Lediga jobb Huddinge Pastorat i Huddinge

Se alla lediga jobb från Huddinge Pastorat i Huddinge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Huddinge som finns inom det yrket.

Krematorieföreståndare

Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge - S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens administrativa enhet sköter bland annat bokning av förrättningar och förvaltningens... Visa mer
Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge - S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens administrativa enhet sköter bland annat bokning av förrättningar och förvaltningens administration.

Vi söker en
KREMATORIEFÖRESTÅNDARE

Välkommen att söka en tjänst som krematorieföreståndare i Huddinge pastorat. Vi är ett trevligt arbetslag med stolthet över vår verksamhet. Vi har ett stort fokus på ansvar och respekt, samarbete och delaktighet.

Som krematorieföreståndare har du en arbetsledande roll, du ansvarar för att säkerställa att arbetet bedrivs enligt lagstiftning, fastställda föreskrifter, rutiner och instruktioner. Du är delaktig i att utveckla verksamheten tillsammans med ledning, kollegor och medarbetare i syfte att arbetet flyter så säkert och effektiv som möjligt. Du ansvarar för det administrativa arbetet på krematoriet, du kommer också hantera en del administration inom kyrkogårdsförvaltningen.

Du utför kremationer vid behov, du vidtar åtgärder vid larm och onormal drift, tex vid störningar i förbrännings- och rökgasreningsprocesserna. Du ansvarar för att underhålla och utöva tillsyn av processutrustning, kylanläggning och inventarier. Du hanterar kistor, askor och urnor. Expeditionsarbetet är en mycket viktig del i arbetet, bland annat avläsning och inmatning av uppgifter i förvaltningens systemregister för ärendehantering med mera. Arbetet omfattas av hög sekretess. Du har många kontaktytor och samverkar nära med bland annat kyrkogårdschef, medarbetare och begravningsentreprenörer.


Du kommer även i kontakt med sörjande i ditt arbete. Svenska kyrkan som arbetsgivare är förvaltande och ska finnas till för de anhöriga i svåra stunder.

I din arbetsledandande roll kommunicerar du tydligt, med respekt och med förtroende. Du säkerställer att arbetslaget förstår förväntningarna i arbetet. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet, du arbetar lösningsorienterat och tar initiativ för att uppnå goda resultat för verksamheten och medarbetare.
Du har god självkännedom och vill bemöta dina medarbetare och kollegor med respekt och förtroende. Du arbetar för att skapa goda relationer till såväl interna som externa gränssnitt och verksamheter.

Du arbetar för en hälsosam arbetsmiljö, du bidrar aktivt till god arbetsmiljö - det är en självklarhet i din roll. Ett trevligt uppträdande och en förmåga att sprida arbetsglädje är viktigt hos oss, vi lägger därför vikt vid att finna rätt personlighet till vårt team.


Vi ser gärna att du har erfarenhet från krematorieverksamhet samt utbildning i krematorieteknik. Du bör ha erfarenhet av arbetsledande funktion samt goda kvalifikationer gällande administration.

Du har goda kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.
Vid frågor vänd dig till Camilla Rasmussen, kyrkogårdschef tfn 08-588 697 25, eller Kristina Wallenberg, HR, tfn 08 588 697 09.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected], senast den 19 juni. Märk din ansökan Krematorieföreståndare. Visa mindre

Vaktmästare

Ansök    Mar 8    Huddinge Pastorat    Kyrkvaktmästare
Huddinge församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor drygt 40 000 människor och vi strävar efter att församlingen ska ha ett nära samspel med närsamhället. Här finns 20 anställda och många ideella medarbetare. Vi har ett rikt och väl utvecklat musikliv, ett gediget barn- och ungdomsarbete och en välfungerande diakonal verksamhet. Vaktmästare – Huddinge 100% Som vaktmästare i Huddinge församling är du en aktiv del i det pr... Visa mer
Huddinge församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor drygt 40 000 människor och vi strävar efter att församlingen ska ha ett nära samspel med närsamhället. Här finns 20 anställda och många ideella medarbetare. Vi har ett rikt och väl utvecklat musikliv, ett gediget barn- och ungdomsarbete och en välfungerande diakonal verksamhet.
Vaktmästare – Huddinge 100%
Som vaktmästare i Huddinge församling är du en aktiv del i det praktiska församlingsarbetet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat följande:
· Förbereda kyrkorummet inför begravning, dop och vigsel
· Handha kollekt och viss annan administration, exempelvis tvätt och bokningar.
· Fastighetsskötsel samt mindre reparationer av inventarier vid behov.
· Iordningsställande av lokaler i församlingssal inför olika samlingar och externa bokningar.
· Välkomna människor som söker sig till kyrkan.


Förutom tjänstgöring vanliga veckodagar kommer du att arbeta ett antal helger, storhelger och på kvällstid.

Vi söker dig som har ett diakonalt förhållningssätt, du har förmåga att skapa en varm och trivsam miljö. Du är en lagspelare, men har förmåga att arbeta självständigt, du är positiv och nyfiken.
Du har inga problem med att jobbet ibland kan vara fysiskt tungt, praktiskt i sitt utförande eller kräver att du har koll på många saker på en gång. För att trivas i rollen ska du känna dig bekväm i den kyrkliga miljön och kunna möta människor i livets alla skeden på ett värdigt sätt. Vi förutsätter att du delar vår värdegrund och är medlem i Svenska kyrkan.

Du har gymnasienivå som grundnivå och önskvärt är om du arbetat i serviceinriktade miljöer tidigare. Du har kunskaper i fastighetsskötsel och erfarenhet av arbetet som vaktmästare, gärna inom Svenske kyrkan.
Du har gärna körkort behörighet B, är flytande i svenska språket samt har god datavana.

Tjänsten är på 100%, tillsvidareanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse.
Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected] senast den 14 mars 2024. Märk din ansökan Vaktmästare Huddinge
Intervjuer sker löpande.

Kontakt
Vid frågor vänd er till församlingsherde, Hanna Törling, tfn 08 588 698 55 eller HR Kristina Wallenberg, tfn 08-588 697 09. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare säsong

Nu söker vi personal till säsongsarbete ute i det gröna till kyrkogårdsförvaltningen i Huddinge. Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge -S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårds... Visa mer
Nu söker vi personal till säsongsarbete ute i det gröna till kyrkogårdsförvaltningen i Huddinge.

Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge -S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens administrativa enhet sköter bland annat bokning av förrättningar och förvaltningens administration.
Du kommer att arbeta med trädgårdsarbete såsom ogräsrensning, gräsklippning, plantering av växter med mera. Arbetet är fysiskt krävande.
Vi söker dig som tycker om att arbeta ute med trädgårdsarbete av fysisk karaktär. Du har god samarbetsförmåga, du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är ansvarsfull och har förmåga att ta egna initiativ. Du har en god social kompetens, du ger våra kyrkogårdsbesökare god service och uppträder med respekt och värdighet. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete eller annan typ av grönyteskötsel, men det är inget krav. Du har fyllt 18 år, du behärskar svenska i tal och skrift och du har B-körkort.

Säsongsarbetet gäller från och med april till oktober 2024.Du kommer arbeta på någon av våra arbetsplatser inom kyrkogårdsförvaltningen i Huddinge.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected]
Senast den 31 januari 2024.
Märk din ansökan ”Säsong kyrkogårdsarbetare ”.
Intervjuer sker löpande. Har du några frågor är du välkommen att kontakta någon av våra arbetsledare eller kyrkogårdschef, se kontaktuppgifter intill. Visa mindre

VIK VAKTMÄSTARE

Ansök    Nov 14    Huddinge Pastorat    Kyrkvaktmästare
Vaktmästare – Trångsund Skogås församling Vår vaktmästare har börjat studera så vi söker en vikarie! Trångsund Skogsås församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor cirka 26 000 människor varav cirka 11 000 medlemmar, vi har två kyrkor - Mariakyrkan som ligger mitt i Skogås centrum och Tacksägelsekyrkan som ligger vackert omgiven av en begravningsplats. Med pendeltåg tar det 20 minuter från city till Skogås. Vår vilja är a... Visa mer
Vaktmästare – Trångsund Skogås församling
Vår vaktmästare har börjat studera så vi söker en vikarie!

Trångsund Skogsås församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor cirka 26 000 människor varav cirka 11 000 medlemmar, vi har två kyrkor - Mariakyrkan som ligger mitt i Skogås centrum och Tacksägelsekyrkan som ligger vackert omgiven av en begravningsplats. Med pendeltåg tar det 20 minuter från city till Skogås. Vår vilja är att vårt arbete ska präglas av ett nära samspel med vårt mångfacetterade närsamhälle.
Välkommen till vår församling där alla är med och bidrar i stort som smått. Vi är en församling med stort hjärta, humor och genuin stolthet över vår verksamhet. Vi har fokus på samarbete och delaktighet, vi arbetar nära varandra samtidigt som det egna ansvaret är tydligt. Som vaktmästare i Trångsund Skogås församling är du en aktiv del i det praktiska församlingsarbetet för båda våra kyrkor i Skogås och Trångsund.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat följande:
· Förbereda kyrkorummet inför begravning, dop och vigsel
· Inre och yttre fastighetsskötsel samt mindre reparationer av byggnadens inventarier vid behov.
· Viss administration
· Iordningsställande av lokaler i församlingssal inför olika samlingar och externa bokningar.
· Ansvara för tvätt och strykning av liturgisk utrustning.
· Välkomna människor som söker sig till kyrkan.
Förutom tjänstgöring vanliga veckodagar kommer du att arbeta ett antal helger, storhelger och på kvällstid.
Vi söker dig som har ett diakonalt förhållningssätt, du har förmåga att skapa en varm och trivsam miljö. Du är en lagspelare, men har förmåga att arbeta självständigt, du är positiv och nyfiken.
Du har inga problem med att jobbet ibland kan vara fysiskt tungt, praktiskt i sitt utförande eller kräver att du har koll på många saker på en gång. För att trivas i rollen ska du känna dig bekväm i den kyrkliga miljön och kunna möta människor i livets alla skeden på ett värdigt sätt.
Du har gymnasienivå som grundnivå och önskvärt är om du arbetat i serviceinriktade miljöer tidigare. Du har kunskaper i fastighetsskötsel och gärna tidigare erfarenhet som vaktmästare.
Du har gärna körkort behörighet B, är flytande i svenska språket samt har god datavana.
Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected], senast den 26 november 2023. Märk din ansökan Vaktmästare Skogås Trångsund.

Kontakt
Vid frågor vänd er kyrkoherde Patrik Skantze, tfn 08 588 697 22 eller HR Kristina Wallenberg, tfn 08-588 697 09. Visa mindre

Administratör - fastigher

Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkogårdsförvaltning och en kyrkoförvaltning. Kyrkoförvaltningen arbetar med administration, ekonomin och lön, växel och IT, kommunikation och fastighet. Fastighetsbeståndet består av sex kyrkor, ett kapell, en prästgård och ett par ekonomibyggnader. Nu söker vi en ADMINISTRATÖR med inriktning fastighet Välkommen att söka en nyinrättad tjänst som administratör med inriktning mot fastighetsfrågor. ... Visa mer
Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkogårdsförvaltning och en kyrkoförvaltning. Kyrkoförvaltningen arbetar med administration, ekonomin och lön, växel och IT, kommunikation och fastighet. Fastighetsbeståndet består av sex kyrkor, ett kapell, en prästgård och ett par ekonomibyggnader.
Nu söker vi en
ADMINISTRATÖR
med inriktning fastighet
Välkommen att söka en nyinrättad tjänst som administratör med inriktning mot fastighetsfrågor. Du får många trevliga och kompetenta kollegor inom en rad funktioner. Du kommer att ingå i ett fastighetsteam bestående av tre personer som tillsammans arbetar för att utveckla och optimera driften för våra fastigheter och leverera bästa tänkbara service till våra ”hyresgäster”.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att arbeta med registrering i pastoratets fastighetsregister, administrera vård och underhållsplaner, ta fram hyresavtal samt upphandla entreprenörer, ta in anbud och behandla offerter.
Du kommer att medverka kring frågor som är kopplade till våra verksamhetslokaler, det kan exempelvis handla om att hitta lösningar gällande inneklimat, säkerhet och skadegörelser.
Du stöttar verksamheten i frågor som gäller systematiskt brandskyddsarbete (SBA) samt frågor kring lås och larm. I ditt arbete ingår att delta i miljötillsynsärenden, besiktningar och brandskyddskontroller. Du kommer också att vara sekreterare i fastighetsutskottet, du tar fram handlingar och underlag gällande olika fastighetsärenden, i dina uppgifter ingår också diarieföring av protokoll och handlingar
Du har förmåga att arbeta målmedvetet och strukturerat, du planerar arbetet med god framförhållning och arbetar systematiskt. Du är lösningsorienterad och trivs i rollen att ge service och operativt stöd till andra. Som person är du positiv och respektfull, du har lätt att möta människor och agerar på ett ansvarstagande sätt. Vi söker en kommunikativ och samarbetsorienterad person, du har lätt att möta människor och har förmåga att skapa delaktighet och goda relationer.
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning med inriktning inom exempelvis offentlig förvaltning eller fastighetsinriktning, alternativt arbetslivserfarenhet av fastighetsfrågor som vi bedömer likvärdig.
Du delar svenska kyrkans värderingar.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till hks@svenska kyrkan, senast 6 juni. Märk din ansökan ”administratör fastighet”. Vid frågor hör av dig till Therese Törnros, administrativ chef, e-post: therese.tornros@svenskakyrkan tel: 08-588 697 13. Visa mindre

Kommunikatör

Huddinge pastorat söker en vikarierande kommunikatör till Trångsunds Skogås församling. Vikariat KOMMUNIKATÖR med möjlighet till en tillsvidare anställning. Trångsund Skogsås församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor ca 26 000 människor, vi har två kyrkor - Mariakyrkan som ligger mitt i Skogås centrum och Tacksägelsekyrkan som ligger vackert omgiven av en begravningsplats. Med pendeltåg tar det 20 minuter från city til... Visa mer
Huddinge pastorat söker en vikarierande kommunikatör till Trångsunds Skogås församling.
Vikariat KOMMUNIKATÖR
med möjlighet till en tillsvidare anställning.
Trångsund Skogsås församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor ca 26 000 människor, vi har två kyrkor - Mariakyrkan som ligger mitt i Skogås centrum och Tacksägelsekyrkan som ligger vackert omgiven av en begravningsplats. Med pendeltåg tar det 20 minuter från city till Skogås. Vi strävar efter att vårt arbete ska präglas av ett nära samspel med vårt mångfacetterade närsamhälle.
Vi söker dig som vill vara med och driva församlingens och pastoratets kommunikationsarbete.
Du kommer vara del av arbetslaget som du arbetar nära men också vara en viktig del i pastoratets gemensamma kommunikationsteam. Kommunikatören är en nätverksbyggare som förankrar och profilerar församlingarna både internt och externt.
I ditt arbete kommer du att kommunicera externt utifrån Svenska kyrkans värdegrund och dess grafiska profil, strategiskt arbeta tillsammans med församlingsherdar och arbetslag, både internt och externt. Du kommer också att arbeta med formgivning och textredigering för produktion av trycksaker, affischer, flyers, annonser, foldrar och speciella inbjudningar till medlemmar. Du ansvarar för församlingens sidor på pastoratets hemsida, samt kanaler i sociala medier. Du ingår i pastoratets kommunikationsteam. Där du har ansvar för särskilda områden. Teamet arbetar med att ta fram kampanjer och event i samråd med ledningsgruppen.
Som person har du en stark förmåga till att bygga nätverk. Att både arbeta i team och ha drivet att arbeta självständigt faller sig naturligt för dig. Du har en förmåga att engagera andra människor i din omgivning och se vilken typ av kommunikationskanaler som behövs för olika typer av människor, du vågar gå utanför givna mönster. Du tycker det är kul med ojämn arbetsbelastning och kan hantera stress samt ta vara på lugnare perioder för strategi och utveckling.
För att lyckas i den här rollen kan du planera, hålla deadlines, utforma, sprida, utvärdera, förvalta och utveckla kommunikationsinsatser.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Att målgruppsanpassa form och innehåll är en självklarhet för dig. Du har kunskap om viktiga lagar och regelverk, till exempel Tryckfrihetsförordningen, Yttrandefrihetsgrundlagen och Marknadsföringslagen. Du kan hantera sociala medier men också annan typ av media. Du har dessutom dokumenterad erfarenhet av Officepaketet, erfarenhet av Adobe Creative Cloud-sviten, där InDesign och Photoshop är dina dagliga verktyg som du hanterar med självklarhet.
Du har lämplig utbildning inom information/kommunikation/media.
Tjänsten är ett vikariat 100%, ca 1/10 – 31/3, med möjlighet till en tillsvidareanställning.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected], senast 17 augusti 2023. Intervjuer sker löpande. Märk din ansökan KOMMUNIKATÖR.
Vid frågor hör av dig till församlingsherde Jerker Ekvall på tel. 08-588 699 00 eller mail: [email protected] eller Kristina Wallenberg, HR, tel 08-588 697 09 eller mail: [email protected] Visa mindre

Säsongsarbetare kyrkogård

Nu söker vi personal till säsongsarbete ute i det gröna på Huddinge kyrkogård. Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge -S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens adm... Visa mer
Nu söker vi personal till säsongsarbete ute i det gröna på Huddinge kyrkogård.


Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge -S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens administrativa enhet sköter bland annat bokning av förrättningar och förvaltningens administration.


Vi söker dig som tycker om att arbeta ute med trädgårdsarbete av fysisk karaktär. Du har god samarbetsförmåga, du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är ansvarsfull och har förmåga att ta egna initiativ. Du har en god social kompetens, du ger våra kyrkogårdsbesökare god service och uppträder med respekt och värdighet. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete eller annan typ av grönyteskötsel, men det är inget krav. Du har fyllt 18 år, du behärskar svenska i tal och skrift och du har B-körkort.


Du kommer att arbeta med trädgårdsarbete såsom ogräsrensning, gräsklippning, plantering av växter med mera. Arbetet är fysiskt krävande. Säsongsarbetet gäller från och med april till oktober 2023.


Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till hks@svenska kyrkan. Senast den 16 mars 2023. Märk din ansökan ”Säsong kyrkogårdsarbetare Huddinge”. Visa mindre

VAKTMÄSTARE

Ansök    Nov 9    Huddinge Pastorat    Kyrkvaktmästare
Trångsund Skogås församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor drygt 22 000 människor, vi har två kyrkor – Mariakyrkan som ligger mitt i Skogås centrum och Tacksägelsekyrkan som ligger vackert invid en begravningsplats. Vaktmästare – Trångsund Skogås, 100% Som vaktmästare i Trångsund Skogås församling är du en aktiv del i det praktiska församlingsarbetet för båda våra kyrkor i Skogås och Trångsund. I arbetsuppgifterna ingå... Visa mer
Trångsund Skogås församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor drygt 22 000 människor, vi har två kyrkor – Mariakyrkan som ligger mitt i Skogås centrum och Tacksägelsekyrkan som ligger vackert invid en begravningsplats.
Vaktmästare – Trångsund Skogås, 100%
Som vaktmästare i Trångsund Skogås församling är du en aktiv del i det praktiska församlingsarbetet för båda våra kyrkor i Skogås och Trångsund.
I arbetsuppgifterna ingår bland annat följande:
· Förbereda kyrkorummet inför begravning, dop och vigsel
· Handha kollekt och viss annan administration
· Inre och yttre fastighetsskötsel samt mindre reparationer av byggnadens inventarier vid behov.
· Iordningsställande av lokaler i församlingssal inför olika samlingar och externa bokningar.
· Ansvara för tvätt och strykning av liturgisk utrustning.
· Välkomna människor som söker sig till kyrkan.


Förutom tjänstgöring vanliga veckodagar kommer du att arbeta ett antal helger, storhelger och på kvällstid.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett diakonalt förhållningssätt, du har förmåga att skapa en varm och trivsam miljö. Du är en lagspelare, men har förmåga att arbeta självständigt, du är positiv och nyfiken.
Du har inga problem med att jobbet ibland kan vara fysiskt tungt, praktiskt i sitt utförande eller kräver att du har koll på många saker på en gång. För att trivas i rollen ska du känna dig bekväm i den kyrkliga miljön och kunna möta människor i livets alla skeden på ett värdigt sätt. Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värdegrund.

Tidigare erfarenheter
Du har gymnasienivå som grundnivå och önskvärt är om du arbetat i serviceinriktade miljöer tidigare. Du har kunskaper i fastighetsskötsel och gärna tidigare erfarenhet som vaktmästare.
Du har gärna körkort behörighet B, är flytande i svenska språket samt har god datavana.

Anställning
Tjänsten är på 100%, tillsvidareanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse.
Ansökan
Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected], senast den 8 juni 2018. Märk din ansökan Vaktmästare Skogås Trångsund. Intervjuer sker löpande.

Kontakt
Vid frågor vänd er till biträdande kyrkoherde, Jerker Ekvall, tfn 08 588 699 00 samt HR Kristina Wallenberg, tfn 08-588 697 09. Visa mindre

Krematorietekniker

Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamheten, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge - S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens administrativa enhet sköter förvaltningens administration. Vi söker en ny medarb... Visa mer
Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamheten, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge - S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens administrativa enhet sköter förvaltningens administration.
Vi söker en ny medarbetare till vårt krematorium
KREMATORIETEKNIKER
Välkommen att söka en omväxlande och intressant tjänst som krematorietekniker. Vill du arbeta i en viktig samhällsfunktion och trivs när du får ta ett stort ansvar, är tekniskt intresserad och serviceminded – så kanske det här är en tjänst för dig?
Krematoriet drivs av kyrkogårdsförvaltningen i Huddinge pastorat, och är beläget på S:t Botvids begravningsplats. Här jobbar fyra medarbetare som nu välkomnar en femte kollega till arbetsplatsen som präglas av gott samarbete och delaktighet, ett stort ansvarstagande och respektfullt bemötande.
I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår bland annat att delta i den dagliga driften av krematoriet, utföra kremeringar med tillhörande för- och efterarbete - övervaka kremering, rökgaskylning och rening med tillhörande hantering av aska och urnor. Du kommer att förbereda inför begravningar, närvara vid gravsättningar samt utlämning/visning av gravar. löpande tillsyn och underhåll av krematorieanläggningens processer, krematoriets inventarier och hantera en del inre fastighetsskötsel. I ditt arbete ingår att ha kontakter med begravningsbyråer, anhöriga och övriga besökare.
Som person är du positiv och respektfull, du har lätt att möta människor och agerar på ett ansvarstagande och lösningsorienterat sätt. Du är van att arbeta självständigt, men trivs också att arbeta i team, du har ett strukturerat arbetssätt och ser god service som en självklarhet. Du behöver vara van att prioritera och kunna omprioritera vid behov. Du är ödmjuk, har en hög moral och mycket god förståelse hur människor i svåra situationer bemöts.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av begravningsverksamhet eller begravningsbyrå, truckkort och datakunskap
För tjänsten krävs körkort.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected] , senast 7 maj 2023. Märk din ansökan KREMATORITEKNIKER.
Vid frågor hör av dig till Camilla Rasmussen, kyrkogårdschef, telefon: 08 588 697 25, e-post [email protected] Visa mindre

FASTIGHETSINTENDENT

Ansök    Maj 30    Huddinge Pastorat    Fastighetsintendent
Fastighetsintendent - fastighetsstrateg Svenska kyrkan i Huddinge (Huddinge pastorat) består av fyra församlingar. I pastoratet finns det en kyrkogårdsförvaltning och en kyrkoförvaltning. I kyrkoförvaltningen samlas pastoratets stöd och servicefunktioner som tex. IT, telefoni, kommunikation, administration, ekonomi, lön och fastighet. Huddinge pastorat förvaltar totalt 37 byggnadsverk varav 17 används huvudsakligen i församlingsverksamheten och 1... Visa mer
Fastighetsintendent - fastighetsstrateg

Svenska kyrkan i Huddinge (Huddinge pastorat) består av fyra församlingar. I pastoratet finns det en kyrkogårdsförvaltning och en kyrkoförvaltning. I kyrkoförvaltningen samlas pastoratets stöd och servicefunktioner som tex. IT, telefoni, kommunikation, administration, ekonomi, lön och fastighet.Huddinge pastorat förvaltar totalt 37 byggnadsverk varav 17 används huvudsakligen i församlingsverksamheten och 12 huvudsakligen av begravningsverksamheten. I pastoratet finns flera kyrkor och kapell samt verksamhetsbyggnader ekonomibyggnader. Totalt omfattar byggnaderna 17 589 m² BRA fördelat på 15 802 m² BRA inom församlingsverksamheten och 1 787 m² BRA inom begravningsverksamheten. Pastoratets kyrkor och kapell är gemensamma kulturskatter att upptäcka och glädjas över. Alla kyrkorna i Huddinge har sin egen karaktär.

Din roll
Som fastighetsintendent ansvarar du för den administrativa delen i pastoratets fastighetsförvaltning. Du kommer att arbeta med bland annat pastoratets fastighetsregister, vård och underhållsplaner samt andra digitala verktyg kring fastighetsförvaltning. Du kommer också att arbeta med operativa lokal- och säkerhetsfrågor som rör arbetsmiljö kopplade till verksamhetslokalen, exempelvis problem med inneklimat, bristande säkerhet, omfattande skadegörelser mm. Vidare kommer du att vara delaktig i tillsynsärenden, besiktningar och brandskyddskontroller mm.

Du ansvarar för att följa upp och samordna felanmälningar som resulterar i behov av större åtgärder. Tillsammans med verksamhetsansvariga stödjer du verksamheten i frågor som gäller systematiskt brandskyddsarbete (SBA) samt frågor kring lås och larm. Du är även länken mellan verksamheten, fastighetsteamet och intern service i operativa fastighets- och säkerhetsfrågor. Du arbetar både strategiskt och operativt, arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt. I ditt ansvar ingår att ta fram handlingar och underlag gällande olika fastighetsärenden. Du skriver protokoll och diarieför handlingar i pastoratets fastighetsutskott.

Du ingår i pastoratets fastighetsteam med teknisk förvaltare, driftstekniker och samarbetar med övriga stödpersoner i pastoratet. Du rapporterar till den administrativa chefen.

Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning med inriktning inom exempelvis offentlig förvaltning eller fastighetsinriktning, alternativt lång arbetslivserfarenhet av fastighetsfrågor som som vi bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från yrken inom bygg, el, vvs eller något hantverksyrke. Du har kunskaper inom administration, sekreterarskap, diarium och arkiv, vård och underhållsplaner, upphandling, ta in anbud och behandla offerter samt ekonomisk kunskap. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och kan hantera Office 365. Du får gärna ha erfarenhet från politikerstyrd verksamhet.

Du arbetar målmedvetet och planerar ditt arbete med god framförhållning, effektivt och systematiskt. Du har intresse, vilja och förmåga att ge operativt stöd till andra och månar om att leverera lösningar. Du är också tydlig, lyhörd och kan skapa delaktighet. Stor vikt läggs också vid förmåga till samarbete och att skapa en god arbetsmiljö. En tydlig kommunikation och serviceanda gentemot våra medlemmar, hyresgäster, besökare och entreprenörer är viktigt lika så att samarbeta prestigelöst tillsammans med övriga kollegor Huddinge pastorat.Mer information
Huddinge pastorat?erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar en god arbetsmiljö och en värdegrund som bidrar till en positiv arbetsplats. Du delar och bidrar till svenska kyrkans värderingar. Tjänsten är på heltid och tillträde så snart som möjligt. För tjänsten krävs körkort.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected] senast 10 juni 2022. Märk din ansökan ” Fastighetsintendent”. Intervjuer sker löpande. Vid frågor hör av dig till Therese Törnros, administrativ chef, tel. 08-588 697 13 [email protected] eller Kristina Wallenberg, HR tel. 08-588 697 09, e-post [email protected] Visa mindre

Kyrkogårdschef

Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge - S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens administrativa enhet sköter bland annat bokning av förrättningar och förvaltningens... Visa mer
Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge - S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens administrativa enhet sköter bland annat bokning av förrättningar och förvaltningens administration.


Vi söker en ledare för vår kyrkogårdsförvaltning!
KYRKOGÅRDSCHEF


Välkommen att söka en spännande och utmanande tjänst som kyrkogårdschef i Huddinge pastorat. Vi är ett arbetslag med humor och genuin stolthet över vår verksamhet. Vi har ett stort fokus på samarbete och delaktighet.
Som kyrkogårdschef leder du all verksamhet inom kyrkogårdsförvaltningen inklusive krematoriet. Till din hjälp har du medarbetare i arbetsledande funktioner som ansvarar för den dagliga driften och skötseln av begravningsplatserna samt krematoriet, du leder även det administrativa arbetet i förvaltningen. Du har budget-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du arbetar både strategiskt och operativt, arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt. Du driver arbetet och på delegation från kyrkorådet ansvarar du för de myndighetsbeslut som följer av begravningslagen. Du ingår i pastoratets ledningsgrupp och är med och utvecklar pastoratet, din närmsta chef är kyrkoherden.
Vi vill ha en kommunikativ, öppen och trygg ledare som på ett lyhört och ett uppmuntrande sätt vill leda förvaltningens medarbetare och verksamhet framåt och långsiktigt. Du har förmåga att lyfta medarbetarna och har ett genuint intresse av både verksamhet och ledarskap. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga, du är lösningsorienterad, har en vilja och drivkraft att möta dina medarbetare med tillit och förtroende. Du är tydlig och skapar delaktighet.
Vi ser gärna att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område, eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har några års ledarerfarenhet, har gått en chefs- och ledarskapsutbildning. Du har erfarenhet av budgetansvar. Begravningslagen är viktig i ditt arbete.
För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected] Senast 2 oktober 2022. Märk din ansökan "kyrkogårdschef". Intervjuer sker löpande.
Vid frågor hör av dig till tf kyrkoherde Helena Hedlund på tel, 08-588 698 20, e-post [email protected], eller eller HR Kristina Wallenberg tel. 08-588 697 09, e-post [email protected] Visa mindre

TEKNISK FÖRVALTARE

Teknisk förvaltare Svenska kyrkan i Huddinge (Huddinge pastorat) består av fyra församlingar. I pastoratet finns det en kyrkogårdsförvaltning och en kyrkoförvaltning. I kyrkoförvaltningen samlas pastoratets stöd och servicefunktioner som tex. IT, telefoni, kommunikation, administration, ekonomi, lön och fastighet. Huddinge pastorat förvaltar totalt 37 byggnadsverk varav 17 används huvudsakligen i församlingsverksamheten och 12 huvudsakligen av beg... Visa mer
Teknisk förvaltare

Svenska kyrkan i Huddinge (Huddinge pastorat) består av fyra församlingar. I pastoratet finns det en kyrkogårdsförvaltning och en kyrkoförvaltning. I kyrkoförvaltningen samlas pastoratets stöd och servicefunktioner som tex. IT, telefoni, kommunikation, administration, ekonomi, lön och fastighet.Huddinge pastorat förvaltar totalt 37 byggnadsverk varav 17 används huvudsakligen i församlingsverksamheten och 12 huvudsakligen av begravningsverksamheten. I pastoratet finns flera kyrkor och kapell. De är gemensamma kulturskatter att upptäcka och glädjas över. Alla kyrkorna i Huddinge har sin egen karaktär.

Din roll
Som teknisk förvaltare ansvarar du för att driva, utveckla och förvalta pastoratets fastigheter och markobjekt i linje med beslutade mål och inriktningar. Du kommer att arbeta med både stora och mindre fastighetsprojekt från projektering, genomföranden till överlämnande. I ett tätt samarbete med andra driver du projekt framåt med stort engagemang, beslutsamhet och handlingskraft.Du kommer att arbeta med miljö- och klimatfrågor som tex. energibesparingar och större investeringar gällande energi och nyproduktion. Inför år 2030 är målet att pastoratet ska minska sin energiförbrukning och öka möjligheten till att producera förnybar energi. Du kommer också att följa upp och vara kravställare för den upphandlade fastighetsdriften, utföra avtalsupphandlingar för tjänster och löpande underhåll såsom städ, el, snöröjning, grönytor mm och uppföljning av dessa.Du arbetar både strategiskt och operativt, arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt. I ditt ansvar ingår att genomföra statusbesiktningar, budgetera, samordna och projektleda underhållsprojekt med tillkommande administrativa arbetsuppgifter. Du föredrar aktuella fastighetsärenden i pastoratets fastighetsutskott.

Du ingår i pastoratets fastighetsteam, tillsammans med fastighetsintendent och driftstekniker. Ni samarbetar med övriga stödpersoner i pastoratet. Byggnaderna är till största delen kyrkobyggnader med stora kulturhistoriska värden vilka kräver en noggrann och varsam hantering för att bevaras inför framtiden. Du rapporterar till den administrativa chefen.

Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning alternativt KY-utbildning med inriktning mot bygg/fastighet och det är meriterande med några år arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du har kunskaper inom upphandling, byggnadsteknik, projektledning och entreprenadjuridik samt ekonomi. Det är önskvärt om du har erfarenhet från arbete med kyrkobyggnader och/eller kulturbyggnader/kulturmiljöer.

Du arbetar lösnings- och resultatfokuserat med ekonomisk medvetenhet. Du är flexibel, strukturerad, initiativtagande, ser möjligheter och har projektets bästa i fokus. En god kommunikation och serviceanda gentemot våra medlemmar, hyresgäster, besökare och entreprenörer är viktigt likaså att samarbeta prestigelöst tillsammans med övriga kollegor Huddinge pastorat. Vidare har du god datavana och körkort Klass B då resor ingår i tjänsten.Mer information
Huddinge pastorat?erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar en god arbetsmiljö och en värdegrund som bidrar till en positiv arbetsplats. Du delar och bidrar till svenska kyrkans värderingar. Tjänsten är på heltid och tillträde så snart som möjligt. För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected] senast 10 juni 2022. Märk din ansökan ”teknisk förvaltare”. Intervjuer sker löpande. Vid frågor hör av dig till Therese Törnros, administrativ chef, tel. 08-588 697 13 [email protected] eller Kristina Wallenberg, HR tel. 08-588 697 09, e-post [email protected] Visa mindre

EKONOMIANSVARIG

Ansök    Maj 5    Huddinge Pastorat    Förvaltningsekonom
Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Pastoratets storlek motsvarar geografiskt samma yta som Huddinge kommun. Vi söker en EKONOMIANSVARIG Välkommen att söka en tjänst som ekonomiansvarig i Huddinge pastorat. Du kommer ha det övergripande ansvaret för det ekonomiska arbetet - för budget-, uppföljning av ekonomiska utfallet och bokslutsarbete samt den löpande redovisningen. Arbetet innebär... Visa mer
Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Pastoratets storlek motsvarar geografiskt samma yta som Huddinge kommun.
Vi söker en
EKONOMIANSVARIG
Välkommen att söka en tjänst som ekonomiansvarig i Huddinge pastorat.
Du kommer ha det övergripande ansvaret för det ekonomiska arbetet - för budget-, uppföljning av ekonomiska utfallet och bokslutsarbete samt den löpande redovisningen. Arbetet innebär att du arbetar med såväl återkommande rutiner som med uppföljning och analyser.
Du tillser att det ekonomiska resultatet redovisas på ett korrekt sätt till förtroendemanna-organisationen, du kommer delta och föredra vid utskott och kyrkoråd.
Vidare stöttar du chefer i ekonomiska frågor, du fungerar som stöd och bollplank till alla chefer i pastoratet. Du stöttar verksamheterna i planering, uppföljning, rapportering och analys.
Du bidrar till effektiva och kvalitetssäkrade arbetssätt samt utvecklar ekonomiska system och rutiner för pastoratet.
Du kommer tillhöra kyrkoförvaltningen, och rapportera till såväl kyrkoherde som administrativ chef. Du arbetar i team med ekonomiassistent.
Vi söker en kommunikativ och samarbetsorienterad person med initiativförmåga och ett intresse att arbeta långsiktigt framåt. Du arbetar strukturerat och självständigt, du inger förtroende och har en pedagogisk förmåga.

Du har en högskoleexamen med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av Svenska kyrkans ekonomisystem.
Det finns möjlighet att arbeta deltid.
Du delar Svenska kyrkans värderingar.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected] senast 17 maj 2022. Märk din ansökan ”Ekonomiansvarig”. Intervjuer sker löpande.
Välkommen att höra av dig med frågor till kyrkoherde Ida Hallström Åsman tel 08-588 697 22. E-post [email protected] eller nuvarande ekonomiansvarig Carina Strandberg tel 08-747 66 18. E-post [email protected] Visa mindre

Vi söker en ledare för vår kyrkogårdsförvaltning

Välkommen att söka en spännande och utmanande tjänst som kyrkogårdschef i Huddinge pastorat. Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamheten, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge - S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsför... Visa mer
Välkommen att söka en spännande och utmanande tjänst som kyrkogårdschef i Huddinge pastorat.
Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamheten, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge - S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens administrativa enhet sköter bland annat bokning av förrättningar och förvaltningens administration.
KYRKOGÅRDSCHEF
Som kyrkogårdschef leder du all verksamhet inom kyrkogårdsförvaltningen inklusive Sankt Botvids krematorium. Till din hjälp har du medarbetare i arbetsledande funktioner som ansvarar för den dagliga driften och skötseln av begravningsplatserna samt krematoriet. Du leder även det administrativa arbetet inom bokning och gravrättsärenden. Du har budget-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du arbetar både strategiskt och operativt, arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt.
Du driver arbetet och på delegation från kyrkorådet ansvarar du för de myndighetsbeslut som följer av begravningslagen. Du ingår i pastoratets ledningsgrupp och med och utvecklar pastoratet, din närmsta chef är kyrkoherden
Vi vill ha ett tillits- och värdebaserat ledarskap i Huddinge pastorat.
Du har en vilja och drivkraft att möta dina medarbetare med tillit och förtroende. Du är samtidigt tydlig och har en förmåga att tillsammans med ditt arbetslag skapa goda förutsättningar för samarbete och delaktighet.
Du är en kommunikativ, lösningsorienterad och trygg ledare som på ett uppmuntrande sätt vill leda förvaltningens medarbetare och verksamhet framåt och långsiktigt. Du har ett genuint intresse för både verksamhet och ledarskap.
Vi ser gärna att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom relevant område, eller erfarenhet som bedöms som likvärdig. Du har några års ledarerfarenhet, har gått en ledarskapsutbildning. Du har erfarenhet av budgetansvar. Begravningslagen är viktig i ditt arbete.
För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected], senast 26 augusti 2021. Märk din ansökan "kyrkogårdschef".


Vid frågor hör av dig till
Kyrkoherde Ida Hallström Åsman, tel 08-588 69722, [email protected],
Vik. kyrkogårdschef Margareta Wallberg, tel, 08- 588 697 32, [email protected]
HR, Kristina Wallenberg tel. 08-588 697 09, [email protected]
Facklig kontaktperson;
Thomas Nygren Vision, tel 08-588 69 971, [email protected] Visa mindre

Vi söker en kommunikatör, vikariat

Huddinge pastorat söker en vikarierande kommunikatör till Trångsunds Skogås församling. Vikariat KOMMUNIKATÖR med möjlighet till en tillsvidare anställning. Trångsund Skogsås församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor drygt 22 000 människor, vi har två kyrkor - Mariakyrkan som ligger mitt i Skogås centrum och Tacksägelsekyrkan som ligger vackert omgiven av en begravningsplats. Med pendeltåg tar det 20 minuter från city ... Visa mer
Huddinge pastorat söker en vikarierande kommunikatör till Trångsunds Skogås församling.
Vikariat KOMMUNIKATÖR
med möjlighet till en tillsvidare anställning.
Trångsund Skogsås församling är en av fyra församlingar i Huddinge pastorat. I församlingen bor drygt 22 000 människor, vi har två kyrkor - Mariakyrkan som ligger mitt i Skogås centrum och Tacksägelsekyrkan som ligger vackert omgiven av en begravningsplats. Med pendeltåg tar det 20 minuter från city till Skogås. Vi strävar efter att vårt arbete ska präglas av ett nära samspel med vårt mångfacetterade närsamhälle.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla församlingens och pastoratets kommunikationsarbete.
Du kommer vara del av arbetslaget som du arbetar nära men också vara en viktig del i pastoratets gemensamma kommunikationsteam. Kommunikatören är en nätverksbyggare som förankrar och profilerar församlingarna både internt och externt.

I ditt arbete kommer du att kommunicera externt utifrån Svenska kyrkans värdegrund och dess grafiska profil, strategiskt arbeta tillsammans med församlingsherdar och arbetslag, både internt och externt. Du kommer också att arbeta med formgivning och textredigering för produktion av trycksaker, affischer, flyers, annonser, foldrar och speciella inbjudningar till medlemmar. Du ansvarar för församlingens sidor på pastoratets hemsida, fotografering och bildredigering. Du ingår i pastoratets kommunikationsteam. Där du har ansvar för särskilda områden. Teamet arbetar med att ta fram kampanjer och event i samråd med ledningsgruppen.

Som person har du en stark förmåga till att bygga nätverk. Att både arbeta i team och ha drivet att arbeta självständigt faller sig naturligt för dig. Du har en förmåga att engagera andra människor i din omgivning och se vilken typ av kommunikationskanaler som behövs för olika typer av människor, du vågar gå utanför givna mönster. Du tycker det är kul med ojämn arbetsbelastning och kan hantera stress samt ta vara på lugnare perioder för strategi och utveckling.

För att lyckas i den här rollen kan du planera, hålla deadlines, utforma, sprida, utvärdera, förvalta och utveckla kommunikationsinsatser.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Att målgruppsanpassa form och innehåll är en självklarhet för dig. Du har kunskap om viktiga lagar och regelverk, till exempel Tryckfrihetsförordningen, Yttrandefrihetsgrundlagen och Marknadsföringslagen. Du kan både hantera sociala medier men också annan typ av media. Du har dessutom dokumenterad erfarenhet av Officepaketet, erfarenhet av Adobe Creative Cloud-sviten, där InDesign och Photoshop är dina dagliga verktyg som du hanterar med självklarhet. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av Premiere Pro eller något annat videoredigeringsprogram. Erfarenhet av att filma och klippa video är ett plus
Adobe CS6, samt något webbpubliceringsprogram och är villig lära dig Content Studio om du inte redan kan det.

Du har lämplig utbildning inom information/kommunikation/media.
Tjänsten är ett vikariat 100%, 1/1 2022 – 30/6 2022, med möjlighet till en tillsvidareanställning.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected], senast 25 november 2021. Intervjuer sker löpande. Märk din ansökan KOMMUNIKATÖR.

Vid frågor hör av dig till församlingsherde Jerker Ekvall på tel. 08-588 699 00 eller mail: [email protected] eller Kristina Wallenberg, HR, tel 08-588 697 09 eller mail: [email protected] Visa mindre

Säsongsarbetare kyrkogård

Nu söker vi personal till säsongsarbete ute i det gröna på Huddinge kyrkogård. Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge -S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens adm... Visa mer
Nu söker vi personal till säsongsarbete ute i det gröna på Huddinge kyrkogård.


Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Kyrkogårdsförvaltningen sköter begravningsverksamhet, det finns fyra begravningsplatser i Huddinge -S:t Botvids och Trångsunds begravningsplatser, Huddinge och Tomtberga kyrkogårdar. På S:t Botvids begravningsplats ligger krematorium och kapell. Kyrkogårdsförvaltningens administrativa enhet sköter bland annat bokning av förrättningar och förvaltningens administration.


Vi söker dig som tycker om att arbeta ute med trädgårdsarbete av fysisk karaktär. Du har god samarbetsförmåga, du trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är ansvarsfull och har förmåga att ta egna initiativ. Du har en god social kompetens, du ger våra kyrkogårdsbesökare god service och uppträder med respekt och värdighet. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete eller annan typ av grönyteskötsel, men det är inget krav. Du har fyllt 18 år, du behärskar svenska i tal och skrift och du har B-körkort.


Du kommer att arbeta med trädgårdsarbete såsom ogräsrensning, gräsklippning, plantering av växter med mera. Arbetet är fysiskt krävande. Säsongsarbetet gäller från och med april till oktober 2021.


Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till hks@svenska kyrkan. Senast den 28 februari 2021. Märk din ansökan ”Säsong kyrkogårdsarbetare Huddinge”. Visa mindre

Vi söker en TEKNISK FÖRVALTARE till Svenska kyrkan i Huddinge.

Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Pastoratets storlek motsvarar geografiskt samma yta som Huddinge kommun. Vi söker en TEKNISK FÖRVALTARE Välkommen att söka en tjänst som teknisk förvaltare inom Svenska kyrkan i Huddinge. Som teknisk förvaltare ansvarar du för den långsiktiga planeringen av fastighetsdriften, underhållsprojekt samt lokalanpassningar av alla våra fastigheter. ... Visa mer
Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Pastoratets storlek motsvarar geografiskt samma yta som Huddinge kommun.
Vi söker en


TEKNISK FÖRVALTARE


Välkommen att söka en tjänst som teknisk förvaltare inom Svenska kyrkan i Huddinge.


Som teknisk förvaltare ansvarar du för den långsiktiga planeringen av fastighetsdriften, underhållsprojekt samt lokalanpassningar av alla våra fastigheter. Du arbetar med verksamhetsutveckling och skapar rutiner för teknisk förvaltning, miljöstyrning och optimering av hela fastighetsdriften. Du initierar och låter utföra underhållsåtgärder och är delaktig i åtgärder för energibesparingar och större investeringar gällande energi och nyproduktion. Du kommer också att följa upp och vara kravställare för upphandlad fastighetsdrift samt driva kommande avtalsupphandlingar av tjänster och löpande underhåll.


Du arbetar strategiskt och ditt signum är optimala resursutnyttjanden. Arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt. I ditt ansvar ingår även att ta fram underlag för investeringar inför budgetprocessen samt löpande delta i att följa upp det ekonomiska utfallet.


Du samordnar vårt fastighetsteam, ingår i miljökommittén, är sekreterare i fastighetsutskottet och rapporterar till den administrativa chefen. I våra fastighetsprojekt intar du ofta projektledarrollen.


Vi söker en kommunikativ och samarbetsorienterad person med initiativförmåga och stark vilja att leda arbetet långsiktigt framåt. Du arbetar strukturerat och är självgående. Du har eftergymnasial utbildning mot fastighetsförvaltning, kunskaper inom fastighetsekonomi och projektledning samt dokumenterad arbetslivserfarenhet inom dessa områden. Du har även erfarenhet av upprättande av avtal, förhandling och kravställning inom fastighetsområdet. Kunskaper om kulturbyggnader och kyrkoantikvariskt stöd är meriterande. Du har mycket goda kunskaper inom Officepaketet och jobbar gärna i fastighetssystemet DeDU eller motsvarande.


För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.


Du delar Svenska kyrkans värderingar.


Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected] senast 12 januari 2021. Märk din ansökan ”Teknisk förvaltare”.


Välkommen att höra av dig med frågor till administrativ chef Daniel Friman tel 08-588 697 04. [email protected] Visa mindre

Vi söker en TEKNISK FÖRVALTARE till Svenska kyrkan i Huddinge.

Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Pastoratets storlek motsvarar geografiskt samma yta som Huddinge kommun. Vi söker en TEKNISK FÖRVALTARE Välkommen att söka en tjänst som teknisk förvaltare inom Svenska kyrkan i Huddinge. Som teknisk förvaltare ansvarar du för den långsiktiga planeringen av fastighetsdriften, underhållsprojekt samt lokalanpassningar av alla våra fastigheter. D... Visa mer
Svenska kyrkan i Huddinge består av fyra församlingar, en kyrkoförvaltning och en kyrkogårdsförvaltning. Pastoratets storlek motsvarar geografiskt samma yta som Huddinge kommun.


Vi söker en
TEKNISK FÖRVALTARE
Välkommen att söka en tjänst som teknisk förvaltare inom Svenska kyrkan i Huddinge.


Som teknisk förvaltare ansvarar du för den långsiktiga planeringen av fastighetsdriften, underhållsprojekt samt lokalanpassningar av alla våra fastigheter. Du arbetar med verksamhetsutveckling och skapar rutiner för teknisk förvaltning, miljöstyrning och optimering av hela fastighetsdriften. Du initierar och låter utföra underhållsåtgärder och är delaktig i åtgärder för energibesparingar och större investeringar gällande energi och nyproduktion. Du kommer också att följa upp och vara kravställare för upphandlad fastighetsdriften samt driva kommande avtalsupphandlingar av tjänster och löpande underhåll.


Du arbetar strategiskt och ditt signum är optimala resursutnyttjanden. Arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt. I ditt ansvar ingår även att ta fram underlag för investeringar inför budgetprocessen samt löpande delta i att följa upp ekonomiska utfallet.


Du samordnar vårt fastighetsteam, ingår i miljökommittén, är sekreterare i fastighetsutskottet och rapporterar till den administrativa chefen. I våra fastighetsprojekt intar du ofta projektledarrollen.


Vi söker en kommunikativ och samarbetsorienterad person med initiativförmåga och stark vilja att leda arbetet långsiktigt framåt. Du arbetar strukturerat och är självgående. Du har eftergymnasial utbildning mot fastighetsförvaltning, kunskaper inom fastighetsekonomi och projektledning samt dokumenterad arbetslivserfarenhet inom dessa områden. Du har även erfarenhet av upprättande av avtal, förhandling och kravställning inom fastighetsområdet. Kunskaper om kulturbyggnader och kyrkoantikvariskt stöd är meriterande. Du har mycket goda kunskaper inom Officepaketet och jobbar gärna i fastighetssystemet DeDU eller motsvarande.
För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.


Du delar Svenska kyrkans värderingar.


Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected] senast 13 september 2020. Märk din ansökan ”Teknisk förvaltare”. Intervjuer sker löpande.
Välkommen att höra av dig med frågor till administrativ chef Daniel Friman tel 08-588 697 04. [email protected] Visa mindre