Lediga jobb som Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör i Huddinge

Se lediga jobb som Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör i Huddinge. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Huddinge som finns hos arbetsgivaren.

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Funderar du på att byta arbetsgivare? Börja omgående eller efter semestern. Anläggning med eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning. Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt med optimerade arbetsflöden och god effektivitet. 100% Försäkringsjobb. Endast yrkeserfarenhet önskas! Vi fattas personal i Jordbro och Spånga, Omgående start! avtalsenlig lön och villkor Visa mer
Funderar du på att byta arbetsgivare?
Börja omgående eller efter semestern.
Anläggning med eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning.
Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt med optimerade arbetsflöden och god effektivitet.
100% Försäkringsjobb.
Endast yrkeserfarenhet önskas!
Vi fattas personal i Jordbro och Spånga,
Omgående start! avtalsenlig lön och villkor Visa mindre

Skadereparatör / Plåtslagare

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår  karriärs... Visa mer
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning. Läs gärna mer på vår  karriärsida .

Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete och är du en noggrann plåtslagare som uppskattar att jobba med andra duktiga kollegor? Vi söker nu en ytterligare kollega och duktig plåtslagare till vår skadeverkstad i Slagsta och ser fram emot din ansökan!

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i ett målinriktat team av flera duktiga skadereparatörer som återställer bilarna till sitt ursprungsskick samt tillgodoser kundens behov. Du kommer främst att arbeta med att reparera plåtskador på personbilar.

Din erfarenhet:

Du som söker har fordonsteknisk utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att reparera bilar samt med Audi som bilvarumärke, men inget krav. Då all reparationsinformation är datoriserad förutsätter vi att du är en van användare av datorer, det är meriterande om du har erfarenhet av program såsom Automaster, Elsa och Cabas. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Din profil:

Vi söker dig med god kommunikations- och samarbetsförmåga, du ska ha lätt för att skapa goda relationer till både kunder och medarbetare. Som person är du driven och målinriktad med en stor vilja att utvecklas och lära dig nya saker. Du arbetar organiserat och är noggrann i dina arbetsutföranden. Du kan ta egna initiativ, även under tidspress. Vi arbetar mycket i team och för oss är det viktigt att du trivs med det samtidigt som du även tycker om att arbeta självständigt.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.  Din Bil eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Känner du att detta stämmer in på dig? Sök då tjänsten redan idag, dock senast 9 juni. Urval sker löpande och tjänsten kan därför komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor kontakta rekryterande chef Robert Youssef

Facklig representant IF Metall: Carl-Magnus Lindström

 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Bilplåtslagare /Bilskade- och karosserireparatör

Vill du byta arbetsgivare? Byt då till oss.Börja nu eller direkt efter semestern. Vill du jobba med oss som reparerar, underhåller och servar alla typer av yrkesfordon som lastbilar, bussar, lätta lastbilar, trailer, påbyggnader och släp. Om fordonet har drabbats av plåt- eller plastskador så hjälper vi till med att reparera till ursprungligt skick. Vi utför allt från avancerade skadereparationer till mindre lätta parkeringsskador i ett optimerat arbetsflö... Visa mer
Vill du byta arbetsgivare? Byt då till oss.Börja nu eller direkt efter semestern.
Vill du jobba med oss som reparerar, underhåller och servar alla typer av yrkesfordon som lastbilar, bussar, lätta lastbilar, trailer, påbyggnader och släp. Om fordonet har drabbats av plåt- eller plastskador så hjälper vi till med att reparera till ursprungligt skick. Vi utför allt från avancerade skadereparationer till mindre lätta parkeringsskador i ett optimerat arbetsflöde.
Lön enligt avtal.
Skicka en kort cv till [email protected] så bokar vi ett möte. Visa mindre

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Vi anställer en till. Fullskaliga bilskadeanläggning. Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning. Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet. 99% Försäkringsjobb och tunga fordon. Endast yrkeserfarenhet önskas! Omgående start! avtalsenlig lön och villkor Visa mer
Vi anställer en till.
Fullskaliga bilskadeanläggning.
Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning.
Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet.
99% Försäkringsjobb och tunga fordon.
Endast yrkeserfarenhet önskas!


Omgående start! avtalsenlig lön och villkor Visa mindre

Bilplåtslagare

Det strömmar in ordrar så vi behöver mer personal. Finns hur mycket jobb som helst så vill man jobba extra så finns det timmar att göra. Eget plåtslageri och lackeringsavd samt mekanisk- och plastreparationsavdelningar. Miljöanpassade lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet. 99% Försäkringsjobb. Endast yrkeserfarenhet önskas! Självklart finns kollektiv... Visa mer
Det strömmar in ordrar så vi behöver mer personal. Finns hur mycket jobb som helst så vill man jobba extra så finns det timmar att göra.


Eget plåtslageri och lackeringsavd samt mekanisk- och plastreparationsavdelningar.
Miljöanpassade lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet.
99% Försäkringsjobb.
Endast yrkeserfarenhet önskas!
Självklart finns kollektivavtal och fullständiga försäkringar. Här finns möjlighet att göra karriär.
Skicka en cv med utbildningar och erfarenhet alt ring. Visa mindre

Bilskadetekniker till Bilia - Segeltorp

Vill du bli en del av en av Europas ledande aktör inom fordonsbranschen? Bilia söker nu en erfaren Bilskadetekniker för spännande möjligheter och tillväxt inom vårt fantastiska team. Ta chansen att vara med och forma framtidens fordonsindustri med oss! Om Bilia Bilia är en ledande aktör inom fordonsbranschen i Europa och erbjuder en komplett lösning för alla bilägares behov. Med cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien, samt en aukt... Visa mer
Vill du bli en del av en av Europas ledande aktör inom fordonsbranschen? Bilia söker nu en erfaren Bilskadetekniker för spännande möjligheter och tillväxt inom vårt fantastiska team. Ta chansen att vara med och forma framtidens fordonsindustri med oss!


Om Bilia
Bilia är en ledande aktör inom fordonsbranschen i Europa och erbjuder en komplett lösning för alla bilägares behov. Med cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien, samt en auktionssajt i Sverige, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ service, reparation och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar.
Om tjänsten
Vi söker en erfaren och självgående bilskadetekniker med minst fem års erfarenhet. Som bilskadetekniker hos oss kommer du att arbeta med en mängd olika bilmärken och ta hand om allt från små reparationer till omfattande strukturskador.
Krav:
Minst fem års erfarenhet som bilplåtslagare.
Självständig, serviceinriktad, engagerad och noggrann.
God social kompetens och samarbetsförmåga.
Datavana och förståelse för tidsstämpling.
B-körkort.
Behärskar svenska väl i tal och skrift.

Arbetsuppgifter:
Byta och rikta karossdetaljer.
Svetsa, limma och nita.
Demontering och montering av delar.
Samarbeta med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att uppnå goda resultat.

Vad vi erbjuder:
Vi är en inkluderande organisation som värdesätter dig och din kompetens. Hos oss ges du möjlighet att växa genom utbildning, stöttning och samarbete, med goda utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter att skapa hållbara och innovativa lösningar och vill att våra medarbetare ska trivas, både på och utanför jobbet. Därför arbetar vi aktivt för att främja välmående och trygghet genom förmånliga personalrabatter och andra förmåner.
Ansökan: Om du är intresserad av att bli en del av vårt team och arbeta med oss för att skapa en positiv förändring i fordonsbranschen, skicka in din ansökan snarast möjligt.
Bilia – Tillsammans för en bättre fordonsbransch. Visa mindre

Bilskadetekniker till Bilia - Segeltorp

Vill du bli en del av en av Europas ledande aktör inom fordonsbranschen? Bilia söker nu en erfaren Bilskadetekniker för spännande möjligheter och tillväxt inom vårt fantastiska team. Ta chansen att vara med och forma framtidens fordonsindustri med oss! Om Bilia Bilia är en ledande aktör inom fordonsbranschen i Europa och erbjuder en komplett lösning för alla bilägares behov. Med cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien, samt en aukt... Visa mer
Vill du bli en del av en av Europas ledande aktör inom fordonsbranschen? Bilia söker nu en erfaren Bilskadetekniker för spännande möjligheter och tillväxt inom vårt fantastiska team. Ta chansen att vara med och forma framtidens fordonsindustri med oss!


Om Bilia
Bilia är en ledande aktör inom fordonsbranschen i Europa och erbjuder en komplett lösning för alla bilägares behov. Med cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien, samt en auktionssajt i Sverige, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ service, reparation och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar.
Om tjänsten
Vi söker en erfaren och självgående bilskadetekniker med minst fem års erfarenhet. Som bilskadetekniker hos oss kommer du att arbeta med en mängd olika bilmärken och ta hand om allt från små reparationer till omfattande strukturskador.
Krav:
Minst fem års erfarenhet som bilplåtslagare.
Självständig, serviceinriktad, engagerad och noggrann.
God social kompetens och samarbetsförmåga.
Datavana och förståelse för tidsstämpling.
B-körkort.
Behärskar svenska väl i tal och skrift.

Arbetsuppgifter:
Byta och rikta karossdetaljer.
Svetsa, limma och nita.
Demontering och montering av delar.
Samarbeta med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att uppnå goda resultat.

Vad vi erbjuder:
Vi är en inkluderande organisation som värdesätter dig och din kompetens. Hos oss ges du möjlighet att växa genom utbildning, stöttning och samarbete, med goda utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter att skapa hållbara och innovativa lösningar och vill att våra medarbetare ska trivas, både på och utanför jobbet. Därför arbetar vi aktivt för att främja välmående och trygghet genom förmånliga personalrabatter och andra förmåner.
Ansökan: Om du är intresserad av att bli en del av vårt team och arbeta med oss för att skapa en positiv förändring i fordonsbranschen, skicka in din ansökan snarast möjligt.
Bilia – Tillsammans för en bättre fordonsbransch. Visa mindre

Bilskadetekniker till Bilia - Segeltorp

Vill du bli en del av en av Europas ledande aktör inom fordonsbranschen? Bilia söker nu en erfaren Bilskadetekniker för spännande möjligheter och tillväxt inom vårt fantastiska team. Ta chansen att vara med och forma framtidens fordonsindustri med oss! Om Bilia Bilia är en ledande aktör inom fordonsbranschen i Europa och erbjuder en komplett lösning för alla bilägares behov. Med cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien, samt en aukt... Visa mer
Vill du bli en del av en av Europas ledande aktör inom fordonsbranschen? Bilia söker nu en erfaren Bilskadetekniker för spännande möjligheter och tillväxt inom vårt fantastiska team. Ta chansen att vara med och forma framtidens fordonsindustri med oss!


Om Bilia
Bilia är en ledande aktör inom fordonsbranschen i Europa och erbjuder en komplett lösning för alla bilägares behov. Med cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien, samt en auktionssajt i Sverige, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ service, reparation och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar.
Om tjänsten
Vi söker en erfaren och självgående bilskadetekniker med minst fem års erfarenhet. Som bilskadetekniker hos oss kommer du att arbeta med en mängd olika bilmärken och ta hand om allt från små reparationer till omfattande strukturskador.
Krav:
Minst fem års erfarenhet som bilplåtslagare.
Självständig, serviceinriktad, engagerad och noggrann.
God social kompetens och samarbetsförmåga.
Datavana och förståelse för tidsstämpling.
B-körkort.
Behärskar svenska väl i tal och skrift.

Arbetsuppgifter:
Byta och rikta karossdetaljer.
Svetsa, limma och nita.
Demontering och montering av delar.
Samarbeta med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att uppnå goda resultat.

Vad vi erbjuder:
Vi är en inkluderande organisation som värdesätter dig och din kompetens. Hos oss ges du möjlighet att växa genom utbildning, stöttning och samarbete, med goda utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter att skapa hållbara och innovativa lösningar och vill att våra medarbetare ska trivas, både på och utanför jobbet. Därför arbetar vi aktivt för att främja välmående och trygghet genom förmånliga personalrabatter och andra förmåner.
Ansökan: Om du är intresserad av att bli en del av vårt team och arbeta med oss för att skapa en positiv förändring i fordonsbranschen, skicka in din ansökan snarast möjligt.
Bilia – Tillsammans för en bättre fordonsbransch. Visa mindre

Bilplåtslagare / Body Repair Technician - Stockholm (Huddinge)

Our Bodyshop Technicians - Panel are invaluable within the Tesla Bodyshop. In this position, you will be part of working in a worldwide team and network in addition to your colleagues at the local centre and you’ll be in a great position to impact Tesla’s body repair operation development. You will carry out a variety of repairs in a timely and accurate manner, help your team thrive and directly affect the profitability of the Bodyshop and customer satisfa... Visa mer
Our Bodyshop Technicians - Panel are invaluable within the Tesla Bodyshop. In this position, you will be part of working in a worldwide team and network in addition to your colleagues at the local centre and you’ll be in a great position to impact Tesla’s body repair operation development. You will carry out a variety of repairs in a timely and accurate manner, help your team thrive and directly affect the profitability of the
Bodyshop and customer satisfaction metrics by using your in depth understanding of collision and body repair.
We offer
A dynamic and fast-paced
environment where inclusion, learning and collaboration are key to success
The chance to work with
innovative technology, advanced tools and software
Ongoing training and development
to help you grow your skills and career
A competitive compensation and
benefits package
A safe, clean and fun work
environment

Responsibilities
Work closely with Senior Technicians in their work and through your
assistance move towards more complicated tasks as a part of your development
Demonstrate a good understanding of vehicle construction, Tooling and equipment
and repair processes.
To carry out work in a manner compliant to EHS policies adhering to
manufacturer and industry guidelines.
Remove, install, and replace any bolt on panels, bumpers, lamps and
perform quality control checks for alignment.
Carry out cosmetic repairs on all Tesla Model’s in accordance with the
Tesla specific Repair procedures. Including basic body repair process, such as
filler application and sanding down.
Carry out all quality control aspect to the body repair process,
ensuring wet checks of all filler repairs are complete prior to senior
technician sign off.
Supporting other Bodyshop departments on an as-needed basis. E.g MET.
Capable of reading and comprehending automotive
repair procedures.

Requirements
Proven experience as a Body Repair Technician
in a body shop environment. Prior body repair experience on Tesla vehicles will
be considered highly advantageous.
Basic computer skills, including navigating web browsers and standard
applications Microsoft Word.
Ability to follow oral and written instructions with attention to detail
Proven ability to effectively handle multiple
priorities, organize workload, and meet deadlines
A clear understanding of health & safety and good housekeeping in
the automotive environment.
A good understanding of tools & equipment used for all Body repair
processes
A valid driving licence

You are
An exceptional team player and solution orientated
Excellent at communicating with all team members within the Bodyshop
environment.
Capable of self-managing and working independently
Well organized and approachable team member
A fast learner and highly adaptable to working in an ever- changing
environment
Highly motivated to join Tesla’s mission Visa mindre

Bilskadetekniker till Bilia - Segeltorp

Vill du bli en del av en av Europas ledande aktör inom fordonsbranschen? Bilia söker nu en erfaren Bilskadetekniker för spännande möjligheter och tillväxt inom vårt fantastiska team. Ta chansen att vara med och forma framtidens fordonsindustri med oss! Om Bilia Bilia är en ledande aktör inom fordonsbranschen i Europa och erbjuder en komplett lösning för alla bilägares behov. Med cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien, samt en aukt... Visa mer
Vill du bli en del av en av Europas ledande aktör inom fordonsbranschen? Bilia söker nu en erfaren Bilskadetekniker för spännande möjligheter och tillväxt inom vårt fantastiska team. Ta chansen att vara med och forma framtidens fordonsindustri med oss!


Om Bilia
Bilia är en ledande aktör inom fordonsbranschen i Europa och erbjuder en komplett lösning för alla bilägares behov. Med cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien, samt en auktionssajt i Sverige, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ service, reparation och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar.
Om tjänsten
Vi söker en erfaren och självgående bilskadetekniker med minst fem års erfarenhet. Som bilskadetekniker hos oss kommer du att arbeta med en mängd olika bilmärken och ta hand om allt från små reparationer till omfattande strukturskador.
Krav:
Minst fem års erfarenhet som bilplåtslagare.
Självständig, serviceinriktad, engagerad och noggrann.
God social kompetens och samarbetsförmåga.
Datavana och förståelse för tidsstämpling.
B-körkort.
Behärskar svenska väl i tal och skrift.

Arbetsuppgifter:
Byta och rikta karossdetaljer.
Svetsa, limma och nita.
Demontering och montering av delar.
Samarbeta med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att uppnå goda resultat.

Vad vi erbjuder:
Vi är en inkluderande organisation som värdesätter dig och din kompetens. Hos oss ges du möjlighet att växa genom utbildning, stöttning och samarbete, med goda utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter att skapa hållbara och innovativa lösningar och vill att våra medarbetare ska trivas, både på och utanför jobbet. Därför arbetar vi aktivt för att främja välmående och trygghet genom förmånliga personalrabatter och andra förmåner.
Ansökan: Om du är intresserad av att bli en del av vårt team och arbeta med oss för att skapa en positiv förändring i fordonsbranschen, skicka in din ansökan snarast möjligt.
Bilia – Tillsammans för en bättre fordonsbransch. Visa mindre

Bilskadetekniker till Bilia - Segeltorp

Vill du bli en del av en av Europas ledande aktör inom fordonsbranschen? Bilia söker nu en erfaren Bilskadetekniker för spännande möjligheter och tillväxt inom vårt fantastiska team. Ta chansen att vara med och forma framtidens fordonsindustri med oss! Om Bilia Bilia är en ledande aktör inom fordonsbranschen i Europa och erbjuder en komplett lösning för alla bilägares behov. Med cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien, samt en aukt... Visa mer
Vill du bli en del av en av Europas ledande aktör inom fordonsbranschen? Bilia söker nu en erfaren Bilskadetekniker för spännande möjligheter och tillväxt inom vårt fantastiska team. Ta chansen att vara med och forma framtidens fordonsindustri med oss!


Om Bilia
Bilia är en ledande aktör inom fordonsbranschen i Europa och erbjuder en komplett lösning för alla bilägares behov. Med cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien, samt en auktionssajt i Sverige, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ service, reparation och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar.
Om tjänsten
Vi söker en erfaren och självgående bilskadetekniker med minst fem års erfarenhet. Som bilskadetekniker hos oss kommer du att arbeta med en mängd olika bilmärken och ta hand om allt från små reparationer till omfattande strukturskador.
Krav:
Minst fem års erfarenhet som bilplåtslagare.
Självständig, serviceinriktad, engagerad och noggrann.
God social kompetens och samarbetsförmåga.
Datavana och förståelse för tidsstämpling.
B-körkort.
Behärskar svenska väl i tal och skrift.

Arbetsuppgifter:
Byta och rikta karossdetaljer.
Svetsa, limma och nita.
Demontering och montering av delar.
Samarbeta med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att uppnå goda resultat.

Vad vi erbjuder:
Vi är en inkluderande organisation som värdesätter dig och din kompetens. Hos oss ges du möjlighet att växa genom utbildning, stöttning och samarbete, med goda utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter att skapa hållbara och innovativa lösningar och vill att våra medarbetare ska trivas, både på och utanför jobbet. Därför arbetar vi aktivt för att främja välmående och trygghet genom förmånliga personalrabatter och andra förmåner.
Ansökan: Om du är intresserad av att bli en del av vårt team och arbeta med oss för att skapa en positiv förändring i fordonsbranschen, skicka in din ansökan snarast möjligt.
Bilia – Tillsammans för en bättre fordonsbransch. Visa mindre

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör Vi växer och anställer igen! Bli en i gänget! Fullskaliga bilskadeanläggning. Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning. Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet. 100% Försäkringsjobb. inga små bilar Endast yrkeserfarenh... Visa mer
Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör


Vi växer och anställer igen!
Bli en i gänget!
Fullskaliga bilskadeanläggning.
Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning.
Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet.
100% Försäkringsjobb. inga små bilar
Endast yrkeserfarenhet önskas!
Vi betalar enligt avtal och möjlighet till extra arbete finns..
Arbetsplats: Jordbro
Vi önskar ansökan via [email protected] Visa mindre

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Omgående anställning. Fullskaliga bilskadeanläggning. Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning. Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet. 99% Försäkringsjobb och tunga fordon Endast yrkeserfarenhet önskas! ·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparati... Visa mer
Omgående anställning.
Fullskaliga bilskadeanläggning.
Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning.
Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet.
99% Försäkringsjobb och tunga fordon
Endast yrkeserfarenhet önskas!


·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer.


Arbetsplats:Jordbro
Omgående start!


Vi önskar enbart ansökan via [email protected] Visa mindre

Bilskadetekniker till Bilia - Segeltorp

Vill du bli en del av en av Europas ledande aktör inom fordonsbranschen? Bilia söker nu en erfaren Bilskadetekniker för spännande möjligheter och tillväxt inom vårt fantastiska team. Ta chansen att vara med och forma framtidens fordonsindustri med oss! Om Bilia Bilia är en ledande aktör inom fordonsbranschen i Europa och erbjuder en komplett lösning för alla bilägares behov. Med cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien, samt en aukt... Visa mer
Vill du bli en del av en av Europas ledande aktör inom fordonsbranschen? Bilia söker nu en erfaren Bilskadetekniker för spännande möjligheter och tillväxt inom vårt fantastiska team. Ta chansen att vara med och forma framtidens fordonsindustri med oss!


Om Bilia
Bilia är en ledande aktör inom fordonsbranschen i Europa och erbjuder en komplett lösning för alla bilägares behov. Med cirka 160 anläggningar i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien, samt en auktionssajt i Sverige, strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ service, reparation och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar.
Om tjänsten
Vi söker en erfaren och självgående bilskadetekniker med minst fem års erfarenhet. Som bilskadetekniker hos oss kommer du att arbeta med en mängd olika bilmärken och ta hand om allt från små reparationer till omfattande strukturskador.
Krav:
Minst fem års erfarenhet som bilplåtslagare.
Självständig, serviceinriktad, engagerad och noggrann.
God social kompetens och samarbetsförmåga.
Datavana och förståelse för tidsstämpling.
B-körkort.
Behärskar svenska väl i tal och skrift.

Arbetsuppgifter:
Byta och rikta karossdetaljer.
Svetsa, limma och nita.
Demontering och montering av delar.
Samarbeta med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att uppnå goda resultat.

Vad vi erbjuder:
Vi är en inkluderande organisation som värdesätter dig och din kompetens. Hos oss ges du möjlighet att växa genom utbildning, stöttning och samarbete, med goda utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter att skapa hållbara och innovativa lösningar och vill att våra medarbetare ska trivas, både på och utanför jobbet. Därför arbetar vi aktivt för att främja välmående och trygghet genom förmånliga personalrabatter och andra förmåner.
Ansökan: Om du är intresserad av att bli en del av vårt team och arbeta med oss för att skapa en positiv förändring i fordonsbranschen, skicka in din ansökan snarast möjligt.
Bilia – Tillsammans för en bättre fordonsbransch. Visa mindre

Bilplåtslagare till Ekerö Bilskadecenter

Erfaren bilplåtslagare redo för nya utmaningar? Hör av dig! Till vår kund Ekerö bilskadecenter söker vi nu en erfaren bilplåtslagare/skadereparatör som med sin härliga energi vill ansluta sig till ett effektivt team! Ansök nu och bli en del av deras oslagbara gäng! Kort om tjänsten Som bilplåtslagare/skadereparatör hos Ekerö bilskadecenter kommer du att få arbeta med många olika bilmärken där du hanterar allt från små reparationer till stora strukturskador... Visa mer
Erfaren bilplåtslagare redo för nya utmaningar? Hör av dig!
Till vår kund Ekerö bilskadecenter söker vi nu en erfaren bilplåtslagare/skadereparatör som med sin härliga energi vill ansluta sig till ett effektivt team! Ansök nu och bli en del av deras oslagbara gäng!
Kort om tjänsten
Som bilplåtslagare/skadereparatör hos Ekerö bilskadecenter kommer du att få arbeta med många olika bilmärken där du hanterar allt från små reparationer till stora strukturskador.
En vanlig dag kan du till exempel jobba med:
Samverka med planering, skadeberäknare och arbetsledare för att skapa goda resultat.
Byta och rikta karossdetaljer.
Svetsa, limma och nita.
Demontering och montering.

Fördelar med att jobba hos Ekerö bilskadecenter:
Börja den tid på morgonen som passar dig bäst!
Hobbykväll varje kväll!
Kollektivavtal och försäkringar
Erfarna och drivna kollegor
Och mycket mer!

Vem är då den vi letar efter?
För att passa för denna tjänst behöver du vara en erfaren bilplåtslagare. Du ska ha förmågan att arbeta självständigt, vara serviceinriktad, engagerad och noggrann. Det är viktigt för oss att du blir en i gänget, så stor social kompetens och god samarbetsförmåga är egenskaper vi verkligen uppskattar.
Om Ekerö bilskadecenter


Ekerö bilskadecenter är en bilskadeverkstad och bilglasverkstad verksamma på Mälaröarna sedan 1990. Vi har samarbetsavtal för bilskador med de flesta Svenska försäkringsbolag och vi är också en kontrollerad bilskadeverkstad genom MRF. Våra specialiteter är allt från ett litet stenskott i vindrutan till större plåtskador och plastreparationer. Vi lackerar bilar och båtar i vår nya och toppmoderna lackbox och Vi erbjuder även motivlackering. Utöver detta så erbjuder Vi fyrhjulsmätning och AC påfyllning.

Ansökan
Denna rekrytering är ett samarbete med Fordonsakademin, som hanterar ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Johanna ,0738558647, [email protected]
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilplåtslagare

Omgående anställning. Fullskaliga bilskadeanläggning. Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning. Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet. 99% Försäkringsjobb Endast yrkeserfarenhet önskas! ·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer. Arbetsplat... Visa mer
Omgående anställning.
Fullskaliga bilskadeanläggning.
Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning.
Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet.
99% Försäkringsjobb
Endast yrkeserfarenhet önskas!


·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer.
Arbetsplats:Jordbro
Omgående start!


Vi önskar enbart ansökan via [email protected] Visa mindre

Bilplåtslagare / Bodyshop Technician

Our Bodyshop Technicians are invaluable within the Tesla Bodyshop. In this position, you will be part of working in a worldwide team and network in addition to your colleagues at the local centre, and you’ll be in a great position to impact Tesla’s body repair operation development. You will carry out a variety of repairs in a timely and accurate manner, help your team thrive and directly affect the profitability of the Bodyshop and customer satisfaction m... Visa mer
Our Bodyshop Technicians are invaluable within the Tesla Bodyshop. In this position, you will be part of working in a worldwide team and network in addition to your colleagues at the local centre, and you’ll be in a great position to impact Tesla’s body repair operation development. You will carry out a variety of repairs in a timely and accurate manner, help your team thrive and directly affect the profitability of the Bodyshop and customer satisfaction metrics by using your in depth understanding of collision and body repair.


We Offer
A dynamic and fast-paced environment where inclusion, learning and collaboration are key to success
The chance to work with innovative technology, advanced tools and software
Ongoing training and development to help you grow your skills and career
A competitive compensation and benefits package
A safe, clean and fun work environmentWhat You’ll Do
Work closely with Senior Technicians in their work and through your assistance move towards more complicated tasks as a part of your development
Demonstrate a good understanding of vehicle construction, Tooling and equipment and repair processes.
To carry out work in a manner compliant to EHS policies adhering to manufacturer and industry guidelines.
Remove, install, and replace any bolt on panels, bumpers, lamps and perform quality control checks for alignment.
Carry out cosmetic repairs on all Tesla Model’s in accordance with the Tesla specific Repair procedures. Including basic body repair process, such as filler application and sanding down.
Carry out all quality control aspect to the body repair process, ensuring wet checks of all filler repairs are complete prior to senior technician sign off.
Supporting other Bodyshop departments on an as-needed basis. E.g MET.
Capable of reading and comprehending automotive repair procedures.What You’ll Bring
Proven experience as a Body Repair Technician in a body shop environment. Prior body repair experience on Tesla vehicles will be considered highly advantageous.
Basic computer skills, including navigating web browsers and standard applications Microsoft Word.
Ability to follow oral and written instructions with attention to detail
Proven ability to effectively handle multiple priorities, organize workload, and meet deadlines
A clear understanding of health & safety and good housekeeping in the automotive environment.
A good understanding of tools & equipment used for all Body repair processes
A valid driving licenceYou are
An exceptional team player and solution orientated
Excellent at communicating with all team members within the Bodyshop environment.
Capable of self-managing and working independently
Well organized and approachable team member
A fast learner and highly adaptable to working in an ever- changing environment
Highly motivated to join Tesla’s mission

Tesla is an Equal Opportunity / Affirmative Action employer committed to diversity in the workplace. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, age, national origin, disability, protected veteran status, gender identity or any other factor protected by applicable federal, state or local laws. Visa mindre

Bilplåtslagare

Reparationer av krockskadade fordon Byta och rikta karossdelar Svetsa, limma, nita och arbeta med glasfiber Visa mer
Reparationer av krockskadade fordon
Byta och rikta karossdelar
Svetsa, limma, nita och arbeta med glasfiber Visa mindre

Bilplåtslagare

Omgående anställning. Fullskaliga bilskadeanläggning. Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning. Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet. 99% Försäkringsjobb Endast yrkeserfarenhet önskas! ·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer. Arbetsplat... Visa mer
Omgående anställning.
Fullskaliga bilskadeanläggning.
Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning.
Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet.
99% Försäkringsjobb
Endast yrkeserfarenhet önskas!


·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer.
Arbetsplats:Jordbro
Omgående start!


Vi önskar enbart ansökan via [email protected] Visa mindre

Plåtslagare

Om jobbet Vi söker en erfaren och serviceinriktad plåtslagare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid jobbar med högsta kvalité. Som plåtslagare kommer ditt arbete främst bestå av reparation av karosskador, montering, förberedande inför lackering mm . Du kommer att arbeta i ett team bestående flera duktiga billackerare och skadereparatörer med många års erfarenhet. Hos oss jobbar alla funktioner tillsamman... Visa mer
Om jobbet
Vi söker en erfaren och serviceinriktad plåtslagare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid jobbar med högsta kvalité. Som plåtslagare kommer ditt arbete främst bestå av reparation av karosskador, montering, förberedande inför lackering mm .
Du kommer att arbeta i ett team bestående flera duktiga billackerare och skadereparatörer med många års erfarenhet.
Hos oss jobbar alla funktioner tillsammans, skadeberäknare, lackerare och verkstadschef alla i symbios för goda resultat och mål. Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös då vi jobbar under högt tempo.
Det är viktigt att du trivs med att utvecklas då branschen liksom vi utvecklas kontinuerligt.
Om företaget
Företaget är certifierad av Kvalitetssäkrad Skadeverkstad och tillämpar flera andra certifieringsprogram. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med förmånliga anställningsvillkor. Är du rätt person är du välkommen att delta på vår resa. Visa mindre

Plåtslagare samt spackel till Autoexperten Jordbro

Vi söker nu en plåtslagare som även klarar av att spackla och slipa. Vi är en Autoexperten-verkstad belägen i Jordbro Industriområde där vi utför alla typer av fordonsreparationer och servicar för alla olika bilmärken utifrån märkesstandard. Vår verkstad har funnits i över 20 år och vi är redo att bli ännu större. Vi söker dig som är noggrann, effektiv, serviceminded och ser det bästa till företaget utifrån renlighet, ekonomi och nöjda kunder. Kan du inte ... Visa mer
Vi söker nu en plåtslagare som även klarar av att spackla och slipa.
Vi är en Autoexperten-verkstad belägen i Jordbro Industriområde där vi utför alla typer av fordonsreparationer och servicar för alla olika bilmärken utifrån märkesstandard. Vår verkstad har funnits i över 20 år och vi är redo att bli ännu större.
Vi söker dig som är noggrann, effektiv, serviceminded och ser det bästa till företaget utifrån renlighet, ekonomi och nöjda kunder. Kan du inte svenska så är det inget problem.
Krav:
Erfarenhet av arbete som mekaniker, minst 5 år gärna mer.
B-körkort

Anställningen kan börja omgående, intervjuer sker löpande under annonsens publiceringstid.
Arbetstider Mån-Fre 8.00-17.00
Lämna gärna löneanspråk i din ansökan. Visa mindre

Bilskadereperatör

Fullskaliga bilskadeanläggning. Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning. Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet. Endast yrkeserfarenhet önskas! ·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer. Visa mer
Fullskaliga bilskadeanläggning.
Detta innebär att vi har eget plåtslageri, lackeringsverkstad samt mekanisk- och plastreparationsavdelning.
Moderna miljövänliga lokaler där fordonens arbetsprocess kan följas kontinuerligt via digitala hjälpmedel vilket skapar optimerade arbetsflöden och god effektivitet.
Endast yrkeserfarenhet önskas!
·Erfarenhet av övriga arbetsuppgifter inom karosserireparationer. Visa mindre

Skadetekniker / Bodyshop Technician

Our Bodyshop Technicians are invaluable within the Tesla Bodyshop. In this position, you will be part of working in a worldwide team and network in addition to your colleagues at the local centre, and you’ll be in a great position to impact Tesla’s body repair operation development. You will carry out a variety of repairs in a timely and accurate manner, help your team thrive and directly affect the profitability of the Bodyshop and customer satisfaction m... Visa mer
Our Bodyshop Technicians are invaluable within the Tesla Bodyshop. In this position, you will be part of working in a worldwide team and network in addition to your colleagues at the local centre, and you’ll be in a great position to impact Tesla’s body repair operation development. You will carry out a variety of repairs in a timely and accurate manner, help your team thrive and directly affect the profitability of the Bodyshop and customer satisfaction metrics by using your in depth understanding of collision and body repair.


We Offer
A dynamic and fast-paced environment where inclusion, learning and collaboration are key to success
The chance to work with innovative technology, advanced tools and software
Ongoing training and development to help you grow your skills and career
A competitive compensation and benefits package
A safe, clean and fun work environmentWhat You’ll Do
Work closely with Senior Technicians in their work and through your assistance move towards more complicated tasks as a part of your development
Demonstrate a good understanding of vehicle construction, Tooling and equipment and repair processes.
To carry out work in a manner compliant to EHS policies adhering to manufacturer and industry guidelines.
Remove, install, and replace any bolt on panels, bumpers, lamps and perform quality control checks for alignment.
Carry out cosmetic repairs on all Tesla Model’s in accordance with the Tesla specific Repair procedures. Including basic body repair process, such as filler application and sanding down.
Carry out all quality control aspect to the body repair process, ensuring wet checks of all filler repairs are complete prior to senior technician sign off.
Supporting other Bodyshop departments on an as-needed basis. E.g MET.
Capable of reading and comprehending automotive repair procedures.What You’ll Bring
Proven experience as a Body Repair Technician in a body shop environment. Prior body repair experience on Tesla vehicles will be considered highly advantageous.
Basic computer skills, including navigating web browsers and standard applications Microsoft Word.
Ability to follow oral and written instructions with attention to detail
Proven ability to effectively handle multiple priorities, organize workload, and meet deadlines
A clear understanding of health & safety and good housekeeping in the automotive environment.
A good understanding of tools & equipment used for all Body repair processes
A valid driving licenceYou are
An exceptional team player and solution orientated
Excellent at communicating with all team members within the Bodyshop environment.
Capable of self-managing and working independently
Well organized and approachable team member
A fast learner and highly adaptable to working in an ever- changing environment
Highly motivated to join Tesla’s mission

Tesla is an Equal Opportunity / Affirmative Action employer committed to diversity in the workplace. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, color, religion, sex, sexual orientation, age, national origin, disability, protected veteran status, gender identity or any other factor protected by applicable federal, state or local laws.
Tesla is also committed to working with and providing reasonable accommodations to individuals with disabilities. Please let your recruiter know if you need an accommodation at any point during the interview process.
For quick access to screen reading technology compatible with this site click here to download a free compatible screen reader (free step by step tutorial can be found here). Please contact [email protected] for additional information or to request accommodations.
Privacy is a top priority for Tesla. We build it into our products and view it as an essential part of our business. To understand more about the data we collect and process as part of your application, please view our Tesla Talent Privacy Notice Visa mindre

Bilskadetekniker

Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som skadetekniker till oss på Bilia Mercedes i Länna. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss. Det här erbjuder vi En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och n... Visa mer
Är du tekniskt kunnig och samtidigt bilintresserad? Då kan du vara den vi söker som skadetekniker till oss på Bilia Mercedes i Länna. Vi värdesätter din potential och vilja att utvecklas med oss.


Det här erbjuder vi

En inkluderande organisation som värdesätter dig och dina kompetenser. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning, samarbete samt bra utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara en del av att skapa hållbara och nya innovativa lösningar.


Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Vi erbjuder bra personalrabatter och förmåner.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som skadetekniker arbetar du med att reparera krockskadade bilar genom att byta och rikta karossdetaljer, göra svets- och limarbeten i plåt, plast och glas samt demontera och montera teknisk och mekanisk utrustning. Du utför arbetet självständigt och tillsammans med andra. I arbetet jobbar du tillsammans med planering, bildelsmän, skaderäknare och verkstadscoach.


Vad vi önskar av dig

Du har fordonsteknisk utbildning med inriktning mot skadereparation alternativt plåtslagarutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom skadereparation och är kunnig inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa reparationslösningen. B-körkort är ett krav.  


Anställningsform, omfattning, placeringsort 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Bilia Mercedes i Länna. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef.


Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Då vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Besiktningstekniker till Kungens Kurva

Arbetsbeskrivning Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Vi rekryterar ytterligare en person som vill växa i rollen som Besiktningstekniker på Bilprovningens station i Kungens Kurva. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en individuellt anpassad utbildning på cirka 6–8 veckor där du blir certifierad besiktningstekniker. Som besiktningstekniker ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Vi rekryterar ytterligare en person som vill växa i rollen som Besiktningstekniker på Bilprovningens station i Kungens Kurva.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en individuellt anpassad utbildning på cirka 6–8 veckor där du blir certifierad besiktningstekniker.
Som besiktningstekniker är din huvudsakliga uppgift att kontrollera och säkerställa att fordonen är trafiksäkra och lever upp till de lagrum som gäller. I arbetet ingår även kundservice och rådgivning.

För rätt person finns även möjligheten att vidareutbilda sig till Serviceansvarig och även specialisera sig på varudeklarationer.


Din Profil
För att lyckas i rollen ser vi det som ytterst viktigt att du har en känsla för service och för kundbemötande. Vi ser det som en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av servicerelaterade yrken samt ett stort fordonsintresse och därigenom har utvecklat goda fordonstekniska kunskaper.

För att ha goda förutsättningar som Besiktningstekniker ser vi att du innehar B-körkort och fullständig gymnasiekompetens samt behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du innehar C-körkort och/eller har tidigare erfarenhet av Fordonsbesiktning. Dokumenterad erfarenhet som Fordonsmekaniker är även meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är serviceorienterad, social, noggrann och flexibel. Du trivs att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du säkerställer en hög kvalité. Vidare ser du dig själv som en lagspelare och ser samarbete som en självklarhet. Att få vara en del av ett team som tillsammans arbetar för att leverera det bästa kundmötet i branschen är en stark motivationsfaktor för dig!


Om företaget
Vi är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön. Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Med över 100 stationer och 550 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Bilprovningen är ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige och har stationer från Skurup till Gällivare. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande. Under 2019 genomförde företaget 1,4 miljoner kontrollbesiktningar och omsatte 647 MSEK.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Besiktningstekniker till Kungens Kurva

Arbetsbeskrivning Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Vi rekryterar ytterligare en person som vill växa i rollen som Besiktningstekniker på Bilprovningens station i Kungens Kurva. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en individuellt anpassad utbildning på cirka 6–8 veckor där du blir certifierad besiktningstekniker. Som besiktningstekniker ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du intresserad av fordonsbranschen och vill börja din karriär på Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning? Vi rekryterar ytterligare en person som vill växa i rollen som Besiktningstekniker på Bilprovningens station i Kungens Kurva.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av besiktning då tjänsten inkluderar en individuellt anpassad utbildning på cirka 6–8 veckor där du blir certifierad besiktningstekniker.
Som besiktningstekniker är din huvudsakliga uppgift att kontrollera och säkerställa att fordonen är trafiksäkra och lever upp till de lagrum som gäller. I arbetet ingår även kundservice och rådgivning.

För rätt person finns även möjligheten att vidareutbilda sig till Serviceansvarig och även specialisera sig på varudeklarationer.


Din Profil
För att lyckas i rollen ser vi det som ytterst viktigt att du har en känsla för service och för kundbemötande. Vi ser det som en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av servicerelaterade yrken samt ett stort fordonsintresse och därigenom har utvecklat goda fordonstekniska kunskaper.

För att ha goda förutsättningar som Besiktningstekniker ser vi att du innehar B-körkort och fullständig gymnasiekompetens samt behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du innehar C-körkort och/eller har tidigare erfarenhet av Fordonsbesiktning. Dokumenterad erfarenhet som Fordonsmekaniker är även meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna att du är serviceorienterad, social, noggrann och flexibel. Du trivs att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du säkerställer en hög kvalité. Vidare ser du dig själv som en lagspelare och ser samarbete som en självklarhet. Att få vara en del av ett team som tillsammans arbetar för att leverera det bästa kundmötet i branschen är en stark motivationsfaktor för dig!


Om företaget
Vi är Sveriges ledande kedja inom fordonsbesiktning. Vår verksamhet bidrar till färre trafikolyckor och att liv räddas. Genom att upptäcka fel bidrar vi även till att minska trafikens påverkan på miljön. Verksamheten kännetecknas av ansvar, oberoende och kvalitet. Dessutom vill vi vara branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Med över 100 stationer och 550 medarbetare är Bilprovningen Sveriges ledande aktör för besiktning av motordrivna fordon. Bilprovningen är ackrediterat för att utföra fordonsbesiktningar i hela Sverige och har stationer från Skurup till Gällivare. Företagets målsättning är att långsiktigt bidra till det svenska samhället genom ett hållbart och ansvarsfullt agerande. Under 2019 genomförde företaget 1,4 miljoner kontrollbesiktningar och omsatte 647 MSEK.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten besvaras av rekryterare Alida Antonsson, tel 070-664 65 81.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Bil plåtslagare & Lackerare

A good car painter and car body worker is needed for our car workshop in Stockholm. You must have experience in car repairs. No language requirements. You do not need to be able to speak Swedish or English. You must be good at car paint and car body work. Fixed monthly, weekly or hourly wage You can start by agreement. En bra bil plåtslagare & Lackerare behövs till vår bilverkstad i Stockholm. Du måste ha erfarenhet av bil reparationer. Fast månads- veck... Visa mer
A good car painter and car body worker is needed for our car workshop in Stockholm. You must have experience in car repairs.
No language requirements. You do not need to be able to speak Swedish or English. You must be good at car paint and car body work.
Fixed monthly, weekly or hourly wage
You can start by agreement.


En bra bil plåtslagare & Lackerare behövs till vår bilverkstad i Stockholm. Du måste ha erfarenhet av bil reparationer.
Fast månads- vecko- eller timlön
Du kan börja enligt överenskommelse
Inga språk krav. Du behöver inte kunna prata svenska eller engelska. Du måste vara bra plåtslagare & bil Lackerare.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skadereparatör/Jordbro

Vi söker dig som har en yrkesutbildning i grunden eller några års erfarenhet som skadereparatör inom fordonsbranschen alternativt med motsvarande erfarenhet. Vi reparerar fordon i yrkestrafiken som lastbilar och lätta lastbilar. Som en skadereparatör hos oss i Jordbro kommer du att arbeta både självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer på fordon. Då vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen av växlande karakt... Visa mer
Vi söker dig som har en yrkesutbildning i grunden eller några års erfarenhet som skadereparatör inom fordonsbranschen alternativt med motsvarande erfarenhet.
Vi reparerar fordon i yrkestrafiken som lastbilar och lätta lastbilar. Som en skadereparatör hos oss i Jordbro kommer du att arbeta både självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer på fordon.
Då vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen av växlande karaktär. Tjänsten ingår i ett arbetsteam på fullserviceanläggningen.
Sandströms Center erbjuder god arbetsmiljö där vi värnar om våra medarbetare, personlig utveckling och kompetensnivån för att på så sätt säkra fortsatt expansion och kunna erbjuda vår personal bästa möjliga villkor och utvecklingsmöjligheter. Visa mindre

Plåtslagare/Lackerare

Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1500 fordon samt 17 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder. Vi söker plåtslagare/Lackerare till vår nya moderna fullservice- anläggning i Länna med inriktning på tunga fordon, i första hand buss men även andra nyttofordon. Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle och göra en värdefull insats för klimatsmart trafik så är det här jobbet för dig. ... Visa mer
Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1500 fordon samt 17 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder. Vi söker plåtslagare/Lackerare till vår nya moderna fullservice- anläggning i Länna med inriktning på tunga fordon, i första hand buss men även andra nyttofordon. Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle och göra en värdefull insats för klimatsmart trafik så är det här jobbet för dig.
Arbetsuppgifter:
Som Plåtslagare/Lackerare arbetar du med främst med skador som uppstått på fordon. Arbetet kommer också innefatta andra verkstadsrelaterade arbetsuppgifter. Våra verkstäder jobbar med allt ifrån service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer och beroende på din tidigare erfarenhet och kompetens kan även dessa arbetsuppgifter bli en del av din vardag. 
Du kommer att planera arbetet tillsammans med verkstadsansvarig och du är en viktig kugge i hjulet för att trafiken ska flyta på obehindrat. Som medarbetare på Mekka Service i Länna är det viktigt att du kan utföra ett arbete med kunden i fokus, både när det kommer till den externa kunden och den interna kunden, Traveller buss eller Bergkvarabuss. Stolthet över det utförda arbetet är en självklarhet.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som tidigare arbetat som plåtslagare och/eller lackerare. Om du har en gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet från fordonsbranschen är det ett stort plus. Du har vana av att arbeta med tunga fordon och innehar minst ett B-körkort. Meriterande är C- och D-körkort. Det är viktigt att du kan tala, förstå och skriva svenska. Om du även kan engelska är detta en fördel. 
För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara noggrann, fokuserad och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att  prioritera och självständigt lösa problem.
Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Skadetekniker till Porsche-certifierad skadeverkstad

Arbetsbeskrivning A2 Plåt & Lack grundades 1996 och är idag Sveriges största Porsche-certifierade skadeverkstad. På vår verkstad i Gustavsberg arbetar ett 15-tal personer fördelat på plåtslagare, lackerare, plastreparatörer, kundmottagare, reservdelsmän, rekonderare och administratörer. Vi är ett sammansvetsat och tight gäng som ställer upp för varandra och utökar nu teamet med ytterligare en plåtslagare. Vi är fullcertifierade för Porsche, Kia och BMW och... Visa mer
Arbetsbeskrivning
A2 Plåt & Lack grundades 1996 och är idag Sveriges största Porsche-certifierade skadeverkstad. På vår verkstad i Gustavsberg arbetar ett 15-tal personer fördelat på plåtslagare, lackerare, plastreparatörer, kundmottagare, reservdelsmän, rekonderare och administratörer. Vi är ett sammansvetsat och tight gäng som ställer upp för varandra och utökar nu teamet med ytterligare en plåtslagare. Vi är fullcertifierade för Porsche, Kia och BMW och arbetar främst med nyare modeller i vår ljusa och moderna anläggning.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av A2 Plåt & Lack. Arbetstider är förlagda till måndag-torsdag 7-16:30 samt fredag 7-15. Vi är kollektivavtalsanslutna till IF Metall.


Din Profil
Vi söker dig som har ett stort fordonsintresse och som vill utvecklas i rollen som plåtslagare. Tidigare erfarenhet från skadeverkstad är meriterande, men inte ett krav. Du bör dock ha grundläggande fordonstekniska kunskaper och ett driv, intresse och engagemang att lära dig mer. Förslagsvis har du fordonsteknisk gymnasieutbildning och/eller arbetat ett par år som mekaniker. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom plåtslageri. Du kommer få en gedigen upplärning, både av dina kompetenta och hjälpsamma kollegor samt via vidareutbildningar. För att passa in i teamet bör du ha en stark teamkänsla och trivas i ett tätt samarbete med dina kollegor. Avslutningsvis bör du behärska svenska och engelska samt inneha B-körkort.

Om företaget
A2 Plåt & Lack AB etablerades 1996 och är i dag en av tre skadeverkstäder för Porsche i Sverige. Vi arbetar åt alla försäkringsbolag, är specialiserade på bilmärkerna Porsche, BMW och KIA men skadereparerar och lackerar även andra märken. Sedan 2016 är vi även certifierade av DEKRA. Vi är en av tre svenska skadeverkstäder som är certifierade att reparera alla typer av skador på Porsche-bilar. Vi reparerar cirka 1300 bilar varje år och av dem är cirka 900 Porsche.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess har A2 Plåt och Lack valt att samarbeta med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Alida Antonsson, 070 664 65 81. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Skadetekniker till Porsche-certifierad skadeverkstad

Arbetsbeskrivning A2 Plåt & Lack grundades 1996 och är idag Sveriges största Porsche-certifierade skadeverkstad. På vår verkstad i Gustavsberg arbetar ett 15-tal personer fördelat på plåtslagare, lackerare, plastreparatörer, kundmottagare, reservdelsmän, rekonderare och administratörer. Vi är ett sammansvetsat och tight gäng som ställer upp för varandra och utökar nu teamet med ytterligare en plåtslagare. Vi är fullcertifierade för Porsche, Kia och BMW och... Visa mer
Arbetsbeskrivning
A2 Plåt & Lack grundades 1996 och är idag Sveriges största Porsche-certifierade skadeverkstad. På vår verkstad i Gustavsberg arbetar ett 15-tal personer fördelat på plåtslagare, lackerare, plastreparatörer, kundmottagare, reservdelsmän, rekonderare och administratörer. Vi är ett sammansvetsat och tight gäng som ställer upp för varandra och utökar nu teamet med ytterligare en plåtslagare. Vi är fullcertifierade för Porsche, Kia och BMW och arbetar främst med nyare modeller i vår ljusa och moderna anläggning.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av A2 Plåt & Lack. Arbetstider är förlagda till måndag-torsdag 7-16:30 samt fredag 7-15. Vi är kollektivavtalsanslutna till IF Metall.


Din Profil
Vi söker dig som har ett stort fordonsintresse och som vill utvecklas i rollen som plåtslagare. Tidigare erfarenhet från skadeverkstad är meriterande, men inte ett krav. Du bör dock ha grundläggande fordonstekniska kunskaper och ett driv, intresse och engagemang att lära dig mer. Förslagsvis har du fordonsteknisk gymnasieutbildning och/eller arbetat ett par år som mekaniker. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom plåtslageri. Du kommer få en gedigen upplärning, både av dina kompetenta och hjälpsamma kollegor samt via vidareutbildningar. För att passa in i teamet bör du ha en stark teamkänsla och trivas i ett tätt samarbete med dina kollegor. Avslutningsvis bör du behärska svenska och engelska samt inneha B-körkort.

Om företaget
A2 Plåt & Lack AB etablerades 1996 och är i dag en av tre skadeverkstäder för Porsche i Sverige. Vi arbetar åt alla försäkringsbolag, är specialiserade på bilmärkerna Porsche, BMW och KIA men skadereparerar och lackerar även andra märken. Sedan 2016 är vi även certifierade av DEKRA. Vi är en av tre svenska skadeverkstäder som är certifierade att reparera alla typer av skador på Porsche-bilar. Vi reparerar cirka 1300 bilar varje år och av dem är cirka 900 Porsche.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess har A2 Plåt och Lack valt att samarbeta med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Alida Antonsson, 070 664 65 81. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Bil plåtslagare & Lackerare

A good car painter and car body worker is needed for our car workshop in Stockholm. You must have experience in car repairs. No language requirements. You do not need to be able to speak Swedish or English. You must be good at car paint and car body work. Fixed monthly, weekly or hourly wage You can start by agreement. En bra bil plåtslagare & Lackerare behövs till vår bilverkstad i Stockholm. Du måste ha erfarenhet av bil reparationer. Fast månads- veck... Visa mer
A good car painter and car body worker is needed for our car workshop in Stockholm. You must have experience in car repairs.
No language requirements. You do not need to be able to speak Swedish or English. You must be good at car paint and car body work.
Fixed monthly, weekly or hourly wage
You can start by agreement.


En bra bil plåtslagare & Lackerare behövs till vår bilverkstad i Stockholm. Du måste ha erfarenhet av bil reparationer.
Fast månads- vecko- eller timlön
Du kan börja enligt överenskommelse
Inga språk krav. Du behöver inte kunna prata svenska eller engelska. Du måste vara bra plåtslagare & bil Lackerare.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bilplåtslagare/Lackerare

Vi söker bilplåtslagare samt lackerare på heltid/deltids tjänst. Arbetet kommer innebära plåtskade reparation och lackering samt spackling av bilar. Arbetet sker inomhus i verkstad vardagar i verkstadens öppettider. Visa mer
Vi söker bilplåtslagare samt lackerare på heltid/deltids tjänst. Arbetet kommer innebära plåtskade reparation och lackering samt spackling av bilar.
Arbetet sker inomhus i verkstad vardagar i verkstadens öppettider. Visa mindre

Bil plåtslagare & Lackerare

A good car painter and car body worker is needed for our car workshop in Stockholm. You must have experience in car repairs. No language requirements. You do not need to be able to speak Swedish or English. You must be good at car paint and car body work. Fixed monthly, weekly or hourly wage You can start by agreement. En bra bil plåtslagare & Lackerare behövs till vår bilverkstad i Stockholm. Du måste ha erfarenhet av bil reparationer. Fast månads- veck... Visa mer
A good car painter and car body worker is needed for our car workshop in Stockholm. You must have experience in car repairs.
No language requirements. You do not need to be able to speak Swedish or English. You must be good at car paint and car body work.
Fixed monthly, weekly or hourly wage
You can start by agreement.


En bra bil plåtslagare & Lackerare behövs till vår bilverkstad i Stockholm. Du måste ha erfarenhet av bil reparationer.
Fast månads- vecko- eller timlön
Du kan börja enligt överenskommelse
Inga språk krav. Du behöver inte kunna prata svenska eller engelska. Du måste vara bra plåtslagare & bil Lackerare. Visa mindre

Skadetekniker till Porsche-certifierad skadeverkstad

Arbetsbeskrivning A2 Plåt & Lack grundades 1996 och är idag Sveriges största Porsche-certifierade skadeverkstad. På vår verkstad i Gustavsberg arbetar ett 15-tal personer fördelat på plåtslagare, lackerare, plastreparatörer, kundmottagare, reservdelsmän, rekonderare och administratörer. Vi är ett sammansvetsat och tight gäng som ställer upp för varandra och utökar nu teamet med ytterligare en plåtslagare. Vi är fullcertifierade för Porsche, Kia och BMW och... Visa mer
Arbetsbeskrivning
A2 Plåt & Lack grundades 1996 och är idag Sveriges största Porsche-certifierade skadeverkstad. På vår verkstad i Gustavsberg arbetar ett 15-tal personer fördelat på plåtslagare, lackerare, plastreparatörer, kundmottagare, reservdelsmän, rekonderare och administratörer. Vi är ett sammansvetsat och tight gäng som ställer upp för varandra och utökar nu teamet med ytterligare en plåtslagare. Vi är fullcertifierade för Porsche, Kia och BMW och arbetar främst med nyare modeller i vår ljusa och moderna anläggning.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av A2 Plåt & Lack. Arbetstider är förlagda till måndag-torsdag 7-16:30 samt fredag 7-15. Vi är kollektivavtalsanslutna till IF Metall.


Din Profil
Vi söker dig som har ett stort fordonsintresse och som vill utvecklas i rollen som plåtslagare. Tidigare erfarenhet från skadeverkstad är meriterande, men inte ett krav. Du bör dock ha grundläggande fordonstekniska kunskaper och ett driv, intresse och engagemang att lära dig mer. Förslagsvis har du fordonsteknisk gymnasieutbildning och/eller arbetat ett par år som mekaniker. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom plåtslageri. Du kommer få en gedigen upplärning, både av dina kompetenta och hjälpsamma kollegor samt via vidareutbildningar. För att passa in i teamet bör du ha en stark teamkänsla och trivas i ett tätt samarbete med dina kollegor. Avslutningsvis bör du behärska svenska och engelska samt inneha B-körkort.

Om företaget
A2 Plåt & Lack AB etablerades 1996 och är i dag en av tre skadeverkstäder för Porsche i Sverige. Vi arbetar åt alla försäkringsbolag, är specialiserade på bilmärkerna Porsche, BMW och KIA men skadereparerar och lackerar även andra märken. Sedan 2016 är vi även certifierade av DEKRA. Vi är en av tre svenska skadeverkstäder som är certifierade att reparera alla typer av skador på Porsche-bilar. Vi reparerar cirka 1300 bilar varje år och av dem är cirka 900 Porsche.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess har A2 Plåt och Lack valt att samarbeta med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Alida Antonsson, 070 664 65 81. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Skadetekniker till Porsche-certifierad skadeverkstad

Arbetsbeskrivning A2 Plåt & Lack grundades 1996 och är idag Sveriges största Porsche-certifierade skadeverkstad. På vår verkstad i Gustavsberg arbetar ett 15-tal personer fördelat på plåtslagare, lackerare, plastreparatörer, kundmottagare, reservdelsmän, rekonderare och administratörer. Vi är ett sammansvetsat och tight gäng som ställer upp för varandra och utökar nu teamet med ytterligare en plåtslagare. Vi är fullcertifierade för Porsche, Kia och BMW och... Visa mer
Arbetsbeskrivning
A2 Plåt & Lack grundades 1996 och är idag Sveriges största Porsche-certifierade skadeverkstad. På vår verkstad i Gustavsberg arbetar ett 15-tal personer fördelat på plåtslagare, lackerare, plastreparatörer, kundmottagare, reservdelsmän, rekonderare och administratörer. Vi är ett sammansvetsat och tight gäng som ställer upp för varandra och utökar nu teamet med ytterligare en plåtslagare. Vi är fullcertifierade för Porsche, Kia och BMW och arbetar främst med nyare modeller i vår ljusa och moderna anläggning.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av A2 Plåt & Lack. Arbetstider är förlagda till måndag-torsdag 7-16:30 samt fredag 7-15. Vi är kollektivavtalsanslutna till IF Metall.


Din Profil
Vi söker dig som har ett stort fordonsintresse och som vill utvecklas i rollen som plåtslagare. Tidigare erfarenhet från skadeverkstad är meriterande, men inte ett krav. Du bör dock ha grundläggande fordonstekniska kunskaper och ett driv, intresse och engagemang att lära dig mer. Förslagsvis har du fordonsteknisk gymnasieutbildning och/eller arbetat ett par år som mekaniker. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom plåtslageri. Du kommer få en gedigen upplärning, både av dina kompetenta och hjälpsamma kollegor samt via vidareutbildningar. För att passa in i teamet bör du ha en stark teamkänsla och trivas i ett tätt samarbete med dina kollegor. Avslutningsvis bör du behärska svenska och engelska samt inneha B-körkort.

Om företaget
A2 Plåt & Lack AB etablerades 1996 och är i dag en av tre skadeverkstäder för Porsche i Sverige. Vi arbetar åt alla försäkringsbolag, är specialiserade på bilmärkerna Porsche, BMW och KIA men skadereparerar och lackerar även andra märken. Sedan 2016 är vi även certifierade av DEKRA. Vi är en av tre svenska skadeverkstäder som är certifierade att reparera alla typer av skador på Porsche-bilar. Vi reparerar cirka 1300 bilar varje år och av dem är cirka 900 Porsche.

Kontaktuppgifter
I denna rekryteringsprocess har A2 Plåt och Lack valt att samarbeta med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras av ansvarig rekryterare Alida Antonsson, 070 664 65 81. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Bilskadereparatör Skadetekniker Bilplåtslagare

Vi är en skadeverkstad som arbetar med alla bilmärken. Plåt, lack och plastreparation, allt under samma tak. Du ska vara självgående gällande arbetsmomenten inom bilskadereparationer. B-körkort är ett krav. Du kommer att ha direkt kundkontakt därför ser vi att du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Du kommer arbeta med flera olika bilmärken och hantera små och stora reparationer. Eftersom vi är ett mindre företag kommer du även arbeta med ... Visa mer
Vi är en skadeverkstad som arbetar med alla bilmärken.
Plåt, lack och plastreparation, allt under samma tak. Du ska vara självgående gällande arbetsmomenten inom bilskadereparationer.


B-körkort är ett krav.


Du kommer att ha direkt kundkontakt därför ser vi att du behärskar svenska väl i både tal och skrift.


Du kommer arbeta med flera olika bilmärken och hantera små och stora reparationer.


Eftersom vi är ett mindre företag kommer du även arbeta med andra delar i verksamheten.
Bilskadereparatör/Plåtslagare/Skadetekniker


Är du intresserad att börja arbeta på ett företag där du är med och utvecklar dig själv och företaget så kan detta passa dig.
Skicka CV till [email protected] Visa mindre

Bil plåtslagare & Lackerare

A good car painter and car body worker is needed for our car workshop in Stockholm. You must have experience in car repairs. No language requirements. You do not need to be able to speak Swedish or English. You must be good at car paint and car body work. Fixed monthly, weekly or hourly wage You can start by agreement. En bra bil plåtslagare & Lackerare behövs till vår bilverkstad i Stockholm. Du måste ha erfarenhet av bil reparationer. Fast månads- veck... Visa mer
A good car painter and car body worker is needed for our car workshop in Stockholm. You must have experience in car repairs.
No language requirements. You do not need to be able to speak Swedish or English. You must be good at car paint and car body work.
Fixed monthly, weekly or hourly wage
You can start by agreement.


En bra bil plåtslagare & Lackerare behövs till vår bilverkstad i Stockholm. Du måste ha erfarenhet av bil reparationer.
Fast månads- vecko- eller timlön
Du kan börja enligt överenskommelse
Inga språk krav. Du behöver inte kunna prata svenska eller engelska. Du måste vara bra plåtslagare & bil Lackerare. Visa mindre

Bilplåtslagare eller billackerare - car body worker or car body painter

A good car body worker or car body painter is needed for our workshop in Stockholm. You do not need to speak Swedish. Can start the job after agreement. Monthly salary. En bra bilplåtslagare eller billackerare behövs till vår verkstad i Stockholm. Du behöver inte prata svenska. Kan börja jobbet efter överenskommelse. Månadslön. Visa mer
A good car body worker or car body painter is needed for our workshop in Stockholm.
You do not need to speak Swedish.
Can start the job after agreement.
Monthly salary.
En bra bilplåtslagare eller billackerare behövs till vår verkstad i Stockholm.
Du behöver inte prata svenska.
Kan börja jobbet efter överenskommelse.
Månadslön. Visa mindre

Bilskadereparatör Skadetekniker Bilplåtslagare

Bilskadereparatör/Plåtslagare/Skadetekniker Vi är en skadeverkstad som arbetar med alla bilmärken. Plåt, lack och plastreparation, allt under samma tak. Du ska vara självgående gällande arbetsmomenten inom bilskadereparationer. B-körkort är ett krav. Du kommer att ha direkt kundkontakt därför ser vi att du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Du kommer arbeta med flera olika bilmärken och hantera små och stora reparationer. Eftersom vi är ett... Visa mer
Bilskadereparatör/Plåtslagare/Skadetekniker

Vi är en skadeverkstad som arbetar med alla bilmärken.
Plåt, lack och plastreparation, allt under samma tak.

Du ska vara självgående gällande arbetsmomenten inom bilskadereparationer.

B-körkort är ett krav.

Du kommer att ha direkt kundkontakt därför ser vi att du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Du kommer arbeta med flera olika bilmärken och hantera små och stora reparationer.

Eftersom vi är ett mindre företag kommer du även arbeta med andra delar i verksamheten.

Är du intresserad att börja arbeta på ett företag där du är med och utvecklar dig själv och företaget så kan detta passa dig.


Skicka CV till [email protected]


Du ska vara självgående gällande arbetsmomenten inom bilskadereparationer.

B-körkort är ett krav.

Du kommer att ha direkt kundkontakt därför ser vi att du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Du kommer arbeta med flera olika bilmärken och hantera små och stora reparationer.

Eftersom vi är ett mindre företag kommer du även arbeta med andra delar i verksamheten.


Vi är en skadeverkstad som arbetar med alla bilmärken.
Plåt, lack och plastreparation, allt under samma tak. Visa mindre

Skadereparatör / Jordbro

Som skadereparatör hos oss kommer du arbeta självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer. Vi reparerar fordon i yrkestrafiken som lastbilar, bussar och lätta lastbilar. Eftersom vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen av växlande karaktär. Du har en yrkesutbildning i grunden eller 5-10 års erfarenhet som skadereparatör/plåtslagare. Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbä... Visa mer
Som skadereparatör hos oss kommer du arbeta självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer.

Vi reparerar fordon i yrkestrafiken som lastbilar, bussar och lätta lastbilar.

Eftersom vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen av växlande karaktär.

Du har en yrkesutbildning i grunden eller 5-10 års erfarenhet som skadereparatör/plåtslagare.

Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas.

Är trygg i dig själv, prestigelös och har ett gott ordningssinne.


Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger en förutsättning till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.

Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.

Vi är idag cirka 80 anställda i koncernen med en omsättning runt 140 miljoner. Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se. Visa mindre

Bilskadereparatör Skadetekniker Bilplåtslagare

Vi är en skadeverkstad som arbetar med alla bilmärken. Plåt, lack och plastreparation, allt under samma tak. Du ska vara självgående gällande arbetsmomenten inom bilskadereparationer. B-körkort är ett krav. Du kommer att ha direkt kundkontakt därför ser vi att du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Du kommer arbeta med flera olika bilmärken och hantera små och stora reparationer. Eftersom vi är ett mindre företag kommer du även arbeta med ... Visa mer
Vi är en skadeverkstad som arbetar med alla bilmärken.
Plåt, lack och plastreparation, allt under samma tak. Du ska vara självgående gällande arbetsmomenten inom bilskadereparationer.


B-körkort är ett krav.


Du kommer att ha direkt kundkontakt därför ser vi att du behärskar svenska väl i både tal och skrift.


Du kommer arbeta med flera olika bilmärken och hantera små och stora reparationer.


Eftersom vi är ett mindre företag kommer du även arbeta med andra delar i verksamheten.
Bilskadereparatör/Plåtslagare/Skadetekniker


Är du intresserad att börja arbeta på ett företag där du är med och utvecklar dig själv och företaget så kan detta passa dig.
Skicka CV till [email protected] Visa mindre

Bilplåtslagare / Bilskade - och karosserireparatör

En bra bilplåtslagare behövs till vår verkstad i Stockholm. Du behöver inte prata svenska. Kan börja jobbet efter överenskommelse. Månadslön. Visa mer
En bra bilplåtslagare behövs till vår verkstad i Stockholm.
Du behöver inte prata svenska.
Kan börja jobbet efter överenskommelse.
Månadslön. Visa mindre

Auto Shop Helper

We are looking to hire experienced Auto Body Technicians for immediate employment mainly for our customer facility located in Kungens Kurva. As a Auto Shop Helper, you will work with repair work together with other workers in your team. You will work with everything from simple repairs and smaller drawing works. Experience of glass work is seen as a merit but no requirement. Visa mer
We are looking to hire experienced Auto Body Technicians for immediate employment mainly for our customer facility located in Kungens Kurva. As a Auto Shop Helper, you will work with repair work together with other workers in your team. You will work with everything from simple repairs and smaller drawing works. Experience of glass work is seen as a merit but no requirement. Visa mindre

Skadereparatör / Jordbro

Som skadereparatör hos oss kommer du arbeta självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer. Vi reparerar fordon i yrkestrafiken som lastbilar, bussar och lätta lastbilar. Eftersom vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen av växlande karaktär. Du har en yrkesutbildning i grunden eller 5-10 års erfarenhet som skadereparatör/plåtslagare. Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbä... Visa mer
Som skadereparatör hos oss kommer du arbeta självständigt och i grupp med alla förekommande arbeten inom skadereparationer.

Vi reparerar fordon i yrkestrafiken som lastbilar, bussar och lätta lastbilar.

Eftersom vår verksamhet präglas av flexibilitet så är fordonen av växlande karaktär.

Du har en yrkesutbildning i grunden eller 5-10 års erfarenhet som skadereparatör/plåtslagare.

Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas.

Är trygg i dig själv, prestigelös och har ett gott ordningssinne.


Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger en förutsättning till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.

Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.

Vi är idag cirka 80 anställda i koncernen med en omsättning runt 140 miljoner. Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se. Visa mindre