Lediga jobb som Logoped i Huddinge

Se lediga jobb som Logoped i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Logoped till Medicinsk enhet Logopedi i Huddinge

Ansök    Nov 24    REGION STOCKHOLM    Logoped
Är du logoped med intresse för vård av äldre patienter? Just nu söker vi en vikarie till slutenvården då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig. Om detta låter intressant tycker vi att du ska läsa vidare! Vi erbjuder Vi erbjuder en god arbetsmiljö med kompetenta kollegor. Du får kollegial handledning i vardagen och regelbundna möten med övriga dysfagilogopeder på sjukhuset inom verksamhetsområde Dysfagi. Även regelbunden handledning av psykolog ... Visa mer
Är du logoped med intresse för vård av äldre patienter? Just nu söker vi en vikarie till slutenvården då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig.

Om detta låter intressant tycker vi att du ska läsa vidare!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en god arbetsmiljö med kompetenta kollegor. Du får kollegial handledning i vardagen och regelbundna möten med övriga dysfagilogopeder på sjukhuset inom verksamhetsområde Dysfagi. Även regelbunden handledning av psykolog erbjuds. Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder goda möjligheter att delta i utvecklingsprojekt, utbildningsinsatser och forskning.

Självklart får du som anställd också ta del av våra fina https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/vara-formaner/!

Om tjänsten
Inom Sektion Logopedi barn och vuxen på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge arbetar cirka 28 logopeder. Vårt uppdrag är att ansvara för specialiserad och högspecialiserad logopedi inom Region Stockholm samt bedriva forskning och utbildning i samverkan med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa en trygg och säker vård, en god arbetsmiljö, framstående forskning och innovationsutveckling samt en aktiv lärande- och utbildningsmiljö!

Som logoped består dina arbetsuppgifter av bedömning av svälj-, tal- och språkfunktion hos äldre personer som är inneliggande på geriatriska slutenvårdsavdelningar inom Tema Åldrande. Deltagande på ronder och team-möten ingår i arbetet liksom handledning och utbildning till personal. 

Annonsen avser ett vikariat till och med 2023-08-31 hos slutenvården i Huddinge.  

Vi söker
Vi söker dig som:

- Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheter i förändringar.
- Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
- Tar ansvar för din uppgift och själv strukturerar ditt angreppssätt samt driver processer vidare.
- Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad logoped. 

Meriterande:

- Erfarenhet av bedömning och behandling av svälj-, tal- och språkfunktion hos vuxna personer.

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Kvinnohälsa och hälsoprofessioner

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin. Läs mer på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-kvinnohalsa-och-halsoprofessioner/.Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Leg logoped till PTJ Rehab Flemingsberg

Ansök    Sep 14    Praktikertjänst AB    Logoped
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Rehab Flemingsberg
Praktikertjänst Rehab Flemingsberg ligger söder om Stockholm mittemot Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Mottagningen har goda kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och buss och området går igenom en spännande expansionsprocess i och med byggande av Stockholm South Business district. Vi har funnits i området i 5 år så våra lokaler är rymliga och anpassade till vår verksamhet. Vi arbetar nära med Flemingsbergs vårdcentral men har många andra vårdgrannar i närområdet. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

Praktikertjänst Rehab Flemingsberg är en av våra mellanstora enheter med ca 30 medarbetare. I arbetsgruppen har vi följande yrkeskategorier: arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kiropraktor, receptionist, logoped, kurator och enhetschef.

För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö där alla ska trivas och det är högt i tak. Verksamheten präglas av våra värderingar: omtanke, nytanke och professionalism. Om detta känns viktigt för dig så är vi säkra på att du kommer att trivas med att utvecklas tillsammans med oss.

Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss. Vi välkomnar därför nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Du kommer att få en fadder på enheten och en mentor inom organisationen. Du arbetar dagligen nära dina kollegor och närmaste chef.

Arbetsuppgifter
En kombination av arbete i neuroteam tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator och enskilt arbete inom logopedauktorisation. Inom båda verksamheterna sker arbetet så väl i patientens hem som på klinik. Inom auktorisationen gör vi även hembesök inom särskilda boenden. Du kommer att ha ett nära samarbete, och goda möjligheter till handledning, så väl av fyra erfarna logopedkollegor som med övriga kollegor i neuroteamen.

Neuroteamen tar emot patienter via överrapporteringar från andra vårdinstanser. Det gäller ny- och återinsjuknade neuropatienter med diagnoser som t.ex. stroke, Parkinson, MS, ALS och hjärntumörer från 18 år och uppåt. Patienten ska vara i behov av större rehabiliteringsinsats. Auktorisationen tar emot patienter inom samma diagnoser.

Dina arbetsuppgifter består av bedömning och behandling av afasi, dysartri, dysfagi samt nedsatt röstfunktion i samband med neurologisk sjukdom. En viktig del i arbetet är också att handleda anhöriga/närstående och personal runt patienten.

Övrig information
• Goda möjligheter till kompetensutveckling
• Stora möjligheter att påverka dina arbetstider
• Ett generöst flextidsavtal
• Bärbar dator möjliggör en hög grad av flexibilitet i arbetet.
• Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
• Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
• Körkort erfordras
• Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad logoped med erfarenhet av neurorehabilitering, samt erfarenhet av arbete i team med andra yrkeskategorier. Ett plus är om du har erfarenhet att jobba med människor med olika kulturell bakgrund.

Personliga egenskaper
• Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera.
• Du är driftig och vill finnas med i utvecklingen av vår verksamhet.
• Du tycker det är stimulerande att arbeta i patientens hemmiljö
• Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor.
• Du tycker om att arbeta tvärprofessionellt.
• Du trivs med att arbeta på en stor arbetsplats med många kollegor

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som initiativrikedom, social kompetens och förmåga att strukturera arbetet är betydelsefulla.

Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du är öppen för förändringar och nya förutsättningar, i en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord. Visa mindre

Leg logoped till PTJ Rehab Flemingsberg

Ansök    Aug 3    Praktikertjänst AB    Logoped
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Rehab Flemingsberg
Praktikertjänst Rehab Flemingsberg ligger söder om Stockholm mittemot Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Mottagningen har goda kommunikationsmöjligheter med pendeltåg och buss och området går igenom en spännande expansionsprocess i och med byggande av Stockholm South Business district. Vi har funnits i området i 5 år så våra lokaler är rymliga och anpassade till vår verksamhet. Vi arbetar nära med Flemingsbergs vårdcentral men har många andra vårdgrannar i närområdet. Verksamheten erbjuder bred kompetens inom rehabilitering och vi har många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap.

Praktikertjänst Rehab Flemingsberg är en av våra mellanstora enheter med ca 30 medarbetare. I arbetsgruppen har vi följande yrkeskategorier: arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kiropraktor, receptionist, logoped, kurator och enhetschef.

För oss är det viktigt med en god arbetsmiljö där alla ska trivas och det är högt i tak. Verksamheten präglas av våra värderingar: omtanke, nytanke och professionalism. Om detta känns viktigt för dig så är vi säkra på att du kommer att trivas med att utvecklas tillsammans med oss.

Vi värdesätter att du som medarbetare ska känna dig trygg och trivas hos oss. Vi välkomnar därför nya idéer och är lyhörda inför hur du upplever din arbetssituation. Du kommer att få en fadder på enheten och en mentor inom organisationen. Du arbetar dagligen nära dina kollegor och närmaste chef.

Arbetsuppgifter
En kombination av arbete i neuroteam tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator och enskilt arbete inom logopedauktorisation. Inom båda verksamheterna sker arbetet så väl i patientens hem som på klinik. Inom auktorisationen gör vi även hembesök inom särskilda boenden. Du kommer att ha ett nära samarbete, och goda möjligheter till handledning, så väl av fyra erfarna logopedkollegor som med övriga kollegor i neuroteamen.

Neuroteamen tar emot patienter via överrapporteringar från andra vårdinstanser. Det gäller ny- och återinsjuknade neuropatienter med diagnoser som t.ex. stroke, Parkinson, MS, ALS och hjärntumörer från 18 år och uppåt. Patienten ska vara i behov av större rehabiliteringsinsats. Auktorisationen tar emot patienter inom samma diagnoser.

Dina arbetsuppgifter består av bedömning och behandling av afasi, dysartri, dysfagi samt nedsatt röstfunktion i samband med neurologisk sjukdom. En viktig del i arbetet är också att handleda anhöriga/närstående och personal runt patienten.

Övrig information
Vi erbjuder goda förmåner så som friskvårdsbidrag på 5000 kr/år, bärbar dator som möjliggör en hög grad av flexibelt arbete med mera.

• Vi tillämpar registerkontroll innan beslut om anställning
• Körkort erfordras

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad logoped med erfarenhet av neurorehabilitering, samt erfarenhet av arbete i team med andra yrkeskategorier. Ett plus är om du har erfarenhet att jobba med människor med olika kulturell bakgrund.

Personliga egenskaper
• Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera.
• Du är driftig och vill finnas med i utvecklingen av vår verksamhet.
• Du tycker det är stimulerande att arbeta i patientens hemmiljö
• Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor.
• Du tycker om att arbeta tvärprofessionellt.
• Du trivs med att arbeta på en stor arbetsplats med många kollegor

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som initiativrikedom, social kompetens och förmåga att strukturera arbetet är betydelsefulla.

Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du är öppen för förändringar och nya förutsättningar, i en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord. Visa mindre

Leg logoped till neuroteam och auktorisation

Ansök    Maj 5    Aleris Sjukvård AB    Logoped
Om Aleris Sjukvård Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjä... Visa mer
Om Aleris Sjukvård

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

Vi utökar våra logopedtjänster och söker därför ny logopedkollega!

Om Aleris Rehab
Aleris Rehab bedriver primärvårdsrehabilitering vid 7 enheter på uppdrag av region Stockholm. Aleris Rehab har neuroteam på tre av våra enheter; Flemingsberg, Skärholmen och Älvsjö och i nuläget fyra logopeder. Efterfrågan på våra logopedtjänster inom neurologi har successivt ökat varför vi nu planerar att utöka med ytterligare en tjänst. Denna tjänst kommer ha sin placering i Flemingsberg. Neuroteamen består av logoped, arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator. På våra enheter finns dessutom dietister, kiropraktorer och receptionister. I Aleris Rehab finns ett väl utvecklat samarbete mellan våra tre enheter som har neuroteam och möten med neuroteam och övriga logopeder sker regelbundet.

Dina arbetsuppgifter
En kombination av arbete i neuroteam tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator och enskilt arbete inom logopedauktorisation. Inom båda verksamheterna sker arbetet så väl i patientens hem som på klinik. Inom auktorisationen gör vi även hembesök inom särskilda boenden. Du kommer att ha ett nära samarbete, och goda möjligheter till handledning, så väl av fyra erfarna logopedkollegor som med övriga kollegor i neuroteamen.

Neuroteamen tar emot patienter via överrapporteringar från andra vårdinstanser. Det gäller ny- och återinsjuknade neuropatienter med diagnoser som t.ex. stroke, Parkinson, MS, ALS och hjärntumörer från 18 år och uppåt. Patienten ska vara i behov av större rehabiliteringsinsats. Auktorisationen tar emot patienter inom samma diagnoser.

Dina arbetsuppgifter består av bedömning och behandling av afasi, dysartri, dysfagi samt nedsatt röstfunktion i samband med neurologisk sjukdom. En viktig del i arbetet är också att handleda anhöriga/närstående och personal runt patienten.

Din bakgrund

• Du ska vara legitimerad logoped med erfarenhet av neurorehabilitering, samt erfarenhet av arbete i team med andra yrkeskategorier.
• Ett plus är om du har erfarenhet att jobba med människor med olika kulturell bakgrund.

Egenskaper

• Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera.
• Du är driftig och vill finnas med i utvecklingen av vår verksamhet.
• Du tycker det är stimulerande att arbeta i patientens hemmiljö
• Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor.
• Du tycker om att arbeta tvärprofessionellt.
• Du trivs med att arbeta på en stor arbetsplats med många kollegor

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som initiativrikedom, social kompetens och förmåga att strukturera arbetet är betydelsefulla.

Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du är öppen för förändringar och nya förutsättningar, i en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Övrigt

• Anställningsform: tills vidare
• Omfattning: heltid, 40 h/veckanmed generöst flextidsavtal
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
• Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag
• Vi har stora möjligheter till önskeschema
• Körkort erfordras

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2022-05-29 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Mats Widerberg 08-40915190 alt Enhetschef Christoffer Lundström på tel 08-409151 96.

Hoppas att vi hörs!

------
Vi har i denna rekryteringsprocess gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd. Därför undanber vi oss säljsamtal för ytterligare rekryteringsstöd och annonseringsvägar. Visa mindre

Logoped

Ansök    Apr 5    REGION STOCKHOLM    Logoped
Om oss Inom sektion Logopedi barn och vuxen arbetar ca 25 logopeder på Karolinska universitetssjukhuset i Solna och Huddinge. Vårt uppdrag är att ansvara för specialiserad och högspecialiserad logopedi inom Region Stockholm samt bedriva forskning och utbildning i samverkan med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa en trygg och säker vård, en god arbetsmiljö, framstående forskning och innovationsutveckling ... Visa mer
Om oss
Inom sektion Logopedi barn och vuxen arbetar ca 25 logopeder på Karolinska universitetssjukhuset i Solna och Huddinge.

Vårt uppdrag är att ansvara för specialiserad och högspecialiserad logopedi inom Region Stockholm samt bedriva forskning och utbildning i samverkan med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa en trygg och säker vård, en god arbetsmiljö, framstående forskning och innovationsutveckling samt en aktiv lärande- och utbildningsmiljö!

Vi söker nu ytterligare en kollega till Logopedmottagningen på Huddinge sjukhus då sektionen har fått ett utökat vårduppdrag. 

Om tjänsten 
Arbetsuppgifterna utgörs av bedömning och behandling av tal- och röstfunktion hos personer med röststörningar, EILO, dysartri och tal- och röstproblem efter behandling av huvud/halstumör. På Logopedmottagningen arbetar du tätt tillsammans med ca tio logopedkollegor och en administratör. Du får fyra kollegor som arbetar med röst- och könsdysfori. Övriga logopedkollegor på mottagningen arbetar med dysfagi, dysartri, språkliga bedömningar av barn och vuxna samt talmotoriska avvikelser.

På mottagningen erbjuds administrativt stöd med bokning, beställning, röstinspelning i studio med mera. Hos oss får du kollegial handledning i vardagen samt regelbundna möten med övriga röstlogopeder på sjukhuset inom verksamhetsområde Röst. Studenthandledning ingår i arbetet.

Karolinska erbjuder goda möjligheter att delta i utvecklingsprojekt, utbildningsinsatser och forskning.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning under 2022 men med god möjlighet till förlängning 2023 om det utökade vårduppdraget förlängs efter nyår. 

Vi söker
Vi söker dig som har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, du ser möjligheterna i förändring. Du är lugn och stabil och behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker. Du tar ansvar för dina uppgifter och är bra på att strukturera ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad Logoped

Meriterande:

- Erfarenhet av bedömning och behandling av röst- och talfunktion hos vuxna personer.

Varmt välkommen med din ansökan!Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet, såväl normal som högspecialiserad, inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.Genom arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen.Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Logopeder till Logopedbyrån Dynamica, placering Huddinge

Ansök    Mar 15    Logopedbyrån Dynamica AB    Logoped
Vill du bli vår kollega i Huddinge? Vi söker fyra logopeder till vår nyöppnade mottagning i Huddinge! I augusti flyttar vi in i nyrenoverade, ljusa lokaler med 10 rum nära centrum och pendeltåg. Vi behöver nu bli fler som arbetar främst med tal- och språksvårigheter hos barn och läs- och skrivutredningar, med möjlighet att framöver utvecklas inom även andra logopediska områden. Arbetet utgörs av självständigt patientarbete på mottagningen. Du kommer också... Visa mer
Vill du bli vår kollega i Huddinge?
Vi söker fyra logopeder till vår nyöppnade mottagning i Huddinge! I augusti flyttar vi in i nyrenoverade, ljusa lokaler med 10 rum nära centrum och pendeltåg. Vi behöver nu bli fler som arbetar främst med tal- och språksvårigheter hos barn och läs- och skrivutredningar, med möjlighet att framöver utvecklas inom även andra logopediska områden. Arbetet utgörs av självständigt patientarbete på mottagningen. Du kommer också vara en viktig del att i samarbete med kollegor bygga upp goda relationer till skolor, BVC:er och andra remittenter i närområdet.
På mottagningen kommer det att arbeta erfarna logopeder med tal- och språksvårigheter hos barn, stamning, språkutredningar av skolbarn, läs- och skrivutredningar, röst och vuxna med neurologiska svårigheter.
Vi söker dig som är självständig och tillsammans med oss vill bygga upp en ny mottagning. Vi ser gärna att du har en god planeringsförmåga då vi erbjuder flexibla arbetstider och stora möjligheter att med frihet under ansvar själv planera och lägga upp arbetet. Varje logoped sköter sin egen administration kring patientbesöken, och deltar i det gemensamma arbetet på mottagningen. För den intresserade finns stora chanser att bidra till utvecklingsarbete.
Som nyanställd hos oss får du en anpassad arbetsplatsintroduktion. Vi ger goda möjligheter att auskultera och arbeta under handledning till en början. Du får också en mentor som stöttar lite extra den första tiden, utöver samarbetet med kollegorna på mottagningen.
Vi har kollektivavtal med månadslön, tjänstepension och försäkringar. Vi har 6 veckors semester.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.
Varmt välkommen med din ansökan!
På Logopedbyrån Dynamica är vi ca 85 logopeder på våra 14 mottagningar. Vi är ett privat vårdföretag som har avtal med Region Stockholm. Dynamica arbetar primärt inom vårdvalet men har också en växande konsultativ verksamhet. Vi arbetar aktivt med att driva utveckling såväl på individnivå som på mottagnings- och företagsnivå. Vi har flera tillfällen varje år då vi i olika former träffas och delar med oss av de erfarenheter och kunskaper vi tillsammans har på byrån, och jobbar mot konsensus i våra olika diagnosområden. Visa mindre

Logopeder till Logopedbyrån Dynamica, placering Vårby

Ansök    Mar 15    Logopedbyrån Dynamica AB    Logoped
Vill du bli vår kollega i Vårby? Vi söker en logoped med stort intresse av språk och mångfald till vår mottagning i Vårby. Arbetet utgörs av självständigt patientarbete på mottagningen, med ett väl upparbetat samarbete med kollegor, BVC och bibliotek. Du kommer att utreda och behandla barn med språkliga svårigheter, ofta i samarbete med tolk. På mottagningen i Vårby arbetar erfarna logopeder med tal- och språksvårigheter hos barn, stamning, språkutredni... Visa mer
Vill du bli vår kollega i Vårby?
Vi söker en logoped med stort intresse av språk och mångfald till vår mottagning i Vårby. Arbetet utgörs av självständigt patientarbete på mottagningen, med ett väl upparbetat samarbete med kollegor, BVC och bibliotek. Du kommer att utreda och behandla barn med språkliga svårigheter, ofta i samarbete med tolk.
På mottagningen i Vårby arbetar erfarna logopeder med tal- och språksvårigheter hos barn, stamning, språkutredningar av skolbarn, läs- och skrivutredningar, röst och vuxna med neurologiska . Varje logoped sköter sin egen administration kring patientbesöken, och deltar i det gemensamma arbetet på mottagningen.
Vi söker dig som är självständig och önskar arbeta med frihet under ansvar. Vi ser gärna att du har en god planeringsförmåga då vi erbjuder flexibla arbetstider och stora möjligheter att själv planera och lägga upp arbetet. För den intresserade finns stora chanser att bidra till utvecklingsarbete.
Som nyanställd hos oss får du en anpassad arbetsplatsintroduktion. Vi ger goda möjligheter att auskultera och arbeta under handledning till en början. Du får också en mentor som stöttar lite extra den första tiden, utöver samarbetet med kollegorna på mottagningen.
Tjänsten är en fast tjänst, med tillfällig placering på Vårbymottagningen då en medarbetare gått på föräldraledighet till januari 2023. Placering efter denna period sker på någon av våra 14 mottagningar. Vi har goda möjligheter att anpassa utifrån intresse och närhet till arbetet.
Vi har kollektivavtal med månadslön, tjänstepension och försäkringar. Vi har 6 veckors semester.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.
Varmt välkommen med din ansökan!
På Logopedbyrån Dynamica är vi ca 85 logopeder på våra 14 mottagningar. Vi är ett privat vårdföretag som har avtal med Region Stockholm. Dynamica arbetar primärt inom vårdvalet men har också en växande konsultativ verksamhet. Vi arbetar aktivt med att driva utveckling såväl på individnivå som på mottagnings- och företagsnivå. Vi har flera tillfällen varje år då vi i olika former träffas och delar med oss av de erfarenheter och kunskaper vi tillsammans har på byrån, och jobbar mot konsensus i våra olika diagnosområden. Visa mindre

Leg logoped till Aleris Rehab Flemingsberg

Ansök    Mar 4    Aleris Sjukvård AB    Logoped
Om Aleris Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård. Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är ... Visa mer
Om Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Verksamheten omfattar sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris erbjuder tjänster av hög kvalitet till den offentliga vården, till försäkringsbolag och till patienter som själva betalar för sin sjukvård.

Aleris affärsidé är att ge möjlighet till ett bättre och friskare liv och bidra till ökad samhällsnytta genom innovativa lösningar. Hög kvalitet på våra tjänster är en förutsättning för vår verksamhet.

Efter sammanslagningen med Proliva har Aleriskoncernen i Skandinavien 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK.
Aleris ägs av Triton.

Aleris Rehab söker logoped till neuroteam och auktorisation

Vi utökar våra logopedtjänster

Om Aleris Rehab
Aleris Rehab bedriver primärvårdsrehabilitering vid 7 enheter på uppdrag av region Stockholm. Aleris Rehab har neuroteam på tre av våra enheter; Flemingsberg, Skärholmen och Älvsjö och i nuläget fyra logopeder. Efterfrågan på våra logopedtjänster inom neurologi har successivt ökat varför vi nu planerar att utöka med ytterligare en tjänst. Denna tjänst kommer ha sin placering i Flemingsberg.

Vår enhet finns i ljusa, nyrenoverade lokaler i Flemingsbergs centrum, en stadskärna där mycket är på gång och som kommer att växa närmaste åren. Närhet till både bussar och pendeltåg med ca 15 minuters restid till Centralen.

Neuroteamen består av logoped, arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator. På våra enheter finns dessutom dietister, kiropraktorer och receptionister. I Aleris Rehab finns ett väl utvecklat samarbete mellan våra tre enheter som har neuroteam och möten med neuroteam och övriga logopeder sker regelbundet.

Dina arbetsuppgifter
En kombination av arbete i neuroteam tillsammans med arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator och enskilt arbete inom logopedauktorisation. Inom båda verksamheterna sker arbetet så väl i patientens hem som på klinik. Inom auktorisationen gör vi även hembesök inom särskilda boenden. Du kommer att ha ett nära samarbete, och goda möjligheter till handledning, så väl av fyra erfarna logopedkollegor som med övriga kollegor i neuroteamen.

Neuroteamen tar emot patienter via överrapporteringar från andra vårdinstanser. Det gäller ny- och återinsjuknade neuropatienter med diagnoser som t.ex. stroke, Parkinson, MS, ALS och hjärntumörer från 18 år och uppåt. Patienten ska vara i behov av större rehabiliteringsinsats. Auktorisationen tar emot patienter inom samma diagnoser.

Dina arbetsuppgifter består av bedömning och behandling av afasi, dysartri, dysfagi samt nedsatt röstfunktion i samband med neurologisk sjukdom. En viktig del i arbetet är också att handleda anhöriga/närstående och personal runt patienten.

Din bakgrund

• Du ska vara legitimerad logoped med erfarenhet av neurorehabilitering, samt erfarenhet av arbete i team med andra yrkeskategorier.
• Ett plus är om du har erfarenhet att jobba med människor med olika kulturell bakgrund.

Egenskaper

• Du trivs med ett högt arbetstempo och har en god förmåga att prioritera.
• Du är driftig och vill finnas med i utvecklingen av vår verksamhet.
• Du tycker det är stimulerande att arbeta i patientens hemmiljö
• Du är intresserad av att förmedla och dela med dig av dina kunskaper till kollegor.
• Du tycker om att arbeta tvärprofessionellt.
• Du trivs med att arbeta på en stor arbetsplats med många kollegor

I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som initiativrikedom, social kompetens och förmåga att strukturera arbetet är betydelsefulla.

Hos oss präglas verksamheten av kontinuerlig metodutveckling, där alla är med och ansvarar för verksamhetens mål, utveckling och resultat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du är öppen för förändringar och nya förutsättningar, i en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Övrigt

• Anställningsform: tills vidare
• Omfattning: heltid, 40 h/veckan med generöst flextidsavtal
• Tillträde: enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Vi är anslutna till Vårdföretagarna och kollektivavtal finns
• Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag
• Vi har stora möjligheter till önskeschema
• Körkort erfordras

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2022-03-18 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Christoffer Lundström (Flemingsberg) på tel 08-409151 96 eller Birgitta Noréus (Skärholmen) på tel 08-40915199.

Hoppas att vi hörs!

------
Vi har i denna rekryteringsprocess gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd. Därför undanber vi oss säljsamtal för ytterligare rekryteringsstöd och annonseringsvägar. Visa mindre

Logoped till ME Logopedi verksamhetsområde Röst

Ansök    Jan 12    REGION STOCKHOLM    Logoped
Om oss Inom Medicinsk enhet Logopedi arbetar ca 40 logopeder. Vårt uppdrag är att ansvara för specialiserad och högspecialiserad logopedi inom Region Stockholm samt bedriva forskning och utbildning i samverkan med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa en trygg och säker vård, en god arbetsmiljö, framstående forskning och innovationsutveckling samt en aktiv lärande- och utbildningsmiljö! Vi söker nu ytterli... Visa mer
Om oss
Inom Medicinsk enhet Logopedi arbetar ca 40 logopeder.

Vårt uppdrag är att ansvara för specialiserad och högspecialiserad logopedi inom Region Stockholm samt bedriva forskning och utbildning i samverkan med Karolinska Institutet och andra lärosäten. Vi arbetar tillsammans för att säkerställa en trygg och säker vård, en god arbetsmiljö, framstående forskning och innovationsutveckling samt en aktiv lärande- och utbildningsmiljö! Vi söker nu ytterligare en kollega till vår verksamhet på Huddinge sjukhus.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består av bedömning och behandling av ungdomar och vuxna med funktionella och organiska röststörningar och/eller könsdysfori på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge. Som logoped hos oss har du tillgång till kollegial handledning i vardagen samt regelbundna möten med övriga röstlogopeder på sjukhuset inom verksamhetsområde Röst.

På mottagningen i Huddinge kommer du ha tre kollegor som arbetar med röst/könsdysfori samt flera andra logopedkollegor inom barn- och neuroområdet. På mottagningen erbjuds administrativt stöd med bokning- ombokning, röstinspelningar, beställningar mm.

Annonsen avser ett heltidsvikariat från och med 2022-06-01 till och med 2023-04-30. Längden på vikariatet kan förkortas om det är önskvärt för en lämplig kandidat. Tillträde 1/6.

Vi söker
Vi söker dig som:

- Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella och förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.
- Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.
- Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
- Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

- Legitimerad logoped.

Meriterande:

- Klinisk erfarenhet av utredning och behandling av patienter med röststörningar och könsdysfori.

Varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- YrkeslegitimationLäs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/Om Karolinska Universitetssjukhuset

Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hälsoprofessioner och kvinnohälsa

Tema Kvinnohälsa omfattar all verksamhet, såväl normal som högspecialiserad, inom reproduktionsmedicin, benign gynekologisk vård, graviditets-, förlossnings- och fostermedicinsk vård i både Huddinge och Solna. Vi har även ett nationellt högspecialiserat uppdrag inom fostermedicin.Genom arbete med kvalitetsuppföljning, forskning, undervisning och utveckling strävar vi efter att vara ledande inom både medicin och omvårdnad på nationell och internationell nivå. Vi arbetar i team både på vårdgolvet och i ledningen.Hälsoprofessioner; fysioterapeuter, kuratorer, dietister, logopeder och psykologer möter patienternas behov och skapar mervärde i samarbetet tillsammans med andra professioner inom sjukhusets alla teman och funktioner.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Logoped Vuxenhabiliteringen Rehabiliteringsmedicinska Universitetsklin ...

Ansök    Sep 11    Danderyds Sjukhus AB    Logoped
Vi söker en legitimerad logoped till Vuxenhabiliteringen vid Karolinska Huddinge. Vuxenhabiliteringen erbjuder högspecialiserad vård och behandling till vuxna patienter och dennes nätverk, där patienten har stor rörelsenedsättning och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Teamet arbetar länsövergripande i nära samverkan med andra professionella aktörer. Teamet består av arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kurator, logoped, läkare, medicinsk sekrete... Visa mer
Vi söker en legitimerad logoped till Vuxenhabiliteringen vid Karolinska Huddinge. Vuxenhabiliteringen erbjuder högspecialiserad vård och behandling till vuxna patienter och dennes nätverk, där patienten har stor rörelsenedsättning och/eller intellektuell funktionsnedsättning. Teamet arbetar länsövergripande i nära samverkan med andra professionella aktörer. Teamet består av arbetsterapeut, dietist, fysioterapeut, kurator, logoped, läkare, medicinsk sekreterare och psykolog. Vi arbetar systematiskt att samla och analysera data kring olika sjukdomstillstånd såsom cerebral pares och muskelsjukdomar. Vi bedriver också undervisning, utvecklingsarbete och forskning. Vi har alldeles nybyggda fina lokaler i Novumhuset, beläget invid Karolinska Huddinge. 

Arbetsuppgifter:
Som logoped i teamet ansvarar du för att görakartläggning, bedömning, diagnostisering, behandling, uppföljning och hjälpmedelsförskrivning inom områden som Dysfagi, Oralmotorik och Kommunikation. Arbetet sker både på kliniken men även i patientens hemmiljö och omgivning. Du har ett nära samarbete med teamet i patientfrågor och med klinikens logopeder i andra professionsfrågor liksom nätverkande med andra aktörer i patientens omgivning.

Kvalifikationer: 
Legitimerad logoped, önskvärt med erfarenhet från habiliteringen och/eller patientgruppen. 

Övrigt:
Arbetet är självständigt och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som engagemang, intresse för patientgruppen, god förmåga till samarbete. Vi erbjuder dig som medarbetare jobb på en dynamisk klinik med mycket kompetenta och engagerade kollegor och gott samarbetsklimat. Det är en trevlig arbetsplats med goda möjligheter till att bedriva forskning och utvecklingsprojekt. Våra patienter skattar vården mycket högt och de insatser de får hos oss.
Tjänsten är vikariat på 1 år med god möjlighet till förlängning. Visa mindre

Logoped (vikariat) till Logopedbyrån Dynamica, placering Segeltorp

Ansök    Mar 2    Logopedbyrån Dynamica AB    Logoped
Logopedbyrån Dynamica AB är ett privat vårdföretag inom vårdval logopedi i Stockholm med ca 80 logopeder på 14 olika mottagningar. Vi träffas allihop flera gånger per termin (när det inte är pandemi) för fortbildning och kollegialt utbyte. Tillsammans har vi stor klinisk erfarenhet och vi har många sätt att dela den med varandra. Vi tycker att det är spännande att tillsammans utveckla logopedin, och därmed oss själva, och ser gärna att du är öppen och nyfi... Visa mer
Logopedbyrån Dynamica AB är ett privat vårdföretag inom vårdval logopedi i Stockholm med ca 80 logopeder på 14 olika mottagningar. Vi träffas allihop flera gånger per termin (när det inte är pandemi) för fortbildning och kollegialt utbyte.
Tillsammans har vi stor klinisk erfarenhet och vi har många sätt att dela den med varandra. Vi tycker att det är spännande att tillsammans utveckla logopedin, och därmed oss själva, och ser gärna att du är öppen och nyfiken som person. Vi räknar också med att du kan ta ett stort eget ansvar för ditt arbete med stöd av närmsta chef. Hos oss står kunskap och kvalitet i fokus, men också omsorgen om patienter och deras anhöriga och om varandra.
Logopedbyrån Dynamica AB tillämpar kollektivavtal.
På mottagningen i Segeltorp är vi 7 kollegor och nu behöver vi två vikarier för kollegor på föräldraledighet. Vi söker dig som framför allt vill arbeta med tal- och språkstörningar hos barn. Det finns även möjlighet att arbeta med fler logopediska områden utifrån kompetens och intresse.
Erfarenhet av yrket önskvärt men inte ett krav.
Vikariat 1: Tillträde april/maj 2021 eller efter överenskommelse. Tidsbegränsat till januari 2022 med möjlighet till förlängning.
Vikariat 2: Tillträde maj/juni 2021 eller efter överenskommelse. Tidsbegränsat till januari 2022 med möjlighet till förlängning.
Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Visa mindre

Logopeder till Logopedbyrån Dynamica, Vårby gård

Ansök    Dec 9    Logopedbyrån Dynamica AB    Logoped
Välkommen att arbeta hos oss! Logopedbyrån Dynamica AB är ett privat vårdföretag som har avtal med Region Stockholm, vårdval logopedi. Vi är runt 85 logopeder som arbetar på 14 olika mottagningar. Tillsammans har vi stor klinisk erfarenhet och har många sätt att dela den med varandra. Till vår mottagning i Vårby gård söker vi två logopeder som vill arbeta med utredning och behandling av tal- och språkstörningar hos barn. Tjänsterna är tillsvidare tjänster,... Visa mer
Välkommen att arbeta hos oss!
Logopedbyrån Dynamica AB är ett privat vårdföretag som har avtal med Region Stockholm, vårdval logopedi. Vi är runt 85 logopeder som arbetar på 14 olika mottagningar. Tillsammans har vi stor klinisk erfarenhet och har många sätt att dela den med varandra.
Till vår mottagning i Vårby gård söker vi två logopeder som vill arbeta med utredning och behandling av tal- och språkstörningar hos barn. Tjänsterna är tillsvidare tjänster, men placeringen i Vårby gård är tillfällig och gäller under ett år p.g.a. föräldraledigheter. Placeringen kommer sedan att fortsätta på någon av våra andra mottagningar utifrån verksamhetens behov och dina önskemål
Vårby gård är ett område med stor andel flerspråkiga personer och därför kommer du att arbeta en hel del med hjälp av tolk. Upparbetade och välfungerande samarbeten finns med BVC, familjecentral, bibliotek och förskolor.
På mottagningen arbetar du tillsammans med flera erfarna kollegor som har arbetat i området länge. Du kommer även att få tillgång till en mentor för extra stöd i början av din anställning.
Erfarenhet av yrket är önskvärt men inte ett krav.
Vi tycker att det är spännande att utveckla logopedin, och därmed oss själva, och ser gärna att du är öppen och nyfiken som person. Vi räknar också med att du kan ta ett stort eget ansvar för ditt arbete med stöd av närmsta chef.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Logoped till Logopedbyrån Dynamica, placering Segeltorp

Logopedbyrån Dynamica AB är ett privat vårdföretag inom vårdval logopedi i Stockholm med ca 75 logopeder på 14 olika mottagningar. Vi träffas allihop flera gånger per termin för fortbildning och kollegialt utbyte. Tillsammans har vi stor klinisk erfarenhet och har många sätt att dela den med varandra. Vi vill hitta dig som har ett genuint intresse för logopedin och ser vilka möjligheter den har till att ge människor bättre förutsättningar. Vi tycker att de... Visa mer
Logopedbyrån Dynamica AB är ett privat vårdföretag inom vårdval logopedi i Stockholm med ca 75 logopeder på 14 olika mottagningar. Vi träffas allihop flera gånger per termin för fortbildning och kollegialt utbyte. Tillsammans har vi stor klinisk erfarenhet och har många sätt att dela den med varandra. Vi vill hitta dig som har ett genuint intresse för logopedin och ser vilka möjligheter den har till att ge människor bättre förutsättningar. Vi tycker att det är spännande att tillsammans utveckla logopedin, och därmed oss själva, och ser gärna att du är öppen och nyfiken som person. Vi räknar också med att du kan ta ett stort eget ansvar för ditt arbete med stöd av närmsta chef. Hos oss står kunskap och kvalitet i fokus, men också omsorgen om patienter och deras anhöriga och om varandra.


Till vår mottagning i Segeltorp söker vi två logopeder. Den ena tjänsten är en tillsvidaretjänst och den andra ett vikariat om ett år från och med augusti/september. Vi söker främst dig som vill arbeta med läs- och skriv/dyslexiutredningar, men även andra arbetsområden kan också bli aktuella på sikt.


I Segeltorp sitter vi i mycket fina lokaler med utsikt över Långsjön och kollegiet består just nu av sex logopeder som arbetar med olika patientgrupper.


Erfarenhet av yrket önskvärt men inte ett krav. Visa mindre

Logoped till Hjärnskaderehabilitering dagvård Huddinge

Ansök    Aug 18    Danderyds Sjukhus AB    Logoped
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities). Kliniken har verksamhet vi... Visa mer
Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm, Danderyds sjukhus AB är en länsövergripande klinik. Vi bedriver högspecialiserad rehabilitering av patienter inom områdena hjärnskada, kronisk smärta, postpolio, neuromuskulära sjukdomar, vuxenhabilitering samt försäkringsmedicin. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är ackrediterad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).
Kliniken har verksamhet vid Danderyds sjukhus och vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge.
Vi söker en logoped till ett av våra hjärnskadeteam vid Karolinska Huddinge. Som logoped är du en del av vårt interprofessionella team, bestående av arbetsterapeut, fysioteapeut, instruktör, kurator, logoped, läkare, optiker, psykolog, sjuksköterska samt medicinsk sekreterare. Teamets uppdrag är att ge hjärnskaderehabilitering i dagvård till patienter med förvärvad hjärnskada, boende i länets södra del. Patienterna är i arbetsför ålder, från 18 år och uppåt. Vi bedriver också undervisning, utvecklingsarbete och forskning. Vi har alldeles nybyggda fina lokaler i Novumhuset, beläget invid Karolinska Huddinge.
Arbetsuppgifter
Du ansvarar för bedömning och behandling av patienter med förvärvad hjärnskada och de kommunikations- och språksvårigheter det kan medföra, Utifrån individens behov och i samråd med patienten lägger du upp en logopedisk rehabiliteringsplan där patienten tränar sin förmåga till läsning, tal och annat som sammanhänger med logopediska problem, i syfte att återgå i arbete eller studier alternativt bättre fungerande i vardagen. Du har ett nära samarbete med ditt team och med logopeden i ett annat team.
Kvalifikationer
Legitimerad logoped med flera års erfarenhet, gärna från rehabilitering.
Övrigt
Arbetet är självständigt och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som engagemang, intresse för patientgruppen, god förmåga till samarbete. Vi erbjuder dig som medarbetare jobb på en dynamisk klinik med mycket kompetenta och engagerade kollegor och gott samarbetsklimat. Det är en trevlig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Logopedgruppen inom kliniken är mycket aktiv och har hög kompetens inom sitt specialistområde.
Våra patienter skattar vården mycket högt och det resultat de uppnått genom sin rehabilitering hos oss. Visa mindre