Lediga jobb som Dietist i Huddinge

Se lediga jobb som Dietist i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Är du vår nya dietistkollega? - Vi söker dietist till rehab i Huddinge

Ansök    Jan 29    Praktikertjänst AB    Dietist
Vi söker dig som är leg dietist och vill ha variation och utmaningar i din arbetsvardag! Vi är en arbetsplats med roliga, engagerade och prestigelösa kollegor som hoppas du vill bli en del av vårt team!   Information om arbetsplatsen    Praktikertjänst Rehab Huddinge ligger precis vid pendeltågsstationen och busstorget i centrala Huddinge. Restid ca 15 minuter från Stockholm C. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor där... Visa mer
Vi söker dig som är leg dietist och vill ha variation och utmaningar i din arbetsvardag! Vi är en arbetsplats med roliga, engagerade och prestigelösa kollegor som hoppas du vill bli en del av vårt team! 

 Information om arbetsplatsen   

Praktikertjänst Rehab Huddinge ligger precis vid pendeltågsstationen och busstorget i centrala Huddinge.

Restid ca 15 minuter från Stockholm C. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor där vår arbetsgrupp i Huddinge består av 30 personer, varav 3 dietister. Vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en professionell, positiv, omtänksam och prestigelös anda. Förutom erfarna dietister arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor samt receptionister hos oss. Vårt arbete sker även i nära samverkan med vårdcentraler, BUMM, kommun, akutsjukvård och andra rehabiliteringsaktörer. 

Du kommer att ingå i ett kompetent nätverk med ett 20-tal dietister på våra Rehabmottagningar utöver dina dietistkollegor på enheten samt övriga kollegor på enheten. Vi har väl utvecklade rutiner och patientmaterial likväl som en dietistsamordnare samt studentsamordnare för att hjälpa och stötta i det dagliga arbetet. 

Praktikertjänst Rehab bedriver idag primärvårdsrehabilitering, på uppdrag av Region Stockholm, vid 8 enheter i södra Stockholm.

Arbetsuppgifter
Vi söker ytterligare en legitimerad dietist till primärvårdsrehab. I primärvården förekommer en stor variation på patienternas diagnoser och åldrar vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande på ett positivt sätt. Som dietist arbetar du både enskilt samt i team med arbetsterapeut samt fysioterapeut, besöken sker på mottagning, digitalt eller i patientens hem. Du tar emot patienter individuellt likväl som i grupp. Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss.

Kvalifikationer
Du är legitimerad dietist och har erfarenhet och/eller intresse av arbete inom primärvården.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är ...
- nyfiken och engagerad i att hitta vägar för att bidra till förändring i dina patienters vardag/liv.
- bra på att få patienterna att känna sig välkomna och trygga hos oss.
- professionell och är bra på att kommunicera så väl med dina kollegor som dina patienter.
Du har god förmåga att prioritera.

Vi erbjuder

Mentorsprogram för dig som är ny inom primärvården Goda möjligheter till kompetensutveckling Stora möjligheter att påverka dina arbetstider Ett generöst flextidsavtal Korta beslutsvägar och prestigelösa kollegor Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år Individuell lönesättning Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Dietist till högspecialiserad barnsjukvård till Huddinge

Ansök    Jun 10    REGION STOCKHOLM    Dietist
Nu har vi en dietisttjänst ledig med uppdrag inom pediatrik på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Huddinge. Har du erfarenhet eller önskan om att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare!  Du erbjuds att ingå i ett interprofessionellt medicinskt team, där du utgör en viktig kompetens. Här ses di... Visa mer
Nu har vi en dietisttjänst ledig med uppdrag inom pediatrik på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Huddinge.

Har du erfarenhet eller önskan om att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare! 

Du erbjuds
att ingå i ett interprofessionellt medicinskt team, där du utgör en viktig kompetens. Här ses dietisten som en nödvändig och självklar teammedlem och befinner sig ofta i centrum av barnets behandling.
möjlighet att arbeta med patientgrupper som finns på ett universitetssjukhus, på en plattform som gör vårdinsatser i forskningens framkant.
en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom det tvärprofessionella teamet.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Som dietist inom vår verksamhet ingår du i ett interprofessionellt medicinskt team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att följa patienten både på slutenvård och öppenvård, både enskilt och i samarbete med annan vårdpersonal. Du kommer även att ta emot och handleda dietiststudenter, samt föreläsa och utbilda vårdpersonal, patientgrupper och studenter.

Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Som medarbetare hos oss inom Klinisk nutrition ingår det även som en naturlig del av din tjänst att bidra till, och delta i aktuella utvecklingsprojekt och forskning. Vi uppmuntrar till kompetensutveckling genom möjlighet att delta i konferenser och utbildningar.

Vi söker dig som
har en god samarbetsförmåga och trivs med att vara en del av ett team, där du tar ett tydligt ägarskap för dina frågor.
har förmågan att prioritera, är handlingskraftig och prestigelös.
är nyfiken, ser möjligheter och vill vara med och utveckla vår verksamhet. Inte minst medverkar du till en arbetsplats där vi hjälper varandra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande:

Magisterexamen eller högre akademisk utbildning 
Klinisk erfarenhet som dietist inom pediatrisk verksamhet
Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Dietist till högspecialiserad barnsjukvård till Huddinge

Ansök    Jun 11    REGION STOCKHOLM    Dietist
Nu har vi en dietisttjänst ledig med uppdrag inom pediatrik på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Huddinge. Har du erfarenhet eller önskan om att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare!  Du erbjuds att ingå i ett interprofessionellt medicinskt team, där du utgör en viktig kompetens. Här ses di... Visa mer
Nu har vi en dietisttjänst ledig med uppdrag inom pediatrik på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Huddinge.

Har du erfarenhet eller önskan om att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare! 

Du erbjuds
att ingå i ett interprofessionellt medicinskt team, där du utgör en viktig kompetens. Här ses dietisten som en nödvändig och självklar teammedlem och befinner sig ofta i centrum av barnets behandling.
möjlighet att arbeta med patientgrupper som finns på ett universitetssjukhus, på en plattform som gör vårdinsatser i forskningens framkant.
en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom det tvärprofessionella teamet.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Som dietist inom vår verksamhet ingår du i ett interprofessionellt medicinskt team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att följa patienten både på slutenvård och öppenvård, både enskilt och i samarbete med annan vårdpersonal. Du kommer även att ta emot och handleda dietiststudenter, samt föreläsa och utbilda vårdpersonal, patientgrupper och studenter.

Du arbetar enligt NCP och använder evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Som medarbetare hos oss ingår det även som en naturlig del av din tjänst att bidra till och delta i aktuella utvecklingsprojekt och forskning. 

Din hemvist inom Klinisk nutrition innebär att du blir en del av ett dietistteam där du kommer bli den sjunde barndietisten i Huddinge. Vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika områdena, varför ansvarsområden kan komma att varieras över tid. Till att börja med kommer du att fokusera på neonatologi, lungsjukdomar och annat område kan bli aktuellt.

Vi söker dig som
har en god samarbetsförmåga och trivs med att vara en del av ett team, där du tar ett tydligt ägarskap för dina frågor.
har förmågan att prioritera, är handlingskraftig och prestigelös.
är nyfiken, ser möjligheter och vill vara med och utveckla vår verksamhet. Inte minst medverkar du till en arbetsplats där vi hjälper varandra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande:

Magisterexamen eller högre akademisk utbildning 
Klinisk erfarenhet som dietist inom pediatrisk verksamhet
Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan - Tillsammans är vi Karolinska!
Inför tillsättning av befattning som innefattar vård av barn och ungdom, kontrolleras den som erbjuds tjänsten mot misstanke- och belastningsregistret. Läs mer om rekryteringsprocessen och om vilka kontroller som utförs på Karolinska https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på https://www.karolinska.se/ och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Vi söker en Dietist till Mandometerkliniken Huddinge

Ansök    Okt 17    AB Mando    Dietist
Beskrivning Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. mando.se/mandometermetoden/ För närvarande finns verksamhet vid fem kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Fo... Visa mer
Beskrivning
Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. mando.se/mandometermetoden/
För närvarande finns verksamhet vid fem kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vid Karolinska Institutet bedrivs integrerat med den kliniska verksamheten.


Vi söker dig
Som är legitimerad dietist alt nutritionist med intresse och kanske till och med erfarenhet av behandling av patienter med ätstörningar.
Som vill utvecklas i ditt arbete, är öppen för nya behandlingar och intresserad av vetenskapliga framsteg om motivation och följsamhet i behandlingen och i hjärnforskningens och genetikens bidrag till viktreglering.


Personliga egenskaper
Du behöver inte vara fullärd, men du vill utvecklas i din profession, och tycker att samtal och motivation är viktiga och inspirerande delar i ditt arbete.
Vi söker Dig med ett genuint intresse för människor. Du är flexibel, positiv samt har en god social förmåga och samarbetar väl. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.


Vi erbjuder
Vi erbjuder ett intressant arbete i en trivsam miljö där Du blir en nyckelperson i behandlingen av klinikens patienter, både barn och vuxna. Du arbetar i team där olika yrkeskategorier samarbetar i patientens vård. Du kommer även att följa dina egna patienter genom hela behandlingen och Du har stora möjligheter att påverka både vården och Din egen utveckling.
Du får:
• Inskolning anpassad efter dina behov
• Intern utbildning genom Mandoakademin, där Du får kunskap om olika ätstörningar och hur de behandlas
• Utbildning i motiverande samtal


Om jobbet
Omfattning: 100 %
Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Tillträde: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-11-16
Ansökan och CV skickas till: [email protected]
Rubricera ansökan med dietist.
Varmt välkommen med Din ansökan!


Övrigt
Vi gör registerkontroller i samband med anställning.
När du ansöker om arbete samtycker Du till att Dina personuppgifter registreras och behandlas för att fullgöra de uppgifter som är nödvändiga i samband med rekrytering. Uppgifterna sparas så länge de behövs under ansökningstiden. Visa mindre

Vill du bli vår tredje dietistkollega på Rehab Flemingsberg?

Ansök    Okt 16    Praktikertjänst AB    Dietist
Information om arbetsplatsen Praktikertjänst Rehab Flemingsberg ligger söder om Stockholm mittemot Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Mottagningen har goda kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och buss. Våra lokaler är rymliga, relativt nya och fräscha. Vi arbetar nära med Flemingsbergs vårdcentral men har många andra vårdgrannar i närområdet.   Praktikertjänst Rehab Flemingsberg är en av våra mellanstora enheter med ca 30 medarbetare och e... Visa mer
Information om arbetsplatsen

Praktikertjänst Rehab Flemingsberg ligger söder om Stockholm mittemot Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.

Mottagningen har goda kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och buss. Våra lokaler är rymliga, relativt nya och fräscha. Vi arbetar nära med Flemingsbergs vårdcentral men har många andra vårdgrannar i närområdet.  

Praktikertjänst Rehab Flemingsberg är en av våra mellanstora enheter med ca 30 medarbetare och erbjuder därmed bred kompetens. Vi är en glad och vänlig arbetsgrupp som består av:  arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kiropraktor, receptionister, logoped, kurator och enhetschef.

Du kommer att ingå i ett kompetent nätverk med ett 20-tal dietister på våra Rehab utöver dina två dietistkollegor på enheten samt övriga kollegor på enheten. Vi har väl utvecklade rutiner och patientmaterial likväl som en dietistsamordnare samt studentsamordnare för att hjälpa och stötta i det dagliga arbetet. Praktikertjänst Rehab bedriver idag primärvårdsrehabilitering, på uppdrag av Region Stockholm, vid 8 enheter i södra Stockholm

Arbetsuppgifter

- Du tar emot patienter individuellt likväl som i grupp.
- Du kommer att arbeta med både barn och vuxna patienter.
- Du kommer att arbeta med på mottagningen, via distans och i hemmiljö.
- Du kommer att arbeta både enskilt samt i team med arbetsterapeut samt fysioterapeut. 
- Arbetet fördelas tillsammans med dina närmsta dietistkollegor på enheten.

Kvalifikationer

Du är legitimerad dietist och har erfarenhet av arbete inom primärvården.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Personliga egenskaper
Du är:

- Nyfiken och engagerad i att hitta vägar för att bidra till förändring i dina patienters vardag/liv.
- Bra på att få patienterna att känna sig välkomna och trygga hos oss.
- Professionell och är bra på att kommunicera så väl med dina kollegor som dina patienter
- Du har god förmåga att prioritera.


Vi erbjuder
- Mentorsprogram för dig som är ny inom Primärvården
- Goda möjligheter till kompetensutveckling
- Stora möjligheter att påverka dina arbetstider
- Ett generöst flextidsavtal
- Korta beslutsvägar och prestigelösa kollegor
- Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
- Möjlighet att arbeta till viss del på distans, för den som så önskar
- Individuell lönesättning
- Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
- Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
- Tillsvidareanställning med provanställning 6 månader

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Dietist till högspecialiserad barnsjukvård till Huddinge

Ansök    Sep 20    REGION STOCKHOLM    Dietist
Vi söker två dietister till barnsektionen i Huddinge. Har du erfarenhet eller önskan om att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare! Vi erbjuder Som dietist inom vår verksamhet ingår du i ett interprofessionellt medicinskt team, där du utgör en viktig kompetens. Här ses dietisten som en nöd... Visa mer
Vi söker två dietister till barnsektionen i Huddinge.

Har du erfarenhet eller önskan om att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare!

Vi erbjuder
Som dietist inom vår verksamhet ingår du i ett interprofessionellt medicinskt team, där du utgör en viktig kompetens. Här ses dietisten som en nödvändig och självklar teammedlem och befinner sig ofta i centrum av barnets behandling.

Vi erbjuder en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö och vi är ett team av erfarna dietistkollegor som erbjuder unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper och få stöd i arbetet.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/.

Om tjänsten
Som dietist till barnsektionen, för barn 0–18 år i Huddinge kommer din huvudsaklig inriktning att vara hematologi, CAST (Centrum för allogen stamcellstransplantation), nefrologi och inflammatoriska tarmsjukdomar.

Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Som medarbetare hos oss inom Klinisk nutrition ingår det även som en naturlig del av din tjänst att bidra till och delta i aktuella utvecklingsprojekt och forskning. Vi uppmuntrar till kompetensutveckling genom möjlighet att delta i konferenser och utbildningar.

Arbetet innebär:
- arbete i högspecialiserad vård med nutritionsbehandling för komplexa patienter.
- arbete i team med flera andra yrkesgrupper.
- varierande och stimulerande arbetsdagar.
- arbete i slutenvård och öppenvård både i det akuta skedet och uppföljande behandling.
- föreläsa för och utbilda vårdpersonal, patientgrupper och studenter med flera

Din hemvist inom Klinisk nutrition innebär att du blir en del av ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika områdena, varför uppdragen över tid kan komma att varieras. Vi tar emot dietiststudenter och handledning av dietiststudent kan ingå i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som: 
- Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
- Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. 
- Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
- Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Meriterande:

- Magisterexamen eller högre akademisk utbildning 
- Klinisk erfarenhet som dietist inom pediatrisk verksamhet

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Vi söker en Dietist till vår slutenvårdsavdelning i Huddinge

Ansök    Feb 20    AB Mando    Dietist
Beskrivning Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. mando.se/mandometermetoden/ För närvarande finns verksamhet vid fem kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Fo... Visa mer
Beskrivning
Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. mando.se/mandometermetoden/
För närvarande finns verksamhet vid fem kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vid Karolinska Institutet bedrivs integrerat med den kliniska verksamheten.


Vi söker dig
Som är legitimerad dietist med intresse och kanske till och med erfarenhet av behandling av patienter med ätstörningar.
Som vill utvecklas i ditt arbete, är öppen för nya behandlingar och intresserad av vetenskapliga framsteg om motivation och följsamhet i behandlingen och i hjärnforskningens och genetikens bidrag till viktreglering.


Personliga egenskaper
Du behöver inte vara fullärd, men du vill utvecklas i din profession, och tycker att samtal och motivation är viktiga och inspirerande delar i ditt arbete.
Vi söker Dig med ett genuint intresse för människor. Du är flexibel, positiv samt har en god social förmåga och samarbetar väl. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.


Vi erbjuder
Vi erbjuder ett intressant arbete i en trivsam miljö där Du blir en nyckelperson i behandlingen av klinikens patienter, både barn och vuxna. Du arbetar i team där olika yrkeskategorier samarbetar i patientens vård. Du kommer även att följa dina egna patienter genom hela behandlingen och Du har stora möjligheter att påverka både vården och Din egen utveckling.
Du får:
• Inskolning anpassad efter dina behov
• Intern utbildning genom Mandoakademin, där Du får kunskap om olika ätstörningar och hur de behandlas
• Utbildning i motiverande samtal


Om jobbet
Omfattning: 100 %
Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Tillträde: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-03-22
Ansökan och CV skickas till: [email protected]
Rubricera ansökan med dietist.
Varmt välkommen med Din ansökan!


Övrigt
Vi gör registerkontroller i samband med anställning.
När du ansöker om arbete samtycker Du till att Dina personuppgifter registreras och behandlas för att fullgöra de uppgifter som är nödvändiga i samband med rekrytering. Uppgifterna sparas så länge de behövs under ansökningstiden. Visa mindre

Dietist inom högspecialiserad barnsjukvård till Huddinge

Ansök    Jul 21    REGION STOCKHOLM    Dietist
Vi söker vi en dietist till barnsektionen i Huddinge. Har du erfarenhet eller önskan om att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare! Vi erbjuder Som dietist inom vår verksamhet ingår du i ett interprofessionellt medicinskt team, där du utgör en viktig kompetens. Här ses dietisten som en nöd... Visa mer
Vi söker vi en dietist till barnsektionen i Huddinge.

Har du erfarenhet eller önskan om att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare!

Vi erbjuder
Som dietist inom vår verksamhet ingår du i ett interprofessionellt medicinskt team, där du utgör en viktig kompetens. Här ses dietisten som en nödvändig och självklar teammedlem och befinner sig ofta i centrum av barnets behandling.

Vi erbjuder en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö och vi är ett team av erfarna dietistkollegor som erbjuder unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper och få stöd i arbetet.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/.

Om tjänsten
Som dietist till barnsektionen, för barn 0–18 år i Huddinge kommer din huvudsaklig inriktning att vara hematologi, CAST (Centrum för allogen stamcellstransplantation), nefrologi och inflammatoriska tarmsjukdomar.

Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Som medarbetare hos oss inom Klinisk nutrition ingår det även som en naturlig del av din tjänst att bidra till och delta i aktuella utvecklingsprojekt och forskning. Vi uppmuntrar till kompetensutveckling genom möjlighet att delta i konferenser och utbildningar.

Arbetet innebär:
- arbete i högspecialiserad vård med nutritionsbehandling för komplexa patienter.
- arbete i team med flera andra yrkesgrupper.
- varierande och stimulerande arbetsdagar.
- arbete i slutenvård och öppenvård både i det akuta skedet och uppföljande behandling.
- föreläsa för och utbilda vårdpersonal, patientgrupper och studenter med flera

Din hemvist inom Klinisk nutrition innebär att du blir en del av ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika områdena, varför uppdragen över tid kan komma att varieras. Vi tar emot dietiststudenter och handledning av dietiststudent kan ingå i arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som: 
- Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
- Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar. 
- Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
- Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Meriterande:

- Magisterexamen eller högre akademisk utbildning 
- Klinisk erfarenhet som dietist inom pediatrisk verksamhet

Har du frågor om det kliniska arbetet kan du kontakta Jonna Nyman 08 123 860 76

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Vi söker en Dietist till vår klinik i Huddinge

Ansök    Apr 3    AB Mando    Dietist
Beskrivning Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. mando.se/mandometermetoden/ För närvarande finns verksamhet vid fem kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Fo... Visa mer
Beskrivning
Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. mando.se/mandometermetoden/
För närvarande finns verksamhet vid fem kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vid Karolinska Institutet bedrivs integrerat med den kliniska verksamheten.


Vi söker dig
Som är legitimerad dietist med intresse och kanske till och med erfarenhet av behandling av patienter med ätstörningar.
Som vill utvecklas i ditt arbete, är öppen för nya behandlingar och intresserad av vetenskapliga framsteg om motivation och följsamhet i behandlingen och i hjärnforskningens och genetikens bidrag till viktreglering.


Personliga egenskaper
Du behöver inte vara fullärd, men du vill utvecklas i din profession, och tycker att samtal och motivation är viktiga och inspirerande delar i ditt arbete.
Vi söker Dig med ett genuint intresse för människor. Du är flexibel, positiv samt har en god social förmåga och samarbetar väl. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.


Vi erbjuder
Vi erbjuder ett intressant arbete i en trivsam miljö där Du blir en nyckelperson i behandlingen av klinikens patienter, både barn och vuxna. Du arbetar i team där olika yrkeskategorier samarbetar i patientens vård. Du kommer även att följa dina egna patienter genom hela behandlingen och Du har stora möjligheter att påverka både vården och Din egen utveckling.
Du får:
• Inskolning anpassad efter dina behov
• Intern utbildning genom Mandoakademin, där Du får kunskap om olika ätstörningar och hur de behandlas
• Utbildning i motiverande samtal


Om jobbet
Omfattning: 100 %
Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Tillträde: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2023-05-03
Ansökan och CV skickas till: [email protected]
Rubricera ansökan med dietist.
Varmt välkommen med Din ansökan!


Övrigt
Vi gör registerkontroller i samband med anställning.
När du ansöker om arbete samtycker Du till att Dina personuppgifter registreras och behandlas för att fullgöra de uppgifter som är nödvändiga i samband med rekrytering. Uppgifterna sparas så länge de behövs under ansökningstiden. Visa mindre

Vi söker en Dietist till vår klinik i Novum, Huddinge

Ansök    Sep 20    AB Mando    Dietist
Beskrivning Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. mando.se/mandometermetoden/ För närvarande finns verksamhet vid fem kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Fo... Visa mer
Beskrivning
Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. mando.se/mandometermetoden/
För närvarande finns verksamhet vid fem kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novum vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vid Karolinska Institutet bedrivs integrerat med den kliniska verksamheten.


Vi söker dig
Som är legitimerad dietist med intresse och kanske till och med erfarenhet av behandling av patienter med ätstörningar.
Som vill utvecklas i ditt arbete, är öppen för nya behandlingar och intresserad av vetenskapliga framsteg om motivation och följsamhet i behandlingen och i hjärnforskningens och genetikens bidrag till viktreglering.


Personliga egenskaper
Du behöver inte vara fullärd, men du vill utvecklas i din profession, och tycker att samtal och motivation är viktiga och inspirerande delar i ditt arbete.
Vi söker Dig med ett genuint intresse för människor. Du är flexibel, positiv samt har en god social förmåga och samarbetar väl. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.


Vi erbjuder
Vi erbjuder ett intressant arbete i en trivsam miljö där Du blir en nyckelperson i behandlingen av klinikens patienter, både barn och vuxna. Du arbetar i team där olika yrkeskategorier samarbetar i patientens vård. Du kommer även att följa dina egna patienter genom hela behandlingen och Du har stora möjligheter att påverka både vården och Din egen utveckling.
Du får:
• Inskolning anpassad efter dina behov
• Intern utbildning genom Mandoakademin, där Du får kunskap om olika ätstörningar och hur de behandlas
• Utbildning i motiverande samtal


Om jobbet
Omfattning: 100 %
Varaktighet: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Tillträde: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2022-10-20
Ansökan och CV skickas till: [email protected]
Rubricera ansökan med dietist.
Varmt välkommen med Din ansökan!


Övrigt
Vi gör registerkontroller i samband med anställning.
När du ansöker om arbete samtycker Du till att Dina personuppgifter registreras och behandlas för att fullgöra de uppgifter som är nödvändiga i samband med rekrytering. Uppgifterna sparas så länge de behövs under ansökningstiden. Visa mindre

Leg dietist till Praktikertjänst Rehab Huddinge 

Ansök    Sep 8    Praktikertjänst AB    Dietist
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Rehab Huddinge
Praktikertjänst Rehab Huddinge ligger precis vid pendeltågsstationen och busstorget i centrala Huddinge. Restid ca 15 minuter från Stockholm C. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor där vår arbetsgrupp i Huddinge består av 30 personer, varav 3 av dessa är dietister. Vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en professionell, positiv, omtänksam och prestigelös anda. Förutom erfarna dietister arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor samt receptionister hos oss. Vårt arbete sker även i nära samverkan med vårdcentraler, BUMM, kommun, akutsjukvård och andra rehabiliteringsaktörer.

Praktikertjänst Rehab bedriver idag primärvårdsrehabilitering vid 8 enheter i södra Stockholm samt en enhet för specialiserade fysioterapeuter på Rosenlund.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som dietist i primärvården, ett arbete med stor variation och möjlighet att göra skillnad för både gammal som ung. Som dietist fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta kollegor, både fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta en kombination av sedvanligt primärvårdsarbete på mottagning och hembesök samt digitala besök. På mottagningen förekommer både grupp- och individuella patientbesök. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet, inte minst vår digitala tjänst.

Du kommer att ingå i ett internt nätverk med ca 20 kompetenta dietistkollegor inom Rehab. Gruppen har regelbundna möten för metodutveckling och kompetensdelgivning och det gemensamma arbetet leds av en samordnare för våra dietister.

Övrig information
Mentorsprogram för våra mer oerfarna dietister
Goda möjligheter till kompetensutveckling
Stora möjligheter att påverka dina arbetstider
Ett generöst flextidsavtal
Korta beslutsvägar
Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
Individuell lönesättning
Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Kvalifikationer
Du är legitimerad dietist gärna med erfarenhet inom primärvård samt hemrehabilitering.

Personliga egenskaper
Om du är prestigelös kommer du att trivas hos oss! Här hittar du generösa kollegor som ställer upp och hjälps åt. Du kan skapa trygghet och goda relationer med patienter och kollegor. Du är strukturerad, har en god förmåga att prioritera och trivs i ett högt tempo. Visa mindre

Barndietist till Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge

Ansök    Aug 19    REGION STOCKHOLM    Dietist
Har du erfarenhet av att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare!  Nu önskar vi en vikarie för dietisttjänst inom Klinisk nutrition med uppdrag inom Pediatrik på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Huddinge, framförallt inom Nefrologi, allmänpediatrik och annan öppenvård. Vi erbjuder Medicinsk e... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare! 

Nu önskar vi en vikarie för dietisttjänst inom Klinisk nutrition med uppdrag inom Pediatrik på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Huddinge, framförallt inom Nefrologi, allmänpediatrik och annan öppenvård.

Vi erbjuder
Medicinsk enhet Klinisk nutrition tillhör Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner och bedriver verksamhet fördelat på två funktionsenheter; Vuxen och Barn. Hos oss får du möjlighet att arbeta med patientgrupper som finns på ett universitetssjukhus, på en plattform som gör vårdinsatser i forskningens framkant. Vi värdesätter en inkluderande och utvecklande arbetsmiljö med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom det tvärprofessionella teamet.

Om tjänsten
Som dietist inom vår verksamhet ingår du i ett interprofessionellt medicinskt team, där du utgör en nödvändig kompetens. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: 

- Att följa patienten på slutenvård och öppenvård enskilt och i samarbete med annan vårdpersonal.
- Föreläsa och utbilda vårdpersonal, patientgrupper och studenter med flera.

Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Som medarbetare hos oss inom Klinisk nutrition ingår det även som en naturlig del av din tjänst att bidra till och delta i aktuella utvecklingsprojekt och forskning.  Din hemvist inom Klinisk nutrition innebär att du blir en del av ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika områdena, varför uppdragen över tid kan komma att varieras. 

Vi söker
För att bli framgångsrik i den här rollen bör du ha en god samarbetsförmåga och trivas med att vara en del av ett team, där du tar ett tydligt ägarskap för dina frågor. Vi ser att du har förmåga att prioritera och är handlingskraftig i oförutsedda situationer. Vi vänder oss till dig som är nyfiken, ser möjligheter och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån givna mål. Inte minst medverkar du till en arbetsplats där vi hjälper varandra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Meriterande:

- Magisterexamen eller högre akademisk utbildning och klinisk erfarenhet som dietist inom pediatrisk verksamhet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation

Om rekryteringsprocessen
Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Leg dietist till Praktikertjänst Rehab Huddinge 

Ansök    Jun 29    Praktikertjänst AB    Dietist
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Rehab Huddinge
Praktikertjänst Rehab Huddinge ligger precis vid pendeltågsstationen och busstorget i centrala Huddinge. Restid ca 15 minuter från Stockholm C. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor där vår arbetsgrupp i Huddinge består av 30 personer, varav 3 av dessa är dietister. Vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en professionell, positiv, omtänksam och prestigelös anda. Förutom erfarna dietister arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktor samt receptionister hos oss. Vårt arbete sker även i nära samverkan med vårdcentraler, BUMM, kommun, akutsjukvård och andra rehabiliteringsaktörer.

Praktikertjänst Rehab bedriver idag primärvårdsrehabilitering vid 8 enheter i södra Stockholm samt en enhet för specialiserade fysioterapeuter på Rosenlund.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som dietist i primärvården, ett arbete med stor variation och möjlighet att göra skillnad för både gammal som ung. Som dietist fyller du en viktig funktion i teamet kring patienten för att skapa en trygg och kvalitativ vård. Du kommer att arbeta tvärprofessionellt med kompetenta kollegor, både fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta en kombination av sedvanligt primärvårdsarbete på mottagning och hembesök samt digitala besök. På mottagningen förekommer både grupp- och individuella patientbesök. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet, inte minst vår digitala tjänst.

Du kommer att ingå i ett internt nätverk med ca 20 kompetenta dietistkollegor inom Rehab. Gruppen har regelbundna möten för metodutveckling och kompetensdelgivning och det gemensamma arbetet leds av en samordnare för våra dietister.

Övrig information
Mentorsprogram för våra mer oerfarna dietister
Goda möjligheter till kompetensutveckling
Stora möjligheter att påverka dina arbetstider
Ett generöst flextidsavtal
Korta beslutsvägar
Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
Individuell lönesättning
Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Kvalifikationer
Du är legitimerad dietist gärna med erfarenhet inom primärvård samt hemrehabilitering.

Personliga egenskaper
Om du är prestigelös kommer du att trivas hos oss! Här hittar du generösa kollegor som ställer upp och hjälps åt. Du kan skapa trygghet och goda relationer med patienter och kollegor. Du är strukturerad, har en god förmåga att prioritera och trivs i ett högt tempo. Visa mindre

Dietist med uppdrag inom endokrinologisk och njurmedicinsk verksamhet

Ansök    Aug 8    REGION STOCKHOLM    Dietist
Är du dietist med intresse för endokrinologi och njurmedicin? Vill du ha ett arbete där du får bred erfarenhet inom högspecialiserad vård och varierande arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker! Vi erbjuder Hos oss på Klinisk nutrition ingår du i ett team av kompetenta och erfarna kollegor. Som anställd hos oss erbjuds du: - En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper - Möjlighet till fördjupnin... Visa mer
Är du dietist med intresse för endokrinologi och njurmedicin? Vill du ha ett arbete där du får bred erfarenhet inom högspecialiserad vård och varierande arbetsuppgifter? Då är det dig vi söker!

Vi erbjuder
Hos oss på Klinisk nutrition ingår du i ett team av kompetenta och erfarna kollegor.

Som anställd hos oss erbjuds du:

- En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper
- Möjlighet till fördjupning och specialisering inom ett område som intresserar dig
- Nära samarbete med andra yrkeskategorier, där alla har en viktig del i att ge våra patienter den bästa vården
- Intern och extern kompetensutveckling

Självklart får du som anställd också ta del av våra https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/

Om tjänsten
I rollen som endokrin- och njurdietist arbetar du med nutritionsbehandling inom högspecialiserad vård i både öppenvård och slutenvård med inriktning diabetes och njursjukdomar. Utöver nutritionsbehandling med mat och kosttillägg är både enteral och parenteral nutrition vanligt förekommande. Du samarbetar i ett team bestående av andra dietister där ni har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika diagnosområdena, varför uppdraget över tid kan komma att varieras.

Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, diagnostik, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Arbetet innefattar också föreläsningar och utbildning av vårdpersonal, patientgrupper och studenter.

Annonsen avser två tillsvidaretjänster. Hos oss arbetar du dagtid 8:00-16.30 och tillämpar flexibel arbetstid med fast arbetstid 9:00-15:30.  Vi tillämpar Region Stockholms kompetensstege för dietister.

Vi söker
Vi söker dig som:

- tar ansvar för det egna arbetet; gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull och ber om hjälp när så krävs.
- ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
- trivs med att samarbeta för att nå gemensamma mål; hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Du är prestigelös nog att rycka in där det behövs.
- planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter självständigt upp tidsramar och säkerställer att dessa hålls. 
- har lätt för att anpassa dig till en föränderlig vardag. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och
förhållningssätt samt ser möjligheter i förändring.

Vi ser positivt på att våra medarbetare har som långsiktig målsättning att söka specialistkompetens enligt DRFs specialistordning.

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Meriterande:

- Klinisk erfarenhet som dietist.
- Magister eller Masterutbildning.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt Brev (frivilligt)
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- YrkeslegitimationLäs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner. Mer information om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-halsoprofessioner/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Dietister sökes till Klinisk nutrition i Huddinge

Ansök    Mar 31    REGION STOCKHOLM    Dietist
Om tjänsterna Vi söker tre dietister till våra utökade uppdrag inom Lungmedicin, Hjärta- Kärl och Infektion samt Öron-näsa-hals och Neurologi i Huddinge. Vi har också ett föräldravikariat inom njurmedicin att erbjuda. Du kommer att arbeta i ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika diagnosområdena, varför uppdraget över tid kan komma att varieras. På Karolinska arbetar vi med nutritionsbehandling inom högspecialiserad vård i b... Visa mer
Om tjänsterna
Vi söker tre dietister till våra utökade uppdrag inom Lungmedicin, Hjärta- Kärl och Infektion samt Öron-näsa-hals och Neurologi i Huddinge.

Vi har också ett föräldravikariat inom njurmedicin att erbjuda. Du kommer att arbeta i ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika diagnosområdena, varför uppdraget över tid kan komma att varieras. På Karolinska arbetar vi med nutritionsbehandling inom högspecialiserad vård i både slutenvård och öppenvård. Utöver nutritionsbehandling med mat och kosttillägg är enteral och parenteral nutrition vanligt förekommande. 

Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, diagnostik, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Arbetet innefattar också föreläsningar och utbildning av vårdpersonal, patientgrupper och studenter.

Vi arbetar dagtid 8:00-16.30 och tillämpar flexibel arbetstid med fast arbetstid 9:00-15:30.

Annonsen avser tre tillsvidareanställningar där provanställning tillämpas.

Vi erbjuder

- Bred erfarenhet av arbete inom högspecialiserad vård, både inom öppenvård och slutenvård
- Inkluderande och utvecklande arbetsmiljö, med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom teamet
- Möjlighet till fördjupning och specialisering inom ett område
- Erfarna kollegor
- Nära samarbete med andra yrkeskategorier, där alla har en viktig del i att ge våra patienter den bästa vården
- Intern och extern kompetensutveckling

Självklart får du som anställd ta del av våra fina https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/!

Vi söker
Vi söker dig som tar ansvar för det egna arbetet; gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.
Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser till hela
verksamhetens bästa i agerande och beslut.

Du trivs med att samarbeta för att nå gemensamma mål; hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Du är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Följer struktur och planering, men som också är beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund. Du är bekväm i att omprioritera och frångå en plan för att lösa en uppkommen situation.

Du är även trygg i dig själv; finner dig i en föränderlig vardag och förmår att anpassa dig till vad
omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
Ser möjligheter och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån givna mål. Inte minst
medverkar du till en arbetsplats där vi hjälper varandra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser positivt på att våra medarbetare har som långsiktig målsättning att söka specialistkompetens enligt DRFs specialistordning. Vi tillämpar Region Stockholms kompetensstege för dietister.

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Meriterande:

- Klinisk erfarenhet som dietist.
- Magister eller Masterutbildning.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt Brev (frivilligt)
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- YrkeslegitimationLäs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet, såväl normal som högspecialiserad, inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.Genom arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen.Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Dietist inom Tema Barn, neonatologi och diabetes, Huddinge

Ansök    Maj 31    REGION STOCKHOLM    Dietist
Har du erfarenhet av att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Nusöker vi en dietist med kompetens och/eller erfarenhet av neonatologi och/eller diabetes för tillsvidareanställning i Huddinge. Välkommen att söka till oss! Vi erbjuder En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö, med unika möjligheter att ta del av ... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Nusöker vi en dietist med kompetens och/eller erfarenhet av neonatologi och/eller diabetes för tillsvidareanställning i Huddinge. Välkommen att söka till oss!
Vi erbjuder
En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö, med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom teamet . Du har också möjlighet till fördjupning och specialisering inom ett område.
Självklart får du som anställd ta del av våra finaförmåner!

Om tjänsten
Arbetet innefattar både öppenvårdsmottagning och arbete inom slutenvården. Du kommer att arbeta i ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika diagnosområdena inom Tema barn varför uppdragen över tid kan komma att varieras.
Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Arbetet innefattar också handledning av dietiststudenter samt föreläsningar och utbildning av vårdpersonal, patientgrupper och studenter.
Vi arbetar dagtid 8:00-16.30 och tillämpar flexibel arbetstid med fast arbetstid 9:00-15:30.

Vi söker
Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och som trivs med att vara en del av ett team, där du tar ett tydligt ägarskap för dina frågor. Vi ser att du har förmåga att prioritera och är handlingskraftig i oförutsedda situationer. Vi vänder oss till dig som är nyfiken, ser möjligheter och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån givna mål. Inte minst medverkar du till en arbetsplats där vi hjälper varandra.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Meriterande: Magister eller Masterutbildning. Klinisk erfarenhet som dietist på barn.
Vi ser positivt på att våra medarbetare söker specialistkompetens enligt DRFs specialistordning. Vi tillämpar Region Stockholms kompetensstege för dietister.
Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.
Professionerna arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kurator, logoped och psykolog har patientens hälsa och funktion som gemensam nämnare och samlas under benämningen Hälsoprofessioner. Varje profession har unik kompetens och bedriver högspecialiserad vård, forskning och utbildning inom sitt kompetensområde. Hälsoprofessionerna är samlade i en organisation för att på bästa sätt möta patienternas behov samt skapa välfungerande teamarbeten med sjukhusets teman och övriga funktioner.

Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Inom funktionen bedrivs också forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten.
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Leg dietist till Medfit Flemingsberg

Ansök    Feb 24    Medfit AB    Dietist
Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega! Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdsrehabilitering men det är inget krav. Som dietist arbetar du självständigt på en stor och trivsam mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp samt med hembesök. Hos oss arbetar förutom dietister även fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, personliga tränare, receptionister mm. Detta möjliggör en självklar samverkan m... Visa mer
Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega!
Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdsrehabilitering men det är inget krav. Som dietist arbetar du självständigt på en stor och trivsam mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp samt med hembesök.
Hos oss arbetar förutom dietister även fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, personliga tränare, receptionister mm. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier. Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.
Här arbetar du i nybyggda lokaler med fina behandlingsrum och ett stort gym. Vid behov kan du eventuellt behöva hjälpa till på någon av våra andra anläggningar under en kortare period.
På Medfit bedriver vi primärvårdsrehabilitering på uppdrag av Region Stockholm samt friskvårdsverksamhet. Denna kombination skapar unika förutsättningar för dig som dietist att tillsammans med andra yrkeskategorier arbeta på ett hälsofrämjande sätt med dina patienter. Vår ambition är att hjälpa alla människor till ett friskare liv.
Det breda patientklientel vi har ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession.
Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. I utbyte erbjuder vi en nytänkande verksamhet med korta beslutsvägar och stora ambitioner.
Som anställd hos oss blir du introducerad i företaget och verksamheten genom ett gediget introduktions- och mentorskapsprogram. Vi arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling för alla anställda genom bland annat internutbildningar 2 gånger per månad.
För att du ska ha möjlighet att påverka ditt arbete och din arbetsmiljö har du månadsvisa avstämningar med din närmsta chef där du både får och ger feedback gällande ditt arbete och din situation.
Vi tycker det är viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett bra bemötande vilket du också tycker. Du har ett intresse för träning och hälsa, samt ett hälsofrämjande synsätt.
Dokumentationen sker i journalsystemet TakeCare.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker fler Dietister till Karolinska Huddinge!

Ansök    Dec 2    REGION STOCKHOLM    Dietist
Om tjänsterna Du kommer att arbeta med nutritionsbehandling inom högspecialiserad vård i både slutenvård och öppenvård med inriktning hjärta-kärl, neuro och infektion. Utöver nutritionsbehandling med mat och kosttillägg är enteral och parenteral nutrition vanligt förekommande. Du kommer att arbeta i ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika diagnosområdena, varför uppdraget över tid kan komma att varieras. Du arbetar enligt N... Visa mer
Om tjänsterna
Du kommer att arbeta med nutritionsbehandling inom högspecialiserad vård i både slutenvård och öppenvård med inriktning hjärta-kärl, neuro och infektion.

Utöver nutritionsbehandling med mat och kosttillägg är enteral och parenteral nutrition vanligt förekommande. Du kommer att arbeta i ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika diagnosområdena, varför uppdraget över tid kan komma att varieras.

Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, diagnostik, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Arbetet innefattar också föreläsningar och utbildning av vårdpersonal, patientgrupper och studenter.

Vi arbetar dagtid 8:00-16.30 och tillämpar flexibel arbetstid med fast arbetstid 9:00-
15:30.

Vi söker två dietister:

- Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
- Vikariat som är längre än 6 månader, för kollegor som är tjänstlediga för forskning.

Vi erbjuder
- Bred erfarenhet av arbete inom högspecialiserad vård, både inom öppenvård och slutenvård
- Inkluderande och utvecklande arbetsmiljö, med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom teamet
- Möjlighet till fördjupning och specialisering inom ett område
- Erfarna kollegor
- Nära samarbete med andra yrkeskategorier, där alla har en viktig del i att ge våra patienter den bästa vården
- Intern och extern kompetensutveckling
- Självklart får du som anställd ta del av våra fina https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/!

Vi söker
Vi söker dig som:

- Tar ansvar för det egna arbetet; gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. Du är ansvarsfull nog att be om hjälp när så krävs.
- Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, och ser tillhela
verksamhetens bästa i agerande och beslut.
- Trivs med att samarbeta för att nå gemensamma mål; hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Du är prestigelös nog att rycka in där det behövs.
- Följer struktur och planering, men som också är beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund. Du är bekväm i att omprioritera och frångå en plan för att lösa en uppkommen situation.
- Är trygg i dig själv; finner dig i en föränderlig vardag och förmår att anpassa dig till vad
omgivningen kräver. Du reflekterar kring och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.
- Ser möjligheter och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån givna mål. Inte minst
medverkar du till en arbetsplats där vi hjälper varandra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser positivt på att våra medarbetare söker specialistkompetens enligt DRFs specialistordning.
Vi tillämpar Region Stockholms kompetensstege för dietister.

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Meriterande:


- Klinisk erfarenhet som dietist.
- Magister eller Masterutbildning.


Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt Brev (frivilligt)
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- YrkeslegitimationLäs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet, såväl normal som högspecialiserad, inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.Genom arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen.Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Vi söker Dietister med ett genuint intresse för människor

Ansök    Apr 6    AB Mando    Dietist
Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. mando.se/mandometermetoden/ För närvarande finns verksamhet vid tre kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novums vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vi... Visa mer
Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. mando.se/mandometermetoden/


För närvarande finns verksamhet vid tre kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novums vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vid Karolinska Institutet bedrivs integrerat med den kliniska verksamheten.
Du är legitimerad dietist med intresse och kanske till och med erfarenhet av behandling av patienter med ätstörningar. Du vill utvecklas i ditt arbete, är öppen för nya behandlingar och intresserad av vetenskapliga framsteg om motivation och följsamhet i behandlingen och i hjärnforskningens och genetikens bidrag till viktreglering. Du behöver inte vara fullärd, men du vill utvecklas i din profession, och tycker att samtal och motivation är viktiga och inspirerande delar i ditt arbete. Vi söker Dig med ett genuint intresse för människor. Du är flexibel, positiv samt har en god social förmåga och samarbetar väl. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Till vår nya klinik på Sophiahemmet söker vi en dietist som vill vara med från början och påverka och utveckla den nya kliniken.
Till vår befintliga klinik i Huddinge söker vi en dietist som vill behandla öppenvårdspatienter.


Vi erbjuder ett intressant arbete i en trivsam miljö där Du blir en nyckelperson i behandlingen av klinikens patienter, både barn och vuxna. Du arbetar i team där olika yrkeskategorier samarbetar i patientens vård. Du kommer även att följa dina egna patienter genom hela behandlingen och Du har stora möjligheter att påverka både vården och Din egen utveckling.
Du får:
• Inskolning anpassad efter dina behov
• Intern utbildning genom Mandoakademin, där Du får kunskap om olika ätstörningar och hur de behandlas
• Utbildning i motiverande samtal


Vi söker alltså dietister till våra kliniker i Huddinge och vid Hötorget, vänligen märk din ansökan med "Dietist Hötorget" eller "Dietist Huddinge"


Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare med provanställning 6 månader
Dag
Ersättning
Månadslön
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.
Ansökan och CV skickas senast 2021-05-06 till: [email protected]
Rubricera din ansökan med Dietist


Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!


Varmt välkommen med Din ansökan!


Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Dietist till Primärvårdsrehabilitering

Ansök    Jun 23    Medfit AB    Dietist
Vill du vara med och utvecklas i ett spännande ungt expansivt företag? Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega! Som dietist arbetar du självständigt på en trivsam stor mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp, samt vid behov även hembesök. Hos oss arbetar, förutom två dietister, även fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, personliga tränare, receptionister mm. Detta möjliggör en självklar samverkan mell... Visa mer
Vill du vara med och utvecklas i ett spännande ungt expansivt företag? Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega! Som dietist arbetar du självständigt på en trivsam stor mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp, samt vid behov även hembesök.
Hos oss arbetar, förutom två dietister, även fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, personliga tränare, receptionister mm. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier. Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.
Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar.
Dina arbetsuppgifter består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar med varierande diagnoser.
Det breda patientklientel vi har ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vår verksamhet drivs enligt avtal med Stockholms Läns Landsting.
Dokumentationen sker i journalsystemet TakeCare.
Du har flexibla arbetstider och får möjlighet att planera din arbetsdag.
Du får gärna ha ett brinnande intresse för träning och hälsa, samt ett hälsofrämjande synsätt. Erfarenhet inom primärvårdsrehabilitering är positivt men inget krav.
Om anställningen
• Vi tillämpar provanställning
• Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns Visa mindre

Legitimerad dietist som vill arbeta med hematologi och cancervård sökes

Ansök    Aug 13    REGION STOCKHOLM    Dietist
Vi erbjuder   En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö, med möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom teamet. Du har också möjlighet till fördjupning och specialisering inom ett område. Om tjänsten Vi söker dietist för tillsvidareanställning med placering i Huddinge. I tjänsten ingår arbete inom slutenvård och öppenvård för patienter med hematologisk sjukdom. Även andra patienter med cancer kommer att ingå i arbetet.  Du kommer att arbeta i et... Visa mer
Vi erbjuder  
En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö, med möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom teamet. Du har också möjlighet till fördjupning och specialisering inom ett område.

Om tjänsten
Vi söker dietist för tillsvidareanställning med placering i Huddinge. I tjänsten ingår arbete inom slutenvård och öppenvård för patienter med hematologisk sjukdom. Även andra patienter med cancer kommer att ingå i arbetet. 
Du kommer att arbeta i ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika diagnosområdena inom Tema Cancer vilket är anledningen till varför uppdraget över tid kan komma att variera. 
Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Arbetet innefattar också föreläsningar och utbildning av vårdpersonal, patientgrupper och studenter.
Vi arbetar dagtid 8-16.30 och tillämpar flexibel arbetstid med fast arbetstid 9:00-15:30. 

Vi söker 
Vi vänder oss till dig som: 
- är trygg i dig själv
- tar ansvar för ditt arbete
- organiserar och planerar ditt arbete väl
- är handlingskraftig
- har en god samarbetsförmåga
- trivs med att vara en del av ett team  
- vill medverka till en arbetsplats där vi hjälper varandra för att nå gemensamma mål

Kvalifikationer 
Krav:Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Meriterande:Magister eller Masterutbildning. Klinisk erfarenhet som dietist. Erfarenhet av nutritionsbehandling vid hematologisk sjukdom och/eller cancervård. 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev  
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

I vår nya organisation på Karolinska Universitetssjukhuset är Hälsoprofessionerna en av fem funktioner. Genom att samla arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  
Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Inom funktionen bedrivs forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Inom hälsoprofessionerna jobbar nu närmare 700 personer. Funktionen är i dagsläget indelad i fem olika funktionsområden, med huvudsaklig verksamhet i Huddinge och Solna. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.
https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Legitimerad Dietist sökes till sammansvetsat team i Huddinge!

Ansök    Jun 11    REGION STOCKHOLM    Dietist
Är du legitermad dietist och på jakt efter en långsiktig tjänst där ditt arbete gör skillnad? Hos oss på Tema Inflammation och Infektion i Huddinge blir du en del av ett starkt team som tillsammans arbetar för att skapa bästa möjliga vård för våra patienter. Som dietist hos oss är din roll livsviktig!  Vi erbjuder En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö, med möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom teamet. Du har också möjlighet till fördjupn... Visa mer
Är du legitermad dietist och på jakt efter en långsiktig tjänst där ditt arbete gör skillnad? Hos oss på Tema Inflammation och Infektion i Huddinge blir du en del av ett starkt team som tillsammans arbetar för att skapa bästa möjliga vård för våra patienter. Som dietist hos oss är din roll livsviktig! 
Vi erbjuder
En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö, med möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom teamet. Du har också möjlighet till fördjupning och specialisering inom ett specifikt område.

Självklart får du också del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.
Om tjänsten
Vi söker dietist för arbete i huvudsak med öppenvårdsmottagning men även slutenvård kan bli aktuellt. Arbetet innefattar patienter inom Tema Inflammation och Infektion område njurmedicin där både kronisk njursvikt och dialys ingår. Du kommer att arbeta i ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika diagnosområdena varför uppdraget över tid kan komma att varieras. 

Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Arbetet innefattar också föreläsningar och utbildning av vårdpersonal, patientgrupper och studenter.

Vi arbetar dagtid 8-16.30 och tillämpar flexibel arbetstid med fast arbetstid 9:00-15:30.  
Vi söker
Vi vänder oss till dig som är trygg i dig själv och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du visar på självständighet genom att planera, strukturera och organisera ditt arbete väl samtidigt som du är handlingskraftig. 
Du trivs att arbeta i team och har således god samarbetsförmåga. Du värderar en arbetsplats där man hjälps åt, och ser det som en självklarhet att medverka i arbetet mot gemensamma mål.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.  
Meriterande: Magister eller Masterutbildning. Klinisk erfarenhet som dietist. Erfarenhet av nutritionsbehandling vid njursjukdom.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Ella Veidemann 
Rekryterande chef
Telefon: 072-583 06 23
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev  
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
I vår nya organisation på Karolinska Universitetssjukhuset är Hälsoprofessionerna en av fem funktioner. Genom att samla arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  
Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Inom funktionen bedrivs forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Inom hälsoprofessionerna jobbar nu närmare 700 personer. Funktionen är i dagsläget indelad i fem olika funktionsområden, med huvudsaklig verksamhet i Huddinge och Solna. 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Leg dietist till Medfit Flemingsberg

Ansök    Feb 7    Medfit Flemingsberg    Dietist
Vill du vara med och utvecklas i ett spännande ungt expansivt företag? Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega! Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdsrehabilitering. Som dietist arbetar du självständigt på en stor och trivsam mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp samt med hembesök. Hos oss arbetar, förutom två dietister, även fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, personliga tränare, recep... Visa mer
Vill du vara med och utvecklas i ett spännande ungt expansivt företag?
Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega! Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdsrehabilitering. Som dietist arbetar du självständigt på en stor och trivsam mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp samt med hembesök.
Hos oss arbetar, förutom två dietister, även fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, personliga tränare, receptionister mm. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier. Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.
Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar.
Dina arbetsuppgifter består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar med varierande diagnoser.
Det breda patientklientel vi har ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vår verksamhet drivs enligt avtal Primärvårdsrehabilitering med Region Stockholm.
Dokumentationen sker i journalsystemet TakeCare.
 Vi tycker det är viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett bra bemötande. 
Du har flexibla arbetstider och får möjlighet att planera din arbetsdag. 
Du får gärna ha ett brinnande intresse för träning och hälsa, samt ett hälsofrämjande synsätt. Erfarenhet inom primärvårdsrehabilitering är positivt men inget krav.
Om anställningen
• Vi tillämpar provanställning
• Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns Visa mindre

Leg Dietist till Aleris Rehab Flemingsberg

Ansök    Jan 23    Rehab Flemingsberg    Dietist
Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 2 500 medarbetare, omsätter 4,4 miljarder kronor och ägs av Triton. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi ty... Visa mer
Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 2 500 medarbetare, omsätter 4,4 miljarder kronor och ägs av Triton.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Vi söker en ny inspirerande kollega till vårt team. Om du trivs med att kunna påverka dina arbetstider, dina utvecklingsmöjligheter och att arbeta tillsammans med engagerade kollegor är detta arbetsplatsen för dig!

Aleris Rehab ingår i Aleriskoncernen och bedriver idag primärvårdsrehabilitering vid 7 enheter i Stockholm. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation där vår enhet i Flemingsberg består av ca 30 medarbetare, varav 2 av dessa är dietister. Vi är ett härligt gäng som arbetar tillsammans i en professionell, positiv och prestigelös anda. Hos oss jobbar dietister, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktor, logoped, kurator samt receptionister.

Vår enhet finns i ljusa, nyrenoverade lokaler i Flemingsbergs centrum, en stadskärna där mycket är på gång och som kommer att växa närmaste åren. Närhet till både bussar och pendeltåg med ca 15 minuter till centralen.

Dina arbetsuppgifter:

Vi söker en leg Dietist på 100% som brinner för primärvårdsarbete där du kombinerar mottagningsarbete på klinik med hembesök.

Vi erbjuder dig:

• Tillsvidareanställning med provtjänstgöring
• Arbetstid måndag-fredag med generöst flextidsavtal och stora möjligheter att påverka dina arbestider
• Årlig reviderad kompetensplan för din professionella kompetensutveckling
• Mentorprogram för nyanställda
• Deltagande i professionsnätverk inom Aleris Rehab med ca 20 kompetenta dietistkollegor
• Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete
• Friskvårdsbidrag
• Internt ledarskapsprogram
• En arbetsplats med hög grad av individuell frihet och korta beslutsvägar

Din bakgrund:

• Erfarenhet av arbete inom primärvårdsrehabilitering är meriterande
• Du gillar att arbeta självständigt men fungerar väl i grupp och gillar att arbeta teambaserat - alltid med patienten i fokus
• Du får gärna ha erfarenhet inom barnnutrition

Dina egenskaper:

• Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete
• Du är driftig och initiativrik, kanske har du en tanke på hur vår verksamhet kan fortsätta utvecklas?
• Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor på våra internutbildningar
• Du tycker om att arbeta tvärprofessionellt och kommunikativt tillsammans med kollegor

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som initiativrikedom, social kompetens och förmåga att strukturera arbetet är betydelsefulla.

Vi driver vår verksamhet enligt avtal med Stockholms Läns Landsting.

Vi är anslutna till Vårdföretagarna och har kollektivavtal.

Lön enligt överenskommelse.

Har du frågor?
Kontakta gärna: enhetschef Christoffer Lundström på 08-409 151 96, [email protected]

Vill du söka tjänsten?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem genom att klicka på ikonen "skicka ansökan".

Välkommen med din ansökan senast 2020-02-17, vi arbetar med löpande urval.

Besök gärna vår hemsida www.aleris.se, där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter.

Vi har i denna rekryteringsprocess gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd. Därför undanber vi oss säljsamtal för ytterligare rekryteringsstöd och annonseringsvägar. Visa mindre

Leg dietist till Medfit omgående

Ansök    Okt 18    Medfit Flemingsberg    Dietist
Vill du vara med och utvecklas i ett spännande ungt expansivt företag? Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega med särskilt intresse för livsstilsrelaterade besvär, övervikt samt hemrehabilitering! Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdsrehabilitering. Som dietist arbetar du självständigt på en trivsam stor mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp, samt vid behov även hembesök. Hos oss arbetar, förutom två dietister, ... Visa mer
Vill du vara med och utvecklas i ett spännande ungt expansivt företag?
Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega med särskilt intresse för livsstilsrelaterade besvär, övervikt samt hemrehabilitering! Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdsrehabilitering. Som dietist arbetar du självständigt på en trivsam stor mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp, samt vid behov även hembesök.
Hos oss arbetar, förutom två dietister, även fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, personliga tränare, receptionister mm. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier. Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.
Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar.
Dina arbetsuppgifter består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar med varierande diagnoser.
Det breda patientklientel vi har ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vår verksamhet drivs enligt avtal Primärvårdsrehabilitering med Region Stockholm.
Dokumentationen sker i journalsystemet TakeCare.
 Vi tycker det är viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett bra bemötande. 
Du har flexibla arbetstider och får möjlighet att planera din arbetsdag. 
Du får gärna ha ett brinnande intresse för träning och hälsa, samt ett hälsofrämjande synsätt. Erfarenhet inom primärvårdsrehabilitering är positivt men inget krav.
Om anställningen
• Vi tillämpar provanställning
• Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns Visa mindre

Dietist med uppdrag inom Tema Cancer, Karolinska Universitetssjukhuset ...

Vi erbjuder En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö, med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom teamet . Du har också möjlighet till fördjupning och specialisering inom ett område. Om tjänsten Vi söker dietist för visstidsanställning/vikariat i Huddinge med möjlighet till förlängning. Arbetet innefattar både öppenvårdsmottagning och arbete inom slutenvården för patienter som har någon form av cancer inom övre bukområdet, lungcance... Visa mer
Vi erbjuder
En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö, med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom teamet . Du har också möjlighet till fördjupning och specialisering inom ett område.
Om tjänsten
Vi söker dietist för visstidsanställning/vikariat i Huddinge med möjlighet till förlängning. Arbetet innefattar både öppenvårdsmottagning och arbete inom slutenvården för patienter som har någon form av cancer inom övre bukområdet, lungcancer eller med hematologisk sjukdom.
Du kommer att arbeta i ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika diagnosområdena inom Tema cancer varför uppdragen över tid kan komma att variera.
Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Arbetet innefattar också handledning av dietiststudenter samt föreläsningar och utbildning av vårdpersonal, patientgrupper och studenter.
Vi arbetar dagtid 8-16.30 och tillämpar flexibel arbetstid med fast arbetstid 9:00-15:30.
Tjänsten avser en visstidsanställning under perioden 2020-01-13 - 2020-12-13 med eventuell möjlighet till förlängning.
Vi söker
Vi vänder oss till dig som: har en god samarbetsförmåga och som trivs med att vara en del av ett team vill medverka till en arbetsplats där vi hjälper varandra för att nå våra gemensamma mål tar eget ansvar för ditt arbete och organiserar och planerar ditt arbete väl är trygg i dig själv och är handlingskraftig i oförutsedda situationer.
Kvalifikationer
Krav: Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Meriterande: Magister eller Masterutbildning. Klinisk erfarenhet som dietist
Varmt välkommen med din ansökan!
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  
- Bevis om specialistkompetens  
 
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.
 
I vår nya organisation på Karolinska Universitetssjukhuset är Hälsoprofessionerna en av fem funktioner. Genom att samla arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  
Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Inom funktionen bedrivs forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Inom hälsoprofessionerna jobbar nu närmare 700 personer. Funktionen är i dagsläget indelad i fem olika funktionsområden, med huvudsaklig verksamhet i Huddinge och Solna. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 
Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Dietist på barn till Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge

Har du erfarenhet av att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare! Funktionsområde Klinisk nutrition tillhör Funktion Hälsoprofessioner och bedriver verksamhet fördelat på tre funktionsenheter; Vuxen, Cancer samt Barn- och kvinnosjukvård.  Just nu söker vi en erfaren dietist med kompetens inom ... Visa mer
Har du erfarenhet av att arbeta med barnnutrition och lockas av att arbeta i ett interprofessionellt sammanhang? Intresserar du dig för utbildning och forskning och vill vara med och bedriva vård i framkant? Då ska du läsa vidare!
Funktionsområde Klinisk nutrition tillhör Funktion Hälsoprofessioner och bedriver verksamhet fördelat på tre funktionsenheter; Vuxen, Cancer samt Barn- och kvinnosjukvård.  Just nu söker vi en erfaren dietist med kompetens inom pediatrik.

Vi erbjuder
Möjlighet att arbeta med patientgrupper som finns på ett universitetssjukhus, på en plattform som gör vårdinsatser i forskningens framkant. En inkluderande och utvecklande arbetsmiljö med unika möjligheter att ta del av varandras kunskaper inom det tvärprofessionella teamet. Möjlighet till fördjupning och specialisering mot specifik patientgrupp. Om tjänsten
Som dietist inom vår verksamhet ingår du i ett interprofessionellt medicinskt team, där du utgör en nödvändig kompetens.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar: Att följa patienten genom hela vårdprocessen både inom öppen- och slutenvård i samarbete med annan vårdpersonal Ta emot och handleda dietiststudenter Föreläsa och utbilda vårdpersonal, patientgrupper och studenter med flera.
Du arbetar enligt NCP i all nutritionsbehandling och använder evidensbaserade metoder för utredning, åtgärder, uppföljning och utvärdering. Som medarbetare hos oss inom Hälsoprofessionerna ingår det även som en naturlig del av din tjänst att bidra till och delta i aktuella utvecklingsprojekt och forskning.
Din hemvist inom Klinisk nutrition innebär blir en del av ett dietistteam där vi har ett gemensamt helhetsansvar inom de olika områdena, varför uppdragen över tid kan komma att varieras.
Tjänsten är en tillsvidareanställning och du som söker innehar kompetens inom pediatrik.
Vi söker
För att bli framgångsrik i den här rollen bör du ha en god samarbetsförmåga och trivas med att vara en del av ett team, där du tar ett tydligt ägarskap för dina frågor. Vi ser att du har förmåga att prioritera och är handlingskraftig i oförutsedda situationer. Vi vänder oss till dig som är nyfiken, ser möjligheter och vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån givna mål. Inte minst medverkar du till en arbetsplats där vi hjälper varandra.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Kvalifikationer Legitimerad dietist med behörighet att verka inom svensk sjukvård Klinisk erfarenhet som dietist inom pediatrisk verksamhet Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift Magisterexamen eller högre akademisk utbildning är meriterande.
I den här rekryteringsprocessen arbetar vi med löpande urval.
Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan! Välkommen att söka!
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation    
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

I vår nya organisation på Karolinska Universitetssjukhuset är Hälsoprofessionerna en av fem funktioner. Genom att samla arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer i en gemensam funktion kan vi erbjuda högspecialiserad och innovativ vård till olika patientgrupper med samordnade patientcentrerade insatser utmed hela patientflödet. Funktion Hälsoprofessioner arbetar i vårdteam med alla patientgrupper.  

Inom funktionen utför man både diagnostik och behandling och arbetar hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande. Här finns särskild kompetens kring patientrelevanta utfallsmått med fokus på funktion och livskvalitet. Inom funktionen bedrivs forskning inom alla patientgrupper, utbildning på grund- och avancerad nivå liksom forskarutbildning tillsammans med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Inom hälsoprofessionerna jobbar nu närmare 700 personer. Funktionen är i dagsläget indelad i fem olika funktionsområden, med huvudsaklig verksamhet i Huddinge och Solna. 
 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Dietist till Medfit Flemingsberg med omgående tillträde

Ansök    Sep 9    Medfit Flemingsberg    Dietist
Vill du vara med och utvecklas i ett spännande ungt expansivt företag?Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega med särskilt intresse för livsstilsrelaterade besvär, övervikt samt hemrehabilitering! Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdsrehabilitering. Som dietist arbetar du självständigt på en trivsam stor mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp, samt vid behov även hembesök.Hos oss arbetar, förutom två dietiste... Visa mer
Vill du vara med och utvecklas i ett spännande ungt expansivt företag?Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega med särskilt intresse för livsstilsrelaterade besvär, övervikt samt hemrehabilitering! Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvårdsrehabilitering. Som dietist arbetar du självständigt på en trivsam stor mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp, samt vid behov även hembesök.Hos oss arbetar, förutom två dietister, även fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, personliga tränare, receptionister mm. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier. Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar.Dina arbetsuppgifter består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar med varierande diagnoser.Det breda patientklientel vi har ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vår verksamhet drivs enligt avtal Primärvårdsrehabilitering med Region Stockholm.Dokumentationen sker i journalsystemet TakeCare. Vi tycker det är viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett bra bemötande. Du har flexibla arbetstider och får möjlighet att planera din arbetsdag. Du får gärna ha ett brinnande intresse för träning och hälsa, samt ett hälsofrämjande synsätt. Erfarenhet inom primärvårdsrehabilitering är positivt men inget krav.Om anställningen• Vi tillämpar provanställning• Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse• Individuell lönesättning• Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns Visa mindre

Dietist till Medfit Flemingsberg

Ansök    Jul 1    Medfit Flemingsberg    Dietist
Vill du vara med och utvecklas i ett spännande ungt expansivt företag?Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega! Som dietist arbetar du självständigt på en trivsam stor mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp, samt vid behov även hembesök.Hos oss arbetar, förutom två dietister, även fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, personliga tränare, receptionister mm. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan... Visa mer
Vill du vara med och utvecklas i ett spännande ungt expansivt företag?Vi söker ytterligare en härlig och inspirerande kollega! Som dietist arbetar du självständigt på en trivsam stor mottagning med mottagningsbesök enskilt eller i grupp, samt vid behov även hembesök.Hos oss arbetar, förutom två dietister, även fysioterapeuter/sjukgymnaster, kiropraktorer, arbetsterapeuter, personliga tränare, receptionister mm. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier. Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete.Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar.Dina arbetsuppgifter består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av patienter i alla åldrar med varierande diagnoser.Det breda patientklientel vi har ger dig stora möjligheter att utvecklas i din profession. Vår verksamhet drivs enligt avtal Primärvårdsrehabilitering med Stockholms Läns Landsting.Dokumentationen sker i journalsystemet TakeCare. Vi tycker det är viktigt med hög tillgänglighet, god kvalitet och ett bra bemötande. Du har flexibla arbetstider och får möjlighet att planera din arbetsdag. Du får gärna ha ett brinnande intresse för träning och hälsa, samt ett hälsofrämjande synsätt. Erfarenhet inom primärvårdsrehabilitering är positivt men inget krav.Om anställningen• Vi tillämpar provanställning• Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse• Individuell lönesättning• Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns Visa mindre