Lediga jobb som Personlig assistent i Huddinge

Se lediga jobb som Personlig assistent i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Personliga assistenter, timvikarier vid behov, sökes till man i Huddinge!

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? OM TJÄNSTEN Vi på Kura Omsorg söker nu personliga assistenter som vill stärka upp vår nuvarande arb... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
OM TJÄNSTEN

Vi på Kura Omsorg söker nu personliga assistenter som vill stärka upp vår nuvarande arbetsgrupp som timvikarie eller/och sommarvikarie. Arbetstiden är förlagd kl. 09:00-19:30. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja inskolas omgående.

OM KUNDEN

Vår kund är en man i 70-årsåldern, bosatt i Huddinge. Kunden är rullstolsburen och har en aktiv vardag. Dina arbetsuppgifter är varierande men består av att vara ett stöd i vardagen, där ingår bland annat hygienmoment, av- och påklädning, förflyttningar och hushållssysslor.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker efter dig som är självsäker, trygg och glad. Det är viktigt att vara lyhörd och sätta kunden i första rummet. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av yrket men det är inget krav för att söka tjänsten. Vi uppmuntrar alla kvalificerade sökanden oavsett kön och bakgrund, det viktigaste för oss är att du och vår kund trivs i varandras sällskap.

Sysselsättningsgrad: Timvikarie och sommarvikarie.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Din ansökan kommer att läsas av medarbetare på Kura Omsorg, kund och anhörig. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!För anställning hos oss på Kura Omsorg behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG

Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN

Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.

FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD

Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. Visa mindre

Sommarvikaire sökes till en glad kvinna i Flemingsberg

Jag är en kvinna på 35 år som bor i lägenhet i Flemingsberg. Jag söker nu en personlig assistent som kan jobba med mig under sommaren. Jag har många intressen bland annat hälsa. Jag tycker även om matlagning, filmer och ishockey. Då en av mina assistenter ska gå på föräldraledighet så söker jag nu en nyfiken och kreativ personlig assistent som skall assistera mig i min vardag. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsä... Visa mer
Jag är en kvinna på 35 år som bor i lägenhet i Flemingsberg. Jag söker nu en personlig assistent som kan jobba med mig under sommaren. Jag har många intressen bland annat hälsa. Jag tycker även om matlagning, filmer och ishockey.

Då en av mina assistenter ska gå på föräldraledighet så söker jag nu en nyfiken och kreativ personlig assistent som skall assistera mig i min vardag. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

För mig är det viktigt att du är rökfri och undviker starka parfymer, då du arbetar i mitt hem och jag får problem med andningen av starka dofter. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift, då du är mitt mänskliga hjälpmedel och jag kan behöva hjälp med att skriva på datorn och ibland även prata med andra människor. Det är även en stor fördel om du är social och lite av en problemlösare; att vi tillsammans utvecklar lösningar kring situationer i min vardag.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av MS och spasticitet samt erfarenhet av att kunna stretcha och ge enklare massage.

Tjänst: Förlagd på dag, kväll, vaken natt och helger. Viktigt att du kan jobba alla tider på dygnet.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

AnnonsID: 239413


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Jag söker en ny assistent till mitt härliga team , intresserad , gå in och

. Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i egen lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse, jag har även ett nyväckt intresse min hundvalp Tor(inga allergier). Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar. Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra... Visa mer
.

Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i egen lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse, jag har även ett nyväckt intresse min hundvalp Tor(inga allergier). Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar.
Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra viktigit att du som assistent är trygg och lugn för att jag ska kunna återhämta mig. Jag använder mig av AKK (alternativ kompletterande kommunikation), självklart kommer du att få god introduktion på just mitt sätt att snacka.Det finns tillfällen då jag har svårt att förmedla hur jag mår, och då krävs det att du visar lyhördhet och tålamod.

Jag behöver ha kontinuitet i mitt liv, därför behöver du som söker veta att du vill jobba som personlig assistent på lång sikt. Det tar ett tag att bara komma in och assistera mig i mitt liv så att det blir på mina villkor. Du får lära dig allt du behöver av någon av mina kunniga assistenter som redan jobbat hos mig i flera år.Introduktionen är grundlig och sedan ingår kontinuerlig handledning och fortbildning. Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans.
Eftersom du jobbar tillsammans med en annan assistent är det viktigt att du kan samarbeta med fullt fokus på ditt uppdrag, vilket är jag. Alla min assistenter hjälps åt med att ha bemanningsansvar, det innebär att du kommer att ha en bemanningsvecka där du svara i telefon om någon blir sjuk. Ditt ansvar innebär att fylla det vakanta passet med någon utav mina assistenter, kan ingen av dom får du hoppa in. Uppdraget är arvoderat enligt överenskommelse.  

Du söker till mig måste vara trygg i dig själv, hålla huvudet kallt om det blir stressigt, hitta lösningar på problem som kan uppstå. Har du dessa förmågor då kan jag garantera dig  att ditt jobb kommer att utveckla dig som människa.  I övrigt är det viktigt att du håller tider, är flexibel och behåller ett proffsigt förhållningssätt i ur och skur. 

Jag ser gärna att du som söker tjänsten är mellan 25-40 år. Jag har egen bil så att du har körkort är ett plus. 


Arbetstid/Varaktighet:
30 timmar/veckan 75%. dag
Lön: Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal. Visa mindre

Ansvarstagande och engagerad assistent sökes till 17-årig kille i Tullinge

Hej Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland... Visa mer
Hej


Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland vill jag göra utflykter och då är mina favoritställen Tom Tits och Skansen.

Arbetsuppgifter
Personlig assistans handlar om att ge service - att assistera mig så att jag kan leva, vilket innefattar allt som ingår i mitt vardagliga liv. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver hjälp med i stort sett allt; så som måltider, hygien, lek, träning, andningsgymnastik och kommunikation. Jag har slem- och andningsproblem, vilket gör att du måste vara lyhörd och observant för mina behov. På dagarna går jag i skolan och efter skolan åker jag oftast hem och hittar på roliga saker med hjälp av min assistent. En del av ditt arbete innebär att assistera mig vid motorisk träning.

Vem är du som söker?
Du ska ha hög arbetsmoral och tycka om att ha mycket att göra oavsett tid på dygnet. Jag vill att du engagerar dig i ditt arbete och ställer upp både för mig och teamet, är prestigelös och lyhörd för mina behov samt har en professionell och positiv inställning till arbetet - du är otroligt viktig i mitt liv! Jag söker någon som är social, flexibel, och ansvarstagande. Jag ser gärna att du tar initiativ och att du är tydlig i din kommunikation. Jag har lyfthjälpmedel men arbetet innebär ändå fysiska moment, så det är bra om du har en god fysik.

Det är ett plus om du har någon slags vårdutbildning eller erfarenhet av inhalering, sondmatning, BPAP och/eller host- och sugmaskin, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänst 1:  31,5 tim/vecka (Ca 78%) Huvudsakligen dagtid på vardagar kl.07-16:10 och helger kl.08-16, men också vissa kvällar kl.16-21:10 samt extra vid behov. Med start omgående  

Tjänst 2: Extra vid behov (s.k. timanställning) Arbetstiden är på kvällar och varannan helg, med chans till en fast tjänst. Det finns goda möjligheter till extrapass.Med start omgående eller enligt ök.

Bambi erbjuder:
Individuell lönesättning, lång introduktion, friskvårdsbidrag, handledning och kompetensutveckling för att du ska kunna växa i din roll som personlig assistent. Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal.
 
Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn med funktionsnedsättning!
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent och arbetsledare till ung vuxen i Huddinge - 75%

Hejsan, Jag är en aktiv kille på 26 år och bor i Huddinge centrum. För att jag ska kunna leva ett liv som alla andra behöver jag personliga assistenter vid min sida. När jag kommunicerar använder jag alternativ kommunikation i form av Bliss. På vardagarna är jag på daglig verksamhet (DV) och på min fritid använder jag mig mycket av min dator och jag både tränar och tävlar i löpsporten FrameRunning. På vintern är jag ibland i slalombacken där jag åk... Visa mer
Hejsan,


Jag är en aktiv kille på 26 år och bor i Huddinge centrum.

För att jag ska kunna leva ett liv som alla andra behöver jag personliga assistenter vid min sida. När jag kommunicerar använder jag alternativ kommunikation i form av Bliss.

På vardagarna är jag på daglig verksamhet (DV) och på min fritid använder jag mig mycket av min dator och jag både tränar och tävlar i löpsporten FrameRunning. På vintern är jag ibland i slalombacken där jag åker Biskii. Det händer även att jag reser iväg, både inom- och utanför Sverige. Mina assistenter följer med mig i alla dessa situationer och på annat som jag tar mig för.
Som du ser är jag väldigt aktiv, men har heller inget emot lugna dagar hemmavid.

Just nu söker jag dig som har båda fötterna på jorden och är trygg i dig själv. Jag uppskattar att du är ordningsam och lyhörd. Det är viktigt att du ser jobbet som personlig assistent som ett långsiktigt samarbete tillsammans med mig. Jag värdesätter att du har en yrkesstolthet i din roll som assistent. Stämmer detta in på dig är jag övertygad om att du kommer passa perfekt i mitt härliga assistentgäng och ha kul på jobbet.

Som personlig samordnare har du en arbetsledande roll. Du är ledare på plats och driver min assistans tillsammans med mig. Du ansvarar bland annat för schemaläggning, arbetsmiljö, rekrytering av nya assistenter och personalfrågor som kan uppstå i en arbetsgrupp. Rollen som personlig samordnare delar du med en annan kollega. 
 
Om tjänsten:

Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller nom vården. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av alternativ kommunikation och sondmatning via knapp/PEG. Det är av största vikt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift för att vår kommunikation ska fungera.
Du ska vara rökfri, simkunnig och mellan 25-40 år.
 
Arbetstid/Varaktighet: 
75%
 
Lön:
Timlön, Individuell lönesättning. Kollektivavtal Fremia/Kommunal
 
Ansökan:
Sker via formuläret nedan.
 
Du blir anställd av Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning.
Och Du, glöm inte att beställa ett utdrag från polisens belastningsregister. Ett tips är att beställa det redan nu på www.polisen .se Visa mindre

Personlig assistent sökes

Ansök    Maj 23    Haddouche, Hakima    Personlig assistent
Jag söker dig som är en kvinnlig personlig assistent som ej röker, bor nära Huddinge och som kan konsten att arbeta med många olika saker, allt från personlig hygien, hjälp vid måltider, handräckning och annat som jag som assistansbrukare behöver eller önskar hjälp med. Du måste vara serviceinriktad, kunna arbeta ensam, vara ansvarskännande, självständig, flexibel och vilja arbeta med människor. Jag ser gärna att du har erfarenhet från arbete som personlig... Visa mer
Jag söker dig som är en kvinnlig personlig assistent som ej röker, bor nära Huddinge och som kan
konsten att arbeta med många olika saker, allt från personlig hygien, hjälp vid
måltider, handräckning och annat som jag som assistansbrukare behöver eller
önskar hjälp med.
Du måste vara serviceinriktad, kunna arbeta ensam, vara ansvarskännande,
självständig, flexibel och vilja arbeta med människor. Jag ser gärna att du har
erfarenhet från arbete som personlig assistent och det är viktigt att du kan göra dig
förstådd på svenska språket.
Jag behöver en person som kan arbeta heltid 40 timmar per vecka med start i så
snart som möjligt. Detta är ett ansvarsfullt och självständigt arbete med möjlighet
till flexbla arbetstider och avtalsenlig lön.
Välkommen med din ansökan via mail. Jag ser fram emot den så snart som möjligt.
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid/Varaktighet Schemalagd arbetstid
40 timmar per vecka, både dag- och kvällspass. Tre månaders inledande anställning. Visa mindre

Glad och busig 4-åring söker en trygg personlig assistent (Skogås)

OM JOBBET Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och aktiv 4-årig kille. Killen har en ämnesomsättningssjukdom som gör att han är i behov av stöd i sin vardag, som personlig assistent till denna kille handlar en stor del av jobbet om att ha uppsikt över honom, hans mående och att vara med och upprätthålla hans dagliga rutiner.  Hans vardag består av mycket bus och lek. Han tycker mycket om att vara ute och leka i lekparker, g... Visa mer
OM JOBBET

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och aktiv 4-årig kille.

Killen har en ämnesomsättningssjukdom som gör att han är i behov av stöd i sin vardag, som personlig assistent till denna kille handlar en stor del av jobbet om att ha uppsikt över honom, hans mående och att vara med och upprätthålla hans dagliga rutiner. 

Hans vardag består av mycket bus och lek. Han tycker mycket om att vara ute och leka i lekparker, gå på museum och åka på lekland. Hemma tycker han om att lyssna på spännande sagor, därför är det viktigt att du som söker är läskunnig. För att kommunikationen mellan er ska fungera så bra som möjligt behöver du tala tydlig svenska.  

 

 

DU SOM SÖKER ÄR

- En person som är aktiv och tycker om att vara ute i alla väder
- En ansvarsfull och noggrann person som kan följa rutiner
- En person med barnasinnet kvar då arbetet kommer att innebära mycket bus och lek

 

 

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

- Körkort är önskvärt
- Har du någon form av utbildning relaterat till barn och/eller omsorg är det ett stort plus

 

 

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Dag och kväll, helger kan även förekomma. 

Vi söker en person som vill arbeta som extra vid behov, för rätt person finns det möjlighet att längre fram gå in på en fast schemarad

 

 

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell Ob-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

 

TILLTRÄDE

Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att påbörja en anställning omgående. 

 

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är 2024-05-31. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/
https://www.tiktok.com/@vividaassistans Visa mindre

Personlig assistent till tjej i Huddinge

Ansök    Maj 21    Stil Assistans AB    Personlig assistent
Personlig assistent sökes!   Jag är en pigg och mycket social tjej på 38 år som bor i centrala Huddinge, nära till pendeltåg och buss. Jag har en cp-skada och är rullstolsburen. Nu behöver jag fler engagerade assistenter, både extra och fasta pass. Arbetstiden för arbetspassen är dag 8-16, kväll 16-08 (jour mellan ca 23.30-07.00) samt helger. Det jag behöver hjälp med är personlig omvårdnad, förflyttning, träning och praktiska göromål i hemmet. Jag beh... Visa mer
Personlig assistent sökes!  

Jag är en pigg och mycket social tjej på 38 år som bor i centrala Huddinge, nära till pendeltåg och buss. Jag har en cp-skada och är rullstolsburen. Nu behöver jag fler engagerade assistenter, både extra och fasta pass. Arbetstiden för arbetspassen är dag 8-16, kväll 16-08 (jour mellan ca 23.30-07.00) samt helger.

Det jag behöver hjälp med är personlig omvårdnad, förflyttning, träning och praktiska göromål i hemmet. Jag behöver även assistans för aktiviteter utanför hemmet. Du ska vara tjej, gärna mellan ca 25-45 år. Du måste behärska svenska språket mycket bra i tal och skrift. Du måste ha god samarbetsförmåga och kunna vara flexibel. Du får inte vara rökare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Jag har en hund så du får inte vara allergisk eller djurrädd. Det krävs att du är bekväm med att hantera hund, då jag behöver assistans vid skötsel av den. Förutom djur är jag intresserad av film, musik, resor, hälsa, personlig utveckling och foto m.m.

Jag behöver främst assistenter som kan jobba kvällar och helger och inte har något problem att hoppa in med kort varsel.

Endast kvinnliga sökande. Det är ett plus om man har B-körkort. Arbetsgivare är Stil Assistans AB. Visa mindre

Aktiva och positiva assistenter sökes till en kille på 18 år i norsborg

Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Vi söker nu en personlig assistent till en kille som bor i Norsborg. Du som söker tjänsten ska vara positiv för nya utmaningar, ha humör och vara aktiv. För det här jobbet innebär inte att man sitter hemma, utan här är kunden aktiv och har många aktiviteter utanför hemmet. Vi söker en assistent som ska gå på fastschemarad på ca. ... Visa mer
Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Vi söker nu en personlig assistent till en kille som bor i Norsborg. Du som söker tjänsten ska vara positiv för nya utmaningar, ha humör och vara aktiv. För det här jobbet innebär inte att man sitter hemma, utan här är kunden aktiv och har många aktiviteter utanför hemmet.
Vi söker en assistent som ska gå på fastschemarad på ca. 25 timmar i veckan och sedan söker vi en till assistent som kan jobba extra då och då vid behov.
Vi kommer överens om ett schema för veckan, men arbetet innebär oftast två morgonpass i veckan på vardagar kl. 06.30 - 07.30 innan skola, sedan kommer man tillbaka när han kommer hem från skolan, ca. kl.16.30 och arbetar fram till ca. 22-23 på kvällen. På helgerna är det oftast 9-17 eller 17-23 som gäller.
Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom personlig omvårdnad, träning i hemmet med olika hjälpmedel, på- och avklädning etc.
Kunden gillar att vara ute och träffa folk, spela dataspel hemma, besöka den kristna kyrkan, resa utomlands på sommarlovet, vara ute och promenera, vara ute på olika aktiviteter och därför är det viktigt att du själv är aktiv och kan vara ungdomlig av dig. På den här arbetsplatsen behöver du vara aktiv!
Det är viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd, har empatisk förmåga, visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi behöver även ett utdrag ur polisen innan tjänsten kan tillsättas och därför rekommenderar vi att ni beställer hem ett sådant redan idag.
Sök tjänsten idag, rekryteri?ng sker löpande. Endast via e-mail. Visa mindre

Bor du i Nynäshamn och kan jobba under juli månad som sommarvikarie?

Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Vi söker nu sommarvikarie till en kvinna med MS (Multipel Skleros) som bor i en lägenhet i Nynäshamn. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom städ, hushållsarbete och personlig vård. Det är meriterande om du har erfarenhet av kateter, lyftteknik och turner. Det är viktigt att du som... Visa mer
Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Vi söker nu sommarvikarie till en kvinna med MS (Multipel Skleros) som bor i en lägenhet i Nynäshamn.
Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom städ, hushållsarbete och personlig vård.
Det är meriterande om du har erfarenhet av kateter, lyftteknik och turner.
Det är viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd, har empatisk förmåga, har en god hälsa (styrka krävs) visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Arbetstiderna är måndag till söndag, det är punkt insatser så man kommer och går under en dag. Därför är det bra att du som söker bor i Nynäshamn, nära till Heimdalsvägen.
Morgon 08.00-09.30, Lunch 12.00-13.00, eftermiddag 15.30-17.00
Tjänsten kan börjas redan nu i juni på söndagar och under sommaren blir det två veckor under 1 juli till 14 juli då behovet finns under ordinarie personalens semester.
Sök tjänsten idag, rekrytering sker löpande. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en kvinna med MS i Segeltorp

Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Vi söker nu vikarier till en kvinna med MS (Multipel Skleros) som bor tillsammans med sin familj i Segeltorp. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom städ, hushållsarbete och personlig vård. Arbetstiderna är måndag till fredag 9.30-16.30 och helgerna 10.00-17.00. Det är viktigt att ... Visa mer
Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Vi söker nu vikarier till en kvinna med MS (Multipel Skleros) som bor tillsammans med sin familj i Segeltorp. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom städ, hushållsarbete och personlig vård.
Arbetstiderna är måndag till fredag 9.30-16.30 och helgerna 10.00-17.00.
Det är viktigt att du har kunskaper inom omvårdnad och det är meriterande om du har erfarenhet av peg, hostmaskin och lyft.
Du som söker tjänsten ska vara lyhörd, har empatisk förmåga, visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Sök tjänsten idag, rekrytering sker löpande Visa mindre

kvinnlig assistent i Huddinge C fast tjänst

Ansök    Maj 21    Together HB    Personlig assistent
Möjlighet finns för en fast tjänst 2-3dagar i veckan deltid 29 timmar i genomsnitt per vecka arbetstid 07:00-20:10 samt 10:20-20:10 Vi söker kvinnliga assistenter till en social kvinna mitt i centrala Huddinge och hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik om du så önskar. Hon har en muskelsjukdom som även påverkat lungorna så hon använder elrullstol för att ta sig fram och ventilator för sin andning. Om uppdraget: I ditt uppdrag som personlig assistent i... Visa mer
Möjlighet finns för en fast tjänst 2-3dagar i veckan deltid 29 timmar i genomsnitt per vecka
arbetstid 07:00-20:10 samt 10:20-20:10
Vi söker kvinnliga assistenter till en social kvinna mitt i centrala Huddinge och hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik om du så önskar.
Hon har en muskelsjukdom som även påverkat lungorna så hon använder elrullstol för att ta sig fram och ventilator för sin andning.
Om uppdraget:
I ditt uppdrag som personlig assistent ingår det att ge stöd vid viss förflyttning och personlig omvårdnad. Vardagliga sysslor i hemmet varieras med aktiviteter som shopping och inspirationsturer till olika möbelbutiker då inredning är ett stort intresse.
Utflykter, fika på stan eller lata dagar i solen står på schemat under sommarhalvåret. En och annan lugn Netflixdag händer när energin inte riktigt hänger med.


Möjlighet till extra inhopp vid behov finns samt även arbetspass nattetid men huvudtjänsten är förlagd dagtid.
Din profil:
Du som söker är kvinna i åldern 23-50 år. Utåtriktad, har skinn på näsan och är trygg i dig själv.
Du är självgående, noggrann och lyhörd. Behärskar svenska i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av vård och omsorgsyrket men är inget krav. Allt du behöver kunna får du lära dig på plats.
Du får gärna dela assistansanvändarens intressen såsom resor, musik, inredning, tv-spel, sällskapsspel, serier med mera.
______________________________________
Om Together Assistans
Together assistans är en arbetsplats där vi är stolta över att få möjlighet att göra skillnad. Våra medarbetare är motiverade, initiativrika, positiva och ser möjligheter istället för hinder.
Vi vet hur man med eget inflytande kan ge, våra kunder och därmed våra medmänniskor, det lilla extra. Som personlig assistent har du en unik möjlighet att göra skillnad. En frihet under ansvar. Där du får förtroendet att möjliggöra någon annans vardag.
Vi tror att nöjda, glada medarbetare presterar bättre. Därför satsar vi helt enkelt på att du ska trivas hos oss. Både med genomtänkta trivselaktiviteter och med bra avtal. Vi tillämpar kollektivavtal, med konkurrenskraftiga löner tjänstepension, utöver den allmänna pensionen.
Vad vi erbjuder dig som vår medarbetare:
• Konkurrenskraftiga löner
• Kollektivavtal
• Friskvårdsbidrag
• Kompetensutveckling
• Laganda med tilltänkta trivselaktiviteter i ditt arbetsteam
Inflytande och möjlighet att påverka din arbetsplats Vi tror att du som söker den här tjänsten är en mogen individ som drivs av att göra skillnad och finner tillfredställelse att hjälpa andra. Vi tror att du har en stor empatisk förmåga. Där viktiga ledord för dig är laganda, mänsklighet och att alla har rätt till ett kvalitativt liv oavsett funktionsnedsättning.
Viktigt att du anger Ref i din ansökan:
Huddinge Dag Visa mindre

Aktiv kille i Huddinge söker Personlig assistent

Vill du jobba hos mig i sommar? Trivs vi ihop finns det möjlighet att jobba kvar under hösten som timmis vid behov. Jag är en social och utåtriktad kille på 24 år som bor tillsammans med min familj och vår hund. Jag gillar att umgås med kompisar och min familj betyder mycket för mig! Jag har ett stort intresse för musik och spelar gitarr så mycket jag kan! Jag badar regelbundet och gör många andra aktiviteter utanför hemmet. Mina funktionsnedsättningar gö... Visa mer
Vill du jobba hos mig i sommar? Trivs vi ihop finns det möjlighet att jobba kvar under hösten som timmis vid behov.

Jag är en social och utåtriktad kille på 24 år som bor tillsammans med min familj och vår hund. Jag gillar att umgås med kompisar och min familj betyder mycket för mig! Jag har ett stort intresse för musik och spelar gitarr så mycket jag kan! Jag badar regelbundet och gör många andra aktiviteter utanför hemmet. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver personlig assistans med alla mina grundläggande behov men lika viktigt är också att hjälpa mig att utvecklas och utöva mina intressen. Med din medverkan skall jag kunna leva spontant och göra det jag har lust med.

Jag söker dig som är engagerad och ansvarstagande i det du gör samt flexibel i ditt sätt att arbeta. Du assisterar mig både hemma, på fritiden, på daglig verksamhet och på korttids. Din arbetsplats är där jag befinner mig, därför bör du kunna följa med på resor/läger samt anpassa dig till nya situationer.**

Jag behöver** kognitivt stöd för att känna mig trygg och för kommunikationens skull är det viktigt att du är lyhörd för mina signaler och att du talar bra svenska. Jag ser gärna att du delar mina intressen och därför är en person som är kommunikativ, har mycket energi, är kreativ och påhittig samt har förmåga att kunna ta egna initiativ samt se vad som behöver göras. Kan du spela gitarr vore det superkul men det är inget måste.

Du bör ha en allmänt god fysik då det förekommer en del lyft och förflyttningar i arbetet. Jag vill att du är rökfri.

Omfattning: Sommarvikariat med schemalagd arbetstid dag, kväll, natt och helg. Finns möjlighet att komma upp till en heltid om man vill. I höst får du gärna jobba kvar hos mig som timmis om vi trivs ihop.

Annonsens ID-nummer: 237690

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent sökes till roligt uppdrag i Huddinge

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vi söker personlig assistent på heltid Särnmark Assistans AB; Huddinge;

Med glimten i ögat och ivriga steg…

Charmar han alla som kommer i hans väg!

Särnmark söker nu en personlig assistent på deltid till Micke, Din ålder bör ligga mellan 25 och 50 år.

Jag som behöver assistent är en social kille 50 plus. Mitt funktionshinder (autism/utvecklingsstörning) gör att jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Jag bor i egen lägenhet som jag sköter med hjälp av mina assistenter. Vardagarna tillbringar jag och min assistent på dagcenter. På fritiden tycker jag om att gå ut och göra saker med mina assistenter, t.ex restaurangbesök, bowling, utflykter mm.

Du som söker ska vara empatisk, lyhörd och ha förmåga att tänka dig in i min situation. Andra egenskaper som är viktiga är att Du är social, initiativrik och framförallt en person med ”lite fart i”. Det är bra om Du har erfarenhet av autism, men det är inget krav.

Det är dock ett krav att Du kan tala och förstå svenska då Du hjälper mig med kommunikationen

B-körkort önskvärt

 

Arbetstiden är förlagd som följer:

Mån. 08.00 – 18.00

Tis. 08.00 - 20.00

Ons. 08.00 -16.00

Tjänsten tillsätts from augusti 2024.

Ser fran emot att höra från er!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Om du söker arbete som personlig assistent hos ett barn som är under 18 år behöver du också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.
Du beställer registerutdraget via Polisens hemsida, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent i Skogås

ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos bruk... Visa mer
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.
Vi söker nu personliga assistenter som kan arbeta för vår kund i Skogås, en 14-årig kille med en stor fysisk funktionsnedsättning. I din roll som assistent ingår det att hjälpa och stötta kunden i dagens alla aktiviteter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn eller ungdomar. Du kommer hjälpa till med all form av hygien och påklädning. Har du tidigare erfarenheter av epilepsi, sondmatning, förflyttningsteknik (ergonomi) och användning av olika hjälpmedel är det starkt meriterande.
Arbetstiderna är 08:00-16:00, 16:00-22:00 med dubbel assistans på dagen och 22-08 (aktiv assistans).
På kundens begäran söker vi främst kvinnliga assistenter.
Då kunden är minderårig kommer det att krävas att du som blir aktuell för tjänsten lämnar ett belastningsregister från polisen. Det är viktigt att du beställer det utdrag som gäller för arbete med barn med funktionsnedsättning. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Då rekryteringen kommer att ske löpande, innan sista ansökningsdag, så rekommenderar vi dig som är intresserad att lämna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Jag söker en ny assistent till mitt härliga team , intresserad , gå in och

. Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i egen lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse, jag har även ett nyväckt intresse min hundvalp Tor(inga allergier). Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar. Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra... Visa mer
.

Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i egen lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse, jag har även ett nyväckt intresse min hundvalp Tor(inga allergier). Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar.
Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra viktigit att du som assistent är trygg och lugn för att jag ska kunna återhämta mig. Jag använder mig av AKK (alternativ kompletterande kommunikation), självklart kommer du att få god introduktion på just mitt sätt att snacka.Det finns tillfällen då jag har svårt att förmedla hur jag mår, och då krävs det att du visar lyhördhet och tålamod.

Jag behöver ha kontinuitet i mitt liv, därför behöver du som söker veta att du vill jobba som personlig assistent på lång sikt. Det tar ett tag att bara komma in och assistera mig i mitt liv så att det blir på mina villkor. Du får lära dig allt du behöver av någon av mina kunniga assistenter som redan jobbat hos mig i flera år.Introduktionen är grundlig och sedan ingår kontinuerlig handledning och fortbildning. Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans.
Eftersom du jobbar tillsammans med en annan assistent är det viktigt att du kan samarbeta med fullt fokus på ditt uppdrag, vilket är jag. Alla min assistenter hjälps åt med att ha bemanningsansvar, det innebär att du kommer att ha en bemanningsvecka där du svara i telefon om någon blir sjuk. Ditt ansvar innebär att fylla det vakanta passet med någon utav mina assistenter, kan ingen av dom får du hoppa in. Uppdraget är arvoderat enligt överenskommelse.  

Du söker till mig måste vara trygg i dig själv, hålla huvudet kallt om det blir stressigt, hitta lösningar på problem som kan uppstå. Har du dessa förmågor då kan jag garantera dig  att ditt jobb kommer att utveckla dig som människa.  I övrigt är det viktigt att du håller tider, är flexibel och behåller ett proffsigt förhållningssätt i ur och skur. 

Jag ser gärna att du som söker tjänsten är mellan 25-40 år. Jag har egen bil så att du har körkort är ett plus. 


Arbetstid/Varaktighet:
30 timmar/veckan 75%. dag
Lön: Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal. Visa mindre

Personlig assistent till tjej i Huddinge

Ansök    Maj 13    Stil Assistans AB    Personlig assistent
Jag söker dig som är ansvarsfull och passar tider, som har lätt att samarbeta, som har tålamod och är ganska prestigelös i ditt sätt att vara. Det är viktigt för mig att du tål pälsdjur och tycker om hundar, eftersom det finns en hund hos mig. Du ska följa med mig på hundpromenader i arbetet, så det är meriterande att tåla regn, kyla och blåst, eftersom hunden ska rastas oavsett väder. Du respekterar att det är jag som uppfostrar och tränar min hund och ta... Visa mer
Jag söker dig som är ansvarsfull och passar tider, som har lätt att samarbeta, som har tålamod och är ganska prestigelös i ditt sätt att vara. Det är viktigt för mig att du tål pälsdjur och tycker om hundar, eftersom det finns en hund hos mig. Du ska följa med mig på hundpromenader i arbetet, så det är meriterande att tåla regn, kyla och blåst, eftersom hunden ska rastas oavsett väder. Du respekterar att det är jag som uppfostrar och tränar min hund och tar hand om den på mitt sätt. Det är lika viktigt att du talar och förstår en mycket bra svenska, eftersom jag har talsvårigheter. Du ska också vara rökfri.

Jag är en ung kvinna och på grund av arbetets natur, måste du som söker jobbet hos mig vara kvinna. Du ska hjälpa mig med personlig omvårdnad och normalt förekommande hushållssysslor i mitt hem. Jag är social av mig och du ska följa med mig i olika sammanhang. Jag behöver hjälp vid förflyttningar. Det finns lift, men du behöver ändå vara ganska stark.

Det är meriterande om du har körkort, men det är inget krav.

Jag söker både timanställda, som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro, samt assistenter som kan arbeta deltid. Jag har jour på natten och det är starkt meriterande om du kan arbeta alla tider på dygnet: dagtid, kvällstid och nätter. Mina pass ligger vanligtvis förlagda mellan 08:00-16:00 och 16:00-08:00, men avvikelser kan förekomma. Visa mindre

Vi söker efter personliga assistenter och arbetsledare till Skärholmen!

Just nu letar vi efter personliga assistenter som också ska vara arbetsledare i flera assistanser i området Skärholmen! Du kommer att arbeta som personlig assistent och utöver det ha uppdraget som arbetsledare. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i den assistansen. Därtill ingår även bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som assistansen personliga arbetsledare ... Visa mer
Just nu letar vi efter personliga assistenter som också ska vara arbetsledare i flera assistanser i området Skärholmen!
Du kommer att arbeta som personlig assistent och utöver det ha uppdraget som arbetsledare. I arbetsledaruppdraget ingår ansvar för kvalitet och kontinuitet i den assistansen. Därtill ingår även bemanningsansvar, schemaläggning och tidrapportering, arbetsmiljöansvar samt att leda och fördela arbete. Som assistansen personliga arbetsledare har du ett tätt samarbete med uppdragsgivaren.
Tjänsterna som finns tillgängliga är både tim- och schemaanställningar. Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba med barn.

Sök redan idag!

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning. Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du även visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Ansvarstagande och engagerad assistent sökes till 17-årig kille i Tullinge

Hej Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland... Visa mer
Hej


Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland vill jag göra utflykter och då är mina favoritställen Tom Tits och Skansen.

Arbetsuppgifter
Personlig assistans handlar om att ge service - att assistera mig så att jag kan leva, vilket innefattar allt som ingår i mitt vardagliga liv. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver hjälp med i stort sett allt; så som måltider, hygien, lek, träning, andningsgymnastik och kommunikation. Jag har slem- och andningsproblem, vilket gör att du måste vara lyhörd och observant för mina behov. På dagarna går jag i skolan och efter skolan åker jag oftast hem och hittar på roliga saker med hjälp av min assistent. En del av ditt arbete innebär att assistera mig vid motorisk träning.

Vem är du som söker?
Du ska ha hög arbetsmoral och tycka om att ha mycket att göra oavsett tid på dygnet. Jag vill att du engagerar dig i ditt arbete och ställer upp både för mig och teamet, är prestigelös och lyhörd för mina behov samt har en professionell och positiv inställning till arbetet - du är otroligt viktig i mitt liv! Jag söker någon som är social, flexibel, och ansvarstagande. Jag ser gärna att du tar initiativ och att du är tydlig i din kommunikation. Jag har lyfthjälpmedel men arbetet innebär ändå fysiska moment, så det är bra om du har en god fysik.

Det är ett plus om du har någon slags vårdutbildning eller erfarenhet av inhalering, sondmatning, BPAP och/eller host- och sugmaskin, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänst 1:  31,5 tim/vecka (Ca 78%) Huvudsakligen dagtid på vardagar kl.07-16:10 och helger kl.08-16, men också vissa kvällar kl.16-21:10 samt extra vid behov. Med start omgående  

Tjänst 2: Extra vid behov (s.k. timanställning) Arbetstiden är på kvällar och varannan helg, med chans till en fast tjänst. Det finns goda möjligheter till extrapass.Med start omgående eller enligt ök.

Bambi erbjuder:
Individuell lönesättning, lång introduktion, friskvårdsbidrag, handledning och kompetensutveckling för att du ska kunna växa i din roll som personlig assistent. Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal.
 
Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn med funktionsnedsättning!
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv kille i Huddinge

Jag är en social och utåtriktad kille på 24 år som bor tillsammans med min familj och vår hund. Jag gillar att umgås med kompisar och min familj betyder mycket för mig! Jag har ett stort intresse för musik och spelar gitarr så mycket jag kan! Jag badar regelbundet och gör många andra aktiviteter utanför hemmet. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver personlig assistans med alla mina grundläggande behov men lika viktigt är också att hjälpa mig att ... Visa mer
Jag är en social och utåtriktad kille på 24 år som bor tillsammans med min familj och vår hund. Jag gillar att umgås med kompisar och min familj betyder mycket för mig! Jag har ett stort intresse för musik och spelar gitarr så mycket jag kan! Jag badar regelbundet och gör många andra aktiviteter utanför hemmet. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver personlig assistans med alla mina grundläggande behov men lika viktigt är också att hjälpa mig att utvecklas och utöva mina intressen. Med din medverkan skall jag kunna leva spontant och göra det jag har lust med.

Jag behöver kognitivt stöd för att känna mig trygg och för kommunikationens skull är det viktigt att du är lyhörd för mina signaler och att du talar bra svenska. Jag ser gärna att du delar mina intressen och därför är en person som är kommunikativ, har mycket energi, är kreativ och påhittig samt har förmåga att kunna ta egna initiativ samt se vad som behöver göras. Kan du spela gitarr vore det superkul men det är inget måste.

Jag söker nu dig som är engagerad och ansvarstagande i det du gör samt flexibel i ditt sätt att arbeta. Du assisterar mig både hemma, på fritiden, på daglig verksamhet och på korttids. Din arbetsplats är där jag befinner mig, därför bör du kunna följa med på resor/läger samt anpassa dig till nya situationer.

Du bör ha en allmänt god fysik då det förekommer en del lyft och förflyttningar i arbetet. Jag vill att du är rökfri.

Arbetstid: Omfattning ca 35 timmar per vecka, schemalagd arbetstid dag, kväll, natt och helg.

Annonsens ID-nummer: 232692

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent till Huddinge

Vi söker en ny personlig assistent hos vår härliga kund i Stuvsta Kunden är en ryggmärgsskadad kvinna som sitter i rullstol samt har begränsad funktion i sina händer. Hon behöver hjälp med förflyttningar, handräckning, personlig hygien och allmänna hushållsgöromål. Kunden arbetar deltid samt spenderar mycket tid på träning så om du är träningsintresserad är det ett stort plus. Om dig vi söker Som person Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad och... Visa mer
Vi söker en ny personlig assistent hos vår härliga kund i Stuvsta

Kunden är en ryggmärgsskadad kvinna som sitter i rullstol samt har begränsad funktion i sina händer. Hon behöver hjälp med förflyttningar, handräckning, personlig hygien och allmänna hushållsgöromål. Kunden arbetar deltid samt spenderar mycket tid på träning så om du är träningsintresserad är det ett stort plus.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad och service av hög kvalitet i assistentarbetet. I ditt arbete är du anpassningsbar och ser vikten av noggrannhet och struktur. Du förstår att du är där för kundens skull och att ditt uppdrag är att utmana men samtidigt stödja kunden i sin egen rehabilitering. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med kollegor och kunder och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss.

Om du är kvinna eller man spelar ingen roll men att du är pålitlig och engagerad i ditt arbete är viktigt samt att du ser detta som ett långsiktigt åtagande. Du bör vara flexibel och kunna arbeta dag, kväll, natt med jour och helg då alla typer av pass ingår i schemat.

Övrigt

• Anställningsform: Tim-anställning med möjlighet till fast rad på sikt
• Tillträde: omgående
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Vi söker även vikarier som kan arbeta vid behov Visa mindre

Ansvarstagande och engagerad assistent sökes till 17-årig kille i Tullinge

Hej Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland... Visa mer
Hej


Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland vill jag göra utflykter och då är mina favoritställen Tom Tits och Skansen.

Arbetsuppgifter
Personlig assistans handlar om att ge service - att assistera mig så att jag kan leva, vilket innefattar allt som ingår i mitt vardagliga liv. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver hjälp med i stort sett allt; så som måltider, hygien, lek, träning, andningsgymnastik och kommunikation. Jag har slem- och andningsproblem, vilket gör att du måste vara lyhörd och observant för mina behov. På dagarna går jag i skolan och efter skolan åker jag oftast hem och hittar på roliga saker med hjälp av min assistent. En del av ditt arbete innebär att assistera mig vid motorisk träning.

Vem är du som söker?
Du ska ha hög arbetsmoral och tycka om att ha mycket att göra oavsett tid på dygnet. Jag vill att du engagerar dig i ditt arbete och ställer upp både för mig och teamet, är prestigelös och lyhörd för mina behov samt har en professionell och positiv inställning till arbetet - du är otroligt viktig i mitt liv! Jag söker någon som är social, flexibel, och ansvarstagande. Jag ser gärna att du tar initiativ och att du är tydlig i din kommunikation. Jag har lyfthjälpmedel men arbetet innebär ändå fysiska moment, så det är bra om du har en god fysik.

Det är ett plus om du har någon slags vårdutbildning eller erfarenhet av inhalering, sondmatning, BPAP och/eller host- och sugmaskin, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänst 1:  31,5 tim/vecka (Ca 78%) Huvudsakligen dagtid på vardagar kl.07-16:10 och helger kl.08-16, men också vissa kvällar kl.16-21:10 samt extra vid behov. Med start omgående  

Tjänst 2: Extra vid behov (s.k. timanställning) Arbetstiden är på kvällar och varannan helg, med chans till en fast tjänst. Det finns goda möjligheter till extrapass.Med start omgående eller enligt ök.

Bambi erbjuder:
Individuell lönesättning, lång introduktion, friskvårdsbidrag, handledning och kompetensutveckling för att du ska kunna växa i din roll som personlig assistent. Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal.
 
Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn med funktionsnedsättning!
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till en glad kvinna i Flemingsberg

Jag är en kvinna på 35 år som bor i lägenhet i Flemingsberg. Jag söker nu en personlig assistent som kan jobba med mig. Jag har många intressen bland annat hälsa. Jag tycker även om matlagning, filmer och ishockey. Då en av mina assistenter ska gå på föräldraledighet så söker jag nu en nyfiken och kreativ personlig assistent som skall assistera mig i min vardag. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det ... Visa mer
Jag är en kvinna på 35 år som bor i lägenhet i Flemingsberg. Jag söker nu en personlig assistent som kan jobba med mig. Jag har många intressen bland annat hälsa. Jag tycker även om matlagning, filmer och ishockey.

Då en av mina assistenter ska gå på föräldraledighet så söker jag nu en nyfiken och kreativ personlig assistent som skall assistera mig i min vardag. Du ska assistera mig med det som jag skulle gjort själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

För mig är det viktigt att du är rökfri och undviker starka parfymer, då du arbetar i mitt hem och jag får problem med andningen av starka dofter. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift, då du är mitt mänskliga hjälpmedel och jag kan behöva hjälp med att skriva på datorn och ibland även prata med andra människor. Det är även en stor fördel om du är social och lite av en problemlösare; att vi tillsammans utvecklar lösningar kring situationer i min vardag.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av MS och spasticitet samt erfarenhet av att kunna stretcha och ge enklare massage.

Tjänst: Förlagd på dag, kväll, vaken natt och helger. Viktigt att du kan jobba alla tider på dygnet.

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE

Annonsid: 234471


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

SAAND söker personlig assistent till en 25-årig kille i Stockholm

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Södertälje, Värmdö, Västervik, Örebro och med huvudkontoret i Linköping. ********************** Vi söker dig som vill arbeta som personlig as... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service &
Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt
hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla,
Södertälje, Värmdö, Västervik, Örebro och med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en rullstolsburen kille boendes i Huddinge kommun. Om du har erfarenhet inom vård och omsorg, ser vi det som en stor fördel.
Tjänsten innebär endast helgarbete med varierande tider.
Som personlig assistent har du ett variationsrikt arbete där dagen kan innefatta allt från vardagliga sysslor, omsorg eller att följa med på nöjen och evenemang.
Du som söker ser vi ska trivas med ansvar och ser uppdragsgivarens bästa som en självklarhet!
Som personlig assistent till vår uppdragsgivare är du en aktiv del av hans vardag och du stöttar han i allt, såväl hemma som på aktiviteter. Din arbetsplats är helt enkelt där uppdragsgivaren befinner sig.
Som assistent hos uppdragsgivaren bör du ha en god social förmåga, uppskatta att ta ansvar och gillar att utvecklas.
Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten, samt att du har erfarenhet av att arbetat som personlig assistent tidigare men det viktigaste är personkemin mellan dig och uppdragsgivaren.
Det är också av yttersta vikt att du har en god behärskning av det svenska språket.


Varmt välkommen med din ansökan!


OBS!!! Vänligen ange PA Huddinge i ämnesraden i din ansökan. Visa mindre

Liten tjänst som personlig assistent till en äldre varm kvinna

Vi på Vår Omtanke söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår underbara kund i Flemingsberg! I rollen kommer du göra skillnad i hennes liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Kvinnan som bor nära Flemingsbergs station i en lägenhet tillsammans med sin bror är strax över 70 år. Hon är född och uppvuxen i Finland, men har bott större delen av sitt liv i Sverige och arbetat inom vården. Hon... Visa mer
Vi på Vår Omtanke söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår underbara kund i Flemingsberg! I rollen kommer du göra skillnad i hennes liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten
Kvinnan som bor nära Flemingsbergs station i en lägenhet tillsammans med sin bror är strax över 70 år. Hon är född och uppvuxen i Finland, men har bott större delen av sitt liv i Sverige och arbetat inom vården. Hon är multisjuk med ett nedsatt immunförsvar och behöver hjälp i sin vardag med att sköta hemmet såsom att städa, diska, tvätta, vattna blommor, laga och handla mat. Hon behöver även hjälp med ledsagning ute vid läkarbesök, frisör mm. Hon behöver även hjälp med stöd till och från toaletten, att duscha och tvätta håret och annat som kan uppkomma i vardagen. Hon är omtänksam och gillar att småprata.
Vem är du?
Kvinna enligt kundens önskemål
Vaccinerad mot covid-19
Pratar flytande svenska eller finska
Gärna lite äldre och bor med fördel nära Flemingsberg då passen är korta.

Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.
Vad får du?
Friskvård, utbildning och väl introduktion.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Det är en fast tjänst på 3-8h/v fördelat på 1-2 dagar á 3-4 timmar per pass/dag måndag-fredag. Du har möjlighet att påverka vilka dagar och när passen ska vara mellan måndag-fredag och kl 10-18.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat åt våran härliga kvinna i Huddinge

Sommarvikariat hos 60 årig kvinna i Huddinge Nu söker vi personliga assistenter till vår kvinnliga kund i 60 års åldern boende i söderort. Vi letar efter dig som behöver ett sommarjobb med möjlighet att fortsätta som extra i höst. Vår kund har en förvärvad hjärnskada sedan många år tillbaka och sitter i rullstol. Hon behöver stöd och hjälp i de flesta moment i vardagen såsom förflyttningar, hygienrutiner, matlagning, träning och skötsel av hemmet. Vår ku... Visa mer
Sommarvikariat hos 60 årig kvinna i Huddinge

Nu söker vi personliga assistenter till vår kvinnliga kund i 60 års åldern boende i söderort. Vi letar efter dig som behöver ett sommarjobb med möjlighet att fortsätta som extra i höst. Vår kund har en förvärvad hjärnskada sedan många år tillbaka och sitter i rullstol. Hon behöver stöd och hjälp i de flesta moment i vardagen såsom förflyttningar, hygienrutiner, matlagning, träning och skötsel av hemmet. Vår kunds intressen är att se på film, lyssna på ljudböcker, baka, umgås med familj och vänner, promenader, bio, teater, restaurangbesök och vara ute i solen. Med andra ord allt som gör livet härligt.

Som assistent på det här uppdraget så blir du en del av en stor härlig assistentgrupp med kunden i fokus. Vi letar efter dig som är social, självgående, ordningsam, trygg och trivs med att jobba efter fasta rutiner. Självklart önskar vi också att du delar vår kunds intressen.

Nu söker vi dig som vill jobba med något meningsfullt på lång sikt, är ansvarstagande och lyhörd för en annan människas behov. För att söka tjänsten måste du ha fyllt 18 år, kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret “kontroll av egna uppgifter” samt uppge två närliggande referenser. Behärska det svenska språket i tal och skrift. På kundens begäran söker vi endast kvinnliga medarbetare. Ingen tidigare erfarenhet krävs, vi letar efter "rätt" person!

Omfattning av tjänst:

Vi söker nu sommarvikarier som kan jobba dag/kväll/ natt/ helg från början av juni till slutet av augusti. Möjlighet att kombinera med andra tjänster hos oss finns. Introduktionen för sommarvikarier kommer börja i maj, med möjlighet att arbeta enstaka pass fram till sommaren för att du och kunden ska känna er trygga med varandra. På denna tjänst ser vi gärna att du fortsätter som timanställd eller på schemarad efter semesterperioden.

Det här erbjuds du:

Många av våra anställda på Plusfamiljen har funnits med oss sedan starten 2006 vilket vi är mycket glada och stolta över! Vi vill att du som anställd ska må bra och känna att ditt jobb är meningsfullt. Som personlig assistent är du otroligt viktig för en annan människa och ibland för en hel familj.

Som en av oss får du:

• En kontaktperson-din chef, finns där för att svara på både praktiska frågor och för att ge stöd.
• Kollektivavtal- det är superviktigt för din trygghet idag men också för din framtid.
• Du är försäkrad och får friskvårdsbidrag.
• Vi stöttar och utbildar dig när du behöver det.
• Du får en fast grundlön per timme.
• Semesterersättning och ob-tillägg utifrån kollektivavtalet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på vår hemsida www.plusfamiljen.se om varför du ska välja just oss. Sista ansökningsdatum är 23/5 och rekrytering sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan dess. Vi frågor kontakta Verksamhetschef [email protected] Visa mindre

En man i sina bästa år söker assistenter i Järna!

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en 46-årig man som är mycket aktiv trots flera funktionsnedsättningar och jag gillar fysiska utmaningar. Om du är en person med god fysik och snabb reaktionsförmåga som gillar att vara ute mycket kan det här vara jobbet för dig! Ett krav är att du kan cy... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en 46-årig man som är mycket aktiv trots flera funktionsnedsättningar och jag gillar fysiska utmaningar. Om du är en person med god fysik och snabb reaktionsförmåga som gillar att vara ute mycket kan det här vara jobbet för dig! Ett krav är att du kan cykla för det är nåt som jag gillar.

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Du ska assistera mig med det som jag skulle göra själv utan min funktionsnedsättning, på det sätt som jag önskar. Din arbetsplats är där jag befinner mig.

Självklart behöver du också ha stort tålamod, god förmåga att planera och att ta egna initiativ samt kunna följa upprättade rutiner. Du ska kunna jobba lika bra självständigt som vid dubbel assistans.

Jag har bil (automatväxlad) så körkort är ett krav. Jag uppskattar om du har tidigare erfarenhet av autism men viktigast är din personliga lämplighet och att du har intresse och förutsättningar att bli en riktigt bra personlig assistent. Jag vill ha både män och kvinnor i assistans gruppen därför tar jag endast emot kvinnliga sökanden.

Arbetstid: Cirka 30 tim/veckan (jour inräknat) samt extra vid behov. Dag, kväll, helg och natt (sovande jour).

Tillträde: Omgående

Annonsens ID-nummer: 233985

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Glad 16-årig kille i Älvsjö söker flexibel assistent

. Hej! Jag är en glad och charmig kille på 16 år som bor i Stockholm. Jag är nyfiken och social av mig och gillar när det händer saker. Jag har flerfunktionvariation med bland annat muskelsvaghet och epilepsi. Detta innebär att jag behöver stöd med allt i min vardag, Nu söker jag dig, som vill hjälpa mig i skolan och fritids, och allt som hör till min personliga omvårdnad. Jag behöver också hjälp med träning och kommunikation, men också promenader, lek... Visa mer
.

Hej!

Jag är en glad och charmig kille på 16 år som bor i Stockholm. Jag är nyfiken och social av mig och gillar när det händer saker. Jag har flerfunktionvariation med bland annat muskelsvaghet och epilepsi. Detta innebär att jag behöver stöd med allt i min vardag,
Nu söker jag dig, som vill hjälpa mig i skolan och fritids, och allt som hör till min personliga omvårdnad. Jag behöver också hjälp med träning och kommunikation, men också promenader, lek och stimulans. Jag sitter i rullstol och har olika sorters hjälpmedel som jag behöver i mitt dagliga liv.
Jag går på träningsskola och fritids på dagarna, På helgerna är jag hemma och hittar på roliga saker med mina kompisar eller min familj. Jag är mycket social och gillar att träffa andra, både barn och vuxna. Jag älskar långa promenader, så det är bra om du också gillar att promenera. Jag tycker också om att gå och fika och gå på museum. Är jag hemma så gillar jag att lyssna på musik eller spela på min trumma eller synt.

Jag söker dig, tjej eller kille, med erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Ser gärna att du är en mogen, trygg, lugn och ansvarstagande person med initiativförmåga, samt nära till skratt. Som min assistent behöver du ge stöd i kommunikation med min familj och andra personer runt omkring mig, det är därför viktigt att personkemin stämmer, då du kommer att ha flera olika arbetsplatser. Jag vill också att du är rökfri.

Tjänstens omfattning är varannan helg och extra vid behov och chans upp till 20 tim/vecka, (50%) under en del veckor i sommar. 


Individuell lönesättning. Kollektivavtal Fremia -Kommunal. Bambi erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Bambi har en skyldighet att kontrollera dig som erbjuds arbete med en minderårig mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:


http://www.polisen.se/Global/www och Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.9.pdf


Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Visa mindre

Personlig assistent till pojke i Huddinge

Ansök    Apr 18    Funkisgruppen AB    Personlig assistent
Funkisgruppen strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena. Vi löser livspusslet helt enkelt! Funkisgruppen ABerbjuder insatser enligt SoL och LSS, placering i skyddat boende, personlig assistans samt arbetsmarknadsinsatser.De olika pusselbitarna i vår verksamhet bidrar till att skapa en helhet för individen – Vi löser livspusslet Vi söker nu trygg och erfaren assiste... Visa mer
Funkisgruppen strävar efter att skapa en ny dimension i vardagen för personer med funktionsnedsättning genom att vi fokuserar på de mjuka mervärdena. Vi löser livspusslet helt enkelt!
Funkisgruppen ABerbjuder insatser enligt SoL och LSS, placering i skyddat boende, personlig assistans samt arbetsmarknadsinsatser.De olika pusselbitarna i vår verksamhet bidrar till att skapa en helhet för individen – Vi löser livspusslet
Vi söker nu trygg och erfaren assistent till enenergisk och glad kille på snart 6 år. Han är uttrycksfull (även om han inte kan prata med ord) och har ofta nära till skratt. Han tycker om att vara tillsammans med andra människor, att skratta och skoja. Älskar att vara fysiskt aktiv och att lyssna på musik. Tycker om att vara utomhus, gärna i naturen och uppskattar promenader med gåstolen eller i vagnen.Hanälskar att bada och simma var än möjligheten ges.Han tycker om fart och fläkt och älskar att gunga och att åka biski. Familjen åker mycket alpin skidåkning och spenderar många vinterhelger i fjällstugan. Det är en fördel om assistenten vill spendera tid i stugan och kanske även i skidbacken, men inget krav.
Som person är duaktiv, nyfiken och engagerad. Du är trygg,lugn samt flexibel och anpassar dig snabbt när kunden behöver det. Du är ansvarfull och ser kundens behov främst. Ett flexibelt och kreativt tankesätt med en förmåga att se möjligheter ser vi som en självklarhet hos dig som söker.
Grundtanken i alla våra verksamheter är att kunden själv är med och utformar hur och när insatsen ska utföras och alltid blir bemött med omtanke och respekt. Kunden äger sina timmar!
Registerutdrag Vi på Funkisgruppen värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta registerutdrag på samtliga personer som anställs i företaget, vilket innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen.
Arbetstid: Deltid, varannan helg lördag och söndag kvällar.
Tillträde: Omgående
Ansökan: Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Denise Lindgren (Samordnare) på mejladress: [email protected]
Välkommen med Din ansökan!
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser Visa mindre

Sommarvikarie som personlig assistent i Huddinge

Jag är en social 33-årig kille med mycket humor som bor i egen lägenhet i Huddinge. Just nu söker jag nya personliga assistenter som kan jobba med mig i sommar då mina assistenter har semester. Det är en fördel om du även kan hoppa in extra vid behov före och efter sommaren. Du assisterar mig i det jag gör i min vardag. Mina intressen är att lyssna på musik och gå på konsert, träna på gym, bada, g? på restaurang eller ta en fika på stan. På sommaren går ... Visa mer
Jag är en social 33-årig kille med mycket humor som bor i egen lägenhet i Huddinge. Just nu söker jag nya personliga assistenter som kan jobba med mig i sommar då mina assistenter har semester. Det är en fördel om du även kan hoppa in extra vid behov före och efter sommaren.

Du assisterar mig i det jag gör i min vardag. Mina intressen är att lyssna på musik och gå på konsert, träna på gym, bada, g? på restaurang eller ta en fika på stan. På sommaren går jag på mycket konserter på Gröna Lund och Allsång på Skansen. Andra dagar tar jag gärna en promenad eller träffar kompisar. Jag tycker om när det händer saker runt omkring mig och aktiverar mig gärna.

Nu letar jag en vikarie över sommaren som vill assistera mig på dagtid, kvällar, nätter och helger. Mina assistenter jobbar dygnspass vilket dom gillar då det blir mer sammanhängande ledighet.

Det är en fördel om du gillar samma saker som jag, jobbet blir lite roligare då. Det finns ibland hund i lägenheten så du kan inte vara allergisk mot pälsdjur. Jag ser gärna att du har arbetat som personlig assistent tidigare, men din personliga lämplighet är avgörande. Det är viktigt att du kan prata och förstå svenska bra då det lätt kan uppstå kommunikations missar annars.

Arbetstid: Timanställning och semestervikarie förlagt till dag, kvällar, nätter, helger.
Tillträde enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal KFO-Kommunal.

Välkommen med din ansökan redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut och intervjuer sker löpande.

Annonsens ID nummer: 232770


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

11 årig kille i Huddinge söker en lekfull personlig assistent!!

Jag är en 11-årig kille som söker dig som vill vara min assistent. Jag är aktiv och behöver en lika aktiv assistent vid min sida. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och syskon i Huddinge. Det är lätt att åka kollektivt hem till mig. Jag är en nyfiken, pigg och glad kille. På dagarna går jag i skolan. Men efter skolan och på helgerna behöver jag dig för att kunna göra alla roliga saker. Jag uppskattar om du som min assistent tar initiativ till att... Visa mer
Jag är en 11-årig kille som söker dig som vill vara min assistent. Jag är aktiv och behöver en lika aktiv assistent vid min sida. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och syskon i Huddinge. Det är lätt att åka kollektivt hem till mig.


Jag är en nyfiken, pigg och glad kille. På dagarna går jag i skolan. Men efter skolan och på helgerna behöver jag dig för att kunna göra alla roliga saker. Jag uppskattar om du som min assistent tar initiativ till att hitta på roliga aktiviteter. Det är därför viktigt att du är en aktiv, flexibel och påhittig person.
 
Har du erfarenhet av att kommunicera med tecken så är det meriterande, men inget krav. Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet av assistentyrket. Du talar svenska men behärskar även engelska och/eller spanska.
 
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du förutom god introduktion och fortbildning också får en personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.
 
Arbetstid/varaktighet
 
Både fast tjänst och arbete vid behov kan erbjudas. Skriv i din ansökan hur mycket just du önskar arbeta!

Arbetstiderna varierar mellan morgon/dag, eftermiddag/kväll samt nattetid (jour). 


Lön
Individuell lönesättning. Avtal Fremia- kommunal.
 

Ansökan
Sker via formuläret nedan.
 
Glöm inte att beställa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Beställ det i tid på www.polisen.se. Visa mindre

Personlig assistent

Ansök    Apr 10    Huddinge kommun    Personlig assistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Vill du ha ett meningsfullt arbete där du varje dag bidrar till att brukaren kan leva ett så självständigt och aktivt liv som möjligt? Vi söker personliga assistenter till Marcus 28-år. Personlig assistans inom ... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du varje dag bidrar till att brukaren kan leva ett så självständigt och aktivt liv som möjligt? Vi söker personliga assistenter till Marcus 28-år.
Personlig assistans inom funktionshinderområdet arbetar med att ge stöd i vardagen åt personer som har en funktionsnedsättning. Här jobbar våra personliga assistenter självständigt med brukaren men alltid med stöd av chefer och kollegor.
Här blir du en del av en enhet som kännetecknas av framåtanda och alltid strävar efter att utvecklas i positiv riktning. Vårt arbete präglas av respekt, öppenhet, stolthet och engagemang, och en gemensam strävan efter att skapa så bra villkor som möjligt för personer med funktionsnedsättningar.
Brukaren bor i Trångsund och hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik.


-

Om arbetet
I ditt arbete som personlig assistent ingår att ge stöd i personlig omvårdnad och vardagliga sysslor i hemmet samt att följa med brukaren på aktiviteter. Som personlig assistent har du en möjlighet att lära känna en person och tillsammans göra varje dag meningsfull och unik.
Samspelet med brukaren är centralt i ditt arbete och kommunikation är ditt främsta arbetsredskap. I ditt jobb kan du ha kontakt med anhöriga, landstinget och andra aktörer. Vi är noga med att på olika sätt kvalitetssäkra de insatser vi ger och dokumentation är därför en viktig del av ditt arbete.
Det är dubbelassistans dygnet runt och du träffar din arbetsgrupp med enhetschef regelbundet på arbetsplatsträffar för att tillsammans diskutera och utveckla verksamheten.
Marcus är en glad, nyfiken och social kille som gärna vill vara med i ett socialt sammanhang. Marcus har flerfunktionshinder, är rullstolsburen och kommunicerar med stöd av sin dator. Marcus går på daglig verksamhet må-fr.

Vi söker personlig assistent till en tjänst på ca.90% dag/kväll/helger


Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat som personlig assistent och har minst gymnasiekompetens och helst en kompletterande omvårdnadsutbildning.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av sondmatning samt att arbeta med ventilator, då Marcus är tracheostomerad.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt som innebär att du ger ett gott bemötande samt har kunskap om och förståelse för brukarens behov, förutsättningar och önskemål.
Ingen dag är den andra lik och därför behöver du vara följsam och flexibel.
Då kommunikation och dokumentation är viktiga delar i ditt arbete ska du behärska svenska i tal och skrift.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formanerFacklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Glad och busig 4-åring söker personlig assistent (Skogås)

OM JOBBET Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och aktiv 4-årig kille. Han har en ämnesomsättningssjukdom som gör att han behöver stöd i sin vardag, som personlig assistent till denna kille handlar en stor del av jobbet om att ha uppsikt över honom, hans mående och att vara med och upprätthålla hans dagliga rutiner.  I hans vardag är det mycket bus och lek. Han tycker mycket om att vara ute och leka i lekparker, gå på museu... Visa mer
OM JOBBET

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och aktiv 4-årig kille.

Han har en ämnesomsättningssjukdom som gör att han behöver stöd i sin vardag, som personlig assistent till denna kille handlar en stor del av jobbet om att ha uppsikt över honom, hans mående och att vara med och upprätthålla hans dagliga rutiner. 

I hans vardag är det mycket bus och lek. Han tycker mycket om att vara ute och leka i lekparker, gå på museum och åka på lekland. Hemma tycker han om att lyssna på spännande sagor, därför är det viktigt att du som söker är läskunnig. För att kommunikationen mellan er ska fungera så bra som möjligt behöver du tala tydlig svenska.  

 

DU SOM SÖKER ÄR

- En person som är aktiv och tycker om att vara ute i alla väder
- En ansvarsfull och noggrann person som kan följa rutiner
- En person med barnasinnet kvar då arbetet kommer att innebära mycket bus och lek

ÖVRIGA EGENSKAPER VI SER HOS DIG

Körkort är önskvärt och det är meriterande är om du har någon form av utbildning relaterat till barn och/eller omsorg.

DET HÄR ERBJUDS DU

Vivida står för kvalitet. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra och känna stolthet i din yrkesroll. Som personlig assistent har du ett givande arbete där du är mycket viktig för en annan människa. Du får stöd av oss som arbetsgivare och möjlighet till personlig utveckling genom dina arbetsuppgifter och utbildning. Att vara anställd på Vivida innebär en trygghet genom kollektivavtal, marknadsmässig lön, pension, försäkringsskydd, schyssta semestervillkor och friskvårdsbidrag. Vi arbetar för att du som anställd ska må bra – våra medarbetare är det viktigaste vi har!

 

ARBETSTID OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Dag och kväll, helger kan även förekomma. 

Vi söker en person som vill arbeta som extra vid behov, för rätt person finns det möjlighet att längre fram gå in på en fast schemarad

LÖN

På Vivida får du som assistent en fast grundlön per timme + semesterersättning samt eventuell Ob-ersättning. Kollektivavtal finns.

 

TILLTRÄDE

Vi ser gärna att du som söker har möjlighet att påbörja en anställning under april

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag ä2024 -04-30. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan!

 

UTDRAG UR BELASTNINGSREGISTRET

På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra minderåriga kunder och hos vissa vuxna kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. Ansökan om registerutdrag får du via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Om Vivida


Vivida Assistans är en assistansanordnare som funnits sedan 2004. Med gedigen erfarenhet och trygg arbetsledning erbjuder vi en komplett helhetslösning för våra kunders assistans. Vi finns i hela landet och är en arbetsgivare som värnar om våra medarbetare på riktigt. Våra kunder har även tillgång till kvalificerad juridisk kompetens. Vår verksamhet bygger på en stark värdegrund, för vilken vi tilldelats den högsta R-licensen i etiskt företagande. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. 

Läs mer om oss:
http://www.vivida.se
https://www.youtube.com/channel/UC-iIgCvlt8r5VH5UcKmLD8w
https://www.instagram.com/vivida.se/
https://www.facebook.com/vividaassistans/
https://www.linkedin.com/company/vivida-assistans-ab?original_referer=https://vivida.se/
https://www.tiktok.com/@vividaassistans Visa mindre

Assistent till tjej i Huddinge

Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans. Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig. Huvud kontoret ligger i Örebro men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande. Till en av våra underbara kunder s... Visa mer
Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans.
Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig.
Huvud kontoret ligger i Örebro men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande.
Till en av våra underbara kunder söker vi dig som har erfarenhet av personlig assistent och kan arbeta låg affektivit i ditt bemötande, takk. kommunikation.
Arbetet kräver 110% närvaro att vara lugn och tydlig i sin kommunikation.
Den vi söker ska vara trygg, med en personlighet som är initiativrik och lyhörd, öppet sinne humor och engagemang.
Arbetet innebär att assistera en tjej med måttlig utvecklingsstörning, Kunden behöver stöd och motiverande insatser med allt i sin vardag som ex hygien, mat, av och påklädning och aktiviteter.
Du ska vara rökfri och kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret vid en ev intervju.
Tjänsterna är en så länge assistans uppdraget varar på 80% och ska tillsättas omgående. Intervjuer kommer ske fortlöpande.
Assistenten ska behärska det svenska språket i tal och skrift. Kunden förstår spanska och svenska.
Arbetstiderna varierar med dag och kväll, samt vaken natt .
I hemmet finns katt.
Välkommen att maila din ansökan till [email protected] Visa mindre

Personlig assistent i Skogås

ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos bruk... Visa mer
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.
Vi söker nu personliga assistenter som kan arbeta för vår kund i Skogås, en 14-årig kille med en stor fysisk funktionsnedsättning. I din roll som assistent ingår det att hjälpa och stötta kunden i dagens alla aktiviteter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn eller ungdomar. Du kommer hjälpa till med all form av hygien och påklädning. Har du tidigare erfarenheter av epilepsi, sondmatning, förflyttningsteknik (ergonomi) och användning av olika hjälpmedel är det starkt meriterande.
Arbetstiderna är 08:00-16:00, 16:00-22:00 med dubbel assistans på dagen och 22-08 (aktiv assistans).
På kundens begäran söker vi främst kvinnliga assistenter.
Då kunden är minderårig kommer det att krävas att du som blir aktuell för tjänsten lämnar ett belastningsregister från polisen. Det är viktigt att du beställer det utdrag som gäller för arbete med barn med funktionsnedsättning. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Då rekryteringen kommer att ske löpande, innan sista ansökningsdag, så rekommenderar vi dig som är intresserad att lämna din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Glad 16-årig kille i Älvsjö söker flexibel assistent

. Hej! Jag är en glad och charmig kille på 16 år som bor i Stockholm. Jag är nyfiken och social av mig och gillar när det händer saker. Jag har flerfunktionvariation med bland annat muskelsvaghet och epilepsi. Detta innebär att jag behöver stöd med allt i min vardag, Nu söker jag dig, som vill hjälpa mig i skolan och fritids, och allt som hör till min personliga omvårdnad. Jag behöver också hjälp med träning och kommunikation, men också promenader, lek... Visa mer
.

Hej!

Jag är en glad och charmig kille på 16 år som bor i Stockholm. Jag är nyfiken och social av mig och gillar när det händer saker. Jag har flerfunktionvariation med bland annat muskelsvaghet och epilepsi. Detta innebär att jag behöver stöd med allt i min vardag,
Nu söker jag dig, som vill hjälpa mig i skolan och fritids, och allt som hör till min personliga omvårdnad. Jag behöver också hjälp med träning och kommunikation, men också promenader, lek och stimulans. Jag sitter i rullstol och har olika sorters hjälpmedel som jag behöver i mitt dagliga liv.
Jag går på träningsskola och fritids på dagarna, På helgerna är jag hemma och hittar på roliga saker med mina kompisar eller min familj. Jag är mycket social och gillar att träffa andra, både barn och vuxna. Jag älskar långa promenader, så det är bra om du också gillar att promenera. Jag tycker också om att gå och fika och gå på museum. Är jag hemma så gillar jag att lyssna på musik eller spela på min trumma eller synt.

Jag söker dig, tjej eller kille, med erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Ser gärna att du är en mogen, trygg, lugn och ansvarstagande person med initiativförmåga, samt nära till skratt. Som min assistent behöver du ge stöd i kommunikation med min familj och andra personer runt omkring mig, det är därför viktigt att personkemin stämmer, då du kommer att ha flera olika arbetsplatser. Jag vill också att du är rökfri.

Tjänstens omfattning är varannan helg och extra vid behov och chans upp till 20 tim/vecka, (50%) under en del veckor i sommar. 


Individuell lönesättning. Kollektivavtal Fremia -Kommunal. Bambi erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Bambi har en skyldighet att kontrollera dig som erbjuds arbete med en minderårig mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:


http://www.polisen.se/Global/www och Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.9.pdf


Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Visa mindre

Personlig assistent sökes till 17 årig tjej i Knivsta varannan helg

Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Vi söker nu en assistent till en flicka som bor i Knivsta. Arbetstider är varannan helg fredag kl.20.00 till lördag morgon kl. 09.00 och sedan lördag kväll kl.20.00 till söndag morgon kl. 09.00. Det är jour under natten 4 tim och 15 min. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom per... Visa mer
Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Vi söker nu en assistent till en flicka som bor i Knivsta.
Arbetstider är varannan helg fredag kl.20.00 till lördag morgon kl. 09.00 och sedan lördag kväll kl.20.00 till söndag morgon kl. 09.00. Det är jour under natten 4 tim och 15 min.
Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom personlig omvårdnad och på- och avklädning. Det är meriterande om du pratar polska då familjen kommer från Polen, men inget måste.
Det är viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd, har empatisk förmåga, visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi behöver även ett utdrag ur polisen innan tjänsten kan tillsättas och därför rekommenderar vi att ni beställer hem ett sådant redan idag för barn under 18 år.
Sök tjänsten idag, rekrytering sker löpande. Tjänsten påbörjas omgående.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bor du i Nynäshamn? Vi söker sommarvikarier till en kvinna med MS

Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Vi söker nu sommarvikarie till en kvinna med MS (Multipel Skleros) som bor i en lägenhet i Nynäshamn. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom städ, hushållsarbete och personlig vård. Det är meriterande om du har erfarenhet av kateter, lyftteknik och turner. Det är viktigt att du so... Visa mer
Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Vi söker nu sommarvikarie till en kvinna med MS (Multipel Skleros) som bor i en lägenhet i Nynäshamn.
Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom städ, hushållsarbete och personlig vård.
Det är meriterande om du har erfarenhet av kateter, lyftteknik och turner.
Det är viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd, har empatisk förmåga, har en god hälsa (styrka krävs) visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Arbetstiderna är måndag till söndag, det är punkt insatser så man kommer och går under en dag. Därför är det bra att du som söker bor i Nynäshamn, nära till Heimdalsvägen.
Morgon 08.00-09.30, Lunch 12.00-13.00, eftermiddag 15.30-17.00
Tjänsten kan börjas redan nu i april på söndagar och under sommaren blir det ca. 3 veckor då behovet finns under ordinarie personalens semester.
Sök tjänsten idag, rekrytering sker löpande. Visa mindre

Personlig assistent Huddinge

Ansök    Apr 3    Passform AB    Personlig assistent
Vi är ett företag som har arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi erbjuder personlig assistans i hela landet och ger dig service av erfaren och kompetent personal som har arbetat länge i branschen. Vi söker en personlig assistent till en liten flicka på 8 år. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha goda kunskaper i det svenska språket samt turkiska. Endast kvinnliga sökande på brukarens begäran. Du är en ansvarsfull person som kan age... Visa mer
Vi är ett företag som har arbetat med personlig assistans sedan 1995.
Vi erbjuder personlig assistans i hela landet och ger dig service av erfaren och kompetent personal som har arbetat länge i branschen.
Vi söker en personlig assistent till en liten flicka på 8 år.
Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha goda kunskaper i det svenska språket samt turkiska.
Endast kvinnliga sökande på brukarens begäran.
Du är en ansvarsfull person som kan agera självständigt, men även är anpassningsbar så att du kan "smälta in" i brukarens familjesituation. Dina personliga egenskaper bör vara att kunna agera i akutsituationer, vara punktlig, pålitlig, samt att klara av att växla mellan att aktivt hjälpa brukaren och att sysselsätta dig på egen hand.
Arbetet är på heltid och är främst på eftermiddagar/kvällar/nätter och helger.
Arbetsplatsen är brukarens hem i Huddinge och där brukaren befinner sig i samband med aktiviteter. Visa mindre

Positiv och trygg kvinnlig personlig assistent på 70% som kan börja omgåen

. Jag är en 26-årig tjej som söker dig som är positiv och trygg, till mitt härliga assistent-team. Jag vill att du tar ditt uppdrag på största allvar, är ordningsam och lyhörd för mina behov. Jag är en person som gillar när det händer saker i mitt liv som bidrar till att frigöra livskraft . Jag är väldigt kreativ och gillar skapande i många olika former, bl.a genom att måla och skapa musik. Jag tycker mycket om att resa men gillar även att ta det lugnt ... Visa mer
.

Jag är en 26-årig tjej som söker dig som är positiv och trygg, till mitt härliga assistent-team. Jag vill att du tar ditt uppdrag på största allvar, är ordningsam och lyhörd för mina behov. Jag är en person som gillar när det händer saker i mitt liv som bidrar till att frigöra livskraft . Jag är väldigt kreativ och gillar skapande i många olika former, bl.a genom att måla och skapa musik. Jag tycker mycket om att resa men gillar även att ta det lugnt på hemmaplan. Jag är väldigt humoristisk så jag förlänger gärna ditt liv med många skratt! För att kunna kommunicera med min alternativa kommunikation, är det viktigt att du talar flytande svenska.

Du tål pälsdjur och är rökfri under arbetstid är ett krav. Erfarenhet av kommunikation via Bliss är ett plus.

Du kommer jobba 70% på schema

med varierande pass mellan dag, kväll, men övervägande vaken natt. Tillträde omgående. Det finns möjlighet att ta extrapass och komma upp i mer tid. Det ingår även ett arvoderat uppdrag som innebär att du delar bemanningsansvar vid sjukdom med övriga kollegor.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du kommer få det stöd du behöver för att bli trygg i ditt uppdrag. En noggrann och tydlig introduktion, personlig arbetsledning, handledning samt ut- och fortbildning.
Kollektivavtal Kommunal-Fremia och individuell lönesättning.

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan.

Hoppas vi ses! Visa mindre

Jag söker en ny assistent till mitt härliga team , intresserad , gå in och

. Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i egen lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse, jag har även ett nyväckt intresse min hundvalp Tor(inga allergier). Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar. Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra... Visa mer
.

Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i egen lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse, jag har även ett nyväckt intresse min hundvalp Tor(inga allergier). Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar.
Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra viktigit att du som assistent är trygg och lugn för att jag ska kunna återhämta mig. Jag använder mig av AKK (alternativ kompletterande kommunikation), självklart kommer du att få god introduktion på just mitt sätt att snacka.Det finns tillfällen då jag har svårt att förmedla hur jag mår, och då krävs det att du visar lyhördhet och tålamod.

Jag behöver ha kontinuitet i mitt liv, därför behöver du som söker veta att du vill jobba som personlig assistent på lång sikt. Det tar ett tag att bara komma in och assistera mig i mitt liv så att det blir på mina villkor. Du får lära dig allt du behöver av någon av mina kunniga assistenter som redan jobbat hos mig i flera år.Introduktionen är grundlig och sedan ingår kontinuerlig handledning och fortbildning. Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans.
Eftersom du jobbar tillsammans med en annan assistent är det viktigt att du kan samarbeta med fullt fokus på ditt uppdrag, vilket är jag. Alla min assistenter hjälps åt med att ha bemanningsansvar, det innebär att du kommer att ha en bemanningsvecka där du svara i telefon om någon blir sjuk. Ditt ansvar innebär att fylla det vakanta passet med någon utav mina assistenter, kan ingen av dom får du hoppa in. Uppdraget är arvoderat enligt överenskommelse.  

Du söker till mig måste vara trygg i dig själv, hålla huvudet kallt om det blir stressigt, hitta lösningar på problem som kan uppstå. Har du dessa förmågor då kan jag garantera dig  att ditt jobb kommer att utveckla dig som människa.  I övrigt är det viktigt att du håller tider, är flexibel och behåller ett proffsigt förhållningssätt i ur och skur. 

Jag ser gärna att du som söker tjänsten är mellan 25-40 år. Jag har egen bil så att du har körkort är ett plus. 


Arbetstid/Varaktighet:
30 timmar/veckan 75%. dag
Lön: Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal. Visa mindre

Sportig kille i Huddinge söker personlig assistent - 75%

Hejsan, Jag är en aktiv kille på 26 år och bor i Huddinge centrum. För att jag ska kunna leva ett liv som alla andra behöver jag personliga assistenter vid min sida. När jag kommunicerar använder jag alternativ kommunikation i form av Bliss. På vardagarna är jag på daglig verksamhet (DV) och på min fritid använder jag mig mycket av min dator och jag både tränar och tävlar i löpsporten FrameRunning. På vintern är jag ibland i slalombacken där jag åk... Visa mer
Hejsan,


Jag är en aktiv kille på 26 år och bor i Huddinge centrum.

För att jag ska kunna leva ett liv som alla andra behöver jag personliga assistenter vid min sida. När jag kommunicerar använder jag alternativ kommunikation i form av Bliss.

På vardagarna är jag på daglig verksamhet (DV) och på min fritid använder jag mig mycket av min dator och jag både tränar och tävlar i löpsporten FrameRunning. På vintern är jag ibland i slalombacken där jag åker Biskii. Det händer även att jag reser iväg, både inom- och utanför Sverige. Mina assistenter följer med mig i alla dessa situationer och på annat som jag tar mig för.
Som du ser är jag väldigt aktiv, men har heller inget emot lugna dagar hemmavid.

Just nu söker jag dig som har båda fötterna på jorden och är trygg i dig själv. Jag uppskattar att du är ordningsam och lyhörd. Det är viktigt att du ser jobbet som personlig assistent som ett långsiktigt samarbete tillsammans med mig. Jag värdesätter att du har en yrkesstolthet i din roll som assistent. Stämmer detta in på dig är jag övertygad om att du kommer passa perfekt i mitt härliga assistentgäng och ha kul på jobbet.
 
Om tjänsten:

Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller nom vården. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av alternativ kommunikation och sondmatning via knapp/PEG. Det är av största vikt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift för att vår kommunikation ska fungera.
Du ska vara rökfri, simkunnig och mellan 25-40 år.
 
Arbetstid/Varaktighet: 
75%
 
Lön:
Timlön, Individuell lönesättning. Kollektivavtal Fremia/Kommunal
 
Ansökan:
Sker via formuläret nedan.
 
Du blir anställd av Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning.
Och Du, glöm inte att beställa ett utdrag från polisens belastningsregister. Ett tips är att beställa det redan nu på www.polisen .se Visa mindre

SAAND söker personlig assistent till en 25-årig kille i Stockholm

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Södertälje, Värmdö, Västervik, Örebro och med huvudkontoret i Linköping. ********************** Vi söker dig som vill arbeta som personlig as... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service &
Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt
hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla,
Södertälje, Värmdö, Västervik, Örebro och med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en rullstolsburen kille boendes i Huddinge kommun. Om du har erfarenhet inom vård och omsorg, ser vi det som en stor fördel.
Tjänsten innebär endast helgarbete med varierande tider.
Som personlig assistent har du ett variationsrikt arbete där dagen kan innefatta allt från vardagliga sysslor, omsorg eller att följa med på nöjen och evenemang.
Du som söker ser vi ska trivas med ansvar och ser uppdragsgivarens bästa som en självklarhet!
Som personlig assistent till vår uppdragsgivare är du en aktiv del av hans vardag och du stöttar han i allt, såväl hemma som på aktiviteter. Din arbetsplats är helt enkelt där uppdragsgivaren befinner sig.
Som assistent hos uppdragsgivaren bör du ha en god social förmåga, uppskatta att ta ansvar och gillar att utvecklas.
Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten, samt att du har erfarenhet av att arbetat som personlig assistent tidigare men det viktigaste är personkemin mellan dig och uppdragsgivaren.
Det är också av yttersta vikt att du har en god behärskning av det svenska språket.


Varmt välkommen med din ansökan!


OBS!!! Vänligen ange PA Huddinge i ämnesraden i din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent sökes i Huddinge

Ansök    Apr 1    Haddouche, Hakima    Personlig assistent
Skriv eller klistra in din annonstext Jag söker dig som är en kvinnlig personlig assistent som ej röker, bor nära Huddinge och som kan konsten att arbeta med många olika saker, allt från personlig hygien, hjälp vid måltider, handräckning och annat som jag som assistansbrukare behöver eller önskar hjälp med. Du måste vara serviceinriktad,lyhörd, kunna arbeta ensam, vara ansvarskännande, självständig, visar respekt,flexibel och vilja arbeta med människ... Visa mer
Skriv eller klistra in din annonstext


Jag söker dig som är en kvinnlig personlig assistent som ej röker, bor nära Huddinge och som kan
konsten att arbeta med många olika saker, allt från personlig hygien, hjälp vid
måltider, handräckning och annat som jag som assistansbrukare behöver eller
önskar hjälp med.
Du måste vara serviceinriktad,lyhörd, kunna arbeta ensam, vara ansvarskännande,
självständig, visar respekt,flexibel och vilja arbeta med människor. Jag ser gärna att du har
erfarenhet från arbete som personlig assistent och det är viktigt att du kan göra dig
förstådd på svenska språket.
Jag behöver en person som kan arbeta heltid 40 timmar per vecka med start i så
snart som möjligt. Detta är ett ansvarsfullt och självständigt arbete med möjlighet
till flexbla arbetstider och avtalsenlig lön.
Välkommen med din ansökan via mail. Jag ser fram emot den så snart som möjligt.
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid/Varaktighet Schemalagd arbetstid, heltid
40 timmar per vecka, både dag- kväll och helg. Tre månaders inledande anställning.
Söker även personlig assistent som vill jobba som vikariat, som kan jobba extra vid behov hos mig. Visa mindre

Glad 16-årig kille i Älvsjö söker flexibel assistent

. Hej! Jag är en glad och charmig kille på 16 år som bor i Stockholm. Jag är nyfiken och social av mig och gillar när det händer saker. Jag har flerfunktionvariation med bland annat muskelsvaghet och epilepsi. Detta innebär att jag behöver stöd med allt i min vardag, Nu söker jag dig, som vill hjälpa mig i skolan och fritids, och allt som hör till min personliga omvårdnad. Jag behöver också hjälp med träning och kommunikation, men också promenader, lek... Visa mer
.

Hej!

Jag är en glad och charmig kille på 16 år som bor i Stockholm. Jag är nyfiken och social av mig och gillar när det händer saker. Jag har flerfunktionvariation med bland annat muskelsvaghet och epilepsi. Detta innebär att jag behöver stöd med allt i min vardag,
Nu söker jag dig, som vill hjälpa mig i skolan och fritids, och allt som hör till min personliga omvårdnad. Jag behöver också hjälp med träning och kommunikation, men också promenader, lek och stimulans. Jag sitter i rullstol och har olika sorters hjälpmedel som jag behöver i mitt dagliga liv.
Jag går på träningsskola och fritids på dagarna, På helgerna är jag hemma och hittar på roliga saker med mina kompisar eller min familj. Jag är mycket social och gillar att träffa andra, både barn och vuxna. Jag älskar långa promenader, så det är bra om du också gillar att promenera. Jag tycker också om att gå och fika och gå på museum. Är jag hemma så gillar jag att lyssna på musik eller spela på min trumma eller synt.

Jag söker dig, tjej eller kille, med erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Ser gärna att du är en mogen, trygg, lugn och ansvarstagande person med initiativförmåga, samt nära till skratt. Som min assistent behöver du ge stöd i kommunikation med min familj och andra personer runt omkring mig, det är därför viktigt att personkemin stämmer, då du kommer att ha flera olika arbetsplatser. Jag vill också att du är rökfri.

Tjänstens omfattning är varannan helg och extra vid behov och chans upp till 20 tim/vecka, (50%) under en del veckor i sommar. 


Individuell lönesättning. Kollektivavtal Fremia -Kommunal. Bambi erbjuder lång introduktion, friskvård, handledning och kompetensutveckling.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Bambi har en skyldighet att kontrollera dig som erbjuds arbete med en minderårig mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:


http://www.polisen.se/Global/www och Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.9.pdf


Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Visa mindre

Sportig kille i Huddinge söker personlig assistent - extra vid behov

Hejsan, Jag är en aktiv kille på 26 år och bor i Huddinge centrum. För att jag ska kunna leva ett liv som alla andra behöver jag personliga assistenter vid min sida. När jag kommunicerar använder jag alternativ kommunikation i form av Bliss. På vardagarna är jag på daglig verksamhet (DV) och på min fritid använder jag mig mycket av min dator och jag både tränar och tävlar i löpsporten FrameRunning. På vintern är jag ibland i slalombacken där jag åk... Visa mer
Hejsan,


Jag är en aktiv kille på 26 år och bor i Huddinge centrum.

För att jag ska kunna leva ett liv som alla andra behöver jag personliga assistenter vid min sida. När jag kommunicerar använder jag alternativ kommunikation i form av Bliss.

På vardagarna är jag på daglig verksamhet (DV) och på min fritid använder jag mig mycket av min dator och jag både tränar och tävlar i löpsporten FrameRunning. På vintern är jag ibland i slalombacken där jag åker Biskii. Det händer även att jag reser iväg, både inom- och utanför Sverige. Mina assistenter följer med mig i alla dessa situationer och på annat som jag tar mig för.
Som du ser är jag väldigt aktiv, men har heller inget emot lugna dagar hemmavid.

Just nu söker jag dig som har båda fötterna på jorden och är trygg i dig själv. Jag uppskattar att du är ordningsam och lyhörd. Det är viktigt att du ser jobbet som personlig assistent som ett långsiktigt samarbete tillsammans med mig. Jag värdesätter att du har en yrkesstolthet i din roll som assistent. Stämmer detta in på dig är jag övertygad om att du kommer passa perfekt i mitt härliga assistentgäng och ha kul på jobbet.
 
Om tjänsten:
Tjänstens omfattning är extra vid behov samt möjlighet till mer under sommaren.

Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller nom vården. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av alternativ kommunikation och sondmatning via knapp/PEG. Det är av största vikt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift för att vår kommunikation ska fungera.
Du ska vara rökfri, simkunnig och mellan 25-40 år.
 
Arbetstid/Varaktighet:
Extra vid behov
 
Lön:
Timlön, Individuell lönesättning. Kollektivavtal Fremia/Kommunal
 
Ansökan:
Sker via formuläret nedan.
 
Du blir anställd av Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledare, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning.
Och Du, glöm inte att beställa ett utdrag från polisens belastningsregister. Ett tips är att beställa det redan nu på www.polisen .se Visa mindre

Personlig assistent till 30-årig kille

Ansök    Mar 28    Huddinge kommun    Personlig assistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Vill du ha ett meningsfullt arbete där du varje dag bidrar till att brukaren kan leva ett så självständigt och aktivt liv som möjligt? Personlig assistans inom funktionshinderområdet arbetar med att ge stöd i va... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Vill du ha ett meningsfullt arbete där du varje dag bidrar till att brukaren kan leva ett så självständigt och aktivt liv som möjligt?
Personlig assistans inom funktionshinderområdet arbetar med att ge stöd i vardagen åt personer som har en funktionsnedsättning. Här jobbar våra personliga assistenter självständigt med brukaren men alltid med stöd av chefer och kollegor.
Vårt arbete präglas av respekt, öppenhet, stolthet och engagemang, och en gemensam strävan efter att skapa så bra villkor som möjligt för personer med funktionsnedsättningar.
Brukaren bor i Huddinge och till arbetsplatsen tar du dig enkelt med kollektivtrafik.


-

Arbetsuppgifter
I ditt arbete som personlig assistent ingår att ge stöd i personlig omvårdnad och vardagliga sysslor i hemmet samt att följa med brukaren på aktiviteter. Som personlig assistent har du en möjlighet att lära känna en person och tillsammans göra varje dag meningsfull och unik.
Samspelet med brukaren är centralt i ditt arbete och kommunikation är ditt främsta arbetsredskap. I ditt jobb kan du ha kontakt med företrädare, regionen och andra aktörer. Vi är noga med att på olika sätt kvalitetssäkra de insatser vi ger och dokumentation är därför en viktig del av ditt arbete.
Du träffar din arbetsgrupp med enhetschef regelbundet på arbetsplatsträffar för att tillsammans diskutera och utveckla verksamheten.
Brukaren gillar att vara aktiv och hitta på saker att göra samt att gå på gym .
Han har även ett stort intresse för bilar.

Brukaren har assistans dygnet runt .Vi söker nu en personlig assistent på en tillsvidare tjänst. Schemat är rullande på 4 veckor ,arbetspassen är lagda på dag/kväll /journatt, ca. 89%


Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat som personlig assistent har minst gymnasiekompetens och helst en kompletterande omvårdnadsutbildning.
Det är viktigt att du har tålamod, och har ett professionellt förhållningssätt.
Det innebär att du ger ett gott bemötande samt har kunskap om och förståelse för brukarens behov, förutsättningar och önskemål.
Ingen dag är den andra lik och därför behöver du vara följsam och flexibel. Då kommunikation och dokumentation är viktiga delar i ditt arbete ska du behärska svenska i tal och skrift samt har grundläggande datorvana.

Det finns en katt i hushållet, så det är bra att du inte har allergi mot pälsdjur.
Vi ser gärna att du har körkort och är rökfri.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag.


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se Facklig kontaktinformation Visa mindre

Sommarvikarier till Personlig assistans, Bemanningscenter

Ansök    Mar 28    Huddinge kommun    Personlig assistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Bemanningscenter är en kommunal verksamhet och har ansvar för Huddinge kommuns vikariehantering inom egen regi. Vårt uppdrag är att bemanna och rekrytera timvikarier till olika verksamheter inom funktionshinderom... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Bemanningscenter är en kommunal verksamhet och har ansvar för Huddinge kommuns vikariehantering inom egen regi. Vårt uppdrag är att bemanna och rekrytera timvikarier till olika verksamheter inom funktionshinderomsorgen och äldreomsorgen vid korttidsfrånvaro som sjukdom, semester eller utbildning.

Vill du tillsammans med oss göra skillnad när det behövs som mest? Flera av våra brukare inom personlig assistans är i stort behov av vikarier!


-

Arbetsuppgifter
Som anställd i Huddinge kommun får du ett viktigt och meningsfullt arbete och har möjlighet att positivt påverka andra människors liv varje dag.

Som vikarie inom personlig assistans kommer du arbeta hemma hos brukaren. Du är brukarens högra hand och får hjälpa till med allt från aktiviteter till omvårdnad. Arbetsuppgifterna ser olika ut, men gemensamt för alla våra verksamheter är att vi har brukaren och de boende i fokus.


Din profil
För att vara aktuell för arbete behöver du kunna vara tillgänglig minst tre dagar i veckan. Vi har verksamheter som är öppna dygnet runt alla årets dagar. Därför vill vi att du ska kunna arbeta varierande arbetstider som kan förekomma dag, kväll, jour och natt, både vardagar och helger, och det är bra om du även kan arbeta långa pass. Eftersom du arbetar på olika platser och tider på dygnet ställs särskilt höga krav på flexibilitet. Du behöver kunna vara tillgänglig med kort varsel.

Vi ser gärna att du är tillgänglig omgående, samt att du även är intresserad av att arbeta under sommaren 2024. Det är meriterande om du kan ersätta ordinarie personal under semesterperioden juni-augusti, och kan gå på schema under minst fyra sammanhängande veckor.

Du som söker tjänsten har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Erfarenhet av arbete inom funktionshinderomsorgen samt arbete med Trach är särskilt meriterande. Det är också ett plus om du har utbildning inom området. Du behöver vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta med personer som är i stort behov av kontinuitet, struktur och omvårdnad. Särskild vikt läggs på bemötande, människosyn och empati.

Du ska behärska svenska språket väl i tal och skrift. God datavana är meriterande då dokumentationen görs digitalt.

Låter det här som ett jobb för dig? Sök tjänsten direkt då vi tillsätter löpande.

Vi kommer att begära ett utdrag ur Polisens belastningsregister så ansök gärna det i samband med att du söker tjänsten. Du kan hämta hem registret från polisens hemsida.


För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan via denna annons, och inte via e-post, telefon eller post.

Vid frågor om den utannonserade tjänsten kontakta
[email protected]

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Huddinge

Kvinna på 42 år med eget boende, behöver hjälp med allt som hygien, städ och tvätt samt matlagning. Tycker om att gå på teater och bio samt promenera. Kvinnan har epilepsi och kan vara utåtagerande, erfarenhet av lågaffektivt bemötande är därför en merit hos dig som söker. Vi ser också att du som söker är kvinna som behärskar svenska i tal och skrift väl. Tjänsten är i nuläget timanställning vid behov. Varierande arbetstider under veckans alla dagar samt n... Visa mer
Kvinna på 42 år med eget boende, behöver hjälp med allt som hygien, städ och tvätt samt matlagning. Tycker om att gå på teater och bio samt promenera. Kvinnan har epilepsi och kan vara utåtagerande, erfarenhet av lågaffektivt bemötande är därför en merit hos dig som söker. Vi ser också att du som söker är kvinna som behärskar svenska i tal och skrift väl.
Tjänsten är i nuläget timanställning vid behov. Varierande arbetstider under veckans alla dagar samt natt sovande jour.
”All vår assistansverksamhet utgår från kundens önskemål och behov”
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Märk din ansökan med "Huddinge" Visa mindre

Ansvarstagande och engagerad assistent sökes till 17-årig kille i Tullinge

Hej Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland... Visa mer
Hej


Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland vill jag göra utflykter och då är mina favoritställen Tom Tits och Skansen.

Arbetsuppgifter
Personlig assistans handlar om att ge service - att assistera mig så att jag kan leva, vilket innefattar allt som ingår i mitt vardagliga liv. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver hjälp med i stort sett allt; så som måltider, hygien, lek, träning, andningsgymnastik och kommunikation. Jag har slem- och andningsproblem, vilket gör att du måste vara lyhörd och observant för mina behov. På dagarna går jag i skolan och efter skolan åker jag oftast hem och hittar på roliga saker med hjälp av min assistent. En del av ditt arbete innebär att assistera mig vid motorisk träning.

Vem är du som söker?
Du ska ha hög arbetsmoral och tycka om att ha mycket att göra oavsett tid på dygnet. Jag vill att du engagerar dig i ditt arbete och ställer upp både för mig och teamet, är prestigelös och lyhörd för mina behov samt har en professionell och positiv inställning till arbetet - du är otroligt viktig i mitt liv! Jag söker någon som är social, flexibel, och ansvarstagande. Jag ser gärna att du tar initiativ och att du är tydlig i din kommunikation. Jag har lyfthjälpmedel men arbetet innebär ändå fysiska moment, så det är bra om du har en god fysik.

Det är ett plus om du har någon slags vårdutbildning eller erfarenhet av inhalering, sondmatning, BPAP och/eller host- och sugmaskin, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänst 1:  31,5 tim/vecka (Ca 78%) Huvudsakligen dagtid på vardagar kl.07-16:10 och helger kl.08-16, men också vissa kvällar kl.16-21:10 samt extra vid behov. Med start omgående  

Tjänst 2: Extra vid behov (s.k. timanställning) Arbetstiden är på kvällar och varannan helg, med chans till en fast tjänst. Det finns goda möjligheter till extrapass.Med start omgående eller enligt ök.

Bambi erbjuder:
Individuell lönesättning, lång introduktion, friskvårdsbidrag, handledning och kompetensutveckling för att du ska kunna växa i din roll som personlig assistent. Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal.
 
Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn med funktionsnedsättning!
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Positiv och trygg kvinnlig personlig assistent på 70% som kan börja omgåen

. Jag är en 26-årig tjej som söker dig som är positiv och trygg, till mitt härliga assistent-team. Jag vill att du tar ditt uppdrag på största allvar, är ordningsam och lyhörd för mina behov. Jag är en person som gillar när det händer saker i mitt liv som bidrar till att frigöra livskraft . Jag är väldigt kreativ och gillar skapande i många olika former, bl.a genom att måla och skapa musik. Jag tycker mycket om att resa men gillar även att ta det lugnt ... Visa mer
.

Jag är en 26-årig tjej som söker dig som är positiv och trygg, till mitt härliga assistent-team. Jag vill att du tar ditt uppdrag på största allvar, är ordningsam och lyhörd för mina behov. Jag är en person som gillar när det händer saker i mitt liv som bidrar till att frigöra livskraft . Jag är väldigt kreativ och gillar skapande i många olika former, bl.a genom att måla och skapa musik. Jag tycker mycket om att resa men gillar även att ta det lugnt på hemmaplan. Jag är väldigt humoristisk så jag förlänger gärna ditt liv med många skratt! För att kunna kommunicera med min alternativa kommunikation, är det viktigt att du talar flytande svenska.

Du tål pälsdjur och är rökfri under arbetstid är ett krav. Erfarenhet av kommunikation via Bliss är ett plus.

Du kommer jobba 70% på schema

med varierande pass mellan dag, kväll, men övervägande vaken natt. Tillträde omgående. Det finns möjlighet att ta extrapass och komma upp i mer tid. Det ingår även ett arvoderat uppdrag som innebär att du delar bemanningsansvar vid sjukdom med övriga kollegor.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du kommer få det stöd du behöver för att bli trygg i ditt uppdrag. En noggrann och tydlig introduktion, personlig arbetsledning, handledning samt ut- och fortbildning.
Kollektivavtal Kommunal-Fremia och individuell lönesättning.

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan.

Hoppas vi ses! Visa mindre

Bli en del av vårt team som Assistanskoordinator! (Södra Stockholm)

Är du en person med erfarenhet från arbetet som personlig assistent och en passion för rekrytering och arbetsledning? Då kan du vara den letar efter på JAG Personlig assistans! Vi på JAG Personlig Assistans söker nu en ny stjärna för den mångsidiga rollen som assistanskoordinator i Södra Stockholm. I arbetet som koordinator är varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra verklig skillnad i människors liv. Rollen kräver flexibilitet och en stark pr... Visa mer
Är du en person med erfarenhet från arbetet som personlig assistent och en passion för rekrytering och arbetsledning? Då kan du vara den letar efter på JAG Personlig assistans!

Vi på JAG Personlig Assistans söker nu en ny stjärna för den mångsidiga rollen som assistanskoordinator i Södra Stockholm. I arbetet som koordinator är varje dag är unik och fylld med möjligheter att göra verklig skillnad i människors liv. Rollen kräver flexibilitet och en stark problemlösningsförmåga. För att trivas i rollen bör du vara en social person som drivs av att skapa och bibehålla goda relationer.

Just nu har vi fyra koordinatorgrupper runt om i landet som arbetar tätt tillsammans och kommer att vara dina närmaste kollegor. I rollen ingår att du ibland är du på plats och arbetar i assistanserna, håller personalmöten och möter uppdragsgivare. Resor är en naturlig del av rollen, och vi ser det som en fördel om du gillar den flexibilitet och variation som det medför. Dessutom ingår det att ha ansvar för vår jourtelefon ungefär 3-5 gånger i månaden, vilket innebär att du behöver kunna vara tillgänglig på telefon utanför vår kontorstid.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Arbetsledning och handledning av personliga assistenter
- Rekrytering och bemanning av kvalificerad personal
- Regelbundna möten, utvecklingssamtal och lönesamtal.
- Kvalitetskontroll och introduktion av nya assistenter
- Schemaläggning och bemanningsansvar
- Till viss del arbete som personlig assistent

Vi söker dig som:

- Har tidigare erfarenhet av arbetsledning och/eller rekrytering inom personlig assistans
- Är självständig, flexibel och lösningsorienterad
- Kommunicerar flytande på svenska och gärna har kunskaper i fler språk
- Är en positiv lagspelare med god samarbetsförmåga
- Planerar långsiktigt och tar ansvar för ditt arbete

Vi erbjuder:

- Ett meningsfullt och utvecklande arbete i en värderingsstyrd organisation som drivs utan vinstintresse.
- Pendlingsvänlig arbetsplats mitt i centrala Stockholm.
- En inkluderande och stödjande arbetskultur med härliga kollegor
- Kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet till distansarbete upp till 50%

Ansök redan idag och bli en del av vårt inspirerande team på JAG Personlig Assistans!

Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.S** **

Annonsens ID-nummer: 228317


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Lugn och trygg assistent sökes till ung kvinna på Södermalm.

Hej! Jag är en kvinna i 20-årsåldern med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Jag har ett ovanligt syndrom som heter Wiedemann-Steiner syndrome. Jag är en gosig och glad person med mycket humor och ett speciellt sätt att vara. Att vara med mig kan också vara utmanande då jag kan låsa mig eller bli stressad och osäker och då behöver jag din hjälp att hantera det. När vi har lärt känna varandra så kommer du att få mycket tillbaka av mig och du ... Visa mer
Hej!


Jag är en kvinna i 20-årsåldern med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Jag har ett ovanligt syndrom som heter Wiedemann-Steiner syndrome. Jag är en gosig och glad person med mycket humor och ett speciellt sätt att vara. Att vara med mig kan också vara utmanande då jag kan låsa mig eller bli stressad och osäker och då behöver jag din hjälp att hantera det. När vi har lärt känna varandra så kommer du att få mycket tillbaka av mig och du blir en viktig person i mitt liv.
Jag tycker om att vara med i köket med disk och matlagning och att hjälpa till i tvättstugan och med andra vardagsaktiviteter. Jag tycker om att gå på promenader, att åka tunnelbana och spårvagn och göra utflykter till ställen som till exempel Kulturhuset.  Ibland vill jag vara för mig själv och titta på film eller lyssna på musik.
 
Jag behöver assistans med alla delar i min vardag såsom personlig hygien, toabesök, på- och avklädning, matlagning, mat- och medicinintag. Du är också med mig på promenader och alla andra aktiviteter. Jag är gående och rör mig fritt inomhus. Jag använder rullstol som hjälpmedel på promenader och på utflykter.
 
Jag bor hemma hos mina föräldrar och jobbar på daglig verksamhet måndag till fredag.
Den som jobbar med mig på vardagar dagtid åker med mig från och till hemmet och är min assistent på min dagliga verksamhet som ligger, dit jag åker med rullstolstaxi.   Jag bor på Södermalm i närheten av Skanstull.
 
Jag behöver också en assistent som vill vara med mig under några helger och kvällar varje månad, ibland med sovande jour, samt under vissa långhelger såsom till exempel Påsk och Kristi Himmelsfärd (oftast en av dessa) och delar av sommaren när jag är ledig från min dagliga verksamhet.
 
Det är viktigt för mig att du är en närvarande och lugn och trygg person med stor inlevelseförmåga, att du är inkännande med stort tålamod. Du behöver ha ett stort och varmt hjärta.
Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av bildstöd, TAKK och PEG (knapp på magen). Men relationen mellan oss kommer att vara det viktigaste, att vi båda mår bra.
 
***
Du som söker har en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll. Positiv attityd och stor lyhördhet är en förutsättning. För tjänsten krävs mycket god svenska i tal och förståelse. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
 
Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Tjänsten: Fast dagpass varje vecka och fredag dag varannnan vecka samt extra vid behov på helger och kvällar under vardagen kan förekomma.
Passen är förlagda ca kl 08:00-17:00 och kl 17:00-22:00

Vi kallar till intervju löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Lön:
Individuell lönesättning. Bambi erbjuder fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal: Fremia-Kommunal.
 
Du erbjuds lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.
 
Tillträde: Omgående” Visa mindre

Personlig Assistent till en fantastisk 24 årig tjej!

Vem är jag? Jag älskar att hålla mig aktiv genom träning, njuta av god mat och dryck, lyssna på musik och uppleva konserter och festivaler. Mode och smink är också stora passioner för mig. Jag är också mycket engagerad i mina sociala mediekanaler, särskilt på Instagram, och spenderar gärna tid på att följa olika YouTubers. Därför önskar jag mig en assistent som delar mina intressen. Jag är väldigt aktiv och social och gillar att hitta på olika saker. ... Visa mer
Vem är jag?


Jag älskar att hålla mig aktiv genom träning, njuta av god mat och dryck, lyssna på musik och uppleva konserter och festivaler. Mode och smink är också stora passioner för mig. Jag är också mycket engagerad i mina sociala mediekanaler, särskilt på Instagram, och spenderar gärna tid på att följa olika YouTubers. Därför önskar jag mig en assistent som delar mina intressen. Jag är väldigt aktiv och social och gillar att hitta på olika saker.

Jag använder en rullstol och behöver hjälp med förflyttning, kommunikation och andra vardagliga uppgifter. Arbetet inkluderar bland annat träning, personlig vård och hjälp med olika sysslor. Jag kommunicerar med hjälp av en iPad, chattfunktioner, blinkningar och tränar även på mitt tal. 

Vem är du?

Jag söker en ansvarsfull och noggrann tjej med hög arbetsmoral och flexibilitet. Som min assistent behöver du vara flexibel och anspassa dig efter hur jag vill att mina dagar ska vara. Det är viktigt att du är lyhörd och kan anpassa dig till olika situationer. Det är viktigt att du förstår att personlig assistans handlar om att möjliggöra för mig att leva ett aktivt- och rikt liv på mina egna villkor. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Om du har erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare så är det en plus i kanten men det allra viktigaste är att vi klickar på ett personligt plan! Har du körkort och tillgång till egen bil så vore det fantastiskt men det är inget krav. 


Om tjänsten


* Tjänsten är deltid, med möjlighet att ta extra pass vid behov.


* Arbetstider för närvarande: mån och fre 8:30 - 17:00, 17 tim/v, 42,5%. 


* Arbetet är där jag befinner mig, blandat mellan Huddinge och Farsta, men även på andra platser så som gym, stan eller när jag träffar vänner.


* Individuell lönesättning enligt kollektivavtal Fremia.


* Start omgående eller enligt överenskommelse. 


Assistans i Balans

Du anställs av Assistans i Balans vilket borgar för god introduktion och fortbildning av sina personliga assistenter. Visa mindre

Ansvarstagande och engagerad assistent sökes till 17-årig kille i Tullinge

Hej Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland... Visa mer
Hej


Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland vill jag göra utflykter och då är mina favoritställen Tom Tits och Skansen.

Arbetsuppgifter
Personlig assistans handlar om att ge service - att assistera mig så att jag kan leva, vilket innefattar allt som ingår i mitt vardagliga liv. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver hjälp med i stort sett allt; så som måltider, hygien, lek, träning, andningsgymnastik och kommunikation. Jag har slem- och andningsproblem, vilket gör att du måste vara lyhörd och observant för mina behov. På dagarna går jag i skolan och efter skolan åker jag oftast hem och hittar på roliga saker med hjälp av min assistent. En del av ditt arbete innebär att assistera mig vid motorisk träning.

Vem är du som söker?
Du ska ha hög arbetsmoral och tycka om att ha mycket att göra oavsett tid på dygnet. Jag vill att du engagerar dig i ditt arbete och ställer upp både för mig och teamet, är prestigelös och lyhörd för mina behov samt har en professionell och positiv inställning till arbetet - du är otroligt viktig i mitt liv! Jag söker någon som är social, flexibel, och ansvarstagande. Jag ser gärna att du tar initiativ och att du är tydlig i din kommunikation. Jag har lyfthjälpmedel men arbetet innebär ändå fysiska moment, så det är bra om du har en god fysik.

Det är ett plus om du har någon slags vårdutbildning eller erfarenhet av inhalering, sondmatning, BPAP och/eller host- och sugmaskin, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänst 1:  31,5 tim/vecka (Ca 78%) Huvudsakligen dagtid på vardagar kl.07-16:10 och helger kl.08-16, men också vissa kvällar kl.16-21:10 samt extra vid behov. Med start omgående  

Tjänst 2: Extra vid behov (s.k. timanställning) Arbetstiden är på kvällar och varannan helg, med chans till en fast tjänst. Det finns goda möjligheter till extrapass.Med start omgående eller enligt ök.

Bambi erbjuder:
Individuell lönesättning, lång introduktion, friskvårdsbidrag, handledning och kompetensutveckling för att du ska kunna växa i din roll som personlig assistent. Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal.
 
Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn med funktionsnedsättning!
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Deltidstjänst hos 60 årig kvinna i Huddinge kväll och natt

Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen till en härligare plats! Familjeföretaget Plusfamiljen har sedan 2006 erbjudit personlig assistans med ett helhetsgrepp. Vårt uppdrag är att skapa en kvalitativ assistans med mycket hjärta och personlighet. Med hög kvalité, engagemang och värme jobbar vi för att skapa de bästa förutsättningarna för att våra kunder ska kunna leva sitt liv efter sina villkor. Att jobba inom Plusfamiljen innebär att vara... Visa mer
Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen till en härligare plats!

Familjeföretaget Plusfamiljen har sedan 2006 erbjudit personlig assistans med ett helhetsgrepp. Vårt uppdrag är att skapa en kvalitativ assistans med mycket hjärta och personlighet. Med hög kvalité, engagemang och värme jobbar vi för att skapa de bästa förutsättningarna för att våra kunder ska kunna leva sitt liv efter sina villkor. Att jobba inom Plusfamiljen innebär att vara del av något större. Vårt arbete handlar i första hand om att göra skillnad för människor som behöver det som mest.

Deltidstjänst hos mig, en 65-årig kvinna i Huddinge som älskar sol och god mat.

Om mig

Jag är en 65-årig kvinna som bor i egen lägenhet och har många intressen. Bland annat tycker jag om promenader, att titta på film, lyssna på ljudböcker, baka, gå på bio, teater och att umgås med vänner och familj. Jag har en förvärvad hjärnskada och sitter i rullstol. Därför behöver jag stöd genom hela dagen med allt från matlagning till hygien. Jag söker nu dig som vill ha ett extrajobb och som vill förgylla min vardag och vara ett fint stöd. Ett extra plus är att jag bor nära bra kommunikationer så det är lätt att ta sig hit.

Vem söker jag?

• Du är social, trygg och självgående.
• Du får gärna gilla rutiner och ordning och reda, som jag:).
• Jag söker tjejer/kvinnor.
• Du behöver kunna prata och skriva på svenska då jag behöver kommunikativt stöd.

Saknar du erfarenhet av yrket, inga problem, Plusfamiljen stöttar och utbildar dig!

Arbetstid

1-2 pass per vecka förlagda på ett rullande schema på måndagar, tisdagar och fredagar på kväll/natt med start mellan kl 15-17 till 08.00. I passen ingår viss väntetid på natten. Här finns stora möjligheter till utökad tjänst samt att jobba extra vid sjukfrånvaro och semestrar.

När börjar du jobba hos mig?

Tjänsten påbörjas i april 2024

Det här erbjuds du

Många av våra anställda har funnits med oss sedan starten 2006 vilket vi är mycket glada och stolta över! Vi vill att du som anställd ska må bra och känna att ditt jobb är meningsfullt. Som personlig assistent är du otroligt viktig för en annan människa och ibland för en hel familj.

Som en av oss får du:

• En kontaktperson-din chef, finns där för att svara på både praktiska frågor och för att ge stöd.
• Kollektivavtal- det är superviktigt för din trygghet idag men också för din framtid.
• Du är försäkrad och får friskvårdsbidrag.
• Vi stöttar och utbildar dig när du behöver det.
• Semesterersättning och ob-tillägg utifrån kollektivavtalet.

Utdrag ur belastningsregistret

För allas trygghet vill vi se ett utdrag ur belastningsregistret för alla som arbetar hos oss. Därför får du som blir kallad till intervju gärna ta med ett utdrag som är max ett år gammalt. Välj utdrag ”kontroll av egna uppgifter” i listan av intyg på Polisens hemsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på vår hemsida www.plusfamiljen.se om varför du ska välja just oss. Sista ansökningsdatum är 11/4 men tjänsten kan komma att tillsättas innan dess. Vi frågor kontakta kundansvarig [email protected] Visa mindre

Personlig Assistent till en fantastisk 24 årig tjej!

Vem är jag? Jag älskar att hålla mig aktiv genom träning, njuta av god mat och dryck, lyssna på musik och uppleva konserter och festivaler. Mode och smink är också stora passioner för mig. Jag är också mycket engagerad i mina sociala mediekanaler, särskilt på Instagram, och spenderar gärna tid på att följa olika YouTubers. Därför önskar jag mig en assistent som delar mina intressen. Jag är väldigt aktiv och social och gillar att hitta på olika saker. ... Visa mer
Vem är jag?


Jag älskar att hålla mig aktiv genom träning, njuta av god mat och dryck, lyssna på musik och uppleva konserter och festivaler. Mode och smink är också stora passioner för mig. Jag är också mycket engagerad i mina sociala mediekanaler, särskilt på Instagram, och spenderar gärna tid på att följa olika YouTubers. Därför önskar jag mig en assistent som delar mina intressen. Jag är väldigt aktiv och social och gillar att hitta på olika saker.

Jag använder en rullstol och behöver hjälp med förflyttning, kommunikation och andra vardagliga uppgifter. Arbetet inkluderar bland annat träning, personlig vård och hjälp med olika sysslor. Jag kommunicerar med hjälp av en iPad, chattfunktioner, blinkningar och tränar även på mitt tal. 

Vem är du?

Jag söker en ansvarsfull och noggrann tjej med hög arbetsmoral och flexibilitet. Som min assistent behöver du vara flexibel och anspassa dig efter hur jag vill att mina dagar ska vara. Det är viktigt att du är lyhörd och kan anpassa dig till olika situationer. Det är viktigt att du förstår att personlig assistans handlar om att möjliggöra för mig att leva ett aktivt- och rikt liv på mina egna villkor. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Om du har erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare så är det en plus i kanten men det allra viktigaste är att vi klickar på ett personligt plan! Har du körkort och tillgång till egen bil så vore det fantastiskt men det är inget krav. 


Om tjänsten


* Tjänsten är deltid, med möjlighet att ta extra pass vid behov.


* Arbetstider för närvarande: mån och fre 8:30 - 17:00, 17 tim/v, 42,5%. 


* Arbetet är där jag befinner mig, blandat mellan Huddinge och Farsta, men även på andra platser så som gym, stan eller när jag träffar vänner.


* Individuell lönesättning enligt kollektivavtal Fremia.


* Start omgående eller enligt överenskommelse. 


Assistans i Balans

Du anställs av Assistans i Balans vilket borgar för god introduktion och fortbildning av sina personliga assistenter. Visa mindre

God personlig assistent sökes

Ansök    Mar 1    Haddouche, Hakima    Personlig assistent
Jag söker dig som är en kvinnlig personlig assistent som ej röker, bor nära Huddinge och som kan konsten att arbeta med många olika saker, allt från personlig hygien, hjälp vid måltider, handräckning och annat som jag som assistansbrukare behöver eller önskar hjälp med. Du måste vara serviceinriktad,lyhörd, kunna arbeta ensam, vara ansvarskännande, självständig, flexibel och vilja arbeta med människor. Jag ser gärna att du har erfarenhet från arbete som pe... Visa mer
Jag söker dig som är en kvinnlig personlig assistent som ej röker, bor nära Huddinge och som kan
konsten att arbeta med många olika saker, allt från personlig hygien, hjälp vid
måltider, handräckning och annat som jag som assistansbrukare behöver eller
önskar hjälp med.
Du måste vara serviceinriktad,lyhörd, kunna arbeta ensam, vara ansvarskännande,
självständig, flexibel och vilja arbeta med människor. Jag ser gärna att du har
erfarenhet från arbete som personlig assistent och det är viktigt att du kan göra dig
förstådd på svenska språket.
Jag behöver en person som kan arbeta heltid 40 timmar per vecka med start i så
snart som möjligt. Detta är ett ansvarsfullt och självständigt arbete med möjlighet
till flexbla arbetstider och avtalsenlig lön.
Välkommen med din ansökan via mail. Jag ser fram emot den så snart som möjligt.
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid/Varaktighet Schemalagd arbetstid
40 timmar per vecka, både dag- kväll och helg. Tre månaders inledande anställning. Visa mindre

Sök sommarvikariat som personlig assistent i hela Sverige! (Huddinge kommun

Nu söker våra assistansanvändare i JAG i hela Sverige (bland annat i Huddinge kommun) efter årets sommarvikarier! Att arbeta som personlig assistent kräver personlig mognad, lyhördhet och respekt för en annan människas sätt att leva sitt liv. Du kommer jobba i olika miljöer; i personens hem och arbetsplats, på resa, på stranden eller kanske på lantstället. Assistansanvändarna i JAG har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika kr... Visa mer
Nu söker våra assistansanvändare i JAG i hela Sverige (bland annat i Huddinge kommun) efter årets sommarvikarier! Att arbeta som personlig assistent kräver personlig mognad, lyhördhet och respekt för en annan människas sätt att leva sitt liv. Du kommer jobba i olika miljöer; i personens hem och arbetsplats, på resa, på stranden eller kanske på lantstället.

Assistansanvändarna i JAG har olika önskemål kring sina assistenter så vi ställer inga specifika krav på utbildning eller erfarenhet utan vi vill veta vem just DU är och vad du tror att du kan bidra med!

Ange i ansökan hur mycket och vilka veckor du kan arbeta. Skriv också om du kan hoppa in som timvikarie resten av året.

Din ansökan blir synlig för våra assistansanvändare och deras personliga arbetsledare. Blir du utvald kontaktar arbetsledaren dig för en intervju. Innan du börjar arbeta får du en betald introduktion så du kan känna dig trygg i ditt uppdrag.

Vi ser fram emot din ansökan! Fyll i formuläret och skicka in redan idag! ????

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.

Annonsens ID-nummer: 225852


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

28 årig tjej söker Assistenten

Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans. Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig. Huvud kontoret ligger i Örebro men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande. Till en av våra underbara kunder s... Visa mer
Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans.
Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig.
Huvud kontoret ligger i Örebro men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande.
Till en av våra underbara kunder söker vi dig som har erfarenhet av personlig assistent och kan arbeta låg affektivit i ditt bemötande, takk. kommunikation.
Arbetet kräver 110% närvaro att vara lugn och tydlig i sin kommunikation.
Den vi söker ska vara trygg, med en personlighet som är initiativrik och lyhörd, öppet sinne humor och engagemang.
Arbetet innebär att assistera en tjej med måttlig utvecklingsstörning, Kunden behöver stöd och motiverande insatser med allt i sin vardag som ex hygien, mat, av och påklädning och aktiviteter.
Du ska vara rökfri och kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret vid en ev intervju.
Tjänsterna är en så länge assistans uppdraget varar på 80% och ska tillsättas omgående. Intervjuer kommer ske fortlöpande.
Assistenten ska behärska det svenska språket i tal och skrift. Kunden förstår spanska och svenska.
Arbetstiderna varierar med dag och kväll, samt vaken natt .
I hemmet finns katt.
Välkommen att maila din ansökan till [email protected] Visa mindre

Jag söker en ny assistent till mitt härliga team , intresserad , gå in och

. Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i egen lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse, jag har även ett nyväckt intresse min hundvalp Tor(inga allergier). Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar. Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra... Visa mer
.

Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i egen lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse, jag har även ett nyväckt intresse min hundvalp Tor(inga allergier). Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar.
Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra viktigit att du som assistent är trygg och lugn för att jag ska kunna återhämta mig. Jag använder mig av AKK (alternativ kompletterande kommunikation), självklart kommer du att få god introduktion på just mitt sätt att snacka.Det finns tillfällen då jag har svårt att förmedla hur jag mår, och då krävs det att du visar lyhördhet och tålamod.

Jag behöver ha kontinuitet i mitt liv, därför behöver du som söker veta att du vill jobba som personlig assistent på lång sikt. Det tar ett tag att bara komma in och assistera mig i mitt liv så att det blir på mina villkor. Du får lära dig allt du behöver av någon av mina kunniga assistenter som redan jobbat hos mig i flera år.Introduktionen är grundlig och sedan ingår kontinuerlig handledning och fortbildning. Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans.
Eftersom du jobbar tillsammans med en annan assistent är det viktigt att du kan samarbeta med fullt fokus på ditt uppdrag, vilket är jag. Alla min assistenter hjälps åt med att ha bemanningsansvar, det innebär att du kommer att ha en bemanningsvecka där du svara i telefon om någon blir sjuk. Ditt ansvar innebär att fylla det vakanta passet med någon utav mina assistenter, kan ingen av dom får du hoppa in. Uppdraget är arvoderat enligt överenskommelse.  

Du söker till mig måste vara trygg i dig själv, hålla huvudet kallt om det blir stressigt, hitta lösningar på problem som kan uppstå. Har du dessa förmågor då kan jag garantera dig  att ditt jobb kommer att utveckla dig som människa.  I övrigt är det viktigt att du håller tider, är flexibel och behåller ett proffsigt förhållningssätt i ur och skur. 

Jag ser gärna att du som söker tjänsten är mellan 25-40 år. Jag har egen bil så att du har körkort är ett plus. 


Arbetstid/Varaktighet:
30 timmar/veckan 75%. dag
Lön: Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal. Visa mindre

Sommarvikariat hos 60 årig kvinna i Huddinge

Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen till en härligare plats! Familjeföretaget Plusfamiljen har sedan 2006 erbjudit personlig assistans med ett helhetsgrepp. Vårt uppdrag är att skapa en kvalitativ assistans med mycket hjärta och personlighet. Med hög kvalité, engagemang och värme jobbar vi för att skapa de bästa förutsättningarna för att våra kunder ska kunna leva sitt liv efter sina villkor. Att jobba inom Plusfamiljen innebär att vara... Visa mer
Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen till en härligare plats!

Familjeföretaget Plusfamiljen har sedan 2006 erbjudit personlig assistans med ett helhetsgrepp. Vårt uppdrag är att skapa en kvalitativ assistans med mycket hjärta och personlighet. Med hög kvalité, engagemang och värme jobbar vi för att skapa de bästa förutsättningarna för att våra kunder ska kunna leva sitt liv efter sina villkor. Att jobba inom Plusfamiljen innebär att vara del av något större. Vårt arbete handlar i första hand om att göra skillnad för människor som behöver det som mest.

Sommarvikariat hos 60 årig kvinna i Huddinge

Nu söker vi personliga assistenter till vår kvinnliga kund i 60 års åldern boende i söderort. Vi letar efter dig som behöver ett sommarjobb med möjlighet att fortsätta som extra i höst. Vår kund har en förvärvad hjärnskada sedan många år tillbaka och sitter i rullstol. Hon behöver stöd och hjälp i de flesta moment i vardagen såsom förflyttningar, hygienrutiner, matlagning, träning och skötsel av hemmet. Vår kunds intressen är att se på film, lyssna på ljudböcker, baka, umgås med familj och vänner, promenader, bio, teater, restaurangbesök och vara ute i solen. Med andra ord allt som gör livet härligt.

Som assistent på det här uppdraget så blir du en del av en stor härlig assistentgrupp med kunden i fokus. Vi letar efter dig som är social, självgående, ordningsam, trygg och trivs med att jobba efter fasta rutiner. Självklart önskar vi också att du delar vår kunds intressen.

Nu söker vi dig som vill jobba med något meningsfullt på lång sikt, är ansvarstagande och lyhörd för en annan människas behov. För att söka tjänsten måste du ha fyllt 18 år, kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret “kontroll av egna uppgifter” samt uppge två närliggande referenser. Behärska det svenska språket i tal och skrift. På kundens begäran söker vi endast kvinnliga medarbetare. Ingen tidigare erfarenhet krävs, vi letar efter "rätt" person!

Omfattning av tjänst:

Vi söker nu sommarvikarier som kan jobba dag/kväll/ natt/ helg från början av juni till slutet av augusti. Möjlighet att kombinera med andra tjänster hos oss finns. Introduktionen för sommarvikarier kommer börja senast i maj, med möjlighet att arbeta enstaka pass fram till sommaren för att du och kunden ska känna er trygga med varandra. På denna tjänst ser vi gärna att du fortsätter som timanställd eller på schemarad efter semesterperioden.

Det här erbjuds du:

Många av våra anställda på Plusfamiljen har funnits med oss sedan starten 2006 vilket vi är mycket glada och stolta över! Vi vill att du som anställd ska må bra och känna att ditt jobb är meningsfullt. Som personlig assistent är du otroligt viktig för en annan människa och ibland för en hel familj.

Som en av oss får du:

• En kontaktperson-din chef, finns där för att svara på både praktiska frågor och för att ge stöd.
• Kollektivavtal- det är superviktigt för din trygghet idag men också för din framtid.
• Du är försäkrad och får friskvårdsbidrag.
• Vi stöttar och utbildar dig när du behöver det.
• Du får en fast grundlön per timme.
• Semesterersättning och ob-tillägg utifrån kollektivavtalet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om oss på vår hemsida www.plusfamiljen.se om varför du ska välja just oss. Sista ansökningsdatum är 30/4 och rekrytering sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan dess. Vi frågor kontakta kundansvarig [email protected] Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Söderort

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Rehab Station Assistans Rehab Station Assistans är en del a... Visa mer
På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Rehab Station Assistans
Rehab Station Assistans är en del av Rehab Station Stockholm. Vi vänder oss till personer med neurologisk sjukdom eller skada. Vår assistans bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station har fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundens önskemål som styr vårt arbete och det genomsyras av engagemang, kompetens, nytänkande och gott bemötande.

Om arbetet och din utveckling

Vi söker en ny personlig assistent hos vår härliga kund i södra Stockholm

Kunden är en kvinna som sitter i rullstol. Hon behöver hjälp med förflyttningar, handräckning, personlig hygien och allmänna hushållsgöromål. Kunden arbetar deltid samt spenderar mycket tid på träning så om du är träningsintresserad är det ett stort plus.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad och service hög kvalitet i assistentarbetet. I ditt arbete är du anpassningsbar och ser vikten av noggrannhet och struktur. Du förstår att du är där för kundens skull och att ditt uppdrag är att utmana men samtidigt stödja kunden i sin egen rehabilitering. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med kollegor och kunder och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss.

Om du är kvinna eller man spelar ingen roll men att du är pålitlig och engagerad i ditt arbete är viktigt samt att du ser detta som ett långsiktigt åtagande. Du bör vara en kreativ person som är flexibel och kan arbeta dag, kväll, natt med jour och helg då alla typer av pass ingår i schemat. Det är viktigt att du talar och skriver svenska språket obehindrat och du bör inte vara allergisk mot eller rädd för pälsdjur.

Övrigt

• Anställningsform: Tim-anställning med möjlighet till fast rad på sikt
• Tillträde: omgående
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Vi söker även vikarier som kan arbeta vid behov

Övrigt: Rehab Station Assistans har som policy att begära registerutdrag för alla personer som arbetar hos våra kunder.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-12-20 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Djurintresserad personlig assistent till tjej i Huddinge

Ansök    Feb 28    Stil Assistans AB    Personlig assistent
Är du min nya personliga assistent? Jag hoppas det! Hos mig så behöver man vara ansvarsfull och såklart passa tider, ha lätt för att samarbeta och ha tålamod. Det är väldigt viktigt för mig att du talar och förstår svenska obehindrat, eftersom jag har talsvårigheter. Hos mig går vi ut tillsammans med min hund – den behöver ut oavsett om det är regn, kyla eller blåst! Du respekterar dock att det är jag som uppfostrar och tränar min hund och tar hand om... Visa mer
Är du min nya personliga assistent? Jag hoppas det!

Hos mig så behöver man vara ansvarsfull och såklart passa tider, ha lätt för att samarbeta och ha tålamod.
Det är väldigt viktigt för mig att du talar och förstår svenska obehindrat, eftersom jag har talsvårigheter.
Hos mig går vi ut tillsammans med min hund – den behöver ut oavsett om det är regn, kyla eller blåst! Du respekterar dock att det är jag som uppfostrar och tränar min hund och tar hand om den på mitt sätt.
Jag är även en väldigt social person och jag vill ha ditt stöd och att du följer med mig i olika sociala sammanhang.
Jag behöver att du stöttar mig med personlig omvårdnad och normalt förekommande hushållssysslor i mitt hem.
I mitt hem finns det lyftutrustning, men det är ändå bra om man har en frisk och stark kropp då vissa moment ibland blir tunga.

        Så vad är måsten hos mig?


• På grund av arbetets natur så behöver du som söker vara kvinna
• Du behöver vara rökfri
• Du tål pälsdjur
• Du förstår att min hund måste ut med oss oavsett väder
• Talar och skriver obehindrat på svenska

Vad ser jag som meriterande?


• Du har ett intresse för djur
• Körkort
• Starkt meriterande om du kan arbeta olika tider på dygnetArbetspassen hos mig ligger vanligtvis förlagda mellan 08:00-16:00 och 16:00-08:00, men avvikelser kan förekomma.
Jag söker både timanställda, som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro, samt assistenter som kan arbeta deltid.
Vid anställning hos mig blir assistansbolaget STIL din arbetsgivare och jag din arbetsledare.
Välkommen med din ansökan.
Du omfattas av kollektivavtal mellan Fremia och Kommunal. Visa mindre

17 årig tjej i Haninge söker kvinnlig assistent

Move & Walk Assistans. Vi söker nu en personlig assistent till en glad 17årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Haninge. Som personlig assistent är det viktig att du är flexibel och kan anpassa dig efter vår kunds behov. Du kommer att vara med henne på aktiviteter på upplevelsecentrum, Move & Walk träning och på badgruppen. Vi söker dig som är kvinna och som helst har erfarenhet av att arbeta med barn. Du bör vara glad, driven och påhittig. ... Visa mer
Move & Walk Assistans.

Vi söker nu en personlig assistent till en glad 17årig tjej som bor tillsammans med sina föräldrar i Haninge. Som personlig assistent är det viktig att du är flexibel och kan anpassa dig efter vår kunds behov. Du kommer att vara med henne på aktiviteter på upplevelsecentrum, Move & Walk träning och på badgruppen.
Vi söker dig som är kvinna och som helst har erfarenhet av att arbeta med barn. Du bör vara glad, driven och påhittig. Då kunden är infektionskänslig och ofta sjuk kommer du att hjälpa henne med inhalering och medicinering. Därför är ett önskemål att du har erfarenhet från vården men detta är inte ett krav. Vill du arbeta med människor, ha varierande arbetsuppgifter, stora utvecklingsmöjligheter och hög flexibilitet? Move & Walk Assistans erbjuder en trygg anställning, fortlöpande kompetensutveckling och förmåner som friskvårdsbidrag etc.

Tjänsten är på ca 50 %, och passen ligger fördelat på dagtid, kvällstid, helger samt jour vissa nätter.
För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara beredd att jobba minst 2 nätter per vecka.

Då måste kunna uppvisa utdrag ut polisregistret så beställ ett så snart du kan om du skulle bli kontaktad för en intervju. Visa mindre

Lugn och trygg assistent sökes till ung kvinna på Södermalm.

Hej! Jag är en kvinna i 20-årsåldern med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Jag har ett ovanligt syndrom som heter Wiedemann-Steiner syndrome. Jag är en gosig och glad person med mycket humor och ett speciellt sätt att vara. Att vara med mig kan också vara utmanande då jag kan låsa mig eller bli stressad och osäker och då behöver jag din hjälp att hantera det. När vi har lärt känna varandra så kommer du att få mycket tillbaka av mig och du ... Visa mer
Hej!


Jag är en kvinna i 20-årsåldern med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Jag har ett ovanligt syndrom som heter Wiedemann-Steiner syndrome. Jag är en gosig och glad person med mycket humor och ett speciellt sätt att vara. Att vara med mig kan också vara utmanande då jag kan låsa mig eller bli stressad och osäker och då behöver jag din hjälp att hantera det. När vi har lärt känna varandra så kommer du att få mycket tillbaka av mig och du blir en viktig person i mitt liv.
Jag tycker om att vara med i köket med disk och matlagning och att hjälpa till i tvättstugan och med andra vardagsaktiviteter. Jag tycker om att gå på promenader, att åka tunnelbana och spårvagn och göra utflykter till ställen som till exempel Kulturhuset.  Ibland vill jag vara för mig själv och titta på film eller lyssna på musik.
 
Jag behöver assistans med alla delar i min vardag såsom personlig hygien, toabesök, på- och avklädning, matlagning, mat- och medicinintag. Du är också med mig på promenader och alla andra aktiviteter. Jag är gående och rör mig fritt inomhus. Jag använder rullstol som hjälpmedel på promenader och på utflykter.
 
Jag bor hemma hos mina föräldrar och jobbar på daglig verksamhet måndag till fredag.
Den som jobbar med mig på vardagar dagtid åker med mig från och till hemmet och är min assistent på min dagliga verksamhet som ligger, dit jag åker med rullstolstaxi.   Jag bor på Södermalm i närheten av Skanstull.
 
Jag behöver också en assistent som vill vara med mig under några helger och kvällar varje månad, ibland med sovande jour, samt under vissa långhelger såsom till exempel Påsk och Kristi Himmelsfärd (oftast en av dessa) och delar av sommaren när jag är ledig från min dagliga verksamhet.
 
Det är viktigt för mig att du är en närvarande och lugn och trygg person med stor inlevelseförmåga, att du är inkännande med stort tålamod. Du behöver ha ett stort och varmt hjärta.
Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av bildstöd, TAKK och PEG (knapp på magen). Men relationen mellan oss kommer att vara det viktigaste, att vi båda mår bra.
 
***
Du som söker har en utpräglad ansvarskänsla och förståelse för den personliga assistentens roll. Positiv attityd och stor lyhördhet är en förutsättning. För tjänsten krävs mycket god svenska i tal och förståelse. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.
 
Du blir del av ett härligt gäng med engagerade personliga assistenter och får delta på regelbundna assistentmöten och utbildningar tillsammans med dina kollegor!
 
Tjänsten: Fast dagpass varje vecka och fredag dag varannnan vecka samt extra vid behov på helger och kvällar under vardagen kan förekomma.
Passen är förlagda ca kl 08:00-17:00 och kl 17:00-22:00

Vi kallar till intervju löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Lön:
Individuell lönesättning. Bambi erbjuder fast månadslön med betalda semesterdagar. Kollektivavtal: Fremia-Kommunal.
 
Du erbjuds lång introduktion, friskvård, handledning och kontinuerlig kompetensutveckling.
 
Tillträde: Omgående” Visa mindre

Glad tjej på 7 år söker en positiv och självständig assistent

Ansök    Feb 20    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, samt vill sätta... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Har du en positiv inställning till livet, vill ha ett meningsfullt arbete, samt vill sätta prägeln i ett uppdrag?
Humana Assistans söker engagerade personliga assistenter till en 7-årig glad tjej som bor i Brandbergen tillsammans med sin familj.

Vi söker nu en assistent som kan arbeta måndag-fredag mellan 15.00-19.30

I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med bland annat vanligt förekommande uppgifter så som förflyttningar, personlig hygien och annat som tillhör det vardagliga livet till. Kundens intresse är bland annat att vara ute på ridning och att simma. En dag varannan vecka befinner sig kunden på badhuset så du bör inte vara allergisk mot klor.

Vi söker dig som är en social individ med hög arbetsmoral och god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är fullt fokuserad och uppmärksam då kund behöver tillsyn under hela arbetspasset. Du är trygg och uppmuntrande person som visar delaktighet med kund och hennes nyfikenhet och är kreativ i möta henne i detta. En viktig egenskap är att du är pedagogisk samt lyhörd för kundens önskemål. Flickan kan ej kommunicera med ord så detta sätter krav på dig som assistent att vara både vara lyhörd och alert.
Vidare bör du vara positiv och ödmjuk inför din egen roll som assistent och alltid ha kundens bästa i åtanke. Förflyttningar utan hjälpmedel förekommer därför är det viktigt att du är vid god fysik då det ingår många lyft i arbetet.

Då kunden är begränsad i sin kommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket väl, så att kund kan hitta trygghet i Er kommunikation.
Som kundens personliga assistent kommer du att utgöra en viktig del i hennes vardag. Din arbetsplats är där hon befinner sig, i hemmet och vid aktiviteter.

Bifoga gärna både personligt brev och CV, helst i PDF-form. Ju mer fullständig din ansökan är, desto större chans att du blir kontaktad för en intervju. Filer som laddas upp kan inte vara större än 4 MB. Visa mindre

Jag söker en ny assistent till mitt härliga team , intresserad , gå in och

. Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i egen lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse, jag har även ett nyväckt intresse min hundvalp Tor(inga allergier). Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar. Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra... Visa mer
.

Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i egen lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse, jag har även ett nyväckt intresse min hundvalp Tor(inga allergier). Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar.
Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra viktigit att du som assistent är trygg och lugn för att jag ska kunna återhämta mig. Jag använder mig av AKK (alternativ kompletterande kommunikation), självklart kommer du att få god introduktion på just mitt sätt att snacka.Det finns tillfällen då jag har svårt att förmedla hur jag mår, och då krävs det att du visar lyhördhet och tålamod.

Jag behöver ha kontinuitet i mitt liv, därför behöver du som söker veta att du vill jobba som personlig assistent på lång sikt. Det tar ett tag att bara komma in och assistera mig i mitt liv så att det blir på mina villkor. Du får lära dig allt du behöver av någon av mina kunniga assistenter som redan jobbat hos mig i flera år.Introduktionen är grundlig och sedan ingår kontinuerlig handledning och fortbildning. Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans.
Eftersom du jobbar tillsammans med en annan assistent är det viktigt att du kan samarbeta med fullt fokus på ditt uppdrag, vilket är jag. Alla min assistenter hjälps åt med att ha bemanningsansvar, det innebär att du kommer att ha en bemanningsvecka där du svara i telefon om någon blir sjuk. Ditt ansvar innebär att fylla det vakanta passet med någon utav mina assistenter, kan ingen av dom får du hoppa in. Uppdraget är arvoderat enligt överenskommelse.  

Du söker till mig måste vara trygg i dig själv, hålla huvudet kallt om det blir stressigt, hitta lösningar på problem som kan uppstå. Har du dessa förmågor då kan jag garantera dig  att ditt jobb kommer att utveckla dig som människa.  I övrigt är det viktigt att du håller tider, är flexibel och behåller ett proffsigt förhållningssätt i ur och skur. 

Jag ser gärna att du som söker tjänsten är mellan 25-40 år. Jag har egen bil så att du har körkort är ett plus. 


Arbetstid/Varaktighet:
30 timmar/veckan 75%. dag
Lön: Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal. Visa mindre

Personliga assistenter, timvikarier vid behov, sökes till man i Huddinge!

På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? OM TJÄNSTEN Vi på Kura Omsorg söker nu personliga assistenter som vill stärka upp vår nuvarande arbetsgrupp som timvikarie eller/och sommarvikarie. Arbetstiden är förlagd kl. 09:00-19:30. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja inskolas omgående. OM KUNDEN Vår kund är en... Visa mer
På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

OM TJÄNSTEN
Vi på Kura Omsorg söker nu personliga assistenter som vill stärka upp vår nuvarande arbetsgrupp som timvikarie eller/och sommarvikarie. Arbetstiden är förlagd kl. 09:00-19:30. Tillträde sker enligt överenskommelse men vi ser gärna att du kan börja inskolas omgående.

OM KUNDEN
Vår kund är en man i 70-års åldern, bosatt i Huddinge. Kunden är rullstolsburen och har en aktiv vardag. Dina arbetsuppgifter är varierande men består av att vara ett stöd i vardagen, där ingår bland annat hygienmoment, av- och påklädning, förflyttningar och hushållssysslor.

VEM SÖKER VI?
Vi söker efter dig som är självsäker, trygg och glad. Det är viktigt att vara lyhörd och sätta kunden i första rummet. Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av yrket men det är inget krav för att söka tjänsten. Vi uppmuntrar alla kvalificerade sökanden oavsett kön och bakgrund, det viktigaste för oss är att du och vår kund trivs i varandras sällskap.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!

För att komma till anställning behöver du ha ett BankID och ha beställt ett belastningsregister till din digitala brevlåda då detta effektiviserar processen. Registret beställer du via följande länk: Arbete med barn med funktionsnedsättningar.

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG
Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN
Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan. Visa mindre

Jag söker en ny assistent till mitt härliga team , intresserad , gå in och

. Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i egen lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse, jag har även ett nyväckt intresse min hundvalp Tor(inga allergier). Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar. Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra... Visa mer
.

Jag söker dig som vill bidra till att jag kan leva likt andra, trots omfattande funktionsnedsättning. Jag bor i egen lägenhet i Huddinge. På fritiden ägnar jag mig gärna åt häng med vänner eller åt musik, vilket är mitt stora intresse, jag har även ett nyväckt intresse min hundvalp Tor(inga allergier). Jag spelar själv cymbaler och skriver egna låtar.
Pga. mina funktionsnedsättningar händer det att jag inte mår så bra av olika skäl och då är det extra viktigit att du som assistent är trygg och lugn för att jag ska kunna återhämta mig. Jag använder mig av AKK (alternativ kompletterande kommunikation), självklart kommer du att få god introduktion på just mitt sätt att snacka.Det finns tillfällen då jag har svårt att förmedla hur jag mår, och då krävs det att du visar lyhördhet och tålamod.

Jag behöver ha kontinuitet i mitt liv, därför behöver du som söker veta att du vill jobba som personlig assistent på lång sikt. Det tar ett tag att bara komma in och assistera mig i mitt liv så att det blir på mina villkor. Du får lära dig allt du behöver av någon av mina kunniga assistenter som redan jobbat hos mig i flera år.Introduktionen är grundlig och sedan ingår kontinuerlig handledning och fortbildning. Mina assistenter är anställda i Assistans i Balans.
Eftersom du jobbar tillsammans med en annan assistent är det viktigt att du kan samarbeta med fullt fokus på ditt uppdrag, vilket är jag. Alla min assistenter hjälps åt med att ha bemanningsansvar, det innebär att du kommer att ha en bemanningsvecka där du svara i telefon om någon blir sjuk. Ditt ansvar innebär att fylla det vakanta passet med någon utav mina assistenter, kan ingen av dom får du hoppa in. Uppdraget är arvoderat enligt överenskommelse.  

Du söker till mig måste vara trygg i dig själv, hålla huvudet kallt om det blir stressigt, hitta lösningar på problem som kan uppstå. Har du dessa förmågor då kan jag garantera dig  att ditt jobb kommer att utveckla dig som människa.  I övrigt är det viktigt att du håller tider, är flexibel och behåller ett proffsigt förhållningssätt i ur och skur. 

Jag ser gärna att du som söker tjänsten är mellan 25-40 år. Jag har egen bil så att du har körkort är ett plus. 


Arbetstid/Varaktighet:
30 timmar/veckan 75%. dag
Lön: Individuell lönesättning. Avtal Fremia-Kommunal. Visa mindre

Personlig assistent sökes till 16 årig tjej i Knivsta varannan helg

Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Vi söker nu en assistent till en flicka som bor i Knivsta. Arbetstider är varannan helg fredag kl.20.00 till lördag morgon kl. 09.00 och sedan lördag kväll kl.20.00 till söndag morgon kl. 09.00. Det är jour under natten 4 tim och 15 min. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom per... Visa mer
Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Vi söker nu en assistent till en flicka som bor i Knivsta.
Arbetstider är varannan helg fredag kl.20.00 till lördag morgon kl. 09.00 och sedan lördag kväll kl.20.00 till söndag morgon kl. 09.00. Det är jour under natten 4 tim och 15 min.
Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom personlig omvårdnad och på- och avklädning. Det är meriterande om du pratar polska då familjen kommer från Polen, men inget måste.
Det är viktigt att du som söker tjänsten är lyhörd, har empatisk förmåga, visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi behöver även ett utdrag ur polisen innan tjänsten kan tillsättas och därför rekommenderar vi att ni beställer hem ett sådant redan idag för barn under 18 år.
Sök tjänsten idag, rekrytering sker löpande. Tjänsten påbörjas omgående.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till äldre man i Skogås

Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp. Arbetsuppgifterna är bland annat: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter - Hjälpa till med förekommande hushållssysslor - Assistera vid personli... Visa mer
Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp.

Arbetsuppgifterna är bland annat:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter

- Hjälpa till med förekommande hushållssysslor

- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider

- Fysisk stark då lyft kan förekomma vid manuella förflyttningar

Tjänsten innebär arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:

- Varierande arbetstider dag, kväll samt journatt , journätter är väntetiden 10 timmar

Om dig:
Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov.

Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare. Du behöver vara flexibel till att arbeta varierande arbetstider såsom dag, kväll samt journatt .

I din roll som personlig assistent innebär det att du ska stötta och finnas till för att hjälpa kunden till sin möjlighet att leva sitt liv precis som alla andra.

God Svenska i tal och skrift krävs för att dokumentera rätt.

Meriterande är om du har:

- Erfarenhet inom vård och omsorg

- Arbetat som personlig assistent

För att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett Bank-ID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar

Omfattning: Vikarie vid behov

Tillträde: Intervjuer sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum..

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Vi har kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till arbetet. För denna tjänst krävs det att du har ett Bank-id som du godkänner att använda i tjänsten.

Om rekryteringsprocessen: Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia .Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

För dig med anställningsstöd: BonZi personligt stöd är ett inkluderande företag.Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen . Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om oss:
Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck. Visa mindre

Personlig Assistans till barn - Mall

Omsorgsfamiljen H.E.M Personlig Assistans är ett mindre assistansföretag med kontor i Hagsätra. Vi söker nu en assistent till ett minderårigt barn med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi söker enbart kvinnliga assistenter med erfarenhet och gärna utbildning från att arbeta med barn. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården. Vi söker dig som talar och skriver svenska mycket bra och som också pratar engelska. Du behöv... Visa mer
Omsorgsfamiljen H.E.M Personlig Assistans är ett mindre assistansföretag med kontor i Hagsätra. Vi söker nu en assistent till ett minderårigt barn med start omgående eller enligt överenskommelse.

Vi söker enbart kvinnliga assistenter med erfarenhet och gärna utbildning från att arbeta med barn. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården. Vi söker dig som talar och skriver svenska mycket bra och som också pratar engelska.

Du behöver känna dig bekväm med att arbeta i barnets hem och även i skolan och ha en god samarbetsförmåga.

Arbetsplatsen är förlagt i Stockholm och assistansuppdraget är dygnet runt. Vi söker i första hand dig som vill arbeta dag, kväll och helg. Vi välkomnar din ansökan och intervjuar löpande. Visa mindre

Jag: journalist, författare, mamma. Du: min nya stjärna!

Ansök    Feb 12    Stil Assistans AB    Personlig assistent
VÄRLDENS VIKTIGASTE JOBB Har du is i magen och är uppmärksam som en kobra? Då kan du vara min nya stjärnassistent! Jag är 44 år, och bor med man och son i Huddinge söder om Stockholm. För det mesta lever jag världens bästa liv: med villa, Volvo och jobb som journalist, författare och föreläsare (samt som förälder dygnet runt …) Men: Inte ens Madonna är något utan sina makeupartister, låtskrivare, ljudtekniker och bakgrundsdansare. Och jag, som är nästan... Visa mer
VÄRLDENS VIKTIGASTE JOBB

Har du is i magen och är uppmärksam som en kobra? Då kan du vara min nya stjärnassistent!

Jag är 44 år, och bor med man och son i Huddinge söder om Stockholm. För det mesta lever jag världens bästa liv: med villa, Volvo och jobb som journalist, författare och föreläsare (samt som förälder dygnet runt …)

Men: Inte ens Madonna är något utan sina makeupartister, låtskrivare, ljudtekniker och bakgrundsdansare. Och jag, som är nästan totalförlamad efter en ridolycka, är helt beroende av personlig assistans med det mesta: som att flytta på mig, äta, gå på toaletten – och att packa träningsväskan åt vår tioåring, bläddra i DN under morgonens heliga kaffestund och bättra på mascaran inför en ny konsert med kören jag sjunger i.

Ett helt vanligt liv alltså, med lite extraordinära förutsättningar. Det är där du kommer in!

Du är motorn i mitt liv. Du är superfokuserad, lyhörd, noggrann – och ger antagligen aldrig upp, inte ens när stenen ramlar ner i huvudet på dig. Du kommer att veta hur jag vill ha mitt smink, mina värmekuddar och mitt duschvatten, liksom höra på mitt tonfall när jag är stressad, förtjust, irriterad på min man, trött och ankommen av skavanker som jag förgäves försöker maskera. Framför allt förstår du din egen betydelse för att jag ska kunna upprätthålla mina sociala roller – vara mamma, fru, kompis, kollega och dotter. Bland annat.

Däremot behöver du verkligen inte ha arbetat inom vården eller liknande. Jag behöver ingen medicinsk hjälp. Men att jobbet är väldigt fysiskt förstår du självklart!

Arbetsdagarna kommer att variera, så du behöver vara flexibel. Vanligast är att vi jobbar i heldagspass, 15 timmar åt gången (7-22 respektive 8-23), vilket motsvarar cirka 2-3 pass i veckan vid heltid. Omfattningen diskuterar vi. Och körkort är ett stort plus! I så fall är det du som kör, jag som zappar på radion. 

Ditt jobb. Mitt liv. Välkommen!

Svara via mail, till [email protected] (och titta gärna in på min Instagram, @annikataesler, ifall du vill ha en tydligare bild). Visa mindre

Personliga assistenter sökes till äldre man i Skogås

Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp. Arbetsuppgifterna är bland annat: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter - Hjälpa till med förekommande hushållssysslor - Assistera vid personli... Visa mer
Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp.

Arbetsuppgifterna är bland annat:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter

- Hjälpa till med förekommande hushållssysslor

- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider

- Fysisk stark då lyft kan förekomma vid manuella förflyttningar

Tjänsten innebär arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:

- Varierande arbetstider dag, kväll samt journatt , journätter är väntetiden 10 timmar

Om dig:
Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov.

Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare. Du behöver vara flexibel till att arbeta varierande arbetstider såsom dag, kväll samt journatt .

I din roll som personlig assistent innebär det att du ska stötta och finnas till för att hjälpa kunden till sin möjlighet att leva sitt liv precis som alla andra.

God Svenska i tal och skrift krävs för att dokumentera rätt.

Meriterande är om du har:

- Erfarenhet inom vård och omsorg

- Arbetat som personlig assistent

För att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett Bank-ID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar

Omfattning: Vikarie vid behov

Tillträde: Intervjuer sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum..

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Vi har kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till arbetet. För denna tjänst krävs det att du har ett Bank-id som du godkänner att använda i tjänsten.

Om rekryteringsprocessen: Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia .Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

För dig med anställningsstöd: BonZi personligt stöd är ett inkluderande företag.Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen . Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om oss:
Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Huddinge

Kvinna på 42 år med eget boende, behöver hjälp med allt som hygien, städ och tvätt samt matlagning. Tycker om att gå på teater och bio samt promenera. Kvinnan har epilepsi och kan vara utåtagerande, erfarenhet av lågaffektivt bemötande är därför en merit hos dig som söker. Vi ser också att du som söker är kvinna som behärskar svenska i tal och skrift väl. Tjänsten är i nuläget timanställning vid behov. Varierande arbetstider under veckans alla dagar samt ... Visa mer
Kvinna på 42 år med eget boende, behöver hjälp med allt som hygien, städ och tvätt samt matlagning. Tycker om att gå på teater och bio samt promenera. Kvinnan har epilepsi och kan vara utåtagerande, erfarenhet av lågaffektivt bemötande är därför en merit hos dig som söker. Vi ser också att du som söker är kvinna som behärskar svenska i tal och skrift väl.
Tjänsten är i nuläget timanställning vid behov. Varierande arbetstider under veckans alla dagar samt natt.
”All vår assistansverksamhet utgår från kundens önskemål och behov”
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Märk din ansökan med "Huddinge" Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till vår kund i Huddinge.

. Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent som ska gå på fast schemarad på ca. 35-40 timmar i veckan Du följer med kunden till den dagliga verksamheten och jobbar med kunden där. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom personlig omvårdnad, på- och avklädning, stöd med att ko... Visa mer
.

Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?

Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent som ska gå på fast schemarad på ca. 35-40 timmar i veckan

Du följer med kunden till den dagliga verksamheten och jobbar med kunden där. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom personlig omvårdnad, på- och avklädning, stöd med att kommunicera, måltider och alla moment som behövs.

Tålamod, medkänsla, positivitet och att vara plikttrogen är något vi söker.
Erfarenhet av hemtjänst/assistans är meriterande, du ska kunna prata och skriva på svenska. Det är meriterande om du även kan prata grekiska.

Din arbetsplats kommer att ligga i Huddinge

Intervjuer sker löpande, en introduktion görs med kunden.

Start omgående Visa mindre

Personliga assistenter timvikarier till man i Skogås

Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp. Arbetsuppgifterna är bland annat: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter - Hjälpa till med förekommande hushållssysslor - Assistera vid pe... Visa mer
Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp.

Arbetsuppgifterna är bland annat:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter

- Hjälpa till med förekommande hushållssysslor

- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider

- Lyft kan förekomma vid manuella förflyttningar

Tjänsten innebär arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:

- Varierande arbetstider dag, kväll samt journatt , journätter är väntetiden 10 timmar

Om dig:
Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov.

Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare. Du behöver vara flexibel till att arbeta varierande arbetstider såsom dag, kväll samt journatt .

I din roll som personlig assistent innebär det att du ska stötta och finnas till för att hjälpa kunden till sin möjlighet att leva sitt liv precis som alla andra.

God Svenska i tal och skrift krävs för att dokumentera rätt.

Meriterande är om du har:

- Erfarenhet inom vård och omsorg

- Arbetat som personlig assistent

För att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar

Omfattning: Vikarie vid behov

Tillträde: Februari , intervjuer sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum..

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Vi har kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till arbetet. För denna tjänst krävs det att du har ett Bank-id som du godkänner att använda i tjänsten.

Om rekryteringsprocessen: Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia .Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

För dig med anställningsstöd: BonZi personligt stöd är ett inkluderande företag.Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen . Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om oss:
Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck. Visa mindre

Personliga assistenter timvikarier till man i Skogås

Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp. Arbetsuppgifterna är bland annat: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter - Hjälpa till med förekommande hushållssysslor - Assistera vid pe... Visa mer
Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp.

Arbetsuppgifterna är bland annat:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter

- Hjälpa till med förekommande hushållssysslor

- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider

- Lyft kan förekomma vid manuella förflyttningar

Tjänsten innebär arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:

- Varierande arbetstider dag, kväll samt journatt , journätter är väntetiden 10 timmar

Om dig:
Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov.

Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare. Du behöver vara flexibel till att arbeta varierande arbetstider såsom dag, kväll samt journatt .

I din roll som personlig assistent innebär det att du ska stötta och finnas till för att hjälpa kunden till sin möjlighet att leva sitt liv precis som alla andra.

God Svenska i tal och skrift krävs för att dokumentera rätt.

Meriterande är om du har:

- Erfarenhet inom vård och omsorg

- Arbetat som personlig assistent

För att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar

Omfattning: Vikarie vid behov

Tillträde: Februari , intervjuer sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum..

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Vi har kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till arbetet. För denna tjänst krävs det att du har ett Bank-id som du godkänner att använda i tjänsten.

Om rekryteringsprocessen: Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia .Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

För dig med anställningsstöd: BonZi personligt stöd är ett inkluderande företag.Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen . Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om oss:
Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck. Visa mindre

Arabisk-språkig personlig assistent till en 25-årig kille i Stockholm

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Södertälje, Värmdö, Västervik, Örebro och med huvudkontoret i Linköping. ********************** Vi söker dig som vill arbeta som personlig as... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service &
Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt
hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla,
Södertälje, Värmdö, Västervik, Örebro och med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en rullstolsburen kille boendes i Huddinge kommun. Om du har erfarenhet inom vård och omsorg, ser vi det som en stor fördel.
Tjänsten innebär endast helgarbete med varierande tider.
Som personlig assistent har du ett variationsrikt arbete där dagen kan innefatta allt från vardagliga sysslor, omsorg eller att följa med på nöjen och evenemang.
Du som söker ser vi ska trivas med ansvar och ser uppdragsgivarens bästa som en självklarhet!
Som personlig assistent till vår uppdragsgivare är du en aktiv del av hans vardag och du stöttar han i allt, såväl hemma som på aktiviteter. Din arbetsplats är helt enkelt där uppdragsgivaren befinner sig.
Som assistent hos uppdragsgivaren bör du ha en god social förmåga, uppskatta att ta ansvar och gillar att utvecklas.
Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten, samt att du har erfarenhet av att arbetat som personlig assistent tidigare men det viktigaste är personkemin mellan dig och uppdragsgivaren.
Det är också av yttersta vikt att du har en god behärskning av det svenska språket.


Varmt välkommen med din ansökan!


OBS!!! Vänligen ange 25-årig kille i Stockholm i ämnesraden i din ansökan. Visa mindre

Tjej i Huddinge söker svensk- samt arabisktalande Personlig Assistent

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en tjej på 10 år med glukosbrist som medför bland annat epilepsi. Hon bor med sin familj i Huddinge och går i skolan om dagarna där hon inte har någon assistent. Kunden talar inte så mycket men använder mer gester... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en tjej på 10 år med glukosbrist som medför bland annat epilepsi. Hon bor med sin familj i Huddinge och går i skolan om dagarna där hon inte har någon assistent. Kunden talar inte så mycket men använder mer gester och ansiktsuttryck för att kommunicera.

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
- Assistera vid personlig hygien (duschstol finns), av- och påklädning samt vid måltider via PEG och hantera mediciner (medicindelegering tillkommer)
- Lyft kan förekomma vid förflyttningar (el-rullstol finns)


Tjänsten innebär enkelassistent med arbetspass på varierande tider på dygnet.Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare.Meriterande är om du har:

- Erfarenhet av Epilepsi

- Erfarenhet av PEG

KRAV:

- Du ska ej vara rökare då kund ej tål detta

- Du ska tåla pälsdjur
För att komma till eventuell anställning behöver du ha ett BankID. Därtill önskar vi att du helst beställer ett belastningsregister till din digitala brevlåda om du har möjlighet då detta effektiviserar processen, detta beställer du via följande länk: Arbete med barn med funktionsnedsättningar (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)Omfattning: 1 tjänst på Heltid och 2 tjänster på Deltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

För dig med Anställningsstöd

Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Olivia Personlig Assistans även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om rekryteringsprocessen

Efter en eventuell intervju försöker vi alltid återkomma inom 14 dagar till att man får höra mer om tjänsten. Detta förutsatt att vi även fått information från eventuella referenser. Därefter ser vi över en möjlig matchning med någon av våra kunder.

Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

Hantering av din ansökan

Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag. Visa mindre

Sommar/-timvikarier till personlig assistans, Bemanningscenter

Ansök    Feb 2    Huddinge kommun    Personlig assistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Bemanningscenter är en kommunal verksamhet och har ansvar för Huddinge kommuns vikariehantering inom egen regi. Vårt uppdrag är att bemanna och rekrytera timvikarier till olika verksamheter inom funktionshinderom... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Bemanningscenter är en kommunal verksamhet och har ansvar för Huddinge kommuns vikariehantering inom egen regi. Vårt uppdrag är att bemanna och rekrytera timvikarier till olika verksamheter inom funktionshinderomsorgen och äldreomsorgen vid korttidsfrånvaro som sjukdom, semester eller utbildning.
Vill du tillsammans med oss göra skillnad när det behövs som mest? Flera av våra brukare inom personlig assistans är i stort behov av vikarier!


-

Arbetsuppgifter
Som anställd i Huddinge kommun får du ett viktigt och meningsfullt arbete och har möjlighet att positivt påverka andra människors liv varje dag.

Som vikarie inom personlig assistans kommer du arbeta hemma hos brukaren. Du är brukarens högra hand och får hjälpa till med allt från aktiviteter till omvårdnad. Arbetsuppgifterna ser olika ut, men gemensamt för alla våra verksamheter är att vi har brukaren och de boende i fokus.


Din profil
För att vara aktuell för arbete behöver du kunna vara tillgänglig minst tre dagar i veckan. Vi har verksamheter som är öppna dygnet runt alla årets dagar. Därför vill vi att du ska kunna arbeta varierande arbetstider som kan förekomma dag, kväll, jour och natt, både vardagar och helger, och det är bra om du även kan arbeta långa pass. Eftersom du arbetar på olika platser och tider på dygnet ställs särskilt höga krav på flexibilitet. Du behöver kunna vara tillgänglig med kort varsel.

Vi ser gärna att du är tillgänglig omgående, samt att du även är intresserad av att arbeta under sommar 2024. Det är meriterande om du kan ersätta ordinarie personal under semesterperioden juni-augusti och kan gå på schema under minst 4 sammanhängande veckor.

Du som söker tjänsten har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Erfarenhet av arbete inom funktionshinderomsorgen samt arbete med Trach är särskilt meriterande. Det är också ett plus om du har utbildning inom området. Du behöver vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta med personer som är i stort behov av kontinuitet, struktur och omvårdnad. Särskild vikt läggs på bemötande, människosyn och empati.

Du ska behärska svenska språket väl i tal och skrift. God datavana är meriterande då dokumentationen görs digitalt.

Låter det här som ett jobb för dig? Sök tjänsten direkt då vi tillsätter löpande.

Vi kommer att begära ett utdrag ur Polisens belastningsregister så ansök gärna det i samband med att du söker tjänsten. Du kan hämta hem registret från polisens hemsida.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan via denna annons, och inte via e-post, telefon eller post.

Vid frågor om den utannonserade tjänsten kontakta
[email protected] Visa mindre

Glad assistent till 6-årig pojke i Segeltorp

Beskrivning av tjänsten som Personlig assistent Söker dig som har erfarenhet av barn med Autism samt Epilepsi, Du kommer att arbeta med pojken på förskola och i hemmet, vi ser gärna att du har erfarenhet av bildstöd. Passen är förlagda dag samt kväll och väntetid på natten. Vi erbjuder dig Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildning... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som Personlig assistent
Söker dig som har erfarenhet av barn med Autism samt Epilepsi, Du kommer att arbeta med pojken på förskola och i hemmet, vi ser gärna att du har erfarenhet av bildstöd.

Passen är förlagda dag samt kväll och väntetid på natten.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

- Epilepsi

- Bildstöd-kommunikation

- Erfarenhet av att arbeta med barnOm Frösunda Personlig assistans

Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information

- Anställningsform: Visstid

- Omfattning: Heltid/Deltid

- Arbetstid: rullande schema dag/kväll/väntetid natt

- Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter timvikarier till man i Skogås

Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp. Arbetsuppgifterna är bland annat: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter - Hjälpa till med förekommande hushållssysslor - Assistera vid pe... Visa mer
Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp.

Arbetsuppgifterna är bland annat:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter

- Hjälpa till med förekommande hushållssysslor

- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider

- Lyft kan förekomma vid manuella förflyttningar

Tjänsten innebär arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:

- Varierande arbetstider dag, kväll samt journatt , journätter är väntetiden 10 timmar

Om dig:
Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov.

Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare. Du behöver vara flexibel till att arbeta varierande arbetstider såsom dag, kväll samt journatt .

I din roll som personlig assistent innebär det att du ska stötta och finnas till för att hjälpa kunden till sin möjlighet att leva sitt liv precis som alla andra.

God Svenska i tal och skrift krävs för att dokumentera rätt.

Meriterande är om du har:

- Erfarenhet inom vård och omsorg

- Arbetat som personlig assistent

För att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar

Omfattning: Vikarie vid behov

Tillträde: Februari , intervjuer sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum..

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Vi har kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till arbetet. För denna tjänst krävs det att du har ett Bank-id som du godkänner att använda i tjänsten.

Om rekryteringsprocessen: Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia .Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

För dig med anställningsstöd: BonZi personligt stöd är ett inkluderande företag.Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen . Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om oss:
Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck. Visa mindre

Positiv och trygg kvinnlig personlig assistent på 70% som kan börja omgåen

. Jag är en 26-årig tjej som söker dig som är positiv och trygg, till mitt härliga assistent-team. Jag vill att du tar ditt uppdrag på största allvar, är ordningsam och lyhörd för mina behov. Jag är en person som gillar när det händer saker i mitt liv som bidrar till att frigöra livskraft . Jag är väldigt kreativ och gillar skapande i många olika former, bl.a genom att måla och skapa musik. Jag tycker mycket om att resa men gillar även att ta det lugnt ... Visa mer
.

Jag är en 26-årig tjej som söker dig som är positiv och trygg, till mitt härliga assistent-team. Jag vill att du tar ditt uppdrag på största allvar, är ordningsam och lyhörd för mina behov. Jag är en person som gillar när det händer saker i mitt liv som bidrar till att frigöra livskraft . Jag är väldigt kreativ och gillar skapande i många olika former, bl.a genom att måla och skapa musik. Jag tycker mycket om att resa men gillar även att ta det lugnt på hemmaplan. Jag är väldigt humoristisk så jag förlänger gärna ditt liv med många skratt! För att kunna kommunicera med min alternativa kommunikation, är det viktigt att du talar flytande svenska.

Du tål pälsdjur och är rökfri under arbetstid är ett krav. Erfarenhet av kommunikation via Bliss är ett plus.

Du kommer jobba 70% på schema

med varierande pass mellan dag, kväll, men övervägande vaken natt. Tillträde omgående. Det finns möjlighet att ta extrapass och komma upp i mer tid. Det ingår även ett arvoderat uppdrag som innebär att du delar bemanningsansvar vid sjukdom med övriga kollegor.

Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du kommer få det stöd du behöver för att bli trygg i ditt uppdrag. En noggrann och tydlig introduktion, personlig arbetsledning, handledning samt ut- och fortbildning.
Kollektivavtal Kommunal-Fremia och individuell lönesättning.

Välkommen in med din ansökan via formuläret nedan.

Hoppas vi ses! Visa mindre

Personliga assistenter till kvinna i Huddinge

Ansök    Jan 29    Stil Assistans AB    Personlig assistent
Extra personal   Vi söker dig som kanske redan har en anställning, vikariat eller studerar? Vi söker nämligen inhoppare (extra personal). Vi behöver Dig som kan täcka upp vid ordinarie personals ledighet eller sjukdomsfall. Om vi trivs tillsammans kommer du kunna jobba mer under sommaren. Arbetet utförs främst hos hemma hos mig som är boende i Stuvsta.  Vi söker dig som är glad och positiv, initiativtagande med hjärtat på rätta stället. Har en stor porti... Visa mer
Extra personal 

 Vi söker dig som kanske redan har en anställning, vikariat eller studerar? Vi söker nämligen inhoppare (extra personal). Vi behöver Dig som kan täcka upp vid ordinarie personals ledighet eller sjukdomsfall. Om vi trivs tillsammans kommer du kunna jobba mer under sommaren. Arbetet utförs främst hos hemma hos mig som är boende i Stuvsta. 

Vi söker dig som är glad och positiv, initiativtagande med hjärtat på rätta stället. Har en stor portion tålamod och inte är rädd för att fråga när du känner dig osäker. Du behöver vara rökfri. 

På grund av arbetets art tar vi enbart emot kvinnliga sökande. Du måste kunna tala god svenska då jag både ser och hör ganska dåligt. Jag är halvsidesförlamad och är rullstolsburen till följd av stroke tidigare i livet. Jag behöver därför Din hjälp att ibland vara mina ögon och händer. Jag söker dig som kan hjälpa mig att sköta mitt hem, hjälpa mig komma i ordning på mornarna och ta tag i alla de sysselsättningar som finns planerat för dagen.

 

Arbetsuppgifter:

I och utanför bostaden:

* Handräckning vid tex hygien, påklädning.

* Sköta om hemmet!

* Tvätt & matlagning

* Promenader

* Sjukgymnastik i hemmet

* Utflykter, shopping etc.

* Följa med på ev. resor

(Inga tunga lyft förkommer).

 

Arbetstider:

* Standardtiden är kl 8-18.  

* Avvikande arbetstider förekommer vid inplanerade aktiviteter/högtider tex midsommarafton.

 

Rekrytering sker löpande.

Tidigare erfarenhet är ett stort plus, men inget krav. Stor vikt kommer läggas på personlighet och personkemi.

 

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent Huddinge

Ansök    Jan 29    Passform AB    Personlig assistent
Vi är ett företag som har arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi erbjuder personlig assistans i hela landet och ger dig service av erfaren och kompetent personal som har arbetat länge i branschen. Vi söker en personlig assistent till en 8 årig pojke. Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha goda kunskaper i det svenska språket. Endast kvinnliga sökande på brukarens begäran. Du är en ansvarsfull person som kan agera självständigt, men ... Visa mer
Vi är ett företag som har arbetat med personlig assistans sedan 1995.
Vi erbjuder personlig assistans i hela landet och ger dig service av erfaren och kompetent personal som har arbetat länge i branschen.
Vi söker en personlig assistent till en 8 årig pojke.
Du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha goda kunskaper i det svenska språket.
Endast kvinnliga sökande på brukarens begäran.
Du är en ansvarsfull person som kan agera självständigt, men även är anpassningsbar så att du kan "smälta in" i brukarens familjesituation. Dina personliga egenskaper bör vara att kunna agera i akutsituationer, vara punktlig, pålitlig, samt att klara av att växla mellan att aktivt hjälpa brukaren och att sysselsätta dig på egen hand.
Arbetet är på deltid och är främst på eftermiddagar/kvällar och helger.
Arbetsplatsen är brukarens hem i Huddinge och där brukaren befinner sig i samband med aktiviteter. Du ska kunna följa med till simhall för träning. Visa mindre

kvinnlig assistent till Central Huddinge till 75% dag/kväll

Ansök    Jan 29    Together HB    Personlig assistent
Bli en del av vår assistansfamilj! Vi söker kvinnliga assistenter till en social kvinna mitt i centrala Huddinge och hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik om du så önskar. Hon har en muskelsjukdom som även påverkat lungorna så hon använder elrullstol för att ta sig fram och ventilator för sin andning. Om uppdraget: I ditt uppdrag som personlig assistent ingår det att ge stöd vid viss förflyttning och personlig omvårdnad. Vardagliga sysslor i hemmet ko... Visa mer
Bli en del av vår assistansfamilj!
Vi söker kvinnliga assistenter till en social kvinna mitt i centrala Huddinge och hit tar du dig enkelt med kollektivtrafik om du så önskar.
Hon har en muskelsjukdom som även påverkat lungorna så hon använder elrullstol för att ta sig fram och ventilator för sin andning.
Om uppdraget:
I ditt uppdrag som personlig assistent ingår det att ge stöd vid viss förflyttning och personlig omvårdnad. Vardagliga sysslor i hemmet kompenseras med roliga aktiviteter som shopping och inspirationsturer till olika möbelbutiker då inredning är ett stort intresse.
Utflykter, fika på stan eller lata dagar i solen står på schemat under sommarhalvåret. En och annan lugn Netflixdag händer när energin inte riktigt hänger med.
Arbetstider:
Arbetspassen avser ett fast rullande schema på 4 veckor och tiderna är enligt följande:
07:00- 20:10 och enstaka pass på 10:20- 20:10. Arbetspass förekommer varannan helg.
Möjlighet till extra inhopp vid behov finns samt även arbetspass nattetid men huvudtjänsten är förlagd dagtid.
Din profil:
Du som söker är kvinna i åldern 23-50 år. Utåtriktad, har skinn på näsan och är trygg i dig själv.
Du är självgående, noggrann och lyhörd. Behärskar svenska i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av vård och omsorgsyrket men är inget krav. Allt du behöver kunna får du lära dig på plats.
Du får gärna dela den assistansanvändarens intressen såsom resor, musik, inredning, tv-spel, sällskapsspel, serier med mera, det blir så mycket roligare att umgås då.
______________________________________
Om Together Assistans
Together assistans är en arbetsplats där vi är stolta över att få möjlighet att göra skillnad. Våra medarbetare är motiverade, initiativrika, positiva och ser möjligheter istället för hinder.
Vi vet hur man med eget inflytande kan ge, våra kunder och därmed våra medmänniskor, det lilla extra. Som personlig assistent har du en unik möjlighet att göra skillnad. En frihet under ansvar. Där du får förtroendet att möjliggöra någon annans vardag.
Vi tror att nöjda, glada medarbetare presterar bättre. Därför satsar vi helt enkelt på att du ska trivas hos oss. Både med genomtänkta trivselaktiviteter och med bra avtal. Vi tillämpar kollektivavtal, med konkurrenskraftiga löner tjänstepension, utöver den allmänna pensionen.
Vad vi erbjuder dig som vår medarbetare:
• Konkurrenskraftiga löner
• Kollektivavtal
• Friskvårdsbidrag
• Kompetensutveckling
• Laganda med tilltänkta trivselaktiviteter i ditt arbetsteam
Inflytande och möjlighet att påverka din arbetsplats Vi tror att du som söker den här tjänsten är en mogen individ som drivs av att göra skillnad och finner tillfredställelse att hjälpa andra. Vi tror att du har en stor empatisk förmåga. Där viktiga ledord för dig är laganda, mänsklighet och att alla har rätt till ett kvalitativt liv oavsett funktionsnedsättning.
Viktigt att du anger Ref i din ansökan:
Huddinge Dag Visa mindre

Flera avlösare till barn inom Huddinge kommun

Ansök    Jan 29    Huddinge kommun    Personlig assistent
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Hos oss verkställer vi beslut gällande kontaktpersoner, korttidsfamiljer, ledsagarservice och avlösarservice enligt LSS och SoL för personer med olika funktionsnedsättningar Arbetsuppgifter Avlösarservice är en insats som finns... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Hos oss verkställer vi beslut gällande kontaktpersoner, korttidsfamiljer, ledsagarservice och avlösarservice enligt LSS och SoL för personer med olika funktionsnedsättningar


Arbetsuppgifter
Avlösarservice är en insats som finns till för att ge anhöriga till barn och unga med funktionsnedsättning möjlighet till avkoppling och att kunna uträtta sysslor utanför hemmet. Avlösarservice kan ges alla dagar i veckan, dagtid och kvällstid. När arbetet ska utföras är en överrenskommelse mellan familj och den anställde men utgår ifrån barnets/familjens behov. Insatserna följer biståndshandläggarens beställning gällande antalet timmar och kan komma att ändras.
Vi söker flera engagerade avlösare till barn i Segeltorp, Stuvsta, Trångsund och Skogås. Barnen har beslut om 10-15 timmar i månaden. Arbetspassen kommer främst förläggas på helger eller vardagar på eftermiddagar. Som avlösare arbetar du i familjens egna hem eller i dess närliggande miljö. Vissa av barnen har ett omvårdnadsbehov.
Observera att arbetet är lämpligt som extra arbete då vi inte kan garantera mer än de timmar du blir anställd på hos varje familj.

-

Övrigt
När ett barn beviljas avlösarservice kan familjen ibland ha särskilda önskemål kring sin framtida avlösare. Matchningen är viktig för att få en lyckad insats. Vad vi har för rekryteringsbehov varierar därför och vi återkopplar till de personer som vi kan ha matchande uppdrag till. Vid nya beställningar går vi igenom de inkomna ansökningarna för att leta efter en potentiell matchning. Detta innebär att vi kallar kandidater till intervju utifrån de beställningar vi har.

Din profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för målgruppen och kunna vara tillgänglig för att arbeta 10-15 timmar i månaden, främst på helger eller vardagar på eftermiddag. Meriterande om du har kunskap om neuropsykiatriska diagnoser eller erfarenhet av målgruppen. Du ska vara stabil, uppmärksam, lyhörd, ha tålamod och förmåga att följa barnets behov. Kontinuitet är mycket viktigt för våra barn och därför vill vi att du ser långsiktigt på detta uppdrag. Du som söker behöver vara 18 år och behärska svenska språket väl i tal och skrift.
Vid anställning behöver du uppvisa registerutdrag ur brottsregistret från polisen, detta beställer du själv på polisens hemsida.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Personlig assistent sökes varannan helg till en kvinna med MS i Segeltorp

Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Vi söker nu en kvinnlig assistent till en kvinna med MS (Multipel Skleros) som bor tillsammans med sin familj i Segeltorp. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom städ, hushållsarbete och personlig vård. Det är viktigt att du har kunskaper inom omvårdnad och det är meriterande om du... Visa mer
Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Vi söker nu en kvinnlig assistent till en kvinna med MS (Multipel Skleros) som bor tillsammans med sin familj i Segeltorp. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom städ, hushållsarbete och personlig vård.
Det är viktigt att du har kunskaper inom omvårdnad och det är meriterande om du har erfarenhet av peg, hostmaskin och lyft.
Du som söker tjänsten ska vara lyhörd, har empatisk förmåga, visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Tjänsten är varannan helg kl.10:00-17:00 (ojämnvecka) Lördag och Söndag
Sök tjänsten idag, rekrytering sker löpande Visa mindre

Personliga assistenter i Huddinge

Ansök    Jan 25    Rut Assistans AB    Personlig assistent
Om jobbet Vi söker nu personliga assistenter till 2 pojkar, syskon född 2012. Pojkar i Stogås, Huddinge. Pojkarna har omfattande vårdbehov och har personlig assistans dygnet runt på grund av bl.a. gastrostomi, andningshjälp och slemsug. Detta medför att pojkarna av sina assistenter behöver mycket handgriplig hjälp och stöttning för att strukturen och de många rutinerna på bästa sätt ska skapa en så lugn vardag som möjligt. Arbetet kräver att du har förmåga... Visa mer
Om jobbet
Vi söker nu personliga assistenter till 2 pojkar, syskon född 2012.
Pojkar i Stogås, Huddinge. Pojkarna har omfattande vårdbehov och har personlig assistans dygnet runt på grund av bl.a. gastrostomi, andningshjälp och slemsug. Detta medför att pojkarna av sina assistenter behöver mycket handgriplig hjälp och stöttning för att strukturen och de många rutinerna på bästa sätt ska skapa en så lugn vardag som möjligt. Arbetet kräver att du har förmåga och intresse av att lära dig att arbeta metodiskt samtidigt som du också måste vara öppen för tvära kast. Pojkarna intressen är bl.a. simning, att vara utomhus, musik och bio.
Vi söker dig som har mycket energi och är genuint intresserad av att arbeta som assistent. Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete med personer med liknande funktionsnedsättning. Det är framför allt viktigt att du är motiverad och intresserad av lära dig inom området.
Som person är du lugn, tålmodig och ödmjuk, lyhörd, humoristisk och initiativtagare, är intresserad av dina medmänniskors välmående och har en stark drivkraft att vara till hjälp för en annan människa.
Du kommer att i första hand jobba i grupp, men även enskilt arbete förekommer.
Utbildning/erfarenheter av sagda diagnoser, låg-effektivt bemötande och alternativ kommunikation är meriterande.
Arbetstiderna är varierat dag och kväll. Vanligtvis är arbetstiderna på vardagar och helger.
Efter avslutad introduktion även natt-pass.

Total arbetsomfattning: timanställning med möjlighet till tillsvidaretjänst så länge uppdraget varar.
Tillträde omgående.
Anställning genom Rut assistans
Svenskt personnummer och helomfattande utdrag ur polisregistret är krav.

Skicka ansökan tillsammans med CV och personligt brev till [email protected]Rut Assistans AB
Rut Assistans AB har för avsikt att bedriva personlig assistens enligt lagen om LSS på nytänkande och innovativt sätt där medbestämmande är en central del av vår verksamhet. Våra tjänster är utformande efter kundens behov där vår vision är att för enkla vardagen för våra uppdragsgivare. Vi vill att våra uppdragsgivare ska få mest tid till det dem värnar mest om, nämligen deras nära och kära.
Rut Assistans har tillstånd från Inspektionen av vård och omsorg, IVO, att bedriva personlig assistans. Vi uppfyller alla lagkrav gällande kompetens, kvalitet och omsorg enligt lagen om LSS.
Att arbeta med Assistans
Personlig assistent är ett viktigt yrke. Det ger en känsla av meningsfullhet att bidra till att en annan människa får ett friare och bättre liv.
Som medarbetare hos oss har du möjlighet att hjälpa en annan människa att leva ett innehållsrikare liv trots funktionsvariation. Hos oss går vi till jobbet och tänker att
”Idag skall jag medverka till att någon blir starkare och lite mer självständig, jag skall bidra till att någon får möjlighet att leva livet på just det sätt som de själva önskar”. Visa mindre

Ansvarstagande och engagerad assistent sökes till 17-årig kille i Tullinge

Hej Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland... Visa mer
Hej


Jag är pigg och glad kille som 17 år som bor i Tullinge tillsammans med min familj. Eftersom jag har en CP-skada sedan födseln, epilepsi och tilläggshandikapp så har jag behov att assistans dygnet runt för att kunna leva mitt liv. Jag har redan ett gäng fantastiska assistenter vid min sida och söker nu efter ytterligare en assistent till mitt team. Jag tycker om att vara hemma och hänga med min familj, spela spel, baka och att gå promenader. Ibland vill jag göra utflykter och då är mina favoritställen Tom Tits och Skansen.

Arbetsuppgifter
Personlig assistans handlar om att ge service - att assistera mig så att jag kan leva, vilket innefattar allt som ingår i mitt vardagliga liv. Mina funktionsnedsättningar gör att jag behöver hjälp med i stort sett allt; så som måltider, hygien, lek, träning, andningsgymnastik och kommunikation. Jag har slem- och andningsproblem, vilket gör att du måste vara lyhörd och observant för mina behov. På dagarna går jag i skolan och efter skolan åker jag oftast hem och hittar på roliga saker med hjälp av min assistent. En del av ditt arbete innebär att assistera mig vid motorisk träning.

Vem är du som söker?
Du ska ha hög arbetsmoral och tycka om att ha mycket att göra oavsett tid på dygnet. Jag vill att du engagerar dig i ditt arbete och ställer upp både för mig och teamet, är prestigelös och lyhörd för mina behov samt har en professionell och positiv inställning till arbetet - du är otroligt viktig i mitt liv! Jag söker någon som är social, flexibel, och ansvarstagande. Jag ser gärna att du tar initiativ och att du är tydlig i din kommunikation. Jag har lyfthjälpmedel men arbetet innebär ändå fysiska moment, så det är bra om du har en god fysik.

Det är ett plus om du har någon slags vårdutbildning eller erfarenhet av inhalering, sondmatning, BPAP och/eller host- och sugmaskin, men det är inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket personlig assistent sedan tidigare.

Tjänst 1: Arbetstiden är upp till 28 tim./v (70%) dag, kväll, vardagar samt varannan helg. Det finns goda möjlighet till extrapass. Med start omgående eller enligt ök.
Tjänst 2: Föräldravikariat 32 tim/v. (80%) vaken natt. 

Bambi erbjuder:
Individuell lönesättning, lång introduktion, friskvårdsbidrag, handledning och kompetensutveckling för att du ska kunna växa i din roll som personlig assistent. Vi har kollektivavtal med Fremia-Kommunal.
 
Glöm inte att beställa utdrag ur belastningsregistret för arbete med barn med funktionsnedsättning!
 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en kvinna med MS i Segeltorp

Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Vi söker nu vikarier till en kvinna med MS (Multipel Skleros) som bor tillsammans med sin familj i Segeltorp. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom städ, hushållsarbete och personlig vård. Det är viktigt att du har kunskaper inom omvårdnad och det är meriterande om du har erfarenh... Visa mer
Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Vi söker nu vikarier till en kvinna med MS (Multipel Skleros) som bor tillsammans med sin familj i Segeltorp. Arbetet innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom städ, hushållsarbete och personlig vård.
Det är viktigt att du har kunskaper inom omvårdnad och det är meriterande om du har erfarenhet av peg, hostmaskin och lyft.
Du som söker tjänsten ska vara lyhörd, har empatisk förmåga, visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Sök tjänsten idag, rekrytering sker löpande Visa mindre

Jag: journalist, författare, mamma. Du: min nya stjärna!

Ansök    Jan 22    Stil Assistans AB    Personlig assistent
VÄRLDENS VIKTIGASTE JOBB   Har du is i magen och är uppmärksam som en kobra? Då kan du vara min nya stjärnassistent! Jag är 44 år, och bor med man och son i Huddinge söder om Stockholm. För det mesta lever jag världens bästa liv: med villa, Volvo och jobb som journalist, författare och föreläsare (samt som förälder dygnet runt …) Men: Inte ens Madonna är något utan sina makeupartister, låtskrivare, ljudtekniker och bakgrundsdansare. Och jag, som är näs... Visa mer
VÄRLDENS VIKTIGASTE JOBB

 

Har du is i magen och är uppmärksam som en kobra? Då kan du vara min nya stjärnassistent!

Jag är 44 år, och bor med man och son i Huddinge söder om Stockholm. För det mesta lever jag världens bästa liv: med villa, Volvo och jobb som journalist, författare och föreläsare (samt som förälder dygnet runt …)

Men: Inte ens Madonna är något utan sina makeupartister, låtskrivare, ljudtekniker och bakgrundsdansare. Och jag, som är nästan totalförlamad efter en ridolycka, är helt beroende av personlig assistans med det mesta: som att flytta på mig, äta, gå på toaletten – och att packa träningsväskan åt vår tioåring, bläddra i DN under morgonens heliga kaffestund och bättra på mascaran inför en ny konsert med kören jag sjunger i.

Ett helt vanligt liv alltså, med lite extraordinära förutsättningar. Det är där du kommer in!

Du är motorn i mitt liv. Du är superfokuserad, lyhörd, noggrann – och ger antagligen aldrig upp, inte ens när stenen ramlar ner i huvudet på dig. Du kommer att veta hur jag vill ha mitt smink, mina värmekuddar och mitt duschvatten, liksom höra på mitt tonfall när jag är stressad, förtjust, irriterad på min man, trött och ankommen av skavanker som jag förgäves försöker maskera. Framför allt förstår du din egen betydelse för att jag ska kunna upprätthålla mina sociala roller – vara mamma, fru, kompis, kollega och dotter. Bland annat.

Däremot behöver du verkligen inte ha arbetat inom vården eller liknande. Jag behöver ingen medicinsk hjälp. Men att jobbet är väldigt fysiskt förstår du självklart!

Arbetsdagarna kommer att variera, så du behöver vara flexibel. Vanligast är att vi jobbar i heldagspass, 15 timmar åt gången (7-22 respektive 8-23), vilket motsvarar cirka 2-3 pass i veckan vid heltid. Omfattningen diskuterar vi. Och körkort är ett stort plus! I så fall är det du som kör, jag som zappar på radion.

Ditt jobb. Mitt liv. Välkommen!

Svara via mail, till [email protected] (och titta gärna in på min Instagram, @annikataesler, ifall du vill ha en tydligare bild). Visa mindre

Personlig assistent sökes

Ansök    Jan 20    Haddouche, Hakima    Personlig assistent
Jag söker dig som är en kvinnlig personlig assistent som ej röker, bor nära Huddinge och som kan konsten att arbeta med många olika saker, allt från personlig hygien, hjälp vid måltider, handräckning och annat som jag som assistansbrukare behöver eller önskar hjälp med. Du måste vara serviceinriktad, kunna arbeta ensam, vara ansvarskännande, självständig, flexibel och vilja arbeta med människor. Jag ser gärna att du har erfarenhet från arbete som personlig... Visa mer
Jag söker dig som är en kvinnlig personlig assistent som ej röker, bor nära Huddinge och som kan
konsten att arbeta med många olika saker, allt från personlig hygien, hjälp vid
måltider, handräckning och annat som jag som assistansbrukare behöver eller
önskar hjälp med.
Du måste vara serviceinriktad, kunna arbeta ensam, vara ansvarskännande,
självständig, flexibel och vilja arbeta med människor. Jag ser gärna att du har
erfarenhet från arbete som personlig assistent och det är viktigt att du kan göra dig
förstådd på svenska språket.
Jag behöver en person som kan arbeta heltid 40 timmar per vecka med start i så
snart som möjligt. Detta är ett ansvarsfullt och självständigt arbete med möjlighet
till flexbla arbetstider och avtalsenlig lön.
Välkommen med din ansökan via mail. Jag ser fram emot den så snart som möjligt.
Varaktighet Tills vidare
Arbetstid/Varaktighet Schemalagd arbetstid
40 timmar per vecka, både dag- och kvällspass. Tre månaders inledande anställning. Visa mindre

Personliga assistenter deltid till man i Skogås

Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp. Arbetsuppgifterna är bland annat: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter - Hjälpa till med förekommande hushållssysslor - Assistera vid pe... Visa mer
Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp.

Arbetsuppgifterna är bland annat:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter

- Hjälpa till med förekommande hushållssysslor

- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider

- Lyft kan förekomma vid manuella förflyttningar

Tjänsten innebär arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:

- Varierande arbetstider dag, kväll samt journatt , journätter är väntetiden 10 timmar

Om dig:
Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare. Du behöver vara flexibel till att arbeta varierande arbetstider såsom dag, kväll samt journatt .

I din roll som personlig assistent innebär det att du ska stötta och finnas till för att hjälpa kunden till sin möjlighet att leva sitt liv precis som alla andra

Meriterande är om du har:

- Erfarenhet inom vård och omsorg

För att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar

Omfattning: Deltid samt vikarie vid behov

Tillträde: Februari , intervjuer sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum..

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Vi har kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till arbetet. För denna tjänst krävs det att du har ett Bank-id som du godkänner att använda i tjänsten.

Om rekryteringsprocessen: Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia .Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

För dig med anställningsstöd: BonZi personligt stöd är ett inkluderande företag.Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen . Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om oss:
Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck. Visa mindre

Personliga assistenter deltid till man i Skogås

Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp. Arbetsuppgifterna är bland annat: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter - Hjälpa till med förekommande hushållssysslor - Assistera vid pe... Visa mer
Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en glad man i 70- årsåldern med Stroke och Afasi boendes i Skogås . Kundens intressen är bland annat att träna och lyssna på ljudbok . Kunden har rullstol och i hemmet finns hjälpmedel såsom turner , lyftbälte samt käpp.

Arbetsuppgifterna är bland annat:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna samt aktiviteter

- Hjälpa till med förekommande hushållssysslor

- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider

- Lyft kan förekomma vid manuella förflyttningar

Tjänsten innebär arbetspass förlagda enligt följande arbetstider:

- Varierande arbetstider dag, kväll samt journatt (10 tim väntetid)

Om dig:
Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare. Du behöver vara flexibel till att arbeta varierande arbetstider såsom dag, kväll samt journatt .

I din roll som personlig assistent innebär det att du ska stötta och finnas till för att hjälpa kunden till sin möjlighet att leva sitt liv precis som alla andra

Meriterande är om du har:

- Erfarenhet inom vård och omsorg

För att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar

Omfattning: Vikarie vid behov ,samt deltid på fast rad

Tillträde: Februari , intervjuer sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum..

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Vi har kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till arbetet. För denna tjänst krävs det att du har ett Bank-id som du godkänner att använda i tjänsten.

Om rekryteringsprocessen: Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia .Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

För dig med anställningsstöd: BonZi personligt stöd är ett inkluderande företag.Vi välkomnar alla sökanden och även du som har rätt till någon form av anställningsstöd genom arbetsförmedlingen . Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om oss:
Bonzi personligt stöd är ett företag som administrerar personlig assistans, boendestöd ledsagar- och avlösarservice. Vårt kontor finns i Skarpnäck. Visa mindre

Tjej i Huddinge söker svensk- samt arabisktalande Personlig Assistent

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en tjej på 10 år med glukosbrist som medför bland annat epilepsi. Hon bor med sin familj i Huddinge och går i skolan om dagarna där hon inte har någon assistent. Kunden talar inte så mycket men använder mer gester... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en tjej på 10 år med glukosbrist som medför bland annat epilepsi. Hon bor med sin familj i Huddinge och går i skolan om dagarna där hon inte har någon assistent. Kunden talar inte så mycket men använder mer gester och ansiktsuttryck för att kommunicera.

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
- Assistera vid personlig hygien (duschstol finns), av- och påklädning samt vid måltider via PEG och hantera mediciner (medicindelegering tillkommer)
- Lyft kan förekomma vid förflyttningar (el-rullstol finns)


Tjänsten innebär enkelassistent med arbetspass på varierande tider på dygnet.Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare.Meriterande är om du har:

- Erfarenhet av Epilepsi

- Erfarenhet av PEG

KRAV:

- Du ska ej vara rökare då kund ej tål detta

- Du ska tåla pälsdjur
För att komma till eventuell anställning behöver du ha ett BankID. Därtill önskar vi att du helst beställer ett belastningsregister till din digitala brevlåda om du har möjlighet då detta effektiviserar processen, detta beställer du via följande länk: Arbete med barn med funktionsnedsättningar (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)Omfattning: 1 tjänst på Heltid och 2 tjänster på Deltid.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

För dig med Anställningsstöd

Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Olivia Personlig Assistans även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om rekryteringsprocessen

Efter en eventuell intervju försöker vi alltid återkomma inom 14 dagar till att man får höra mer om tjänsten. Detta förutsatt att vi även fått information från eventuella referenser. Därefter ser vi över en möjlig matchning med någon av våra kunder.

Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

Hantering av din ansökan

Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag. Visa mindre

Personlig assistent i Huddinge

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Om Aleris Rehab Station Assistans Rehab Station Assistans är en del a... Visa mer
På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Rehab Station Assistans
Rehab Station Assistans är en del av Rehab Station Stockholm. Vi vänder oss till personer med neurologisk sjukdom eller skada. Vår assistans bygger på den kunskap och erfarenhet som Rehab Station har fått efter att ha arbetat med neurologisk rehabilitering sedan 1987. Utgångspunkten för vårt arbete är att alla människor har rätt till ett bra liv. Det är kundens önskemål som styr vårt arbete och det genomsyras av engagemang, kompetens, nytänkande och gott bemötande.

Om arbetet och din utveckling

Vi söker en ny personlig assistent hos vår härliga kund i Stuvsta

Kunden är en ryggmärgsskadad kvinna som sitter i rullstol samt har begränsad funktion i sina händer. Hon behöver hjälp med förflyttningar, handräckning, personlig hygien och allmänna hushållsgöromål. Kunden arbetar deltid samt spenderar mycket tid på träning så om du är träningsintresserad är det ett stort plus.

Om dig vi söker
Som person
Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad och service hög kvalitet i assistentarbetet. I ditt arbete är du anpassningsbar och ser vikten av noggrannhet och struktur. Du förstår att du är där för kundens skull och att ditt uppdrag är att utmana men samtidigt stödja kunden i sin egen rehabilitering. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med kollegor och kunder och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss.

Om du är kvinna eller man spelar ingen roll men att du är pålitlig och engagerad i ditt arbete är viktigt samt att du ser detta som ett långsiktigt åtagande. Du bör vara flexibel och kunna arbeta dag, kväll, natt med jour och helg då alla typer av pass ingår i schemat.

Övrigt

• Anställningsform: Tim-anställning med möjlighet till fast rad på sikt
• Tillträde: omgående
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns
• Vi söker även vikarier som kan arbeta vid behov

Övrigt: Rehab Station Assistans har som policy att begära registerutdrag för alla personer som arbetar hos våra kunder.

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2023-12-20 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Personlig assistent till 14-åring pojke i Skogås

ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos bruk... Visa mer
ELFA Assistans i Sverige AB bedriver personlig assistans och vänder sig till personer med funktionsnedsättning som vill leva ett aktivt och utvecklande liv. All verksamhet bedrivs med utgångspunkt i LSS intentioner om individens rätt till delaktighet, självbestämmande, integritet och inflytande. Vår vision är att företaget ska betraktas som ett hög kompetent och personligt assistans bolag som genom samverkan uppnår höga resultat vad gäller nöjdhet hos brukare, anhöriga och medarbetare.
I detta uppdrags krävs det att du lämnar belastningsregister från polisen. Viktigt att det är rätt utdrag som gäller för arbete med barn med funktionsnedsättning.
Vi söker nu personliga assistenter som vill arbeta hos vår kund i Skogås, en 14-årig kille med stor fysisk funktionsnedsättning. I din roll som assistent ingår det att hjälpa och stötta kunden i dagens alla aktiviteter.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn eller ungdomar. Du kommer att hjälpa till med all form av hygien och påklädning. Har du tidigare erfarenheter av epilepsi, sondmatning, förflyttningsteknik (ergonomi) och användning av olika hjälpmedel är det meriterande.
idag söker vi efter en personlig assistent som kan jobba vaken natt (22:00-08:00). tjänsten är på 75% och kommer att tillsättas omgående från första februari.
På kundens begäran söker vi främst kvinnliga assistenter. Visa mindre