Lediga jobb Mybe AB i Huddinge

Se alla lediga jobb från Mybe AB i Huddinge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Huddinge som finns inom det yrket.

Speciallärare svenska

Ansök    Jul 8    Mybe AB    Speciallärare
Liten skola med känsla Speciallärare mot svenska Vill du jobba i en skola som har kommit långt med Trygghet och Arbetsro? Vill du hjälpa elever att hitta verktygen för att tro på sina förmågor och nå sina mål? Vi är en F – 5 skola med 125 elever. Skolan startades 1994 av föräldrar. Myrstugubergets Friskola ligger i Masmo i Huddinge kommun. Vi sätter eleven i centrum och värnar också om personalen och arbetslaget. På skolan strävar vi efter att utveckla ... Visa mer
Liten skola med känsla
Speciallärare mot svenska

Vill du jobba i en skola som har kommit långt med Trygghet och Arbetsro? Vill du hjälpa elever att hitta verktygen för att tro på sina förmågor och nå sina mål?
Vi är en F – 5 skola med 125 elever. Skolan startades 1994 av föräldrar. Myrstugubergets Friskola ligger i Masmo i Huddinge kommun.
Vi sätter eleven i centrum och värnar också om personalen och arbetslaget. På skolan strävar vi efter att utveckla vår pedagogik och metodik. Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra. ”Vi dukar bordet tillsammans”.
Genom din roll medverkar du till att våra elever som är i behov av särskilt stöd får ett individanpassat bemötande som leder till ökad måluppfyllelse. Du bidrar till att eleven känner delaktighet och får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar, med fokus på en god självkänsla. Arbetet innebär att du som speciallärare arbetar direkt med eleverna. I arbetsuppgifterna ingår förutom att du undervisar elever, att du ger stöd och råd till lärarna och arbetslag om anpassningar inom klassens ram. Du skriver åtgärdsprogram av god kvalitet, som tas fram i samråd med kollegor, elever och vårdnadshavare.
Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande uppdrag och trevlig gemenskap med duktiga medarbetare. Pedagogiska måltider, friskvård, relevant fortbildning och tillgång till elevhälsoteam ser vi som självklara inslag i vår personalpolicy. Verksamheten är nu i en viktig utvecklingsfas så du får stora möjligheter att påverka uppdragets innehåll och dess utformning för framtiden.
Vi välkomnar dig med speciallärarutbildning att jobba med elever i åk F – 5 med omfattning 80%.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst och tillträdes 12 aug eller enligt överenskommelse.

Provtjänstgöring 6 månader.

Ansökan skickas till:
Kristina Ståhl (rektor) 0703-17 71 64
e-post: [email protected] Visa mindre

Fritidsledare, Vaktmästare med It kompetens,

Ansök    Jan 23    Mybe AB    Fritidsledare
Vi söker DIG som kan ta ett stort egenansvar, är kreativ, flexibel och vill samarbeta i arbetslag! Fritidsledare, vaktmästare med IT kompetens, . Vi söker dig som har en bred kunskap och intresse för arbete på fritids, vaktmästeri och IT. Vi vill att du arbetar ca 60% uppdelat på 4 – 5 dagar/vecka. Uppdraget medför ett stort egenansvar med varierande arbetsuppgifter. Du är öppen för utmaningar och tycker det är spännande med problemlösning. Arbetsbelastni... Visa mer
Vi söker DIG som kan ta ett stort egenansvar, är kreativ, flexibel och vill samarbeta i arbetslag!
Fritidsledare, vaktmästare med IT kompetens, .
Vi söker dig som har en bred kunskap och intresse för arbete på fritids, vaktmästeri och IT.
Vi vill att du arbetar ca 60% uppdelat på 4 – 5 dagar/vecka.
Uppdraget medför ett stort egenansvar med varierande arbetsuppgifter. Du är öppen för utmaningar och tycker det är spännande med problemlösning. Arbetsbelastningen är varierad och du behöver kunna skapa strukturer och prioritera.
Vi ser oss en person som är nyfiken, öppen för att vilja hjälpa till med saker som kan uppkomma i en skola.
Du kommer ha elevkontakt och behöver då kunna hantera elever och situationer som uppkommer.
Kommunikation med kollegor och barn är grunden för att skapa goda relationer.
Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är en liten skola med ca 125 elever i årskurserna f-5. Skolan startades 1994 av engagerade föräldrar.
Vi sätter eleven i centrum och värnar om personalen och arbetslaget.
Vill du arbeta med egenansvar, vara kreativ, flexibel och samarbeta med elever och kollegor? Kontakta oss!
Tjänsten är ett vikariat på 5 månader och kan komma att förlängas.
Tillträde den ca 1 mars 2024. Visa mindre

Kurator

Ansök    Jul 8    Mybe AB    Kurator
Liten skola med känsla Vill du jobba som kurator ca 40% i en skola som har kommit långt med trygghet och arbetsro? Vill du hjälpa elever att hitta verktygen för att tro på sina förmågor och nå sina mål? Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam och arbeta utifrån skolans arbete med trygghet och arbetsro. Du behöver ha adekvat utbildning för tjänsten och erfarenhet att jobba med barn. Vi är en F – 5 skola med 125 elever. Skolan startades 1994 av föräldrar.... Visa mer
Liten skola med känsla
Vill du jobba som kurator ca 40% i en skola som har kommit långt med trygghet och arbetsro? Vill du hjälpa elever att hitta verktygen för att tro på sina förmågor och nå sina mål?
Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam och arbeta utifrån skolans arbete med trygghet och arbetsro. Du behöver ha adekvat utbildning för tjänsten och erfarenhet att jobba med barn.
Vi är en F – 5 skola med 125 elever. Skolan startades 1994 av föräldrar. Myrstugubergets Friskola ligger i Masmo i Huddinge kommun.
Vi sätter eleven i centrum och värnar också om personalen och arbetslaget. På skolan strävar vi efter att utveckla vår pedagogik och metodik. Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra. ”Vi dukar bordet tillsammans”.
Genom din roll medverkar du till att våra elever känner delaktighet och får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar, med fokus på en god självkänsla.
Arbetet innebär att du som kurator har elevsamtal, trygghetssamtal med alla elever två ggr per läsår, följer upp elevfrånvaro, har dialoger med socialtjänsten/frånvaroteam mfl, arbetar för trygghet och arbetsro i samråd med kollegor, elever och vårdnadshavare.
Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande uppdrag och trevlig gemenskap med duktiga medarbetare. Pedagogiska måltider, friskvård, relevant fortbildning och tillgång till elevhälsoteam ser vi som självklara inslag i vår personalpolicy. Vi är nu i en viktig utvecklingsfas så du får stora möjligheter att påverka uppdragets innehåll och dess utformning för framtiden. Hur kan vi tillsammans ytterligare utveckla och förebyggande trygghet och arbetsro i dagens skola?
Vi välkomnar dig med relevant utbildning att jobba med elever i åk F – 5 med omfattning 40%.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst och tillträdes 12 aug eller enligt överenskommelse.
Provtjänstgöring 6 månader.

Ansökan skickas till:
Kristina Ståhl (rektor) 0703-17 71 64
e-post: [email protected] Visa mindre

Lärare för yngre åldrar ca 50%

Liten skola med känsla Vi söker DIG som vill jobba hos oss i åk 1 – 2. Tjänsten är ca 50 %. Du är utbildad lärare mot de yngre åldrarna. Du samarbetar med klasslärare i åk 1 och åk 2 och har för året NO, Ma och ger extra stöd till elever. Tillsammans arbetar ni med klasserna för att möta upp och utmana varje elev utifrån egna förutsättningar. Du är personen som vill utveckla både dig själv och vara med i skolans utveckling. ”Vi dukar bordet tillsamma... Visa mer
Liten skola med känsla
Vi söker DIG som vill jobba hos oss i åk 1 – 2. Tjänsten är ca 50 %.

Du är utbildad lärare mot de yngre åldrarna.

Du samarbetar med klasslärare i åk 1 och åk 2 och har för året NO, Ma och ger extra stöd till elever.
Tillsammans arbetar ni med klasserna för att möta upp och utmana varje elev utifrån egna förutsättningar. Du är personen som vill utveckla både dig själv och vara med i skolans utveckling.
”Vi dukar bordet tillsammans”.
Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i Masmo, Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca 125 elever och fritids. Skolan startades 1994 av föräldrar. Myrstugubergets Friskola tillhör Metapontums skolor i Atvexa gruppen.


Eleven i centrum, trygghet och arbetsro är gemensamma bitar som vi jobbar för, samtidigt som vi värnar om personalen och arbetslaget.
Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra med ett stort engagemang och ta ansvar för en bra verksamhet. Under året arbetar vi med kollegialt lärande med språkutvecklande arbetssätt, systematiskt kvalitetsarbete mm.

Läs lite mer om oss på vår hemsida www.myrstuguskolan.se

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning.
Tillträde enligt överenskommelse senast jan 2024.


Ansökan skickas till:
Rektor Kicki Ståhl 0703-177164
e-post: [email protected] Visa mindre

Skolkurator 1 d/v

Ansök    Jun 5    Mybe AB    Skolkurator
Liten skola med känsla. Vi söker DIG som gärna är äldre/pensionerad och vill arbeta med barn 1 d/v! Trygghetssamtal, samtal med elever samt del av Elevhälsoteamet kommer vara dina huvudsakliga uppgifter. Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i Masmo, Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca 125 elever och fritids. Skolan startades 1994 av föräldrar. Eleven i centrum, trygghet och arbetsro är gemensamma bitar som vi jobbar ... Visa mer
Liten skola med känsla.
Vi söker DIG som gärna är äldre/pensionerad och vill arbeta med barn 1 d/v!
Trygghetssamtal, samtal med elever samt del av Elevhälsoteamet kommer vara dina huvudsakliga uppgifter.
Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i Masmo, Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca 125 elever och fritids. Skolan startades 1994 av föräldrar.
Eleven i centrum, trygghet och arbetsro är gemensamma bitar som vi jobbar för, samtidigt som vi värnar om personalen och arbetslaget.
Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra med ett stort engagemang och ta ansvar för en bra verksamhet.
Läs lite mer om oss på vår hemsida www.myrstuguskolan.se
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning 1 dag per vecka.
Tillträde den 10 aug 2023.
Ansökan skickas till:
Rektor Kicki Ståhl 0703-177164
e-post: [email protected] Visa mindre

Grundskolelärare åk 1

Liten skola med känsla. Vi söker DIG som vill jobba hos oss som klasslärare i åk 1 Du är utbildad lärare mot de yngre åldrarna och behörig i svenska samt annat/andra ämnen. Du är en av två grundskolelärare som kommer att ha huvudansvar i åk 1 med 24 elever. Tillsammans arbetar ni med klassen för att möta upp och utmana varje elev utifrån egna förutsättningar. Du är personen som vill utveckla både dig själv och vara med i skolans utveckling. ”Vi dukar borde... Visa mer
Liten skola med känsla. Vi söker DIG som vill jobba hos oss som klasslärare i åk 1
Du är utbildad lärare mot de yngre åldrarna och behörig i svenska samt annat/andra ämnen.
Du är en av två grundskolelärare som kommer att ha huvudansvar i åk 1 med 24 elever. Tillsammans arbetar ni med klassen för att möta upp och utmana varje elev utifrån egna förutsättningar. Du är personen som vill utveckla både dig själv och vara med i skolans utveckling. ”Vi dukar bordet tillsammans”.
Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i Masmo, Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca 125 elever och fritids. Skolan startades 1994 av föräldrar.
Eleven i centrum, trygghet och arbetsro är gemensamma bitar som vi jobbar för, samtidigt som vi värnar om personalen och arbetslaget.
Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra med ett stort engagemang och ta ansvar för en bra verksamhet. Under kommande år fortsätter vi att jobba gemensamt med elevstöd, kunskapsmatriser och systematiskt kvalitetsarbete.
Läs lite mer om oss på vår hemsida www.myrstuguskolan.se
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning.
Tillträde den 11 aug 2021.
Ansökan skickas till:
Rektor Kicki Ståhl 0703-177164
e-post: [email protected] Visa mindre

Grundskolelärare mot yngre åldrar

Liten skola med känsla Vi söker DIG som vill jobba hos oss som klasslärare i åk 1 tjänsten är 100%. Du är utbildad lärare mot de yngre åldrarna och behörig i svenska samt annat/andra ämnen. Du är väl förtrogen med LGR 11 och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Du kommer att ha huvudansvar i åk 1 med 24 elever och samarbeta med lärare i F-klass och åk 2. Vi har ytterligare en övergripande lärare och fler pedagoger i arbetslag... Visa mer
Liten skola med känsla
Vi söker DIG som vill jobba hos oss
som klasslärare i åk 1
tjänsten är 100%.

Du är utbildad lärare mot de yngre åldrarna och behörig i svenska samt annat/andra ämnen.
Du är väl förtrogen med LGR 11 och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Du kommer att ha huvudansvar i åk 1 med 24 elever och samarbeta med lärare i F-klass och åk 2. Vi har ytterligare en övergripande lärare och fler pedagoger i arbetslaget för att möta upp och utmana varje elev utifrån egna förutsättningar. Du är personen som vill utveckla både dig själv och vara med i skolans utveckling. ”Vi dukar bordet tillsammans”.

Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i Masmo Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca 125 elever och fritids. Skolan startades 1994 av föräldrar.

Eleven i centrum, trygghet och arbetsro är gemensamma bitar som vi jobbar för, samtidigt som vi värnar om personalen och arbetslaget.
Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra med ett stort engagemang och ta ansvar för en bra verksamhet. Under kommande år fortsätter vi att jobba gemensamt med elevstöd, kunskapsmatriser och systematiskt kvalitetsarbete.

Läs lite mer om oss på vår hemsida www.myrstuguskolan.se

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning.
Tillträde den 11 aug 2020.


Ansökan skickas till:
Rektor Kicki Ståhl 0703-177164
e-post: [email protected] Visa mindre

Grundskolelärare mot yngre åldrar

Liten skola med känsla Vi söker DIG som vill jobba hos oss som lärare i åk 1 och 2. Tjänsten är 100%. Du är utbildad lärare mot de yngre åldrarna och behörig i ma samt annat/andra ämnen. Du är väl förtrogen med LGR 11 och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Tjänsten i år är undervisning i åk 1 och 2 där du samarbetar med lärare i F-klass, åk 1 och 2. Våra grupper är ca 24 elever/grupp och där varje elev får möjlighet att utv... Visa mer
Liten skola med känsla
Vi söker DIG som vill jobba hos oss
som lärare i åk 1 och 2. Tjänsten är 100%.

Du är utbildad lärare mot de yngre åldrarna och behörig i ma samt annat/andra ämnen.
Du är väl förtrogen med LGR 11 och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Tjänsten i år är undervisning i åk 1 och 2 där du samarbetar med lärare i F-klass, åk 1 och 2. Våra grupper är ca 24 elever/grupp och där varje elev får möjlighet att utvecklas utifrån egna förutsättningar. Vi jobbar i halvklasser med svenska och matematik.
Du är personen som vill utveckla både dig själv och vara med i skolans utveckling. ”Vi dukar bordet tillsammans”.

Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i Masmo Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca 125 elever och fritids. Skolan startades 1994 av föräldrar.

Eleven i centrum, trygghet och arbetsro är gemensamma bitar som vi jobbar för, samtidigt som vi värnar om personalen och arbetslaget.
Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra med ett stort engagemang och ta ansvar för en bra verksamhet. Under kommande år fortsätter vi att jobba gemensamt med elevstöd, kunskapsmatriser och systematiskt kvalitetsarbete.

Läs lite mer om oss på vår hemsida www.myrstuguskolan.se

Tjänsten är ett vikariat under 1 år för föräldraledighet och kan bli en tillsvidaretjänst.
Tillträde ca den 11 aug 2020.

Ansökan skickas till:
Rektor Kicki Ståhl 0703-177164
e-post: [email protected] Visa mindre

Musiklärare 20% åk 1-5

Liten skola med känsla Vi söker DIG som vill jobba hos oss som musiklärare. Tjänsten är 20%. Du är utbildad musiklärare och vill jobba en dag per vecka. Du kommer att ha huvudansvar för musikämnet. Våra grupper är ca 24 elever/grupp och där varje elev får möjlighet att utvecklas utifrån egna förutsättningar. Musiken sker under en dag per vecka och det finns möjlighet till undervisning i halvklass. Har du behörighet i andra ämnen finns möjlighet att ut... Visa mer
Liten skola med känsla
Vi söker DIG som vill jobba hos oss
som musiklärare. Tjänsten är 20%.

Du är utbildad musiklärare och vill jobba en dag per vecka.

Du kommer att ha huvudansvar för musikämnet. Våra grupper är ca 24 elever/grupp och där varje elev får möjlighet att utvecklas utifrån egna förutsättningar. Musiken sker under en dag per vecka och det finns möjlighet till undervisning i halvklass.
Har du behörighet i andra ämnen finns möjlighet att utöka tjänsten.

Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i Masmo Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca 125 elever och fritids. Skolan startades 1994 av föräldrar.

Eleven i centrum, trygghet och arbetsro är gemensamma bitar som vi jobbar för, samtidigt som vi värnar om personalen och arbetslaget.
Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra med ett stort engagemang och ta ansvar för en bra verksamhet. Under kommande år fortsätter vi att jobba gemensamt med elevstöd, kunskapsmatriser och systematiskt kvalitetsarbete.

Läs lite mer om oss på vår hemsida www.myrstuguskolan.se

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning.
Tillträde den 11 aug 2020.

Ansökan skickas till
Rektor Kicki Ståhl 0703-177164
e-post: [email protected] Visa mindre

Lärare mot fritidshem / fritidspedagog

Myrstugubergets friskola                      www.myrstuguskolan.seLiten skola med känslaVi söker DIG som vill jobba hos osssom Lärare mot fritidshem/fritidspedagogtjänsten är 60 - 100%.  Du har utbildning som Lärare mot fritidshem/fritidspedagog och vill arbeta på vårt fritids mot yngre åldrar. För högre tjänstgöring jobbar du också med elevstöd/lärarassistent i åk 1 – 2. Du kommer att ha läraransvar på vårt fritidshem tillsammans med övriga pedagoger och... Visa mer
Myrstugubergets friskola                      www.myrstuguskolan.seLiten skola med känslaVi söker DIG som vill jobba hos osssom Lärare mot fritidshem/fritidspedagogtjänsten är 60 - 100%.  Du har utbildning som Lärare mot fritidshem/fritidspedagog och vill arbeta på vårt fritids mot yngre åldrar. För högre tjänstgöring jobbar du också med elevstöd/lärarassistent i åk 1 – 2. Du kommer att ha läraransvar på vårt fritidshem tillsammans med övriga pedagoger och driva arbetet framåt och möta upp och utmana varje elev utifrån egna förutsättningar.  Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i  Masmo Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca 125 elever och fritids. Skolan startades 1994 av föräldrar.  Eleven i centrum, trygghet och arbetsro är gemensamma bitar som vi jobbar för, samtidigt som vi värnar om personalen och arbetslaget. Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra med ett stort engagemang och ta ansvar för en bra verksamhet. Under kommande år fortsätter vi att jobba gemensamt med läroplanen som grund i planering och genomförande av alla aktiviteter, tematiskt arbetssätt och systematiskt kvalitetsarbete. Läs lite mer om oss på vår hemsida www.myrstuguskolan.se  Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Tillträde den 12 aug 2019.                   Ansökan skickas till: Kristina Ståhl (rektor) 0703-17 71 64 e-post: [email protected] Visa mindre

Fritidspedagog / Fritidsledare

Liten skola med känslaVi söker DIG som vill jobba hos osssom Lärare mot fritidshem/fritidspedagogtjänsten är 50-63%  Du har utbildning som Lärare mot fritidshem/fritidspedagog/fritidsledare och vill arbeta på vårt fritids mot yngre åldrar F-klass – åk 5Du kommer att ha läraransvar på vårt fritidshem tillsammans med övriga pedagoger och driva arbetet framåt och möta upp och utmana varje elev utifrån egna förutsättningar.  Skolan vi arbetar på heter Myrstugu... Visa mer
Liten skola med känslaVi söker DIG som vill jobba hos osssom Lärare mot fritidshem/fritidspedagogtjänsten är 50-63%  Du har utbildning som Lärare mot fritidshem/fritidspedagog/fritidsledare och vill arbeta på vårt fritids mot yngre åldrar F-klass – åk 5Du kommer att ha läraransvar på vårt fritidshem tillsammans med övriga pedagoger och driva arbetet framåt och möta upp och utmana varje elev utifrån egna förutsättningar.  Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i  Masmo Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca 125 elever och fritids. Skolan startades 1994 av föräldrar.  Eleven i centrum, trygghet och arbetsro är gemensamma bitar som vi jobbar för, samtidigt som vi värnar om personalen och arbetslaget. Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra med ett stort engagemang och ta ansvar för en bra verksamhet. Under kommande år fortsätter vi att jobba gemensamt med läroplanen som grund i planering och genomförande av alla aktiviteter, tematiskt arbetssätt och systematiskt kvalitetsarbete. Läs lite mer om oss på vår hemsida www.myrstuguskolan.se  Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställningTillträde den 19 aug 2019.                  Ansökan skickas till:Kristina Ståhl (rektor) 0703-17 71 64e-post: [email protected] Visa mindre

Lärare i grundskolan

Liten skola med känslaVi söker DIG som vill jobba hos osssom klasslärare i åk 5 tjänsten är 100%.  Du har utbildning som grundskollärare och kommer att ha huvudansvar för åk 5 med 20 elever. Vid din sida som klasslärare samarbetar du med flera lärare i arbetslaget åk 3-5 och möter upp och utmanar varje elev utifrån egna förutsättningar. Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i  Masmo Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca ... Visa mer
Liten skola med känslaVi söker DIG som vill jobba hos osssom klasslärare i åk 5 tjänsten är 100%.  Du har utbildning som grundskollärare och kommer att ha huvudansvar för åk 5 med 20 elever. Vid din sida som klasslärare samarbetar du med flera lärare i arbetslaget åk 3-5 och möter upp och utmanar varje elev utifrån egna förutsättningar. Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i  Masmo Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca 125 elever och fritids. Skolan startades 1994 av föräldrar.  Eleven i centrum, trygghet och arbetsro är gemensamma bitar som vi jobbar för, samtidigt som vi värnar om personalen och arbetslaget. Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra med ett stort engagemang och ta ansvar för en bra verksamhet. Under kommande år fortsätter vi att jobba gemensamt med kunskapsmatriser, tematiskt arbetssätt och systematiskt kvalitetsarbete. Läs lite mer om oss på vår hemsida www.myrstuguskolan.se  Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning. Tillträde den 13 aug 2019.                  Ansökan skickas till:Margareta [email protected] Visa mindre

Grundskollärare

Myrstugubergets friskola                      www.myrstuguskolan.seLiten skola med känslaVi söker DIG som vill jobba hos osssom klasslärare i åk 1 tjänsten är 100%.  Du behöver ha utbildning som lärare mot de yngre åldrarna och behörighet i svenska samt annat/andra ämnen. Du kommer att ha huvudansvar i åk 1 med 24 elever och samarbeta med lärare i F-klass och åk 2. Vi har ytterligare en övergripande lärare och fler pedagoger i arbetslaget för att möta upp ... Visa mer
Myrstugubergets friskola                      www.myrstuguskolan.seLiten skola med känslaVi söker DIG som vill jobba hos osssom klasslärare i åk 1 tjänsten är 100%.  Du behöver ha utbildning som lärare mot de yngre åldrarna och behörighet i svenska samt annat/andra ämnen. Du kommer att ha huvudansvar i åk 1 med 24 elever och samarbeta med lärare i F-klass och åk 2. Vi har ytterligare en övergripande lärare och fler pedagoger i arbetslaget för att möta upp och utmana varje elev utifrån egna förutsättningar.  Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i  Masmo Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca 125 elever och fritids. Skolan startades 1994 av föräldrar.  Eleven i centrum, trygghet och arbetsro är gemensamma bitar som vi jobbar för, samtidigt som vi värnar om personalen och arbetslaget. Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra med ett stort engagemang och ta ansvar för en bra verksamhet. Under kommande år fortsätter vi att jobba gemensamt med kunskapsmatriser, tematiskt arbetssätt och systematiskt kvalitetsarbete. Läs lite mer om oss på vår hemsida www.myrstuguskolan.se  Tjänsten är en tillsvidaretjänst med provanställning. Tillträde den 12 aug 2019. Ansökan skickas till: Kristina Ståhl (rektor) 0703-17 71 64 e-post: [email protected] Visa mindre

Grundskollärare

 Myrstugubergets friskola                      www.myrstuguskolan.se Liten skola med känslaVi söker DIG som vill jobba hos osssom lärare. Tjänsten är 80-100%.  Du har utbildning som grundskolelärare och ämnesbehörighet i matematik och gärna med ett teoretiskt ämne/slöjd/musik.  Du kommer att ha huvudansvar för dina ämnen i några klasser. Största delen av undervisningen är för åk 4 – 5 där våra grupper är 16 – 21 elever/grupp och där varje elev får möjlighe... Visa mer
 Myrstugubergets friskola                      www.myrstuguskolan.se Liten skola med känslaVi söker DIG som vill jobba hos osssom lärare. Tjänsten är 80-100%.  Du har utbildning som grundskolelärare och ämnesbehörighet i matematik och gärna med ett teoretiskt ämne/slöjd/musik.  Du kommer att ha huvudansvar för dina ämnen i några klasser. Största delen av undervisningen är för åk 4 – 5 där våra grupper är 16 – 21 elever/grupp och där varje elev får möjlighet att utvecklas utifrån egna förutsättningar.  Skolan vi arbetar på heter Myrstugubergets Friskola och är belägen i  Masmo Huddinge kommun. Vi är en F – 5 skola med ca 125 elever och fritids. Skolan startades 1994 av föräldrar.  Eleven i centrum, trygghet och arbetsro är gemensamma bitar som vi jobbar för, samtidigt som vi värnar om personalen och arbetslaget. Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra med ett stort engagemang och ta ansvar för en bra verksamhet. Under kommande år fortsätter vi att jobba gemensamt med kunskapsmatriser, tematiskt arbetssätt och systematiskt kvalitetsarbete. Läs lite mer om oss på vår hemsida www.myrstuguskolan.se  Tjänsten är en tillsvidareanställning med provtjänstgöring. Tillträde den 12 aug 2019. Ansökan skickas till;Kristina Ståhl (rektor) 0703-17 71 64e-post: [email protected] Visa mindre