Lediga jobb Poolia Sverige AB i Huddinge

Se alla lediga jobb från Poolia Sverige AB i Huddinge. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Huddinge som finns inom det yrket.

JOBmeal ökar ytterligare och söker dig som Account Manager!

Ansök    Okt 28    Poolia Sverige AB    Account manager
Om tjänsten Efter en ökad efterfrågan växlar JOBmeal nu upp och stärker sitt team med ytterligare en medarbetare i Stockholmsregionen, du utgår närmare bestämt från kontoret i Skogås! Vi söker dig som vill bidra till vår fortsatta framgång, och vi behöver din hjälp att erbjuda premiumkaffe från de allra finaste rosterierna och de mest exklusiva märkena till fler kunder därute. Vi är ensamma i Sverige om att erbjuda kaffelösningar från bland andra Espress... Visa mer
Om tjänsten
Efter en ökad efterfrågan växlar JOBmeal nu upp och stärker sitt team med ytterligare en medarbetare i Stockholmsregionen, du utgår närmare bestämt från kontoret i Skogås!

Vi söker dig som vill bidra till vår fortsatta framgång, och vi behöver din hjälp att erbjuda premiumkaffe från de allra finaste rosterierna och de mest exklusiva märkena till fler kunder därute. Vi är ensamma i Sverige om att erbjuda kaffelösningar från bland andra Espresso House. Du kan med stolthet erbjuda dem en kvalitetsprodukt som är svår att konkurrera med! Utöver det får du som en ren bonus ett riktigt mysigt gäng som jobbar tätt tillsammans med kunden och hittar på många aktiviteter tillsammans. Du erbjuds löpande utbildningar och får besöka rosterier för att testa det allra senaste rostningarna. Visst låter det frestande?

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
För att bli framgångsrik i ditt arbete arbetar du från grunden med att boka dina egna möten. Du offererar och tar fram avtalsförslag och följer sedan kunden löpande i syfte att bygga starka band och ta hand om möjligheterna att fortsättningsvis utveckla kunden och affären. Du arbetar löpande med kundvård och ser till att dina kunder har allt de behöver. Du för statistik och rapporterar löpande till närmsta chef. Initialt kommer mycket fokus ligga på nykundsbearbetning även om en viss kundstock medföljer.

Vem är du?
För att trivas på JOBmeal är det en fördel om du, utöver att vara riktigt hyvens, är en sportig person med en aktiv livsstil. Du är nyfiken på livet och är van att arbeta strukturerat och prioriterar ditt arbete väl.

Ett par saker som är extra viktiga för oss är att:

- Du har tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B
- Du bor i Stockholm med omnejd och har byggt upp ett stort nätverk av kaffeälskande människor
- Du har tidigare jobbat med uppsökande försäljning och ett absolut krav är att du gillar att boka dina egna möten
- Du innehar har B-körkort och
- Du känner dig trygg med att prata engelska emellanåt

På Jobmeal hittar du ett fantastiskt drivet team av säljare och kollegor i andra befattningar som tillsammans arbetar för att göra kundernas kaffestunder ännu godare. Det är ett positivt, aktivt gäng som gillar att hitta på saker tillsammans och nu letar dem efter nästa pusselbit, kanske dig?

Vi jobbar med löpande rekrytering så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och andra närliggande tjänster till arbetsplatser. De samarbetar med de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på kundernas jobbdag. JOBmeal erbjuder unika kaffekoncept och arbetar med starka varumärken som till exempel Espresso House, Gevalia och Arvid Norqvist. Utöver kaffe erbjuds även friskt, bubbligt vatten, ett brett sortiment av relaterade produkter och kaffemaskiner med den absolut senaste tekniken.

Välkommen in på jobmeal.se för att läsa mer om oss! Visa mindre

Servicetekniker till Nellemann Machinery!

Servicetekniker till Nellemann Machinery! Om tjänsten Är du en teknisk person med erfarenhet av service och montering? Då har du chansen att bli en del av Nelleman Machinery - en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner. Nellemann Machinery bygger för framtiden och är redo för vidareutveckling och tillväxt på en spännande marknad och söker dig som... Visa mer
Servicetekniker till Nellemann Machinery!

Om tjänsten
Är du en teknisk person med erfarenhet av service och montering? Då har du chansen att bli en del av Nelleman Machinery - en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner.

Nellemann Machinery bygger för framtiden och är redo för vidareutveckling och tillväxt på en spännande marknad och söker dig som vill utveckla detta vidare tillsammans med oss.

Tjänsten är en rekrytering och inledande 6 månaders provanställning tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer som servicetekniker sköta service, underhåll och reparationer hos företagets kunder. Som servicetekniker på Nellemann Maschinery ansvarar du över din egen planering och tar dig fram med en servicebil. Du kommer som servicetekniker att hantera ärenden relaterat till maskiner såsom gräsklippare, kompakttraktorer och redskapsbärare. Mestadels fältarbete förekommer, då du åker ut på serviceärenden hos kunderna och utför service på plats.

Vem är du?
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av el, mekanik och hydraulik som är centrala delar i ditt arbete och du kommer att erbjudas ett stort ansvar för att upprätthålla en fortsatt god kvalité på service. Du som söker har erfarenhet av att ha jobbat med personbil, lastbil, lantbruksmaskiner eller entreprenad.

Du bör ha goda datorkunskaper eftersom felsökningar görs. Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du som söker erbjuds väldigt goda utvecklingsmöjligheter inom Nellemann Machinery och möjlighet att få bygga upp en egen avdelning inom bolaget.


Om verksamheten
Nellemann Machinery är en av Skandinaviens största leverantörer av professionella maskiner och tillbehör för skötsel och underhåll av väg- och gräsytor samt lantbruksmaskiner. Vi levererar till hela Skandinavien och säljer de mest attraktiva produkterna på marknaden.

Nellemann Machinery tog över import och försäljning av Kubota i Skandinavien under 2017. Nellemann-koncernen har även verksamhet inom import, försäljning och service av Aston Martin, Kia och Isuzu samt försäljning och service av Volvo i Danmark. Visa mindre

Samhällsbyggnadsdirektör till Huddinge kommun

Huddinge är en växande stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Huddinge är en kommun med drygt 114 000 invånare och den näst största kommunen i länet. Inom Huddinge kommunkoncern arbetar cirka 7000 medarbetare. Läs mer på: www.huddinge.se Som ledare för engagerade medarbetare är du en viktig s... Visa mer
Huddinge är en växande stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Huddinge är en kommun med drygt 114 000 invånare och den näst största kommunen i länet. Inom Huddinge kommunkoncern arbetar cirka 7000 medarbetare.
Läs mer på: www.huddinge.se

Som ledare för engagerade medarbetare är du en viktig samhällsbyggare som tillsammans med oss gör Huddinge kommun till en av de mest populära kommunerna att bo i, arbeta i och besöka.

Om tjänsten
Som samhällsbyggnadsdirektör får du fantastiska möjligheter att driva och utveckla samhällsbyggnadsprocessen tillsammans med andra. Samhällsbyggnadsavdelningen ska på kommunstyrelsens uppdrag skapa förutsättningar för goda livsmiljöer och ett växande näringsliv. Avdelningen ska planera, utveckla och bygga ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart samhälle. Dagens och morgondagens boende och verksamma ska se Huddinge som det självklara valet!

Avdelningens insatser har en stor påverkan på Huddinge kommuns långsiktiga utveckling där du bl. a ansvarar för de stora projekt som nu sker inom Huddinge kommun. Det är en stor och växande kommun som har flera stora infrastrukturprojekt på gång, bland annat Tvärförbindelse Södertörn och Spårväg syd. Cirka 20 000 nya bostäder planeras till 2030. Huddinge är motorn för och leder den starka tillväxten i södra Stockholm. Här finns två av regionens utpekade stadskärnor, Kungens kurva/Skärholmen och Flemingsberg. Där Flemingsberg är ett av Sverige största stadsutvecklingsprojekt som ska resultera i 50 000 boende, 50 000 besökande och 50 000 arbetsplatser.

Du leder avdelningen med cirka 120 kompetenta och engagerade medarbetare. Avdelningen ligger inom Kommunstyrelsens förvaltning och du rapporterar direkt till kommundirektören. I din roll bidrar du aktivt till utvecklingen av kommunens övergripande verksamhet och mål och du ingår i kommunkoncernens ledningsgrupp samt leder din egen ledningsgrupp med fem underställda chefer.

Inom Huddinge kommun pågår ett omställningsarbete för att effektivisera förvaltningsgemensamma processer. Som samhällsbyggnadsdirektör tar du en aktiv del i att anpassa avdelningens processer så att kärnverksamheterna får rätt förutsättningar för att leverera bästa medborgarnyttan.

Målbilden är att samla kommunkoncernorganisationen under ett tak, både bildligt och bokstavligt, i ett nytt kommunhus 2027 och säkerställa att vårt arbete alltid utgår från Huddingefamiljens behov.

Vem är du?
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av verksamhetsområdet och dess processer samt erfarenhet av stora projekt. För att skapa framgång i rollen har du ledarerfarenhet för en större komplex organisation där det drivits mycket utveckling och en god erfarenhet av ekonomi och verksamhetsstyrning på en hög strategisk nivå. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa samsyn och förståelse för nya arbetssätt och vi utgår från att du drivs av att göra skillnad som avspeglas i Huddingefamiljens vardag.

I Huddinge strävar vi efter ett ledarskap som utgår från att du vill vara och är en förebild utifrån kommunens gemensamma värden mod, driv, mångfald och omtänksamhet. Du leder genom mål, visioner och värderingar och klargör riktning samtidigt som du levererar resultat. Du är ansvarstagande och trygg i ditt ledarskap. Att bygga förtroende genom delaktighet och samverkan är en självklarhet för dig, och du drivs av att utveckla tillsammans och i samarbete med andra. Du kan visualisera och tänka utanför ramarna, se nya lösningar och har förmåga att förstå och förmedla komplexa sammanhang avseende styrning och ledning. Du har lätt för att förstå kultur, struktur och värderingars inverkan på ett förändringsarbete. För dig är det viktigt att arbeta utifrån alla dessa delar och att lyckas förmedla det vidare till andra.

Du kommer att ha tät dialog med många olika intressenter i olika forum vilket förutsätter en mycket god förmåga att bygga relationer som leder till gott samarbete.

Vi söker dig med akademisk examen med en mycket god ledarskapsförmåga och erfarenhet av att vara chef över chef. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roll i kommunal organisation och du har en god förståelse för den kommunala styrningen. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga, i såväl muntliga framställningar som skriftliga underlag.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlighet.


Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Poolia-koncernens verksamhet för rekrytering av ledningspersoner samt styrelserekrytering. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Biträdande Kommundirektör till Huddinge kommun

Ansök    Aug 25    Poolia Sverige AB    Kommundirektör
Huddinge är en växande stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Huddinge är en kommun med drygt 114 000 invånare och den näst största kommunen i länet. Inom Huddinge kommunkoncern arbetar cirka 7000 medarbetare. Läs mer på: www.huddinge.se Som ledare för engagerade medarbetare är du en viktig s... Visa mer
Huddinge är en växande stockholmskommun med närhet till både stad och natur. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare. Tillsammans skapar vi ett hållbart samhälle för alla som bor, besöker och arbetar i Huddinge. Huddinge är en kommun med drygt 114 000 invånare och den näst största kommunen i länet. Inom Huddinge kommunkoncern arbetar cirka 7000 medarbetare.
Läs mer på: www.huddinge.se

Som ledare för engagerade medarbetare är du en viktig samhällsbyggare som tillsammans med oss gör Huddinge kommun till en av de mest populära kommunerna att bo i, arbeta i och besöka.

Om tjänsten
Uppdraget som Biträdande Kommundirektör och Direktör för avdelningen service och administration består av olika ansvarsdelar. Du är organisationens inrikesminister och kommundirektörens högra hand.

I rollen som biträdande kommundirektör leder du ett kultur- och strukturarbete för hela kommunorganisationen. Kommunsverige och Huddinge befinner sig i ett stort omställningsarbete för att klara framtidens välfärd. I det arbetet är du en nyckelspelare och central för organisationens gemensamma framgång.

Du är samtidigt avdelningschef för våra administrativa funktioner. Där leder du en avdelning med tydligt ägaransvar för utveckling och implementering av effektiva processer.

Utöver ditt grunduppdrag så leder du det stora arbetet med att effektivisera våra förvaltningsgemensamma processer så att kärnverksamheterna får rätt förutsättningar att leverera den bästa medborgarnyttan. Målbilden är att samla kommunkoncernorganisationen under ett tak, både bildligt och bokstavligt, i ett nytt kommunhus och säkerställa att vårt arbete alltid utgår från Huddingefamiljens behov.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som biträdande kommundirektör leder du Kommunstyrelseförvaltningen (KSF) som består av fem avdelningar med ca 400 medarbetare.

Du är även chef för avdelningen för Service och administration med sex direktrapporterande chefer och ca 100 medarbetare. På avdelningen finns sektionerna för administration, kommunikation, trygghet och säkerhet, näringsliv, servicecenter samt internservice.

Du har ett projektägaransvar för projektet att flytta in i nytt kommunhus och du har ett processägaruppdrag att leda arbetet med att ställa om och effektivisera våra förvaltningsgemensamma processer så att vi kan leverera för framtidens välfärd.

Som chef i Huddinge är du en god förebild utifrån kommunens gemensamma värden mod, driv, mångfald och omtänksamhet i hela organisationen. Du förväntas leda genom samverkan och dialog, och vi ser att du har god och dokumenterad erfarenhet av att leda i förändring i stora komplexa organisationer.

Du rapporterar till kommundirektören och ingår i kommunkoncernens ledningsgrupp.

Vem är du?
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av styrning och ledning samt av process- och projektägarskap inom kommunal verksamhet. Du har bevisat resultat av att arbeta med mål- och resultatstyrning och har erfarenhet att leda en central förvaltning och detta gör du genom tillitsbaserad styrning.

Digitalisering, effektivisering och moderna arbetssätt är din hemmaplan och du vågar utmana rådande strukturer för att hitta bättre sätt att lösa frågor på. Du ska ha erfarenhet av att omsätta visioner till operationell handling utifrån politiskt ställda mål och visioner.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att skapa samsyn och förståelse för nya arbetssätt och vi utgår från att du drivs av att göra skillnad som avspeglas i Huddingefamiljens vardag.

I Huddinge strävar vi efter ett ledarskap som utgår från att du vill vara och är en förebild. Du leder genom mål, visioner och värderingar och klargör riktning samtidigt som du levererar resultat. Du är ansvarstagande och trygg i ditt ledarskap. Att bygga förtroende genom delaktighet och samverkan är en självklarhet för dig, och du drivs av att utveckla tillsammans och i samarbete med andra. Du kan visualisera och tänka utanför ramarna, se nya lösningar och har förmåga att förstå och förmedla komplexa sammanhang avseende styrning och ledning. Du har lätt för att förstå kultur, struktur och värderingars inverkan på ett förändringsarbete.

För dig är det viktigt att arbeta utifrån alla dessa delar och att lyckas förmedla det vidare till andra.

Du kommer att ha tät dialog med många olika intressenter i olika forum vilket förutsätter en mycket god förmåga att bygga relationer som leder till gott samarbete.

Vi söker dig med akademisk examen med en mycket god ledarskapsförmåga och erfarenhet av att vara chef över chef. Du har erfarenhet av att leda i en central förvaltningsorganisation och navigerar skickligt i det politiska landskapet. Din erfarenhet av ledningsarbete inom kommunal verksamhet är väl dokumenterad och du har djup förståelse för kommunala processer. Du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga, i såväl muntliga framställningar som skriftliga underlag.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlighet.


Denna rekrytering utförs av Poolia Executive Search AB, Poolia-koncernens verksamhet för rekrytering av ledningspersoner och styrelser. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundrådgivare

Poolia Office Professionals söker för kunds räkning Kundrådgivare till företag verksam inom avfallishantering, miljö och hållbarhet Om tjänsten Vår kund genomför ett stort förändringsarbete och där man bland annat satsar på att bygga bästa möjliga service och kvalificerad rådgivning. Vi söker därför nu kundrådgivare, som vill vara med om att bygga upp denna nya avdelning. Målet med den nya satsningen är att förenkla både för medarbetarna och för kunder. D... Visa mer
Poolia Office Professionals söker för kunds räkning Kundrådgivare till företag verksam inom avfallishantering, miljö och hållbarhet

Om tjänsten
Vår kund genomför ett stort förändringsarbete och där man bland annat satsar på att bygga bästa möjliga service och kvalificerad rådgivning. Vi söker därför nu kundrådgivare, som vill vara med om att bygga upp denna nya avdelning.
Målet med den nya satsningen är att förenkla både för medarbetarna och för kunder. Därför har man skapat en kund- och marknadsavdelning, som ska säkerställa att man möter kundernas behov av produkter och tjänster.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I ditt arbete som kundrådgivare ger du service och konsultativa råd till både enskilda hushåll, föreningar och företag. Du hanterar avtalsfrågor och reklamationer och gör även besök hos kunder för att se vilken lösning som passar bäst för just den kunden.
Den här tjänsten är en fantastisk möjlighet för dig som vill medverka till förflyttningen från ett traditionellt återvinningsbolag till ett modernt serviceföretag. Du får ett stort mandat att agera inom din befattning, som är en mycket viktig del av helheten.


Vem är du?
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av kundrådgivning och med examen från högskola/universitet eller motsvarande.
Du har erfarenhet av att dokumentera och optimera kundflöden inom tjänsteföretag eller offentlig verksamhet. Om du även har arbetat med avtalsfrågor eller skattefinansierade frågor är det en merit.
Du är resultatorienterad, har en god samarbetsförmåga, kan arbeta i ett högt tempo och är framför allt serviceinriktad. Du har en vilja och förmåga att förstå kundens perspektiv och är genuint intresserad av att sam skapa goda kundupplevelser.
Du är mycket bra på att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift, och behärskar med fördel även andra språk. Du har B-körkort.
Om du dessutom har ett stort intresse för miljö och hållbarhet kommer du att få stor användning av det i rollen som kundrådgivare hos oss på SRV.


Om verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Visa mindre

JOBmeal ökar ytterligare och söker dig som Account Manager!

Ansök    Aug 30    Poolia Sverige AB    Account manager
Om tjänsten Efter en ökad efterfrågan växlar JOBmeal nu upp och stärker sitt team med ytterligare en medarbetare i Stockholmsregionen, du utgår närmare bestämt från kontoret i Skogås! Vi söker dig som vill bidra till vår fortsatta framgång, och vi behöver din hjälp att erbjuda premiumkaffe från de allra finaste rosterierna och de mest exklusiva märkena till fler kunder därute. Vi är ensamma i Sverige om att erbjuda kaffelösningar från bland andra Espress... Visa mer
Om tjänsten
Efter en ökad efterfrågan växlar JOBmeal nu upp och stärker sitt team med ytterligare en medarbetare i Stockholmsregionen, du utgår närmare bestämt från kontoret i Skogås!

Vi söker dig som vill bidra till vår fortsatta framgång, och vi behöver din hjälp att erbjuda premiumkaffe från de allra finaste rosterierna och de mest exklusiva märkena till fler kunder därute. Vi är ensamma i Sverige om att erbjuda kaffelösningar från bland andra Espresso House. Du kan med stolthet erbjuda dem en kvalitetsprodukt som är svår att konkurrera med! Utöver det får du som en ren bonus ett riktigt mysigt gäng som jobbar tätt tillsammans med kunden och hittar på många aktiviteter tillsammans. Du erbjuds löpande utbildningar och får besöka rosterier för att testa det allra senaste rostningarna. Visst låter det frestande?

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
För att bli framgångsrik i ditt arbete arbetar du från grunden med att boka dina egna möten. Du offererar och tar fram avtalsförslag och följer sedan kunden löpande i syfte att bygga starka band och ta hand om möjligheterna att fortsättningsvis utveckla kunden och affären. Du arbetar löpande med kundvård och ser till att dina kunder har allt de behöver. Du för statistik och rapporterar löpande till närmsta chef. Initialt kommer mycket fokus ligga på nykundsbearbetning även om en viss kundstock medföljer.

Vem är du?
För att trivas på JOBmeal är det en fördel om du, utöver att vara riktigt hyvens, är en sportig person med en aktiv livsstil. Du är nyfiken på livet och är van att arbeta strukturerat och prioriterar ditt arbete väl.

Ett par saker som är extra viktiga för oss är att:

- Du har tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B
- Du bor i Stockholm med omnejd och har byggt upp ett stort nätverk av kaffeälskande människor
- Du har tidigare jobbat med uppsökande försäljning och ett absolut krav är att du gillar att boka dina egna möten
- Du innehar har B-körkort och
- Du känner dig trygg med att prata engelska emellanåt

På Jobmeal hittar du ett fantastiskt drivet team av säljare och kollegor i andra befattningar som tillsammans arbetar för att göra kundernas kaffestunder ännu godare. Det är ett positivt, aktivt gäng som gillar att hitta på saker tillsammans och nu letar dem efter nästa pusselbit, kanske dig?

Vi jobbar med löpande rekrytering så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten
JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och andra närliggande tjänster till arbetsplatser. De samarbetar med de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på kundernas jobbdag. JOBmeal erbjuder unika kaffekoncept och arbetar med starka varumärken som till exempel Espresso House, Gevalia och Arvid Norqvist. Utöver kaffe erbjuds även friskt, bubbligt vatten, ett brett sortiment av relaterade produkter och kaffemaskiner med den absolut senaste tekniken.

Välkommen in på jobmeal.se för att läsa mer om oss! Visa mindre