Lediga jobb som Butikschef i Huddinge

Se lediga jobb som Butikschef i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Butikschef/butiksansvarig

Ansök    Jun 7    Melky Skogås AB    Butikschef
Matrix Butikerna är en butikskedja specialiserad på etniska internationella produkter, samt frukter och grönsaker från hela världen. Vi erbjuder dagligen färskt, manuellt skuret kött. Våra etniska varor bidrar till att berika samhällets kulturella mångfald genom mat. Vi står för autenticitet och kvalitet, vilket gör oss till en idealisk destination för en sammanflätad upplevelse av kvalitet, smak och kultur. Vi söker en butikschef/butiksansvarig till bu... Visa mer
Matrix Butikerna är en butikskedja specialiserad på etniska internationella produkter, samt frukter och grönsaker från hela världen. Vi erbjuder dagligen färskt, manuellt skuret kött. Våra etniska varor bidrar till att berika samhällets kulturella mångfald genom mat. Vi står för autenticitet och kvalitet, vilket gör oss till en idealisk destination för en sammanflätad upplevelse av kvalitet, smak och kultur.Vi söker en butikschef/butiksansvarig till butiken i Skogås som vill vara med på vår framgångsresa med Matrix. Om du drivs av att engagera medarbetare, har god ledarskapsförmåga och gillar försäljning - då kanske du är vår nya butikschef/butiksansvarig.

Om tjänsten

Som butikschef på Matrix leder du ditt säljteam till att skapa fantastiska och inspirerande butiksmiljöer. Du har det övergripande ansvaret för butiksdriften och du leder samt strukturerar det dagliga arbetet så att försäljningsmålen uppnås. Du kommer själv att arbeta operativt i butiken med kundmöten såväl i kassan som på golvet. Du kommer även att arbeta med varuhantering- och exponering samt vara en närvarande säljledare för dina medarbetare.Du kommer bland annat att ansvara för:
-Leda och motivera dina medarbetare.
-Att uppsatta resultatmål nås.
-Det visuella och personliga försäljningsarbetet i butiken.
-Analys och uppföljning av butikens verksamhet utifrån nyckeltal och handlingsplaner för att säkra butikens lönsamhet.
-Rekrytering och introduktion av nya medarbetare till butiken tillsammans med din chef.
-Att bemanna och organisera verksamheten på ett effektivt sätt.
-Att löpande arbeta för att skapa bred produktkunskap för dig och dina medarbetare.
-Du har personalansvar för dina medarbetare och arbetar aktivt med att skapa en god arbetsmiljö och ett trivsamt klimat.
-Du har alltid kunden i fokus och arbetar med kundbemötande.Din profil
-Du har 8-10 års erfarenhet av butiksarbete
-Du har 3-4 års erfarenhet av liknande tjänst som butikschef
-Du har ledarskapserfarenhet
-Du har tidigare haft personalansvar
-Du är van att bemanna och ansvara för schemaläggning
-Du har god förståelse för företagsekonomi
-Du har tidigare haft budgetansvar
-Du har erfarenhet av butiksekonomi
-Du drivs av goda resultat
-Du älskar försäljning

Vad får du av att arbeta hos Matrix Skogås?

Vi är ett härligt och glatt gäng som gillar att jobba hårt för våra kunders upplevelser i butiken och vårt resultat, samtidigt som vi gillar att ha roligt på jobbet och tillsammans. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och vi ser gärna att du som arbetar hos oss vill utvecklas tillsammans med Matrix.

Om rekryteringen

Du kommer att skicka in din ansökan som kommer bestå av cv, personligt brev och urvalsfrågor. Alla ansökningar skickas in via rekryteringsverktyget Yobber. Om du har supportfrågor, vänligen vänd dig till [email protected]

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Butikschef vikariat, Stadium Outlet Kungens Kurva

Ansök    Mar 15    Stadium AB    Butikschef
Vill du leda ett team med engagerade kollegor, fyllt med energi? Ser du dig själv som driven, prestigelös och flexibel? Toppen, då kanske du är vår nästa lagledare. Vi söker en butikschef till vårt lag. Stadium Outlet vill göra sport och sportmode tillgängligt för alla. För att lyckas med vårt uppdrag måste alla våra medarbetare har roligt på jobbet och drivas av samma sak som oss: att aktivera världen – vad är din drivkraft? Läs mer om våra drivkrafter ... Visa mer
Vill du leda ett team med engagerade kollegor, fyllt med energi? Ser du dig själv som driven, prestigelös och flexibel? Toppen, då kanske du är vår nästa lagledare. Vi söker en butikschef till vårt lag.

Stadium Outlet vill göra sport och sportmode tillgängligt för alla. För att lyckas med vårt uppdrag måste alla våra medarbetare har roligt på jobbet och drivas av samma sak som oss: att aktivera världen – vad är din drivkraft? Läs mer om våra drivkrafter på vår karriärsida.

Vad innebär det att vara butikschef?
Våra kunder ska känna sig välkomna hos oss, de ska bli inbjudna till en kundupplevelse i hela butiken. En upplevelse som kännetecknas av service i världsklass. Som butikschef skapar du förutsättningar för alla i teamet ska kunna möta kunderna med energi och glädje samtidigt som de ser att butiken är välfylld och attraktiv. Vi arbetar som ett lag där du också är en del av den dagliga driften. Genom att sätta upp mål för butiken, följa upp dem och sätta in åtgärder vid behov så når ni tillsammans önskade resultat. Ännu en viktig del av en lagledares arbete är att skapa en god och säker arbetsmiljö. Det skapar möjligheter för att teamet, på ett hållbart sätt, ska utvecklas och lyckas i sitt uppdrag.
Vem är du?
Vi tror att du delar vårt sätt att tänka och våra övertygelser när det kommer till att se möjligheter i alla utmaningar. Du har god erfarenhet från att ha jobbat inom retail, gärna i en ledande roll. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska språket och god datavana. Genom god samarbetsförmåga, lyhördhet, lösningsfokus och energi bidrar du till butikens och hela företagets framgång.

Vad erbjuder vi dig?
Läs mer om vårt lag på vår Karriärsida, på Instagram WorkatStadium eller på Linkedin.

Klicka på länken här för att komma till våra poddavsnitt och på 15 min få en inblick i hur det är att jobba på Stadium.

Varaktighet/arbetstid Tjänsten är på 100% och avser perioden från 15 maj 2024 till 31 augusti 2025. ****

Ansökan Som en del i rekryteringsprocessen kommer du att få en inbjudan till din e-mail till att besvara ett personlighetstest och ett kapacitetstest. Det tar ca 30 minuter att besvara testen. Vi kommunicerar mestadels genom mail så se till att hålla koll på din inkorg, håll även koll på skräpposten för säkerhets skull.

Eftersom vi alltid vill göra saker så enkelt som möjligt är det inte säkert att vi väntar till sista ansökningsdag innan vi går vidare i rekryteringsprocessen. Så vänta inte, sök redan nu.

Innan beslut om anställning fattas genomförs en bakgrundskontroll. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan. Come join the movement!

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement. Visa mindre

Butikschef - Outlet Kungens kurva

Ansök    Jul 5    Scorett Footwear AB    Butikschef
Scorett-gruppen är en av Sveriges ledande skokedjor inom detaljhandeln. Vi arbetar med att till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med mycket hög kvalitet, trendfaktor och god komfort för både herr och dam. Vi ger alla medarbetare god produktkompetens och chans till utveckling och karriär – vilket är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar också för en hållbar utveckling! Din nästa utmaning? Till vår nya outlet söker en resultatorienterad och mål... Visa mer
Scorett-gruppen är en av Sveriges ledande skokedjor inom detaljhandeln. Vi arbetar med att till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med mycket hög kvalitet, trendfaktor och god komfort för både herr och dam. Vi ger alla medarbetare god produktkompetens och chans till utveckling och karriär – vilket är nyckeln till vår framgång. Vi arbetar också för en hållbar utveckling!
Din nästa utmaning?
Till vår nya outlet söker en resultatorienterad och målinriktad ledare som når framgång med ett skarpt affärssinne kombinerat med förmågan att inspirera och motivera teamet omkring sig. Som butikschef ansvarar du för att maximera försäljningen och lönsamheten i butiken. Du ska sätta och följa upp försäljningsmål, säkerställa att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt följa upp resultaten.
Du ansvarar också för rekrytering, säljträning och utveckling av dina medarbetare. Butikens framgång bygger på din förmåga att coacha ditt team att uppnå sin fulla potential och att våra besökare alltid möts av tillgängliga och kunniga säljare som trivs och är motiverade.
Passar du ihop med oss?
Du har några års erfarenhet av försäljning och butiksdrift i en ledarroll, gärna från en butik inom detaljhandeln. Vi tror att du är en driftig och tävlingsinriktad person med mycket vilja och engagemang. Du är utåtriktad, open-minded och social samt en förebild som sprider massa härlig energi! Naturligtvis har du också känsla för mode och är en kundfokuserad toppsäljare. Känner du igen dig i beskrivningen kommer du passa perfekt hos oss!
Vad kan vi erbjuda dig?
Möjlighet att självständigt få leda en butik i ett expansivt modeföretag med positiv tillväxt
Bli delaktig i ett företag med massa trevliga kollegor där vi har kul på jobbet tillsammans
Goda personalvillkor, fast månadslön och resultatbaserad bonus
Personlig utveckling och karriärmöjligheter

Intresserad?
Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas). Planerad start i början av oktober. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikschef sökes till vår kommande butik i Kungens Kurva Shoppingcenter

Ansök    Jan 3    Cassels i Kungsbacka AB    Butikschef
Cassels är butikskedjan för henne och honom. Vi har butiker i Alingsås-Borlänge-Borås Knalleland-Burlöv-Center Syd- Charlottenberg- Eskilstuna- Frölunda -Göteborg- Gävle /Valbo-Hallarna-Halmstad-Jönköping-Kalmar-Karlstad-Kungsbacka-Kållered-Malmö-Nordby-Norrköping-Partille-Skövde-Stenungsund-Strömstad-Töcksfors-Uddevalla Torp-Varberg-Väla-Västerås-Växjö-Örebro-Överby. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment till attraktiva priser, med kollektioner fr... Visa mer
Cassels är butikskedjan för henne och honom.
Vi har butiker i Alingsås-Borlänge-Borås Knalleland-Burlöv-Center Syd- Charlottenberg- Eskilstuna- Frölunda -Göteborg- Gävle /Valbo-Hallarna-Halmstad-Jönköping-Kalmar-Karlstad-Kungsbacka-Kållered-Malmö-Nordby-Norrköping-Partille-Skövde-Stenungsund-Strömstad-Töcksfors-Uddevalla Torp-Varberg-Väla-Västerås-Växjö-Örebro-Överby.


Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment till attraktiva priser, med kollektioner från våra egna märken tex :Isolde-Florie-Izco-Jyothi -samt externa märken tex: Free-Quent-Only-Sisters Point-Vero Moda-Vila- Soya-JDY.


Butikschefens primära ansvar är att tillsammans med de anställda säkerställa att butiken presenterar Cassels sortiment på ett kommersiellt och inspirerande sätt, så att våra kunder finner en välkomnande och trevlig butik.
I ditt arbete som butikschef tillbringar du största delen av din arbetstid i butiken där du coachar, följer upp och fungerar som förebild för säljarna.
I rollen som butikschef har du ansvaret för försäljning, budget, resultat, uppföljning ,personalkostnader, schema läggning och personalledning.


Vi förväntar oss att du har:
-Ett stort intresse och erfarenhet av detaljhandeln
-Minst 2 års erfarenhet av dagligt butiksarbete i ledande befattning
-Ett genuint intresse för service, där kunden alltid står i centrum
-Drivkraft och ambition att nå uppsatta mål och vara kostnadsmedveten
-Viljan att förbättra, utveckla och optimera din enhet
-Förmågan att genom ett inspirerande och tydligt ledarskap leda och utveckla din personal
-God samarbetsförmåga och att du föregår med gott exempel.
Som ledare är du förtroendeingivande och skapar en positiv stämning genom att vara en god förebild och alltid finnas till hands i butiken. Vi tror starkt på ‘lead by example’ och att våra ledare ska vara hands on ute på golvet tillsammans med sitt team.
Vidare är du en handlingskraftig person som ser till att saker och ting blir gjorda enligt överenskommen tidsplan och att du ser lösningar där andra kanske ser hinder. .


Tjänsten är på heltid
Tillträde våren 2024
Intervjuer sker löpande Visa mindre

Butikschef sökes till vår kommande butik i Kungens Kurva Shoppingcenter

Ansök    Dec 13    Cassels i Kungsbacka AB    Butikschef
Cassels är butikskedjan för henne och honom. Vi har butiker i Alingsås-Borlänge-Borås Knalleland-Burlöv-Center Syd- Charlottenberg- Eskilstuna- Frölunda -Göteborg- Gävle /Valbo-Hallarna-Halmstad-Jönköping-Kalmar-Karlstad-Kungsbacka-Kållered-Malmö-Nordby-Norrköping-Partille-Skövde-Stenungsund-Strömstad-Töcksfors-Uddevalla Torp-Varberg-Väla-Västerås-Växjö-Örebro-Överby. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment till attraktiva priser, med kollektioner fr... Visa mer
Cassels är butikskedjan för henne och honom.
Vi har butiker i Alingsås-Borlänge-Borås Knalleland-Burlöv-Center Syd- Charlottenberg- Eskilstuna- Frölunda -Göteborg- Gävle /Valbo-Hallarna-Halmstad-Jönköping-Kalmar-Karlstad-Kungsbacka-Kållered-Malmö-Nordby-Norrköping-Partille-Skövde-Stenungsund-Strömstad-Töcksfors-Uddevalla Torp-Varberg-Väla-Västerås-Växjö-Örebro-Överby.


Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment till attraktiva priser, med kollektioner från våra egna märken tex :Isolde-Florie-Izco-Jyothi -samt externa märken tex: Free-Quent-Only-Sisters Point-Vero Moda-Vila- Soya-JDY.


Butikschefens primära ansvar är att tillsammans med de anställda säkerställa att butiken presenterar Cassels sortiment på ett kommersiellt och inspirerande sätt, så att våra kunder finner en välkomnande och trevlig butik.
I ditt arbete som butikschef tillbringar du största delen av din arbetstid i butiken där du coachar,följer upp och fungerar som förebild för säljarna.


I rollen som butikschef har du ansvaret för försäljning, budget, resultat, uppföljning ,personalkostnader,schema läggning och personalledning.


Vi förväntar oss att du har:
-Ett stort intresse och erfarenhet av detaljhandeln
-Erfarenhet av dagligt butiksarbete i ledande befattning
-Ett genuint intresse för service, där kunden alltid står i centrum
-Drivkraft och ambition att nå uppsatta mål och vara kostnadsmedveten
-Viljan att förbättra, utveckla och optimera din enhet
-Förmågan att genom ett inspirerande och tydligt ledarskap leda och utveckla din personal
-God samarbetsförmåga och att du föregår med gott exempel


Vidare är du en handlingskraftig person som ser till att saker och ting blir gjorda enligt överenskommen tidsplan och att du ser lösningar där andra kanske ser hinder. .


Tjänsten är på heltid
Tillträde våren 2024
Intervjuer sker löpande Visa mindre

Butikschef

Ansök    Feb 8    Melky Skogås AB    Butikschef
Vi söker dig som har: • med Minst två års erfarenhet från arbete som butikschef, alternativt minst två års butikserfarenhet tillsammans med annan ledarfarenhet. • Erfarenhet av budgetansvar och försäljningsanalys • Erfarenhet av schemaläggning och effektiv bemanning, Vi söker nu en driven och försäljningsinriktad butikschef till vår butik Matrix Skogås. Som butikschef på Matrix leder du vårt säljteam till att skapa fantastiska inspirerande butiksmil... Visa mer
Vi söker dig som har: •

med Minst två års erfarenhet från arbete som butikschef, alternativt minst två års butikserfarenhet tillsammans med annan ledarfarenhet.

• Erfarenhet av budgetansvar och försäljningsanalys

• Erfarenhet av schemaläggning och effektiv bemanning,Vi söker nu en driven och försäljningsinriktad butikschef till vår butik Matrix Skogås.

Som butikschef på Matrix leder du vårt säljteam till att skapa fantastiska inspirerande butiksmiljö. Du har det övergripande ansvaret för butiksdriften och du leder och strukturerar det dagliga arbetet så att försäljningsmål nås. Du kommer själv att arbeta aktivt i butiken med kundmöten såväl i kassa som på golv, varuhantering och exponering och vara en närvarande säljledare för dina medarbetare.

Du kommer till exempel att ansvara för:

• Leda och motivera dina medarbetare att bli sitt bästa jag och arbeta mot uppsatta mål.

• Det visuella och personliga försäljningsarbetet i butiken.

• Analys och uppföljning av butikens verksamhet utifrån nyckeltal och handlingsplaner för att säkra butikens lönsamhet.

• Rekrytering och introduktion av nya medarbetare till butiken tillsammans med din chef.

• Att bemanna och organisera verksamheten på ett effektivt sätt.

• Att löpande arbeta för att skapa bred produktkunskap för dig och dina medarbetare Vidare kommer du att ha personalansvar för dina medarbetare och arbeta aktivt med att skapa en god arbetsmiljö och ett trivsamt klimat. Att alltid sätter kunden i fokus och vill ge ett generöst bemötande. Visa mindre

BUTIKSCHEF TRAINEE TILL JYSK STOCKHOLM

Ansök    Maj 24    Jysk AB    Butikschef
Jobbeskrivning Vill du utbilda och utveckla dig själv? Är du redo att kickstarta din karriär i ett av Sveriges bästa utbildningsprogram för ledarskap inom retail? Är du peppad på att ta ansvar för din egen butik inom 10 månader? Är du redo att jobba i någon av våra Stockholmsbutiker? Då är det rätta valet för dig att söka till JYSK Butikschef Trainee-program! ????? VAD VI ERBJUDER DIG Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du utbilda och utveckla dig själv? Är du redo att kickstarta din karriär i ett av Sveriges bästa utbildningsprogram för ledarskap inom retail? Är du peppad på att ta ansvar för din egen butik inom 10 månader? Är du redo att jobba i någon av våra Stockholmsbutiker?
Då är det rätta valet för dig att söka till JYSK Butikschef Trainee-program! ?????
VAD VI ERBJUDER DIG
Du får chansen att bli en del av ett företag som vill vara kandidaternas förstahandsval när de väljer arbetsgivare. Vi är dynamiska och hos oss blir din röst hörd, du blir involverad och din utveckling är viktig. Dessutom får du som JYSK-ambassadör följande:
Ett utbildningsprogram som består av fem veckors interaktiv utbildning och ger dig alla verktyg du behöver för att driva en JYSK-butik. Med erfarna retail- och HR-proffs som coachar dig under hela programmet
En erfaren mentor i organisationen, tillgänglig för dig och ditt utvecklingsbehov
Möjligheter till egen utveckling och eget ansvar ?
Del av konkurrenskraftig säljbonus på 6% av omsättningsökning i butik
Förmåner, t.ex. friskvårdsbidrag, årlig JYSK-gala och andra sociala aktiviteter
30 dagars semester
Avtalspension
20% rabatt hos JYSK och företag inom Lars Larsen Group
Ett flexibelt arbetsschema med möjlighet att förena arbete, familj och fritid

VAD PROGRAMMET INNEBÄR
Vårt varierade program består av högkvalitativa utbildningar inom ledarskap, ledningsverktyg och butiksdrift. Det är en vinnande kombination av praktisk erfarenhet genom arbete i våra butiker och teoretisk kunskap. Generellt så kommer du att arbeta och lära dig i nära samarbete med andra trainees och bra mentorer.
Utbildningen sker på vårt eget träningscenter i Nässjö
Fem moduler av en veckas varaktighet: teorigenomgång, scenarion och rollspel, grupparbete och teambuilding
Mellan modulerna kommer du att utbildas på jobbet med utsedd Butikschefsmentor som ger dig coachning och vägledning

Det slutliga målet med Butikschefstrainee-programmet är att förbereda dig för att driva din egen butik inom en snar framtid.
Lär dig mer om JYSK Butikschefstrainee-programmet och träffa några av våra Butikschef Trainees ?här.
VAD DU SKA BIDRA MED
Engagemang för att ta ägandeskap över din egen utveckling, samt ta fullt ansvar och fatta beslut i en dynamisk vardag
Du är en god kommunikatör och kan skapa en positiv arbetsmiljö
Du är driven och resultatorienterad ?
Du vet hur du får saker gjorda: Du håller huvudet kallt och visar vägen, även i stressiga situationer ?
Du trivs med fysiskt arbete
Du tycker om att vara ledig en dag mitt i veckan, så att du kan vara redo för kunderna och ditt team på arbetet under helgen
Du älskar att sälja och är dessutom en riktigt skicklig säljare
Du har erfarenhet av att leda, motivera och utveckla medarbetare

REKRYTERINGSPROCESSEN
Vi behandlar ansökningar löpande och slutför rekryteringen när vi har hittat rätt kandidat. ?
Vi genomför alltid intervjuer – för utvalda tjänster kan du förvänta dig att genomföra tester och/eller en videointervju, där vi ser fram emot att höra varför du passar bra för jobbet.
OM OSS
Vi tror på att våra anställda är nyckeln till vår framgång, från en butik 1979 till mer än 3 000 butiker över hela världen idag. Det är därför vi strävar efter att erbjuda utveckling och möjligheter att växa inom JYSK, och vi är även stolta över att belöna engagemang och en bra insats bland våra medarbetare. Våra tre grundläggande JYSK-värderingar – Köpman, ?Kollega och Kåranda – beskriver det beteende och den attityd som vi kan förvänta oss av varandra. Vi litar på varandra och vi tror på delegering och frihet under ansvar.
På JYSK vill vi inkludera alla oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet och erfarenhet. Tillsammans jobbar vi hårt för att säkra vår inkluderande kultur, som uppmuntrar, stödjer och hyllar våra medarbetares olika röster. Vi tror att en stor blandning av kompetenser, talanger och unika personligheter gör oss till ett starkare team.
För mer information, besök vår karriärsida. Visa mindre

Butikschef Johnells/Kungens Kurva

Ansök    Maj 2    Norrporth AB    Butikschef
Johnells söker nu en Butikschef till vår butik i Kungens Kurva. Johnells är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus. Vi expanderar nu och rekryterar i och med detta en ny Butikschef till vår butik i Kungens Kurva Om du vill vara med och driva företaget framåt i en spännande miljö med hög modegrad, kundbemötande så är detta tjänsten för dig. Som butikschef ansvarar du för butikens h... Visa mer
Johnells söker nu en Butikschef till vår butik i Kungens Kurva.
Johnells är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus.
Vi expanderar nu och rekryterar i och med detta en ny Butikschef till vår butik i Kungens Kurva
Om du vill vara med och driva företaget framåt i en spännande miljö med hög modegrad, kundbemötande så är detta tjänsten för dig.
Som butikschef ansvarar du för butikens helhetsintryck. Du är en viktig person i vårt pågående utvecklingsarbete i att bli bäst i Sverige inom Service och kvalité.
Som butikschef ansvarar du för driften av butiken, kundupplevelsen, omsättningen, ledarskapet i butiken samt att uppfylla resultat och uppställda mål inom koncernen.
Du lyfter och utvecklar Johnells och butikens känsla med säljstrategier, kundintresse och våra riktlinjer för att säkerställa konkurrenskraftiga upplevelser inom personligt möte, service och kvalité.
Ansvarsområden:
* Omsättning
* Ledarskap
* Daglig drift av butiken
Du rapporterar direkt till ledningen.
Din bakgrund
Personen vi söker har djup erfarenhet inom ledarskap. Du är en trygg person som är själv motiverande och drivs av att coacha andra. Vidare har du erfarenhet av försäljning, nyckeltal, varumärken, kundhantering och varuhantering.
Du har grundläggande gymnasiebetyg och gärna akademisk examen inom relevant område tex ledarskap, försäljning eller mode, men rätt arbetslivserfarenhet väger tyngre.
Personliga egenskaper är också viktiga och ett driv väger tungt. Utmärkt skriftlig och muntlig kompetens på svenska och engelska krävs för tjänsten.
Din profil
Som person skulle du beskriva dig som en stark ledare med sinne för människor och mode.
Du upplevs som inspirerande och har lätt för att navigera mellan olika parters intressen och önskningar/krav. Du har också lätt att sätta dig in i verksamheten och översätta dessa insikter till kund-behov.
Vidare beskriver dig själv som självgående, prestigelös och med stort driv. Att kunna arbeta med detaljer såväl som helheten är en självklarhet för dig.
Din ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]
Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen att söka en spännande och utvecklande tjänst hos ett intressant företag med ett starkt varumärke och en spännande resa framåt.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Din nya arbetsgivare
Johnells är en multibrandbutik för både honom och henne. Hos oss hittar du ett handplockat sortiment av mode och accessoarer för vardag och fest. Vi erbjuder dig personlig service, trendinspiration och styling tips. Vår personal ser till att du får den perfekta passformen vid ditt köp och ger dig tips och råd kring val av kläder som tar din garderob till nya höjder.
Välkommen in till oss på Johnells! Visa mindre

Butikschef Thernlunds/Täby

Ansök    Maj 24    Norrporth AB    Butikschef
Thernlunds söker nu en Butikschef till vår butik i Täby. Thernlunds är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus. Vi expanderar nu och rekryterar i och med detta en ny Butikschef till vår butik i Täby. Om du vill vara med och driva företaget framåt i en spännande miljö med hög modegrad, kundbemötande så är detta tjänsten för dig. Som butikschef ansvarar du för butikens helhetsintryck.... Visa mer
Thernlunds söker nu en Butikschef till vår butik i Täby.
Thernlunds är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus.
Vi expanderar nu och rekryterar i och med detta en ny Butikschef till vår butik i Täby.
Om du vill vara med och driva företaget framåt i en spännande miljö med hög modegrad, kundbemötande så är detta tjänsten för dig.
Som butikschef ansvarar du för butikens helhetsintryck. Du är en viktig person i vårt pågående utvecklingsarbete i att bli bäst i Sverige inom Service och kvalité.
Som butikschef ansvarar du för driften av butiken, kundupplevelsen, omsättningen, ledarskapet i butiken samt att uppfylla resultat och uppställda mål inom koncernen.
Du lyfter och utvecklar Thernlunds och butikens känsla med säljstrategier, kundintresse och våra riktlinjer för att säkerställa konkurrenskraftiga upplevelser inom personligt möte, service och kvalité.
Ansvarsområden:
* Omsättning
* Ledarskap
* Daglig drift av butiken
Du rapporterar direkt till ledningen.
Din bakgrund
Personen vi söker har djup erfarenhet inom ledarskap. Du är en trygg person som är själv motiverande och drivs av att coacha andra. Vidare har du erfarenhet av försäljning, nyckeltal, varumärken, kundhantering och varuhantering.
Du har grundläggande gymnasiebetyg och gärna akademisk examen inom relevant område tex ledarskap, försäljning eller mode, men rätt arbetslivserfarenhet väger tyngre.
Personliga egenskaper är också viktiga och ett driv väger tungt. Utmärkt skriftlig och muntlig kompetens på svenska och engelska krävs för tjänsten.
Din profil
Som person skulle du beskriva dig som en stark ledare med sinne för människor och mode.
Du upplevs som inspirerande och har lätt för att navigera mellan olika parters intressen och önskningar/krav. Du har också lätt att sätta dig in i verksamheten och översätta dessa insikter till kund-behov.
Vidare beskriver dig själv som självgående, prestigelös och med stort driv. Att kunna arbeta med detaljer såväl som helheten är en självklarhet för dig.
Din ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]
Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen att söka en spännande och utvecklande tjänst hos ett intressant företag med ett starkt varumärke och en spännande resa framåt.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Din nya arbetsgivare
Thernlunds är en multibrandbutik för både honom och henne. Hos oss hittar du ett handplockat sortiment av mode och accessoarer för vardag och fest. Vi erbjuder dig personlig service, trendinspiration och styling tips. Vår personal ser till att du får den perfekta passformen vid ditt köp och ger dig tips och råd kring val av kläder som tar din garderob till nya höjder.
Välkommen in till oss på Thernlunds! Visa mindre

Butikschef till Synsam Skärholmen 100%

Ansök    Apr 25    Synsam Group Sweden AB    Butikschef
Är du en driven ledare som gillar att jobba i ett bolag med en entreprenöriell kultur där det är ok att göra fel för att utmana till nya nivåer? I rollen som Store Manager har du ytterst personal-, budget- och resultatansvar. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav p... Visa mer
Är du en driven ledare som gillar att jobba i ett bolag med en entreprenöriell kultur där det är ok att göra fel för att utmana till nya nivåer?

I rollen som Store Manager har du ytterst personal-, budget- och resultatansvar. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav på service och kundbemötande.

Vi söker dig som


• Är resultatdriven, målinriktad och har förmåga att engagera och motivera ditt team genom att bryta ner och följa
upp budgetmål.
• Agerar affärsmässigt och tar ansvar för butikens framgångar och teamets välmående.
• Sätter kunden som nummer 1 för att skapa långsiktiga kundrelationer.
• Är ansvarsfull, innovativ och jobbar på problem tills att de är lösta.
• Har tidigare erfarenhet av ledande befattningar och personalansvar.
• Har datorvana och erfarenhet av officepaketet

Du erbjuds att jobba i ett engagerat team bestående av Leg optiker och Style and Customer Advisors i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och vi sätter alltid kunden som nummer 1. Vi har stora tillväxtambitioner och som Store Manager har du stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra medarbetare både i klassrum och online.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte- Sök rollen som Store Manager redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Klicka här för att söka tjänsten
Om Synsam Group
Synsam Group är en ledande optikerkedja i Norden med ett brett och prisvärt abonnemangserbjudande. Synsam Group erbjuder ett brett sortiment av produkter och tjänster för ögonhälsa och ögonmode utifrån kundens olika livsstilar och behov. Koncernen har cirka 4 000 medarbetare, en omsättning på cirka 5 miljarder SEK (2022) och har cirka 500 butiker i Norden som drivs under varumärkena Synsam, Synsam Recycling Outlet samt Profil Optik i Danmark. Genom digitalisering, abonnemangserbjudanden och andra innovativa koncept är Synsam Group en stark innovatör på den nordiska optikmarknaden inom flera områden, inklusive kundresa, produkterbjudande och ESG. Synsam Groups aktie handlas på Nasdaq Stockholm (SYNSAM). www.synsamgroup.com Visa mindre

Platsansvarig till Nordic Wellness Huddinge Centrum

Ansök    Mar 3    Sportlife M W AB    Butikschef
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter att växa och förstärka vår position på marknaden vilket ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet och professionell personal. I takt med vår expansion söker vi platsansvarig till Huddinge Centrum. ... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedja med över 300 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Vi fortsätter att växa och förstärka vår position på marknaden vilket ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet och professionell personal.

I takt med vår expansion söker vi platsansvarig till Huddinge Centrum.

Att arbeta som platsansvarig på Nordic Wellness

Det är här det händer. Det är till klubben våra medlemmar kommer för att uppleva energi och nå sina mål. Du är mittpunkten i denna upplevelse och jobbar alltid för att den ska bli bättre.

Som platsansvarig är du spindeln i nätet med driftansvar för din klubb där ditt ledarskap ligger till grund för att inspirera, engagera och utveckla dina medarbetare.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

- Receptionsarbete: försäljning, service och städ
- Rekrytering och bemanning för din klubb
- Administration: löner, schemaläggning och schemaoptimering, fakturor, budget etc.
- Skapa och hålla i event på din klubb
- Coacha din personal i sälj och service

Ditt fokus och engagemang får dig att möta försäljningsmålen och din kreativitet ger dig idéer på hur klubbens standard på service ska bli den bästa. Du jobbar din största del av tiden i receptionen under klubbens öppettider, vilket också betyder att du behövs på plats minst två kvällar per vecka och minst en helg per månad.

Ansvaret vilar på dig, men inte exklusivt. Du arbetar tillsammans med din distriktschef, divisionschef och andra platsansvariga. Dessutom har ni hjälp av gemensamma system och stöd för att briljera inom HR, sälj, ekonomi, marknad och IT.

Vad söker vi hos dig?

Vi söker dig med stort ansvarstagande som kan driva medlemsutvecklingen och klubbens träningsupplevelse framåt. Du är flexibel, gillar att arbeta i ett högt tempo och tycker det är roligt med förändringar i ditt arbete. Sälj och service är arbetsuppgifter du trivs med och är van vid samt att du tycker om att motivera och leda dina medarbetare i det dagliga arbetet.

Tjänsten som platsansvarig sätter din förmåga att arbeta självständigt på prov och som person är du lösningsorienterad, positiv och professionell i alla möten med såväl medlemmar, medarbetade och kollegor.

Vi ser att du har goda kunskaper i det svenska språket och kan använda det såväl i tal som skrift.

Att jobba på Nordic Wellness

Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Tjänsten är på 75% och vi tillämpar 6 månader provanställning.

Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

Varuhuschef ÖoB Kungens Kurva

Ansök    Mar 1    Öob AB    Butikschef
Till ÖoB söker vi Sveriges mest drivna varuhuschefer! Till vårt varuhus i Kungens Kurva erbjuder vi en spännande tjänst till en driven och resultatorienterad ledare som med stort engagemang vill vara med och och driva och utveckla ett ÖoB varuhus. Idag arbetar du i inom detaljhandeln och vill nu utvecklas i en ledande befattning med ekonomisk, kommersiellt och personellt ansvar. Du är självgående och har stark drivkraft att utveckla varuhusets försäljning,... Visa mer
Till ÖoB söker vi Sveriges mest drivna varuhuschefer!
Till vårt varuhus i Kungens Kurva erbjuder vi en spännande tjänst till en driven och resultatorienterad ledare som med stort engagemang vill vara med och och driva och utveckla ett ÖoB varuhus.
Idag arbetar du i inom detaljhandeln och vill nu utvecklas i en ledande befattning med ekonomisk, kommersiellt och personellt ansvar. Du är självgående och har stark drivkraft att utveckla varuhusets försäljning, medarbetare samt resultat inom ramen för ÖoBs koncept och arbetsmodell.
Kvalifikationer
ÖoB är ett värderingsstyrt bolag med medarbetare som drivs av utmaningar och som gillar ett omväxlande arbete i högt tempo. Därför krävs det att du alltid är serviceinriktad med kundens behov i fokus.
Med god social förmåga samt goda coachande ledaregenskaper leder du ditt varuhus med försäljningstillväxt. För att lyckas i rollen som varuhuschef är det viktigt att du skapar engagemang och arbetsglädje. Att du förmedlar budskap och information på ett enkelt och tydligt sätt och att du har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga är en förutsättning.
Vi söker dig som:
har många års erfarenhet som ledare inom detalj/dagligvaruhandeln
är affärsdriven och resultatorienterad
har mycket god social förmåga i alla kontakter
har stor integritet och hög moral och etik

Gedigen erfarenhet från ledande position inom detalj/dagligvaru -handeln samt erfarenhet från stordrift är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid det personliga ledarskapet.
Hos oss har du chansen till ett riktigt spännande och utvecklingsinriktat chefsarbete där ÖoB kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor och utvecklingsmöjligheter.
Välkommen med din ansökan senast 2023-03-19. (Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden varvid vi önskar din ansökan så snart som möjligt).
Valet av rekryteringskanaler för den här tjänsten är redan gjord, så vi undanber oss från all kontakt gällande annonsering och samtal från rekrytering-/bemanningsföretag. Visa mindre

Blivande Butikschef

Ansök    Feb 5    JEAS Group AB    Butikschef
Vill du ha goda utvecklingsmöjligheter och en riktigt bra lön? Är du även beredd att jobba hårt och lojalt för att uppnå detta? Då kan du fortsätta läsa resten av annonsen! Grymt Godis Ballonger & Party består idag av Stockholms två största godis- ballong- & partybutiker i Barkarby och Kungens Kurva. Vi har ett vinnande koncept och växer därför så det knakar. Planer finns på att öppna fler butiker och därför behöver vi en driven "Butikschefs trainee" s... Visa mer
Vill du ha goda utvecklingsmöjligheter och en riktigt bra lön? Är du även beredd att jobba hårt och lojalt för att uppnå detta?
Då kan du fortsätta läsa resten av annonsen!


Grymt Godis Ballonger & Party består idag av Stockholms två största godis- ballong- & partybutiker i Barkarby och Kungens Kurva.
Vi har ett vinnande koncept och växer därför så det knakar. Planer finns på att öppna fler butiker och därför behöver vi en driven "Butikschefs trainee" som vill vara med och planera och delta i den dagliga driften i vår butik i Kungens kurva.
Kort om oss som redan arbetar här
Idag är vi ett antal anställda som arbetar tillsammans med ägarna i butikerna. Alla med varierande bakgrunder och i olika faser i livet. Då vi är ett relativt litet företag så är varje anställd en viktig tillgång och en "nyckelfigur". Det är högt i tak och korta beslutsvägar som gäller hos oss. Det vi alla har gemensamt är att vi ställer upp för varandra och för "firman". Vi jobbar bra tillsammans och har det roligt på jobbet. Nu hoppas vi finna ytterligare en klippa som vill jobba med oss.


Vem är du?
Du ska ha ett ordnat och problemfritt privatliv och vara beredd att lägga stort fokus på jobbet. Fritid för vila, rekreation och nöjen tycker du är jätteviktigt men du planerar givetvis för detta efter att du gjort ditt jobb "med flaggan i topp".
För att kunna bli butikschefs trainee i vår butik är du redan van att jobba i ett högt tempo. Du är givetvis en punktlig, noggrann och ansvarstagande person, som vill bidra med engagemang och ett genuint ledarskap.
Som blivande butikschef brinner du för försäljning, service och ledarskap. I din roll hos oss är ditt främsta fokus butikens, kundernas och personalens välmående.


När du är redo
Du blir när tiden är mogen övergripande ansvarig för "din butiks" försäljning och resultat samt är den som leder butikens alla medarbetare. För dig är det viktigt att butiken är i toppskick och att kunden alltid är nummer ett, men det är lika viktigt att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal. Det gör du till stor del genom att delta i det dagliga butiksarbetet och agerar som en förebild. I tjänsten kommer det även ingå att beställa varor till butiken från varierande leverantörer i Sverige och utlandet.


Vilka erfarenheter söker vi?
För att passa in i rollen som blivande butikschef hos oss är du en person som sätter en stolthet i att ge dina kunder god service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla andra. Du tycker om att arbeta med människor och vinner lätt andras förtroende.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av handel med liknande produkter är meriterande men inget krav. För oss är det allra viktigaste att du har en positiv inställning och vi uppskattar om du har ett stort godis-, ballong- och partyintresse. Som person är du handlingskraftig, resultatinriktad samt noggrann och ansvarstagande. Vi förutsätter också att du har tidigare ledarerfarenhet. B-körkort är meriterande men inget krav.


Vad erbjuder vi?
För att du ska få en så bra start som möjligt ger vi dig en mentorsledd introduktion av tjänsten, där vi tillsammans går igenom alla rutiner, moment och uppgifter uppdelat i flera steg.
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång. Därför är vi måna om att stödja och uppmuntra vår personal i deras utveckling och erbjuder alla som arbetar hos oss goda utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Då butikerna är öppna alla veckans dagar förekommer både dags-, kvälls- och helgarbete.
Individuell månadslön och bonus efter överenskommelse!


Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Vi kallar fortlöpande till intervjuer så skicka in din ansökan redan i dag. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via e-post till: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan till Grymt Godis Ballonger och Party! Visa mindre

Ställföreträdande Varuhuschef till Länna

Ansök    Feb 1    The We Select Company AB    Butikschef
Vi söker en Ställföreträdande Varuhuschef Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi söker till vårt team! Till vårt varuhus i Länna, Stockholm söker vi nu en Ställföreträdande Varuhuschef. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning, på heltid. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss! Din roll som Ställföreträdande Varuhuschef Som Ställföret... Visa mer
Vi söker en Ställföreträdande Varuhuschef
Brinner du för detaljhandel? Drivs du av de utmaningar som finns i ett varuhus? Då är det dig vi söker till vårt team! Till vårt varuhus i Länna, Stockholm söker vi nu en Ställföreträdande Varuhuschef. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning, på heltid. Det vore jättekul om du vill vara med och utveckla Rusta tillsammans med oss!
Din roll som Ställföreträdande Varuhuschef
Som Ställföreträdande Varuhuschef ansvarar du, tillsammans med Varuhuschefen, för den dagliga driften och inspirerar dina medarbetare till att ta eget ansvar. Vid varuhuschefens frånvaro är det du som har det totala ansvaret för driften och medarbetarna i varuhuset. För dig är kostnadsmedvetenhet, effektivitet och resultatfokus självklara hörnpelare i varuhusdriften och du vill ständigt utveckla försäljningen.
Ditt ansvar som Ställföreträdande Varuhuschef:
att vara arbetsgivarrepresentant och se till att varuhuset lever upp till de regler, rutiner, policyer och mål som fastställts för varuhuset och för Rusta som helhet
att alltid sätta kund- och försäljningsfokus som första prioritet och att bidra till att uppnå och överträffa varuhusets försäljnings- och lönsamhetsmål
att arbeta effektivt med kassaarbete, varuhusexponering, prissättning, lagerhantering och påfyllnad (inkl. inventeringar)

Din profil
Framförallt är du en person som trivs med ett högt tempo och som vill utvecklas i din roll som ledare hos oss på Rusta. Du gillar att arbeta hårt och dina ambitioner är att driva ett eget varuhus inom ett par år. Raka puckar och ett glatt humör är självklart för dig. Dessutom har du:
ett par års erfarenhet av ansvarsbefattning inom handel
goda ledaregenskaper och god samarbets- och kommunikationsförmåga
erfarenhet av försäljningsverksamhet, gärna från en verksamhet som hanterar stora volymer
lätt för att göra andra glada

Om du inspireras av att jobba i en föränderlig miljö där flexibilitet är en nyckel, då kommer du att trivas hos oss!
Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. Värderingarna stärks genom att alla medarbetare har varit med i arbetet med att identifiera och forma dem. De ska fungera som styrmedel vid sidan av vision och affärsidé samt som kompass och vägledning i det dagliga arbetet. Med hjälp av dessa ska Rusta klara sin fortsatta expansion och tillväxt utan att tappa sitt ursprung, fokus eller flexibilitet.
Sätt igång och ansök!
Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan i dag, ansökningarna behandlas löpande. Vi använder oss av ett personlighetstest som en del av urvalsprocessen. Testet mäter egenskaper som är viktiga för arbetet, och ser till att alla sökande bedöms på samma sätt. Testet tar ca 15 min att fylla i och är en förutsättning för att gå vidare i urvalsprocessen. Går du vidare i rekryteringen så använder oss av digital referenstagning. Som en del av rekryteringsprocessen för tjänsten Ställföreträdande varuhuschef genomför vi en bakgrundskontroll på alla externa rekryteringar innan anställning kan bli aktuell. Vi använder bakgrundskontroller från SRI. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller.
Välkommen att registrera CV och personligt brev!
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 200 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning. Visa mindre

Blivande Butikschef

Ansök    Feb 13    JEAS Group AB    Butikschef
Vill du ha goda utvecklingsmöjligheter och en riktigt bra lön? Är du även beredd att jobba hårt och lojalt för att uppnå detta? Då kan du fortsätta läsa resten av annonsen! Grymt Godis Ballonger & Party består idag av Stockholms två största godis- ballong- & partybutiker i Barkarby och Kungens Kurva. Vi har ett vinnande koncept och växer därför så det knakar. Planer finns på att öppna fler butiker och därför behöver vi en driven "Butikschefs trainee" s... Visa mer
Vill du ha goda utvecklingsmöjligheter och en riktigt bra lön? Är du även beredd att jobba hårt och lojalt för att uppnå detta?
Då kan du fortsätta läsa resten av annonsen!


Grymt Godis Ballonger & Party består idag av Stockholms två största godis- ballong- & partybutiker i Barkarby och Kungens Kurva.
Vi har ett vinnande koncept och växer därför så det knakar. Planer finns på att öppna fler butiker och därför behöver vi en driven "Butikschefs trainee" som vill vara med och planera och delta i den dagliga driften i vår butik i Kungens kurva.
Kort om oss som redan arbetar här
Idag är vi ett antal anställda som arbetar tillsammans med ägarna i butikerna. Alla med varierande bakgrunder och i olika faser i livet. Då vi är ett relativt litet företag så är varje anställd en viktig tillgång och en "nyckelfigur". Det är högt i tak och korta beslutsvägar som gäller hos oss. Det vi alla har gemensamt är att vi ställer upp för varandra och för "firman". Vi jobbar bra tillsammans och har det roligt på jobbet. Nu hoppas vi finna ytterligare en klippa som vill jobba med oss.


Vem är du?
Du ska ha ett ordnat och problemfritt privatliv och vara beredd att lägga stort fokus på jobbet. Fritid för vila, rekreation och nöjen tycker du är jätteviktigt men du planerar givetvis för detta efter att du gjort ditt jobb "med flaggan i topp".
För att kunna bli butikschefs trainee i vår butik är du redan van att jobba i ett högt tempo. Du är givetvis en punktlig, noggrann och ansvarstagande person, som vill bidra med engagemang och ett genuint ledarskap.
Som blivande butikschef brinner du för försäljning, service och ledarskap. I din roll hos oss är ditt främsta fokus butikens, kundernas och personalens välmående.


När du är redo
Du blir när tiden är mogen övergripande ansvarig för "din butiks" försäljning och resultat samt är den som leder butikens alla medarbetare. För dig är det viktigt att butiken är i toppskick och att kunden alltid är nummer ett, men det är lika viktigt att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal. Det gör du till stor del genom att delta i det dagliga butiksarbetet och agerar som en förebild. I tjänsten kommer det även ingå att beställa varor till butiken från varierande leverantörer i Sverige och utlandet.


Vilka erfarenheter söker vi?
För att passa in i rollen som blivande butikschef hos oss är du en person som sätter en stolthet i att ge dina kunder god service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla andra. Du tycker om att arbeta med människor och vinner lätt andras förtroende.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av handel med liknande produkter är meriterande men inget krav. För oss är det allra viktigaste att du har en positiv inställning och vi uppskattar om du har ett stort godis-, ballong- och partyintresse. Som person är du handlingskraftig, resultatinriktad samt noggrann och ansvarstagande. Vi förutsätter också att du har tidigare ledarerfarenhet. B-körkort är meriterande men inget krav.


Vad erbjuder vi?
För att du ska få en så bra start som möjligt ger vi dig en mentorsledd introduktion av tjänsten, där vi tillsammans går igenom alla rutiner, moment och uppgifter uppdelat i flera steg.
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång. Därför är vi måna om att stödja och uppmuntra vår personal i deras utveckling och erbjuder alla som arbetar hos oss goda utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Då butikerna är öppna alla veckans dagar förekommer både dags-, kvälls- och helgarbete.
Individuell månadslön och bonus efter överenskommelse!


Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Vi kallar fortlöpande till intervjuer så skicka in din ansökan redan i dag. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via e-post till: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan till Grymt Godis Ballonger och Party! Visa mindre

Butikschef Johnells/Kungens Kurva

Ansök    Jan 4    Norrporth AB    Butikschef
Johnells söker nu en Butikschef till vår butik i Kungens Kurva. Johnells är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus. Vi expanderar nu och rekryterar i och med detta en ny Butikschef till vår butik i Kungens Kurva Om du vill vara med och driva företaget framåt i en spännande miljö med hög modegrad, kundbemötande så är detta tjänsten för dig. Som butikschef ansvarar du för butikens h... Visa mer
Johnells söker nu en Butikschef till vår butik i Kungens Kurva.
Johnells är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus.
Vi expanderar nu och rekryterar i och med detta en ny Butikschef till vår butik i Kungens Kurva
Om du vill vara med och driva företaget framåt i en spännande miljö med hög modegrad, kundbemötande så är detta tjänsten för dig.
Som butikschef ansvarar du för butikens helhetsintryck. Du är en viktig person i vårt pågående utvecklingsarbete i att bli bäst i Sverige inom Service och kvalité.
Som butikschef ansvarar du för driften av butiken, kundupplevelsen, omsättningen, ledarskapet i butiken samt att uppfylla resultat och uppställda mål inom koncernen.
Du lyfter och utvecklar Johnells och butikens känsla med säljstrategier, kundintresse och våra riktlinjer för att säkerställa konkurrenskraftiga upplevelser inom personligt möte, service och kvalité.
Ansvarsområden:
* Omsättning
* Ledarskap
* Daglig drift av butiken
Du rapporterar direkt till ledningen.
Din bakgrund
Personen vi söker har djup erfarenhet inom ledarskap. Du är en trygg person som är själv motiverande och drivs av att coacha andra. Vidare har du erfarenhet av försäljning, nyckeltal, varumärken, kundhantering och varuhantering.
Du har grundläggande gymnasiebetyg och gärna akademisk examen inom relevant område tex ledarskap, försäljning eller mode, men rätt arbetslivserfarenhet väger tyngre.
Personliga egenskaper är också viktiga och ett driv väger tungt. Utmärkt skriftlig och muntlig kompetens på svenska och engelska krävs för tjänsten.
Din profil
Som person skulle du beskriva dig som en stark ledare med sinne för människor och mode.
Du upplevs som inspirerande och har lätt för att navigera mellan olika parters intressen och önskningar/krav. Du har också lätt att sätta dig in i verksamheten och översätta dessa insikter till kund-behov.
Vidare beskriver dig själv som självgående, prestigelös och med stort driv. Att kunna arbeta med detaljer såväl som helheten är en självklarhet för dig.
Din ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]
Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen att söka en spännande och utvecklande tjänst hos ett intressant företag med ett starkt varumärke och en spännande resa framåt.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Din nya arbetsgivare
Johnells är en multibrandbutik för både honom och henne. Hos oss hittar du ett handplockat sortiment av mode och accessoarer för vardag och fest. Vi erbjuder dig personlig service, trendinspiration och styling tips. Vår personal ser till att du får den perfekta passformen vid ditt köp och ger dig tips och råd kring val av kläder som tar din garderob till nya höjder.
Välkommen in till oss på Johnells! Visa mindre

Blivande Butikschef

Ansök    Jan 22    JEAS Group AB    Butikschef
Vill du ha en riktigt bra lön och är du beredd att jobba hårt för att förtjäna den? Då kan du fortsätta läsa resten av annonsen! Grymt Godis Ballonger & Party består idag av Stockholms två största godis- ballong- & partybutiker i Barkarby och Kungens Kurva. Vi har ett vinnande koncept och växer därför så det knakar. Planer finns på att öppna fler butiker och därför behöver vi en driven "Butikschefs trainee" som vill vara med och planera och delta i den dag... Visa mer
Vill du ha en riktigt bra lön och är du beredd att jobba hårt för att förtjäna den?
Då kan du fortsätta läsa resten av annonsen!
Grymt Godis Ballonger & Party består idag av Stockholms två största godis- ballong- & partybutiker i Barkarby och Kungens Kurva.
Vi har ett vinnande koncept och växer därför så det knakar. Planer finns på att öppna fler butiker och därför behöver vi en driven "Butikschefs trainee" som vill vara med och planera och delta i den dagliga driften i vår butik i Kungens kurva.


Vem är du?
Du ska ha ett ordnat och problemfritt privatliv och vara beredd att lägga mycket tid på jobbet.
För att kunna bli butikschefs trainee i vår butik måste du vara en punktlig, noggrann och ansvarstagande person, som vill bidra med engagemang och ett genuint ledarskap.
Som blivande butikschef brinner du för försäljning, service och ledarskap. I din roll hos oss är ditt främsta fokus butikens, kundernas och personalens välmående.


När du är redo
Du blir när tiden är mogen övergripande ansvarig för "din butiks" försäljning och resultat samt är den som leder butikens alla medarbetare. För dig är det viktigt att butiken är i toppskick och att kunden alltid är nummer ett, men det är lika viktigt att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal. Det gör du till stor del genom att delta i det dagliga butiksarbetet och agerar som en förebild. I tjänsten kommer det även ingå att beställa varor till butiken från varierande leverantörer i Sverige och utlandet.


Vilka erfarenheter söker vi?
För att passa in i rollen som blivande butikschef hos oss är du en person som sätter en stolthet i att ge dina kunder god service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla andra. Du tycker om att arbeta med människor och vinner lätt andras förtroende.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet av handel med liknande produkter är meriterande men inget krav. För oss är det allra viktigaste att du har en positiv inställning och vi uppskattar om du har ett stort godis-, ballong- och partyintresse. Som person är du handlingskraftig, resultatinriktad samt noggrann och ansvarstagande. Vi förutsätter också att du har tidigare ledarerfarenhet. B-körkort är meriterande men inget krav.


Vad erbjuder vi?
För att du ska få en så bra start som möjligt ger vi dig en mentorsledd introduktion av tjänsten, där vi tillsammans går igenom alla rutiner, moment och uppgifter uppdelat i flera steg.
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång. Därför är vi måna om att stödja och uppmuntra vår personal i deras utveckling och erbjuder alla som arbetar hos oss goda utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Då butikerna är öppna alla veckans dagar förekommer både dags-, kvälls- och helgarbete.
Individuell månadslön och bonus efter överenskommelse!


Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Vi kallar fortlöpande till intervjuer så skicka in din ansökan redan i dag. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via Mail till: [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan till Grymt Godis Ballonger och Party! Visa mindre

Butikschef till Erlandsons Brygga AB

Ansök    Dec 28    ERLANDSONS BRYGGA AB    Butikschef
Brinner du för båtliv, försäljning och älskar att leverera köpupplevelser som imponerar & är någonting utöver det vanliga? Då kommer vi att vara rätt för varandra! Vi söker nu en butikschef till vår butik i Kungens Kurva. En av sveriges mest välsorterade stormarknader för båttillbehör. Erlandsons Brygga AB har 7 stormarknader som är belägna i Stockholm (Solna, Sickla, Nacka, Kungens Kurva, Haninge) Västervik & Göteborg. Huvudkontoret finns i Stockholm oc... Visa mer
Brinner du för båtliv, försäljning och älskar att leverera köpupplevelser som imponerar & är någonting utöver det vanliga?
Då kommer vi att vara rätt för varandra!


Vi söker nu en butikschef till vår butik i Kungens Kurva. En av sveriges mest välsorterade stormarknader för båttillbehör.
Erlandsons Brygga AB har 7 stormarknader som är belägna i Stockholm (Solna, Sickla, Nacka, Kungens Kurva, Haninge) Västervik & Göteborg.
Huvudkontoret finns i Stockholm och centrallagret med e-handel finns i Västervik.


Som butikschef på Erlandsons Brygga AB leder du ditt säljteam till att skapa köpupplevelser som imponerar & är någonting utöver det vanliga. Ditt ansvar är att genom tydlighet, entusiasm och uppföljning skapa förutsättningar för att ditt team och er butik ska utvecklas & nå företagets satta mål.


För rollen som butikschef hos oss tänker vi oss att du,
Älskar att arbeta med människor, både personal och kunder.
Är tävlingsinriktad, att du motiveras av goda försäljningsresultat och kämpar för att ständigt förbättras.
Är en coachande ledare som är en stark förebild genom engagemang och ansvarstagande ställer tydliga krav på prestation och personligt ansvar.
Är drivande i att dagligen arbeta med hylldisponering & torgfördelning inom ramarna för företagets koncept.För att lyckas i rollen hos oss ser vi att du,
Har ett brinnande intresse för båtar & sjöliv.
Har tidigare erfarenheter av arbete där kundupplevelsen står i centrum.
Har tidigare ledarerfarenheter med personal och budgetansvar från detaljhandel eller närliggande bransch.
Tidigare goda dokumenterade försäljningsresultat.
God numerisk & ekonomisk förståelse.Varför Erlandsons Brygga AB?
Som butikschef blir du en nyckelperson i ett lönsamt företag. Du blir en del av en företagskultur som präglas av god sammanhållning, stort engagemang och trivsel. Du får helhetsansvaret över stormarknaden och kommer självständigt få möjlighet att planera och driva ditt arbete.
Att få arbeta med våra kunders hobby är någonting fantastiskt. Till din hjälp har du en engagerad och entusiastisk personalstyrka, som ständigt arbetar för att göra ”Bryggan” till kundens självklara val av båttillbehör.


Skicka in din ansökan redan idag, vi har löpande intervjuer! Visa mindre

Platschef Yoump

Ansök    Dec 8    Nordic Trampoline Parks AB    Butikschef
Yoump Yoump är ett svenskt koncept med trampolinparker, en ny generation av sport-och nöjesarena. Vårt mål är att inspirera fler till en aktiv livsstil med rolig träning. Yoump positionerar sig i premiumsegmentet när det kommer till konkurrerande trampolinparkskedjor. 2016 blev Yoump Sveriges första trampolinpark och är nu marknadsledande i Sverige med elva parker. Vi erbjuder våra kunder marknadens bästa service och en upplevelse utöver det vanliga m... Visa mer
Yoump

Yoump är ett svenskt koncept med trampolinparker, en ny generation av sport-och nöjesarena. Vårt mål är att inspirera fler till en aktiv livsstil med rolig träning. Yoump positionerar sig i premiumsegmentet när det kommer till konkurrerande trampolinparkskedjor. 2016 blev Yoump Sveriges första trampolinpark och är nu marknadsledande i Sverige med elva parker.
Vi erbjuder våra kunder marknadens bästa service och en upplevelse utöver det vanliga med välutrustade parker av högsta kvalité. Målgruppen är främst den aktiva familjen som tycker om att ha roligt tillsammans och tycker att lek och rörelse är en viktig del av vardagen och söker nu en platschef till vår park i Borlänge.
Om rollen som platschef

Att axla rollen som platschef på Yoump är ett roligt, utmanande och utvecklande arbete. Med rollen följer ett resultatansvar för den egna parken och du jobbar för att nå uppsatta budget- och säljmål. Som platschef har du ett operativt fokus men är också ansvarig för analys, uppföljning samt genomföra de aktiviteter som krävs för att nå uppsatta mål. Tillsammans med en junior parkansvarig och övriga medarbetare ansvarar du för den dagliga driften av parken, schemaläggning, försäljning och resultat. Du är prestigelös och har inga problem med att kavla upp ärmarna i receptionen där kvälls- och helgarbete kan förekomma. Din personlighet präglas av framåtanda och du känner igen dig i

beskrivningen: motiverad, driven och ödmjuk.
Utöver detta är affärsförståelse och goda kunskaper om säljprocessen viktigt. Du ansvarar för trampolinparkens resultat och ska coacha dina medarbetare till att nå goda säljresultat. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att leda olika typer av team samt av försäljning, kanske inom retail dagligvaruhandeln eller servicebranschen.
Vi söker dig som har:
Gymnasieutbildning
Gärna eftergymnasial utbildning inom service/butiksledning, personal eller idrott
Tidigare erfarenhet inom försäljning/servicebranschen/retail med kedjedrift
Dokumenterad ledarerfarenhet, kanske från idrottslivet
Erfarenhet av drift-, budget- och resultatansvar
Ett brinnande intresse för ledarskap och värderar dina medarbetare högt
Goda kunskaper i Officepaketet
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Vi ser det som ett plus om du även har en träningsbakgrund inom t.ex. gymnastik
Som person är du driven, målinriktad och har starka ledaregenskaper och har lätt för att entusiasmera dina medarbetare till att alltid vilja göra lite bättre ifrån sig. Du är trygg i dig själv, en god och rak kommunikatör och brinner för att inspirera människor till ett liv med mer rörelseglädje.

Vidare arbetar du strukturerat och organiserat samt är handlingskraftig och beslutsam. Tjänsten är heltid med varierade arbetstider som omfattar dagar, kvällar och helger.
Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Åhléns Outlet söker Varuhuschef till Länna

Ansök    Nov 11    Åhléns Outlet AB    Butikschef
Nu söker vi en Varuhuschef till Åhléns Outlet i Länna! Vill du vara med på resan när Åhléns Outlet utvecklas? Våren 2021 öppnade vi vårt varuhus nr 10 i området Länna Market. Nu har du chansen att kunna påverka varuhusets utveckling. Som Varuhuschef på Åhléns Outlet är du ansvarig för att driva försäljning och skapa lönsamhet i varuhuset. Du ansvarar för att leverera ett välfyllt varuhus där du inspirerar dina medarbetare till att ta eget ansvar. Du lede... Visa mer
Nu söker vi en Varuhuschef till Åhléns Outlet i Länna!

Vill du vara med på resan när Åhléns Outlet utvecklas? Våren 2021 öppnade vi vårt varuhus nr 10 i området Länna Market. Nu har du chansen att kunna påverka varuhusets utveckling.

Som Varuhuschef på Åhléns Outlet är du ansvarig för att driva försäljning och skapa lönsamhet i varuhuset. Du ansvarar för att leverera ett välfyllt varuhus där du inspirerar dina medarbetare till att ta eget ansvar. Du leder, coachar och utvecklar ditt team till en upplevelse som överträffar kundens förväntningar.

Att vara Varuhuschef hos oss är en dynamisk tjänst som kräver att du är lika bekväm i butik med kund som med ekonomi och schemaläggning. Om du engageras av ett varierande arbete där flexibilitet är en nyckel, då kommer du att trivas hos oss!

I rollen som Varuhuschef ingår att:

- På ett engagerat och ansvarsfullt sätt, genom strategiskt och operativt arbete, bidra till att Åhléns Outlet blir ett framgångsrikt varuhuskoncept
- Kostnadsmedvetet driva och utveckla varuhuset med fokus på effektivitet och försäljning
- Leverera resultat i enlighet med varuhusets mål och nyckeltal
- Genom ett coachande och närvarande ledarskap uppmuntra ditt team till att ta eget ansvar
- Leverera ett kundmöte som överensstämmer med vårt kundlöfte
- Ansvara för säkerhet och arbetsmiljöarbete för varuhuset

Du rapporterar till Försäljningschef för Åhléns Outlet i denna roll.Vad krävs för att lyckas i rollen?

- Minst 2 års erfarenhet från ledande befattning i försäljning, gärna inom verksamhet som hanterar stora volymer
- Erfarenhet av att med goda resultat driva arbete mot uppsatta mål

Som person är du:

- Sälj- och resultatfokuserad
- Initiativrik, lösningsorienterad och har mod att utmana dig själv och andra
- Motiveras av att bidra till att vi som företag blir framgångsrika
- Positiv och genom att ha kul tillsammans skapar du förutsättningar för ett gott samarbete
- Affärsmässig, med ett stort engagemang och handlingskraft
- Van att arbeta i ett högt tempo och är tydlig, kommunikativ och inspirerande i din ledarroll

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi ser gärna att du kan börja hos oss i januari 2023. Urval kan komma att ske löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Vi välkomnar alla och värdesätter mångfald; våra medarbetare är alla unika och vi behandlar var och en som individer. Vi är engagerade, ger allt på jobbet och värdesätter att ha balans i livet.

Vi på Åhléns Outlet är övertygade om att när vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter, framgång och entusiasm, gör vi varandra bättre.

Välkommen med din ansökan till Åhléns Outlet!


Åhléns Outlet kommer med ett tydligt prislöfte och erbjuder kunderna en spännande sortimentsmix för både dam, herr och barn till 30–70 procent lägre pris än rekommenderat pris på varumärkesprodukter. Kunden hittar etablerade och återkommande varumärkesfavoriter såväl som ett överraskande sortiment med nya och tillfälliga varumärken. Åhléns Outlet är ett dotterbolag till Åhléns AB med en separat organisation. Visa mindre

Butikschef, Stadium Outlet Kungens Kurva

Ansök    Nov 22    Stadium AB    Butikschef
Vill du leda ett team med engagerade kollegor, fyllt med energi? Är din passion ledarskap, försäljning och en aktiv livsstil? Ser du dig själv som driven, prestigelös och flexibel? Toppen, då kanske du är vår nästa lagledare! Stadium Outlet vill göra sport och sportmode tillgängligt för alla. För att lyckas med vårt uppdrag måste alla våra medarbetare har roligt på jobbet och drivas av samma sak som oss: att aktivera världen – vad är din drivkraft? Läs m... Visa mer
Vill du leda ett team med engagerade kollegor, fyllt med energi? Är din passion ledarskap, försäljning och en aktiv livsstil? Ser du dig själv som driven, prestigelös och flexibel? Toppen, då kanske du är vår nästa lagledare!

Stadium Outlet vill göra sport och sportmode tillgängligt för alla. För att lyckas med vårt uppdrag måste alla våra medarbetare har roligt på jobbet och drivas av samma sak som oss: att aktivera världen – vad är din drivkraft? Läs mer om våra drivkrafter på vår karriärsida.

Vad innebär det att vara butikschef?
Våra kunder ska känna sig välkomna hos oss, de ska bli inbjudna till en kundupplevelse i hela butiken. En upplevelse som kännetecknas av service i världsklass. Som butikschef skapar du förutsättningar för alla i teamet ska kunna möta kunderna med energi och glädje samtidigt som de ser att butiken är välfylld och attraktiv. Vi arbetar som ett lag där du också är en del av den dagliga driften. Genom att sätta upp mål för butiken, följa upp dem och sätta in åtgärder vid behov så når ni tillsammans önskade resultat. Ännu en viktig del av en lagledares arbete är att skapa en god och säker arbetsmiljö. Det skapar möjligheter för att teamet, på ett hållbart sätt, ska utvecklas och lyckas i sitt uppdrag.
Vem är du?
Vi tror att du delar vårt sätt att tänka och våra övertygelser när det kommer till att se möjligheter i alla utmaningar. Du har god erfarenhet från att ha jobbat inom retail, gärna i en ledande roll. Du har också goda kunskaper i svenska och engelska språket och god datavana. Genom god samarbetsförmåga, lyhördhet, lösningsfokus och energi bidrar du till butikens och hela företagets framgång.

Vad erbjuder vi dig?
Läs mer om vårt lag på vår Karriärsida, på Instagram WorkatStadium eller på Linkedin.

Klicka på länken här för att komma till våra poddavsnitt och på 15 min få en inblick i hur det är att jobba på Stadium. ****

Varaktighet/arbetstid Tjänsten är tillsvidare på och inleds med provanställning på 6 månader.

Ansökan Som en del i rekryteringsprocessen kommer du att få en inbjudan till din e-mail till att besvara ett personlighetstest och ett kapacitetstest. Det tar ca 30 minuter att besvara testen. Vi kommunicerar mestadels genom mail så se till att hålla koll på din inkorg, håll även koll på skräpposten för säkerhets skull.

Eftersom vi alltid vill göra saker så enkelt som möjligt är det inte säkert att vi väntar till sista ansökningsdag innan vi går vidare i rekryteringsprocessen. Så vänta inte, sök redan nu.

Innan beslut om anställning fattas genomförs en bakgrundskontroll. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare.

Välkommen med din ansökan. Come join the movement!

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement. Visa mindre

Butikschef till Synsam

Ansök    Nov 8    Synsam Group Sweden AB    Butikschef
Är du en driven ledare som gillar att jobba i ett bolag med en entreprenöriell kultur där det är ok att göra fel för att utmana till nya nivåer? I rollen som Store Manager har du ytterst personal-, budget- och resultatansvar. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav p... Visa mer
Är du en driven ledare som gillar att jobba i ett bolag med en entreprenöriell kultur där det är ok att göra fel för att utmana till nya nivåer?

I rollen som Store Manager har du ytterst personal-, budget- och resultatansvar. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav på service och kundbemötande.

Vi söker dig som


• Är resultatdriven, målinriktad och har förmåga att engagera och motivera ditt team genom att bryta ner och följa
upp budgetmål.
• Agerar affärsmässigt och tar ansvar för butikens framgångar och teamets välmående.
• Sätter kunden som nummer 1 för att skapa långsiktiga kundrelationer.
• Är ansvarsfull, innovativ och jobbar på problem tills att de är lösta.
• Har tidigare erfarenhet av ledande befattningar och personalansvar.
• Har datorvana och erfarenhet av officepaketet

Du erbjuds att jobba i ett engagerat team bestående av Leg optiker och Style and Customer Advisors i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och vi sätter alltid kunden som nummer 1. Vi har stora tillväxtambitioner och som Store Manager har du stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra medarbetare både i klassrum och online.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte- Sök rollen som Store Manager redan idag!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikschef till Arken Zoo, Huddinge Stuvsta

Ansök    Okt 6    Zoo Support Scandinavia AB    Butikschef
Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet. Om anställningen Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid i ett lönsamt och s... Visa mer
Arken Zoo är en rikstäckande kedja inom zoobutiksbranschen som driver franchise och centralägda butiker. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och vi fortsätter att expandera och varumärket Arken Zoo stärks kontinuerligt. I våra butiker har vi ett noga utvalt sortiment till många olika typer av husdjur. Vi älskar djur och våra kärnvärden är kärlek, kunskap och kvalitet.Om anställningen

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid i ett lönsamt och snabbt växande företag. Tjänsten är förlagd till en Arken Zoos butik i Huddinge, Stuvsta.

- Tjänsten är på heltid, 38,25h/vecka.

- Anställningsavtal och lön mm. enligt överenskommelse.

- Arbetstider, dag, kväll och helg efter schema.

- Tillträde slutet på December.Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär bland annat:

- Att du ger bästa kundservice varje gång du jobbar och att alltid hjälpa kunden till rätt val av produkt.

- Att du är en driven säljare som älskar mötet med kunden.

- Butiksskötsel, underhåll, uppackning, påfyllning och försäljning.Butikschefsrollen innebär bland annat:

Aktivt arbetar i butiken tillsammans med din personal

Har personal- och resultatansvar för butiken

Ansvarar för att butiken är attraktiv och säljande

Ansvarar för att våra kunder är nöjda

Utvecklar medarbetarna i deras rollerKvalifikationer:

Vi söker dig som har en passion för husdjur, särskilt hund och katt. Du ska vara en utpräglad servicemänniska och ha en viss erfarenhet av butiksarbete och försäljning inom detalj- eller dagligvaruhandeln.

Djurvårdsutbildning från gymnasiet, djurparker etc. är en merit men inget krav.

Erfarenhet av ledande befattning från detalj- eller dagligvaruhandel är ett krav då det krävs stora kunskaper i affärsmannaskap, personalledning och butiksdrift.

Ledarskap, erfarenheter av att leda och utveckla säljande personal mot kvalitativa- och kvantitativa mål.

Schemaläggning, erfarenhet av praktiskt schemaläggningsarbete i t ex webbaserat program

Grundläggande IT-kunskaperSå här söker du tjänsten

Klicka på "Skicka ansökan", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar.

Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta regionchef Maria Holm på [email protected]

Observera att ansökningshandlingar endast kan skickas via "Skicka ansökan"-funktionen. Inskickade ansökningar via e-mail kan ej behandlas.

Sista ansökningsdag är 2022-10-30

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikschef Johnells/Kungens Kurva

Ansök    Sep 21    Norrporth AB    Butikschef
Johnells söker nu en Butikschef till vår butik i Kungens Kurva. Johnells är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus. Vi expanderar nu och rekryterar i och med detta en ny Butikschef till vår butik i Kungens Kurva Om du vill vara med och driva företaget framåt i en spännande miljö med hög modegrad, kundbemötande så är detta tjänsten för dig. Som butikschef ansvarar du för butikens h... Visa mer
Johnells söker nu en Butikschef till vår butik i Kungens Kurva.
Johnells är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus.
Vi expanderar nu och rekryterar i och med detta en ny Butikschef till vår butik i Kungens Kurva
Om du vill vara med och driva företaget framåt i en spännande miljö med hög modegrad, kundbemötande så är detta tjänsten för dig.
Som butikschef ansvarar du för butikens helhetsintryck. Du är en viktig person i vårt pågående utvecklingsarbete i att bli bäst i Sverige inom Service och kvalité.
Som butikschef ansvarar du för driften av butiken, kundupplevelsen, omsättningen, ledarskapet i butiken samt att uppfylla resultat och uppställda mål inom koncernen.
Du lyfter och utvecklar Johnells och butikens känsla med säljstrategier, kundintresse och våra riktlinjer för att säkerställa konkurrenskraftiga upplevelser inom personligt möte, service och kvalité.
Ansvarsområden:
* Omsättning
* Ledarskap
* Daglig drift av butiken
Du rapporterar direkt till ledningen.
Din bakgrund
Personen vi söker har djup erfarenhet inom ledarskap. Du är en trygg person som är själv motiverande och drivs av att coacha andra. Vidare har du erfarenhet av försäljning, nyckeltal, varumärken, kundhantering och varuhantering.
Du har grundläggande gymnasiebetyg och gärna akademisk examen inom relevant område tex ledarskap, försäljning eller mode, men rätt arbetslivserfarenhet väger tyngre.
Personliga egenskaper är också viktiga och ett driv väger tungt. Utmärkt skriftlig och muntlig kompetens på svenska och engelska krävs för tjänsten.
Din profil
Som person skulle du beskriva dig som en stark ledare med sinne för människor och mode.
Du upplevs som inspirerande och har lätt för att navigera mellan olika parters intressen och önskningar/krav. Du har också lätt att sätta dig in i verksamheten och översätta dessa insikter till kund-behov.
Vidare beskriver dig själv som självgående, prestigelös och med stort driv. Att kunna arbeta med detaljer såväl som helheten är en självklarhet för dig.
Din ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]
Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen att söka en spännande och utvecklande tjänst hos ett intressant företag med ett starkt varumärke och en spännande resa framåt.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Din nya arbetsgivare
Johnells är en multibrandbutik för både honom och henne. Hos oss hittar du ett handplockat sortiment av mode och accessoarer för vardag och fest. Vi erbjuder dig personlig service, trendinspiration och styling tips. Vår personal ser till att du får den perfekta passformen vid ditt köp och ger dig tips och råd kring val av kläder som tar din garderob till nya höjder.
Välkommen in till oss på Johnells! Visa mindre

Kjell & Company söker butikschef till Huddinge!

Ansök    Aug 3    Kjell & Co Elektronik AB    Butikschef
Välkommen att vara med på en fantastisk utvecklingsresa inom?retail, Kjell & Company och inte minst, rollen som butikschef!?Ur kunders ögon innehar vi förstaplatsen i branschen när det kommer till mest kunnig och mest flexibel personal. Vi är dessutom den affärskedja som bedöms ge snabbast service enligt kunders tycke - detta tror vi helt och hållet beror på våra?medarbetares?förmåga att lösa kundens problem på bästa?vis!?? Inom retail och inte minst på K... Visa mer
Välkommen att vara med på en fantastisk utvecklingsresa inom?retail, Kjell & Company och inte minst, rollen som butikschef!?Ur kunders ögon innehar vi förstaplatsen i branschen när det kommer till mest kunnig och mest flexibel personal. Vi är dessutom den affärskedja som bedöms ge snabbast service enligt kunders tycke - detta tror vi helt och hållet beror på våra?medarbetares?förmåga att lösa kundens problem på bästa?vis!??

Inom retail och inte minst på Kjell & Company går utvecklingen i rask takt och vi utvecklar ständigt nya vägar för att möta våra kunders nya behov, alltid med Service i världsklass som given målsättning. Just nu är vi i full transformation från butiker till Service Points.?I en Service Point vi främst våra kunder i fysisk form, men kundmötena sker även digitalt genom chat och 1-to-1 meeting - alltid med kundens behov i fokus.

Chef eller ledare??- vi söker dig som ser skillnaden mellan ordens innebörd och som inser att båda delarna behövs för att skapa en välfungerande enhet och ett team som utvecklas.

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet från chefsrollen men du behöver vara en person som under en längre tid funderat på rollen som ledare, så pass att du har en tydlig bild över vad du kommer att stå för som chef och ledare. Kanske är du just nu din arbetsplats bästa medarbetare och redo att ta nästa kliv? Du har mest troligt?ett stort intresse?för ledarskap, älskar försäljning och genom ditt team vill skapa framgång,?samtidigt som du brinner för att ge service i världsklass varje dag.??

Vi söker dig som:?
?Är ödmjuk, socialt kompetent, driftig och energifylld.?
Älskar att sälja och att ta stort ansvar för både din egen och andras prestationer.?.?
Kan förmedla mål, samt att på ett coachande sätt driva gruppen mot dessa.?
Har intresse och kunskap kring produkterna vi säljer.?
Är resultat-och-målfokuserad.?
Är stabil, mogen och beslutsam i ditt agerande.?

Vi?ser gärna att du har:?
-?Erfarenhet av ledarskap i någon form, gärna från detaljhandeln.?
-?Erfarenhet av försäljning till slutkonsument.?Vad erbjuder vi dig??

I rollen som butikschef driver du, tillsammans med dina säljare,?din butik?som din egen. Du har ett gediget stöd ifrån Huvudkontoret som gör att du får bästa förutsättningar att fokusera på det operativa ledarskapet och utvecklingen av ditt team. ?Vi värdesätter ett nära ledarskap?genom?hög butiksnärvaro och?i rollen kommer du ha ett tätt nära samarbete?med?din regionchef som både stöttar, utvecklar och agerar bollplank.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvar?som butikschef:?
-?Skapa ett effektivt och välfungerande team i din butik.?
-?Förvalta och utveckla den höga nivån av kundnöjdhet som vi verkar för.?
-?Arbeta för en välskött butik och ett välorganiserat lager?Första året?ges du?en gedigen introduktion?till rollen?- allt för att ge dig bästa?möjliga?förutsättningar som butikschef hos oss!?

Vill du veta mer om hur är det att jobba?på Kjell & Company? ????

Övrigt??

- Tjänsten kommer att tillsättas omgående.?
- Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!?
Utöver Handels kollektivavtal erbjuder vi även bonussystem, friskvårdsbidrag och vassa internutbildningar.?

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!?

Torbjörn, People and Culture ????

Kjell & Company Visa mindre

Teknikmagasinet söker Butikschef till Huddinge!

Ansök    Sep 19    Teknikmagasinet SWE AB    Butikschef
Vi söker en ny butikschef till vår butik i Huddinge! Tjänsten avser en heltidstjänst med arbete 38,25 timmar/vecka i genomsnitt, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning på sex månader. Tjänsten startar så snart som möjligt.  Som butikschef på Teknikmagasinet jobbar du varje dag med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna b... Visa mer
Vi söker en ny butikschef till vår butik i Huddinge!
Tjänsten avser en heltidstjänst med arbete 38,25 timmar/vecka i genomsnitt, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning på sex månader. Tjänsten startar så snart som möjligt. 
Som butikschef på Teknikmagasinet jobbar du varje dag med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Är du redo att axla ansvaret för en av Sveriges roligaste butiker?

Som butikschef står du för en betydande del av butikens försäljning och genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att prestera sitt yttersta. Du är ytterst ansvarig för butikens resultat och dagliga drift, vilket innefattar att skapa en säljande butiksmiljö som bidrar till en exceptionell kundupplevelse. I arbetsrollen kommer du arbeta med mobilreparationer.
För att lyckas som butikschef på Teknikmagasinet tror vi att du:

Har minst ett års erfarenhet av försäljning.
Är service- och resultatinriktad och sporras av tydliga mål och höga förväntningar.
Är strukturerad och noggrann och kan prioritera rätt bland många olika uppgifter i ett högt arbetstempo.
Kan ta egna initiativ och hitta nya lösningar för att öka butikens omsättning och lönsamhet.
Har grundläggande tekniska kunskaper, men framförallt ett brinnande intresse för ny teknik.
Är noggrann och fokuserad i ditt arbete.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av ledarskap inom arbete, sport eller annat.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Vi vill ha din ansökan senast 2022-10-19. Vi prioriterar fullständiga ansökningar. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så dröj därför inte med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post pga GDPR. Vi följer detaljhandelns kollektivavtal. Visa mindre

Stockholm bästa detaljehandel söker Butikschef till vår butik i Kista.

Ansök    Aug 2    Norrporth AB    Butikschef
Thernlunds söker nu en Butikschef till vår butik i Kista. Thernlunds är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus. Vi expanderar nu och rekryterar i och med detta en ny Butikschef till vår butik i Kista Centrum. Om du vill vara med och driva företaget framåt i en spännande miljö med hög modegrad, kundbemötande så är detta tjänsten för dig. Som butikschef ansvarar du för butikens helhe... Visa mer
Thernlunds söker nu en Butikschef till vår butik i Kista.
Thernlunds är i en mycket intressant utvecklingsfas som modekedja och trendsättare där service och kvalité är vårt största fokus.
Vi expanderar nu och rekryterar i och med detta en ny Butikschef till vår butik i Kista Centrum.
Om du vill vara med och driva företaget framåt i en spännande miljö med hög modegrad, kundbemötande så är detta tjänsten för dig.
Som butikschef ansvarar du för butikens helhetsintryck. Du är en viktig person i vårt pågående utvecklingsarbete i att bli bäst i Sverige inom Service och kvalité.
Som butikschef ansvarar du för driften av butiken, kundupplevelsen, omsättningen, ledarskapet i butiken samt att uppfylla resultat och uppställda mål inom koncernen.
Du lyfter och utvecklar Thernlunds och butikens känsla med säljstrategier, kundintresse och våra riktlinjer för att säkerställa konkurrenskraftiga upplevelser inom personligt möte, service och kvalité.
Ansvarsområden:
* Omsättning
* Ledarskap
* Daglig drift av butiken
Du rapporterar direkt till ledningen.
Läs gärna mer om vår kund här: www.thernlunds.se
Din bakgrund
Personen vi söker har djup erfarenhet inom ledarskap. Du är en trygg person som är självmotiverande och drivs av att coacha andra. Vidare har du erfarenhet av försäljning, nyckeltal, varumärken, kundhantering och varuhantering.
Du har grundläggande gymnasiebetyg och gärna akademisk examen inom relevant område tex ledarskap, försäljning eller mode, men rätt arbetslivserfarenhet väger tyngre.
Personliga egenskaper är också viktiga och ett driv väger tungt. Utmärkt skriftlig och muntlig kompetens på svenska och engelska krävs för tjänsten.
Din profil
Som person skulle du beskriva dig som en stark ledare med sinne för människor och mode.
Du upplevs som inspirerande och har lätt för att navigera mellan olika parters intressen och önskningar/krav. Du har också lätt att sätta dig in i verksamheten och översätta dessa insikter till kund-behov.
Vidare beskriver dig själv som självgående, prestigelös och med stort driv. Att kunna arbeta med detaljer såväl som helheten är en självklarhet för dig.
Din ansökan
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]
Intervjuer kommer att ske löpande.
Välkommen att söka en spännande och utvecklande tjänst hos ett intressant företag med ett starkt varumärke och en spännande resa framåt.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Din nya arbetsgivare
Thernlunds är en multibrandbutik för både honom och henne. Hos oss hittar du ett handplockat sortiment av mode och accessoarer för vardag och fest. Vi erbjuder dig personlig service, trendinspiration och stylingtips. Vår personal ser till att du får den perfekta passformen vid ditt köp och ger dig tips och råd kring val av kläder som tar din garderob till nya höjder.
Välkommen in till oss på Thernlunds! Visa mindre

Butikschef KungSängen Kungens Kurva

Ansök    Mar 16    Kungsängen Produktion AB    Butikschef
OM JOBBET Är du en naturlig ledare med dokumenterat goda resultat och ett stort intresse för inredning och design? Som butikschef hos oss är dina främsta arbetsuppgifter att ansvara för butikens drift, arbeta med tydliga försäljningsmål och nyckeltal samt inspirera, följa upp och coacha dina kollegor inom försäljning och kundbemötande. Du har ett övergripande personal- och schemaansvar där du optimera bemanningen efter företagets verksamhet. I din roll ing... Visa mer
OM JOBBET
Är du en naturlig ledare med dokumenterat goda resultat och ett stort intresse för inredning och design?
Som butikschef hos oss är dina främsta arbetsuppgifter att ansvara för butikens drift, arbeta med tydliga försäljningsmål och nyckeltal samt inspirera, följa upp och coacha dina kollegor inom försäljning och kundbemötande. Du har ett övergripande personal- och schemaansvar där du optimera bemanningen efter företagets verksamhet. I din roll ingår att utbilda i och upprätthålla KungSängens säljprocess och bidra till att höja kunskapsnivån inom hälsa, sömn och KungSängens produkter. Som butikschef ser vi att du bidrar till positiv stämning, högt kundfokus och ökat engagemang kring försäljning och lönsamhet.
Du möts varje dag av nya utmaningar i ett stimulerande jobb med frihet under ansvar. Med ett litet team får du chansen att skapa nära relationer och ett sammansvetsat arbete med fokus på kundkontakt och gemensam utveckling.
Om KungSängen
KungSängen är en ledande detaljhandelskedja som sedan 1998 tillverkar sängar för hand i Enköping. Vi har ett fyrtiotal butiker runt om i Sverige, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Vår affärsidé är svensktillverkade kvalitetssängar med högsta standard för komfort och hållbarhet, och vi äger själva hela processen - från försäljning i butik eller online till produktion efter beställning och leverans till kunden. Utöver sängar formger och säljer KungSängen även sängtillbehör och sängkläder.
KungSängens mål är att på två olika sätt öka människors livskvalitet: genom att skapa bättre sängar på ett bättre sätt än konkurrenten och genom att vara en bättre arbetsplats för sina anställda. För att uppnå dessa fokuserar vi på design, kvalitet, hantverk och personlig service, samt på att skapa en arbetsmiljö som präglas av samarbete, engagemang och balans i livet.
Att jobba hos oss
KungSängen är en slimmad organisation trots att vi finns i nästan hela landet. Här är varje individ en oerhört viktig kugge i maskineriet där alla har ett gemensamt mål – att överträffa kundens förväntan. På KungSängen är vi personliga, ärliga och jordnära och arbetsmiljön präglas av arbetsglädje, samarbete och utvecklingsvilja. Kostnadsmedvetenhet, kvalitetsmedvetenhet och miljömedvetenhet är viktiga ledord för oss. Vi strävar efter en mångfaldig och inkluderande arbetsmiljö där varje individ känner sig uppskattad.
Läs mer om KungSängen som arbetsplats på www.kungsangen.com/jobba-hos-oss.
Du som söker
Även du som söker till oss behöver förstås dela våra värdegrunder. Du som älskar att möta dina kunder varje dag, du som tycker om utmaningar och att ta personligt ansvar. Du som ser att alla människor har lika värde och som möter alla med respekt. Du som vill vara en del av ett sammansvetsat team och som på alla sätt känner igen dig i texten ovan. Dig vill vi gärna träffa.
Som butikschef söker vi dig som är kund- och säljorienterad med ett stort intresse och gedigen kunskap inom försäljning och kundbemötande. Vi ser att du är ansvarstagande, lösningsorienterad och har goda ledaregenskaper. Du ser och uppmuntrar utvecklingsmöjligheter i ditt arbete och drivs av att inspirera dina kollegor. Du har en god pedagogisk förmåga och kunskaper i att ge konstruktiv feedback. Som butikschef på KungSängen delar du vårt intresse för inredning och design och har en förmåga att se vad som behöver göras inom driften av din butik.

Tjänsten är på 100%, med arbete varannan helg. Vi kommer omgående starta upp rekryteringen, så tveka inte att skicka in din ansökan snarast.
För frågor om tjänsten, kontakta regionchef Caroline Stenmo, [email protected].

Skicka in din ansökan genom att klicka på "Sök detta jobb" samt att du som sökande gör vårt personlighetstest genom länken nedan:
https://app.alvalabs.io/apply/388505

Krav
- Gymnasieutbildning
- Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet (butiksdrift, försäljning, service, ledarskap)
- Erfarenhet av ledarskap med goda resultat - ansvar för medarbetares utveckling, motivation och delaktighet.
- Dokumenterat goda försäljningsresultat
- IT-kunskaper; Office-paketet, god användare av Navision eller motsvarande butiksdatasystem
Meriterande:
- Erfarenhet av kundansvar (serviceärenden, kundnöjdhet)
- Dokumenterad utbildning inom försäljning/ledarskap
- Kunskap inom exponering och skyltning Visa mindre

KICKS Kicks Huddinge Centrum söker Butikschef

Ansök    Jan 12    Kicks Kosmetikkedjan AB    Butikschef
KICKS söker en sprudlande/energisk och affärsmässig butikschef som helt enkelt älskar att jobba i butik! Med målet att varje KICKS butik skall vara den ultimata skönhetsdestinationen söker vi butikschefen med stort intresse för affären och som stimuleras av att se sina medarbetare lyckas nå uppsatta mål och utvecklas i sitt arbete. Ditt fokus som butikschef är att vara en coachande ledare för att utveckla dina medarbetare samt att driva din butik affärsm... Visa mer
KICKS söker en sprudlande/energisk och affärsmässig butikschef som helt enkelt älskar att jobba i butik!

Med målet att varje KICKS butik skall vara den ultimata skönhetsdestinationen söker vi butikschefen med stort intresse för affären och som stimuleras av att se sina medarbetare lyckas nå uppsatta mål och utvecklas i sitt arbete.

Ditt fokus som butikschef är att vara en coachande ledare för att utveckla dina medarbetare samt att driva din butik affärsmannamässigt. Du har ansvaret för att alla kunder som besöker butiken blir behandlade med Top Class Service och att varje besökare får en lustfylld köpupplevelse. Som butikschef ansvarar du för bland annat löne- och utvecklingssamtal, teammöten, mål- och resultatdiskussioner. Du har fullt ansvar för butiksdriften, att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan samt att gällande resultatmål, nyckeltal och budget uppnås.
Nyckelord för dig vi letar efter är: ambitiös, professionell, energisk och strukturerad. Du är redo att göra KICKS till en butik som kunderna älskar!

Vidare är du en engagerad och motiverande person med intresse för affären och som verkligen önskar att jobba för KICKS. Du tycker om att jobba i ett högt tempo i ett dynamiskt företag där du kan vara med och påverka utvecklingen. Du inser vikten av att vara en förebild i alla lägen. Du motiveras och drivs av att se andra lyckas!

Vi söker dig som:

- Är kund- och resultatorienterad
- Ser tillgänglighet för medarbetare som en självklarhet i ditt arbete
- Är en god relationsbyggare och har en positiv människosyn
- Besitter personlig mognad
- Har ledarerfarenhet
- Har ett stort intresse för såväl försäljning som våra produkter
- Trivs med att arbeta under distansledarskap

Vi erbjuder dig möjligheten att:

- vara med och leda KICKS utveckling
- leda och utveckla medarbetare
- utveckla dig själv som ledare

Tillträde: 21 Mars 2022

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan redan idag. Vi intervjuar löpande.

Är du nyfiken på allt spännande som händer hos oss, ta en titt på vår Linkedin-sida här.

KICKS anställer inte minderåriga, skulle du vara under 18 och har intresse av KICKS är du välkommen att söka praktik direkt via Butikschef. KICKS genomför bakgrundskontroll på slutkandidater.

På KICKS tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund och livserfarenheter.


KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 250 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanalslösning, där fysisk butik och e-handel är integrerat, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster och runt 25 000 produkter från 300 varumärken. KICKS har flaggskeppsbutiker i Göteborg, Oslo och Malmö och är en del av Axel Johnson-koncernen. Visa mindre

Guldfynd söker Butikschef till Huddinge

Ansök    Jun 27    Iduna AB    Butikschef
Som Butikschef på Guldfynd kommer Du ansvara för att uppnå uppsatta försäljningsmål. Du leder teamet i försäljning. Du är en stor del av säljteamet och Du visar vägen. För att lyckas med detta krävs ett stort engagemang från Din sida. Vi söker dig som är resultatinriktad och stolt över de mål du tidigare uppnått. Har stort intresse för försäljning och service. Drivs av utmaningar. Har erfarenhet av personalledning. Du erbjuds ett självständigt arbete med m... Visa mer
Som Butikschef på Guldfynd kommer Du ansvara för att uppnå uppsatta försäljningsmål. Du leder teamet i försäljning. Du är en stor del av säljteamet och Du visar vägen. För att lyckas med detta krävs ett stort engagemang från Din sida.
Vi söker dig som är resultatinriktad och stolt över de mål du tidigare uppnått. Har stort intresse för försäljning och service. Drivs av utmaningar. Har erfarenhet av personalledning. Du erbjuds ett självständigt arbete med möjlighet till både personlig och yrkesmässig utveckling.
Låter detta intressant är Du välkommen med din ansökan med CV, referenser och löneanspråk senast den 15/7.
Tillträde 1/8, maila Din ansökan: [email protected] Visa mindre

Butikschef

Ansök    Dec 6    Stenbolaget i Stockholm AB    Butikschef
Vi söker dig som Är resultatdriven, målinriktad och har förmåga att engagera och motivera ditt team genom att bryta ner och följa upp budgetmål. Agerar affärsmässigt och tar ansvar för butikens framgångar och teamets välmående. Sätter kunden som nummer 1 för att skapa långsiktiga kundrelationer. Är ansvarsfull, innovativ och jobbar på problem tills att de är lösta. Har tidigare erfarenhet av ledande befattningar och personalansvar. Har datorvana och e... Visa mer
Vi söker dig som
Är resultatdriven, målinriktad och har förmåga att engagera och motivera ditt team genom att bryta ner och följa upp budgetmål.
Agerar affärsmässigt och tar ansvar för butikens framgångar och teamets välmående.
Sätter kunden som nummer 1 för att skapa långsiktiga kundrelationer.
Är ansvarsfull, innovativ och jobbar på problem tills att de är lösta.
Har tidigare erfarenhet av ledande befattningar och personalansvar.
Har datorvana och erfarenhet av större affärssystem.


Vem vi tror att du är
Som butikschef hos oss är dina främsta arbetsuppgifter att ansvara för butikens drift, arbeta med tydliga försäljningsmål och nyckeltal samt inspirera, följa upp och coacha dina kollegor inom försäljning och kundbemötande.
Du har tidigare ledarerfarenhet med starkt renommé och självklart är det meriterande är om du har bransch- eller produktkunskap.
Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper & ditt ledarskap.


I rollen ingår att
Coacha och leda dina medarbetare.
Butiken är rätt bemannad.
Skapa förutsättningar för dina medarbetare att leverera bästa tänkbara service.
Leda och fördela arbetet så att butiken blir effektiv, säker, lönsam och välkomnande.
Bygga nätverk och stärka relationerna med våra kunder.
Registrera, analysera och rapportera försäljningssiffror.


Om Stenbolaget

Vår vision
Att vara kundens bästa köpupplevelse.

Stenbolaget är ett ungt och växande företag inom försäljning utav sten.
Våra kunder representerar både den privata och offentliga sektorn.
Vi bemöter våra kunders förväntningar på tillgänglighet, kompetens och service via våra butiker, kundtjänst och webshop.
Som arbetsplats fungerar Stenbolaget likt ett fotbollslag, där alla positioner är viktiga. Vi coachar varandra och ser till att ha kul tillsammans. Vi är innovativa i vår spelteknik och håller ett högt tempo, det är nyckeln till vår framgång och just det som gör att vi leder ligan.
Vill du vara en del av ett marknadsledande företag är du varmt välkommen med din ansökan!
Vi söker just nu en ny butikschef till vår butik i Huddinge. Visa mindre

Butikschef till Rizzo i Huddinge

Ansök    Jan 5    Rizzo Group AB    Butikschef
Vi söker dig som älskar ett högt tempo och som vill vara med och driva vår resa framåt då vi utvecklar vårt koncept och utökar sortimentet - allt under vårt nya koncept! Hos oss hittar kunden väskor, resväskor, skor och en mängd accessoarer från både våra egna kända varumärken som Don Donna, Rizzo, Handskmakaren och A-TO-B men även från en rad externa varumärken. Din och ditt teams uppgift blir att styla kunden till att hitta sin egen stil och att sätta Ri... Visa mer
Vi söker dig som älskar ett högt tempo och som vill vara med och driva vår resa framåt då vi utvecklar vårt koncept och utökar sortimentet - allt under vårt nya koncept!
Hos oss hittar kunden väskor, resväskor, skor och en mängd accessoarer från både våra egna kända varumärken som Don Donna, Rizzo, Handskmakaren och A-TO-B men även från en rad externa varumärken. Din och ditt teams uppgift blir att styla kunden till att hitta sin egen stil och att sätta Rizzo på kartan hos alla shoppingsugna i stan.

Som butikschef har du ett tydligt uppdrag i att utveckla butiken och att tillsammans med ditt team överträffa de högt satta målen. Vägen dit styr du i mycket stor del själv, du har frihet och mandat att agera och att självständigt fatta affärsmässiga beslut. Avgörandet sker i det dagliga arbetet ute på butiksgolvet där du aktivt möter kunden och sätter standarden för kundupplevelsen, både i det personliga bemötandet men också i att skapa en inspirerande och konceptuellt stark butik. 

Vi söker dig som: 
• är en skicklig butikschef med vana av att jobba med personlig försäljning mot uppsatta mål 
• har lätt för att omvandla mål till handling 
• har mod att driva igenom förändringar och att fatta beslut 
• är tävlingsinriktad och vill visa resultat 
• tänker nytt, vågar utmana och vill själv bli utmanad 
• kan butiksdrift och har känsla för varuexponering och styling 
• är bra på att planera, organisera och prioritera 
• har en naturlig förmåga att skapa goda relationer 
• är en tydlig och inspirerande ledare med förmåga att skapa högpresterande team 
• vill bidra med glädje och positiv energi 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som butikschef arbetar du även kvällar och helger. Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan senast den 30 januari. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Som ett led i vår rekryteringsprocess tillämpar vi videofrågor, men kom ihåg att vi inte tar hänsyn till kvaliteten på själva videon, det är du och dina svar som är det viktiga. Notera också att vi endast behandlar fullständiga ansökningar. 

Where can we take you?

Rizzo Group är en ledande aktör inom väskor, skor och accessoarer i Sverige och Norge med totalt ca 100 butiker. Verksamheten drivs genom de helägda butikskedjorna Rizzo och Morris, som även finns online, samt avdelningar på NK med ett utbud av egna och externa varumärken. Visa mindre

Avd chef/Butikschef

Ansök    Dec 6    Bemanning Sverige Byrå AB    Butikschef
NA Woody Bygghandel Huddinge söker Butikschef NA Woody Bygghandel är en järn-, bygg- och färghandel för både företags- och privatkunder. Vi är en del av Woody, Colorama kedjan. Vi säljer allt som behövs för byggnation och tillhörande tjänster. Vi brinner för att ge våra kunder bra råd, inspiration samt leverera det material kunden behöver. Varje dag strävar vi efter att få våra kunders vardag att snurra! Vi värnar om miljön och tycker att ett hållbart by... Visa mer
NA Woody Bygghandel Huddinge söker Butikschef

NA Woody Bygghandel är en järn-, bygg- och färghandel för både företags- och privatkunder. Vi är en del av Woody, Colorama kedjan. Vi säljer allt som behövs för byggnation och tillhörande tjänster. Vi brinner för att ge våra kunder bra råd, inspiration samt leverera det material kunden behöver. Varje dag strävar vi efter att få våra kunders vardag att snurra!

Vi värnar om miljön och tycker att ett hållbart byggande är viktigt.

Idag finns vi i Huddinge, Nyköping, Trosa/Vagnhärad samt på webben.

Vi söker nu!

Vi söker en butikschef som kan vill och drivs av att hjälpa våra kunder. Motivera medarbetare samt har ett stort fokus på försäljning till både företags / privatkunder.

För att klara detta har du troligen:

- Rätt erfarenhet. Ledaregenskaper och erfarenhet från försäljning samt användning av exempelvis maskiner, infästning, verktyg samt beslag.
- Rätt inställning. Nyfiken på att lära, positiv och lösningsorienterad, gillar att ta ansvar.
- Kompetens och engagemang att bygga starka relationer med våra kunder, medarbetare samt leverantörer.


Du är en nyckelperson i vårt företag

Du ansvarar för butiken på anläggningen, avdelningen som köper in och säljer infästning, maskiner, verktyg, beslag, el, ventilation med mera.

Du driver ett team på fem personer och är en del av anläggningens ledningsgrupp samt koncernens butiksgrupp.

Som butikschef ansvarar du för den dagliga driften av butiken, det långsiktiga arbetet med leverantörer men även sortiment, exponering, planering samt genomförande av kampanjer.

Vi söker dig som har erfarenheten av liknande arbete men även ansvaret som värdesätter att få möjligheten att påverka resultat och arbetssätt.

Är du rätt person? Kontakta oss så berättar vi mer.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Rekrytering Stockholm. Har du frågor angående tjänsten kan du "connecta" via länken nedan.

Om Rekrytering Stockholm
Rekrytering Stockholm Byrå AB är en av landets mest erfarna rekryteringsbyrå idag och arbetar rikstäckande från Hk Stockholm Globen business Tower. Vi erbjuder mindre till större företag en ökad kompetens och produktion genom kostnadseffektiva rekryteringslösningar och professionella processer.

Ledord för Rekrytering Stockholm Byrå AB är: "MÄNNISKAN FRAMFÖR ALLT"Anställningstyp: Heltid

Ort: Huddinge Visa mindre

Säljchef till OKQ8 Huddinge Ågestavägen, heltid

Ansök    Jun 30    OK-Q8 AB    Butikschef
Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid! Är du redo att driva en ... Visa mer
Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

Är du redo att driva en OKQ8-station? Vi söker nu en engagerad Säljchef till OKQ8 Huddinge Ågestavägen.

I denna roll ansvarar du för kundmötet i butiken och säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundernas förväntningar. Arbetsuppgifterna innefattar allt från budget- och resultatansvar, kassa- och butiksarbete, till att motivera, coacha och leda personalen med fullständigt personalansvar.

Som Säljchef rapporterar du Försäljningschef som har ett ansvar på ca 12 stationer i området. På stationen finns en, eller i vissa fall flera biträdande Säljchefer som fungerar som ditt stöd, samt Butikssäljare som sköter den dagliga driften.

Vi söker

Dig som har drivet att leda och motivera personal i ett bolag som är i en spännande utvecklingsfas. Du brinner för försäljning, har ett affärsmässigt tänk samt förmåga att leda verksamheten mot uppsatta mål. Utöver det är du en positiv person som gillar att träffa nya människor. Du tycker om att arbeta i högt tempo och du tar ansvar för att ni i ert team tillsammans löser det arbetsdagen har att bjuda på. B-Körkort och arbetslivserfarenhet av att leda personal inom försäljning eller service är ett krav.

Vi erbjuder

OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats, med rolig atmosfär och härliga kollegor. Här arbetar människor i alla åldrar med olika bakgrund. Vi tror på utveckling av oss själva och erbjuder därför alla våra medarbetare goda möjligheter till utveckling - denna tjänst är ett tecken på just detta, så ta chansen att utvecklas tillsammans med oss.

Denna tjänst är en tillsvidareanställning på 40 timmar per vecka. Stationen har öppet vardagar mellan klockan 05:30 - 24:00 och helger mellan klockan 07:00 - 24:00.

Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag!

OKQ8 Scandinavia arbetar för att vara en jämställd arbetsplats med medarbetare som trivs och utvecklas och där olikheter uppmuntras. Vi vill vara ett företag som speglar samhället, med en inkluderande kultur som hjälper till att minska utanförskap och bidrar till mångfald.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och en förutsättning för att vi ska nå framgång som företag. Här kan du ta del av vad vi erbjuder som arbetsgivare, både för att attrahera och behålla medarbetare.

- Varierande arbete som gör skillnad - Varje dag på din station bjuder på omväxlande arbetsuppgifter och erfarenheter. Du är inte bara proffs på service och en problemlösare, du förbereder och serverar mat och hjälper till med enklare bilvård vilket ger dig en bredd av kompetenser. Under arbetsdagarna varvas högt tempo med lugnare stunder. Och som medarbetare på OKQ8 gör du skillnad på riktigt för vår framtid. Det hållbarhetsfokus som genomsyrar vår verksamhet leder till att både vårt och våra kunders klimatavtryck minskar för att bli noll år 2045.
- Spännande möten med människor - Jobbet på station är socialt och du träffar nya människor varje dag. Genom dina mångsidiga kunskaper inom våra produkter och tjänster underlättar du kundernas vardag i stort som smått. Och genom vänlig service och professionell attityd gör du stor skillnad för deras upplevelse av OKQ8.
- Team som skapar framgång - På en OKQ8-station är du inte ensam. Du leder och engagerar ditt kompetenta team som möter våra kunder varje dag. Med hög arbetsmoral som innebär att vara proaktiv, hugga i där det behövs och göra det lilla extra skapar ni gemensamt stationens framgång – och har roligt under tiden. Hos oss är det inte ovanligt att medarbetare blir vänner för livet.
- Utveckling och karriär - När vi anställer medarbetare investerar vi även i dig som person. Din bakgrund är inte det viktigaste – däremot din inställning och vilja att göra ett bra arbete. För dig som vill ta ytterligare ett steg i karriären erbjuder vi fina möjligheter. Att jobba hos oss innebär också att du kan söka tjänster hos OKQ8 i hela Sverige. Genom arbetets alla utmaningar utvecklas du inte bara i ditt arbete – utan även som människa. Visa mindre

Teknikmagasinet söker butikschef till Huddinge!

Ansök    Nov 1    Teknikmagasinet SWE AB    Butikschef
Vi söker en ny butikschef till vår butik i Huddinge! Tjänsten avser en heltidstjänst med arbete 38,25 timmar/vecka i genomsnitt, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med startdatum så snart som möjligt.  Som butikschef på Teknikmagasinet jobbar du varje dag med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Är du redo att axla ansvaret för... Visa mer
Vi söker en ny butikschef till vår butik i Huddinge!

Tjänsten avser en heltidstjänst med arbete 38,25 timmar/vecka i genomsnitt, med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med startdatum så snart som möjligt. 

Som butikschef på Teknikmagasinet jobbar du varje dag med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Är du redo att axla ansvaret för en av Sveriges roligaste butiker?

Som butikschef står du för en betydande del av butikens försäljning och genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att prestera sitt yttersta. Du är ytterst ansvarig för butikens resultat och dagliga drift, vilket innefattar att skapa en säljande butiksmiljö som bidrar till en exceptionell kundupplevelse. I arbetsrollen kommer du arbeta med mobilreparationer.

För att lyckas som butikschef på Teknikmagasinet tror vi att du:
-  Är service- och resultatinriktad och sporras av tydliga mål och höga förväntningar.
-  Är strukturerad och noggrann och kan prioritera rätt bland många olika uppgifter i ett högt arbetstempo.
-  Kan ta egna initiativ och hitta nya lösningar för att öka butikens omsättning och lönsamhet.
-  Har grundläggande tekniska kunskaper, men framförallt ett brinnande intresse för ny teknik.
-  Är noggrann och fokuserad i ditt arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Vi vill ha din ansökan senast 2021-11-22. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden dröj därför inte med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Butikschef till Alcro Beckers Pro Center Länna

Ansök    Jul 5    Proximo Rekrytering AB    Butikschef
Tikkurila är en ledande nordisk färgleverantör, känd för sina starka varumärken, höga kvalitet och professionella tjänster, vilket möjliggör den bästa tänkbara användarupplevelsen på marknaden. I Sverige har Tikkurila Sverige AB drygt 300 medarbetare som aktivt arbetar med att inspirera och skapa färgstarka upplevelser som lyfter människors vardag. Det lyckas vi bra med – mycket tack vare våra omtyckta och marknadsledande varumärken Alcro och Beckers. Vi h... Visa mer
Tikkurila är en ledande nordisk färgleverantör, känd för sina starka varumärken, höga kvalitet och professionella tjänster, vilket möjliggör den bästa tänkbara användarupplevelsen på marknaden. I Sverige har Tikkurila Sverige AB drygt 300 medarbetare som aktivt arbetar med att inspirera och skapa färgstarka upplevelser som lyfter människors vardag. Det lyckas vi bra med – mycket tack vare våra omtyckta och marknadsledande varumärken Alcro och Beckers. Vi har produktionsanläggningar i nio länder och rankas som en av de ledande färgtillverkarna på samtliga av våra största marknader; Sverige, Ryssland, Finland, Polen och de Baltiska länderna. Totalt är koncernens produkter tillgängliga i över 40 länder. Vi vill utveckla miljöanpassade, inspirerande och användarvänliga lösningar som möter våra kunders och användares behov. Vi arbetar aktivt med att med hjälp av vår kunskap och erfarenhet hjälpa till att driva färgbranschens utveckling av nya produkter och lösningar framåt på ett hållbart, ansvarsfullt och bra sätt.

Tikkurila/PPG en ledande färgleverantör, känd för sina starka varumärken, höga kvalitet och professionella tjänster, vilket möjliggör den bästa tänkbara användarupplevelsen på marknaden. I Sverige har Tikkurila Sverige AB drygt 300 medarbetare som aktivt arbetar med att inspirera och skapa färgstarka upplevelser som lyfter människors vardag. Det lyckas vi bra med – mycket tack vare våra omtyckta och marknadsledande varumärken Alcro och Beckers. Vi har produktionsanläggningar i hela världen och rankas som en av de ledande färgtillverkarna i världen. Vi vill utveckla miljöanpassade, inspirerande och användarvänliga lösningar som möter våra kunders och användares behov. Vi arbetar aktivt med att med hjälp av vår kunskap och erfarenhet hjälpa till att driva färgbranschens utveckling av nya produkter och lösningar framåt på ett hållbart, ansvarsfullt och bra sätt.

Butikschef Länna

Nu söker vi en chef för Tikkurilas proffsbutik, Alcro Beckers Pro Center, i Länna! Nuvarande chef går efter många år på företaget i pension och därför rekryterar vi en driven och ambitiös efterträdare. Butiken i Länna servar yrkesmålare i en stor del av södra Stockholm och har ett mycket högt förtroende hos kunderna.

Pro Centers är Tikkurilas yrkesbutiker för målarproffs. Totalt finns tio proffsbutiker varav sex i Stockholm och två i Göteborg respektive Malmö. Pro Centers har en mycket stark position mot våra proffskunder och är en mycket viktig del i Tikkurilas försäljning och har ett högt förtroende och därigenom höga förväntningar från kunderna. Butikerna är en naturlig mötesplats för målare.
Butikskonceptet innebär ett gemensamt utseende för samtliga butiker så att kunderna ska känna igen sig och enkelt hitta vad de söker, oavsett vilken butik de besöker.

Brytstationerna har centrala lägen där kunderna får hjälp med färgval. Personalen har möjlighet att serva flera kunder samtidigt och konceptet gör det smidigare för våra kunder, stärker vårt utbud och ger dem det bästa bemötandet. Vi är ISO certifierade ISO 9001 ISO 45001 och ISO 14001.

Detta är en roll där du får använda all din erfarenhet och kompetens för att skapa bra affärer och samarbeten mellan Tikkurila och våra viktiga proffskunder. Vi erbjuder en varierande chefsroll där du får möjlighet att påverka och ges stort ansvar.

Du jobbar tätt tillsammans med dina kollegor och i samråd med Chef för Pro Centers samt säljare.

Huvudsakliga uppgifter och ansvarsområden:

• Driva butiken inom givna budgetramar

• Leda och fördela arbetet i butiken

• Motivera och utveckla medarbetare

• Ansvara för att butiken är i ordning

• Identifiera och genomföra förbättringar för din butik

• Hålla dig uppdaterad om marknad, bransch och konkurrenter

• Aktivt samarbeta med kollegor för utveckling av gemensamma kunder

Idealisk kravprofil

Vi söker en person med flera års relevant erfarenhet av att leda försäljning i butik. Vi tror att du har en liknande roll idag eller ansvarar för en avdelning i ett större varuhus. Erfarenhet av byggmaterial och/eller yrkesbutik är självklart meriterande.

För att trivas i rollen så har du ett genuint intresse av försäljning och ledarskap. Du är van att ta stort eget ansvar och du förstår värdet av hög servicenivå.

Vi erbjuder

Du får arbeta med drivna och duktiga medarbetare i en organisation med stolthet över produkter och säkra leveranser. Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö i ett internationellt bolag med mångfacetterad verksamhet och marknadsledande varumärken som Alcro och Beckers. En arbetsplats som präglas av kreativitet, färg, kemi och historia. Våra värderingar säger oss att vi är och ska vara Trovärdiga, Professionella och Innovativa. Vi erbjuder bra förmåner bland annat Rikskort och sjukvårdsförsäkring.

I denna rekrytering samarbetar Tikkurila med Proximo och ansvarig konsult Kristofer Zidén. Frågor om rollen besvaras från och med 9/8.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikschef till Synsam Huddinge

Ansök    Jun 16    Synsam Group Sweden AB    Butikschef
Är du en driven ledare som gillar att jobba i ett bolag med en entreprenöriell kultur där det är ok att göra fel för att utmana till nya nivåer? I rollen som Store Manager har du ytterst personal-, budget- och resultatansvar. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav p... Visa mer
Är du en driven ledare som gillar att jobba i ett bolag med en entreprenöriell kultur där det är ok att göra fel för att utmana till nya nivåer?

I rollen som Store Manager har du ytterst personal-, budget- och resultatansvar. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav på service och kundbemötande.

Vi söker dig som


• Är resultatdriven, målinriktad och har förmåga att engagera och motivera ditt team genom att bryta ner och följa
upp budgetmål.
• Agerar affärsmässigt och tar ansvar för butikens framgångar och teamets välmående.
• Sätter kunden som nummer 1 för att skapa långsiktiga kundrelationer.
• Är ansvarsfull, innovativ och jobbar på problem tills att de är lösta.
• Har tidigare erfarenhet av ledande befattningar och personalansvar.
• Har datorvana och erfarenhet av officepaketet

Du erbjuds att jobba i ett engagerat team bestående av Leg optiker och Style and Cusomer Advisors i ett marknadsledande företag. Synsam strävar ständigt efter att vara det mest innovativa företaget i branschen och vi sätter alltid kunden som nummer 1. Vi har stora tillväxtambitioner och som Store Manager har du stora chanser till vidare karriär inom Synsam då vi ständigt satsar på att utbilda våra medarbetare både i klassrum och online.

Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.

Tveka inte att söka rollen som Store Manager Huddinge redan idag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vice Butikschef - SOVA, Kungens Kurva (Stockholm)

Ansök    Okt 23    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Vice Butikschef som brinner för försäljning – SOVA, Kungens Kurva Stockholm Vi söker nu en Vice Butikschef till våran SOVA butik i Kungens Kurva Stockholm. Du kommer troligtvis från en säljtjänst men känner att det är dags att ta nästa steg och utvecklas inom ditt ledarskap, alt om du redan idag har en tjänst som Vice Butikschef? För oss är det viktigt att du är driven och hungrig på att fortsätta utvecklas i din karriär. Tillsammans med dina kolleger kom... Visa mer
Vice Butikschef som brinner för försäljning – SOVA, Kungens Kurva Stockholm

Vi söker nu en Vice Butikschef till våran SOVA butik i Kungens Kurva Stockholm. Du kommer troligtvis från en säljtjänst men känner att det är dags att ta nästa steg och utvecklas inom ditt ledarskap, alt om du redan idag har en tjänst som Vice Butikschef? För oss är det viktigt att du är driven och hungrig på att fortsätta utvecklas i din karriär. Tillsammans med dina kolleger kommer du att erbjuda kunderna personlig service med en gedigen produktkunskap som du får av oss. Vi erbjuder nämligen en noggrann on-boarding process med sälj/ledar utbildningar och produktkunskap.

Hos oss på SOVA skapar du tillsammans med dina kolleger en trivsam atmosfär där kunden står i fokus. Som Vice butikschef hos oss på SOVA fokuserar du på försäljningen samtidigt som du är butikschefens högra hand. Att ge råd och inspirera kunderna är något du brinner för och en förutsättning för att du, dina kollegor och butiken skall utvecklas och nå uppsatta mål.

Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Du är lyhörd för kundens önskemål och kan utifrån detta hjälpa kunden till rätt beslut. Vi förväntar oss att du arbetar efter kvalitetssäkring och struktur som en naturlig del av ditt jobb. Du uppskattar försäljning och är van att ta egna initiativ.

Som person är du en lagspelare som gillar teamet. Då vi har många återkommande kunder förstår du vikten av goda kundrelationer och kan skapa långsiktiga relationer. Du har lätt för att samarbeta, gillar nya utmanande situationer som utvecklar dig och självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare! Viktigast för oss är att du är en person som drivs av försäljning och motiveras av din personliga utveckling. Vi lägger stor vikt vid personligt driv och engagemang.
Anställningsvillkor
Titel: Vice Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Heltid, (schemalagd 3 helger av 4)
Löneform: Enligt kollektivavtalet, samt provision
Start: Omgående, enligt överenskommelse
I detta urval kommer videopresentationer att ingå, samt personlig och logiktester).

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof Fd, Så[email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via mail!Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Vice Butikschef - SOVA, Kungens Kurva (Stockholm)

Ansök    Nov 27    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Vice Butikschef som brinner för försäljning – SOVA, Kungens Kurva Stockholm Vi söker nu en Vice Butikschef till våran SOVA butik i Kungens Kurva Stockholm. Du kommer troligtvis från en säljtjänst men känner att det är dags att ta nästa steg och utvecklas inom ditt ledarskap, alt om du redan idag har en tjänst som Vice Butikschef? För oss är det viktigt att du är driven och hungrig på att fortsätta utvecklas i din karriär. Tillsammans med dina kolleger kom... Visa mer
Vice Butikschef som brinner för försäljning – SOVA, Kungens Kurva Stockholm

Vi söker nu en Vice Butikschef till våran SOVA butik i Kungens Kurva Stockholm. Du kommer troligtvis från en säljtjänst men känner att det är dags att ta nästa steg och utvecklas inom ditt ledarskap, alt om du redan idag har en tjänst som Vice Butikschef? För oss är det viktigt att du är driven och hungrig på att fortsätta utvecklas i din karriär. Tillsammans med dina kolleger kommer du att erbjuda kunderna personlig service med en gedigen produktkunskap som du får av oss. Vi erbjuder nämligen en noggrann on-boarding process med sälj/ledar utbildningar och produktkunskap.

Hos oss på SOVA skapar du tillsammans med dina kolleger en trivsam atmosfär där kunden står i fokus. Som Vice butikschef hos oss på SOVA fokuserar du på försäljningen samtidigt som du är butikschefens högra hand. Att ge råd och inspirera kunderna är något du brinner för och en förutsättning för att du, dina kollegor och butiken skall utvecklas och nå uppsatta mål.

Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Du är lyhörd för kundens önskemål och kan utifrån detta hjälpa kunden till rätt beslut. Vi förväntar oss att du arbetar efter kvalitetssäkring och struktur som en naturlig del av ditt jobb. Du uppskattar försäljning och är van att ta egna initiativ.

Som person är du en lagspelare som gillar teamet. Då vi har många återkommande kunder förstår du vikten av goda kundrelationer och kan skapa långsiktiga relationer. Du har lätt för att samarbeta, gillar nya utmanande situationer som utvecklar dig och självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare! Viktigast för oss är att du är en person som drivs av försäljning och motiveras av din personliga utveckling. Vi lägger stor vikt vid personligt driv och engagemang.
Anställningsvillkor
Titel: Vice Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Heltid, (schemalagd 3 helger av 4)
Löneform: Enligt kollektivavtalet, samt provision
Start: Omgående, enligt överenskommelse
I detta urval kommer videopresentationer att ingå, samt personlig och logiktester).

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Bjérnhof Fd, Så[email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via mail!Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Platsansvarig till Nordic Wellness Huddinge

Ansök    Okt 6    Sportlife M W AB    Butikschef
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 260 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter en stark, ansvarsfull och uthållig ledare som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje i rollen som Platsansvarig på Nordic Wellness i Huddinge.  Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer! Att vara platsansvarig på Nordic Wellness Det är h... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 260 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter en stark, ansvarsfull och uthållig ledare som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje i rollen som Platsansvarig på Nordic Wellness i Huddinge. 

Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer!

Att vara platsansvarig på Nordic Wellness
Det är här det händer. Det är till klubben våra medlemmar kommer för att uppleva energi och nå sina mål. Du är mittpunkten i denna upplevelse och jobbar alltid för att den ska bli bättre.

Som platsansvarig stiger du in i en arena av ansvar, ditt bästa medel är ledarskapet som ger dig hjälpen du behöver för att säkra succén. Du möts av driftansvar, men det är du van vid, och du vet vad som krävs för att inspirera dina medarbetare.

Dina ansvarsområden är bland annat:

- Receptionsarbete, försäljning och administration
- Schemaläggning av personal
- Rekrytering och bemanning på din klubb
- Regelbundna personalsamtal

Det är tillsammans med dina medarbetare som klubben kommer att gå som bäst.

Ditt fokus och analytiska förmåga får dig att möta försäljningsmålen och din kreativitet ger dig idéer på hur klubbens standard på service ska bli den bästa. Du jobbar din största del av tiden i receptionen under klubbens öppettider, vilket också betyder att du behövs på kvällar och helger.

Ansvaret vilar på dig, men inte exklusivt. Du arbetar tillsammans med din distriktschef, divisionschef och andra platsansvariga. Dessutom har ni hjälp av gemensamma system och stöd för att briljera inom HR, sälj, ekonomi, marknad och IT.

Vad söker vi hos dig?
Ditt ansvarstagande är en utmärkande komponent i ditt CV. Här letar vi efter dig som kan driva medlemsutvecklingen och klubbens träningsupplevelse mot oslagbara nivåer. Du är flexibel, gillar att arbeta i ett högt tempo och tycker det är roligt med förändringar i ditt arbete. Att du kan ta hand om alla som stiger in på klubben är en självklarhet, men det sticker verkligen ut om du kan motivera, leda, och jobba tillsammans med dina medarbetare.

Att jobba på Nordic Wellness
Träningsbranschen växer fortfarande och du kommer snabbt att förstå att Nordic Wellness inte är något undantag. Att fler och fler vill börja träna är lika självklart som att fysisk aktivitet är bra för människan. Det här är en miljö som präglas av träningsglädje och viljan att bli bättre. Bered dig på en utmanande, energirik och ständigt utvecklande tjänst.

Och vänta inte med din ansökan, vi vill lämna över ansvaret till våra nya Platsansvariga så snart vi hittar er!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% och vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Sista ansökningsdag 2020-10-25. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikschef/butikssäljare

Du: • har gedigen erfarenhet från butiksförsäljning • är självgående • har dokumenterad erfarenhet inom detaljhandel, minst 2 år • inser att en väl fungerande butik måste fungera rent administrativt också Ansvarsområden och arbetsuppgifter: • Leda medarbetare och fördela arbetsuppgifterna i butiken så att budgeterad försäljning, resultat, förväntat kundbemötande avseende kvalitet och kundnöjdhet uppnås. • Visa på ett tydligt ledarskap och förbättra kommuni... Visa mer
Du:
• har gedigen erfarenhet från butiksförsäljning
• är självgående
• har dokumenterad erfarenhet inom detaljhandel, minst 2 år
• inser att en väl fungerande butik måste fungera rent administrativt också
Ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Leda medarbetare och fördela arbetsuppgifterna i butiken så att budgeterad försäljning, resultat, förväntat kundbemötande avseende kvalitet och kundnöjdhet uppnås.
• Visa på ett tydligt ledarskap och förbättra kommunikationen. Uppmuntrar till engagemang och delaktighet samt utvecklar medarbetarnas kompetens.
• Ger mycket god service både till interna och externa kunder och ser till att teamet gör detsamma.
• Säkerställer att alla lagliga och arbetsrättsliga regler samt företagets policy och rutiner följs.
• Bidrar aktivt med förbättringar genom att delta i olika aktiviteter, program och projekt som bedrivs inom företaget.
• Efterfölja det regelverk för kvalitet och miljö som finns upprättat med avseende på verksamhetspolicy, kvalitets- och miljömål, rutiner och verktyg samt att med avvikelserapport rapportera brister och fel i verksamheten.


Tjänsten är heltid 40 timmar i veckan, 3 helger i månaden samt 3-4 vardagar.
Arbetetider är
11:00 - 19:00 vardagar
10:00 - 18:00 lördag och söndag.


Tjänsten är en visstidsanställning som löper cirka 19 månader 2022-03-31. Folkhemmets hyreskontrakt utgår då men Folkhemmet söker ny lokal i kungens Kurva eller österort, så fungerar samarbetet så kan anställningen fortsätta.


Ersättning 34 000kr plus närvarobonus samt försäljningsbonus. All bonus ackumuleras och är villkorad till att ni fullföljer hela perioden.


Som butikschef har du ansvar för bemanningen så är någon av medarbetarna frånvarande pga sjukdom och du inte lyckas finna någon ersättare så hoppar du in på detta pass.
Vi hoppas du tycker att detta låter spännande och att du känner igen dig i rollen som vår nya butikschef. Då kan detta vara jobbet för dig!


Folkhemmet, som driver 3 butiker samt en lönsam e-handel i Stockholm, grundades 2003 och omsätter ca 80 MSEK i egna butiker.
Vi strävar efter en kombination av nyskapande och tradition, alltid med hög insperation. Vi samarbetar med många kända kvalitetsleverantörer, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett och varierande utbud av möbler för alla åldrar och för alla tillfällen året runt.
Folkhemet kännetecknas av en kundvänlig personal i välkomnande och fräscha butiker i Stockholmsområdet. Läs mer om oss på www.folkhemmet.com Visa mindre

Butikschef till vår butik i Vårby

Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar? Vi söker nu en butikschef till vår butik i Vårby. Arbetsuppgifter Din uppgift är att, tillsammans med butikens medarbetare, skapa ett så stort inflöde av skänkta varor som möjligt och att sälja dessa från butiken. Du har personal- och arbetsmiljöansvar där du planerar, bearbetar och utvecklar den egna butiken, medarbetarna, ma... Visa mer
Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar?
Vi söker nu en butikschef till vår butik i Vårby.
Arbetsuppgifter
Din uppgift är att, tillsammans med butikens medarbetare, skapa ett så stort inflöde av skänkta varor som möjligt och att sälja dessa från butiken. Du har personal- och arbetsmiljöansvar där du planerar, bearbetar och utvecklar den egna butiken, medarbetarna, marknaden. Du fungerar som chef för arbetsledare, butiksmedarbetare, frivilligarbetare och personer som utför arbetsprövning, aktiviteter eller annan sysselsättning via myndigheter. Du är butikens ansikte utåt och har kontakter med såväl samarbetspartners, som givare och kunder. Du rapporterar till regionchef.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har en positiv attityd, är driftig, engagerad och har förmågan att verka för helheten utifrån uppsatta mål, för att utveckla och driva verksamheten framåt. Du är en person som tar stort ansvar, är organiserad och strukturerad. Vi lägger stor vikt på din sociala och kommunikativa förmåga. Du har ett öppet, trevligt och representativt sätt och du har god förmåga att utveckla och leda människor utifrån deras egna förutsättningar. Du har ett brinnande intresse för bistånds- och secondhandarbete. Du vill vara en del av vår kultur och värdegrund.
Din bakgrund kan variera men vi vänder oss till dig som har dokumenterad erfarenhet av personalledning och vana av att arbetsleda, handleda och coacha individer från olika bakgrunder och med individuella behov. Tidigare erfarenhet från butiksverksamhet är meriterande. Du har ekonomisk kompetens och då gärna från detaljhandeln. Ett brett kontaktnät och erfarenhet av att ha samarbetat med myndigheter och föreningar är meriterande. B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss erbjuder vi dig att vara en del i en verksamhet som genererar medel till sociala och humanitära insatser via Erikshjälpens samt samarbetspartners biståndskanaler. Förutom ekonomiska förutsättningar, skapar Erikshjälpen Second Hand också miljömässiga förutsättningar för att förändra världen. Genom att främja och utveckla återanvändning av begagnade varor, får du vara med och bidra till en miljömässigt hållbar utveckling och ett mer effektivt utnyttjande av jordens resurser. Du blir också del i en bred social gemenskap, då Erikshjälpen Second Hands butiker ger meningsfull sysselsättning för anställda, volontärer, praktikanter och medarbetare som placeras från arbetsförmedling eller andra aktörer.
Låter det spännande?
Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast 10 mars till: [email protected]. Märk ansökan med ”Butikschef Vårby”. Intervjuer planeras till vecka 12.
Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och regleras med 6 månaders provanställning.
Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som samarbetar med lokala föreningar och församlingar. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att i dag vara Sverigeledande med ett 60-tal butiker i Sverige, en i Norge samt Sveriges första e-handel för second hand. Syftet med butikerna är att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling. Visa mindre

Ställföreträdande Butikschef

Ansök    Jan 9    Lekit Kungens Kurva    Butikschef
Vi söker nu en Stf Butikschef till Lekia Kungens Kurva med start under februari eller enligt överenskommelse. I butiken, som är närmare 700 kvm, har vi ett stort utbud av leksaker. Vi söker en dokumenterat erfaren stf butikschef med ledaregenskaper och känsla för att säljcoacha sina butikssäljare. Du: • har gedigen erfarenhet från butiksförsäljning • är självgående • har dokumenterad erfarenhet inom detaljhandel, minst 3 år Ansvarsområden och arbetsup... Visa mer
Vi söker nu en Stf Butikschef till Lekia Kungens Kurva med start under februari eller enligt överenskommelse.


I butiken, som är närmare 700 kvm, har vi ett stort utbud av leksaker. Vi söker en dokumenterat erfaren stf butikschef med ledaregenskaper och känsla för att säljcoacha sina butikssäljare.


Du:
• har gedigen erfarenhet från butiksförsäljning
• är självgående
• har dokumenterad erfarenhet inom detaljhandel, minst 3 år
Ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Leda medarbetare och fördela arbetsuppgifterna i butiken så att budgeterad försäljning, resultat, förväntat kundbemötande avseende kvalitet och kundnöjdhet uppnås.
• Visa på ett tydligt ledarskap och förbättra kommunikationen. Uppmuntrar till engagemang och delaktighet samt utvecklar medarbetarnas kompetens.
• Ger mycket god service både till interna och externa kunder och ser till att teamet gör detsamma.
• Säkerställer att alla lagliga och arbetsrättsliga regler samt företagets policy och rutiner följs.
• Bidrar aktivt med förbättringar genom att delta i olika aktiviteter, program och projekt som bedrivs inom företaget.
• Efterfölja det regelverk för kvalitet och miljö som finns upprättat med avseende på verksamhetspolicy, kvalitets- och miljömål, rutiner och verktyg samt att med avvikelserapport rapportera brister och fel i verksamheten.
Vi hoppas du tycker att detta låter spännande och att du känner igen dig i rollen som vår nya stf butikschef. Då kan detta vara jobbet för dig!


Lekit AB, som driver 8 Lekia-butiker i Stockholm, grundades 2004 och omsätter ca 100 MSEK i egna butiker.
Vi strävar efter en kombination av nyskapande och tradition, alltid med högt lekvärde. Vi samarbetar med många kända kvalitetsleverantörer, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett och varierande utbud av leksaker för alla åldrar och för alla tillfällen året runt.
Lekia kännetecknas av en kundvänlig personal i välkomnande och fräscha butiker i Stockholmsområdet. Läs mer om oss på www.lekia.se Visa mindre

Entreprenörsdriven butikschef - Folkpool, Kungens Kurva

Ansök    Jan 29    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag. Till vår butik i Ku... Visa mer
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Till vår butik i Kungens Kurva söker vi en driven butikschef som kan utveckla butiken mot högt uppsatta mål.

Vi söker nu en entreprenörsdriven butikschef till Folkpools butik i Kungens Kurva. Du kommer att leda ett team på 3 personer varav en är servicetekniker. Serviceteknikern är inriktad på att göra livet enklare för Folkpools pool- och spaägare. Du är en förebild för dina medarbetare och vill föregå med gott exempel. Du trivs i din ledarroll och är trygg som person. Du har lätt för att fatta beslut och vet hur du ska få med dig andra på tåget. För dig är det viktigt att alla kunder som kliver in i butiken får de absolut bästa kundbemötandet och kundservice.

Dina arbetsuppgifter
Dina främsta ansvarsområden är att se till att driva den dagliga butiksverksamheten, inklusive egen försäljning av hela produktsortimentet, samt ha våra kunder i fokus genom att leverera serviceinriktad och behovsstyrd försäljning. Att se till att teamet levererar enligt budget, genom en affärsmässig försäljning som skapar lönsamma affärer. Du kommer att ha fullt personalansvar för säljarna i butiken. Med ett coachande ledarskap i grunden ger du säljarna konkreta tips, följer upp individuellt uppsatta mål och bygger individuella utvecklingsplaner.

Vem är du?
Vi söker dig som växer med utmaningar och som har modet att testa nya metoder och arbetssätt. Du har alltid kunden, som din viktigaste uppdragsgivare, i fokus. Du är en öppen person som är tydlig, både i din kommunikation och i ditt ledarskap. Du sätter tydliga mål, skapar förutsättningar för att nå dem, stöttar människor i genomförandet och är noga med uppföljningen. Du trivs med att vara en i teamet på butiksgolvet med egna försäljningsmål. När du fungerar som bäst drar du med dig hela butiksteamet med din entusiasm, servicekänsla och kamratanda. Det smittar av sig på kunderna och det märks på resultatet.

Erfarenhet
Du som söker vet vad det innebär att driva en butik mot tuffa försäljningsmål. Vi ser att du har minst några års erfarenhet av budget- och personalansvar inom handel, helst med inriktning mot sällanköpsvaror. Du har en gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning eller motsvarande kunskaper, då förvärvade på annat sätt. Körkort är ett krav.

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Heltid
Löneform: Fast
Start: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, [email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Butikschef

Ansök    Jan 20    Lekia Kungens Kurva    Butikschef
Vi söker nu en Butikschef till Lekia Kungens Kurva med start enligt överenskommelse. I butiken, som är närmare 700 kvm, har vi ett stort utbud av leksaker. Vi söker en dokumenterat erfaren butikschef med ledaregenskaper och känsla för att säljcoacha sina butikssäljare. Du: • har gedigen erfarenhet från butiksförsäljning • är självgående • har dokumenterad erfarenhet inom detaljhandel, minst 3 år • inser att en väl fungerande butik även måste fungera ... Visa mer
Vi söker nu en Butikschef till Lekia Kungens Kurva med start enligt överenskommelse.
I butiken, som är närmare 700 kvm, har vi ett stort utbud av leksaker. Vi söker en dokumenterat erfaren butikschef med ledaregenskaper och känsla för att säljcoacha sina butikssäljare.
Du:
• har gedigen erfarenhet från butiksförsäljning
• är självgående
• har dokumenterad erfarenhet inom detaljhandel, minst 3 år
• inser att en väl fungerande butik även måste fungera rent administrativt 
Ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Leda medarbetare och fördela arbetsuppgifterna i butiken så att budgeterad försäljning, resultat, förväntat kundbemötande avseende kvalitet och kundnöjdhet uppnås.
• Visa på ett tydligt ledarskap och förbättra kommunikationen. Uppmuntrar till engagemang och delaktighet samt utvecklar medarbetarnas kompetens.
• Ger mycket god service både till interna och externa kunder och ser till att teamet gör detsamma.
• Säkerställer att alla lagliga och arbetsrättsliga regler samt företagets policy och rutiner följs.
• Bidrar aktivt med förbättringar genom att delta i olika aktiviteter, program och projekt som bedrivs inom företaget.
• Efterfölja det regelverk för kvalitet och miljö som finns upprättat med avseende på verksamhetspolicy, kvalitets- och miljömål, rutiner och verktyg samt att med avvikelserapport rapportera brister och fel i verksamheten.
Vi hoppas du tycker att detta låter spännande och att du känner igen dig i rollen som vår nya stf butikschef. Då kan detta vara jobbet för dig!


Lekit AB, som driver 8 Lekia-butiker i Stockholm, grundades 2004 och omsätter ca 100 MSEK i egna butiker.
Vi strävar efter en kombination av nyskapande och tradition, alltid med högt lekvärde. Vi samarbetar med många kända kvalitetsleverantörer, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett och varierande utbud av leksaker för alla åldrar och för alla tillfällen året runt.
Lekia kännetecknas av en kundvänlig personal i välkomnande och fräscha butiker i Stockholmsområdet. Läs mer om oss på www.lekia.se Visa mindre

Butikschef till Ai Eyewear - Skärholmen Centrum

Ansök    Dec 23    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag. Butikschef till Ai ... Visa mer
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Butikschef till Ai Eyewears butik i Skärholmens Centrum

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utveckla detta nya koncept inom eyewear. Du är en ledare som inte bara får butiken utan även dina kollegor att växa. Du är innovativ och gillar att testa nya saker. Du brinner för försäljning och att skapa förtroende samt bygga långvariga relationer med våra kunder. Att ge högsta service till kunden är naturligt för dig. För att lyckas i din roll som Ai:s nye butikschef är du nytänkande, orädd samt har en förmåga att inspirera samt motivera.

Vi söker dig som vill vara en del av detta vinnande team. Du och ditt team jobbar aktivt tillsammans mot uppsatta försäljningsmål, såväl kort- som långsiktiga. Du gillar att coacha och ge feedback till ditt team så de hela tiden utvecklas. Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande.

Eftersom många idag spenderar mer tid på jobbet än hemma tycker vi på Ai att det är viktigt att du som kollega längtar mer efter måndagen än fredagen. Vår förhoppning är att du ska tycka att det är roligare att hänga kvar på jobbet än att gå hem. Vi erbjuder dig Stockholms roligaste jobb med sköna kollegor, ett drivet sammansvetsat team och chansen att utvecklas till en riktig superstjärna!

Personliga egenskaper
• Brinner för försäljning samt utveckla ditt team
• Säljfokuserad och lösningsorienterad
• Serviceminded, glad och positiv
• Innovativ och nytänkande
• Fashion- och trend intresserad
• Teamplayer

Arbetsuppgifter
• Arbeta med att aktivt driva försäljningsarbetet
• Ha det totala personalansvaret för medarbetarna samt butikens budget och resultat.
• Arbeta med schema- och bemanningsplanering
• Ansvara för butikens arbetsmiljöarbete
• Tidigare erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande men inget krav

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Heltid
Löneform: Fast

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, [email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:

Ai är ett helt nytt koncept som utmanar bilden av vad en modern optiker är och vad ett modernt glasögonvarumärke ska vara. Hos oss skräddarsyr kunden tillsammans med hjälp av våra säljare/stylister sina glasögon. Våra 10 modeller, 10 färger och 10 färger på glasen ger 1000 olika valmöjligheter. Vi är först i världen med att erbjuda en prenumentationslösning vilket ger kunden möjligheten att abonnera på glasögon precis som du idag gör med din mobil, Spotify eller din bil. Det är enkelt, flexibelt och allting ingår. Det är 2019. Visa mindre

Butikschef till Synsam Huddinge

Ansök    Okt 30    Synsam Group Sweden AB    Butikschef
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir ... Visa mer
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar.

.

Är du ansvarsfull, affärsmässig och innovativ? Värderar du kvalitet och kompetens högt och förstår att kunden är No1?

Vi söker nu en Store Manager till vår Synsambutik i Huddinge som vill få möjligheten att utvecklas i en positiv företagskultur i en koncern med stora tillväxtambitioner. Som Store Manager på Synsam har du det yttersta personal-, budget- och resultatansvaret. I rollen som Store Manager motiverar och leder du dina medarbetare så att ni tillsammans kan uppnå butikens mål. Med stort fokus på innovation och nytänk driver du arbetet med Synsam Lifestyle och jobbar ständigt för att leva upp till Synsams höga krav på service och kundbemötande, där självklart du som Store Manager är en förebild för dina medarbetare.
 
Beskrivning av tjänsten och din profil:
* Du leder ett team bestående av Leg optiker och Style and Customer Advisors. Du ger teamet en tydlig riktningskänsla; motiverar och har en dialog som engagerar.
* Du utvecklar dina medarbetare genom att delegera, överlåter ansvar samt att du coachar.
* Du främjar en stabil och förtroendeskapande arbetsatmosfär, stöttar och uppmuntrar dina medarbetare.
* Agerar på eget initiativ, du får saker att hända och tar ansvar för resultatet i butiken.
*
Resultatdriven och målinriktad! Håller en hög kvalitet i arbetet och säkerställer en hög kundnöjdhet i butiken. Tar ägarskap för brister och problem till dess det är löst.
 


Tidigare erfarenheter:
* Tidigare erfarenhet som Store Manager med personal- och budgetansvar.
* Detaljhandel, gärna ett års erfarenhet.
* Optikbranschen, detta är en merit hos oss men inget krav.


 
Det vi gillar med Synsam:
* Att vi har snyggt koncept med fina lokaler!
* Är ledande inom branschen.
* Vi vill stötta dig i din utveckling och gör du ett bra jobb finns fina karriärmöjligheter.


 
Om tjänsten:
* Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning.
* Tillträde enligt överenskommelse.
* Heltid.
* Rekryteringen sker löpande. Ansökningar tas emot elektroniskt.


 
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Butikschef till Ai Eyewear - Skärholmen Centrum

Ansök    Nov 15    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag. Butikschef till Ai ... Visa mer
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Butikschef till Ai Eyewears butik i Skärholmens Centrum

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utveckla detta nya koncept inom eyewear. Du är en ledare som inte bara får butiken utan även dina kollegor att växa. Du är innovativ och gillar att testa nya saker. Du brinner för försäljning och att skapa förtroende samt bygga långvariga relationer med våra kunder. Att ge högsta service till kunden är naturligt för dig. För att lyckas i din roll som Ai:s nye butikschef är du nytänkande, orädd samt har en förmåga att inspirera samt motivera.

Vi söker dig som vill vara en del av detta vinnande team. Du och ditt team jobbar aktivt tillsammans mot uppsatta försäljningsmål, såväl kort- som långsiktiga. Du gillar att coacha och ge feedback till ditt team så de hela tiden utvecklas. Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande.

Eftersom många idag spenderar mer tid på jobbet än hemma tycker vi på Ai att det är viktigt att du som kollega längtar mer efter måndagen än fredagen. Vår förhoppning är att du ska tycka att det är roligare att hänga kvar på jobbet än att gå hem. Vi erbjuder dig Stockholms roligaste jobb med sköna kollegor, ett drivet sammansvetsat team och chansen att utvecklas till en riktig superstjärna!

Personliga egenskaper
• Brinner för försäljning samt utveckla ditt team
• Säljfokuserad och lösningsorienterad
• Serviceminded, glad och positiv
• Innovativ och nytänkande
• Fashion- och trend intresserad
• Teamplayer

Arbetsuppgifter
• Arbeta med att aktivt driva försäljningsarbetet
• Ha det totala personalansvaret för medarbetarna samt butikens budget och resultat.
• Arbeta med schema- och bemanningsplanering
• Ansvara för butikens arbetsmiljöarbete
• Tidigare erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande men inget krav

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Heltid
Löneform: Fast

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, [email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:

Ai är ett helt nytt koncept som utmanar bilden av vad en modern optiker är och vad ett modernt glasögonvarumärke ska vara. Hos oss skräddarsyr kunden tillsammans med hjälp av våra säljare/stylister sina glasögon. Våra 10 modeller, 10 färger och 10 färger på glasen ger 1000 olika valmöjligheter. Vi är först i världen med att erbjuda en prenumentationslösning vilket ger kunden möjligheten att abonnera på glasögon precis som du idag gör med din mobil, Spotify eller din bil. Det är enkelt, flexibelt och allting ingår. Det är 2019. Visa mindre

Butikschef till Hemtex i Kungens kurva/Heron city

Ansök    Sep 12    Hemtex AB    Butikschef
Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med?   Vi söker nu en driven och försäljningsinriktad butikschef till våra butiker i Kungens kurva och Heron city.   Vi erbjuder dig en kreativ och trivsam arbetsplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Hos oss på Hemtex råder en god gemenskap och en prestigelös kultur där du som medarbetare ges möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i Hemtex fortsat... Visa mer
Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med?

 

Vi söker nu en driven och försäljningsinriktad butikschef till våra butiker i Kungens kurva och Heron city.

 

Vi erbjuder dig en kreativ och trivsam arbetsplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Hos oss på Hemtex råder en god gemenskap och en prestigelös kultur där du som medarbetare ges möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i Hemtex fortsatta utveckling. Våra värdeord Kunnig, Kreativ och Generös är viktiga vägledare för oss och genomsyrar allt vi gör.

 

Hemtex i Kungens kurva och Heron city tillhör Region Stockholm som består av 37 butiker. Samtliga butikschefer i regionen träffas fyra gånger om året och utbyter kunskaper och erfarenheter för att ständigt utveckla våra verksamheter till det bättre. Det gemensamma utvecklingsarbetet leds av en regionchef som kommer bli din närmsta chef.  

 

Arbetsbeskrivning

Som butikschef på Hemtex leder du vårt säljteam till att skapa fantastiska köpupplevelser för våra kunder i en inspirerande butiksmiljö. Du har det övergripande ansvaret för butiksdriften och du leder och strukturerar det dagliga arbetet så att försäljningsmål nås. Du kommer själv att arbeta aktivt i butiken med kundmöten såväl i kassa som på golv, varuhantering och exponering och vara en närvarande säljledare för dina medarbetare. Du kommer till exempel att ansvara för:
• Att utifrån vår vision och våra värderingar leda och motivera dina medarbetare att bli sitt bästa jag och arbeta mot uppsatta mål
• Det visuella och personliga försäljningsarbetet i butiken
• Analys och uppföljning av butikens verksamhet utifrån nyckeltal och handlingsplaner för att säkra butikens lönsamhet
• Rekrytering och introduktion av nya medarbetare till butiken tillsammans med regionchef
• Att bemanna och organisera verksamheten på ett effektivt sätt
• Att löpande arbeta för att skapa bred produktkunskap för dig och dina medarbetare

Vidare kommer du att ha personalansvar för dina medarbetare och arbeta aktivt med att skapa en god arbetsmiljö och ett trivsamt klimat med stark teamanda.

 

Din profil

Vi tror att du, precis som vi, alltid sätter kunden i fokus och vill ge ett generöst kundmöte med en fantastisk köpupplevelse. Du är en naturlig ledare och du brinner för sälj och service. För dig är utveckling av ditt team den självklara vägen till framgång.

 

För att trivas hos oss är du idérik och bra på att hitta lösningar på problem. Du älskar mötet med kunden och drivs av att jobba mot uppsatta mål. Du vill bli specialist på ditt område och söker med nyfikenhet och intresse upp nödvändig information. Du är flexibel och trivs i ett arbetsklimat med stundtals högt tempo som förutsätter initiativtagande och eget ansvar. Du är prestigelös och en god lyssnare som tillåter andra likväl som dig själv att göra fel.

 

Vi söker dig som har:


• Minst två års erfarenhet från arbete som butikschef, alternativt minst två års butikserfarenhet tillsammans med annan chefserfarenhet.
• Erfarenhet av budgetansvar och försäljningsanalys
• Erfarenhet av schemaläggning och effektiv bemanning
• Erfarenhet av personalansvar och processer som rekrytering, utvecklingssamtal och lönesamtal

Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom handel, ekonomi eller ledarskap.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tror att en blandning av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk och kreativ arbetsgrupp, därför eftersträvar vi efter mångfald och jämställdhet på alla Hemtex arbetsplatser.

 

Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 40 timmar per vecka.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. 

 

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Regionchef Josefine Tegelmark, Tel: 0702-602924 eller HR-specialist Linnéa Axelsson, Tel: 0701-981813. Välkommen med din ansökan snarast, men senast den 23 september.

 

  

Hemtex är en av Sveriges främsta heminredningskedjor. Vi designar och säljer heminredning med inspiration, kvalitet och service till ett överraskande bra pris. Hemtex grundades 1973 och idag har vi, utöver vår insprirerande e-handel, ca 140 butiker i Sverige, Finland och Estland. Sedan våren 2019 är Hemtex en del av det norska bolaget Kid Interiör. I år blev vi dessutom utsedda till Årets Arbetsgivare i Retail Awards. Visa mindre

Vi söker ny butikschef till Huddinge

Ansök    Sep 23    TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB    Butikschef
Vi söker en ny butikschef till vår butik i Huddinge! Tjänsten avser en heltidstjänst med arbete 38,25 timmar/veckan i genomsnitt med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat som initialt pågår till sommaren 2020 med goda chanser till en förlängning. Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som butikschef på Teknikmagasinet jobbar du varje dag med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försä... Visa mer
Vi söker en ny butikschef till vår butik i Huddinge! Tjänsten avser en heltidstjänst med arbete 38,25 timmar/veckan i genomsnitt med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat som initialt pågår till sommaren 2020 med goda chanser till en förlängning. Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som butikschef på Teknikmagasinet jobbar du varje dag med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försäljningsmål och att ge kunderna bästa möjliga service. Är du redo att axla ansvaret för en av Sveriges roligaste butiker?
Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk. Teknikmagasinets butiker är små och personalstyrkan består ofta av 4-6 personer. Som butikschef står du för en betydande del av butikens försäljning och genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att prestera sitt yttersta. Du är ytterst ansvarig för butikens resultat och dagliga drift, vilket innefattar att skapa en säljande butiksmiljö som bidrar till en exceptionell kundupplevelse.


För att lyckas som butikschef på Teknikmagasinet tror vi att du:
Är service- och resultatinriktad och sporras av tydliga mål och höga förväntningar.
Är strukturerad och noggrann och kan prioritera rätt bland många olika uppgifter i ett högt arbetstempo.
Kan ta egna initiativ och hitta nya lösningar för att öka butikens omsättning och lönsamhet.
Har grundläggande tekniska kunskaper, men framförallt ett brinnande intresse för ny teknik.
Är noggrann och fokuserad i ditt arbete.
 
Tidigare erfarenhet från ledande position inom detaljhandeln eller mobilreparationer är mycket meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Vi vill ha din ansökan senast 2019-10-14. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden dröj därför inte med din ansökan!
Frågor om tjänsten ställs till [email protected]. Vi tar dock ej emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Butikschef (vik 1 , 5 år) - BIG BABY , Kungens Kurva Stockholm

Ansök    Aug 21    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag. Butikschef (vik 1,5... Visa mer
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Butikschef (vik 1,5 år)– BIG BABY, Kungens Kurva Stockholm

Nu söker vi en driven och engagerad butikschef till BIG BABY´s butik i Kungens kurva, Stockholm. Som butikschef på BIG BABY driver du och utvecklar din butik tillsammans med dina säljare. Du kommer även ha stöttning från din närmsta chef så att du snabbt kan komma in i rollen. Du kommer att det yttersta ansvaret för försäljningen, butiksmiljön och att inspirera dina medarbetare.

Du är en förebild för dina medarbetare och vill föregå med gott exempel. Du trivs i din ledarroll och är trygg som person. Du har lätt för att fatta beslut och vet hur du ska få med dig andra på tåget. För dig är det viktigt att alla kunder som kliver in i butiken får de absolut bästa kundbemötandet och kundservice. Du vill att alla kunder ska lämna butiken med ett leende på läpparna.

Att motivera dina medarbetare och viljan att få dem att prestera sitt ytterst bästa är något du drivs av. Du gillar att arbeta med människor, är resultatinriktad, beslutsam, ser lösningar och inte problem, du kan fatta snabba beslut och kan delegera ut arbetsuppgifter och ansvar. Du gillar att ständigt utvecklas och att utveckla andra.
I ditt arbete kommer du ha ansvar för den dagliga driften av butiken med personalplanering, arbeta mot försäljningsmål, budget och uppföljning, driva försäljningen, schemaläggning, coacha och leda dina medarbetare mot de gemensamma mål och värderingar företaget strävar efter.

PROFIL
• Erfarenhet från roller som butikschef, ass bc eller säljledare
• Gärna erfarenhet från sällanköpshandeln
• Förmåga att leda, coacha, utveckla och motivera dina medarbetare
• Du är resultat och målinriktad
• Du är van att hantera många olika arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete
• Förmåga att fokusera och prioritera
• Du ska kunna se till helheten i butiken
• Stark organisationsförmåga med struktur och rutiner i fokus

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef (vikarierande)
Anställningstyp: Vikariat 1,5 år
Anställningstid: Heltid
Löneform: Fast
Start: Omgående, enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, [email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:
BIG BABY AB driver sex av Sveriges bästa barnvagnsbutiker i Stockholm och Göteborg samt en av Sveriges ledande webbshoppar för baby. Vår inriktning är produkter för barn mellan 0 – 3 år. Hos oss hittar du ett brett sortiment barnvagnar, bilstolar och babyprodukter. Vi försöker ta fram det bästa inom varje produktområde och arbetar med kända varumärken. Vi väljer både produkter och personal med omsorg-noga utvalt.
Vi levererar kunskap, kvalitet och omsorg med personligt engagemang till konkurrenskraftiga priser. Visa mindre

ASSISTERANDE BUTIKSCHEF - STOCKHOLM - RITUALS KUNGENS KURVA

Ansök    Aug 20    Kungens Kurva    Butikschef
DIN ROLLDu spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder ska få en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda dem te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du dem en betydelsefull upplevelse med en personlig touch. ARBETSUPPGIFTERSom Assisterande Butikschef informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. Du hjälper till med vissa kvalitets- och administrativa processer i butiken och... Visa mer
DIN ROLLDu spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder ska få en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda dem te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du dem en betydelsefull upplevelse med en personlig touch. ARBETSUPPGIFTERSom Assisterande Butikschef informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. Du hjälper till med vissa kvalitets- och administrativa processer i butiken och för att utveckla din kunskap så får du en grundläggande utbildning inom Rituals Academy. Som Assisterande Butikschef ansvarar du över en del uppgifter när inte Butikschefen är närvarande som butiksdriften, lagerhantering och ledarskap. Du är även den som coachar teamet då. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och hjälper dig med din utveckling. KVALIFIKATIONERVi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik. Har du erfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.Det är viktigt att du hanterar det svenska och engelska språket väl och är duktig på att kommuniceraFlexibel gällande arbetstider och villig att arbeta under bland annat helger. Tjänsten kräver att du behärskar att arbeta i olika system och i Excel. Du är en ärlig person med integritet.Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder som jul. VAD HAR VI ATT ERBJUDA?Rituals söker en Assisterande Butikschef till vår butik i Kungens Kurva Shoppingcenter i Stockholm. Inledningsvis får du en innehållsrik utbildning inom Rituals Academy för att utveckla dina kunskaper om företaget, våra produkter, samt säljteknik. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss. TIMMAR PER VECKA30 timmar VÅRA RITUALER“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke. INTRESSERAD?Att hitta kandidater med rätt kompetens är väldigt viktigt för oss. Om du är intresserad av den här tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan!Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Rituals rekryteringsteam på [email protected]. För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt så tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2019. Efter sista ansökningsdag kommer vi gå igenom vårt urval.I dagsläget är vårt rekryteringssystem endast kompatibelt med Google Chrome. Använd därför Google Chrome som webbläsare när du ska skicka in din ansökan. Om du tidigare har ett inlogg till vår ansökningssida och sökt en annan tjänst ber vi dig att använda en ny mailadress för att skapa ett nytt inlogg- Det går också att kontakta vår IT-support ([email protected]) för att radera dina gamla inloggningsuppgifter och skapa ett nytt inlogg. Man kan endast söka en tjänst per inlogg. Visa mindre

Swedol söker Butikschef till ny butik i Huddinge

Om Swedol Swedol är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Swedol är en del av Swedolkoncernen. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig servi... Visa mer
Om Swedol
Swedol är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Swedol är en del av Swedolkoncernen.
Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service.
Sammantaget omsätter bolagen i Swedolkoncernen cirka 3 miljarder kronor år 2017 och har cirka 900 anställda.

Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

Älskar du försäljning och brinner för ledarskap? Har du erfarenhet av B2B och butiksarbete på chefsnivå? Vi söker en Butikschef till Swedols helt nya butik i Huddinge som kommer öppna upp i början av 2020.  

Om tjänsten
Som butikschef ansvarar du för att leda och utveckla butiken och dess medarbetare. Du ansvarar för butikens dagliga drift samt för personal, resultat och budget. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av regionchef och centrala stödfunktioner. En viktig uppgift för dig som butikschef är att säkerställa att kunden alltid kommer i första hand. Du har stor frihet i att driva butiken och tar egna beslut utifrån givna förutsättningar.

I butiken har vi produktområdena Yrkeskläder, Personligt skydd, Verktyg, Jord- och skogsbruk, Hydraulik, Lyft och last, Fordonsbelysning.

Vi söker dig som har:
• Erfarenhet från detaljhandeln eller b2b-branschen som butikschef
• Tidigare framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla andra människor
• Tekniskt intresserad
• Säljorienterad
• Branschvana är meriterande

Om att arbeta hos oss
Vi arbetar utifrån vår värdegrund som har kunden i centrum. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. Vi samarbetar genom ett gemensamt förhållningssätt som är; enkelt, proffsigt, hjärta och driv. Det är så man känner igen oss, både som kollega och kund. Här får du vara med och bidra i ett välrenommerat och expansivt företag med en god företagskultur och trevliga kollegor.

Som butikschef hos oss kommer du att arbeta med frihet under ansvar och med stöttning av ett större företags strukturer och processer.

Vi erbjuder
Ett mycket intressant och omväxlande arbete där det finns stora möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka då ditt arbete kommer att vara avgörande för tillväxten i butiken. Din arbetstid kommer att förläggas till vardagar, butikens öppettider är vardagar 06:30-17 och lördagar 10-14

I samband med denna rekrytering samarbetar Swedol med Retail Recruitment, ansvarig rekryterare Malin Karlsson, 0705 - 08 43 40 [email protected]

Ansökan
Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen till Swedol! Visa mindre

Butikschef Dollarstore Kungens Kurva

Ansök    Jul 3     Dollarstore Kungens Kurva    Butikschef
Anställningsomfattning: Heltid, 100%Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning)Tjänstgöringsort: Kungens Kurva Om rollenI rollen som butikschef ansvarar du för butikens försäljning, drift och skötsel. Du vägleder och coachar dina medarbetare och skapar en utvecklande miljö för dem att arbeta i. Du bär ansvaret för såväl operativt arbete, kostnadskontroll, rutiner samt möta våra kunder och ge dem den bästa upplevelsen de kan tänka sig. Du har... Visa mer
Anställningsomfattning: Heltid, 100%Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning)Tjänstgöringsort: Kungens Kurva Om rollenI rollen som butikschef ansvarar du för butikens försäljning, drift och skötsel. Du vägleder och coachar dina medarbetare och skapar en utvecklande miljö för dem att arbeta i. Du bär ansvaret för såväl operativt arbete, kostnadskontroll, rutiner samt möta våra kunder och ge dem den bästa upplevelsen de kan tänka sig. Du har god erfarenhet av att arbeta i retailbranschen, är en naturlig ledare som älskar att bygga en positiv anda och peppa dina kollegor till att göra det bästa av varje arbetsdag. DollarStore är en butik som är öppen 7 dagar i veckan. Arbete på kvällar och helger förekommer som en naturlig del i butiksarbetet. Du coachas och rapporterar till distriktschef.Dina arbetsuppgifter·      Försäljnings- och resultatansvar·      Personalansvar·      Budgetarbete·      Ledarskapsfrågor·      Kundservice i världsklassDärför ska du välja DollarStoreDollarStore befinner sig i en högexpansiv fas med spännande framtidsutsikter. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som gillar tempo och utmaningar. På DollarStore är vi en familj. Sammanhållningen och teamkänslan är ryggraden i företaget. Vi tycker om att ge våra medarbetare ansvar och uppmuntrar dem till att fatta beslut och hitta egna lösningar i det dagliga butiksarbetet. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och trots ett stundtals högt tempo finns det alltid tid för skratt. DollarStore erbjuder varierande arbetsuppgifter och ett utvecklande klimat för dig som gillar att hitta lösningar och är snabb i fötterna. Hos oss har du en möjlighet att göra skillnad på riktigt – att skapa en bättre vardag för våra kunder.DollarStores DNA1.     Vi är närvarande mot kunder och kollegor och tror på att alla människor har rätt till glädje, gemenskap och fantastiska priser.2.     Vi har de mest upplevelsefyllda butikerna och produkter som hela tiden överraskar.3.    Vi är alltid ärliga och vi är på riktigt. No monkey business – helt enkelt.4.     Vi har de lägsta priserna och skapar mest värde till våra konsumenter. Detta görs genom att vi alltid har kostnaderna i fokus.Övrig informationTillträde: Enligt överenskommelsePlats: Kungens KurvaAnställningsgrad: Heltid, tillsvidareLön: Fast månadslönIntervjuer sker löpande. Det innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden har löpt ut. Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Stf Butikschef

Ansök    Jun 3    Lekit Kungens Kurva    Butikschef
Vi söker nu en Stf Butikschef till Lekia i Kungens Kurva som är väl inarbetad sedan mars 2015. I butiken som är närmare 700 kvm har vi ett stort utbud av leksaker. Lekia kännetecknas av en kundvänlig personal i välkomnande och fräscha butiker i Stockholmsområdet. Till denna butik söker vi en dokumenterat erfaren och framgångsrik stf butikschef med ledaregenskaper och känsla för att säljcoacha sina butikssäljare. Vi hoppas du tycker att detta låter spännand... Visa mer
Vi söker nu en Stf Butikschef till Lekia i Kungens Kurva som är väl inarbetad sedan mars 2015.
I butiken som är närmare 700 kvm har vi ett stort utbud av leksaker.
Lekia kännetecknas av en kundvänlig personal i välkomnande och fräscha butiker i Stockholmsområdet.
Till denna butik söker vi en dokumenterat erfaren och framgångsrik stf butikschef med ledaregenskaper och känsla för att säljcoacha sina butikssäljare.
Vi hoppas du tycker att detta låter spännande och att du känner igen dig i rollen som vår nya stf butikschef? Då kan detta vara jobbet för dig!

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Leda medarbetare och fördela arbetsuppgifterna i butiken så att budgeterad försäljning, resultat, förväntat kundbemötande avseende kvalitet och kundnöjdhet uppnås.
• Kontinuerligt ser till att förbättra verksamheten. Identifierar styrkor och utvecklingsområden, upprätta och implementera handlingsplaner samt åtgärda eventuella brister eller problem
• Visa på ett tydligt ledarskap och förbättra kommunikationen. Uppmuntrar till engagemang och delaktighet samt utvecklar medarbetarnas kompetens.
• Ger mycket god service både till interna och externa kunder och ser till att teamet gör detsamma.
• Säkerställer att alla lagliga och arbetsrättsliga regler samt företagets policy och rutiner följs.
• Bidrar aktivt med förbättringar genom att delta i olika aktiviteter, program och projekt som bedrivs inom företaget.
• Efterfölja det regelverk för kvalitet och miljö som finns upprättat med avseende på verksamhetspolicy, kvalitets- och miljömål, rutiner och verktyg samt att med avvikelserapport rapportera brister och fel i verksamheten.


Din kompetens:

• är säljcoachande i din ledarstil
• har gedigen erfarenhet från butikförsäljning
• inser att en väl fungerande butik måste fungera rent administrativt också
• är självgående
• erfarenhet från vår bransch eller närliggande
• Dokumenterad erfarenhet inom detaljhandel, minst 3 år
• Ledarskapsutbildad är en merit
• B körkort med tillgång till egen bil


Om Lekit AB
Lekit, som driver 7 Lekia-butiker i Stockholm, grundades 2004 och omsätter ca 80 MSEK i egna butiker. I höst öppnar vi butik nr 8 i Vällingby.
Vi strävar efter en kombination av nyskapande och tradition, alltid med högt lekvärde. Vi samarbetar med många kända kvalitetsleverantörer, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett och varierande utbud av leksaker för alla åldrar och för alla tillfällen året runt.
Läs mer om oss på www.lekia.se

Redan 2005 vann butiken i Arninge utmärkelsen "Årets Leksaksbutik". Visa mindre

ASSISTERANDE BUTIKSCHEF - STOCKHOLM - RITUALS KUNGENS KURVA

Ansök    Jun 12    Kungens Kurva    Butikschef
DIN ROLLDu spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder ska få en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda dem te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du dem en betydelsefull upplevelse med en personlig touch. ARBETSUPPGIFTERSom Assisterande Butikschef informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. Du hjälper till med vissa kvalitets- och administrativa processer i butiken och... Visa mer
DIN ROLLDu spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder ska få en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda dem te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du dem en betydelsefull upplevelse med en personlig touch. ARBETSUPPGIFTERSom Assisterande Butikschef informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. Du hjälper till med vissa kvalitets- och administrativa processer i butiken och för att utveckla din kunskap så får du en grundläggande utbildning inom Rituals Academy. Som Assisterande Butikschef ansvarar du över en del uppgifter när inte Butikschefen är närvarande som butiksdriften, lagerhantering och ledarskap. Du är även den som coachar teamet då. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och hjälper dig med din utveckling. KVALIFIKATIONERVi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik. Har du erfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.Det är viktigt att du hanterar det svenska och engelska språket väl och är duktig på att kommuniceraFlexibel gällande arbetstider och villig att arbeta under bland annat helger. Tjänsten kräver att du behärskar att arbeta i olika system och i Excel. Du är en ärlig person med integritet.Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder som jul. VAD HAR VI ATT ERBJUDA?Rituals söker en Assisterande Butikschef till vår butik i Kungens Kurva Shoppingcenter i Stockholm. Inledningsvis får du en innehållsrik utbildning inom Rituals Academy för att utveckla dina kunskaper om företaget, våra produkter, samt säljteknik. Vi erbjuder dig en inspirerande och serviceinriktad arbetsmiljö. För att introducera dig till Rituals har vi ett välkomstprogram som heter Get Ritualized, det hjälper dig att komma i gång när du börjar din karriär hos oss. TIMMAR PER VECKA30 timmar VÅRA RITUALER“Vi är inte här för att sälja skönhet, vi är här för att du ska må bra!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.Rituals vill hjälpa dig att slå ner på takten i ditt stressiga liv, att skapa meningsfulla stunder och att påminna dig om att uppleva dessa stunder med glädje.Vår ambition är att bli världens främsta varumärke inom kosmetik. Och för det behöver vi passionerade, energiska, ambitiösa och drivna människor som hjälpa oss att uppnå våra mål. Det här kan kännas som en paradox, men inom vårt företag kompletterar meningsfullhet och prestation varandra som yin och yang.Människor är de ultimata ambassadörerna för vårt varumärke. INTRESSERAD?Att hitta kandidater med rätt kompetens är väldigt viktigt för oss. Om du är intresserad av den här tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan!Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Rituals rekryteringsteam på [email protected]. För att dina personuppgifter ska behandlas korrekt så tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 16 juni 2019. Sök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I dagsläget är vårt rekryteringssystem endast kompatibelt med Google Chrome. Använd därför Google Chrome som webbläsare när du ska skicka in din ansökan. Om du tidigare har ett inlogg till vår ansökningssida och sökt en annan tjänst ber vi dig att använda en ny mailadress för att skapa ett nytt inlogg- Det går också att kontakta vår IT-support ([email protected]) för att radera dina gamla inloggningsuppgifter och skapa ett nytt inlogg. Man kan endast söka en tjänst per inlogg. Visa mindre

Butikschef Flemingsberg

Ansök    Jun 24    Lidl Sverige KB    Butikschef
Om LidlVi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. För att passa in i rollen som butikschef hos oss på Lidl är du en person som trivs med att arb... Visa mer
Om LidlVi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige. För att passa in i rollen som butikschef hos oss på Lidl är du en person som trivs med att arbeta i en utvecklingsorienterad och därmed föränderlig organisation. Du sätter en stolthet i att ge dina kunder god service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla andra. Du har tidigare ledarerfarenhet, tycker om att arbeta med människor och vinner lätt andras förtroende.Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel eller ekonomi och arbetar idag inom detaljhandeln eller närliggande bransch. För oss är det viktigt att du har en positiv inställning och vi uppskattar om du har ett stort matintresse. Som person är du ansvarstagande, resultatinriktad, noggrann och har en god analytisk förmåga. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har B-körkort. Om LidlVi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.Vad blir dina arbetsuppgifter?Som butikschef på Lidl är ditt huvudansvar att skapa en inspirerande arbetsplats och positiva kundupplevelser! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. Men det är lika viktigt för oss att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal. Du är övergripande ansvarig för butikens försäljning och resultat, säkerställer att butiken motsvarar kundernas förväntningar och ingår givetvis i butikens ledningsgrupp.På Lidl arbetar vi tillsammans! Det innebär att du som butikschef även deltar aktivt i det dagliga butiksarbetet. I dina uppgifter ingår att beställa och plocka varor, utföra kassaarbete samt se till att våra varor presenteras enligt vårt koncept. Vilka erfarenheter söker vi?För att passa in i rollen som butikschef hos oss på Lidl är du en person som trivs med att arbeta operativt i en utvecklingsorienterad och därmed föränderlig organisation. Du sätter en stolthet i att ge dina kunder god service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla andra. Du tycker om att arbeta med människor och vinner lätt andras förtroende.Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel eller ekonomi och arbetar idag inom detaljhandeln eller närliggande bransch. För oss är det viktigt att du har en positiv inställning och vi uppskattar om du har ett stort matintresse. Som person är du handlingskraftig, resultatinriktad samt noggrann och ansvarstagande. Vi värdesätter om du har tidigare ledarerfarenhet och B-körkort. Vad kan vi erbjuda dig?Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling och erbjuder därför dig som butikschef en mängd utbildningar. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående och avser anställning i Flemingsberg. Då butikerna är öppna alla veckans dagar förekommer både dags-, kvälls- och helgarbete. Som butikschef på Lidl omfattas du av Kollektivavtalet för tjänstemän inom detaljhandeln.Har vi väckt ditt intresse?Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/lidl-lediga-tjanster-347.html. Sök tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ?Ansök nu?. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion via vår växel på 08-55 55 70 00.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Swedol söker Butikschef till ny butik i Huddinge

Om Swedol Swedol är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Swedol är en del av Swedolkoncernen. Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig servi... Visa mer
Om Swedol
Swedol är den professionella användarens multispecialist. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Swedol är en del av Swedolkoncernen.
Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom områdena Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service.
Sammantaget omsätter bolagen i Swedolkoncernen cirka 3 miljarder kronor år 2017 och har cirka 900 anställda.

Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

Älskar du försäljning och brinner för ledarskap? Har du erfarenhet av B2B och butiksarbete på chefsnivå? Vi söker en Butikschef till Swedols helt nya butik i Huddinge som kommer öppna upp i början av 2020.  

Om tjänsten
Som butikschef ansvarar du för att leda och utveckla butiken och dess medarbetare. Du ansvarar för butikens dagliga drift samt för personal, resultat och budget. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av regionchef och centrala stödfunktioner. En viktig uppgift för dig som butikschef är att säkerställa att kunden alltid kommer i första hand. Du har stor frihet i att driva butiken och tar egna beslut utifrån givna förutsättningar.

I butiken har vi produktområdena Yrkeskläder, Personligt skydd, Verktyg, Jord- och skogsbruk, Hydraulik, Lyft och last, Fordonsbelysning.

Vi söker dig som har:
• Erfarenhet från detaljhandeln eller b2b-branschen som butikschef
• Tidigare framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla andra människor
• Tekniskt intresserad
• Säljorienterad
• Branschvana är meriterande

Om att arbeta hos oss
Vi arbetar utifrån vår värdegrund som har kunden i centrum. Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. Vi samarbetar genom ett gemensamt förhållningssätt som är; enkelt, proffsigt, hjärta och driv. Det är så man känner igen oss, både som kollega och kund. Här får du vara med och bidra i ett välrenommerat och expansivt företag med en god företagskultur och trevliga kollegor.

Som butikschef hos oss kommer du att arbeta med frihet under ansvar och med stöttning av ett större företags strukturer och processer.

Vi erbjuder
Ett mycket intressant och omväxlande arbete där det finns stora möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka då ditt arbete kommer att vara avgörande för tillväxten i butiken. Din arbetstid kommer att förläggas till vardagar, butikens öppettider är vardagar 06:30-17 och lördagar 10-14

I samband med denna rekrytering samarbetar Swedol med Retail Recruitment, ansvarig rekryterare Malin Karlsson, 0705 - 08 43 40 [email protected]

Ansökan
Vänta inte med att skicka oss din ansökan då vi rekryterar fortlöpande och tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut. Sök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen till Swedol! Visa mindre

Stf Butikschef

Ansök    Maj 21    Lekit Kungens Kurva    Butikschef
Vi söker nu en Stf Butikschef till Lekia i Kungens Kurva som är väl inarbetad sedan mars 2015. I butiken som är närmare 700 kvm har vi ett stort utbud av leksaker. Lekia kännetecknas av en kundvänlig personal i välkomnande och fräscha butiker i Stockholmsområdet. Till denna butik söker vi en dokumenterat erfaren och framgångsrik stf butikschef med ledaregenskaper och känsla för att säljcoacha sina butikssäljare. Vi hoppas du tycker att detta låter spännand... Visa mer
Vi söker nu en Stf Butikschef till Lekia i Kungens Kurva som är väl inarbetad sedan mars 2015.
I butiken som är närmare 700 kvm har vi ett stort utbud av leksaker.
Lekia kännetecknas av en kundvänlig personal i välkomnande och fräscha butiker i Stockholmsområdet.
Till denna butik söker vi en dokumenterat erfaren och framgångsrik stf butikschef med ledaregenskaper och känsla för att säljcoacha sina butikssäljare.
Vi hoppas du tycker att detta låter spännande och att du känner igen dig i rollen som vår nya stf butikschef? Då kan detta vara jobbet för dig!

Ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Leda medarbetare och fördela arbetsuppgifterna i butiken så att budgeterad försäljning, resultat, förväntat kundbemötande avseende kvalitet och kundnöjdhet uppnås.
• Kontinuerligt ser till att förbättra verksamheten. Identifierar styrkor och utvecklingsområden, upprätta och implementera handlingsplaner samt åtgärda eventuella brister eller problem
• Visa på ett tydligt ledarskap och förbättra kommunikationen. Uppmuntrar till engagemang och delaktighet samt utvecklar medarbetarnas kompetens.
• Ger mycket god service både till interna och externa kunder och ser till att teamet gör detsamma.
• Säkerställer att alla lagliga och arbetsrättsliga regler samt företagets policy och rutiner följs.
• Bidrar aktivt med förbättringar genom att delta i olika aktiviteter, program och projekt som bedrivs inom företaget.
• Efterfölja det regelverk för kvalitet och miljö som finns upprättat med avseende på verksamhetspolicy, kvalitets- och miljömål, rutiner och verktyg samt att med avvikelserapport rapportera brister och fel i verksamheten.


Din kompetens:

• är säljcoachande i din ledarstil
• har gedigen erfarenhet från butikförsäljning
• inser att en väl fungerande butik måste fungera rent administrativt också
• är självgående
• erfarenhet från vår bransch eller närliggande
• Dokumenterad erfarenhet inom detaljhandel, minst 3 år
• Ledarskapsutbildad är en merit
• B körkort med tillgång till egen bil


Om Lekit AB
Lekit, som driver 7 Lekia-butiker i Stockholm, grundades 2004 och omsätter ca 80 MSEK i egna butiker. I höst öppnar vi butik nr 8 i Vällingby.
Vi strävar efter en kombination av nyskapande och tradition, alltid med högt lekvärde. Vi samarbetar med många kända kvalitetsleverantörer, vilket gör att vi kan erbjuda ett brett och varierande utbud av leksaker för alla åldrar och för alla tillfällen året runt.
Läs mer om oss på www.lekia.se

Redan 2005 vann butiken i Arninge utmärkelsen "Årets Leksaksbutik". Visa mindre

Vikarierande Butikschef till Hemtex i Huddinge / Tumba

Ansök    Maj 27    Hemtex AB    Butikschef
Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med?   Vi söker nu en driven och försäljningsinriktad butikschef för ett vikariat i våra butiker i Huddinge och Tumba.   Vi erbjuder dig en kreativ och trivsam arbetsplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Hos oss på Hemtex råder en god gemenskap och en prestigelös kultur där du som medarbetare ges möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i Hemtex for... Visa mer
Vi på Hemtex vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Vill du vara med?

 

Vi söker nu en driven och försäljningsinriktad butikschef för ett vikariat i våra butiker i Huddinge och Tumba.

 

Vi erbjuder dig en kreativ och trivsam arbetsplats med möjlighet till yrkesmässig utveckling. Hos oss på Hemtex råder en god gemenskap och en prestigelös kultur där du som medarbetare ges möjlighet att vara med och påverka och vara delaktig i Hemtex fortsatta utveckling. Våra värdeord Kunnig, Kreativ och Generös är viktiga vägledare för oss och genomsyrar allt vi gör.

 

Butikerna i Huddinge och Tumba tillhör Region Stockholm som består av 37 butiker. Samtliga butikschefer i regionen träffas fyra gånger om året och utbyter kunskaper och erfarenheter för att ständigt utveckla våra verksamheter till det bättre. Det gemensamma utvecklingsarbetet leds av en regionchef som kommer bli din närmsta chef.  

 


Arbetsbeskrivning

Som butikschef på Hemtex leder du vårt säljteam till att skapa fantastiska köpupplevelser för våra kunder i en inspirerande butiksmiljö. Du har det övergripande ansvaret för butiksdriften och du leder och strukturerar det dagliga arbetet så att försäljningsmål nås. Du kommer själv att arbeta aktivt i butiken med kundmöten såväl i kassa som på golv, varuhantering och exponering och vara en närvarande säljledare för dina medarbetare. Du kommer till exempel att ansvara för:


• Att utifrån vår vision och våra värderingar leda och motivera dina medarbetare att bli sitt bästa jag och arbeta mot uppsatta mål
• Det visuella och personliga försäljningsarbetet i butiken
• Analys och uppföljning av butikens verksamhet utifrån nyckeltal och handlingsplaner för att säkra butikens lönsamhet
• Rekrytering och introduktion av nya medarbetare till butiken tillsammans med regionchef
• Att bemanna och organisera verksamheten på ett effektivt sätt
• Att löpande arbeta för att skapa bred produktkunskap för dig och dina medarbetare

 

Vidare kommer du att ha personalansvar för dina medarbetare och arbeta aktivt med att skapa en god arbetsmiljö och ett trivsamt klimat med stark teamanda.

 

Din profil

Vi tror att du, precis som vi, alltid sätter kunden i fokus och vill ge ett generöst kundmöte med en fantastisk köpupplevelse. Du är en naturlig ledare och du brinner för sälj och service. För dig är utveckling av ditt team den självklara vägen till framgång.

 

För att trivas hos oss är du idérik och bra på att hitta lösningar på problem. Du älskar mötet med kunden och drivs av att jobba mot uppsatta mål. Du vill bli specialist på ditt område och söker med nyfikenhet och intresse upp nödvändig information. Du är flexibel och trivs i ett arbetsklimat med stundtals högt tempo som förutsätter initiativtagande och eget ansvar. Du är prestigelös och en god lyssnare som tillåter andra likväl som dig själv att göra fel.

 

Vi söker dig som har:


• Erfarenhet från arbete som butikschef, alternativt minst två års butikserfarenhet tillsammans med annan ledarerfarenhet.
• Erfarenhet av budgetansvar och försäljningsanalys
• Erfarenhet av schemaläggning och effektiv bemanning
• Erfarenhet av personalansvar och processer som rekrytering, utvecklingssamtal och lönesamtal

Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom handel, ekonomi eller ledarskap.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tror att en blandning av erfarenhet och bakgrund bidrar till en dynamisk och kreativ arbetsgrupp, därför eftersträvar vi efter mångfald och jämställdhet på alla Hemtex arbetsplatser.

 

Omfattning: Tjänsten är ett vikariat under 6 månader med god chans till förlängning och omfattningen är 40 timmar per vecka, fördelat mellan båda butikerna. 

Tillträde: Augusti 2019 eller enligt överenskommelse.

 

Har du frågor om tjänsten kontaktar du Regionchef Josefine Tegelmark, Tel: 0702-602924 eller HR-specialist Linnéa Axelsson, Tel: 0701-981813. Välkommen med din ansökan snarast, men senast den 9 juni.

 

 

 

Hemtex är en av Sveriges främsta heminredningskedja och en av de största i Norden inom textil. Vi designar och säljer heminredning med inspiration, kvalitet och service till ett överraskande bra pris. Hemtex grundades 1973 och totalt har vi idag ca 140 butiker i Sverige, Finland och Estland och vi erbjuder även shopping online. I år blev vi dessutom utsedda till Årets Arbetsgivare i Retail Awards 2019! Visa mindre

Butikschef , Stadium Outlet Kungens Kurva

Ansök    Maj 14    Stadium Outlet    Butikschef
Drömmer du om att bidra till en aktiv livsstil? Brinner du för retail, sportmode och försäljning? Då kan tjänsten som Butikschef hos oss vara din nästa utmaning! Din roll Vi söker en driven och engagerad Butikschef som tillsammans med sitt team vill utveckla butiken mot uppsatta mål. Som Butikschef på Stadium Outlet har du det direkta ansvaret för butikens försäljning, drift, resultat och viss marknadsföring. Du arbetar i den dagliga driften, kvällar och... Visa mer
Drömmer du om att bidra till en aktiv livsstil? Brinner du för retail, sportmode och försäljning? Då kan tjänsten som Butikschef hos oss vara din nästa utmaning!

Din roll
Vi söker en driven och engagerad Butikschef som tillsammans med sitt team vill utveckla butiken mot uppsatta mål.

Som Butikschef på Stadium Outlet har du det direkta ansvaret för butikens försäljning, drift, resultat och viss marknadsföring. Du arbetar i den dagliga driften, kvällar och helger. Du är en förebild för ditt team, skapar förutsättningar för trivsel samt engagerar och utvecklar dina medarbetare.

Vem är du?

Vi söker dig som växer med utmaningar och som har modet att testa nya metoder och arbetssätt. Du arbetar affärsmässigt och kostnadseffektivt samt har alltid kunden, som är din viktigaste uppdragsgivare, i fokus. Du är en öppen person som är tydlig, både i din kommunikation och i ditt ledarskap. Du sätter tydliga mål, skapar förutsättningar för att lyckas nå dem, stöttar människor i genomförandet och är noga med uppföljningen.

Du som söker vet vad det innebär att driva en butik mot tuffa försäljningsmål. Vi ser att du har minst 1 års erfarenhet av budget- och personalansvar inom detaljhandeln, gärna med inriktning mot sport och sportmode eller med intresse inom dessa områden. Du har en gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning eller liknande kunskaper förvärvade på annat sätt. När du fungerar som bäst drar du med dig hela butiksteamet med din entusiasm, servicekänsla och kamratanda. Det smittar av sig på kunderna och det märks på resultatet.

Varaktighet/arbetstid

Tjänsten är tillsvidare med tillträde våren/sommaren 2019 enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighet- och problemlösningstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 30 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida: http://karriar.stadium.se/. Även bakgrundskontroller kan förekomma som en del av rekryteringsprocessen.

Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

När du blir en i laget

Som anställd hos oss erbjuds du en marknadsmässig lön, personalrabatt på våra produkter, friskvårdsbidrag och anslutning till vårt kollektivavtal. Vi spelar i samma lag, vi presterar tillsammans, vi stöttar varandra och på så vis blir vi hela tiden ännu starkare. Att jobba hos oss ska alltid vara en rolig och spännande utmaning och vi uppmuntrar alltid möjligheten att växa inom företaget.

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement. Visa mindre

Varuhuschef ÖoB Kungens Kurva

Ansök    Maj 19    ÖoB AB Kungens Kurva    Butikschef
Till ÖoB söker vi Sveriges vassaste varuhuschefer och nu söker vi dig med gedigen chefsvana och ledarerfarenhet till vårt varuhus i Kungens Kurva.Till vårt Varuhus i Kungens Kurva erbjuder vi en spännande tjänst till en driven och resultatorienterad ledare som med stort engagemang vill vara med och och driva och utveckla ett ÖoB varuhus.Idag arbetar du i inom detaljhandeln och vill nu utvecklas i en ledande befattning med ekonomisk, kommersiellt och person... Visa mer
Till ÖoB söker vi Sveriges vassaste varuhuschefer och nu söker vi dig med gedigen chefsvana och ledarerfarenhet till vårt varuhus i Kungens Kurva.Till vårt Varuhus i Kungens Kurva erbjuder vi en spännande tjänst till en driven och resultatorienterad ledare som med stort engagemang vill vara med och och driva och utveckla ett ÖoB varuhus.Idag arbetar du i inom detaljhandeln och vill nu utvecklas i en ledande befattning med ekonomisk, kommersiellt och personellt ansvar. Du är självgående och har stark drivkraft att utveckla varuhusets försäljning, medarbetare samt resultat inom ramen för ÖoBs koncept och arbetsmodell.Kvalifikationer:ÖoB är ett värderingsstyrt bolag med medarbetare som drivs av utmaningar och som gillar ett omväxlande arbete i högt tempo. Därför krävs det att du alltid är serviceinriktad med kundens behov i fokus.Med god social förmåga samt goda coachande ledaregenskaper leder du ditt varuhus med försäljningstillväxt. För att lyckas i rollen som varuhuschef är det viktigt att du skapar engagemang och arbetsglädje. Att du förmedlar budskap och information på ett enkelt och tydligt sätt och att du har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga är en förutsättning.Vi söker dig som:har många års erfarenhet som ledare inom detalj/dagligvaruhandelnär affärsdriven och resultatorienteradhar mycket god social förmåga i alla kontakterhar stor integritet och hög moral och etikGedigen erfarenhet från ledande position inom detalj/dagligvaru -handeln samt erfarenhet från stordrift är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid det personliga ledarskapet.Hos oss har du chansen till ett riktigt spännande och utvecklingsinriktat chefsarbete där ÖoB kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor och utvecklingsmöjligheter.Välkommen med din digitala ansökan senast 2019-06-02. (Urval samt intervjuer kan komma att ske löpande varvid vi önskar din ansökan så snart som möjligt).Valet av rekryteringskanaler för den här tjänsten är redan gjord, så vi undanber oss från all kontakt gällande annonsering och samtal från rekrytering-/bemanningsföretag. Visa mindre

Butikschef nyetablerad butik - Ai Eyewear , Skärholmens Centrum

Ansök    Feb 25    Retail Knowledge Sweden AB    Butikschef
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag. Butikschef till Ai ... Visa mer
Retail Knowledge är ett bemanning- och rekryteringsföretag som fokuserar på tjänster inom servicebranschen. Vi har, sedan starten 2002, hjälpt hundratals serviceföretag i Norden. Med vårt huvudkontor i Stockholm är vi en av de största aktörerna i vår bransch. Vårt främsta uppdrag är att öka lönsamheten för våra kundföretag samt att förbättra och effektivisera bemanningen. Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Butikschef till Ai Eyewears nyetablerade butik i Skärholmens Centrum

Äntligen så har det blivit dax för Ai att fortsätta sin resa genom att öppna upp två nya butiker i Stockholm. Vi söker därför dig som inte vill missa denna chans att få vara med och fortsätta att utveckla detta nya koncept inom eyewear. Du är en ledare som inte bara får butiken utan även dina kollegor att växa. Du är innovativ och gillar att testa nya saker. Du brinner för försäljning och att skapa förtroende samt bygga långvariga relationer med våra kunder. Att ge högsta service till kunden är naturligt för dig. För att lyckas i din roll som Ai:s nye butikschef är du nytänkande, orädd samt har en förmåga att inspirera samt motivera.

Vi söker dig som vill vara en del av och skapa ett vinnande team. Du och ditt team jobbar aktivt tillsammans mot uppsatta försäljningsmål, såväl kort- som långsiktiga. Du gillar att coacha och ge feedback till ditt team så de hela tiden utvecklas. Tidigare erfarenhet inom försäljning är meriterande.

Eftersom många idag spenderar mer tid på jobbet än hemma tycker vi på Ai att det är viktigt att du som kollega längtar mer efter måndagen än fredagen. Vår förhoppning är att du ska tycka att det är roligare att hänga kvar på jobbet än att gå hem. Vi erbjuder dig Stockholms roligaste jobb med sköna kollegor, ett drivet sammansvetsat team och chansen att utvecklas till en riktig superstjärna!

Personliga egenskaper
• Brinner för försäljning samt utveckla ditt team
• Säljfokuserad och lösningsorienterad
• Serviceminded, glad och positiv
• Innovativ och nytänkande
• Fashion- och trend intresserad
• Teamplayer

Arbetsuppgifter
• Arbeta med att aktivt driva försäljningsarbetet
• Ha det totala personalansvaret för medarbetarna samt butikens budget och resultat.
• Arbeta med schema- och bemanningsplanering
• Ansvara för butikens arbetsmiljöarbete
• Tidigare erfarenhet av liknande uppgifter är meriterande men inget krav

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Heltid
Löneform: Fast

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, [email protected]. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:

Ai är ett helt nytt koncept som utmanar bilden av vad en modern optiker är och vad ett modernt glasögonvarumärke ska vara. Hos oss skräddarsyr kunden tillsammans med hjälp av våra säljare/stylister sina glasögon. Våra 10 modeller, 10 färger och 10 färger på glasen ger 1000 olika valmöjligheter. Vi är först i världen med att erbjuda en permutationslösning vilket ger kunden möjligheten att abonnera på glasögon precis som du idag gör med din mobil, Spotify eller din bil. Det är enkelt, flexibelt och allting ingår. Det är 2019. Visa mindre