Lediga jobb som Arbetsledare, anläggning i Huddinge

Se lediga jobb som Arbetsledare, anläggning i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare inom kanalisationsarbete

TKBM Entreprenad AB är ett modernt infrastrukturbolag med ca 30 anställda och har arbeten runt om i Storstockholm och Mälardalen, med ett huvudkontor i Länna, Södra Stockholm. Företaget har bred kompetens inom infrastrukturprojekt, kanalisationsarbeten och mindre anläggningsentreprenader. Vi söker dig som är självgående arbetsledare med minst några års yrkeserfarenhet och lägger stor vikt vid att att det blir rätt gjort från början. Vi tror att du har god ... Visa mer
TKBM Entreprenad AB är ett modernt infrastrukturbolag med ca 30 anställda och har arbeten runt om i Storstockholm och Mälardalen, med ett huvudkontor i Länna, Södra Stockholm.
Företaget har bred kompetens inom infrastrukturprojekt, kanalisationsarbeten och mindre anläggningsentreprenader.
Vi söker dig som är självgående arbetsledare med minst några års yrkeserfarenhet och lägger stor vikt vid att att det blir rätt gjort från början.
Vi tror att du har god teknisk kompetens om hur schakt och anläggningsarbete ska utföras, du är van att läsa tekniska handböcker från kommunerna och har ett öga för hur arbetsplatsen ska se ut när den är klar.
Som person ska du trivas med att ha många bollar i luften, breda kontaktytor och van vid att leda och fördela arbete till olika yrkesgrupper. Du har god teknisk kompetens och behärskar Officepaket väl.
Du skall även behärska det svenska språket flytande i tal och skrift.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
Planering av arbete inför utförande samt daglig uppföljning
Uppföljning och resurssättning i projektsystem
Platsbesök och kontroll av TA-planer
Leda och fördela arbete i fält
Kontera inkommande leverantörsfakturor för beställda varor/tjänster
Ansvara för inkommande förfrågningar
Fakturering av utförda projekt
Daglig kontakt med beställare och kunderDu kommer att få ett stort eget ansvar och se till att uppgiften blir korrekt utfört, därför lägger vi stor vikt vid din kompetens och personliga egenskaper i denna rekrytering.
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal, Tjänstemannaavtalet med Unionen som avtalspart.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan har gått ut, så välkommen in med din ansökan redan nu! Visa mindre

Arbetsledare som är redo att bli platschef?!

Är du en erfaren Arbetsledare inom mark och anläggning som vill ta steget till att bli Platschef?! Då är detta rollen för dig! Om vår kund Vår kund är en växande aktör inom mark- och anläggningsentreprenad med fokus på VA-projekt i mellansverige. Sedan starten 2016 har dom kontinuerligt expanderat och söker nu en duktig och erfaren arbetsledare som vill växa in i rollen som Platschef. Om rollen Vi söker dig som tycker om ordning och reda, som uppskattar s... Visa mer
Är du en erfaren Arbetsledare inom mark och anläggning som vill ta steget till att bli Platschef?! Då är detta rollen för dig!
Om vår kund
Vår kund är en växande aktör inom mark- och anläggningsentreprenad med fokus på VA-projekt i mellansverige. Sedan starten 2016 har dom kontinuerligt expanderat och söker nu en duktig och erfaren arbetsledare som vill växa in i rollen som Platschef.
Om rollen
Vi söker dig som tycker om ordning och reda, som uppskattar snabba beslutsvägar och som har erfarenhet av VA-området. Här kommer du till ett litet företag som är en trygg arbetsgivare med god ekonomiska förutsättningar.
Som platschef kommer du ha en central roll och ansvara för att driva projekt. Ditt ansvar är att planera och leda produktionen i produktionstekniska frågor, tidsplan, ekonomi, personal och underentreprenörer. Du kommer vara navet i kommunikationen med leverantörer, beställare och alla i produktionen. Från anbudsprocess till slutbesiktning – du är med i varje steg. Då arbetsort kan variera finns möjlighet till boende och att jobba längre dagar men färre dagar i veckan.
Idag finns projekten i Eskilstuna, Enköping, Uppsala och Stockholm - så vi söker dig som inte har något emot att röra på dig.
Krav
Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet som arbetsledare inom mark och anläggning. Har du kunskap inom VA-projekt är det särskilt meriterande.
Som person bör du vara strukturerad, kommunikativ och prestigelös, och ha förmåga att arbeta självständigt såväl som i team.
B-Körkort
Kunskap i Next-produktionssystem är meriterande.

Vår kund erbjuder en stabil och trygg arbetsplats med goda ekonomiska förutsättningar och en platt organisation som möjliggör snabba beslutsvägar. Dom är inriktade på att fortsätta växa och satsa framåt, och är en del av en koncern med stark närvaro inom branschen. Här får du möjlighet att vara en del av ett dedikerat och kompetent team där man strävar efter ordning och reda samt hög kvalitet i allt.
Process
Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut.
Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på [email protected] vid frågor.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Arbetsledare - Mark och Anläggning

Nu rekryterar vi på Prowork en driven Arbetsledare som vill bli en del av gänget hos en av de mest spännande aktören inom mark- och anläggningsbranschen i Storstockholm! Företaget är etablerat i Stockholm - Södra sidan och driver mark och anläggningsentreprenader i egen regi samt i utförande- och totalentreprenader mot kommuner, föreningar och andra företag. Projekt finns på norra och södra sidan och anpassas efter vart du bor, i den mån det funkar. Arbet... Visa mer
Nu rekryterar vi på Prowork en driven Arbetsledare som vill bli en del av gänget hos en av de mest spännande aktören inom mark- och anläggningsbranschen i Storstockholm!
Företaget är etablerat i Stockholm - Södra sidan och driver mark och anläggningsentreprenader i egen regi samt i utförande- och totalentreprenader mot kommuner, föreningar och andra företag. Projekt finns på norra och södra sidan och anpassas efter vart du bor, i den mån det funkar.
Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter är att ansvara den dagliga driften – hålla tidplan, budget, finns material, ätor m.m. Du deltar även på byggmöten. De flesta projekten omfattar parker, vägarbeten, löpande underhåll, grundläggning och finplanering.


Krav:
Minst två års erfarenhet i motsvarande roll inom mark- och anläggningsprojekt.
Baskunskaper och kännedom om entreprenadjuridik, AMA och MER.
God datorvana.
B-körkort.Vi vill ha dig som är redo att sätta fart på de planerade projekt som finns i pipen! Du är en riktig lagspelare, kan ta egna initiativ och är alltid redo att ta tag i saker. Du får med dig andra i din ledarroll och trivs med att ta ansvar. Dessutom har du förmågan att få människor att lita på dig – både kunder, leverantörer och kollegor.
Om kunden:
Du kommer ansluta till ett piggt och glatt gäng med höga ambitioner och tydliga mål. Här ser och hör ledningen alla medarbetare, och nya tankar och idéer tas gärna emot. Medarbetarnöjdheten är hög vilket avspeglar sig i en hög kundnöjdhet och en ständig utveckling framåt. Kanske är det den goda sammanhållningen och de många roliga aktiviteterna som gör hela skillnaden i farten framåt?!
Låter det här som din roll? Skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin 073-506 68 39 vid frågor. Du blir direkt anställd av vår kund.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Vi söker en Arbetsledare till Kungens kurva

Ansök    Jan 19    Ramudden AB    Arbetsledare, anläggning
OM OSS Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskad... Visa mer
OM OSS
Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 80-tal platser i Norden och Baltikum med runt 1 000 anställda och omsätter cirka 2,4 miljarder SEK per år.

Vi söker nu en Arbetsledare till vår verksamhet i Kungens Kurva. Kungens Kurva ingår i Region Stockholm tillsammans med orterna Arlandastad, Spånga, Södertälje, Tumba, Uppsala, Veddesta och Västberga. 

OM TJÄNSTEN
Som Arbetsledare är din huvuduppgift att stötta verksamheten. Du arbetsleder och hjälper till att planera och fördela arbetsuppgifter och resurser såsom fordon, personal, bemanning och underentreprenörer tillsammans med Platschefen. Till din hjälp har du vårt digitala planeringsverktyg.

Du växlar mellan att arbeta ute i verksamheten och administrativt på kontoret. Du startar upp arbeten på plats och gör platsbesök för att säkerställa att allt flyter på. Vidare tar du emot beställningar och följer upp arbetena mot kund. Hos oss hjälps alla åt där det behövs och vi utvecklas tillsammans.

Vidare förvaltar du våra kundkontakter via personliga möten, telefon- och mejlkontakt för att skapa goda affärsrelationer och med hög serviceförmåga säkerställer du att kunden får rätt material och att allt faktureras.

Tjänsten är heltid med placering i Kungens Kruva. Ordinarie arbetstid är förlagd till dagtid, men natt- och helgjobb kan förekomma.

OM DIG
I rollen som arbetsledare hos oss får du stor användning av din förmåga att vara lösningsorienterad. Du trivs med att sätta kunden i fokus och har en utpräglad känsla för service. Du förväntas kunna överblicka flera saker samtidigt och vara bra på att organisera och prioritera ditt arbete.

B-körkort, goda administrativa kunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbetsledning är meriterande.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG
Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.

Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

ÖVRIGT
Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektansvarigt Logistikstöd

Om oss FKS Transport AB är ett av Stockholmsområdets mest expansiva bygg- och anläggningsåkerier. Med vår moderna fordonspark har vi förmånen att erbjuda våra kunder alla tänkbara transport- och maskintjänster. Vi sitter i ett nyrenoverat, modernt kontor i Kungens Kurva. I företaget arbetar idag 10-talet tjänstemän, 40-talet yrkesarbetare och ytterligare 50-talet yrkesarbetare från våra kontrakterade underleverantörer. Vi utökar nu med ett projektansvarig... Visa mer
Om oss
FKS Transport AB är ett av Stockholmsområdets mest expansiva bygg- och anläggningsåkerier. Med vår moderna fordonspark har vi förmånen att erbjuda våra kunder alla tänkbara transport- och maskintjänster.
Vi sitter i ett nyrenoverat, modernt kontor i Kungens Kurva. I företaget arbetar idag 10-talet tjänstemän, 40-talet yrkesarbetare och ytterligare 50-talet yrkesarbetare från våra kontrakterade underleverantörer. Vi utökar nu med ett projektansvarigt logistikstöd och erbjuder en arbetsplats i en miljö där samarbete, initiativtagande och prioriteringsförmåga är nyckelorden.


Befattningens syfte
Befattningens syfte är att representera företaget på marknaden och att stödja våra beställare i deras logistik- och masshanteringsarbete. För att möjliggöra detta håller du tät kontakt med befintliga samt potentiellt nya beställare på marknaden och är lyhörd för deras behov.


Befattningens huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetsledande logistikstöd: Vid större/komplexa uppdrag agera som ett stöd i beställarnas logistikarbete genom att arbetsleda företagets yrkesarbetare (chaufförer och/eller maskinister) och agera som en förlängd arm mellan företagets transportledning och YA. Även att säkerställa att gällande lagar och regler efterlevs.
Projektansvar: Driva projekt och säkerhetsställa att avtal, tidsplaner och överenskommelser efterlevs.
Försäljning: Att bevaka marknaden, söka nya beställare och projekt för företaget att offerera våra tjänster till. I samråd med företagets Operativa chef lämna prisuppgifter eller projektofferter till beställare.
Avvikelse- och incidenthantering: Att hantera eventuella avvikelser och incidenter enligt företagets fastställda processer i samverkan med företagets KMA.


Din bakgrund
Vi söker dig som är redo för nya utmaningar i ett spännande bolag med kraftig tillväxt.
Du har dokumenterad erfarenhet från branschen, är en social, resultatinriktad lagspelare med starkt resultat- och kundfokus med en positiv samt engagerad attityd.
Dator, telefon och den senaste tekniken är dina huvudsakliga arbetsverktyg. Vi ser att du är en fena på att skapa struktur och har ett skarpt ordningssinne, du trivs med att arbeta i en organisation i ständig utveckling och utmanas av att finna nya sätt att lösa dina uppgifter på.

Övrigt
Tjänsten avser heltid, måndag – fredag med placering i Kungens Kurva och periodvis ute i projekt på fältet.
Anmäl ditt intresse för tjänsten via mejl, bifogat ett CV samt personligt brev som beskriver dig själv som person och varför du söker tjänsten.
Om du har frågor kring tjänsten eller vill ansöka är du välkommen att kontakta:
Johan Lundgren [email protected]
Vi tillämpar sex månaders provanställning och är anslutna till kollektivavtal.
För mer information samt för att ladda ner annonsen i PDF hänvisar vi till vår hemsida. Visa mindre

Teamleader

Har du arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschen och är redo för ett jobb där du arbetsleder mindre schaktarbeten? Vill du vara med och hålla Stockholm lysande? Då kan rollen som Teamleader för mindre gräv- och schaktarbeten passa dig! Om ONE Nordic ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en bransch där belysningsinfrastruktur ständigt behöver byggas ut, underhållas och utvecklas. Nu söker vi dig som har erfarenhet av anläggni... Visa mer
Har du arbetslivserfarenhet från anläggningsbranschen och är redo för ett jobb där du arbetsleder mindre schaktarbeten? Vill du vara med och hålla Stockholm lysande? Då kan rollen som Teamleader för mindre gräv- och schaktarbeten passa dig!

Om ONE Nordic

ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en bransch där belysningsinfrastruktur ständigt behöver byggas ut, underhållas och utvecklas. Nu söker vi dig som har erfarenhet av anläggningsbranschen och som vill leda våra arbetslag genom att planera och arbetsleda åtgärder av kabelfel, trafikskador och schaktarbeten i Stockholmsområdet. Tillsammans arbetar ONE Nordic för att hålla Stockholm lysande och här har du möjlighet att påverka och skapa en trygg samt säker miljö för stadens alla invånare.

Vi erbjuder
Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget med inspirerande och professionella kolleger. Vi ger frihet under ansvar, en stimulerande arbetsmiljö samt har attraktiva förmåner så som:

- Tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse

- Kollektivavtalsenlig lön

- 63 timmar arbetstidsförkortning

- Friskvårdsbidrag på 3 000 kr

- 2 000 kr per år att fritt fördela på privata glasögon och/eller tandvård
Fri medicin och läkarvård upp till högkostnadsskydd

Arbetsuppgifter
I rollen som teamleader kommer du att arbeta med dina arbetslag bestående av montörer, kranbilar och grävmaskiner. Anställningen är en kontorstjänst där du kommer att ansvara för kort och långsiktig planering, den administrativa hanteringen i vårt ärendehanteringssystem, ansökan till myndigheter rörande schakttillstånd samt TA-planer (trafikanordningsplaner). Utöver detta kommer du även hantera intern och extern kommunikation med projektledare, montörer och kunder för att samla in underlag till ditt arbete.


Vi söker dig som

- Har avslutad gymnasieutbildning

- Har erfarenhet från anläggningsbranschen (minst 2 år)

- Har goda datorvana

- Är ansvarstagande och är bra på problemlösning

- Inte räds ansvar och gillar att leda

Det är meriterande om du

- Har utbildning/erfarenhet inom belysning, el eller anläggning

- Har erfarenhet av att planera och organisera resurser

- Har erfarenhet från att arbetsleda

Som person är du framåt och driven. Du är noggrann och bra på att hantera flera saker samtidigt samt har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du en lagspelare och har en fallenhet för att upprätthålla och skapa ordning och reda i allt du tar dig an samt har en administrativ ådra. Då vi är mitt uppe i en intern förändringsresa kommer du ha möjlighet att vara med och utveckla rollen och dess ansvarsområden.Låter detta som något för dig? Vi arbetar med löpande urval, så ansök gärna redan idag.

Frågor

Har du frågor kontakta avdelningschef Magnus Höglund på 073-823 50 92.

Fackliga kontakter

Maria Granqvist, tel. 070-324 40 28 (Unionen)

Bengt Persson, tel. 070-592 51 10 (Ledarna) Visa mindre

Projektledare

Vill du vara en del av en samhällsviktig verksamhet som arbetar med Stockholm stads största utmaning? Har du några års erfarenhet inom projektledning? Kanske har du även en teknisk bakgrund? Då kan rollen som Projektledare inom trafikanläggningar till ONE Nordic vara något för dig! Om ONE Nordic ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar idag med norra Europas största trafikanläggningsavtal här i Stockholm. Tillsammans med Stockholm sta... Visa mer
Vill du vara en del av en samhällsviktig verksamhet som arbetar med Stockholm stads största utmaning? Har du några års erfarenhet inom projektledning? Kanske har du även en teknisk bakgrund? Då kan rollen som Projektledare inom trafikanläggningar till ONE Nordic vara något för dig!

Om ONE Nordic

ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar idag med norra Europas största trafikanläggningsavtal här i Stockholm. Tillsammans med Stockholm stad löser vi utmaningar och den löpande driften av trafikanläggningarna i staden. Alla som kört bil i Stockholm vet hur viktig framkomligheten är och hur den påverkar näringslivet, miljön och samhället i stort.
ONE Nordic i Stockholm har de senaste åren arbetat med affärs- och organisationsutveckling vilket har lett till en kraftig tillväxt med god lönsamhet. Vi arbetar i en stabil bransch och söker nu vi ytterligare projektledare för att fortsätta resan.

Om tjänsten som Projektledare

I rollen som Projektledare driver du dina egna projekt- och serviceavtal. Du leder, coachar och motiverar medarbetare som är involverade i dina projekt och säkerställer god planering av resurser för effektiva arbeten. Du ansvarar för tidsplan, ekonomi, arbetsmiljö och leverans. Utöver detta kommer du att hantera extern kommunikation med ett fåtal etablerade kunder för att få ett bra och långsiktigt samarbete samt en bra leverans. Du arbetar efter uppsatta rutiner och processer samt arbetar med uppföljningar av kvalitet, ekonomi samt arbetsmiljö.

Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i den lokala ledningsgruppen. Som Projektledare har du ett övergripande ansvar för avdelningens gemensamma resultat.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Självständigt driva dina egna projekt- och serviceavtal

- Ansvara för tidsplan, ekonomi, arbetsmiljö och leverans

- Leda, coacha och motivera medarbetare involverade i dina projekt

- Hantera extern kommunikation med kunder för att säkerställa goda långsiktiga samarbeten

Om dig

För att lyckas i rollen som Projektledare ser vi att du har tidigare erfarenhet av projektledning inom ett tekniskt område, gärna inom el. Vi ser även att du har goda kunskaper i att navigera i och tolka entreprenadsjuridik. Slutligen är det viktigt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

För att trivas i rollen ser vi att du stimuleras av problemlösning och uppskattar ett arbetsklimat med högt i tak. Du är prestigelös som person och drivs av att skapa goda samarbeten och uppnå höga resultat. Vidare är det viktigt att du har förmågan att självständigt planera, strukturera och följa upp ditt arbete och har god kommunikationsförmåga. Då avdelningens ambitioner är att uppnå sin fulla potential arbetar avdelningschefen aktivt med coaching och utveckling av medarbetarna.

Viktigt för tjänsten är:

- Tidigare erfarenhet som projektledare, gärna inom el

- Förmåga att självständigt planera, strukturera och följa upp ditt arbete

- Förmåga att navigera i och tolka entreprenadsjuridik

- Gärna ha avslutad teknisk högskole- eller universitetsutbildning

- Är affärsmässig och drivs av förbättringar

- God kommunikativ förmåga

- Ambitioner att utvecklas

Företagets erbjudande

Som anställd hos ONE Nordic erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ansluten till kollektivavtal och erbjuder attraktiva förmåner som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, extra avsättning till tjänstepension och bidrag till medicin och tandvård samt möjlighet till förmånsbil.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid, 100%.

Placering: Stockholm, Segeltorp.

Lön: Enligt överenskommelse.
Frågor: Ring gärna avdelningschef Magnus Höglund, 0738-235092
Fackliga kontakter: Bengt Persson, 0705-925110, Ledarna
Maria Granqvist, 0703-244028, Unionen Visa mindre

Arbetschef till Asfaltsgruppen i Stockholm

Är du en en lyhörd ledare som lägger stor vikt vid att bygga tillit och skapa bra relationer till dina medarbetare? Asfaltsgruppen söker nu en arbetschef till Stockholm med placering i Tumba. Vi arbetar med löpande urval, sök tjänsten redan idag för att inte missa denna unika möjlighet att vara en del av ett företag som satsar framåt!  Information om tjänsten Professionals Nord söker i samarbete med Asfaltsgruppen en arbetschef då den tidigare har slutat ... Visa mer
Är du en en lyhörd ledare som lägger stor vikt vid att bygga tillit och skapa bra relationer till dina medarbetare? Asfaltsgruppen söker nu en arbetschef till Stockholm med placering i Tumba. Vi arbetar med löpande urval, sök tjänsten redan idag för att inte missa denna unika möjlighet att vara en del av ett företag som satsar framåt! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Asfaltsgruppen en arbetschef då den tidigare har slutat och gått vidare i karriären. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Asfaltsgruppen.

Asfaltsgruppen är ett växande entreprenadföretag inom asfaltbeläggning med cirka 80 medarbetare med huvudsakligt verksamhetsområde i Östergötland, Södermanland, Stockholm och norra Småland. Som arbetschef i Stockholm kommer du att ha personalansvar för 20 medarbetare varav sex av de tjänstemän. Kontoret är beläget i Tumba där närmsta asfaltsverk finns i Vagnhärad. Du kommer tillsammans med VD samt dina två arbetschefs-kollegor även att ha en plats i ledningsgruppen och få vara med att fatta viktiga beslut för företagets fortsatta lönsamhet. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Asfaltsgruppens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• Stora utvecklingsmöjligheter i en bred och varierande roll
• En arbetsplats som präglas av god stämning, högt i tak och korta beslutsvägar.
• Att vara en viktig del av ett företag som ständigt arbetar med att fortsätta vara en självklar och attraktiv arbetsgivare

Arbetsuppgifter
Som arbetschef är dina arbetsuppgifter väldigt varierande men de tre främsta arbetsområdena är personal, produktion och ekonomi. I det innefattar:

• Ansvara för personal och säkerställa en god arbetsmiljö för alla, oavsett tjänsteman eller yrkesarbetare
• Rekrytering av ny personal inom regionen tillsammans med dina två platschefer
• Ansvara för planering och utveckling av företaget genom att driva regionens ekonomiska resultat där du rapporterar till VD:n

Vi söker dig som:

• Har tidigare arbetslivserfarenhet inom asfaltsbranschen som arbetschef eller platschef
• Har B-körkort
• Hanterar det svenska språket flytande i såväl tal som skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att det är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Asfaltsgruppen. Du är ansvarsfull och självständig i ditt arbete. Du har även en god känsla för relationer och är engagerad i dina medarbetare samt deras välmående. Vidare är du stresstålig, flexibel och lösningsorienterad då du ibland kan behöva att snabbt omprioritera dina arbetsuppgifter. 

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm/Tumba
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Therese Klasén 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Ramudden söker en arbetsledare till Västberga

Ansök    Jun 1    Ramudden AB    Arbetsledare, anläggning
OM OSS Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskad... Visa mer
OM OSS
Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 80-tal platser i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Kanada och omsätter runt 2,1 miljarder SEK per år och har ca 850 anställda.

Vi söker nu en Arbetsledare till vår depå i Västberga. Västberga ingår i Region Stockholm.

OM TJÄNSTEN
Som arbetsledare hos oss stöttar du verksamheten och förvaltar våra kundkontakter för att skapa goda affärsrelationer. Du arbetsleder och hjälper till att planera och fördela arbetsuppgifter och resurser såsom fordon, personal, bemanning och underentreprenörer tillsammans med Platschef. Du växlar mellan att arbeta ute i verksamheten och administrativt på kontoret.

Tillsammans med dina kollegor hjälper du våra kunder med deras behov av trafiklösningar via personliga möten, telefon- och mejlkontakt. Med hög serviceförmåga säkerställer du att kunden får rätt material och att allt faktureras.

Tjänsten är heltid, dagtid med placering i Västberga. Vi arbetar som ett team där vi alla samarbetar och ställer upp för varandra.

OM DIG
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen samt tidigare erfarenhet av att leda och driva projekt. Som person har du en mycket god problemlösningsförmåga och besitter goda administrativa kunskaper. Du tar för dig och är öppen, nyfiken och gillar utmaningar.

Du trivs med att sätta kunden i fokus och har en utpräglad känsla för service. Du förväntas kunna överblicka flera saker samtidigt och vara bra på att organisera och prioritera i ditt arbete. B-körkort, goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Tidigare erfarenhet av arbetsledning är meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och social kompetens i denna rekrytering.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG
Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.

Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

ÖVRIGT
Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare inom Bygg och Renovering

Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en arbetsledare för bygg och renovering. Som arbetsledare har du ansvar för projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett team på ... Visa mer
Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en arbetsledare för bygg och renovering.
Som arbetsledare har du ansvar för projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett team på ca 5-10 anställda där teamwork är en viktig utgångspunkt. Våra kunder är privatpersoner och företag.
Du har en mycket god socialförmåga och kan hantera olika situationer väl. Körkort är ett krav då våra projekt är inom Stor Stockholms område. Visa mindre

Allmän händig snickare sökes

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till Svenska Schakt & Bergshantering AB

Vi söker nu nästa arbetsledare till vår kund inom mark & anläggning - Direktrekrytering Är du en erfaren och driven arbetsledare som trivs med att arbeta i en hektiskt miljö, är en lagspelare och har passion för att leverera högkvalitativt arbete, så är detta en utmärkt möjlighet för dig att bli en del av teamet! Om företaget Svenska Schakt & Bergshantering (SSB) är en totalentreprenör inom mark-, och anläggningsarbeten. SSB utför olika former av sprängn... Visa mer
Vi söker nu nästa arbetsledare till vår kund inom mark & anläggning - Direktrekrytering
Är du en erfaren och driven arbetsledare som trivs med att arbeta i en hektiskt miljö, är en lagspelare och har passion för att leverera högkvalitativt arbete, så är detta en utmärkt möjlighet för dig att bli en del av teamet!


Om företaget
Svenska Schakt & Bergshantering (SSB) är en totalentreprenör inom mark-, och anläggningsarbeten. SSB utför olika former av sprängning och spräckning av stenar och berg samt alla vanligt förekommande typer av markarbeten, som grävning och schaktning. SSB arbetar brett med alla typer av markarbeten och gör både små och stora insatser inom grävning, schaktning, dränering och husgrunder. Medarbetarna har hög kompetens inom specialsprängningar. Med mångårig erfarenhet kan bolaget utföra både avancerade samt enklare bergssprängningsprojekt. Bolaget fokuserar på kommunalt, privat näringsliv samt kunder inom industrin.
SSB startades 2014 av Roj Arslan, och har för närvarande ett 15 tal anställda och omsätter 50–60 MSEK per år. Bolaget drivs som ett självständigt bolag helägt av Rebelliongruppen.


Rebelliongruppen byggs omsorgsfullt med lönsamma företag som är ledande inom sitt område. De är en aktiv ägare som bygger vidare på den stora kompetensen som redan finns hos företagen och skapar förutsättningar för att utveckla och expandera verksamheterna.
SSB har en stark förankring i södra Stockholm med utgångspunkt i Huddinge. Bolaget har både lyckats med att öka omsättningen flera år i rad och att få personalen att trivas.
- Vi är en tight organisation med korta och snabba beslutsvägar, vi har även en låg sjukfrånvaro och personalomsättningen är nästintill obefintlig.


Om tjänsten:
Vi söker en erfaren och driven arbetsledare som kan leda kundföretagets team inom mark- och anläggningsarbete. Som arbetsledare har du en ansvarsfull och omväxlande roll i det dagliga driftarbetet. I denna roll kommer du att vara ansvarig för att leda och genomföra arbetet av SSB:s mark- och anläggningsprojekt ute på plats. Som arbetsledare ansvarar du för driften av projekt, från start till mål. Du agerar operativ projektledare för arbetslaget och säkerställer att ni uppnår bolagets mål. Du samarbetar med bolagets platschef och entreprenadingenjör.
Huvudsakliga arbetsuppgifterOperativt leda och planera arbetslag inom mark- och anläggningsarbete
Planera, organisera och övervaka projekt från start till mål
Instruera arbetstagare om hur arbete ska utföras
Upprätthålla produktivitet, kvalitet och säkerhet på arbetsplatsen
Ansvara för att arbetet utförs enligt projektspecifikationer, tidsplaner och budgetar
Utföra kvalitetskontroller och säkerställa att arbetet uppfyller kvalitetskrav
Säkerställa att all utrustning och verktyg som används är i gott skick och underhålls ordentligt
Skriva dagböcker
Säkerställa att alla anställda följer de interna riktlinjerna och säkerhetsföreskrifterna.
Kvalifikationer och erfarenhet:Erfarenhet av att leda arbetslag inom mark-och anläggningsarbete
Kunskap om mark- och anläggningsbranschen, inklusive material, utrustning och tekniker
Erfarenhet av att läsa och tolka ritningar och andra tekniska dokument
Erfarenhet av att upprätthålla arbetsplatsens produktivitet, kvalitet och säkerhet
Erfarenhet av att arbeta inom budget- och tidsramar
God förmåga av att planera och organisera arbete
God förmåga att hantera personalfrågor på ett effektivt sätt
Starka kommunikations- och ledarskapsförmågor
Körkort

Vi söker en självgående, organiserad och pålitlig person som kan ta ansvar och leda SSB:s team inom mark- och anläggningsarbete. Om du trivs med att arbeta i en hektisk miljö, är en lagspelare och har passion för att leverera högkvalitativt arbete, så är detta en utmärkt möjlighet för dig att bli en del av SSB:s team.


Be Pro Beemanning & Rekrytering
Denna direktrekrytering hanteras utav oss på Be Pro beemanning & rekrytering där vi tillsammans med kundföretaget går igenom och hanterar alla ansökningarna till denna tjänst.
Vid frågor och funderingar kring denna tjänst är ni välkomna att ringa eller mejla till oss på Be Pro Beemanning & Rekrytering AB.


Anställning: Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning hos Svenska Schakt & Bergshantering.
Lön: Enligt överenskommelse.
Start: Snarast, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Arbetsledare till parkenheten

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Vill du driva utvecklingsarbete i en stor kommun? Vill du ta ett stort eget ansvar och vara del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur där medarbetarna trivs på jobbet? Då vill vi att du söker det här jobbet... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Vill du driva utvecklingsarbete i en stor kommun? Vill du ta ett stort eget ansvar och vara del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur där medarbetarna trivs på jobbet? Då vill vi att du söker det här jobbet!

Miljö- och bygglovsförvaltningen i Huddinge kommun ansvarar för myndighetsutövning inom områdena bygglov, lantmäteri och miljötillsyn. Förvaltningen driver också strategiska klimatfrågor och sköter driften av gator, vägar, parker och naturområden i samverkan med andra aktörer.

Hos oss blir du en del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur. Vi tror på omtanke, mångfald, driv och mod i vårt arbete, där vi tar ansvar för helheten. Vi vill också ta till vara på dina idéer och din drivkraft i arbetet


-

Arbetsuppgifter
Vi förstärker stadsmiljöavdelningen och söker en arbetsledare som vill förvalta och utveckla gröna stadsmiljöer tillsammans med oss.
Du kommer att tillhöra parkenheten som ansvarar för drift och underhåll av kommunens gröna stadsmiljöer. Parkenheten består av nio medarbetare och leds av en enhetschef.

Parkskötseln och parkunderhåll är till största del utlagd på entreprenad och endast tydligt avgränsade delar bedrivs i egen regi. Personal- och arbetsmiljöansvar ligger hos enhetschefen medan arbetsledaren ansvarar för den dagliga arbetsledningen av våra medarbetare, samt agerar beställare mot parkenhetes leverantörer. Huvudsakliga arbetsuppgifter består av operativ arbetsledning av medarbetarna och planering och prioritering av arbeten utifrån enhetens mål och budget.
Tillsammans med enhetschef, förvaltare, projektansvarig och parkingenjör kommer du att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

I arbetsuppgifterna ingår hantering av administrativa uppgifter som rör beställningar, prioriteringar, kontroll och uppföljning av entreprenader och felanmälningar samt dialog med allmänheten/medborgare via mejl, telefon eller i fält. Du ska även arbeta för att nå målen i en politisk styrd organisation och representera parkenheten i olika arbetsgrupper.Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom trädgård eller grönyteskötsel, alternativt har arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Krav för tjänsten är att du har tidigare arbetslivserfarenhet av arbetsledande position och erfarenhet av park- och grönyteskötsel alternativt anläggning, samt arbete med entreprenader.

För att trivas i rollen som arbetsledare behöver du ett stort intresse och engagemang för det gröna och utveckling av utemiljön. Du kan arbeta självständigt och förstår vikten av och har förmågan att planera och organisera ditt arbete och din arbetsgrupp. Du tycker om att samarbeta med andra och är lösningsfokuserad. Du är även prestigelös och ödmjuk i dina kontakter med kollegor, medborgare och leverantörer.
Som arbetsledare har du administrativa arbetsuppgifter som kräver god datorvana. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

B-körkort och körvana är ett krav.

Provanställning sex (6) månader kan komma att tillämpas.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Visa mindre

Arbetsledare sommarjobb

Vill du ha världens roligaste sommarjobb? Vi på Balder söker flera engagerade gruppledare för våra sommarjobbare i Unga för orten i Vårby Gård. Unga för orten är en sommartrygghetssatsning för ungdomar med fokus på att skapa trivsammare och tryggare områden. Unga för orten sker varje sommar och går ut på att ungdomar arbetar med att fräscha upp och skapa trygghet i det egna bostadsområdet. Arbetsbeskrivning: Tillsammans med våra sommarungdomar ska grupp... Visa mer
Vill du ha världens roligaste sommarjobb?

Vi på Balder söker flera engagerade gruppledare för våra sommarjobbare i Unga för orten i Vårby Gård.

Unga för orten är en sommartrygghetssatsning för ungdomar med fokus på att skapa trivsammare och tryggare områden. Unga för orten sker varje sommar och går ut på att ungdomar arbetar med att fräscha upp och skapa trygghet i det egna bostadsområdet.

Arbetsbeskrivning:
Tillsammans med våra sommarungdomar ska gruppledaren arbeta med att hålla rent och snyggt i våra fastigheter i Vårby Gård samt i den yttre miljön i området.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att rensa ogräs, målning, rundtur i garage och fastigheter, klippa buskar, plocka skräp m.m.

Som gruppledare måste du tycka om att jobba med människor. Som ledare är du engagerad, ansvarstagande, mogen, positiv och lösningsorienterad samt har lätt för att prata och leda människor. Vi ser att du har gått ut gymnasiet, har erfarenhet av att leda och motivera unga och vi ser helst att du har viss erfarenhet av eller kunskap om arbete med fastighet- eller trädgårdsskötsel.

Förutom att stötta ungdomarna i deras arbete så ska du delta i det dagliga arbetet och utföra arbetsuppgifterna tillsammans med ungdomarna. I gruppledarens arbetsuppgifter ingår även en del administrativa arbetsuppgifter såsom planering av det dagliga arbetet, fylla i närvarorapporter, utvärderingar, göra inköp, planera avslutningar, ansvara för lokalen och regelbundet rapportera och redovisa. Goda datakunskaper krävs.

Vi erbjuder
Ett roligt och fritt jobb där du får vistas ute i ur och skur.

Du kommer träffa många nya människor och härliga ungdomar.

En veckas introduktion i juni till arbetet.

Heltidsarbete under 3 eller 6 veckor mellan vecka 23-33.

Meriterande
Erfarenhet av trädgårdsarbete eller arbete som fastighetsvärd.

Erfarenhet av arbete som arbetsledare/handledare.

Utbildning inom ledarskap/pedagogik.

Övrigt
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas vid anställning.

Sista ansökningsdag: 21 april 2023

Hjärtligt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare/Jordbro

Vi söker en arbetsledare skador till Team Jordbro. En service människa med ett välutvecklat ordningssinne som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom fordonsbranschen. Är tekniskt intresserad och har troligen en fordonsteknisk utbildning samt datavana från att arbeta i affärssystem med goda kunskaper i Officepaketet (Outlook, Excel och Teams). Arbetsuppgifterna omfattar planering av löpande verkstadsproduktion, order, offerter och kundkontakt. I ... Visa mer
Vi söker en arbetsledare skador till Team Jordbro. En service människa med ett välutvecklat ordningssinne som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom fordonsbranschen. Är tekniskt intresserad och har troligen en fordonsteknisk utbildning samt datavana från att arbeta i affärssystem med goda kunskaper i Officepaketet (Outlook, Excel och Teams).
Arbetsuppgifterna omfattar planering av löpande verkstadsproduktion, order, offerter och kundkontakt. I rollen ingår även ansvar för lagerhantering.
Sandströms Center erbjuder en tjänst med frihet under ansvar där möjligheterna till att utvecklas personligen och påverka produktionen finns. Vi värnar om alla våra medarbetare, arbetsmiljön och kompetensnivån för att på så sätt säkra vår fortsatta expansion och kunna erbjuda vår personal bästa möjliga villkor samt utvecklingsmöjligheter.
Arbetslivserfarenhet som arbetsledare och tunga fordon är meriterande för tjänsten.
För mer information runt tjänsten kontakta Platschef Karl Crona 070-619 01 88 Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Maj 12    BILIA AB    Arbetsledare, anläggning
Brinner du för att möta kunder och ge dem bästa tänkbara service? Då är det kanske dig vi söker som vår nya arbetsledare till Bilia Mercedes-Benz i Länna. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.  För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst ä... Visa mer
Brinner du för att möta kunder och ge dem bästa tänkbara service? Då är det kanske dig vi söker som vår nya arbetsledare till Bilia Mercedes-Benz i Länna. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. 
För oss är det viktigt med en inkluderande kultur där alla är välkomna och där vi med glädje och värme tillsammans tar hand om våra kunder och tillgodoser deras behov och önskemål utifrån våra olika roller. Inte minst är det även viktigt att vi lyfter varandra och har kul tillsammans på jobbet. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter? 
I rollen som arbetsledare kommer du att ha en samordnande roll på serviceverkstaden där du ansvarar för den dagliga verksamheten och ser till att planeringen följs och justeras efter behov. Du har kontakt med kunder och jobbar med merförsäljning. I rollen ingår även administrativa uppgifter så som skicka kalkyl till försäkringsbolag, fakturera och kontrollera jourorder. Du blir en del av ett team där vi tillsammans jobbar för att skapa ett roligt och positivt arbetsklimat.? 
Vad vi önskar av dig
Du har gärna en fordonsteknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet som ger dig motsvarande kunskaper men det är inget krav.?Då telefon och dator är dina naturliga arbetsredskap behöver du god datorvana. Tjänsten ställer höga krav på din förmåga att planera och prioritera. Det är meriterande ifall du har kunskap i Palette. B-Körkort är ett krav. 
Det faller dig naturligt att kommunicera och skapa goda relationer både internt och externt.?Då Bilia ligger i framkant teknisk ser vi att du trivs med att utvecklas, är lösningsorienterad och målinriktad. Att leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité är självklart!? 
Det här erbjuder Bilia 
Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig som medarbetare bra och konkurrenskraftiga förmåner. Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i omtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och?biluthyrning. 
Anställningsform, omfattning, placeringsort 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Placering är på Bilia Mercedes-Benz i Länna. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef. 
Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare till parkenheten

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Vill du driva utvecklingsarbete i en stor kommun? Vill du ta ett stort eget ansvar och vara del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur där medarbetarna trivs på jobbet? Då vill vi att du söker det här jobbet... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Vill du driva utvecklingsarbete i en stor kommun? Vill du ta ett stort eget ansvar och vara del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur där medarbetarna trivs på jobbet? Då vill vi att du söker det här jobbet!

Miljö- och bygglovsförvaltningen i Huddinge kommun ansvarar för myndighetsutövning inom områdena bygglov, lantmäteri och miljötillsyn. Förvaltningen driver också strategiska klimatfrågor och sköter driften av gator, vägar, parker och naturområden i samverkan med andra aktörer.

Hos oss blir du en del av en öppen, vänlig och inkluderande kultur. Vi tror på omtanke, mångfald, driv och mod i vårt arbete, där vi tar ansvar för helheten. Vi vill också ta till vara på dina idéer och din drivkraft i arbetet


-

Arbetsuppgifter
Vi förstärker stadsmiljöavdelningen och söker en arbetsledare som vill förvalta och utveckla gröna stadsmiljöer tillsammans med oss.
Du kommer att tillhöra parkenheten som ansvarar för drift och underhåll av kommunens gröna stadsmiljöer. Parkenheten består av nio medarbetare och leds av en enhetschef.

Parkskötseln och parkunderhåll är till största del utlagd på entreprenad och endast tydligt avgränsade delar bedrivs i egen regi. Personal- och arbetsmiljöansvar ligger hos enhetschefen medan arbetsledaren ansvarar för den dagliga arbetsledningen av våra medarbetare, samt agerar beställare mot parkenhetes leverantörer. Huvudsakliga arbetsuppgifter består av operativ arbetsledning av medarbetarna och planering och prioritering av arbeten utifrån enhetens mål och budget.
Tillsammans med enhetschef, förvaltare, projektansvarig och parkingenjör kommer du att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

I arbetsuppgifterna ingår hantering av administrativa uppgifter som rör beställningar, prioriteringar, kontroll och uppföljning av entreprenader och felanmälningar samt dialog med allmänheten/medborgare via mejl, telefon eller i fält. Du ska även arbeta för att nå målen i en politisk styrd organisation och representera parkenheten i olika arbetsgrupper.Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom trädgård eller grönyteskötsel, alternativt har arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Krav för tjänsten är att du har tidigare arbetslivserfarenhet av arbetsledande position och erfarenhet av park- och grönyteskötsel alternativt anläggning, samt arbete med entreprenader.

För att trivas i rollen som arbetsledare behöver du ett stort intresse och engagemang för det gröna och utveckling av utemiljön. Du kan arbeta självständigt och förstår vikten av och har förmågan att planera och organisera ditt arbete och din arbetsgrupp. Du tycker om att samarbeta med andra och är lösningsfokuserad. Du är även prestigelös och ödmjuk i dina kontakter med kollegor, medborgare och leverantörer.
Som arbetsledare har du administrativa arbetsuppgifter som kräver god datorvana. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är en förutsättning för arbetet.

B-körkort och körvana är ett krav.

Provanställning sex (6) månader kan komma att tillämpas.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack Visa mindre

Är du vår nya arbetsledare till depån i Huddinge?

Om Saferoad Sverige Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad finns över hela Sverige och erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra,... Visa mer
Om Saferoad Sverige
Saferoad är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter och trafiksäkerhetslösningar i Sverige. Verksamheten omfattar allt från utveckling till tillverkning, försäljning, uthyrning, utbildning och andra tjänster inom väginfrastruktur. Saferoad finns över hela Sverige och erbjuder högkvalitativa lösningar för myndigheter och företag som arbetar med infrastruktur. Företagets mission är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda människor som är på väg, vare sig de går, cyklar eller kör bil.


Rollen som arbetsledare
I rollen som arbetsledare har du en viktig roll där du leder och koordinerar den dagliga verksamheten mot uppsatta mål och planer. Du kommer att fördela och följa upp arbetet inom din depå samt samordna våra tjänster så de passar våra kunders behov.


Arbetsuppgifter
Ditt ansvar blir att jobba tillsammans med oss och ta ansvar för utvecklingen och uppbyggnaden av vår uthyrningsverksamhet och våra tjänster. Du ansvarar för projektens utförande och i framtiden även personal. I din roll kommer du att ha mycket kundkontakt och du kommer även att ha en viktig roll i vårt lag. De administrativa arbetsuppgifterna innefattar till exempel arkivering, telefon- och kundsupport, beställning av material samt transportplanering och transportledning.


Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av bygg-/uthyrningsbranschen eller lager och logistik och som har förmågan att kombinera kundmottagande med administrativt ansvar och support. Som person är du initiativrik, flexibel och social med ett gott ordningssinne. Du har grundläggande kunskaper i Microsoft Office. Har du tidigare arbetat med uthyrningsverksamhet är det meriterande.


Du drivs av att möta kundens behov och samtidigt anpassa deras arbetsplats allt enligt de regler och krav som ställs. Liksom dina blivande kollegor har du ett brinnande intresse för trafiksäkerhet och arbetsmiljöfrågor.


Krav:
• God datorvana, erfarenhet från Microsoft Office-paket och Monitor eller liknande ERP system
• Tidigare dokumenterade erfarenheter av ledarskap
• Arbetserfarenhet från bygg-/uthyrningsbranschen eller lager och logistik
• Talar och skriver obehindrat på svenska
• B-kort
• Du har en avslutad gymnasial utbildning


Meriterande:
• Tidigare arbetat med uthyrningsverksamhet
• C-kort
• YKB
• Truckkort A och B samt förarbevis för hjullastare
• APV 1.3, 2.1, 2.2, 2.3, 3.0
• Skylift/fallskyddsutbildning
• Fordonsmonterad kran
Placering: Huddinge
Omfattning: Heltidsanställning, 6 månader provanställning tillämpas
Arbetstider: Heltid dagtid, måndag till fredag, viss avvikelse och nattarbete kan förekomma.
Ersättning: Fast månadslön enligt överenskommelse.


Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete på en marknad med stor potential.
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs på jobbet och att alla bidrar till en trevlig och öppen stämning på arbetsplatsen. Med hela Saferoad koncernens professionella organisation i ryggen, tror vi att du kommer att göra skillnad och kunna utvecklas hos oss.


Låter det här intressant för dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan.
Skicka din ansökan (CV och meritförteckning) och/eller ställ dina frågor till [email protected] eller: 0702396324.
Sista ansökningsdag: 2022-10-15.
Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Skicka därför in ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Arbetsledare till Huddingehallen

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Huddingehallen är en bad- och friskvårdsanläggning belägen i centrala Huddinge. Vi har ca 500 000 besökare varje år fördelat på simhall, gym, gruppträning och sporthallarna. Huddingehallen arbetar aktivt för att ... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Huddingehallen är en bad- och friskvårdsanläggning belägen i centrala Huddinge. Vi har ca 500 000 besökare varje år fördelat på simhall, gym, gruppträning och sporthallarna. Huddingehallen arbetar aktivt för att alla barn och ungdomar ska ha möjlighet att ha en aktiv fritid med fysisk aktivitet även om man valt att inte delta i föreningslivet.


-

Om arbetet
I uppdraget som arbetsledare, i samråd med enhetschefen, ingår ledning, administration, planering, samordning och uppföljning av verksamheten.
Du arbetsleder ca 15 tillsvidareanställda Bad- och friskvårdsvärdar samt lika många timvikarier. Du som arbetsledare agerar förebild och deltar i enhetens samtliga arbetsuppgifter. Du ger medarbetarna stöd och återkoppling i deras dagliga arbete. Verksamheten strävar aktivt mot att utvecklas och där har du som arbetsledare en viktig roll. En hel del av de administrativa arbetsuppgifterna innefattar schemaläggning och tidrapportering.
Som arbetsledare har du även ett nära samarbete med övriga funktioner på anläggningen.

Din profil
Vi söker en flexibel och tydlig ledare som är bra på att samarbeta. Du har känsla för service och ett genuint intresse för och god kännedom inom idrott- och hälsoområdet samt föreningsliv.
Du har gymnasieutbildning och vi ser gärna att du har eftergymnasial kompletterande utbildning. Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning, schemaläggning samt administrativa uppgifter. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och kan anpassa din kommunikation efter person och situation. Du har god datorvana och meriterande är om du har god kunskap av Office paketet. För att lyckas i denna roll behöver du vara lösningsfokuserad och ha ett intresse av att utveckla verksamhet, metoder, rutiner och arbetssätt utifrån kundernas behov.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är trygg i ditt ledarskap, värdesätter olikheter, motiverar och förser andra med de förutsättningar som krävs för att nå verksamhetens mål. Du är tydlig i din kommunikation, stämmer av och följer upp. Ditt arbetssätt är målinriktat, strukturerat och bottnar i ett servicemässigt förhållningssätt.
Simkunnighet är ett krav och under rekryteringsprocessen kommer du att få genomgå ett arbetsprov som består av att simma 200 m varav 50 m på rygg (livräddning) på max 8 minuter. För anställning på Huddingehallen krävs även att du klarar ett dyk på 3 m.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

För denna anställning begär vi utdrag ur polisens belastningsregister innan tillsättning.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner


Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Handledare för feriearbetande gymnasieungdomar

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Stadsmiljöavdelningen är en av Miljö- och bygglovsförvaltningens sex avdelningar. Avdelningens medarbetare arbetar med drift och skötsel av kommunens vägar, torg, parker och badplatser. Vi tror på omtanke, mångf... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Stadsmiljöavdelningen är en av Miljö- och bygglovsförvaltningens sex avdelningar. Avdelningens medarbetare arbetar med drift och skötsel av kommunens vägar, torg, parker och badplatser.

Vi tror på omtanke, mångfald, driv och mod i vårt arbete, där vi tar ansvar för helheten. Du blir en del av en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande.

Vårt kontor är i Flemingsberg, i nya och fräscha lokaler. Till Flemingsberg åker du enkelt och snabbt med både kollektivtrafik och regionaltåg. Du och feriepraktikanterna kommer att vistas utomhus i Huddinges närområden.

Tjänsten är en visstidsanställning från och med 20220608 till och med 20220816.

-

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna utgörs av att handleda och koordinera feriearbetande gymnasieungdomar samt att tillsammans med feriepraktikanterna utföra arbetuppgifter som kommer att bestå av skötsel och underhåll av parker, lekplatser och badplatser. Feriepraktikanternas arbetsuppgifter är redan definierade och ditt uppdrag blir att tillse att arbetet blir gjort och att feriepraktikanterna får en bra introduktion i arbetsuppgifterna och förstår betydelsen av ta hand om Huddinge kommuns närområden. Arbetet förutsätter en god fysik eftersom du kommer att arbeta tillsammans med feriepraktikanterna i deras arbete.


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från verksamhetsområdet park/trädgård och/eller erfarenhet som fritidsledare.Grundläggande datorvana är ett krav. B-körkort är ett krav.

För att trivas i din tjänst är det viktigt att du tycker om att handleda och inspirera ungdomar som inte har så mycket erfarenhet av arbetslivet. Du ska vara noggrann, ta ansvar för ditt arbete och har förmåga att själv se vad som behöver göras. Det varierade arbetet ställer krav på att du är flexibel. En god samarbetsförmåga samt ett professionellt bemötande mot allmänheten och arbetskamrater är mycket viktigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Anläggningsarbetare / Markarbetare

Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu ytterligare en anläggningsarbetare Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor. Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö. Som anläggningsarbetare... Visa mer
Jain Trädgård AB växer och för att möta det ökade behovet av kunder söker vi nu ytterligare en anläggningsarbetare
Vi vårdar, sköter och underhåller kommuners park- och grönområden, bostadsrättsföreningar, skolor och förskolor.
Vi är ett gäng som består av parkarbetare, anläggningsarbetare, gruppledare/lagbas, arbetsledare och VD som är engagerade i att skapa trevliga och säkra grönmiljöer. Vi värnar om en god och säker arbetsmiljö.
Som anläggningsarbetare planerar, utvecklar och leder du arbetet för dig /grupp. Till din hjälp har du din arbetsledare att rådfråga.
Dina arbetsuppgifter består med att arbeta med utemiljöer så som kantstensättning, sten- och plattläggning, fundamentsättning mm. Även andra gatu- och underhållsarbeten kan förekomma exempelvis, vinterväghållning och asfalteringsåtgärder.
Vem är du?
*Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot bygg och anläggning eller en utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig för tjänsten.
*Du innehar kunskaper inom praktisk anläggning och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.


Stor vikt läggs vid personliga egenskaper där vi söker dig med ett starkt driv och förmåga att arbeta självständigt som i grupp. Du samarbetar väl med din arbetsgrupp, entreprenörer och andra kollegor och bidrar med ett gott arbetsklimat.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.


Intervjuer kommer att ske löpande.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare inom Bygg och Renovering

Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en arbetsledare för bygg och renovering. Som arbetsledare har du ansvar för projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett team på ... Visa mer
Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en arbetsledare för bygg och renovering.
Som arbetsledare har du ansvar för projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett team på ca 5-10 anställda där teamwork är en viktig utgångspunkt. Våra kunder är privatpersoner och företag.
Du har en mycket god socialförmåga och kan hantera olika situationer väl. Körkort är ett krav då våra projekt är inom Stor Stockholms område. Visa mindre

Driftchef inom industrisanering

Ansök    Mar 16    Randstad AB    Arbetsledare, anläggning
Arbetsbeskrivning Veolia söker en driven, glad och engagerad Driftchef i Stockholm.  Som Driftchef ansvarar du för att leda och utveckla arbetet hos ditt team mot uppsatta mål.  Du ansvarar för att leda en grupp på ca 15 industrisanerare i det dagliga arbetet. Kunderna finns främst inom petrokemisk industri och verksamheten präglas av varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo, speciellt periodvis då sk. stopp uppstår. Som Driftchef har du en central ro... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Veolia söker en driven, glad och engagerad Driftchef i Stockholm. 
Som Driftchef ansvarar du för att leda och utveckla arbetet hos ditt team mot uppsatta mål. 
Du ansvarar för att leda en grupp på ca 15 industrisanerare i det dagliga arbetet. Kunderna finns främst inom petrokemisk industri och verksamheten präglas av varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo, speciellt periodvis då sk. stopp uppstår.
Som Driftchef har du en central roll i Veolias organisation. Rollen kräver hög flexibilitet och stort eget ansvar, vilket ger en stor möjlighet att påverka både din och dina medarbetares vardag. Effektivt samarbete och kommunikation ses som viktigt för tjänsten. Enheten man ingår i består av Platschef, Arbetsledare, Driftchef, Administratör och ett team av duktiga industrisanerare.

Du rapporterar till Platschef och ingår i sitens ledningsgrupp.
Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna innefattar bl.a: 
 
Daglig arbetsledning, coachning och utveckling av arbetsgruppen
Personalansvar med löne- och medarbetarsamtal 
Administrativa arbetsuppgifter så som faktureringsunderlag, tidattestering, uppföljning av arbetet, offerering mm.
Verksamhetsplanering och utveckling av uppdragsavtalen
Systematiskt arbete kring hälsa och säkerhet 


Arbetstider
Heltid. Tillsvidareanställning. 
Du kommer vara stationerad i södra Stockholm. 
Arbetstiden är till största del förlagd dagtid, 07-16, Måndag-Fredag. 
Resor till andra orter ingår i tjänsten och arbete på obekväma tider förekommer periodvis. 

Kvalifikationer
Krav 
Gymnasieutbildning med godkända betyg
Erfarenhet av personalledning och verksamhetsstyrning
Behärska svenska och engelska väl både i tal och skrift
God dator- och systemvana
Erfarenhet av administrativt arbete
B-körkort
Erfarenhet av arbete inom industrisanering 

Meriterande 
Teknisk eftergymnasial utbildning
Ledarskapsutbildning
Arbetsmiljöutbildning
C-körkort
Erfarenhet inom torrsugtjänster, HT-spolning, is- och sandblästring 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill utvecklas som ledare!
För att trivas i rollen är du en entreprenör som är tekniskt kunnig och med gott sinne för affärer.
Du är kommunikativ och duktig på att ta människor då tjänsten innefattar många interna och externa kontakter.
Som person är du nyfiken, gillar att lära dig nya saker och att lösa problem. Det är viktigt att du är serviceinriktad och prestigelös då du kommer att hjälpa till med diverse uppgifter inom verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias
värderingar: ansvar, sammanhållning, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
2021-04-10, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekryteringsprocess samarbetar Veolia med Randstad.


För information: Rekryteringskonsult Adam Bernhoff, [email protected] 

Om företaget
På Veolia arbetar vi tillsammans med kommuner och företag för att de ska få ut så mycket som möjligt av sina resurser. Vårt fokus ligger på återvinning, vatten, energi och stödtjänster till industrin. 
Veolia är ett av världens ledande miljöföretag med nära 171 000 anställda över hela världen. Veolia är idag världsledande inom såväl vatten som energi och återvinning. Visa mindre

Vi söker Arbetsledare

Är du intresserad av att bli en del av byggnationen av ett infrastrukturellt landmärke vilken kommer att bestå mer än 120 år ? Byggtjänster i Orminge AB är ett expansivt ung företag med ett brett spektra inom byggsektorn och söker personal för att kunna bli ännu bättre. Vi söker Byggnadsingenjörer och Arbetsledare med erfarenhet av betongkonstruktioner och infrastrukturell byggnation. Vi söker även dig som är utbildad betongarbetare, formsnickare, armerar... Visa mer
Är du intresserad av att bli en del av byggnationen av ett infrastrukturellt landmärke vilken kommer att bestå mer än 120 år ?
Byggtjänster i Orminge AB är ett expansivt ung företag med ett brett spektra inom byggsektorn och söker personal för att kunna bli ännu bättre.
Vi söker Byggnadsingenjörer och Arbetsledare med erfarenhet av betongkonstruktioner och infrastrukturell byggnation.
Vi söker även dig som är utbildad betongarbetare, formsnickare, armerare med erfarenhet av storform så som PERI och DOKA. Visa mindre

Säljare-Arbetsledare inom Bygg och Renovering

Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en säljare för bygg och renovering. Som säljare har du ansvar för offertförberedelse, projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett ... Visa mer
Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en säljare för bygg och renovering. Som säljare har du ansvar för offertförberedelse, projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett team på ca 5-10 anställda där teamwork är en viktig utgångspunkt. Våra kunder är privatpersoner och företag.


Du har en mycket god socialförmåga och kan hantera olika situationer väl. Körkort är ett krav då våra projekt är inom Stor Stockholms område. Visa mindre

Säljare-Arbetsledare inom Bygg och Renovering

Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en säljare för bygg och renovering. Som säljare har du ansvar för offertförberedelse, projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett ... Visa mer
Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en säljare för bygg och renovering. Som säljare har du ansvar för offertförberedelse, projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett team på ca 5-10 anställda där teamwork är en viktig utgångspunkt. Våra kunder är privatpersoner och företag.


Du har en mycket god socialförmåga och kan hantera olika situationer väl. Körkort är ett krav då våra projekt är inom Stor Stockholms område. Visa mindre

Driftchef inom industrisanering

Ansök    Feb 24    Randstad AB    Arbetsledare, anläggning
Arbetsbeskrivning Veolia söker en driven, glad och engagerad Driftchef i Stockholm.  Som Driftchef ansvarar du för att leda och utveckla arbetet hos ditt team mot uppsatta mål.  Du ansvarar för att leda en grupp på ca 15 industrisanerare i det dagliga arbetet. Kunderna finns främst inom petrokemisk industri och verksamheten präglas av varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo, speciellt periodvis då sk. stopp uppstår. Som Driftchef har du en central ro... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Veolia söker en driven, glad och engagerad Driftchef i Stockholm. 
Som Driftchef ansvarar du för att leda och utveckla arbetet hos ditt team mot uppsatta mål. 
Du ansvarar för att leda en grupp på ca 15 industrisanerare i det dagliga arbetet. Kunderna finns främst inom petrokemisk industri och verksamheten präglas av varierande arbetsuppgifter och ett högt tempo, speciellt periodvis då sk. stopp uppstår.
Som Driftchef har du en central roll i Veolias organisation. Rollen kräver hög flexibilitet och stort eget ansvar, vilket ger en stor möjlighet att påverka både din och dina medarbetares vardag. Effektivt samarbete och kommunikation ses som viktigt för tjänsten. Enheten man ingår i består av Platschef, Arbetsledare, Driftchef, Administratör och ett team av duktiga industrisanerare.

Du rapporterar till Platschef och ingår i sitens ledningsgrupp.
Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna innefattar bl.a: 
 
Daglig arbetsledning, coachning och utveckling av arbetsgruppen
Personalansvar med löne- och medarbetarsamtal 
Administrativa arbetsuppgifter så som faktureringsunderlag, tidattestering, uppföljning av arbetet, offerering mm.
Verksamhetsplanering och utveckling av uppdragsavtalen
Systematiskt arbete kring hälsa och säkerhet 


Arbetstider
Heltid. Tillsvidareanställning. 
Du kommer vara stationerad i södra Stockholm. 
Arbetstiden är till största del förlagd dagtid, 07-16, Måndag-Fredag. 
Resor till andra orter ingår i tjänsten och arbete på obekväma tider förekommer periodvis. 

Kvalifikationer
Krav 
Gymnasieutbildning med godkända betyg
Erfarenhet av personalledning och verksamhetsstyrning
Behärska svenska och engelska väl både i tal och skrift
God dator- och systemvana
Erfarenhet av administrativt arbete
B-körkort
Erfarenhet av arbete inom industrisanering 

Meriterande 
Teknisk eftergymnasial utbildning
Ledarskapsutbildning
Arbetsmiljöutbildning
C-körkort
Erfarenhet inom torrsugtjänster, HT-spolning, is- och sandblästring 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som vill utvecklas som ledare!
För att trivas i rollen är du en entreprenör som är tekniskt kunnig och med gott sinne för affärer.
Du är kommunikativ och duktig på att ta människor då tjänsten innefattar många interna och externa kontakter.
Som person är du nyfiken, gillar att lära dig nya saker och att lösa problem. Det är viktigt att du är serviceinriktad och prestigelös då du kommer att hjälpa till med diverse uppgifter inom verksamheten.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias
värderingar: ansvar, sammanhållning, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Ansökan
2021-03-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekryteringsprocess samarbetar Veolia med Randstad.


För information: Rekryteringskonsult Adam Bernhoff, [email protected] 

Om företaget
På Veolia arbetar vi tillsammans med kommuner och företag för att de ska få ut så mycket som möjligt av sina resurser. Vårt fokus ligger på återvinning, vatten, energi och stödtjänster till industrin. 
Veolia är ett av världens ledande miljöföretag med nära 171 000 anställda över hela världen. Veolia är idag världsledande inom såväl vatten som energi och återvinning. Visa mindre

Säljare-Arbetsledare inom Bygg och Renovering

Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en säljare för bygg och renovering. Som säljare har du ansvar för offertförberedelse, projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett ... Visa mer
Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en säljare för bygg och renovering. Som säljare har du ansvar för offertförberedelse, projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett team på ca 5-10 anställda där teamwork är en viktig utgångspunkt. Våra kunder är privatpersoner och företag.


Du har en mycket god socialförmåga och kan hantera olika situationer väl. Körkort är ett krav då våra projekt är inom Stor Stockholms område. Visa mindre

säljare-arbetsledare inom Bygg och Renovering

Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en säljare för bygg och renovering. Som säljare har du ansvar för offertförberedelse, projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett ... Visa mer
Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en säljare för bygg och renovering. Som säljare har du ansvar för offertförberedelse, projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett team på ca 5-10 anställda där teamwork är en viktig utgångspunkt. Våra kunder är privatpersoner och företag.


Du har en mycket god socialförmåga och kan hantera olika situationer väl. Körkort är ett krav då våra projekt är inom Stor Stockholms område. Visa mindre

säljare-arbetsledare inom Bygg och Renovering

Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en säljare för bygg och renovering. Som säljare har du ansvar för offertförberedelse, projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett ... Visa mer
Bygg Vvs El Stockholm AB har växt med dubbla omsättningar sedan starten år 2012. Vi utför in och utvändiga renoveringar men även ny och tillbyggnationer. Vår målsättning är att vara Stockholms ledande byggföretag inom ROT. Bygg Vvs El Stockholm AB växer med dubbla omsättning och behöver nu anställa en säljare för bygg och renovering. Som säljare har du ansvar för offertförberedelse, projektplanering, projektledning, kundkontakt etc. Du kommer att leda ett team på ca 5-10 anställda där teamwork är en viktig utgångspunkt. Våra kunder är privatpersoner och företag.


Du har en mycket god socialförmåga och kan hantera olika situationer väl. Körkort är ett krav då våra projekt är inom Stor Stockholms område. Visa mindre

Bli en del av verksamhetsområde Tunneltvätt

Ansök    Nov 1    Svevia    Arbetsledare, anläggning
Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och gator samt annan infrastruktur. Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta i vårt verksamhetsområde Tunneltvätt, 41 kilometer tunnlar i Stockholm och Mälardalen som ska tvättas och hållas rena. Om tjänsten I den här kombinerade tjänsten på... Visa mer
Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och gator samt annan infrastruktur. Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta i vårt verksamhetsområde Tunneltvätt, 41 kilometer tunnlar i Stockholm och Mälardalen som ska tvättas och hållas rena.

Om tjänsten
I den här kombinerade tjänsten på Tunneltvätt får du varva praktiskt arbete med administrativt och stötta platschef med arbetsledning. Du är en viktig funktion för våra yrkesarbetare och underentreprenörer och du kommer ha en mängd olika samverkansytor internt och externt. Ditt arbete förläggs lika mycket ute på fält som på kontoret och i dina ansvarsområden ingår arbetsuppgifter som att planera, boka resurser, beställa material, säkerställa leveranser och slutligen även fakturera kund.

Tunneltvätt är ett arbete som utförs nattetid därför förutsätter vi att du kan arbeta nattetid de pass du är verksam i produktion. Övrigt administrativt arbete sker dagtid på kontoret i Tumba. Vi värnar om våra medarbetare och vill givetvis att du i den här rollen ska få en bra balans i ditt arbete, därför kommer vi tillsammans se över arbetstider och ett schema så det passar dig och verksamheten. Tjänsten är heltid och tillsvidare med placering i Tumba. Tillträde sker efter överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som gärna har en gymnasieutbildning inom fordon och transport eller annan utbildning som kan ses som likvärdig. Erfarenhet inom drift och/eller anläggning är fördel och meriterande. Då Tunneltvätt är ett maskinellt arbete så söker vi dig som har en vana av att framföra olika maskiner så som sopsug, lastbil med eller utan TMA, lastmaskin och redskapsbärare. Som person är du driven och självgående, du tar egna initiativ för att föra verksamheten framåt. Om du söker lite mer utmaning och utveckling i din vardag, är nyfiken på att kliva mot en arbetsledartjänst men ändå ha kvar en fot i produktionen så är den här rollen rätt för dig. Det är precis vad vi erbjuder så länge du har ett bra ordningssinne, har god hand med datorer och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du har körkort (lägst C) samt YKB för lastbil.

Dela väg med oss
Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter även om dina förkunskaper Tunneltvätt är begränsade. Du kommer vara omgiven av mycket duktiga medarbetare som gärna vägleder dig och delar med sig av sina erfarenheter. Hos oss blir du en del av en gemenskap som alla är fokuserade på att tillsammans utveckla individen, teamet och affären.

Vi ger dig en utmanande och varierande vardag. Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral.

Var med på vägen och gör skillnad.

Ansökan
Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-12-01. Frågor besvaras av Platschef Kristoffer Hägvall 010-4581603 alt HR-Partner Ebba Antin 08-7642322. Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00. Visa mindre

Arbetsledare

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Stadsmiljöavdelningen är en av Miljö- och bygglovsförvaltningens sex avdelningar. Totalt består avdelningen av drygt 45 medarbetare som arbetar med drift och skötsel av kommunens vägar, torg, parker och badplatse... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Stadsmiljöavdelningen är en av Miljö- och bygglovsförvaltningens sex avdelningar. Totalt består avdelningen av drygt 45 medarbetare som arbetar med drift och skötsel av kommunens vägar, torg, parker och badplatser.

-

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna utgörs av att arbetsleda och koordinera feriearbetande gymnasieungdomar. Feriepraktikanternas arbetuppgifter kommer att bestå av skötsel och underhåll av parker, lekplatser och badplatser. Feriepraktikanternas arbetsuppgifter är redan definierade och ditt uppdrag blir att tillse att arbetet blir gjort och att feriepraktikanterna får en bra introduktion i arbetsuppgifterna och förstår betydelsen av ta hand om Huddinge kommuns närområde. Arbetet förutsätter en god fysik.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från verksamhetsområdet och/eller erfarenhet som fritidsledare.Grundläggande datorvana är ett krav. B-körkort är ett krav.

För att trivas i din tjänst är det viktigt att du tycker om att arbetsleda och inspirera ungdomar som inte har så mycket erfarenhet av arbetslivet. Du ska vara noggrann, ta ansvar för ditt arbete och har förmåga att själv se vad som behöver göras. Det varierade arbetet ställer krav på att du är flexibel. En god samarbetsförmåga samt ett professionellt bemötande mot allmänheten och arbetskamrater är mycket viktigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner Visa mindre

Erfaren Arbetsledare / Supervisor

Ansök    Maj 15    NCC    Arbetsledare, anläggning
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Södra Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en driven, erfaren och engagerad Supervisor/Arbets... Visa mer
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Just nu växer NCC Industrys Beläggningsverksamhet i Södra Stockholm med flera intressanta projekt. Vi behöver därför förstärka vårt team med en driven, erfaren och engagerad Supervisor/Arbetsledare som har erfarenhet av asfalt och/eller markarbeten.

Din roll

Rollen innebär att du har en nyckelroll i att driva och leda våra projekt framåt. Du ansvarar för egna projekt tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer, där du kommer att arbeta mot såväl kommuner som privatmarknad. Tillsammans med Site Manager ansvar du för delar som anbud, produktion och samordning av arbeten. Du leder personal och underentreprenörer i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål.

Kompetenser

Vi söker dig som har som har minst teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt en relevant eftergymnasial utbildning som är meriterande för tjänsten. Vidare har du tidigare erfarenhet från arbetsledning där erfarenhet från beläggnings branschen är ett krav. För att trivas i rollen tycker du om att ha många bollar i luften samt att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, drivkraft och att du har ett strukturerat arbetssätt.

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Hägersten. B-körkort är ett krav.

Vi kan erbjuda dig en stöttande miljö där du har roligt på jobbet samt du har möjlighet att växa och utvecklas. Bli en del i vårt team och var med om att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR Specialist Kompetensförsörjning, Susanna Moen 0765-21 60 21 eller rekryterande chef Lars Pedersen, 07480444751 Registrera din ansökan och ditt CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2019-06-15- Visa mindre

Arbetsledare för feriepraktikanter

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. - Arbetsuppgifter De huvudsakliga arbetsuppgifterna utgörs av att arbetsleda och koordinera feriearbetande gymnasieungdomar. Feriepraktikanternas arbetuppgifter kommer att bestå av skötsel och underhåll av parker, lekplatser o... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

-

Arbetsuppgifter
De huvudsakliga arbetsuppgifterna utgörs av att arbetsleda och koordinera feriearbetande gymnasieungdomar. Feriepraktikanternas arbetuppgifter kommer att bestå av skötsel och underhåll av parker, lekplatser och badplatser. Feriepraktikanternas arbetsuppgifter är redan definierade och ditt uppdrag blir att tillse att arbetet blir gjort och att feriepraktikanterna får en bra introduktion i arbetsuppgifterna och förstår betydelsen av ta hand om Huddinge kommuns närområde. Arbetet förutsätter en god fysik.


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från verksamhetsområdet och/eller erfarenhet som fritidsledare.Grundläggande datorvana är ett krav. B-körkort är ett krav.

För att trivas i din tjänst är det viktigt att du tycker om att arbetsleda och inspirera ungdomar som inte har så mycket erfarenhet av arbetslivet. Du ska vara noggrann, ta ansvar för ditt arbete och har förmåga att själv se vad som behöver göras. Det varierade arbetet ställer krav på att du är flexibel. En god samarbetsförmåga samt ett professionellt bemötande mot allmänheten och arbetskamrater är mycket viktigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Projektledare inom Bygg

Nu söker Ekströms glas en dedikerad projektledare inom Bygg   Vi erbjuder en spännande tjänst som innebär projektledning för våra entreprenader inom glas,metall och fönster. Som projektledare hos oss driver du entreprenadverksamhet från "ax till limpa". Ditt ansvar är övergripande och du kommer bl.a. att sköta upphandling av entreprenörer, möten med beställare, medverka vid besiktningar och samordna projekten med mera. Du ansvarar för att projektmålen va... Visa mer
Nu söker Ekströms glas en dedikerad projektledare inom Bygg
 
Vi erbjuder en spännande tjänst som innebär projektledning för våra entreprenader inom glas,metall och fönster. Som projektledare hos oss driver du entreprenadverksamhet från "ax till limpa". Ditt ansvar är övergripande och du kommer bl.a. att sköta upphandling av entreprenörer, möten med beställare, medverka vid besiktningar och samordna projekten med mera. Du ansvarar för att projektmålen vad gäller tid, ekonomi och kvalitet uppfylls. 
 
Vi ser att du har följande kvaliteter; 
 
• Bra på att skapa långvariga relationer. 
• Erfarenhet som projektledare. 
• B-körkort. 
• Datorvana och fallenhet för att jobba i många olika datasystem. 
• God administrativ förmåga. 
• Är stresstålig och gillar att ha många bollar i luften. 
• Eftergymnasial utbildning är meriterande. 
 
Det är viktigt att du är intresserad av att leda och att du har förmågan att engagera dina medarbetare. Rollen kräver att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och är tydlig i din kommunikation. Det krävs också en utvecklad känsla för logistik och planering. Erfarenhet från projektering och inköp är en fördel och att du är affärsmässig med god ekonomisk förståelse en förutsättning. 
Som person är du självgående och har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder. Du arbetar strukturerat och är noggrann. Du är en flexibel problemlösare som hittar lösningar längs vägen. Du är ödmjuk, prestigelös och lyhörd 
 
Erbjudande 
 
• Tjänstebil. 
• Friskvård. 
• Utbildningar. 
• Kollektivavtal. 
• Närvarande chefer. 
 
Hos oss blir du en del av ett familjärt team med engagerade och drivna medarbetare där insyn i helheten, eget ansvar, affärsmässighet och högt i tak kännetecknar vår vardag. Att ha roligt tillsammans i gruppen är en viktigt del i arbetet för att vi ska kunna arbeta framgångsrikt och trivas tillsammans. 
 
Vi står på en traditionell grund som vi ständigt utvecklar. Kanske är det just därför det är intressant för dig att arbeta hos oss. 

 
Information och ansökan 
 
Har du frågor eller funderingar? I denna rekrytering samarbetar vi med Edge of Talent. Välkommen att kontakta rekryteringskonsulten Stella Marthin, [email protected] tfn 070-601 58 87
 
Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Visa mindre