Lediga jobb som Bygg och anläggning i Huddinge

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Miljöarbetare sökes

Vi söker en duktig C-chaufför med giltigt YKB för ett uppdrag hos vår kund under perioden april-november. Kunden är verksamma inom avfallsbranschen och jobbar i de södra delarna av Stockholm. Arbetsbeskrivning I rollen som miljöarbetare är dina arbetsuppgifter att åka ut tillfastigheter, både privata och kommersiella, och tömma sopor och återvinningskärl. Utöver detta tillkommer även spolning av befintliga avfallskärl. Krav - C-kort - Giltigt YKB - Erfa... Visa mer
Vi söker en duktig C-chaufför med giltigt YKB för ett uppdrag hos vår kund under perioden april-november. Kunden är verksamma inom avfallsbranschen och jobbar i de södra delarna av Stockholm.
Arbetsbeskrivning
I rollen som miljöarbetare är dina arbetsuppgifter att åka ut tillfastigheter, både privata och kommersiella, och tömma sopor och återvinningskärl. Utöver detta tillkommer även spolning av befintliga avfallskärl.
Krav
- C-kort
- Giltigt YKB
- Erfarenhet av kranbil är starkt meriterande
Om dig
Förutom ställda krav är du öppen, social och har lätt för att ta kontakt med människor. Du har även ett säkerhetstänk i trafiken då du är ute och kör hela dagarna. Du uppskattar vara utomhus och har inga problem med att arbeta i alla väder. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt.
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Uppfyller du kraven av profilen? Tveka då inte med att skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Erfaren projektledare till Tvärförbindelse Södertörn

Nytt
Programmet Tvärförbindelse Södertörn närmar sig den mycket spännande byggfasen. Är du den erfarna projektledare som ska vara med och driva ett av Sveriges största infrastrukturprojekt till nästa fas? Erfaren projektledare till Tvärförbindelse Södertörn Arbetsuppgifter Tvärförbindelse Södertörn är en viktig pusselbit för att skapa ett mer tillgängligt Södertörn. Vi bygger en helt ny trafiklösning för bättre säkerhet och smidigare transportmöjlighete... Visa mer
Programmet Tvärförbindelse Södertörn närmar sig den mycket spännande byggfasen. Är du den erfarna projektledare som ska vara med och driva ett av Sveriges största infrastrukturprojekt till nästa fas?


Erfaren projektledare till Tvärförbindelse Södertörn

Arbetsuppgifter

Tvärförbindelse Södertörn är en viktig pusselbit för att skapa ett mer tillgängligt Södertörn. Vi bygger en helt ny trafiklösning för bättre säkerhet och smidigare transportmöjligheter genom en 2 mil mötesfri motortrafikled med separat gång- och cykelväg från Kungens Kurva, via Flemingsberg, till Jordbro.
Vi söker nu en projektledare till det största av de tre tunnelprojekten inom programmet, Flemingsbergstunneln, en 3 km lång bergtunnel för biltrafik med två separata tunnelrör. Projektets budget ligger i storleksordningen 3 miljarder vilket innebär att du bär ansvar för ett tungt projekt med stor påverkan på omgivningen.
Här finns möjligheten att ta ett helhetsansvar för bland annat projektering, upphandling och genomförande av entreprenaderna som ingår i projektet. I projekt av den här storleksordningen har du en övergripande roll som ställer höga krav på ledarskap, kommunikation och samordning såväl som en god administrativ ådra. Du är en nyckelperson i programmets organisation och har som uppgift att bygga upp, leda och utveckla ditt projektteam på ca 20 - 25 personer, som kommer bestå av olika kompetenser som bland annat andra projektledare, projektingenjörer och specialister. Du ansvarar för att styra och följa upp projektet och är en företrädare för projektet både externt och internt.
Jag som blir din chef heter Mar Rojo Bermudez. Jag är närvarande i mitt ledarskap och drivs av att åstadkomma resultat tillsammans, att inspirera människor framåt och att kunna bidra till att andra kan växa och utvecklas. Engagemang, tydlig kommunikation och tillit till varandra är oerhört viktigt i vår arbetskultur. Hoppas att du vill vara med oss och leda ett härligt gäng in i byggskedet!

Övrig information

Placeringsort för den här tjänsten är nya projektkontoret i Flemingsberg.
Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet. Intervjuer hålls via Skype och är planerade att ske under vecka 16.
Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du en mycket god ledarförmåga där du bygger förtroende, levererar resultat och driver utveckling som bidrar till att organisationen når sina mål och skapar nytta. Du samarbetar och har en god kommunikationsförmåga, vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt, är lyhörd och anpassar din kommunikation till mottagaren. Vidare har du lätt för att strukturera i ditt arbete och trivs när du får använda din analytiska problemlösningsförmåga.
Vi söker dig som har
universitets- eller högskoleutbildning om minst 180 HP (120p) inom samhällsbyggnad eller byggteknik, alternativt annan liknande utbildning i kombination med erfarenhet som vi bedömer som likvärdigt
flerårig aktuell erfarenhet som projektledare inom stora infrastrukturprojekt, eller likvärdig ledande funktion
erfarenhet av att leda andra ledare
kunskap inom entreprenadjuridik (standardavtal AB, ABT)
körkort för personbil
goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har
erfarenhet av tunnelprojekt
erfarenhet av samordning med externa intressenter, som kommuner eller angränsande projekt.
god kontrakts- och förhandlingsvana
erfarenhet av upphandling.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med de som del av urvalsunderlaget.
Inom Stora projekt leder vi flera av Trafikverkets allra största investeringsprojekt. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.
#LI-Hybrid
#LI-BS1

Läs mer här

Mer om programmet

https://www.trafikverket.se/vara-projekt/projekt-i-stockholms-lan/vag-259-tvarforbindelse-sodertorn/ Visa mindre

Ventilationsinjusterare och Styr- och Regler tekniker - Stockholm

Ansök    Feb 19    J B-Profiler AB    Ventilationstekniker
Vi söker en pålitlig, erfaren och kunnig: Ventilationsinjusterare och / eller Styr- och Reglertekniker Krav: Körkort och kunna svenska i tal och skrift. Tjänsten avser: Heltid, vardagar måndag till fredag Maila Uffe Renner: [email protected] J B-Profiler AB i Huddinge Stockholm Visa mer
Vi söker en pålitlig, erfaren och kunnig:
Ventilationsinjusterare
och / eller
Styr- och Reglertekniker
Krav: Körkort och kunna svenska i tal och skrift.
Tjänsten avser: Heltid, vardagar måndag till fredag
Maila Uffe Renner: [email protected]
J B-Profiler AB i Huddinge Stockholm Visa mindre

Trä-arbetare

Om oss: På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter. Arbetsuppgifter: Snickeri, inklusive byggnation och montering av träkonstruktioner. Reparationer och underhåll av bef... Visa mer
Om oss:
På Aura Personal tror vi på människor och deras potential. Vi är fast övertygade om att var och en har möjlighet att skapa sin egen framgång, bara de får rätt stöd och möjligheter. Med flera års erfarenhet inom branschen är vi dedikerade till att identifiera individer som strävar efter utveckling och vill utforska nya möjligheter.

Arbetsuppgifter:

Snickeri, inklusive byggnation och montering av träkonstruktioner.
Reparationer och underhåll av befintliga trästrukturer.
Läsning av ritningar och efterlevnad av tekniska specifikationer.
Säkerställa säkerheten och kvaliteten inom projekten.

Krav:

Minst 3 års erfarenhet som träarbetare.
Punktlig, självgående och god förmåga att arbeta i team.
Noggrannhet och förmåga att följa säkerhetsföreskrifter och ritningar.

Personliga egenskaper:

Noggrannhet och engagemang i arbetet.
Självgående med hög arbetsmoral och god tidsstyrning.
Flexibilitet och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter.

Erbjudande:

Attraktiv lön 
Möjlighet att utveckla dina färdigheter.
Stödjande arbetsmiljö.

 

Ansök genom att skicka ditt CV och en kort motivering till [email protected]. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och skapa framgångsrika resultat tillsammans! Visa mindre

Plåtslagare / Servicetekniker / Tätskiktsmontör

Våran service avdelning växer och vi söker nu nya medarbetare. Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb som plåtslagare / servicetekniker inom våran serviceavdelning. Jonaeson Bleck & Plåtslageri AB har flyttat delar av sin verksamhet till nybyggda lokaler i Länna, söder om Stockholm som kommer vara din huvudpunkt. Tjänsten innefattar arbete i Stockholm med omnejd. Arbetsbeskrivning -Takkontroller -Montering Taksäkerhetsanordningar -Montering Vatten... Visa mer
Våran service avdelning växer och vi söker nu nya medarbetare.
Vi erbjuder ett spännande och varierande jobb som plåtslagare / servicetekniker inom våran serviceavdelning.
Jonaeson Bleck & Plåtslageri AB har flyttat delar av sin verksamhet till nybyggda lokaler i Länna, söder om Stockholm som kommer vara din huvudpunkt. Tjänsten innefattar arbete i Stockholm med omnejd.


Arbetsbeskrivning
-Takkontroller
-Montering Taksäkerhetsanordningar
-Montering Vattenavrinning
-Service relaterade plåtarbeten
-Läckagesökningar
-Snöskottning


Kvalifikationer
-God arbetsmoral med ett stort engagemang
-Driftig, strukturerad, kommunikativ, stresstålig
-Lyhörd, lösningsorienterad och gillar höjder
-Ha social förmåga med kreativt tänkande och vilja ta sig an alla utmaningar
-Kunna se lösningar i stället för problem
-Kunna motivera sina medarbetare och skapa ett positivt arbetsklimat
-God kommunikation i både tal och skrift på engelska


Jobba hos oss
Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till företagets breda och djupa kunskap med möjligheter att utvecklas.
Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang.
Efter 100 år kan vi säga att vi är en ledande aktör inom plåtslageribranschen.
Inom bolaget erbjuder vi bland annat ledarskapsutveckling för våra medarbetare.
Vi har en stor stolthet för våra gemensamt drivna projekt och slutförda uppdrag där vi strävar efter en långsiktig relation med våra kunder.


Är du intresserad?
Välkommen in med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

On Site Claims Engineer

On Site Claims Engineer På HOCHTIEF Infrastructure är vi involverade i byggandet av några av Sveriges största infrastrukturprojekt. Vi söker nu en Claims Engineer till ett av våra infrastrukturprojekt i Stockholmsområdet. Som Claims Engineer kommer du att ansvara för att förbereda framgångsrika krav som täcker ett brett spektrum av tekniska ämnen. Du kommer att ha möjlighet att direkt bidra till projektets framgång. Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta... Visa mer
On Site Claims Engineer
På HOCHTIEF Infrastructure är vi involverade i byggandet av några av Sveriges största infrastrukturprojekt.
Vi söker nu en Claims Engineer till ett av våra infrastrukturprojekt i Stockholmsområdet. Som Claims Engineer kommer du att ansvara för att förbereda framgångsrika krav som täcker ett brett spektrum av tekniska ämnen. Du kommer att ha möjlighet att direkt bidra till projektets framgång.
Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta följande:
Förberedelse av strukturerade, robusta och väl genomtänkta anspråk i nära samarbete med kontraktschefen och byggcheferna
Noggrann forskning och analys av befintliga dokument (dagliga byggrapporter, fakturor, ritningar etc.) för att ge en tillförlitlig grund för kraven
Förberedelse av kostnadsberäkningen för anspråken (beräkning)
Sammanställning av alla dokument som är relevanta för anspråket för att säkerställa att anspråket blir framgångsrikt
Identifiering av nya potentiella krav baserat på kunskap om kontraktet och aktiviteter på plats

Några utav de förmåner vi har hos oss är:
Förse dig med ett bra ersättningspaket
Ta hand om din kompetensutveckling
Tillhandahålla en öppen och professionell arbetsmiljö
Tillhandahålla stabiliteten i ett stort internationellt företag

Om du
talar, läser och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska
har minst 3 års erfarenhet av byggarbetsplatser,
har erfarenhet av kostnadsberäkning och prissättning,
har erfarenhet av AMA och ABT06,
trivs med att arbeta i en internationell miljö,
har goda kunskaper i MS Windows och Office-paketet

kan du vara den person vi letar efter.

Om du är intresserad eller om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta Charlotte Almlund (HR) [email protected], + 46 (0) 72 27001114 eller ansök direkt på: https://hochtief.se/karriar/ Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Feb 9    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss: Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket. Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt. Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:

Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.

Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.

Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.


Vi söker dig som:

- Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
- Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
- Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
- Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
- Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
- Talar svenska eller engelska.
- Kan hantera administrativa uppgifter.Ansökan:

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Feb 9    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: - Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den ö... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB!

Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:

- Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.

- Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.

- De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.

- På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:

- Är villig att lära dig mer inom takomläggning.

- Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.

- Är professionell och effektiv.

- Kan vägleda människor från start till mål.

- Är inte höjdrädd.

- Har normal till god datavana.

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

- Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.

Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.

Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Feb 9    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat. Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare. De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en star... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.

Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.Om företaget

Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.

DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.

DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.

Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Miljöarbetare sökes

Vi söker en duktig C-chaufför med giltigt YKB för ett uppdrag hos vår kund under perioden april-november. Kunden är verksamma inom avfallsbranschen och jobbar i de södra delarna av Stockholm. Arbetsbeskrivning I rollen som miljöarbetare är dina arbetsuppgifter att åka ut tillfastigheter, både privata och kommersiella, och tömma sopor och återvinningskärl. Utöver detta tillkommer även spolning av befintliga avfallskärl. Krav - C-kort - Giltigt YKB - Erfa... Visa mer
Vi söker en duktig C-chaufför med giltigt YKB för ett uppdrag hos vår kund under perioden april-november. Kunden är verksamma inom avfallsbranschen och jobbar i de södra delarna av Stockholm.
Arbetsbeskrivning
I rollen som miljöarbetare är dina arbetsuppgifter att åka ut tillfastigheter, både privata och kommersiella, och tömma sopor och återvinningskärl. Utöver detta tillkommer även spolning av befintliga avfallskärl.
Krav
- C-kort
- Giltigt YKB
- Erfarenhet av kranbil är starkt meriterande
Om dig
Förutom ställda krav är du öppen, social och har lätt för att ta kontakt med människor. Du har även ett säkerhetstänk i trafiken då du är ute och kör hela dagarna. Du uppskattar vara utomhus och har inga problem med att arbeta i alla väder. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt.
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Uppfyller du kraven av profilen? Tveka då inte med att skicka in din ansökan redan idag!


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Plattsättare

Ansök    Jan 31    Trexab Bygg-Sanering AB    Plattsättare
Vi på Trexab Bygg-Sanering AB strävar efter excellens inom plattsättning och söker nu en skicklig service man med inriktning sten och sanering. Om du delar vår passion för precision och kvalitet, erbjuder vi en spännande möjlighet att vara en del av vår framgångsrika resa. Visa mer
Vi på Trexab Bygg-Sanering AB strävar efter excellens inom plattsättning och söker nu en skicklig service man med inriktning sten och sanering. Om du delar vår passion för precision och kvalitet, erbjuder vi en spännande möjlighet att vara en del av vår framgångsrika resa. Visa mindre

Anläggare till litet team sökes!

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom anläggning och tar stort eget ansvar? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet. Vi är ISO-certifierade... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom anläggning och tar stort eget ansvar?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Du utgår från vårt kontor i Vårby och arbetet utförs hos våra kunder över Stockholmsområdet.
Din profil:
Du är driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom anläggning. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av anläggningsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom anläggning
Meriterande:
Utbildning inom anläggning
Maskinvana av lastmaskin och grävmaskin
Mångsidig erfarenhet av anläggningsarbeten så som bland annat stensättning och dränering
Heta arbeten, Bas U och Bas P
Vi tillämpar Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ANLÄGGARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 2024-04-30 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Projektledare

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den p... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi en engagerad projektledare som ska bidra till en smidig och effektiv leverans av en ny vagnpark.I rollen är du spindeln i nätet och håller ihop projektet från ax till limpa. Detta projekt löper från och med nu till januari 2025.
Område: Huddinge
Tjänsten är heltid med möjlighet till hybridarbete.

Dina arbetsuppgifter
Övergripnade ansvar för samordning av leveranserna, kommunikation i arbetsgruppen internt samt mellan kunder och leverantörer. Ta fram rutiner för leveranssäkring av vagnparken till slutkund. Arbetsleda och schemalägga montörer.

Vem är du?
Stark engagerad ledare med lösningsorienterat sinne. Förmåga att planera och hantera snabba förändringar. Utåtriktad med ett affärsmässigt förhållningssätt. Du besitter en teknisk förståelse och har erfarenhet från projektledning.

Meriterande om du har erfarenhet av verkstadsledning.

Krav språk: Svenska & engelska

B körkort och datavana i word/excel.Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker Sprinkler

Ansök    Jan 29    Bravida Sverige AB    Sprinklermontör
Servicetekniker sprinkler Är du en erfaren sprinklertekniker eller en sprinklermontör som vill ha en ny utmaning? Vill du jobba i en organisation som satsar på din utveckling och som dessutom leder den tekniska utvecklingen inom sprinklerbranschen? Bravida sprinkler växer och söker dig som vill växa med oss! Ditt nya jobb Som Servicetekniker arbetar du med självständiga serviceuppdrag, bland annat med våra senaste tekniska lösningar remote och dimma. ... Visa mer
Servicetekniker sprinkler

Är du en erfaren sprinklertekniker eller en sprinklermontör som vill ha en ny utmaning? Vill du jobba i en organisation som satsar på din utveckling och som dessutom leder den tekniska utvecklingen inom sprinklerbranschen? Bravida sprinkler växer och söker dig som vill växa med oss!

Ditt nya jobb

Som Servicetekniker arbetar du med självständiga serviceuppdrag, bland annat med våra senaste tekniska lösningar remote och dimma. Vi strävar alltid efter att göra saker lite smidigare och bättre och använder exempelvis drönarteknik för att göra tankbesiktningar på ett säkert och effektivt sätt. Du arbetar näraa våra kunder och är proaktiv i kunddialogen där du föreslår funktionella lösningar för att överträffa kundens förväntningar. Du har eget ansvar för dina objekt och ansvarar för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Du planerar din arbetstid i dialog med Serviceledaren.

Ditt nya team

På Sprinkler service i Stockholm är vi 20 kollegor som med utgångspunkt i våra olika roller strävar efter att leverera högsta kvalité till våra kunder. För oss är det viktigt att ha balans i livet och vi försöker alltid att planera våra uppdrag för att skapa en så hållbar vardag som möjligt. Även om vi oftast jobbar själva i våra uppdrag är en kollega aldrig långt borta när du behöver hjälp.

Din bakgrund

Du är en erfaren sprinklermontör och har några års erfarenhet av servicearbete med god kännedom om regelverket. Du är genuint intresserad av kundservice och några ord som beskriver dig är social, lyhörd och driftig. Då rollen kräver självständighet har du även en naturlig känsla för kvalité och ordning och reda. Du lockas av en roll där du hela tiden får lära dig nya områden. B-körkort krävs i rollen. 

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2024-02-29

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande så sök redan idag! Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan eller slå oss en signal direkt så pratar vi om hur din resa på Bravida kan se ut!

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster. Visa mindre

UTBILDARE INOM BYGG

Ansök    Jan 29    Skyhill AB    Byggnadskonsult
Vi vill inte ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Vänligen respektera detta! Skyhill är ett konsultföretag inom bygg och arkitektur med 22 medarbetare. Sedan starten 1999 har vi hjälpt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, offentliga beställare, entreprenörer och privatpersoner att komma i mål med ombyggnationer, nyproduktioner, hyresgästanpassningar och tillbyggnader. Utöver traditionell byggkonsultverksamhet (dvs. hjälp... Visa mer
Vi vill inte ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag. Vänligen respektera detta!
Skyhill är ett konsultföretag inom bygg och arkitektur med 22 medarbetare. Sedan starten 1999 har vi hjälpt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, offentliga beställare, entreprenörer och privatpersoner att komma i mål med ombyggnationer, nyproduktioner, hyresgästanpassningar och tillbyggnader. Utöver traditionell byggkonsultverksamhet (dvs. hjälpa våra kunder i diverse byggprojekt i olika specialistroller) är vi också verksamma som utbildare och föreläsare på YH-skolor och andra utbildningsinstitut. Vi är väldigt stolta över att vi har förtroendet att medverka till att utbilda våra framtida branschkollegor och därmed bidra till byggbranschens återväxt av kompetenta medarbetare.
Nu söker vi efter ytterligare en utbildare som kan stärka upp vårt glada gäng. För att trivas som medarbetare på Skyhill behöver du (utöver att vara kunnig och kompetent inom ditt yrke) vara snäll, ansvarstagande, kundorienterad och lösningsinriktad.
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Föreläsningar på YH-skolor och andra utbildningsinstitut (föreläsningarna sker både digitalt och på plats).
Byggkonsultation.

TJÄNSTEN KRÄVER
Arbetslivserfarenhet från byggbranschen.
Ingenjörsexamen från teknisk högskola / universitet / YH – utbildning (eller lång arbetslivserfarenhet inom byggbranschen).
Personlig lämplighet.
Mycket god kommunikationsförmåga
Vana av att arbeta både självständigt och i grupp.
Hög problemlösningsförmåga.
Stort intresse för att ta till sig ny kunskap.
Mycket goda kunskaper i det svenska språket.
Hög samarbetsvilja.

PLUS I KANTEN
Erfarenhet av att hålla i föreläsningar.
Arbetslivserfarenhet som lärare.
Arbetslivserfarenhet som bygglovshandläggare eller byggnadsinspektör

__________________________________________________________________________________
SKYHILL AB
Vi är det mindre företaget, som bryr oss extra mycket om våra kunder och om varandra. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Vi är mycket stolta över att flera av våra kunder har anlitat oss i mer än 10 år. På Skyhill får man som medarbetare väldigt stora möjligheter till personlig utveckling och fortsatt lärande.
Om du är ute efter en varm arbetsplats som jobbar med hjärta, så har du hittat hem!
OBS
Vi vill hitta medarbetare som passar hos oss och vi är därför väldigt noggranna i vår rekryteringsprocess. Vi försöker alltid vara så tydliga och ärliga som möjligt, så att du som kandidat får en tydlig bild om vilka vi på Skyhill är. En lika tydlig bild som vi förmedlar till dig, vill vi att du förmedlar till oss. Vi är intresserade av att veta vem du är på riktigt. Vi är inte intresserade av konstgjorda standardsvar. Är du lika ärlig mot oss som vi är mot dig så är det mycket enklare att se om vi passar ihop.
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Maskinförare

Ansök    Jan 26    Fks Transport AB    Grävmaskinförare
Om oss FKS Transport AB är ett av Stockholmsområdets mest expansiva bygg- och anläggningsåkerier. Med vår moderna fordonspark har vi förmånen att erbjuda våra kunder alla tänkbara transport- och maskintjänster. I företaget arbetar idag 10-talet tjänstemän, 40-talet yrkesarbetare och ytterligare 50-talet yrkesarbetare från våra kontrakterade underleverantörer. Vi utökar nu med maskinförare och erbjuder en arbetsplats i en miljö där samarbete, initiativtagan... Visa mer
Om oss
FKS Transport AB är ett av Stockholmsområdets mest expansiva bygg- och anläggningsåkerier. Med vår moderna fordonspark har vi förmånen att erbjuda våra kunder alla tänkbara transport- och maskintjänster.
I företaget arbetar idag 10-talet tjänstemän, 40-talet yrkesarbetare och ytterligare 50-talet yrkesarbetare från våra kontrakterade underleverantörer. Vi utökar nu med maskinförare och erbjuder en arbetsplats i en miljö där samarbete, initiativtagande och prioriteringsförmåga är nyckelorden.
Om befattningen
Som maskinförare kommer du arbeta på olika projekt, åt olika kunder runt om i Storstockholm. Du kommer att arbeta nära våra kunder, periodvis i ett nära samarbete med våra chaufförer för att erbjuda kunderna bästa möjliga service.
Arbetet som maskinförare varierar beroende på projekt där vissa endast kommer pågå under ett par timmar till andra längre projekt som kommer att pågå över flera år. De varierande uppdragen ställer höga krav på maskinförarens flexibilitet, erfarenhet och lyhördhet. Du kommer exempelvis få arbeta i olika typer av maskiner beroende på uppdragets natur så därför är erfarenhet av såväl bandgrävmaskiner, hjulgrävmaskiner och hjullastare ett krav.
Din bakgrund
För att passa in i rollen som maskinförare hos oss är du trygg i att arbeta självgående, samtidigt är social, serviceinriktad, trivs att arbeta tillsammans med andra människor.
Du har dokumenterad flerårig arbetslivserfarenhet av att arbeta av både grävmaskiner och hjullastare som ditt huvudsakliga arbetsredskap. Du har yrkesbevis för både grävmaskin och hjullastare. Datorvana samt vana av att arbeta med GPS/Maskinstyrning är meriterande men inte ett krav.
Övrigt
Tjänster avser heltid. Våra projekt är i huvudsak belägna till Storstockholm med omnejd. Jourtjänst kan förekomma.
Anmäl ditt intresse för tjänsten via mejl, bifogat ett CV samt personligt brev som beskriver dig själv som person och varför du söker tjänsten.
Om du har frågor kring tjänsten eller vill ansöka är du välkommen att kontakta:
Johan Lundgren [email protected] alt. 079–0652182
Vi tillämpar sex månaders provanställning och är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

Byggnadsnickare

ByggBiten Fastighetsservice AB är baserade i Storstockholmsområdet. Företaget är kända för att alltid lämna perfekt utförda jobb efter sig. Verksamheten handlar huvudsakligen om renoveringsarbeten med varierande uppgifter, mattläggningar och läggning av parkettgolv, snickerier och måleri, samt byggstädning. Du har minst 2-års erfarenhet i yrket. Du kan läsa byggnadsritningar och tar ansvar för utfört arbete, du trivs med att arbeta i högt tempo lika bra i... Visa mer
ByggBiten Fastighetsservice AB är baserade i Storstockholmsområdet. Företaget är kända för att alltid lämna perfekt utförda jobb efter sig. Verksamheten handlar huvudsakligen om renoveringsarbeten med varierande uppgifter, mattläggningar och läggning av parkettgolv, snickerier och måleri, samt byggstädning.
Du har minst 2-års erfarenhet i yrket.
Du kan läsa byggnadsritningar och tar ansvar för utfört arbete, du trivs med att arbeta i högt tempo lika bra individuellt som i grupp, du bör vara i god fysisk form.
B-körkort är ett krav!
Arbetsuppgifter består i huvudsak av snickeriuppgifter såsom bygga väggar, montera dörrar och fönster, montera köksmöbler och garderober, lägga parkett och laminat golv, montera socklar m m. Visa mindre

Målare

Ansök    Jan 26    Byggbiten Fastighetsservice AB    Målare
Mindre byggföretag söker en kunnig och ansvarsfull målare. Arbetsuppgifterna består av traditionella målningsarbeten in- och utvändigt, samt tapetsering. Du som vi letar efter har en relevant utbildning och minst 3-års erfarenhet i yrket. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, fungerar lika bra individuellt som i grupp. B-körkort är ett krav. Visa mer
Mindre byggföretag söker en kunnig och ansvarsfull målare.
Arbetsuppgifterna består av traditionella målningsarbeten in- och utvändigt, samt tapetsering.
Du som vi letar efter har en relevant utbildning och minst 3-års erfarenhet i yrket.
Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, fungerar lika bra individuellt som i grupp.
B-körkort är ett krav. Visa mindre

Rivningsarbetare

ByggBiten Fastighetsservice AB är baserade i Storstockholmsområdet. Företaget är kända för att alltid lämna perfekt utförda jobb efter sig. Verksamheten handlar huvudsakligen om renoveringsarbeten med varierande uppgifter, mattläggningar och läggning av parkettgolv, snickerier och måleri samt byggstädning. Vi söker en kille som trivs med att arbeta i högt tempo, fungerar lika bra individuellt som i grupp. Du bör vara i god fysisk form. B- körkort är ett k... Visa mer
ByggBiten Fastighetsservice AB är baserade i Storstockholmsområdet.
Företaget är kända för att alltid lämna perfekt utförda jobb efter sig.
Verksamheten handlar huvudsakligen om renoveringsarbeten med varierande uppgifter, mattläggningar och läggning av parkettgolv, snickerier och måleri samt byggstädning.
Vi söker en kille som trivs med att arbeta i högt tempo, fungerar lika bra individuellt som i grupp.
Du bör vara i god fysisk form.
B- körkort är ett krav.
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av demonterings-, rivningsarbeten samt bortforsling av skräp. Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Jan 26    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss: Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket. Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt. Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:

Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.

Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.

Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.


Vi söker dig som:

- Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
- Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
- Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
- Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
- Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
- Talar svenska eller engelska.
- Kan hantera administrativa uppgifter.Ansökan:

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Jan 26    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: - Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den ö... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB!

Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:

- Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.

- Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.

- De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.

- På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:

- Är villig att lära dig mer inom takomläggning.

- Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.

- Är professionell och effektiv.

- Kan vägleda människor från start till mål.

- Är inte höjdrädd.

- Har normal till god datavana.

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

- Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.

Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.

Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Modeling Operation Manager

Ansök    Jan 26    Kompass Mätteknik AB    Markingenjör
Experienced structure and photogrammetric modeling operation manager needed for different projects in the Stockholm area. Visa mer
Experienced structure and photogrammetric modeling operation manager needed for different projects in the Stockholm area. Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Jan 26    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat. Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare. De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en star... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.

Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.Om företaget

Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.

DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.

DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.

Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

STÄLLNINGSBYGGARE SÖKES

Vi söker flera erfarna Ställningsbyggare till Söderorts Ställningsservice AB Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller arbetande förman. Ditt uppdrag Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra bygg/industrikunder, på fasader, hus, broar etc. Vi erb... Visa mer
Vi söker flera erfarna Ställningsbyggare till Söderorts Ställningsservice AB
Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller arbetande förman.


Ditt uppdrag
Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra bygg/industrikunder, på fasader, hus, broar etc.


Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.


Din Profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor och kunder. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. Visa mindre

Plattsättare

Vi söker en erfaren plattsättare med B-körkort, boende i Stockholm. Som person behöver du vara företagsam, kunna se både helheten och detaljer, ha ett utpräglat konsekvenstänkande och vara serviceinriktad. Arbetet innebär en hel del kundkontakt samt samarbete med andra yrkesgrupper inom branschen, så du behöver vara en lagspelare och kunna svenska flytande i tal och skrift. Krav på svenskt medborgarskap, BKR-behörighet och minst 2 års praktiskt erfarenhet... Visa mer
Vi söker en erfaren plattsättare med B-körkort, boende i Stockholm. Som person behöver du vara företagsam, kunna se både helheten och detaljer, ha ett utpräglat konsekvenstänkande och vara serviceinriktad. Arbetet innebär en hel del kundkontakt samt samarbete med andra yrkesgrupper inom branschen, så du behöver vara en lagspelare och kunna svenska flytande i tal och skrift.
Krav på svenskt medborgarskap, BKR-behörighet och minst 2 års praktiskt erfarenhet av plattsättning. Det är även meriterande om du har BE-kort, erfarenhet av flytspackling samt är bygg- och tekniskt kunnig.
Optimal Plattsättning i Stockholm AB är ett väletablerat familjärt företag vars personal har över trettio års erfarenhet av plattsättning. Vi utför även golvavjämning, microcement, stenspräckning, dränering, avlopp och andra markjobb.
Vi utför allt inom plattsättning från mindre arbeten till större entreprenader. Våra kunder är privatpersoner, företag och från offentlig verksamhet. Vi jobbar över hela Storstockholm. Våra ledord är kvalitet, yrkesstolthet och trygghet.
Vårt mål är att vi och kunden ska känna sig trygga och nöjda och då är kommunikation A och O. Vi använder oss av skriftliga underlag, tydliga offerter och uppföljning under arbetets gång. Arbetsmiljö är viktig, särskilt då byggbranschen kan vara en tung arbetsplats. Ergonomi, miljötänk och friskvård samt att de anställda är delaktiga i företaget är viktigt för oss för en hållbar framtid.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss telefonsamtal. All kommunikation går via mejl och intervjuer sker löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Grovarbetare/Förskola/Segeltorp

Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Då är det dig vi söker - ansök nu! Om oss aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten ... Visa mer
Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt?
Då är det dig vi söker - ansök nu!

Om oss
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning.

Vad vi kan erbjuda dig
Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.

Vad vi söker hos dig
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning.

Dina arbetsuppgifter
Just nu har vi en kund som behöver hjälp med renoveringar av förskolor.
I arbetet ingår bland annat rivning av väggar och golv samt grovstädning. Visa mindre

Grovarbetare/Garage/ Huddinge

Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Då är det dig vi söker - ansök nu! Om oss aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten ... Visa mer
Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt?
Då är det dig vi söker - ansök nu!

Om oss
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning.

Vad vi kan erbjuda dig
Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.

Vad vi söker hos dig
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet ingår bland annat rivning av väggar och golv samt grovstädning. Visa mindre

Vi söker en Arbetsledare till Kungens kurva

Ansök    Jan 19    Ramudden AB    Arbetsledare, anläggning
OM OSS Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskad... Visa mer
OM OSS
Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 80-tal platser i Norden och Baltikum med runt 1 000 anställda och omsätter cirka 2,4 miljarder SEK per år.

Vi söker nu en Arbetsledare till vår verksamhet i Kungens Kurva. Kungens Kurva ingår i Region Stockholm tillsammans med orterna Arlandastad, Spånga, Södertälje, Tumba, Uppsala, Veddesta och Västberga. 

OM TJÄNSTEN
Som Arbetsledare är din huvuduppgift att stötta verksamheten. Du arbetsleder och hjälper till att planera och fördela arbetsuppgifter och resurser såsom fordon, personal, bemanning och underentreprenörer tillsammans med Platschefen. Till din hjälp har du vårt digitala planeringsverktyg.

Du växlar mellan att arbeta ute i verksamheten och administrativt på kontoret. Du startar upp arbeten på plats och gör platsbesök för att säkerställa att allt flyter på. Vidare tar du emot beställningar och följer upp arbetena mot kund. Hos oss hjälps alla åt där det behövs och vi utvecklas tillsammans.

Vidare förvaltar du våra kundkontakter via personliga möten, telefon- och mejlkontakt för att skapa goda affärsrelationer och med hög serviceförmåga säkerställer du att kunden får rätt material och att allt faktureras.

Tjänsten är heltid med placering i Kungens Kruva. Ordinarie arbetstid är förlagd till dagtid, men natt- och helgjobb kan förekomma.

OM DIG
I rollen som arbetsledare hos oss får du stor användning av din förmåga att vara lösningsorienterad. Du trivs med att sätta kunden i fokus och har en utpräglad känsla för service. Du förväntas kunna överblicka flera saker samtidigt och vara bra på att organisera och prioritera ditt arbete.

B-körkort, goda administrativa kunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbetsledning är meriterande.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG
Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.

Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

ÖVRIGT
Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Anläggare till litet team sökes!

Om jobbet Har du erfarenhet av att arbeta inom anläggning och tar stort eget ansvar? Om företaget: Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder. På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet. Vi är ISO-certifierade... Visa mer
Om jobbet
Har du erfarenhet av att arbeta inom anläggning och tar stort eget ansvar?
Om företaget:
Svensk Utemiljö AB är verksamt sedan många år tillbaka och är verkar inom utemiljöskötsel hela året, både sommar- och vintertid. Under växtsäsongen projekterar, anlägger och förvaltar vi utemiljöer hos bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatkunder.
På vinterhalvåret ser vi till att halkbekämpa och snöröja för allas trygghet.
Vi är ISO-certifierade sedan 2021 inom miljö och kvalité vilket ställer krav på vårt arbetsutförande och vår dagliga rutin.
Du utgår från vårt kontor i Vårby och arbetet utförs hos våra kunder över Stockholmsområdet.
Din profil:
Du är driven, engagerad, lojal och med erfarenhet av att arbeta inom anläggning. Du har förståelse för hur det är att arbeta inom en säsongsbetonad bransch och tycker om att det ibland innebär arbetstoppar som vi tar oss igenom tillsammans. Du har dokumenterad erfarenhet av anläggningsarbete. Du arbetar lösningsorienterat och kundorienterat med affärsmässigt tänk.
Arbetstiderna är måndag-fredag 07:00-16:00.
Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skrift
Erfarenhet av att arbeta inom anläggning
Meriterande:
Utbildning inom anläggning
Maskinvana av lastmaskin och grävmaskin
Mångsidig erfarenhet av anläggningsarbeten så som bland annat stensättning och dränering
Heta arbeten, Bas U och Bas P
Vi tillämpar Individuell lönesättning
Mejla din ansökan märkt med ANLÄGGARE till [email protected]
Sista ansökningsdag är 2024-04-30 men tjänsten tillsätts löpande och ansökningsperioden kan komma att kortas ned, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten kan ställas till [email protected] Visa mindre

Projektansvarigt Logistikstöd

Om oss FKS Transport AB är ett av Stockholmsområdets mest expansiva bygg- och anläggningsåkerier. Med vår moderna fordonspark har vi förmånen att erbjuda våra kunder alla tänkbara transport- och maskintjänster. Vi sitter i ett nyrenoverat, modernt kontor i Kungens Kurva. I företaget arbetar idag 10-talet tjänstemän, 40-talet yrkesarbetare och ytterligare 50-talet yrkesarbetare från våra kontrakterade underleverantörer. Vi utökar nu med ett projektansvarig... Visa mer
Om oss
FKS Transport AB är ett av Stockholmsområdets mest expansiva bygg- och anläggningsåkerier. Med vår moderna fordonspark har vi förmånen att erbjuda våra kunder alla tänkbara transport- och maskintjänster.
Vi sitter i ett nyrenoverat, modernt kontor i Kungens Kurva. I företaget arbetar idag 10-talet tjänstemän, 40-talet yrkesarbetare och ytterligare 50-talet yrkesarbetare från våra kontrakterade underleverantörer. Vi utökar nu med ett projektansvarigt logistikstöd och erbjuder en arbetsplats i en miljö där samarbete, initiativtagande och prioriteringsförmåga är nyckelorden.


Befattningens syfte
Befattningens syfte är att representera företaget på marknaden och att stödja våra beställare i deras logistik- och masshanteringsarbete. För att möjliggöra detta håller du tät kontakt med befintliga samt potentiellt nya beställare på marknaden och är lyhörd för deras behov.


Befattningens huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetsledande logistikstöd: Vid större/komplexa uppdrag agera som ett stöd i beställarnas logistikarbete genom att arbetsleda företagets yrkesarbetare (chaufförer och/eller maskinister) och agera som en förlängd arm mellan företagets transportledning och YA. Även att säkerställa att gällande lagar och regler efterlevs.
Projektansvar: Driva projekt och säkerhetsställa att avtal, tidsplaner och överenskommelser efterlevs.
Försäljning: Att bevaka marknaden, söka nya beställare och projekt för företaget att offerera våra tjänster till. I samråd med företagets Operativa chef lämna prisuppgifter eller projektofferter till beställare.
Avvikelse- och incidenthantering: Att hantera eventuella avvikelser och incidenter enligt företagets fastställda processer i samverkan med företagets KMA.


Din bakgrund
Vi söker dig som är redo för nya utmaningar i ett spännande bolag med kraftig tillväxt.
Du har dokumenterad erfarenhet från branschen, är en social, resultatinriktad lagspelare med starkt resultat- och kundfokus med en positiv samt engagerad attityd.
Dator, telefon och den senaste tekniken är dina huvudsakliga arbetsverktyg. Vi ser att du är en fena på att skapa struktur och har ett skarpt ordningssinne, du trivs med att arbeta i en organisation i ständig utveckling och utmanas av att finna nya sätt att lösa dina uppgifter på.

Övrigt
Tjänsten avser heltid, måndag – fredag med placering i Kungens Kurva och periodvis ute i projekt på fältet.
Anmäl ditt intresse för tjänsten via mejl, bifogat ett CV samt personligt brev som beskriver dig själv som person och varför du söker tjänsten.
Om du har frågor kring tjänsten eller vill ansöka är du välkommen att kontakta:
Johan Lundgren [email protected]
Vi tillämpar sex månaders provanställning och är anslutna till kollektivavtal.
För mer information samt för att ladda ner annonsen i PDF hänvisar vi till vår hemsida. Visa mindre

Målare

Ansök    Jan 15    Novi BD Entreprenad AB    Målare
Växande företag med gott arbetsklimat och härligt arbetsteam söker ytterligare en medarbetare. Vi söker en målare som vill tillsammans med oss utveckla nya visioner och produktivitet. Vårt mål är att leverera med hög kvalité och ansvarsfullt produkter och tjänster som överträffar kunders förväntan. Uppdragen är varierande och kan t.ex. innefatta om- och nybyggnads måleri, servicearbeten, tapetsering, reparation och underhåll samt in- och utvändig målningar... Visa mer
Växande företag med gott arbetsklimat och härligt arbetsteam söker ytterligare en medarbetare. Vi söker en målare som vill tillsammans med oss utveckla nya visioner och produktivitet.
Vårt mål är att leverera med hög kvalité och ansvarsfullt produkter och tjänster som överträffar kunders förväntan. Uppdragen är varierande och kan t.ex. innefatta om- och nybyggnads måleri, servicearbeten, tapetsering, reparation och underhåll samt in- och utvändig målningar. Viss dekorationsmålning, ådring, marmorering och dylikt arbete förekommer så vi ser gärna till att du har erfarenhet inom området.
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom måleri. Noggrannhet, pålitlighet och initiativtagande tillsammans med service känsla är något vi lägger stor vikt vid. Du kommer arbeta under frihet med stort eget ansvar på varierande projekt ute hos privata och företagskunder både som del av ett mindre team men också självständigt. Du behöver ha god planeringsförmåga för att hantera tid och resurser effektivt i syfte att inom tidsplanen slutföra projekt med mycket god kvalitet.
Låter det intressant? Skicka gärna din ansökan till oss i så fall. Visa mindre

Projektledare till Kungens Kurva

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande resa där vi tar vårt miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Vill du arbeta som projektledare inom områdena ladd-infrastruktur, energilagring och solceller är detta en roll för dig. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde och samtidigt bidra till den gröna omställningen. Då detta är en nyinrättad tjänst ... Visa mer
Vill du vara med på vår tillväxtresa?


Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande resa där vi tar vårt miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Vill du arbeta som projektledare inom områdena ladd-infrastruktur, energilagring och solceller är detta en roll för dig. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde och samtidigt bidra till den gröna omställningen. Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig som vill vara med och utforma och sätta din prägel på rollen.


Ditt nästa uppdrag


I rollen som projektledare kommer du i första hand att arbeta med att projektleda utbyggnaden av laddare till elfordon då det är en stor affär för oss.  I rollen ingår det att vara med från början till slut. Vilket gör att du kommer ha mycket kundkontakt, projektera ute hos kund och arbeta med framtagande av anbud mot kund. När affären är vunnen så projektleder du projektet till färdig installation och överlämning till kund. Kundkontakter och resor är en naturlig del av arbetet.I rollen som projektledare ansvarar du för att framgångsrikt driva våra projekt i mål med en bra ekonomi och nöjda kunder Då vi även växer inom närbesläktade teknikområden solenergi, energilagring och likspänningssystem, kan du på sikt att komma få utvecklas och bli delaktig även i dessa satsningsområdenDu kommer att tillhöra ett av företagets affärsområden och rapporterar direkt till ansvarig områdeschef på Green Energy.


I ditt arbete ingår det att:• Samordna och leda projekt samt arbetsleda samtligt arbete på arbetsplatsen
• Projektera och kalkylera projekt
• Upprätta budget, tidplan och prognoser för projektet
• Beställa material och koordinera materielleveranser
• Samordning av teknikernas arbete ute på arbetsplatsen, underentreprenörer och leverantörer
• Styra och leda tillgängliga projektresurser
• Delta i olika typer av möten med bland annat kunder, underentreprenörer och materialleverantörer
• Delta i internt utvecklingsarbete
• Vara drivande i framtagandet av nya arbetsmetoder och arbetssätt
• Vid behov även projektleda andra typer av projekt inom Green Energy, exempelvis projekt inom solceller och energilagring


 


Erfarenhet / Bakgrund


Vi söker dig som tidigare har arbetat som projektledare inom ladd/elektriska projekt eller som är tekniker och vill ha nästa steg i karriären. Det är meriterande om du även har kunskap inom solenergi och energilagring. Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. Din branscherfarenhet har lett till god kunskap om arbete på tak, montagemetoder och material. Ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och att driva dina projekt självständigt är naturligt för dig.


Personliga egenskaper


För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut. Du kan hantera stressiga situationer och söker lösningar på frågor och problem som dyker upp. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners.  Vidare så har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket och en god kommunikativ förmåga.


Vad erbjuder OneCo dig?


På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta på distans är självklart.På OneCo har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.


Är tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta. 


Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetstid: Heltid

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Körkort: B-körkort

Placeringsort: Kungens Kurva Huddinge

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson: Affärschef Dick Berg [email protected] Visa mindre

Vi söker en senior projektledare till OneCo i Kungens Kurva

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande resa där vi tar vårt miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Vill du arbeta med projektledning inom energilagring, solenergisystem och ladd infrastruktur som är våra växande teknikområden? Då är detta rätt tjänst för dig. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde och samtidigt bidra till den gröna omställn... Visa mer
Vill du vara med på vår tillväxtresa?


Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande resa där vi tar vårt miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Vill du arbeta med projektledning inom energilagring, solenergisystem och ladd infrastruktur som är våra växande teknikområden? Då är detta rätt tjänst för dig. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde och samtidigt bidra till den gröna omställningen.Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig att utforma och sätta din prägel på rollen.


Ditt nästa uppdrag


I rollen som projektledare kommer du inneha en bred roll som projektledare inom våra teknikområden energilagring, solenergi och ladd infrastruktur. I rollen ingår att projektera och att vara behjälplig med framtagande av anbud mot kund. Kundkontakter och resor är en naturlig del av arbetet.I rollen som projektledare ansvarar du för att framgångsrikt driva våra projekt i mål med god ekonomi och nöjda kunder. Du kommer att tillhöra ett av företagets affärsområden och rapporterar direkt till ansvarig områdeschef på Green Energy.


I ditt arbete ingår bland annat:• Samordna och leda projekt inom våra olika teknikområden
• Projektera och kalkylera projekt
• Noga läsa in dig på avtal och se att de efterföljs
• Upprätta budget, tidplan och prognoser för projektet
• Beställa material och koordinera materielleveranser
• Kontakt med ledande montör och tekniker i fält
• Granska och kommentera ritningsunderlag
• Leverera projektdokumentation som exempelvis arbetsmiljöplaner
• Styra och leda tillgängliga projektresurser
• Delta i möten med kunder, underentreprenörer och leverantörer samt skapa goda relationer
• Delta i internt utvecklingsarbete
• Vara drivande i framtagandet av nya arbetsmetoder och arbetssätt


 


Erfarenhet / Bakgrund


Vi söker dig som tidigare har arbetat som projektledare inom en eller flera av våra teknikområden, alternativt inom elkraftbranschen. Din branscherfarenhet har lett till god kunskap inom entreprenadarbete, montagemetoder och material. Du bör ha god teknisk förståelse för projekt inom det eltekniska området. Ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och att driva dina projekt självständigt är naturligt för dig.


Personliga egenskaper


För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut. Du kan hantera stressiga situationer och söker lösningar på frågor och problem som dyker upp. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag. Vidare så har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket och en god kommunikativ förmåga.


Vad erbjuder OneCo dig?


På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta på distans är självklart.På OneCo har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna.


Är tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta. 


Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetstid: Heltid dagtid

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Körkort: B-körkort

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson: Affärschef Dick Berg [email protected]

Placeringsort:  Kungens Kurva, Huddinge Visa mindre

medhjälpare / hantlangare

Du ska hjälpa och assistera den som borrar ute på fältet med diverse arbetsuppgifter runt brunnsborrning. Möjlighet att lära sig yrket från grunden . vi söker dig som tycker om att jobba ute och inte är rädd att ta i, Arbetstiderna kan variera då borrning kan ske utanför Stockholm. Du måste kunna tala Svenska eller engelska flytande. Hör av dig. Visa mer
Du ska hjälpa och assistera den som borrar ute på fältet med diverse arbetsuppgifter runt brunnsborrning. Möjlighet att lära sig yrket från grunden . vi söker dig som tycker om att jobba ute och inte är rädd att ta i, Arbetstiderna kan variera då borrning kan ske utanför Stockholm. Du måste kunna tala Svenska eller engelska flytande. Hör av dig. Visa mindre

2 Snickare till vårt Poolbyggarteam

Ansök    Jan 11    Folkpool AB    Träarbetare/Snickare
Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare. Folkpool inklusive lager, produktion och butiker har cirka 140 anställda och vårt huvudkontor är beläget i Järna utan... Visa mer
Folkpool är marknadsledande inom pool- och spabadsbranschen med rikstäckande försäljning och service genom auktoriserade återförsäljare på 31 orter runt om i landet. Folkpool är ett familjeföretag som har varit verksamma sedan 1968 med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare. Folkpool inklusive lager, produktion och butiker har cirka 140 anställda och vårt huvudkontor är beläget i Järna utanför Södertälje.
Vi söker nu 2 snickare som skall ingå i vårt Poolbyggarteam och som kan bygga och montera pooler hos våra kunder.
Brinner du för att arbeta med snickeri och konstruktion kan du vara rätt person för oss.
Vem är du
Vi tror att du är händig och praktiskt lagd. Du har förmåga att arbeta med precision och noggrannhet. Som snickare måste du kunna beräkna byggmaterial och har ett matematiskt sinne.
Du har erfarenhet från olika byggprojekt och förmåga att hitta lösningar på plats. Du har lätt för att lära dig och felsöka på ett metodiskt sätt. Du är ansvarsfull och strukturerad och håller alltid ordning och reda omkring dig. Du talar och skriver flytande svenska.
Har du erfarenhet av att bygga pooler sedan tidigare är det ett plus men inget krav.
B körkort för manuellväxel är ett krav.

Dina arbetsuppgifter
Montering av pooler
· Montera trästommar
· Bygga formbygge för gjutning av bottenplatta
· Bygga och gjuta väggar
· Bygga maskinrum m m


Arbetstider: måndag – fredag 07-16.


Utbildning
En teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande.
Kontakt
Skicka ditt CV till [email protected] senast 2024-01-31. Märk mailet med ”Verkstadstekniker” på ämnesraden. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
För mer information om tjänsten, kontakta Stefan Douhan [email protected] Visa mindre

Brunnsborrare

Söker någon som är utbildad eller har arbetat med brunnsborrning . B körkort är ett krav , har man C kort är detta ett plus. Arbetet är tungt och det kan i bland bli långa dagar. lägenhet för övernattning finns att hyra om man pendlar vi utgår från Huddinge i Stockholm Ring vid eventuella frågor, 070-7553682 Visa mer
Söker någon som är utbildad eller har arbetat med brunnsborrning .
B körkort är ett krav , har man C kort är detta ett plus.
Arbetet är tungt och det kan i bland bli långa dagar. lägenhet för övernattning finns att hyra om man pendlar
vi utgår från Huddinge i Stockholm
Ring vid eventuella frågor, 070-7553682 Visa mindre

Självgående snickare sökes

Vi letar efter en driven, kommunikativ och självgående snickare som trivs med både självständigt arbete och att vara en del av ett team. Du ska kunna leda, ta initiativ och möta våra kunder på ett professionellt sätt. Krav: Snickare med yrkesbevis eller dokumenterad erfarenhet. Brinner för att utvecklas och ta ansvar för ett eget team. God kommunikativ förmåga på svenska eller engelska. B-körkort och referenser krävs. Lagspelare med hög arbetsmoral och fok... Visa mer
Vi letar efter en driven, kommunikativ och självgående snickare som trivs med både självständigt arbete och att vara en del av ett team. Du ska kunna leda, ta initiativ och möta våra kunder på ett professionellt sätt.
Krav:
Snickare med yrkesbevis eller dokumenterad erfarenhet.
Brinner för att utvecklas och ta ansvar för ett eget team.
God kommunikativ förmåga på svenska eller engelska.
B-körkort och referenser krävs.
Lagspelare med hög arbetsmoral och fokus på kvalitet.
Målinriktad och ansvarstagande med en stark yrkesstolthet.
Anställningen kräver både självständigt arbete och samarbete i grupp. Stor vikt läggs vid struktur, närvaro och professionellt bemötande gentemot våra kunder.
Vi erbjuder:
Engagerat team och spännande projekt.
Möjlighet att utvecklas, ta mer ansvar och vara en nyckelperson i hela projektförloppet.
Arbete i stor Storstockholm.
Om du är redo att ta nästa steg och tror att du är rätt person för rollen, skicka in din ansökan med CV och referenser. Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Jan 5    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: - Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den ö... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB!

Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:

- Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.

- Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.

- De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.

- På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:

- Är villig att lära dig mer inom takomläggning.

- Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.

- Är professionell och effektiv.

- Kan vägleda människor från start till mål.

- Är inte höjdrädd.

- Har normal till god datavana.

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

- Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.

Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.

Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Jan 5    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss: Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket. Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt. Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:

Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.

Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.

Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.


Vi söker dig som:

- Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
- Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
- Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
- Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
- Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
- Talar svenska eller engelska.
- Kan hantera administrativa uppgifter.Ansökan:

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Jan 5    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat. Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare. De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en star... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.

Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.Om företaget

Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.

DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.

DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.

Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Dec 22    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: - Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den ö... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB!

Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:

- Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.

- Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.

- De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.

- På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:

- Är villig att lära dig mer inom takomläggning.

- Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.

- Är professionell och effektiv.

- Kan vägleda människor från start till mål.

- Är inte höjdrädd.

- Har normal till god datavana.

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

- Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.

Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.

Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Snickare

Vi behöver en snickare som kan sätta fiskbänksparkett, kök, garderober, höja innertak konstruktion och kan bygga bygger väggar och tak. Visa mer
Vi behöver en snickare som kan sätta fiskbänksparkett, kök, garderober, höja innertak konstruktion och kan bygga bygger väggar och tak. Visa mindre

Broby Spår söker Kalkylatorer

Broby Spår bygger och underhåller järnvägar och spåranläggningar i Stockholm och runt Mälardalen. Vårt arbete syftar till att skapa en bättre vardag för människor och företag. Vi åtar oss både separata spårarbeten och M-BEST-projekt (Mark, Bana, El, Signal och Tele) i olika former av entreprenader. Vi utför också projektledning och byggledning. Vi har spetskompetens som omfattar bland annat ledning av projekt, underhåll och nybyggnation av spår- och växelb... Visa mer
Broby Spår bygger och underhåller järnvägar och spåranläggningar i Stockholm och runt Mälardalen. Vårt arbete syftar till att skapa en bättre vardag för människor och företag. Vi åtar oss både separata spårarbeten och M-BEST-projekt (Mark, Bana, El, Signal och Tele) i olika former av entreprenader. Vi utför också projektledning och byggledning. Vi har spetskompetens som omfattar bland annat ledning av projekt, underhåll och nybyggnation av spår- och växelbyggnation och spårsvetsning samt spårbesiktningar. Våra medarbetare är säkerhetsutbildade för att svara upp mot krav enligt Trafikverket, Trafikförvaltningen (SL) samt Transportstyrelsens föreskrifter för arbete i trafikerat spår.
Våra kunder är både offentliga och privata såsom Stockholms Lokaltrafik, Stockholms Hamnar, Kommuner, Jernhusen, Frijo, Veidekke, NCC, Skanska, Infranord och Trafikverket
Broby Spår ingår i Eric Andersson Gruppen som är ett välrenommerat familjeföretag i tredje generationen. I koncernen ingår bolagen Bro & Väg, Frijo, Bygg & Berglaget vilket medför flera karriärmöjligheter.
Din Profil
Vi ser gärna att du som söker ha en tekniskutbildning eller motsvarande erfarenhet inom ditt teknikområde. Det är ett krav att du innehar B-körkort. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet från en liknande roll inom järnvägsbranschen.
Övrig information
Ansökan skickas till [email protected]. Beskriv dig själv och bifoga CV. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde sker per omgående.
Har du några frågor eller funderingar kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att maila till [email protected].
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Dec 22    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss: Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket. Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt. Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:

Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.

Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.

Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.


Vi söker dig som:

- Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
- Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
- Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
- Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
- Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
- Talar svenska eller engelska.
- Kan hantera administrativa uppgifter.Ansökan:

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Dec 22    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat. Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare. De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en star... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.

Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.Om företaget

Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.

DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.

DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.

Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ventilations montör

Ansök    Dec 8    Ventilux AB    Ventilationsmontör
Arbete ska utföras i hela stor Stockholm samt utanför Stockholms län Personen som vi söker ska vara kunnigt ,positiv ,trevligt mot andra arbetare samt våra kunder . Du ska ha erfarenhet att jobba i store grupper på arbetsplatsen . Du ska ha minst 3 år erfarenhet inom VVS installation samt ventilation . Du ska vara ett positiv och trevligt person som kan prata Ryska,Svenska eller Engelska. Du ska ha B -körkort . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens... Visa mer
Arbete ska utföras i hela stor Stockholm samt utanför Stockholms län Personen som vi söker ska vara kunnigt ,positiv ,trevligt mot andra arbetare samt våra kunder . Du ska ha erfarenhet att jobba i store grupper på arbetsplatsen . Du ska ha minst 3 år erfarenhet inom VVS installation samt ventilation . Du ska vara ett positiv och trevligt person som kan prata Ryska,Svenska eller Engelska. Du ska ha B -körkort .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren grindmontör

SWORAB AB, ett företag med huvudkontor i södra Stockholm, är i nuvarande skede på jakt efter skickliga montörer inom inhägnadsprodukter, såsom grindar, staket, stängsel och garageportar. Vi har varit verksamma inom branschen sedan 2013 och har alltid satt hög kvalitet och kundnöjdhet i fokus. Kvalifikationer: · Erfarenhet: Vi letar efter individer med bevisad erfarenhet av montage av grindar, både inom industriella och villaområden. Vi är dessutom i... Visa mer
SWORAB AB, ett företag med huvudkontor i södra Stockholm, är i nuvarande skede på jakt efter skickliga montörer inom inhägnadsprodukter, såsom grindar, staket, stängsel och garageportar. Vi har varit verksamma inom branschen sedan 2013 och har alltid satt hög kvalitet och kundnöjdhet i fokus.
Kvalifikationer:
· Erfarenhet: Vi letar efter individer med bevisad erfarenhet av montage av grindar, både inom industriella och villaområden. Vi är dessutom intresserade av ansökningar från personer med erfarenhet från liknande branscher.
· Teknisk kompetens: Kompetens inom grind-elektronik är av yttersta vikt för att säkerställa korrekt installation och funktionalitet.
· Körkort: B-körkort krävs, och det är en fördel om du även innehar ett C-körkort.
· Personliga egenskaper: Vi värdesätter engagemang, ansvarstagande, samarbetsvilja, noggrannhet och förmågan att arbeta effektivt i grupp.
· Ordning och reda: Det är viktigt att vara ordningsam på arbetsplatsen och ta väl hand om verktygen.
· Positiv inställning: En positiv inställning är en tillgång som vi värdesätter i vårt arbetslag.
Vi erbjuder:
SWORAB AB är ett företag som följer kollektivavtal och strävar efter att skapa en trivsam arbetsmiljö.
· Stabil anställning: Arbete erbjuds från måndag till fredag. Efter en framgångsrik 6 månaders provanställning ges möjlighet till en tillsvidareanställning.
· Attraktiv ersättning: Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, med möjlighet till antingen timlön eller fast lön. Dessutom finns möjlighet till provision baserad på utförda uppdrag.
· Möjlighet till utveckling: Vi uppmuntrar och stödjer våra medarbetare i sin professionella utveckling inom branschen.
· Internationell utbildning: Det finns möjlighet till utlands utbildning vid produktens tillverkares fabrik för att ytterligare förbättra kompetensen.
Ansökan:
Personer som är intresserade ombeds skicka sitt CV till vår e-postadress [email protected] med ämnet "Montör av grindar och staket."
Vi är flerspråkiga och kommunicerar på svenska, engelska och polska. Visa mindre

Produktionsarbetare - Huddinge

Om kunden: Kunden är ett av Sveriges främsta företag inom återvinning. De skapar hållbara lösningar för olika verksamheter och satsar på långsiktighet för både människor och miljö. Företaget är känt för sin starka innovationskultur och samarbete med kunder för att driva branschutvecklingen framåt. Vill du vara med och göra skillnad i ett företag som fokuserar på att skapa nya värden? Rollen i arbetet: Vi söker en produktionsarbetare till vårt team i Hud... Visa mer
Om kunden:

Kunden är ett av Sveriges främsta företag inom återvinning. De skapar hållbara lösningar för olika verksamheter och satsar på långsiktighet för både människor och miljö. Företaget är känt för sin starka innovationskultur och samarbete med kunder för att driva branschutvecklingen framåt. Vill du vara med och göra skillnad i ett företag som fokuserar på att skapa nya värden?

Rollen i arbetet:

Vi söker en produktionsarbetare till vårt team i Huddinge. Du blir en viktig del av ett samarbetsvänligt och tryggt gäng. Rollen inkluderar arbete som maskinförare, materialklassare och produktionsarbetare. Du ansvarar för klassning, sortering och färdigställande av material samt för att säkerställa kvalitet på in- och utgående material. Tjänsten innebär även förebyggande maskinunderhåll och rapportering av fel eller brister i material, produkter eller rutiner.

Skallkrav:

- God svenska eller engelska i både tal och skrift

- B-körkort är ett krav för rollen.

- Fördelaktigt med truckkort och erfarenhet inom industri/produktion.

- Erfarenhet av materialhantering och/eller hjullastare och grävmaskin är meriterande

Mjuka kompetenser:

- Inställning, driv och vilja att bidra är avgörande för oss.

- Serviceminded och initiativtagande för förbättringar för kunder och kollegor.

Meriterande:

- Fördelaktigt med truckkort och erfarenhet inom industri/produktion.

- Erfarenhet av materialhantering och/eller hjullastare och grävmaskin är meriterande

Om Miljonbemanning:

Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet.

Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål.

Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Dec 8    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat. Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare. De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en star... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.

Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.Om företaget

Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.

DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.

DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.

Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Dec 8    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: - Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den ö... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB!

Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:

- Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.

- Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.

- De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.

- På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:

- Är villig att lära dig mer inom takomläggning.

- Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.

- Är professionell och effektiv.

- Kan vägleda människor från start till mål.

- Är inte höjdrädd.

- Har normal till god datavana.

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

- Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.

Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.

Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Dec 8    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss: Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket. Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt. Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:

Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.

Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.

Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.


Vi söker dig som:

- Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
- Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
- Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
- Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
- Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
- Talar svenska eller engelska.
- Kan hantera administrativa uppgifter.Ansökan:

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

STÄLLNINGSBYGGARE SÖKES

Vi söker flera erfarna Ställningsbyggare till Söderorts Ställningsservice AB Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller arbetande förman. Ditt uppdrag Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra bygg/industrikunder, på fasader, hus, broar etc. Vi erb... Visa mer
Vi söker flera erfarna Ställningsbyggare till Söderorts Ställningsservice AB
Vi ser mycket positivt på framtiden inom ställningsverksamheten i vår geografi och nu vill vi bli fler och söker därför dig som vill ha nya utmaningar som ställningsbyggare eller arbetande förman.


Ditt uppdrag
Hos oss får du ett omväxlande och spännande arbete. Du kommer tillsammans med kollegor bygga ställningar hos våra bygg/industrikunder, på fasader, hus, broar etc.


Vi erbjuder dig en plats i en organisation med goda värderingar, hög säkerhets- och arbetsmiljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas och utveckla branschen. Vi strävar efter ett hållbart arbetsliv där alla våra medarbetare ska kunna arbeta säkert, med rätt kunskap. Vi tror att det är en bidragande orsak till att vi har så många nöjda medarbetare och kunder.


Din Profil
Vi söker dig som har förmågan att arbeta självständigt och är en bra lagspelare som kan samarbeta och upprätthålla goda relationer med såväl kollegor och kunder. Du är noggrann, ansvarsfull och förstår vikten av att arbeta säkert, effektivt och med hög kvalitet. Du är en bra problemlösare och drivs av att få kunden nöjd. Visa mindre

Självgående snickare sökes

Vi letar efter en driven, kommunikativ och självgående snickare som trivs med både självständigt arbete och att vara en del av ett team. Du ska kunna leda, ta initiativ och möta våra kunder på ett professionellt sätt. Krav: Snickare med yrkesbevis eller dokumenterad erfarenhet. God kommunikativ förmåga på svenska. B-körkort och referenser krävs. Önskvärda egenskaper: Lagspelare med hög arbetsmoral och fokus på kvalitet. Målinriktad och ansvarstagande med e... Visa mer
Vi letar efter en driven, kommunikativ och självgående snickare som trivs med både självständigt arbete och att vara en del av ett team. Du ska kunna leda, ta initiativ och möta våra kunder på ett professionellt sätt.
Krav:
Snickare med yrkesbevis eller dokumenterad erfarenhet.
God kommunikativ förmåga på svenska.
B-körkort och referenser krävs.
Önskvärda egenskaper:
Lagspelare med hög arbetsmoral och fokus på kvalitet.
Målinriktad och ansvarstagande med en stark yrkesstolthet.
Anställningen kräver både självständigt arbete och samarbete i grupp. Stor vikt läggs vid struktur, närvaro och professionellt bemötande gentemot våra kunder.
Vi erbjuder:
Engagerat team och spännande projekt.
Möjlighet att vara en nyckelperson i hela projektförloppet.
Om du är redo att ta nästa steg och tror att du är rätt person för rollen, skicka in din ansökan med CV och referenser. Visa mindre

Erfaren Plåtslagare Sökes – MJ Tak Entreprenad AB

MJ Tak Entreprenad AB, en framstående aktör inom takläggningsbranschen, expanderar och söker nu en erfaren plåtslagare för att stärka vårt kompetenta team. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa taklösningar och söker en dedikerad plåtslagare med gedigen erfarenhet. Arbetsuppgifter: Tillverkning och installation av olika plåtdetaljer för tak Reparation och underhåll av befintliga plåtytor Arbete med olika metaller och plåtmaterial Samarbeta med övriga... Visa mer
MJ Tak Entreprenad AB, en framstående aktör inom takläggningsbranschen, expanderar och söker nu en erfaren plåtslagare för att stärka vårt kompetenta team. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa taklösningar och söker en dedikerad plåtslagare med gedigen erfarenhet.
Arbetsuppgifter:
Tillverkning och installation av olika plåtdetaljer för tak
Reparation och underhåll av befintliga plåtytor
Arbete med olika metaller och plåtmaterial
Samarbeta med övriga teammedlemmar för att säkerställa projektens framgång

Krav:
Erfarenhet av plåtarbete inom bygg- eller takbranschen
Färdigheter inom olika plåtbearbetningstekniker
Förmåga att arbeta självständigt och i team
Noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet
Säkerhetsmedvetenhet och efterlevnad av arbetsmiljöregler
Körkort B är meriterande

Vi erbjuder:
Attraktiv lön och förmåner
Möjlighet till kontinuerlig professionell utveckling
En stimulerande arbetsmiljö med utmanande projekt

Om du är en erfaren plåtslagare som söker en spännande och utvecklande roll, skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]. Ange "Plåtslagare" i ämnesraden.
Vi ser fram emot att välkomna en skicklig plåtslagare till MJ Tak Entreprenad AB! Visa mindre

Projektledare till Kungens Kurva

Vill du vara med på vår tillväxtresa? Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande resa där vi tar vårt miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Vill du arbeta som projektledare inom områdena ladd-infrastruktur, energilagring och solceller är detta en roll för dig. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde och samtidigt bidra till den gröna omställningen. Då detta är en nyinrättad tjänst ... Visa mer
Vill du vara med på vår tillväxtresa?


Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande resa där vi tar vårt miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Vill du arbeta som projektledare inom områdena ladd-infrastruktur, energilagring och solceller är detta en roll för dig. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde och samtidigt bidra till den gröna omställningen. Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig som vill vara med och utforma och sätta din prägel på rollen.


Ditt nästa uppdrag


I rollen som projektledare kommer du i första hand att arbeta med att projektleda utbyggnaden av laddare till elfordon då det är en stor affär för oss.  I rollen ingår det att vara med från början till slut. Vilket gör att du kommer ha mycket kundkontakt, projektera ute hos kund och arbeta med framtagande av anbud mot kund. När affären är vunnen så projektleder du projektet till färdig installation och överlämning till kund. Kundkontakter och resor är en naturlig del av arbetet.I rollen som projektledare ansvarar du för att framgångsrikt driva våra projekt i mål med en bra ekonomi och nöjda kunder Då vi även växer inom närbesläktade teknikområden solenergi, energilagring och likspänningssystem, kan du på sikt att komma få utvecklas och bli delaktig även i dessa satsningsområdenDu kommer att tillhöra ett av företagets affärsområden och rapporterar direkt till ansvarig områdeschef på Green Energy.


I ditt arbete ingår det att:• Samordna och leda projekt samt arbetsleda samtligt arbete på arbetsplatsen
• Projektera och kalkylera projekt
• Upprätta budget, tidplan och prognoser för projektet
• Beställa material och koordinera materielleveranser
• Samordning av teknikernas arbete ute på arbetsplatsen, underentreprenörer och leverantörer
• Styra och leda tillgängliga projektresurser
• Delta i olika typer av möten med bland annat kunder, underentreprenörer och materialleverantörer
• Delta i internt utvecklingsarbete
• Vara drivande i framtagandet av nya arbetsmetoder och arbetssätt
• Vid behov även projektleda andra typer av projekt inom Green Energy, exempelvis projekt inom solceller och energilagring


 


Erfarenhet / Bakgrund


Vi söker dig som tidigare har arbetat som projektledare inom elektriska projekt e eller som är tekniker och vill ha nästa steg i karriären. Det är meriterande om du även har kunskap inom solenergi och energilagring. Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. Din branscherfarenhet har lett till god kunskap om arbete på tak, montagemetoder och material. Ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och att driva dina projekt självständigt är naturligt för dig.


Personliga egenskaper


För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut. Du kan hantera stressiga situationer och söker lösningar på frågor och problem som dyker upp. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners.  Vidare så har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket och en god kommunikativ förmåga.


Vad erbjuder OneCo dig?


På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta på distans är självklart.På OneCo har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.


Är tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta. 


Anställningsform: Tillsvidareanställning

Arbetstid: Heltid

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Körkort: B-körkort

Placeringsort: Kungens Kurva Huddinge

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Kontaktperson: Affärschef Dick Berg [email protected] Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Nov 24    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: - Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den ö... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB!

Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:

- Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.

- Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.

- De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.

- På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:

- Är villig att lära dig mer inom takomläggning.

- Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.

- Är professionell och effektiv.

- Kan vägleda människor från start till mål.

- Är inte höjdrädd.

- Har normal till god datavana.

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

- Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.

Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.

Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Erfarna Takläggare Sökes – MJ Tak Entreprenad AB

Beskrivning: MJ Tak Entreprenad AB, ett etablerat företag inom takläggningsbranschen, söker erfarna och kvalificerade takläggare för spännande och utmanande projekt. Vi är dedikerade att leverera högkvalitativa taklösningar och söker nu engagerade yrkespersoner som delar vår passion. Arbetsuppgifter: Installation och reparation av olika typer av tak Utföra takinspektioner och identifiera eventuella problem Arbeta självständigt eller som en del av ett team ... Visa mer
Beskrivning:
MJ Tak Entreprenad AB, ett etablerat företag inom takläggningsbranschen, söker erfarna och kvalificerade takläggare för spännande och utmanande projekt. Vi är dedikerade att leverera högkvalitativa taklösningar och söker nu engagerade yrkespersoner som delar vår passion.
Arbetsuppgifter:
Installation och reparation av olika typer av tak
Utföra takinspektioner och identifiera eventuella problem
Arbeta självständigt eller som en del av ett team beroende på projektets omfattning
Säkerställa hög kvalitet och överensstämmelse med gällande branschstandarder

Krav:
Erfarenhet av takläggningsarbete
Kunskap om olika takmaterial och tekniker
Förmåga att arbeta effektivt och noggrant
Säkerhetsmedvetenhet och följa arbetsmiljöregler
Körkort B är meriterande

Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön och förmåner
Möjlighet till professionell utveckling
En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet att vara del av spännande projekt

Om du är en erfaren takläggare som söker nya utmaningar och vill vara en del av vårt framgångsrika team, skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]. Ange "Takläggare" i ämnesraden.
Vi ser fram emot att välkomna nya talanger till MJ Tak Entreprenad AB! Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Nov 24    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat. Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare. De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en star... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.

Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.Om företaget

Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.

DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.

DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.

Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Nov 24    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss: Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket. Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt. Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:

Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.

Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.

Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.


Vi söker dig som:

- Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
- Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
- Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
- Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
- Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
- Talar svenska eller engelska.
- Kan hantera administrativa uppgifter.Ansökan:

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Interim Projektledare industri

Arbetsuppgifter och ansvarsområden Du kommer att leda ett huvudprojekt tillsammans med flera delprojekt. Huvudfokus ligger på ett omfattande investeringsprojekt inom processindustrin där verksamheten ska utvecklas och stärkas. Det handlar om att upprätthålla en noggrann projektplan och arbeta enligt projektmodellen som inkluderar definierade mål, tydliga tidslinjer, resursallokering och kostnadsuppskattningar. Du kommer även ansvara för att skapa, upprät... Visa mer
Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att leda ett huvudprojekt tillsammans med flera delprojekt. Huvudfokus ligger på ett omfattande investeringsprojekt inom processindustrin där verksamheten ska utvecklas och stärkas. Det handlar om att upprätthålla en noggrann projektplan och arbeta enligt projektmodellen som inkluderar definierade mål, tydliga tidslinjer, resursallokering och kostnadsuppskattningar. Du kommer även ansvara för att skapa, upprätthålla och leverera alla nödvändiga dokument, inklusive projektplaner, statusrapporter och andra rapporter som kan krävas av kunden eller organisationen.

Din profil


- Erfarenhet från tillverknings- eller processindustrin, med tidigare roller som projektledare, produktionstekniker eller planerare.
- Djupgående kunskap om projektprocessen och projektstyrning.
- Tidigare teknisk bakgrund och förståelse för mekanik är meriterande.

- Fördelaktigt om du har erfarenhet från regulatoriskt styrd verksamhet.
- Fördel jobbat med reglerat livsmedel eller medicin, vana att följa regelverk.

Ansök redan idag!
Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Cecilia Alegria Furberg och nås på 0739252586 eller på [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Nov 10    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: - Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den ö... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB!

Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:

- Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.

- Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.

- De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.

- På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:

- Är villig att lära dig mer inom takomläggning.

- Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.

- Är professionell och effektiv.

- Kan vägleda människor från start till mål.

- Är inte höjdrädd.

- Har normal till god datavana.

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

- Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.

Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.

Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Grävmaskinist till Dränerings företag.

Vi söker just nu en grävmaskinist för arbete med dränering av fastigheter. Du kommer få arbeta dagligen med mindre grävmaskiner samt montering av isodrän och markrör. Vi utför dräneringsarbeten Stockholms området. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet sedan tidigare med det viktigaste är att du tycker om att arbeta utomhus. Skicka in en ansökan via epost, så hör vi av oss. #jobbjustnu Visa mer
Vi söker just nu en grävmaskinist för arbete med dränering av fastigheter. Du kommer få arbeta dagligen med mindre grävmaskiner samt montering av isodrän och markrör.


Vi utför dräneringsarbeten Stockholms området.


Vi ser gärna att du har viss erfarenhet sedan tidigare med det viktigaste är att du tycker om att arbeta utomhus.


Skicka in en ansökan via epost, så hör vi av oss.


#jobbjustnu Visa mindre

Ventilation ducts producer

We are looking for a person who has right qualities for advanced ventilation ducts production with the right personality and management qualities. It is vital that you can work hard, be a good example, fast learner, and a strong physic. Also you need to show the right leadership skills and ability to perform under preasure. Visa mer
We are looking for a person who has right qualities for advanced ventilation ducts production with the right personality and management qualities. It is vital that you can work hard, be a good example, fast learner, and a strong physic. Also you need to show the right leadership skills and ability to perform under preasure. Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Nov 10    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss: Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket. Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt. Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:

Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.

Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.

Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.


Vi söker dig som:

- Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
- Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
- Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
- Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
- Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
- Talar svenska eller engelska.
- Kan hantera administrativa uppgifter.Ansökan:

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Nov 10    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat. Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare. De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en star... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.

Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.Om företaget

Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.

DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.

DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.

Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Takläggare tegeltak

Om jobbet Vem vi söker: Vi söker dig som jobbar i ett effektivt arbetstempo, är pålitlig och som levererar proffsiga resultat. Du har en positiv inställning till ditt arbete. Du har bra samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med kollegor och kunder. Du kan jobba på höga höjder och på olika takvinklar utan problem. Du ska ha arbetsvilja, engagemang och stort intresse. God fysik krävs för att klara detta jobb. Du som söker tjänsten är takläggare e... Visa mer
Om jobbet
Vem vi söker:
Vi söker dig som jobbar i ett effektivt arbetstempo, är pålitlig och som levererar proffsiga resultat.
Du har en positiv inställning till ditt arbete.
Du har bra samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med kollegor och kunder.
Du kan jobba på höga höjder och på olika takvinklar utan problem. Du ska ha arbetsvilja, engagemang och stort intresse.
God fysik krävs för att klara detta jobb.
Du som söker tjänsten är takläggare eller har starkt intresse av att lära dig yrket.
Körkort är ett plus.


Vilka vi är:
Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.
Stockholms TakEntreprenad AB är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och sunt tänkande. Vi är ett glatt gäng likasinnade som tillsammans har kul och trivs ihop!
Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.
Vi uppmuntrar dig som vill ta mer ansvar och har en drivkraft att få snabba resultat av hög kvalitet.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Tätskiksmontör papptak

Om jobbet Vem vi söker: Vi söker dig som jobbar i ett effektivt arbetstempo, är pålitlig och som levererar proffsiga resultat. Du har en positiv inställning till ditt arbete. Du har bra samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med kollegor och kunder. Du kan jobba på höga höjder och på olika takvinklar utan problem. Du ska ha arbetsvilja, engagemang och stort intresse. God fysik krävs för att klara detta jobb. Du som söker tjänsten är takläggare e... Visa mer
Om jobbet
Vem vi söker:
Vi söker dig som jobbar i ett effektivt arbetstempo, är pålitlig och som levererar proffsiga resultat.
Du har en positiv inställning till ditt arbete.
Du har bra samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med kollegor och kunder.
Du kan jobba på höga höjder och på olika takvinklar utan problem. Du ska ha arbetsvilja, engagemang och stort intresse.
God fysik krävs för att klara detta jobb.
Du som söker tjänsten är takläggare eller har starkt intresse av att lära dig yrket.
Körkort är ett plus.


Vilka vi är:
Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.
Stockholms TakEntreprenad AB är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och sunt tänkande. Vi är ett glatt gäng likasinnade som tillsammans har kul och trivs ihop!
Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.
Vi uppmuntrar dig som vill ta mer ansvar och har en drivkraft att få snabba resultat av hög kvalitet.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

VA-strateg inom samhällsplanering

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Den helt nyinrättade rollen som VA-strateg är placerad på samhällsbyggnadsavdelningens strategiska sektion. Strategiska sektionen arbetar liksom avdelningen i stort med att skapa förutsättningar för ett hållbar... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Den helt nyinrättade rollen som VA-strateg är placerad på samhällsbyggnadsavdelningens strategiska sektion.

Strategiska sektionen arbetar liksom avdelningen i stort med att skapa förutsättningar för ett hållbart och attraktivt Huddinge. Strategiska sektionen analyserar omvärlden och jobbar med att utvecklingen av Huddinge ska ligga i framkant. Sektionen arbetar med kommunens bidrag i mellankommunala och regionala planeringsfrågor samt ansvarar för kommunens översiktliga planering, tidiga skeden i planerings- och samhällsbyggnadsprocessen och samhällsbyggnadsavdelningens strategiska hållbarhetsarbete.

För att stärka genomförandekraften för en hållbar utveckling har strategiska sektionen god kännedom om kommunen som plats, goda relationer i den kommunala organisationen, i regionen och väl upparbetade relationer med invånarna och med de aktörer som är med och bygger Huddinge.

Sektionen leds av sektionschefen som också är biträdande samhällsbyggnadsdirektör och sitter i avdelningens ledningsgrupp. På sektionen finns totalt tolv tjänster varav två hållbarhetsstrateger, en urbanekolog, två översiktsplanerare, tre områdesstrateger, två utvecklingsledare, en verksamhetsutvecklare för digitala processer samt avdelningens verksamhetscontroller.

-

Uppdraget som VA-strateg på samhällsbyggnadsavdelningen innebär att vara delaktig i samhällsplaneringen och bidra med kompetens inom VA-frågor och vattenplanering. Som VA-strateg ansvarar du för att utveckla samhällsbyggnadsavdelningens strategiska arbete med VA.

VA-strategens arbete handlar mycket om långsiktig planering och nätverksskapande. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara projektledare för arbetet med att ta fram en första vattentjänstplan för Huddinge kommun enligt lagen om allmänna vattentjänster samt ansvara för strategiska VA-frågor på samhällsbyggnadsavdelningen. Arbetet kommer att utföras tillsammans med sektionens urbanekolog. Rollen kommer även att innebära rådgivning kring VA i detaljplaneskedet samt deltagande i den rullande översiktliga planeringen.

VA-strategens uppgift innebär bland annat att:
- Informera, inspirera och leda arbetet med samhällsbyggnadsavdelningens översiktliga planering för VA.
- Ansvara för kommunens vattentjänstplan.
- Ansvara för ärenden gällande utökning av verksamhetsområdena för allmänna vattentjänster.
- Ansvara för samhällsbyggnadsavdelningens arbete med klimatanpassning av VA-anläggningar.
- Leda arbetet i en nybildad VA-grupp med representanter från olika delar av kommunens verksamhet.
- Bistå i kommunstyrelsens/samhällsbyggnadsutskottets hantering av VA-frågor (remisser m.m.).
- Tillsammans med andra strateger vidareutveckla ett processorienterat arbetssätt, övergripande förhållningssätt, arbetsmetoder och rutiner.
- Arbeta avdelningsövergripande tillsammans med urbanekolog, landskapsarkitekter och miljöplanerare på samhällsbyggnadsavdelningen samt ekologerna och miljöstrategerna på miljö- och bygglovsförvaltningen.
- Uppföljning inom ansvarsområdet.


Vi söker dig som har minst treårig högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot samhällsplanering/vattenplanering/teknik. Du har god kunskap om lagen om allmänna vattentjänster samt miljöbalken och dess tillämpning. Önskvärt är även kunskap om plan- och bygglagen och dess tillämpning.
Du har kvalificerad och flerårig erfarenhet av strategiskt arbete med VA-frågor, gärna inom samhällsplanerings- och/eller samhällsbyggnadsprocessen. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av strategiskt arbete med dagvatten och skyfall samt erfarenhet från arbete i eller med politiskt styrda organisationer.

Som person är du analytisk och en god problemlösare. Du tänker och agerar strategiskt och kommer med nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du är självgående och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en helhetssyn, tar hänsyn till flera perspektiv och har god förmåga att göra korrekta avvägningar, med avseende till verksamhetens och platsens bästa. Du har även en väl utvecklad samarbetsförmåga, är lyhörd och tydlig i ditt sätt att argumentera och diskutera och du delar på ett konstruktivt sätt med dig och tar till dig av erfarenheter mellan kollegor.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Byggnadsplåtslagare Huddinge

Om jobbet Vem vi söker: Vi söker dig som jobbar i ett effektivt arbetstempo, är pålitlig och som levererar proffsiga resultat. Du har en positiv inställning till ditt arbete. Du har bra samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med kollegor och kunder. Du kan jobba på höga höjder och på olika takvinklar utan problem. Du ska ha arbetsvilja, engagemang och stort intresse. God fysik krävs för att klara detta jobb. Du som söker tjänsten har erfarenhet ... Visa mer
Om jobbet
Vem vi söker:
Vi söker dig som jobbar i ett effektivt arbetstempo, är pålitlig och som levererar proffsiga resultat.
Du har en positiv inställning till ditt arbete.
Du har bra samarbetsförmåga och har lätt för att kommunicera med kollegor och kunder.
Du kan jobba på höga höjder och på olika takvinklar utan problem. Du ska ha arbetsvilja, engagemang och stort intresse.
God fysik krävs för att klara detta jobb.
Du som söker tjänsten har erfarenhet som plåtslagare sedan tidigare och kan uppvisa goda referenser.
Körkort är ett krav.


Vilka vi är:
Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.
Stockholms TakEntreprenad AB är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och sunt tänkande. Vi är ett glatt gäng likasinnade som tillsammans har kul och trivs ihop!
Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.
Vi uppmuntrar dig som vill ta mer ansvar och har en drivkraft att få snabba resultat av hög kvalitet.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Erfarna Takläggare sökes

Vi söker duktiga och motiverade takläggare till vår kund med start omgående. I denna roll söker vi främst dig som tidigare arbetat med just takomläggning. Arbetsuppgifterna är bland annat: - Borttagning av befintligt tak - Förberedelse av underlaget - Installation av nytt takmaterial - Inspektion och kvalitetskontroll Vi söker dig som har tidigare erfarenheter inom yrket. Du har stor kunskap om takmaterial, byggteknik och dess säkerhetsföreskrifter. Ut... Visa mer
Vi söker duktiga och motiverade takläggare till vår kund med start omgående. I denna roll söker vi främst dig som tidigare arbetat med just takomläggning.
Arbetsuppgifterna är bland annat:
- Borttagning av befintligt tak
- Förberedelse av underlaget
- Installation av nytt takmaterial
- Inspektion och kvalitetskontroll


Vi söker dig som har tidigare erfarenheter inom yrket. Du har stor kunskap om takmaterial, byggteknik och dess säkerhetsföreskrifter. Utöver detta ser att du är en lagspelare och drivs av noggrannhet.
Krav
- B-körkort
- Några års erfarenheter av yrket
- Bra kunskaper inom svenska språket


Välkommen med din ansökan!
Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.
Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Projektingenjör anläggning Tunnelbana till Arenastaden

Vi söker Projektingenjör till nya tunnelbanan och Arenastaden! Uppdraget Uppdraget påbörjas i början av Januari 2024 och är på heltid! Du blir anställd hos oss på Konsultverket Sverige AB och arbetar som Konsult ute hos kund. Arbetsuppgifter Du arbetar med bland annat följande arbetsuppgifter: - Du stöttar byggledningen i att säkerställa att entreprenaden genomförs enligt kontraktshandlingarna. Det innebär bland annat att granska att underlag för arbetsber... Visa mer
Vi söker Projektingenjör till nya tunnelbanan och Arenastaden!
Uppdraget
Uppdraget påbörjas i början av Januari 2024 och är på heltid!
Du blir anställd hos oss på Konsultverket Sverige AB och arbetar som Konsult ute hos kund.
Arbetsuppgifter
Du arbetar med bland annat följande arbetsuppgifter:
- Du stöttar byggledningen i att säkerställa att entreprenaden genomförs enligt kontraktshandlingarna. Det innebär bland annat att granska att underlag för arbetsberedningar möter ställda krav.
- Du stöttar byggledningen i att kontrollera entreprenörens kvalitetsarbete. Du övervakar så att kontrollplaner tas fram och följs. Vidare kontrollerar du, genom stickprov, att entreprenörens egenkontroll fungerar och att åtgärder vidtas vid behov.
- Du stöttar projekteringsledaren och byggledningen i projekteringsarbetet. Du deltar i projekteringsmöten och följer upp att projektörens arbete sker enligt plan.
- Du bistår i arbetet med att följa upp ekonomin i projektet. Du bistår i kalkylarbetet, uppföljning och granskning av entreprenadens kostnader. Du bistår även i arbetet med prognoser avseende ekonomi och tid.
Våra arbeten kräver samordning med intilliggande verksamheter och anläggningsägare, bland annat Karolinska Institutet, Trafikförvaltningen och Trafikverket. Som projektingenjör bistår du projektledningen i planeringen och samordningen i tid och rum.


Krav (OBS, obligatoriska för att kunna gå vidare i processen)
Minst två års eftergymnasial utbildning inom bygg & anläggning
Minst 5 års erfarenhet av anläggningsarbeten inom infrastrukturprojekt som produktionsledare/projektingenjör
Jobbat i minst två projekt där de branschspecifika regelverken AB 04, AMA och MER gällt.
Jobbat minst 1 år inom infrastrukturprojekt med offentlig beställare
Jobbat i minst ett projekt där du hanterat modellbaserade bygghandlingar.
Meriterande
Jobbat i minst ett projekt i tunnelmiljö
Har jobbat i minst ett år i ProjectWise, Chaos, Navisworks, Webforum eller liknande system.
Uppdatera och anpassa ditt cv efter kraven så ökar chansen att vi kontaktar just dig!
Vi ser fram emot din ansökan!
Konsultverket Sverige AB
Vi erbjuder konsultlösningar inom infrastruktur, samhällsbyggnad och teknik. Vi är en enkel samarbetspartner som alltid lägger kunden i fokus!
Till våra konsulter erbjuder vi spännande uppdrag med konkurrenskraftig lön och goda förmåner! Visa mindre

Underhållstekniker

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som är ett individanpassat läkemedel för en enskild patient, i syfte att förbättra och rädda liv. Många beredningar görs till barn och till vuxna med olika typer av överkänslighet. APL är statligt ägt och en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och är även en etablerad kontraktstillverkare inom Life science-industrin med resurser för utveckling, till... Visa mer
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som är ett individanpassat läkemedel för en enskild patient, i syfte att förbättra och rädda liv. Många beredningar görs till barn och till vuxna med olika typer av överkänslighet. APL är statligt ägt och en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och är även en etablerad kontraktstillverkare inom Life science-industrin med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL:s ca 500 medarbetare är verksamma vid fyra tillverkningsenheter runt om i Sverige.

Läs gärna mer på www.apl.se

Brinner du för att arbeta med underhåll i en GMP miljö och tillgodose att allt underhåll utförs med kvalitet för att säkerställa driften på en anläggning? Drivs du av att arbeta med felsökningar av teknisk natur i samarbete över avdelningsgränser? Då har vi jobbet för dig - sök till oss på APL (Apotek Produktion & Laboratorier) i Kungens kurva!

Tjänsten

Vi söker en Underhållstekniker med erfarenhet av att självständigt planera och utföra underhålls- och förbättringsarbeten. Du kommer att vara en del av en mindre grupp med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsskötsel, GMP, underhållsplanering och arbete med ständiga förbättringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Stötta samtliga avdelningar med teknisk support genom att planera och genomföra förebyggande underhåll av utrustning, fastighet och mediasystem

- Arbeta i företagets arbetsordersystem

- Kalibrera, validera och re-validera utrustning enligt underhållsplan

- Dokumentera planerat och utfört arbete i företagets underhållssystem

- Felsöka och hitta grundorsak till problem och avvikelser

- Arbeta med avvikelsehantering och ändringshantering i företagets kvalitetssystem

- Inköp av reservdelar och beställning av extern service till utrustningar inom ramen för budget

- Identifiera, utföra och dokumentera förbättringsarbeten

- Aktivt riskbedöma eget arbete samt delta i företagets säkerhet, hälsa och miljöarbete

- Arbeta enligt GMP och LEAN

Vem är du

Vi söker dig som har en teknisk/naturvetenskaplig utbildning och erfarenhet av systematiskt underhållsarbete inom processindustriell verksamhet, gärna medicinteknisk produktion. Du är van och trivs med att arbeta både förebyggande och avhjälpande.

Du är nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik varvat med en god analytisk förmåga och att arbeta proaktivt för att uppnå mål och resultat.

Det är viktigt för dig att lyckas tillsammans och du har god förmåga att etablera kontakter och samarbeta med kollegor, personal från övriga verksamheter såväl som med externa organisationer och kunder på ett flexibelt och tillmötesgående sätt.

Då vi har fokus på digitalisering så har du lätt för att arbeta med datoriserade system samt har mycket god kompetens inom Microsoft Office 365 paket.

Hos oss får du

APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. För att du ska komma till din rätt behöver våra värderingar affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande passa in på dig.

Alla medarbetare hos oss har en individuell utvecklingsplan och tydliga mål som kontinuerligt följs upp. Detta ger dig möjligheten att påverka och bidra till vår gemensamma utveckling och vi på APL uppmuntrar aktivt till intern rörlighet.

Du får tillgång till en förmånsportal där vi samlar våra förmåner och erbjudanden, t ex friskvårdsbidrag och kostförmån. Vi har kollektivavtal med Unionen och SACO och där tillhörande förmåner exempelvis tjänstepension, försäkringar, flextid och lediga klämdagar. På samtliga orter finns friskvårdsgrupper som arrangerar olika typer av aktiviteter.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 30 november 2023. Ansökan görs via länken i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via e-mail. Vi arbetar med löpande urvalsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer information

Tjänsten är på heltid, 40 timmar/vecka med placering i Stockholm Kungens kurva. Det är en tillsvidareanställning som inleds med en 6 månaders provanställning. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef via mejl [email protected] alternativt tfn: 076?511 37 65

Innan ev. anställning kommer du att få göra ett alkohol-/drogtest samt att vi utför en bakgrundskontroll på dig via Bakgrundskollen.se.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på APL! Visa mindre

Underhållstekniker

APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som är ett individanpassat läkemedel för en enskild patient, i syfte att förbättra och rädda liv. Många beredningar görs till barn och till vuxna med olika typer av överkänslighet. APL är statligt ägt och en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och är även en etablerad kontraktstillverkare inom Life science-industrin med resurser för utveckling, till... Visa mer
APL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, har till uppgift att tillverka extemporeläkemedel som är ett individanpassat läkemedel för en enskild patient, i syfte att förbättra och rädda liv. Många beredningar görs till barn och till vuxna med olika typer av överkänslighet. APL är statligt ägt och en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel och är även en etablerad kontraktstillverkare inom Life science-industrin med resurser för utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL:s ca 500 medarbetare är verksamma vid fyra tillverkningsenheter runt om i Sverige.

Läs gärna mer på www.apl.se

Brinner du för att arbeta med underhåll i en GMP miljö och tillgodose att allt underhåll utförs med kvalitet för att säkerställa driften på en anläggning? Drivs du av att arbeta med felsökningar av teknisk natur i samarbete över avdelningsgränser? Då har vi jobbet för dig - sök till oss på APL (Apotek Produktion & Laboratorier) i Kungens kurva!

Tjänsten

Vi söker en Underhållstekniker med erfarenhet av att självständigt planera och utföra underhålls- och förbättringsarbeten. Du kommer att vara en del av en mindre grupp med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsskötsel, GMP, underhållsplanering och arbete med ständiga förbättringar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Stötta samtliga avdelningar med teknisk support genom att planera och genomföra förebyggande underhåll av utrustning, fastighet och mediasystem

- Arbeta i företagets arbetsordersystem

- Kalibrera, validera och re-validera utrustning enligt underhållsplan

- Dokumentera planerat och utfört arbete i företagets underhållssystem

- Felsöka och hitta grundorsak till problem och avvikelser

- Arbeta med avvikelsehantering och ändringshantering i företagets kvalitetssystem

- Inköp av reservdelar och beställning av extern service till utrustningar inom ramen för budget

- Identifiera, utföra och dokumentera förbättringsarbeten

- Aktivt riskbedöma eget arbete samt delta i företagets säkerhet, hälsa och miljöarbete

- Arbeta enligt GMP och LEAN

Vem är du

Vi söker dig som har en teknisk/naturvetenskaplig utbildning och erfarenhet av systematiskt underhållsarbete inom processindustriell verksamhet, gärna medicinteknisk produktion. Du är van och trivs med att arbeta både förebyggande och avhjälpande.

Du är nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik varvat med en god analytisk förmåga och att arbeta proaktivt för att uppnå mål och resultat.

Det är viktigt för dig att lyckas tillsammans och du har god förmåga att etablera kontakter och samarbeta med kollegor, personal från övriga verksamheter såväl som med externa organisationer och kunder på ett flexibelt och tillmötesgående sätt.

Då vi har fokus på digitalisering så har du lätt för att arbeta med datoriserade system samt har mycket god kompetens inom Microsoft Office 365 paket.

Hos oss får du

APL kännetecknas av en öppen och dynamisk atmosfär med korta beslutsvägar. För att du ska komma till din rätt behöver våra värderingar affärsmässig, lyhörd, lösningsorienterad och ansvarstagande passa in på dig.

Alla medarbetare hos oss har en individuell utvecklingsplan och tydliga mål som kontinuerligt följs upp. Detta ger dig möjligheten att påverka och bidra till vår gemensamma utveckling och vi på APL uppmuntrar aktivt till intern rörlighet.

Du får tillgång till en förmånsportal där vi samlar våra förmåner och erbjudanden, t ex friskvårdsbidrag och kostförmån. Vi har kollektivavtal med Unionen och SACO och där tillhörande förmåner exempelvis tjänstepension, försäkringar, flextid och lediga klämdagar. På samtliga orter finns friskvårdsgrupper som arrangerar olika typer av aktiviteter.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 30 november 2023. Ansökan görs via länken i annonsen, vi tar inte emot ansökningar via e-mail. Vi arbetar med löpande urvalsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mer information

Tjänsten är på heltid, 40 timmar/vecka med placering i Stockholm Kungens kurva. Det är en tillsvidareanställning som inleds med en 6 månaders provanställning. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef via mejl [email protected] alternativt tfn: 076?511 37 65

Innan ev. anställning kommer du att få göra ett alkohol-/drogtest samt att vi utför en bakgrundskontroll på dig via Bakgrundskollen.se.

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på APL! Visa mindre

Teamleader

Har du arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschen och är redo för ett jobb där du arbetsleder mindre schaktarbeten? Vill du vara med och hålla Stockholm lysande? Då kan rollen som Teamleader för mindre gräv- och schaktarbeten passa dig! Om ONE Nordic ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en bransch där belysningsinfrastruktur ständigt behöver byggas ut, underhållas och utvecklas. Nu söker vi dig som har erfarenhet av anläggni... Visa mer
Har du arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschen och är redo för ett jobb där du arbetsleder mindre schaktarbeten? Vill du vara med och hålla Stockholm lysande? Då kan rollen som Teamleader för mindre gräv- och schaktarbeten passa dig!

Om ONE Nordic

ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en bransch där belysningsinfrastruktur ständigt behöver byggas ut, underhållas och utvecklas. Nu söker vi dig som har erfarenhet av anläggningsbranschen och som vill leda våra arbetslag genom att planera och arbetsleda åtgärder av kabelfel, trafikskador och schaktarbeten i Stockholmsområdet. Tillsammans arbetar ONE Nordic för att hålla Stockholm lysande och här har du möjlighet att påverka och skapa en trygg samt säker miljö för stadens alla invånare.

Vi erbjuder
Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget med inspirerande och professionella kolleger. Vi ger frihet under ansvar, en stimulerande arbetsmiljö samt har attraktiva förmåner så som:

- Tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse

- Kollektivavtalsenlig lön

- 63 timmar arbetstidsförkortning

- Friskvårdsbidrag på 3 000 kr

- 2 000 kr per år att fritt fördela på privata glasögon och/eller tandvård
Fri medicin och läkarvård upp till högkostnadsskydd

Arbetsuppgifter
I rollen som teamleader kommer du att arbeta med dina arbetslag bestående av montörer, kranbilar och grävmaskiner. Anställningen är en kontorstjänst där du kommer att ansvara för kort och långsiktig planering, den administrativa hanteringen i vårt ärendehanteringssystem, ansökan till myndigheter rörande schakttillstånd samt TA-planer (trafikanordningsplaner). Utöver detta kommer du även hantera intern och extern kommunikation med projektledare, montörer och kunder för att samla in underlag till ditt arbete.


Vi söker dig som

- Har avslutad gymnasieutbildning

- Har erfarenhet från anläggningsbranschen (minst 2 år)

- Har goda datorvana

- Är ansvarstagande och är bra på problemlösning

- Inte räds ansvar och gillar att leda

Det är meriterande om du

- Har utbildning/erfarenhet inom belysning, el eller anläggning

- Har erfarenhet av att planera och organisera resurser

- Har erfarenhet från att arbetsleda

Som person är du framåt och driven. Du är noggrann och bra på att hantera flera saker samtidigt samt har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du en lagspelare och har en fallenhet för att upprätthålla och skapa ordning och reda i allt du tar dig an samt har en administrativ ådra. Då vi är mitt uppe i en intern förändringsresa kommer du ha möjlighet att vara med och utveckla rollen och dess ansvarsområden.Låter detta som något för dig? Vi arbetar med löpande urval, så ansök gärna redan idag.

Frågor

Har du frågor kontakta avdelningschef Magnus Höglund på 073-823 50 92.

Fackliga kontakter

Maria Granqvist, tel. 070-324 40 28 (Unionen)

Bengt Persson, tel. 070-592 51 10 (Ledarna) Visa mindre

Lärare i slöjd

Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor. Om oss Innovitaskolan Segeltorp söker dig som är legitimerad lärare och vill u... Visa mer
Innovitaskolan består av 27 för- och grundskolor skapade för framtidens behov. Vi kombinerar traditionell undervisning med moderna verktyg och metoder för att ge våra barn och elever kompetenser och rätt förutsättningar i en föränderlig värld. Innovitaskolorna finns i hela Sverige, från Kalix i norr till Landskrona i söder. Innovitaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor.

Om oss
Innovitaskolan Segeltorp söker dig som är legitimerad lärare och vill undervisa våra elever i årskurs 3-5 i ämnet slöjd.

Vi är en liten f-5 skola med integrerad förskola.
Skolan ligger inbäddad i ett villaområde i det natursköna Segeltorp och vi har en fantastisk lärmiljö både inom- och utomhus.

På vår skola går 180 elever och varje klass har sin egen klasslärare. För oss är det viktigt att varje enskild elev får möta engagerade lärare med goda ämneskunskaper då kreativitet, nyfikenhet och höga ambitioner präglar vår verksamhet.
Du kommer ingå i ett arbetslag och kommer ha ett nära samarbete med klasslärare och övriga ämneslärare.

Verksamheten arbetar även kring våra tre koncept.
Balance - medvetenhet kring hälsa
Explore - utforskande arbetssätt
Innovate – nytänkande och innovation
Genom dessa tre koncept skapar vi en varierad undervisning och utbildning utifrån elevens intressen och behov.

Kvalifikationer
- du är legitimerad lärare
- du har ett tydligt ledarskap i klassrummet
- du tycker om att samarbeta med andra pedagoger
- du har behörighet i slöjd

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag är den 24 november 2023

Varktighet
Deltid 80%, tillsvidare ferieanställning med tillträde den 8 januari -24.

Lön
Enligt överenskommelse

Kontaktperson
Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Eva-Lena Ring, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Okt 27    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat. Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare. De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en star... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.

Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.Om företaget

Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.

DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.

DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.

Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Okt 27    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss: Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket. Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt. Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:

Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.

Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.

Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.


Vi söker dig som:

- Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
- Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
- Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
- Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
- Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
- Talar svenska eller engelska.
- Kan hantera administrativa uppgifter.Ansökan:

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Okt 27    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Rollen som produktionsledare: - Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den ö... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB!

Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Rollen som produktionsledare:

- Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.

- Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.

- De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.

- På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vi söker dig som:

- Är villig att lära dig mer inom takomläggning.

- Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.

- Är professionell och effektiv.

- Kan vägleda människor från start till mål.

- Är inte höjdrädd.

- Har normal till god datavana.

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

- Har B-körkort.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.

Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.

Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas.Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Projektledare

Vill du vara en del av en samhällsviktig verksamhet som arbetar med Stockholm stads största utmaning? Har du några års erfarenhet inom projektledning? Kanske har du även en teknisk bakgrund? Då kan rollen som Projektledare inom trafikanläggningar till ONE Nordic vara något för dig! Om ONE Nordic ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar idag med norra Europas största trafikanläggningsavtal här i Stockholm. Tillsammans med Stockholm sta... Visa mer
Vill du vara en del av en samhällsviktig verksamhet som arbetar med Stockholm stads största utmaning? Har du några års erfarenhet inom projektledning? Kanske har du även en teknisk bakgrund? Då kan rollen som Projektledare inom trafikanläggningar till ONE Nordic vara något för dig!

Om ONE Nordic

ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar idag med norra Europas största trafikanläggningsavtal här i Stockholm. Tillsammans med Stockholm stad löser vi utmaningar och den löpande driften av trafikanläggningarna i staden. Alla som kört bil i Stockholm vet hur viktig framkomligheten är och hur den påverkar näringslivet, miljön och samhället i stort.
ONE Nordic i Stockholm har de senaste åren arbetat med affärs- och organisationsutveckling vilket har lett till en kraftig tillväxt med god lönsamhet. Vi arbetar i en stabil bransch och söker nu vi ytterligare projektledare för att fortsätta resan.

Om tjänsten som Projektledare

I rollen som Projektledare driver du dina egna projekt- och serviceavtal. Du leder, coachar och motiverar medarbetare som är involverade i dina projekt och säkerställer god planering av resurser för effektiva arbeten. Du ansvarar för tidsplan, ekonomi, arbetsmiljö och leverans. Utöver detta kommer du att hantera extern kommunikation med ett fåtal etablerade kunder för att få ett bra och långsiktigt samarbete samt en bra leverans. Du arbetar efter uppsatta rutiner och processer samt arbetar med uppföljningar av kvalitet, ekonomi samt arbetsmiljö.

Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i den lokala ledningsgruppen. Som Projektledare har du ett övergripande ansvar för avdelningens gemensamma resultat.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Självständigt driva dina egna projekt- och serviceavtal

- Ansvara för tidsplan, ekonomi, arbetsmiljö och leverans

- Leda, coacha och motivera medarbetare involverade i dina projekt

- Hantera extern kommunikation med kunder för att säkerställa goda långsiktiga samarbeten

Om dig

För att lyckas i rollen som Projektledare ser vi att du har tidigare erfarenhet av projektledning inom ett tekniskt område, gärna inom el. Vi ser även att du har goda kunskaper i att navigera i och tolka entreprenadsjuridik. Slutligen är det viktigt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

För att trivas i rollen ser vi att du stimuleras av problemlösning och uppskattar ett arbetsklimat med högt i tak. Du är prestigelös som person och drivs av att skapa goda samarbeten och uppnå höga resultat. Vidare är det viktigt att du har förmågan att självständigt planera, strukturera och följa upp ditt arbete och har god kommunikationsförmåga. Då avdelningens ambitioner är att uppnå sin fulla potential arbetar avdelningschefen aktivt med coaching och utveckling av medarbetarna.

Viktigt för tjänsten är:

- Tidigare erfarenhet som projektledare, gärna inom el

- Förmåga att självständigt planera, strukturera och följa upp ditt arbete

- Förmåga att navigera i och tolka entreprenadsjuridik

- Gärna ha avslutad teknisk högskole- eller universitetsutbildning

- Är affärsmässig och drivs av förbättringar

- God kommunikativ förmåga

- Ambitioner att utvecklas

Företagets erbjudande

Som anställd hos ONE Nordic erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ansluten till kollektivavtal och erbjuder attraktiva förmåner som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, extra avsättning till tjänstepension och bidrag till medicin och tandvård samt möjlighet till förmånsbil.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid, 100%.

Placering: Stockholm, Segeltorp.

Lön: Enligt överenskommelse.
Frågor: Ring gärna avdelningschef Magnus Höglund, 0738-235092
Fackliga kontakter: Bengt Persson, 0705-925110, Ledarna
Maria Granqvist, 0703-244028, Unionen Visa mindre

Rivare sökes

Vi söker rivningsarbetare! Vi söker dig som har erfarenhet av eller vill arbeta med rivning. Erfarenhet inom rivning och håltagning är meriterande. Du ska vara noggrann, händig och kunna hantera maskiner och verktyg. God fysik är bra för att klara jobbet . OM ANSTÄLLNINGEN Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Lön enligt kollektivavtal. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anp... Visa mer
Vi söker rivningsarbetare!
Vi söker dig som har erfarenhet av eller vill arbeta med rivning.
Erfarenhet inom rivning och håltagning är meriterande.
Du ska vara noggrann, händig och kunna hantera maskiner och verktyg.
God fysik är bra för att klara jobbet .
OM ANSTÄLLNINGEN
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Lön enligt kollektivavtal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Byggnadsarbeten

Vi söker en snickarlärling du ska vara intressera av byggnation. Komma i tid och sköta arbetstiderna. Visa mer
Vi söker en snickarlärling du ska vara intressera av byggnation. Komma i tid och sköta arbetstiderna. Visa mindre

Interim Projektledare industri

Arbetsuppgifter och ansvarsområden Du kommer att leda ett huvudprojekt tillsammans med flera delprojekt. Huvudfokus ligger på ett omfattande investeringsprojekt inom processindustrin där verksamheten ska utvecklas och stärkas. Det handlar om att upprätthålla en noggrann projektplan och arbeta enligt projektmodellen som inkluderar definierade mål, tydliga tidslinjer, resursallokering och kostnadsuppskattningar. Du kommer även ansvara för att skapa, upprät... Visa mer
Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Du kommer att leda ett huvudprojekt tillsammans med flera delprojekt. Huvudfokus ligger på ett omfattande investeringsprojekt inom processindustrin där verksamheten ska utvecklas och stärkas. Det handlar om att upprätthålla en noggrann projektplan och arbeta enligt projektmodellen som inkluderar definierade mål, tydliga tidslinjer, resursallokering och kostnadsuppskattningar. Du kommer även ansvara för att skapa, upprätthålla och leverera alla nödvändiga dokument, inklusive projektplaner, statusrapporter och andra rapporter som kan krävas av kunden eller organisationen.

Din profil


- Erfarenhet från tillverknings- eller processindustrin, med tidigare roller som projektledare, produktionstekniker eller planerare.
- Djupgående kunskap om projektprocessen och projektstyrning.
- Tidigare teknisk bakgrund och förståelse för mekanik är meriterande.

- Fördelaktigt om du har erfarenhet från regulatoriskt styrd verksamhet.
- Fördel jobbat med reglerat livsmedel eller medicin, vana att följa regelverk.

Ansök redan idag!
Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök och registrera dig i vår databas, detta för att följa riktlinjerna som gäller för GDPR. För frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta ansvarigt rekryteringsteam;

Cecilia Alegria Furberg och nås på 0739252586 eller på [email protected]

Väl mött!

Unik Resurs
Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till! Visa mindre

Aerius söker självgående ventilationsmontör till Stockholm!

Aerius Ventilation AB - Stockholms län med omnejd Vi på Aerius Ventilation AB är i en spännande fas av snabb tillväxt och söker nu förstärkning till vårt team. Tack vare den höga nöjdheten bland våra medarbetare har vi idag ett av branschens högsta kundnöjdhet. Om rollen som ventilationsmontör Du kommer att arbeta huvudsakligen inom Stockholms län, men det förekommer även uppdrag utanför denna region. Vi söker dig som är redo att direkt kliva in i vår dyna... Visa mer
Aerius Ventilation AB - Stockholms län med omnejd
Vi på Aerius Ventilation AB är i en spännande fas av snabb tillväxt och söker nu förstärkning till vårt team. Tack vare den höga nöjdheten bland våra medarbetare har vi idag ett av branschens högsta kundnöjdhet.
Om rollen som ventilationsmontör
Du kommer att arbeta huvudsakligen inom Stockholms län, men det förekommer även uppdrag utanför denna region. Vi söker dig som är redo att direkt kliva in i vår dynamiska arbetsmiljö och bidra till företagets fortsatta framgång.
Arbetsuppgifter som ventilationsmontör
Uppdrag för privatpersoner & bostadsrättsföreningar
Installation och byte av FTX-system
Ventilationsservice

Vi erbjuder
Fast lön
Mobiltelefon
Friskvårdsbidrag
Efter 6 månader finns goda möjligheter till företagsbil om man är självgående

Meriterande
B-körkort
Svenska eller engelska i tal
Erfarenhet inom bygg/ventilation

Om dig
Vi söker dig som är händig och har lätt att lära sig nya praktiska kunskaper, ansvarsfull och villig att resa utanför Stockholm vid behov. Du är en lagspelare med fokus på kvalitet och noggrannhet i ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera och du har lätt för att samarbeta.
Intresserad? Låter detta som den perfekta rollen för dig? Då vill vi gärna höra från dig! Skicka in ditt CV och personligt brev till [email protected] så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.
Aerius Ventilation AB ser fram emot att välkomna två nya ventilationsmontörer till vårt team. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Målare sökes

Ansök    Okt 16    Gpk Nord Allservice AB    Målare
Vi söker nu en målare till vårt team. Du ska gärna ha arbetat som målare tidigare, och vara bekväm i att arbeta i grupp. Visa mer
Vi söker nu en målare till vårt team. Du ska gärna ha arbetat som målare tidigare, och vara bekväm i att arbeta i grupp. Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Okt 13    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss: Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket. Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt. Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:

Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.

Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.

Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.


Vi söker dig som:

- Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
- Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
- Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
- Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
- Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
- Talar svenska eller engelska.
- Kan hantera administrativa uppgifter.Ansökan:

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Okt 13    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat. Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare. De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en star... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.

Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.Om företaget

Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.

DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.

DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.

Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Okt 13    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB! Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas. Vi söker dig som: - Är villig att lära dig mer inom takomläggning. - Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare... Visa mer
Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta i en familjär arbetsmiljö med trevliga och engagerade kollegor? Då kan du vara vår nästa stjärnledare hos DM TAK AB!

Vi är ett växande företag och letar nu efter fler produktionsledare som gillar att möta utmaningar och vill fortsätta utvecklas.

Vi söker dig som:

- Är villig att lära dig mer inom takomläggning.

- Gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i tidigare jobb.

- Är professionell och effektiv.

- Kan vägleda människor från start till mål.

- Är inte höjdrädd.

- Har normal till god datavana.

- Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

- Har B-körkort.

Rollen som produktionsledare:

- Din huvudsakliga roll kommer att vara att leda flera lag och säkerställa att projektet fullföljs enligt tidsschemat och uppnår den önskade kvaliteten, för att skapa nöjda kunder. Du kommer att ha ansvaret för att driva produktionen framåt och kontinuerligt övervaka och upprätthålla en hållbar produktionsnivå med hög omsättning varje vecka.

- Du är löpande i kontakt med kunder, arbetare och underentreprenörer och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar, besiktar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.

- De flesta administrativa uppgifter som jobbplanering samt dokumentation görs av vår produktionsplanerare på kontoret men du måste även kunna ta hand om administrativa uppgifter, som till exempel svara på mejl, ÄTA, egenkontroller, bilder, mm.

- På det här jobbet kommer man att behöva lära sig mycket tekniskt om takläggning, om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak, det viktigaste är dock att man är villig att lära sig och har förmågan att tillämpa våra standarder exakt.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en arbetsplats där utveckling och trivsel är i fokus. Med trevliga och stöttande kollegor skapar vi en familjär och rolig arbetsmiljö.

Vi ser till att alla nya medarbetare får en bra introduktion och onboarding för att komma in i arbetet på bästa sätt. Dessutom har vi tydliga arbetsuppgifter och en tydlig struktur, vilket möjliggör ett effektivt arbete.

Vi värnar om rak och tydlig kommunikation för att skapa trygghet och stabilitet. Tillsammans skapar vi en arbetsplats där alla kan utvecklas, där idéer tas på allvar och där framgångar firas. Visa mindre

Grovarbetare/Garage/ Huddinge

Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt? Då är det dig vi söker - ansök nu! Om oss aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten ... Visa mer
Tycker du om att pressa dig själv, utforska dina gränser och växa både psykiskt och fysiskt?
Då är det dig vi söker - ansök nu!

Om oss
aleja ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Stockholm. Vi erbjuder dygnet runt jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet.
Vi bemannar inom en mängd olika branscher-bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning.

Vad vi kan erbjuda dig
Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.

Vad vi söker hos dig
Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns det möjlighet att även prova på olika typer av arbeten, bla inom lager, sanering, montering, grovarbete samt rivning.

Dina arbetsuppgifter
I arbetet ingår bland annat rivning av väggar och golv samt grovstädning. Visa mindre

Underhållsingenjör- Vattenfall värme

Företagsbeskrivning Det här är vi, dina nya kollegor Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare... Visa mer
Företagsbeskrivning
Det här är vi, dina nya kollegor
Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.

I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.


Jobbeskrivning
Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker vi på Vattenfall Värme en underhållsingenjör som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt.


I rollen som underhållsingenjör hos oss blir du en del av Vattenfall värme och kommer tillhöra underhållsavdelningen i Drefviken som består av 10 medarbetare där alla besitter sin egen spetskompetens. Du kommer ha ett totalansvar för underhållsarbetet på kraftvärmeverket och ansvara för kontakten med leverantörer och entreprenörer.

Som underhållsingenjör kommer du ha följande huvudsakliga arbetsuppgifter:
Planera och bereda anläggningens förebyggande och avhjälpande underhåll
Medverka för att revisionsarbeten genomförs enligt lagda tidplaner
Planera det dagliga underhållet och tillsammans med gruppen utföra underhållsarbeten
Ansvara för revisioner, besiktningar av tryckkärl och lyftanordningar
Ansvara för inköp av reservdelar och tjänster
Medverka till upprättande och revidering av underhållsplaner


Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett modernt ledarskap och många kontaktytor. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle.


Kravspecifikation
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
Ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom underhåll, mekanik, eller energi
Tidigare erfarenhet av praktiskt arbete med underhåll och underhållsplanering inom process- eller tillverkningsindustri
Goda kunskaper av olika underhållssystem
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Beredskapstjänst kan förekomma


Det är meriterande om du har:
Kompetens inom förbränningstekniska processer med rökgaskondensering och miljömätsystem
Erfarenhet av SAP PM


Dina personliga egenskaper
Som person är du ansvarsfull, ambitiös, strukturerad och flexibel. Dessutom är du engagerad, förtroendeingivande och bra på att motivera andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.


Ytterligare information
Mångfald och inkludering
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Placering är Jordbro, Haninge.

Välkommen med din ansökan senast 31 oktober 2023. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte till sista dagen med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats. Tjänsten är en tillsvidareanställning och tillträde sker enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Liselott Nilsson, telefon 0730 96 37 52.


Fackliga representanter är Stefan Andersson, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Robert Lönnqvist SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Carolina Bölander, 073 431 12 60.


Att arbeta inom Vattenfall Värme innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Installatör luftvärmepumpar

Kyltekniker Skandinavisk kyl- & värmeteknik www.skvt.se Kylmontör/Kyltekniker Kommun: Stockholm Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Krav Kylmontör/Kyltekniker - erfarenhet efterfrågas Körkort Krav B Om jobbet Är du en erfaren kyltekniker? Söker du efter en mångsidig roll med möjlighet att påverka och utveckla din arbetsplats?... Visa mer
Kyltekniker
Skandinavisk kyl- & värmeteknik
www.skvt.se
Kylmontör/Kyltekniker
Kommun: Stockholm
Korta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
Kylmontör/Kyltekniker -
erfarenhet efterfrågas

Körkort
Krav
B

Om jobbet
Är du en erfaren kyltekniker? Söker du efter en mångsidig roll med möjlighet att påverka och utveckla din arbetsplats? Då kan rollen som kyltekniker på SKVT.SE vara något för dig!


Skandinavisk kyl- & värmeteknik är ett ett modernt kylföretag som enbart fokuserar på luftvärmepumpar och kundnytta. Vi är partner till marknadens ledande varumärken och erbjuder en hög kvalité till en rimlig kostnad.


Om rollen
Som kyltekniker hos SKVT har du ett stort ansvar med kunden i centrum. Från hembesök till installation så ansvarar du att kundens förväntningar uppfylls. En vanlig dag kan variera allt från hembesök till felsöksökning. Normalt är att starta dagen med att installera en ny luftvärmepumpsanläggning till att göra ett hembesök eller serviceärende på eftermiddagen. Du leder dina egna projekt från start till mål och har digitala verktyg och kollegor som stöttar dig hela vägen.


SKVT.SE pressar priserna för slutkunden och vi söker hela tiden nya kollegor som har en förståelse för kundens perspektiv, med en önskan om att öka kundens nytta med en lösningsorienterad infallsvinkel!


Vårt arbete inkluderar allt från planerade installation, hembesök till serviceärenden med kortare framförhållning. Du utgår hemifrån med din servicebil och ansvarar för södra Stockholm med omnejd. I denna roll är du ditt distrikt och har stor påverkan i företagets utveckling.
Vad vi erbjuder dig


Arbete både självständigt och i team
Stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut
Stöd i form av erfarna och hjälpsamma kollegor
Möjlighet att påverka och dela med dig av dina idéer, tankar och kunskaper
Utvecklingsmöjligheter
Konkurrenskraftig lön med bl.a. bra försäkringar och tjänstepension
Arbetstidsförkortning, möjlighet till vinstdelning
Friskvårdsbidrag och regelbundna hälsoundersökningarKvalifikationer
Några års erfarenhet inom liknande arbete.
Kylcertifikat I eller II
Fördelaktigt med goda kunskaper inom el- och styr/reglerområdet.
B-körkort
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.Som person prioriterar du kundnöjdhet, gillar att jobba självständigt, vågar ta egna beslut och har en positiv inställning.


Vad händer efter min ansökan?
Är du intresserad av tjänsten? Skicka då in ditt CV eller skriv en kort ansökningstext med vad du har för bakgrund. Du är även välkommen att direkt ringa/maila ansvarig rekryterare Marcus Eriksson på 0738-409770 eller [email protected].
Intervjuer och urval sker löpande. Visa mindre

Etableringstekniker/Depåmedarbetare till Voene i Länna

Voene - för dig inom väg! Vi på Voene tillhandahåller trafikavstängningslösningar i Stockholmsområdet. Vi hjälper våra kunder med allt från TA-planer till en komplett vägetablering. För att förstärka vårt team söker vi nu två etableringstekniker till depån i Länna. Låter det intressant? Då ska du definitivt läsa vidare..   Om tjänsten Som etableringstekniker hos Voene är din roll avgörande i uppdraget att skapa säkrare vägmiljöer där det primära ansvaret ä... Visa mer
Voene - för dig inom väg! Vi på Voene tillhandahåller trafikavstängningslösningar i Stockholmsområdet. Vi hjälper våra kunder med allt från TA-planer till en komplett vägetablering. För att förstärka vårt team söker vi nu två etableringstekniker till depån i Länna. Låter det intressant? Då ska du definitivt läsa vidare..
 
Om tjänsten
Som etableringstekniker hos Voene är din roll avgörande i uppdraget att skapa säkrare vägmiljöer där det primära ansvaret är att etablera och avetablera trafikmaterial enligt trafikanordningsplanerna. 
 
Dina övergripande arbetsuppgifter omfattar även:• Att följa säkerhetsöverensstämmelser

• Kvalitetssäkring som innebär att du genomför regelbundna kvalitetskontroller.

• Kommunikation och samarbete med övriga medarbetare i organisationen för att bidra med god arbetsmiljö och trivsel.

• Ständigt lärande och förbättringar för att på så sätt alltid vara uppdaterad om branschens praxis och regler samt öka effektiviteten.


Som etableringstekniker kan du genom att korrekt implementera trafikanordningsplaner och säker utställning av trafikmaterial bidra till Voenes vision om att förebygga skador i trafiken. Ditt arbete för säkerhet, kvalitet och lagarbete bidrar väsentligt till att skapa säkrare vägmiljöer för alla trafikanter.
 
Din profil
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Ett närvarande och engagerat arbetssätt är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmågan att upprätta goda relationer med kollegor och kunder. Som person är du lösningsorienterad, effektiv samt noggrann.
 
För att trivas i rollen behöver du vara flexibel då arbetstiderna kan variera och det kan förekomma nattarbete. B körkort är ett krav då vårt kontor och lager ligger i Länna men vi har hela Stockholm som arbetsfält. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från arbete på väg men känner dig redo för att växa tillsammans med oss.
 
Vi erbjuder dig
En flexibel organisation som nu vill växa efter att vi 2018 styrde om skutan mot trafikavstängningslösningar för att hjälpa våra kunder lägga ett större fokus på sitt huvudsakliga arbete. Det finns goda möjligheter för att göra karriär hos oss, med rätt inställning och potential är inget omöjligt! Urval sker löpande.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 


Vi på Voene arbetar med uthyrning, service och försäljning inom trafiksäkerhet. Med vår kompetens och erfarenhet inom branschen strävar vi mot att vara en långsiktig och trygg partner. Gällande lagstiftning, andra relevanta krav och normer är en nedersta gräns för oss och vi verkar för en positiv utveckling

Viktigt för oss är:
Att hålla vad vi lovar
Att kvalitets- och miljöarbetet är en naturlig del i vårt arbete
Att vi hela tiden strävar efter att skydda miljön genom att förebygga förorening och minska vår miljöpåverkan
Planering och effektivisering i samtliga processer

Vi skall genom ständiga förbättringar minska miljöpåverkan av vår verksamhet och bidra till en bättre livsmiljö med människa, samhälle och natur i samspel.

Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

VVS montör

Ansök    Okt 9    Spolia AB    VVS-montör
Vi söker en vvs installatör. Men vi lär gärna upp någon som inte har erfarenhet inom avloppsrensning och rörinspektion. Så här kan en dag se ut. * Montera bort WC ta bort stoppet. * Spola bort stopp i rör/ledningar i villor, radhus, Lgh * Byte av vattenlås hos kund * Man har en egen Spolbil, och man har en kalender i bilen så man ser vart jobben är. ( Stockholms området ) * Vi jobbar alltid med modern utrustning, Det finns möjligheter att jobba extra och j... Visa mer
Vi söker en vvs installatör. Men vi lär gärna upp någon som inte har erfarenhet inom avloppsrensning och rörinspektion.
Så här kan en dag se ut.
* Montera bort WC ta bort stoppet.
* Spola bort stopp i rör/ledningar i villor, radhus, Lgh
* Byte av vattenlås hos kund
* Man har en egen Spolbil, och man har en kalender i bilen så man ser vart jobben är. ( Stockholms området )
* Vi jobbar alltid med modern utrustning,
Det finns möjligheter att jobba extra och jour. Visa mindre

Snickare till södra Stockholm

Nu söker vi självgående snickare till Södra Stockholm Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till Södra Stockholm. Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team. Stämmer detta in på? Sök tjänsten genom att skicka sms till mig så kontaktar jag dig Krav: Gymnasial utbildning Minimum 3 års erfarenh... Visa mer
Nu söker vi självgående snickare till Södra Stockholm
Prowork söker för kunds räkning flera självgående snickare till Södra Stockholm.
Du som söker tjänsten bör ha jobbat som snickare inom nyproduktion eller ROT i minst 3 år. Både invändigt och utvändigt. Du har hög arbetsmoral och kan jobba lika bra enskilt eller i team.
Stämmer detta in på? Sök tjänsten genom att skicka sms till mig så kontaktar jag dig


Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som snickare.
Kan arbete efter ritning
Göra sig förstådd på Svenska
Yrkesbevis eller motsvarandeMeriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyftVi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. Visa mindre

Betongarbetare till Södra Stockholm

Ansök    Sep 29    Prowork Stockholm AB    Betongarbetare
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete. Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt. Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten genom länken! Krav... Visa mer
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare!


Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete.
Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt.


Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten genom länken!


Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som betongarbetare.
Yrkesbevis eller motsvarandeMeriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft
HLR
KörkortVi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Betongarbetare till Södra Stockholm

Ansök    Okt 6    Prowork Stockholm AB    Betongarbetare
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare  Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete. Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt. Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten genom att skicka ett m... Visa mer
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare 

Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har
jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba
självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete.
Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av
flerbostadshus samt andra typer av större projekt.

Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten genom att skicka ett mail till mig så kontaktar jag dig.

Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som betongarbetare.
Yrkesbevis eller motsvarande

Meriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft
HLR
Körkort

Vi  har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan per mail [email protected] eller [email protected]
Vad kan vi erbjuda?  Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på?www.prowork.se Visa mindre

Betongarbetare till Södra Stockholm

Ansök    Okt 6    Prowork Stockholm AB    Betongarbetare
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete. Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt. Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten genom länken! Krav... Visa mer
Nu söker vi erfarna betongarbetare och duktiga armerare!


Du som söker tjänsten skall ha jobbat som betongarbetare i minst 3 år. Gärna att du har jobbat med större konstruktioner och är duktig på armering. Du skall kunna jobba självständigt och ha en bra förståelse för ditt arbete.
Som betongarbetare hos oss kommer du att jobba med produktion av flerbostadshus samt andra typer av större projekt.


Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten genom länken!


Krav:
Gymnasial utbildning
Minimum 3 års erfarenhet som betongarbetare.
Yrkesbevis eller motsvarandeMeriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft
HLR
KörkortVi har flera projekt som behöver tillsättas så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vad kan vi erbjuda? Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Servicetekniker yttertak ????

Ansök    Sep 29    DM TAK AB    Tak- och tätskiktsmontör
Som servicetekniker hos oss: Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket. Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt. Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av... Visa mer
Som servicetekniker hos oss:

Kommer du i huvudsak att arbeta med akutservice och mindre jobb på taket.

Många av våra kunder kan behöva snabb service på deras tak om det finns till exempel läckage, därför du måste kunna hitta och lösa problemet på taket snabbt och rätt.

Våra kunder är vana vid professionella lösningar baserade på erfarenhet och kompetenser inom tak och du kommer därför att vara ett av våra viktiga ansikten utåt som levererar kompetens av allra högsta kvalitet.


Vi söker dig som:

- Är en produktiv och erfaren arbetare inom tak branschen eller liknande.
- Är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann.
- Tycker om att arbeta i en verksamhet med högt tempo.
- Gillar att arbeta med människor och ha god social kompetens.
- Är flexibel och har en god samarbetsförmåga.
- Talar svenska eller engelska.
- Kan hantera administrativa uppgifter.Ansökan:

Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt. Visa mindre

Produktionsledare

Ansök    Sep 29    DM TAK AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vi söker i första hand dig som har framgångsrik erfarenhet som ledare inom bygg- eller takentreprenader och kan få andra att få jobbet gjort! Som produktionsledare på DM TAK kommer du att vara ansvarig för att mellan 5-7 st. arbetslag lägger högkvalitativa tak inom uppsatt tidplan. Du är löpande i kontakt med kunder och taklag och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutli... Visa mer
Vi söker i första hand dig som har framgångsrik erfarenhet som ledare inom bygg- eller takentreprenader och kan få andra att få jobbet gjort!

Som produktionsledare på DM TAK kommer du att vara ansvarig för att mellan 5-7 st. arbetslag lägger högkvalitativa tak inom uppsatt tidplan.

Du är löpande i kontakt med kunder och taklag och kör regelbundet ut till de olika projekten där du kontrollerar kvalitén på taken och korrigerar där det behövs för att slutligen lämna över tak med oöverträffad standard till nöjda kunder.

Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta inom takomläggning. Om du inte har någon erfarenhet av detta kommer vi utbilda dig inom tak. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och som visat prov på att ha förmågan att nå mycket bra resultat i dina tidigare jobb, är professionell och effektiv samt någon som kan vägleda människor från start till mål.

Du har god datavana, behärskar det svenska språket i både tal och skrift samt har körkort för bil.

DM TAK är ett prisvinnande och framgångsrikt företag med höga kvalitetskrav och god intern organisation. En duktig ledare tar sig till företag som har bra produkter!

Är du rätt person för att vara med i ett vinnande team? I så fall skicka din ansökan nu! Visa mindre

Plåtslagare

Ansök    Sep 29    DM TAK AB    Byggnadsplåtslagare
Om jobbet Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat. Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande. Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare. De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en star... Visa mer
Om jobbet

Vi söker dig som kan jobba i ett stabilt och effektivt arbetslag som levererar professionella resultat.

Du kommer att arbeta med andra i ett lag och det kan vara ett plus om du har erfarenhet av det. Dina lagkamrater på DM TAK är väldigt effektiva och hårt arbetande.

Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och har visat prov på det tidigare.

De flesta du arbetat för bör säga att du är en person som har en stark vilja att arbeta, arbetar hårt och får jobbet gjort snabbt och professionellt.

Du har minst 2 års erfarenhet av plåtslageriarbeten inom tak.

Du är självgående, kan ta egna initiativ och är inriktad på att finna de rätta lösningarna.

Det är bra om du har körkort men det är inget krav.Om företaget

Vi är ett högt producerande team som trivs med vårt arbete och är stolta över att leverera tak av hög kvalitet som håller längre.

DM TAK är ett stabilt växande företag tack vare god organisation och hängivenhet att skapa nöjda kunder.

DM TAK är ett expanderande företag som har mottagit flera priser för sitt professionella och kvantitativa arbete.

Vill du utvecklas och nå större mål så är detta företaget för dig.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Erfaren VVS/SNICKARE

Ansök    Sep 29    PRM CONSULTING AB    VVS-montör
Vi expanderar och söker nu en utbildad VVS-montör/Rörmokare till vårt team i södra Stockholms. Är du en VVS-montör eller VVS-tekniker som vill utvecklas och arbeta på en utmanande och berikande arbetsplats? Då bör du söka jobbet hos oss. Vi erbjuder tillgång till firmabil och det är ett krav att du har B-körkort. Vi ser att du som person är positiv, utåtriktad och gillar att arbeta i en varierande arbetsmiljö. Dessutom ser vi att du ska vara problemlösan... Visa mer
Vi expanderar och söker nu en utbildad VVS-montör/Rörmokare till vårt team i södra Stockholms. Är du en VVS-montör eller VVS-tekniker som vill utvecklas och arbeta på en utmanande och berikande arbetsplats? Då bör du söka jobbet hos oss.


Vi erbjuder tillgång till firmabil och det är ett krav att du har B-körkort.
Vi ser att du som person är positiv, utåtriktad och gillar att arbeta i en varierande arbetsmiljö. Dessutom ser vi att du ska vara problemlösande och kreativ samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.


arbetstider - 08:30 till 17:00
Uppdrag runt om stor Stockholm
För att vara lämplig för denna tjänst skall du:
Inneha relevant branscherfarenhet och utbildning
Behörighet - vvs och
Fördelaktigt med erfarenhet inom service / fastighetsskötare
Vara ansvarsfull, noggrann och självgående
Ha hög arbetsmoral
Serviceorienterad och trevlig
B-körkort
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre