkontrollprogram enligt livsmedelslagens bestämmelser.
Ha kunskap om kökets utrustning. Diska och hålla kökets lokaler rena och i god ordning.
Ha kunskap om mat till barn med livsmedelsallergier och kunna tillaga måltider till dessa barn på förskolan.
Kunna söka behövlig information på Insidan och webben och hantera e-post.
Arbeta enligt kommunens och enhetens fastställda mål, styrdokument och policys.
Upprätta kunskap inom yrkesområdet genom att delta i de utbildningar och repetitionsutbildningar i livsmedelshygien som kostenheten erbjuder efter överenskommelse med närmaste chef.

Din profil
Kreativ med ett intresse för att utveckla måltidspedagogik och att arbeta klimatsmart.
Ett brinnande matintresse.
Positiv och har lätt för att samarbeta och möta dina matgäster och kollegor på ett trevligt sätt.

Du är:
Ansvarstagande
Noggrann
Självgående

Kvalifikationskrav:

Vi söker dig som har kockutbildning och eller och minst 3 års dokumenterad erfarenhet.
Kunskaper om egenkontroll och livsmedelshygien.
Mycket goda kunskaper om vegetarisk matlagning samt specialkost.
Mycket goda kunskaper om vegetarisk matlagning samt specialkost.
Datakunskaper för beställningar via proceedo samt för e-post och övriga system som krävs.
Svenska i tal och skrift.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

MAX söker medarbetare till Kungens Kurva

Ansök    Apr 26    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du MAXifiera en ny stadsdel? Just nu förbereder vi öppningen av en ny MAX-restaurang i din närhet. Vi behöver DIG på resan. Oavsett vem du är och hur länge du stannar, på MAX kommer ... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du MAXifiera en ny stadsdel?

Just nu förbereder vi öppningen av en ny MAX-restaurang i din närhet.

Vi behöver DIG på resan.

Oavsett vem du är och hur länge du stannar, på MAX kommer du från dag ett hjälpa till att göra världen lite godare. Med Sveriges godaste gröna burgare och en strävan efter att bli världens bästa arbetsgivare försöker vi nämligen rädda världen från burgare som inte är så goda och arbetsplatser som inte är särskilt bra. Nu söker vi alla som kan vara med och bidra med en stor portion mod och nyfikenhet, med glädje och passion för smaker, och med en vilja att bygga gemenskap och samarbete mellan kollegor. 

När du börjar hos oss får du en gedigen introduktion i hur arbetet på restaurangen fungerar. Du får montera Sveriges godaste burgare, fritera Crispy Fries, mixa våra nya smoothies och servera gäster. Du packar beställningar, plockar undan i serveringen och du som lever för Originaldressing har chansen att rekommendera den till nya gäster varje dag.  

Låter det inte utomordentligt jäkla skoj? Om du, precis som oss tänker “ja för tusan!”, då ska du fortsätta läsa här!

Vem är du?

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Ja men då hörs vi av då, eller hur? Hej så länge! 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Grillbiträde

Stuvstagrillen by Garo håller nu på att expandera. Vi söker nu ny personal som kan göra allt i allo. Arbetsuppgifter: - Kassahantering, behärska svenska språket väl -Förberedelse, hacka grönsaker, tillreda såser, tillaga kiosklagat potatismos -Tillaga enklare maträtter såsom smash-burgare, kebab, tunnbrödsrullar och diverse rätter -Hantera stress bra samtidigt som du håller ett högt tempo med noggranhet och hög service Vi befinner oss precis vid Stuvsta ... Visa mer
Stuvstagrillen by Garo håller nu på att expandera. Vi söker nu ny personal som kan göra allt i allo.
Arbetsuppgifter:
- Kassahantering, behärska svenska språket väl
-Förberedelse, hacka grönsaker, tillreda såser, tillaga kiosklagat potatismos
-Tillaga enklare maträtter såsom smash-burgare, kebab, tunnbrödsrullar och diverse rätter
-Hantera stress bra samtidigt som du håller ett högt tempo med noggranhet och hög service
Vi befinner oss precis vid Stuvsta stations pendeltågsstation, 13 minuter från T-centralen Visa mindre

MAX söker medarbetare inför sommaren!

Ansök    Apr 15    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Kock till Örtagårdens förskola

Ansök    Apr 10    Huddinge kommun    Kock, storhushåll
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår överty... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen
Örtagården förskola ligger i ett bostadsrättsområde i Fullersta. Förskolan ingår i Fullersta Stuvsta Högmora förskoleområde tillsammans med tretton andra förskolor. Alla kockar/köksbiträden på förskolorna möts en gång per månad för ett ökat kollegialt lärande och diskutera angelägna frågor. Under sommarens sammanslagning av Fullersta Stuvsta Högmora förskolor samarbetar köken på de förskolor som har öppet.

-

Arbetsuppgifter
Laga frukost, lunch och mellanmål som serveras till ca 60 barn och 11 vuxna.
Att tillaga näringsriktiga, säkra och goda måltider med hög kvalité enligt Livsmedelsverkets riktlinjer för förskola.
Beställning av livsmedel från de grossister som kommunen har avtal med.
Upprätta och ansvara för det dagliga arbetet med egenkontrollprogram enligt livsmedelslagens bestämmelser.
Ha kunskap om kökets utrustning. Diska och hålla kökets lokaler rena och i god ordning.
Ha kunskap om mat till barn med livsmedelsallergier och tillaga säkra måltider.
Kunna söka behövlig information på Insidan och webben och hantera e-post.
Arbeta enligt kommunens och enhetens fastställda mål, styrdokument och policys.
Upprätta kunskap inom yrkesområdet genom att delta i de utbildningar och repetitionsutbildningar i livsmedelshygien som kostenheten erbjuder efter överenskommelse med närmaste chef.

Din profil
Vi söker dig som har kockutbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet.
Kunskaper om egenkontroll och livsmedelshygien.
Mycket goda kunskaper om vegetarisk matlagning samt specialkost.
Datakunskaper för beställningar via Proceedo samt för e-post och övriga system som krävs.
Svenska i tal och skrift.
Kreativ med ett intresse för att utveckla måltidspedagogik och att arbeta klimatsmart.
Ett brinnande matintresse.
Positiv och har lätt för att samarbeta och möta dina matgäster och kollegor på ett trevligt och korrekt sätt.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.
http://www.huddinge.se/formaner

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal för intern omplacering eller för personer med företrädesrätt, enligt gällande regelverk
Facklig kontaktperson För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sushi biträde

Ansök    Apr 2    Arom i Sh AB    Restaurangbiträde
Hej! Arom kaffe & deli söker en erfaren och passionerad sushi biträde för vårt team. Vi söker en extra hjälp till vårt nuvarande sushilag. Arbetet kommer att bestå av förberedning av råvaror samt att hacka grönsaker. Visa mer
Hej!
Arom kaffe & deli söker en erfaren och passionerad sushi biträde för vårt team. Vi söker en extra hjälp till vårt nuvarande sushilag.
Arbetet kommer att bestå av förberedning av råvaror samt att hacka grönsaker. Visa mindre

MAX Kungens Kurva söker medarbetare till nyöppning

Ansök    Mar 28    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du MAXifiera en ny stadsdel? Just nu förbereder vi öppningen av en ny MAX-restaurang i din närhet. Vi behöver DIG på resan. Oavsett vem du är och hur länge du stannar, på MAX kommer ... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du MAXifiera en ny stadsdel?

Just nu förbereder vi öppningen av en ny MAX-restaurang i din närhet.

Vi behöver DIG på resan.

Oavsett vem du är och hur länge du stannar, på MAX kommer du från dag ett hjälpa till att göra världen lite godare. Med Sveriges godaste gröna burgare och en strävan efter att bli världens bästa arbetsgivare försöker vi nämligen rädda världen från burgare som inte är så goda och arbetsplatser som inte är särskilt bra. Nu söker vi alla som kan vara med och bidra med en stor portion mod och nyfikenhet, med glädje och passion för smaker, och med en vilja att bygga gemenskap och samarbete mellan kollegor. 

När du börjar hos oss får du en gedigen introduktion i hur arbetet på restaurangen fungerar. Du får montera Sveriges godaste burgare, fritera Crispy Fries, mixa våra nya smoothies och servera gäster. Du packar beställningar, plockar undan i serveringen och du som lever för Originaldressing har chansen att rekommendera den till nya gäster varje dag.  

Låter det inte utomordentligt jäkla skoj? Om du, precis som oss tänker “ja för tusan!”, då ska du fortsätta läsa här!

Vem är du?

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Ja men då hörs vi av då, eller hur? Hej så länge! 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Mar 25    3 Kardesler AB    Köksbiträde
Amida är en kolgrill Restaurang som serverar orientaliska maträtter. Nu söker restaurangen en duktig medarbetare för arbete som restaurang biträde. Du skall ha servicekänsla, ha ett trevligt bemötande mot kunder och ha mycket arbetsvilja. Visa mer
Amida är en kolgrill Restaurang som serverar orientaliska maträtter.
Nu söker restaurangen en duktig medarbetare för arbete som restaurang biträde.


Du skall ha servicekänsla, ha ett trevligt bemötande mot kunder och ha mycket arbetsvilja. Visa mindre

Restaurang pizzeria

Ansök    Mar 20    Masmö's Pizzeria    Pizzabagare
Hej jag söker en medarbetare som kan baka pizza och kan laga mat. En som är glad och positiv och brinner för sitt yrke. Visa mer
Hej jag söker en medarbetare som kan baka pizza och kan laga mat. En som är glad och positiv och brinner för sitt yrke. Visa mindre

MAX söker medarbetare på 20h/v(ej studerande)

Ansök    Mar 14    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Kock på södermalm

Ansök    Mar 24    Nefilim AB    Chefskock
Vi söker kock på Amici Nostri, vilket ligger i hjärtat av södermalm. Vi letar efter en ambitiös kock som är redo för nya utmaningar. Vi är i nuläget en personalstyrka på väldigt drivna och unga individer som jobbar sten hårt för restaurangen. Vi söker en kock som är stress tålig, driven och kan leverera snabbt men framförallt gillar det den gör och har samma glädje i sitt arbete som oss. Vi är väldigt flexibla och supportar varje individs kreativitet, i vå... Visa mer
Vi söker kock på Amici Nostri, vilket ligger i hjärtat av södermalm.
Vi letar efter en ambitiös kock som är redo för nya utmaningar. Vi är i nuläget en personalstyrka på väldigt drivna och unga individer som jobbar sten hårt för restaurangen. Vi söker en kock som är stress tålig, driven och kan leverera snabbt men framförallt gillar det den gör och har samma glädje i sitt arbete som oss. Vi är väldigt flexibla och supportar varje individs kreativitet, i vårt team har alla en röst och alla ska bli hörda. Därför ger vi kocken en stor frihet i dess arbete.
Om detta låter som något för dig tveka inte att höra av dig! Visa mindre

MAX söker medarbetare på 30h/v

Ansök    Mar 14    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Mar 12    Harslan Restaurang AB    Pizzabagare
Hej vi söker en pizza bagare med några års erfarenhet som kan napolitansk pizza ni får gärna höra av er mellan kk 10 // 13 till Rami Visa mer
Hej vi söker en pizza bagare med några års erfarenhet som kan napolitansk pizza ni får gärna höra av er mellan kk 10 // 13 till Rami Visa mindre

Kock - indisk mat

Ansök    Mar 9    Orara AB    Specialkock
Vi driver Bengal Tiger i Heron Citys foodcourt. Just nu söker vi någon med erfarenhet från indisk restaurang, som kan laga indisk mat. Specialkunskaper om bengalisk mat och speciellt street food är högst meriterande. Visa mer
Vi driver Bengal Tiger i Heron Citys foodcourt. Just nu söker vi någon med erfarenhet från indisk restaurang, som kan laga indisk mat. Specialkunskaper om bengalisk mat och speciellt street food är högst meriterande. Visa mindre

Cafébiträde

Alfreds Café är ett litet café som ligger på Kvarnbergsplan i Huddinge. Vi har öppet sju dagar i veckan mellan 07-21 vardagar och 09-21 på helger. Vi serverar allt från frukost, lunch, middag och allt däremellan. Idag är vi totalt 3 personer varav vissa har det som sitt ordinarie jobb och vissa jobbar extra. Vi söker nu en person som är beredd att jobba under dessa tider. Schemat kommer att ligga på ca 22 dagar i månaden och ca 150 timmar och där man jobba... Visa mer
Alfreds Café är ett litet café som ligger på Kvarnbergsplan i Huddinge. Vi har öppet sju dagar i veckan mellan 07-21 vardagar och 09-21 på helger. Vi serverar allt från frukost, lunch, middag och allt däremellan. Idag är vi totalt 3 personer varav vissa har det som sitt ordinarie jobb och vissa jobbar extra.
Vi söker nu en person som är beredd att jobba under dessa tider. Schemat kommer att ligga på ca 22 dagar i månaden och ca 150 timmar och där man jobbar ca 10-12 kvällar i månaden.
Du måste ha fyllt 20 år för att få arbeta ensam som alkoholansvarig då vi serverar vin/öl och enligt gällande lagstiftning.
Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom området och efter en kort introduktion räknar vi med att du är i full gång.
Timlön efter överenskommelse. Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 6    Björkhagens Krog    Grillkock, snabbmat
vi söker en Thaikock med erfarenhet.personen ska kunna tala svenska.Jobbet är del-eller heltid .Lön efter överenskommelse Visa mer
vi söker en Thaikock med erfarenhet.personen ska kunna tala svenska.Jobbet är del-eller heltid .Lön efter överenskommelse Visa mindre

MAX söker Trainees till Kungens Kurva

Ansök    Mar 1    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Kock

Vi söker två st. ala carte kockar till vårat team under kvällar och helger. Du ska kunna jobba i stress och grupp. Vi erbjuder 100 % tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter så som ålder samt telefon nr. Tjänsten är på deltid samt extra. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar... Visa mer
Vi söker två st. ala carte kockar till vårat team under kvällar och helger.
Du ska kunna jobba i stress och grupp.
Vi erbjuder 100 % tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.
Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter så som ålder samt telefon nr.
Tjänsten är på deltid samt extra.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Cafébiträde

Alfreds Café är ett litet café som ligger på Kvarnbergsplan i Huddinge. Vi har öppet sju dagar i veckan mellan 07-21 vardagar och 09-21 på helger. Vi serverar allt från frukost, lunch, middag och allt däremellan. Idag är vi totalt 3 personer varav vissa har det som sitt ordinarie jobb och vissa jobbar extra. Vi söker nu en person som är beredd att jobba under dessa tider. Schemat kommer att ligga på ca 22 dagar i månaden och ca 150 timmar och där man jobba... Visa mer
Alfreds Café är ett litet café som ligger på Kvarnbergsplan i Huddinge. Vi har öppet sju dagar i veckan mellan 07-21 vardagar och 09-21 på helger. Vi serverar allt från frukost, lunch, middag och allt däremellan. Idag är vi totalt 3 personer varav vissa har det som sitt ordinarie jobb och vissa jobbar extra.
Vi söker nu en person som är beredd att jobba under dessa tider. Schemat kommer att ligga på ca 22 dagar i månaden och ca 150 timmar och där man jobbar ca 10-12 kvällar i månaden.
Du måste ha fyllt 20 år enligt gällande lagstiftning eftersom vi serverar vin/öl och ser gärna att du har tidigare erfarenhet eller utbildning inom området och efter en kort introduktion räknar vi med att du är i full gång.
Timlön efter överenskommelse. Visa mindre

Kock

Ansök    Feb 27    Huddinge kommun    Kock, storhushåll
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår överty... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen
Östra rektorsområdet, där skolorna Mörtviksskolan, Sjötorpsskolan och Östra grundskolan ingår, söker nu en kock. Vi är en kommunal verksamhet, F-9, som utbildar morgondagens världsmedborgare och vi ligger i framkant i användandet av digitala lärmiljöer och genom ett entreprenöriellt förhållningssätt gör vi lärandet till något som är viktigt på riktigt. Våra ledord lärande, trygghet, delaktighet och likvärdighet ligger till grund för vårt systematiska kvalitetsarbete. Det främjar ett skolklimat där alla elever ska känna sig trygga, inkluderade och respekterade

-

Arbetsuppgifter
Vi behöver ytterligare en kock eller kokerska med god erfarenhet från storkök.
Du har ett intresse och kunskap av att laga god och näringsriktig mat till elever och pedagoger. Du är kunnig, kreativ och brinner för att utveckla vår skolrestaurang som lagar ca 800 portioner dagligen, genom att dela med dig av dina erfarenheter samt ta tillvara på det som vi idag redan är duktiga på.
Du kommer att ingå i ett kompetent och glatt arbetslag, där du tillsammans med dina övriga kollegor ansvarar för att mat lagas till två skolenheter i Östra rektorsområdet.
Förutom matlagning ingår även sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i ett skolkök där alla har sina egna ansvarsområden men hjälper till prestigelöst för att lösa helheten.
I dina arbetsuppgifter/ansvarsområden ingår bland annat att planera, beställa och organisera den dagliga driften.

Din profil
Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock i restaurang eller storkök. Vi söker dig som anser att skollunchen är en av grundpelarna för en lyckad skoldag för elever. Du har ett genuint intresse för mat, en vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar för att göra elever och kollegor nöjda. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel, lyhörd och kan ta egna initiativ. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av att laga mat ifrån grunden i storkök.
Krav
Du är utbildad kock eller kokerska med en restaurang- och storköksutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i kall- och varmkök samt specialkost. Du är väl insatt i livsmedelsverkets riktlinjer för kök inom skola och har god kunskap om egenkontroll.


Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner
in profil
Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Feb 27    Berdan Pizzeria    Pizzabagare
Hej, Vi behöver en medarbetare till vår restaurang i Sundbyberg. Vi behöver en pizzabagare som ska hjälpa till med att baka pizzor, baka bröd förbereda råvaror m.m. Visa mer
Hej,


Vi behöver en medarbetare till vår restaurang i Sundbyberg. Vi behöver en pizzabagare som ska hjälpa till med att baka pizzor, baka bröd förbereda råvaror m.m. Visa mindre

MAX söker medarbetare till nyöppning i Kungens Kurva

Ansök    Feb 25    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du MAXifiera en ny stadsdel? Just nu förbereder vi öppningen av en ny MAX-restaurang i din närhet. Vi behöver DIG på resan. Oavsett vem du är och hur länge du stannar, på MAX kommer ... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du MAXifiera en ny stadsdel?

Just nu förbereder vi öppningen av en ny MAX-restaurang i din närhet.

Vi behöver DIG på resan.

Oavsett vem du är och hur länge du stannar, på MAX kommer du från dag ett hjälpa till att göra världen lite godare. Med Sveriges godaste gröna burgare och en strävan efter att bli världens bästa arbetsgivare försöker vi nämligen rädda världen från burgare som inte är så goda och arbetsplatser som inte är särskilt bra. Nu söker vi alla som kan vara med och bidra med en stor portion mod och nyfikenhet, med glädje och passion för smaker, och med en vilja att bygga gemenskap och samarbete mellan kollegor. 

När du börjar hos oss får du en gedigen introduktion i hur arbetet på restaurangen fungerar. Du får montera Sveriges godaste burgare, fritera Crispy Fries, mixa våra nya smoothies och servera gäster. Du packar beställningar, plockar undan i serveringen och du som lever för Originaldressing har chansen att rekommendera den till nya gäster varje dag.  

Låter det inte utomordentligt jäkla skoj? Om du, precis som oss tänker “ja för tusan!”, då ska du fortsätta läsa här!

Vem är du?

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Ja men då hörs vi av då, eller hur? Hej så länge! 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Köksmedarbetare Foodtruck/Restaurang

Ansök    Feb 21    Bramsburgers AB    Köksbiträde
Bramsburgers AB är en foodtruck/restaurang verksamhet som driver foodtrucks/restaurang i Stockholm. Vi är i dagsläget i behov av en ambitiös medarbetare som skulle vilja växa med oss. Tjänsten är på 100%. Tillsvidare anställning. Erfarenhet inom kök, passion för matlagning är krav. Lön i enlighet med kollektivavtal. Visa mer
Bramsburgers AB är en foodtruck/restaurang verksamhet som driver foodtrucks/restaurang i Stockholm. Vi är i dagsläget i behov av en ambitiös medarbetare som skulle vilja växa med oss.
Tjänsten är på 100%. Tillsvidare anställning.
Erfarenhet inom kök, passion för matlagning är krav.
Lön i enlighet med kollektivavtal. Visa mindre

MAX söker driftledare

Ansök    Feb 15    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För a... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen.

Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Boknings- och serviceansvarig

Brinner du för att skapa en plats där människor kan mötas, trivas och utvecklas? Vi söker dig som är engagerad och har en passion för att tillsammans med oss fylla vår gård med gäster och skapa en varm och välkomnande atmosfär, med väl fungerande service, som gör att människor vill komma till oss om och om igen. Ågestagården har ett fantastiskt läge vid sjön Magelungen och erbjuder återhämtning, naturupplevelser och sommarnöjen. Under sommarmånaderna hyr... Visa mer
Brinner du för att skapa en plats där människor kan mötas, trivas och utvecklas?
Vi söker dig som är engagerad och har en passion för att tillsammans med oss fylla vår gård med gäster och skapa en varm och välkomnande atmosfär, med väl fungerande service, som gör att människor vill komma till oss om och om igen.
Ågestagården har ett fantastiskt läge vid sjön Magelungen och erbjuder återhämtning, naturupplevelser och sommarnöjen. Under sommarmånaderna hyrs gården ut som lägergård och fylls av människor som får minnen för livet.
Ågestagården drivs och ägs av Frälsningsarmén som är ett evangeliskt trossamfund inom den världsvida kristna kyrkan, finns i 130 länder och har ett omfattande socialt arbete. Ågesta folkhögskola kännetecknas av engagerade medarbetare och låg personalomsättning.


Arbetsbeskrivning
Tjänsten är ett vikariat för ordinarie personal som är tjänstledig för att prova på annat jobb.
Som bokningsansvarig ansvarar du för försäljning, bokning och uthyrning av Ågestagården. Under läsåret handlar detta om att sälja, boka och förbereda för en omfattande sommaruthyrning samt att ta hand om ett mindre antal löpande bokningar. Vi hyr under sommaren framförallt ut till olika läger under perioden juni-augusti med upp till 100 övernattande gäster.
Som serviceansvarig så arbetar du med Ågestagårdens drift. Detta innebär att ta hand om löpande drift och bokningar såväl som att förbereda för, välkomna och ta hand om våra sommargäster. Du förväntas att kunna utföra såväl praktiska uppgifter som att leda och samordna servicepersonal (vaktmästeri, restaurang, lokalvård, administration). Du har även kontakt med fastighetsförvaltare och hantverkare. Du blir spindeln i nätet som ser till att våra gäster har det bra och att vår service håller god nivå. Du arbetar även nära rektor och biträdande rektor.


Arbetsuppgifter och omfattning perioden snarast - 10 juni, tjänstegrad 40-60%, (avtalas med arbetstagare)
Bokning och försäljning av Ågestagården
Förberedande arbete inför sommaruthyrningar med planering och rekrytering samt samordning av personal, lokaler och restaurang.
Serviceansvarig med ansvar för drift av folkhögskolans vaktmästeri, administration, restaurang och städ.
Ta hand om gäster och löpande bokningar
Kontakt med hantverkare och fastighetsförvaltareArbetsuppgifter och omfattning perioden 11 juni - 31 augusti, tjänstegrad 80-100% (avtalas med arbetstagare, möjlighet till ledighet en kortare period).
Välkomna gäster, ansvara för rumsuthyrning och uthyrning av utrustning för sommaraktiviteter
Serviceansvarig med ansvar för drift av Ågestagårdens bokningar. Arbetsledning av vaktmästeri, administration, restaurang, städ och sommarpersonal.
Under delar av sommaren, när gården har mindre beläggning/bemanning ansvarar du för enklare praktiska arbetsuppgifter såsom att klippa gräs och iordningställa lokaler för uthyrning.
Kontakt med hantverkare och fastighetsförvaltarePersonliga egenskaper
Du är bra på att skapa goda och trygga relationer till deltagare, gäster och kollegor.
Du lär dig snabbt, är bra på att lösa problem och kan hantera flera bollar i luften samtidigt.
Du är en engagerad, strukturerad och skicklig arbetsledare och medarbetare som är bra på att bemöta olika människor.
Du är bekväm med att arbeta utifrån skolans kristna värdegrund, är positiv till att Ågestagården är alkohol- och drogfri och ser möjligheter i att arbeta med Frälsningsarmén som arbetsgivare.Värdegrund
Skolans verksamhet vilar på en kristen helhetssyn på människan som betonar alla människors lika värde. Vårt bemötande bygger på professionalitet, respekt och omtanke. Vi tror att alla kan växa och utmanas i ett livslångt lärande och vi vill ge kursdeltagaren erfarenheter av att lyckas, att kunna bidra till gemenskapen och att kunna påverka sin livssituation.


Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare.
Det är meriterande om du har erfarenhet av sälj och/eller service inom lägergård, restaurang, hotell, föreningsliv och/eller församlingsliv. Meriterande är även om du har erfarenhet av ledarskap och projektledning. Visa mindre

MAX söker driftledare till Nyetablering i Kungens Kurva

Ansök    Feb 20    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För a... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen.

Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Thaikock

Ansök    Feb 10    Rama 2 Thai AB    Kock, à la carte
Rama 2 thai söker en ny kock med utbildning gärna . Eller många års erfarenhet i thai köket . Ägaren till denna restaurang är svensk och har ordning och reda . Vill även ha det av dig som söker . Vi är med i fora så er pension blir bra . Samt är ni försäkrade där igenom . Ob efter avtal och lön efter erfarenhet . Är du intresserad så skriv eller skicka ditt cv eller Mail till oss . Mvh Visa mer
Rama 2 thai söker en ny kock med utbildning gärna . Eller många års erfarenhet i thai köket .
Ägaren till denna restaurang är svensk och har ordning och reda . Vill även ha det av dig som söker . Vi är med i fora så er pension blir bra . Samt är ni försäkrade där igenom . Ob efter avtal och lön efter erfarenhet . Är du intresserad så skriv eller skicka ditt cv eller Mail till oss . Mvh Visa mindre

Vikarierande Köksbiträden till kostenheten sommaren 2024

Ansök    Feb 12    Huddinge kommun    Köksbiträde
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Kostenheten inom äldreomsorgen i Huddinge kommun består av fyra olika tillagningskök: Björnkulla, Västergården, Rosendalsgården, och Stortorp Äldreboende. Antal dagsportioner varierar hos de olika tillagningsköke... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Kostenheten inom äldreomsorgen i Huddinge kommun består av fyra olika tillagningskök: Björnkulla, Västergården, Rosendalsgården, och Stortorp Äldreboende. Antal dagsportioner varierar hos de olika tillagningsköken, från 120 dagsportioner till 500 dagsportioner.


-

Arbetsuppgifter
Vi söker sommarvikarier till våra 4 tillagningskök som kan arbeta när ordinarie personal har semester under juni, juli, augusti (vecka 24-33). Tjänstgöring varannan helg.

Att arbeta som köksbiträden i köken innebär att man har olika förekommande sysslor inom storhushållsköksarbete, till exempel att hjälpa kocken med olika göromål och utföra kallskänksarbete. Det förekommer även disk och städ- uppgifter.Din profil
Erfarenhet av arbete inom storhushåll är ett krav. Du behöver kunna hantera egenkontroll. Det är meriterande om du kan hantera dietkoster.

Vi söker vikarier till Stortorp, Björnkulla, Västergården, Rosendalsgården.
Skriv i ansökan om du önskar arbeta i ett specifik kök.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

MAX söker driftledare till Nyöppning i Kungens Kurva

Ansök    Feb 12    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För a... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen.

Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Restaurangbiträde sökes

Vi söker en restaurang biträde som kan vara behjälplig i köket. Arbetet innebar enklare förberedelser, servera och plocka samt diska.. Visa mer
Vi söker en restaurang biträde som kan vara behjälplig i köket. Arbetet innebar enklare förberedelser, servera och plocka samt diska.. Visa mindre

JENSEN förskola Snättringe söker måltidsbiträde

Ansök    Feb 1    Jensen Education AB    Köksbiträde
Hösten 2022 startade JENSEN förskola Snättringe i en helt nybyggd fastighet i Huddinge kommun. Vi söker en engagerad medarbetare till vårt kök, som brinner för att ge barnen en positiv matupplevelse. Du kommer att arbeta med att hjälpa till med för- och efterarbete kring frukost till barnen på förskolan, inklusive disk och viss städning av matsalarna. För att trivas hos oss är du öppen, flexibel och effektiv samt delar våra värden kring kompetenta, självst... Visa mer
Hösten 2022 startade JENSEN förskola Snättringe i en helt nybyggd fastighet i Huddinge kommun. Vi söker en engagerad medarbetare till vårt kök, som brinner för att ge barnen en positiv matupplevelse. Du kommer att arbeta med att hjälpa till med för- och efterarbete kring frukost till barnen på förskolan, inklusive disk och viss städning av matsalarna. För att trivas hos oss är du öppen, flexibel och effektiv samt delar våra värden kring kompetenta, självständiga barn enligt vårt koncept "Träning för verkligheten".Våra måltider lagas i vårt tillagningskök av kock och är högkvalitativa, näringsrika och varierade. Vi har ett hållbarhetstänk och arbetar aktivt för att ta tillvara råvarorna på bästa sätt. Utöver detta delar du våra tankar kring vikten av att värna barnens hälsa och välmående, bland annat genom att aktivt arbeta för att minska mängden raffinerat socker de får i sig.

Som del av kökspersonalen hos oss har du ett helhetsansvar för bland annat hygienen i köket och kvaliteten på de måltider som serveras på förskolan, vilket du tar på största allvar. Utöver detta har du en stark önskan om att förgylla barnens dag på förskolan genom att erbjuda dem det "lilla extra" som ditt engagemang kring mat kan ge dem.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i kök, samt utbildning/kunskaper i hygienisk hantering av mat och råvaror. Det är också viktigt för oss att du har ett driv att utvecklas inom din roll, att du vågar ta initiativ samt att du kan uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på JENSEN förskola Snättringe

Ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb.

Första steget, efter inskickad ansökan, i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester, Mint och Matrigma. Testlänkar skickas på mail och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se/. Beställ i god tid, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta tf. rektor Emilia Gladh på [email protected]

Om JENSEN

JENSEN education är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med förtroendet att utbilda drygt 17 000 elever inom fem olika områden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning samt yrkeshögskola. JENSEN grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och ägare, och står för långsiktighet, kvalitet och ansvarstagande. Utbildningskonceptet ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet. Visa mindre

Café biträde

Vi på Josephine Baker Årsta är ett litet tajt team där alla hjälps åt. Vi behöver utöka vårt team och söker nu café biträde på heltid. I jobbet ingår att förbereda butiken varje dag med olika smörgåsar, räkmackor, enklare luncher som sallad mm. Du ska vara självgående då vissa tider innebär att man är själv i butiken. Vi tillverkar allt på plats i vårt stenugns bageri, tårtor, bakelser, praliner, bullar och bröd. Visa mer
Vi på Josephine Baker Årsta är ett litet tajt team där alla hjälps åt.
Vi behöver utöka vårt team och söker nu café biträde på heltid.
I jobbet ingår att förbereda butiken varje dag med olika smörgåsar, räkmackor, enklare luncher som sallad mm.
Du ska vara självgående då vissa tider innebär att man är själv i butiken.
Vi tillverkar allt på plats i vårt stenugns bageri, tårtor, bakelser, praliner, bullar och bröd. Visa mindre

Kock till Restaurang Veroni på BW Plus Hotel Kungens Kurva

Är du en kock med passion för italiensk mat? Då passar du nog perfekt till vårt 4-stjärniga hotell i Kungens Kurva! Vi söker nu kockar till nyöppnade Restaurang Veroni Om tjänsten: Best Western Plus Hotel Kungens Kurva är ett 4-stjärnigt hotell med en hög kvalitetsnivå och en stark karaktär. Hotellet är nybyggt och öppnade i november 2023. Utöver våra 91 mysiga hotellrum i varierande storlek så finns det en italiensk restaurang vid namn Veroni. Här serv... Visa mer
Är du en kock med passion för italiensk mat? Då passar du nog perfekt till vårt 4-stjärniga hotell i Kungens Kurva!

Vi söker nu kockar till nyöppnade Restaurang Veroni

Om tjänsten:

Best Western Plus Hotel Kungens Kurva är ett 4-stjärnigt hotell med en hög kvalitetsnivå och en stark karaktär. Hotellet är nybyggt och öppnade i november 2023. Utöver våra 91 mysiga hotellrum i varierande storlek så finns det en italiensk restaurang vid namn Veroni. Här serveras både lunch och middag till boende gäster, förbipasserande eller bokade grupper.

Arbetsuppgifter:

- Laga fantastisk italiensk mat.

- Förberedelse, tillagning och disk/städning

- Servera både lunch och middag till våra gäster

- Se till att köket alltid är rent och säkert.

- Värdskap då du alltid arbetar framför gästen i ett öppet kök.

Vem vi söker:

- Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i kök, helst med italiensk mat.

- Som är kreativ, snabb och älskar matlagning.

- Som även kan prata svenska och engelska.

- Pluspoäng om du kan italienska.


Meriterande med erfarenhet inom kallkök, varmkök, frukost, a la carte.

Om arbetet:

Vi arbetar i ett öppet kök mot restaurangen så det är viktigt att du är social och tycker att det är roligt att prata med våra gäster.

Vår populära lunch flirtar med den svenska husmanskosten medan Italien är vår inspirationskälla som genomsyrar våra menyer och kök.

Arbetsplatsen har kollektivavtal Visita-Unionen, Visita-HRF.

Arbetet utförs vardagar och helger, hel- eller deltid beroende på vad som passar dig. Visa mindre

Serveringspersonal rekryteras till Balingsholm Herrgård!

Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet. Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här ... Visa mer
Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet

Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet.

Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här fram till 1916. När världen stod i lågor under första världskriget ristade den dåvarande ägaren in ett tacksamhetsbudskap över porten till Balingsholm. Där yttrade han en önskan att det alltid på skulle råda fred på hans älskade Balingsholm och nog är det den känslan man får när man kommer in på området.

Idag ägs och drivs Balingsholm av familjen Orrvik. Balingholm är en modern konferensanläggning med mycket gott renommé, känd för sin fina miljö, sitt goda herrgårdskök och sin personliga service.

Mer om Balingsholm Herrgård kan du läsa här: https://www.balingsholm.se/

OM TJÄNSTEN:

Här erbjuds en rolig och spännande del av serviceyrket. Det är bara bokad verksamhet vilket ger förutsättningar att planera och vara så effektiva som möjligt. Du tillsammans med ditt team skall ha som mål att leverera branschens bästa service. Som serveringspersonal på Balingsholm jobbar du främst med frukost, konferensfika, luncher och middagar men hjälper även till med andra arbetsuppgifter såsom reception, disk och i köket när det behövs. På helgerna är det ofta bröllopsarrangemang under säsong.

På Balingsholm råder en familjär känsla där de flesta har jobbat i många år. Man är mån om sina anställda och här hjälps man åt över gränserna för att allt ska fungera på bästa sätt.

OM DIG SOM SÖKER:

Till den här tjänsten söker vi dig som har värdskapet i blodet! Du är en utpräglad servicemänniska som alltid gör det lilla extra för att gästerna ska få en härlig upplevelse. Du är självgående, har öga för detaljer och är trygg och ansvarstagande. Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men din personlighet och inställning är minst lika viktig som lång erfarenhet. Du pratar svenska obehindrat och gärna även engelska. Du behöver också ha fyllt 20 år då du kommer att stå med som serveringsansvarig.ARBETSTIDER OCH VILLKOR:

Tjänsten som serveringspersonal är en anställning på 80% med möjlighet att jobba upp till 100% om så önskas. Grundschemat är främst måndag - fredag både dag- och kvällstid. Anläggningen har stängt några veckor under sommaren, vid jul, påsk, skollov och röda dagar.

Tjänsten tillträds enligt överenskommelse och man blir anställd direkt av Balingsholm Herrgård efter att Majola skött rekryteringsprocessen.

Då Balingsholm är relativt svåråtkomligt med kollektivtrafik så behöver du ha körkort och egen bil.

Är du Balingsholms nästa stjärna? Sök tjänsten idag! Visa mindre

Receptionist till Best Western Plus Kungens Kurva

Om tjänsten: BW Plus Hotel Kungens Kurva är ett 4-stjärnigt hotell med en hög kvalitetsnivå och mycket känsla. Hotellet är helt nybyggt och öppnade i slutet av 2023. Utöver våra 91 mysiga hotellrum i varierande storlek så finns det även en italiensk restaurang, ett mindre gym och en relax med bastu. Arbetsuppgifter: I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga receptionsuppgifter som in- och utcheckning. Du svarar i telefon, lägger in bokningar, tar betalningar... Visa mer
Om tjänsten:

BW Plus Hotel Kungens Kurva är ett 4-stjärnigt hotell med en hög
kvalitetsnivå och mycket känsla. Hotellet är helt nybyggt och öppnade i slutet av 2023. Utöver våra 91 mysiga hotellrum i varierande storlek så
finns det även en italiensk restaurang, ett mindre gym och
en relax med bastu.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga receptionsuppgifter som in- och utcheckning. Du svarar i telefon, lägger in bokningar, tar betalningar och liknande. Du hjälper även till i serveringen för restaurang Veroni.

I arbetsuppgifterna ingår även att hjälpa kollegorna inom, kök, frukost och städ. På hotellet arbetar vi alla ihop och vi samarbetar alltid mellan avdelningarna.

Vem vi söker:

Vi söker dig som är serviceinriktad med en stor passion för service och som framför allt har en positiv och proffsig attityd mot våra gäster.

Du ska vara flexibel, trivas med att arbeta i team samtidigt som du klarar av att vara självständig då man ofta arbetar ensam i receptionen. Du får gärna tycka om att hålla rent och snyggt omkring dig.

Vad vi söker:

Vi söker receptionister till både förmiddag & eftermiddag.

Om du är intresserad av tjänsten men vill jobba mindre än 60% så har vi också behov av helg- och extrapersonal. Visa mindre

Thaikock

Ansök    Jan 20    Rama 2 Thai AB    Kock, à la carte
Rama 2 thai söker en ny kock till vår lilla restaurang i Huddinge Stuvsta. Vi söker helst en utbildad kock och som har erfarenhet av att laga thaimat. Visa mer
Rama 2 thai söker en ny kock till vår lilla restaurang i Huddinge Stuvsta. Vi söker helst en utbildad kock och som har erfarenhet av att laga thaimat. Visa mindre

Serveringspersonal rekryteras till Balingsholm Herrgård!

Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet. Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här ... Visa mer
Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet

Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet.

Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här fram till 1916. När världen stod i lågor under första världskriget ristade den dåvarande ägaren in ett tacksamhetsbudskap över porten till Balingsholm. Där yttrade han en önskan att det alltid på skulle råda fred på hans älskade Balingsholm och nog är det den känslan man får när man kommer in på området.

Idag ägs och drivs Balingsholm av familjen Orrvik. Balingholm är en modern konferensanläggning med mycket gott renommé, känd för sin fina miljö, sitt goda herrgårdskök och sin personliga service.

Mer om Balingsholm Herrgård kan du läsa här: https://www.balingsholm.se/

OM TJÄNSTEN:

Här erbjuds en rolig och spännande del av serviceyrket. Det är bara bokad verksamhet vilket ger förutsättningar att planera och vara så effektiva som möjligt. Du tillsammans med ditt team skall ha som mål att leverera branschens bästa service. Som serveringspersonal på Balingsholm jobbar du främst med frukost, konferensfika, luncher och middagar men hjälper även till med andra arbetsuppgifter såsom reception, disk och i köket när det behövs. På helgerna är det ofta bröllopsarrangemang under säsong.

På Balingsholm råder en familjär känsla där de flesta har jobbat i många år. Man är mån om sina anställda och här hjälps man åt över gränserna för att allt ska fungera på bästa sätt.

OM DIG SOM SÖKER:

Till den här tjänsten söker vi dig som har värdskapet i blodet! Du är en utpräglad servicemänniska som alltid gör det lilla extra för att gästerna ska få en härlig upplevelse. Du är självgående, har öga för detaljer och är trygg och ansvarstagande. Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men din personlighet och inställning är minst lika viktig som lång erfarenhet. Du pratar svenska obehindrat och gärna även engelska. Du behöver också ha fyllt 20 år då du kommer att stå med som serveringsansvarig.ARBETSTIDER OCH VILLKOR:

Tjänsten som serveringspersonal är en anställning på 80% med möjlighet att jobba upp till 100% om så önskas. Grundschemat är främst måndag - fredag både dag- och kvällstid. Anläggningen har stängt några veckor under sommaren, vid jul, påsk, skollov och röda dagar.

Tjänsten tillträds enligt överenskommelse och man blir anställd direkt av Balingsholm Herrgård efter att Majola skött rekryteringsprocessen.

Då Balingsholm är relativt svåråtkomligt med kollektivtrafik så behöver du ha körkort och egen bil.

Är du Balingsholms nästa stjärna? Sök tjänsten idag! Visa mindre

Serveringspersonal rekryteras till Balingsholm Herrgård!

Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet. Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här ... Visa mer
Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet

Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet.

Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här fram till 1916. När världen stod i lågor under första världskriget ristade den dåvarande ägaren in ett tacksamhetsbudskap över porten till Balingsholm. Där yttrade han en önskan att det alltid på skulle råda fred på hans älskade Balingsholm och nog är det den känslan man får när man kommer in på området.

Idag ägs och drivs Balingsholm av familjen Orrvik. Balingholm är en modern konferensanläggning med mycket gott renommé, känd för sin fina miljö, sitt goda herrgårdskök och sin personliga service.

Mer om Balingsholm Herrgård kan du läsa här: https://www.balingsholm.se/

OM TJÄNSTEN:

Här erbjuds en rolig och spännande del av serviceyrket. Det är bara bokad verksamhet vilket ger förutsättningar att planera och vara så effektiva som möjligt. Du tillsammans med ditt team skall ha som mål att leverera branschens bästa service. Som serveringspersonal på Balingsholm jobbar du främst med frukost, konferensfika, luncher och middagar men hjälper även till med andra arbetsuppgifter såsom reception, disk och i köket när det behövs. På helgerna är det ofta bröllopsarrangemang under säsong.

På Balingsholm råder en familjär känsla där de flesta har jobbat i många år. Man är mån om sina anställda och här hjälps man åt över gränserna för att allt ska fungera på bästa sätt.

OM DIG SOM SÖKER:

Till den här tjänsten söker vi dig som har värdskapet i blodet! Du är en utpräglad servicemänniska som alltid gör det lilla extra för att gästerna ska få en härlig upplevelse. Du är självgående, har öga för detaljer och är trygg och ansvarstagande. Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men din personlighet och inställning är minst lika viktig som lång erfarenhet. Du pratar svenska obehindrat och gärna även engelska. Du behöver också ha fyllt 20 år då du kommer att stå med som serveringsansvarig.ARBETSTIDER OCH VILLKOR:

Tjänsten som serveringspersonal är en anställning på 80% med möjlighet att jobba upp till 100% om så önskas. Grundschemat är främst måndag - fredag både dag- och kvällstid. Anläggningen har stängt några veckor under sommaren, vid jul, påsk, skollov och röda dagar.

Tjänsten tillträds enligt överenskommelse och man blir anställd direkt av Balingsholm Herrgård efter att Majola skött rekryteringsprocessen.

Då Balingsholm är relativt svåråtkomligt med kollektivtrafik så behöver du ha körkort och egen bil.

Är du Balingsholms nästa stjärna? Sök tjänsten idag! Visa mindre

Serveringspersonal

Café Classico ligger i Heron City som är ett stort shopping- och nöjescentrum beläget i Kungens Kurva. Vi söker nu en person för renhållning av cafeet, samt servera mat och plocka disk. Arbetstid vardagar kl 09:00 till 17:00 Visa mer
Café Classico ligger i Heron City som är ett stort shopping- och nöjescentrum beläget i Kungens Kurva.
Vi söker nu en person för renhållning av cafeet, samt servera mat och plocka disk.
Arbetstid
vardagar kl 09:00 till 17:00 Visa mindre

Drivna individer söker till Café och Cateringansvar

Ansök    Jan 4    Arom i Sh AB    Cateringarbetare
Hej! Vi på Arom kaffe & Deli letar efter engagerade och drivna individer som vill vara en del av vårt café och restaurangteam. Vi har två lediga tjänster - en för cateringansvaring och en för cafébiträde. Cateringansvaring: Ansvaring för att ta emot och hantera cateringbeställningar. Förbereda och leverera beställningar. Säkerställa hög kvalitet och service. Cafébiträde: Hantera caféets dagliga drift. Ta emot beställningar och se till att gästerna får ... Visa mer
Hej!
Vi på Arom kaffe & Deli letar efter engagerade och drivna individer som vill vara en del av vårt café och restaurangteam. Vi har två lediga tjänster - en för cateringansvaring och en för cafébiträde.
Cateringansvaring:
Ansvaring för att ta emot och hantera cateringbeställningar.
Förbereda och leverera beställningar.
Säkerställa hög kvalitet och service.

Cafébiträde:
Hantera caféets dagliga drift.
Ta emot beställningar och se till att gästerna får en trevlig upplevelse.
Bidra till en ren och organiserad arbetsmiljö.

Krav:
För båda rollerna: Driven att leverera kvalitetsservice och arbeta i ett team.
Erfarenhet inom liknande område är meriterande men inte ett krav.
Arbeta Mån-FreOm du brinner för att erbjuda god service, trivs i en teammiljö och vill vara en del av vår växande versamhet, skicka in din ansökan och CV till [email protected] Visa mindre

Restaurang

Ansök    Jan 4    Kurvans Subs AB    Restaurangbiträde
Personal till subway Vi behöver nu förstärka vårt team på subway och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo. Du behöver kunna prata och förstå svenska bra. På världens största snabbmatskedja handlar det inte bara om att göra Subs. Det handlar om att varje kund ska känna sig välkommen och vilja komma tillbaka till vår restaurang.... Visa mer
Personal till subway
Vi behöver nu förstärka vårt team på subway och söker dig som är glad, flexibel och som får både kunder och kollegor att trivas. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo.
Du behöver kunna prata och förstå svenska bra. På världens största snabbmatskedja handlar det inte bara om att göra Subs. Det handlar om att varje kund ska känna sig välkommen och vilja komma tillbaka till vår restaurang.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt är viktigt att hålla rent och snyggt i restaurangen.
Vi jobbar ständigt med att hålla hög produktkvalitet, god hygien och genuin kundservice. Nyckeln till detta tror vi är teamkänsla och söker därför dig som gillar att vara en del av en grupp.
Hos oss avgör alltid dina ambitioner hur långt du vill utvecklas. För rätt person finns det stora chanser till att inom vår organisation utvecklas och få mer ansvar.
Vår restaurang har öppet både dag, kväll och helg då söker vi dig som kan arbeta alla tider på dygnet.
Vi kommer tillsätta tjänsterna så snart som möjligt och kommer löpande hålla intervjuer, så vänta inte med din ansökan!
Anställningsvillkor
Skall kunna arbeta dag, kväll och helg." Vi prioriterar de som är inskriven i arbetsförmedling minst 1 år. Vi välkomnar även sökande med någon form av anställningsstöd."
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Grillchef

Söker grillchef erfarenhet !! Visa mer
Söker grillchef
erfarenhet!! Visa mindre

Serveringspersonal rekryteras till Balingsholm Herrgård!

Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet. Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här ... Visa mer
Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet

Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet.

Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här fram till 1916. När världen stod i lågor under första världskriget ristade den dåvarande ägaren in ett tacksamhetsbudskap över porten till Balingsholm. Där yttrade han en önskan att det alltid på skulle råda fred på hans älskade Balingsholm och nog är det den känslan man får när man kommer in på området.

Idag ägs och drivs Balingsholm av familjen Orrvik. Balingholm är en modern konferensanläggning med mycket gott renommé, känd för sin fina miljö, sitt goda herrgårdskök och sin personliga service.

Mer om Balingsholm Herrgård kan du läsa här: https://www.balingsholm.se/

OM TJÄNSTEN:

Här erbjuds en rolig och spännande del av serviceyrket. Det är bara bokad verksamhet vilket ger förutsättningar att planera och vara så effektiva som möjligt. Du tillsammans med ditt team skall ha som mål att leverera branschens bästa service. Som serveringspersonal på Balingsholm jobbar du främst med frukost, konferensfika, luncher och middagar men hjälper även till med andra arbetsuppgifter såsom reception, disk och i köket när det behövs. På helgerna är det ofta bröllopsarrangemang under säsong.

På Balingsholm råder en familjär känsla där de flesta har jobbat i många år. Man är mån om sina anställda och här hjälps man åt över gränserna för att allt ska fungera på bästa sätt.

OM DIG SOM SÖKER:

Till den här tjänsten söker vi dig som har värdskapet i blodet! Du är en utpräglad servicemänniska som alltid gör det lilla extra för att gästerna ska få en härlig upplevelse. Du är självgående, har öga för detaljer och är trygg och ansvarstagande. Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men din personlighet och inställning är minst lika viktig som lång erfarenhet. Du pratar svenska obehindrat och gärna även engelska. Du behöver också ha fyllt 20 år då du kommer att stå med som serveringsansvarig.ARBETSTIDER OCH VILLKOR:

Tjänsten som serveringspersonal är en anställning på 80% med möjlighet att jobba upp till 100% om så önskas. Grundschemat är främst måndag - fredag både dag- och kvällstid. Anläggningen har stängt några veckor under sommaren, vid jul, påsk, skollov och röda dagar.

Tjänsten tillträds enligt överenskommelse och man blir anställd direkt av Balingsholm Herrgård efter att Majola skött rekryteringsprocessen.

Då Balingsholm är relativt svåråtkomligt med kollektivtrafik så behöver du ha körkort och egen bil.

Är du Balingsholms nästa stjärna? Sök tjänsten idag! Visa mindre

pizza kock

Ansök    Jan 2    Harslan Restaurang AB    Pizzabagare
hej vi på ristorante casa buongiorno söker en pizza bagare och arbettiden är från klockan 14 till 22:00 Visa mer
hej vi på ristorante casa buongiorno söker en pizza bagare och arbettiden är från klockan 14 till 22:00 Visa mindre

kassa/ bar/ café/ servering

Swede Catering AB driver Flottsbro Värdshus i Huddinge sedan 2007. Värdshuset ligger i direkt anslutning till Flottsbro. En aktiv oas endast 20 min från Stockholm C. Flottsbro är Stockholms största skidanläggning samt känt för sitt natursköna friluftsområde som är aktivt året runt. Vår, sommar och höst finns även en välbesökt Bikepark. På sommaren lockar den 200 meter långa sandstranden och våra många aktiviteter som kanotpaddling, sup, bastuflotte, beach-... Visa mer
Swede Catering AB driver Flottsbro Värdshus i Huddinge sedan 2007.
Värdshuset ligger i direkt anslutning till Flottsbro. En aktiv oas endast 20 min från Stockholm C. Flottsbro är Stockholms största skidanläggning samt känt för sitt natursköna friluftsområde som är aktivt året runt. Vår, sommar och höst finns även en välbesökt Bikepark. På sommaren lockar den 200 meter långa sandstranden och våra många aktiviteter som kanotpaddling, sup, bastuflotte, beach-volleyboll.
Året runt är Värdshuset och vårt café välbesökt av privatgäster. Vi erbjuder även både företag och privatpersoner konferens & event samt catering, bröllop, företagsevent och privatfester.
Vi är ett glatt team och vi söker omgående personal till vår grupp!
Vårt mål är att våra gäster ska lämna oss med en känsla av att de blivit väl omhändertagna, från första kontakt till genomfört arrangemang oavsett om det är en bröllopsmiddag eller en enkel fika. Vi vill kännetecknas av god kvalitet och service med en personlig prägel.
Oavsett om du önskar heltid, extra eller säsongsarbete så är din ansökan välkommen!


Vi söker dig som
Är driven och noggrann
Gillar att arbeta självständigt samt i grupp
Är flexibel och har en positiv inställning och attitydArbetstiden är varierande och är förlagd på dagar, kvällar och helger. Privat boende i vår intilliggande stugby kan ordnas vid behov.
Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker omgående och löpande. Visa mindre

Restaurangbiträde/Kallskänk

Vi söker personal till vår restaurang samt café i Huddinge /Flemingsberg. Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Du som söker bör vara flexibel med att kunna arbeta inom olika områden, så som kassa, tillverkning av smörgåsar. sallader m.m och portionering av dagens lunch. Samt att arbeta från tidiga mornar. Erfarenhet inom dessa arbetsuppgifter prioriteras. Du bör vara stresstålig samt vara öppen med att kunna kommunicera med gäster. Visa mer
Vi söker personal till vår restaurang samt café i Huddinge /Flemingsberg.
Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag.
Du som söker bör vara flexibel med att kunna arbeta inom olika områden, så som kassa, tillverkning av smörgåsar. sallader m.m och portionering av dagens lunch. Samt att arbeta från tidiga mornar.
Erfarenhet inom dessa arbetsuppgifter prioriteras.
Du bör vara stresstålig samt vara öppen med att kunna kommunicera med gäster. Visa mindre

bemanning företag genom restaurang bransch

Ansök    Dec 25    CULT.GASTRO.GOURMET    Cateringarbetare
vi söker kokar, köksbiträde , diskare och vi kräver minst 4 år erfarenhet .svenska språket är viktigt Visa mer
vi söker kokar, köksbiträde , diskare och vi kräver minst 4 år erfarenhet .svenska språket är viktigt Visa mindre

Kock, kallskänka

Ansök    Dec 12    Swede Catering AB    Kock, storhushåll
Swede Catering AB driver Flottsbro Värdshus i Huddinge sedan 2007. Värdshuset ligger i direkt anslutning till Flottsbro! En aktiv oas endast 20 min från Stockholm C. Flottsbro är stockholms största skidanläggning samt känt för sitt natursköna friluftsområde som är aktivt året runt. Vår, sommar och höst finns även en välbesökt Bikepark. På sommaren lockar den 200 meter långa sandstranden och våra många aktiviteter som kanotpaddling, sup, bastuflotte, beach-... Visa mer
Swede Catering AB driver Flottsbro Värdshus i Huddinge sedan 2007.
Värdshuset ligger i direkt anslutning till Flottsbro! En aktiv oas endast 20 min från Stockholm C. Flottsbro är stockholms största skidanläggning samt känt för sitt natursköna friluftsområde som är aktivt året runt. Vår, sommar och höst finns även en välbesökt Bikepark. På sommaren lockar den 200 meter långa sandstranden och våra många aktiviteter som kanotpaddling, sup, bastuflotte, beach-volleyboll.
Året runt är Värdshuset och vårt café välbesökt av privatgäster. Vi erbjuder även både företag och privatpersoner konferens & event samt catering, bröllop, företagsevent och privatfester.
Vi är ett glatt team och vi söker omgående personal till vår grupp!
Vårt mål är att våra gäster ska lämna oss med en känsla av att de blivit väl omhändertagna, från första kontakt till genomfört arrangemang oavsett om det är en bröllopsmiddag eller en enkel fika. Vi vill kännetecknas av god kvalitet och service med en personlig prägel.
Oavsett om du önskar heltid, extra eller säsongsarbete så är din ansökan välkommen!


Vi söker dig som
Är driven och noggrann
Gillar att arbeta självständigt samt i grupp
Är flexibel och har en positiv inställning och attityd
Du har en god planeringsförmåga och är flexibel.Arbetstiden är varierande och är förlagd på dagar, kvällar och helger. Privat boende i vår intilliggande stugby kan ordnas vid behov.
Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker omgående och löpande.
Krav
Som person är du positiv, driven och kreativ. Du är noggrann och har öga för detaljer. Att arbeta självgående är något du är bekväm med, och du gillar att ta egna initiativ. Du trivs med ett högt tempo.
Utbildning och/eller erfarenhet är en förutsättning.
Svenska språket i tal och skrift för kommunikation och administration.
Körkort underlättar. Tjänstebil finns att tillgå efter överenskommelse.
Privat bostad i vår intilliggande stugby finns att tillgå.
Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

förskolan söker köksbiträde

Ansök    Dec 5    Butaland AB    Köksbiträde
Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag.Du ska vara en del av den pedagogiska verksamheten, genom att synas ute i verksamheten och prata med barnen. Vi söker dig som: har praktisk erfarenhet från förskola/skola har kunskap om egenkontroll har kunskap om hantering/servering av specialkost har lätt för att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övri... Visa mer
Maten på förskolan är viktig för att barnen ska få energi att leka och utvecklas varje dag.Du ska vara en del av den pedagogiska verksamheten, genom att synas ute i verksamheten och prata med barnen.


Vi söker dig som:
har praktisk erfarenhet från förskola/skola
har kunskap om egenkontroll
har kunskap om hantering/servering av specialkost
har lätt för att både arbeta självständigt och samarbeta i ett arbetslag, samt har förmågan att tillsammans med övriga bidra till en fungerande verksamhet
har ett genuint intresse för mat
är intresserad av måltidspedagogik och vill arbeta i ett nära samspel med pedagogerna på förskolan.
har goda kunskaper i svenska språket. Visa mindre

Thaikock

Ansök    Dec 6    Laddawan AB    Specialkock
Vi söker en duktig kock som ska tillaga asiatisk matlagning, framförallt inom det thailändska köket. Meriterande om du kan laga sushi. I perioder kan det vara högt tempo i köket. Du bör därför vara stresstålig, organisatorisk och bra på att samarbeta. Ni som är intresserade av den tjänsten och bor utanför Stockholm kan få hjälp med boende, kostnader som kan diskuteras. Visa mer
Vi söker en duktig kock som ska tillaga asiatisk matlagning, framförallt inom det thailändska köket. Meriterande om du kan laga sushi.
I perioder kan det vara högt tempo i köket. Du bör därför vara stresstålig, organisatorisk och bra på att samarbeta.
Ni som är intresserade av den tjänsten och bor utanför Stockholm kan få hjälp med boende, kostnader som kan diskuteras. Visa mindre

Kock till Tomtbergaskolan

Ansök    Nov 20    Huddinge kommun    Kock, storhushåll
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår överty... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen
Vi söker dig som vill tillhöra vårt köksteam, där du tillsammans med en kollega kommer att ansvara för tillagning och servering till ca 450 gäster, men också sedvanliga uppgifter som ingår i ett skolkök gällande matlagning, specialkost samt disk och städning. Vi tillagar även frukost och mellanmål till skolans fritidshem.

Vi önskar ett nära samarbete mellan kök, pedagoger och elever vilket innebär att du
förväntas vara en god förebild för verksamheten med ett gott bemötande, att du är
serviceinriktad och bemöter våra elever på ett professionellt och trevligt sätt är en
självklarhet.

Du har ett genuint intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för
att leverera lösningar för att göra elever och kollegor nöjda. Du har ett positivt
förhållningssätt, kan ta egna initiativ, ha lätt för att samarbeta samt vara
miljömedveten. Likaså håller du dig uppdaterad på de senaste rönen inom skolmat.
Du kommer gärna med idéer och förslag och är inte rädd för att prova nytt.

I köket jobbar vi alltid mot fastställda klockslag och ibland oförutsedda händelser och
därför är det viktigt att du kan arbeta effektivt i en pressad miljö samtidigt som du
kan balansera olika uppgifter och behålla en positiv attityd.
-

Arbetsuppgifter
- Du lagar mat och samarbetar med den andra kocken och tillsammans lagar ni
huvudrätt samt en vegetarisk rätt.
- Laga specialkost
- Du säkerställer att maten håller hög kvalitet och smakar bra.
- Du är med och utvecklar köket. Vårat mål är att vara ett av dom bästa köken i
landet.
- Menyplanering

Vi önskar ett nära samarbete mellan kök, pedagoger och elever vilket innebär att du
förväntas vara en god förebild för verksamheten med ett gott bemötande, att du är
serviceinriktad och bemöter våra elever på ett professionellt och trevligt sätt är en
självklarhet.

Du har ett genuint intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för
att leverera lösningar för att göra elever och kollegor nöjda. Du har ett positivt
förhållningssätt, kan ta egna initiativ, ha lätt för att samarbeta samt vara
miljömedveten. Likaså håller du dig uppdaterad på de senaste rönen inom skolmat.
Du kommer gärna med idéer och förslag och är inte rädd för att prova nytt.

I köket jobbar vi alltid mot fastställda klockslag och ibland oförutsedda händelser och
därför är det viktigt att du kan arbeta effektivt i en pressad miljö samtidigt som du
kan balansera olika uppgifter och behålla en positiv attityd.


Din profil
- Kockutbildning eller liknande motsvarighet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Kunskap i livsmedelshygien och egenkontroll
- Kunskaper i specialkost
- Goda kunskaper i det Svenska språket
- Önskvärt är att du har erfarenhet av att ha arbetat i skolkök tidigare.
Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kockar till skola, omsorg & storkök i Huddinge

Om oss BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang.  Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbet... Visa mer
Om oss
BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. 

Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbete helgfria vardagar (måndag-fredag) under dagtid (ca 6:30-16:00) och även vissa helger.

Dina arbetsuppgifter
Som kockvikarie via BILDA arbetar du i kök på en förskola, skola, storkök eller omsorgsboende. I skola, äldreomsorg och omsorgsboende är det oftast ett större kök och flera personer som arbetar i köket och i ett förskolekök arbetar man oftast ensam. Du som kock ansvarar då för att självständigt eller med övrig personal för att förbereda och servera lunch till eleverna. Ibland ingår även andra måltider som till exempel frukost eller mellanmål.
I vissa kök ska maten tillagas från grunden och i andra är det endast uppvärmning av mat. Du ansvarar även för att köket hålls rent och fräscht, att gällande regler kring egenkontroll och hygien efterlevs samt vid behov uppackning och beställning av matvaror.

BILDA erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba. Som vikarie arbetar du på olika förskolor och/eller skolor i hela Stockholmsområdet. Uppdragens längd varierar men är oftast en eller flera dagar. Vidare erbjuder vi introduktionsutbildning samt löpande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson här på BILDA. Du som anställd omfattas även av kollektivavtal.


Din profil
• Du har en svensk kockutbildning (intyg måste uppvisas)
• Du har ett intresse för mat
• Du är flexibel och anpassningsbar
• Är engagerad och ansvarstagande

Om du har de rätta egenskaperna och erfarenhet från liknande arbete ber vi dig skicka in din ansökan och CV via ansökningslänken så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

För att arbeta med barn behöver du enligt lag ha ett utdrag ur Polisen belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg": https://www.bildapersonal.se/sok-jobb/registrera-cv
Beställ gärna belastningsregistret redan idag så går processen snabbare om du går vidare i rekryteringen. Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 14    Huddinge kommun    Kock, storhushåll
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertyge... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen
Balingsnässkolan är en två parallellig F-9 skola samt med grundsärskola för åk 7-9. Det går ca 600 elever på skolan och personalen består av ca 80 medarbetare. Balingsnässkolan är en modern och fin byggnad och skolan ligger i ett naturskönt radhus- och villaområde i centrala Huddinge. Skolan har en stor idrottshall, praktiskestetiska salar och ett eget tillagningskök. Vi är organiserade i årskursvisa arbetslag, sk hemvister, där pedagogerna i arbetslaget ansvarar och arbetar gemensamt kring årskursens alla elever. Vi har en Studio på skolan, som är en stödverksamhet där elever som är i behov av ett omfattande stöd kan få undervisning i ett mindre sammanhang delar av eller hela skoldagen. Skolans vision "En trygg skola där kunskap ger glädje och framgång" leder skolan i arbetet mot ett tydligt gemensamt mål.


-

Arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som kock på Balingsnässkolan dagligen arbeta med att förbereda och tillaga frukost och lunch till skolans elever och personal tillsammans med dina kollegor i skolrestaurangen. Arbetslaget ska bestå av 2 kockar och 2 skolmåltidsbiträden. Som kock ansvarar du tillsammans med din kockkollega för arbetet med planering av meny, beställningar och specialkost. Du tar emot leveranser och ansvarar för att köket är i god ordning. Du kommer även utföra egenkontroll, disk och upplockning av matvaror. Maten som serveras i skolrestaurangen ska vara, god, tilltalande och nyttig. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden. Skolmaten är en viktig del av dagen och en förutsättning för att barnen ska orka hela skoldagen. För att skapa matglädje och trevlig matupplevelse är det fokus på hela måltiden.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad kock och har erfarenhet och kompetens från att arbeta i storkök. Du bör ha minst 3-4 års dokumenterad erfarenhet av arbete i storkök/restaurang. Du har goda kunskaper om de riktlinjer som styr arbetet med livsmedel i skolan och du har goda kunskaper om och erfarenhet av att tillaga special- och allergikost.
För att lyckas i rollen som kock krävs det att du är organiserad, stresstålig och tycker om att arbeta strukturerat. Du har en hög arbetsmoral och tycker om att samarbeta med kollegor.
Du ska tycka att det är roligt att arbeta med barn och det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och elever på ett trevligt och professionellt vis.
Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift, samt datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Nov 14    Harslan Restaurang AB    Pizzabagare
Restaurang Casa Buongiorno som ligger i Huddinge och serverar italienska pizzor, söker nu en pizzabagare Dina arbetsuppgifter kommer bestå av förberedda råvaror, deg och baka olika pizzor samt andra förekommande uppgifter inom köket. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Restaurang Casa Buongiorno som ligger i Huddinge och serverar italienska pizzor, söker nu en pizzabagare
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av förberedda råvaror, deg och baka olika pizzor samt andra förekommande uppgifter inom köket.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock Mellanösterns

Ansök    Nov 4    ABE Cafe AB    Restaurangbiträde
Vi letar efter en passionerad kock med gedigen erfarenhet av Mellanösterns matkultur. Om du har minst 2 års erfarenhet inom restaurangbranschen och en djup kunskap om Mellanösterns smaker och rätter, då kan du vara den vi söker! **Krav:** - Minst 2 års erfarenhet inom restaurangbranschen. - God kännedom om Mellanösterns mat och kryddor. - Förmåga att kommunicera på arabiska eller engelska. Svenska språket är inget krav, så länge du kan skapa kulinarisk... Visa mer
Vi letar efter en passionerad kock med gedigen erfarenhet av Mellanösterns matkultur. Om du har minst 2 års erfarenhet inom restaurangbranschen och en djup kunskap om Mellanösterns smaker och rätter, då kan du vara den vi söker!


**Krav:**
- Minst 2 års erfarenhet inom restaurangbranschen.
- God kännedom om Mellanösterns mat och kryddor.
- Förmåga att kommunicera på arabiska eller engelska.


Svenska språket är inget krav, så länge du kan skapa kulinariska mästerverk med smaker från Mellanöstern. Om du brinner för att skapa fantastiska matupplevelser och är redo att ta ditt kockande till nästa nivå, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Vi söker två st. ala carte kockar till vårat team. Du ska kunna jobba i stress och grupp. Vi erbjuder 100% tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter så som ålder samt telefon nr. Tjänsten är på heltid. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen ... Visa mer
Vi söker två st. ala carte kockar till vårat team.
Du ska kunna jobba i stress och grupp.
Vi erbjuder 100% tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.
Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter så som ålder samt telefon nr.
Tjänsten är på heltid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock ala carte

Ansök    Okt 31    Rama 2 Thai AB    Ekonomibiträde, fartyg
Hej . Rama 2 thai söker erfaren kock till oss i Huddinge . Du bör ha jobbat i thaiköket flera år å ha erfarenhet inom detta . Betalar 145 kr i timmen plus ob plus semesterersättning . Vid intresse maila eller ring så kan vi visa dig runt och vi kan få smaka din mat . Mvh Göran Visa mer
Hej . Rama 2 thai söker erfaren kock till oss i Huddinge . Du bör ha jobbat i thaiköket flera år å ha erfarenhet inom detta .
Betalar 145 kr i timmen plus ob plus semesterersättning .
Vid intresse maila eller ring så kan vi visa dig runt och vi kan få smaka din mat . Mvh Göran Visa mindre

Köksbiträde

Vi söker en st. köksbiträde till vårat team. Du ska kunna jobba i stress och grupp. Vi ser gärna att du talar flytande engelska eller ett skandinaviskt språk. Vi erbjuder 100% tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger. Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter så som ålder samt telefon nr. Ålder ska bifogas. Tjänsten är på heltid. Öppen för alla Vi fokuserar... Visa mer
Vi söker en st. köksbiträde till vårat team.
Du ska kunna jobba i stress och grupp.
Vi ser gärna att du talar flytande engelska eller ett skandinaviskt språk.
Vi erbjuder 100% tillsvidareanställning som startar med en provanställning. Du kommer kunna erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.
Bifoga ett fullständigt CV med bild och övriga uppgifter så som ålder samt telefon nr.
Ålder ska bifogas.
Tjänsten är på heltid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Okt 26    Huddinge Pizzabutik AB    Pizzabagare
Söker pizzabagare för omgående tillsvidare anställning. Erfarenhet är bra men inget krav. Du ska vara stresstålig och service inriktad. Visa mer
Söker pizzabagare för omgående tillsvidare anställning. Erfarenhet är bra men inget krav.
Du ska vara stresstålig och service inriktad. Visa mindre

McDonald's Älvsjö söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Kockar till skola, omsorg & storkök i Huddinge

Om oss BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang.  Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbet... Visa mer
Om oss
BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. 

Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbete helgfria vardagar (måndag-fredag) under dagtid (ca 6:30-16:00) och även vissa helger.

Dina arbetsuppgifter
Som kockvikarie via BILDA arbetar du i kök på en förskola, skola, storkök eller omsorgsboende. I skola, äldreomsorg och omsorgsboende är det oftast ett större kök och flera personer som arbetar i köket och i ett förskolekök arbetar man oftast ensam. Du som kock ansvarar då för att självständigt eller med övrig personal för att förbereda och servera lunch till eleverna. Ibland ingår även andra måltider som till exempel frukost eller mellanmål.
I vissa kök ska maten tillagas från grunden och i andra är det endast uppvärmning av mat. Du ansvarar även för att köket hålls rent och fräscht, att gällande regler kring egenkontroll och hygien efterlevs samt vid behov uppackning och beställning av matvaror.

BILDA erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba. Som vikarie arbetar du på olika förskolor och/eller skolor i hela Stockholmsområdet. Uppdragens längd varierar men är oftast en eller flera dagar. Vidare erbjuder vi introduktionsutbildning samt löpande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson här på BILDA. Du som anställd omfattas även av kollektivavtal.


Din profil
• Du har en svensk kockutbildning (intyg måste uppvisas)
• Du har ett intresse för mat
• Du är flexibel och anpassningsbar
• Är engagerad och ansvarstagande

Om du har de rätta egenskaperna och erfarenhet från liknande arbete ber vi dig skicka in din ansökan och CV via ansökningslänken så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

För att arbeta med barn behöver du enligt lag ha ett utdrag ur Polisen belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg": https://www.bildapersonal.se/sok-jobb/registrera-cv
Beställ gärna belastningsregistret redan idag så går processen snabbare om du går vidare i rekryteringen. Visa mindre

Köksmedarbetare på Pizza Hut

Ansök    Okt 23    Happyr AB    Restaurangbiträde
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza? Vi sök... Visa mer
Pizza Hut rekryterar: Köksmedarbetare


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé. Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg, som inte serveras någon annanstans. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga en äkta Pan Pizza?

Vi söker dig som är en strukturerad arbetsmyra. Med ett leende, stolhet och i högt tempo genomför du alla dina arbetsuppgifter oavsett om du tillagar den äkta Pan Pizzan, förbereder i köket, städar eller diskar. Du förstår att din roll är avgörande för att vi ska få nöjda kunder som kommer tillbaka med sina bästa vänner. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra härliga gäster och kollegor. Du lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad. Det som den gång skapade och det som nu utvecklar succén!

Dina arbetsuppgifter blir att tillaga pizzor och annan mat, hjälpa till med allt i köket, diskning, städning och planering av ditt arbete. Eftersom du är noggrann och ansvarstagande förstår du att vi har tydliga rutiner och policys kring utbildning och matsäkerhet i våra restauranger. Du behärskar svenska eller engelska språket i tal och skrift. Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, fantastiska pizzor, givande utbildningar och mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till våra medarbetare.


Välkommen att göra din ansökan redan idag!

[youtube LzQocnMEXZU]

Vi växer i Sverige och det betyder att möjligheterna att utvecklas inom Pizza Hut är stora, du sätter gränsen för hur långt du ska gå, vi kommer alltid finnas där för dig när du är redo att utvecklas inom Pizza Hut.

I Pizza Hut Academy ingår grundläggande restaurangutbildning där du får lära dig hur det är att arbeta hos oss och inom restaurangbranschen, dina framsteg följs upp noga så du aldrig ska sluta utvecklas. Du kommer från dag 1 att ha en handledare som kommer hjälpa dig på din resa inom Pizza Hut.

När du är redo och får förtroendet är nästa steg våra ledarskapsutbildningar. Från dom kan du lära dig att utbilda nya medarbetare, bli skiftledare, biträdande restaurangchef och tillslut restaurangchef.

Har du viljan, drivet, engagemanget, ambitionen och kunskapen så har vi möjligheterna för dig! Visa mindre

Köksmedarbetare Foodtruck/Restaurang

Ansök    Okt 5    Bramsburgers AB    Köksbiträde
Bramsburgers AB är en foodtruck/restaurang verksamhet som driver foodtrucks/restaurang i Stockholm. Vi är i dagsläget i behov av en ambitiös medarbetare som skulle vilja växa med oss. Tjänsten är på 100%. Tillsvidare anställning. Erfarenhet inom kök, passion för matlagning är krav. Lön i enlighet med kollektivavtal. Visa mer
Bramsburgers AB är en foodtruck/restaurang verksamhet som driver foodtrucks/restaurang i Stockholm. Vi är i dagsläget i behov av en ambitiös medarbetare som skulle vilja växa med oss.
Tjänsten är på 100%. Tillsvidare anställning.
Erfarenhet inom kök, passion för matlagning är krav.
Lön i enlighet med kollektivavtal. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Okt 9    Sköndals Restaurang AB    Pizzabagare
Hej! Vi söker 2 pizzabagare för heltidsjobb. Arbetsuppgifterna är att baka pizzor, förberedande av råvaror och enklare städning. Visa mer
Hej!
Vi söker 2 pizzabagare för heltidsjobb.
Arbetsuppgifterna är att baka pizzor, förberedande av råvaror och enklare städning. Visa mindre

Servitör

Vi söker servispersonal för heltidstjänst och gärna med 2-3 års erfarenhet. Det är en fördel om ni har jobbat på en krog med alkohol servering. Visa mer
Vi söker servispersonal för heltidstjänst och gärna med 2-3 års erfarenhet.
Det är en fördel om ni har jobbat på en krog med alkohol servering. Visa mindre

Kock

Vi startade CHILI & WOK med ambitionen att förnya och förbättra synen på asiatisk mat. Nu finns vi snart i hela Sverige. Det naturliga valet för oss var att utgå från maten vi vuxit upp med och att dela med oss av älskade familjerecept. Konceptet är enkelt: vi lagar klassisk asiatisk mat i modern tappning, med stort fokus på gästens välmående och upplevelse. Maten som vi serverar på CHILI & WOK skapas med traditionella smaker och med den nya tidens matlag... Visa mer
Vi startade CHILI & WOK med ambitionen att förnya och förbättra synen på asiatisk mat. Nu finns vi snart i hela Sverige.
Det naturliga valet för oss var att utgå från maten vi vuxit upp med och att dela med oss av älskade familjerecept. Konceptet är enkelt: vi lagar klassisk asiatisk mat i modern tappning, med stort fokus på gästens välmående och upplevelse.
Maten som vi serverar på CHILI & WOK skapas med traditionella smaker och med den nya tidens matlagning i fokus.
Vi söker dig som är van att arbeta i lag och har en god servicekänsla. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du trivs i en miljö med stor variation i arbetsuppgifter, är flexibel och lösningsorienterad.
Du bör även ha en förmåga att kunna klara av att arbeta i ett högt tempo.
Sedvanliga arbetsuppgifter i restaurangkök. Du ska kunna förbereda och laga asiatisk mat. Tidigare erfarenheter av asiatisk mat är ett stort plus.
Vi erbjuder heltidstjänst, trevliga kollegor, en härlig arbetsmiljö och har även kollektivavtal.


Ansökan skickas via mail till: [email protected]
Märk din ansökan med ämnesraden "Kungens kurva"


Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Konditori biträde sökes

Konditori barista sökes Coffe House Heron City AB Kommun: Huddinge Omfattning: faslön Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Vanlig anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Meriterande Konditoribiträde - Mindre än 1 års erfarenhet Om jobbet Vi på Coffeehouse söker personal Mån till Fre 16.00 till 22.00 ( Lördag och söndag överenskommelse ) Eftersom du kommer att jobba själv vissa tider krävs tidigare erfarenheter. Att kunna hantera stressiga si... Visa mer
Konditori barista sökes
Coffe House Heron City AB
Kommun: Huddinge
Omfattning: faslön
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Vanlig anställning
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
Konditoribiträde - Mindre än 1 års erfarenhet
Om jobbet
Vi på Coffeehouse söker personal Mån till Fre 16.00 till 22.00 ( Lördag och söndag överenskommelse ) Eftersom du kommer att jobba själv vissa tider krävs tidigare erfarenheter. Att kunna hantera stressiga situationer och jobba med hygien är viktigt för oss, även att behärska svenska språket är ett krav.
Vid intresse kontakta oss gärna.
Arbetsuppgifter kassahantering ,baristauppgifter,servera . Visa mindre

MAX söker medarbetare(ej studerande)

Ansök    Sep 20    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

MAX söker medarbetare för helger

Ansök    Sep 20    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Kockar till skola, omsorg & storkök i Huddinge

Om oss BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang.  Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbet... Visa mer
Om oss
BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. 

Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbete helgfria vardagar (måndag-fredag) under dagtid (ca 6:30-16:00) och även vissa helger.

Dina arbetsuppgifter
Som kockvikarie via BILDA arbetar du i kök på en förskola, skola, storkök eller omsorgsboende. I skola, äldreomsorg och omsorgsboende är det oftast ett större kök och flera personer som arbetar i köket och i ett förskolekök arbetar man oftast ensam. Du som kock ansvarar då för att självständigt eller med övrig personal för att förbereda och servera lunch till eleverna. Ibland ingår även andra måltider som till exempel frukost eller mellanmål.
I vissa kök ska maten tillagas från grunden och i andra är det endast uppvärmning av mat. Du ansvarar även för att köket hålls rent och fräscht, att gällande regler kring egenkontroll och hygien efterlevs samt vid behov uppackning och beställning av matvaror.

BILDA erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba. Som vikarie arbetar du på olika förskolor och/eller skolor i hela Stockholmsområdet. Uppdragens längd varierar men är oftast en eller flera dagar. Vidare erbjuder vi introduktionsutbildning samt löpande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson här på BILDA. Du som anställd omfattas även av kollektivavtal.


Din profil
• Du har en svensk kockutbildning (intyg måste uppvisas)
• Du har ett intresse för mat
• Du är flexibel och anpassningsbar
• Är engagerad och ansvarstagande

Om du har de rätta egenskaperna och erfarenhet från liknande arbete ber vi dig skicka in din ansökan och CV via ansökningslänken så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

För att arbeta med barn behöver du enligt lag ha ett utdrag ur Polisen belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg": https://www.bildapersonal.se/sok-jobb/registrera-cv
Beställ gärna belastningsregistret redan idag så går processen snabbare om du går vidare i rekryteringen. Visa mindre

Serveringspersonal rekryteras till Balingsholm Herrgård!

Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet. Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här ... Visa mer
Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet

Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet.

Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här fram till 1916. När världen stod i lågor under första världskriget ristade den dåvarande ägaren in ett tacksamhetsbudskap över porten till Balingsholm. Där yttrade han en önskan att det alltid på skulle råda fred på hans älskade Balingsholm och nog är det den känslan man får när man kommer in på området.

Idag ägs och drivs Balingsholm av familjen Orrvik. Balingholm är en modern konferensanläggning med mycket gott renommé, känd för sin fina miljö, sitt goda herrgårdskök och sin personliga service.

Mer om Balingsholm Herrgård kan du läsa här: https://www.balingsholm.se/

OM TJÄNSTEN:

Här erbjuds en rolig och spännande del av serviceyrket. Det är bara bokad verksamhet vilket ger förutsättningar att planera och vara så effektiva som möjligt. Du tillsammans med ditt team skall ha som mål att leverera branschens bästa service. Som serveringspersonal på Balingsholm jobbar du främst med frukost, konferensfika, luncher och middagar men hjälper även till med andra arbetsuppgifter såsom reception, disk och i köket när det behövs. På helgerna är det ofta bröllopsarrangemang under säsong.

På Balingsholm råder en familjär känsla där de flesta har jobbat i många år. Man är mån om sina anställda och här hjälps man åt över gränserna för att allt ska fungera på bästa sätt.

OM DIG SOM SÖKER:

Till den här tjänsten söker vi dig som har värdskapet i blodet! Du är en utpräglad servicemänniska som alltid gör det lilla extra för att gästerna ska få en härlig upplevelse. Du har öga för detaljer och är trygg och ansvarstagande. Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men din personlighet och inställning är viktigare än lång erfarenhet. Du pratar svenska obehindrat och gärna även engelska. Du behöver också ha fyllt 20 år då du kommer att stå med som serveringsansvarig.ARBETSTIDER OCH VILLKOR:

Tjänsten som serveringspersonal är en anställning på 80% med möjlighet att jobba upp till 100% om så önskas. Grundschemat är främst måndag - fredag både dag- och kvällstid. Anläggningen har stängt några veckor under sommaren, vid jul, påsk, skollov och röda dagar.

Tjänsten tillträds enligt överenskommelse och man blir anställd direkt av Balingsholm Herrgård efter att Majola skött rekryteringsprocessen.

Då Balingsholm är relativt svåråtkomligt med kollektivtrafik så behöver du ha körkort och egen bil.

Är du Balingsholms nästa stjärna? Sök tjänsten idag! Visa mindre

Cafébiträde

Cafébiträde/ Skiftledare Coffe house AB Konditoribiträde Kommun: skärholmen Korta fakta om jobbet Anställningsform: Behovsanställning Antal jobb: 3 Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Krav Konditoribiträde – Erfarenhet efterfrågas :Meritera?nde Om du är berättigad till nystartsjobb Om tjänsten I arbetsuppgifterna ingår bl.a kassa, servering, hantering av espressomaskin, tillredning av enklare maträtter. Vi ser gärna att man har erfarenhet sedan tidigare... Visa mer
Cafébiträde/ Skiftledare
Coffe house AB
Konditoribiträde
Kommun: skärholmen
Korta fakta om jobbet
Anställningsform: Behovsanställning
Antal jobb: 3
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
Konditoribiträde –
Erfarenhet efterfrågas
:Meritera?nde
Om du är berättigad till nystartsjobb
Om tjänsten
I arbetsuppgifterna ingår bl.a kassa, servering, hantering av espressomaskin, tillredning av enklare maträtter. Vi ser gärna att man har erfarenhet sedan tidigare som skiftledare.


Din kompetens, erfarenhet och bakgrund


Vi ser att du har arbetat som cafébiträde och/eller skiftledare tidigare, kassavana/servis/barista erfarenhet är ett krav.


Du ska ha bra kunskaper i svenska i tal och skrift .


För att trivas behöver du uppskatta att verka i en organisation som fortfarande är under utveckling, där inte alla lösningar finns på plats och där du har möjlighet att bidra.


Dina egenskaper


Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du brinner


Utåtriktad:


Du är välkomnande och har lätt för att etablera kontakt med människor i olika åldraroch med olika bakgrund. Du är kommunikativ, nyfiken och bekväm inför grupper.


Ansvarstagande:


Du är ordningsam men också lyhörd för vad situationen kräver och kan prioritera i ditt arbete även under högt besökstryck.


Samarbetsorienterad:


Du trivs med att samarbeta och bidra till hela gruppens arbete.


Mer om oss coffe House AB vi är i grunden ett familjeägt företag med stor passion för mat och kundupplevelse.
Anställning


Tillsvidare anställning heltid/deltid.


Arbetstiden är schemalagd med arbete dag, kväll och helg.


Lön


Timlön. Ange löneanspråk i din ansökan.


Kontaktpersoner


Sarmed 0722889903


Ansökan


Välkommen med din ansökan senast den 2023-07-15 via mejl till [email protected] bifoga CV och personligt brev.


Om anställningen
Lön
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i Heron City / kungens kurva
Arbetsgivaren
Coffe haouse AB
Kontakt
Sarmed Naome
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Serveringspersonal rekryteras till Balingsholm Herrgård!

Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet. Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här ... Visa mer
Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet

Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet.

Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här fram till 1916. När världen stod i lågor under första världskriget ristade den dåvarande ägaren in ett tacksamhetsbudskap över porten till Balingsholm. Där yttrade han en önskan att det alltid på skulle råda fred på hans älskade Balingsholm och nog är det den känslan man får när man kommer in på området.

Idag ägs och drivs Balingsholm av familjen Orrvik. Balingholm är en modern konferensanläggning med mycket gott renommé, känd för sin fina miljö, sitt goda herrgårdskök och sin personliga service.

Mer om Balingsholm Herrgård kan du läsa här: https://www.balingsholm.se/

OM TJÄNSTEN:

Här erbjuds en rolig och spännande del av serviceyrket. Det är bara bokad verksamhet vilket ger förutsättningar att planera och vara så effektiva som möjligt. Du tillsammans med ditt team skall ha som mål att leverera branschens bästa service. Som serveringspersonal på Balingsholm jobbar du främst med frukost, konferensfika, luncher och middagar men hjälper även till med andra arbetsuppgifter såsom reception, disk och i köket när det behövs. På helgerna är det ofta bröllopsarrangemang under säsong.

På Balingsholm råder en familjär känsla där de flesta har jobbat i många år. Man är mån om sina anställda och här hjälps man åt över gränserna för att allt ska fungera på bästa sätt.

OM DIG SOM SÖKER:

Till den här tjänsten söker vi dig som har värdskapet i blodet! Du är en utpräglad servicemänniska som alltid gör det lilla extra för att gästerna ska få en härlig upplevelse. Du har öga för detaljer och är trygg och ansvarstagande. Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men din personlighet och inställning är viktigare än lång erfarenhet. Du pratar svenska obehindrat och gärna även engelska.ARBETSTIDER OCH VILLKOR:

Tjänsten som serveringspersonal är en anställning på 80% med möjlighet att jobba upp till 100% om så önskas. Grundschemat är främst måndag - fredag både dag- och kvällstid. Anläggningen har stängt några veckor under sommaren, vid jul, påsk, skollov och röda dagar.

Tjänsten tillträds enligt överenskommelse och man blir anställd direkt av Balingsholm Herrgård efter att Majola skött rekryteringsprocessen.

Då Balingsholm är relativt svåråtkomligt med kollektivtrafik så behöver du ha körkort och egen bil.

Är du Balingsholms nästa stjärna? Sök tjänsten idag! Visa mindre

Asiatisk kock

Ansök    Sep 12    Hinodesushi    Kock, storhushåll
Hej ! Hinodewok ,vi finns i Älvsjö centrum, vi jobbar med asiatisk maträtter. Vi söker en erfaren köksbiträde , med stresståligt Visa mer
Hej !
Hinodewok ,vi finns i Älvsjö centrum, vi jobbar med asiatisk maträtter. Vi söker en erfaren köksbiträde , med stresståligt Visa mindre

kallskänka mästare

Ansök    Sep 8    Damaskus Grill AB    Kallskänka
en restaurang som ligger mitt i tunnelbana station i Stockholm söker en duktig medarbetare som är kunnig inom branschen att förbereda frukost och lunch mackor och sallader. Visa mer
en restaurang som ligger mitt i tunnelbana station i Stockholm söker en duktig medarbetare som är kunnig inom branschen att förbereda frukost och lunch mackor och sallader. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Sep 4    Chique Peas HB    Köksbiträde
Vi producerar huvudsakligen falafel med hjälp av maskin, men även andra typer av friterade veganska produkter. Vi kräver inga krav på tidigare erfarenheter. Vi kan även erbjuda upp till en månads praktik för att se till att du är tillräckligt kvalificerad för arbetsuppgifterna. Tidigare erfarenhet med falafelmaskin är dock meriterande, men inget krav. Visa mer
Vi producerar huvudsakligen falafel med hjälp av maskin, men även andra typer av friterade veganska produkter.
Vi kräver inga krav på tidigare erfarenheter. Vi kan även erbjuda upp till en månads praktik för att se till att du är tillräckligt kvalificerad för arbetsuppgifterna.
Tidigare erfarenhet med falafelmaskin är dock meriterande, men inget krav. Visa mindre

Kockar till skola, omsorg & storkök i Huddinge

Om oss BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang.  Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbet... Visa mer
Om oss
BILDA Personal är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma i branschen i över 20 år och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang. 

Vi på BILDA har ett stort behov av att anställa fler vikarierande kockar för arbete i skola, förskola, äldreomsorg och vårdinrättningar. Vi erbjuder arbete helgfria vardagar (måndag-fredag) under dagtid (ca 6:30-16:00) och även vissa helger.

Dina arbetsuppgifter
Som kockvikarie via BILDA arbetar du i kök på en förskola, skola, storkök eller omsorgsboende. I skola, äldreomsorg och omsorgsboende är det oftast ett större kök och flera personer som arbetar i köket och i ett förskolekök arbetar man oftast ensam. Du som kock ansvarar då för att självständigt eller med övrig personal för att förbereda och servera lunch till eleverna. Ibland ingår även andra måltider som till exempel frukost eller mellanmål.
I vissa kök ska maten tillagas från grunden och i andra är det endast uppvärmning av mat. Du ansvarar även för att köket hålls rent och fräscht, att gällande regler kring egenkontroll och hygien efterlevs samt vid behov uppackning och beställning av matvaror.

BILDA erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba. Som vikarie arbetar du på olika förskolor och/eller skolor i hela Stockholmsområdet. Uppdragens längd varierar men är oftast en eller flera dagar. Vidare erbjuder vi introduktionsutbildning samt löpande stöd och dialog med en tilldelad kontaktperson här på BILDA. Du som anställd omfattas även av kollektivavtal.


Din profil
• Du har en svensk kockutbildning (intyg måste uppvisas)
• Du har ett intresse för mat
• Du är flexibel och anpassningsbar
• Är engagerad och ansvarstagande

Om du har de rätta egenskaperna och erfarenhet från liknande arbete ber vi dig skicka in din ansökan och CV via ansökningslänken så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

För att arbeta med barn behöver du enligt lag ha ett utdrag ur Polisen belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg": https://www.bildapersonal.se/sok-jobb/registrera-cv
Beställ gärna belastningsregistret redan idag så går processen snabbare om du går vidare i rekryteringen. Visa mindre

JENSEN förskola Snättringe söker måltidsbiträde

Hösten 2022 startade JENSEN förskola Snättringe i en helt nybyggd fastighet i Huddinge kommun. Vi söker en engagerad medarbetare till vårt kök, som brinner för att ge barnen en positiv matupplevelse. Du kommer att arbeta med att hjälpa till med för- och efterarbete kring frukost till barnen på förskolan, inklusive disk och viss städning av matsalarna. För att trivas hos oss är du öppen, flexibel och effektiv samt delar våra värden kring kompetenta, självst... Visa mer
Hösten 2022 startade JENSEN förskola Snättringe i en helt nybyggd fastighet i Huddinge kommun. Vi söker en engagerad medarbetare till vårt kök, som brinner för att ge barnen en positiv matupplevelse. Du kommer att arbeta med att hjälpa till med för- och efterarbete kring frukost till barnen på förskolan, inklusive disk och viss städning av matsalarna. För att trivas hos oss är du öppen, flexibel och effektiv samt delar våra värden kring kompetenta, självständiga barn enligt vårt koncept "Träning för verkligheten".Våra måltider lagas i vårt tillagningskök av kock och är högkvalitativa, näringsrika och varierade. Vi har ett hållbarhetstänk och arbetar aktivt för att ta tillvara råvarorna på bästa sätt. Utöver detta delar du våra tankar kring vikten av att värna barnens hälsa och välmående, bland annat genom att aktivt arbeta för att minska mängden raffinerat socker de får i sig.

Som del av kökspersonalen hos oss har du ett helhetsansvar för bland annat hygienen i köket och kvaliteten på de måltider som serveras på förskolan, vilket du tar på största allvar. Utöver detta har du en stark önskan om att förgylla barnens dag på förskolan genom att erbjuda dem det "lilla extra" som ditt engagemang kring mat kan ge dem.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i kök, samt utbildning/kunskaper i hygienisk hantering av mat och råvaror. Det är också viktigt för oss att du har ett driv att utvecklas inom din roll, att du vågar ta initiativ samt att du kan uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad på JENSEN förskola Snättringe

Ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb.

Första steget, efter inskickad ansökan, i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester, Mint och Matrigma. Testlänkar skickas på mail och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se/. Beställ i god tid, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta rektor Sofia Carlén på [email protected] Visa mindre

Serveringspersonal rekryteras till Balingsholm Herrgård!

Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet. Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här ... Visa mer
Balingsholm Herrgård - störst av allt är mötet

Balingsholm ligger naturskönt vid sjön Trehörningen i Huddinge. Här är det nära till både sjö och skog trots sin närhet till storstad och kommunala medel. Den omgivande naturen är till stora delar orörd vilket gör gården nästan unik i Stockholmsområdet.

Herrgården uppfördes år 1906 av byggmästare Tisell och förvärvades sedan av hovförvaltningen som bostad för Gustaf V:s yngste son, prins Erik, som bodde här fram till 1916. När världen stod i lågor under första världskriget ristade den dåvarande ägaren in ett tacksamhetsbudskap över porten till Balingsholm. Där yttrade han en önskan att det alltid på skulle råda fred på hans älskade Balingsholm och nog är det den känslan man får när man kommer in på området.

Idag ägs och drivs Balingsholm av familjen Orrvik. Balingholm är en modern konferensanläggning med mycket gott renommé, känd för sin fina miljö, sitt goda herrgårdskök och sin personliga service.

Mer om Balingsholm Herrgård kan du läsa här: https://www.balingsholm.se/

OM TJÄNSTEN:

Här erbjuds en rolig och spännande del av serviceyrket. Det är bara bokad verksamhet vilket ger förutsättningar att planera och vara så effektiva som möjligt. Du tillsammans med ditt team skall ha som mål att leverera branschens bästa service. Som serveringspersonal på Balingsholm jobbar du främst med frukost, konferensfika, luncher och middagar men hjälper även till med andra arbetsuppgifter såsom reception, disk och i köket när det behövs. På helgerna är det ofta bröllopsarrangemang under säsong.

På Balingsholm råder en familjär känsla där de flesta har jobbat i många år. Man är mån om sina anställda och här hjälps man åt över gränserna för att allt ska fungera på bästa sätt.

OM DIG SOM SÖKER:

Till den här tjänsten söker vi dig som har värdskapet i blodet! Du är en utpräglad servicemänniska som alltid gör det lilla extra för att gästerna ska få en härlig upplevelse. Du har öga för detaljer och är trygg och ansvarstagande. Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men din personlighet och inställning är viktigare än lång erfarenhet. Du pratar svenska obehindrat och gärna även engelska.ARBETSTIDER OCH VILLKOR:

Tjänsten som serveringspersonal är en anställning på 80% med möjlighet att jobba upp till 100% om så önskas. Grundschemat är främst måndag - fredag både dag- och kvällstid. Anläggningen har stängt några veckor under sommaren, vid jul, påsk, skollov och röda dagar.

Tjänsten tillträds enligt överenskommelse och man blir anställd direkt av Balingsholm Herrgård efter att Majola skött rekryteringsprocessen.

Då Balingsholm är relativt svåråtkomligt med kollektivtrafik så behöver du ha körkort och egen bil.

Är du Balingsholms nästa stjärna? Sök tjänsten idag! Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Aug 25    Sari, Süleyman    Restaurangbiträde
Till vårt team i Skogås söker vi en medarbetare på heltid som ska arbeta som restaurangbiträde. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av förberedning i köket, plocka, städa, diska samt övriga vanliga förekommande arbetsuppgifter på en Pizzeria. På sikt ska du kunna lära dig att baka pizza. Visa mer
Till vårt team i Skogås söker vi en medarbetare på heltid som ska arbeta som restaurangbiträde. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av förberedning i köket, plocka, städa, diska samt övriga vanliga förekommande arbetsuppgifter på en Pizzeria. På sikt ska du kunna lära dig att baka pizza. Visa mindre

Pizzabagare / köksbiträde i Stockholm

Om oss Restaurangen serverar från pizza, pasta, varma rätter med mera. Vi som jobbar här jobbar som en familj, det vill säga att vi jobbar tillsammans, vi samarbetar med varandra när vi gör våra uppgifter. Om dig Vi söker just dig som är stresstålig, som är ansvarsfull, som kan ta saker och ting i egna händer. Viktigt att du har en positiv attityd, är serviceinriktad och ha leende på läpparna. Minst 2 års erfarenhet. Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en piz... Visa mer
Om oss
Restaurangen serverar från pizza, pasta, varma rätter med mera. Vi som jobbar här jobbar som en familj, det vill säga att vi jobbar tillsammans, vi samarbetar med varandra när vi gör våra uppgifter.
Om dig
Vi söker just dig som är stresstålig, som är ansvarsfull, som kan ta saker och ting i egna
händer. Viktigt att du har en positiv attityd, är serviceinriktad och ha leende på läpparna. Minst 2 års erfarenhet.
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en pizzabagare/ köksbiträde till vårt team. Du kommer vara en del av ett sammansvetsat gäng med humor och bra stämning. Vi stöttar varandra och har kul på jobbet. Samtidigt som det är viktigt att den vi söker har god serviceförmåga, kan arbeta bra även om det är många beställningar och är strukturerad. Arbetsuppgifterna består av sedvanliga uppgifter såsom att förbereda ingredienser till våra olika pizzor och maträtter. Samt tillreda, baka och tillaga pizza och du ska även kunna á la carte. Visa mindre