Lediga jobb som Nutritionist/Näringsfysiolog i Huddinge

Se lediga jobb som Nutritionist/Näringsfysiolog i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Forskningsassistent I nutrition och digital hälsa

Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Vi söker en ambitiös forskningsassistent med bakgrund inom nutrition. Forskarassistenten kommer att arbeta inom forskargruppen IMPACT, som leds av professor Marie Löf https://ki.se/en/medh/research-at-the-department-of-medicine-huddinge/research/the-impact-research-group-marie-lof under handledning av Dr Christine Delisle Nyström. Forskningen inom IMPACT-gruppen avser främst att förebygga övervikt och obesita... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Vi söker en ambitiös forskningsassistent med bakgrund inom nutrition.

Forskarassistenten kommer att arbeta inom forskargruppen IMPACT, som leds av professor Marie Löf https://ki.se/en/medh/research-at-the-department-of-medicine-huddinge/research/the-impact-research-group-marie-lof under handledning av Dr Christine Delisle Nyström. Forskningen inom IMPACT-gruppen avser främst att förebygga övervikt och obesitas under graviditet och tidig barndom genom främjandet av hälsosamma levnadsvanor. Gruppen har stort fokus inom digital hälsa och har mångårig erfarenhet av att utveckla digitala verktyg för mödrahälsovård samt barnhälsovård.

Vi söker en forskningsassistent för ett forskningsprojekt med fokus på främjande av hälsosamma levnadsvanor med start i tidig spädbarnsålder.

Din roll
I din roll som forskningsassistent kommer du att arbeta inom forskningsprojektet Health4Life, en randomiserad kontrollerad studie som syftar till att stödja föräldrar att skapa hälsosamma levnadsvanor från tidig spädbarnsålder. Du kommer att arbeta med att skapa innehåll för den digitala interventionen med hjälp av evidensbaserad information inom barn och mat, rörelse och sömn (inklusive skriven text, bilder och videor). Du kommer även att stötta rekrytering av deltagare, datainsamling (både kvantitativ och kvalitativ) samt dataanalys. Därför söker vi någon med kunskap inom mat och fysisk aktivitet för småbarn.

Vem är du?
Vi söker en mycket motiverad person som kan arbeta både självständigt och i team. Den sökande bör ha en masterexamen i nutrition eller motsvarande. Ett intresse och gedigen kunskap inom barn och mat (0–2 år) är meriterande samt om du har en god kommunikationsförmåga i svenska och engelska både i tal och skrift. Svenska flytande (tala och skriva) är ett krav då denna tjänst innebär att den sökande utvecklar interventionsmaterial på svenska, samt kommunicerar med både föräldrar och sjuksköterskor inom barnhälsovården. Vi söker dig som tar egna initiativ och tar ansvar för dina egna uppgifter. Du bör ha god tidsplanering och prioritera arbetet på ett effektivt sätt för att uppnå satta tidsramar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för anställningen.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning på 50 % i 12 månader,
En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

Länkar:
https://ki.se/medh
https://ki.se/om-ki/tio-skal-att-valja-karolinska-institutet

--[Video om Karolinska Institutet, hur vi alla bidrar till en bättre hälsa för alla] ---Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 5 augusti 2024.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre