Lediga jobb som Platschef, anläggning i Huddinge

Se lediga jobb som Platschef, anläggning i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Operation Manager - NCC Industry Stockholm South

Ansök    Jul 5    NCC AB    Platschef, anläggning
Har du beläggningserfarenhet i arbetsledande position och söker ett omväxlande jobb som platsansvarig inom asfaltsbeläggning? Om du trivs med att hålla ihop flera mindre projekt och där nyckeln till framgång är samarbete med medarbetare och ett starkt eget driv har vi ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag. Rollen som Operation Manager Som Operation Manager leder du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning i region Stockho... Visa mer
Har du beläggningserfarenhet i arbetsledande position och söker ett omväxlande jobb som platsansvarig inom asfaltsbeläggning?
Om du trivs med att hålla ihop flera mindre projekt och där nyckeln till framgång är samarbete med medarbetare och ett starkt eget driv har vi ett fritt och omväxlande jobb på ett av Sveriges populäraste asfaltsföretag.
Rollen som Operation Manager
Som Operation Manager leder du vår verksamhet inom asfaltsbeläggning i region Stockholm södra med daglig kontakt med kommuner och privata aktörer där du är aktiv i att både ta in projekt och driva dem. Du planerar och samordnar resurser, både interna och externa, har tekniskt och ekonomiskt ansvar för produktionens utförande samt har arbetsmiljöansvar. Du arbetar nära yrkesmedarbetare där ni driver affären framåt och tillsammans i gruppen. Arbetet sker även i nära samarbete med Area Manager, Operation Specialist och Area Assistant i ditt arbetsområde.
Om NCC Industry
Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Vi ser att du som söker har några års erfarenhet att arbeta som platschef/arbetsledare eller motsvarande och vi lägger stor vikt vid erfarenhet av beläggningsverksamhet. För att trivas i rollen behöver du vara trygg i rollen som ledare där du bidrar till att medarbetare utvecklas och att få laget att lyckas tillsammans. För rollen behöver du vara strukturerad och ha ett sinne för logistik samt ha ett stort intresse för att uppnå effektivitet i alla projekt. Du är en problemlösare och nyfiken på att utvecklas och lära nytt med förmåga att hantera flera parallella arbetsuppgifter och trivs med att inte alltid veta vad dagen har att erbjuda. Förutom att driva produktionen är du bra på att skapa kundrelationer, se affärsmöjligheter och förvalta långsiktiga samarbeten. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Länna eller Södertälje. I tjänsten ingår resor varpå B-körkort är ett krav. Tjänsten är en tillsvidareanställning och provanställning kan tillämpas.
I enlighet med NCCs säkerhetskultur genomför vi bakgrundskontroll samt alkohol- och drogtester på våra slutkandidater. 
NCC erbjuder
Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Kontakt och ansökan
Låter tjänsten intressant så ansök senast 2024-08-31, urval sker löpande. Vid frågor kontakta Maria Gistö, HR Business Partner, [email protected] eller Gunilla Glännå, HR-specialist rekrytering, [email protected], 079-078 81 70.
Varmt välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegorPå NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder. Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad. NCC - ett av de ledande företagen i Norden Visa mindre

Platschef med VA-kompetens

Vi söker nu en Platschef till vår kund som utför Mark och anläggningsentreprenader i Mellansverige. Vi söker dig som tycker om ordning och reda, som uppskattar snabba beslutsvägar och som besitter stor kompetens inom VA-området. Här kommer du till ett litet företag som är en trygg arbetsgivare med god ekonomiska förutsättningar. Som platschef kommer du ha en central roll och ansvara för ett projekt åt gången. Ditt ansvar är att planera och leda produktione... Visa mer
Vi söker nu en Platschef till vår kund som utför Mark och anläggningsentreprenader i Mellansverige.
Vi söker dig som tycker om ordning och reda, som uppskattar snabba beslutsvägar och som besitter stor kompetens inom VA-området. Här kommer du till ett litet företag som är en trygg arbetsgivare med god ekonomiska förutsättningar.
Som platschef kommer du ha en central roll och ansvara för ett projekt åt gången. Ditt ansvar är att planera och leda produktionen i produktionstekniska frågor, tidsplan, ekonomi, personal och underentreprenörer. Du kommer vara navet i kommunikationen med leverantörer, beställare och alla i produktionen. Från anbudsprocess till slutbesiktning - du är med i varje steg.
Krav:
5 års erfarenhet av VA/gata som Platschef eller Arbetsledare.
VA-kompetens.
Bas-U.
Erfarenhet av offentlig upphandling mot kommuner.
Viss kunskap om entreprenadjuridik.
B-körkort.


Meriterande:
Nivå 3 utmärkningsansvarig.
KMA-erfarenhet.Idag finns projekten i Eskilstuna, Enköping, Uppsala och Stockholm - så vi söker dig som inte har något emot att röra på dig. Du ska vara drivande i din roll, lösningsorienterad och inte ha problem med att ta plats. Du har en god förmåga att argumentera för din sak och är rak och tydlig.
Du erbjuds en bra lön med möjlighet till bonus!
Är du den vi söker? – Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på 073-506 68 39 vid frågor.
Process
Urval och intervjuer sker efter att ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare Sanna Vestin på [email protected] vid frågor.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Depåchef till Länna

Road Rental söker en positiv och engagerad depåchef som vill vara med i vår tillväxtresa! Trivs du i en roll där du får vara med och påverka och där du är nyckelpersonen i att bygga upp ditt vinnande team, då har vi rollen för dig. Är du driven och gillar att arbeta i en organisation med stark entreprenörsanda och känner dig redo för en ny spännande utmaning? Varmt välkommen med din ansökan. Om Road Rental Road Rental grundades 2018 och är en av de ledan... Visa mer
Road Rental söker en positiv och engagerad depåchef som vill vara med i vår tillväxtresa! Trivs du i en roll där du får vara med och påverka och där du är nyckelpersonen i att bygga upp ditt vinnande team, då har vi rollen för dig. Är du driven och gillar att arbeta i en organisation med stark entreprenörsanda och känner dig redo för en ny spännande utmaning? Varmt välkommen med din ansökan.

Om Road Rental

Road Rental grundades 2018 och är en av de ledande helhetsleverantörerna inom trafikanordningar och arbetsplatssäkerhet vid väg – och byggarbeten i trafikerade miljöer. Våra tjänster och produkter håller arbetare och trafikanter säkra när vi tillsammans bygger framtidens infrastruktur.

Vi förser våra kunder med del- och helhetslösningar där vi projekterar, upprättar TA-planer och ser till att alla tillstånd som väghållaren kräver finns för att undvika stillestånd och onödiga viten. I vår service utför vi även etableringar med egen personal som innehar alla nödvändiga utbildningar som krävs för att vistas på ett vägarbete.

Våra ledord pålitlighet, engagemang, och framåtanda vägleder oss i allt vi gör och i all kontakt med våra kunder leverantörer och medarbetare.

Vad erbjuder vi dig?

I rollen som depåchef ansvarar du för att våra kunder får den service och den hjälp de behöver för att kunna utföra sitt arbete på ett säkert sätt. Ett nära och bra samarbete mellan dig och projektledarna är en nyckelfaktor för att vi ska kunna hålla vad vi lovar till kunden, beställarna och väghållarna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Planering och utförande av den löpande verksamheten
• Personal och attestansvar
• Strategiskt arbete såsom lokalt sälj- och kundansvar inom ditt område
• Budget och resultatansvar
• Måluppfyllnad inom din depå
• Utveckling av verksamheten, både lokalt och i Regionen
• Kvalité och arbetsmiljöansvar
• Vara behjälplig med TA-planer och fältarbete
• Ansvar för material, inventeringar, beställning och inköp samt materialvård
• Ansvarig för att fordonen på depån är i gott skick

Vem är du?

För att trivas i rollen så ser vi att du är social, ordningsam och en stresstålig person som tar egna initiativ och har ett sinne för problemlösning. Vi söker dig som är nyfiken och inte rädd för att komma med idéer och har inställningen att problem är till för att lösas. Du har ett positivt tankesätt, är kommunikativ, relationsskapande och trivs med mycket kundkontakt. I rollen som depåchef så behövs ett starkt engagemang och att det är av yttersta vikt att du trivs att ingå i ett team där din arbetsinsats är viktig för att teamet ska lyckas och utvecklas gemensamt.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet från väg, bygg och anläggning och/eller erfarenhet från entreprenad – och uthyrningsbranschen. Du har några års erfarenhet av att leda och utveckla personal samt god ekonomisk förståelse för att kunna följa upp nyckeltal och lönsamhet.

Vi prioriterar säkerheten och du ansvarar för att projekten har en bra och säker arbetsmiljö där alla känner sig delaktiga.

Som ledare är du en engagerad och positiv person som med ett tydligt och coachande ledarskap skapar förtroende i verksamheten. Du är kommunikativ, bra på att förmedla riktning och mål samt har förmågan att motivera och att få med dig medarbetarna. Du är strukturerad och lösningsorienterad och har förmåga att se helheten i verksamheten.

Rollen förutsätter att du har B-körkort, meriterande med tidigare branscherfarenhet/utbildningar samt goda kunskaper i Microsoft Office. Du får tillgång till tjänstebil.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

För frågor om tjänsten välkomnar vi dig att kontakta Tina Leijon, [email protected] Visa mindre

Depåchef Stockholm

Depåchef Stockholm Vi söker en van ledare med entreprenörsdriv som depåchef till våra depåer i Stockholm. Vi vill att du ska komma fram säkert Saferoad är en ledande tillverkare och distributör av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vi vill att du ska komma fram säkert, oavsett om du kör bil, cyklar eller går och strävar därför efter att göra livet på vägen säkrare. Med ett brett utbud av produkter och tjänster erbjuder vi expertis inom en rad områden. Vi... Visa mer
Depåchef Stockholm
Vi söker en van ledare med entreprenörsdriv som depåchef till våra depåer i Stockholm.
Vi vill att du ska komma fram säkert
Saferoad är en ledande tillverkare och distributör av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vi vill att du ska komma fram säkert, oavsett om du kör bil, cyklar eller går och strävar därför efter att göra livet på vägen säkrare. Med ett brett utbud av produkter och tjänster erbjuder vi expertis inom en rad områden.
Vi gör livet på vägen säkrare!
Saferoad har både utvecklat verksamheten och tagit marknadsandelar. En spännande resa väntar. Vi söker dig som är en erfaren ledare med tydliga ledar- och entreprenöregenskaper från bygg-/anläggning, alternativt uthyrningsbranschen/lager och logistik. I rollen som depåchef kommer du leda det operativa och strategiska arbetet på våra två depåer i Stockholm. Du kommer även ansvara över bland annat:
Kundbesök där fokus ligger på att stärka relationen mellan oss och våra kunder.
Uppsökande säljarbete.
Inköp av material.
Planläggning och utförande av den dagliga verksamheten
Resultat- och budgetansvar.
Personalansvar över depåmedarbetare.
Samordna våra produkter och tjänster till våra kunders behov.

Om dig
För att lyckas med rollen som depåchef ser vi det som meriterande att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, samt att du har en lokal anknytning till anställningsorten.
Du är självgående och har en god samarbetsförmåga med ett motiverande ledarskap, med en drivkraft att ta initiativ och skapa struktur.
Du som person är kommunikativ då vi samarbetar mycket mellan avdelningar internt, men även i samarbete med externa aktörer. Du trivs i en roll där du har stort ansvar och har förmågan att kombinera kundmottagande med administrativt ansvar och support.
Krav:
- Tidigare dokumenterade erfarenheter av ledarskap och arbetsledning
- Arbetserfarenhet från bygg-/uthyrningsbranschen eller lager och logistik
-B-körkort
Meriterande:
- Säljerfarenhet
- Goda kunskaper i företagsekonomi
Vi erbjuder
Hos oss på Saferoad Sverige erbjuds du en plats i organisation med goda värderingar där vi arbetar efter våra värdeord: Omtanke, Drivkraft och Integritet. I vårt dagliga arbete är hälsa och säkerhet för våra medarbetare av högsta prioritet. Saferoad Sverige står inför spännande utmaningar med stark framtidstro där vi ser fram emot att ha med dig, din kompetens och ditt driv. I rollen som depåchef kommer du vara delaktig i utvecklingen av verksamheten, och du kommer vara en del av en arbetsplats som genomsyras av positivitet och där vi värnar om oss som team.
Om anställningen
Lön: Månadslön enligt ö.k
Placeringsort: Huddinge eller Sollentuna
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det här intressant för dig?
Då är du varmt välkommen med din ansökan.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Platschef till Ryds Bilglas i Huddinge

Arbetsbeskrivning Drivs du av att tillsammans med ditt team skapa fantastiska kundmöten och att utveckla verksamheten framåt? Har du erfarenhet från servicebranschen och erfarenhet av att leda team? Då ska du söka jobbet som platschef hos Ryds Bilglas i Huddinge! Som Platschef på Ryds Bilglas är din viktigast uppgift att leda ditt team i arbetet med att ge våra kunder riktigt bra service. Du ansvarar för den dagliga driften i verkstaden vilket innebär att... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Drivs du av att tillsammans med ditt team skapa fantastiska kundmöten och att utveckla verksamheten framåt? Har du erfarenhet från servicebranschen och erfarenhet av att leda team?
Då ska du söka jobbet som platschef hos Ryds Bilglas i Huddinge!

Som Platschef på Ryds Bilglas är din viktigast uppgift att leda ditt team i arbetet med att ge våra kunder riktigt bra service. Du ansvarar för den dagliga driften i verkstaden vilket innebär att planera, leda och fördela arbetet och du arbetar både administrativt i kundmottagningen och praktiskt i verkstaden. En viktig del av ditt arbete är att säkerställa att verkstadens försäljning följer fastlagd budget och att merförsäljning prioriteras och följer plan.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta de mest effektiva och bästa lösningarna.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet från servicebranschen och att leda team. Du är driven, serviceinriktad och trygg i att leda, inspirera och utveckla ditt team till att överträffa våra kunders förväntningar. Vidare har du administrativ vana från tidigare arbete. Erfarenhet från fordonsbranschen samt kunskap inom systemet Cabas är meriterande, men har du inte tidigare erfarenhet från verkstadsarbete så lär vi dig det på plats.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har ett stort engagemang i det du gör samt att du är nyfiken på och vill lära dig nya saker. Du är en lagspelare och ser till att ni hjälper varandra för att arbetet ska fungera så bra som möjligt. Du är strukturerad och noggrann och du motiveras av att arbeta i en miljö med högt tempo och ibland snabba förändringar.

Du är relationsskapande och har god kommunikationsförmåga vilket gör det lätt för dig både i din roll som teamledare och i ditt möte med våra kunder.


Om företaget
Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val.

Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken.
I Huddingeverkstaden som är vår största verkstad är vi ett team med sex bilglastekniker som tillsammans arbetar med att serva våra kunder med att laga och byta bilrutor. Verkstaden utmärker sig med sitt stora kundflöde, det finns plats för många bilar och en stor kapacitet att växa framåt.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av
rekryterare Mathilda Heimer på [email protected].

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Platschef infrastruktur

Erfaren Platschef inom infrastruktur Nu söker vi en Platschef till en av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Vi söker dig med minst 5 års gedigen erfarenhet inom anläggningsprojekt med inriktning betong och- eller infrastruktur. Rollen som Platschef: Som platschef hos oss kom... Visa mer
Erfaren Platschef inom infrastruktur
Nu söker vi en Platschef till en av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi.
Vi söker dig med minst 5 års gedigen erfarenhet inom anläggningsprojekt med inriktning betong och- eller infrastruktur.


Rollen som Platschef:
Som platschef hos oss kommer du ha en central roll i projekten där du ansvarar för produktionstekniska frågor, tidsplan, ekonomi, personal och underentreprenörer. Du kommer vara navet i kommunikationen med leverantörer, beställare och alla i produktionen. Från anbudsprocess till slutbesiktning - du är med i varje steg.


Vad du erbjuds:
Förutom utvecklande karriärmöjligheter erbjuds du förmåner som kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar, företagshälsovård och hälsoundersökningar, generöst friskvårdsbidrag och förmånsbil.


Krav:
Gedigen erfarenhet av att leda bygg- och anläggningsprojekt i olika storlekar och komplexitetsnivåer.
Erfarenhet av betongarbeten.
Kunskap i entreprenadjuridik, prognos- och budgetarbete, kontraktshantering samt tidplansupprättande.
Du behärskar svenska obehindrat.
B-körkort.Meriterande:
BAS-U & BAS-P
Arbete med LOU.Din personlighet gör skillnaden!
Vi söker dig med vilja och förmåga att leda människor och grupper, som trivs med att bygga relationer både internt och externt. Du är en framdriftsmotor när det kommer till din egen och andras utveckling, och du har en naturlig drivkraft att uppnå resultat och att ta dig framåt.


Är du den vi söker? – Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare [email protected] 073-506 68 39 eller [email protected] 073-506 72 31 vid frågor.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Platschef till Ryds Bilglas i Huddinge

Arbetsbeskrivning Drivs du av att tillsammans med ditt team skapa fantastiska kundmöten och att utveckla verksamheten framåt? Har du erfarenhet från servicebranschen och erfarenhet av att leda team? Då ska du söka jobbet som platschef hos Ryds Bilglas i Huddinge! Som Platschef på Ryds Bilglas är din viktigast uppgift att leda ditt team i arbetet med att ge våra kunder riktigt bra service. Du ansvarar för den dagliga driften i verkstaden vilket innebär att... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Drivs du av att tillsammans med ditt team skapa fantastiska kundmöten och att utveckla verksamheten framåt? Har du erfarenhet från servicebranschen och erfarenhet av att leda team?
Då ska du söka jobbet som platschef hos Ryds Bilglas i Huddinge!

Som Platschef på Ryds Bilglas är din viktigast uppgift att leda ditt team i arbetet med att ge våra kunder riktigt bra service. Du ansvarar för den dagliga driften i verkstaden vilket innebär att planera, leda och fördela arbetet och du arbetar både administrativt i kundmottagningen och praktiskt i verkstaden. En viktig del av ditt arbete är att säkerställa att verkstadens försäljning följer fastlagd budget och att merförsäljning prioriteras och följer plan.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta de mest effektiva och bästa lösningarna.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet från servicebranschen och att leda team. Du är driven, serviceinriktad och trygg i att leda, inspirera och utveckla ditt team till att överträffa våra kunders förväntningar. Vidare har du administrativ vana från tidigare arbete. Erfarenhet från fordonsbranschen samt kunskap inom systemet Cabas är meriterande, men har du inte tidigare erfarenhet från verkstadsarbete så lär vi dig det på plats.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har ett stort engagemang i det du gör samt att du är nyfiken på och vill lära dig nya saker. Du är en lagspelare och ser till att ni hjälper varandra för att arbetet ska fungera så bra som möjligt. Du är strukturerad och noggrann och du motiveras av att arbeta i en miljö med högt tempo och ibland snabba förändringar.

Du är relationsskapande och har god kommunikationsförmåga vilket gör det lätt för dig både i din roll som teamledare och i ditt möte med våra kunder.


Om företaget
Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val.

Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken.
I Huddingeverkstaden som är vår största verkstad är vi ett team med sex bilglastekniker som tillsammans arbetar med att serva våra kunder med att laga och byta bilrutor. Verkstaden utmärker sig med sitt stora kundflöde, det finns plats för många bilar och en stor kapacitet att växa framåt.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av
rekryterare Mathilda Heimer på [email protected].

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Platschef till Ryds Bilglas i Huddinge

Arbetsbeskrivning Drivs du av att tillsammans med ditt team skapa fantastiska kundmöten och att utveckla verksamheten framåt? Har du erfarenhet från servicebranschen och erfarenhet av att leda team? Då ska du söka jobbet som platschef hos Ryds Bilglas i Huddinge! Som Platschef på Ryds Bilglas är din viktigast uppgift att leda ditt team i arbetet med att ge våra kunder riktigt bra service. Du ansvarar för den dagliga driften i verkstaden vilket innebär att... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Drivs du av att tillsammans med ditt team skapa fantastiska kundmöten och att utveckla verksamheten framåt? Har du erfarenhet från servicebranschen och erfarenhet av att leda team?
Då ska du söka jobbet som platschef hos Ryds Bilglas i Huddinge!

Som Platschef på Ryds Bilglas är din viktigast uppgift att leda ditt team i arbetet med att ge våra kunder riktigt bra service. Du ansvarar för den dagliga driften i verkstaden vilket innebär att planera, leda och fördela arbetet och du arbetar både administrativt i kundmottagningen och praktiskt i verkstaden. En viktig del av ditt arbete är att säkerställa att verkstadens försäljning följer fastlagd budget och att merförsäljning prioriteras och följer plan.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta de mest effektiva och bästa lösningarna.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet från servicebranschen och att leda team. Du är driven, serviceinriktad och trygg i att leda, inspirera och utveckla ditt team till att överträffa våra kunders förväntningar. Vidare har du administrativ vana från tidigare arbete. Erfarenhet från fordonsbranschen samt kunskap inom systemet Cabas är meriterande, men har du inte tidigare erfarenhet från verkstadsarbete så lär vi dig det på plats.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har ett stort engagemang i det du gör samt att du är nyfiken på och vill lära dig nya saker. Du är en lagspelare och ser till att ni hjälper varandra för att arbetet ska fungera så bra som möjligt. Du är strukturerad och noggrann och du motiveras av att arbeta i en miljö med högt tempo och ibland snabba förändringar.

Du är relationsskapande och har god kommunikationsförmåga vilket gör det lätt för dig både i din roll som teamledare och i ditt möte med våra kunder.


Om företaget
Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val.

Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken.
I Huddingeverkstaden som är vår största verkstad är vi ett team med sex bilglastekniker som tillsammans arbetar med att serva våra kunder med att laga och byta bilrutor. Verkstaden utmärker sig med sitt stora kundflöde, det finns plats för många bilar och en stor kapacitet att växa framåt.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av
rekryterare Mathilda Heimer på [email protected].

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Platschef till SVEAB

Erfaren Platschef inom infrastruktur Nu söker vi en Platschef till SVEAB - en arbetsgivare som tror på att växa tillsammans. SVEAB är ett av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi. Vi söker dig med minst 5 års gedigen erfarenhet inom anläggningsprojekt med inriktning betong och- el... Visa mer
Erfaren Platschef inom infrastruktur
Nu söker vi en Platschef till SVEAB - en arbetsgivare som tror på att växa tillsammans. SVEAB är ett av Sveriges mest väletablerade renodlade anläggningsföretag. De besitter specifik kompetens för kompletta entreprenader inom grundläggning, infra­struktur och VA samt miljö-, konstbyggnad och markplanering i egen regi.
Vi söker dig med minst 5 års gedigen erfarenhet inom anläggningsprojekt med inriktning betong och- eller infrastruktur.


Rollen som Platschef:
Som platschef hos oss kommer du ha en central roll i projekten där du ansvarar för produktionstekniska frågor, tidsplan, ekonomi, personal och underentreprenörer. Du kommer vara navet i kommunikationen med leverantörer, beställare och alla i produktionen. Från anbudsprocess till slutbesiktning - du är med i varje steg.


Vad du erbjuds:
Förutom utvecklande karriärmöjligheter erbjuds du förmåner som kollektivavtalad tjänstepension och försäkringar, företagshälsovård och hälsoundersökningar, generöst friskvårdsbidrag och förmånsbil.


Krav:
Gedigen erfarenhet av att leda bygg- och anläggningsprojekt i olika storlekar och komplexitetsnivåer.
Erfarenhet av betongarbeten.
Kunskap i entreprenadjuridik, prognos- och budgetarbete, kontraktshantering samt tidplansupprättande.
Du behärskar svenska obehindrat.
B-körkort.Meriterande:
BAS-U & BAS-P
Arbete med LOU.Din personlighet gör skillnaden!
Vi söker dig med vilja och förmåga att leda människor och grupper, som trivs med att bygga relationer både internt och externt. Du är en framdriftsmotor när det kommer till din egen och andras utveckling, och du har en naturlig drivkraft att uppnå resultat och att ta dig framåt.


Är du den vi söker? – Skicka din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Sök tjänsten via länken och kontakta ansvariga rekryterare [email protected] 073-506 68 39 eller [email protected] 073-506 72 31 vid frågor.
Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund.
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Platschef Gladö Kvarn

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.  Nu söker vi efter en engagerad Platschef till v... Visa mer
Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. 

Nu söker vi efter en engagerad Platschef till vår anläggning som expanderar i Gladö Kvarn! Du kommer att vara stationerad i en av de mest intressanta bergtäkterna i regionen där Swerock har ett tillstånd som omfattar brytning av totalt 30 miljoner ton berg under 25 år samt återvinning och inert deponi under 50 år. 

Din roll
Platschefs rollen på Swerock Gladö Kvarn är en nyckelroll för driften av bergtäkten. Du ansvarar för produktionen på hela anläggningen och leder, planerar och styr den dagliga verksamheten för kvalité och leverans likväl som ekonomi, arbetsmiljö och säkerhet. Ditt team på plats består av en Arbetsledare och tre stycken Vågadministratörer som rapporterar direkt till dig. Utöver detta har du även flera underentreprenörer inom kross, transport och sprängning. Du rapporterar till Arbetschefen och samarbetar med säljorganisationen inom regionen.
DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER : 
Ansvarar för resursplanering, produktivitet, kostnadsoptimering och rapporterar ev. avvikelser
Följer fastställt regelverk för miljö och ansvarar för arbetsmiljö 
Följer myndigheters ålägganden och krav
Har operativt personalansvar, delaktighet i rekrytering och lönesättning i samråd med AC
Verkar i enlighet med företagets policyer och bidrar till god intern samverkan
Din profil
Vi söker dig som vill jobba, trivas och utvecklas långsiktigt inom bolaget. För att trivas i denna roll tror vi att du i grunden har ett stort intresse och mycket kunskap relaterad till Råvaruförsörjning. Du har lång erfarenhet som Platschef från liknande verksamhet och ser positivt på utmaningarna i en stor bergtäkt. Du trivs i en roll med stor påverkansmöjlighet samtidigt som du lever efter Swerocks värderingar och arbetssätt. Som person är du tydlig och strukturerad i din framtoning. Du kan delegera ansvar och följer upp att aktiviteter genomförs. Din energiska sida och ditt engagemang kommer väl till pass när det är högt tryck. Du kommer att ha många kontaktytor internt inom koncernen och externt med kunder, myndigheter och andra intressenter och därför behöver du ha god kommunikationsförmåga och hög social kompetens. Körkort är ett krav.  


Vi erbjuder dig
Hos oss på Swerock blir du delaktig i det spännande arbetet med att bygga framtidens samhälle. Vår målsättning är att det vi bygger och anlägger ska vara ansvarsfullt utformat, långsiktigt hållbart och tillföra positiva värden till samhället. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi gör. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?


Kontakt och ansökan
Swerock har valt att samarbeta med Talentor Sweden i denna rekrytering. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristina Peltola, Rekryteringskonsult: [email protected], +46739948841
Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Talentor Sweden
Talentor Sweden AB tillhandahåller Sveriges företag med kompetenta chefer och specialister genom exekutive search och annonserad rekrytering. Genom våra nätverk och grundlig research hittar vi kandidater som överträffar våra kunders krav och behov. Talentor hjälper kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald ett hedersord och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.talentor.com Visa mindre

Junior Park Manager

Youmper Att vara en Youmper innebär bland annat att du får arbeta i parken och/eller i receptionen. Att ha ett skift i receptionen innebär bland annat att ta emot våra gäster och ge dem den bästa servicen då du är ansiktet utåt för Yoump. Det innebär även att du kan komma att ta emot samt ansvara för kalas eller gruppbokningar. Gillar du att sälja? Kanon! Hos oss finns även god fika/mat i vårt café samt vår snygga merchandise. Som en självklarhet ingå... Visa mer
Youmper

Att vara en Youmper innebär bland annat att du får arbeta i parken och/eller i receptionen.
Att ha ett skift i receptionen innebär bland annat att ta emot våra gäster och ge dem den bästa servicen då du är ansiktet utåt för Yoump. Det innebär även att du kan komma att ta emot samt ansvara för kalas eller gruppbokningar. Gillar du att sälja? Kanon! Hos oss finns även god fika/mat i vårt café samt vår snygga merchandise. Som en självklarhet ingår det även att städa för att hålla hela anläggningen ren och fin för både gästerna och de anställda. Hos oss jobbar vi som ett team där vi ständigt hjälps åt och har roligt tillsammans under tiden vi jobbar. Övriga administrativa uppgifter kan tillkomma, såsom att ringa telefonsamtal.
Att ha ett skift i parken innebär bland annat att du har övergripande koll över säkerheten, samt stå för träning och underhållning för våra gäster. Du ska se till att gästerna följer säkerhetsreglerna och se till att ni alla tillsammans har uppsyn över hela parken. Det är viktigt att du som instruktör jobbar aktivt med våra kunders trivsel. Vi har som målsättning att alla kunder ska lämna med ett leende på läpparna. Meriterande är om du har kunskaper inom gymnastik eller parkour om kunderna vill lära sig något. Liksom receptionen kan du även här komma att ta emot samt ansvara för kalas eller gruppbokningar. Som en självklarhet ingår det även här att städa för att hålla hela anläggningen ren och fin för både gästerna och de anställda.

Viktigt är att du känner dig bekväm med båda delarna (arbete i reception och park) då inhopp vid behov kan förekomma samt skift vi kallar för “flygande”. Att vara flygande innebär att du arbetar överallt och är där du behövs under dagen. Kom ihåg att det är meriterande men inget måste att kunna gymnastik för att vara i parken. Att kunna alla delar är även för att du ska få en så stabil grund som möjligt samt tydligare helhetsbild av företaget.

 

Men vad är då en Junior Park Manager?

En Junior Park Manager har kunskap och erfarenhet om arbetet i parken och reception. Du har bland annat ett skift ansvar vilket innebär att du arbetar i parken och/eller receptionen men med ett extra ansvar över dagen. Du har ett uppdrag i att vara en del av att din park eller avdelning levererar kundupplevelse i världsklass, att stötta dina kollegor och vara en hjälpande hand är en självklarhet i din roll. Du hjälper även till med administrativa uppgifter såsom inventering, beställningar, skapa dagsplanering, schemaläggning, bemanning, rekrytering av nya kollegor, rapportering till närmsta chef samt arbete med trivsel inom gruppen. Viktigt är att du gillar att samarbeta och leda. På Yoump har vi tillsammans skapat en arbetsplats som når hela 87 i NMI (Nöjd Medarbetar Index) vilket är mycket högt. Självklart vill man ju vara en del av detta gäng!
Vi söker dig som:Är driven
Har skinn på näsan
Är självgående och initiativtagande
Inte är rädd för konflikter
Är ansvarstagande
Gillar att arbeta strukturerat och noggrant
Trivs i en ledarposition
Trivs med att arbeta med barn/ungdomar
Det är meriterande om du har:Tidigare erfarenheter inom ledarskap
Tidigare erfarenheter inom gymnastik/parkour eller liknande
Kassaerfarenhet
God datorvana
 Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

* Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum Visa mindre

Platschef till Ryds Bilglas i Huddinge

Arbetsbeskrivning Drivs du av att tillsammans med ditt team skapa fantastiska kundmöten och att utveckla verksamheten framåt? Har du erfarenhet från servicebranschen och erfarenhet av att leda team? Då ska du söka jobbet som platschef hos Ryds Bilglas i Huddinge! Som Platschef på Ryds Bilglas är din viktigast uppgift att leda ditt team i arbetet med att ge våra kunder riktigt bra service. Du ansvarar för den dagliga driften i verkstaden vilket innebär att... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Drivs du av att tillsammans med ditt team skapa fantastiska kundmöten och att utveckla verksamheten framåt? Har du erfarenhet från servicebranschen och erfarenhet av att leda team?
Då ska du söka jobbet som platschef hos Ryds Bilglas i Huddinge!

Som Platschef på Ryds Bilglas är din viktigast uppgift att leda ditt team i arbetet med att ge våra kunder riktigt bra service. Du ansvarar för den dagliga driften i verkstaden vilket innebär att planera, leda och fördela arbetet och du arbetar både administrativt i kundmottagningen och praktiskt i verkstaden. En viktig del av ditt arbete är att säkerställa att verkstadens försäljning följer fastlagd budget och att merförsäljning prioriteras och följer plan.

På jobbet hos oss kommer ingen dag att vara den andra lik. Vi gillar utmaningar, och vi gillar att testa nya idéer för att hitta de mest effektiva och bästa lösningarna.


Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet från servicebranschen och att leda team. Du är driven, serviceinriktad och trygg i att leda, inspirera och utveckla ditt team till att överträffa våra kunders förväntningar. Vidare har du administrativ vana från tidigare arbete. Erfarenhet från fordonsbranschen samt kunskap inom systemet Cabas är meriterande, men har du inte tidigare erfarenhet från verkstadsarbete så lär vi dig det på plats.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har ett stort engagemang i det du gör samt att du är nyfiken på och vill lära dig nya saker. Du är en lagspelare och ser till att ni hjälper varandra för att arbetet ska fungera så bra som möjligt. Du är strukturerad och noggrann och du motiveras av att arbeta i en miljö med högt tempo och ibland snabba förändringar.

Du är relationsskapande och har god kommunikationsförmåga vilket gör det lätt för dig både i din roll som teamledare och i ditt möte med våra kunder.


Om företaget
Ryds Bilglas är den ledande svenska aktören inom reparation och byte av bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Ryds Bilglas är en del av koncernen Cary Group AB. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper Cary Group kunden att göra enkla och hållbara val.

Cary Groups resa startade med Ryds Bilglas och idag tjänar vi kunder genom Europa, med flera kända och framgångsrika varumärken.
I Huddingeverkstaden som är vår största verkstad är vi ett team med sex bilglastekniker som tillsammans arbetar med att serva våra kunder med att laga och byta bilrutor. Verkstaden utmärker sig med sitt stora kundflöde, det finns plats för många bilar och en stor kapacitet att växa framåt.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av
rekryterare Mathilda Heimer på [email protected].

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Platschef Gladö Kvarn

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.  Nu söker vi efter en engagerad Platschef till v... Visa mer
Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen. 

Nu söker vi efter en engagerad Platschef till vår anläggning som expanderar i Gladö Kvarn! Du kommer att vara stationerad i en av de mest intressanta bergtäkterna i regionen där Swerock har ett tillstånd som omfattar brytning av totalt 30 miljoner ton berg under 25 år samt återvinning och inert deponi under 50 år. 

Din roll
Platschefs rollen på Swerock Gladö Kvarn är en nyckelroll för driften av bergtäkten. Du ansvarar för produktionen på hela anläggningen och leder, planerar och styr den dagliga verksamheten för kvalité och leverans likväl som ekonomi, arbetsmiljö och säkerhet. Ditt team på plats består av en Arbetsledare och tre stycken Vågadministratörer som rapporterar direkt till dig. Utöver detta har du även flera underentreprenörer inom kross, transport och sprängning. Du rapporterar till Arbetschefen och samarbetar med säljorganisationen inom regionen.
DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER : 
Ansvarar för resursplanering, produktivitet, kostnadsoptimering och rapporterar ev. avvikelser
Följer fastställt regelverk för miljö och ansvarar för arbetsmiljö 
Följer myndigheters ålägganden och krav
Har operativt personalansvar, delaktighet i rekrytering och lönesättning i samråd med AC
Verkar i enlighet med företagets policyer och bidrar till god intern samverkan
Din profil
Vi söker dig som vill jobba, trivas och utvecklas långsiktigt inom bolaget. För att trivas i denna roll tror vi att du i grunden har ett stort intresse och mycket kunskap relaterad till Råvaruförsörjning. Du har lång erfarenhet som Platschef från liknande verksamhet och ser positivt på utmaningarna i en stor bergtäkt. Du trivs i en roll med stor påverkansmöjlighet samtidigt som du lever efter Swerocks värderingar och arbetssätt. Som person är du tydlig och strukturerad i din framtoning. Du kan delegera ansvar och följer upp att aktiviteter genomförs. Din energiska sida och ditt engagemang kommer väl till pass när det är högt tryck. Du kommer att ha många kontaktytor internt inom koncernen och externt med kunder, myndigheter och andra intressenter och därför behöver du ha god kommunikationsförmåga och hög social kompetens. Körkort är ett krav.  


Vi erbjuder dig
Hos oss på Swerock blir du delaktig i det spännande arbetet med att bygga framtidens samhälle. Vår målsättning är att det vi bygger och anlägger ska vara ansvarsfullt utformat, långsiktigt hållbart och tillföra positiva värden till samhället. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi gör. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?


Kontakt och ansökan
Swerock har valt att samarbeta med Talentor Sweden i denna rekrytering. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristina Peltola, Rekryteringskonsult: [email protected], +46739948841
Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Talentor Sweden
Talentor Sweden AB tillhandahåller Sveriges företag med kompetenta chefer och specialister genom exekutive search och annonserad rekrytering. Genom våra nätverk och grundlig research hittar vi kandidater som överträffar våra kunders krav och behov. Talentor hjälper kunder i 30+ länder runt om i världen. För oss är jämställdhet och mångfald ett hedersord och vi ger inte upp förrän vi har hittat marknadens absolut bästa kandidater! För mer information, se www.talentor.com Visa mindre

Platschef anläggning

Kreate Sverige AB är i en expansiv fas och söker därför förstärkning på tjänstemannasidan. Vi är idag ett 10-tal ingenjörer och ca 45 yrkesarbetare. Vi arbetar inom anläggningsprojekt, mestadels med berg och betong under jord. Kreate Sverige AB söker nu en driven och resultatorienterad Platschef. Platschefen ansvarar för genomförandet av ett större, eller flera mindre projekt åt gången. Ansvaret innebär såväl utförandemässigt som ekonomiskt.... Visa mer
Kreate Sverige AB är i en expansiv fas och söker därför förstärkning på tjänstemannasidan. Vi är idag ett 10-tal ingenjörer och ca 45 yrkesarbetare.
Vi arbetar inom anläggningsprojekt, mestadels med berg och betong under jord.
Kreate Sverige AB söker nu en driven och resultatorienterad Platschef.
Platschefen ansvarar för genomförandet av ett större, eller flera mindre projekt åt gången. Ansvaret innebär såväl utförandemässigt som ekonomiskt. Visa mindre

Platschef Industriservice

BUCHEN är ett av Europas ledande bolag inom industrisanering och en del av REMONDIS-koncernen; ett av världens största företag inom återvinning, vatten och industritjänster med 38 000 anställda på fyra kontinenter. BUCHEN erbjuder ett komplett utbud av kundspecifika industritjänster. Genom rengöring och underhåll av tekniska system säkerställer vi att kraftverk, tillverkningsanläggningar och produktionsutrustning uppnår högsta nivå av effektivitet och dr... Visa mer
BUCHEN är ett av Europas ledande bolag inom industrisanering och en del av REMONDIS-koncernen; ett av världens största företag inom återvinning, vatten och industritjänster med 38 000 anställda på fyra kontinenter.

BUCHEN erbjuder ett komplett utbud av kundspecifika industritjänster.
Genom rengöring och underhåll av tekniska system säkerställer vi att kraftverk, tillverkningsanläggningar och produktionsutrustning uppnår högsta nivå av effektivitet och driftsäkerhet.

BUCHEN Sweden AB:s verksamhet utgår från närmare 20 enheter, från Löddeköpinge i söder till Luleå i norr. Totalt är vi nästan 400 anställda och omsätter ca 500 miljoner SEK. BUCHEN är ett lokalt företag som genom närhet till våra kunder erbjuder effektiva och hållbara tjänster - samtidigt som vi har kraft och stöd från att vara en del av en internationell koncern. Tillsammans jobbar vi för en hållbar framtid.ARBETSUPPGIFTER
Till vår enhet i Stockholm söker vi en en trygg ledare med starkt kundfokus!

I rollen som platschef får du förmånen att vara en viktig del i en händelsestyrd organisation. Du sköter den dagliga driften där du är ansvarig för din site med den långsiktiga planeringen, rapportering, personal och interna och externa kontakter. I din roll som platschef kommer du ha kontakt med både nya och befintliga kunder, och därmed kalkylera och offerera arbeten och följa upp dina affärer. Du får stort mandat att utforma rollen och verksamheten.

Som platschef hos BUCHEN är det viktigt att du jobbar nära verksamheten och att du är en trygg ledare till dina anställda. Du har även ett säkerhets- och miljöansvar, där kraven är höga och målen tydliga. Du kan förvänta dig att arbeta tillsammans med en kompetent arbetsgrupp med lång erfarenhet från branschen, där god sammanhållning är ett faktum och med stöttning från övrig ledning i organisationen.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har en avslutad gymnasieutbildning, B-körkort och dokumenterad erfarenhet från branschen. Du har även arbetat med att leda personal tidigare, samt jobbat med uppsatta försäljningsmål. Du är en person som drivs av goda relationer, utmaningar och ser möjligheter och lösningar i stället för problem. Arbetet kräver att du har god förståelse kring arbetssäkerhet och miljö, och vi ser gärna att du tidigare arbetat med dessa frågor. Din administrativa sida är god, och du är van att arbeta i olika system, och det är naturligt för dig att prioritera arbetsuppgifter och har lätt för att ställa om i din planering. Flytande svenska i tal och skrift, samt god engelska i tal och skrift är ett krav.

Har du C-körkort med tillhörande YKB är detta meriterande för tjänsten.

I denna rekrytering kommer dina personliga egenskaper väga tungt, då din entreprenörsanda och personliga driv är avgörande för oss.

ÖVRIGT
Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Platschef

AB Frijo grundades 1866 av August Johansson och är idag ett av Sveriges äldsta mark- och anläggningsföretag. I början av 1900-talet tog sonen Frithiof över verksamheten vilket gav namn åt Frijo. Idag bedriver Frijo byggnads- och anläggningsverksamhet i Stockholmsområdet. Frijo är i första hand ett anläggningsföretag som åtar sig komplicerade entreprenader med betongarbeten, grundläggning, bergsprängning, schaktarbeten, spårarbeten och tunnelarbeten till k... Visa mer
AB Frijo grundades 1866 av August Johansson och är idag ett av Sveriges äldsta mark- och anläggningsföretag. I början av 1900-talet tog sonen Frithiof över verksamheten vilket gav namn åt Frijo. Idag bedriver Frijo byggnads- och anläggningsverksamhet i Stockholmsområdet.

Frijo är i första hand ett anläggningsföretag som åtar sig komplicerade entreprenader med betongarbeten, grundläggning, bergsprängning, schaktarbeten, spårarbeten och tunnelarbeten till kabelarbeten, markplanering och byggnadsarbeten. Detta genomsyras av Frijos affärsidé vilket är att vara en ledande och hållbar samhällsbyggare som tillhandahåller mark- /anläggning- samt byggnadsarbeten av hög kvalitet och servicegrad till professionella och långsiktiga beställare. Frijo strävar efter att skapa stabila och långvariga relationer, vilket värderas högt inom bolaget.

Om tjänsten

Som platschef har du ansvar för den dagliga planeringen, produktionen och ekonomi såväl som miljö och arbetsmiljö. Utöver det är du den som leder och fördelar arbete samt coachar ditt team. Du arbetar väl tillsammans med interna funktioner samtidigt som du värnar och förvaltar våra kundrelationer. Som platschef rapporterar du till Arbetschef.

För att lyckas i din roll som platschef ser vi att du har lång och gedigen erfarenhet av liknande tjänster, erfarenhet av digitala plattformar och god kunskap inom branschen som du gärna delar med dig av. Vi söker efter en driven och ansvarsfull person med ett helhetsperspektiv som är redo att driva projekt från start till slut.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Systematiskt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete
• Planera och fördela personal- och maskinresurser för genomförande av projekt samt driftåtgärder med avhjälpande underhåll
• Leda, prioritera och fördela arbetet i dina projekt samt vara med och samordna arbetet med övriga arbetschefsgruppen
• Hålla i kontraktsfrågor mot kund
• Personalfrågor
• Projektekonomin

Vi erbjuder dig

• En familjär företagskultur med en stor koncern i ryggen
• Korta beslutsvägar som ger dig möjlighet att kunna påverka
• Möjlighet att arbeta i en spännande chefsroll där du kommer vara spindeln i nätet
• Frihet under ansvar
• Möjlighet till utveckling inom företaget

Vi söker dig som

• Har lång och gedigen erfarenhet som platschef
• Har arbetat inom anläggning inom stora projekt
• Är certifierad för Betong klass 1&2
• Erfarenhet av VA
• Har goda kunskaper inom entreprenadjuridik och mängdreglering
• Har goda kunskaper i svenska i tal såväl som skrift

Övrig information

Urval och intervjuer sker löpande, och tillträde sker så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Då flera av projekten är säkerhetsklassade kommer en bakgrundskontroll, säkerhetsprövning och registerkontroll att göras i samband med anställning.

Har du några frågor eller funderingar kring rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Isaksson antingen via mail [email protected] alternativt på telefonnummer 072-219 87 00 Visa mindre

Platschef

Hedin Bil fortsätter att satsa på begagnade bilar och söker nu Dig som vill vara med och fortsätta utveckla vårt varumärke CarStore. Hedin Bil är redan idag en av Sveriges ledande marknadsplatser för begagnade bilar och våra kundgrupper är både privatpersoner, företag och myndigheter. Vår ambition är att bli Europas största begagnathandel. Om rollen Nu söker vi dig som vill bli säljande Platschef med det yttersta uppdraget att leda, styra och utveckla vår ... Visa mer
Hedin Bil fortsätter att satsa på begagnade bilar och söker nu Dig som vill vara med och fortsätta utveckla vårt varumärke CarStore. Hedin Bil är redan idag en av Sveriges ledande marknadsplatser för begagnade bilar och våra kundgrupper är både privatpersoner, företag och myndigheter. Vår ambition är att bli Europas största begagnathandel.
Om rollen
Nu söker vi dig som vill bli säljande Platschef med det yttersta uppdraget att leda, styra och utveckla vår anläggning i Kungens Kurva. Anläggningen bedriver försäljning av begagnade bilar ochs om Platschef ansvarar du för att verksamheten leds och utvecklas i linje med företagets affärsidé, mål, vision och riktlinjer. Du säkerställer att riktlinjer, rutiner och policys efterlevs och är väl kända på anläggningen. Du har ansvar för hela anläggningens lönsamhet och du är övergripande ansvarig för att volym-, omsättnings- och resultatmål uppfylls. Du rapporterar löpande till både ledningen och dina medarbetare på anläggning hur verksamheten utvecklas. 
Vi på Hedin Bil arbetar ständigt för att utveckla och förbättra vår kundnöjdhet. Här är du en nyckelspelare när det kommer till att inspirera och engagera dina medarbetare till att hela tiden sträva efter att bli ännu lite bättre. Vidare kommer du arbeta med att följa upp och säkerställa att vi möter generalagenternas krav på kundnöjdhet.  
Som Platschef har du även personalansvar för de som direktrapporterar till dig - personbilssäljarna. Att vara ledare på Hedin Bil innebär att motivera och leda personalen till ett effektivt team. Du ansvarar för att resursplanera, nyrekrytera vid behov samt coacha och följa upp arbetsprestationer.  
Utöver personalansvaret har du också arbetsmiljöansvar vilket innebär att säkerställa att lagar, regler, förordningar och interna rutiner kopplade till arbetsmiljö/miljö efterlevs. Du rapporterar till VD:n för Car Store Sweden AB. Tjänsten är förlagd i Stockholm. 
Din profil
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av ledarskap och vi ser gärna att du har erfarenhet av bilbranschen, exempelvis inom försäljning. För att passa i rollen brinner du för att utveckla och driva verksamheten vidare genom att ständigt sträva efter att öka försäljning och lönsamhet. Du har ett genuint intresse för att skapa affärer och besitter ett affärsmässigt tänk. Vidare motiveras du av utmaningar och trivs i en roll där du har möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Du är strukturerad och har ett sinne för ordning och reda.  
Som ledare motiverar du dina anställda genom att coacha och stötta dina dem för att de ska nå sina mål. Du är kommunikativ och har förmåga att skapa engagemang och driv hos andra.  
Vi erbjuder
En viktig roll i ett företag med stark vilja och framtidstro där utvecklingen pågår. Företaget är i en expansiv fas och regionen har hög potential och goda förutsättningar. För rätt individ, med rätt inställning till tillväxt och expansion, finns möjlighet utöver vanliga förmåner även vinstdelning och goda möjligheter till egen personlig utveckling. 
Välkommen med din ansökan!
Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa? Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! 
CARSTOREär ett bolag inom Hedin Group-koncernen. Visa mindre

Depåchef

Vill du anta en spännande utmaning som Depåchef till vår verksamhet i Stockholm? Utmanas du av frihet under ansvar och trivs i en varierad roll där den ena dagen inte är den andra lik? Då är det här ditt framtida jobb. Ditt uppdrag kommer innebära en spännande och omväxlande vardag med många kontakter såväl externt som internt. Antar du utmaningen kommer du att jobba i ett företag med stark tillväxt och i ständig utveckling. Rollen innebär att du har det ö... Visa mer
Vill du anta en spännande utmaning som Depåchef till vår verksamhet i Stockholm? Utmanas du av frihet under ansvar och trivs i en varierad roll där den ena dagen inte är den andra lik? Då är det här ditt framtida jobb.
Ditt uppdrag kommer innebära en spännande och omväxlande vardag med många kontakter såväl externt som internt. Antar du utmaningen kommer du att jobba i ett företag med stark tillväxt och i ständig utveckling. Rollen innebär att du har det övergripande operativa ansvaret för Traveller Buss verksamhet i Stockholm med ett 90- tal fordon och ca 160 medarbetare.
Huvudansvaret för depåchefen är att leda och utveckla medarbetarna och företagets verksamhet samt organisation. Du kommer att stärka samarbetet inom trafikområdet och mellan trafikområden ingående i regionen. Prioriterade mål är fortsatt tillväxt med god lönsamhet i de trafikslag som produceras i trafikområdet, vilket i dag huvudsakligen är skol/linje samt beställningstrafik. För att nå detta krävs ett starkt fokus på att vinna trafik inom segmentet upphandlad trafik med kommuner och regional trafikhuvudman som uppdragsgivare.
Vi söker digsom är en engagerad, tydlig och närvarande ledare och som har förmågan att motivera och få med dig dina medarbetare. Du är mål- och resultatinriktad med ett stort intresse för att utveckla såväl trafiken som ditt eget ledarskap och på så sätt dina medarbetare. Vidare är du även förändringsbenägen, kostnadsmedveten och har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.
För att lyckas i rollenbehöver du ha adekvat utbildning, gärna på högskola/universitetsnivå eller motsvarande. Utbildningsinriktningen kan exempelvis vara inom personal eller ekonomi. Du har erfarenhet från ledande befattning med stort personalansvar och vana av att leda genom chefer. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från branschen och av att jobba med såväl kommersiellt- som offentligt finansierad busstrafik. Du har genom gott affärsmannaskap och goda kundrelationer lett arbetet med att vinna affärskontrakt.
Vi erbjuder dig ett spännande arbete där du tillsammans med dina medarbetare och chefskollegor i bolaget får stor möjlighet att påverka. Du rapporterar direkt till vår regionchef samt ingå i den regionala ledningsgruppen.
Framåt våren flyttar vi in i en helt nybyggd fullservice- anläggning i Länna. Som depåchef kommer du få möjligheten att påverka nya rutiner och processer.
Vi arbetar löpande med ansökningar och intervjuer innebärande att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Placeringsorten är Stockholm men uppdraget kräver resor i tjänsten och därmed krav på körkort för personbil. Tjänsten innefattar även beredskap.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Platschef till Hedin Bil Segeltorp

Ansök    Nov 4    Hedin Bil    Platschef, anläggning
Vill du bli vår nästa Plats- & försäljningschef på bilanläggning i Segeltorp/Stockholm? Hedin Bil söker en Plats- & försäljningschef till vår bilanläggning i Segeltorp med ansvar för spännande varumärken som KIA, Mitsubishi, Opel och Hedin Certified (Begagnade bilar). Bilanläggningen har som mål 2020 att omsätta ca. 700 Mkr och sälja ca. 3600 bilar. Bilanläggningen har idag runt 50 duktiga medarbetare inom affärsområdena: Försäljning, Verkstad och Reservd... Visa mer
Vill du bli vår nästa Plats- & försäljningschef på bilanläggning i Segeltorp/Stockholm?
Hedin Bil söker en Plats- & försäljningschef till vår bilanläggning i Segeltorp med ansvar för spännande varumärken som KIA, Mitsubishi, Opel och Hedin Certified (Begagnade bilar). Bilanläggningen har som mål 2020 att omsätta ca. 700 Mkr och sälja ca. 3600 bilar. Bilanläggningen har idag runt 50 duktiga medarbetare inom affärsområdena: Försäljning, Verkstad och Reservdelar. Tjänsten innebär utmanande och krävande insatser, samarbete med verkstadschef och reservdelschef samt med respektive varumärkeschefer och säljare.
Om rollen
Som Plats- & försäljningschef har du sälj- och resultatansvar för hela bilanläggningen. Tillsammans med avdelningschefer och märkeschefer utvecklar och driver du anläggningens verksamhet i enlighet med företagets långsiktiga mål och utifrån den lokala marknadens förutsättningar. Du har övergripande personalansvar för hela anläggningen och ett ansvar att bedriva ett aktivt ledarskap genom ledning och coachning där du följer upp medarbetarnas mål och prestation.
Du gillar utmaningar och brinner för att vara med i förändring och utveckla en verksamhet. Du tar initiativ till affärer och har alltid affärsmöjligheter i åtanke. För att lyckas har du ett stort eget driv, är säljande och mycket resultatdriven och älskar att bygga verksamheter i ett högt tempo.
Vi arbetar med starka varumärken såsom KIA, Mitsubishi (personbil och transportbil) och Opel (personbil och transportbil), begagnat försäljning genom konceptet Hedin Certified samt service- och eftermarknad.
Tjänsten rapporterar till VD för Hedin Stockholm Bil AB.
Din profil
Du som söker skall vara motiverad av utmaningar, ha drivkraft, ha en god strukturell förmåga och vara stimulerad av en roll där du får möjlighet att påverka, utveckla och ta ansvar. Du behöver ha gedigen branschkunskap och erfarenhet när det gäller bilbranschen, bilaffären och serviceaffären samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Du brinner för att driva verksamheten vidare och öka försäljning och lönsamhet. Lämplig bakgrund är om du tidigare varit VD, Regionchef, Platschef Försäljningschef eller liknande roll inom bilbranschen.
Vi erbjuder
En viktig roll i ett företag med stark vilja och framtidstro där utvecklingen pågår. Företaget är i en expansiv fas och regionen har hög potential och goda förutsättningar. För rätt individ, med rätt inställning till tillväxt och expansion finns möjlighet goda förtjänstmöjligheter och egen personlig utveckling.
Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre