Lediga jobb som Lärare i gymnasiet - yrkesämnen i Huddinge

Se lediga jobb som Lärare i gymnasiet - yrkesämnen i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

SFM på Vux-Huddinge söker legitimerad yrkeslärare för underv. i med.svenska

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Vi finns i ljusa lokaler invid buss-och pendeltågstationen, centralt vid Huddinge C. Totalt arbetar ca.60 personer på KOMVUX i olika kurser samt även Sfx-utbildningen SFM (Svenska för medicinsk personal). Vux-... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Vi finns i ljusa lokaler invid buss-och pendeltågstationen, centralt vid Huddinge C. Totalt arbetar ca.60 personer på KOMVUX i olika kurser samt även Sfx-utbildningen SFM (Svenska för medicinsk personal).

Vux-Huddinge

Arbetsuppgifter
Från januari 2024 tjänst på 75 %. Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningsperioden.
Du ska undervisa elever med yrkeslegitimation (t.ex. läkatr, sjuksköterskor mm.)ifrån olika länder i yrkessvenska (medicinsk terminologi), det svenska sjukvårdssystemet och annat relevant för att kunna arbeta inom sjukvården. Eleverna har olika akademiska yrken, t.ex. läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter. Eleverna läser från SFIC till SVA3 samt yrkessvenska, varje kurs är på 9 veckor med hög takt. Du ska undervisa i yrkessvenska en dag/kurs i veckan (ej betygsättning). Ni är två legitimerade yrkeslärare som undervisar eleverna på alla nivåer. På SFM är samarbete mellan språklärarna och yrkeslärarna viktigt. Alla språklärare är legitimerade i SFI och SVA samt har stor erfarenhet av elevgruppen.
Tjänsten förutsätter att du har förmåga att arbeta både självständigt och i arbetslag, tillsammans med kollegor och externa parter. Du är bra på att skapa relationer och har hög social kompetens, är engagerad, strukturerad och delar med dig av idéer och kunnande. Du kommer att undervisa vuxna som läser svenska och som har ett tydligt mål med sina studier. Vi arbetar med plattformen Google Suit (Classroom) och har ett formativt arbetssätt. Du ska ha IT-vana.

Din profil
- Krav är yrkeslärarlegitimation med behörighet att undervisa i vårdämnen.
- Krav är kunskaper att arbeta med digitala verktyg och att anpassa undervisningen efter elevgrupp och nivå på svenska språket.
- Du ska vara duktig pedagog samt ha god kännedom av arbetet inom sjukvård, t.ex. som sjuksköterska, fysioterapeut eller liknande.
- Du ska ha erfarenhet av att anpassa undervisning för elever i behov av särskilt stöd och/eller annat modersmål än svenska.
- Du ska ha hög kommunikativ förmåga, social kompetens och god samarbetsförmåga där elevens behov alltid är i fokus
- Meriterande är tidigare dokumenterat arbete inom sjukvården.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningsperioden. Anställningsdatum enligt överenskommelse, kan således vara annat datum än 3/1. Provanställning kan förekomma.
Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Gymnasielärare i programmering och matematik sökes!

Har du starka programmeringskunskaper och förmåga att undervisa detta ämne på ett inspirerande sätt? Då har vi rätt tjänst för dig! Vi söker en engagerad lärare på heltid för att undervisa i programmering och matematik från den 8 januari till den 31 maj. Tjänsten omfattar tre programmeringskurser, varav två är Programmering 1 och en är Webbprogrammering 1. Dessutom kommer du att undervisa i tre matematikkurser, varav två är Matematik 4 och en är Matematik... Visa mer
Har du starka programmeringskunskaper och förmåga att undervisa detta ämne på ett inspirerande sätt? Då har vi rätt tjänst för dig!

Vi söker en engagerad lärare på heltid för att undervisa i programmering och matematik från den 8 januari till den 31 maj. Tjänsten omfattar tre programmeringskurser, varav två är Programmering 1 och en är Webbprogrammering 1. Dessutom kommer du att undervisa i tre matematikkurser, varav två är Matematik 4 och en är Matematik 5.

Vi är särskilt intresserade av att hitta en kvalificerad programmeringslärare som har kompetensen att leda klasserna.

Vi söker någon som är trygg i klassrummet, tydlig i sin undervisning och har en förmåga att bygga relationer med eleverna. Erfarenhet av undervisning är en fördel, och i första hand önskar vi att du är en legitimerad lärare.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:

- Har starka programmeringskunskaper och förmåga att undervisa detta ämne på ett inspirerande sätt.
- Kan engagera och motivera även de elever som tidigare varit oengagerade.
- Är en tydlig och strukturerad pedagog som kan förmedla ämneskunskap effektivt.
- Är flexibel och anpassningsbar till eventuella schemaförändringar.


Låter det här som en tjänst för dig? Ansök redan idag, urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Medlearn söker yrkeslärare inom Barn och fritid i Huddinge!

Ansök    Jan 16    Medlearn AB    Yrkeslärare
Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Iris... Visa mer
Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se.Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Vi söker dig med genuint intresse för yrkesutbildning, pedagogik och utveckling


Uppdraget innebär att arbeta med klassrumsundervisning, fjärrundervisning och individuell handledning för våra elever inom barn och fritidsutbildning.
Du ansvarar för att utifrån våra styrdokument planera, genomföra och systematiskt kvalitetssäkra och utveckla undervisningen i en flexibel lärmiljö. Du arbetar med bedömning, betygssättning och dokumentation samt handleder elever utifrån individuella behov och upprättad studieplan. Du uppmuntrar elever till delaktighet, kreativitet och personlig omtanke.
Som person är du flexibel, kreativ, ansvarstagande och strukturerad. Du gillar att samverka och värdesätter goda relationer till elever, kollegor och våra uppdragsgivare runt om i Norrbotten.

Din profil 
* Legitimerad/behörig yrkeslärare alternativt dig med lång yrkeserfarenhet från branschen
* Erfarenhet och starkt personligt engagemang för lärande och utveckling av yrkeskunskap och yrkesidentitet inom Barn och fritid 
* God datavana, erfarenhet av vuxenutbildning, validering, undervisning av elever med annat modersmål än svenska och tidigare ledarskapsuppdrag är meriterande

Om Medlearn
Medlearn är en välrenommerad utbildningsanordnare inom yrkesutbildning som präglas av en nära koppling till yrkeslivet. Vi har verksamhet och medarbetarnätverk över hela landet och utvecklas ständigt och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är starka nyckelord. Vårt mål är att vara goda föredömen för varandra. Individanpassning präglar vår verksamhet vilket också innebär att du som medarbetare i samråd med din närmaste chef ges möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och dina karriärmöjligheter är stora. Medlearn ingår i Vård och omsorgscollege. Som nyanställd hos oss ingår du i vårt onboardningprogram vilket säkrar en trygg introduktion till arbetsplatsen och till dina arbetsuppgifter. Läs mer om vår verksamhet på www.medlearn.se

Ytterligare information 
Tjänsten är på deltidsanställning på 50%, visstid med eventuell möjlighet till förlängning.
Tillsättning sker enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag, dock senast den 2024-02-29. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Placeringsort: Huddinge

För frågor kring tjänsten, kontakta [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medlearn söker yrkeslärare inom vård och omsorg!

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Iris... Visa mer
Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se.Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

Medlearn är en viktig kompetenspartner för vård och omsorgsbranschen.

Varje år ger vi tusentals studerande utbildning inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och via löpande kompetensutvecklingsinsatser.  
 
Förfrågan på skräddarsydda utbildningsinsatser, både digitalt och på plats ökar och därför behöver vi bli fler. Vi söker en engagerad och inspirerande yrkeslärare med vårdbakgrund som vill vara med och påverka och bygga vårt företag vidare inom området.
 
Söker du ett arbete där du får vara kreativ och dela med dig av din och annan aktuell kunskap genom att arbeta i projektform?
Har du ett genuint intresse för yrkesutbildning, pedagogik och utveckling?
Vill du skapa och leverera kvalitativa kompetenshöjande pedagogiska utbildningar och projekt mot vård- och omsorgssektorn?
Då har du hittat precis rätt!
 
Varför ska jag välja Medlearn som arbetsgivare?
Medlearn är en välrenommerad utbildningsanordnare inom vård och omsorg som präglas av en nära koppling till yrkeslivet. Vi har verksamhet och medarbetarnätverk över hela landet, vi utvecklas ständigt och lägger därför stor vikt vid din kompetens och personlig lämplighet. Glädje, kreativitet, ansvarsförmåga, utveckling och samarbete är starka nyckelord. Vårt mål är att vara goda föredömen för varandra. Att möta kundens behov och krav präglar vår verksamhet vilket också innebär att du som medarbetare i samråd med din närmaste chef ges möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Vad är mina arbetsuppgifter? 
Du ansvarar för att utifrån våra avtal och aktuell projektplan producera, planera, genomföra och systematiskt kvalitetssäkra olika typer av utbildningsuppdrag.

Vem är du? 
* Du som söker är legitimerad/behörig yrkeslärare med vårdbakgrund och med bred yrkesmässig erfarenhet inom vården.
* Du har erfarenhet av och ett starkt personligt engagemang för lärande och utveckling av yrkeskunskap och yrkesidentitet inom branschen.
* Du har god datavana.
* Du är flexibel, kreativ, ansvarstagande och strukturerad.
* Du gillar att samverka och värdesätter goda relationer med kollegor och våra uppdragsgivare runt om i landet.
* Erfarenhet från likande uppdrag är meriterande


Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, med 6 månaders provanställning.
Arbeta kan ske från hemmet alternativt från närmaste företagskontor,
men resor ingår i tjänsten.
Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.
 

Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag. 
Sista ansäkningsdag 2023-10-04. 

För frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Minna Keveri: [email protected]
För frågor kring processen kontakta HR-avdelningen: [email protected]
 
Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Yrkeslärare VVS - KVA Beateberg

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb? Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmat... Visa mer
Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr och på 14 kriminalvårdsanstalter runt om i landet. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här söker vi

Vi söker dig som har branschcertifikat inom VVS eller flerårig dokumenterad erfarenhet från branschen för tjänst som yrkeslärare på vår utbildning på Kriminalvårdsanstalten Beateberg. Tillsammans med en kollega planerar och leder du utbildningen såväl praktiskt som teoretiskt.

För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och att vistas i den slutna miljö som arbete på kriminalvårdsanstalt innebär. Det är viktigt att du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att utbilda eller att leda arbete och har goda kunskaper inom yrket, teoretiskt och praktiskt. Lärarexamen är önskvärd och undervisningserfarenhet samt erfarenhet av arbete på kriminalvårdsanstalt är meriterande.

Din personlighet kännetecknas av en god samarbetsförmåga och en flexibilitet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med alla du möter i ditt arbete. Som utbildare ger du deltagarna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga med att ge deltagarna återkoppling på deras resultat. Kvalitet är ett viktigt ledord för dig.

För arbete på kriminalvårdsanstalt krävs utdrag ur belastningsregistret.

Övrig information

Tillträdesdag: Omgående
Placeringsort: Trångsund
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
Sista ansökningsdag: Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag då anställning kan ske innan sista ansökningsdag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Sinan Zakholy, 070-0431478

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Vikarierande yrkeslärare VVS - KVA Beateberg

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb? Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmat... Visa mer
Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr och på 14 kriminalvårdsanstalter runt om i landet. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här söker vi

Vi söker dig som har branschcertifikat inom VVS eller flerårig dokumenterad erfarenhet från branschen för ett timvikariat som yrkeslärare på vår utbildning på Kriminalvårdsanstalten Beateberg. Du hoppar in vid behov på enheten, såsom vid sjukdom och ledighet. Möjlighet till liknande roll hos våra andra skolor i närområdet. Ett bra tillfälle för dig som yrkesman att prova på lärarrollen.

För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och att vistas i den slutna miljö som arbete på kriminalvårdsanstalt innebär. Det är viktigt att du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att utbilda eller att leda arbete och har goda kunskaper inom yrket, teoretiskt och praktiskt. Lärarexamen är önskvärd och undervisningserfarenhet samt erfarenhet av arbete på kriminalvårdsanstalt är meriterande.

För arbete på kriminalvårdsanstalt krävs utdrag ur belastningsregistret.

Din personlighet kännetecknas av en god samarbetsförmåga och en flexibilitet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med alla du möter i ditt arbete. Som utbildare ger du deltagarna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga med att ge deltagarna återkoppling på deras resultat. Kvalitet är ett viktigt ledord för dig.

Övrig information

Tillträdesdag: Omgående
Placeringsort: Trångsund
Anställningsform: Visstid, timmar
Sista ansökningsdag: Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag då anställning kan ske innan sista ansökningsdag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Sinan Zakholy, 070-0431478

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Fordonslärare gymnasiesärskola

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Sågbäcksgymnasiet är en kommunal gymnasie- och gymnasiesärskola i Huddinge kommun. Vi utbildar våra elever företrädesvis inom olika yrkesprogram och introduktionsprogram. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetspla... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Sågbäcksgymnasiet är en kommunal gymnasie- och gymnasiesärskola i Huddinge kommun. Vi utbildar våra elever företrädesvis inom olika yrkesprogram och introduktionsprogram. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare samt samarbete med olika branscher. Vi har fina renoverade lokaler och eleverna får utveckla sina praktiska färdigheter i våra välutrustade kök och verkstäder.-

Arbetsuppgifter
Vi söker en yrkeslärare till fordonsprogrammet på vår gymnasiesärskola (anpassad gymnasieskola). Det kan även förekomma undervisning på det nationella fordonsprogrammet.

Vi vill att du har goda branschkunskaper i teori och praktik. Förutom praktisk och teoretisk undervisning ingår mentorskap och administrativa uppgifter.
Du ansvarar för planering och genomförande av undervisning i samarbete med övriga i arbetslaget.
Uppdraget innebär nära samarbete med övriga lärare och assistenter, samt kontakt med APL platser och vårdnadshavare.
I uppdraget ingår även anskaffning av APL-platser (arbetsplatsförlagt lärande)/praktikplatser samt att besöka eleverna och bedöma och dokumentera elevernas lärande på arbetsplatsen.
Tillsammans gör vi det möjligt för eleverna, programmet och skolan att utvecklas.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ungdomar, och som har varje elevs bästa i fokus.
Vi önskar att du har erfarenhet av undervisning på gymnasiesärskola och/eller av elever i behov av stöd.
Du har färdigheter i att undervisa i både teoretiska och praktiska moment samt utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ramen för en fordonsverkstad.
Som person är du trygg, empatisk, stabil och trivs med att samarbeta med andra.
Du är bra på att komma med idéer och du bidrar till ett gott arbetsklimat.
Vi ser även att du är flexibel och gillar att vara aktiv i ett utvecklingsarbete.
Du är lyhörd i din yrkesroll, kommunicerar på ett tydligt sätt, skapar engagemang och arbetar för att skapa delaktighet hos kollegor och elever.
Om du är utbildad yrkeslärare är det meriterande, men det är inte ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och viljan att arbeta med och för ungdomar.
B-körkort krävs.

Intervjuer sker löpande.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vikarierande yrkeslärare VVS - KVA Beateberg

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb? Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmat... Visa mer
Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr och på 14 kriminalvårdsanstalter runt om i landet. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här söker vi

Vi söker dig som har branschcertifikat inom VVS eller flerårig dokumenterad erfarenhet från branschen för ett timvikariat som yrkeslärare på vår utbildning på Kriminalvårdsanstalten Beateberg. Du hoppar in vid behov på enheten, såsom vid sjukdom och ledighet. Möjlighet till liknande roll hos våra andra skolor i närområdet. Ett bra tillfälle för dig som yrkesman att prova på lärarrollen.

För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och att vistas i den slutna miljö som arbete på kriminalvårdsanstalt innebär. Det är viktigt att du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att utbilda eller att leda arbete och har goda kunskaper inom yrket, teoretiskt och praktiskt. Lärarexamen är önskvärd och undervisningserfarenhet samt erfarenhet av arbete på kriminalvårdsanstalt är meriterande.

För arbete på kriminalvårdsanstalt krävs utdrag ur belastningsregistret.

Din personlighet kännetecknas av en god samarbetsförmåga och en flexibilitet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med alla du möter i ditt arbete. Som utbildare ger du deltagarna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga med att ge deltagarna återkoppling på deras resultat. Kvalitet är ett viktigt ledord för dig.

Övrig information

Tillträdesdag: Omgående
Placeringsort: Trångsund
Anställningsform: Visstid, timmar
Sista ansökningsdag: Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag då anställning kan ske innan sista ansökningsdag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Sinan Zakholy, 070-0431478

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Yrkeslärare inom Barn och fritid

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Sågbäcksgymnasiet är en kommunal gymnasie- och gymnasiesärskola i Huddinge kommun. Vi utbildar våra elever företrädesvis inom olika yrkesprogram och introduktionsprogram. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsp... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Sågbäcksgymnasiet är en kommunal gymnasie- och gymnasiesärskola i Huddinge kommun.
Vi utbildar våra elever företrädesvis inom olika yrkesprogram och introduktionsprogram.
Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare samt ett nära samarbete med olika branscher.
Vi har fina renoverade lokaler där eleverna får utveckla sina praktiska färdigheter i våra
välutrustade kök och verkstäder.


-

Arbetsuppgifter
Vi söker en passionerad yrkeslärare för undervisning på 50%, i kurser inom ämnet Pedagogik samt Fritid och friskvårdsverksamheter, för att inspirera och utbilda framtidens ledare inom barnomsorg och fritidsverksamheter.
Du kommer att ha en viktig roll i att utveckla våra elevers kunskaper, färdigheter och professionella kompetenser så att de kan bli framgångsrika och engagerade inom sitt yrke.
Du ansvarar för att på ett professionellt sätt planera, genomföra och utvärdera din undervisning utifrån gällande styrdokument. Arbetet sker såväl enskilt som i samarbete med andra kollegor och arbetslag. Du anpassar undervisningen efter elevernas behov och använder dig av en varierad undervisning. Du kommer ingå i ett arbetslag där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas i ett kollegialt lärande. Som lärare på Sågbäcksgymnasiet är du en viktig person i elevernas vardag. Förutom ovanstående så ingår det att ta del av och bidra till övrigt gemensamt utvecklingsarbete på skolan, samt att vara en aktiv vuxen under skoldagen. I tjänsten ingår även mentorskap.

Din profil
Du är en naturlig ledare i klassrummet. Du står för en professionell relation till alla elever och vet att ett tryggt och lugnt klassrum där starka relationer är väletablerade också leder till högre kunskapsnivåer. Vi tror på ett tydligt ledarskap och tydliga spelregler i kombination med en stark omsorg om varje individ. Med hjälp av din energi, lyhördhet och uthållighet har du lätt för att engagera och skapa delaktighet mot gemensamt satta mål. Vi vill att du, precis som vi, anser det viktigt att alla elever ska kunna utvecklas kunskapsmässigt och socialt utifrån sina egna förutsättningar. Det är viktigt att du är van vid att arbeta självständigt och lösningsfokuserat samt har ett positivt driv. Du ska vara flexibel, kommunikativ och strukturerad och du förväntas att delta aktivt i arbetslagets gemensamma arbete. Vi förutsätter också att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är behörig, legitimerad yrkeslärare inom Barn och fritidsprogrammet.
Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Fordonslärare gymnasiesärskola

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Sågbäcksgymnasiet är en kommunal gymnasie- och gymnasiesärskola i Huddinge kommun. Vi utbildar våra elever företrädesvis inom olika yrkesprogram och introduktionsprogram. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetspla... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Sågbäcksgymnasiet är en kommunal gymnasie- och gymnasiesärskola i Huddinge kommun. Vi utbildar våra elever företrädesvis inom olika yrkesprogram och introduktionsprogram. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med engagerade och kunniga medarbetare samt samarbete med olika branscher. Vi har fina renoverade lokaler och eleverna får utveckla sina praktiska färdigheter i våra välutrustade kök och verkstäder.-

Arbetsuppgifter
Vi söker en yrkeslärare till fordonsprogrammet på vår gymnasiesärskola (anpassad gymnasieskola). Det kan även förekomma undervisning på det nationella fordonsprogrammet.

Vi vill att du har goda branschkunskaper i teori och praktik. Förutom praktisk och teoretisk undervisning ingår mentorskap och administrativa uppgifter.
Du ansvarar för planering och genomförande av undervisning i samarbete med övriga i arbetslaget.
Uppdraget innebär nära samarbete med övriga lärare och assistenter, samt kontakt med APL platser och vårdnadshavare.
I uppdraget ingår även anskaffning av APL-platser (arbetsplatsförlagt lärande)/praktikplatser samt att besöka eleverna och bedöma och dokumentera elevernas lärande på arbetsplatsen.
Tillsammans gör vi det möjligt för eleverna, programmet och skolan att utvecklas.

Din profil
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ungdomar, och som har varje elevs bästa i fokus.
Vi önskar att du har erfarenhet av undervisning på gymnasiesärskola och/eller av elever i behov av stöd.
Du har färdigheter i att undervisa i både teoretiska och praktiska moment samt utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ramen för en fordonsverkstad.
Som person är du trygg, empatisk, stabil och trivs med att samarbeta med andra.
Du är bra på att komma med idéer och du bidrar till ett gott arbetsklimat.
Vi ser även att du är flexibel och gillar att vara aktiv i ett utvecklingsarbete.
Du är lyhörd i din yrkesroll, kommunicerar på ett tydligt sätt, skapar engagemang och arbetar för att skapa delaktighet hos kollegor och elever.
Om du är utbildad yrkeslärare är det meriterande, men det är inte ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och viljan att arbeta med och för ungdomar.
B-körkort krävs.

Intervjuer sker löpande.

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vikarierande yrkeslärare VVS - KVA Beateberg

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb? Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmat... Visa mer
Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr och på 14 kriminalvårdsanstalter runt om i landet. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här söker vi

Vi söker dig som har branschcertifikat inom VVS eller flerårig dokumenterad erfarenhet från branschen för ett timvikariat som yrkeslärare på vår utbildning på Kriminalvårdsanstalten Beateberg. Du hoppar in vid behov på enheten, såsom vid sjukdom och ledighet. Möjlighet till liknande roll hos våra andra skolor i närområdet. Ett bra tillfälle för dig som yrkesman att prova på lärarrollen.

För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och att vistas i den slutna miljö som arbete på kriminalvårdsanstalt innebär. Det är viktigt att du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att utbilda eller att leda arbete och har goda kunskaper inom yrket, teoretiskt och praktiskt. Lärarexamen är önskvärd och undervisningserfarenhet samt erfarenhet av arbete på kriminalvårdsanstalt är meriterande.

För arbete på kriminalvårdsanstalt krävs utdrag ur belastningsregistret.

Din personlighet kännetecknas av en god samarbetsförmåga och en flexibilitet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med alla du möter i ditt arbete. Som utbildare ger du deltagarna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga med att ge deltagarna återkoppling på deras resultat. Kvalitet är ett viktigt ledord för dig.

Övrig information

Tillträdesdag: Omgående
Placeringsort: Trångsund
Anställningsform: Visstid, timmar
Sista ansökningsdag: Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag då anställning kan ske innan sista ansökningsdag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Sinan Zakholy, 070-0431478

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Vårdlärare till Vux Huddinge

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Vux Huddinge är en av Stockholm läns största kommunala vuxenutbildare. Lokalerna är ljusa och fräscha och belägna vid Huddinge centrum, i direkt anslutning till pendeltåg och bussar och endast 15 minuters resväg ... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen
Vux Huddinge är en av Stockholm läns största kommunala vuxenutbildare. Lokalerna är ljusa och fräscha och belägna vid Huddinge centrum, i direkt anslutning till pendeltåg och bussar och endast 15 minuters resväg från centrala Stockholm. Vux Huddinge erbjuder bland annat kurser i svenska för invandrare, grundläggande- och gymnasiala kurser, yrkesutbildningar och yrkeshögskoleutbildningar. Vux Huddinge leds av en rektor, två biträdande rektorer och en administrativ chef och har en personalstyrka på drygt 50 stycken medarbetare. Skolan är mycket omtyckt och får höga resultat i länets elev- och medarbetarenkäter.

-

Arbetsuppgifter
Du ska vara med och bygga vidare på en relativt nystartad yrkesutbildning med inriktning undersköterska. Vux Huddinge söker dig som har erfarenhet, är legitimerad yrkeslärare inom vård och omsorg och vill vara med att utveckla utbildningen tillsammans med oss på Vux Huddinge. Krav är att också ha utbildning och yrkeserfarenhet som sjuksköterska eller undersköterska. Du kommer att behöva kunna validera eleverna. Du kommer att arbeta tillsammans i klassrummet med legitimerade sva-lärare. Tillsammans med övriga i arbetslaget kommer du också ha ansvar för APL (arbetsplatsförlagt lärande).

Din profil
Tjänsten förutsätter att du har förmåga att arbeta både självständigt och i arbetslag, tillsammans med kollegor och externa parter. Du har hög social kompetens, är engagerad, strukturerad och delar med dig av idéer och kunnande. Vi arbetar med plattformen Google Suite (Classroom) och har ett formativt arbetssätt. Du ska ha IT-vana.
- Yrkeslärarlegitimation med behörighet att undervisa i vårdämnen - yrkeserfarenhet och erfarenhet av vuxenutbildning - kunskap om validering - erfarenhet av att anpassa undervisning för elever i behov av särskilt stöd och/eller annat modersmål än svenska - god kunskap om och erfarenhet av att arbeta med digitala arbetsverktyg - hög kommunikativ förmåga -social kompetens - god samarbetsförmåga där elevens behov alltid är i fokus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker kontinuerligt under ansökningsperioden.


Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson
För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vikarierande yrkeslärare VVS

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb? Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmat... Visa mer
Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr och på 14 kriminalvårdsanstalter runt om i landet. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här söker vi

Vi söker dig som har branschcertifikat inom VVS eller flerårig dokumenterad erfarenhet från branschen för ett initialt två månader långt vikariat som yrkeslärare på vår utbildning på Kriminalvårdsanstalten Beateberg. Ett bra tillfälle för dig som yrkesman att prova på lärarrollen. Därefter finns möjlighet att fortsatt hoppa in vid behov på enheten, såsom vid sjukdom och ledighet, samt hos våra andra skolor i närområdet.

För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och att vistas i den slutna miljö som arbete på kriminalvårdsanstalt innebär. Det är viktigt att du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att utbilda eller att leda arbete och har goda kunskaper inom yrket, teoretiskt och praktiskt. Lärarexamen är önskvärd och undervisningserfarenhet samt erfarenhet av arbete på kriminalvårdsanstalt är meriterande.

För arbete på kriminalvårdsanstalt krävs utdrag ur belastningsregistret.

Din personlighet kännetecknas av en god samarbetsförmåga och en flexibilitet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med alla du möter i ditt arbete. Som utbildare ger du deltagarna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga med att ge deltagarna återkoppling på deras resultat. Kvalitet är ett viktigt ledord för dig.

Övrig information

Tillträdesdag: Omgående
Placeringsort: Trångsund
Anställningsform: Visstid, timmar
Sista ansökningsdag: Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag då anställning kan ske innan sista ansökningsdag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Johan Nyberg, 010-1421544, [email protected]

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Yrkeslärare VVS - KVA Beateberg

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb? Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmat... Visa mer
Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med branscher och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr och på 14 kriminalvårdsanstalter runt om i landet. Movant utvecklar även utbildningsmaterial och digitala utbildningskoncept riktade mot företag och branscher.

Movant är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Det här erbjuder vi dig

Hos oss på Movant erbjuder vi våra lärare att läsa till yrkeslärarexamen parallellt med arbetet. Under studietiden finns även tillgång till handledare som hjälper till med planering av studierna, korrekturläsning och skrivhandledning.

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Genom förmånswebben har du möjlighet till oberoende pensionsrådgivning, en mängd rabatter hos välkända varumärken och möjlighet att göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter. Du får också ett årligt friskvårdsbidrag.

Det här söker vi

Vi söker dig som har branschcertifikat, flerårig dokumenterad yrkeserfarenhet från branschen eller är behörig yrkeslärare inom VVS. Du kommer tillsammans med en kollega att utbilda våra deltagare till VVS-montörer, såväl praktiskt som teoretiskt

För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och att vistas i den slutna miljö som arbete på kriminalvårdsanstalt innebär. Det är viktigt att du har förmåga och vilja att utveckla människor genom att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att utbilda eller att leda arbete och har goda kunskaper inom yrket, teoretiskt och praktiskt. Lärarexamen är önskvärd och undervisningserfarenhet samt erfarenhet av arbete på kriminalvårdsanstalt är meriterande.

För arbete på kriminalvårdsanstalt krävs utdrag ur belastningsregistret.

Din personlighet kännetecknas av en god samarbetsförmåga och en flexibilitet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med alla du möter i ditt arbete. Som utbildare ger du deltagarna en stark tro på sin förmåga för att tillsammans nå individuella och gemensamma mål. Du verkar för ett lärande och innovativt klimat och är noga med att ge deltagarna återkoppling på deras resultat. Kvalitet är ett viktigt ledord för dig.

Övrig information

Tillträdesdag: Omgående
Placeringsort: Trångsund
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 månader
Sista ansökningsdag: Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag då anställning kan ske innan sista ansökningsdag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med enhetschef Sinan Zakholy, 070 - 043 14 78, [email protected]

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Yrkeslärare el- och IT-ämnen

NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i. Läs mer om våra 29 skolor på www.ntigym... Visa mer
NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i.

Läs mer om våra 29 skolor på www.ntigymnasiet.se.

NTI Södertörn - din nya arbetsplats? Vi är en attraktiv skola mitt i Flemingsberg med en omgivning utöver det vanliga, hela tre lärosäten, Karolinska institutet, KTH Flemingsberg samt Södertörns högskola är grannar med oss! Vi har tre nationella program: Teknikprogrammet, El- och energiprogrammet samt Estetiska programmet, alla med fokus på modern teknologi. Dessutom erbjuder vi Yrkesintroduktion med riktning mot vårt El- och energiprogram samt möjlighet att bli gymnasieingenjör - TE4 är ett påbyggnadsår efter elevernas tre år hos oss. VI har helhetsperspektivet när det gäller dessa utbildningar och drygt 230 elever finns på skolan. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig!

Vi söker nu två lärare som är behöriga att undervisa i någon/några av följande ämnen:

• Programmering
• Tillämpad programmering
• Matematik
• Elektronik och mikrodatorteknik
• Elektromekanik
• Mekatronik
• Nätverksteknologier
• Kommunikationsnät
• Nätverksteknik

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

NTI Gymnasiet växer tillsammans med IT-branschen därför söker vi dig som har kompetens att vara med och leda och navigera i en digitaliserad undervisningssituation. Vår ambition är att vara ledande inom TECH, SCIENCE, IT och DESIGN, därför söker vi dig som brinner för dessa ämnen. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Meriterande är lärarexamen och tillhörande lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ovanstående kurser.

FRAMTIDENS INNOVATIONER BÖRJAR HÄR! Vi ser fram mot att läsa din ansökan.

Övrigt

Tjänsten är fast tjänst på 100% med med start höstterminen 2023 eller enligt överenskommelse Visa mindre

Vikarierande vårdlärare sökes till södra Stockholm

Vårdkuriren söker en vikarierande vårdlärare till en skola i södra Stockholm! Uppdraget med start omgående och sträcker sig framtill 22 oktober Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för en vårdlärare på skola. Arbetstider: Tjänstgöringsgrad är 50% Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig: En hängiven och dedikerad konsultchef som arbetar för att du som konsult ska trivas så bra som möjligt hos oss. En hög och konkurrenskraftig ersättning. Möjlighet att sj... Visa mer
Vårdkuriren söker en vikarierande vårdlärare till en skola i södra Stockholm!
Uppdraget med start omgående och sträcker sig framtill 22 oktober
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för en vårdlärare på skola.
Arbetstider:
Tjänstgöringsgrad är 50%
Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:
En hängiven och dedikerad konsultchef som arbetar för att du som konsult ska trivas så bra som möjligt hos oss.
En hög och konkurrenskraftig ersättning.
Möjlighet att själv planera upplägget för ditt schema.
Större frihet att styra över jobb och fritid.Kvalifikationer
Är färdigutbildad vård och omsorgs lärare.
Arbetat som lärare minst 1 år med inriktning vård
Utan svårigheter kunna tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och elever.
Tidigare erfarenhet av undervisning är ett krav.Personliga egenskaper
God social energi för samarbeten med övriga arbetskollegor samt god initiativförmåga för självständigt arbete.
Intention att hålla en positiv inställning och att vara en van kreativ problemlösare.
Ett gediget intresse av att få mer erfarenhet och utveckla din egna kompetens som vårdlärare
Förmåga att arbeta strukturerat och med fokus på patientsäkerhet i din roll som vårdlärareOmfattning
100%
Sista ansökningsdag
Så snart som möjligt
Varmt välkommen in med din ansökan till oss och tveka inte på att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!
Kontaktperson
Vårdkuriren
Victoria M
Head of Recruitment
Mobil: +46 70 916 09 10
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Timanställd Lärare i IT/El ämnen till NTI Gymnasiet

NTI Gymnasiet i Södertörn är en attraktiv skola med 3 starka program och drygt 250 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig. Vi söker nu en lärare i IT ämnen Det här erbjuder vi dig Som lärare ho... Visa mer
NTI Gymnasiet i Södertörn är en attraktiv skola med 3 starka program och drygt 250 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

Vi söker nu en lärare i IT ämnen

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss kommer att undervisa i de olika elämnena . Du har stor möjlighet att påverka och utveckla din egen undervisning och genom kollegialt lärande och arbete i lärteam bidra till hela skolans utveckling. I läraruppdraget ingår det även mentorskap för en grupp elever.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Vi erbjuder våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner.

Det här söker vi

Vi söker dig som har erfarenhet från IT branschen, gärna behörig att undervisa på gymnasienivå samt har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever och är van att ha föräldrakontakter. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.

Övrigt

Tjänsten är en timanställning med start löpande. Placeringsort är Flemingsberg
Har du frågor, kontakta gärna rektor Anette Bjärås, 072-5034367 eller Jonas Björk tel 08-556 408 56 .

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Vi söker en lärare till vår barn- och fritidsutbildning i Huddinge!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorg, barn- och fritid, yrkesväktarutbildning, hotell och turism, försäljning och service, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurs... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorg, barn- och fritid, yrkesväktarutbildning, hotell och turism, försäljning och service, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.
Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!
Uppdraget är på heltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum och på distans även fjärrundervisning kan komma att bli aktuellt. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner, de avtal vi har med huvudmännen samt våra interna riktlinjer, rutiner och policys. Administrativa uppgifter som hör till uppdraget så som för- och efterarbete i kursen ingår. Anskaffning och uppföljning av APL-platser ingår också i tjänsten.
Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet samt förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skolverksamhet är det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.
Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete, validering samt digitalt lärande är meriterande. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Du har en lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i barn- och fritidsutbildningen på gymnasialnivå samt meriterat om du även är behörig att undervisa inom vård och omsorg. Vidare ser vi gärna att du är HLR-instruktör för S-HLR och/eller Barn-HLR. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Itslearning och Sharepoint är det ett plus.
Inom vårt verksamhetsområde i Stockholm har MoA Lärcentrum flera skolor. Arbetet kan därför förläggas till olika platser.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid: Heltid mån-fre
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader)
Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning (MoA Lärcentrum har kollektivavtal)
Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected]
Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten. Telefonsamtal undanbedes vänligt men bestämt då möjlighet till frågeställning ges vid en eventuell rekryteringsprocess!
Ansök senast 2022-12-16
Kontaktperson: Daniela Bethgabriel, Rektor
Adress: Huddinge Stationsväg 5, 141 35 Huddinge Visa mindre

Ellärare på gymnasiet sökes

Yrkesgymnasiet i Huddinge söker el-lärare. Vi söker dig som är elektriker och gillar arbeta med ungdomar. Som el-lärare utbildar du ungdomar på gymnasiet för att de ska bli elektriker. I tjänsten ingår viss undervisning och att vara klassföreståndare/mentor för el-elever. Du kommer också besöka elever på deras praktikplatser. Arbetet innebär på riktigt frihet under ansvar och du kommer vara ledig på sommarlov, jullov, sportlov och några dagar på höstlovet... Visa mer
Yrkesgymnasiet i Huddinge söker el-lärare. Vi söker dig som är elektriker och gillar arbeta med ungdomar.
Som el-lärare utbildar du ungdomar på gymnasiet för att de ska bli elektriker. I tjänsten ingår viss undervisning och att vara klassföreståndare/mentor för el-elever. Du kommer också besöka elever på deras praktikplatser.
Arbetet innebär på riktigt frihet under ansvar och du kommer vara ledig på sommarlov, jullov, sportlov och några dagar på höstlovet.
Är du intresserad så tveka inte att söka eller höra av dig med frågor. Visa mindre

Medlearn söker en vård- och omsorgslärare i Flemingsberg!

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Iris... Visa mer
Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se.Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

.

Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar med tydligt fokus på kvalité! Vi söker nu en ny kollega till vår verksamhet i Flemingsberg som vill vara med och bidra till Medlearns utbildningsinsatser!

Dina arbetsuppgifter 
Vi söker nu en yrkeslärare till vår vård- och omsorgsutbildning i Flemingsberg. Tjänsten innebär att arbeta med klassrum- och distansundervisning samt utveckling av dessa studieformer. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av undervisning i flexibla lärmiljöer. Du arbetar med lektionsplanering, bedömning och betygsättning samt att du handleder eleverna utifrån dennes studieplan. Du får möjlighet att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Medlearns verksamhet. 

Din profil 
* Legitimerad vård- och omsorgslärare/yrkeslärare
* Yrkeserfarenhet inom vård och omsorg.
* Erfarenhet av att utbilda inom vård och omsorg

Skola och vård utvecklas ständigt, därför behöver även våra utbildningar göra det. Vi söker dig som är intresserad av elevens lärande, analys av eget arbete och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder. 

Vårt erbjudande 
Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt, vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget, samt ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60-100%. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Vid frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef på [email protected] eller 0765266911.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en lärare till vår Vård-och omsorgsutbildning i Huddinge!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan me... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.
Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!
Uppdraget är på deltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum även fjärrundervisning kan komma att bli aktuellt samt på distans främst i vård- och omsorgsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner och avtalen med våra huvudmän samt våra interna riktlinjer, rutiner och policys. Administrativa uppgifter som hör till uppdraget så som för- och efterarbete i kursen ingår. Anskaffning och uppföljning av APL-platser samt APL-besök ingår också i tjänsten.
Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skolverksamhet är det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.
Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Vi ser att du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i vård- och omsorgsprogrammet samt meriterat om du även är behörig att undervisa i samhällskunskap. Är du legitimerad sjuksköterska är det något vi ser positivt på. Vidare ser vi gärna att du är HLR-instruktör för S-HLR och/eller Barn-HLR. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Sharepoint och Itslearning är det ett plus.
Inom vårt verksamhetsområde i Stockholm har MoA Lärcentrum flera skolor. Arbetet kan därför förläggas till olika platser.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid: Deltid enligt överenskommelse med utökad möjlighet framåt
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader)
Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning (MoA Lärcentrum har kollektivavtal)
Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected]
Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten. Telefonsamtal undanbedes vänligt men bestämt då möjlighet till frågeställning ges vid en eventuell rekryteringsprocess!
Ansök senast 2021-09-30
Kontaktperson: Daniela Bethgabriel, Rektor
Mail: [email protected]
Adress: Huddinge Stationsväg 5, 141 35 Huddinge Visa mindre

Lärare till vår Vård- och omsorgsutbildning i Huddinge

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan me... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.
Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!
Uppdraget är på heltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum även fjärrundervisning kan komma att bli aktuellt samt på distans främst i vård- och omsorgsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner och avtalen med våra huvudmän samt våra interna riktlinjer, rutiner och policys. Administrativa uppgifter som hör till uppdraget så som för- och efterarbete i kursen ingår. Anskaffning och uppföljning av APL-platser samt APL-besök ingår också i tjänsten.
Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skolverksamhet är det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.
Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Vi ser att du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i vård- och omsorgsprogrammet samt meriterat om du även är behörig att undervisa i samhällskunskap. Är du legitimerad sjuksköterska är det något vi ser positivt på. Vidare ser vi gärna att du är HLR-instruktör för S-HLR och/eller Barn-HLR. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Sharepoint och Itslearning är det ett plus.
Inom vårt verksamhetsområde i Stockholm har MoA Lärcentrum flera skolor. Arbetet kan därför förläggas till olika platser.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid: Heltid mån-fre
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader)
Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning (MoA Lärcentrum har kollektivavtal)
Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected]
Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten. Telefonsamtal undanbedes vänligt men bestämt då möjlighet till frågeställning ges vid en eventuell rekryteringsprocess!
Ansök senast 2021-02-28
Kontaktperson: Daniela Bethgabriel, Rektor
Mail: [email protected]
Adress: Huddinge Stationsväg 5, 141 35 Huddinge Visa mindre

Lärare till vår Barn och fritidsutbildning i Huddinge

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan me... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.
Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!
Uppdraget är på heltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum och på distans även fjärrundervisning kan komma att bli aktuellt. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner, de avtal vi har med huvudmännen samt våra interna riktlinjer, rutiner och policys. Administrativa uppgifter som hör till uppdraget så som för- och efterarbete i kursen ingår. Anskaffning och uppföljning av APL-platser ingår också i tjänsten.
Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skolverksamhet är det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.
Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete, validering samt digitalt lärande är meriterande. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Vi ser att du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i barn- och fritidsprogrammet på gymnasialnivå samt meriterat om du även är behörig att undervisa i samhällskunskap. Vidare ser vi gärna att du är HLR-instruktör för S-HLR och/eller Barn-HLR. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Itslearning och Sharepoint är det ett plus.
Inom vårt verksamhetsområde i Stockholm har MoA Lärcentrum flera skolor. Arbetet kan därför förläggas till olika platser.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid: Heltid mån-fre
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader)
Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning (MoA Lärcentrum har kollektivavtal)
Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected]
Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten. Telefonsamtal undanbedes vänligt men bestämt då möjlighet till frågeställning ges vid en eventuell rekryteringsprocess!
Ansök senast 2021-02-28
Kontaktperson: Daniela Bethgabriel, Rektor
Mail: [email protected]
Adress: Huddinge Stationsväg 5, 141 35 Huddinge Visa mindre

Medlearn söker en vård- och omsorgslärare i Flemingsberg!

Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Iris... Visa mer
Medlearn tillhandahåller kompetens och arbetskraft inom den livsviktiga sektorn hälsa, vård och omsorg. Medlearn är en av landets ledande utbildningsaktörer inom området. Varje år får tusentals studerande utbildning på olika nivåer inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och som kompetensutveckling. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se.Medlearn erbjuder kunskap som förändrar liv. Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar och ett tydligt fokus på kvalitet.

.

Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar med tydligt fokus på kvalité! Vi söker nu en ny kollega till vår verksamhet i Flemingsberg som vill vara med och bidra till Medlearns utbildningsinsatser!

Dina arbetsuppgifter 
Vi söker nu en yrkeslärare till vår vård- och omsorgsutbildning i Flemingsberg. Tjänsten innebär att arbeta med klassrum- och distansundervisning samt utveckling av dessa studieformer. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av undervisning i flexibla lärmiljöer. Du arbetar med lektionsplanering, bedömning och betygsättning samt att du handleder eleverna utifrån dennes studieplan. Du får möjlighet att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Medlearns verksamhet. 

Din profil 
* Legitimerad vård- och omsorgslärare/yrkeslärare
* Yrkeserfarenhet inom vård och omsorg.
* Erfarenhet av att utbilda inom vård och omsorg

Skola och vård utvecklas ständigt, därför behöver även våra utbildningar göra det. Vi söker dig som är intresserad av elevens lärande, analys av eget arbete och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder. 

Vårt erbjudande 
Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt, vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget, samt ge våra elever de bästa förutsättningarna att nå så långt som möjligt i sina studier. Våra verksamheter har en gemensam värdegrund. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60-100%. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2021-03-01.

Vid frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef på [email protected] eller 0765266911.

Vid frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR-avdelningen på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

MoA söker lärare till Barn och fritidsprogrammet i Huddinge & Solna

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan me... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.
Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!
Uppdraget är på heltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum och på distans. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner samt våra interna riktlinjer, rutiner och policys. Anskaffning och uppföljning av APL-platser ingår också i tjänsten.
Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skolverksamhet är det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.
Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete, validering samt digitalt lärande är meriterande. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Vi ser att du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i barn- och fritidsprogrammet på gymnasialnivå. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Itslearning och Sharepoint är det ett plus.
Inom vårt verksamhetsområde i Stockholm har MoA Lärcentrum flera skolor. Arbetet kan därför förläggas till olika platser. #jobbjustnu


Tillträde: Enligt överenskommelse och omgående
Arbetstid: Heltid mån-fre
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på 6 månader)
Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning (MoA Lärcentrum har kollektivavtal med Almega)
Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected]
Telefonsamtal undanbes vänligt men bestämt då möjlighet till frågeställning ges under en eventuell intervju. Intervjuer och urval sker löpande då tillträde önskas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Ansök senast 2020-11-31
Kontaktperson: Daniela Bethgabriel, Verksamhetschef
Mail: [email protected]
Adress: Patron Pehrs väg 3, 141 35 Huddinge Visa mindre

Vi söker en lärare till Barn och fritidsprogrammet i Stockholm

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan me... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.
Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!
Uppdraget är på heltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum och på distans även fjärrundervisning kan komma att bli aktuellt. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner, de avtal vi har med huvudmännen samt våra interna riktlinjer, rutiner och policys. Administrativa uppgifter som hör till uppdraget så som för- och efterarbete i kursen ingår. Anskaffning och uppföljning av APL-platser ingår också i tjänsten.
Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skolverksamhet är det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.
Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete, validering samt digitalt lärande är meriterande. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Vi ser att du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i barn- och fritidsprogrammet på gymnasialnivå. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Itslearning och Sharepoint är det ett plus.
Inom vårt verksamhetsområde i Stockholm har MoA Lärcentrum flera skolor. Arbetet kan därför förläggas till olika platser.
Tillträde: Enligt överenskommelse och omgående
Arbetstid: Heltid mån-fre
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på 6 månader)
Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning (MoA Lärcentrum har kollektivavtal med Almega)
Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected]
Telefonsamtal undanbes vänligt men bestämt då möjlighet till frågeställning ges under en eventuell intervju. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Ansök senast 2020-11-30
Kontaktperson: Daniela Bethgabriel, Rektor
Mail: [email protected]
Adress: Patron Pehrs väg 3, 141 35 Huddinge Visa mindre

Vi söker en lärare till Vård-och omsorgsprogrammet i Stockholm

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan me... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.
Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!
Uppdraget är på heltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum även fjärrundervisning kan komma att bli aktuellt samt på distans främst i vård- och omsorgsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner och avtalen med våra huvudmän samt våra interna riktlinjer, rutiner och policys. Administrativa uppgifter som hör till uppdraget så som för- och efterarbete i kursen ingår. Anskaffning och uppföljning av APL-platser samt APL-besök ingår också i tjänsten.
Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skolverksamhet är det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.
Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Vi ser att du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i vård- och omsorgsprogrammet. Är du legitimerad sjuksköterska är det något vi ser positivt på. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Sharepoint och Itslearning är det ett plus.
Inom vårt verksamhetsområde i Stockholm har MoA Lärcentrum flera skolor. Arbetet kan därför förläggas till olika platser.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid: Heltid mån-fre
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader)
Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning (MoA Lärcentrum har kollektivavtal)
Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected]
Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten. Telefonsamtal undanbedes vänligt men bestämt då möjlighet till frågeställning ges vid en eventuell rekryteringsprocess!
Ansök senast 2020-11-30
Kontaktperson: Daniela Bethgabriel, Rektor
Mail: [email protected]
Adress: Huddinge Konferenscenter AB, Patron Pehrs väg 3 – 5, 141 35 Huddinge Visa mindre

MoA söker lärare till Barn och fritidsprogrammet i Huddinge & Solna

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan me... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.
Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!
Uppdraget är på heltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum och på distans. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner samt våra interna riktlinjer, rutiner och policys. Anskaffning och uppföljning av APL-platser ingår också i tjänsten.
Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skolverksamhet är det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.
Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete, validering samt digitalt lärande är meriterande. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Vi ser att du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i barn- och fritidsprogrammet på gymnasialnivå. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Itslearning och Sharepoint är det ett plus.
Inom vårt verksamhetsområde i Stockholm har MoA Lärcentrum flera skolor. Arbetet kan därför förläggas till olika platser. #jobbjustnu


Tillträde: Enligt överenskommelse och omgående
Arbetstid: Heltid mån-fre
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på 6 månader)
Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning (MoA Lärcentrum har kollektivavtal med Almega)
Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected]
Telefonsamtal undanbes vänligt men bestämt då möjlighet till frågeställning ges under en eventuell intervju. Intervjuer och urval sker löpande då tillträde önskas omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Ansök senast 2020-05-31
Kontaktperson: Daniela Bethgabriel, Verksamhetschef
Mail: [email protected]
Adress: Patron Pehrs väg 3, 141 35 Huddinge Visa mindre

Lärare i nätverksämnen på EL programmet

NTI Gymnasiet har tre olika profiler inriktade mot tech, vetenskap samt handel och ekonomi. Gemensamt för alla profiler är att de ger våra elever kunskaper i ny teknik och digital spetskompetens. Vi ska ligga i teknikens framkant, därför präglas vår skolmiljö av digitaliserad pedagogik med makerspaces och VR/AR-labb. Dessutom ingår programmering och entreprenörskap på alla program, såväl som möjligheten att bli certifierad i branschverktyg. Framtidens inn... Visa mer
NTI Gymnasiet har tre olika profiler inriktade mot tech, vetenskap samt handel och ekonomi. Gemensamt för alla profiler är att de ger våra elever kunskaper i ny teknik och digital spetskompetens. Vi ska ligga i teknikens framkant, därför präglas vår skolmiljö av digitaliserad pedagogik med makerspaces och VR/AR-labb. Dessutom ingår programmering och entreprenörskap på alla program, såväl som möjligheten att bli certifierad i branschverktyg.

Framtidens innovationer börjar på NTI Gymnasiet. Läs mer om våra 28 skolor på ntigymnasiet.se. 

NTI Gymnasiet  Södertörn  är en attraktiv skola med 4 starka program och drygt 250 elever.Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.

P.g.a. högt söktryck söker vi nu en lärare i yrkesämnena för el- och energiprogrammet med inriktning dator och kommunikationsteknik.

Det här erbjuder vi dig

Som lärare hos oss kommer du att undervisa i olika nätverkskurser. Du jobbar idag som nätverkstekniker eller som lärare.

Som medarbetare hos oss blir du en del av en väl fungerande personalgrupp som kännetecknas av arbetsglädje, kreativitet och professionalitet.

Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling.

Det här söker vi

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba med nätverk och skulle vilja undervisa  på gymnasienivå. Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov och kan variera din undervisning. Vidare har du lätt att skapa förtroende med elever. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper, strävar efter att alltid utveckla din undervisning och delta i det kollegiala lärandet.Certifieringar såsom CCNA eller CCNP är meriterande, liksom kunskaper inom Linux eller Windows server.

Övrigt

Tjänsten är en deltids till heltidsanställning. Placeringsort är  Flemingsberg.
Har du frågor, kontakta gärna rektor Anette Bjärås, 072-5034367 eller biträdande rektor Edvard Panes, 0735767766 med ansvar för IT programmet.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se. Visa mindre

Lärare till Vård-och omsorgsprogrammet i Stockholm!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan me... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.
Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!
Uppdraget är på heltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum och på distans främst i vård- och omsorgsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner samt våra interna riktlinjer, rutiner och policys. Administrativa uppgifter som hör till uppdraget så som för- och efterarbete i kursen ingår. Anskaffning och uppföljning av APL-platser samt APL-besök ingår också i tjänsten.
Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skolverksamhet är det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.
Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Vi ser att du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i vård- och omsorgsprogrammet. Är du legitimerad sjuksköterska är det något vi ser positivt på. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Sharepoint och Itslearning är det ett plus.
Inom vårt verksamhetsområde i Stockholm har MoA Lärcentrum flera skolor. Arbetet kan därför förläggas till olika platser.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid: Heltid mån-fre
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader)
Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning (MoA Lärcentrum har kollektivavtal)
Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected]
Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten. Telefonsamtal undanbedes vänligt men bestämt då möjlighet till frågeställning ges vid en eventuell rekryteringsprocess!
Ansök senast 2020-07-31
Kontaktperson:
Verksamhetschef Daniela Bethgabriel
Mail: [email protected]
Adress: Huddinge Konferenscenter AB, Patron Pehrs väg 3 – 5, 141 35 Huddinge Visa mindre

Barn- och fritidslärare inriktning socialt arbete

Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Om arbetsplatsen Sågbäcksgymnasiet är ett gymnasium beläget i Huddinge kommun. Vi har ett nära samarbete med näringslivet då ett av våra mål är att eleverna ska vara anställningsbara efter gymnasiet och vi är kända för att våra ... Visa mer
Huddinge är en växande Stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge.

Om arbetsplatsen

Sågbäcksgymnasiet är ett gymnasium beläget i Huddinge kommun. Vi har ett nära samarbete med näringslivet då ett av våra mål är att eleverna ska vara anställningsbara efter gymnasiet och vi är kända för att våra elever utvecklas både yrkesmässigt och teoretiskt. Vi har nyrenoverade fräscha lokaler och ett arbetsklimat med god trivsel bland medarbetare.-

Om arbetet

Vi behöver nu förstärka vår kompetens på Barn- och fritidsprogrammet med en lärare för undervisning inom barn- och fritidsprogrammet, inriktning socialt arbete. I arbetet ingår planering för och genomförande av undervisning samt samarbete med övriga lärare. Exempel på ämnen som ingår i undervisningen är bland annat bevakning och säkerhet, rätten i samhället, socialt arbete, sociologi och gymnasiearbete. Ansvar för arbetsplatsförlagt lärande (APL) ingår samt kontaktansvar med bevakning- och säkerhetsföretag som Nokas och Securitas. I uppdraget ingår mentorskap och administrativa uppgifter.

I uppdraget som lärare krävs ett tryggt ledarskap. Att du vill arbeta ämnesintegrerat, är positiv, vill samarbeta, är ansvarsfull, engagerar, stresstålig, flexibel, kreativ, har ett gott bemötande och är driven att fortsätta utvecklingen av programinriktningen.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!


Din profil

Vi söker en lärare till vår inriktning socialt arbete. Meriterande är om du har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Meriterande är även erfarenheter av bevaknings- och säkerhetsbranschen. Vi lägger stor vikt vid personlighet och en vilja att arbeta med och för ungdomar. Välkommen att skicka in ditt personliga brev och CV.

Intervjuer sker löpande.

Förmåner

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson

För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker en lärare till Barn och fritidsprogrammet i Stockholm!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 13 skolor runt om i landet och avtal med 35 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan me... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 13 skolor runt om i landet och avtal med 35 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.


Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!


I arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum och på distans. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner samt våra interna riktlinjer och policys. Anskaffning och uppföljning av APL-platser ingår också i tjänsten.


Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skola är det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.


Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete, validering samt digitalt lärande är meriterande. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i barn- och fritidsprogrammet. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Itslearning och Sharepoint är det ett plus.


Inom vårt verksamhetsområde i Stockholm har MoA Lärcentrum flera skolor. Arbetet kan därför förläggas till olika platser. 


Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected] 
Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Vi söker en lärare till Vård-och omsorgsprogrammet i Stockholm!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan me... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.
Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!
Uppdraget är på heltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum och på distans främst i vård- och omsorgsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner samt våra interna riktlinjer, rutiner och policys. Administrativa uppgifter som hör till uppdraget så som för- och efterarbete i kursen ingår. Anskaffning och uppföljning av APL-platser samt APL-besök ingår också i tjänsten.
Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Då vi är en mindre skolverksamhet är det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.
Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Vi ser att du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i vård- och omsorgsprogrammet. Är du legitimerad sjuksköterska är det något vi ser positivt på. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Sharepoint och Itslearning är det ett plus.
Inom vårt verksamhetsområde i Stockholm har MoA Lärcentrum flera skolor. Arbetet kan därför förläggas till olika platser. 
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid: Heltid mån-fre
Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader)
Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning (MoA Lärcentrum har kollektivavtal)
Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: [email protected]
Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten. Telefonsamtal undanbedes vänligt men bestämt då möjlighet till frågeställning ges i en eventuell rekryteringsprocess.!
Ansök senast 2020-04-01 Visa mindre

Lärare inom barn- och fritid och Vård och omsorg till SVOK Stockholm

Vi söker nu nya kollegor som vill vara med och bygga bästa skola inom vård och omsorg i Flemingsberg. SVOK erbjuder svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå samt SFI. Utöver det erbjuder vi gymnasiala yrkesutbildningar för vuxna inom Vård och omsorg, Barn och fritid samt Lager och logistik. Yrkesutbildningarna kan kombineras med SFI och SVA. Vi erbjuder undervisning på dag- och på distans. Verksamheten bedrivs i Solna Business Park och F... Visa mer
Vi söker nu nya kollegor som vill vara med och bygga bästa skola inom vård och omsorg i Flemingsberg.
SVOK erbjuder svenska som andraspråk på grundläggande och gymnasial nivå samt SFI. Utöver det erbjuder vi gymnasiala yrkesutbildningar för vuxna inom Vård och omsorg, Barn och fritid samt Lager och logistik. Yrkesutbildningarna kan kombineras med SFI och SVA. Vi erbjuder undervisning på dag- och på distans. Verksamheten bedrivs i Solna Business Park och Flemingsberg, Stockholm.Inom SVOK finner du engagerade och kunniga lärare som bl.a. undervisar morgondagens barnskötare och elevassistenter.


Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation för kurserna inom programmet. Du är engagerad och kunnig i dina ämnen och är en lösningsorienterad pedagog som gillar utmaningar och vill arbeta i en organisation som växer och utvecklas konstant. Till arbetsuppgifterna ingår undervisning i vuxenutbildningen inom barn- och fritidsprogrammet. Deltagande i arbetslagsarbetet ingår också i rollen. Utöver undervisning ingår också planering, uppföljning osv
Du har god kontakt med eleverna och är trygg i din lärarroll och kan entusiasmera och inspirera. Tillsammans med arbetslaget utvecklar du verksamheten för att så många elever som möjligt skall nå sina mål.
Du arbetar formativt och aktivt för inkludering och vill individualisera undervisningen efter elevernas behov och förutsättningar. Du har god datorvana och använder IT i ditt pedagogiska arbete. Vi använder bl.a. lärplattformen Itslearning i vår verksamhet.


Tillträde enligt överenskommelse, men gärna i november eller december.Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina språk- och yrkeslärare. Visa mindre

Utbildare Medicinsk Yrkessvenska

Om oss Clockwork Skolrekrytering, av lärare – för lärare. Om företaget Vux Huddinge är en av länets största vuxenutbildningsenheter som årligen hanterar ca 7000 elever. Skolan är en dynamisk och progressiv arbetsplats med högt i tak där du som medarbetare får möjligheten till att utveckla det pedagogiska arbetet i en stimulerande mångfald. Skolan är mycket omtyckt och får höga resultat i länets elev- och medarbetarenkät. I juni 2019 fattade gymnasie- oc... Visa mer
Om oss
Clockwork Skolrekrytering, av lärare – för lärare.

Om företaget
Vux Huddinge är en av länets största vuxenutbildningsenheter som årligen hanterar ca 7000 elever. Skolan är en dynamisk och progressiv arbetsplats med högt i tak där du som medarbetare får möjligheten till att utveckla det pedagogiska arbetet i en stimulerande mångfald. Skolan är mycket omtyckt och får höga resultat i länets elev- och medarbetarenkät.

I juni 2019 fattade gymnasie- och arbetsmarknadsnämnden beslutet att i Huddinge kommun starta upp en språkutbildning som riktar sig mot nyanländ medicinsk personal; Svenska för medicinare (SFA). SFA är en av länets äldsta så kallade SFX-utbildningar (bedrevs tidigare av Södertälje kommun). SFX är länsgemensamma språkutbildningar som riktar sig till nyanlända akademikergrupper så som jurister, ingenjörer, pedagoger osv.

SFA riktar sig mot elever som har en examen i medicinska legitimationsyrken: läkare, tandläkare, sjuksköterska, fysioterapeut eller apotekare. Språkutbildningen bygger på olika kurser i svenska, från svenska för invandrare (sfi) nivå C till gymnasial svenska som andraspråk 3 (SVA 3). De nationella språkkurserna integreras med yrkessvenska, utbildning i svensk vård- och omsorgskultur och praktik. Sfa kommer bedrivas i nya och fina lokaler i Huddinge, endast 15 minuters resväg från Stockholm city.

Dina arbetsuppgifter
På uppdrag av Huddinge kommun rekryterar nu Clockwork utbildare till Vux Huddinge. Passa på att vara med i uppstarten på en spännande utbildning.

Vi söker två st. pedagoger till SFX utbildning Svenska för medicinsk personal (SFA). På SFA Medicin undervisar du akademiker med en utländsk utbildning inom hälso- och sjukvård i både medicinsk yrkessvenska/sjukvårdssvenska och i svensk hälso- och sjukvårdskultur. Du stödjer och vägleder eleverna mot svensk legitimation och förbereder dem till språk- och kunskapsprovet. I din roll har du också kontakt med arbetsplatser och branschen och anordnar studiebesök, rekryteringsmässor, auskultationsplatser och föreläsningar.

Det är en fördel om du har erfarenhet av flexibla undervisningsformer och validering. Du möter varje enskild elev utifrån dennes olika förutsättningar att ta till sig kunskaper. Elevgrupperna är heterogena och ställer höga krav på pedagogisk och didaktisk förmåga.

Din profil
Vi söker dig som har examen som sjuksköterska, läkare, fysioterapeut eller annan för uppdraget relevant akademisk examen. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av kliniskt arbete inom hälsa och/eller vård- och omsorg och mycket goda kunskaper om det svenska vårdsystemet. Om du dessutom har lärarlegitimation och har arbetat med utbildning av vuxna och/eller olika former av språkstöd är detta meriterande. Det krävs god kunskap om och erfarenhet av att arbeta med digitala arbetsverktyg.

Som person är du flexibel, nytänkande och ser möjligheter snarare än hinder. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att nå resultat. Du är strukturerad och bra på att planera och prioritera mellan olika arbetsområde. Du har en god samarbetsförmåga och bemötande. Med din kompetens bidrar du till skolans utveckling, kvalité och resultat. Då alla våra lärare arbetar i ett arbetslag, vill vi att du har god samarbetsförmåga och finner det stimulerande att utbyta erfarenheter och finna lösningar tillsammans för att på bästa sätt kunna hjälpa eleverna att nå de uppsatta kunskapsmålen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsterna är på heltid med start i december 2019 eller enl. överenskommelse. Intervjuer sker kontinuerligt och tillsättning kan ske innan annonstiden löper ut.

Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta ansvariga rekryterare på Clockwork Skolrekrytering, Fred Hussein på tfn/sms: 073-351 27 27 eller Safia Jaouhari på tfn/sms: 073-351 27 53

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Språk: svenska

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor Tillsvidare heltid

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Huddinge i Stockholms län.

Arbetsgivaren
Huddinge kommun

Webbplats http://www.huddinge.se

Postadress
Huddinge kommun
Gymnasie-och arbetsmarknadsförvaltning
14185 Huddinge Visa mindre

Utbildare Medicinsk Yrkessvenska

Om oss Clockwork Skolrekrytering, av lärare – för lärare. Om företaget Vux Huddinge är en av länets största vuxenutbildningsenheter som årligen hanterar ca 7000 elever. Skolan är en dynamisk och progressiv arbetsplats med högt i tak där du som medarbetare får möjligheten till att utveckla det pedagogiska arbetet i en stimulerande mångfald. Skolan är mycket omtyckt och får höga resultat i länets elev- och medarbetarenkät. I juni 2019 fattade gymnasie- oc... Visa mer
Om oss
Clockwork Skolrekrytering, av lärare – för lärare.

Om företaget
Vux Huddinge är en av länets största vuxenutbildningsenheter som årligen hanterar ca 7000 elever. Skolan är en dynamisk och progressiv arbetsplats med högt i tak där du som medarbetare får möjligheten till att utveckla det pedagogiska arbetet i en stimulerande mångfald. Skolan är mycket omtyckt och får höga resultat i länets elev- och medarbetarenkät.

I juni 2019 fattade gymnasie- och arbetsmarknadsnämnden beslutet att i Huddinge kommun starta upp en språkutbildning som riktar sig mot nyanländ medicinsk personal; Svenska för medicinare (SFA). SFA är en av länets äldsta så kallade SFX-utbildningar (bedrevs tidigare av Södertälje kommun). SFX är länsgemensamma språkutbildningar som riktar sig till nyanlända akademikergrupper så som jurister, ingenjörer, pedagoger osv.

SFA riktar sig mot elever som har en examen i medicinska legitimationsyrken: läkare, tandläkare, sjuksköterska, fysioterapeut eller apotekare. Språkutbildningen bygger på olika kurser i svenska, från svenska för invandrare (sfi) nivå C till gymnasial svenska som andraspråk 3 (SVA 3). De nationella språkkurserna integreras med yrkessvenska, utbildning i svensk vård- och omsorgskultur och praktik. Sfa kommer bedrivas i nya och fina lokaler i Huddinge, endast 15 minuters resväg från Stockholm city.

Dina arbetsuppgifter
På uppdrag av Huddinge kommun rekryterar nu Clockwork utbildare till Vux Huddinge. Passa på att vara med i uppstarten på en spännande utbildning.

Vi söker två st. pedagoger till SFX utbildning Svenska för medicinsk personal (SFA). På SFA Medicin undervisar du akademiker med en utländsk utbildning inom hälso- och sjukvård i både medicinsk yrkessvenska/sjukvårdssvenska och i svensk hälso- och sjukvårdskultur. Du stödjer och vägleder eleverna mot svensk legitimation och förbereder dem till språk- och kunskapsprovet. I din roll har du också kontakt med arbetsplatser och branschen och anordnar studiebesök, rekryteringsmässor, auskultationsplatser och föreläsningar.

Det är en fördel om du har erfarenhet av flexibla undervisningsformer och validering. Du möter varje enskild elev utifrån dennes olika förutsättningar att ta till sig kunskaper. Elevgrupperna är heterogena och ställer höga krav på pedagogisk och didaktisk förmåga.

Din profil
Vi söker dig som har examen som sjuksköterska, läkare, fysioterapeut eller annan för uppdraget relevant akademisk examen. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av kliniskt arbete inom hälsa och/eller vård- och omsorg och mycket goda kunskaper om det svenska vårdsystemet. Om du dessutom har lärarlegitimation och har arbetat med utbildning av vuxna och/eller olika former av språkstöd är detta meriterande. Det krävs god kunskap om och erfarenhet av att arbeta med digitala arbetsverktyg.

Som person är du flexibel, nytänkande och ser möjligheter snarare än hinder. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att nå resultat. Du är strukturerad och bra på att planera och prioritera mellan olika arbetsområde. Du har en god samarbetsförmåga och bemötande. Med din kompetens bidrar du till skolans utveckling, kvalité och resultat. Då alla våra lärare arbetar i ett arbetslag, vill vi att du har god samarbetsförmåga och finner det stimulerande att utbyta erfarenheter och finna lösningar tillsammans för att på bästa sätt kunna hjälpa eleverna att nå de uppsatta kunskapsmålen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsterna är på heltid med start i december 2019 eller enl. överenskommelse. Intervjuer sker kontinuerligt och tillsättning kan ske innan annonstiden löper ut.

Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta ansvariga rekryterare på Clockwork Skolrekrytering, Fred Hussein på tfn/sms: 073-351 27 27 eller Safia Jaouhari på tfn/sms: 073-351 27 53

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se

Förmåner
För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Huddinge kommun det viktigaste vi har. Därför erbjuder vi en rad förmåner för ett hållbart arbetsliv och för att underlätta din vardag. http://www.huddinge.se/formaner

Facklig kontaktperson För facklig kontaktperson för tjänsten se http://www.huddinge.se/kontaktpersonerfack

Språk: svenska

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor Tillsvidare heltid

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Huddinge i Stockholms län.

Arbetsgivaren
Huddinge kommun

Webbplats http://www.huddinge.se

Postadress
Huddinge kommun
Gymnasie-och arbetsmarknadsförvaltning
14185 Huddinge Visa mindre

Medlearn söker yrkeslärare inom vård och omsorg

Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Compete... Visa mer
Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se

Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar med tydligt fokus på kvalité. Vill du arbeta som yrkeslärare och vara med och utveckla Medlearns utbildningsinsatser? Då är detta tjänsten för dig! 

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer i rollen som vård- och omsorgslärare för planering, genomförande och uppföljning av undervisning. Undervisning kommer att ske genom klassrumsundervisning men distansundervisning förekommer också. Du kommer att handleda och coacha eleverna utifrån en individuell studieplan mot dennes uppsatta mål. Samt att du får möjligheter att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Medlearns verksamhet i Stockholm. 

Vi söker en lärare med placeringsort på Medlearns kontor i Flemmingsberg.

Din profil 
Skola och vård utvecklas ständigt, därför behöver även våra utbildningar göra det. Vi söker dig som är intresserad av elevens lärande och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder, samt ha ett genuint intresse för aktuell forskning. Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare med behörighet i ämnena inom vård- och omsorgsutbildningen på gymnasienivå. Det är meriterande om du har bakgrund som sjuksköterska med god medicinsk kompetens. Det är även meriterande om du har en bakgrund inom barn och fritid.

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en tjänst inom en utbildningskoncern med starka värderingar som arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt. Vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget. Vi värnar om en initiativrik och positiv företagskultur där alla ska känna arbetsglädje. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.  

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid upp till en heltid, tjänstens omfattningsgrad kan anpassas utifrån önskemål och situation. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

För frågor kring tjänsten, kontakta utbildningschef Sirpa Piirainen på 08-50121596 eller [email protected]. För frågor kring processen, kontakta: [email protected].

Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medlearn söker vård - och omsorgslärare

Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Compete... Visa mer
Medlearn är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom vård, omsorg och hälsa. Varje år får omkring 4 000 vuxna elever utbildning på olika nivåer, inom kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och högskola. Medlearn är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna i syfte att nå egen försörjning. Irisgruppen som består av verksamheterna Iris, Medlearn och Competens har en omsättning på cirka 450 MSEK och drygt 600 anställda på ca 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapa ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Läs gärna mer på www.medlearn.se och www.irisgruppen.se

Vi verkar för samhällsnytta, har starka värderingar med tydligt fokus på kvalité. Vill du arbeta som vårdlärare och vara med och utveckla Medlearns utbildningsinsatser? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer i rollen som vård- och omsorgslärare ansvara för planering, genomförande och uppföljning av undervisning. Undervisning kommer att ske genom klassrumsundervisning men disansundervisning förekommer också. Du kommer att handleda och coacha eleverna utifrån en individuell studieplan mot dennes uppsatta mål. Samt att du får möjligheter att vara med och skapa tillväxt och utveckling i Medlearns verksamhet i Stockholm.

Vi söker en lärare med placeringsort på Medlearns kontor i Flemingsberg. 

Din profil 
Skola och vård utvecklas ständigt, därför behöver även våra utbildningar göra det. Vi söker dig som är intresserad av elevens lärande och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder, samt ha ett genuint intresse för aktuell forskning. Vi söker dig som är legitimerad yrkeslärare med behörighet i ämnena inom vård- och omsorgsutbildningen på gymnasienivå. Det är meriterande om du har bakgrund som sjuksköterska med god medicinsk kompetens. 

Vårt erbjudande 
Vi erbjuder en tjänst inom en utbildningskoncern med starka värderingar som arbetar för en trygg och god arbetsmiljö. Glädje, kreativitet, utveckling och samarbete är våra starka nyckelord. Hos oss är kollegialt lärande viktigt. Vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och utbildningsmöjligheter för att behålla kompetensen, nyfikenheten och inspirationen i arbetslaget. Vi värnar om en initiativrik och positiv företagskultur där alla ska känna arbetsglädje. Medlearn värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Ytterligare information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

För frågor kring tjänsten, kontakta utbildningschef Sirpa Piirainen på 08-50121596 eller [email protected]. För frågor kring processen, kontakta: [email protected].

Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 maj. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en lärare till Vård - och omsorgsprogrammet i Stockholm!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan me... Visa mer
1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor. Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande - Engagerande - med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet! Ditt arbete kommer bestå av klassundervisning och distansundervisning främst i vård- och omsorgsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Förutom undervisning tillkommer andra för läraruppdraget naturligt tillhörande uppgifter, såsom administrativa uppgifter och utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor. Uppföljning av APL-placeringar och APL-besök ingår också i uppdraget. Då MoA Lärcentrum har flera skolor i Stockholmsområdet kan tjänsten fördelas mellan olika platser.Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande.Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i vård- och omsorgsprogrammet. Är du legitimerad sjuksköterska är det något vi ser positivt på. Har du erfarenhet av arbete i Alvis och Itslearning är det ett plus.Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats där du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor, möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och där idéer och förslag på förbättringar och arbetssätt uppmuntras. 30 dagars semester och friskvårdsbidrag är bara några av de förmåner som ingår.Tillträde enligt överenskommelse, dock senast oktober. Vi tillämpar provanställning på sex månader. Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till Daniela via mail. Intervjuer och urval sker löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt! Visa mindre

Yrkeslärare till kock - och köksbiträdesutbildning

SVOK utbildning har en trevlig och inbjudande skola i Flemingsberg. Vi söker nu ytterligare en kollega som vill vara med och bygga vidare tillsammans med oss, mot vår målbild att vara den bästa skolan inom alla våra utbildningar: sfi, teoretiska kurser samt yrkesutbildningar inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Kock/köksbiträde med flera. Som yrkeslärare hos SVOK ingår du i ett team med inspirerande kollegor och motiverade och målinriktade elever. Inför... Visa mer
SVOK utbildning har en trevlig och inbjudande skola i Flemingsberg. Vi söker nu ytterligare en kollega som vill vara med och bygga vidare tillsammans med oss, mot vår målbild att vara den bästa skolan inom alla våra utbildningar: sfi, teoretiska kurser samt yrkesutbildningar inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Kock/köksbiträde med flera.

Som yrkeslärare hos SVOK ingår du i ett team med inspirerande kollegor och motiverade och målinriktade elever. Inför hösten startar SVOK ett flertal nya utbildningar, både reguljära och också i kombination med språk, och kock- och köksbiträdesutbildningen är en av dem.

Som lärare ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av elevernas kunskapsutveckling och måluppfyllelse. Eleverna studerar kurser ur Restaurang- och livsmedelsprogrammet och vänder sig till dem som vill arbeta som kock/köksbiträde inom kök och restaurang. I utbildningen ingår APL (arbetsplatsförlagt lärande) och du ansvarar för anskaffning och hantering av APL-platser och följer upp eleverna tillsammans med deras handledare på APL-platserna.

Alla kurser och utbildningar utgår från nationella mål, Skolverkets riktlinjer, regelverk och styrdokument. Du bör vara väl insatt i regelverken och självständigt kunna bedöma och betygssätta dina elever.

Du bör ha erfarenhet av undervisning och pedagogiskt arbete och också gedigna kunskaper inom kockyrket, kök- och restaurang.


SVOK, Svensk vård och kompetensutveckling startade 2007 och var till en början en Vård- och omsorgskola. Med åren har SVOK vuxit och har nu flera skolor i landet. På våra skolor kan man studera sfi- och grundläggande kurser, gymnasiala kurser och vi utbildar också barnskötare och undersköterskor, kockar, köksbiträden med flera yrken. Eleverna kan studera både i klass och på distans.

Vår vision:
- Genom att lyfta individer ska vi tillsammans bygga framtidens Sverige.
Vårt uppdrag:
- Vi matchar våra elever mot verklighetens jobb och våra utbildningar ska hjälpa dem att lyckas. Kvalitet, bemötande och omsorg är våra verktyg.
Vårt löfte:
- Din väg - hela vägen!
Vårt erbjudande:
- Riktiga utbildningar för riktiga jobb,
- Engagemang som gör skillnad,
- Rätt verktyg för en modern skola,
- Gratis kurslitteratur till de flesta kurserna
www.svok.se


Skolan sköter all rekrytering och önskar inte bli kontaktad av säljare inom bemanning. Visa mindre

Lärare - svenska som andraspråk till Huddinge under våren

Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. D... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi en svenska lärare som andraspråk till en grupp vuxna elever i Huddinge. Tjänsten innebär undervisning endast på torsdagar mellan kl.09:00-15:00 under vårterminen med start ASAP.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer undervisa i svenska som andraspråk på vuxenutbildning för elever som läser till blivande sjuksköterska. Undervisningen sker endast på torsdagar mellan kl.09:00-15:00,. Utöver detta tillkommer planeringstid.

Vem är du?
Vi söker dig som är behörig lärare i svenska lärare som andraspråk, samt att du har gärna några års arbetserfarenhet. Du har förmåga att skapa goda relationer och har ett positivt förhållningssätt med ett stort engagemang för elevers lärande. Du är tydlig, tar ansvar för hela uppdraget samt har god samarbetsförmåga. Som person är du kreativ, har ett nytänkande och kommer ofta med idéer. Det är även viktigt att du är självgående och du leder, motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet.

Ansökan
Låter detta intressant, välkommen in med din ansökan till oss. Visa mindre