Lediga jobb Patia AB i Huddinge

Se alla lediga jobb från Patia AB i Huddinge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Huddinge som finns inom det yrket.

Manlig behandlingspedagog sökes till Patia Stödboende Huddinge

Vi söker en ny kollega till vårt stödboende i Huddinge. Om tjänsten: Vi söker en ny medarbetare till vår stödboendeverksamhet i Huddinge. Verksamheten tar vi emot ungdomar och unga vuxna med tidigare social problematik, psykisk ohälsa, samsjuklighet och/eller annat socialt nedbrytande beteende som innebär svårigheter för den unge att hantera sin vardag. Som behandlingspedagog arbetar man med alla de ungdomar som är inskrivna i verksamheten. I uppdraget ... Visa mer
Vi söker en ny kollega till vårt stödboende i Huddinge.

Om tjänsten:

Vi söker en ny medarbetare till vår stödboendeverksamhet i Huddinge. Verksamheten tar vi emot ungdomar och unga vuxna med tidigare social problematik, psykisk ohälsa, samsjuklighet och/eller annat socialt nedbrytande beteende som innebär svårigheter för den unge att hantera sin vardag.

Som behandlingspedagog arbetar man med alla de ungdomar som är inskrivna i verksamheten. I uppdraget som behandlingspedagog ingår även att vara kontaktperson för ett visst antal ungdomar, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att stötta ungdomen utefter dennes behov och förutsättningar. Stödet till ungdomen kan bland annat utgöras av stödsamtal, att stödja i utförandet av ADL-uppgifter, i vård- och myndighetskontakter, att medfölja till vårdbesök eller andra för ungdomen viktiga möten samt att stödja i att navigera inför vuxenlivet. Vi arbetar på uppdrag av socialtjänsten och eftersträvar en hög nivå av service gentemot såväl placerande handläggare som våra ungdomar.

Arbetet på våra stödboendeverksamheter bedrivs enligt Socialtjänstlagen och omfattar en rad administrativa arbetsuppgifter, däribland daglig journalföring, upprättande och revidering av genomförandeplaner och riskanalyser samt månadsrapportering.

Tjänsten är på strax över 90% och innebär arbete kvällar och helger. Vi har dygnspass med sovande jour.

De egenskaper vi söker hos vår nästa kollega:

Vi söker dig som är driftig, positiv och engagerad med en för målgruppen relevant eftergymnasial tvåårig utbildning motsvarande minst 400 YH-poäng så som behandlingspedagog, socialpedagog, beteendevetare eller socionom. Du har vidare minst 1-2 års tidigare erfarenhet av socialt arbete med ungdomar och har kännedom om socialtjänstlagen.

Egenskaper som utmärker dig är att du är engagerad och flexibel med ett genuint människointresse där du förstår vikten av att sätta den enskildes behov i främsta rummet. Du har en god samarbetsförmåga gentemot såväl kollegor som externa samverkansparter och månar om en god och tydlig kommunikation. Som anställd på våra stödboendeverksamheter är du viktig del av ett team men då tjänsten även omfattar ensamarbete är det av vikt att du är en lugn och stabil person som har förmåga att fatta självständiga beslut.

B-körkort är ett krav.

Inför anställning efterfrågas ett utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister. Vi önskar att sökande för tjänsten tar med misstanke- och belastningsregister till eventuell intervju. Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Samtliga ansökningar hanteras via denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnliga behandlingspedagoger sökes till Patia Speciallösningar

Patia växer. Vi söker nu kvinnliga behandlingspedagoger till Patia Speciallösningar HVB. Patia Speciallösningar bedrivs utifrån konceptet en till en behandling. Det innebär att den placerade bor i en egen bostad med personal dygnet runt. Den placerade har således en egen personalgrupp och det finns ej andra placerade i samma lokaler. Verksamheten vänder sig i första hand till de barn och unga som har svårigheter att klara sin dagliga livsföring och med, ... Visa mer
Patia växer. Vi söker nu kvinnliga behandlingspedagoger till Patia Speciallösningar HVB.

Patia Speciallösningar bedrivs utifrån konceptet en till en behandling. Det innebär att den placerade bor i en egen bostad med personal dygnet runt. Den placerade har således en egen personalgrupp och det finns ej andra placerade i samma lokaler.

Verksamheten vänder sig i första hand till de barn och unga som har svårigheter att klara sin dagliga livsföring och med, utagerande beteende, aggressivt beteende och/eller annat avvikande beteende och därmed har svårigheter att fungera i grupp. Målsättning för verksamheten är att den placerade efter avslutad placering på Patia Speciallösningar ska kunna återgå till en mindre personalintensiv verksamhet såsom familjehem, stödboende eller kollektivt HVB. Verksamheten kan ta emot barn och unga i åldrarna 12-21 år.

Verksamheten är belägen i Flemingsberg.

Om tjänsten

Som behandlingspedagog på Patia Speciallösningar arbetar du tillsammans med kollegor utifrån den enskildes behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av klientnära arbete utifrån socialtjänstens uppdrag och den genomförandeplan som upprättas tillsammans med den unge. Arbetet innefattar vidare en rad administrativa arbetsuppgifter, så som journalföring utifrån Socialtjänstlagen.

Inom Patia Speciallösningar har den enskilde bemanning dygnet runt och varje ärende bemannas utifrån den enskildes behov.

Som anställd på Patia är du viktig del av ett team men då tjänsten innefattar ensamarbete är det av vikt att du är en lugn och stabil person som kan fatta självständiga beslut.

Din profil

Vi söker dig som är driftig, positiv och engagerad med en relevant utbildning för målgruppen. Du är exempelvis behandlingspedagog, socialpedagog eller har annan likvärdig utbildning. Vi ska ha minst 2 års erfarenhet av socialt arbete och vi ser gärna att du besitter dokumentationsvana. Meriterande är vidare att du besitter relevant metodkunskap, så som ÅP, MI och/eller Kriminalitet som livsstil och att du innehar B-körkort. Som person har du ett genuint människointresse. Du gillar att motivera och inspirera och att arbeta med dig själv som redskap för att uppnå förändring.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Innan anställning kommer vi att be om ett utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Patia Kavlevägen i Flemingsberg Huddinge söker stödassistenter!

Om arbetsplatsen Kavlevägens gruppbostad är ett LSS boende som är belägen i Flemingsberg Huddinge, med närhet till bra kommunikationer. Gruppbostaden har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1 enligt LSS. Här har du som medarbetare en unik möjlighet att vara med och skapa en verksamhet av högsta kvalitet. Vår vision är att förbättra människors liv genom utveckling och självförverkligande vilket ligger till grund för vårt dag... Visa mer
Om arbetsplatsen

Kavlevägens gruppbostad är ett LSS boende som är belägen i Flemingsberg Huddinge, med närhet till bra kommunikationer. Gruppbostaden har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1 enligt LSS.

Här har du som medarbetare en unik möjlighet att vara med och skapa en verksamhet av högsta kvalitet. Vår vision är att förbättra människors liv genom utveckling och självförverkligande vilket ligger till grund för vårt dagliga arbete där boendes önskemål och behov skapar ramarna för vårt uppdrag.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter utifrån varje individs unika behov. Gruppbostaden är den enskildes hem vilket ställer krav på dig som stödassistent att vara lyhörd och respektera de boendes integritet.

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att ge de boende förutsättningar att leva ett så självständigt liv som möjligt genom att stärka, stödja och motivera utifrån varje individs förmågor. Vi värnar om de boendes självbestämmande vilket genomsyrar vårt arbetssätt. I uppdraget ingår även nära samverkan med de boendes kontaktnät.

Din profil

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom vård-och omsorgsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning, socialpedagogisk inriktning alternativt en inriktning inom psykiatrin. Vi söker dig som är utvecklingsorienterad och som vill ha ett spännande arbete som både är både utmanande och utvecklande.

Ett krav är att du har erfarenhet av målgruppen, LSS eller psykiatri samt att du har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att arbeta strukturerat efter uppsatta mål. Du har ett stort engagemang för både boende och verksamhet. Du är lugn och kan hantera situationer som kan upplevas som stressande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande samt erfarenhet av arbete med PEG och lyft.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver behärska svenska väl i både tal och skrift samt ha grundläggande kunskaper i social dokumentation. Aktuellt utdrag från belastningsregistret måste tas med vid intervjutillfälle.

Övrigt

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning (tillämpas på 6 månader).

Sista ansökningsdag är den 2024-02-28

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarier sökes till Patia Speciallösningar HVB

Patia växer. Vi söker nu fler timvikarier/behandlingspedagoger till Patia Speciallösningar HVB. Patia Speciallösningar bedrivs utifrån konceptet en till en behandling. Det innebär att den placerade bor i en egen bostad med personal dygnet runt. Den placerade har således en egen personalgrupp och det finns ej andra placerade i samma lokaler. Verksamheten vänder sig i första hand till de barn och unga som har svårigheter att klara sin dagliga livsföring o... Visa mer
Patia växer. Vi söker nu fler timvikarier/behandlingspedagoger till Patia Speciallösningar HVB.


Patia Speciallösningar bedrivs utifrån konceptet en till en behandling. Det innebär att den placerade bor i en egen bostad med personal dygnet runt. Den placerade har således en egen personalgrupp och det finns ej andra placerade i samma lokaler.

Verksamheten vänder sig i första hand till de barn och unga som har svårigheter att klara sin dagliga livsföring och med, utagerande beteende, aggressivt beteende och/eller annat avvikande beteende och därmed har svårigheter att fungera i grupp. Målsättning för verksamheten är att den placerade efter avslutad placering på Patia Speciallösningar ska kunna återgå till en mindre personalintensiv verksamhet såsom familjehem, stödboende eller kollektivt HVB. Verksamheten kan ta emot barn och unga i åldrarna 12-21 år.Om tjänsten

Som behandlingspedagog på Patia Speciallösningar arbetar du tillsammans med kollegor utifrån den enskildes behov. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av klientnära arbete utifrån socialtjänstens uppdrag och den genomförandeplan som upprättas tillsammans med den unge. Arbetet innefattar vidare en rad administrativa arbetsuppgifter, så som journalföring utifrån Socialtjänstlagen.

Inom Patia Speciallösningar har den enskilde bemanning dygnet runt. Bemanning förläggs dag- och kvällstid från kl 08.00-20.00 samt kvälls- och nattetid från kl 20.00-08.00.

Verksamheten är belägen i Flemingsberg.

Som anställd på Patia är du viktig del av ett team men då tjänsten innefattar ensamarbete är det av vikt att du är en lugn och stabil person som kan fatta självständiga beslut.

Vi söker just nu kollegor som vill arbeta extra inom Patia Speciallösningar.

Din profil

Vi söker dig som är driftig, positiv och engagerad med en relevant utbildning för målgruppen. Du är exempelvis behandlingspedagog, socialpedagog eller har annan likvärdig utbildning. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av socialt arbete sedan tidigare och att du besitter dokumentationsvana. Meriterande är vidare att du besitter relevant metodkunskap, så som ÅP, MI och/eller Kriminalitet som livsstil och att du innehar B-körkort. Som person har du ett genuint människointresse. Du gillar att motivera och inspirera och att arbeta med dig själv som redskap för att uppnå förändring.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Innan anställning kommer vi att be om ett utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Stödassistenter sökes till nyöppnad LSS gruppbostad i Segeltorp

Ansök    Maj 23    Patia AB    Stödassistent
Om arbetsplatsen Vi söker stödassistenter till en ny gruppbostad enligt LSS, belägen i Segeltorp Huddinge kommun. Nu har du som medarbetare en unik möjlighet att vara med vid starten av en ny verksamhet. Vår vision är att förbättra människors liv genom utveckling och självförverkligande, vilket ligger till grund för vårt dagliga arbete där boendes önskemål och behov skapar ramarna för vårt uppdrag. Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du får vara me... Visa mer
Om arbetsplatsen

Vi söker stödassistenter till en ny gruppbostad enligt LSS, belägen i Segeltorp Huddinge kommun. Nu har du som medarbetare en unik möjlighet att vara med vid starten av en ny verksamhet. Vår vision är att förbättra människors liv genom utveckling och självförverkligande, vilket ligger till grund för vårt dagliga arbete där boendes önskemål och behov skapar ramarna för vårt uppdrag.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du får vara med att forma och utveckla verksamheten tillsammans med boende, kollegor, platschef och verksamhetschef.

Boendet har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1, personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter som utgår från varje boendes unika behov. Gruppbostaden är den enskildes hem vilket ställer krav på dig som stödassistent att vara lyhörd och respektera de boendes integritet.

I arbetet ingår även stödpersonsansvar, daglig dokumentation samt ett nära samarbete med närstående och gode män. På verksamheten ska vi erbjuda de boende individuellt anpassat stöd i sin dagliga livsföring. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att ge de boende möjlighet att leva ett så självständigt liv som möjligt genom att stärka, stötta och motivera utifrån varje individs behov och förmågor.

Arbetet kommer vara schemalagt dag, kväll, sovande jour samt helg enligt ett rullande schema, utifrån de boendes behov. Tjänstgöringsgraden är ca 80%. Schemaläggningen kommer styras utifrån behovet i verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom vård-och omsorgsprogrammet med specialisering inom funktionsnedsättning, alternativt barn-och fritidsprogrammet med inriktning mot socialt eller pedagogiskt arbete. Vi söker dig som vill ha ett spännande arbete som är både utmanande och utvecklande. Du är en person som ser lösningar istället för problem och som ser fördelarna med att vara med i en uppstart där fokus är att bygga en struktur som bidrar till bästa möjliga kvalitet för de boende. Du är flexibel, lösningsfokuserad och positiv till utmaningar.

Du har några års erfarenhet av målgruppen, har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att arbeta strukturerat efter uppsatta mål. Du har ett stort engagemang för både brukare och verksamhet. Du är lugn och kan hantera situationer som kan upplevas stressande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med personer som har ett utmanande beteende.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska väl i både tal och skrift, ha god datavana samt grundläggande kunskap i social dokumentation. Vid anställning kommer vi att be om utdrag ur polisens belastningsregister.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månader provanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2023-06-23

Vänta inte med din ansökan då rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Stödassistenter sökes till nyöppnad LSS gruppbostad i Segeltorp

Ansök    Feb 15    Patia AB    Stödassistent
Om arbetsplatsen Vi söker stödassistenter till en ny gruppbostad enligt LSS, belägen i Segeltorp Huddinge kommun, ta chansen att vara med och göra skillnad! Vi letar efter dig som vill vara med vid i starten av en ny verksamhet. Du är flexibel, lösningsfokuserad och positiv till utmaningar. Boendet har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1, personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Vi erbjud... Visa mer
Om arbetsplatsen

Vi söker stödassistenter till en ny gruppbostad enligt LSS, belägen i Segeltorp Huddinge kommun, ta chansen att vara med och göra skillnad!

Vi letar efter dig som vill vara med vid i starten av en ny verksamhet. Du är flexibel, lösningsfokuserad och positiv till utmaningar.

Boendet har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1, personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du får vara med att forma och utveckla verksamheten tillsammans med boende, kollegor och verksamhetschef.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter som utgår från varje boendes unika behov. Gruppbostaden är den enskildes hem vilket ställer krav på dig som stödassistent att vara lyhörd och respektera de boendes integritet.

I arbetet ingår även stödpersonsansvar, daglig dokumentation samt ett nära samarbete med närstående och gode män. På verksamheten ska vi erbjuda de boende individuellt anpassat stöd i sin dagliga livsföring. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att ge de boende möjlighet att leva ett så självständigt liv som möjligt genom att stärka, stötta och motivera utifrån varje individs behov och förmågor.

Arbetet kommer vara schemalagt dag, kväll, sovande jour samt helg enligt ett rullande schema, utifrån de boendes behov. Tjänstgöringsgraden är ca 80%. Schemaläggningen kommer styras utifrån behovet i verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom vård-och omsorgsprogrammet med specialisering inom funktionsnedsättning, alternativt barn-och fritidsprogrammet med inriktning mot socialt eller pedagogiskt arbete. Vi söker dig som vill ha ett spännande arbete som är både utmanande och utvecklande. Du är en person som ser lösningar istället för problem och som ser fördelarna med att vara med i en uppstart där fokus är att bygga en struktur som bidrar till bästa möjliga kvalitet för de boende.

Du har några års erfarenhet av målgruppen, har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att arbeta strukturerat efter uppsatta mål. Du har ett stort engagemang för både brukare och verksamhet. Du är lugn och kan hantera situationer som kan upplevas stressande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande. Det är önskvärt att du har erfarenhet av att arbeta med personer som har ett utmanande beteende.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska väl i både tal och skrift, ha god datavana samt grundläggande kunskap i social dokumentation. Vid anställning kommer vi att be om utdrag ur polisens belastningsregister.Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månader provanställning

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Vänta inte med din ansökan då rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Patia LSS söker utvecklingsorienterade medarbetare!

Ansök    Aug 25    Patia AB    Stödassistent
Om arbetsplatsen Patia Långsjö är en verksamhet under uppstart, magnifikt belägen vid Långsjön i Segeltorp, Huddinge. Verksamheten har en fantastisk miljö och utsikt över vattnet vilket gör den till ett attraktivt boende och arbetsplats. Gruppbostaden har plats för 6 personer tillhörande personkrets 1 enligt LSS. Här har du som medarbetare en unik möjlighet att vara med och skapa en verksamhet av högsta kvalitet. Vår vision är att förbättra människors li... Visa mer
Om arbetsplatsen

Patia Långsjö är en verksamhet under uppstart, magnifikt belägen vid Långsjön i Segeltorp, Huddinge. Verksamheten har en fantastisk miljö och utsikt över vattnet vilket gör den till ett attraktivt boende och arbetsplats. Gruppbostaden har plats för 6 personer tillhörande personkrets 1 enligt LSS.

Här har du som medarbetare en unik möjlighet att vara med och skapa en verksamhet av högsta kvalitet. Vår vision är att förbättra människors liv genom utveckling och självförverkligande vilket ligger till grund för vårt dagliga arbete där boendes önskemål och behov skapar ramarna för vårt uppdrag.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter utifrån varje individs unika behov. Gruppbostaden är den enskildes hem vilket ställer krav på dig som stödassistent att vara lyhörd och respektera de boendes integritet. Verksamheten är under uppstart och det krävs att du är flexibel, utvecklingsorienterad och ser möjligheter. I arbetet ingår dokumentation och stödpersons uppdrag. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att ge de boende förutsättningar att leva ett så självständigt liv som möjligt genom att stärka, stödja och motivera utifrån varje individs förmågor. Vi värnar om de boendes självbestämmande vilket genomsyrar vårt arbetssätt. I uppdraget ingår även nära samverkan med de boendes kontaktnät.

Din profil

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom vård-och omsorgsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning, socialpedagogisk inriktning alternativt en inriktning inom psykiatrin. Vi söker dig som är utvecklingsorienterad och som vill ha ett spännande arbete som både är både utmanande och utvecklande.

Ett krav är att du har erfarenhet av målgruppen, LSS eller psykiatri samt att du har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att arbeta strukturerat efter uppsatta mål. Du har ett stort engagemang för både boende och verksamhet. Du är lugn och kan hantera situationer som kan upplevas som stressande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande samt teckenspråk/teckenkommunikation.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver behärska svenska väl i både tal och skrift samt ha grundläggande kunskaper i social dokumentation.

Övrigt

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning (tillämpas på 6 månader).

Sista ansökningsdag är den 25 september.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Patia Kavlevägen i Flemingsberg Huddinge söker stödassistenter!

Ansök    Nov 25    Patia AB    Stödassistent
Om arbetsplatsen Kavlevägens gruppbostad är ett LSS boende som är belägen i Flemingsberg Huddinge, med närhet till bra kommunikationer. Gruppbostaden har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1 enligt LSS. Här har du som medarbetare en unik möjlighet att vara med och skapa en verksamhet av högsta kvalitet. Vår vision är att förbättra människors liv genom utveckling och självförverkligande vilket ligger till grund för vårt dag... Visa mer
Om arbetsplatsen

Kavlevägens gruppbostad är ett LSS boende som är belägen i Flemingsberg Huddinge, med närhet till bra kommunikationer. Gruppbostaden har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1 enligt LSS.

Här har du som medarbetare en unik möjlighet att vara med och skapa en verksamhet av högsta kvalitet. Vår vision är att förbättra människors liv genom utveckling och självförverkligande vilket ligger till grund för vårt dagliga arbete där boendes önskemål och behov skapar ramarna för vårt uppdrag.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter utifrån varje individs unika behov. Gruppbostaden är den enskildes hem vilket ställer krav på dig som stödassistent att vara lyhörd och respektera de boendes integritet. Verksamheten är under uppstart och det krävs att du är flexibel, utvecklingsorienterad och ser möjligheter. I arbetet ingår dokumentation och stödpersons uppdrag. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att ge de boende förutsättningar att leva ett så självständigt liv som möjligt genom att stärka, stödja och motivera utifrån varje individs förmågor. Vi värnar om de boendes självbestämmande vilket genomsyrar vårt arbetssätt. I uppdraget ingår även nära samverkan med de boendes kontaktnät.

Din profil

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom vård-och omsorgsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning, socialpedagogisk inriktning alternativt en inriktning inom psykiatrin. Vi söker dig som är utvecklingsorienterad och som vill ha ett spännande arbete som både är både utmanande och utvecklande.

Ett krav är att du har erfarenhet av målgruppen, LSS eller psykiatri samt att du har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att arbeta strukturerat efter uppsatta mål. Du har ett stort engagemang för både boende och verksamhet. Du är lugn och kan hantera situationer som kan upplevas som stressande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande samt teckenspråk/teckenkommunikation.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver behärska svenska väl i både tal och skrift samt ha grundläggande kunskaper i social dokumentation.

Övrigt

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning (tillämpas på 6 månader).

Sista ansökningsdag är den 25 september.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Patia Kavlevägen i Flemingsberg Huddinge söker stödassistenter!

Ansök    Nov 25    Patia AB    Stödassistent
Om arbetsplatsen Kavlevägens gruppbostad är ett LSS boende som är belägen i Flemingsberg Huddinge, med närhet till bra kommunikationer. Gruppbostaden har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1 enligt LSS. Här har du som medarbetare en unik möjlighet att vara med och skapa en verksamhet av högsta kvalitet. Vår vision är att förbättra människors liv genom utveckling och självförverkligande vilket ligger till grund för vårt dag... Visa mer
Om arbetsplatsen

Kavlevägens gruppbostad är ett LSS boende som är belägen i Flemingsberg Huddinge, med närhet till bra kommunikationer. Gruppbostaden har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1 enligt LSS.

Här har du som medarbetare en unik möjlighet att vara med och skapa en verksamhet av högsta kvalitet. Vår vision är att förbättra människors liv genom utveckling och självförverkligande vilket ligger till grund för vårt dagliga arbete där boendes önskemål och behov skapar ramarna för vårt uppdrag.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter utifrån varje individs unika behov. Gruppbostaden är den enskildes hem vilket ställer krav på dig som stödassistent att vara lyhörd och respektera de boendes integritet. Verksamheten är under uppstart och det krävs att du är flexibel, utvecklingsorienterad och ser möjligheter. I arbetet ingår dokumentation och stödpersons uppdrag. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att ge de boende förutsättningar att leva ett så självständigt liv som möjligt genom att stärka, stödja och motivera utifrån varje individs förmågor. Vi värnar om de boendes självbestämmande vilket genomsyrar vårt arbetssätt. I uppdraget ingår även nära samverkan med de boendes kontaktnät.

Din profil

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom vård-och omsorgsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning, socialpedagogisk inriktning alternativt en inriktning inom psykiatrin. Vi söker dig som är utvecklingsorienterad och som vill ha ett spännande arbete som både är både utmanande och utvecklande.

Ett krav är att du har erfarenhet av målgruppen, LSS eller psykiatri samt att du har ett pedagogiskt förhållningssätt och tycker om att arbeta strukturerat efter uppsatta mål. Du har ett stort engagemang för både boende och verksamhet. Du är lugn och kan hantera situationer som kan upplevas som stressande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande samt teckenspråk/teckenkommunikation.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver behärska svenska väl i både tal och skrift samt ha grundläggande kunskaper i social dokumentation.

Övrigt

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning (tillämpas på 6 månader).

Sista ansökningsdag är den 23 december.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Behandlingspedagog Stödboende Huddinge

Om Patia Patia har en rad olika verksamheter som socialtjänsten efterfrågar, såsom: Jour- och familjehem, Skyddade boenden, HVB-hem för ungdomar med begynnande missbruk och kriminalitet, Akut- och Utredningshem för föräldrar/barn, Stödboenden, Gruppboenden enligt LSS, Öppenvård m,m. Patia arbetar enbart på uppdrag av socialtjänsten inom dessa områden. Vi är en kvalitetsaktör med höga krav på kvalitén i våra verksamheter. Vi ser alla medarbetare som de vi... Visa mer
Om Patia

Patia har en rad olika verksamheter som socialtjänsten efterfrågar, såsom: Jour- och familjehem, Skyddade boenden, HVB-hem för ungdomar med begynnande missbruk och kriminalitet, Akut- och Utredningshem för föräldrar/barn, Stödboenden, Gruppboenden enligt LSS, Öppenvård m,m. Patia arbetar enbart på uppdrag av socialtjänsten inom dessa områden.

Vi är en kvalitetsaktör med höga krav på kvalitén i våra verksamheter. Vi ser alla medarbetare som de viktigaste instrumenten i att efterleva våra värderingar och hålla ett starkt individfokus och en hög kompetensnivå i arbetet med våra klienter. Vi utbildar våra medarbetare i de metoder vi har på våra olika verksamheter och har obligatorisk extern handledning för dem som har en betydande del i verksamheten.Om arbetsplatsen

Vi söker nu efter en behandlingspedagog till vår verksamhet i Huddinge. Verksamheten ligger nära till pendeltågstation. Målgrupperna för verksamheten är ungdomar/unga vuxna samt vuxna med psykosocial problematik/beroendeproblematik.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du får vara med att forma och utveckla verksamheten till en högkvalitativ verksamhet tillsammans med kollegor, platsansvarig och biträdande verksamhetschef/verksamhetschef.Arbetsuppgifter

Som behandlingspedagog kommer du delta i det dagliga arbetet på enheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av klientnära arbete, vilket kan variera utifrån individens behov, personliga träffar med klienterna och även administrativa uppgifter. Som behandlingspedagog är du kontaktperson åt ett antal klienter i vilka du även ansvarar för klientprocesserna vilket kan innebära exempelvis: löpande kontakt med externa parter till respektive klient, som exempelvis socialsekreterare, god man etc. Vidare ansvarar du för att upprätta och följa upp dokumentation, vilken är den röda tråden genom hela klientens placering. Dokumentationskraven inkluderar bland annat att se till så att vi genomför uppdraget enligt placerande socialtjänst vårdplan. Vi arbetar systematiskt med genomförandeplaner där vi tillsammans med våra klienter bryter ned socialtjänstens mål till mätbara delmål. Den huvudsakliga arbetsplatsen är på den enhet du arbetar på, men det förekommer även besök och träffar utanför enheten i samband med möten med klient på myndigheter, sjukvård och hos socialtjänsten.Tjänstgöringsgraden är på 78%. Du kommer att vara schemalagd på verksamheten och tjänsten innebär arbete dag, kväll och helg samt sovande jourtjänstgöring enligt ett rullande schema.Din profil

Vi söker dig som är driftig, positiv och engagerad med en relevant utbildning för målgruppen. Du SKA ha minst tvåårig eftergymnasial utbildning inom för verksamheten relevant område. Exempelvis behandlingspedagog, socialpedagog eller likvärdigt. Vidare är det krav att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift obehindrat. Du har även minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av socialt arbete. Kännedom om socialtjänstlagen och god dokumentationsförmåga är även det ett krav.

Meriterande är: kompetens inom BBIC, MI och skyddade placeringar, lågaffektivt bemötande. Arbetslivserfarenhet inom området eller socialt arbete.

Vi tror även att du är en person som gillar att motivera och inspirera såväl kollegor som klienter. Du har ett genuint människointresse och kan även skilja på det privata och professionella. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna driva processer framåt i klientärenden. Du har en god samarbetsförmåga med alla dina kollegor men även med externa parter och månar om en god och tydlig kommunikation.Sista ansökningsdagen är 8/3.Vi ser fram emot din ansökan!Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vid anställning kommer vi att be om utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister.

Rekrytering sker löpande och provanställning tillämpas.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre

Behandlingspedagog Stödboende Huddinge

Om Patia Patia har en rad olika verksamheter som socialtjänsten efterfrågar, såsom: Jour- och familjehem, Skyddade boenden, HVB-hem för ungdomar med begynnande missbruk och kriminalitet, Akut- och Utredningshem för föräldrar/barn, Stödboenden, Gruppboenden enligt LSS, Öppenvård m,m. Patia arbetar enbart på uppdrag av socialtjänsten inom dessa områden. Vi är en kvalitetsaktör med höga krav på kvalitén i våra verksamheter. Vi ser alla medarbetare som de vi... Visa mer
Om Patia

Patia har en rad olika verksamheter som socialtjänsten efterfrågar, såsom: Jour- och familjehem, Skyddade boenden, HVB-hem för ungdomar med begynnande missbruk och kriminalitet, Akut- och Utredningshem för föräldrar/barn, Stödboenden, Gruppboenden enligt LSS, Öppenvård m,m. Patia arbetar enbart på uppdrag av socialtjänsten inom dessa områden.

Vi är en kvalitetsaktör med höga krav på kvalitén i våra verksamheter. Vi ser alla medarbetare som de viktigaste instrumenten i att efterleva våra värderingar och hålla ett starkt individfokus och en hög kompetensnivå i arbetet med våra klienter. Vi utbildar våra medarbetare i de metoder vi har på våra olika verksamheter och har obligatorisk extern handledning för dem som har en betydande del i verksamheten.Om arbetsplatsen

Vi söker nu efter en behandlingspedagog till vår verksamhet i Huddinge. Verksamheten ligger nära till pendeltågstation. Målgrupperna för verksamheten är ungdomar/unga vuxna samt vuxna med psykosocial problematik/beroendeproblematik.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du får vara med att forma och utveckla verksamheten till en högkvalitativ verksamhet tillsammans med kollegor, platsansvarig och biträdande verksamhetschef/verksamhetschef.Arbetsuppgifter

Som behandlingspedagog kommer du delta i det dagliga arbetet på enheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av klientnära arbete, vilket kan variera utifrån individens behov, personliga träffar med klienterna och även administrativa uppgifter. Som behandlingspedagog är du kontaktperson åt ett antal klienter i vilka du även ansvarar för klientprocesserna vilket kan innebära exempelvis: löpande kontakt med externa parter till respektive klient, som exempelvis socialsekreterare, god man etc. Vidare ansvarar du för att upprätta och följa upp dokumentation, vilken är den röda tråden genom hela klientens placering. Dokumentationskraven inkluderar bland annat att se till så att vi genomför uppdraget enligt placerande socialtjänst vårdplan. Vi arbetar systematiskt med genomförandeplaner där vi tillsammans med våra klienter bryter ned socialtjänstens mål till mätbara delmål. Den huvudsakliga arbetsplatsen är på den enhet du arbetar på, men det förekommer även besök och träffar utanför enheten i samband med möten med klient på myndigheter, sjukvård och hos socialtjänsten.Tjänstgöringsgraden är på mellan 71-79%. Du kommer att vara schemalagd på verksamheten och tjänsten innebär arbete dag, kväll och helg samt sovande jourtjänstgöring enligt ett rullande schema.Din profil

Vi söker dig som är driftig, positiv och engagerad med en relevant utbildning för målgruppen. Du SKA ha minst eftergymnasial utbildning inom för verksamheten relevant område. Exempelvis behandlingspedagog, socialpedagog eller likvärdigt. Vidare är det krav att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift obehindrat. Du har även minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av socialt arbete. Kännedom om socialtjänstlagen och god dokumentationsförmåga är även det ett krav.

Meriterande är: kompetens inom BBIC, MI och skyddade placeringar, lågaffektivt bemötande. Arbetslivserfarenhet inom området eller socialt arbete.

Vi tror även att du är en person som gillar att motivera och inspirera såväl kollegor som klienter. Du har ett genuint människointresse och kan även skilja på det privata och professionella. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna driva processer framåt i klientärenden. Du har en god samarbetsförmåga med alla dina kollegor men även med externa parter och månar om en god och tydlig kommunikation.Sista ansökningsdagen är 10/11.

Vi ser fram emot din ansökan!Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vid anställning kommer vi att be om utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister.

Rekrytering sker löpande och provanställning tillämpas.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre