Lediga jobb som Speciallärare i Huddinge

Se lediga jobb som Speciallärare i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Teacher, Special Education, Swedish, Swedish as Second Language

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English. IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.


IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


Vi önskar nu stärka vårt Special Education Team med ytterligare en Speciallärare i Svenska/SVA!

Internationella Engelska Skolan är en av de största friskoleorganisationerna i Sverige, med fyrtiotre skolor över hela landet. Internationella Engelska Skolan Huddinge har 640 elever i årskurs 6-9. Skolan är tvåspråkig med instruktioner på både svenska och engelska och du kommer att ingå i ett mycket starkt Lärarkollektiv. Vi finns mellan Visättra och Solgård i Huddinge, Stockholm, som är ett område under stor utveckling.

Vår pedagogiska filosofi:

· Att behärska det engelska språket, nyckeln till världen

· En säker och ordnad miljö, där lärare kan undervisa och eleverna lär sig

· Höga akademiska förväntningar

Mer information om vår skola finns på www.huddinge.engelska.se. för årskurs 6 till 9 från augusti 2024! 

Det är viktigt att du är svensksspråkig och har grundskollärarutbildning i svenska och SVA, samt är förtrogen med Skolverkets styrdokument.

Då delar av undervisningen sker på engelska och delar av kollegiet är engelskspråkiga behöver du själv kunna kommunicera på engelska. 

Du kommer att arbeta med elever, stötta lärare i arbetet med att anpassa lärmiljön/utforma extra anpassningar, göra kartläggningar och skriva ÅP,  samarbete med EHT. Ditt uppdrag innebär bl. a. att  bidra till att utveckla lärmiljön och anpassa läromedel för elever med inlärning,  läs, skriv, tal och kommunikationssvårigheter.

Vi har ett starkt elevhälsoteam med såväl specialpedagog som speciallärare, skolsköterskor, en kurator, akademiskt ansvarig, SYV, en specialpedagog, som samtliga leds av vår biträdande rektor med ansvar för EHT. Du kommer ingå i ett mycket välfungerande team som vill fortsätta att utvecklas och utbildas under det kommande läsåret. Personligen är du en tydlig, trygg och samarbetsinriktad ledare som har elevens måluppfyllelse i fokus. Du vill möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor. 

Känns det lockande?

Skicka i så fall en ansökan till Max Ljungberg, [email protected] med referens 'Speciallärare SV/SVA'. Visa mindre

Speciallärare till specialpedagogisk verksamhet på Sågbäcksgymnasiet

Ansök    Apr 17    Huddinge kommun    Speciallärare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Sågbäcksgymnasiet är en kommunal gymnasie- och anpassad gymnasieskola i Huddinge kommun. Vi utbildar våra elever företrädesvis inom olika yrkesprogram och introduktionsprogram. Vi erbjuder dig en stimulerande arb... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Sågbäcksgymnasiet är en kommunal gymnasie- och anpassad gymnasieskola i Huddinge kommun. Vi utbildar våra elever företrädesvis inom olika yrkesprogram och introduktionsprogram. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare samt ett nära samarbete med olika branscher. Vi har fina renoverade lokaler och eleverna får utveckla sina praktiska färdigheter i våra välutrustade kök och verkstäder. Inom vår verksamhet på Introduktionsprogrammet inriktning Individuellt alternativ, erbjuder vi en specialpedagogisk verksamhet för elever med långvarig problematisk skolfrånvaro eller särskilt stora behov av stöd i sin skolsituation.

-

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består till hälften av undervisning i svenska, och eventuellt annat ämne, samt mentorskap för elever inom skolans specialpedagogiska verksamhet på introduktionsprogrammet. I mentorskapet för den aktuella elevgruppen ingår en stor del relationsskapande och motiverande arbete samt samordnande av insatser inom och utanför skolan för ökad skolnärvaro och måluppfyllelse. Tillsammans med övriga undervisande lärare och kollegor utvecklar ni undervisningen och arbetar systematiskt och skolutvecklande för ökad tillgänglighet i lärandet för eleverna inom den specialpedagogiska verksamheten. Utöver undervisning och mentorskap innehåller tjänsten ett samordnande uppdrag för den specialpedagogiska verksamheten i form av kartläggning och pedagogisk bedömning av elever i samband med antagning och överlämning från grundskolan. Tjänsten innebär även handledning av kollegor beträffande ledning och stimulans, anpassningar och särskilt stöd.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare och har gedigen erfarenhet av att arbeta med elever med långvarig problematisk skolfrånvaro samt särskilt stora stödbehov. Du har en ämneskompetens inom svenska, gärna i kombination med annat ämne. Du har stor erfarenhet av att arbeta med utredningar om särskilt stöd, åtgärdsprogram och undervisning av elever med stora behov av pedagogiskt och socialt stöd.

Du är trygg och tydlig i din ledarroll och har en god förmåga att skapa lärande för dina elever. Du arbetar formativt och aktivt för inkludering och tillgängligt lärande utifrån elevs behov och förutsättningar. Du har god erfarenhet av dokumentation, uppföljning och återkoppling av elevens progression samt tydliggöra pedagogiska och didaktiska verktyg för att säkerställa en god lärmiljö. Du har dokumenterad erfarenhet av handledning av kollegor samt samverkan med aktörer utanför skolan, tex BUP, socialtjänst, habilitering. Dokumenterad erfarenhet av arbetsledande uppdrag är meriterande.

Du värdesätter det gemensamma lagarbetet, har lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är bra på att kommunicera, skapa relationer samt är lösningsfokuserad. Vi söker dig som har höga förväntningar på elevens möjlighet till personlig och kunskapsmässig utveckling.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Speciallärare svenska

Ansök    Jul 8    Mybe AB    Speciallärare
Liten skola med känsla Speciallärare mot svenska Vill du jobba i en skola som har kommit långt med Trygghet och Arbetsro? Vill du hjälpa elever att hitta verktygen för att tro på sina förmågor och nå sina mål? Vi är en F – 5 skola med 125 elever. Skolan startades 1994 av föräldrar. Myrstugubergets Friskola ligger i Masmo i Huddinge kommun. Vi sätter eleven i centrum och värnar också om personalen och arbetslaget. På skolan strävar vi efter att utveckla ... Visa mer
Liten skola med känsla
Speciallärare mot svenska

Vill du jobba i en skola som har kommit långt med Trygghet och Arbetsro? Vill du hjälpa elever att hitta verktygen för att tro på sina förmågor och nå sina mål?
Vi är en F – 5 skola med 125 elever. Skolan startades 1994 av föräldrar. Myrstugubergets Friskola ligger i Masmo i Huddinge kommun.
Vi sätter eleven i centrum och värnar också om personalen och arbetslaget. På skolan strävar vi efter att utveckla vår pedagogik och metodik. Vi är en skola i ständig utveckling där du kan bidra. ”Vi dukar bordet tillsammans”.
Genom din roll medverkar du till att våra elever som är i behov av särskilt stöd får ett individanpassat bemötande som leder till ökad måluppfyllelse. Du bidrar till att eleven känner delaktighet och får möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar, med fokus på en god självkänsla. Arbetet innebär att du som speciallärare arbetar direkt med eleverna. I arbetsuppgifterna ingår förutom att du undervisar elever, att du ger stöd och råd till lärarna och arbetslag om anpassningar inom klassens ram. Du skriver åtgärdsprogram av god kvalitet, som tas fram i samråd med kollegor, elever och vårdnadshavare.
Vi erbjuder ett självständigt och stimulerande uppdrag och trevlig gemenskap med duktiga medarbetare. Pedagogiska måltider, friskvård, relevant fortbildning och tillgång till elevhälsoteam ser vi som självklara inslag i vår personalpolicy. Verksamheten är nu i en viktig utvecklingsfas så du får stora möjligheter att påverka uppdragets innehåll och dess utformning för framtiden.
Vi välkomnar dig med speciallärarutbildning att jobba med elever i åk F – 5 med omfattning 80%.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst och tillträdes 12 aug eller enligt överenskommelse.

Provtjänstgöring 6 månader.

Ansökan skickas till:
Kristina Ståhl (rektor) 0703-17 71 64
e-post: [email protected] Visa mindre

Teacher, Mathematics, Special Education

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Vi önskar nu stärka vårt Special Education Team med ytterligare en utbildad Speciallärare!

Internationella Engelska Skolan är en av de största friskoleorganisationerna i Sverige, med fyrtiotre skolor över hela landet. Internationella Engelska Skolan Huddinge har 640 elever i årskurs 6-9. Skolan är tvåspråkig med instruktioner på både svenska och engelska och du kommer att ingå i ett mycket starkt Lärarkollektiv. Vi finns mellan Visättra och Solgård i Huddinge, Stockholm, som är ett område under stor utveckling.

Vår pedagogiska filosofi:

· Att behärska det engelska språket, nyckeln till världen

· En säker och ordnad miljö, där lärare kan undervisa och eleverna lär sig

· Höga akademiska förväntningar

Mer information om vår skola finns på www.huddinge.engelska.se. för årskurs 6 till 9 från augusti 2024! 

Det är viktigt att du har grundskollärarutbildning i matematik och gärna något mer ämne, samt är förtrogen med Skolverkets styrdokument.

Då delar av undervisningen sker på engelska och delar av kollegiet är engelskspråkiga behöver du själv kunna kommunicera på engelska. 

Du kommer att arbeta med elever, stötta lärare i arbetet med att anpassa lärmiljön/utforma extra anpassningar, göra kartläggningar och skriva ÅP,  samarbete med EHT. Ditt uppdrag innebär bl. a. att  bidra till att utveckla lärmiljön och anpassa läromedel för elever med inlärning,  läs, skriv, tal och kommunikationssvårigheter.

Vi har ett starkt elevhälsoteam med såväl specialpedagog som speciallärare, skolsköterskor, en kurator, akademiskt ansvarig, SYV, en specialpedagog, som samtliga leds av vår biträdande rektor med ansvar för EHT. Du kommer ingå i ett mycket välfungerande team som vill fortsätta att utvecklas och utbildas under det kommande läsåret. Personligen är du en tydlig, trygg och samarbetsinriktad ledare som har elevens måluppfyllelse i fokus. Du vill möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor. 

Känns det lockande?

Skicka i så fall en ansökan till Max Ljungberg, [email protected] med referens 'Speciallärare SV/SVA'. Visa mindre

Speciallärare till anpassad gymnasieskola på Sågbäcksgymnasiet

Ansök    Apr 2    Huddinge kommun    Speciallärare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Sågbäcksgymnasiet är en kommunal gymnasie- och anpassad gymnasieskola i Huddinge kommun. Vi utbildar våra elever företrädesvis inom olika yrkesprogram och introduktionsprogram. Vi erbjuder dig en stimulerande arb... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Sågbäcksgymnasiet är en kommunal gymnasie- och anpassad gymnasieskola i Huddinge kommun. Vi utbildar våra elever företrädesvis inom olika yrkesprogram och introduktionsprogram. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare samt ett nära samarbete med olika branscher. Vi har fina renoverade lokaler och eleverna får utveckla sina praktiska färdigheter i våra välutrustade kök och verkstäder. Inom vår anpassade gymnasieskola studerar eleverna på Programmet för fordonsvård och transport eller på Programmet för hotell, restaurang och bageri.

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av undervisning och mentorskap för elever med funktionsvariationer inom anpassad gymnasieskolas båda nationella program. Tillsammans med övriga lärare, socialpedagog och elevassistenter utvecklar ni verksamheten och arbetar ämnesövergripande och skolutvecklande för ökad tillgänglighet i lärandet.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare och har gedigen erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Du har en bred ämneskompetens och kan ge specifikt stöd i läs- och skrivutveckling, struktur och studieteknik.

Du är trygg och tydlig i din ledarroll och har en god förmåga att skapa lärande för dina elever. Du arbetar formativt och aktivt för inkludering och tillgängligt lärande utifrån elevs behov och förutsättningar. Du har god erfarenhet av dokumentation, uppföljning och återkoppling av elevens progression samt tydliggöra pedagogiska och didaktiska verktyg för att säkerställa en god lärmiljö.

Du värdesätter det gemensamma lagarbetet, har lätt för att samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du är bra på att kommunicera, skapa relationer samt är lösningsfokuserad. Vi söker dig som har höga förväntningar på elevens möjlighet till personlig och kunskapsmässig utveckling.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun
det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och
för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner
Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Visa mindre

Teacher, Special Education, Swedish, Swedish as Second Language

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Vi önskar nu stärka vårt Special Education Team med ytterligare en utbildad Speciallärare!

Internationella Engelska Skolan är en av de största friskoleorganisationerna i Sverige, med fyrtiotre skolor över hela landet. Internationella Engelska Skolan Huddinge har 640 elever i årskurs 6-9. Skolan är tvåspråkig med instruktioner på både svenska och engelska och du kommer att ingå i ett mycket starkt Lärarkollektiv. Vi finns mellan Visättra och Solgård i Huddinge, Stockholm, som är ett område under stor utveckling.

Vår pedagogiska filosofi:

· Att behärska det engelska språket, nyckeln till världen

· En säker och ordnad miljö, där lärare kan undervisa och eleverna lär sig

· Höga akademiska förväntningar

Mer information om vår skola finns på www.huddinge.engelska.se. för årskurs 6 till 9 från augusti 2024! 

Det är viktigt att du har grundskollärarutbildning i svenska och SVA, samt är förtrogen med Skolverkets styrdokument.

Då delar av undervisningen sker på engelska och delar av kollegiet är engelskspråkiga behöver du själv kunna kommunicera på engelska. 

Du kommer att arbeta med elever, stötta lärare i arbetet med att anpassa lärmiljön/utforma extra anpassningar, göra kartläggningar och skriva ÅP,  samarbete med EHT. Ditt uppdrag innebär bl. a. att  bidra till att utveckla lärmiljön och anpassa läromedel för elever med inlärning,  läs, skriv, tal och kommunikationssvårigheter.

Vi har ett starkt elevhälsoteam med såväl specialpedagog som speciallärare, skolsköterskor, en kurator, akademiskt ansvarig, SYV, en specialpedagog, som samtliga leds av vår biträdande rektor med ansvar för EHT. Du kommer ingå i ett mycket välfungerande team som vill fortsätta att utvecklas och utbildas under det kommande läsåret. Personligen är du en tydlig, trygg och samarbetsinriktad ledare som har elevens måluppfyllelse i fokus. Du vill möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor. 

Känns det lockande?

Skicka i så fall en ansökan till Max Ljungberg, [email protected] med referens 'Speciallärare SV/SVA'. Visa mindre

Jobba som speciallärare på Sveriges mest personliga bemanningsföretag!

Ansök    Nov 7    PersonalExpressen AB    Speciallärare
Hjärtligt välkommen att arbeta som speciallärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Lärarbemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa en positiv skillnad för människor i deras liv, inte minst för alla de lärare som arbetar tillsammans med oss ute på någon av landets många skolor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår lärare trivs med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som speciallärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Lärarbemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa en positiv skillnad för människor i deras liv, inte minst för alla de lärare som arbetar tillsammans med oss ute på någon av landets många skolor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår lärare trivs med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du ges möjlighet att utvecklas på det personliga planet när du arbetar tillsammans med oss!
Vi samarbetar idag med många skolor runt om i hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du garanterat att finna en plats att trivas på över tid där du samtidigt får det bästa stöd du kan tänka dig från oss som arbetar centralt på PersonalExpressen. Vi ser alltid till att du får det stöd du behöver både i din yrkesroll som lärare i allmänhet samtidigt som vi ser till att du får det stöd du behöver kopplat till specifika saker som sker på plats ute i den skolverksamhet där du arbetar som bemanningskonsult genom oss.
Du som söker en ny utmaning i ditt yrkesliv som lärare samtidigt som du vill vara en del i en arbetsmiljö där du känner dig sedd, uppskattad och respekterad av dina kollegor kommer att passa in perfekt hos oss!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Det finns två olika sätt att arbeta på när man är anställd som lärare hos oss. Det första alternativet innebär att du styr helt och hållet själv över din egen arbetstid där du anmäler dig som tillgänglig i vår app de dagar du själv vill arbeta. Genom detta kan du då bli bokad på olika dagsvikariat på olika skolor olika dagar. Det här ger dig en unik möjlighet att testa på att arbeta på olika arbetsplatser genom oss innan du väljer var du trivs bäst. Det går också utmärkt att kombinera detta alternativ med t.ex. studier eller med andra jobb när du i första hand är intresserad av att arbeta extra till en högre lön på de tider som passar dig.
Det andra alternativet innebär att du anmäler intresse till oss för ett längre uppdrag, såsom ett års- eller terminsuppdrag. Vi får många förfrågningar till oss löpande som varierar i både tjänstgöringsgrad och uppdragstid. Genom dessa två olika alternativ att arbeta med oss kommer du alltid att få ett uppdrag som passar just dig - oavsett hur du själv föredrar att jobba. Det går också utmärkt att variera mellan vilket av de två alternativen du föredrar. Många som jobbar tillsammans med oss väljer till exempel att arbeta på ett heltidsschema vissa delar av året för att andra delar av året arbeta lite mindre. Hos oss får du friheten att välja själv samt ett större utrymme att ge ditt privatliv prioritet under de perioder som det är viktigast för dig - vi är lyhörda som arbetsgivare och gör allt för att våra medarbetare ska trivas hos oss över lång tid!
Utöver friheten att välja själv hur du vill arbeta kommer du hos oss alltid att få en högre lön och bättre villkor än om du är anställd som lärare någon annanstans. Vi är framtidens arbetsgivare och vi förstår att du värdesätter en arbetsgivare högt som värdesätter dig högt tillbaka och som är beredd att kämpa för dig och dina arbetsvillkor - något våra skickliga förhandlare alltid kommer att göra för dig inför varje nytt läraruppdrag du påbörjar hos någon av de många skolor vi samarbetar med.
Vi har läraruppdrag att erbjuda inom alla skolämnen och alla årskurser!
På PersonalExpressen har vi läraruppdrag att erbjuda inom alla skolämnen och alla årskurser. Hos oss hittar du alltid hem oavsett om du kan undervisa i SO-ämnena, NO-ämnena, språkämnena, idrott, musik eller något annat. Våra samarbetsskolor återfinns över hela Sverige!
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lärarbemanning - vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig och förhoppningsvis även att inom kort få hitta ditt första läraruppdrag genom oss! Visa mindre

Speciallärare till trivsam skola i Stockholm med start omgående

Ansök    Feb 20    PersonalExpressen AB    Speciallärare
Hjärtligt välkommen att arbeta som lärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Lärarbemanning! PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa en positiv skillnad för människor i deras liv, inte minst för alla de lärare som arbetar tillsammans med oss ute på någon av landets många skolor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår lärare trivs med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du ges... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som lärare tillsammans med oss på PersonalExpressen Lärarbemanning!
PersonalExpressen är ett bemanningsföretag som finns till för att skapa en positiv skillnad för människor i deras liv, inte minst för alla de lärare som arbetar tillsammans med oss ute på någon av landets många skolor. Vårt ledord är kvalitet och det viktigaste för oss är att du som vår lärare trivs med dina arbetsuppgifter, samtidigt som du känner att du ges möjlighet att utvecklas på det personliga planet när du arbetar tillsammans med oss!
Just nu söker vi efter en speciallärare till en grundskola i Stockholm. Uppdraget är med start snarast möjligt och sträcker sig över hela vårterminen 2024. Vi kan erbjuda en hög timlön och riktigt bra villkor i övrigt om du finns tillgänglig omgående samt är intresserad av att hjälpa oss!
Vi samarbetar idag med många skolor runt om i hela landet, såväl kommunala som privata. Hos oss kommer du garanterat att finna en plats att trivas på över tid där du samtidigt får det bästa stöd du kan tänka dig från oss som arbetar centralt på PersonalExpressen. Vi ser alltid till att du får det stöd du behöver både i din yrkesroll som lärare i allmänhet samtidigt som vi ser till att du får det stöd du behöver kopplat till specifika saker som sker på plats ute i den skolverksamhet där du arbetar som bemanningskonsult genom oss.
Du som söker en ny utmaning i ditt yrkesliv som lärare samtidigt som du vill vara en del i en arbetsmiljö där du känner dig sedd, uppskattad och respekterad av dina kollegor kommer att passa in perfekt hos oss!
Arbeta på dina egna villkor med högre lön!
Hos oss kommer du alltid att få en högre lön och bättre villkor än om du är anställd som lärare någon annanstans. Vi är framtidens arbetsgivare och vi förstår att du värdesätter en arbetsgivare högt som värdesätter dig högt tillbaka och som är beredd att kämpa för dig och dina arbetsvillkor - något våra skickliga förhandlare alltid kommer att göra för dig inför varje nytt läraruppdrag du påbörjar hos någon av de många skolor vi samarbetar med.
Sök in till oss på PersonalExpressen redan idag!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen Lärarbemanning - vi ser fram emot att få börja arbeta tillsammans med dig och hoppas att du ska trivas på ditt första uppdrag i Stockholm nu under vårterminen! Visa mindre

Teacher, Mathematics, Special Education, Ages 12 - 16

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Internationella Engelska Skolan is one of the largest free school organization in Sweden, with forty three schools across the country. Internationella Engelska Skolan Huddinge has 640 students in grades 6-9. The school is bilingual with instructions in both Swedish and English and you will be part of a very strong Teacher Collective. We are located between Visättra and Solgård in Huddinge, Stockholm, which is an area undergoing major development.

Our Educational Philosophy:

· To command the English language, the key to the world

· A safe and orderly environment, in which teachers can teach and students learn

· High academic expectations

More information about our school can be found on www.huddinge.engelska.se.

We are now looking for a Swedish qualified Special Educator for Years 6 to 9 from Januari 2022! 

Please send your application to [email protected] with the reference 'Speciallärare'.Vi önskar nu stärka vårt Special Education Team med ytterligare en utbildad Speciallärare!

Det är viktigt att du har grundskollärarutbildning i matematik, samt är förtrogen med Skolverkets styrdokument.

Då delar av undervisningen sker på engelska och delar av kollegiet är engelskspråkiga behöver du själv kunna kommunicera på engelska. 

Du kommer att arbeta med elever, stötta lärare i arbetet med att anpassa lärmiljön/utforma extra anpassningar, göra kartläggningar och stötta vid arbete med ÅP,  i samarbete med hela vårt EHT. Ditt uppdrag innebär bl. a. att  bidra till att utveckla lärmiljön och anpassa läromedel för elever med inlärning,  läs, skriv, tal och kommunikationssvårigheter.

Vi har ett starkt elevhälsoteam med såväl specialpedagog som speciallärare, skolsköterskor, en kurator, akademiskt ansvarig, SYV, en specialpedagog, som samtliga leds av vår biträdande rektor med ansvar för EHT. Du kommer ingå i ett mycket välfungerande team som vill fortsätta att utvecklas och utbildas under det kommande läsår.Personligen är du är en tydlig, trygg och samarbetsinriktad ledare som har elevens måluppfyllelse i fokus. Du vill möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor. Visa mindre

Speciallärare till Widerströmska Gymnasiet

Ansök    Okt 11    Huddinge kommun    Speciallärare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Widerströmska gymnasiet är en ny gymnasieskola på Campus Flemingsberg som öppnade hösten 2019. Fullt utbyggd har skolan plats för 500 elever och vi delar lokaler med Karolinska Institutets nya forskningscenter (N... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Widerströmska gymnasiet är en ny gymnasieskola på Campus Flemingsberg som öppnade hösten 2019. Fullt utbyggd har skolan plats för 500 elever och vi delar lokaler med Karolinska Institutets nya forskningscenter (NEO-huset) och samverkar med sjukhuset och akademierna i området, KTH, Röda Korsets Högskola, Södertörns högskola, Stockholms Musikpedagogiska Institut och Karolinska Institutet.
Widerströmska gymnasiet erbjuder programmen NANA, TETE, EKEK och VO. Fokus ligger på Life Science det vill säga samverkan mellan sjukvård, hälsa, forskning och näringsliv.

Läs mer om skolan här: Widerströmska gymnasiet (huddinge.se)

-

Arbetsuppgifter
Vi söker en speciallärare till Widerströmska gymnasiet på ett föräldravikariat i omfattning av 50%.
Som speciallärare på Widerströmska gymnasiet kommer du att arbeta i en spännande och innovativ miljö, i nära samarbete med högskolor och näringsliv. Du får möjlighet att vara med och skapa en unik miljö för våra elever - mitt bland framtidens och nutidens forskare, tekniker, läkare och entreprenörer. Då skolan är relativt liten kommer du att få stor möjlighet att påverka och utveckla verksamheten i ett sammansvetsat gäng. Förutom undervisning kommer du tillsammans med rektor och kollegor att bidra till det roliga och utvecklande arbetet med att fotsätta bygga en ny skola.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort engagemang och brinner för elevernas utveckling. Du har lärarlegitimation och utbildning som speciallärare eller med motsvarande erfarenhet. Du ska ha kunskaper och kompetenser inom läs- och skrivutveckling. Även du under pågående utbildning till speciallärare/specialpedagog är välkommen att söka tjänsten.
Vi söker en speciallärare till vårt elevhälsoteam som också består av skolsköterska, kurator och studie- och yrkesvägledare. Är du en medarbetare som brinner för att alla elever ska lyckas?

Du behöver vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och ett genuint intresse för eleven. Du kommer arbeta elevnära och individanpassat samtidigt som du kommer arbeta med att se helheten ur grupp- och organisationsperspektiv. Vi ser att du är en trygg och tydlig ledare med djupa ämneskunskaper som gör att du på ett bra sätt kan utveckla elevernas förmågor. Vidare har du ett stort intresse för att skapa relationer med kollegor och elever i klassrumsmiljö, men även i andra sammanhang.

Intervjuer sker löpande

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lärare till Sjötorpsskolan för att stärka lärandet i de tidiga skolåren.

Ansök    Dec 28    Huddinge kommun    Speciallärare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertyg... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.
I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen
Sjötorpsskolan är en skola med knappt 300 elever i årskurserna F-6. Våra värdeord är kunskap, trygghet och hälsa. Sjötorpsskolan är en fantastisk 1-2-parallellig skola som ligger i Skogås med natur runtomkring. Till pendeltåget går du på strax under 10 minuter.

Vi vill samla de bästa kompetenserna och söker nu dig som vill vara med och stärka upp vårt lågstadium.

På Sjötorpsskolan kommer du att samarbeta med engagerade och målinriktade kollegor. På skolan finns till hösten 10 klasser, en särskild undervisningsgrupp och en grundsärskola som just nu har ca 17 elever men som kan komma att öka i antal.
Vi kommer nu att anställa på två extra lärare på lågstadiet för att stärka lärandet i de tidiga skolåren.

-

Arbetsuppgifter
I och med denna satsning med två nya lärare så finns stort utrymme att få vara med att skapa de bästa förutsättningarna för att alla elever ska kunna nå så långt som möjligt. Det kommer att innefatta att skapa möjligheter till tvålärarsystem på vissa lektioner, skapa ett mindre undervisningssammanhang för de elever som behöver det, riktat stöd till individer och grupper i olika ämnen och helklassundervisning.

Du kommer att ha ett nära samarbete med elevhälsoteam, klasslärare, fritidshemspersonal och skolledning för att skapa de bästa förutsättningarna. Sedvanliga arbetsuppgifter för en lärare såsom planering, genomförande av undervisning, uppföljning, bedömning av elevers kunskaper, skolutveckling, samarbete med vårdnadshavare, delta i skolövergripande arrangemang med mera.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare eller speciallärare, gärna med behörighet i flera av ämnena på lågstadiet. Behörighet i svenska samt SvA åk 1-3 är ett krav. Vi vill att du är väl förtrogen med LGR22, och att du har god erfarenhet av att undervisa i skolans yngre åldrar i helklass. Du har gedigna kunskaper om hur du på bästa sätt ska kunna anpassa undervisningen, så att varje elev utifrån sina förutsättningar lyckas nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i mångkulturella områden. Meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta som klasslärare på lågstadiet.

Du behöver även ha mycket goda kunskaper och erfarenheter när det kommer till arbetet med att individanpassa undervisningen. Du måste ha goda erfarenheter och kunna påvisa goda resultat när kommer till arbete med elever inom NPF och elever i behov av särskilt stöd. För dig ska det vara naturligt och självklart att ha ett nära samarbete med vårdnadshavare och att du har ett salutogent förhållningssätt. Du drivs av att utveckla undervisning utifrån elevernas förutsättningar och behov. Utifrån uppdraget så är det också viktigt att du är van vid att tillämpa ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Du har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och du är positiv, flexibel och lösningsfokuserad som person. Du har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, kollegor, skolans elevhälsoteam, samt skolledning.

Du har höga förväntningar på dig själv och på eleverna, och du äger ett salutogent förhållningssätt där du ser till styrkor och möjligheter och utgår från dessa i ditt arbete. I ditt pedagogiska ledarskap är du strukturerad och en tydlig ledare. Du har förmågan att skapa en god arbetsmiljö som präglas av trygghet, studiero och lustfyllt lärande. Du är väl förtrogen med att arbeta med digitala verktyg.Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Teacher, Special Education, Swedish, Swedish as Second Language, Ages 12 -

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Internationella Engelska Skolan is one of the largest free school organization in Sweden, with forty three schools across the country. Internationella Engelska Skolan Huddinge has 640 students in grades 6-9. The school is bilingual with instructions in both Swedish and English and you will be part of a very strong Teacher Collective. We are located between Visättra and Solgård in Huddinge, Stockholm, which is an area undergoing major development.

Our Educational Philosophy:

· To command the English language, the key to the world

· A safe and orderly environment, in which teachers can teach and students learn

· High academic expectations

More information about our school can be found on www.huddinge.engelska.se.

We are now looking for a Swedish qualified Special Educator for Years 6 to 9 from Januari 2022! 

Please send your application to Max Ljungberg at [email protected] with the reference 'Speciallärare'.Vi önskar nu stärka vårt Special Education Team med ytterligare en utbildad Speciallärare!

Det är viktigt att du har grundskollärarutbildning i svenska och SVA, samt är förtrogen med Skolverkets styrdokument.

Då delar av undervisningen sker på engelska och delar av kollegiet är engelskspråkiga behöver du själv kunna kommunicera på engelska. 

Du kommer att arbeta med elever, stötta lärare i arbetet med att anpassa lärmiljön/utforma extra anpassningar, göra kartläggningar och skriva ÅP,  samarbete med EHT. Ditt uppdrag innebär bl. a. att  bidra till att utveckla lärmiljön och anpassa läromedel för elever med inlärning,  läs, skriv, tal och kommunikationssvårigheter.

Vi har ett starkt elevhälsoteam med såväl specialpedagog som speciallärare, skolsköterskor, en kurator, akademiskt ansvarig, SYV, en specialpedagog, som samtliga leds av vår biträdande rektor med ansvar för EHT. Du kommer ingå i ett mycket välfungerande team som vill fortsätta att utvecklas och utbildas under det kommande läsår.Personligen är du är en tydlig, trygg och samarbetsinriktad ledare som har elevens måluppfyllelse i fokus. Du vill möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor. Visa mindre

Simlärare - Sommarjobb i Huddinge

Om jobbet som simlärare Vi söker dig som vill jobba heltid som simlärare i sommar. Du blir del i ett lag som undervisar grupper om högst tolv barn i simning. Är du inte redan simlärare så får du certifierad utbildning av oss. Vi utbildar dig även i säkerhet, barn-HLR samt i vår pedagogik. Jobbet är väldigt givande - du får undervisa barn och ta del av deras glädje och stolthet när de lärt sig något nytt eller vågat något de tidigare varit rädda för. Det är... Visa mer
Om jobbet som simlärare
Vi söker dig som vill jobba heltid som simlärare i sommar. Du blir del i ett lag som undervisar grupper om högst tolv barn i simning.
Är du inte redan simlärare så får du certifierad utbildning av oss. Vi utbildar dig även i säkerhet, barn-HLR samt i vår pedagogik.
Jobbet är väldigt givande - du får undervisa barn och ta del av deras glädje och stolthet när de lärt sig något nytt eller vågat något de tidigare varit rädda för. Det är mycket lek, skratt och glad stämning.
Du får både fast lön samt bonus som avgörs bl.a. av hur nöjda föräldrar och barn är.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med en - två kollegor kommer ni att turas om att leda och assistera simlektioner för barn.
Genom pedagogiska lekar lär ni barnen att simma, om säkerhet i och kring vatten och vattenvana (flyta, glida, våga hoppa ifrån kanten, våga doppa huvudet, mm.)
Ni ser efter barnen, ger instruktioner, visar och låter barnen öva. När barnen övar - ofta med flythjälp - hjälper ni barnen att få till rätt simtag.
Våra simlektioner brukar vara glada, busiga och spralliga. När barnen leker och har kul så lär de sig bättre och det blir en härlig stämning och kul även för oss simlärare.

Meriter
Du bör ha antingen:
Erfarenhet/utbildning som simlärare

eller
Erfarenhet/utbildning/pågående utbildning till förskolelärare/lärare/idrottslärare (eller liknande)Dessutom måste du vara simkunnig; du ska klara att simma 1000 meter varav 200 meter på rygg.
Meriterande (men ej krav) är också: körkort, utbildning inom poollivräddning, första hjälpen och HLR.
Vi välkomnar alla att söka, oavsett hudfärg, kön, ålder eller religion – det är din personlighet, talang och kunskap som räknas.
Vi anpassar simskolan för att minska smittspridning. Du jobbar utomhus.


Plats
Jobben finns i:
Jönköping
Tyresö
Haninge
Stockholm
Göteborg
Härryda
Uppsala
Nacka
Norrtälje
Sollentuna
Nacka
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Täby
Skåne (Malmö, Trelleborg, Lomma)

Mer om simskolan på din ort hittar du på vår hemsida.


Hur du ansöker
För att ansöka, vänligen biforga CV, personligt brev och eventuella utbildningsintyg på vår hemsida.
Innan du blir anställd måste du också skicka in utdrag ur belastningsregistret (beställs från Polisen) så kan vara bra att beställa det redan nu.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Speciallärare åk 7-9 Vårbyskolan

Ansök    Mar 21    Huddinge kommun    Speciallärare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår överty... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Om arbetsplatsen
Vårby RO består av tre skolor; Grindstuskolan F-3, Vårbackaskolan F-3 och Vårbyskolan F-9. Skolorna har en rektor och fyra biträdande rektorer och samarbetet mellan enheterna pågår på alla nivåer. Vårbyskolor ligger i Vårby Gård, ett grönt och vackert område längs röda tunnelbanelinjen. På Vårbyskolor går ca 600 elever. De flesta eleverna har ett annat modersmål än svenska. Skolorna är digitaliserade och vi utvecklar undervisningen veckovis i Ämnesdidaktiskt kollegium, ÄDK.
Vi arbetar för att alla våra elever ska lyckas! Vill du ha kollegor som stöttar och ger varandra energi att driva framåt? Då har du hittat rätt ställe! Vill du arbeta i en skolkultur där det finns en stark tro på att alla kan och där det råder höga förväntningar på varje elev, välkommen till oss!


-

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i skolans EHT där du tillsammans med andra planerar, genomför och ansvarar för en del av det förebyggande elevhälsoarbetet. Du kommer ansvara för den specialpedagogiska insatsen för elever i åk 7-9 och där planera, genomföra och ansvara för särskilt stöd för elever. I arbetet ingår ansvar för den dokumentation som krävs av styrdokumenten såsom utredning av särskilt stöd, åtgärdsprogram samt att följa upp elevernas kunskapsutveckling på en övergripande nivå.
Du skapar goda relationer, såväl med elever som med vårdnadshavare, byggda på förtroende och respekt. Vi arbetar med kollegialt lärande vilket innebär att du samarbetar med kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning samt skolans pedagogiska arbete.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet dock behövs adekvat utbildning som speciallärare eller liknande.
Du är väl förtrogen med LGR22 och har god digital kompetens och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är meriterande om du tidigare arbetat i mångkulturella områden.
Vi söker dig som är prestigelös, flexibel och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Du ska ha en god samarbetsförmåga, lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning. Anpassat utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven i LGR22. Du har förmågan att kritiskt och självständigt ta initiativ till, analysera och medverka i förebyggande arbete och kan bidra till att undanröja hinder och svårigheter i olika lärmiljöer, på organisations-, grupp- och individnivå. Du har även förmågan att kritiskt och självständigt genomföra pedagogiska utredningar och utforma och genomföra åtgärdsprogram. Du är en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i frågor som rör barns och elevers lärande och kunskapsutveckling. Du har en fördjupad förmåga till ett individanpassat arbetssätt för barn och elever i behov av särskilt stöd. Du kan självständigt genomföra uppföljning och utvärdering samt kan leda utvecklingen av det pedagogiska arbetet med målet att kunna möta behoven hos alla elever.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Speciallärare, Huddingegymnasiet

Ansök    Maj 9    Huddinge kommun    Speciallärare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen: Huddingegymnasiet är en medelstor gymnasieskola söder om Stockholm. Vi är högskoleförberedande med NA-, SA-, EK- och TE-programmen. Vi har vidare NIU-elever (fotboll och ishockey) liksom elever inom språkintrodu... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen:
Huddingegymnasiet är en medelstor gymnasieskola söder om Stockholm. Vi är högskoleförberedande med NA-, SA-, EK- och TE-programmen. Vi har vidare NIU-elever (fotboll och ishockey) liksom elever inom språkintroduktion och en grupp elever med Aspergers syndrom.
För mer information se vår hemsida: www.huddingegymnasiet.se-

Arbetsuppgifter
Tjänsten, som ligger inom de högskoleförberedande utbildningarna, handlar om, att som en av deltagarna i skolans elevstödsteam stötta elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd, både genom egen direkt undervisning, men också genom planering och strukturdiskussion med skolledning samt samarbete direkt med berörda lärare.

I uppdraget inger de i tjänsten vanligen förekommande arbetsuppgifterna, till exempel att vara mentor behjälplig med att upprätta pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram liksom att delta i möten med föräldrar. Skolan har elever med annan språklig och kulturell bakgrund varför vissa ärenden handlar om att stötta och utveckla språkförståelse och inlärning. Bristande förkunskaper från grundskolan är också ett vanligt förekommande hinder, liksom de vanligen förekommande diagnostyperna.

Huddingegymnasiet söker att arbeta utifrån fokus på formativt arbete i en 1:1-miljö (Chromebooks till alla). Det är därför önskvärt att du har egna kunskaper och erfarenheter inom dessa områden, och att du är intresserad av att delta i en sådan utveckling.

Din profil
Du har speciallärarutbildning med relevant ämnesinriktning. Tidigare erfarenheter från gymnasiearbete är önskvärt. Du är analytisk och strategisk med förmåga till helhetssyn, kommunikativ, lyhörd och entusiasmerande, har god samarbetsförmåga samt arbetar självständigt med planering, prioritering, struktur och uppföljning. Du är resultatinriktad och har höga förväntningar på alla.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Teacher, Special Education, Swedish, Swedish as Second Language, Ages 11 -

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Internationella Engelska Skolan is one of the largest free school organization in Sweden, with forty three schools across the country. Internationella Engelska Skolan Huddinge has 640 students in grades 6-9. The school is bilingual with instructions in both Swedish and English and you will be part of a very strong Teacher Collective. We are located between Visättra and Solgård in Huddinge, Stockholm, which is an area undergoing major development.

Our Educational Philosophy:

· To command the English language, the key to the world

· A safe and orderly environment, in which teachers can teach and students learn

· High academic expectations

More information about our school can be found on www.huddinge.engelska.se.

We are now looking for a Swedish qualified Special Educator for Years 6 to 9 from Januari 2022! 

Please send your application to Max Ljungberg at [email protected] with the reference 'Speciallärare'.Vi önskar nu stärka vårt Special Education Team med ytterligare en utbildad Speciallärare!

Det är viktigt att du har grundskollärarutbildning i svenska och SVA, samt är förtrogen med Skolverkets styrdokument.

Då delar av undervisningen sker på engelska och delar av kollegiet är engelskspråkiga behöver du själv kunna kommunicera på engelska. 

Du kommer att arbeta med elever, stötta lärare i arbetet med att anpassa lärmiljön/utforma extra anpassningar, göra kartläggningar och skriva ÅP,  samarbete med EHT. Ditt uppdrag innebär bl. a. att  bidra till att utveckla lärmiljön och anpassa läromedel för elever med inlärning,  läs, skriv, tal och kommunikationssvårigheter.

Vi har ett starkt elevhälsoteam med såväl specialpedagog som speciallärare, skolsköterskor, en kurator, akademiskt ansvarig, SYV, en specialpedagog, som samtliga leds av vår biträdande rektor med ansvar för EHT. Du kommer ingå i ett mycket välfungerande team som vill fortsätta att utvecklas och utbildas under det kommande läsår.Personligen är du är en tydlig, trygg och samarbetsinriktad ledare som har elevens måluppfyllelse i fokus. Du vill möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor. Visa mindre

Speciallärare som konsult till långtidsuppdrag på gymnasiet

Ansök    Okt 20    PersonalExpressen AB    Speciallärare
HEJ OCH HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ PERSONALEXPRESSEN LÄRARFÖRMEDLING! PersonalExpressen Lärarförmedling bemannar Sveriges skolor med professionella, ambitiösa och jordnära lärare inom samtliga skolämnen - såväl teoretiska som praktiska. Nu söker vi dig som är speciallärare och som är intresserad av ett långtidsuppdrag som konsult på gymnasiet på en av våra samarbetsskolor i Stockholm. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att d... Visa mer
HEJ OCH HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ PERSONALEXPRESSEN LÄRARFÖRMEDLING!
PersonalExpressen Lärarförmedling bemannar Sveriges skolor med professionella, ambitiösa och jordnära lärare inom samtliga skolämnen - såväl teoretiska som praktiska. Nu söker vi dig som är speciallärare och som är intresserad av ett långtidsuppdrag som konsult på gymnasiet på en av våra samarbetsskolor i Stockholm.
Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de lärare vi presenterar för våra samarbetsskolor också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra skolor av oss och det förväntar vi oss av våra lärare.
PersonalExpressen Lärarförmedling har ett hundratal, såväl privata som kommunala, samarbetsskolor runt om i landet dit vi förmedlar lärare löpande. På så vis får du, när du söker in till oss, möjligheten att använda dig av oss som din privata jobbförmedlare då vi löpande kommer att kunna erbjuda dig både fasta tjänster samt längre konsultuppdrag ute hos våra samarbetsskolor.
Vi erbjuder uppdrag på både heltid och deltid och har vidare jobb att erbjuda inom samtliga skolämnen och inom samtliga årskurser, från lågstadiet till gymnasiet. Ofta erbjuds lärare som varit ute och jobbat på konsultbasis genom oss en fast tjänst direkt hos våra samarbetsskolor. Som lärare kan du då välja att gå över och arbeta direkt som fast anställd på skolan eller välja att stanna och jobba kvar som konsult genom oss - vi är med andra ord de stora valmöjligheternas arbetsgivare!
Nu söker vi dig som är lärare och som är intresserad av att arbeta som konsult tillsammans med oss. Som lärarkonsult behöver du ha en stor passion för undervisning och pedagogik samtidigt som du är bekväm i rollen att leda att klassrum. Det är vidare viktigt att du kan vara självgående i ditt arbete samt att du har lätt för att samarbeta med nya kollegor. Vi värdesätter alltid god social interaktionsförmåga högt och vi vill att det ska synas tydligt vilka lärare på våra samarbetsskolor som kommer från oss på PersonalExpressen.
Vi är övertygade om att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är både lyhörda, lojala och långsiktiga i vårt arbete med att möta våra lärares individuella tankar, önskemål och målbilder för sig och sin karriär. Så har vi arbetat lyckosamt historiskt från vår sida och så kommer vi att arbeta lyckosamt i framtiden tillsammans med dig. Med oss vid din sida kommer du kort och gott att känna den positiva skillnaden det innebär att ha en personlig jobbpartner med dig på din karriärresa som vet precis vad just du vill få ut av dig själv och ditt yrkesliv!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och börja leta efter ditt nästa lärarjobb redan idag! Visa mindre

Simlärare - Sommarjobb i Huddinge

Om jobbet som simlärare Vi söker dig som vill jobba heltid som simlärare i sommar. Du blir del i ett lag som undervisar grupper om högst tolv barn i simning. Är du inte redan simlärare så får du certifierad utbildning av oss. Vi utbildar dig även i säkerhet, barn-HLR samt i vår pedagogik. Jobbet är väldigt givande - du får undervisa barn och ta del av deras glädje och stolthet när de lärt sig något nytt eller vågat något de tidigare varit rädda för. Det är... Visa mer
Om jobbet som simlärare
Vi söker dig som vill jobba heltid som simlärare i sommar. Du blir del i ett lag som undervisar grupper om högst tolv barn i simning.
Är du inte redan simlärare så får du certifierad utbildning av oss. Vi utbildar dig även i säkerhet, barn-HLR samt i vår pedagogik.
Jobbet är väldigt givande - du får undervisa barn och ta del av deras glädje och stolthet när de lärt sig något nytt eller vågat något de tidigare varit rädda för. Det är mycket lek, skratt och glad stämning.
Du får både fast lön samt bonus som avgörs bl.a. av hur nöjda föräldrar och barn är.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med en - två kollegor kommer ni att turas om att leda och assistera simlektioner för barn.
Genom pedagogiska lekar lär ni barnen att simma, om säkerhet i och kring vatten och vattenvana (flyta, glida, våga hoppa ifrån kanten, våga doppa huvudet, mm.)
Ni ser efter barnen, ger instruktioner, visar och låter barnen öva. När barnen övar - ofta med flythjälp - hjälper ni barnen att få till rätt simtag.
Våra simlektioner brukar vara glada, busiga och spralliga. När barnen leker och har kul så lär de sig bättre och det blir en härlig stämning och kul även för oss simlärare.

Meriter
Du bör ha antingen:
Erfarenhet/utbildning som simlärare

eller
Erfarenhet/utbildning/pågående utbildning till förskolelärare/lärare/idrottslärare (eller liknande)Dessutom måste du vara simkunnig; du ska klara att simma 1000 meter varav 200 meter på rygg.
Meriterande (men ej krav) är också: körkort, utbildning inom poollivräddning, första hjälpen och HLR.
Vi välkomnar alla att söka, oavsett hudfärg, kön, ålder eller religion – det är din personlighet, talang och kunskap som räknas.
Vi anpassar simskolan för att minska smittspridning. Du jobbar utomhus.


Plats
Jobben finns i:
Jönköping
Tyresö
Haninge
Stockholm
Göteborg
Härryda
Uppsala
Nacka
Norrtälje
Sollentuna
Nacka
Huddinge
Järfälla
Lidingö
Täby
Skåne (Malmö, Trelleborg, Lomma)

Mer om simskolan på din ort hittar du på vår hemsida.


Hur du ansöker
För att ansöka, vänligen biforga CV, personligt brev och eventuella utbildningsintyg på vår hemsida.
Innan du blir anställd måste du också skicka in utdrag ur belastningsregistret (beställs från Polisen) så kan vara bra att beställa det redan nu.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vårdlärare sökes till Huddinge

Om uppdraget Vi söker för kundens räkning en vårdlärare till Huddinge Tidsperiod: Omgående - 31 oktober med ev förlängning Omfattning: 1-3 lektioner per dag Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för en vårdlärare med mentorskap Din profil Erfaren vårdlärare sedan 2-3 år tillbaka. Om oss Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ... Visa mer
Om uppdraget
Vi söker för kundens räkning en vårdlärare till Huddinge
Tidsperiod: Omgående - 31 oktober med ev förlängning
Omfattning: 1-3 lektioner per dag

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för en vårdlärare med mentorskap

Din profil
Erfaren vårdlärare sedan 2-3 år tillbaka.


Om oss
Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Konsultcheferna hos oss har alla en bakgrund från sjukvården. Vi bemannar med omtanke! Visa mindre

Speciallärare till spännande heltidsuppdrag

Ansök    Okt 19    PersonalExpressen AB    Speciallärare
PersonalExpressen bemannar med professionell, ambitiös och jordnära personal efter våra samarbetsskolors behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de lärare vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra skolor av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare. Nu söker vi... Visa mer
PersonalExpressen bemannar med professionell, ambitiös och jordnära personal efter våra samarbetsskolors behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de lärare vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra skolor av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
Nu söker vi dig som är utbildad speciallärare och som är intresserad av att arbeta som bemanningslärare på olika uppdrag tillsammans med oss med start omgående. Du behöver ha en stor passion för undervisning och pedagogik samtidigt som du drivs av att arbeta med människor. Det är viktigt att du kan vara självgående i ditt arbete samt att du har lätt för att samarbeta med nya kollegor. Vi värdesätter ett bra bemötande och ett stort engagemang och vi vill att det ska synas tydligt vilka lärare på skolorna som representerar PersonalExpressen.
Vi tror att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss och vi är mycket lojala mot och med samtliga våra samarbetspartners där vi alltid ser de olika individuella behoven och önskemålen stå i centrum. Vi är Sveriges mest personliga bemanningsföretag och det är vi stolta över!
Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag så hörs vi förhoppningsvis inom kort! Visa mindre

Lärare i sva med specialpedagogisk kompetens

Ansök    Okt 4    Huddinge kommun    Speciallärare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Som medarbetare på Vux Huddinge arbetar du tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget genom att utföra vuxenutbildningens nationella uppdrag och nå verksamhetens övergripande mål och riktlinjer med fokus på m... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Som medarbetare på Vux Huddinge arbetar du tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget genom att utföra vuxenutbildningens nationella uppdrag och nå verksamhetens övergripande mål och riktlinjer med fokus på målgruppens specifika behov. Elevgrupperna är heterogena och ställer höga krav på pedagogisk och didaktisk förmåga. Det pedagogiska arbetet på Vux Huddinge utgår ifrån en kommungemensam pedagogisk plattform som utarbetats av kommunens lärare och skolledning utifrån rådande forskning.

Vux Huddinge har ett tydligt formativt arbetssätt. Kurserna ges både med distansupplägg samt genom digital fjärrundervisning och lektioner på plats med fasta lektionspass dagtid.


-

Arbetsuppgifter
Vux Huddinge söker en lärare med specialpedagogisk kompetens och svenska som andraspråk. Denna tjänst riktar sig mot våra elever som läser svenska som andraspråk och engelska på grundläggande nivå. Som lärare med specialpedagogisk kompetens ingår du i vårt studieteam och arbetar konsultativt gentemot övriga lärare i kollegiet. Undervisning i vår grupp med kortutbildade kvinnor (SKY) ingår i en mindre del av tjänsten.

Din profil
Du skall ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa svenska som andraspråk på grundläggande nivå. Meriterande är också behörighet i engelska på grundläggande nivå. Meriterande är studier inom specialpedagogik. Meriterande är arbete inom elevhälsa.

Vidare krävs god kunskap om och erfarenhet av att arbeta med digitala arbetsverktyg. Tjänsten kräver hög kommunikativ förmåga, social kompetens och god samarbetsförmåga där elevens behov alltid är i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker kontinuerligt.
Tjänsten avseer ett vikarit som eventuellt kommer att förlängas.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner
Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Speciallärare åk1-3, Långsjöskolans RO

Ansök    Jul 21    Huddinge kommun    Speciallärare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår överty... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Läs mer om Huddinge pedagogiska plattform https://www.huddinge.se/arbete-och-karriar/arbeta-i-huddinge-kommun/arbeta-i-skola-och-forskola/

Om arbetsplatsen
Rektorsområdet omfattas av två skolor i årskurserna F-3.
Skansbergsskolan är en skola med ca 100 elever fördelat på 4 klasser. Elever har tillsammans med personal tillgång till nyrenoverade lokaler samt en nyanlagd skolgård.
Långsjöskolan är en skola med ca 320 elever fördelat på 12 klasser. Vi inryms i Segeltorpsskolans lokaler i inväntan på vår egen skola.
Läsning, upptäckarlust och glädje är grundstenarna i Huddinge kommuns grundskolor och elevernas kunskap, trygghet och handlingskraft är i fokus. Skolan arbetar med tre prioriterade områden språkutveckling, IT i undervisningen och inkludering.

-

Arbetsuppgifter
Att vara lärare och professionell pedagog i Huddinge kommun innebär att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan nå framgång utifrån sina förutsättningar. Du skapar goda relationer, såväl med elever som med vårdnadshavare, byggda på förtroende och respekt. Du är medveten om din egen påverkan på elevernas lärande. Med utgångspunkt i elevernas resultat, forskning och beprövad erfarenhet, följer du upp undervisningens kvalitet, reflekterar och utvärderar i syfte att utveckla undervisningen. Du ger framåtsyftande återkoppling till eleverna med syfte till utveckling och stöttar elever i behov av särskilt stöd. Du har ett intresse för barn som individ. Du skapar goda relationer med barnen och samarbetar bra med vårdnadshavarna.

Skolan har ett välutvecklat IT-stöd. Tillsammans gör vi det mesta möjligt. Som pedagog på skolorna tillhör du ett arbetslag, elevhälsan. I elevhälsoteamet ingår skolsköterska, kurator och speciallärare.

Din profil
Du är legitimerad grundskollärare med behörighet i att undervisa lågstadieelever samt legitimerad speciallärare/specialpedagog åk 1-3. Du är väl förtrogen med LGR11 och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Övriga krav till just denna roll.
Du är flexibel och har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning. I ditt pedagogiska ledarskap är du en tydlig ledare och har förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av trygghet, förtroende och respekt. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven i LGR11. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. I elevhälsoteamet behöver alla fungera tillsammans samt ta stort eget ansvar för att alla processer ska löpa på. Erfarenhet av att utreda/skriva utredningar av elevers stödbehov samt ÅP:n är önskvärt en del av ditt arbete. Eftersom Skansbergsskolan är en liten enhet behöver du kunna ta eget ansvar samt ett helhetsansvar för verksamheten gällande elever i behöv av särskilt stöd.

Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete. Du har god förmåga för analys och reflektion och utvecklar ständigt din undervisning. Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande.


Intervjuer kommer att ske löpande eftersom vi vill tillsätta denna tjänst snarast.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Teacher, Special Education, Ages 9 - 16

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


IES Länna öppnade i Augusti 2018 med 410 elever i årskurs 4-8. Vi har sedan dess gradvis utökat antal elever och personal och har just nu 630 elever i årskurs 3-9. På IES Länna fokuserar vi på att bygga gemenskap och på en skolmiljö uppbyggd på våra fyra grundläggande värderingar: respekt, ärlighet, hårt arbete och trygghet. Alla på skolan- elever, personal och föräldrar- förväntas arbeta med dessa värderingar dagligen och förväntas bidra med vad de kan, där det behövs. Tillsammans vill vi utveckla våra elever utifrån ett helhetsperspektiv där vi jobbar både med akademiska utmaningar och psykosocial utveckling.

Specialpedagog eller Speciallärare

Vi söker dig som är utbildad Speciallärare eller Specialpedagog.

Det är meriterande om du har grundskollärarutbildning i svenska, samt är förtrogen med Skolverkets styrdokument.

Då stora delar av undervisningen sker på engelska och delar av kollegiet är engelskspråkiga behöver du själv kunna kommunicera på engelska. 

Du kommer att arbeta med elever, stötta lärare i arbetet med att anpassa lärmiljön/utforma extra anpassningar, göra kartläggningar och skriva ÅP,  samarbete med  EHT. Ditt uppdrag innebär bl. a. att  bidra till att utveckla lärmiljön och anpassa läromedel för elever med inlärning, inlärning,  läs, skriv, tal och kommunikationssvårigheter.

Vi har ett starkt elevhälsoteam med två skolsköterskor, en kurator, akademiskt ansvarig, SYV, en specialpedagog, en speciallärare, samt EHT ledare som nu vill anställa en tredje specialpedagog/speciallärare. Du kommer ingå i ett mycket välfungerande team som vill fortsätta att utvecklas och utbildas under det kommande läsår.Du är en tydlig och trygg ledare och har elevens måluppfyllelse i fokus. Du vill möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter, förkunskaper och förmågor. Visa mindre

Specialpedagog/speciallärare till Team för pedagogisk skolutveckling

Ansök    Feb 23    Huddinge kommun    Speciallärare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår överty... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

I Huddinge kommuns förskolor och skolor drivs vi av att skapa lärande för livet. Här får du som medarbetare utrymme att utvecklas genom att ta del av andras, och dela med dig av dina egna, erfarenheter och kunskaper. För vår övertygelse är att ju mer vi delar med oss av våra kompetenser, desto mer utrymme skapar vi för alla, såväl medarbetare som våra barn och elever, att växa.

Läs mer om Huddinge pedagogiska plattform https://www.huddinge.se/arbete-och-karriar/arbeta-i-huddinge-kommun/arbeta-i-skola-och-forskola/

Om arbetsplatsen
Central Elevhälsa består av följande enheter:
Team för pedagogisk skolutveckling
Stöd nyanlända
Skolpsykologer
EMI - elevmedicinska insatser
Rosenhills kommungemensamma undervisningsgrupper
Sjukhusskolan vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge

Insatser från Central Elevhälsa syftar till att på olika sätt säkerställa alla elevers rätt till lärande och utveckling i Huddinge kommuns grundskolor. Elevhälsans insatser ska stödja elevens utveckling mot utbildningens mål. Varje profession har ett särskilt ansvar att bidra med sin specifika kompetens och att samverka med övriga professioner inom elevhälsan, skolan som helhet och aktörer utanför skolan.

Elevhälsans arbete ska bidra till en hälsofrämjande skolutveckling och undanröja hinder för enskilda elevers lärande.


-

Arbetsuppgifter
Vi söker en speciallärare till vårt Team för pedagogisk skolutveckling. Teamet för pedagogisk skolutveckling kompletterar skolornas arbete utifrån Huddinge kommuns pedagogiska plattform genom att erbjuda kvalificerade samtal och rådgivning, handledning och utbildningsinsatser till skolornas personal. Vi arbetar hälsofrämjande och förebyggande och samverkar kontinuerligt med andra insatser, både internt och externt.

Dina arbetsuppgifter är att vara ett specialpedagogiskt stöd i kommunen med särskilt fokus på att skapa en god undervisning för elever med språkliga hinder och språkstörning/andra diagnoser. Stöd till skolorna kring tidiga insatser, kartläggning i förskoleklass samt bedömningsstöd och screening är också områden som du har särskilt ansvar för.

Vidare är samverkan med andra yrkesgrupper inom och utanför den egna organisationen en mycket viktig del för att lyckas med uppdraget.

Din profil
Vi söker dig som har lärarlegitimation mot grundskolan samt en påbyggnadsutbildning mot speciallärare/specialpedagog med inriktning språk- skriv- och läsutveckling eller liknande utbildning, gärna med en bakgrund som lärare i lägre åldrar. Du bör ha minst tre års erfarenhet av arbete som speciallärare/specialpedagog inom grundskolan.
Vidare har du erfarenhet av att bedriva kompetensutveckling genom fortbildning, handledning, kvalificerade samtal och rådgivning. Du har erfarenhet och vana av att arbeta utifrån evidensbaserade metoder samt med skolans styrdokument. Du besitter goda IT-kunskaper. En god kommunikativ förmåga, både i tal och i skrift, är en förutsättning för att lyckas med jobbet. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du klarar av att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är lyhörd, flexibel och har förmågan att målmedvetet arbeta med flera uppdrag samtidigt. Du har en god förmåga att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer.
Är du prestigelös, driven, modig och har nära till skratt är du den vi söker.
Vid rekrytering av denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner
Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Speciallärare till flera skolor i Huddinge

Ansök    Feb 14    Agila School AB    Speciallärare
AGILA SÖKER SPECIALLÄRARE TILL FLERA SKOLOR I HUDDINGE Just nu söker Agila flera legitimerade speciallärare för undervisning på mellan- och högstadiet. Uppdragen finns i och utanför Huddinge. De olika uppdragen bland annat arbete med matematik- eller språkutveckling men vi har även uppdrag där det bland annat efterfrågas kompetens av arbete med utvecklingsstörning, hörselskada eller synskada. Gemensamt för uppdragen är att du arbetar med små elevgrupper el... Visa mer
AGILA SÖKER SPECIALLÄRARE TILL FLERA SKOLOR I HUDDINGE
Just nu söker Agila flera legitimerade speciallärare för undervisning på mellan- och högstadiet. Uppdragen finns i och utanför Huddinge. De olika uppdragen bland annat arbete med matematik- eller språkutveckling men vi har även uppdrag där det bland annat efterfrågas kompetens av arbete med utvecklingsstörning, hörselskada eller synskada. Gemensamt för uppdragen är att du arbetar med små elevgrupper eller enskilt med elever som behöver särskilt stöd.
Många skolorna har omgående behov och uppdragen löper mellan ett par veckor och läsåret ut. Det är inte ovanligt att ett uppdrag leder till en fast anställning på skolan. För flera av uppdragen finns möjligheten att anpassa arbetstiden utifrån dina önskemål, alltifrån någon dag i veckan till 100%.
För ytterligare information kontakta Sandra Sculac, telefon 08-515 116 12 eller mail: [email protected].


VI ERBJUDER DIG
Som speciallärare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en hög lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla.
Om du inte arbetat som speciallärare genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som t.ex. resor och i vissa fall boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete ute i skolan.


OM AGILA
Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.
Affärsområdet Lärarbemanning är relativt nytt för Agila. Vi har startat upp affärsområdet då vi är övertygade om att många lärare och speciallärare önskar en valfrihet och flexibilitet som är svår att uppnå genom en traditionell anställning. Vi vet också att många skolor önskar kvalificerade och mer långsiktiga bemanningslösningar då det uppstår luckor i ordinarie bemanning. Agila ska vara ett kvalitativt komplement till de vikariepooler som arbetar med kortsiktiga lösningar.


KONTAKT
Vid frågor om tjänsterna kontakta Sandra Sculac, telefon 08-515 116 12 eller mail: [email protected].
Varmt välkommen att skicka in din ansökan!


Om lön
- Enligt avtal


Anställningsvillkor
- Heltid/deltid
- Start februari 2020 Visa mindre

Speciallärare till flera skolor i Huddinge (start omgående)

Ansök    Feb 21    Agila School AB    Speciallärare
AGILA SÖKER SPECIALLÄRARE TILL FLERA SKOLOR I HUDDINGE Just nu söker Agila legitimerade speciallärare tillgängliga omgående för undervisning på mellan/ högstadiet och gymnasiet. Uppdragen finns i och utanför Huddinge. De olika uppdragen bland annat arbete med matematik- eller språkutveckling men vi har även uppdrag där det bland annat efterfrågas kompetens av arbete med utvecklingsstörning, hörselskada eller synskada. Gemensamt för uppdragen är att du arbe... Visa mer
AGILA SÖKER SPECIALLÄRARE TILL FLERA SKOLOR I HUDDINGE
Just nu söker Agila legitimerade speciallärare tillgängliga omgående för undervisning på mellan/ högstadiet och gymnasiet. Uppdragen finns i och utanför Huddinge. De olika uppdragen bland annat arbete med matematik- eller språkutveckling men vi har även uppdrag där det bland annat efterfrågas kompetens av arbete med utvecklingsstörning, hörselskada eller synskada. Gemensamt för uppdragen är att du arbetar med små elevgrupper eller enskilt med elever som behöver särskilt stöd.
Många skolorna har omgående behov och uppdragen löper mellan ett par veckor och läsåret ut. Det är inte ovanligt att ett uppdrag leder till en fast anställning på skolan. För flera av uppdragen finns möjligheten att anpassa arbetstiden utifrån dina önskemål, alltifrån någon dag i veckan till 100%.
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare.
För ytterligare information kontakta Sandra Sculac, [email protected].


VI ERBJUDER DIG
Som speciallärare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en hög lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla.
Om du inte arbetat som speciallärare genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som t.ex. resor och i vissa fall boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete ute i skolan.


OM AGILA
Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar landsting, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.
Affärsområdet Lärarbemanning är relativt nytt för Agila. Vi har startat upp affärsområdet då vi är övertygade om att många lärare och speciallärare önskar en valfrihet och flexibilitet som är svår att uppnå genom en traditionell anställning. Vi vet också att många skolor önskar kvalificerade och mer långsiktiga bemanningslösningar då det uppstår luckor i ordinarie bemanning. Agila ska vara ett kvalitativt komplement till de vikariepooler som arbetar med kortsiktiga lösningar.


KONTAKT
Vid frågor om tjänsterna kontakta Sandra Sculac, [email protected].
Varmt välkommen att skicka in din ansökan!


Om lön
- Enligt avtal


Anställningsvillkor
- Heltid/deltid
- Start februari 2020 Visa mindre

Teacher in our Studio, IES Länna, Ages 10 - 15

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Vi på Internationella Engelska Skolan i Länna söker nu en lärare till vår Studio till hösten 2020.

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Vill du dela med dig av din kunskap? Är du entusiastisk och vill vara med och utveckla vår skola i Länna?

IES Länna öppnade i Augusti 2018 med 410 elever i årskurs 4-8. Vi har sedan dess gradvis utökat antal elever och personal och har just nu 508 elever i årskurs 4-9. På IES Länna fokuserar vi på gemenskap och på en skolmiljö uppbyggd på våra fyra grundläggande värderingar: respekt, ärlighet, hårt arbete och trygghet. Alla på skolan-- elever, personal och föräldrar--förväntas arbeta med dessa värderingar dagligen. 

Som lärare i Studion arbetar du för att ge stöd till elever i både lärande och utveckling. Du kommer framförallt att jobba med små grupper av elever som är i behov av extra stöd. Du stöttar upp lektioner och raster samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. I din roll kommer du ge stöd utifrån varje elevs specifika förutsättningar och främja utveckling och självständighet. Det är viktigt att du bidrar till att skapa en trygg miljö och att du samarbetar med övrig personal. Att du tycker om att arbeta i team och har god samarbets- och kommunikationsförmåga ser vi som en självklarhet.

Om dig

Vi söker dig som:

- är trygg, positiv, flexibel och kan arbeta med elever både i grupp och enskilt
- kan stödja elever både i och utanför klassrummet i små grupper
- kan arbeta självständigt 
- kan ta initiativ och har idéer och lösningar om hur eleverna kan stöttas på bästa sätt
- är engagerad, proaktiv, organiserad och kreativ
- har grundläggande IT-kunskaper och vi ser gärna att du är van vid att arbeta med Google

Krav:

- god förståelse och kommunikativ förmåga på engelska och svenska
- utdrag från belastningsregistret

Meriterande:

- erfarenhet från arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar 
- lärarlegitimationIntervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Skicka in din ansökan tillsammans med ett personligt brev och CV till [email protected]. Märk din ansökan med “Lärare Studion”. Visa mindre

Specialpedagog till Widerströmska gymnasiet

Ansök    Sep 18    Huddinge kommun    Speciallärare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Widerströmska gymnasiet, en helt ny gymnasieskola på Campus Flemingsberg, startade hösten 2019. Fullt utbyggd har skolan plats för 500 elever. Widerströmska gymnasiet ligger i samma lokaler som Karolinska Institu... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Widerströmska gymnasiet, en helt ny gymnasieskola på Campus Flemingsberg, startade hösten 2019. Fullt utbyggd har skolan plats för 500 elever. Widerströmska gymnasiet ligger i samma lokaler som Karolinska Institutets forskningscenter (NEO-huset) och samverkar med sjukhuset och akademierna i området: Kungliga tekniska högskolan, Röda korsets högskola, Södertörns högskola, Stockholms musikakademiska institut och Karolinska institutet. Som specialpedagog på Widerströmska gymnasiet får du möjlighet att från dag ett vara med och skapa en unik miljö för våra elever - mitt bland framtidens och nutidens forskare, tekniker, läkare och entreprenörer.
Widerströmska gymnasiet erbjuder programmen NANA, TETE, EKEK, VO samt TE4 Produktionsteknik- Medicinsk teknik. Fokus ligger på Life science det vill säga samverkan mellan sjukvård, hälsa, forskning och näringsliv.
Läs mer om skolan här: https://www.huddinge.se/widerstromska/

-

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår nya skola, och särskilt den specialpedagogiska funktionen, i samarbete med akademierna i området.
Som specialpedagog på Widerströmska gymnasiet ingår du i skolans team för elevhälsa tillsammans med skolsköterska, kurator samt studie- och yrkesvägledare. I nära samarbete med elever, lärare, skolledning och övrig personal skapar vi bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande.

Din profil
Du har specialpedagogexamen, eller annan relevant utbildning. Tidigare erfarenheter från arbete på gymnasieskola är önskvärt. Vi ser gärna att du även är behörig att undervisa i något ämne på gymnasiet. Du tycker om att arbeta med ungdomar. Du är engagerad och nyfiken. Du är analytisk och strategisk med förmåga till helhetssyn, kommunikativ, lyhörd, och entusiasmerande, har god samarbetsförmåga samt arbetar självständigt med planering, prioritering, struktur och uppföljning. Du är resultatinriktad och har höga förväntningar på alla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Specialpedagog till Widerströmska gymnasiet

Ansök    Maj 21    Huddinge kommun    Speciallärare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Widerströmska gymnasiet, en helt ny gymnasieskola på Campus Flemingsberg, öppnar hösten 2019. Fullt utbyggd har skolan plats för 500 elever. Widerströmska gymnasiet ligger i samma lokaler som Karolinska Institute... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Widerströmska gymnasiet, en helt ny gymnasieskola på Campus Flemingsberg, öppnar hösten 2019. Fullt utbyggd har skolan plats för 500 elever. Widerströmska gymnasiet ligger i samma lokaler som Karolinska Institutets forskningscenter (NEO-huset) och kommer att samverka med sjukhuset och akademierna i området Kungliga tekniska högskolan, Röda korsets högskola, Södertörns högskola, Stockholms musikakademiska institut och Karolinska institutet. Som specialpedagog på Widerströmska gymnasiet får du möjlighet att från dag ett vara med och skapa en unik miljö för våra elever - mitt bland framtidens och nutidens forskare, tekniker, läkare och entreprenörer.
Widerströmska gymnasiet erbjuder programmen NANA, TETE, EKEK, VO samt TE4 Produktionsteknik- Medicinsk teknik. Fokus ligger på Life science det vill säga samverkan mellan sjukvård, hälsa, forskning och näringsliv.
Läs mer om skolan här: https://www.huddinge.se/widerstromska/

-

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill vara med och bygga upp vår nya skola och särskilt den specialpedagogiska funktionen i samarbete med akademierna i området.
Som specialpedagog på Widerströmska gymnasiet ingår du i skolans team för elevhälsa tillsammans med skolsköterska, kurator samt studie- och yrkesvägledare. I nära samarbete med elever, lärare, skolledning och övrig personal skapar vi bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande.
Tjänsten är till en början deltid men det kommer att finnas möjlighet till att utöka tjänsten vartefter skolan växer och antalet elever ökar.


Din profil
Du har specialpedagogexamen, eller annan relevant utbildning. Tidigare erfarenheter från gymnasiearbete är önskvärt. Du tycker om att arbeta med ungdomar. Du är engagerad och nyfiken. Du är analytisk och strategisk med förmåga till helhetssyn, kommunikativ, lyhörd , har god samarbetsförmåga samt arbetar självständigt med planering, prioritering, struktur och uppföljning. Du är resultatinriktad och har höga förväntningar på alla. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Specialpedagog / speciallärare Huddingegymnasiet

Ansök    Maj 22    Huddinge kommun    Speciallärare
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Huddingegymnasiet är en medelstor gymnasieskola söder om Stockholm. Vi är högskoleförberedande med NA-, SA-, EK- och TE-programmen. Vi har vidare NIU-elever (fotboll, ishockey, basket) liksom elever inom språkint... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Huddingegymnasiet är en medelstor gymnasieskola söder om Stockholm. Vi är högskoleförberedande med NA-, SA-, EK- och TE-programmen. Vi har vidare NIU-elever (fotboll, ishockey, basket) liksom elever inom språkintroduktion och en grupp elever med Aspergers syndrom.
För mer information se vår hemsida: www.huddingegymnasiet.se


-

Arbetsuppgifter
Tjänsten, som ligger inom de högskoleförberedande utbildningarna, innebär att som en av deltagarna i skolans elevhälsoteam, stötta elever i behov av särskilt stöd, både genom viss egen undervisning, men också genom planering och strukturdiskussion med skolledning samt genom samarbete direkt med berörda lärare. I uppdraget ingår de i tjänsten vanligen förekommande arbetsuppgifterna, t ex att vara lärarna behjälplig med att upprätta pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram liksom att delta i möten med föräldrar. Skolan har elever med annan språklig och kulturell bakgrund, varför många ärenden handlar om att stötta och utveckla språkförståelse och inlärning. Bristande förkunskaper från grundskolan är också ett vanligt förekommande hinder, liksom de vanligen förekommande diagnostyperna. Som specialpedagog/-lärare ingår att stötta lärarna i deras utformning av undervisningen utifrån dessa elevers förutsättningar och behov.
Huddingegymnasiets undervisning betonar formativt arbete liksom ett pedagogiskt arbete utifrån 1:1 med molntjänster (Cromebook och GAFE). Det är därför önskvärt att du har egna kunskaper och erfarenheter inom dessa områden, och att du är intresserad av att delta i en sådan utveckling.

Din profil
Du har specialpedagog- eller speciallärarexamen, gärna med språkinriktning (språk-, läs- och skrivutveckling), eller annan relevant utbildning. Tidigare erfarenheter från gymnasiearbete är önskvärt. Du är analytisk och strategisk med förmåga till helhetssyn, kommunikativ, lyhörd och entusiastisk, har god samarbetsförmåga samt arbetar självständigt med planering, prioritering, struktur och uppföljning. Du är resultatinriktad och har höga förväntningar på alla.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Teacher , Special Education , Ages 10 - 15

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest ... Visa mer

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.seSpeciallärare åk 4-9 till Internationella Engelska Skolan i Länna

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Vill du dela med dig av din kunskap? Är du entusiastisk och vill vara med och utveckla vår skola i Länna?

IES Länna startade i augusti 2018 för årskurs 4-9 och kommer under nästa läsår att expandera med ytterligare klasser. Nu söker vi en behörig speciallärare för åk 4-9 på heltid med start i augusti 2019

Internationella Engelska Skolan Länna är en skola för årskurserna 4-9 med ca 500 elever till HT 2019. Vi är stolta över vår personal och vår metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Vi är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor. Vi verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

Vi är en internationell skola som följer den svenska läroplanen och undervisningen bedrivs både på svenska och på engelska. IES är unikt med den breda kompetens våra internationella och svenska lärare tillsammans utgör. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

Vi söker dig som:

- Har lärarutbildning 
- Är en engagerad lagspelare och vill vara mentor för elever
- Har goda kunskaper i engelska
- Vill jobba i och för en lugn miljö "where teachers can teach and students can learn"

För mer information om vår skola, vänligen se www.lanna.engelska.se

Vi ser fram emot din ansökan som skickas till [email protected]. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med ”speciallärare". Visa mindre