Lediga jobb som Naturbruk i Huddinge

Se lediga jobb som Naturbruk i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Mark Trädgård

Vi Behöver fler medarbetare inom mark och trädgård. under vinter vara med och skotta snö Den som söker tjänsten ska var involverad i elektrikeryrket, eftersom de flesta av vår arbetsutrustning är elektrisk, om vi får lite små problem med utrustningarna så kan hen reparera den på plats . körkort är ett plus Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina b... Visa mer
Vi Behöver fler medarbetare inom mark och trädgård. under vinter vara med och skotta snö
Den som söker tjänsten ska var involverad i elektrikeryrket, eftersom de flesta av vår arbetsutrustning är elektrisk, om vi får lite små problem med utrustningarna så kan hen reparera den på plats .
körkort är ett plus

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare till Stockholm

Om tjänsten B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. För kunds räkning söker vi nu en trädgårdsarbetare inom avdelning mark och trädgård. Arbetet innebär skötsel av kunders grönytor, så som gräsklippning, ogräsrensning, plantering, sandupptagning och även snöröjning vintertid. Uppdraget är en hyrrekrytering. Du kommer till en början vara a... Visa mer
Om tjänsten
B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. För kunds räkning söker vi nu en trädgårdsarbetare inom avdelning mark och trädgård.

Arbetet innebär skötsel av kunders grönytor, så som gräsklippning, ogräsrensning, plantering, sandupptagning och även snöröjning vintertid.

Uppdraget är en hyrrekrytering. Du kommer till en början vara anställd av B3 Personal för att sedan gå över till vår kund.

Kvalifikationer
I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper, vi tror att du har hög energi, stark ansvarskänsla och trivs med att jobba i team. Som person bör du även vara kommunikativ och "service-minded. Vidare har du en känsla för kvalité och trivs med att arbeta ute.

Erfarenhet av liknande arbeten är meriterande men absolut inget krav, utan dina personliga egenskaper väger högst i denna process, så tveka inte att söka.


Krav för tjänsten är B-körkort.

Du erbjuds
Heltid 100% och en tillsvidaretjänst med tillämpad provanställning.

Lön enligt kollektivavtal

Start: Urvalet sker löpande, kunden är flexibel gällande start av uppdrag.

Ansökan
B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.

Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar och CV:n via mail, endast frågor.

Välkommen med din ansökan Visa mindre

Duktiga trädgårdsveteraner

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om tjänsten Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din ... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsmästare

Söker du ett roligt och stimulerande arbete i utomhusmiljö? Vill du bli en av oss på Huddinge Samhällsfastigheter? Nu söker vi en duktig trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare till vår grupp i Huddinge. Arbetsuppgifter Som trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare hos oss utför du skötsel av våra utemiljöer under hela året. Sommartid består arbetsuppgifterna av gräsklippning/trimning, plantering, ogräsrensning, beskärning av häckar och buskar samt enklare anläggnings... Visa mer
Söker du ett roligt och stimulerande arbete i utomhusmiljö? Vill du bli en av oss på Huddinge Samhällsfastigheter? Nu söker vi en duktig trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare till vår grupp i Huddinge.
Arbetsuppgifter
Som trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare hos oss utför du skötsel av våra utemiljöer under hela året.
Sommartid består arbetsuppgifterna av gräsklippning/trimning, plantering, ogräsrensning, beskärning av häckar och buskar samt enklare anläggningsjobb och reparationer.
Under vinterhalvåret arbetar vi med snöröjning, sandning, beskärningar och trädvård samt reparationer och underhåll av markutrustning. Du kommer att ingå i snöberedskapen och se till att våra fastigheter är plogade och sandade innan verksamheterna öppnar på morgonen.
Under hösten sköter vi lövhanteringen på våra fastigheter och på våren är det sandsopning, vårstädning och andra vårarbeten som gäller.
Som trädgårdsarbetare är du ansvarig för översyn av lekplatser och annan markutrustning inom ditt område. Du hanterar felanmälningar, utför reparationer och kommer med förslag på förbättringar i anläggningarnas utemiljö.
Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har yrkeserfarenhet av park- och trädgårdsarbete sedan tidigare. Du har även intresse av mindre anläggningsjobb samt reparation av lekutrustning. Du har också:
B-körkort.
Viss datorvana, då du hanterar felanmälningar digitalt och konterar dina fakturor vid eventuella inköp.
Har lätt för att kommunicera i svenska såväl i tal som i skrift.
Meriterande med utbildningsbevis för röjsåg/motorsåg.
Meriterande med maskinvana sedan tidigare, då du kommer att köra gräsklippare och hjullastare.

Personliga egenskaper
Trivs med att arbeta utomhus under årets alla säsonger.
Du har god samarbetsförmåga, då du kommer ingå i ett härligt team där samarbete sker.
Du kommer att ha eget ansvar för ett antal fastigheter, då arbetsbelastningen säsongsvis är hög är det viktigt att du trivs i ett högt arbetstempo, är självgående och kan prioritera arbetsuppgifter.
Du är även noggrann och motiveras av att göra ett gott arbete.
Du trivs med att ha kundkontakt och arbetar serviceinriktat eftersom du kommer träffa våra hyresgäster ute på våra anläggningar.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper då du blir en viktig länk i ett väl fungerande team.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka gärna din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Therese Pettersson, Gruppchef Trädgård, 08-535 324 38, [email protected].
Om oss
Huddinge Samhällsfastigheter är ett kommunalt fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar merparten av Huddinges skolor och förskolor, men också äldreboenden, idrottshallar och friluftsanläggningar. Totalt ingår 151 fastigheter i fastighetsbeståndet. Huddinge Samhällsfastigheter har ca. 130 anställda. Hos oss är du en representant för våra värderingar: Framåtanda, Omtanke och Ansvar.
En av våra framgångsfaktorer är våra medarbetare. Därför är medarbetaren vårt fokus och grundstenen i vårt företag. För oss betyder nöjd personal nöjda hyresgäster. Den personliga kontakten mellan våra medarbetare och hyresgästen är viktig för oss. Det är så vi säkerställer kvalitén och skapar förutsättningar för att kunna bygga hållbara miljöer och samarbeten. Visa mindre

Trädgård och Markarbete

Vi utför arbeten i Stockholm, huvudsakligen södra sidan t.ex. Huddinge/Haninge/Tyresö. Vi gör allt inom trädgård, ibland snickrar och lägger plattor. Vi utgår från en gård där det även ibland förekommer trädgårdsarbete, djurhantering och skogsarbete under lågsäsongerna. Vi söker personer som vill jobba på timanställning, med högsäsong under sommaren. Meriterande med erfarenhet i branschen och körkort men mest av allt letar vi efter någon som passar i vårt ... Visa mer
Vi utför arbeten i Stockholm, huvudsakligen södra sidan t.ex. Huddinge/Haninge/Tyresö.
Vi gör allt inom trädgård, ibland snickrar och lägger plattor. Vi utgår från en gård där det även ibland förekommer trädgårdsarbete, djurhantering och skogsarbete under lågsäsongerna.
Vi söker personer som vill jobba på timanställning, med högsäsong under sommaren.
Meriterande med erfarenhet i branschen och körkort men mest av allt letar vi efter någon som passar i vårt arbetslag, som är ansvarsfull och trevlig mot både kunder och kollegor.
Skicka ditt cv tillsammans med en kort presentation om dig och varför du tror att du skulle trivas hos oss till ansökningsmailen.
Hoppas vi hör från dig!
Mvh Mikael på Odalman.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbete

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Din roll som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med trädgård- och fastighetsrelaterat arbete. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna främst av yttre renhållning och handskottning av snö . U... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Din roll som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med trädgård- och fastighetsrelaterat arbete. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna främst av yttre renhållning och handskottning av snö . Under sommarsäsongen ägnar du dig främst åt att köra grästrimmer, ta bort ogräs från rabatter samt annat förekommande trädgårdsarbete. Din roll som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med trädgård- och fastighetsrelaterat arbete. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna främst av yttre renhållning . Under sommarsäsongen ägnar du dig främst åt att köra grästrimmer, ta bort ogräs från rabatter samt annat förekommande trädgårdsarbete.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare Trädgård

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergym... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer.
Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som trädgårdsmästare alternativt TCYK:s yrkesbevis 1,7,8,9.
Som ledare ska du kunna leda och engagera ditt team att nå uppställda mål. DU ska vara problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana och intresse för administrativt arbete. Körkort är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårds / Parkarbetare

Krystel Miljömark AB är ett företag som sysslar med bl.a. trädgårdsskötsel i Stockholmsområdet. Vi söker nu en medarbetare som under sommarhalvåret kan hjälpa oss med Skötsel/Underhåll av grönytor samt nyetablering gällande ex. Träd, buskar, Perenner och gräsmattor Vi utför även ex städning samt bevattning. Under vinterhalvåret utför vi snöröjning och halkbekämpning för hand. Vi söker dig som vill jobba till största delen utomhus och inte är rädd för att t... Visa mer
Krystel Miljömark AB är ett företag som sysslar med bl.a. trädgårdsskötsel i Stockholmsområdet.
Vi söker nu en medarbetare som under sommarhalvåret kan hjälpa oss med Skötsel/Underhåll av grönytor samt nyetablering gällande ex. Träd, buskar, Perenner och gräsmattor Vi utför även ex städning samt bevattning. Under vinterhalvåret utför vi snöröjning och halkbekämpning för hand.
Vi söker dig som vill jobba till största delen utomhus och inte är rädd för att ta i när det behövs. Det är meriterande om du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Visa mindre

Trädgårsarbetare

Stockholms snabbast växande trädgårdsföretag söker härlig trädgårdsarbetare som vill växa vidare med oss. Vi söker trädgårdsarbetare i Stockholm. Jobbet som trädgårdsarbetare innebär utomhus skötsel som exempelvis gräsklippning, ogräsrensning, träd- & buskbeskärning och plantering samt snöröjning. Personliga egenskaper Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande och har ett öga för detaljer. Du bör ha en positiv attityd, vara pålitlig och ha förmågan ... Visa mer
Stockholms snabbast växande trädgårdsföretag söker härlig trädgårdsarbetare som vill växa vidare med oss.
Vi söker trädgårdsarbetare i Stockholm.
Jobbet som trädgårdsarbetare innebär utomhus skötsel som exempelvis gräsklippning, ogräsrensning, träd- & buskbeskärning och plantering samt snöröjning.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande och har ett öga för detaljer. Du bör ha en positiv attityd, vara pålitlig och ha förmågan att arbeta både självständigt och i team. Körkort är önskvärt men inte ett krav.
Omfattning: Säsongsanställning med start omgående till oktober med möjlighet till förlängning
Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Kashif Khatana. 0737595094 Visa mindre

Trädgårsarbetare

Stockholms snabbast växande trädgårdsföretag söker härlig trädgårdsarbetare som vill växa vidare med oss. Vi söker trädgårdsarbetare i Stockholm. Jobbet som trädgårdsarbetare innebär utomhus skötsel som exempelvis gräsklippning, ogräsrensning, träd- & buskbeskärning och plantering. Personliga egenskaper Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande och har ett öga för detaljer. Du bör ha en positiv attityd, vara pålitlig och ha förmågan att arbeta både... Visa mer
Stockholms snabbast växande trädgårdsföretag söker härlig trädgårdsarbetare som vill växa vidare med oss.
Vi söker trädgårdsarbetare i Stockholm.
Jobbet som trädgårdsarbetare innebär utomhus skötsel som exempelvis gräsklippning, ogräsrensning, träd- & buskbeskärning och plantering.
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande och har ett öga för detaljer. Du bör ha en positiv attityd, vara pålitlig och ha förmågan att arbeta både självständigt och i team. Körkort är önskvärt men inte ett krav.
Omfattning: Säsongsanställning med start omgående till oktober med möjlighet till förlängning
Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Kashif Khatana. 0737595094 Visa mindre

Häst- och stallskötare till ridskola

Vi behöver utöka vårt trevliga gäng med ytterligare en person. Vi söker en häst- och stallskötare till vår ridskola i Huddinge.Vi söker en deltid. Arbetet innebär alla förekommande uppgifter i stall; utfordring, mockning, in- och utsläpp, hästskötsel, hålla stallet snyggt och städat, tvätta och se över utrustning, hjälpa ridskolans elever vid behov. Du bör ha tidigare erfarenhet av stalljobb. Har du hästskötarexamen är det ett plus! Vi har 24 hästar i sta... Visa mer
Vi behöver utöka vårt trevliga gäng med ytterligare en person. Vi söker en häst- och stallskötare till vår ridskola i Huddinge.Vi söker en deltid. Arbetet innebär alla förekommande uppgifter i stall; utfordring, mockning, in- och utsläpp, hästskötsel, hålla stallet snyggt och städat, tvätta och se över utrustning, hjälpa ridskolans elever vid behov. Du bör ha tidigare erfarenhet av stalljobb. Har du hästskötarexamen är det ett plus! Vi har 24 hästar i stallet och ca 350 uppsittningar i veckan. Vi tillämpar provanställning, och vi följer kollektivavtal. Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare Trädgård

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergym... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer.
Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som trädgårdsmästare alternativt TCYK:s yrkesbevis 1,7,8,9.
Som ledare ska du kunna leda och engagera ditt team att nå uppställda mål. DU ska vara problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana och intresse för administrativt arbete. Körkort är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Naturvårdsvakt/naturvårdare, vikariat

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Tycker du om naturen och att arbeta praktiskt ute i fält? Då kan detta vara en roll för dig. Om arbetsplatsen Vi söker nu en naturvårdsvakt eller en naturvårdare till vår Natur- och klimatavdelning i Huddinge kommun. Tjänsten är... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Tycker du om naturen och att arbeta praktiskt ute i fält? Då kan detta vara en roll för dig.

Om arbetsplatsen
Vi söker nu en naturvårdsvakt eller en naturvårdare till vår Natur- och klimatavdelning i Huddinge kommun. Tjänsten är ett vikariat från och med 20 juni 2023 till våren 2024 på 100%, med tillträde så snart som möjligt.

Huddinge är en kommun med stolta naturvårdstraditioner och som i sina övergripande mål med hållbar utveckling förenar bevarandet och tillgängliggörandet av natur med en tätortsutveckling. Vi förvaltar kommunens 12 naturreservat och ett biotopskyddsområde, totalt 39% av kommunens yta. Våra naturreservat behöver skötas om och göras tillgängliga för våra invånare och besökare, därför söker vi nu dig som vill arbeta med att vårda och utveckla Huddinges fantastiska natur tillsammans med oss.


-

Arbetsuppgifter
Som naturvårdsvakt/naturvårdare hos oss får du arbeta ute i Huddinges fantastiska naturreservat och dina arbetsuppgifter växlar under året, i takt med årstiderna. Du ser till att besökare känner sig välkomna, men även att reservatsföreskrifter efterlevs. Du bidrar till att naturreservaten är i gott skick, exempelvis genom att hantera ved och sopor, fälla riskträd samt ta emot felanmälningar. Du kommer också att jobba i och ibland ansvara för olika naturvårdande projekt. Du har ett professionellt bemötande i kontakt med kommunens besökare och entreprenörer.

Oftast arbetar du tillsammans med en kollega, men vid ledtillsyn och reservattillsyn arbetar du självständigt. Utöver ett nära samarbete inom naturvårdsgruppen, finns ett nära samarbete med kommunens ekologer och byggnadsgrupp. Tillsammans gör ni skillnad för både naturen och för alla besökare i Huddinges naturreservat.


Du kommer även framföra båt- och fyrhjuling.

Du medverkar löpande i planering och utveckling tillsammans med reservatsförvaltare genom samarbeten i projekt och regelbundna verksamhetsträffar.


Din profil
Du som söker tjänsten har minst eftergymnasial utbildning inom naturvård, friluftsliv och tillsyn. Meriterande är erfarenhet av naturvårdsvakt eller liknande.
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och en vilja att bidra till gruppens arbete och arbetsklimat. Vidare är du flexibel i vilka arbetsuppgifter som ska utföras. I denna roll får du nytta av din praktiska erfarenhet av fältarbete och dina arbetsdagar spenderas mestadels i naturen.

Som person bör du vara engagerad, initiativtagande och ansvarsfull då tjänsten kräver att du är självgående och har god lösningsförmåga. Med tanke på att du är kommunens representant i kontakt med både besökare och andra aktörer är det viktigt att du har en utvecklad social förmåga och en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.


Stor vikt i den här tjänsten kommer att läggas på dina personliga egenskaper samt tillträdesdatum.

Krav: Giltigt B-körkort, Motorsågskörkort AB samt Röjsågskörkort RA

Urvals görs löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa ... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av trädgårdsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du är ute tillsammans med ett team och främst sköter renhållning, gräsklippning, grästrimning, beskärning och häckklippning ute hos våra kunder.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med TRÄDGÅRD till [email protected]
Intervjuerna sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningsperiodens slut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Trädgårds / Parkarbetare

Krystel Miljömark AB är ett företag som sysslar med bl.a. trädgårdsskötsel i Stockholmsområdet. Vi söker nu en medarbetare som under sommarhalvåret kan hjälpa oss med Skötsel/Underhåll av grönytor samt nyetablering gällande ex. Träd, buskar, Perenner och gräsmattor Vi utför även ex städning samt bevattning. Under vinterhalvåret utför vi snöröjning och halkbekämpning för hand. Vi söker dig som vill jobba till största delen utomhus och inte är rädd för att t... Visa mer
Krystel Miljömark AB är ett företag som sysslar med bl.a. trädgårdsskötsel i Stockholmsområdet.
Vi söker nu en medarbetare som under sommarhalvåret kan hjälpa oss med Skötsel/Underhåll av grönytor samt nyetablering gällande ex. Träd, buskar, Perenner och gräsmattor Vi utför även ex städning samt bevattning. Under vinterhalvåret utför vi snöröjning och halkbekämpning för hand.
Vi söker dig som vill jobba till största delen utomhus och inte är rädd för att ta i när det behövs. Det är meriterande om du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Visa mindre

Trädgård och Markarbete

Vi utför arbeten i Stockholm, huvudsakligen södra sidan t.ex. Huddinge/Haninge/Tyresö. Vi gör allt inom trädgård och ibland snickrar och lägger plattor. Inför sommarsäsongen söker vi ett flertal personer som vill jobba som säsongsanställda på timma. Meriterande är såklart erfarenhet i branschen och även körkort men mest av allt letar vi efter folk som passar i vårt arbetslag som är ansvarsfulla och trevliga mot både kunder och kollegor. Mvh Mikael på Oda... Visa mer
Vi utför arbeten i Stockholm, huvudsakligen södra sidan t.ex. Huddinge/Haninge/Tyresö.
Vi gör allt inom trädgård och ibland snickrar och lägger plattor.
Inför sommarsäsongen söker vi ett flertal personer som vill jobba som säsongsanställda på timma.
Meriterande är såklart erfarenhet i branschen och även körkort men mest av allt letar vi efter folk som passar i vårt arbetslag som är ansvarsfulla och trevliga mot både kunder och kollegor.


Mvh Mikael på Odalman. Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa ... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av trädgårdsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du är ute tillsammans med ett team och främst sköter renhållning, gräsklippning, grästrimning, beskärning och häckklippning ute hos våra kunder.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med TRÄDGÅRD till [email protected]
Intervjuerna sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningsperiodens slut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa ... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av trädgårdsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du är ute tillsammans med ett team och främst sköter renhållning, gräsklippning, grästrimning, beskärning och häckklippning ute hos våra kunder.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med TRÄDGÅRD till [email protected]
Intervjuerna sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningsperiodens slut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa ... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av trädgårdsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du är ute tillsammans med ett team och främst sköter renhållning, gräsklippning, grästrimning, beskärning och häckklippning ute hos våra kunder.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med TRÄDGÅRD till [email protected]
Intervjuerna sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningsperiodens slut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Trädgårdsbiträde / Trädgårdsmästare/Snöröjning

Swed Mark & Park AB söker ytterligare erfarna, drivna och engagerade Trädgårdsmästare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och vinterunderhåll trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det just dig vi söker till ... Visa mer
Swed Mark & Park AB söker ytterligare erfarna, drivna och engagerade Trädgårdsmästare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och vinterunderhåll trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice!

Om tjänsten Nu söker vi en trädgårdsarbetare med bred erfarenhet och kunskap av utemiljö.
Som trädgårdsarbetare ansvarar du för den löpande trädgårdsskötseln/vinterunderhåll hos våra kunder.
Dina arbetsuppgifter inkluderar: - Gräsklippning med åkgräsklippare - Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter - Ogräsrensning av rabatter och buskage - Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor - Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage- renhållning -Snöröjning-Snöskottning-Halkbekämpning. Mindre reparations- och anläggningsarbeten - Kontinuerlig kontakt med vår kund Vi erbjuder - Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder tim lön/ månadslön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag. Vi söker dig som - Har erfarenhet av trädgårdsskötsel - Är flytande i svenska eller engelska i både tal och skrift. Som person är du - Noggrann - Initiativtagande - Engagerad - Lösningsbenägen Övrig information - Placering: Stockholm - Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning - Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] .Vi ser fram emot din ansökan.

Välkommen till Swed Mark & Park AB!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Händig allt-i-allo till ridskola

Är du en händig person som gillar stallmiljön? Vi på Gladö Ridsällskap söker nu en "gårdskarl" som kan ta ansvar för drift och underhåll av våra anläggning, ute- och innemiljön. Arbetet omfattar bland annat: Underhåll/reparation av boxar och spiltor, stängsling av hagar, enklare el-installationer, underhåll av underlagen och bevattningsanläggning i ridhus och ridbana, enklare stalltjänst som mockning, fodring och vatten till hästarna. Du bör vara bekväm me... Visa mer
Är du en händig person som gillar stallmiljön?
Vi på Gladö Ridsällskap söker nu en "gårdskarl" som kan ta ansvar för drift och underhåll av våra anläggning, ute- och innemiljön.
Arbetet omfattar bland annat:
Underhåll/reparation av boxar och spiltor, stängsling av hagar, enklare el-installationer, underhåll av underlagen och bevattningsanläggning i ridhus och ridbana, enklare stalltjänst som mockning, fodring och vatten till hästarna. Du bör vara bekväm med arbete i skylift.
Arbetet kräver inte ridvana, men du bör vara bekväm att jobba i anslutning till hästarna.
Erfarenhet och kompetens :
Traktorvana, maskiner till grönytor, B-kort för bil, reparationer och arbete i trä och metall.
Meriterande med grönt kort för motorsåg, svetsning,
Omfattning:
Arbetet omfattar cirka halv tid, enligt schema.
Gladö Ridsällskap är en ideell förening som driver ridskola vid Gladö i Huddinge kommun.
Vi har drygt 30 hästar och cirka 340 medlemmar. Visa mindre

Engagerad arbetsledare inom trädgårdsbranschen sökes!

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsr... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att leda andra inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av både snöröjning och trädgårdsarbete. Du har goda administrativa kunskaper. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som ansvarig arbetsledare inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du planerar, schemalägger, leder arbete och kvalitetssäkrar ute hos våra avtalskunder. Majoriteten av tiden är arbetsledaren ute på fält med personalen och arbetar och arbetsleder gruppen i det dagliga arbetet. En del av tiden är avsatt för administration med att besvara kundmejl, skriva offerter och tillsammans med andra arbetsledare se till att vi håller hög kvalité och standard på vårt utförande. Arbetsledaren ser till att följa administrativa rutiner så som att egenkontroller skrivs, ser till att avtal följs och kan självständigt driva ett ärende från inkommen förfrågan - platsbesök - offert - utförande - utvärdering.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00. Under vintersäsongen varierar arbetstiderna beroende på vädret och innebär arbete på obekväm arbetstid.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Erfarenhet av att snöröja
Erfarenhet av arbetsledning
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P
Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ARBETSLEDARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 31/4-23 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Ganska erfaren person sökes för allt inom trädgårdsskötsel

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Tandtekniker till Universitetstandvården

Ansök    Maj 4    Karolinska Inst    Tandtekniker
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Vid universitetstandvården utbildar vi framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare. Tillsammans med institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade. På universitetstandvården möts kliniker och forskare som tillsammans bidrar till att nå vår vision att vara världsledande inom oral hälsa och förbättra människors livskvalitet.... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Vid universitetstandvården utbildar vi framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare.

Tillsammans med institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade.

På universitetstandvården möts kliniker och forskare som tillsammans bidrar till att nå vår vision att vara världsledande inom oral hälsa och förbättra människors livskvalitet. Vi är totalt 150 medarbetare, fördelade på 7 kliniker, där vi tillsammans med våra studenter behandlar olika patientkategorier. Vår huvudsakliga verksamhet är förlagd till Campus Flemingsberg.

Till Universitetstandvården söker vi nu en tandtekniker som vill ha ett varierat arbete med både handledning och undervisning av tandläkarstudenter samt framställning av tandtekniska arbeten.  Tjänsten är förlagd till vår klinik på Campus Flemingsberg, kliniken för Oral rehabilitering. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med start i Augusti 2023.

Din roll
I arbetet som tandtekniker på Universitetstandvården ingår främst handledning och undervisning av grundutbildningsstudenter på tandläkarutbildningen inom avtagbar protetik, fast protetik samt CAD/CAM inom den prekliniska verksamheten.

Tjänsten som tandtekniker innebär även till en viss del framställning av tandtekniska arbeten inom avtagbar protetik (helproteser, partial protes), en del fast protetik (keramiska kronor/onlay, långtidstemporära kronor/broar).

Vem är du?
Krav:

- Vi söker dig som har kandidatexamen i tandteknik
- Flerårig erfarenhet (minst 3 år) av tandteknikeryrket

Meriterande:

- God erfarenhet av modern CAD/CAM-teknik (scanning/design i 3Shape och eller Cerec)
- Erfarenhet av fräsmaskiner
- Erfarenhet 3d Printing
- God förmåga att kunna undervisa på svenska
- Pedagogisk utbildning/kurser i pedagogik är meriterande

Arbetet som tandtekniker hos oss är utåtriktat och vi värdesätter därför att du är självständig med känsla för service då klinikernas mål är att sätta patienten och studenten i centrum. Du bör vara en god kommunikatör, strukturerad, noggrann och fungera bra i ett team.

Som tandtekniker trivs du med att arbeta i ett högt tempo i en miljö där du dagligen träffar många människor. I din roll kommer du att arbeta mot våra studenter och därför är det viktigt att du har pedagogisk förmåga och trivs i rollen att lära ut.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

https://ki.se/universitetstandvarden/jobba-pa-universitetstandvarden

https://ki.se/om-ki/tio-skal-att-valja-karolinska-institutet

 Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan snarast!

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Engagerad arbetsledare inom trädgårdsbranschen sökes!

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsr... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att leda andra inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av både snöröjning och trädgårdsarbete. Du har goda administrativa kunskaper. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som ansvarig arbetsledare inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du planerar, schemalägger, leder arbete och kvalitetssäkrar ute hos våra avtalskunder. Majoriteten av tiden är arbetsledaren ute på fält med personalen och arbetar och arbetsleder gruppen i det dagliga arbetet. En del av tiden är avsatt för administration med att besvara kundmejl, skriva offerter och tillsammans med andra arbetsledare se till att vi håller hög kvalité och standard på vårt utförande. Arbetsledaren ser till att följa administrativa rutiner så som att egenkontroller skrivs, ser till att avtal följs och kan självständigt driva ett ärende från inkommen förfrågan - platsbesök - offert - utförande - utvärdering.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00. Under vintersäsongen varierar arbetstiderna beroende på vädret och innebär arbete på obekväm arbetstid.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Erfarenhet av att snöröja
Erfarenhet av arbetsledning
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P
Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ARBETSLEDARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 31/4-23 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Hundskötare

Spadertass Hundcenter är ett hunddagis i grunden. Startades av Camilla Wennström för ca 17 år sen. Vi ligger i det natursköna Björnkulla i Flemmingsberg, dvs ca 15 minuters gångväg från Flemingsbergsstation och ca 2 minuter från närmaste busshållplats. I dagsläget har vi drygt 40 hundar inskrivna, ett flertalet av dessa är på halvtid. Vi öppnar 06:30 och stänger klockan 18:00. Vi har även ett hundspa, här kan våra inskrivna hundar men även hundar utifrån k... Visa mer
Spadertass Hundcenter är ett hunddagis i grunden. Startades av Camilla Wennström för ca 17 år sen. Vi ligger i det natursköna Björnkulla i Flemmingsberg, dvs ca 15 minuters gångväg från Flemingsbergsstation och ca 2 minuter från närmaste busshållplats. I dagsläget har vi drygt 40 hundar inskrivna, ett flertalet av dessa är på halvtid. Vi öppnar 06:30 och stänger klockan 18:00. Vi har även ett hundspa, här kan våra inskrivna hundar men även hundar utifrån komma på en skön stund med tex massage, bad, trim och kloklipp. På vårt spa har vi även rehabilitering vilket innebär att vi kan erbjuda bl.a träning efter tex operationer i vår Water Treadmil samt laserbehandlingar med Optilaser för de som har krämpor. Vi har även en shop där vi erbjuder färskfoder och en del andra saker för våra fyrbenta.
Vad ska du göra hos oss?
Du som ska arbeta hos oss ska ha stort engagemang, intresse och kunskap för hundar. Vi börjar dagen med att ta emot våra hundar. Mottagningen är mellan 06:30 till 8:30. Därefter börjar våra promenader runt 9. Vi är ute ca 1-2½ timme med våra grupper vi tilldelas. När vi kommer in runt 10:30-11:00 kör vi aktivering med en hund i taget enligt schema. Vi fotar vår aktivering o lägger ut på vårt Instagram. Ca kl 12:00 har våra hundar lunch och siesta. Vi som då arbetar får passa på att ha lite mys med hundarna samt inta vår egen lunch. Framåt 14 tar vi vår eftermiddagspromenad. Vi är då ute ca 30 minuter. Omkring klockan 15 börjar de första hundarna att gå hem. Mellan 15-18 sköter den som stänger även städningen på dagis. Klockan 18 stänger vi och går hem för dagen.
Varför jobba på Spadertass?
Vi är ett sammansvetsat gäng som har kul även under arbetstid. För dig som vill arbeta i en ”hemma miljö” vilket vi eftersträvar, är detta stället du kommer att älska. Vi är rätt blandade åldrar och alla besitter vi olika kunskaper och erfarenheter. Vi pratar gärna om något ska förändras och ser till att de som vill göra något extra kommer till tals. Även i stressiga situationer försöker vi se till allas bästa, dvs både våra fyrbenta och dig som arbetar här.
Vem söker vi?
Du ska ha god fysik då det ibland kan behövas främst på våra promenader. Du ska ha erfarenhet av hund och inte bara i familjen, ett plus är givetvis om du arbetat på hunddagis, hundpensionat eller liknande. Du behöver vara självständig och se vad som behöver göras. Du ska vara lyhörd både för hundarna, dess ägare och dina arbetskamrater. Är du en problemlösare är detta också ett stort plus. Dvs du finner på lösningar även om det för stunden kan krävas en del av dig själv. Vi tror även det är viktigt att du som person har resurser att säga ifrån på ett bra sätt, nåt som ibland är nödvändigt till våra fyrbenta. Då vi har en del äldre hundar är det viktigt att du är lyhörd för deras behov. Har du dessutom erfarenheter eller stort intresse av djurhälsa är det bra. Man kommer att assistera tex vid kloklipp, bad och trim främst. Du bör även ha ett fotointresse. Vi tar kort vid aktiveringarna dagligen samt ibland i andra sammanhang. Dessa sätts ut på vårt Instagram som följs av vovvarnas ägare.
Vi har en liten kurslokal så visar det sig att du har utbildning och erfarenhet att hålla kurser är även det ett plus.
Du som känner att detta låter som ett jobb för dig, skickar ett mail innehållande cv samt ett brev vem du är till [email protected]. Vi planerar att anställningen kommer att påbörjas snarast, dvs vi tillsätter tjänsten när vi hittar rätt person. När du söker detta jobb ber vi dig att tänka på att det är en del tidiga mornar och att vi stänger kl 18. Självklart går detta på schema. De är därför nästan nödvändigt att du innehar B körkort alt bor nära.
Tjänsten är på deltid till att börja med. Finns möjlighet att utöka under hösten
Viktigt är att du behärskar svenska i tal och skrift, gärna även engelska. Övriga språk ett plus.
Har du lönebidrag eller liknande ange det i din ansökan. Ange gärna även kontaktperson. Visa mindre

Hundskötare

Spadertass Hundcenter är ett hunddagis i grunden. Startades av Camilla Wennström för ca 17 år sen. Vi ligger i det natursköna Björnkulla i Flemmingsberg, dvs ca 15 minuters gångväg från Flemingsbergsstation och ca 2 minuter från närmaste busshållplats. I dagsläget har vi drygt 40 hundar inskrivna, ett flertalet av dessa är på halvtid. Vi öppnar 06:30 och stänger klockan 18:00. Vi har även ett hundspa, här kan våra inskrivna hundar men även hundar utifrån k... Visa mer
Spadertass Hundcenter är ett hunddagis i grunden. Startades av Camilla Wennström för ca 17 år sen. Vi ligger i det natursköna Björnkulla i Flemmingsberg, dvs ca 15 minuters gångväg från Flemingsbergsstation och ca 2 minuter från närmaste busshållplats. I dagsläget har vi drygt 40 hundar inskrivna, ett flertalet av dessa är på halvtid. Vi öppnar 06:30 och stänger klockan 18:00. Vi har även ett hundspa, här kan våra inskrivna hundar men även hundar utifrån komma på en skön stund med tex massage, bad, trim och kloklipp. På vårt spa har vi även rehabilitering vilket innebär att vi kan erbjuda bl.a träning efter tex operationer i vår Water Treadmil samt laserbehandlingar med Optilaser för de som har krämpor. Vi har även en shop där vi erbjuder färskfoder och en del andra saker för våra fyrbenta.
Vad ska du göra hos oss?
Du som ska arbeta hos oss ska ha stort engagemang, intresse och kunskap för hundar. Vi börjar dagen med att ta emot våra hundar. Mottagningen är mellan 06:30 till 8:30. Därefter börjar våra promenader runt 9. Vi är ute ca 1-2½ timme med våra grupper vi tilldelas. När vi kommer in runt 10:30-11:00 kör vi aktivering med en hund i taget enligt schema. Vi fotar vår aktivering o lägger ut på vårt Instagram. Ca kl 12:00 har våra hundar lunch och siesta. Vi som då arbetar får passa på att ha lite mys med hundarna samt inta vår egen lunch. Framåt 14 tar vi vår eftermiddagspromenad. Vi är då ute ca 30 minuter. Omkring klockan 15 börjar de första hundarna att gå hem. Mellan 15-18 sköter den som stänger även städningen på dagis. Klockan 18 stänger vi och går hem för dagen.
Varför jobba på Spadertass?
Vi är ett sammansvetsat gäng som har kul även under arbetstid. För dig som vill arbeta i en ”hemma miljö” vilket vi eftersträvar, är detta stället du kommer att älska. Vi är rätt blandade åldrar och alla besitter vi olika kunskaper och erfarenheter. Vi pratar gärna om något ska förändras och ser till att de som vill göra något extra kommer till tals. Även i stressiga situationer försöker vi se till allas bästa, dvs både våra fyrbenta och dig som arbetar här.
Vem söker vi?
Vi tror att ni som söker denna tjänst är från 20 och uppåt, du ska ha god fysik då det ibland kan behövas främst på våra promenader. Du ska ha erfarenhet av hund och inte bara i familjen, ett plus är givetvis om du arbetat på hunddagis, hundpensionat eller liknande. Du behöver vara självständig och se vad som behöver göras. Du ska vara lyhörd både för hundarna, dess ägare och dina arbetskamrater. Är du en problemlösare är detta också ett stort plus. Dvs du finner på lösningar även om det för stunden kan krävas en del av dig själv. Vi tror även det är viktigt att du som person har resurser att säga ifrån på ett bra sätt, nåt som ibland är nödvändigt till våra fyrbenta. Då vi har en del äldre hundar är det viktigt att du är lyhörd för deras behov. Har du dessutom erfarenheter eller stort intresse av djurhälsa är det bra. Man kommer att assistera tex vid kloklipp, bad och trim främst. Du bör även ha ett fotointresse. Vi tar kort vid aktiveringarna dagligen samt ibland i andra sammanhang. Dessa sätts ut på vårt Instagram som följs av vovvarnas ägare.
Vi har en liten kurslokal så visar det sig att du har utbildning och erfarenhet att hålla kurser är även det ett plus.
Du som känner att detta låter som ett jobb för dig, skickar ett mail innehållande cv samt ett brev vem du är till [email protected]. Vi planerar att anställningen kommer att påbörjas snarast, dvs vi tillsätter tjänsten när vi hittar rätt person. När du söker detta jobb ber vi dig att tänka på att det är en del tidiga mornar och att vi stänger kl 18. Självklart går detta på schema. De är därför nästan nödvändigt att du innehar B körkort alt bor nära.
Tjänsten är på deltid till att börja med. Finns möjlighet att utöka under hösten
Viktigt är att du behärskar svenska i tal och skrift, gärna även engelska. Övriga språk ett plus.
Har du lönebidrag eller liknande ange det i din ansökan. Ange gärna även kontaktperson. Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa ... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av trädgårdsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du är ute tillsammans med ett team och främst sköter renhållning, gräsklippning, grästrimning, beskärning och häckklippning ute hos våra kunder.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med TRÄDGÅRD till [email protected]
Intervjuerna sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningsperiodens slut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Engagerad arbetsledare inom trädgårdsbranschen sökes!

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsr... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att leda andra inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av både snöröjning och trädgårdsarbete. Du har goda administrativa kunskaper. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som ansvarig arbetsledare inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du planerar, schemalägger, leder arbete och kvalitetssäkrar ute hos våra avtalskunder. Majoriteten av tiden är arbetsledaren ute på fält med personalen och arbetar och arbetsleder gruppen i det dagliga arbetet. En del av tiden är avsatt för administration med att besvara kundmejl, skriva offerter och tillsammans med andra arbetsledare se till att vi håller hög kvalité och standard på vårt utförande. Arbetsledaren ser till att följa administrativa rutiner så som att egenkontroller skrivs, ser till att avtal följs och kan självständigt driva ett ärende från inkommen förfrågan - platsbesök - offert - utförande - utvärdering.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00. Under vintersäsongen varierar arbetstiderna beroende på vädret och innebär arbete på obekväm arbetstid.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Erfarenhet av att snöröja
Erfarenhet av arbetsledning
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P
Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ARBETSLEDARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 31/4-23 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Engagerad arbetsledare inom trädgårdsbranschen sökes!

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsr... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att leda andra inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av både snöröjning och trädgårdsarbete. Du har goda administrativa kunskaper. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som ansvarig arbetsledare inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du planerar, schemalägger, leder arbete och kvalitetssäkrar ute hos våra avtalskunder. Majoriteten av tiden är arbetsledaren ute på fält med personalen och arbetar och arbetsleder gruppen i det dagliga arbetet. En del av tiden är avsatt för administration med att besvara kundmejl, skriva offerter och tillsammans med andra arbetsledare se till att vi håller hög kvalité och standard på vårt utförande. Arbetsledaren ser till att följa administrativa rutiner så som att egenkontroller skrivs, ser till att avtal följs och kan självständigt driva ett ärende från inkommen förfrågan - platsbesök - offert - utförande - utvärdering.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00. Under vintersäsongen varierar arbetstiderna beroende på vädret och innebär arbete på obekväm arbetstid.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Erfarenhet av att snöröja
Erfarenhet av arbetsledning
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P
Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ARBETSLEDARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 31/4-23 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa ... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av trädgårdsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du är ute tillsammans med ett team och främst sköter renhållning, gräsklippning, grästrimning, beskärning och häckklippning ute hos våra kunder.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med TRÄDGÅRD till [email protected]
Intervjuerna sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningsperiodens slut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa ... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av trädgårdsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du är ute tillsammans med ett team och främst sköter renhållning, gräsklippning, grästrimning, beskärning och häckklippning ute hos våra kunder.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med TRÄDGÅRD till [email protected]
Intervjuerna sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningsperiodens slut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Trädgård och Markarbete

Vi utför arbeten i Stockholm, huvudsakligen södra sidan t.ex. Huddinge/Haninge/Tyresö. Vi gör allt inom trädgård och ibland snickrar och lägger plattor. Inför sommarsäsongen söker vi ett flertal personer som vill jobba som säsongsanställda på timma. Meriterande är såklart erfarenhet i branschen och även körkort men mest av allt letar vi efter folk som passar i vårt arbetslag som är ansvarsfulla och trevliga mot både kunder och kollegor. Mvh Mikael på Oda... Visa mer
Vi utför arbeten i Stockholm, huvudsakligen södra sidan t.ex. Huddinge/Haninge/Tyresö.
Vi gör allt inom trädgård och ibland snickrar och lägger plattor.
Inför sommarsäsongen söker vi ett flertal personer som vill jobba som säsongsanställda på timma.
Meriterande är såklart erfarenhet i branschen och även körkort men mest av allt letar vi efter folk som passar i vårt arbetslag som är ansvarsfulla och trevliga mot både kunder och kollegor.


Mvh Mikael på Odalman. Visa mindre

Säsongsarbetare kyrkogård

Nu söker vi personal till säsongsarbete ute i det gröna på Huddinge kyrkogård. Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge -S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens adm... Visa mer
Nu söker vi personal till säsongsarbete ute i det gröna på Huddinge kyrkogård.


Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge -S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens administrativa enhet sköter bland annat bokning av förrättningar och förvaltningens administration.


Vi söker dig som tycker om att arbeta ute med trädgårdsarbete av fysisk karaktär. Du har god samarbetsförmåga, du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är ansvarsfull och har förmåga att ta egna initiativ. Du har en god social kompetens, du ger våra kyrkogårdsbesökare god service och uppträder med respekt och värdighet. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete eller annan typ av grönyteskötsel, men det är inget krav. Du har fyllt 18 år, du behärskar svenska i tal och skrift och du har B-körkort.


Du kommer att arbeta med trädgårdsarbete såsom ogräsrensning, gräsklippning, plantering av växter med mera. Arbetet är fysiskt krävande. Säsongsarbetet gäller från och med april till oktober 2023.


Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till hks@svenska kyrkan. Senast den 16 mars 2023. Märk din ansökan ”Säsong kyrkogårdsarbetare Huddinge”. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Tycker du om att jobba ute i naturen? Vi söker dig som är trädgårdsarbetare för start redan nu i maj. Arbetsuppgifter: Gräsklippning, häckklippning, plantering och lövblåsning. Arbetet är Stockholmsområdet. Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete. Välkommen in med din ansökan. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Tycker du om att jobba ute i naturen?
Vi söker dig som är trädgårdsarbetare för start redan nu i maj.
Arbetsuppgifter:
Gräsklippning, häckklippning, plantering och lövblåsning.
Arbetet är Stockholmsområdet.
Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete.
Välkommen in med din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ågesta Golfklubb söker banarbetare för säsongen 2023!

Ansök    Feb 24    Ågesta Gk Drift AB    Greenkeeper
Ågesta Golfklubb är en komplett golfanläggning endast 15 min från city. Förutom en 18-hålsbana som håller hög kvalité erbjuder vi en 9-hålsbana, drivingrange, övningsområden, gym och slaghall för vinterträning samt klubbhus med reception/golfshop, omklädningsrum och restaurang. Våra banor är utlagda i vacker skogs- och parkmiljö och klubben är idag mycket populär med över 3000 medlemmar. Vi söker nu greenkeeper/banarbetare för säsongen 2023 Arbetsuppgifter... Visa mer
Ågesta Golfklubb är en komplett golfanläggning endast 15 min från city. Förutom en 18-hålsbana som håller hög kvalité erbjuder vi en 9-hålsbana, drivingrange, övningsområden, gym och slaghall för vinterträning samt klubbhus med reception/golfshop, omklädningsrum och restaurang.
Våra banor är utlagda i vacker skogs- och parkmiljö och klubben är idag mycket populär med över 3000 medlemmar.
Vi söker nu greenkeeper/banarbetare för säsongen 2023
Arbetsuppgifterna och tjänsten innebär:
· Daglig skötsel av golfbanan inklusive: klippning, trimning, bunkerkrattning och övrig skötsel med hjälp at specialmaskiner för grönyteskötsel.
· Arbetstiden är 40 timmar per vecka plus visst helgarbete.
· Arbete sker både i team och individuellt.
Vi ser gärna att du:
· Har jobbat inom park, trädgård eller golfbaneskötsel tidigare.
· Spelar golf och har ett intresse för golfbanor.
· Motorsågskörkort och andra utbildningar är meriterande men inget krav.
· B-körkort är ett krav.
Tjänsten är en säsongsanställning på ca 3-6 månader med start från april-maj 2023.
Ansök genom att skicka in ditt CV samt ange under vilken period du har möjlighet att arbeta. Vi följer kollektivavtal.
Ansökan samt frågor om tjänsten hänvisas via mail till:
Course manager
Darren Grendowicz: [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Mvh/Ågesta Golfklubb Visa mindre

Trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare

Söker du ett roligt och stimulerande arbete i utomhusmiljö? Vill du bli en av oss på Huddinge Samhällsfastigheter? Nu söker vi en duktig trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare till vår grupp i centrala Huddinge. Arbetsuppgifter Som trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare hos oss utför du skötsel av våra utemiljöer under hela året. Sommartid består arbetsuppgifterna av gräsklippning/trimning, ogräsrensning, renhållning, plantering, beskärning av häckar och buskar sa... Visa mer
Söker du ett roligt och stimulerande arbete i utomhusmiljö? Vill du bli en av oss på Huddinge Samhällsfastigheter? Nu söker vi en duktig trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare till vår grupp i centrala Huddinge.
Arbetsuppgifter
Som trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare hos oss utför du skötsel av våra utemiljöer under hela året. Sommartid består arbetsuppgifterna av gräsklippning/trimning, ogräsrensning, renhållning, plantering, beskärning av häckar och buskar samt enklare anläggningsjobb och reparationer. Under vinterhalvåret arbetar vi med snöröjning, sandning, beskärningar och trädvård samt reparationer och underhåll av markutrustning. Du kommer att ingå i snöberedskapen och se till att våra fastigheter är plogade och sandade innan verksamheterna öppnar på morgonen. Under hösten sköter vi lövhanteringen på våra fastigheter och på våren är det sandsopning, vårstädning och andra vårarbeten som gäller.
Som trädgårdsarbetare är du ansvarig för översyn av lekplatser och annan markutrustning inom ditt område. Du hanterar felanmälningar, utför reparationer och kommer med förslag på förbättringar i anläggningarnas utemiljö.
Kvalifikationer
För tjänsten krävs att du har yrkeserfarenhet av park- och trädgårdsarbete sedan tidigare. Du har också:
B-körkort
Viss datorvana då du hanterar felanmälningar digitalt och konterar dina fakturor vid eventuella inköp
Goda kunskaper i det svenska språket, muntligt och skriftligt

Meriterande:
Då du kommer att köra gräsklippare och hjullastare är det meriterande om du har maskinvana
Utbildningsbevis för röjsåg/motorsåg

Personliga egenskaper
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus alla säsonger. Du har även intresse för anläggningsjobb och reparation av lekutrustning.
Då du kommer att vara ansiktet utåt mot våra hyresgäster är det viktigt att du är social och kan möta kunder på ett bra sätt. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där kollegor är beroende av dig, därför är punktlighet och tydlig kommunikation viktigt.
Du kommer att ha eget ansvar för ett antal fastigheter och då arbetsbelastningen säsongsvis är hög, behöver du tåla ett högt arbetstempo, vara självgående och kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Du är även noggrann och vill lämna väl utförda arbeten efter dig.
Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper då du blir en viktig länk i ett väl fungerande team.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka gärna din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Therese Pettersson, Arbetsledare Trädgård, [email protected].
Om oss
Huddinge Samhällsfastigheter är ett kommunalt fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar merparten av Huddinges skolor och förskolor, men också äldreboenden, idrottshallar och friluftsanläggningar. Totalt ingår 151 fastigheter i fastighetsbeståndet. Huddinge Samhällsfastigheter har ca. 135 anställda. Hos oss är du en representant för våra värderingar: Framåtanda, Omtanke och Ansvar.
En av våra framgångsfaktorer är våra medarbetare. Därför är medarbetaren vårt fokus och grundstenen i vårt företag. För oss betyder nöjd personal nöjda hyresgäster. Den personliga kontakten mellan våra medarbetare och hyresgästen är viktig för oss. Det är så vi säkerställer kvalitén och skapar förutsättningar för att kunna bygga hållbara miljöer och samarbeten. Visa mindre

Trädgårds / Parkarbetare

Krystel Miljömark AB är ett företag som sysslar med bl.a. trädgårdsskötsel i Stockholmsområdet. Vi söker nu en medarbetare som under sommarhalvåret kan hjälpa oss med Skötsel/Underhåll av grönytor samt nyetablering gällande ex. Träd, buskar, Perenner och gräsmattor Vi utför även ex städning samt bevattning. Under vinterhalvåret utför vi snöröjning och halkbekämpning för hand. Vi söker dig som vill jobba till största delen utomhus och inte är rädd för att t... Visa mer
Krystel Miljömark AB är ett företag som sysslar med bl.a. trädgårdsskötsel i Stockholmsområdet.
Vi söker nu en medarbetare som under sommarhalvåret kan hjälpa oss med Skötsel/Underhåll av grönytor samt nyetablering gällande ex. Träd, buskar, Perenner och gräsmattor Vi utför även ex städning samt bevattning. Under vinterhalvåret utför vi snöröjning och halkbekämpning för hand.
Vi söker dig som vill jobba till största delen utomhus och inte är rädd för att ta i när det behövs. Det är meriterande om du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Visa mindre

Trädgårds / Parkarbetare

DYPA AB är ett företag som sysslar med bl.a. trädgårdsskötsel i Stockholmsområdet. Vi söker nu en medarbetare som under sommarhalvåret kan hjälpa oss med Skötsel/Underhåll av grönytor samt nyetablering gällande ex. Träd, buskar, Perenner och gräsmattor Vi utför även ex städning samt bevattning. Under vinterhalvåret utför vi snöröjning och halkbekämpning för hand. Vi söker dig som vill jobba till största delen utomhus och inte är rädd för att ta i när det b... Visa mer
DYPA AB är ett företag som sysslar med bl.a. trädgårdsskötsel i Stockholmsområdet.
Vi söker nu en medarbetare som under sommarhalvåret kan hjälpa oss med Skötsel/Underhåll av grönytor samt nyetablering gällande ex. Träd, buskar, Perenner och gräsmattor Vi utför även ex städning samt bevattning. Under vinterhalvåret utför vi snöröjning och halkbekämpning för hand.
Vi söker dig som vill jobba till största delen utomhus och inte är rädd för att ta i när det behövs. Det är meriterande om du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa ... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av trädgårdsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du är ute tillsammans med ett team och främst sköter renhållning, gräsklippning, grästrimning, beskärning och häckklippning ute hos våra kunder.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med TRÄDGÅRD till [email protected]
Sista ansökningsdag är 31/1-23 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Engagerad arbetsledare inom trädgårdsbranschen sökes!

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsr... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att leda andra inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av både snöröjning och trädgårdsarbete. Du har goda administrativa kunskaper. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som ansvarig arbetsledare inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du planerar, schemalägger, leder arbete och kvalitetssäkrar ute hos våra avtalskunder. Majoriteten av tiden är arbetsledaren ute på fält med personalen och arbetar och arbetsleder gruppen i det dagliga arbetet. En del av tiden är avsatt för administration med att besvara kundmejl, skriva offerter och tillsammans med andra arbetsledare se till att vi håller hög kvalité och standard på vårt utförande. Arbetsledaren ser till att följa administrativa rutiner så som att egenkontroller skrivs, ser till att avtal följs och kan självständigt driva ett ärende från inkommen förfrågan - platsbesök - offert - utförande - utvärdering.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00. Under vintersäsongen varierar arbetstiderna beroende på vädret och innebär arbete på obekväm arbetstid.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Erfarenhet av att snöröja
Erfarenhet av arbetsledning
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P
Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ARBETSLEDARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 31/3-23 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Handledare för feriearbetande gymnasieungdomar

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Stadsmiljöavdelningen är en av Miljö- och bygglovsförvaltningens sex avdelningar. Avdelningens medarbetare arbetar med drift och skötsel av kommunens vägar, torg, parker och badplatser. Vi tror på omtanke, mångf... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Stadsmiljöavdelningen är en av Miljö- och bygglovsförvaltningens sex avdelningar. Avdelningens medarbetare arbetar med drift och skötsel av kommunens vägar, torg, parker och badplatser.

Vi tror på omtanke, mångfald, driv och mod i vårt arbete, där vi tar ansvar för helheten. Du blir en del av en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande.

Vårt kontor är i Flemingsberg, i nya och fräscha lokaler. Till Flemingsberg åker du enkelt och snabbt med både kollektivtrafik och regionaltåg. Du och feriepraktikanterna kommer att vistas utomhus i Huddinges närområden.

Tjänsten är en särskild visstidsanställning från och med 20230607 till och med 20230815.

-

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna utgörs av att handleda och koordinera feriearbetande gymnasieungdomar samt att tillsammans med feriepraktikanterna utföra arbetuppgifter som kommer att bestå av skötsel och underhåll av parker, lekplatser och badplatser. Feriepraktikanternas arbetsuppgifter är redan definierade och ditt uppdrag blir att tillse att arbetet blir gjort och att feriepraktikanterna får en bra introduktion i arbetsuppgifterna och förstår betydelsen av ta hand om Huddinge kommuns närområden. Arbetet förutsätter en god fysik eftersom du kommer att arbeta tillsammans med feriepraktikanterna i deras arbete.


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från verksamhetsområdet park/trädgård och/eller erfarenhet som fritidsledare.Grundläggande datorvana är ett krav. B-körkort är ett krav.

För att trivas i din tjänst är det viktigt att du tycker om att handleda och inspirera ungdomar som inte har så mycket erfarenhet av arbetslivet. Du ska vara noggrann, ta ansvar för ditt arbete och har förmåga att själv se vad som behöver göras. Det varierade arbetet ställer krav på att du är flexibel. En god samarbetsförmåga samt ett professionellt bemötande mot allmänheten och arbetskamrater är mycket viktigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Parkingenjör

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Vill du driva utvecklingsarbete i en stor kommun? Vill du ta ett stort eget ansvar och vara del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur där medarbetarna trivs på jobbet? Då vill vi att du söker det här jobbet... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Vill du driva utvecklingsarbete i en stor kommun? Vill du ta ett stort eget ansvar och vara del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur där medarbetarna trivs på jobbet? Då vill vi att du söker det här jobbet!

Miljö- och bygglovsförvaltningen i Huddinge kommun ansvarar för myndighetsutövning inom områdena bygglov, lantmäteri och miljötillsyn. Förvaltningen driver också strategiska klimatfrågor och sköter driften av gator, vägar, parker och naturområden i samverkan med andra aktörer.

Vi värdesätter ett hållbart arbetsliv. Du får därför flexibla arbetstider, friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag och möjlighet att växla in semesterdagstillägg till extra lediga dagar och arbeta på distans några dagar i veckan, om du vill.

Arbetsplatsen är modern och inbjudande vid Campus Flemingsberg, där förvaltningen tillämpar ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Hit åker du enkelt och snabbt med antingen pendeltåg, buss, bil eller regionaltåg.

Hos oss blir du en del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur. Vi tror på omtanke, mångfald, driv och mod i vårt arbete, där vi tar ansvar för helheten. Vi vill också ta till vara på dina idéer och din drivkraft i arbetet.


-

Arbetsuppgifter
Vi förstärker stadsmiljöavdelningen och söker en parkingenjör som vill förvalta och utveckla gröna stadsmiljöer tillsammans med oss.
Du kommer att tillhöra parkenheten som ansvarar för drift och underhåll av kommunens gröna stadsmiljöer. Parkenheten består av nio medarbetare och leds av en enhetschef. Parkskötseln och parkunderhållet är till största del utlagd på entreprenad och endast tydligt avgränsade delar bedrivs i egen regi.

Kommunens offentliga rum ska vara attraktiva, upplevas som trygga och vara tillgängliga för alla. En kunnig parkingenjör är därför en viktig nyckelperson i vårt fortsatta arbete. En stor del i arbetet handlar om att samarbeta med samhällsbyggnadsavdelningen och delta i projektens olika skeden (planering, genomförande, förvaltning) genom att bevaka driftperspektivet och exempelvis ta fram driftkalkyler och förslag på hur driften ska skötas vid exempelvis övertagande av nya objekt. Du kommer även att representera stadsmiljöavdelningen och agera som sakkunnig i praktiska frågor rörande investeringsprojekt, detaljplaner och remisser. Det är därför ytterst viktigt att kunna växla mellan övergripande perspektiv och detaljnivå. Din roll är bred och arbetet är omväxlande med många olika kontaktytor.

Samarbete förekommer med såväl interna som externa parter. I rollen som parkingenjör ingår granskning av olika handlingar, skriva remissvar, leverera kvalificerade beslutsunderlag samt hålla muntliga föredragningar för exempelvis politiker, medborgare och kollegor inom andra förvaltningar.

Arbetsuppgifterna består primärt av att på ett självständigt och ansvarsfullt sätt:
. Bistå med driftperspektivet i samhällsbyggnadsprocessens tidiga skeden och i samhällsbyggnadsprocessens genomförandefas.
. Remissvar för kommunens detaljplaner.
. Ansvara för arbetet med kommunens trädbestånd.
. Ansvara för arbetet med tätortsnära naturmark.
. Sammanställa årligt reinvesteringsbehov i samarbete med Samhällsbyggnadsavdelningen (SBA), projektledare, förvaltare och kvalitetscontroller.
. Delta vid kvalitetskontroller och bistå med "gröna råd".
. Delta i organisationsövergripande projekt och arbeten.
. Delta i upphandlingar och genomföra direktupphandlingar.
. Delta på enhetsgemensamma, avdelningsgemensamma, förvaltningsgemensamma och kommungemensamma möten.


Din profil
Vi söker dig som har akademisk utbildning som landskapsingenjör, trädgårdsingenjör, landskapsarkitekt alternativt annan utbildning och arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. För tjänsten är det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av arbetsledande position och erfarenhet av park- och grönyteskötsel.

Du är trygg, stabil och har god självinsikt. Din analytiska förmåga är god och du sätter dig snabbt in i nya frågor och arbetar analytiskt. Flertalet arbetsuppgifter löper parallellt och därför behöver du ha förmågan att planera och prioritera uppgifter på både lång och kort sikt. Genom ett ansvarsfullt och självgående sätt organiserar du ditt arbete, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och levererar resultat inom utsatt tid. Eftersom arbetet innebär många olika kontaktytor har du förmågan att samarbeta och vara relationsskapande, samtidigt som du kommunicerar tydligt och löser utmaningar på ett konstruktivt sätt.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift och vana att arbeta i Office-miljö är en förutsättning för arbetet.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Provanställning sex (6) månader kan komma att tillämpas.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Visa mindre

Sommarjobb trädgård

Vill du ha ett sommarjobb där du får vistas utomhus och skapa utemiljöer där människor trivs? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Huddinge Samhällsfastigheter. Inför sommarsäsongen erbjuder vi flera tjänster på våra två trädgårdsavdelningar i Skogås och i centrala Huddinge. Arbetsuppgifter I rollen som sommarjobbare kommer du, tillsammans med våra trädgårdsmästare, arbeta för att skapa trivsel i våra utemiljöer. Arbetsuppgifterna består bland annat av: gr... Visa mer
Vill du ha ett sommarjobb där du får vistas utomhus och skapa utemiljöer där människor trivs? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Huddinge Samhällsfastigheter. Inför sommarsäsongen erbjuder vi flera tjänster på våra två trädgårdsavdelningar i Skogås och i centrala Huddinge.
Arbetsuppgifter
I rollen som sommarjobbare kommer du, tillsammans med våra trädgårdsmästare, arbeta för att skapa trivsel i våra utemiljöer.
Arbetsuppgifterna består bland annat av:
gräsklippning, trimning
plantering, beskärning av häckar
renhållning av markytor
bevattning av planteringar och ogräsrensning
skötsel och underhåll av trädgårdsmaskiner, redskap och annan utrustning som nyttjas av verksamheten
att utföra mindre reparationer av lekplatser kan också förekomma

Kvalifikationer
Vi söker dig som är företagsam och ansvarstagande. Då arbetet innebär mycket kontakter både med kollegor och hyresgäster behöver du vara serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga. För att trivas i vårt trädgårdteam behöver du tycka om att arbeta utomhus oavsett väder. Vi ser gärna att du innehar B-körkort och det är en fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel.
Om tjänsten
Om ovanstående beskrivning passar in på dig, sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vid frågor om tjänsterna kontakta rekryterande chef Therese Pettersson, Arbetsledare trädgård, 08 324 38, [email protected].
Om oss
Huddinge Samhällsfastigheter är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar merparten av Huddinges skolor och förskolor, men också äldreboenden, idrottshallar och friluftsanläggningar. Huddinge Samhällsfastigheter har ca. 135 anställda. Hos oss är du en representant för våra värderingar: Framåtanda, Omtanke och Ansvar. Visa mindre

Trädgårdsarbetare säsongsanställning

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa ... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom trädgårdsbranschen? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av trädgårdsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du är ute tillsammans med ett team och främst sköter renhållning, gräsklippning, grästrimning, beskärning och häckklippning ute hos våra kunder.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med TRÄDGÅRD till [email protected]
Sista ansökningsdag är 31/1-23 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Naturvårdsvakt, vikariat

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Tycker du om naturen och att arbeta praktiskt ute i fält? Då kan detta vara en roll för dig. Om arbetsplatsen Vi söker nu en naturvårdsvakt eller en naturvårdare till vår Natur- och klimatavdelning i Huddinge kommun. Tjänsten är... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Tycker du om naturen och att arbeta praktiskt ute i fält? Då kan detta vara en roll för dig.

Om arbetsplatsen
Vi söker nu en naturvårdsvakt eller en naturvårdare till vår Natur- och klimatavdelning i Huddinge kommun. Tjänsten är ett vikariat på 100% med tillträde så snart som möjligt och fram till maj 2023.

Huddinge är en kommun med stolta naturvårdstraditioner och som i sina övergripande mål med hållbar utveckling förenar bevarandet och tillgängliggörandet av natur med en tätortsutveckling. Vi förvaltar kommunens 12 naturreservat och ett biotopskyddsområde, totalt 39% av kommunens yta. Våra naturreservat behöver skötas om och göras tillgängliga för våra invånare och besökare, därför söker vi nu dig som vill arbeta med att vårda och utveckla Huddinges fantastiska natur tillsammans med oss.

-

Arbetsuppgifter
Som naturvårdsvakt hos oss får du arbeta ute i Huddinges fantastiska naturreservat och dina arbetsuppgifter växlar under året, i takt med årstiderna. Du ser till att besökare känner sig välkomna, men även att reservatsföreskrifter efterlevs. Du bidrar till att naturreservaten är i gott skick, exempelvis genom att hantera ved och sopor, fälla riskträd samt ta emot felanmälningar. Du har ett professionellt bemötande i kontakt med kommunens besökare och entreprenörer.

Oftast arbetar du tillsammans med en kollega, men vid ledtillsyn och reservattillsyn arbetar du självständigt. Utöver ett nära samarbete inom naturvårdensgruppen, finns ett nära samarbete med kommunens ekologer och byggnadsgrupp. Tillsammans gör ni skillnad för både naturen och för alla besökare i Huddinges naturreservat.

Arbetet utförs oftast i sällskap av en kollega, men ensamarbete förekommer, främst vid ledtillsyn och reservatstillsyn. Du medverkar löpande i planering och utveckling tillsammans med reservatsförvaltare genom samarbeten i projekt och regelbundna verksamhetsträffar. Du kommer även framföra båt- och fyrhjuling.


Din profil
Du som söker tjänsten har minst eftergymnasial utbildning inom naturvård, friluftsliv och tillsyn. Meriterande är erfarenhet av naturvårdsvakt eller liknande.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och en vilja att bidra till gruppens arbete och arbetsklimat. Vidare är du flexibel i vilka arbetsuppgifter som ska utföras. I denna roll får du nytta av din praktiska erfarenhet av fältarbete och dina arbetsdagar spenderas mestadels i naturen.

Som person bör du vara engagerad, initiativtagande och ansvarsfull då tjänsten kräver att du är självgående och har god lösningsförmåga. Med tanke på att du är kommunens representant i kontakt med både besökare och andra aktörer är det viktigt att du har en utvecklad social förmåga och en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Stor vikt i den här tjänsten kommer att läggas på dina personliga egenskaper samt tillträdesdatum.

Krav: Giltigt B-körkort, Motorsågskörkort AB samt Röjsågskörkort RA

Urvals görs löpande så du är välkommen med din ansökan redan idag!Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Arbetsledare Trädgård

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergym... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer.
Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som trädgårdsmästare alternativt TCYK:s yrkesbevis.
Som ledare ska du kunna leda och engagera ditt team att nå uppställda mål.Du ska vara problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana och intresse för administrativt arbete. Körkort är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Engagerad arbetsledare inom trädgårdsbranschen sökes!

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsr... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbetsleda inom trädgårdsbranschen? Har du vana att självständigt driva projekt från inkommen förfrågan till färdigt utförande? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att leda andra inom trädgård. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av både snöröjning och trädgårdsarbete. Du har goda administrativa kunskaper. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som ansvarig arbetsledare inom trädgård hos Svensk Utemiljö innebär att du planerar, schemalägger, leder arbete och kvalitetssäkrar ute hos våra avtalskunder. Majoriteten av tiden är arbetsledaren ute på fält med personalen och arbetar och arbetsleder gruppen i det dagliga arbetet. En del av tiden är avsatt för administration med att besvara kundmejl, skriva offerter och tillsammans med andra arbetsledare se till att vi håller hög kvalité och standard på vårt utförande. Arbetsledaren ser till att följa administrativa rutiner så som att egenkontroller skrivs, ser till att avtal följs och kan självständigt driva ett ärende från inkommen förfrågan - platsbesök - offert - utförande - utvärdering.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00. Under vintersäsongen varierar arbetstiderna beroende på vädret och innebär arbete på obekväm arbetstid.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom trärdgårdsbranschen
Erfarenhet av att snöröja
Erfarenhet av arbetsledning
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P
Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ARBETSLEDARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 31/3-23 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Häst- och stallskötare på ridskola

Vi behöver utöka vårt trevliga gäng med ytterligare en person. Vi söker en häst- och stallskötare till vår ridskola i Huddinge (ca 50 %). Arbetet innebär alla förekommande uppgifter i stall; utfordring, mockning, in- och utsläpp, hästskötsel, hålla stallet snyggt och städat, tvätta och se över utrustning, hjälpa ridskolans elever vid behov. Har du hästskötarexamen är det ett plus! Vi har 24 hästar i stallet och ca 350 uppsittningar i veckan. Vi tillämpar ... Visa mer
Vi behöver utöka vårt trevliga gäng med ytterligare en person. Vi söker en häst- och stallskötare till vår ridskola i Huddinge (ca 50 %). Arbetet innebär alla förekommande uppgifter i stall; utfordring, mockning, in- och utsläpp, hästskötsel, hålla stallet snyggt och städat, tvätta och se över utrustning, hjälpa ridskolans elever vid behov. Har du hästskötarexamen är det ett plus! Vi har 24 hästar i stallet och ca 350 uppsittningar i veckan. Vi tillämpar provanställning, och vi följer kollektivavtal. Vi kommer att hålla intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Trädgård och Markarbete

Vi utför arbeten i Stockholm, huvudsakligen södra sidan t.ex. Huddinge/Haninge/Tyresö. Vi gör allt inom trädgård och ibland snickrar och lägger plattor. Inför nästa säsong söker vi ett flertal personer som vill jobba som säsongsanställda på timma, finns lite jobb redan nu men säsongen drar igång ordentligt till våren. Meriterande är såklart erfarenhet i branschen och även körkort men mest av allt letar vi efter folk som passar i vårt arbetslag som är ansva... Visa mer
Vi utför arbeten i Stockholm, huvudsakligen södra sidan t.ex. Huddinge/Haninge/Tyresö.
Vi gör allt inom trädgård och ibland snickrar och lägger plattor.
Inför nästa säsong söker vi ett flertal personer som vill jobba som säsongsanställda på timma, finns lite jobb redan nu men säsongen drar igång ordentligt till våren.
Meriterande är såklart erfarenhet i branschen och även körkort men mest av allt letar vi efter folk som passar i vårt arbetslag som är ansvarsfulla och trevliga mot både kunder och kollegor.


Mvh Mikael på Odalman. Visa mindre

Trädgårdsbiträde / Trädgårdsmästare/Snöröjning

Swed Mark & Park AB söker ytterligare erfarna, drivna och engagerade Trädgårdsmästare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och vinterunderhåll trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det just dig vi söker till ... Visa mer
Swed Mark & Park AB söker ytterligare erfarna, drivna och engagerade Trädgårdsmästare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och vinterunderhåll trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice!

Om tjänsten Nu söker vi en trädgårdsarbetare med bred erfarenhet och kunskap av utemiljö.
Som trädgårdsarbetare ansvarar du för den löpande trädgårdsskötseln/vinterunderhåll hos våra kunder.
Dina arbetsuppgifter inkluderar: - Gräsklippning med åkgräsklippare - Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter - Ogräsrensning av rabatter och buskage - Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor - Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage- renhållning -Snöröjning-Snöskottning-Halkbekämpning. Mindre reparations- och anläggningsarbeten - Kontinuerlig kontakt med vår kund Vi erbjuder - Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder tim lön/ månadslön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag. Vi söker dig som - Har erfarenhet av trädgårdsskötsel - Är flytande i svenska eller engelska i både tal och skrift. Som person är du - Noggrann - Initiativtagande - Engagerad - Lösningsbenägen Övrig information - Placering: Stockholm - Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning - Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] .Vi ser fram emot din ansökan.

Välkommen till Swed Mark & Park AB!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbete

Vi söker trädgårdsarbetare som kan jobba med gräsklippning, trimning, plantering, ogräsrensning, beskärning, mm. Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker trädgårdsarbetare som kan jobba med gräsklippning, trimning, plantering, ogräsrensning, beskärning, mm.
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Parkingenjör

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Vill du driva utvecklingsarbete i en stor kommun? Vill du ta ett stort eget ansvar och vara del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur där medarbetarna trivs på jobbet? Då vill vi att du söker det här jobbet... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Vill du driva utvecklingsarbete i en stor kommun? Vill du ta ett stort eget ansvar och vara del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur där medarbetarna trivs på jobbet? Då vill vi att du söker det här jobbet!

Miljö- och bygglovsförvaltningen i Huddinge kommun ansvarar för myndighetsutövning inom områdena bygglov, lantmäteri och miljötillsyn. Förvaltningen driver också strategiska klimatfrågor och sköter driften av gator, vägar, parker och naturområden i samverkan med andra aktörer.

Vi värdesätter ett hållbart arbetsliv. Du får därför flexibla arbetstider, friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag och möjlighet att växla in semesterdagstillägg till extra lediga dagar och arbeta på distans några dagar i veckan, om du vill.

Arbetsplatsen är modern och inbjudande vid Campus Flemingsberg, där förvaltningen tillämpar ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Hit åker du enkelt och snabbt med antingen pendeltåg, buss, bil eller regionaltåg.

Hos oss blir du en del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur. Vi tror på omtanke, mångfald, driv och mod i vårt arbete, där vi tar ansvar för helheten. Vi vill också ta till vara på dina idéer och din drivkraft i arbetet.


-

Arbetsuppgifter
Vi förstärker stadsmiljöavdelningen och söker en parkingenjör som vill förvalta och utveckla gröna stadsmiljöer tillsammans med oss.
Du kommer att tillhöra parkenheten som ansvarar för drift och underhåll av kommunens gröna stadsmiljöer. Parkenheten består av nio medarbetare och leds av en enhetschef. Parkskötseln och parkunderhållet är till största del utlagd på entreprenad och endast tydligt avgränsade delar bedrivs i egen regi.

Kommunens offentliga rum ska vara attraktiva, upplevas som trygga och vara tillgängliga för alla. En kunnig parkingenjör är därför en viktig nyckelperson i vårt fortsatta arbete. En stor del i arbetet handlar om att samarbeta med samhällsbyggnadsavdelningen och delta i projektens olika skeden (planering, genomförande, förvaltning) genom att bevaka driftperspektivet och exempelvis ta fram driftkalkyler och förslag på hur driften ska skötas vid exempelvis övertagande av nya objekt. Du kommer även att representera stadsmiljöavdelningen och agera som sakkunnig i praktiska frågor rörande investeringsprojekt, detaljplaner och remisser. Det är därför ytterst viktigt att kunna växla mellan övergripande perspektiv och detaljnivå. Din roll är bred och arbetet är omväxlande med många olika kontaktytor.

Samarbete förekommer med såväl interna som externa parter. I rollen som parkingenjör ingår granskning av olika handlingar, skriva remissvar, leverera kvalificerade beslutsunderlag samt hålla muntliga föredragningar för exempelvis politiker, medborgare och kollegor inom andra förvaltningar.

Arbetsuppgifterna består primärt av att på ett självständigt och ansvarsfullt sätt:
. Bistå med driftperspektivet i samhällsbyggnadsprocessens tidiga skeden och i samhällsbyggnadsprocessens genomförandefas.
. Remissvar för kommunens detaljplaner.
. Ansvara för arbetet med kommunens trädbestånd.
. Ansvara för arbetet med tätortsnära naturmark.
. Sammanställa årligt reinvesteringsbehov i samarbete med Samhällsbyggnadsavdelningen (SBA), projektledare, förvaltare och kvalitetscontroller.
. Delta vid kvalitetskontroller och bistå med "gröna råd".
. Delta i organisationsövergripande projekt och arbeten.
. Delta i upphandlingar och genomföra direktupphandlingar.
. Delta på enhetsgemensamma, avdelningsgemensamma, förvaltningsgemensamma och kommungemensamma möten.


Din profil
Vi söker dig som har akademisk utbildning som landskapsingenjör, trädgårdsingenjör, landskapsarkitekt alternativt annan utbildning och arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. För tjänsten är det meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av arbetsledande position och erfarenhet av park- och grönyteskötsel.

Du är trygg, stabil och har god självinsikt. Din analytiska förmåga är god och du sätter dig snabbt in i nya frågor och arbetar analytiskt. Flertalet arbetsuppgifter löper parallellt och därför behöver du ha förmågan att planera och prioritera uppgifter på både lång och kort sikt. Genom ett ansvarsfullt och självgående sätt organiserar du ditt arbete, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och levererar resultat inom utsatt tid. Eftersom arbetet innebär många olika kontaktytor har du förmågan att samarbeta och vara relationsskapande, samtidigt som du kommunicerar tydligt och löser utmaningar på ett konstruktivt sätt.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift och vana att arbeta i Office-miljö är en förutsättning för arbetet.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Provanställning sex (6) månader kan komma att tillämpas.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Visa mindre

Arbetsledare Trädgård

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergym... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer.
Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning som trädgårdsmästare alternativt TCYK:s yrkesbevis.
Som ledare ska du kunna leda och engagera ditt team att nå uppställda mål.Du ska vara problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana och intresse för administrativt arbete. Körkort är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lagbas/arbetande förman

Vi söker trädgårdsarbetare som kan jobba med gräsklippning, trimning, plantering, ogräsrensning, beskärning, mm. Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker trädgårdsarbetare som kan jobba med gräsklippning, trimning, plantering, ogräsrensning, beskärning, mm.
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare Trädgård

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergym... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer.
Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inriktning trädgård exempelvis trädgårdsmästare eller TCYK:s yrkesbevis 1 samt yrkesbevis 9. Som ledare ska du kunna leda och engagera ditt team att nå uppställda mål.
Du ska vara problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana och intresse för administrativt arbete. Körkort är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Anläggningsarbete

Vi söker personal som kan jobba med: sten anläggning, plattsättning, bygga murar m.m. Personer ska vara stresståliga och anpassande till olika arbetssituationer. Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker personal som kan jobba med: sten anläggning, plattsättning, bygga murar m.m. Personer ska vara stresståliga och anpassande till olika arbetssituationer.
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ansvarig arbetsledare inom snöröjning sökes!

Har du erfarenhet av att arbetsleda inom snöhantering? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Kan du arbeta på dygnets alla timmar och ta tag när det behövs? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatku... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbetsleda inom snöhantering? Förstår du innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Kan du arbeta på dygnets alla timmar och ta tag när det behövs?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att leda andra inom snöröjning. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch med och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av både snöröjning och trädgårdsarbete. Du har goda administrativa kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av Bygglet. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som ansvarig arbetsledare inom snöröjning hos Svensk Utemiljö innebär att du planerar, schemalägger, leder arbete och kvalitetssäkrar ute hos våra avtalskunder. Ca 20 % av tiden är avsatt för administration med att besvara kundmejl, skriva offerter och tillsammans med andra arbetsledare se till att vi håller hög kvalité och standard på vårt utförande. Arbetsledaren ser till att följa administrativa rutiner så som att egenkontroller skrivs, ser till att avtal följs och kan självständigt driva ett ärende från inkommen förfrågan - platsbesök - offert - utförande - utvärdering.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00. Under vintersäsongen varierar arbetstiderna beroende på vädret och innebär jourtid.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbetsleda och snöröja
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ARBETSLEDARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 31/10-22 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Trädgårdsuppdrag i Huddinge

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig att få njuta av naturen på din arbetstid. Vi söker trädgårdsveteraner till nya spännande uppdrag.

Dina arbetsuppgifter
Klippa gräs, kratta löv, klippa buskar osv.

Vem är du?
Du är en aktiv veteran som gillar att ta i om det behövs. Du uppskattar att få vara ute i naturen och friska luften.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Trädgårdsbiträde / Trädgårdsmästare

Swed Mark & Park AB söker ytterligare erfarna, drivna och engagerade Trädgårdsmästare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det just dig vi söker till denna spännande r... Visa mer
Swed Mark & Park AB söker ytterligare erfarna, drivna och engagerade Trädgårdsmästare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice!

Om tjänsten Nu söker vi en trädgårdsarbetare med bred erfarenhet och kunskap av utemiljö.
Som trädgårdsarbetare ansvarar du för den löpande trädgårdsskötseln hos våra kunder.
Dina arbetsuppgifter inkluderar: - Gräsklippning med åkgräsklippare - Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter - Ogräsrensning av rabatter och buskage - Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor - Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage- renhållning - Mindre reparations- och anläggningsarbeten - Kontinuerlig kontakt med vår kund Vi erbjuder - Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder tim lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag. Vi söker dig som - Har erfarenhet av trädgårdsskötsel - Är flytande i svenska eller englska i både tal och skrift. Som person är du - Noggrann - Initiativtagande - Engagerad - Lösningsbenägen Övrig information - Placering: Stockholm - Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning - Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] .Vi ser fram emot din ansökan.

Välkommen till Swed Mark & Park AB!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårds / Parkarbetare

Krystel Miljömark AB är ett företag som sysslar med bl.a. trädgårdsskötsel i Stockholmsområdet. Vi söker nu en medarbetare som under sommarhalvåret kan hjälpa oss med Skötsel/Underhåll av grönytor samt nyetablering gällande ex. Träd, buskar, Perenner och gräsmattor Vi utför även ex städning samt bevattning. Under vinterhalvåret utför vi snöröjning och halkbekämpning för hand. Vi söker dig som vill jobba till största delen utomhus och inte är rädd för att t... Visa mer
Krystel Miljömark AB är ett företag som sysslar med bl.a. trädgårdsskötsel i Stockholmsområdet.
Vi söker nu en medarbetare som under sommarhalvåret kan hjälpa oss med Skötsel/Underhåll av grönytor samt nyetablering gällande ex. Träd, buskar, Perenner och gräsmattor Vi utför även ex städning samt bevattning. Under vinterhalvåret utför vi snöröjning och halkbekämpning för hand.
Vi söker dig som vill jobba till största delen utomhus och inte är rädd för att ta i när det behövs. Det är meriterande om du jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Visa mindre

Producerande arbetsledare inom trädgårds sökes!

Har du erfarenhet inom trädgård och förstår innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Tycker du om och har du erfarenhet av att ta ansvar och leda andra inom trädgårdsbranschen? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och p... Visa mer
Har du erfarenhet inom trädgård och förstår innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Tycker du om och har du erfarenhet av att ta ansvar och leda andra inom trädgårdsbranschen?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Din profil:
Driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att leda andra inom trädgårdsbranschen. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av både snöröjning och trädgårdsarbete. Du har goda administrativa kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av Bygglet. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Krav är B-körkort.
Arbetsuppgifter:
Tjänsten som producerande arbetsledare hos Svensk Utemiljö innebär att du leder det operativa arbetet ute på fält för ett av flera team ute hos våra avtalskunder och på projekt. Ca 20 % av tiden är avsatt för administration med att besvara kundmejl, skriva offerter och tillsammans med andra arbetsledare se till att vi håller hög kvalité och standard på vårt utförande. Arbetsledaren ser till att följa administrativa rutiner så som att egenkontroller skrivs, ser till att avtal följs och kan självständigt driva ett ärende från inkommen förfrågan - platsbesök - offert - utförande - utvärdering.
Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort, motorsågskort, heta arbeten, bas U och bas P


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ARBETSLEDARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 25/8-22 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Arbetsledare Trädgård

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergym... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer.
Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inriktning trädgård exempelvis trädgårdsmästare eller TCYK:s utbildning 1-10 steg. Som ledare ska du kunna leda och engagera ditt team att nå uppställda mål.
Du ska vara problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana och intresse för administrativt arbete. Körkort är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare/anläggare sökes!

Tycker du om att vistas utomhus i alla väder, har god fysik och förstår innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Vi söker säsongsarbetare inom trädgård och anläggning under sommaren med chans till förlängning. Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verksamma inom trädgård och vinterunderhåll. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsä... Visa mer
Tycker du om att vistas utomhus i alla väder, har god fysik och förstår innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Vi söker säsongsarbetare inom trädgård och anläggning under sommaren med chans till förlängning.
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verksamma inom trädgård och vinterunderhåll. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande.
Din profil:
Engagerad, lojal och utåtriktad som gillar att hålla igång. Behöver tycka om att vara ute i alla väder. Behöver kunna samarbeta då största delen av tiden arbetar vi i team om ca 2-3 st.
Arbetsuppgifter:
Inom växtsäsongen utförs arbetsuppgifter som renhållning, ogräsrensning, plantering, gräsklippning, slyröjning, vår och höststädning och massa annat för att hålla utemiljön i snyggt skick. Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med TRÄDGÅRD till [email protected]
Sista ansökningsdag är 17/6-22 men tjänsterna tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Hundskötare

Spadertass Hundcenter är ett hunddagis i grunden. Startades av Camilla Wennström för ca 15 år sen. Vi ligger i det natursköna Björnkulla i Flemmingsberg, dvs ca 15 minuters gångväg från Flemingsbergsstation och ca 2 minuter från närmaste busshållplats. I dagsläget har vi drygt 40 hundar inskrivna, ett flertalet av dessa är på halvtid. Vi öppnar 06:30 och stänger klockan 18:00. Vi har även ett hundspa, här kan våra inskrivna hundar men även hundar utifrån k... Visa mer
Spadertass Hundcenter är ett hunddagis i grunden. Startades av Camilla Wennström för ca 15 år sen. Vi ligger i det natursköna Björnkulla i Flemmingsberg, dvs ca 15 minuters gångväg från Flemingsbergsstation och ca 2 minuter från närmaste busshållplats. I dagsläget har vi drygt 40 hundar inskrivna, ett flertalet av dessa är på halvtid. Vi öppnar 06:30 och stänger klockan 18:00. Vi har även ett hundspa, här kan våra inskrivna hundar men även hundar utifrån komma på en skön stund med tex massage, bad, trim och kloklipp. På vårt spa har vi även rehabilitering vilket innebär att vi kan erbjuda bl.a träning efter tex operationer i vår Water Treadmil samt laserbehandlingar med Optilaser för de som har krämpor. Vi har även en shop där vi erbjuder färskfoder och en del andra saker för våra fyrbenta.
Vad ska du göra hos oss?
Du som ska arbeta hos oss ska ha stort engagemang, intresse och kunskap för hundar. Vi börjar dagen med att ta emot våra hundar. Mottagningen är mellan 06:30 till 8:30. Därefter börjar våra promenader runt 9. Vi är ute ca 1-2½ timme med våra grupper vi tilldelas. När vi kommer in runt 10:30-11:00 kör vi aktivering med en hund i taget enligt schema. Vi fotar vår aktivering o lägger ut på vårt Instagram. Ca kl 12:00 har våra hundar lunch och siesta. Vi som då arbetar får passa på att ha lite mys med hundarna samt inta vår egen lunch. Framåt 14 tar vi vår eftermiddagspromenad. Vi är då ute ca 30 minuter. Omkring klockan 15 börjar de första hundarna att gå hem. Mellan 15-18 sköter den som stänger även städningen på dagis. Klockan 18 stänger vi och går hem för dagen.
Varför jobba på Spadertass?
Vi är ett sammansvetsat gäng som har kul även under arbetstid. För dig som vill arbeta i en ”hemma miljö” vilket vi eftersträvar, är detta stället du kommer att älska. Vi är rätt blandade åldrar och alla besitter vi olika kunskaper och erfarenheter. Vi pratar gärna om något ska förändras och ser till att de som vill göra något extra kommer till tals. Även i stressiga situationer försöker vi se till allas bästa, dvs både våra fyrbenta och dig som arbetar här.
Vem söker vi?
Vi tror att ni som söker denna tjänst är från 20 och uppåt, du ska ha god fysik då det ibland kan behövas främst på våra promenader. Du ska ha erfarenhet av hund och inte bara i familjen, ett plus är givetvis om du arbetat på hunddagis, hundpensionat eller liknande. Du behöver vara självständig och se vad som behöver göras. Du ska vara lyhörd både för hundarna, dess ägare och dina arbetskamrater. Är du en problemlösare är detta också ett stort plus. Dvs du finner på lösningar även om det för stunden kan krävas en del av dig själv. Vi tror även det är viktigt att du som person har resurser att säga ifrån på ett bra sätt, nåt som ibland är nödvändigt till våra fyrbenta. Då vi har en del äldre hundar är det viktigt att du är lyhörd för deras behov. Har du dessutom erfarenheter eller stort intresse av djurhälsa är det bra. Man kommer att assistera tex vid kloklipp, bad och trim främst. Du bör även ha ett fotointresse. Vi tar kort vid aktiveringarna dagligen samt ibland i andra sammanhang. Dessa sätts ut på vårt Instagram som följs av vovvarnas ägare.
Vi har en liten kurslokal så visar det sig att du har utbildning och erfarenhet att hålla kurser är även det ett plus.
Du som känner att detta låter som ett jobb för dig, skickar ett mail innehållande cv samt ett brev vem du är till [email protected]. Vi planerar att anställningen kommer att påbörjas under slutet av augusti. Vi kommer dock att arbeta med rekryteringsprocessen aktivt de närmaste veckorna. När du söker detta jobb ber vi dig att tänka på att det är en del tidiga mornar och att vi stänger kl 18. Självklart går detta på schema. De är därför nästan nödvändigt att du innehar B körkort alt bor nära.
Tjänsten är på 80% till att börja med.
Viktigt är att du behärskar svenska i tal och skrift, gärna även engelska. Övriga språk ett plus.
Har du lönebidrag eller liknande ange det i din ansökan. Ange gärna även kontaktperson.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbete

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Din roll som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med trädgård- och fastighetsrelaterat arbete. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna främst av yttre renhållning och handskottning av snö . U... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Din roll som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med trädgård- och fastighetsrelaterat arbete. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna främst av yttre renhållning och handskottning av snö . Under sommarsäsongen ägnar du dig främst åt att köra grästrimmer, ta bort ogräs från rabatter samt annat förekommande trädgårdsarbete. Din roll som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med trädgård- och fastighetsrelaterat arbete. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna främst av yttre renhållning . Under sommarsäsongen ägnar du dig främst åt att köra grästrimmer, ta bort ogräs från rabatter samt annat förekommande trädgårdsarbete.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsbiträde / Trädgårdsmästare

Trädgårdssäsongen 2022 närmar sig och vi på Swed Mark & Park AB söker ytterligare erfarna, drivna och engagerade Trädgårdsmästare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är ... Visa mer
Trädgårdssäsongen 2022 närmar sig och vi på Swed Mark & Park AB söker ytterligare erfarna, drivna och engagerade Trädgårdsmästare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice!

Om tjänsten Nu söker vi en trädgårdsarbetare med bred erfarenhet och kunskap av utemiljö.
Som trädgårdsarbetare ansvarar du för den löpande trädgårdsskötseln hos våra kunder.
Dina arbetsuppgifter inkluderar: - Gräsklippning med åkgräsklippare - Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter - Ogräsrensning av rabatter och buskage - Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor - Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage- renhållning - Mindre reparations- och anläggningsarbeten - Kontinuerlig kontakt med vår kund Vi erbjuder - Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder tim lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag. Vi söker dig som - Har erfarenhet av trädgårdsskötsel - Är flytande i svenska eller englska i både tal och skrift. Som person är du - Noggrann - Initiativtagande - Engagerad - Lösningsbenägen Övrig information - Placering: Stockholm - Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning - Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] .Vi ser fram emot din ansökan.

Välkommen till Swed Mark & Park AB!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Djurskötare

Vi söker nu en person till vårt härliga hunddagis som ligger i naturnära Björnkulla i Flemmingsberg. Idag är vi 3 i personalen och vi behöver förstärkning. Förutom hunddagisverksamhet har vi även en spa/rehab avdelning för hundar. Vi vill att du som söker har erfarenhet av hund och gärna tidigare även arbetat på hunddagis. Dock inget krav. Du måste behärska svenska i tal och skrift. En dag hos oss ska vara kul för både oss i personalen och givetvis för vår... Visa mer
Vi söker nu en person till vårt härliga hunddagis som ligger i naturnära Björnkulla i Flemmingsberg. Idag är vi 3 i personalen och vi behöver förstärkning. Förutom hunddagisverksamhet har vi även en spa/rehab avdelning för hundar. Vi vill att du som söker har erfarenhet av hund och gärna tidigare även arbetat på hunddagis. Dock inget krav. Du måste behärska svenska i tal och skrift. En dag hos oss ska vara kul för både oss i personalen och givetvis för våra hundar, Vi ser till att våra hundar trivs och aktiveras under dagen. Hos oss hjälps vi åt med det mesta. De är viktigt att du är lyhörd både för husse/matte men även dina kollegor. Våra öppettider är 6.30- 18.00. I tjänsten ingår både öppningar och stängningar. De är en stor fördel om du har körkort och bil även om det finns busskommunikationer i närheten. Vi ser gärna att du som söker har kan hantera foto och Instagram som vi använder oss en del av. Tjänsten är till en början på 70-75% men kan öka med tiden. Vi välkomnar dig att söka med personligt brev, gärna med foto och CV till [email protected]. Har du som söker möjlighet till lönebidrag eller nystartsjobb, vänligen ange detta i din ansökan.
Anställningen förväntas börja i mitten av augusti, men möjlighet att starta tidigare kan finnas.
Kika gärna på vår hemsida www.spadertass.se eller Instagram spadertasshundcenternya Visa mindre

Parkarbetare/Utemiljöarbetare

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Din roll som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med trädgård- och fastighetsrelaterat arbete. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna främst av yttre renhållning och handskottning av snö . U... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Din roll som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med trädgård- och fastighetsrelaterat arbete. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna främst av yttre renhållning och handskottning av snö . Under sommarsäsongen ägnar du dig främst åt att köra grästrimmer, ta bort ogräs från rabatter samt annat förekommande trädgårdsarbete. Din roll som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med trädgård- och fastighetsrelaterat arbete. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna främst av yttre renhållning . Under sommarsäsongen ägnar du dig främst åt att köra grästrimmer, ta bort ogräs från rabatter samt annat förekommande trädgårdsarbete. Visa mindre

Mark & Trädgård

Vi söker medarbetare som har jobbat eller har nystart jobb och kunna prata en av följande språk svenska turkiska indiska parsiska eller pashto Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker medarbetare som har jobbat eller har nystart jobb och kunna prata en av följande språk
svenska
turkiska
indiska
parsiska eller
pashto
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Anläggningsarbetare med inriktning park & skötsel

Arbetsplatsen varierar från dag till dag beroende på vart/vad vi har för jobb. God lokalkännedom är därför att föredra. Vi söker en självgående person som inte är rädd för att ta i där det behövs. En person som är positiv och mångsidig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter utgörs av skötsel och underhåll av parker, lekplatser, mindre bollplaner, allmänna ytor m.m. Vintertid innebär att det eventuellt också kan ingå snöberedskap såsom snöröjning av förskol... Visa mer
Arbetsplatsen varierar från dag till dag beroende på vart/vad vi har för jobb. God lokalkännedom är därför att föredra. Vi söker en självgående person som inte är rädd för att ta i där det behövs. En person som är positiv och mångsidig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter utgörs av skötsel och underhåll av parker, lekplatser, mindre bollplaner, allmänna ytor m.m.
Vintertid innebär att det eventuellt också kan ingå snöberedskap såsom snöröjning av förskolor och skolor i södra Stockholm. Visa mindre

Arbetsledare Trädgård

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergym... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer.
Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inriktning trädgård exempelvis trädgårdsmästare eller TCYK:s utbildning 1-10 steg. Som ledare ska du kunna leda och engagera ditt team att nå uppställda mål.
Du ska vara problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana och intresse för administrativt arbete. Körkort är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare/anläggare sökes!

Tycker du om att vistas utomhus i alla väder, har god fysik och förstår innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Vi söker säsongsarbetare inom trädgård och anläggning under sommaren med chans till förlängning. Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verksamma inom trädgård och vinterunderhåll. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsä... Visa mer
Tycker du om att vistas utomhus i alla väder, har god fysik och förstår innebörden av att arbeta enligt ett kvalitetsledningssystem? Vi söker säsongsarbetare inom trädgård och anläggning under sommaren med chans till förlängning.
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verksamma inom trädgård och vinterunderhåll. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer höga krav på vårt arbetsutförande.
Din profil:
Engagerad, lojal och utåtriktad som gillar att hålla igång. Behöver tycka om att vara ute i alla väder. Behöver kunna samarbeta då största delen av tiden arbetar vi i team om ca 2-3 st.
Arbetsuppgifter:
Inom växtsäsongen utförs arbetsuppgifter som renhållning, ogräsrensning, plantering, gräsklippning, slyröjning, vår och höststädning och massa annat för att hålla utemiljön i snyggt skick. Arbetstiderna är måndag till torsdag 06:30-16:00 och fredag 06:30-13:00
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Meriterande:
Utbildning inom trädgård/anläggning
Erfarenhet av trädgårds-/anläggningsarbete
Röjsågskort


Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med TRÄDGÅRD till [email protected]
Sista ansökningsdag är 30/4-22 men tjänsterna tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Trädgårdsbiträde / Trädgårdsmästare

Trädgårdssäsongen 2022 närmar sig och vi på Swed Mark & Park AB söker ytterligare erfarna, drivna och engagerade Trädgårdsmästare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är ... Visa mer
Trädgårdssäsongen 2022 närmar sig och vi på Swed Mark & Park AB söker ytterligare erfarna, drivna och engagerade Trädgårdsmästare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice!

Om tjänsten Nu söker vi en trädgårdsarbetare med bred erfarenhet och kunskap av utemiljö.
Som trädgårdsarbetare ansvarar du för den löpande trädgårdsskötseln hos våra kunder.
Dina arbetsuppgifter inkluderar: - Gräsklippning med åkgräsklippare - Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter - Ogräsrensning av rabatter och buskage - Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor - Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage- renhållning - Mindre reparations- och anläggningsarbeten - Kontinuerlig kontakt med vår kund Vi erbjuder - Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder tim lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag. Vi söker dig som - Har erfarenhet av trädgårdsskötsel - Det är meriterande om du har utbildning inom trädgårdsskötsel och även giltiga certifikat och kunskap av att hantera trädgårdsmaskiner, i allt från motorsågar till åkgräsklippare - B-körkort är ett krav - Körkort för motorsåg, röjsåg. - Är flytande i svenska eller englska i både tal och skrift. Som person är du - Noggrann - Initiativtagande - Engagerad - Lösningsbenägen Övrig information - Placering: Stockholm - Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning - Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] .Vi ser fram emot din ansökan.

Välkommen till Swed Mark & Park AB!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsbiträde / Trädgårdsmästare

Trädgårdssäsongen 2022 närmar sig och vi på Swed Mark & Park AB söker ytterligare erfarna, drivna och engagerade Trädgårdsmästare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling. Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är ... Visa mer
Trädgårdssäsongen 2022 närmar sig och vi på Swed Mark & Park AB söker ytterligare erfarna, drivna och engagerade Trädgårdsmästare till vårt affärsområde Trädgårdsservice. Vi erbjuder en resa fylld med spännande möten, lärorika uppgifter och där stor möjlighet ges att bidra till företagets utveckling.
Har du god erfarenhet inom trädgårdsskötsel och trivs i en roll där du dagligen får arbeta med ett engagerat team som ger kunden service i världsklass? Då är det just dig vi söker till denna spännande resa inom trädgårdsservice!

Om tjänsten Nu söker vi en trädgårdsarbetare med bred erfarenhet och kunskap av utemiljö.
Som trädgårdsarbetare ansvarar du för den löpande trädgårdsskötseln hos våra kunder.
Dina arbetsuppgifter inkluderar: - Gräsklippning med åkgräsklippare - Klippning/ beskärning av häckar, buskar och andra växter - Ogräsrensning av rabatter och buskage - Ogräsbekämpning av alla hårdgjorda ytor - Nyplanteringar och renoveringar av befintliga rabatter och buskage- renhållning - Mindre reparations- och anläggningsarbeten - Kontinuerlig kontakt med vår kund Vi erbjuder - Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder tim lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag. Vi söker dig som - Har erfarenhet av trädgårdsskötsel - Är flytande i svenska eller englska i både tal och skrift. Som person är du - Noggrann - Initiativtagande - Engagerad - Lösningsbenägen Övrig information - Placering: Stockholm - Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning - Start: Enligt överenskommelse, önskvärt så snart som möjligt Låter det intressant? Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vi önskar tillsätta snarast. Har du några frågor angående tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected] .Vi ser fram emot din ansökan.

Välkommen till Swed Mark & Park AB!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Banarbetare/Greenkeeper

Ansök    Mar 14    Ågesta Gk Drift AB    Greenkeeper
Ågesta är en vacker golfklubb i Farsta, södra stockholm. Du måste vara positiv, energisk, tillgänglig för att arbeta tidigt på morgonen från 6:00 till 15:00. Helger och vara flexibla med arbetsroller och arbetstider. För oss är det viktigt att du är drivande, handlingskraftig, lojal och har ett stort mått energi. Vidare har du en positiv inställning, är ordningsam och har känsla för detaljer och förbättring. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet frå... Visa mer
Ågesta är en vacker golfklubb i Farsta, södra stockholm. Du måste vara positiv, energisk, tillgänglig för att arbeta tidigt på morgonen från 6:00 till 15:00. Helger och vara flexibla med arbetsroller och arbetstider. För oss är det viktigt att du är drivande, handlingskraftig, lojal och har ett stort mått energi. Vidare har du en positiv inställning, är ordningsam och har känsla för detaljer och förbättring.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från golfbaneskötsel, själv spelar golf och har ett genuint intresse för sporten och B-körkort.
Nu söker vi dig som vill hjälpa oss i vårt arbete att utveckla och upprätthålla vår golfbana. I din roll som golfbanearbetare/greenkeeper kommer du vara en del av vårt team som arbetar med:
-Den dagliga skötseln av våra golfbanor/grönytor
-Den dagliga skötseln av klubbhusområdet
Vi erbjuder dig anställning för säsongen 2022
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbete

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Din roll som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med trädgård- och fastighetsrelaterat arbete. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna främst av yttre renhållning och handskottning av snö . U... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Din roll som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med trädgård- och fastighetsrelaterat arbete. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna främst av yttre renhållning och handskottning av snö . Under sommarsäsongen ägnar du dig främst åt att köra grästrimmer, ta bort ogräs från rabatter samt annat förekommande trädgårdsarbete. Din roll som trädgårdsarbetare kommer du att arbeta med trädgård- och fastighetsrelaterat arbete. Under vinterhalvåret består arbetsuppgifterna främst av yttre renhållning . Under sommarsäsongen ägnar du dig främst åt att köra grästrimmer, ta bort ogräs från rabatter samt annat förekommande trädgårdsarbete.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Odlingstekniker ute hos kund

Vi på Grönska vill att alla ska ha tillgång till närodlade, klimatsmarta örter och grönsaker av högsta kvalitet. Vi driver en av Europas största vertikala odlingar i Huddinge, och vi utvecklar även mindre odlingsmoduler anpassade att stå i matbutik, restaurang eller på kontor. Hos oss och i butik producerar vi färska örter och bladgrönt utan några transporter, varje dag, hela året om. Nu söker vi en person som kan vara ute hos våra kunder (olika platser i ... Visa mer
Vi på Grönska vill att alla ska ha tillgång till närodlade, klimatsmarta örter och grönsaker av högsta kvalitet. Vi driver en av Europas största vertikala odlingar i Huddinge, och vi utvecklar även mindre odlingsmoduler anpassade att stå i matbutik, restaurang eller på kontor. Hos oss och i butik producerar vi färska örter och bladgrönt utan några transporter, varje dag, hela året om.
Nu söker vi en person som kan vara ute hos våra kunder (olika platser i Stockholmsområdet) för att säkerställa att deras odlingarna fungerar optimalt. Vi söker framförallt dig som är praktiskt lagd och kan lösa de problem som eventuellt uppstår i odlingarna. Det kan handla om att skruva åt en sensor, justera en pump eller laga ett hål i en slang. Men det kan likväl handla om att identifiera näringsbrister hos plantorna eller skadedjur. Du får inte vara rädd för att kavla upp ärmarna om det behövs. Har du dessutom erfarenhet eller intresse av odling och teknik är det en stor bonus.
Om jobbet som Odlingstekniker ute hos kund
Dina arbetsuppgifter:
Besöka våra kunder och säkerställa att deras odlingsmoduler fungerar optimalt, uppgifter på plats är t.ex. att fylla på med näring, titta och undersöka hur plantor mår
Enklare reparationer och felsökning om det finns problem
Vara stöd i att ta fram produktionsscheman och optimera odlingen
Tillsammans med Grönska utveckla verksamheten genom att sätta upp processer och rutinerVi letar efter dig som är:
Praktiskt lagd
Problemlösare
Tycker om att arbeta självständigt då mycket tid spenderas ensam hos kund
Tar eget ansvar och initiativ
Har intresse eller kunskap om växter
Är noggrannVi förväntar oss inga förkunskaper, Grönska kommer att träna upp en person för denna roll. Det viktiga är att en vill lära sig yrket, och har nyfikenhet och engagemang. Rollen är deltid, vi uppskattar att tiden ute hos kund är ca 4-5 timmar varje dag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare Trädgård

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergym... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer.
Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inriktning trädgård exempelvis trädgårdsmästare eller TCYK:s utbildning. Som ledare ska du kunna leda och engagera ditt team att nå uppställda mål.
Du ska vara problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana och intresse för administrativt arbete. Körkort är ett krav.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare / Parkarbetare

Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu ytterligare trädgårdsarbetare. Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor. Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö. Dina arbetsuppgifter består... Visa mer
Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu ytterligare trädgårdsarbetare.
Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor.
Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av gräsklippning, trimning, ogräsrensning, häckklippning, skräpplockning, nyplanteringar, föryngringsbeskärningar etc.
Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning inom gröna yrken såsom trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare eller liknade. Du innehar kunskaper inom praktisk trädgård och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kommun eller myndighet och dokumenterad erfarenhet av trädgårdsarbete. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig med ett starkt driv och förmåga att arbeta självständigt. Du samarbetar väl med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kollegor och bidrar med ett gott arbetsklimat.


Intervjuer kommer att ske löpande
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Om jobbet Vi söker efter en erfaren trädgårdarbetare som gillar att arbeta med ett leende på läpparna, planera och strukturera upp vardagen. Om dig som söker Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande med förmågan att planera sitt dagliga arbete och ta eget ansvar. Vi ser även att du är ordningsam och lyhörd för att lyssna in kundens önskemål. Framförallt gillar du att vara ute och gör jobbet med ett leende på läpparna! Du är social och h... Visa mer
Om jobbet
Vi söker efter en erfaren trädgårdarbetare som gillar att arbeta med ett leende på läpparna, planera och strukturera upp vardagen.
Om dig som söker
Den vi söker skall vara serviceinriktad och initiativtagande med förmågan att planera sitt dagliga arbete och ta eget ansvar. Vi ser även att du är ordningsam och lyhörd för att lyssna in kundens önskemål. Framförallt gillar du att vara ute och gör jobbet med ett leende på läpparna! Du är social och har erfarenhet att jobba i grupp. Du kommer att arbeta mycket i grupp men även en del på egen hand.
Krav för tjänsten.
Trädgårdsmästarutbildning eller annan längre utbildning inom trädgård
Mycket god vana att planera arbeten.
Van att använda trädgårdsmaskiner
Svenska, engenlska i tal och skrift Visa mindre

Tandtekniker till Universitetstandvården

Ansök    Feb 11    Karolinska Inst    Tandtekniker
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Vid universitetstandvården utbildar vi framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare. Tillsammans med institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade. På universitetstandvården möts kliniker och forskare som tillsammans bidrar till att nå vår vision att vara världsledande inom oral hälsa och förbättra människors livskvalitet.... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Vid universitetstandvården utbildar vi framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare.

Tillsammans med institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade.

På universitetstandvården möts kliniker och forskare som tillsammans bidrar till att nå vår vision att vara världsledande inom oral hälsa och förbättra människors livskvalitet. Vi är totalt 150 medarbetare, fördelade på 7 kliniker, där vi tillsammans med våra studenter behandlar olika patientkategorier. Vår huvudsakliga verksamhet är förlagd till Campus Flemingsberg.

Till Universitetstandvården söker vi nu en tandtekniker som vill ha ett varierat arbete med både framställning av tandtekniska arbeten samt handledning och undervisning av tandläkarstudenter. Tjänsten är förlagd till våra tre kliniker på Campus Flemingsberg: Specialistkliniken, kliniken för Oral diagnostik och kliniken för Oral rehabilitering.

 

Din roll

Tjänsten som tandtekniker innebär framställning av tandtekniska arbeten inom akuttandvård (lagningar av proteser och implantatbroar), avtagbar protetik (helproteser, partial protes), en del fast protetik (keramiska kronor/onlay, långtidstemporära kronor/broar) och bettfysiologi (bettskenor och om möjligt även snarkskenor).

I arbetet som tandtekniker på Universitetstandvården ingår även handledning och undervisning av grundutbildningsstudenter på tandläkarutbildningen inom avtagbar protetik samt CAD/CAM.

 

Vem är du?


Krav:

- - Vi söker dig som har kandidatexamen i tandteknik
- - Flerårig erfarenhet (minst 5-år) av tandteknikeryrket

Meriterande:

- - God erfarenhet av modern CAD/CAM-teknik (scanning/design i 3Shape och eller Cerec)
- - Erfarenhet av fräsmaskiner
- - Erfarenhet 3d Printing
- - God förmåga att kunna undervisa på svenska
- - Pedagogisk utbildning/kurser i pedagogik är meriterande

Arbetet som tandtekniker hos oss är utåtriktat och vi värdesätter därför att du är självständig med känsla för service då klinikernas mål är att sätta patienten och studenten i centrum. Du bör vara en god kommunikatör, strukturerad, noggrann och fungera bra i ett team.

Som tandtekniker trivs du med att arbeta i ett högt tempo i en miljö där du dagligen träffar många människor. I din roll kommer du att arbeta mot våra studenter och därför är det viktigt att du har pedagogisk förmåga och trivs i rollen att lära ut.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

https://ki.se/universitetstandvard/jobba-pa-universitetstandvarden?_ga=2.89540315.1724321187.1574236224-654168445.1534494719Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 27 februari 2022.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss! Visa mindre

Stenläggning,trädgårdsanläggning

Hejsan! På mitt företag arbetar vi med en del olika arbetsformer inom bygg och anläggning. Men jag söker just dig som kan hantera stenar och trädgårdsarbeten. Arbetstiderna börjar från:07.00 till 16.00 i 5 dagar i veckan. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hejsan!
På mitt företag arbetar vi med en del olika arbetsformer inom bygg och anläggning. Men jag söker just dig som kan hantera stenar och trädgårdsarbeten.
Arbetstiderna börjar från:07.00 till 16.00 i 5 dagar i veckan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare inom Park / Trädgård

Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu ytterligare en Arbetsledare. Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor. Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö. Som arbetsledare planerar, ut... Visa mer
Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu ytterligare en Arbetsledare.
Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor.
Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.
Som arbetsledare planerar, utvecklar och leder du arbetet för din grupp.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av planering av arbetsuppgifter som ska utföras på platserna, träffa både med nya och befintliga kunder. Handleder våra entreprenörer, deltar i driftmöten och svarar på inkommande synpunkter och felanmälningar.


Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning inom gröna yrken såsom trädgårdsmästare, trädgårdsingenjör eller liknade samt god datorvana. Du innehar kunskaper inom praktisk trädgård och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kommun eller myndighet och dokumenterad erfarenhet av projekt- och arbetsledning. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig med ett starkt driv och förmåga att arbeta självständigt. Du samarbetar väl med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kollegor och bidrar med ett gott arbetsklimat.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.


Intervjuer kommer att ske löpande
Varmt välkommen med din ansökan senast 5 Januari 2021. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare

Söker du ett roligt och stimulerande arbete i utomhusmiljö? Vill du bli en av oss på Huddinge Samhällsfastigheter? Nu söker vi en duktig trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare till vår grupp i Trångsund/Skogås. Arbetsuppgifter Som trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare hos oss utför du skötsel av våra utemiljöer under hela året. Sommartid består arbetsuppgifterna av gräsklippning/trimning, plantering, ogräsrensning, beskärning av häckar och buskar samt enklare an... Visa mer
Söker du ett roligt och stimulerande arbete i utomhusmiljö? Vill du bli en av oss på Huddinge Samhällsfastigheter? Nu söker vi en duktig trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare till vår grupp i Trångsund/Skogås.
Arbetsuppgifter
Som trädgårdsmästare/trädgårdsarbetare hos oss utför du skötsel av våra utemiljöer under hela året.
Sommartid består arbetsuppgifterna av gräsklippning/trimning, plantering, ogräsrensning, beskärning av häckar och buskar samt enklare anläggningsjobb och reparationer.
Under vinterhalvåret arbetar vi med snöröjning, sandning, beskärningar och trädvård samt reparationer och underhåll av markutrustning. Du kommer att ingå i snöberedskapen och se till att våra fastigheter är plogade och sandade innan verksamheterna öppnar på morgonen.
Under hösten sköter vi lövhanteringen på våra fastigheter och på våren utför vi sandsopning, vårstädning och andra vårarbeten.
Som trädgårdsarbetare är du ansvarig för översyn av lekplatser och annan markutrustning inom ditt område. Du hanterar felanmälningar, utför reparationer och kommer med förslag på förbättringar i anläggningarnas utemiljö.
Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med att jobba utomhus och har yrkeserfarenhet av park- och trädgårdsarbete sedan tidigare. Du har även intresse av mindre anläggningsjobb samt reparation av lekutrustning.
B-körkort är ett krav
Viss datorvana krävs då du kommer att hantera felanmälningar digitalt och konterar dina fakturor vid eventuella inköp.
Då du kommer att köra gräsklippare och hjullastare är det meriterande om du har maskinvana sedan tidigare.
Det är meriterande om du har utbildningsbevis för röjsåg/motorsåg.

Personliga egenskaper
Du trivs med att arbeta utomhus under årets alla säsonger.
Då du kommer att ingå i ett team där kollegor kan vara beroende av dig är punktlighet och bra kommunikation viktigt.
Du kommer att ha eget ansvar för ett antal fastigheter och då arbetsbelastningen säsongsvis är hög behöver du tåla ett högt arbetstempo, vara självgående och kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Du är även noggrann och vill lämna väl utförda arbeten efter dig.
Då du kommer att vara ansiktet utåt mot våra hyresgäster är det viktigt att du är social och kan möta kunder på ett bra sätt. Samt har mycket goda kunskaper i det svenska språket, muntligt och skriftligt.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper då du blir en viktig länk i ett väl fungerande team.
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar provanställning. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka gärna din ansökan redan idag.
Vid frågor om tjänsten kontakta rekryterande chef Therese Pettersson, Arbetsledare Trädgård, 08-535 324 38, [email protected]
Om oss
Huddinge Samhällsfastigheter är ett kommunalt fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar merparten av Huddinges skolor och förskolor, men också äldreboenden, idrottshallar och friluftsanläggningar. Totalt ingår 151 fastigheter i fastighetsbeståndet. Huddinge Samhällsfastigheter har ca. 130 anställda. Hos oss är du en representant för våra värderingar: Framåtanda, Omtanke och Ansvar.
En av våra framgångsfaktorer är våra medarbetare. Därför är medarbetaren vårt fokus och grundstenen i vårt företag. För oss betyder nöjd personal nöjda hyresgäster. Den personliga kontakten mellan våra medarbetare och hyresgästen är viktig för oss. Det är så vi säkerställer kvalitén och skapar förutsättningar för att kunna bygga hållbara miljöer och samarbeten. Visa mindre

Sommarjobb trädgård

Vill du ha ett sommarjobb där du får vistas utomhus och skapa utemiljöer där människor trivs? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Huddinge Samhällsfastigheter. Inför sommarsäsongen erbjuder vi flera tjänster på våra två trädgårdsavdelningar i Skogås och i centrala Huddinge. Arbetsuppgifter I rollen som sommarjobbare kommer du, tillsammans med våra trädgårdsmästare, arbeta för att skapa trivsel i våra utemiljöer. Arbetsuppgifterna består bland annat av: g... Visa mer
Vill du ha ett sommarjobb där du får vistas utomhus och skapa utemiljöer där människor trivs? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Huddinge Samhällsfastigheter. Inför sommarsäsongen erbjuder vi flera tjänster på våra två trädgårdsavdelningar i Skogås och i centrala Huddinge.
Arbetsuppgifter
I rollen som sommarjobbare kommer du, tillsammans med våra trädgårdsmästare, arbeta för att skapa trivsel i våra utemiljöer.
Arbetsuppgifterna består bland annat av:
gräsklippning, trimning
plantering, beskärning av häckar
renhållning av markytor
bevattning av planteringar och ogräsrensning
skötsel och underhåll av trädgårdsmaskiner, redskap och annan utrustning som nyttjas av verksamheten
att utföra mindre reparationer av lekplatser kan också förekomma

Kvalifikationer
Vi söker dig som är företagsam och ansvarstagande. Då arbetet innebär mycket kontakter både med kollegor och hyresgäster behöver du vara serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga. För att trivas i vårt trädgårdteam behöver du tycker om att arbeta utomhus oavsett väder. Vi ser gärna att du innehar B-körkort och det är en fördel om du tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel.
Om tjänsten
Om ovanstående beskrivning passar in på dig, sök då tjänsten redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Vid frågor om tjänsterna kontakta rekryterande chef Therese Pettersson, Arbetsledare trädgård, 08 324 38, [email protected].
Om oss
Huddinge Samhällsfastigheter är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar merparten av Huddinges skolor och förskolor, men också äldreboenden, idrottshallar och friluftsanläggningar. Huddinge Samhällsfastigheter har ca. 130 anställda. Hos oss är du en representant för våra värderingar: Framåtanda, Omtanke och Ansvar. Visa mindre

Banarbetare/Greenkeeper

Ansök    Dec 6    Ågesta Gk Drift AB    Greenkeeper
Ågesta är en vacker golfklubb i Farsta, södra stockholm. Du måste vara positiv, energisk, tillgänglig för att arbeta tidigt på morgonen från 6:00 till 15:00. Helger och vara flexibla med arbetsroller och arbetstider. För oss är det viktigt att du är drivande, handlingskraftig, lojal och har ett stort mått energi. Vidare har du en positiv inställning, är ordningsam och har känsla för detaljer och förbättring. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet frå... Visa mer
Ågesta är en vacker golfklubb i Farsta, södra stockholm. Du måste vara positiv, energisk, tillgänglig för att arbeta tidigt på morgonen från 6:00 till 15:00. Helger och vara flexibla med arbetsroller och arbetstider. För oss är det viktigt att du är drivande, handlingskraftig, lojal och har ett stort mått energi. Vidare har du en positiv inställning, är ordningsam och har känsla för detaljer och förbättring.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från golfbaneskötsel, själv spelar golf och har ett genuint intresse för sporten och B-körkort.


Nu söker vi dig som vill hjälpa oss i vårt arbete att utveckla och upprätthålla vår golfbana. I din roll som golfbanearbetare/greenkeeper kommer du vara en del av vårt team som arbetar med:
-Den dagliga skötseln av våra golfbanor/grönytor
-Den dagliga skötseln av klubbhusområdet
-Skötsel av vår maskinpark


Vi erbjuder dig anställning för säsongen 2022


Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Lagbas, Trädgård

Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu ytterligare en Arbetsledare. Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor. Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö. Som lagbas planerar, utveckla... Visa mer
Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu ytterligare en Arbetsledare.
Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor.
Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.
Som lagbas planerar, utvecklar och leder du arbetet för din grupp. Till din hjälp har du din arbetsledare att rådfråga.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av utföra och planera de arbetsuppgifter som ska utföras på platserna, träffa både med nya och befintliga kunder. Visar våra entreprenörer för arbeten, kan förekomma att du får delta i driftmöten och utför felanmälningar.


Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning inom gröna yrken såsom trädgårdsmästare, trädgårdsanläggare eller liknade samt god datorvana. Du innehar kunskaper inom praktisk trädgård och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig med ett starkt driv och förmåga att arbeta självständigt som i grupp. Du samarbetar väl med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kollegor och bidrar med ett gott arbetsklimat.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.


Intervjuer kommer att ske löpande,
Varmt välkommen med din ansökan senast 5 Januari 2021. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl [email protected]


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare Park / Trädgård

Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu ytterligare en Arbetsledare. Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor. Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö. Som arbetsledare planerar,... Visa mer
Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu ytterligare en Arbetsledare.
Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor.
Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.
Som arbetsledare planerar, utvecklar och leder du arbetet för din grupp.
Dina arbetsuppgifter består bland annat av planering av arbetsuppgifter som ska utföras på platserna, träffa både med nya och befintliga kunder. Handleder våra entreprenörer, deltar i driftmöten och svarar på inkommande synpunkter och felanmälningar.


Vem är du?
Du har eftergymnasial utbildning inom gröna yrken såsom trädgårdsmästare, trädgårdsingenjör eller liknade samt god datorvana. Du innehar kunskaper inom praktisk trädgård och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kommun eller myndighet och dokumenterad erfarenhet av projekt- och arbetsledning. Du behärskar svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig med ett starkt driv och förmåga att arbeta självständigt. Du samarbetar väl med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kollegor och bidrar med ett gott arbetsklimat.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.


Intervjuer kommer att ske löpande,
Varmt välkommen med din ansökan senast 5 Januari 2021. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl [email protected]


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Snickare/ Anläggare

Ågesta är en vacker golfklubb i Farsta, södra stockholm. Du måste vara positiv, energisk, tillgänglig för att arbeta tidigt på morgonen från 6:00 till 15:00. Helger och vara flexibla med arbetsroller och arbetstider. För oss är det viktigt att du är drivande, handlingskraftig, lojal och har ett stort mått energi. Vidare har du en positiv inställning, är ordningsam och har känsla för detaljer och förbättring. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet frå... Visa mer
Ågesta är en vacker golfklubb i Farsta, södra stockholm. Du måste vara positiv, energisk, tillgänglig för att arbeta tidigt på morgonen från 6:00 till 15:00. Helger och vara flexibla med arbetsroller och arbetstider. För oss är det viktigt att du är drivande, handlingskraftig, lojal och har ett stort mått energi. Vidare har du en positiv inställning, är ordningsam och har känsla för detaljer och förbättring.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från golfbaneskötsel och själv spelar golf.
Du kommer arbetar mest med byggprojekt på golfbanan. (Trä sliper projekter och Pathway förbättering).
-Plus den dagliga skötseln av våra golfbanor.
Välkommen med din ansökan till [email protected] Visa mindre

Djurskötare

Om jobbet Hunddagisfröken Spadertass Hundcenter är ett hunddagis i grunden. Startades av Camilla Wennström för ca 15 år sen. Vi ligger i det natursköna Björnkulla i Flemmingsberg, dvs ca 15 minuters gångväg från Flemingsbergsstation och ca 2 minuter från närmaste busshållplats. I dagsläget har vi drygt 40 hundar inskrivna, ett flertalet av dessa är på halvtid. Vi öppnar 06:30 och stänger klockan 18:00. Vi har även ett hundspa, här kan våra inskrivna hund... Visa mer
Om jobbet
Hunddagisfröken


Spadertass Hundcenter är ett hunddagis i grunden. Startades av Camilla Wennström för ca 15 år sen. Vi ligger i det natursköna Björnkulla i Flemmingsberg, dvs ca 15 minuters gångväg från Flemingsbergsstation och ca 2 minuter från närmaste busshållplats. I dagsläget har vi drygt 40 hundar inskrivna, ett flertalet av dessa är på halvtid. Vi öppnar 06:30 och stänger klockan 18:00. Vi har även ett hundspa, här kan våra inskrivna hundar men även hundar utifrån komma på en skön stund med tex massage, bad, trim och kloklipp. På vårt spa har vi även rehabilitering vilket innebär att vi kan erbjuda bl.a träning efter tex operationer i vår Water Treadmil samt laserbehandlingar med Optilaser för de som har krämpor. Vi har även en shop där vi erbjuder färskfoder och en del andra saker för våra fyrbenta. Idag arbetar 5 personer varav en på distans.
Vad ska du göra hos oss?
Du som ska arbeta hos oss ska ha stort engagemang, intresse och kunskap för hundar. Vi börjar dagen med att ta emot våra hundar. Mottagningen är mellan 06:30 till 8:30. Därefter börjar våra promenader runt 9. Vi är ute ca 1-2½ timme med våra grupper vi tilldelas. När vi kommer in runt 10:30-11:00 kör vi aktivering med en hund i taget enligt schema. Vi fotar vår aktivering o lägger ut på vårt Instagram. Ca kl 12:00 har våra hundar lunch och siesta. Vi som då arbetar får passa på att ha lite mys med hundarna samt inta vår egen lunch. Framåt 14 tar vi vår eftermiddagspromenad. Vi är då ute ca 30 minuter. Omkring klockan 15 börjar de första hundarna att gå hem. Mellan 15-18 sköter den som stänger även städningen på dagis. Städningen är en viktig del och något vi alltid fått mycket beröm för av våra kunder. Klockan 18 stänger vi och går hem för dagen.
Varför jobba på Spadertass?
Vi är ett sammansvetsat gäng som har kul även under arbetstid. För dig som vill arbeta i en ”hemma miljö” vilket vi eftersträvar, är detta stället du kommer att älska. Vi är rätt blandade åldrar och alla besitter vi olika kunskaper och erfarenheter. Vi pratar gärna om något ska förändras och ser till att de som vill göra något extra kommer till tals. Även i stressiga situationer försöker vi se till allas bästa, dvs både våra fyrbenta och dig som arbetar här.


Vem söker vi?
Vi tror att ni som söker denna tjänst är från 20 och uppåt, du ska ha god fysik då det ibland kan behövas främst på våra promenader. Du ska ha erfarenhet av hund och inte bara i familjen, ett plus är givetvis om du arbetat på hunddagis, hundpensionat eller liknande. Du behöver vara självständig och se vad som behöver göras. Du ska vara lyhörd både för hundarna, dess ägare och dina arbetskamrater. Är du en problemlösare är detta också ett stort plus. Dvs du finner på lösningar även om det för stunden kan krävas en del av dig själv. Vi tror även det är viktigt att du som person har resurser att säga ifrån på ett bra sätt, nåt som ibland är nödvändigt till våra fyrbenta. Då vi har en del äldre hundar är det viktigt att du är lyhörd för deras behov. Har du dessutom erfarenheter eller stort intresse av djurhälsa är det bra. Man kommer att assistera tex vid kloklipp, bad och trim främst. Du bör även ha ett fotointresse. Vi tar kort vid aktiveringarna dagligen samt ibland i andra sammanhang. Dessa sätts ut på vårt Instagram som följs av vovvarnas ägare.
Vi har en liten kurslokal så visar det sig att du har utbildning och erfarenhet att hålla kurser är även det ett plus.


Du som känner att detta låter som ett jobb för dig, skickar ett mail innehållande cv samt ett brev vem du är till [email protected]. Då vi snarast önskar få in någon kommer vi att arbeta med rekryteringsprocessen aktivt den närmaste veckan. När du söker detta jobb ber vi dig att tänka på att det är en del tidiga mornar och att vi stänger kl 18. Självklart går detta på schema. De är därför nästan nödvändigt att du innehar B körkort alt bor nära.
Tjänsten är på 100% Visa mindre

Senior Hortonom

Ansök    Nov 9    OH MY GREENS AB    Hortonom
Vi söker en Senior Hortonom. Oh My Greens AB ger sig på en ny resa där vi stor satsar på vertikal farming då det är det nya framtiden inom grönodling. Vi söker därför en senior hortonom som kan kick-starta denna äventyr! Vi värdesätter att du är en social person som trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag. Du är inte rädd för att skapa relationer och sälja och bjuder gärna människor i din omgivning på ett extra leende. Vad erbjuder d... Visa mer
Vi söker en Senior Hortonom.
Oh My Greens AB ger sig på en ny resa där vi stor satsar på vertikal farming då det är det nya framtiden inom grönodling. Vi söker därför en senior hortonom som kan kick-starta denna äventyr!
Vi värdesätter att du är en social person som trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag. Du är inte rädd för att skapa relationer och sälja och bjuder gärna människor i din omgivning på ett extra leende.

Vad erbjuder du oss?
Ett glatt humör och en positiv inställning
Du är en engagerad medarbetare
Du gillar att ta initiativ och ansvar
Du vill lära dig mer för att kunna utvecklas
Du är en stolt representant för vårat varumärke

Vad erbjuder vi dig?
En rolig och social arbetsplats där du får träffa olika människor i arbetet dagligen
Chansen att arbeta inom ett växande företag där du kan följa med oss på resan inom vertikal farming
Möjligheten att utvecklas ihop med dina kollegor


Som person:
Du föregår med gott exempel och har hög social kompetens med en positiv inställning som smittar av sig till både medarbetare och kunder. Vi ser att du är ordningsam och gärna jobbar i högt tempo. Det är enkelt att samarbeta med dig där du är van med att snabbt kunna flytta fokus mellan olika arbetsuppgifter och du uppskattar utmaningen att aldrig riktigt veta hur dagen kommer att bli.
Vi tror att du har stort odlingsintresse samt är lösningsorienterad och gillar att följa med i de trender som är inom vertikal farming. Visa mindre

Odlare ute hos kund

Vi på Grönska vill att alla ska ha tillgång till närodlade, klimatsmarta örter och grönsaker av högsta kvalité. Vi driver en av Europas största vertikala odlingar i Huddinge, och vi utvecklar även mindre odlingsmoduler anpassade att stå i matbutik, restaurang eller på kontor. Hos oss och i butik producerar vi färska örter och bladgrönt utan några transporter, varje dag, hela året om. Nu söker vi en person som kan vara ute hos våra kunder (olika platser i S... Visa mer
Vi på Grönska vill att alla ska ha tillgång till närodlade, klimatsmarta örter och grönsaker av högsta kvalité. Vi driver en av Europas största vertikala odlingar i Huddinge, och vi utvecklar även mindre odlingsmoduler anpassade att stå i matbutik, restaurang eller på kontor. Hos oss och i butik producerar vi färska örter och bladgrönt utan några transporter, varje dag, hela året om.
Nu söker vi en person som kan vara ute hos våra kunder (olika platser i Stockholmsområdet) för att säkerställa att deras odlingarna fungerar optimalt. Vi söker framförallt dig som är praktiskt lagd och kan lösa de problem som eventuellt uppstår i odlingarna. Det kan handla om att skruva åt en sensor, justera en pump eller laga ett hål i en slang. Men det kan likväl handla om att identifiera näringsbrister hos plantorna eller skadedjur. Du får inte vara rädd för att kavla upp armarna om det behövs. Har du dessutom erfarenhet eller intresse av odling och teknik är det en stor bonus.
Om jobbet som Odlare ute hos kund
Dina arbetsuppgifter:
Besöka våra kunder och säkerställa att deras odlingsmoduler fungerar optimalt, uppgifter på plats är t.ex. att fylla på med näring, titta och undersöka hur plantor mår
Enklare reparationer och felsökning om det finns problem
Vara stöd i att ta fram produktionsscheman och optimera odlingen
Tillsammans med Grönska utveckla verksamheten genom att sätta upp processer och rutiner

Vi letar efter dig som är:
Praktiskt lagd
Problemlösare
Tycker om att arbeta självständigt då mycket tid spenderas ensam hos kund
Tar eget ansvar och initiativ
Har intresse eller kunskap om växter
Är noggrannVi förväntar oss inga förkunskaper, Grönska kommer att träna upp en person för denna roll. Det viktiga är att en vill lära sig yrket, och har nyfikenhet och engagemang. Rollen är deltid, vi behöver hjälp ca 3-5 timmar varje dag. Rollen kan utvecklas till en heltid över tid, och är du intresserad av att jobba mer än 3-5 timmar per dag kan vi erbjuda fler timmar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

trädgårdsarbetare med C-körkort

SWORAB HB söker 5 st. trädgårdsanläggare med C-körkort. Arbete från 1 april 2022 till 31 oktober 2022. Fulltidsarbete 40 tim. i veckan, arbete består av grävning för plantering, borttagning av gamla buskar träd, plantering av barrväxter, förberedning och läggning av gräsmatta ,lön enligt kollektivavtal. Skicka CV eller intresseanmälan via email. [email protected] Visa mer
SWORAB HB söker 5 st. trädgårdsanläggare med C-körkort. Arbete från 1 april 2022 till 31 oktober 2022. Fulltidsarbete 40 tim. i veckan, arbete består av grävning för plantering, borttagning av gamla buskar träd, plantering av barrväxter, förberedning och läggning av gräsmatta ,lön enligt kollektivavtal. Skicka CV eller intresseanmälan via email. [email protected] Visa mindre

Anläggare/maskinförare

Vi söker en erfaren anläggare till vårt anläggningsteam! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för utemiljö, är noggrann, serviceinriktad och trivs med att både arbeta i grupp och kan jobba självständigt. Du är mångsidig och kan lite av varje inom området anläggning då arbetet har varierande arbetsuppgifter med allt ifrån större anläggningsuppdrag till grävarbeten. Vi tror att du är prestigelös när det kommer till olika arbetsuppgifter och att du, so... Visa mer
Vi söker en erfaren anläggare till vårt anläggningsteam!
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för utemiljö, är noggrann, serviceinriktad och trivs med att både arbeta i grupp och kan jobba självständigt. Du är mångsidig och kan lite av varje inom området anläggning då arbetet har varierande arbetsuppgifter med allt ifrån större anläggningsuppdrag till grävarbeten. Vi tror att du är prestigelös när det kommer till olika arbetsuppgifter och att du, som vi, strävar efter att leverera hög kvalitet. Har du en anläggarutbildning i grunden så är det en stor merit men dock inget krav. Vi ser gärna att du tidigare har räknat på mindre anläggningsjobb och har skrivit offerter.
Vi arbetar ute i alla väder och i jobbet ingår tunga lyft så du bör ha en god fysik och vara vädertålig.
Daglig kundkontakt förekommer så goda kunskaper i svenska är ett krav.
B-körkort är ett krav, innehav av BE (tungt släp) är en merit.
Goda utvecklingsmöjligheter finns för rätt person.
Vid frågor om tjänsten kontakta Martin Karlsson på telefon: 070-797 88 07
Om oss
Svensk Utemiljö AB är ett personligt, väletablerat skötsel- och anläggningsföretag beläget söder om Stockholm och ingår i Allgranth koncernen.
Vi utför olika anläggningsarbeten ute hos våra kunder som kan vara bostadsföreningar, företag eller privatkunder. Under vinterhalvåret sköter vi snöröjningen åt våra kunder med vinterkontrakt.
Vi är stolta över vårt yrke och för oss är service och kvalitet viktigt. Med vår passion för utemiljö vill vi leverera det där lilla extra till våra kunder. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker dig som vill arbeta utomhus samt har ett intresse för trädgårdsskötsel. Vidare ser vi att du som ansöker är händig och lösningsorienterad. Du har förmågan att se kundens behov och avhjälpa problem innan de uppstår. För att trivas i rollen är det en förutsättning att du är mål- och resultatorienterad. Som anställd hos oss arbetar du i en flexibel organisation med mycket varierade arbetsuppgifter med tyngdpunkt på trädgård-, mark-, anläggningsarbete... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta utomhus samt har ett intresse för trädgårdsskötsel. Vidare ser vi att du som ansöker är händig och lösningsorienterad.
Du har förmågan att se kundens behov och avhjälpa problem innan de uppstår. För att trivas i rollen är det en förutsättning att du är mål- och resultatorienterad.
Som anställd hos oss arbetar du i en flexibel organisation med mycket varierade arbetsuppgifter med tyngdpunkt på trädgård-, mark-, anläggningsarbeten. Visa mindre

Arbetsledare Trädgård

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergym... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer.
Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inriktning trädgård exempelvis trädgårdsmästare eller TCYK:s utbildning. Som ledare ska du kunna leda och engagera ditt team att nå uppställda mål.
Du ska vara problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana och intresse för administrativt arbete. Körkort är ett krav. Visa mindre

Arbetsledare Trädgård

DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer. Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergym... Visa mer
DN Trädgård & Markskötsel är ett entreprenadföretag inom fastighetsskötsel som vuxit kraftigt sedan 2015. Vi arbetar med skötsel av utemiljöer och våra tjänster inriktar sig mot offentliga och privata fastighetsbolag där vi hjälper dessa med deras utemiljöer.
Vi söker dig som har flerårig relevant erfarenhet från en ledande roll och vana av att arbeta i entreprenadform. Tidigare meriter kan vara från trädgårdsbranschen . Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inriktning trädgård exempelvis trädgårdsmästare eller TCYK:s utbildning. Som ledare ska du kunna leda och engagera ditt team att nå uppställda mål.
Du ska vara problemlösare som kan hantera ett stundtals högt tempo genom att prioritera och organisera såväl ditt eget som andras arbete. Då företaget har ett välutvecklat IT-stöd förutsätter vi att du har god datorvana och intresse för administrativt arbete. Körkort är ett krav. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi söker dig som vill arbeta med trädgårdsarbete samt anläggning. I arbetsuppgifterna ingår skräpplockning, ogräsrensning, gräsklippning, trimning, höststädning, vinterarbete, slyröjning. Anläggningsarbete, platt och stensättning, m.m. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta med trädgårdsarbete samt anläggning. I arbetsuppgifterna ingår skräpplockning, ogräsrensning, gräsklippning, trimning, höststädning, vinterarbete, slyröjning. Anläggningsarbete, platt och stensättning, m.m.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Vi söker dig som är villig att arbeta utomhus Du ska vara noggrann, skötsam, kunnig med samtliga arbetsmoment. Vintertid kommer mycket arbete utföras på obekväm arbetstid vilket kräver att du är på arbetsplatsen i god tid. Jourtjänstgöring förekommer speciellt vintertid men även förekommande under resten av året. Maskin vana nödvändig för att kunna utföra samtliga moment, såsom gräsklippning, beskärning, snöröjning, etc. Vi arbetar inom utemiljön vilket i... Visa mer
Vi söker dig som är villig att arbeta utomhus Du ska vara noggrann, skötsam, kunnig med samtliga arbetsmoment. Vintertid kommer mycket arbete utföras på obekväm arbetstid vilket kräver att du är på arbetsplatsen i god tid.
Jourtjänstgöring förekommer speciellt vintertid men även förekommande under resten av året. Maskin vana nödvändig för att kunna utföra samtliga moment, såsom gräsklippning, beskärning, snöröjning, etc. Vi arbetar inom utemiljön vilket innebär ambulerande arbete på olika platser i främst Stockholms län men kan även bli aktuellt inom närliggande län.
Du ska vara social för att kunna arbeta tillsammans i grupp.


Vi arbetar inom utemiljön vilket innebär ambulerande arbete på olika platser i främst Stockholms län men kan även bli aktuellt inom närliggande län.
arbetet utförs till 99% utomhus vilket kräver att man tycker om detta & arbetar i en föränderlig miljö dagligen.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre