Lediga jobb som Maskinoperatör, kött i Huddinge

Se lediga jobb som Maskinoperatör, kött i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Produktionsmedarbetare (Heltid)

Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen! Sök bara om Du är kvalificerad! RJ - Vår historia från 1989 fram till idag Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och m... Visa mer
Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen!
Sök bara om Du är kvalificerad!
RJ - Vår historia från 1989 fram till idag
Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och mejeri.
Men detta var inte nog, utan våra kunder efterfrågade även färdigskuren frukt och grönt och 2005 startades Färskskuret. I den anläggningen började vi producera stora volymer av förädlade grönsaker utan några som helst tillsatser, till både industrier och restauranger.
Utbudet växte även med kategorin kött, fisk och fågel samt en egen köttfabrik.
Vi ser med stor ödmjukhet fram emot vad vi tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kommer att åstadkomma de närmaste åren!
RJ Vision och Affärsidé
Vår vision: Att underlätta för Hotell, Restaurang, & Café, Dagligvaruhandeln samt Sveriges Kommuner och Regioner att få allt inom livsmedel levererat från ett och samma företag, till en hög kvalitét och förmånligt pris för att därigenom skapa en effektivare och rikare vardag för dess inköpare.
Vår affärsidé: Att leverera färskvaror till Hotell, Restaurang, & Café (Ho.Re.Ca.), Dagligvaruhandeln (DVH) samt Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) över hela Sverige.
Vill du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor? Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?
När vi nu växer ytterligare behöver vi förstärka vår organisation med en produktionsmedarbetare. Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som eventuellt uppstår. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt samt Du har en god arbetsmoral.
Beskrivning
Som medarbetare hos oss på Restaurangjourens Länna Kött och Charkproduktion kommer du att deltaga i den dagliga produktionen tillsammans med våra medarbetare. Du arbetar under vår Platsansvarige som har många års erfarenhet av branschen. Att du har en viss erfarenhet av produkter inom restaurang och storhushåll är en fördel men det är inte ett krav. Det viktigaste är att du har viljan att lära dig och har stor utvecklingspotential. Att du talar och skriver flytande svenska är en nödvändighet av säkerhetsskäl. Du arbetar i vår fina och fräscha lokal som ligger i natursköna Länna i södra Stockholm, dit du enkelt tar dig både kommunalt och med bil.
Profil
För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare söker vi någon med erfarenhet inom segmentet Restaurang och storkök, antingen har du jobbat som produktionsmedarbetare tidigare och söker nu nya utmaningar eller så har du arbetat inom kockyrket med gedigen kunskap inom allt vad mat innefattar. En merit är om du har kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk.
Arbetsuppgifter
· Deltaga i planeringen
· Förbereda råvara för malning, tärning, skivning eller liknande
· Vaccning
· Etikettering
· Sätta ihop kartonger
· Inventering
· Ta emot varor
· Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en produktionsanläggning
Krav för tjänsten:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift av säkerhetsskäl
Kan arbeta med kyckling, nöt och fläskkött
Noggrann
Positiv
Bra attityd, arbetsmoral, medspelare och sunt förnuft
Kan arbeta både i grupp och självständigt
Förstår livsmedelshanteringMeriter för tjänsten:
Kockutbildning
Breda kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk
Kunskaper i affärssystemet Pyramid
B-KörkortTillträde:
Enligt överenskommelse men gärna snarast!
#jobbjustnu
Vi erbjuder Dig
En utmanande tjänst (100%), arbetstider 07:00-16:00 måndag-fredag. Vid högtidshelger kan helgarbete förekomma.
Tjänsten är en anställning med provanställning 6 månader.
Personalrabatt på hela vårt breda sortiment
Lön enligt kollektivavtal
Ett företag där alla blir sedda och där vi gemensamt tar ansvar för varandras välmående
Tycker du att detta låter som din nästa utmaning?
Sök då tjänsten redan idag då den kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet!
Ett tips är att du besöker oss på vår hemsida www.restaurangjouren.se och läser på om oss innan du ansöker.
Det enda sättet att söka denna tjänst på är att Du mailar din ansökan, som skall var skriven på svenska, ett separat personligt brev och ett separat CV, båda i PDF format, tillsammans med betyg och referenser till vår Vice VD Tony Johnsson [email protected]
Länkar accepteras ej!
Använd inte standardansökningar utan referera till Restaurangjouren i ditt personliga brev och berätta där varför just Du passar för tjänsten hos oss och vad Du kan bidraga med för vår framgång.
Alla som söker och följer anvisningarna ovan kommer att få ett svar.
Du som inte följer anvisningarna här i din ansökan sorteras bort och får inget svar.
Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker!
Frågor via mail kommer att förekomma i dessa extra ordinära tider.
Sedan sker intervju på plats med avstånd.
Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionspersonal - Länna - Heltid

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till. Vi är nu ute efter att anställa duktiga och ansvarsfulla personer som vill representera oss u... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi på Simplex söker nu vår nästa superstjärna. Vi söker nya personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.

Vi är nu ute efter att anställa duktiga och ansvarsfulla personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och bidra till en fortsatt växt där det finns god utvecklingspotential.

Om rollen

Vi söker personal till ett av Nordens ledande företag inom livsmedelsproduktion. Arbetet är beläget i Länna. Om du har som mål att utvecklas inom livsmedelsproduktion är det här jobbet för dig.

I dessa roller kommer du att jobba tillsammans med kollegor inom olika områden. Att ha en god samarbetsförmåga och att se till allas bästa är meriterande.

Om dig

Du är prestigelös, har en bra inställning och är ansvarstagande. Tillsammans med arbetare strävar ni efter att utföra era arbetsuppgifter på bäst möjliga sätt och hela tiden har i fokus att göra kunden nöjd.

Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara väldigt fysiskt krävande.

Kvalifikationer:

Kunna tala och skriva svenska

Fysiskt aktiv

Positiv inställning och en hög arbetsmoral


Meriterande:

B-körkort

Truckkort A+B

Jobbat inom livsmedel


Arbetstider: 06:30-15:30 eller 11:00-19:00

Plats: Länna

Tjänsten tillsätts löpande, välkommen med din ansökan snarast.

Om oss: 

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.
Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex! Visa mindre

Produktionsmedarbetare (Heltid)

Sök bara om Du är kvalificerad! Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen! ?Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering! RJ - Vår historia från 1989 fram till idag Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med... Visa mer
Sök bara om Du är kvalificerad!
Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen!
?Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering!
RJ - Vår historia från 1989 fram till idag
Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och mejeri.
Men detta var inte nog, utan våra kunder efterfrågade även färdigskuren frukt och grönt och 2005 startades Färskskuret. I den anläggningen började vi producera stora volymer av förädlade grönsaker utan några som helst tillsatser, till både industrier och restauranger.
Utbudet växte även med kategorin kött, fisk och fågel samt en egen köttfabrik.
Vi ser med stor ödmjukhet fram emot vad vi tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kommer att åstadkomma de närmaste åren!
RJ Vision och Affärsidé
Vår vision: Att underlätta för Hotell, Restaurang, & Café, Dagligvaruhandeln samt Sveriges Kommuner och Regioner att få allt inom livsmedel levererat från ett och samma företag, till en hög kvalitét och förmånligt pris för att därigenom skapa en effektivare och rikare vardag för dess inköpare.
Vår affärsidé: Att leverera färskvaror till Hotell, Restaurang, & Café (Ho.Re.Ca.), Dagligvaruhandeln (DVH) samt Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) över hela Sverige.
Vill du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor? Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?
När vi nu växer ytterligare behöver vi förstärka vår organisation med en produktionsmedarbetare. Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som eventuellt uppstår. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt samt Du har en god arbetsmoral.
Beskrivning
Som medarbetare hos oss på Restaurangjourens Länna Kött och Charkproduktion kommer du att deltaga i den dagliga produktionen tillsammans med våra medarbetare. Du arbetar under vår Platsansvarige som har många års erfarenhet av branschen. Att du har en viss erfarenhet av produkter inom restaurang och storhushåll är en fördel men det är inte ett krav. Det viktigaste är att du har viljan att lära dig och har stor utvecklingspotential. Att du talar och skriver flytande svenska är en nödvändighet av säkerhetsskäl. Du arbetar i vår fina och fräscha lokal som ligger i natursköna Länna i södra Stockholm, dit du enkelt tar dig både kommunalt och med bil.
Profil
För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare söker vi någon med erfarenhet inom segmentet Restaurang och storkök, antingen har du jobbat som produktionsmedarbetare tidigare och söker nu nya utmaningar eller så har du arbetat inom kockyrket med gedigen kunskap inom allt vad mat innefattar. En merit är om du har kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk.
Arbetsuppgifter
· Deltaga i planeringen
· Förbereda råvara för malning, tärning, skivning eller liknande
· Vaccning
· Etikettering
· Sätta ihop kartonger
· Inventering
· Ta emot varor
· Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en produktionsanläggning
Krav för tjänsten:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift av säkerhetsskäl
Kan arbeta med kyckling, nöt, lamm och fläskkött
Noggrann
Positiv
Bra attityd, arbetsmoral, medspelare och sunt förnuft
Kan arbeta både i grupp och självständigt
Förstår livsmedelshanteringMeriter för tjänsten:
Kockutbildning
Breda kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk
Kunskaper i affärssystemet Pyramid
B-KörkortTillträde:
Enligt överenskommelse men gärna snarast!
#jobbjustnu
Vi erbjuder Dig
En utmanande tjänst (100%), arbetstider 07:00-16:00 måndag-fredag. Vid högtidshelger kan helgarbete förekomma.
Tjänsten är en anställning med provanställning 6 månader.
Personalrabatt på hela vårt breda sortiment
Lön enligt kollektivavtal
Ett företag där alla blir sedda och där vi gemensamt tar ansvar för varandras välmående
Tycker du att detta låter som din nästa utmaning?
Sök då tjänsten redan idag då den kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet!
Ett tips är att du besöker oss på vår hemsida www.restaurangjouren.se och läser på om oss innan du ansöker.
Det enda sättet att söka denna tjänst på är att Du mailar din ansökan, som skall var skriven på svenska, ett separat personligt brev och ett separat CV, båda i PDF format, tillsammans med betyg och referenser till vår Vice VD Tony Johnsson [email protected]
Länkar accepteras ej!
Använd inte standardansökningar utan referera till Restaurangjouren i ditt personliga brev och berätta där varför just Du passar för tjänsten hos oss och vad Du kan bidraga med för vår framgång.
Alla som söker och följer anvisningarna ovan kommer att få ett svar.
Du som inte följer anvisningarna här i din ansökan sorteras bort och får inget svar.
Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker!
Frågor via mail kommer att förekomma.
Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare (Heltid)

Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen! Sök bara om Du är kvalificerad! RJ - Vår historia från 1989 fram till idag Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och m... Visa mer
Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen!
Sök bara om Du är kvalificerad!
RJ - Vår historia från 1989 fram till idag
Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och mejeri.
Men detta var inte nog, utan våra kunder efterfrågade även färdigskuren frukt och grönt och 2005 startades Färskskuret. I den anläggningen började vi producera stora volymer av förädlade grönsaker utan några som helst tillsatser, till både industrier och restauranger.
Utbudet växte även med kategorin kött, fisk och fågel samt en egen köttfabrik.
Vi ser med stor ödmjukhet fram emot vad vi tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kommer att åstadkomma de närmaste åren!
RJ Vision och Affärsidé
Vår vision: Att underlätta för Hotell, Restaurang, & Café, Dagligvaruhandeln samt Sveriges Kommuner och Regioner att få allt inom livsmedel levererat från ett och samma företag, till en hög kvalitét och förmånligt pris för att därigenom skapa en effektivare och rikare vardag för dess inköpare.
Vår affärsidé: Att leverera färskvaror till Hotell, Restaurang, & Café (Ho.Re.Ca.), Dagligvaruhandeln (DVH) samt Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) över hela Sverige.
Vill du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor? Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?
När vi nu vill växa ytterligare behöver vi förstärka vår organisation med en produktionsmedarbetare . Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som eventuellt uppstår. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Beskrivning
Som medarbetare hos oss på Restaurangjourens Länna Kött och Charkproduktion i Länna kommer du att deltaga i den dagliga produktionen tillsammans med våra medarbetare. Du arbetar under vår platsansvarig. Att du har en viss erfarenhet av produkter inom restaurang och storhushåll är en fördel men det är inte ett krav. Det viktigaste är dock att du har viljan att lära dig och har stor utvecklingspotential. Att du talar och skriver flytande svenska är en självklarhet av säkerhetsskäl. Du arbetar i vår fina lokal i Länna i södra Stockholm.
Profil
För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare söker vi någon med erfarenhet inom segmentet Restaurang och storkök, antingen har du jobbat som produktionsmedarbetare tidigare och söker nu nya utmaningar eller så har du arbetat inom kockyrket med gedigen kunskap inom allt vad mat innefattar. En merit är om du har kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk.
Arbetsuppgifter
· Deltaga i planeringen
· Förbereda råvara för malning, tärning, skivning eller liknande
· Vaccning
· Etikettering
· Sätta ihop kartonger
· Inventering
· Ta emot varor
· Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en produktionsanläggning
Krav för tjänsten:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift av säkerhetsskäl
Kan arbeta med kyckling, nöt och fläskkött
Noggrann
Positiv
Bra attityd, medspelare och sunt förnuft
Kan arbeta både i grupp och självständigt
Förstår livsmedelshanteringMeriter för tjänsten:
Kockutbildning
Breda kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk
Kunskaper i affärssystemet Pyramid
B-KörkortTillträde:
Enligt överenskommelse men gärna i januari
#jobbjustnu
Vi erbjuder Dig
En utmanande tjänst (100%), arbetstider 07:00-16:00 måndag-fredag. Vid högtidshelger kan helgarbete förekomma.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Personalrabatt på hela vårt breda sortiment
Lön enligt kollektivavtal som finns
Ett företag där alla blir sedda och där vi gemensamt tar ansvar för varandras välmående
Tycker du att detta låter som din nästa utmaning?
Sök då tjänsten redan idag då den kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet!
Ett tips är att du besöker oss på vår hemsida www.restaurangjouren.se och läser på om oss innan du ansöker.
Det enda sättet att söka denna tjänst på är att Du mailar din ansökan, som skall var skriven på svenska, ett separat personligt brev och ett separat CV, båda i PDF format, tillsammans med betyg och referenser till vår Vice VD Tony Johnsson [email protected]
Länkar accepteras ej!
Använd inte standardansökningar utan referera till Restaurangjouren i ditt personliga brev och berätta där varför just Du passar för tjänsten hos oss och vad Du kan bidraga med för vår framgång.
Alla som söker och följer anvisningarna ovan kommer att få ett svar.
Du som inte följer anvisningarna här i din ansökan sorteras bort och får inget svar.
Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker!
Frågor via mail kommer att förekomma i dessa extra ordinära tider.
Sedan sker intervju på plats med avstånd.
Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare (Heltid)

Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen! Sök bara om Du är kvalificerad! RJ - Vår historia från 1989 fram till idag Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och m... Visa mer
Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen!
Sök bara om Du är kvalificerad!
RJ - Vår historia från 1989 fram till idag
Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och mejeri.
Men detta var inte nog, utan våra kunder efterfrågade även färdigskuren frukt och grönt och 2005 startades Färskskuret. I den anläggningen började vi producera stora volymer av förädlade grönsaker utan några som helst tillsatser, till både industrier och restauranger.
Utbudet växte även med kategorin kött, fisk och fågel samt en egen köttfabrik.
Vi ser med stor ödmjukhet fram emot vad vi tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kommer att åstadkomma de närmaste åren!
RJ Vision och Affärsidé
Vår vision: Att underlätta för Hotell, Restaurang, & Café, Dagligvaruhandeln samt Sveriges Kommuner och Regioner att få allt inom livsmedel levererat från ett och samma företag, till en hög kvalitét och förmånligt pris för att därigenom skapa en effektivare och rikare vardag för dess inköpare.
Vår affärsidé: Att leverera färskvaror till Hotell, Restaurang, & Café (Ho.Re.Ca.), Dagligvaruhandeln (DVH) samt Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) över hela Sverige.
Vill du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor? Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?
När vi nu växer ytterligare behöver vi förstärka vår organisation med en produktionsmedarbetare. Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som eventuellt uppstår. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt samt Du har en god arbetsmoral.
Beskrivning
Som medarbetare hos oss på Restaurangjourens Länna Kött och Charkproduktion kommer du att deltaga i den dagliga produktionen tillsammans med våra medarbetare. Du arbetar under vår Platsansvarige som har många års erfarenhet av branschen. Att du har en viss erfarenhet av produkter inom restaurang och storhushåll är en fördel men det är inte ett krav. Det viktigaste är att du har viljan att lära dig och har stor utvecklingspotential. Att du talar och skriver flytande svenska är en nödvändighet av säkerhetsskäl. Du arbetar i vår fina och fräscha lokal som ligger i natursköna Länna i södra Stockholm, dit du enkelt tar dig både kommunalt och med bil.
Profil
För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare söker vi någon med erfarenhet inom segmentet Restaurang och storkök, antingen har du jobbat som produktionsmedarbetare tidigare och söker nu nya utmaningar eller så har du arbetat inom kockyrket med gedigen kunskap inom allt vad mat innefattar. En merit är om du har kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk.
Arbetsuppgifter
· Deltaga i planeringen
· Förbereda råvara för malning, tärning, skivning eller liknande
· Vaccning
· Etikettering
· Sätta ihop kartonger
· Inventering
· Ta emot varor
· Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en produktionsanläggning
Krav för tjänsten:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift av säkerhetsskäl
Kan arbeta med kyckling, nöt och fläskkött
Noggrann
Positiv
Bra attityd, arbetsmoral, medspelare och sunt förnuft
Kan arbeta både i grupp och självständigt
Förstår livsmedelshanteringMeriter för tjänsten:
Kockutbildning
Breda kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk
Kunskaper i affärssystemet Pyramid
B-KörkortTillträde:
Enligt överenskommelse men gärna snarast!
#jobbjustnu
Vi erbjuder Dig
En utmanande tjänst (100%), arbetstider 07:00-16:00 måndag-fredag. Vid högtidshelger kan helgarbete förekomma.
Tjänsten är en anställning med provanställning 6 månader.
Personalrabatt på hela vårt breda sortiment
Lön enligt kollektivavtal
Ett företag där alla blir sedda och där vi gemensamt tar ansvar för varandras välmående
Tycker du att detta låter som din nästa utmaning?
Sök då tjänsten redan idag då den kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet!
Ett tips är att du besöker oss på vår hemsida www.restaurangjouren.se och läser på om oss innan du ansöker.
Det enda sättet att söka denna tjänst på är att Du mailar din ansökan, som skall var skriven på svenska, ett separat personligt brev och ett separat CV, båda i PDF format, tillsammans med betyg och referenser till vår Vice VD Tony Johnsson [email protected]
Länkar accepteras ej!
Använd inte standardansökningar utan referera till Restaurangjouren i ditt personliga brev och berätta där varför just Du passar för tjänsten hos oss och vad Du kan bidraga med för vår framgång.
Alla som söker och följer anvisningarna ovan kommer att få ett svar.
Du som inte följer anvisningarna här i din ansökan sorteras bort och får inget svar.
Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker!
Frågor via mail kommer att förekomma i dessa extra ordinära tider.
Sedan sker intervju på plats med avstånd.
Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare (Heltid)

Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen! Sök bara om Du är kvalificerad! RJ - Vår historia från 1989 fram till idag Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och m... Visa mer
Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen!
Sök bara om Du är kvalificerad!
RJ - Vår historia från 1989 fram till idag
Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och mejeri.
Men detta var inte nog, utan våra kunder efterfrågade även färdigskuren frukt och grönt och 2005 startades Färskskuret. I den anläggningen började vi producera stora volymer av förädlade grönsaker utan några som helst tillsatser, till både industrier och restauranger.
Utbudet växte även med kategorin kött, fisk och fågel samt en egen köttfabrik.
Vi ser med stor ödmjukhet fram emot vad vi tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kommer att åstadkomma de närmaste åren!
RJ Vision och Affärsidé
Vår vision: Att underlätta för Hotell, Restaurang, & Café, Dagligvaruhandeln samt Sveriges Kommuner och Regioner att få allt inom livsmedel levererat från ett och samma företag, till en hög kvalitét och förmånligt pris för att därigenom skapa en effektivare och rikare vardag för dess inköpare.
Vår affärsidé: Att leverera färskvaror till Hotell, Restaurang, & Café (Ho.Re.Ca.), Dagligvaruhandeln (DVH) samt Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) över hela Sverige.
Vill du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor? Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?
När vi nu vill växa ytterligare behöver vi förstärka vår organisation med en produktionsmedarbetare . Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som eventuellt uppstår. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Beskrivning
Som medarbetare hos oss på Restaurangjourens Länna Kött och Charkproduktion i Länna kommer du att deltaga i den dagliga produktionen tillsammans med våra medarbetare. Du arbetar under vår platsansvarig. Att du har en viss erfarenhet av produkter inom restaurang och storhushåll är en fördel men det är inte ett krav. Det viktigaste är dock att du har viljan att lära dig och har stor utvecklingspotential. Att du talar och skriver flytande svenska är en självklarhet av säkerhetsskäl. Du arbetar i vår fina lokal i Länna i södra Stockholm.
Profil
För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare söker vi någon med erfarenhet inom segmentet Restaurang och storkök, antingen har du jobbat som produktionsmedarbetare tidigare och söker nu nya utmaningar eller så har du arbetat inom kockyrket med gedigen kunskap inom allt vad mat innefattar. En merit är om du har kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk.
Arbetsuppgifter
· Deltaga i planeringen
· Förbereda råvara för malning, tärning, skivning eller liknande
· Vaccning
· Etikettering
· Sätta ihop kartonger
· Inventering
· Ta emot varor
· Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en produktionsanläggning
Krav för tjänsten:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift av säkerhetsskäl
Kan arbeta med kyckling, nöt och fläskkött
Noggrann
Positiv
Bra attityd, medspelare och sunt förnuft
Kan arbeta både i grupp och självständigt
Förstår livsmedelshanteringMeriter för tjänsten:
Kockutbildning
Breda kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk
Kunskaper i affärssystemet Pyramid
B-KörkortTillträde:
Enligt överenskommelse men gärna i januari
#jobbjustnu
Vi erbjuder Dig
En utmanande tjänst (100%), arbetstider 07:00-16:00 måndag-fredag. Vid högtidshelger kan helgarbete förekomma.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning 6 månader.
Personalrabatt på hela vårt breda sortiment
Lön enligt kollektivavtal som finns
Ett företag där alla blir sedda och där vi gemensamt tar ansvar för varandras välmående
Tycker du att detta låter som din nästa utmaning?
Sök då tjänsten redan idag då den kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet!
Ett tips är att du besöker oss på vår hemsida www.restaurangjouren.se och läser på om oss innan du ansöker.
Det enda sättet att söka denna tjänst på är att Du mailar din ansökan, som skall var skriven på svenska, ett separat personligt brev och ett separat CV, båda i PDF format, tillsammans med betyg och referenser till vår Vice VD Tony Johnsson [email protected]
Länkar accepteras ej!
Använd inte standardansökningar utan referera till Restaurangjouren i ditt personliga brev och berätta där varför just Du passar för tjänsten hos oss och vad Du kan bidraga med för vår framgång.
Alla som söker och följer anvisningarna ovan kommer att få ett svar.
Du som inte följer anvisningarna här i din ansökan sorteras bort och får inget svar.
Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker!
Frågor via mail kommer att förekomma i dessa extra ordinära tider.
Sedan sker intervju på plats med avstånd.
Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktions assistent.

Ansök    Dec 18    B8 Xin AB    Maskinoperatör, kött
hello we are beijing8 and we would like to hire a production assistent for our dumpling factory and the location of the work is Jordbro. Visa mer
hello


we are beijing8 and we would like to hire a production assistent for our dumpling factory and the location of the work is Jordbro. Visa mindre

Produktionsmedarbetare (Heltid)

Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen! Restaurangjouren har funnits sedan 1989 och startade under namnet Grönsaksjouren i Årsta och levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen. Med tiden utvecklades sortimentet i och med efterfrågan från våra kunder och man började sälja kolonialvaror samt frysta varor. Sedan 2009 heter vi Restaurangjouren och vi är en fullskalig ... Visa mer
Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen!
Restaurangjouren har funnits sedan 1989 och startade under namnet Grönsaksjouren i Årsta och levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen.
Med tiden utvecklades sortimentet i och med efterfrågan från våra kunder och man började sälja kolonialvaror samt frysta varor.
Sedan 2009 heter vi Restaurangjouren och vi är en fullskalig IP livsmedel och ASC, EKO och MSC certifierad storköksgrossist som levererar färskvaror och non-food 5 dagar i veckan.
I vår egen köttfabrik Länna Kött & Charkproduktion så förädlar vi kött och kyckling som vi säljer till Restauranger och Dagligvaruhandeln. Sedan 2020 kan man även som privatperson beställa hos Restaurangjouren.
Vår vision Att underlätta för Ho.Re.Ca. och DVH att få allt inom livsmedel levererat från ett och samma ställe till hög kvalitét och förmånligt pris och därigenom skapa en effektivare och rikare vardag för dess inköpare.
Vår affärsidé Att leverera färskvaror till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) och DVH (Dagligvaruhandeln) 5 dagar i veckan.
Vill du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor?
Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?
Tjänsten
Vi behöver förstärka vår avdelning för kött och charkproduktion i Länna med en produktionsmedarbetare på heltid som deltager i den dagliga produktionen. Du har erfarenheter från våra kunders miljö inom restaurang/storkök. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter.
Beskrivning
Som medarbetare hos oss på Restaurangjourens Länna Kött och charkproduktion i Länna kommer du att deltaga i den dagliga produktionen tillsammans med våra medarbetare. Du arbetar under vår platsansvarig. Att du har en viss erfarenhet av produkter inom restaurang och storhushåll är en fördel men det är inte ett krav. Det viktigaste är dock att du har viljan att lära dig och har stor utvecklingspotential. Att du talar och skriver flytande svenska är en självklarhet av säkerhetsskäl. Du arbetar i vår fina lokal i Länna i södra Stockholm.
Profil
För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare söker vi någon med erfarenhet inom segmentet Restaurang och storkök, antingen har du jobbat som produktionsmedarbetare tidigare och söker nu nya utmaningar eller så har du arbetat inom kockyrket med gedigen kunskap inom allt vad mat innefattar. En merit är om du har kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk.
Arbetsuppgifter
· Deltaga i planeringen
· Förbereda råvara för malning, tärning, skivning eller liknande
· Vaccning
· Etikettering
· Sätta ihop kartonger
· Inventering
· Ta emot varor
· Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en produktionsanläggning
Krav för tjänsten:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift av säkerhetsskäl
Kan arbeta med kyckling, nöt och fläskkött

· Noggrann
· Positiv
· Bra attityd, medspelare och sunt förnuft
· Kan arbeta både i grupp och självständigt
· Förstår livsmedelshantering
Meriter för tjänsten:
Kockutbildning
Breda kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk
Kunskaper i affärssystemet Pyramid
B-Körkort

· Goda datorkunskaper i Word och Excel
· Truck-kort
· Goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift
· Kunskaper inom IP
Tillträde:
Enligt överenskommelse men snarast
#jobbjustnu
Vi erbjuder Dig
En utmanande tjänst (100%), arbetstider 07:00-16:00 måndag-fredag. Vid högtidshelger kan helgarbete förekomma.
Tjänsten är en visstidsanställning med provanställning 6 månader med chans till förlängning.
Personalrabatt på hela vårt breda sortiment
Lön enligt kollektivavtal
Ett företag där alla blir sedda och där vi gemensamt tar ansvar för varandras välmående
Tycker du att detta låter som din nästa utmaning?
Sök då tjänsten redan idag då den kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet!
Ett tips är att du besöker oss på vår hemsida www.restaurangjouren.se och läser på om oss innan du ansöker.
Det enda sättet att söka denna tjänst på är att Du mailar din ansökan, som skall var skriven på svenska, ett separat personligt brev och ett separat CV, i word eller i PDF format, tillsammans med betyg och referenser till vår HR chef Tony Johnsson [email protected]
Länkar accepteras ej!
Använd inte standardansökningar utan referera till Restaurangjouren i ditt personliga brev och berätta där varför just Du passar för tjänsten hos oss och vad Du kan bidraga med för vår framgång.
Alla som söker och följer anvisningarna ovan kommer att få ett svar.
Du som inte följer anvisningarna här i din ansökan sorteras bort och får inget svar.
Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker!
Frågor via mail kommer att förekomma i dessa extra ordinära tider.
Sedan sker intervju på plats med avstånd.
Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare (Heltid)

Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen! Sök bara om Du är kvalificerad! RJ - Vår historia från 1989 fram till idag Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och m... Visa mer
Var vänlig följ instruktionerna i ansökan för att inte bli bortsorterad i ansökningsprocessen!
Sök bara om Du är kvalificerad!
RJ - Vår historia från 1989 fram till idag
Grönsaksjouren, nuvarande RJ, levererade färska grönsaker till Ho.Re.Ca. (Hotell, Restaurang, Café) branschen redan 1989. Med tiden utvecklades sortimentet i och med att efterfrågan på fler produktkategorier från våra kunder ökade och vi började sälja kolonialvaror, frysta varor, ost och mejeri.
Men detta var inte nog, utan våra kunder efterfrågade även färdigskuren frukt och grönt och 2005 startades Färskskuret. I den anläggningen började vi producera stora volymer av förädlade grönsaker utan några som helst tillsatser, till både industrier och restauranger. Endast vatten för att tvätta och skölja användes. (Förutom i förädlad potatis *).
Utbudet växte även med kategorin kött, fisk och fågel samt en egen köttfabrik.
Vi ser med stor ödmjukhet fram emot vad vi tillsammans med våra kunder och samarbetspartners kommer att åstadkomma de närmaste åren!
RJ Vision och Affärsidé
Vår vision: Att underlätta för Hotell, Restaurang, & Café, Dagligvaruhandeln samt Sveriges Kommuner och Regioner att få allt inom livsmedel levererat från ett och samma företag, till en hög kvalitét och förmånligt pris för att därigenom skapa en effektivare och rikare vardag för dess inköpare.
Vår affärsidé: Att leverera färskvaror till Hotell, Restaurang, & Café (Ho.Re.Ca.), Dagligvaruhandeln (DVH) samt Sveriges Kommuner och Regioner (SKR) över hela Sverige.
Vill du arbeta i ett serviceföretag med högt tempo tillsammans med trevliga kollegor? Gillar du att bidra till utveckling av företaget du arbetar i med ditt engagemang och vill göra skillnad på riktigt?
När vi nu vill växa ytterligare behöver vi förstärka vår organisation med en ekonomiassistent. Eftersom du arbetar med stor handlingsfrihet är du van vid det och du ligger alltid ett steg före i att lösa de problem som eventuellt uppstår. Din goda kommunikativa förmåga kännetecknas av lyhördhet för kundens behov. Du strukturerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.
Beskrivning
Som medarbetare hos oss på Restaurangjourens Länna Kött och Charkproduktion i Länna kommer du att deltaga i den dagliga produktionen tillsammans med våra medarbetare. Du arbetar under vår platsansvarig. Att du har en viss erfarenhet av produkter inom restaurang och storhushåll är en fördel men det är inte ett krav. Det viktigaste är dock att du har viljan att lära dig och har stor utvecklingspotential. Att du talar och skriver flytande svenska är en självklarhet av säkerhetsskäl. Du arbetar i vår fina lokal i Länna i södra Stockholm.
Profil
För att lyckas i rollen som produktionsmedarbetare söker vi någon med erfarenhet inom segmentet Restaurang och storkök, antingen har du jobbat som produktionsmedarbetare tidigare och söker nu nya utmaningar eller så har du arbetat inom kockyrket med gedigen kunskap inom allt vad mat innefattar. En merit är om du har kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk.
Arbetsuppgifter
· Deltaga i planeringen
· Förbereda råvara för malning, tärning, skivning eller liknande
· Vaccning
· Etikettering
· Sätta ihop kartonger
· Inventering
· Ta emot varor
· Övrigt förekommande arbetsuppgifter på en produktionsanläggning
Krav för tjänsten:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift av säkerhetsskäl
Kan arbeta med kyckling, nöt och fläskkött
Noggrann
Positiv
Bra attityd, medspelare och sunt förnuft
Kan arbeta både i grupp och självständigt
Förstår livsmedelshanteringMeriter för tjänsten:
Kockutbildning
Breda kunskaper inom kött, chark, fågel och fisk
Kunskaper i affärssystemet Pyramid
B-KörkortTillträde:
Enligt överenskommelse men troligen januari
#jobbjustnu
Vi erbjuder Dig
En utmanande tjänst (100%), arbetstider 07:00-16:00 måndag-fredag. Vid högtidshelger kan helgarbete förekomma.
Tjänsten är en visstidsanställning med provanställning 6 månader med chans till förlängning.
Personalrabatt på hela vårt breda sortiment
Lön enligt kollektivavtal
Ett företag där alla blir sedda och där vi gemensamt tar ansvar för varandras välmående
Tycker du att detta låter som din nästa utmaning?
Sök då tjänsten redan idag då den kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatumet!
Ett tips är att du besöker oss på vår hemsida www.restaurangjouren.se och läser på om oss innan du ansöker.
Det enda sättet att söka denna tjänst på är att Du mailar din ansökan, som skall var skriven på svenska, ett separat personligt brev och ett separat CV, i word eller i PDF format, tillsammans med betyg och referenser till vår HR chef Tony Johnsson [email protected]
Länkar accepteras ej!
Använd inte standardansökningar utan referera till Restaurangjouren i ditt personliga brev och berätta där varför just Du passar för tjänsten hos oss och vad Du kan bidraga med för vår framgång.
Alla som söker och följer anvisningarna ovan kommer att få ett svar.
Du som inte följer anvisningarna här i din ansökan sorteras bort och får inget svar.
Glöm inte att märka din ansökan med vilken tjänst du söker!
Frågor via mail kommer att förekomma i dessa extra ordinära tider.
Sedan sker intervju på plats med avstånd.
Vi arbetar löpande med att intervjua kandidater i denna rekrytering, så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Ansök därför så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionspersonal till kött och chark företag

Nu söker vi personal för en roll hos vår kund. Kunden är ett genuint familjeföretag med 50 års erfarenhet av rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm. Företaget har idag ca 130 st anställda. Rollen: Vi söker nu produktionspersonal till deras produktion av kött-och charkprodukter. Vi söker dig som kan börja omgående ute hos kund i deras fabrik i Segeltorp. Arbetet innefattar att paketera, näta och marinera köt... Visa mer
Nu söker vi personal för en roll hos vår kund. Kunden är ett genuint familjeföretag med 50 års erfarenhet av rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm. Företaget har idag ca 130 st anställda.
Rollen:
Vi söker nu produktionspersonal till deras produktion av kött-och charkprodukter. Vi söker dig som kan börja omgående ute hos kund i deras fabrik i Segeltorp. Arbetet innefattar att paketera, näta och marinera köttprodukter, så som olika köttdelar och kasslerprodukter. Jobbet innefattar främst hantering av kött och som person letar vi efter dig som känner dig bekväm med styckning av kött och som inte är känslig för blod och dylikt. Jobbet är främst inne på deras kyl-lager med en temperatur på 11 grader, så det är en kylig arbetsmiljö. Tunga lyft kan förekomma därför är det bra om du är stark och kan ta i.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv. Tidigare erfarenheter är inte i fokus utan det viktigaste är att du har viljan att jobba och inte är känslig för att du jobbar med köttprodukter så som gris, nöt och lamm.
Arbetstiderna är Måndag-Torsdag 06.30-16.20 och Fredag 06.30-12.00. Du kommer att bli anställd av oss och uthyrd på konsultuppdrag hos vår kund.
Meriterande:
Serbiska i tal och skrift
Polska i tal och skrift

Om oss:
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg, industri och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från.
Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning.
Hoppas vi väckt ditt intresse? För att söka tjänsten maila ditt CV och personligt brev till [email protected] eller ring Michelle på 072 969 85 85.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Produktionspersonal till kött och chark företag

Nu söker vi personal för en roll hos vår kund. Kunden är ett genuint familjeföretag med 50 års erfarenhet av rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm. Företaget har idag ca 130 st anställda. Rollen: Vi söker nu produktionspersonal till deras produktion av kött-och charkprodukter. Vi söker dig som kan börja omgående ute hos kund i deras fabrik i Segeltorp. Arbetet innefattar att paketera, näta och marinera köt... Visa mer
Nu söker vi personal för en roll hos vår kund. Kunden är ett genuint familjeföretag med 50 års erfarenhet av rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm. Företaget har idag ca 130 st anställda.
Rollen:
Vi söker nu produktionspersonal till deras produktion av kött-och charkprodukter. Vi söker dig som kan börja omgående ute hos kund i deras fabrik i Segeltorp. Arbetet innefattar att paketera, näta och marinera köttprodukter, så som olika köttdelar och kasslerprodukter. Jobbet innefattar främst hantering av kött och som person letar vi efter dig som känner dig bekväm med styckning av kött och som inte är känslig för blod och dylikt. Jobbet är främst inne på deras kyl-lager med en temperatur på 11 grader, så det är en kylig arbetsmiljö. Tunga lyft kan förekomma därför är det bra om du är stark och kan ta i.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv. Tidigare erfarenheter är inte i fokus utan det viktigaste är att du har viljan att jobba och inte är känslig för att du jobbar med köttprodukter så som gris, nöt och lamm. Arbetstiderna är Måndag-Torsdag 06.30-16.20 och Fredag 06.30-12.00. Du kommer att bli anställd av oss och uthyrd på konsultuppdrag hos vår kund.
Om oss:
Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg, industri och fastighet varifrån vi har gedigen erfarenhet från.
Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning.
Hoppas vi väckt ditt intresse? För att söka tjänsten maila ditt CV och personligt brev till [email protected] eller ring Michelle på 072 969 85 85.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Jobba med kött- och charkproduktion

Du kommer att arbeta i deras kött- och charkproduktion, där du kommer att hantera olika styckningsdetaljer. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara att paketera, näta och marinera kött. Arbetet sker i en rumstemperatur på 11 grader och tyngre lyft kan förekomma, därför söker vi dig som är stark och inte är rädd för att ta i. Om dig Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från fysiskt arbete gärna inom livsmedelsbranschen. Vi lägger stor vikt vid din... Visa mer
Du kommer att arbeta i deras kött- och charkproduktion, där du kommer att hantera olika styckningsdetaljer. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara att paketera, näta och marinera kött.
Arbetet sker i en rumstemperatur på 11 grader och tyngre lyft kan förekomma, därför söker vi dig som är stark och inte är rädd för att ta i.


Om dig
Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från fysiskt arbete gärna inom livsmedelsbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv. Att du kan passa tider och är skötsam är en grundförutsättning. Arbetet kommer att ske hos vår kund i Huddinge som arbetar inom livsmedelsindustrin och har en lång erfarenhet inom rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm.
Vi söker nu dig som kan börja jobba omgående och fram till mitten av januari


Om Prowork
Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning inom bygg & anläggning, industri och fastighet. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se
Är du rätt person för jobbet, skicka in din ansöka med Cv och personligt brev till [email protected] eller ring till 073-855 47 74 om du har några frågor. Visa mindre

Jobba med kött - och charkproduktion

Arbetet kommer att ske hos vår kund i Huddinge som arbetar inom livsmedelsindustrin och har en lång erfarenhet inom rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm. Du kommer att arbeta i deras kött- och charkproduktion, där du kommer att hantera olika styckningsdetaljer. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara att paketera, näta och marinera kött. Arbetet sker i en rumstemperatur på 11 grader och tyngre lyft kan ... Visa mer
Arbetet kommer att ske hos vår kund i Huddinge som arbetar inom livsmedelsindustrin och har en lång erfarenhet inom rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm.

Du kommer att arbeta i deras kött- och charkproduktion, där du kommer att hantera olika styckningsdetaljer. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara att paketera, näta och marinera kött.

Arbetet sker i en rumstemperatur på 11 grader och tyngre lyft kan förekomma, därför söker vi dig som är stark och inte är rädd för att ta i.

Vi söker nu dig som kan börja jobba omgående och fram till midsommar.

Är du rätt person för jobbet, skicka in din ansöka med Cv och personligt brev till [email protected] eller ring till 073-855 47 74 om du har några frågor.


Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från fysiskt arbete gärna inom livsmedelsbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv. Att du kan passa tider och är skötsam är en grundförutsättning.

Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning inom bygg & anläggning, industri och fastighet. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Jobba med kött - och charkproduktion

Arbetet kommer att ske hos vår kund i Huddinge som arbetar inom livsmedelsindustrin och har en lång erfarenhet inom rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm. Du kommer att arbeta i deras kött- och charkproduktion, där du kommer att hantera olika styckningsdetaljer. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara att paketera, näta och marinera kött. Arbetet sker i en rumstemperatur på 11 grader och tyngre lyft kan ... Visa mer
Arbetet kommer att ske hos vår kund i Huddinge som arbetar inom livsmedelsindustrin och har en lång erfarenhet inom rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm.

Du kommer att arbeta i deras kött- och charkproduktion, där du kommer att hantera olika styckningsdetaljer. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara att paketera, näta och marinera kött.

Arbetet sker i en rumstemperatur på 11 grader och tyngre lyft kan förekomma, därför söker vi dig som är stark och inte är rädd för att ta i.

Vi söker nu dig som kan börja jobba omgående och fram till midsommar.

Är du rätt person för jobbet, skicka in din ansöka med Cv och personligt brev till [email protected] eller ring till 073-855 47 74 om du har några frågor.


Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från fysiskt arbete gärna inom livsmedelsbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv. Att du kan passa tider och är skötsam är en grundförutsättning.

Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning inom bygg & anläggning, industri och fastighet. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Jobba med kött - och charkproduktion

Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning inom bygg & anläggning, industri och fastighet. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt.Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowor... Visa mer
Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning inom bygg & anläggning, industri och fastighet. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt.Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från fysiskt arbete gärna inom livsmedelsbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv. Att du kan passa tider och är skötsam är en grundförutsättning. Arbetet kommer att ske hos vår kund i Huddinge som arbetar inom livsmedelsindustrin och har en lång erfarenhet inom rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm.Du kommer att arbeta i deras kött- och charkproduktion, där du kommer att hantera olika styckningsdetaljer. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara att paketera, näta och marinera kött. Arbetet sker i en rumstemperatur på 11 grader och tyngre lyft kan förekomma, därför söker vi dig som är stark och inte är rädd för att ta i. Vi söker nu dig som kan börja jobba omgående och fram till midsommar. Är du rätt person för jobbet, skicka in din ansöka med Cv och personligt brev till [email protected] eller ring till 073-855 47 74 om du har några frågor. Visa mindre

Jobba med kött - och charkproduktion

Arbetet kommer att ske hos vår kund i Huddinge som arbetar inom livsmedelsindustrin och har en lång erfarenhet inom rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm. Du kommer att arbeta i deras kött- och charkproduktion, där du kommer att hantera olika styckningsdetaljer. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara att paketera, näta och marinera kött. Arbetet sker i en rumstemperatur på 11 grader och tyngre lyft kan ... Visa mer
Arbetet kommer att ske hos vår kund i Huddinge som arbetar inom livsmedelsindustrin och har en lång erfarenhet inom rimmade och rökta oblandade kött-och charkprodukter, huvudsakligen av gris, nöt och lamm.

Du kommer att arbeta i deras kött- och charkproduktion, där du kommer att hantera olika styckningsdetaljer. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara att paketera, näta och marinera kött.

Arbetet sker i en rumstemperatur på 11 grader och tyngre lyft kan förekomma, därför söker vi dig som är stark och inte är rädd för att ta i.


Är du rätt person för jobbet, skicka in din ansöka med Cv och personligt brev till [email protected] eller ring till 073-855 47 74 om du har några frågor.


Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från fysiskt arbete gärna inom livsmedelsbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv. Att du kan passa tider och är skötsam är en grundförutsättning.

Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning inom bygg & anläggning, industri och fastighet. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre