Lediga jobb som Tandhygienist i Huddinge

Se lediga jobb som Tandhygienist i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Tandhygienist till Specialist- och lärarkliniken

Ansök    Maj 17    Karolinska Inst    Tandhygienist
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla? Karolinska Institutet är världskänt för sin forskning och utbildning inom odontologi och tandvård. På Campus Flemingsberg finns den senaste tekniken. Här utbildar vi tandhygienister, tandläkare, specialisttandläkare, forskare och har Kompletterande Utbildning för Tandläkare, KUT. 2023 rankades vårt tandläkarprogram som nummer fem på en lista över världens universitet. Merparten av studenternas kliniska utbil... Visa mer
Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?
Karolinska Institutet är världskänt för sin forskning och utbildning inom odontologi och tandvård.

På Campus Flemingsberg finns den senaste tekniken. Här utbildar vi tandhygienister, tandläkare, specialisttandläkare, forskare och har Kompletterande Utbildning för Tandläkare, KUT.

2023 rankades vårt tandläkarprogram som nummer fem på en lista över världens universitet. Merparten av studenternas kliniska utbildning sker vid någon av Universitetstandvårdens sju tandvårdskliniker. Vid institutionen för odontologi bedrivs både den teoretiska delen – och spetsforskning.

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015 vilket innebär ett ständigt förbättringsarbete för minskning av negativ miljöpåverkan.

Välkommen till oss, vi är cirka 270 medarbetar som gör skillnad.

Till universitetstandvården söker vi nu en tandhygienist som älskar att jobba kliniskt med patienter.

Tjänsten är förlagd till Specialist- och Lärarkliniken i Flemingsberg, vi hjälps åt inom klinikerna, så det kan komma att ändras vid behov.

Vid Specialist-och lärarkliniken bedriver vi allmäntandvård samt vård och utbildning inom specialiteterna endodonti, parodontologi, oral protetik, orofacial medicin, bettfysiologi och käkkirurgi. Lärarkliniken är Universitetstandvårdens allmäntandvårdsklinik där många kliniska handledare som till vardags undervisar studenter och som där får möjlighet att själva behandla patienter. Vid Specialistkliniken tar vi emot remisser från tandläkare och läkare på patienter med komplicerade eller särskilda vårdbehov. Här arbetar cirka 34 specialist- och ST-tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Båda klinikerna har ett nära samarbete med Institutionen för odontologi.

Din roll
Som tandhygienist kommer du att arbeta med patientbehandlingar framförallt med parodontal inriktning. De patienter du kommer att arbeta med är genrellt under behandling hos våra allmäntandläkare. Det kan även bli aktuellt att arbeta med patienter som är under behandling hos våra specialist- och ST-tandläkare. 

Vem är du?
För att passa in i rollen ser vi att du har följande kvalifikationer.

Krav:

- Legitimerad tandhygienist 
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande

- Klinisk erfarenhet från specialisttandvårdsklinik
- Mer än 4 års erfarenhet som legitimerad tandhygienist

Vi ser att du är en lugn person som kan hantera stressiga situationer. Du bör vara pedagogiskt skicklig och ha en god social kompetens samt värna om goda relationer med arbetskamrater, studenter och övrig personal. Andra viktiga egenskaper för denna tjänst är att vara tålmodig, flexibel, initiativrik och att ha förmågan att kunna hantera många uppgifter samtidigt.

Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning

https://ki.se/universitetstandvarden/jobba-pa-universitetstandvarden

https://ki.se/om-ki/din-karriar-fortsatter-harAnsökan
Varmt välkommen med din ansökan!  

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Tandhygienist

Ansök    Maj 15    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Om oss: Vi strävar efter att alltid erbjuda högkvalitativ tandvård med den senaste utrustningen. Vi återskapar naturliga fungerande tänder och vårdar friska tänder, hela livet. Vårt glada team består av en tandläkare, en tandhygienist på deltid och en tandsköterska.  Arbetsuppgifter Som tandhygienist hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga, och ser till att våra patienter får bra förutsättningar för god ta... Visa mer
Om oss:

Vi strävar efter att alltid erbjuda högkvalitativ tandvård med den senaste utrustningen.

Vi återskapar naturliga fungerande tänder och vårdar friska tänder, hela livet.

Vårt glada team består av en tandläkare, en tandhygienist på deltid och en tandsköterska. 

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss bidrar du med kunskap och engagemang som får människor att känna sig trygga, och ser till att våra patienter får bra förutsättningar för god tandhälsa. Hos oss får du ett roligt och omväxlande arbete med stora möjligheter att utvecklas tillsammans med våra erfarna och duktiga tandvårdsteam. Du kommer att arbeta med både främjande, förebyggande och sjukdomsbehandlande åtgärder.

Här väntar en spännande arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter så som revisionsundersökning, parodbehandling och förebyggande tandvård. Är du även intresserad i delegerat arbete, då kan vi utforma arbetsuppgifterna tillsammans.

Du har tillgång till en erfaren tandläkare och tandhygienist när du behöver.

Kvalifikationer

- leg. tandhygienist

- God datorvana

- Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift Önskvärt/Meriterande:

 

 Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du kompletterar vårt team.

 

Övrig information

Arbetstiden kan diskuteras.

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Nu söker vi vår nya tandhygienist kollega till vårt team i Huddinge

Om jobbetVill du jobba på en landets ledande och snabbast växande tandvårdskedjor? Vi söker nu en tandhygienist på deltid (ca 50-80%) till vår klinik i Huddinge där vi har sex behandlingsrum och dina kollegor är 4 tandsköterskor, 3 tandläkare och en specialist samt 2 hygienister.  Är du vår framtida kollega? Vi letar efter en flexibel och ansvarsfull tandhygienist som har stor passion för sitt yrke! Du representerar Distriktstandvården med omtanke och ser... Visa mer
Om jobbetVill du jobba på en landets ledande och snabbast växande tandvårdskedjor?
Vi söker nu en tandhygienist på deltid (ca 50-80%) till vår klinik i Huddinge där vi har sex behandlingsrum och dina kollegor är 4 tandsköterskor, 3 tandläkare och en specialist samt 2 hygienister. 
Är du vår framtida kollega?
Vi letar efter en flexibel och ansvarsfull tandhygienist som har stor passion för sitt yrke! Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda resultat. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.
I din yrkesroll har du stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandhygienist. Kliniken har många parodpatienter så viktigt att man är intresserad av det. Kliniken var en privat klinik innan DTV tog över och vi har en familjär känsla i teamet då de flesta i teamet är kvar. Patienterna uppskattar detta också och vi brukar försöka ge "det lilla extra". Viktigt med flexibilitet, att vid behov assistera och hjälpa till i sterilen. 
Det finns möjligheter till kompetensutveckling och vi ser gärna att du är öppen för ny kunskap och utökat ansvar inom befattningen. Anställningsvillkor 
Deltid, 50-80 %, vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.
 
Vad vi erbjuder
-Goda arbets- och lönevillkor
-Sjukvårdsbidrag och friskvårdsbidrag på 5 tkr 
-En av marknadens bästa pensionsavsättningar
-Individuell lönesättning och utbildningsplan
-Goda möjligheter att klättra inom företaget
-Årlig bonus
 
 
Varmt Välkommen med din ansökan senast 30 juni 2024.
Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

 


Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med 39 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet och två specialistkliniker i Stockholm. Med 300 000 patientbesök om året och över 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige. Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet. Visa mindre

Tandhygienist sökes till nyrenoverad och modern klinik i Fruängen

Ansök    Apr 22    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Information om arbetsplatsen Tandvårdsgruppen Fruängen är en nyrenoverad och modern tandvårdsklinik belägen i Fruängens läkarhus. Vi utför allt inom allmäntandvård och använder modern utrustning så som Digital scanner, Panoramaröntgen, Wave-One rotbehandlingssystem, Straumann implantat med den senaste NSK kiriugimotorn, EMS Airflow Prophylaxis Master mm. Vi är för närvarande 5st medarbetare varav två tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. ... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Tandvårdsgruppen Fruängen är en nyrenoverad och modern tandvårdsklinik belägen i Fruängens läkarhus.

Vi utför allt inom allmäntandvård och använder modern utrustning så som Digital scanner, Panoramaröntgen, Wave-One rotbehandlingssystem, Straumann implantat med den senaste NSK kiriugimotorn, EMS Airflow Prophylaxis Master mm. Vi är för närvarande 5st medarbetare varav två tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Lokalen är nyrenoverad med stora och ljusa behandlingsrum.

 Arbetsuppgifter

Vi söker nu en tandhygienist på heltid eller deltid enligt överenskommelse. Du kommer att jobba med sedvanliga arbeten som tandhygienist men även vid behov hjälpa till i receptionen. Vårat patientklientel består till majoriteten av vuxna patienter med stort tandvårdsbehov.

Kvalifikationer
Kravet är svensk legitimation och att man kan tala och skriva flytande svenska. Vi lägger även stor vikt på personlig lämplighet då vi är en positiv och trevlig arbetsgrupp.

Personliga egenskaper
Positiv och glad

God kommunikation

God samarbetsförmåga


Övrig information
Arbetstiden kan diskuteras.

Vi kommer att hålla löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandhygienist sökes

Vi söker ytterligare en tandhygienist till en modern tandläkarpraktik i centrala Huddinge. På vår klinik utför vi inte bara allmäntandvård utan också specialisttandvård inom områdena ortodonti, protetik och endodonti. Dessutom har vi tillgång till externa konsulter inom käkkirurgi, pedodonti och oral radiologi. Som tandhygienist hos oss kommer du att arbeta med både vuxna och barn/ungdomar. Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll och har god erfarenhe... Visa mer
Vi söker ytterligare en tandhygienist till en modern tandläkarpraktik i centrala Huddinge. På vår klinik utför vi inte bara allmäntandvård utan också specialisttandvård inom områdena ortodonti, protetik och endodonti. Dessutom har vi tillgång till externa konsulter inom käkkirurgi, pedodonti och oral radiologi.
Som tandhygienist hos oss kommer du att arbeta med både vuxna och barn/ungdomar. Vi ser gärna att du är trygg i din yrkesroll och har god erfarenhet inom området.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker därför en trevlig och samarbetsvillig person som behärskar svenska i både tal och skrift.
Rekryteringen pågår löpande, så vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi är öppna för olika anställningsformer och tjänsten är på hel- eller deltid.
Välkommen att vara en del av vårt team! Visa mindre

Nu söker vi en tandhygienist till Happident Huddinge.

Ansök    Feb 28    Orasolv Clinics AB    Tandhygienist
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass! Om Happident Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en f... Visa mer
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass!

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en tandhygienist till Happident Huddinge. Kliniken ligger i en mysig villa bara ett stenkast från Stuvsta pendelstation. Här förenar vi vårt lokala omhändertagande med tryggheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård vilket innebär att patienter snabbt kan få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

Som tandhygienist hos oss på Happident erbjuds du en trygg anställning i en kreativ och inspirerande miljö, vi samarbetarar för att alla kollegor ska trivas och se detta som den bästa arbetsplatsen dom någonsin varit på. Tillsammans skapar vi en klinik vi kan vara stolta över.Vem är du?

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Happidents fortsatta utveckling. Det vi främst söker är en duktig behandlare som kombinerar en kvalitativ tandvård med ett fantastiskt patientbemötande. Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar gärna med nya tankar och idéer. Du är en lagspelare som är van att arbeta självständigt.Vi ser även att du:

Är ambitiös och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.
Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel.
Är mån om din egen professionella utveckling, och vill lära dig mer och driva utvecklingsarbete på kliniken framåt.
Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.Vad kan vi erbjuda dig?

Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Vi arbetar med individuellt anpassad lönesättning. Vi månar om våra anställda och erbjuder därför ett mycket generöst friskvårdsbidrag. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat!Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning 6 månader
Omfattning: Heltid eller deltid, efter överenskommelse.
Placering: Huddinge, Stockholm
Kontaktperson: Leg tandläkare Mazdak Eyrumlu, [email protected]
HR-ansvarig: [email protected]

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Tandhygienist sökes till Stuvsta

Ansök    Nov 10    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Beskrivning Till vår trevliga och moderna klinik söker vi en tandhygienist som vill arbeta i en miljö präglad av arbetsglädje och goda möjligheter att påverka din professionella vidareutveckling. Vi erbjuder en tillitsfull och professionell arbetsplats där vi utför tandvård av högsta standard. Hos oss är det viktigt att vi trivs tillsammans och att samarbetet oss kollegor emellan fungerar väl. Som tandhygienist kommer du att arbeta med patientbehandli... Visa mer
Beskrivning

Till vår trevliga och moderna klinik söker vi en tandhygienist som vill arbeta i en miljö präglad av arbetsglädje och goda möjligheter att påverka din professionella vidareutveckling.

Vi erbjuder en tillitsfull och professionell arbetsplats där vi utför tandvård av högsta standard.

Hos oss är det viktigt att vi trivs tillsammans och att samarbetet oss kollegor emellan fungerar väl. Som tandhygienist kommer du att arbeta med patientbehandlingar framförallt med parodontal inriktning. De patienter du kommer att arbeta med är generellt under behandling hos allmäntandläkare. Det kan även bli aktuellt att arbeta med patienter som är under behandling hos specialisttandläkare. 

Du blir en nyckelspelare på kliniken, med mycket patientkontakt och insyn i det mesta som sker. Du har ett gott ordningssinne och trivs med att påverka planeringen på daglig nivå. På en mindre klinik får man fördelen av att kunna arbeta med alla typer av uppgifter, stora som små. Därför är det viktigt att du är initiativrik och trivs med att ha stundtals varierande arbetsuppgifter.

Om du letar efter en arbetsplats där du kan stanna länge och utvecklas tillsammans med kliniken, då hoppas vi på en första kontakt med dig. Vi kan diskutera anpassningar av arbetstid eller tjänstgöringsgrad för att tjänsten ska vara långsiktigt hållbar. Viktigast är att du är motiverad, serviceinriktad och redo att satsa fullt ut på rollen.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Mottagningen är en modern, privat mottagning som ligger på Stuvstatorget 2 i Huddinge.

Vi strävar efter mycket hög kvalitet på tandvården och ser att Du som söker tjänsten vill arbeta mot dessa målsättningar tillsammans med oss.

Vi är en del av Praktikertjänst, Sveriges största privata tandvårdsaktör. Här erbjuds en trygg anställning med många fördelar.

 

Kvalifikationer

-Legitimerad tandhygienist
-Flytande svenska i tal och skrift

 

Arbetsuppgifter:

Behandlingar främst med parodontal inriktning.

 

Krav

Legitimerad tandhygienist.

 ArbetsgivarenVälkommen med din ansökan via länken. För frågor, kontakta vår delägare, tillika tandläkare Farah Stjärne:

Tandläkare Farah Stjärne

[email protected]

08-711 15 00

Övrig informationIntervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Eftersom vi på Praktikertjänst värnar om vår arbetsmiljö och säkerhet tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester.

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Tandhygienist sökes

Ytligare en tandhygienist sökes till en modern tandläkarpraktik i centrala Huddinge. På praktiken arbetar vi med, förutom allmäntandvård, även specialisttandvård inom ortodonti, protetik, endodonti och parodontologi. Dessutom finns det externa konsulter inom käkkirurgi och oral radiologi. Som tandhygienist kommer du både arbeta med allmäntandvårdspatienter men som en del av din arbetsuppgifter ingår även stödbehandlingar under handledning av specialist i p... Visa mer
Ytligare en tandhygienist sökes till en modern tandläkarpraktik i centrala Huddinge. På praktiken arbetar vi med, förutom allmäntandvård, även specialisttandvård inom ortodonti, protetik, endodonti och parodontologi. Dessutom finns det externa konsulter inom käkkirurgi och oral radiologi. Som tandhygienist kommer du både arbeta med allmäntandvårdspatienter men som en del av din arbetsuppgifter ingår även stödbehandlingar under handledning av specialist i parodontologi. Vi hoppas att du är trygg i din roll som tandhygienist, och har ett stort intresse för parodontologi.


Vi lägger stor vikt i din personlighet. Därav krävs det att du som person är trevlig, öppen för samarbete samt behärskar svenska såväl i tal som i skrift.


Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Olika anställningsformer kan diskuteras. Tjänsten är på deltid. Visa mindre

Tandhygienist till Stuvsta Praktikertjänst!

Ansök    Dec 7    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Till vår trevliga och moderna klinik söker vi en tandhygienist som vill arbeta i en miljö präglad av arbetsglädje och goda möjligheter att påverka din professionella vidareutveckling. Vi erbjuder en tillitsfull och professionell arbetsplats där vi utför tandvård av högsta standard. Om tjänsten Hos oss är det viktigt att vi trivs tillsammans och att samarbetet oss kollegor emellan fungerar väl. Som tandhygienist kommer du att arbeta med patientbehandlin... Visa mer
Till vår trevliga och moderna klinik söker vi en tandhygienist som vill arbeta i en miljö präglad av arbetsglädje och goda möjligheter att påverka din professionella vidareutveckling.

Vi erbjuder en tillitsfull och professionell arbetsplats där vi utför tandvård av högsta standard.

Om tjänsten
Hos oss är det viktigt att vi trivs tillsammans och att samarbetet oss kollegor emellan fungerar väl. Som tandhygienist kommer du att arbeta med patientbehandlingar framförallt med parodontal inriktning. De patienter du kommer att arbeta med är generellt under behandling hos allmäntandläkare. Det kan även bli aktuellt att arbeta med patienter som är under behandling hos specialisttandläkare. 

Kvalifikationer
-Legitimerad tandhygienist
-Flytande svenska i tal och skrift

Som person tror vi att du blir en nyckelspelare på kliniken, med mycket patientkontakt och insyn i det mesta som sker. Du har ett gott ordningssinne och trivs med att påverka planeringen på daglig nivå. På en mindre klinik får man fördelen av att kunna arbeta med alla typer av uppgifter, stora som små. Därför är det viktigt att du är initiativrik och trivs med att ha stundtals varierande arbetsuppgifter

Om Stuvsta Praktikertjänst

Mottagningen är en modern, privat mottagning som ligger på Stuvstatorget 2 i Huddinge.

Vi strävar efter mycket hög kvalitet på tandvården och ser att Du som söker tjänsten vill arbeta mot dessa målsättningar tillsammans med oss.

Om du letar efter en arbetsplats där du kan stanna länge och utvecklas tillsammans med kliniken, då hoppas vi på en första kontakt med dig. Vi kan diskutera anpassningar av arbetstid eller tjänstgöringsgrad för att tjänsten ska vara långsiktigt hållbar. Viktigast är att du är motiverad, serviceinriktad och redo att satsa fullt ut på rollen.

Om praktikertjänst
Praktikertjänst är Sveriges äldsta privata vårdföretag som verkat sen 1960, det finns många karriärvägar där du kan vara anställd eller delägare. Oavsett har du en trygg anställning med förmåner och försäkringar. Praktikertjänst har 2023 hamnat på plats 2 i Universums årliga undersökning av Sveriges bästa arbetsgivare.

Välkommen med din ansökan!

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Rekryterare Moa Trankell: [email protected]

 

Övrig informationIntervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Eftersom vi på Praktikertjänst värnar om vår arbetsmiljö och säkerhet tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester.

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandhygienist/klinisk handledare

Ansök    Maj 28    Karolinska Inst    Tandhygienist
Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet Vid universitetstandvården utbildar vi framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare. Tillsammans med Institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade. På universitetstandvården möts kliniker och forskare som tillsammans bidrar till att nå vår vision att vara världsledande inom oral hälsa och förbättra människors livskva... Visa mer
Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet
Vid universitetstandvården utbildar vi framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare.

Tillsammans med Institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade.

På universitetstandvården möts kliniker och forskare som tillsammans bidrar till att nå vår vision att vara världsledande inom oral hälsa och förbättra människors livskvalitet. Vi är totalt 170 medarbetare, fördelade på 8 kliniker, där vi tillsammans med våra studenter behandlar olika patientkategorier. Vår huvudsakliga verksamhet är förlagd till Campus Flemingsberg.

Till universitetstandvården söker vi nu en tandhygienist som  vill vara med i utbildningen av nya tandhygienister och tandläkare samt tycker om att arbeta kliniskt.

Tjänsten är en visstidsanställning och är förlagd till kliniken för Prevention och sjukdomsbehandling i Flemingsberg. Eftersom vi hjälps åt inom våra olika kliniker kan det bli aktuellt att du får byta/hjälpa till på annan klinik framöver vid behov.

Vid kliniken för Prevention och sjukdomsbehandling bedrivs grundutbildning och forskning inom parodontologi, endodonti och cariologi. Avdelningen ansvarar även för tandhygienist-programmet.

Din roll


Som tandhygienist vid Universitetstandvården kommer du att arbeta som klinisk handledare hos oss på kliniken för prevention och sjukdomsbehandling där du handleder studenter. I din roll kan det även förekomma sedvanliga patientbehandlingar.

Vem är du?
Kvalifikationer

Krav:

- Legitimerad tandhygienist (utfärdad av Socialstyrelsen)
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- Flerårig dokumenterad erfarenhet av klinisk tjänstgöring som tandhygienist

Meriterande

- Dokumenterad erfarenhet av klinisk undervisning och handledning av studenter
- Pedagogisk erfarenhet

Vi ser att du är en lugn person som kan hantera hektiska situationer. Du bör vara pedagogiskt skicklig och ha en god social kompetens samt värna om goda relationer med arbetskamrater, studenter och övrig personal. Andra viktiga egenskaper för denna tjänst är att vara tålmodig, flexibel, initiativrik och att ha förmågan att kunna hantera många uppgifter samtidigt.

Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogisk skicklighet och personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

https://ki.se/universitetstandvard/jobba-pa-universitetstandvarden?_ga=2.89540315.1724321187.1574236224-654168445.1534494719

https://ki.se/om-ki/din-karriar-fortsatter-har

 

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 juni 2023.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Tandhygienist

Ansök    Sep 15    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Information om arbetsplatsen Huddinge Tandvårdcenter expanderar och söker nu en tandhygienist på halvtid. Vi är nu fyra tandläkare, två tandhygienister, fem tandsköterskor och två receptionister.  Kliniken har 8 behandlingsrum och är en väletablerad allmänpraktik mitt i Huddinge Centrum. Vi arbetar i journalsystemet Frenda.    Arbetsuppgifter Som tandhygienist hos oss arbetar du självständigt på rum men samarbetar tätt ihop med en parodspecialist som... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Huddinge Tandvårdcenter expanderar och söker nu en tandhygienist på halvtid.

Vi är nu fyra tandläkare, två tandhygienister, fem tandsköterskor och två receptionister. 

Kliniken har 8 behandlingsrum och är en väletablerad allmänpraktik mitt i Huddinge Centrum. Vi arbetar i journalsystemet Frenda. 

 

Arbetsuppgifter
Som tandhygienist hos oss arbetar du självständigt på rum men samarbetar tätt ihop med en parodspecialist som kommer till kliniken, tandläkarna och profylaxtandsköterskorna med helheten för patienten i fokus. Förebyggande tandvård, undersökningar och parodbehandlingar tillhör arbetsuppgifterna. 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang. 

På kliniken har vi regelbundet klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad tandhygienist med några års erfarenhet.

Personliga egenskaper
Trygg i din yrkesroll. Har god datorvana.  Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.  

Övrig information
Arbetstid kan diskuteras. Skicka in ansökan senast 20230930. Vi kallar sedan fortlöpande till intervju.  

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Erfaren tandhygienist till Tandea Skogås

Ansök    Sep 5    Tandea Servicebolag AB    Tandhygienist
Om dig Du har Tandhygienistutbildning. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har goda datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Muntra. Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga o... Visa mer
Om dig

Du har Tandhygienistutbildning. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har goda datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Muntra. Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: nyfikenhet, ansvarstagande och lojalitet.

Dina arbetsuppgifter

Som Tandhygienist arbetar du med såväl barn & ungdomar som vuxna. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat undersökningar, invänjningar, sterilarbete, receptionsarbete samt administrativa uppgifter såsom kallelser, kreditansökningar, och hantering i Libretto. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att möta kunder och anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.

Om oss

Tandea är en av de större tandvårdskedjorna i Stockholm med över 50 000 besök varje år. Vi finns på 8 orter runt om i Stockholm. Hos oss arbetar ett 60-tal personer. Vår vision är ” Friska tänder livet ut”. Tandea behandlar patienter i livets alla skeden, allt ifrån barn till äldre vuxna. Vi erbjuder allt från bastandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Kliniken i Skogås är nyrenoverad och mycket fräsch. Kliniken liggera mitt i Skogås centrum, med nära anstlutning till buss-och pendeltågstation. Den tandvård som bedrivs är modern tandvård med modern utrustning och vi försöker hela tiden att utvecklas för att bli bättre. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får arbeta med trevliga och tacksamma patienter.

I anslutning till kliniken finns Tandea lab, ett fullservicelab som levererar jobb till Tandeas kliniker. Visa mindre

Tandhygienist sökes

Ytligare en tandhygienist sökes till en modern tandläkarpraktik i centrala Huddinge. På praktiken arbetar vi med, förutom allmäntandvård, även specialisttandvård inom ortodonti och parodontologi. Dessutom finns det externa konsulter inom käkkirurgi, oral radiologi och protetik. Som tandhygienist kommer du både arbeta med allmäntandvårdspatienter men som en del av din arbetsuppgifter ingår även stödbehandlingar under handledning av specialist i parodontolog... Visa mer
Ytligare en tandhygienist sökes till en modern tandläkarpraktik i centrala Huddinge. På praktiken arbetar vi med, förutom allmäntandvård, även specialisttandvård inom ortodonti och parodontologi. Dessutom finns det externa konsulter inom käkkirurgi, oral radiologi och protetik. Som tandhygienist kommer du både arbeta med allmäntandvårdspatienter men som en del av din arbetsuppgifter ingår även stödbehandlingar under handledning av specialist i parodontologi. Vi hoppas att du är trygg i din roll som tandhygienist, och har ett stort intresse för parodontologi.


Vi lägger stor vikt i din personlighet. Därav krävs det att du som person är trevlig, öppen för samarbete samt behärskar svenska såväl i tal som i skrift.


Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Olika anställningsformer kan diskuteras. Tjänsten är deltid på 40%. Visa mindre

Nu söker vi en tandhygienist till Happident Huddinge.

Ansök    Maj 26    Orasolv Clinics AB    Tandhygienist
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass! Om Happident Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en... Visa mer
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass!Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en tandhygienist till Happident Huddinge. Kliniken ligger i en mysig villa bara ett stenkast från Stuvsta pendelstation. Här förenar vi vårt lokala omhändertagande med tryggheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård vilket innebär att patienter snabbt kan få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

Som tandhygienist hos oss på Happident erbjuds du en trygg anställning i en kreativ och inspirerande miljö, vi samarbetarar för att alla kollegor ska trivas och se detta som den bästa arbetsplatsen dom någonsin varit på. Tillsammans skapar vi en klinik vi kan vara stolta över.Vem är du?

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Happidents fortsatta utveckling. Det vi främst söker är en duktig behandlare som kombinerar en kvalitativ tandvård med ett fantastiskt patientbemötande. Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar gärna med nya tankar och idéer. Du är en lagspelare som är van att arbeta självständigt.Vi ser även att du:

Är ambitiös och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.
Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel.
Är mån om din egen professionella utveckling, och vill lära dig mer och driva utvecklingsarbete på kliniken framåt.
Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.Vad kan vi erbjuda dig?

Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Vi erbjuder en av marknadens bästa pensionsavsättningar, vi arbetar med individuellt anpassad lönesättning. Vi månar om våra anställda och erbjuder därför ett mycket generöst friskvårdsbidrag. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat!Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning 6 månader
Omfattning: Heltid eller deltid, efter överenskommelse.
Placering: Huddinge, Stockholm

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Tandhygienist med intresse för handledning sökes till Högdalen

Ansök    Jan 2    REGION STOCKHOLM    Tandhygienist
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandhygienist till Folktandvården Högdalen. Bli en av oss du också! Folktandvården Högdalen ligger 20 minuter från T-centralen med 10 behandl... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandhygienist till Folktandvården Högdalen. Bli en av oss du också! Folktandvården Högdalen ligger 20 minuter från T-centralen med 10 behandlingsrum där du får möjligheten till att arbeta med erfarna kollegor.

Tandhygienist välkomnas till Folktandvården Högdalen 
Ditt uppdrag
Som tandhygienist arbetar du med vuxna, ungdomar och barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Tillsammans hjälps vi åt så att våra patienter får den bästa möjliga servicen och vården.

På kliniken i Högdalen arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandhygienist, gärna med erfarenhet. Du har en god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Vidare som person ska du ha en positiv inställning samtidigt som du är ansvarstagande och etablerar trovärdighet och förtroende hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och förnuftiga lösningar på utmaningar samtidigt har en vilja till att utvecklas, och kunna inspirera och utveckla dina medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till
Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, Att få handleda nyutexaminerade tandhygienister mot ett extra arvode. Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 15 januari-2023. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vi tar endast emot din ansökning via vårt rekryteringssystem. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta klinikchef: Asuman Ünver, klinikchef, 08-123 155 75 eller arbetsledare Selima Vrana, 08-123 166 77

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandhygienist Huddinge

Ansök    Dec 21    Praktikertjänst AB    Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Tandläkare Farah Stjärne
Tandläkarmottagningen i Stuvsta är den familjära tandvårdsmottagningen med två ljusa behandlingsrum. Här utförs all typ av allmän tandvård.
På mottagningen arbetar idag en tandläkare och två tandsköterskor.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som tandhygienist hos oss innebär omväxlande uppgifter som patientbehandling, parodbehandling och förebyggande tandvård. Tjänsten är flexibel och vi vill gärna utforma den tillsammans med dig.

Övrig information
Arbetstidens förläggning kan diskuteras. Vi kommer att genomföra intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kvalifikationer
Du är leg tandhygienist.
Meriterande om du har några års erfarenhet från yrket.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper
Vi söker efter dig som är glad, trevlig och noggrann. Vi behöver dig som brinner för tandvård och att göra skillnad för patienten. Du har en god social förmåga och lägger stort fokus på bästa omhändertagandet av våra patienter. Du är engagerad och intresserad av all tandvård och gillar att utvecklas. Visa mindre

Tandhygienist

Ansök    Okt 7    Nord, Anna    Tandhygienist
Glada gänget på tandklinik Anna Nord söker nu ytterligare en kollega. Vårt team består av två tandläkare, en tandhygienist, en receptionist samt två tandsköterskor. Vi är ett sammansvetsat team som arbetar med hög kvalitet och sätter alltid patienten i centrum. Utöver allmäntandvård arbetar vi mycket med implantatoperationer. Kliniken har CBCT, OPG och (scanner), vi arbetar digitalt och modernt och använder oss av journalsystemet Alma. Vi söker dig som ä... Visa mer
Glada gänget på tandklinik Anna Nord söker nu ytterligare en kollega.
Vårt team består av två tandläkare, en tandhygienist, en receptionist samt två tandsköterskor. Vi är ett sammansvetsat team som arbetar med hög kvalitet och sätter alltid patienten i centrum. Utöver allmäntandvård arbetar vi mycket med implantatoperationer. Kliniken har CBCT, OPG och (scanner), vi arbetar digitalt och modernt och använder oss av journalsystemet Alma.
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, initiativtagande och flexibel. Du har en positiv attityd som bidrar till vår goda stämning på mottagningen. Vi ser gärna att du har intresse i att medverka i mottagningens utvecklingsarbete och ser fram emot att följa med på vår tillväxtresa. Flerspråkighet är meriterande.
VEM ÄR DU?:
Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet som legitimerad tandhygienist och som har ett stort driv att utveckla både dig själv och verksamheten på en mindre men modern klinik. Vi förväntar oss att du är en duktig kliniker som kan kombinera kvalitativ tandvård med ett bra patientbemötande.
Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat, samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård.
Kliniken lägger stor vikt vid ditt bemötande och kommunikation. Det är viktigt att du behärskar svenska språket väl, i såväl tal som skrift. Givetvis har du en svensk legitimation som tandhygienist. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och du ingår gärna i sociala sammanhang där erfarenheter och kunskap utbyts på arbetsplatsen.
Förutsättningar för tjänsten:
- Svensk tandhygienistlegitimation
- Goda kommunikationskunskaper
- Flytande i svenska, i tal och skriftlig
Vi erbjuder dig:
Tjänstepension
SL kort
Friskvård

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandhygienist

Flemingsberg Tandvård är en ny etablerad klinik med modern anläggning och senaste tekniken. Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa tandläkarbehandlingar till humana priser. Vi erbjuder allt inom allmän tandvård och även specialistbehandlingar så som kirurgi och implantatbehandlingar. Du är utbildad tandhygienist, med några års erfarenhet. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som har god samarbetsförmåga, utpräglad känsla för se... Visa mer
Flemingsberg Tandvård är en ny etablerad klinik med modern anläggning och senaste tekniken. Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa tandläkarbehandlingar till humana priser. Vi erbjuder allt inom allmän tandvård och även specialistbehandlingar så som kirurgi och implantatbehandlingar. Du är utbildad tandhygienist, med några års erfarenhet. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som har god samarbetsförmåga, utpräglad känsla för service och är flexibel.


Det viktigaste är att du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandhygienist. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet, allt för att skapa framtidens tandvård. Vi erbjuder tjänster på både heltid och deltid.


Det är meriterande om du kan flera språk. Vi söker dig som är en glad och trevlig tandhygienist till vårt glada gäng på vår nyetablerade tandvårdsmottagning vid Flemingsberg Centrum. Du är en stresstålig person som har lätt att samarbeta med andra. Vi erbjuder varierande uppgifter såsom sterilarbete och receptionsuppgifter och även är villig att assistera en tandläkare om det behövs. Visa mindre

Erfaren tandhygienist till Skogås centrum

Ansök    Jun 19    Alzghoul Dental AB    Tandhygienist
Om dig Du har Tandhygienistutbildning. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har goda datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Carita Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga oc... Visa mer
Om dig

Du har Tandhygienistutbildning. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har goda datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Carita Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: nyfikenhet, ansvarstagande och lojalitet.

Dina arbetsuppgifter

Som Tandhygienist arbetar du med såväl barn & ungdomar som vuxna. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat undersökningar, invänjningar, sterilarbete, receptionsarbete samt administrativa uppgifter såsom kallelser, kreditansökningar, och hantering i Libretto. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att möta kunder och anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.

Om oss

Tandea är en av de större tandvårdskedjorna i Stockholm med över 50 000 besök varje år. Vi finns på åtta orter runt om i Stockholm, samt ett eget tandtekniskt laboratorium. Hos oss arbetar ett 60-tal personer. Vår vision är ” Friska tänder livet ut”. Tandea behandlar patienter i livets alla skeden. Vi erbjuder allt från bastandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Kliniken i SKogås håller till mitt i Skogås centrum. Kliniken är nyrenoverad och fräsch och är centralt belägen, nära kommunikationer (pendeltåg, bussar) . Det går väldigt bra för kliniken och vi har som mål att växa med ännu fler tandläkarteam framöver. Den tandvård som bedrivs är modern tandvård med modern utrustning och vi försöker hela tiden att utvecklas för att bli bättre. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får arbeta med trevliga och tacksamma patienter. Visa mindre

Tandhygienist till privat klinik med attraktiv lönesättning

Ansök    Jul 25    Happy Teeth AB    Tandhygienist
#Jobbjustnu Just nu söker vi en tandhygienist till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge. På kliniken arbetar tre tandläkarteam. Det är högt i tak och mycket skratt. Det ska vara kul även på jobbet. Vi söker dig som är utbildad tandhygienist. Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav. S... Visa mer
#Jobbjustnu
Just nu söker vi en tandhygienist till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge. På kliniken arbetar tre tandläkarteam. Det är högt i tak och mycket skratt. Det ska vara kul även på jobbet.
Vi söker dig som är utbildad tandhygienist.
Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav.
Som tandhygienist hos oss arbetar du främst med vuxenpatienter. Vi erbjuder hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar och som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ. Erfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav och välkomnar därför även dig som är nyexaminerad att söka. Till dig som är nyexaminerad erbjuder vi den stöttning du behöver för att komma in i yrket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i det svenska språket. Du är van vid att arbeta med datorer.
Tjänsten gäller deltid/heltid. 50-100% och kan komma att anpassas efter dina behov. Individuell lönesättning. Fast lön. Attraktiv lönesättning och god löneutveckling.
Vi erbjuder tjänstepension och ett generöst friskvårdsbidrag. Att gå årliga kurser och utvecklas är en central del av vår verksamhet.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens sista publiceringsdag. Vänta därför inte med att söka omgående.
Vi ser gärna att all initial kommunikation sker via e-post och ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Tandhygienist till Skogås centrum

Ansök    Aug 16    Alzghoul Dental AB    Tandhygienist
Om dig Du har Tandhygienistutbildning. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har goda datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Carita Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga oc... Visa mer
Om dig

Du har Tandhygienistutbildning. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har goda datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Carita Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: nyfikenhet, ansvarstagande och lojalitet.

Dina arbetsuppgifter

Som Tandhygienist arbetar du med såväl barn & ungdomar som vuxna. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat undersökningar, invänjningar, sterilarbete, receptionsarbete samt administrativa uppgifter såsom kallelser, kreditansökningar, och hantering i Libretto. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att möta kunder och anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.

Om oss

Tandea är en av de större tandvårdskedjorna i Stockholm med över 50 000 besök varje år. Vi finns på åtta orter runt om i Stockholm, samt ett eget tandtekniskt laboratorium. Hos oss arbetar ett 60-tal personer. Vår vision är ” Friska tänder livet ut”. Tandea behandlar patienter i livets alla skeden. Vi erbjuder allt från bastandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.

Kliniken i Skogås håller till mitt i Skogås centrum. Kliniken är nyrenoverad och fräsch och är centralt belägen, nära kommunikationer (pendeltåg, bussar) . Det går väldigt bra för kliniken och vi har som mål att växa med ännu fler tandläkarteam framöver. Den tandvård som bedrivs är modern tandvård med modern utrustning och vi försöker hela tiden att utvecklas för att bli bättre. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får arbeta med trevliga och tacksamma patienter. Visa mindre

Tandhygienist till Folktandvården Skogås

Ansök    Maj 17    REGION STOCKHOLM    Tandhygienist
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandhygienist till Skogås. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandhygienist hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi en tandhygienist till Skogås. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandhygienist hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Skogås
På vår klinik arbetar cirka 17 medarbetare på sex behandlingsrum. Kliniken ligger nära pendeltågstationen i Skogås, mitt emot centrum. Det finns goda kommunikationsmöjligheter och även tillgång till parkering med förmånligt pris.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandhygienist med god erfarenhet. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Att få handleda nyutexaminerade tandhygienister mot ett extra arvode.
- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: klinikchef och nischtandhygienist.
- Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 02 juni-2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Hanna Varli, klinikchef, 072-456 33 91

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Tandhygienist till privat klinik med attraktiv lönesättning

Ansök    Mar 30    Happy Teeth AB    Tandhygienist
#Jobbjustnu Just nu söker vi en tandhygienist till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge. På kliniken arbetar tre tandläkarteam. Det är högt i tak och mycket skratt. Det ska vara kul även på jobbet. Vi söker dig som är utbildad tandhygienist. Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav. S... Visa mer
#Jobbjustnu
Just nu söker vi en tandhygienist till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge. På kliniken arbetar tre tandläkarteam. Det är högt i tak och mycket skratt. Det ska vara kul även på jobbet.
Vi söker dig som är utbildad tandhygienist.
Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav.
Som tandhygienist hos oss arbetar du främst med vuxenpatienter. Vi erbjuder hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar och som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta.
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ.
Erfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav och välkomnar därför även dig som är nyexaminerad att söka.
Till dig som är nyexaminerad erbjuder vi den stöttning du behöver för att komma in i yrket.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du har goda kunskaper i det svenska språket.
Du är van vid att arbeta med datorer.
Tjänsten gäller deltid/heltid. 60-100% och kan komma att anpassas efter dina behov.
Individuell lönesättning. Fast lön. Attraktiv lönesättning och god löneutveckling.
Vi erbjuder tjänstepension och ett generöst friskvårdsbidrag. Att gå årliga kurser och utvecklas är en central del av vår verksamhet.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens sista publiceringsdag. Vänta därför inte med att söka omgående.
Vi ser gärna att all kommunikation sker via e-post och ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Erfaren tandhygienist till Skogås centrum

Ansök    Mar 10    Tandea Servicebolag AB    Tandhygienist
Om dig Du har Tandhygienistutbildning. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har goda datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Carita Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och... Visa mer
Om dig
Du har Tandhygienistutbildning. Flerspråkighet är meriterande. Vi vill att du har goda datorkompetens och gärna erfarenhet av något tandvårdsrelaterat verksamhetssystem, gärna Carita Vi söker dig som är serviceinriktad och som har ett gott bemötande. Du är flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar. Som person är du ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och för att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: nyfikenhet, ansvarstagande och lojalitet.
Dina arbetsuppgifter
Som Tandhygienist arbetar du med såväl barn & ungdomar som vuxna. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat undersökningar, invänjningar, sterilarbete, receptionsarbete samt administrativa uppgifter såsom kallelser, kreditansökningar, och hantering i Libretto. Vi värdesätter god service och ett gott bemötande och en viktig del i ditt arbete är att möta kunder och anhöriga på ett bra sätt. Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och en arbetsplats med positiv stämning. Vi är många engagerade kollegor och här finns stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet och vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för dig och ditt engagemang.
Om oss
Tandea är en av de större tandvårdskedjorna i Stockholm med över 50 000 besök varje år. Vi finns på åtta orter runt om i Stockholm, samt ett eget tandtekniskt laboratorium. Hos oss arbetar ett 60-tal personer. Vår vision är ” Friska tänder livet ut”. Tandea behandlar patienter i livets alla skeden. Vi erbjuder allt från bastandvård till avancerade bettrehabiliteringar. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande med olika bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet.
Kliniken i SKogås håller till mitt i Skogås centrum. Kliniken är nyrenoverad och fräsch och är centralt belägen, nära kommunikationer (pendeltåg, bussar) . Det går väldigt bra för kliniken och vi har som mål att växa med ännu fler tandläkarteam framöver. Den tandvård som bedrivs är modern tandvård med modern utrustning och vi försöker hela tiden att utvecklas för att bli bättre. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får arbeta med trevliga och tacksamma patienter. Visa mindre

Tandhygienist till privat klinik i Huddinge

Ansök    Aug 13    Happy Teeth AB    Tandhygienist
#Jobbjustnu Just nu söker vi ännu en tandhygienist till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge. På kliniken arbetar två tandläkarteam som delar på det mesta. Vi söker dig som är utbildad tandhygienist. Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav. Som tandhygienist hos oss arbetar du främ... Visa mer
#Jobbjustnu
Just nu söker vi ännu en tandhygienist till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge.
På kliniken arbetar två tandläkarteam som delar på det mesta.
Vi söker dig som är utbildad tandhygienist.
Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav.


Som tandhygienist hos oss arbetar du främst med vuxenpatienter men vi har även en del ungdomar och barn. Vi erbjuder hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar och som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta.
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ.
Erfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav och välkomnar därför även dig som är nyexaminerad att söka.
Till dig som är nyexaminerad erbjuder vi den stöttning du behöver för att komma in i yrket.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du har goda kunskaper i det svenska språket.
Du är van vid att arbeta med datorer.
Tjänsten gäller deltid/heltid. 80%-100% och kan komma att anpassas efter dina behov.
Individuell lönesättning. Fast lön.
Vi erbjuder tjänstepension och ett generöst friskvårdsbidrag. Att gå årliga kurser och utvecklas är en central del av vår verksamhet.
Vi ser gärna att all kommunikation sker via e-post och ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Tandhygienist till privat klinik

Ansök    Dec 9    Happy Teeth AB    Tandhygienist
#Jobbjustnu Just nu söker vi en tandhygienist till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge. På kliniken arbetar tre tandläkarteam. Det är högt i tak och mycket skratt. Det ska vara kul även på jobbet. Vi söker dig som är utbildad tandhygienist. Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav. ... Visa mer
#Jobbjustnu
Just nu söker vi en tandhygienist till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge. På kliniken arbetar tre tandläkarteam. Det är högt i tak och mycket skratt. Det ska vara kul även på jobbet.
Vi söker dig som är utbildad tandhygienist.
Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav.


Som tandhygienist hos oss arbetar du främst med vuxenpatienter. Vi erbjuder hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar och som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta.
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ.
Erfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav och välkomnar därför även dig som är nyexaminerad att söka.
Till dig som är nyexaminerad erbjuder vi den stöttning du behöver för att komma in i yrket.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du har goda kunskaper i det svenska språket.
Du är van vid att arbeta med datorer.
Tjänsten gäller deltid/heltid. 75-100% och kan komma att anpassas efter dina behov.
Individuell lönesättning. Fast lön.
Vi erbjuder tjänstepension och ett generöst friskvårdsbidrag. Att gå årliga kurser och utvecklas är en central del av vår verksamhet.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens sista publiceringsdag. Vänta därför inte med att söka omgående.
Vi ser gärna att all kommunikation sker via e-post och ser fram emot din ansökan. Visa mindre

TANDHYGIENIST SÖKES TILL PRIVAT MOTTAGNING; STOCKHOLM SÖDRA

Ansök    Sep 15    Bohuskliniken    Tandhygienist
TANDHYGIENIST SÖKES TILL PRIVAT MOTTAGNING, STOCKHOLM SÖDRA: Vi söker en fokuserad, empatisk och kunnig tandhygienist till vårt väletablerade och erfarna team vid Bohuskliniken på söder Vi erbjuder våra patienter GBT, kan samarbeta effektivt med delegering och har ett stort fokus på vikten av en högkvalitativ, empatisk och smärtfri erfarenhet hos oss Vi söker en medarbetare med höga förväntningar på den vårdkvalitet som erbjuds våra patienter Vill du ... Visa mer
TANDHYGIENIST SÖKES TILL PRIVAT MOTTAGNING, STOCKHOLM SÖDRA:

Vi söker en fokuserad, empatisk och kunnig tandhygienist till vårt väletablerade och erfarna team vid Bohuskliniken på söder

Vi erbjuder våra patienter GBT, kan samarbeta effektivt med delegering och har ett stort fokus på vikten av en högkvalitativ, empatisk och smärtfri erfarenhet hos oss

Vi söker en medarbetare med höga förväntningar på den vårdkvalitet som erbjuds våra patienter

Vill du växa med oss, är du nyfiken?

Skicka ett mail med ditt CV till [email protected] och/eller ring. 076-6004415 Visa mindre

Tandhygienist till vår nya klinik i Huddinge centrum

Distriktstandvården fortsätter att växa och har nu öppnat en ny klinik i Huddinge centrum! Hit söker vi efter en tandhygienist med god erfarenhet som vill ansluta sig till vårt härliga team. Vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! Är du vår framtida kollega? Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist. Du är trygg i din yrkesroll och strävar alltid efter att utföra behandlingar av högsta kvalit... Visa mer
Distriktstandvården fortsätter att växa och har nu öppnat en ny klinik i Huddinge centrum! Hit söker vi efter en tandhygienist med god erfarenhet som vill ansluta sig till vårt härliga team. Vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
Är du vår framtida kollega?
Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist. Du är trygg i din yrkesroll och strävar alltid efter att utföra behandlingar av högsta kvalitet. Är patienten nöjd, så är du nöjd. Arbetslivserfarenhet är meriterande, du vet var du står och vart du vill.
Dina patienter beskriver dig ofta som noggrann, professionell och förtroendeingivande. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.
Att vara öppensinnad och flexibel ligger i din natur, oavsett om det handlar om snabba ändringar eller långsiktiga förändringar. Både stora och små uppgifter tar du dig an med entusiasm och din energi brukar smitta av sig på dem du möter. Vi ser fram emot ett givande odontologiskt kunskapsutbyte lika mycket som småpratet i fikarummet.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen som tandhygienist. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka både dina arbetsuppgifter, ansvarsområden och beslut som rör verksamheten i helhet.
Anställningsvillkor
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder
Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.

Tjänsten är förlagd på vår klinik i Huddinge centrum med kort gångavstånd till både pendeltåg och bussar. Här värnar vi om våra kollegiala relationer, vi vill ha kul ihop och det ska vara en trivsam arbetsplats att komma till. Vi erbjuder högkvalitativ tandvård och vi har en bred kompetens på kliniken. Vi ser fram emot att hälsa en ny kollega välkommen!


Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
När hör vi av oss?
Ofta är intresset för våra vakanta tjänster stort, vilket vi är väldigt glada över, men det innebär också att vi inte har möjlighet att återkoppla till alla. Om du inte har hört från oss ca 14 dagar efter sista ansökningsdagen så har vi förmodligen gått vidare med en annan kandidat.
Hoppas att vi hörs! Visa mindre

Tandhygienist

Ansök    Maj 24    Orasolv Clinics AB    Tandhygienist
Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård. Om Happident Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med 14 kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en... Visa mer
Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård.

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med 14 kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en tandhygienist till våran klinik i Huddinge. Kliniken har en personlig och inbjudande atmosfär likt Happident’s övriga kliniker. Vi förenar vårt lokala omhändertagande med tryggheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård.
Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård vilket innebär att patienter snabbt kan få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

Som tandhygienist hos oss kommer du genomföra alla typer av behandlingar inom allmäntandvård. Du kommer att arbeta i vårt ambitiösa team med engagerade kollegor. Vi arbetar effektivt genom att samarbeta tätt på kliniken och inom organisationen men arbetar även självständigt inom respektive område. Genom vår unika klustermodell och nära samarbete mellan Happidents kliniker inom respektive region så kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter och internutbildningar för våra duktiga medarbetare inom en snar framtid!

Vem är du?

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Happidents fortsatta utveckling. Det vi främst söker är en duktig kliniker som kombinerar en kvalitativ tandvård med ett fantastiskt patientbemötande. Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar gärna med nya tankar och idéer.

Vi ser även att du:

Är ambitiös och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål.
Är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter.
Har en god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningsätt
Har en hög arbetsmoral och fokusgrad
Är mån om din egen professionella utveckling och vill utvecklas på sikt.
Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Har erfarenhet av journalsystemet Opus alternativt en god allmän systemvana.

Vad kan vi erbjuda dig?

Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Vi erbjuder en av marknadens bästa pensionsavsättningar, hos oss får du dessutom "Happiday" vilket innebär att du kan ta extra dagar ledigt för de viktigaste dagarna i ditt liv, vi arbetar med individuellt anpassad lönesättning. Vi månar om våra anställda och erbjuder därför ett mycket generöst friskvårdsbidrag. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat!

PRAKTISK INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Stockholm, Huddinge
Omfattning: Heltid
Kontaktperson: Vesna Acimovic
Regionchef Stockholm
[email protected]

Vi ser fram emot att läsa din ansökan! Visa mindre

Tandhygienist till nyförvärvad klinik i Huddinge

På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till teamet på vår nyförvärvade klinik i Huddinge som öppnar i mitten på maj! Vi söker en tandhygienist med god erfarenhet som vill vara med och bygga upp kliniken från början. Vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan! Är du vår framtida kollega? Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygien... Visa mer
På jakt efter något nytt och nyfiken på Distriktstandvården som arbetsgivare? Nu har du chansen att ansluta dig till teamet på vår nyförvärvade klinik i Huddinge som öppnar i mitten på maj! Vi söker en tandhygienist med god erfarenhet som vill vara med och bygga upp kliniken från början. Vi är öppna för antingen en heltids- eller deltidsanställning. Välkommen med din ansökan!
Är du vår framtida kollega?
Vi letar efter en ambitiös och ansvarsfull tandhygienist. Du är trygg i din yrkesroll och strävar alltid efter att utföra behandlingar av högsta kvalitet. Är patienten nöjd, så är du nöjd. Arbetslivserfarenhet är meriterande, du vet var du står och vart du vill.
Dina patienter beskriver dig ofta som noggrann, professionell och förtroendeingivande. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.
Att vara öppensinnad och flexibel ligger i din natur, oavsett om det handlar om snabba ändringar eller långsiktiga förändringar. Både stora och små uppgifter tar du dig an med entusiasm och din energi brukar smitta av sig på dem du möter. Vi ser fram emot ett givande odontologiskt kunskapsutbyte lika mycket som småpratet i fikarummet.
Vid anställning lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer yrkesrollen som tandhygienist. Du kommer till en dynamisk verksamhet som ger dig möjlighet att påverka både dina arbetsuppgifter, ansvarsområden och beslut som rör verksamheten i helhet.
Anställningsvillkor
Heltid eller deltid beroende på vad som passar båda parter.
Tillträde efter överenskommelse.
Lön efter överenskommelse.

Vad vi erbjuder
Du får en trygg anställning med kollektivavtal, en av marknadens bästa pensionsavsättningar samt goda villkor för både föräldraledighet och tjänstledighet. Du får en individuell lönesättning och utbildningsplan. Det finns också goda möjligheter att klättra inom företaget. Förutom detta får du friskvårdsbidrag, regelbunden massage och inbjudan till många fester och konferenser.
Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en privat tandvårdsaktör med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Med 215 000 patientbesök om året och över 400 medarbetare har vi inflytelserik roll på tandvårdsmarknaden. Här erbjuds barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, en specialistklinik samt narkosverksamhet. Distriktstandvården startade 2010 och är idag Stockholms snabbast växande tandvårdskedja.
Tjänsten är förlagd på vår nyförvärvade klinik mitt i Huddinge centrum som vi öppnar i mitten på maj. Kliniken är nyrenoverad och inrymmer sju behandlingsrum. Din nya arbetsplats ligger ett stenkast från pendeltågsstationen, bussterminalen och parkeringsplats.
Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 16 maj 2021. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Tandhygienist till vår mysiga klinik i Huddinge

Ansök    Nov 12    Happy Teeth AB    Tandhygienist
#Jobbjustnu Just nu söker vi en tandhygienist till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge. På kliniken arbetar två tandläkarteam som delar på det mesta. Vi söker dig som är utbildad tandhygienist. Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav. Som tandhygienist hos oss arbetar du främst me... Visa mer
#Jobbjustnu
Just nu söker vi en tandhygienist till vår mycket trevliga och mysiga klinik belägen i Huddinge.
På kliniken arbetar två tandläkarteam som delar på det mesta.
Vi söker dig som är utbildad tandhygienist.
Du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du är positiv, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Opus men det är inget krav.


Som tandhygienist hos oss arbetar du främst med vuxenpatienter men vi har även en del ungdomar och barn. Vi erbjuder hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar och som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta.
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tar egna initiativ.
Erfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav och välkomnar därför även dig som är nyexaminerad att söka.
Till dig som är nyexaminerad erbjuder vi den stöttning du behöver för att komma in i yrket.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du har goda kunskaper i det svenska språket.
Du är van vid att arbeta med datorer.
Tjänsten gäller deltid/heltid. 50%-100%.
Individuell lönesättning. Fast lön.
Vi erbjuder tjänstepension och ett generöst friskvårdsbidrag. Att gå årliga kurser och utvecklas är en central del av vår verksamhet.
Vi ser gärna att all kommunikation sker via e-post och ser fram emot din ansökan. Visa mindre

TANDHYGIENIST till privatpraktik HUDDINGE

...ingen skulle tro på allt konstigt som hänt på vägen i våra försök att hitta ytterligare en tandhygienist till vår trevliga praktik i Huddinge... Vi söker: -vänlig, självständig, ansvarsfull person med god arbetsmoral. Det är viktigt att du ser helheten då vi på en liten enhet behöver hjälpas åt med alla förekommande uppgifter. -du måste trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service, ansvarskänsla, respekt, empati och bra bemötande.... Visa mer
...ingen skulle tro på allt konstigt som hänt på vägen i våra försök att hitta ytterligare en tandhygienist till vår trevliga praktik i Huddinge...


Vi söker:
-vänlig, självständig, ansvarsfull person med god arbetsmoral. Det är viktigt att du ser helheten då vi på en liten enhet behöver hjälpas åt med alla förekommande uppgifter.
-du måste trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service, ansvarskänsla, respekt, empati och bra bemötande.
-toppen om du är datakunnig..,-för det är inte vi...…
Krav:
-legitimation från Socialstyrelsen
-tandhygienistexamen
-goda kunskaper i svenska
-minst några års erfarenhet
Arbetsuppgifter:
-sedvanliga tandhygienistuppgifter. Vi har patienter i alla åldrar och behandlingsbehoven är därmed vitt skilda.
-du bör vara beredd att rycka in och hjälpa till med allt som krävs i en liten praktik, från sterilarbete till kallelser och telefonhantering, byta trasiga glödlampor, ställa fram julpynt, titta efter nya gardiner, -och emellanåt handla fikabröd (då vi inte alltid lever som vi lär...)
Om oss:
-vi finns i en praktik med just nu 2 tandläkare, 1 tandhygienist, 2 tandsköterskor. Vi söker således ytterligare en tandhygienist.
-praktiken ligger i ett bostadsområde c:a 10 min promenad från Huddinge Centrum.
-vi bemödar oss om en mysig, trygg miljö för att minimera känsla av stordrift/sjukhus.
-vi arbetar med journalsystemet Alma.
-vi strävar efter en teamkänsla, -inte bara på jobbet utan också genom att då och då göra annat än "bara" jobba tillsammans på praktiken. Från enklare gemensam lunch till någon konferenshelg på annan ort tex.
Anställningsvillkor:
-tillträde efter överenskommelse
-tills vidare med provanställning
-c:a 25 tim/vecka (kan diskuteras)
-kollektivavtal


Vi vill trivas tillsammans, annat löser vi undan för undan!


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

TANDHYGIENIST sökes till privatpraktik i Huddinge

Nej, nu har vi haft totalt oflyt på hygienistfronten en tid. Skilsmässor, flytt, nytt jobb intill bostaden, påtryckning från AF... (och därtill Coronan som kronan på verket hela våren)! Vi behöver återfå stabilitet och ordning i vår annars så trivsamma 2-tandläkarpraktik. Praktiken har 4 behandlingsrum och är inrymd i trevliga lokaler 10 min promenad från Huddinge Centrum. Vi arbetar med journalsystemet Alma. Av oss som jobbar här är de flesta 50+ i å... Visa mer
Nej, nu har vi haft totalt oflyt på hygienistfronten en tid. Skilsmässor, flytt, nytt jobb intill bostaden, påtryckning från AF... (och därtill Coronan som kronan på verket hela våren)!
Vi behöver återfå stabilitet och ordning i vår annars så trivsamma 2-tandläkarpraktik.
Praktiken har 4 behandlingsrum och är inrymd i trevliga lokaler 10 min promenad från Huddinge Centrum. Vi arbetar med journalsystemet Alma.
Av oss som jobbar här är de flesta 50+ i ålder.
Patientkategorin går från de yngsta till de äldsta och vi bemödar oss mycket om ett personligt och ofta familjärt omhändertagande. Arbetet innebär således att ta hand om hela skalan från dåligt borstande barn till grövre tandlossningsfall. Många är tandvårdsrädda och dessa patienter skall kunna känna att vi gör vårt yttersta för att få dem att vara trygga hos oss. F ö sedvanliga hygienistarbeten - provisorier, tandblekning osv. Vi hjälps åt med administration och övrigt förekommande uppgifter som alltid finns i en mindre praktik som vår.
Vi söker en "vanlig", erfaren, pålitlig, trygg, stabil tandhygienist, gärna med en tandsköterskeexamen i botten. Goda kunskaper i svenska (både tal och skrift). Viktigt är att vi fungerar tillsammans som team och kan se bortom våra yrkesroller.
Vi erbjuder en deltidstjänst (c:a 24-26 tim/v).
Hemsida: www.waninger.se
Ansökan till: [email protected] Visa mindre

Klinisk handledare till tandhygienistutbildningen

Ansök    Jul 1    Karolinska Inst    Tandhygienist
Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet Vid universitetstandvården utbildas framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare. Tillsammans med institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade. Hos oss möts kliniker och forskare som tillsammans skapar framtidens tandvård och bidrar till en bättre hälsa för alla. Vi är totalt 170 medarbetare, fördelade på 7 kliniker,... Visa mer
Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet
Vid universitetstandvården utbildas framtidens tandvårdspersonal, såsom tandläkare, tandhygienister och specialisttandläkare.

Tillsammans med institutionen för odontologi bedriver vi utbildningar som är internationellt topprankade. Hos oss möts kliniker och forskare som tillsammans skapar framtidens tandvård och bidrar till en bättre hälsa för alla. Vi är totalt 170 medarbetare, fördelade på 7 kliniker, där vi tillsammans med våra studenter behandlar olika patientkategorier. Vid kliniken för Prevention och sjukdomsbehandling bedrivs utbildning och forskning inom parodontologi, endodonti och cariologi. Avdelningen ansvarar även för tandhygienistprogrammet.

Din roll
Du kommer att arbeta som klinisk handledare på tandhygienistprogrammet där du kommer att undervisa kliniskt, föreläsa och hjälpa till med studenternas patientarbete. Vi söker dig som tycker om att undervisa och handleda studenter och drivs av ett genuint intresse att arbeta och utveckla pedagogiska undervisningsmetoder. Detta är en tidsbegränsad tjänst på heltid. Idealiskt sett önskar vi att anställa en person på heltid men vi kan även tänka oss två personer på deltid. 

Vem är du?
Krav:

- Kandidatexamen från tandhygienistprogrammet.
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande:

- Dokumenterad erfarenhet av klinisk tjänstgöring
- Dokumenterad erfarenhet av klinisk undervisning och handledning av studenter

Vi ser att du är en lugn person som kan hantera stressiga situationer. Du bör vara pedagogiskt skicklig och ha en god social kompetens samt värna om goda relationer med arbetskamrater, studenter och övrig personal. Andra viktiga egenskaper för denna tjänst är att vara tålmodig, flexibel, initiativrik och att ha förmågan att kunna hantera många uppgifter samtidigt.

Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogisk skicklighet och personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

https://ki.se/universitetstandvarden/jobba-pa-universitetstandvarden?_ga=2.89540315.1724321187.1574236224-654168445.1534494719

https://ki.se/om-ki/din-karriar-fortsatter-harAnsökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 16 augusti 2020.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss Visa mindre

Tandhygienist till Flemingsbergtandvård

Flemingsberg Tandvård är en ny etablerad klinik med modern anläggning och senaste tekniken. Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa tandläkarbehandlingar till humana priser. Vi erbjuder allt inom allmän tandvård och även specialistbehandlingar så som kirurgi och implantatbehandlingar. Du är utbildad tandhygienist, med några års erfarenhet. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som har god samarbetsförmåga, utpräglad känsla för se... Visa mer
Flemingsberg Tandvård är en ny etablerad klinik med modern anläggning och senaste tekniken. Vår affärsidé är att erbjuda högkvalitativa tandläkarbehandlingar till humana priser. Vi erbjuder allt inom allmän tandvård och även specialistbehandlingar så som kirurgi och implantatbehandlingar. Du är utbildad tandhygienist, med några års erfarenhet. Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som har god samarbetsförmåga, utpräglad känsla för service och är flexibel.


Det viktigaste är att du är kunnig, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandhygienist. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och vår verksamhet, allt för att skapa framtidens tandvård. Vi erbjuder tjänster på både heltid och deltid.


Det är meriterande om du kan flera språk. Vi söker dig som är en glad och trevlig tandhygienist till vårt glada gäng på vår nyetablerade tandvårdsmottagning vid Flemingsberg Centrum. Du är en stresstålig person som har lätt att samarbeta med andra. Vi erbjuder varierande uppgifter såsom sterilarbete och receptionsuppgifter och även är villig att assistera en tandläkare om det behövs. Visa mindre

Tandhygienist

Kristiina, vår duktiga tandhygienist, har hittat nytt jobb ett stenkast från sitt hem och slutar tyvärr hos oss. Vi behöver därför en ny tandhygienist från mitten av augusti. Vi är 2 tandläkare med skilda bolag (2 anställningar) men arbetande i samma praktik. Tillsammans erbjuder vi en heltidstjänst (C:a 26 tim hos Tandläkare Pia Waninger och c:a 14 timmar hos Tandläkare Rajib Sarder). Det går också att söka varje tjänst för sig om man önskar deltid. Pra... Visa mer
Kristiina, vår duktiga tandhygienist, har hittat nytt jobb ett stenkast från sitt hem och slutar tyvärr hos oss. Vi behöver därför en ny tandhygienist från mitten av augusti. Vi är 2 tandläkare med skilda bolag (2 anställningar) men arbetande i samma praktik. Tillsammans erbjuder vi en heltidstjänst (C:a 26 tim hos Tandläkare Pia Waninger och c:a 14 timmar hos Tandläkare Rajib Sarder). Det går också att söka varje tjänst för sig om man önskar deltid.
Praktiken (4 moderna behandlingsrum) är belägen nära Kvarnbergsplan/Huddingehallen, 10 minuters promenad från Huddinge Centrum. F n är vi 2 tandläkare, 2 tandsköterskor och en hygienist, (alla åldriga 40+). Vi arbetar med allmän tandvård för både barn och vuxna och inriktar oss gärna på att ta hand om hela familjen. Detta betyder för en hygienist arbete med både tunga tandlossningsfall blandat med omhändertagande av dåligt borstande barn. Givetvis hjälps vi alla åt med administration, sterilhantering och allmänt förekommande göromål som uppstår i en liten praktik som vår. Journalsystem: både Alma (hos Pia) och Opus (hos Rajib).


Vi ERBJUDER:
-usel lön
-ständig övertid
-tråkig arbetsmiljö
-tjuriga tandläkare
-indragna kafferaster och obefintlig semester
Vi SÖKER:
-ansvarsfull, lojal, erfaren, självständig, initiativrik tandhygienist med en STOR PORTION HUMOR...


Svara (om du törs) till: [email protected]


Tandl Pia Waninger Tandl Rajib Sarder
Tandläkare Pia Waninger AB Huddinge Tandvård
Rådsv 5 G Rådsv 5 G
141 48 HUDDINGE 141 48 HUDDINGE
arb) 08-746 82 24 arb) 08-711 81 08
hem) 073-758 95 17
hemsida: www.waninger.se
(erbjuder c:a 26 tim/v) (erbjuder c:a 14 tim/v) Visa mindre

Tandhygienist till Folktandvården Skogås

Ansök    Sep 27    Folktandvården    Tandhygienist
Nu finns chansen att söka en tjänst som tandhygienist på vår fina klinik i Skogås. Folktandvården Skogås är en modern klinik med ett innovativt sätt att jobba. Vi erbjuder ett omväxlande arbete som tandhygienist på vår klinik med ett varierande patientklientel. För oss är bra service till våra patienter och trivsel hos personal mycket viktigt! På kliniken finns en fin gemenskap och ett öppet klimat, här är det lätt att trivas! Vi bedriver all typ ... Visa mer
Nu finns chansen att söka en tjänst som tandhygienist på vår fina klinik i Skogås. Folktandvården Skogås är en modern klinik med ett innovativt sätt att jobba.

Vi erbjuder
ett omväxlande arbete som tandhygienist på vår klinik med ett varierande patientklientel. För oss är bra service till våra patienter och trivsel hos personal mycket viktigt! På kliniken finns en fin gemenskap och ett öppet klimat, här är det lätt att trivas!
Vi bedriver all typ av tandvård på kliniken. Vi erbjuder dig flexibilitet gällande schema då vi arbetar enligt ett plusschema med möjlighet finns till att arbeta på lördagar med helgtillägg.
Kliniken ligger i Skogås Centrum med bra kollektivtrafikförbindelser via pendeltåg och bussar ca 15 minuters resa från T-centralen.
Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag. Nyexaminerade tandhygienister erbjuds ett introduktions- och handledningsprogram.
Vi söker
dig som är tandhygienist och vill bidra till vår verksamhet. Du har goda yrkeskunskaper, är serviceinriktad, ansvarstagande och har god initiativförmåga. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. Patienten skall alltid stå i centrum och det är viktigt att du tycker att det är roligt att gå till jobbet!
För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i Folktandvårdens värdeord: Kompetens, Kvalitet och Trygghet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten är
en tillsvidareanställning på hel-/deltid alt. timanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande så sök redan idag!
Är du intresserad?
Kontakta klinikchef Maja Lovbrandt tel. 08-123 168 60 eller arbetsledare Isabella Milutonovic 08-123 169 53.  Kontaktperson för SRAT är Helen Ahlgren tel. 08-123 168 80.
Välkommen med din ansökan senast den 12 november 2019.  Vänligen bifoga en kopia av din legitimation till din ansökan. Visa mindre

Tandhygienist sökes

Ytligare en tandhygienist sökes till en modern tandläkarpraktik i centrala Huddinge. På praktiken arbetar vi med, förutom allmäntandvård, även specialisttandvård inom ortodonti. Dessutom finns det externa konsulter inom käkkirurgi, endodonti och parodontologi. Som tandhygienist kommer du både arbeta med allmäntandvårdspatienter men som en del av din arbetsuppgifter ingår även stödbehandlingar under handledning av specialist i parodontologi. Kliniken har de... Visa mer
Ytligare en tandhygienist sökes till en modern tandläkarpraktik i centrala Huddinge. På praktiken arbetar vi med, förutom allmäntandvård, även specialisttandvård inom ortodonti. Dessutom finns det externa konsulter inom käkkirurgi, endodonti och parodontologi. Som tandhygienist kommer du både arbeta med allmäntandvårdspatienter men som en del av din arbetsuppgifter ingår även stödbehandlingar under handledning av specialist i parodontologi. Kliniken har dessutom en stor mängd barnpatienter, så en vana med barnundersökningar är önskvärd. Vi hoppas att du är trygg i din roll som tandhygienist, och har ett stort intresse för parodontologi.


Vi lägger stor vikt i din personlighet. Därav krävs det att du som person är trevlig, öppen för samarbete samt behärskar svenska såväl i tal som i skrift.


Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Olika anställningsformer kan diskuteras. Tjänsten är heltid men kan vara deltid om så önskas. Visa mindre

Erfaren tandhygienist 50%

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äge... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr, till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är vi hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.
Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.
Vår unika affärsmodell har funnits i snart 60 år, och innebär att företagets 1900 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.
Koncernen omsätter cirka 10 miljarder kronor och har drygt 9 000 medarbetare. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag, flera inom specialistvård.

Om Huddinge Tandvårdscenter
Om Huddinge tandvårdscenter
Vi vill vara och är en personlig mottagning med nära till skratt och tätt samarbete. Vi arbetar i en modern klinik i Huddinge centrum med goda förbindelser och trevlig omgivning.
Vi har en modern, digitaliserad Adderamottagning med 8 behandlingsrum samt panoramaröntgen.
Vi arbetar med all typ av allmäntandvård.
Vår vision innebär att varje enskild patient ska få den bästa möjliga tandvård och bästa möjliga omhändertagandet i varje situation. Vi ska ge och upprätthålla en god munhälsa åt alla våra patienter.
På plats kommer du möta 11 glada medarbetare varav 4 tandläkare, 2
specialisttandläkare, 2 tandhygienister, 4 tandsköterskor och en receptionist.

Arbetsuppgifter
Det här får du arbeta med:
Du utför all tandvård till barn och vuxna som förekommer inom tandhygienistens
kompetensområde. Hos oss hjälps vi åt i det dagliga arbetet varför sterilarbete och assistans kan förekomma.

Övrig information
Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vi erbjuder personlig utveckling och vidareutbildning.
Ett generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
Vi strävar efter en ständig utveckling som vi ser är en nyckel till våra framgångar.

Kvalifikationer
Vi söker nu tandhygienist på halvtid.
Kvalifikationer:
Utbildad tandhygeinst
Då vi har stort fokus på bemötande och kommunikation är det därför av stor vikt att du behärskar svenska språket väl, i såväl tal som skrift.
Grundläggande kunskaper i databaserade journalsystem är ett krav då vi arbetar med FRENDA som är ett webbaserat journalsystem.
Ett plus med grundläggande kunskaper i och erfarenhet av Office-paketet.
Vi söker dig som:
Vill arbeta på en modern klinik och som stimuleras av att arbeta tillsammans med sina kollegor.
Är en blivande nyckelperson i vår strävan att arbeta med förebyggande och hälsofrämjande tandvård. Vi har stort fokus på den parodontala vården.
Är en öppen person som gärna delar med dig av dina egna kunskaper och som
gärna bidrar där det behövs.
Gillar att arbeta flexibelt och med en hög servicegrad till kollegor och våra kunder.

Personliga egenskaper
För att du ska trivas hos oss:
Du är en omtyckt kollega som bidrar till en positiv stämning på kliniken. Din förmåga att samarbeta med alla typer av personer skapar goda resultat för klienten. Du tycker också om att arbeta självständigt, och du har lätt för att sätta ditt eget arbete i det större perspektivet. Du skapar god struktur i ditt arbete och på så sätt säkerställer kvaliét i allt du gör. Ser du förbättringspotential i arbetssätt och rutiner kommer du ofta med förslag på nya idéer
Förebyggande tandvård är en viktig del av vårt erbjudande. Som tandhygienist spelar du en viktig roll i detta. I det kliniska arbetet behandlar du vuxen och barnpatienter. Som tandhygienist arbetar du ensam på rum men du är en viktig del i teamet på kliniken och
vi hoppas att du bidrar mycket på våra möten.
Du kommer att arbeta nära resten av teamet och du kommer att få en betydelsefull roll med täta kontakter mellan hygienist, behandlande tandläkare och specialist i Parodontologi.
Viktigast av allt är att du har ett härlig driv, är glad och positiv med en ödmjuk inställning! Visa mindre

Happident Huddinge söker en trygg tandhygienist

Ansök    Mar 6    Happident    Tandhygienist
Vill du att dina patienter ska ha Sveriges friskaste tänder? Är du intresserad av att bedriva högkvalitativ tandvård? Tycker du att det är viktigt att ha roligt på jobbet? Då är du rätt person för oss på Happident Huddinge / Michelinkliniken! OM TJÄNSTEN Happident Huddinge (Michelinkliniken) är en vacker klinik belägen i en specialbyggd villa som smälter in i kringliggande bostadskvarter.  Parkering finns invid kliniken och bussen till Stuvsta centrum ta... Visa mer
Vill du att dina patienter ska ha Sveriges friskaste tänder? Är du intresserad av att bedriva högkvalitativ tandvård? Tycker du att det är viktigt att ha roligt på jobbet? Då är du rätt person för oss på Happident Huddinge / Michelinkliniken!

OM TJÄNSTEN

Happident Huddinge (Michelinkliniken) är en vacker klinik belägen i en specialbyggd villa som smälter in i kringliggande bostadskvarter.  Parkering finns invid kliniken och bussen till Stuvsta centrum tar några minuter och går 100 meter bort. Stämningen är lugn på kliniken och  här arbetar tre tandläkarteam (nischade inom barntandvård, ortodonti och kirurgi) samt en hygienist (som kommer bli du!) tillsammans med världens bästa receptionist som verkligen kan ge det lilla extra till våra patienter.  Du kommer arbeta i ett härligt team med ambitiösa och engagerade kollegor. Vi håller ett högt tempo, samarbetar tätt och hittar stöd hos varandra men arbetar även självständigt inom respektive område. Vi är stolta över den klinik vi byggt upp tillsammans och vill nu välkomna ytterligare en kollega till oss som har rätt framåtdriv och vill vara med under vår fortsatta resa. 

VEM ÄR DU?

 Det vi främst söker är en duktig kliniker som kombinerar en kvalitativ tandvård med ett fantastiskt patientbemötande. Du förväntas vara ekonomiskt medveten och kunna arbeta självständigt och strukturerat mot mål och goda resultat samtidigt som du är mån om att alltid ge dina patienter bästa möjliga vård. Självklart är du även en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar gärna med nya tankar och idéer. Du tycker det är spännande med ombranding och att vara med från början!

 Vi ser även att du:

• Är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter. Du har en god samarbetsförmåga och är flexibel och prestigelös; du hugger tag där det behövs.
• Är mån om din egen professionella utveckling och vill vara med och driva utvecklingsarbete på kliniken.
• Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
• Har du tidigare erfarenhet av journalsystemet Opus är det meriterande.
• Du är mogen i ditt sätt att vara, är lugn och står stabilt med båda fötterna på marken

 

PRAKTISK INFORMATION

Start: så snart som möjligt
Omfattning: heltid 
Placering: Huddinge

OM KLINIKEN & FÖRETAGET

Vår vision är att med vår unika företagskultur, organisation och klustermodell erbjuda rätt kompetens, på rätt plats, i rätt tid och under samma tak genom hela patientresan.

Det är inte alla som tycker det är kul att gå till tandläkaren. Inte ens alla tandläkare. För när man har tråkigt på jobbet är det svårt att visa tänderna. Så blir det, när arbetsdagen består av för mycket ”så brukar vi inte göra” och för lite ”bra idé!”. Happident är ingen vanlig tandvårdskedja. Vi både ägs och drivs av tandläkare - inte av riskkapitalister och investerare. Men framförallt drivs vi av att skapa leenden för livet. Inte minst för medarbetarna. Vi sätter utveckling, lärande, inflytande och samarbete lika högt som lönsamhet. Dessutom har vi branschens bästa förmåner med friskvårdsbidrag, tjänstepension och ett förmånligt försäkringspaket. Visa mindre

Tandhygienist sökes

Tandhygienist sökes till en modern tandläkarpraktik i centrala Huddinge. På praktiken arbetar vi med, förutom allmäntandvård, även specialisttandvård inom ortodonti. Dessutom finns det externa konsulter inom käkkirurgi, endodonti och parodontologi. Som tandhygienist kommer du både arbeta med allmäntandvårdspatienter men som en del av din arbetsuppgifter ingår även stödbehandlingar under handledning av specialist i parodontologi. Kliniken har dessutom en s... Visa mer
Tandhygienist sökes till en modern tandläkarpraktik i centrala Huddinge. På praktiken arbetar vi med, förutom allmäntandvård, även specialisttandvård inom ortodonti. Dessutom finns det externa konsulter inom käkkirurgi, endodonti och parodontologi. Som tandhygienist kommer du både arbeta med allmäntandvårdspatienter men som en del av din arbetsuppgifter ingår även stödbehandlingar under handledning av specialist i parodontologi. Kliniken har dessutom en stor mängd barnpatienter, så en vana med barnundersökningar är önskvärd. Vi hoppas att du är trygg i din roll som tandhygienist, och har ett stort intresse för parodontologi.

Vi lägger stor vikt i din personlighet. Därav krävs det att du som person är trevlig, öppen för samarbete samt behärskar svenska såväl i tal som i skrift.

Rekryteringen sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Olika anställningsformer kan diskuteras. Tjänsten är heltid men kan vara deltid om så önskas. Visa mindre