Lediga jobb Sigtuna Ungdomshem AB i Huddinge

Se alla lediga jobb från Sigtuna Ungdomshem AB i Huddinge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Huddinge som finns inom det yrket.

Behandlingsassistent/socialpedagog

Vi söker den där fantastiska människan som vill komma ut och arbeta med oss på någon av våra två enheter. Just nu söker vi i första hand medarbetare till Vita Villan, Trångsund. Vi vill att du ska vara utbildad socionom eller beteendevetare, alternativt behandlingsassistent eller socialpedagog. Några års erfarenhet är meriterande. Målgruppen är pojkar mellan 15-19 år. De placeras hos oss för att de har aggressions- och/eller andra psykosociala problem, beg... Visa mer
Vi söker den där fantastiska människan som vill komma ut och arbeta med oss på någon av våra två enheter. Just nu söker vi i första hand medarbetare till Vita Villan, Trångsund.
Vi vill att du ska vara utbildad socionom eller beteendevetare, alternativt behandlingsassistent eller socialpedagog. Några års erfarenhet är meriterande.
Målgruppen är pojkar mellan 15-19 år. De placeras hos oss för att de har aggressions- och/eller andra psykosociala problem, begynnande kriminalitet- och/eller drogproblem. För att trivas i den målgruppen behöver man (bland annat) vara trygg som person, prestigelös, tydlig och inte vara rädd för att ta konflikter. Utöver detta så behöver man också vara respektfull och ödmjuk. Stor vikt läggs på den personliga lämpligheten.
Vi är ett litet företag, vilket innebär att du som medarbetare har stor möjlighet att påverka och att vi förväntar oss att du har förmågan att ta eget ansvar.
Lönen är individuell och vi tillämpar gällande kollektivavtal, pensionsavsättning och friskvårdsbidrag.
Tjänsten innebär oregelbundna arbetstider, kvällar, nätter och helger. Visa mindre